geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
Nyomtatás
Nyomtatás
851. Cserepes-völgyi fejtörő (GCret)
Volt egyszer egy híd
Volt egyszer egy híd
Évekig patakot kellett ugran!
Évekig patakot kellett ugran!
Ilyen volt a rét
Ilyen volt a rét
Uzsonnacsomag, pakli kártya?
Uzsonnacsomag, pakli kártya?
Néha víz is van!
Néha víz is van!
Új híd
Új híd
Kérdések mögött a jelszó
Kérdések mögött a jelszó

Szélesség N 47° 44,481'
Hosszúság E 18° 48,442'
Magasság: 180 m
Megye/ország: Komárom-Esztergom
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2004.02.21 16:15
Utolsó lényeges változás: 2014.05.16 20:47
Utolsó változás: 2017.04.03 15:46
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: kopepe
Felhasználó: kopepe
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 100 m
Megtalálások száma: 726 + 6 sikertelen + 25 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.0 megtalálás hetente
A geoláda nincs bejelentve a geocaching.com-on.


[WAP: Egy számkódos ládikó vár a pataktól kb. 50 méterre, a rét déli szélén. A rejtéshez emelt fővel közelíts. 6x6x14 cm-es ládát találsz.]

A ládába TravelBug nem helyezhető.


Hol volt, hol nem volt, voltak egyszer a ládamanók. Ezek a mesebeli figurák egy kirándulóhellyel ajándékozták meg a ládavadászok lelkes társaságát. Ám hamarosan sorsára hagyták rejteküket, és más mesébe költöztek. Egy korábbi vadász megszánta a királyi erdők e kincsét és pártfogásába vette, majd önzetlenül ő is tovább adta. Jelenlegi gazdája ezt hálálja, és azóta az avatatlanok elől jobban rejti. Sőt, remélhetőleg hamarosan az erdő egy dalos lakója is pártfogásába veszi.
A kincs, régi-régi emlékeihez igazodva -a vadászok sikerélményét fokozandó - most is egy lakattal zárt ládikóban pihen.


A láda az Esztergom-Dobogókőt összekötő szerpentines országút mentén, Esztergomtól mintegy 6 km-re található. Hangulatos kirándulóhelyre hoz Benneteket. Megközelítése elsősorban autóval, illetve kerékpárral lehetséges. A kerékpárosok részére erőgyűjtő pihenő a hegyi szakasz előtt. Parkolás az út mellett, a patak mellett kiképzett kiöblösödésben.
 N 47° 44,523' E 18° 48,438' 176 m [GCret+Parkoló]

Amit a hely nyújt: Gyors, stresszoldó, tüdőtisztító kirándulás a városlakók számára, csörgedező patak és egy ládikó, izgalmas kereséssel és játékos agytornával.


Néhány évig hiányolnunk kellett a patakon áthúzó kis fahidat. Ez a híd mára ismét épen várja a látogatót. Remélhetőleg az esőbeálló és a hulladékgyűjtő is megújul.

2014.05.10: Ma egy erdőlakó 24 órás felügyeletére bíztam a ládát. Kérek minden ládászt, lehetőleg ne zavarja a nyugalmát. Higyjétek el, meghálálja.
2017:04.03: Ládakarbantartás során a jelszót rejtő, lakattal védett belső kis ládát kicseréltem.
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (532 db): környezet: 4.26 rejtés: 4.47 web: 4.38 átlag: 4.37

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 + igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 + jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

snake 2004.02.21 17:40 - Egyéb
1.Huh! nekem ez nagyon közel van, és most simán első lehetnék, de szeretnék képeket csinálni (kedveskednék vele a ládagazdának, ismerem) a helyszínen. Mivel már sötétedik, holnapra hagyom a dolgot, meglátjuk, hányan csapnak le rá éjszaka.
snake

2. 02. 22. Ónos eső esik, nem kockáztatom a kocsi épségét. :))

3. 23-án volt egy óra szabadidőm, és kilátogattam a helyszínre. A szűk völgyben a kütyü fél órán keresztül sem volt hajlandó 2 műholdnál többet látni, tehát nem lehetett navigálni. Gondolom ebben szerepe lehetett a masszív esőfelhőnek is, ami közben szépen osztotta az áldást. Szóval zuhogott. Mivel azt sem tudtam, merre induljak, megpróbáltam "csak úgy" megtalálni, de félóra céltalan lődörgésnek az előző napi ónos esőtől tiszta jég hegyoldalban nem lett semmi eredménye, néhány esést leszámítva. Pár képet azért csináltam. Most ennyit tudtam rászánni.
Ha lesz több időm, és kicsit jobb az idő, újra rárepülök.

Patakmeder
Piknikhely
Silvius 2004.02.24 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 3.67 súly: 2.89
Először is sűrű elnézések Snake-től, de nem bírtam kihagyni. Mivel a cégem elutazott csapatépítő tréningre Szlovákiába, én meg a lejárt útlevelemmel itt maradtam lógó orral, gondoltam legalább egy szűzzel vígasztalódom. Bár nem gondoltam volna, hogy sikerül. Már a GCTURA telepítése után elhatároztam, hogy mint új ládámmal egy napon született ládát én avatom majd fel a GCRET-et, de aztán láttam, hogy Snake rettenetesen rámozdult. Le is mondtam róla. Egy nappal korábban majdnem neki lódultam még az est beállta előtt, de egyrészt szakadt ez az ónos iszony, másrészt meg az egomi pályaudvar közölte a telefonban, hogy ma már világosban nem megy több busz errefelé.

Ma sikeresen elértem mindent. Árpád-híd-Esztergom-(fél órás várakozás)-Pilisszentlélek felé tartó busz (két-három óránként jár) és már ott is voltam a ládától 400 méterre, ugyanis megálló egy kicsit lentebb van. Laza séta, egy Suzuki áll a parkolóban, mondom tuti ládász az, de nem az volt. A kis fahídon lábnyomok után kutattam, de Snake tegnapi sikertelen kísérletének nyomai sem látszódtak már. Egyre nőtt bennem a remény. A rétnek nevezett korcsolya-pályán esés nélkül átcsoszogva neki vágtattam a hegyoldalnak. Nem volt durva. Hamar szinten voltam, majd szemmel kutattam, mert műhold az nemigen akadt, de azért 3-4 stabilan navigált olyan 11 méteres pontossággal. Figyeltem a fákat és úgy 40 méterről kétséget kizáróan kiszúrtam a rejteket.

Amikor odaértem kaptam egy SMS-t, hogy üdvözüljük Szlovákiában, valami Orange SK küldte :-). Huh mondom mégis átmentem? Szóval vigyetek útlevelet, a láda mobiltelefóniailag már a határon túl fekszik. Még a hazai szolgáltatóm is elköszönt, hogy érezzem jól magam külföldön. Hát nagyon jól is éreztem, amikor megláttam az üres első lapot. Ez a 4. elsőségem.

Gratulálok a Ládamanóknak a rejtésért és a szép helyért. Annyira örülnék, ha az én gyerekei is ilyen játszótereken játszva nőhetnének fel és nem a főváros valamelyik kutyaszaros, benzingőzös grundján. Csodálatos ez a hely.

Szerencsére visszafelé azonnal kaptam egy stoppot, így eljuthattam az Ördög Lovashoz. Aki autóval ládászik nem is sejti milyen más a gyalogszamarak élete.

Pistua 2004.02.28 12:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.58
Szép havas táj, jó idő, könnyű megtalálás (Freddy nyomain).
Máté, Pista

freddy 2004.02.28 07:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Kimentünk reggel annak ellenére, hogy eléggé betegeskedett Zsorzs.
Remélem nem lett rosszabbul tőle...

banD 2004.02.28 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.54
Ez a láda tul. kép nekem is hazai pálya, kb. 5 km.-re dolgozom tőle és már többször piknikeztünk itt a barátainkkal. Ha a levelezőrendszer nem pont most akadt volna meg, biztos hamarabb rámozdultam volna.
Ma nagyon menő volt a cache, ezért a hóban hátrahagyott nyomok GPS nélkül is rávezettek a doboz rejtekére. Az odút és a doboz most szinte teljesen takarja a hó, de hirtelen olvadás nem tudom milyen változásokat hozhat a rejtést illetően!
Ajánlom mindenkinek.
ui.:A fotók a múlt nyáron készültek ezen a réten, egy barátokkal elkövetett nyári piknikezéskor, remélem nem baj, hogy nem frissek!

