geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

5Nhozzászólásai | válasz erre | 2012.03.15 08:24:18 (137)
A te példádon biztos megérted.Elmész 10,onnan egy másikért még 5,onnan haza 20.Ez összesen 35 km,tehát teljesen szabályos,mert 30km-t megtettél egyhuzamban.
[előzmény: (133) Madw, 2012.03.15 00:26:52]

Madwhozzászólásai | válasz erre | 2012.03.15 00:26:52 (133)
A kerékpáros kupával kapcsolatban lenne kérdésem. Az előzőeken nem vettem részt, ezért ez a távolságosdis rész még nem világos számomra.
Egy láda megatalálásába beleszámít a visszaút is? Tehát oda-vissza kell meglennie a minimum 30 km-nek (nem őrültem meg tudok számolni :), ha oda megtettem, persze hogy vissza is meg kell tenni a 15-öt, de ha bejön a képbe egy másik láda is akkor már árnyalódik a dolog)? Ha beleszámít a visszaút, akkor tovább göngyölíteném. Ha elmegyek egy ládáért mondjuk 10 km-re, onnan elmegyek egy másikért +5-re, ezután haza 20-at, akkor ezek elfogadott találatok, vagy sem? A "mindegyik helyszínen legalább 15", ezesetben érvényesül?
Vagy ez így nem működik? Két láda között kell meglennie a minimum 15-nek (és a kiindulási hely és az első láda között is)?
Tehát lehet, hogy a fenti eset csak úgy elfogadható, hogy az első pont minimum 15-re van, és tőle minimum 15 re a második?
...és emiatt el kell kerekezni Kukutyinba, vagy egy körforgalomban addig kőrözni a míg a két pont között megvan a minimum 15 táv? :)
Az útvonaltervezés szempontjából nem mindegy, nem a budapesti ládarengetegre pályázom a szabályzat "kiforgatásával". ;)


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.