Lista


közösségi szerkesztésfcsaba, 2016.06.28 10:27
fejlesztési ötlet [3/3], kész: 2020.03.01 11:03
Bárki szerkeszthesse bármelyik ládaoldalt, a Wikipédián megszokott módon. Számos ládaoldal leírásában vannak gépelési vagy egyéb hibák, szebben is meg lehetne formázni, az alapadatokat pontosabban megadni, szebb, jobb képeket feltölteni stb. A ládagazdának természetesen lehetősége lenne a módosítás elutasítására.
eTiGeR2016.07.16 09:09:39
Részemről ezt nem támogatom. A "szebb, jobb" relatív fogalmak. Nézőpont kérdése, hogy mi a jobb, és mi a szebb. Maga az ötlet jó lenne, de a szándékos rongálás veszélyforrása benne van a pakliban, az pedig nem lenne jó senkinek. Ennek csak úgy lenne értelme, ha a módosításokat a ládagazda jóváhagyja vagy elutasítja; de kérdem én, mi van az inaktív ládagazdákkal? Őket már nem érdekli a ládájuk sorsa, s akkor logbíró mintájára ládaoldal bírót kellene alkalmazni. De ez egy elég kényes kérdés, hiszen sokszor a megszűnt ládákat sem adják oda a játékosok annak, akik felélesztenék a ládát. (Tapasztalat.) Inkább megszüntetik, és adj be új ládatervet arra a helyszínre, ha akarsz. Ilyen mentalitással pedig ez a szerkesztés nem fog működni, mert nem sokan néznék jó szemmel.
fcsaba2016.07.30 23:53:08
A Wikipédia mintájára lehetne ezt szerintem bevezetni, ott is működik.
eTiGeR2017.02.05 20:53:35
Itt a rejtők inkább megszüntetik a saját ládaoldalukat, mint hogy azt más szerkessze, mivel az szerintük a saját szellemi tulajdonuk. (Tisztelet a kivételnek.)

Wikipedián működik, de ott alapból más a szemlélet, és több az admin/járőr is, hogy a szabálytalanságokat kiszűrjék.

Ez itt csak úgy működhetne, ha a rejtő jóváhagyja/elutasítja a szerkesztéseket; vagy több admin kell, és be kell vezetni a megerősített státuszú szerkesztői jogkört X megtalálás után.
Fazék2020.03.01 11:03:21
Amíg a ládagazda karbantartja a ládáját és a ládaoldalát, addig a saját ládaoldal "szentsége" érvényesül, azaz abba nem nyúlunk bele.
Ha viszont akár a láda, akár a ládaoldal elhanyagoltsága miatt (ami szinte mindig együtt jár a ládagazda "eltűnésével"), a láda adoptálhatóvá válik, akkor szívesen fogadunk olyan önkénteseket, akik vagy a ládát, vagy a ládaoldalt felújítják.
Ha szívesen rendbe tennél egy adoptálható ládákhoz tartozó ládaoldalt, akkor írj a ladadoki@geocaching.hu címre. Ideiglenesen a nevedre kerül a ládaoldal, és ekkor örömmel vesszük a közösségi javítást. Javítás után meg visszaadod az 'adotálható ládák' felhasználónak (vagy megtartod :) ).
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]