 
zsorzs 2004.02.28 07:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.64
Már előző este megbeszéltük Freddy-vel, hogy reggel megnézzük ezt a ládát. Mivel lázas betegen nem akartam vezetni, sofőrt fogadtunk és hármasban mentünk a rét melleti parkolóig. Innem pár perc alatt értünk a kis tisztáshoz, majd rohamra indultunk a havas hegyoldalon. Freddy be sem kapcsolta a gps-t, ne fogyjon az energia feleslegesen:) Jól megtaláltuk, bár a hó belepte a geoágakat. Viszont szemüveggel mindent meglátok (amit akarok)! Mivel Freddy-nek még dolga volt Bátaszéken, én meg nem gyógyultam meg a ládázástól, siettünk vissza Bp-re.
zsorzs

snake 2004.03.03 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.18
Na, végre volt lehetőségem újból a helyszínre látogatni!
A múlkori jeget felváltotta a hó, ami igaz, hogy 15 cm vastag volt, de legalább nem csúszott.
A doboztól kb. 300 méterre Esztergom irányában van egy parkoló ( N 47°44.658' -- E 18°48.302' ), én is itt hagytam a verdát, onnan gyalog. A műszer most szerencsére nem hagyott cserben, és talált értékelhető jelet, sőt, 9 m-es pontosságot jelzett. Persze így már könnyebb volt, mint múltkor. :)
Az utolsó látogatás óta friss hó esett az előzőre, úgyhogy az előttem loggolók nyomait csak a hídtól beljebb lehetett felfedezni, a hídon magán csak állatnyomok voltak.
A koordináták szerintem jók, 5 m eltéréssel lett meg a láda, a friss hó egyébként teljesen betakarta a rejtekhelyet. A doboz nem bővelkedett ajándékban, de én amúgy sem cseréltem volna, mert nem szokásom. Az előző próbálkozásomkor egyébként kb. 20 méterre mentem el a rejtek mellett.
A hely csendességével vitába szállnék, ugyanis az út közel van. A rejtekhelyhez csak annyit, hogy most oké a dolog, de hétvégén, mikoris forgalmasabb a rét, már nehezebb lehet a logolás, nem is beszélve a hóvirág nyílásáról. Ekkor ugyanis fél Esztergom megjelenik itt, és minden bejárható helyet tűvé tesznek a virág után loholva. :))) Remélem a doboz megússza a hadjáratot ! :)
A pontozáshoz meg csak annyit, hogyha ez a rét máshol lenne, nem adnék a helyszínre 5 -t, de az a helyzet, hogy nagyon elfogult kell, hogy legyek. Ugyanis ha jól számolom, akkor 37 éve ide járunk pihenni - hóvirágozni - ibolyázni stb. Szóval kis túlzással itt nőttem fel, egy csomó gyermekkori emlék is kötődik a helyhez. Én emlékszem még azokra az időkre, mikor a dobogókői utat hosszú órákra lezárták a ruszkik, lőgyakorlat miatt. Szerencsére ez már a múlt.

snake

Itt jobbra fel
kisvuk 2004.03.06 10:04 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.51
Helló Manócsalád! Megtaláltuk! Snake nyomait követtük, jé ez lábnyom volt...:). Később Dobogókő felé autózva csodaszép jeges, havas fákat láttunk a téli napsütésben. kisvuk és vízipók

Itt parkoltunk
egy fa
jalso 2004.03.06 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Szép hely, még így behavazva is. Kicsit túl közel van a rejtekhely a tisztáshoz, amely kirándulóidőben bizonyára nagyon forgalmas, ezért ügyesen kell majd álcázni a ládamegtalálási tevékenységet is, nemcsak magát a ládát. Most széles "natural tracklog" (nyomok a hóban) vezetett a fához, így nem volt nehéz megtalálni, de hó nélkül sem lesz kemény feladat.

Lugo 2004.03.06 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
A koordináták pontosak voltak, de nem is volt szükség rájuk, csak a nyomokat kellett követnem.

steve 2004.03.14 15:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.74
Ok
[wapon beküldött szöveg]
A ládától nem messze, az út másik oldalán rengeteg ember keresgélt valamit - nem értettük.
Aztán rájöttünk, hóvirágot szedtek.
A láda környékén is találtunk, bár ott gyengébb volt a termés.
Steve és a lányok

 
MikiAnita 2004.03.15 12:00 - Megtaláltam
Ugyesek vagytok Ladamanok! Bar nem artana biztonsagosabb helyre rakni. [wapon beküldött szöveg]

hujberg 2004.03.15 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Silvius fotói alapján könnyű zsákmány volt.
Itt a hónak már nyoma sincs.
Láttam pár szál hóvirágot és rengeteg hóvirágszedőt.
Be: óra, gyertya
Ki: sókristály

hujberg

kl 2004.03.20 16:32 - Megtaláltam
Ez a láda a tömeg miatt nem fog sokáig élni, sajnos [wapon beküldött szöveg]

Mihul 2004.03.28 14:00 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

 
Gekko 2004.04.12 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.05
A fák alatt elég bizonytalan volt a GPS. Először felmentünk egyenesen a domb tetejére, csak aztán ereszkedtünk le a ládához. Tarzannak halálközeli élménye volt, attól félt, hogy lebucskázik a meredélyen és nyakát szegi.

szapi 2004.04.13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.70
A piknikezőhely szép, csak nagyon közel van hozzá a doboz. Voltunk arra hétvégén, sokan voltak a piknikezők ezért nem akartuk akkor keresni. Most hamar meglett.
Miszi és Szapi

Csuhás 2004.04.12 17:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 3.82
Az idevezető út is nagyon szép, joggal lehet ez a tisztás a városi emberek kedvenc kirándulóhelye... sokan meg is ragadták az alkalmat, tömve volt kurjongató, futballozó, nevetgélő emberkékkel a környék... éppen ez a népszerűség jelentheti a ládikára leselkedő legnagyobb veszélyt... nem könnyű feltűnés nélkül megközelíteni a fatörzset, beszélgettünk mi is egy darabig mellette, mintha mi is "normális pár" lennénk:o))) A domboldalt színes virágyszőnyeg borította, Imi nem győzött fotózni a készülő gyógynövény könyvéhez... valóságos kis virágparadicsom volt ez itt:o) Köszönjük az invitációt, jól éreztük magunkat:o)

Imelda, Csuhás, Vándor

geobebi 2004.04.17 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.10
Kellemes kis hely. De itt már nagyon siettem, időre kellett hazaérnem. Esett az eső, most nem volt senki a réten.

 
Amancsics 2004.04.24 17:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
Megtaláltuk!

Mackók 2004.04.23 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.42
Nem ment konnyen, de meglett (20 metert mutatott a ladanal a GPS-unk)

probi 2004.05.09 20:00 - Nem találtam meg
Nagyon rossz volt a mühold állás csak 3 hold volt egy sorba.
Igy sajnos nem lett meg.

Apofis 2004.05.31 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.28
Párkányból hazafelé egy kósza ötletnek engedve Lordnoki segítségével becacheltük az esténket.

lordnoki 2004.06.01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.30
A fák között a sok lomb eléggé árnyákolt, de így legalább izgalmasabb volt...

probi 2004.06.05 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.42
Nagyon esik az esö.

CharlieR 2004.06.17 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.30
Könnyű találat.

Ati 2004.06.19 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.00 súly: 3.48
A rejtés pontszámát magyarázom, részletesen:
Az 1000. láda után Esztergom felé vettük az irányt. Egyszer csak a GPS kijelzőjén megjelent ez a láda, közel az úthoz. Nosza, megkeressük. Hamar meg is lett, de biztos, hogy nem a helyén. Teljesen szabadon volt az avaron, felfordítva, rejtetlenül. Kb. 30 m-re a tőzrakó helytől, ahol most is egy család sütögetett. Otthagyni nem akartam, kerestem neki egy megfelelőnek tűnő helyet. Mivel GPS-jel nem volt, így nem tudtam bemérni. Csak fényképet készítettem a rejtekhelyről.
(Ez a rész úgy nézett ki, mint amit egy vaddisznócsorda túrt volna fel a közelmúltban. Lehet, hogy a láda "kitúrása" is az erdei állatok számlájára írható.)
Kedves ládagazda!

Légyszi ellenőrizd, oda sikerült-e visszatennem, ahol volt, vagy ha nem, akkor az eredeti helyére kellene átpakolni.
Elnézést a bonyodalmakért!

Ati, Domi (-Kyra, Zita)

Ládamanók 2004.06.26 15:45 - Egyéb
A LÁDÁT VISSZAHELYEZTÜK AZ EREDETI HELYÉRE! KÖSZÖNJÜK ATI-ÉK SEGÍTSÉGÉT :-)

Magnes50 2004.06.28 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Az imbolygó jel miatt 15 perc le-fel keresgélés után meglett, szép a kis rét, itt ebédeltünk.
M Ágnes, Eszter

tudo 2004.07.03 11:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
GCFSZI felől közelítettük meg a pontot. Még a hegy gerincén, a zöld jelzésen láttuk, hogy valamilyen állat mozog egy napos kis tisztáson. Jobban szemügyre véve láttuk, hogy egy kövér, csíkos vadmalac. Néhány másodperc múlva megjelent még egy ugyanolyan malac, majd az anyjuk jött elő. Jobbnak láttuk nem feléjük menni, így azután toronyiránt jöttünk le a hegyről. A Cserepes-völgyet elérve meglehetős forgalom fogadott minket. Valószínűleg ez, és a könnyű autós megközelíthetőség indokolja, hogy az elrejtő félreeső helyet választott. A láda egyébként megfelelő helyen van, jó a rejtés.

 
MikiCache 2004.07.03 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.00 súly: 3.63
Gyors megtalálás, logolás, majd gyors továbbállás érdekesebb célpontok felé, de kétségtelenül ez egy szimpatikus piknikező hely.
Anikó és Miki

Pupu 2004.07.21 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 2.70
A kánikulában teljesen kiszáradt a patak, de néhány szúnyog így is aktív maradt!

Mr Zerge 2004.08.01 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.85
A piknikező hely ma üres volt, akár a GPS műhold képe. Kb. 60 m-es sugarú körben járatta velem a bolondját a készülék, végül a nejem volt a szerencsés, aki rátalált. Nem tudom ki milyen kütyüvel keres, de a Gekko ma a Pilisben nagyon gyengén szerepelt.
Üdv Mr Zerge.

im 2004.08.01 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.48
Hazafelé tettem erre egy kis kitérőt, nem igazán tudom megérte-e. Rossz helyen álltam meg (még az előző piknikezeő helyen), így extra sétát is be kellett iktatnom. A GPS velem is szórakozott, rohangáltam le-fel a meredek oldalban. Aztán egyszer csak rábukkantam, éppen ideje volt.

A réten egyetelen párt láttam, remélem nem zavartam meg nagyon egymásba felejtkezésüket :-)))

Tototo 2004.08.14 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.37
ok

Mercenary 2004.09.19 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.62
Számomra érthetetlen, de a rét az pompás idő ellenére kihalt volt. Így legalább könnyebb volt a láda megtalálása.

lion 2004.09.25 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
A fak kozt elegge pontatlan volt a GPS, ettol fuggetlenul gyonyoru piheno hely!

vonós3as 2004.09.26 18:54 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.40
Igazi autóspiknikplátz. Amolyan az autós puhányoknak de jót kirándultunk a Pilisben kijelentéseknek alapul szolgáló. :-)
A sötétben, a hazafele úton Dani gondoskodott az adrenalin szintentartásán.
Rednáá, rednáá!

vonós2es, Dyla

Anikó 2004.07.03 11:01 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 2.00 súly: 2.00
Hát a környéken igen jó kirándulóhelyek vannak, ez a láda egy jó fárasztó túra után jöhet csak számításba pihenésként.

sprok 2004.10.24 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.34
A mai pilisi ladatura Mikulassal: kezdo allomas, bemelegites keppen.

Mikulás 2004.10.24 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.43
Mekkora mákunk van az idővel. Pesten még köd és hűvös, Dobogókő maga egy hatalmas felhő... itt meg száz ágra süt a nap!!!
A ládika megtalálása elég drive-in lett, bár kerestük vagy 10 percig mire meglett, pedig pontosak a koo.-k. Gyermekes családoknak ideális kis kitérő, mert hangulatos a hely. Mi (sprok és jómagam) ma azonban valami másra vártunk: mászni akartunk, kilátásra vágytunk, egyszóval "snake"-ládákra voltunk ráhangolva...Irány: Fehér-sziklák, Hirsch-orom!

Mikulás

radpeter 2004.11.01 14:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.83
Hosszas kutatás és három telefon után, jelentös rejtöi (P Howard-i) segitséggel. Köszönet a manóknak!

 
Joey 2004.11.04 10:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
A pilis túristatérképet kalibráltam éppen (körbeautózva az egész pilist) amikor az egyik referenciapontnál észrevettem egy közeli ládát. Nosza rajta levadásztam. A nehézséget csak az okozta, hogy sima talpú bőrcipőben indultam neki a hegyoldalnak. Így bizton állíthatom, hogy ebben a lábbeliben és az őszi avarban a nehézség laza 4-es volt :)

Dress 2004.11.13 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.11
Rossz időnk volt, de azért élveztük a keresgélést. Csúszott a sár nagyon, meg a levelek is. Nem geoláda keresésre alkalmas pillanatban, de végül megtaláltuk. Mostmár biztosan elmondhatjuk magunkról, hogy nem vagyunk nomrálisak:)

Geologic 2004.11.13 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.08
Zuhogó esőben sikerült megtalálni! A talaj nagyon csúszott, és nagyon hideg volt. Ilyen rossz időben senkinek sem ajánlom.

Team LBKR 2004.11.27 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.34
Hideg, szemerkélő eső, csúszós hegyoldal, élvezetes láda keresés:)

 
Gedeon bácsi 2004.12.08 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.14
ok

Erdélyi család 2005.01.02 14:00 - Nem találtam meg
Pedig kerestük sokat. Találtunk egy zacsit, sajnos ezúttel üresen. Megvan még a láda?

flektogon 2005.01.08 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.65
Hát ez amolyan pontvadász megoldás, a nagyoktól tanultam... A lényeg, hogy nem találtuk a csészét, pedig alaposan megtúrtunk mindent. Közben felkeltettük egy, a réten szalonnázó 0 IQ-s csapat figyelmét, akik alaposan megnéztek minket a saras szerkóban, PMR, és GPS cuccokkal a kezünkben... Ezután döntöttem úgy, hogy megidézem a rejtőt. Nagyon készséges volt, megigérte, hogy megnézik a dolgot még ma délután. Amikor körülírtam a rejteket, hozzá is jutottam a jelszóhoz, most lehet rám vetni a köveket... Az unokaöccsös horda vidám lett, amikor megtudta, hogy elvirtualizáltuk :) Bár ezt a szót nem tudták igazán értelmezni 11 évesen.

Ládamanók 2005.01.08 15:30 - Egyéb
A LÁDA VALÓBAN ELTŰNT, FLEKTOGON HÍVÁSA UTÁN MÉG A DÉLUTÁN ÚJRATELEŐÍTETTÜK, EGYELŐRE A RÉGI HELYÉRE. A KÉSÖBBIEKBEN LEHET, HOGY SZÜKSÉG LESZ AZ ÁTTELEPÍTÉSRE, DE EZT MAJD JELEZZÜK...

ragalyi 2005.01.09 13:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Tegnap este, amikor néztem és terveztem a mai túrát, láttam, hogy flektogon jelezte, hogy ez a láda eltűnt és izgultam, hogy mire odaérünk visszakerül-e. Mire odaértünk, láttam a wap-on, hogy az elrejtők példás gyorsasággal pótolták az eltűnt ládát, ezért meg tudtuk keresni.
Szép hely, bár ma azért jártunk szebb helyeken is...

Showman 2005.01.09 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.04
Egyszer mar kerestem sikertelenul, de latom ujra lett telepitve.

Fazék 2005.01.16 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.58
Hazafelé még gyorsan helyet kellett keresni Mikulás Georénszarvasának, a kezdődő szürkületben ideálisan könnyűnek tünt a hely.

K.L. 2005.01.16 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
ok

Szélvész 2005.01.23 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.90
Némi kóválygás után találtuk csak meg, pedig az egész csapat lázasan kereste. Pontos a kordináta? Viszont hatalmas öröm ért minket a nem túlzottan átgondolt rejtés ellenére. (A parkolóhoz túl közel van!) A rejtés ennek ellenére tetszett. A ládában Mikulás segítőjére leltünk (lásd a képet) Vittük tovább árkon-bokron keresztül....csak úgy repült!
Szélvész, Vacskamati, Kisbombi, Gergő, Lipót néni és Lipót bácsi, Szirom és Eszter, valamint a bp-i Egressy Szki 11a osztályának 12 diákja

 
mudman 2005.02.01 12:11 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.67
Igazi "drájvin" csésze, merész rejtéssel. Kissé közel van a pihenőhöz, ami most elég kihalt volt. A műszer kicsit megtréfált, de meglett az odú.
Mudman és Fűkocka a két árokugró-marcipánhuszár.

Fűkocka 2005.02.01 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.71
Mély hóban keresgéltük, a leírás segített.

totik 2005.02.06 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.53
A félrekotort, mély hó miatt megállni, megfordulni csak a következő tisztásnál tudtam, így a "drive in" helyett sétáltam néhány száz métert. A tetthelyre érve nagyon kessergyanús nyomokat láttam a hegyoldalban, így hát kicsit elszomorodva vágtam neki az emelkedőnek, elkönyvelve, hogy ez egy egyszerű, gyors találat lesz. Természetesen a lefelé haladó nyomokon indultam el, gondolva, hogy ez egyenesen a megfelelő fatörzshöz vezet. Hát tévedtem...
Közelebbről megszemlélve kiderült, hogy a környék összes fatörzse körül van járva, és ki van ásva (na ja, ha az előző csapat két GPS-sel keresgél...) így bizony a gyenge jel mellett nekem is szükségem volt némi garincsázásra, háromszögelésre és áskálódásra, mire megleltem a dobozt. A láda visszarejtése példás volt, tökéletesen fedte a hó a rejteket.
(Viki, Geri, Krisz'), TZ

petya357 2005.02.13 14:31 - Nem találtam meg
Mai 1/2 -nem lett meg. A muszer minden nekifutasra mast mutatott, meg haromszogolessel sem leltuk meg. Pedig tenyleg feturtuk az egesz domboldalt! ;) Sebaj, ha maskor erre jarunk, meglesz!

A kovetkezo ladanal (2/2, GCFEKO) mar nagyobb sikerlemennyel jartunk.
Eszter&Petya357

sackómackó 2005.04.23 16:37 - Megtaláltam
a lada elazott a logbookal együtt [wapon beküldött szöveg]

Nagyhaju 2005.04.24 18:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Gregbrekkel közös vadászat.
A láda megtalálása után kb. 400 m szint tekerés várt még ránk...

(Greg és) Nagyhajú

pörsing 2005.04.27 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Egy kicsit ugrált a műszer, de a magasság sokat segített.

gregbrekk 2005.04.24 18:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Először jártam Esztergomban. Hazafelé jövet kerestük meg a ládát. Barátságos és szép vol a hely.
Greg

griga 2005.05.07 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.10
Munkából haza megálltam itt. Kellemes a rét és a völgy is. A rejtek is tetszett, pedig nem vagyok oda a meredek hegyoldalba rejtett dobozokért.

A&A 2005.05.08 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.60
Azért a GPS pontatlansága nehezíti a megtalálást. Valamint, hogy a közelben az avar alatt volt egy zacskó, egy kis elterelés. :-)

VP 2005.05.12 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.72
Göd-Zebegény és Burda után 150 km-es biciklizés keretében. Télen már egyszer kerestem fél méter hóban.

19izsi73 2005.05.20 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.00
Péliföldszentkeresztre Dobogókőn át ment utam,igen fáztam lefele bringával,ezért is vadásztam le e ládát.19izsi73 Sárga kerékpár

csaby 2005.05.23 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Sok-sok-sok aszfaltúton jöttem a GCSTRA ládától. A közeli, másik pihenőnél két kutya tanyázott, csatlakozni akartak, de szerencsére letettem a dologról, látták, hogy igen komoly gyalogos szándékaim vannak :)
A pihenő szép, hangulatos, volt is ott éppen 3 ember.
Innen vissza a kutyákhoz :( majd a Búbánatvölgy felé vettem az utam.

csaby

Patak
 
scele 2005.05.22 16:19 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 3.33
Drive-inn. Kicsit nehezen találtuk meg a ládát.

Zergi 2005.06.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.27
Tavaly itt volt a céges piknik a szomszéd réten, most megvan a csésze! Katasztrófa hogy mennyire televannak a fák hernyóval: csak a levelek váza van meg!

 
Bibelia 2005.06.12 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Megtaláltuk
Bibelia és Társa

gad 2005.07.24 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.86
Laza kis ládázás útban hazafelé. A rét nagyon hangulatos. A koordináták szeirintem nem olyan pontosak, de nem volt időm pontosabbat mérni. Kis keresgéléssel meglett.

Geofánt 2005.08.06 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
OK [wapon beküldött szöveg]
Séta a két rövidlábúval. Egy párocska próbált napozni/pihenni a tisztáson, de mire nekivágtunk a domboldalnak, szedték a sátorfájukat. Biztosan nem akartak zavarni :)

waneqr 2005.08.19 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.37
Megtaláltuk

Attibati 2005.08.29 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Dunakeszi -Bp Bosnyák tér - Pomáz - Kétbükkfa - nyereg - GCHIRS - GCfszi -GCret - Kétbükkfa - nyereg - GCBKAL - Bp - Dunakeszi 130 km kerékpárral

A GCFszi ládától jöttem Pilisszentléleken keresztül. Hangulatos hely, most az esők után gyönyörű volt a rét. Jót kajáltam a pihenőhelyen majd irány a láda . A jelzőbot már kivehető, mert a koordináták pontosak.

karrimor 2005.09.03 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Remek kis piknik hely,voltak is jópáran a réten.

Zefir 2005.08.26 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.59
Huh, kéthetes szabadságom alatt kerestem fel a ládát, és ez idő alatt nem voltam gépközelben.
Elég romos állapotban találtam rá a dobozra, az általam feltételezett rejtektől elég messze (nincs GPS-em), takaratlanul. Szerintem a közeli tűzrakó helyre hordták el a ládát takaró faágakat, a logbook is elázott annyira, hogy nem tudtam beleírni semmit. A jelek szerint viszont sikerült jó helyre visszapakolnom. :)
A völgy nekem is tetszett, írtó hangulatos, viszont a képek alapján nagyobbnak képzeltem!

citycache 2005.09.18 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 1.5 átlag: 1.17 súly: 1.70
Igazi drive in cache. Gyakorlatilag egyenesen nekimentünk a ládának bár a GPS még 50 métert mutatott a célig. Nem tudom jó ötlet volt-e pár méterre a szalonnasütő mellé rejteni. Ha piknikezők is vannak a réten lehetetlen loggolni. A doboz meglehetősen beteg. Teljesen elázott benne minden és a kincsek is kifogytak. A rét bútorzata is gyengélkedik kissé...

drive in cache
Gyombi 2005.09.18 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.15
Családi kesselés, szülői siker :-)) Köszönet Gyurinak a telefonos segítségért, a gps otthon maradt...

szuszanj 2005.09.24 11:45 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

lacsz 2005.10.01 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Szép hely. Kár, hogy a "kirándulók" nem tudnak 40m-re elgyalogolni a kukához, inkább otthagyják a szemetet a tisztás közepén.

SagiK 2005.10.02 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.43
Tetszett a kis tisztás, kár hogy az eső miatt nem tudtunk egy nagyot játszani. A GPS még akart sétáltani velünk 80 métert, de a láda helye egyértelmű volt, így ezt kihagytuk. :)

A láda eléggé le van romolva. :(
Csupa víz a belseje. Az előző megtalálók valamelyike egy száraz papírlapot hagyott benne egy plusz zacsiban. Mi erre logoltunk, és a tollunkat ott hagytuk a következő kessereknek.
Ettől függetlenül javasolt a ládakarbantartás.

 
citycache 2005.10.06 17:20 - Egyéb
Úgy látszik a Ládamanók más mesébe költöztek.
A ládát kicseréltem egy újra, ua. a méret. (kb. 15x15x7 cm) Egy új naplót is kapott és feltöltve kinccsel várja a kesselőket.
A koordináták átlagolva ezt adják:
N: 47º 44,471' E: 18º 48,397', 207m

 
kupec 2005.10.08 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.82
Össze-vissza dobált a kütyü.

sheriff 2005.10.08 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.93
Szép napos időben, könnyen megtaláltuk!

bobák 2005.10.09 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.60
Jót szalonnáztunk a tűzrakóhelynél, a gyerekek nagyot szaladgáltak.

skj 2005.10.29 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.45
A Sasfészek ládától jöttünk át. Nem volt egyszerű, ráadásul megpróbáltunk rövidíteni, nem biztos hogy sikeresek voltunk. A kis réten gyakorlatilag ma alig alig volt használható műholdjel, így aztán megszenvedtünk rendesen az amúgy sem túl pontos koordinátákkal. Azt javasoljuk az utánunk jövőknek, hogy ne mennyenek magasra a domboldalon ha keresgélnek. A kis rét egyébként aranyos csak most napsütés ide napsütés oda nagyon hideg volt a völgyben.

L@zy 2005.12.10 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.32
6/6: Sajnos mire ide értünk már teljesen besötétedett, így sajnos a játszóteret is csak akkor vettem észre, amikor majd elestem a libikókában. Ide ezért biztos vissza térek, de akkor majd a gyerekekkel.

ZsB 2005.09.10 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.34
Fehér-szikla és Hirsch-orom végeztével jöttünk felkeresni ezt a ládát, autóval. Eső után a réten már senki sem volt, kis keresgélés után meg is lett a láda. Visszafelé jövet gondoltam, az autónál wapon bejelentem a megtalálást. Átjőve a fahídon Zsuzsi észrevette, mintha valami füstölne az esőbeálló mellett. Visszaszaladtam és látom, hogy a tűzrakó helyen szépen összerakva félig elégett vastag fatörzsek, papír zsebkendő, szalvéta, és mindezek alatt vörösen izzik a parázs!!! Ez kezdett el füstölni. Valószínű a piknikező csapat az eső megérkeztével gyorsan összepakolt, a tüzet pedig hagyták...
Gyorsan átpakoltam a még hűvös fahasábokat másik tűzrakó helyre, az éghető papírt elszedtem, a parazsat eloltottam.
Vissza a kocsihoz, kézmosás, elindulás. Átbeszéltük az esetet, és jóval később jutott csak eszembe, hogy nem jelentettem be a megtalálást. A jelszót pedig a nagy izgalomban elfelejtettem....
Kérem a rejtőt, bírálja el a megtalálást. A logbookba 72-es sorszám alá jegyeztük be magunkat.

2005. 12. 14. A jóváhagyást hiába vártuk Ládamanóktól, de Citycache segítségével már teljes a log. Köszönjük!

Zsuzsi és ZsB

TyuTyu 2005.12.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.67
Suru hoesesben megtalaltuk...

TyuTyu

mozo 2005.12.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Nagyon jó kis láda, biztos jó piknikező hely lehet, ha épp nem esik a hó :)
Találtunk egy elhullott szarvasbogár-agancsot, de mivel állami tulajdonnak számít az agancs, ezér ott hagytuk. :)

recefice 2006.01.23 10:02 - Nem találtam meg
Gyerekekkel voltunk itt, kisebbik fiam GPS-nélkül úgy repült rá a ládára, mintha ő rejtette volna el. Annyira megörültünk hogy ilyen ügyes, hogy logolás után nem jegyeztem meg a jelszót... (az amatőr :))
De majd legközelebb megnézzük.

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.01.17 14:35]

Apexsek 2006.01.21 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Rossz érzéssel jöttünk le a GCSAS-tól, mert előre sejtettük, hogy innen ismét felfelé visz tovább az utunk! Kedves kis tisztás, de nem időztünk sokáig.
Üdv: APEXSEK

pribaric 2006.01.30 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Erdekes volt a jegge fagyott patak

citycache 2006.02.01 22:40 - Egyéb
A láda 2006. február 1-től új kezekbe került. Mivel eredeti helyén gyakorlatilag lehetetlen volt észrevétlenül logolni, új helyre is költözött: kis sétával érhető el beljebb az erdőben a Kis-Cserepes tető lábánál. Remélem a helyváltoztatás csak javára vált a rejteknek.
Mivel az égiek eléggé kimértek errefelé érdemes jól megfigyelni a leírást.
Sikeres vadászatot kívánok az újonnan érkezőknek!


 
katika 2006.02.19 15:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
A ládát elég nehéz volt megközelíteni az olvadó hóban egy kis jéggel fűszerezve. Peti találta meg. A fényképek sokat segítettek és a leírást figyelmesen elolvastuk, így nem volt gond a megtalálással. A pihenőhelyen most csak egy apuka fogócskázott két gyerekével. A kis híd is csúszott, az esőbeállóban pedig bokáig ért a víz! Mi vagyunk az elsők az új naplóban!

 
esztelneki 2006.03.04 09:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.56
Szép volt a völgy a havazásban!

Csigabiga 2006.03.15 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
O.K! [wapon beküldött szöveg]
III. 15-e alkalmából csapatos láda-kereséssel töltöttük a napot, és ez a láda is belekerült a szórásba. :o)
Könnyedén megtaláltuk, de közben én gatyaféken lecsúsztam egy keveset a domboldalon.
Logolás után továbbáltunk más ládák felkeresésére.

Ezúton is köszönöm SagiK-nak a szervezést, Radpeternek és Mozonak a szállítmányozást, a Többieknek pedig a jó társaságot! :o)

dc3 2006.03.15 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.68
Becserkelve! [wapon beküldött szöveg]

Csipetkék 2006.03.15 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Családi-autós megközelítésre kiválóan alkalmas láda. Köszönjük a rejtést.

 
keva 2006.03.15 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.73
Megvan.keva

12
34
5 
Bal3 2006.03.15 15:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.70
Áve!

(előzmények a GCHIRS-nél)
A Svejkben megpihent, Kevával és Zsorzsal erősített csapatunk tovább indul haza, majdnem! (a kocsmáros most cseréli az UAZ-t A4-re:-))
Valaki nem bírt magával így rárepültünk még "egy" ládára, így értünk ide. A társaság Javának meg volt már ez a láda, így csendesen szemlélték a keresést, hál istennek nekem nem kellett GPS-t nézegetni, mert itt az erdőben semmit nem mutatna, a kocsiban hagytam, így előnnyel indultam a "ki találja meg a ládát" versenyben, nyertem. Nem volt nehéz megtalálás, ritkán nő kő a fára. :-) Sikerült a csiganyálon lecsúszó Csigát lefotóznom:-)
Én ugyan Mayának megígértem egy esést a fotó kedvéért, de elmaradt. Legközelebb.

Szuperszonikus túra, csúcs csapat!

Üdv Bal3

odamenet
megvagy
Hz 2006.03.15 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.08
Pilisi Megaládázás 6/4.
Csoportos drive-in. Teljesen szétszóródtunk, végül Bal3 találta meg GPS nélkül:)

Márta 2006.03.25 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Ide első túránk a családi csapattal. Esztergom felöl érkeztünk, így ezzel a könnyű, gyors találattal indítottuk a napot. A boltíves fától gps nélkül is kiszúrtuk a rejteket. Irány a Hirisch-orom.

fistvan 2006.03.26 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.34
Megtalaltam kisse esos idoben.

olsen100 2006.04.01 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Szépkörnyezet, gyerekekkel kicsit meredek, de nagyon élvezték:-)))

GaZiRo 2006.04.09 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltuk. Rövid séta után sikerrel jártunk,csak a piknikesekre kellett
figyelnünk. Hangulatos hely.

Arch 2006.04.13 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Megtaláltam!

Zsiráf 2006.04.16 09:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.84
Láttam néhány városi turistát. Persze ismét rutintalan voltam, a nagyobb parkoló mellett átmásztam a patakon, aztán fel egy dombra, aztán oldalazgatás, aztán le a dombról és ott is voltam. Visszafélé sokkal egyszerűbb volt. A helyszínen "csak" egy szép erdő található...

Z-M-an 2006.04.23 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.32
Csak a nagyobb rét melletti parkolóban tudtun megállni, innen kb. 400m séta. A főút mellett ballagtunk a célhoz, nem akartunk dzsindzsa harcot folytatni gyerekekkel a hátunkon... A kisebbik réten 4-5 autó parkolt, 3 helyen bográcsozott vagy 2 tucat ember és 2-3 kutya. Kicsit izgultunk, de nem érdekeltük őket, lehetett nyugiban logolni...

Laci bácsi, GeoDuo (Oli+Samu), Z-M-an

Laci bacsi 2006.04.23 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.76
Csak távolabb tudtunk megállni - piknikezőknek álcáztuk magunkat a tényleg piknikezők között. Párszáz méternyi útszéli sétát követően jutottunk el a megfelelő helyre. A láda gyorsan meglett. Sajnos a rejtésre a tisztáson tartózkodók még rálátnak, úgyhogy rájuk, meg az ösvényen haladókra fokozottan kell figyelni.

vándorsólyom 2006.04.23 14:04 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.68
Nagy volt a nyüzsgés lent a mezőkön, de itt fönt nem, minden rendben ment.

citycache 2006.05.04 21:25 - Egyéb
A ládától ÉK-re a tisztás felé rejtettem GCM001 mozgó ládát. GCret-be pedig TB5EK travel bug-ot. Ami egy CD.
Egyben ládakarbantartást is végeztem: Örömmel konstatáltam, hogy a rét bútorzatát helyreállította az erdészet.
KÖSZÖNJÜK !

 
cisco 2006.05.15 06:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
Kicsit korán értem ide reggel,de meg lett az eredménye.

Szedi 2006.05.18 14:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Kerékpárral kerestem fel a helyszínt, és hogy erchegyia szavajárásával éljek: Bike-in! :-)
A tegnapi esőtől sáros a környék, így fel majd lecsúszkáltam az ösvényen.

A rejtek
macska 2006.05.27 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Pilis-Esztergom csavargás során egy kicsit sáros drive-in, ki-kibukkanó napsütéssel. Nem is volt más, csak az ügyeletes szúnyogok. Szárazabb időben hangulatos piknik-hely lehet. Köszönjük a rejtést!
Attila, Jenő

patakos
CseSza 2006.06.11 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Jó kis rejtekhelyen van. Tudom ajánlani kisgyermekeseknek, mert a 7 éves kislányomnak is teljesen jó volt a terep, nincs messze a főúttól és a tisztás is remek piknik hely. Egyszóval REMEK volt, nekünk tetszett.
Köszönjük a rejtést.
Üdv.: CseSza

madarasz.peter 2006.07.01 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Először eggyel előbb akartam parkolni, de végül is jó helyre jöttem. Ennek én örültem, az egymás testének tanulmányozásával foglalkozó szerelmesfélék talán nem annyira. A leírás meg a képek útbaigazítanak, a műszer meg mutat amit akar.

Csapat: Máté és én

Gyáva Oroszlán 2006.07.02 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
ok

 
Menőmanók 2006.07.12 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.40
Hazafelé az esztergomi fürdőzésből. Jó sok szúnyog.(hárman Gabussal, Mercivel)

bpali51 2006.07.06 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Elég közel van a pihenőhelyhez, talán lehetett volna messzebb is rakni. Mindenesetre a hely szép.

Reggel 2006.07.15 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Megtaláltuk!

Ezt a kesst is jó szokásunkhoz hűen Gps nélkül, leírás és fényképek segítségével kerestük meg. Az ajánlott fahíd előtt álltunk meg. Onnan tényleg csak pár perc volt a megtalálás. Szúnyogokat megetettük. :-) Köszönjük a helyet!

Keresni pedig érdemes.....
Akár Gps nélkül is. ;-)

Evelin, Brigitta, Anita és Reggel

Innen indultunk
 
Piás 2006.07.16 19:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
ELTALÁLTAM 3on belül, tehát: MEGTALÁLTAM!

Lopakodó 2006.07.16 19:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Hát ezt tényleg nagyon gyorsan megtaláltuk. Sajnos most túl sok időnk nem volt körülnézni, mert sötétedett és támadtak a szúnyogok.

slymen 2006.07.16 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
OK
Bővebben később!

bauero 2006.08.11 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.90
ok

vigh_laca 2006.08.20 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Elég nagy körök után, de megtaláltuk. Ezek a fránya műhódok magasabban vannak a fák koronáinál. Ja, és egy brutál meztelencsiga is ránk támadt...

Tipekin & Perseus 2006.08.19 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Kiválóan alkalmas volt a láda, hogy a kolléganőmnek megmutassuk, milyen is a ládázás.
A közeli réten egy kb. 40 fős társaság "élvezte" a természetet, ennek ellenére sikerült észrevét-titkosan logolnunk.

Tipekin nagyon köszöni a kazettát, régóta kereste!

 
Kingu 2006.08.19 15:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.20
Sok volt a szúnyog, szép a környezet és könnyen meg lett a láda.
Ezt is szüleimmel együtt és apukám munkatársával találtam meg.

Bugár-orienteering 2006.09.23 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.76
szentendre kupa volt ma szentendre belvárosában és elötte volt egy kis elintézni valónk esztergomban,mivel erre jöttünk át a pilisen ezért még megkerestük ezt a ládát

citycache 2006.09.30 21:23 - Egyéb
Több napja tervezgettünk már egy gyors ellenőrzést. Ma a városból nem kanyarodnunk haza, hanem kiugrottunk a ládához. Csend volt és nyugalom, csak egy házaspár szívta magába a bioszféra energiáját a nagyobbik tisztáson.
Épp visszatettem a dobozt, mikor két alakra lett figyelmes Ádám:
-Apa jön két ember. GPS lóg a nyakában !
Bevártuk őket. Nem minden nap esik meg a rejtő-kesser találka. Gál Peti negyedik ládáját vadászta éppen barátjával.

 
streng 2006.10.01 17:00 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

bigmick 2006.10.01 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.04
A leírás alapján nem volt egyértelmű, hogy az a nagy parkoló, amivel először találkoztunk, az az-e, ami nekünk kell, ezért inkább ott hagytuk az autót, és mentünk gyalog. Menet közben kiderült, hogy kicsivel tovább lett volna egy másik (kisebb) parkolási lehetőség is, a patakon átveztő fahíd tövében, de így sem volt vészes. A láda elég nyílt terepen van, szerencsénkre a réten tanyázó család nem ránk figyelt.
BigMick, Iza

GoZso 2006.10.01 23:11 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.78
Kellemes vasárnap délutáni kirándulás, de iszonyú nagy a szemét a réten...

Besüboboja 2006.09.24 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.15
Megtaláltuk!

citycache 2006.10.15 15:27 - Egyéb
Mostantól egy kis agytornával nehezített a jelszóhoz jutás, hogy izgalmasabb legyen a kesselés. Remélem a változás csak javára válik a ládának.

 
Chubby 2006.10.21 15:24 - Megtaláltam
Bicótúra sokadik ládája :)
Chubby, WebMonster és Petibá [wapon beküldött szöveg]

petiba 2006.10.21 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Nagyon aranyos, minöségi läda. [wapon beküldött szöveg]
Kicsit várnunk kellett, míg az előttünk járók nagyon gondosan visszarejtik a ládát. Kedves kis csapat, s mindent megtett, hogy mi is előlről kezdhessük a kutatást, a láda kinyitogatását. :)
Nagyon örültünk a feladatnak, kedves emlékünk marad ez a láda.
Köszönjük. (Chubby, WebMonster, Béni, BMarci, Benoit)
Peti bá'

 
WebMonster 2006.10.21 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Bicajtúra negyedik állomása. Nagyon szép a láda, ilyet még nem is láttam. A kereséssel nem volt gond, mivel egy család éppen elöttünk rejtette vissza a dobozkát. A fa ládikót nagy nehezen kinyitottam (végig kell olvasni a szöveget :D). Köszönöm a rejtést.

cacheelyűk 2006.10.21 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Nagyon tetszett, A negyedik láda találásunk után vissza is tértünk ide, hogy süssünk egy kis szalonnát:)) Köszi az élményt.

 
erchegyia 2006.10.21 17:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Nagyon-nagyon jó! A láda minősége kiváló, és végre egy tökéletes ötlet, ami megtöri a hétköznapi ládák egyhangúságát.

james 2006.10.21 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.52
Sietnünk kellett a logolással, mert emberek közeledtek.

Judit és James

tormagab 2006.10.25 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.60
Már az egész domboldalt bejártuk, de meg lett.

Sas 2006.10.30 12:00 - Megtaláltam
Megvan :) [wapon beküldött szöveg]

ozeki 2006.11.02 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Piszok hideg, nagy szél. Kalandok később...

rg7 2006.10.21 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.11
Könnyű volt megtalálni. Nagyon szép a táj most így ősszel.

pipu 2006.11.05 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.96
Megtalaltuk. Mar nehol havas volt a taj, csusztak a levelek. A lada nagyon kiraly volt, tip-top minosegi kivitelben. Egy baratnommel setaltattuk a kutyam arrafele. Amikor eloszor cacheltem vele, azt mondta hogy nem valami romantikus hogy a kincsesladak muanyag mikros dobozok. Most latott egy igaza fa, lakattal lezart kincsesladat. :-)

gaborevi 2006.11.06 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Első megtalálásom! :-)
Újságnál dolgozom, egy cikk írása során kerültem kapcsolatba a geocachinggel, és azonnal beleszerettem, noha gps-em sajnos nincsen (még). Próbaként kerestem egy olyan ládát, amit könnyen megtalálhatunk műszer nélkül is. Mivel ismerem a környéket, gyerekjáték volt, szó szerint, mivel 5 és 4 éves gyerekeim is velem voltak, és nagyon élvezték! :-)
Legközelebb természetesen szeretnék nagyobb kihívásnak is megfelelni, de kedvcsinálónak nagyszerű volt, köszi!

 
aszucs 2006.11.25 14:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megint biciklivel mentünk Esztergomból. Nagyon jó kis túra volt. A ládát tényleg csak a fényképek és a leírás alapján lehet megtalálni, de azok segítségével viszonylag könnyű. A rejtvény is nagyon jó volt. Köszönjük.

akos 2006.11.26 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Nagyon ötletes rejtés. Bár a kupacos kérdésnél mi pont az eredmény felét számoltuk ki. De meglett így is a nyitókód.

Egy csapat épp fémdetektorral pásztázta a környéket. Remélem, nem rabolják le a ládát.

Gomba cache 
georgina 2006.11.26 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
:)

hunor77 2006.11.26 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.00
gondolkodni kellett :) a megtalálás után, újoncként kellemesen meglepett. Amúgy igen ötletes rejtés

bolyak 2006.12.30 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.27
Szégyen szemre nem bírtuk kinyitni, először persze mi sem olvastuk végig, de utána sem nyílt ki.

[Jóváhagyta: citycache, 2006.12.31 16:18]

 
krisztarka 2006.12.30 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.56
Mi voltunk a Bolyakkal az elsők, akik képtelenek voltunk fölpattintani a lakat fülét, pedig tuti jó volt a megfejtésünk. És mindenki próbálkozott, de hiába.

[Jóváhagyta: citycache, 2006.12.31 16:19]

citycache 2006.12.31 16:31 - Egyéb
A szokásos szilveszteri nedü rejtése volt a célunk, de gyógyítás lett belőle: VALAKI VALAMIT ELBABRÁLT A LAKATKÁN. nem volt hajlandó megadni magát a kódnak.
Ez úgy lehetséges, hogy a számok elforogtak és a fül kifordított állapotban lenyomódott. Onnantól kezdve pedig az az új kód, amit viszont senki nem ismer. Az előző rejtőknek is ezért nem sikerült kinyitni. A ládikát javításra hazavittük, a pezsgőt ott hagytuk.
B.U.É.K. ! A következő vadászt egy üveg gyöngyöző nedü is várja a közelgő Újévre való tekintettel!

 
ittott 2007.01.02 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.00
2006.12.23.-án kerestük meg a ládát, és a lakatot nem sikerült kinyitnunk.
A válaszokat és az összerakott nyitó kódot, e-mailban megküldtem. Mint kiderült a lakattal történt a hiba.

[Jóváhagyta: citycache, 2007.01.03 21:36]

 
GeoBandi 2007.01.05 10:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
B.U.É.K.
Megtaláltuk!
Eredeti program szerint nem volt tervben ez a láda, pedig már régóta szerettem volna felkeresni. Ám a beigért pezsgő megindította az agytekervényeket! GPS nélkül, könnyedén ment, csak a leírásra kell hallgatni, bár van egy másik íves fa is a közelben, de a pezsgő illata megmutatta a helyes irányt! Minden elismerésem a ládatulajdonosnak! Bár még nem vagyok régi motoros, de eddigi cachinges életemben ez a láda a leggondozottabb! Tényleg 5-ös érte! Köszi a rejtést, és a díszcsomagolást is! Nekem nagyon tetszett!

u.i.: A lakat teljesen rendben volt!

GeoBoszi 2007.01.05 10:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Zsííír!! :) Szép helyre rejtette el a gazdi - tudom ajánlani a kisgyermekeseknek is - és bár még nem sok ládával találkoztam, eddig ez volt a legigényesebb. Megtaláltuk és a pezsgőt is. B.U.É.K.!!!!!!!

Elf 2007.02.04 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Nagyon tuti kis hely!
A láda keresése közben megzavartuk egy vaddisznó nyugalmát, aki fejvesztve elmenekült a helyszínről. A mókusok azért vidáman szaladgáltak a kis réten és környékén.
Nagyon igényes, gondozott kis ládikó. Gratula hozzá!

vincy 2007.02.17 12:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Hát ez hihetetlen jó volt!! Ügyes! Nagyon tetszett, kicsit becsapódtunk először a feladványokon, de nem fogott ki rajtunk! :)
Köszönjük!
Vincy, Bini

 
sysssi 2006.08.19 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Életem első ládája. A kollégám és családja vitt magával. Az idő és a környék szép, a megtalálás egyszerű volt, de kezdésnek és kedvcsinálónak remek! Köszönöm az élményt...

bobák 2007.02.18 14:20 - Egyéb
Ezt a ládát kb 1,5 éve már levadásztuk. Most, hogy megújult újból felkerestük és nem bántuk meg.
Ilyen igényes szép ládával még nem találkoztunk. Nagyon ötletes, hogy egy kis fejtörővel lehet csak kinyitni. Jól fel is töltöttük ajándékokkal, alig bírtuk lecsukni. :)

maki2000 2007.02.18 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Könnyen megtalálható láda, kedves fejtörővel, ha valaki a napokban keresi fel, rengeteg hóvirágot is hunyort fog arrafelé látni.

Detusz 2007.02.24 16:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.23
Kifejezetten ötletes láda. Szeretem mikor van benne ötlet, és konkrét munka. Gratulálok!

Remete 2007.03.11 19:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.80
Nagyon jó 5let, a láda, szép környék, köszi!

jspanyik 2007.03.15 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.92
Pilisszentlélek környéki ládázgatásom első találata. Szép csendes reggel, sok virág, tömény madárfütty, könnyű megtalálás. A feladat sem túl bonyolult, különösen akkor, ha az ember rendesen végig olvassa a leírást!

Köszönöm a rejtést!

pviktor 2007.03.15 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.00
A BMEKHEMGTSZSZMK kis cspata meglelte a ládikót, Bori (6 hetes) lányom első túráján. Nagyon ötletes a számzáras megoldás.

fujusz 2007.03.17 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Eddigi ládák közül a legszebb,és legötletesebb.
A hely sem csúnya, szalonnát sütni kiváló.
Üdv,Fujusz

SzabSzan 2007.03.18 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Nagyon ötletes a kis lakat, meg a fejtörő, és az egész igényes... nagyon szép láda! A kis híd meg igazán romantikus. Köszönjük!

norbimoncsi 2007.03.18 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.70
Megtaláltuk! Picit babráltunk a zárral, de hát így jár aki türelmetlenségében nem olvassa végig a feladványt... Azért végül csak kinyílt! A nagy izgalomban még a logbookot is elfelejtettük aláírni. Igen szuper rejtés, az eddigi legszebb ládika! Köszönet érte!

Steve07 2007.04.01 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.58
Nagyon kellemes hely.
Ötletes a láda, GRATULA!!!

catyus 2007.04.07 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.60
Nagyon szép láda!!!
Aki ilyet csinál megérdemli a dicséretet!

gorog 2007.04.07 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.63
Hazafelé még "beugrottunk" egy utolsó ládára a mai napra. Megérte. Jó hoyg vittünk magunkkal gyereket is aki végig olvasta a feladványt.

Anita_76 2007.04.09 20:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Nagyon SZUPER a láda !! Gratulálok hozzá , mert nagyon ötletes , még sok ilyet kívánok. A láda elsőre kinyílt (igaz a másik füzetbe is loggoltam). Rengeteg kirándulóval akik nagyon kíváncsiak voltak,hogy mit csinálunk ott , kis csellel megoldottuk a dolgot . Gyönyörű kirándulóhely , ajánlani tudom mindenkinek .

kajzerszozi 2007.04.11 16:02 - Megtaláltam
Megvan!!!

ier 2007.04.13 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Nagyon tettszettek a kérdések. :-)

kulu 2007.04.14 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Első körben nem olvastuk el az "apróbetűs" részt, így a kód sem volt jó, de szerencsére végül meglett. Az eddigi legjópofább láda amivel találkoztunk.
Rebeka, Éva, Kulu

skalakope 2007.04.21 17:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.90
huncut [wapon beküldött szöveg]

zem 2007.04.30 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Ez az egész profi. Nincsenek túlzások, de a környék, valóság precízen, érdekesen tálalva, a fejtörő-rejtély hab a tortán. A kis patakra elmaradt a gátépítés - emiatt még vissza kell mennünk, különben fejemet veszik gyerekeim... Köszönjük a 5***-os rejtést! :-)
---------
05.09.: Az utánunk következő logok miatt írom - teszteltük saját magunk után a ládát - szabályosan nyílt és záródott újból, 2x is kipróbáltuk! Sajnáljuk, ha elromlott, de utánunk még tényleg rendben volt :-((

b.zs. 2007.04.30 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
OK!

Kitti 2007.05.06 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.18
A láda könnyen meglett, a fát már messziről kiszúrtam, sajnos a ládát nem sikerült kinyitni :(( a külső füzetbe loggoltunk. Ez egy kissé elvette a kedvem :( egyébként nagyon tetszett, szép nyugis kis kirándulóhely.

oroszy 2007.05.01 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Ez az első ládám !!!!!!!
Baromi jó ! Azt hiszem megfertőpzött a " ládakereső vírus " .
A találóskérdés szerinti kódot valaki elállította, nem volt semmi kinyitni , de megvan, sikerült !!

tádé 2007.05.13 14:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.29
A kódot valaki tényleg elállíthatta. Ráadásul a külső és belső logbook mintha helyet cserélt volna.
A környék tetszett!

kefesrobi 2007.05.16 19:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltuk, de számunkra nem egyértelmű volt a leirás.Szerintem egyszerűbb leirni úgy hogy,a esővédő kisház melletti ösvényen menj!!
Az én GPS -em 240m mutat. De ettől függetlenül *5 az elrejtés és a ládika.
A ládikán lévő lakat el volt állitva,de visszaállitottuk az eredeti kódra ,remélem mi az eredetire gondoltunk:))

Ui.:A vihar kidöntött pár fát ami pont az ösvényre borult,mi kb 2 óra hosszáig kerestük a pontos helyet de megérte.
Köszönjük az elrejtést
Eni Robi Dorogról

Kincs&kincs 2007.05.28 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
GPS nélküli gyors találat.
Érkezésünkkor éppen több család együtt bográcsozott. Finom illat szállt a levegőben. :-)
A ládikó nagyon ötletes. A megfejtés nagyon gyorsan ment, a lakat azonban nem akart nyilni. Eltelt egy kis idő, mire rájöttünk, hogy miért?
Az "apróbb betűs" részt, csak később olvastuk :-)))))

csgyuri 2007.06.02 21:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.93
A lakat jól volt beállítva, és mi is úgy hagytuk ott.

horusz 2007.06.10 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megvan!
Köszönöm a rejtést!

Soko 2007.06.16 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Kerékpárral hazafelé könnyű találat. A láda tetszett.

fkmaster 2007.06.27 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.45
Nagyon ötletes rejtés, köszönöm.

zöldfülű 2007.06.30 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.37
OK! - vakon beküldött szöveg :)
Pápa-22 TT: hát ez azért teljesítmény, hogy a start előtti pillanatokban rájöttünk, a közelben is lehet ennyit gyalogolni. Így - néhány rendeszerellenes (?) vitorlástárssal felszerelkezve - az ellenkező irányba indultunk :) Igaz, a szintidőt az országhatárral egyetemben átléptük, de végül csak összejött 22 km és néhány láda...
Kérzezz-felelekben nagyon jók voltunk, de az értő olvasást még gyakorolnom kell :) Vagy csak szeretem nehezíteni a feladatokat? Esetleg kétütemű tevékenység? (szivat/ás)
Köszönöm a rejtést

Langyos-langyos...Meleg-meleg...
Belga 2007.06.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
"pápai túra" 9/4. Voltak kis problémáink, na nem a fejtörővel csak nem olvastuk el az utolsó mondatot. Igazság szerint Zöldfülű nem olvasta el, de így mégiscsak udvariasabb mondani.

BiBoLi 2007.06.30 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.89
A mai 4. megtalálás. Nagyon ötletes rejtés ! Kicsit vacakoltunk a nyitással, ám amint végig olvastuk az "utasítást" és a leírtak szerinti sorrendbe raktuk a számokat, majd beállítottuk a kombinációt, kinyílt a zár ! Köszönöm a rejtést !

Imaka 2007.06.30 20:00 - Megtaláltam
Egyenesen Szlovákiából.Volt egy kisebb boltíves fa is, de meglett az igazi is.

N.Kata 2007.06.30 20:00 - Megtaláltam
szép befejezése lett a napunknak : )

bbokonon 2007.07.07 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.52
Igazán alkalmas láda volt az új geomobil bevetéséhez - a Pilis kanyargós útjain élvezettel terelgettem a 32 éves vasat - csak az a sok vasárnapi autós ne lett volna.
A rejtek könnyen meglett, a nagy murvás parkolóból a patak kiszáradt medrében sétáltam át a rétre. Most egy lélek nem volt ott, ezért nyugodtan próbálkozhattam a nyitással - tanúlság: az utolsó mondatot is jól el kell olvasni.

Andi&Parker 2007.07.08 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Könnyedén meglett a láda, majd csak nem akart kinyílni a kódra. Hja .. az utolsó instrukciót is elolvasva aztán szezám :)
A parkolónál valakik épp nyársaltak, és csak már jó pár kilóméternyire jutott eszünkbe a tűzgyújtási tilalom ... így már nem szóltunk nekik, de reméljük nem történt semmi baj.
A láda ötlete és kivitelezése remek!

 
bibolya 2007.07.10 20:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Egy nagyon beteg láda után érkeztünk ide, de nem csak ez az oka, hogy nagyon tetszett a rejtés! Kiváló a minőség, élvezet volt felderíteni a láda tartalmát, ha egyszer telepítünk, legalább ilyen színvonalat célzunk majd meg! Cicapapa babrálódott egy kicsit a lakattal, de aki el olvassa az összes utasítást az nyer! A színes golyót elhoztuk!
Köszönöm, nagyon tetszett!

 
Komancs 2007.07.16 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk! Köszönjük. Nagyon ötletes rejtés, gyönyörű környezettel!

Éva 2007.06.29 09:45 - Megtaláltam
A logokból úgy emlékeztem, hogy elállítódott a kód, ezért nem nagyon erőltettük a kinyitást, bár megpróbáltuk. Most látom, hogy a legújabb keresők már sikerrel jártak, úgy látszik, valamit elszúrtunk. Küldtem e-mailt, remélem, így elfogadásra kerül a megtalálás.
A környék tetszett!:-)

07.19. Mivel a rejtő azóta sem méltatott válaszra, útitársam visszament a jelszóért.

Toti 2007.07.27 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.29
A leírásnak megfelelően gyors, könnyű megtalálás. A környezet nagyon tetszett, bár a patak már kiszáradt ebben az időben és az öreg almafáról is éretlenül lehullott az alma nagy része.
A ládikó nagyon rendben van. Nekünk sem nyílt ki elsőre, aztán rendesen végiggondoltuk a válaszokat, majd miután így sem nyílt ki, elolvastuk rendesen az utolsó sort is. Persze így már rendesen kinyílt:)
Kimondottan igényes, ötletes rejtés. Több ilyen kéne, köszönjük.

Nóri, Toti

Sárgabika 2007.07.28 19:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.18
Akár csak az elöttem szóló.. én sem olvastam el az utolsó sorokat..-))
Már kezdtem azt hinni ilyan buggyant vagyok..-))
Nagyon furfangos a dolog és tényleg több ilyen kéne!!! Köszi!

csmarkus 2007.08.01 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Könnyű, de érdekessé tett találat, kis kiruccanáshoz tényleg jó hely! Kár, hogy a patakban nem volt víz.

Totoka 2007.08.01 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.48
Tetszett a ládát nyitó feladvány.

bingo 2007.08.01 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Megvan!

Ronin 2007.08.03 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
Ez a láda némiképp kilógott a mai sémából, drive-in mivolta miatt de azért én autómentesen, GCFszi felöl erdészeti és közutakat felhasználva a gyalogláshoz gyüjtöttem be a találatot. A feladványok igazán nem nehezek, de az instrukciókat érdemes végigolvasni :)
Csörgedező pataknak persze nyoma sem volt :(
Köszönet a rejtésért!

 
Tomcache 2007.07.29 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Nagyon tetszett a rejtés,igényes ládikó:)
Értékelem ,hogy a rejtő minden lehetőségre gondolt(külső logbook),a feladvány is emberi ,nem kell az erdő közepén deriválni és kódot fejteni.
Környék se rossz ,kiváló szalonnasütésre és családi vasárnapra.A patak lemondott, elég sok társa nyaral épp.

Kiscsapatunk 2007.08.08 11:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
Kicsit már besötétedett, meg nem is voltunk terep-szerkóban, de azért kis keresgélés után csak meglett! J&G

screamy 2007.08.11 20:42 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.23
Megtaláltuk. A lakat kódjának megfejtésével sem volt különösebb gond!

EdiJózsi 2007.08.11 18:08 - Megtaláltam
nagyon ötletes kis láda, kössz a rejtést

Holgerson 2007.08.20 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.40
Szellemes ötlet ez a számkódos kis lakat, először mi is mellényúltunk, de aztán figyelmesebben végigolvasva a kérdéseket és a "direktívákat", megoldottuk.
Üdv.
H.

Bgm 2007.08.26 07:11 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.72
Köszönöm.

Lengyel család 2007.08.22 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Eszteregomi fürdőzést megelőzően könnyű kis ládázás.
Jók a kérdések:)

Cicapapa51 2007.07.10 19:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.48
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

alexi 2007.09.02 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.94
Kellemes környék. Ritkán látni ilyen tiszta, rendbentartott ládát. Köszönjük a rejtést!

freeriderz 2007.09.12 23:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.60
Meglett! :)
Éjszaka, 9-10 óra felé, legsötétebb erdőben..
Még szerencse hogy ketten voltunk!
Ráadásul a kidőlt fa (a rejtekhely mellett) valami nagy találkozóhelye az erdei állatoknak.. ugyanis kevés ilyen félelmetes dologban volt már részem, mint ott, amikor megérkeztünk az elhajlott-fához, ahol jobbra kell befordulni.. nagy fújtatás és avar-csörgés meg bozótmozgás kezdődött!
Totális para :-S
Egy vékonyka kis zseblámpával elég bátor feladatnak tűnt közelebb merészkedni.. de ahogy elhalkult az erdő, félretéve félelmeinket, közelebb merészkedtünk a GPS-vevőm által megítélt ládahelyhez, és rövid keresgélés után meg is találtuk! A ládikó a rejtvénnyel nagyon ötletes megoldás, nekem tetszett!
Köszi a rejtést: Lacko

vinko 2007.09.15 13:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.70
Nagyon ötletes [wapon beküldött szöveg]

Mai napi 2. ládánk: Adri, Vancsus és Vinko.

Nagyon tetszett a rejtés, ötletes a kis láda.
A lakat hamar kinyílt, igaz profi segítségünk volt, a 8 éves lányom.

Köszönjük a rejtést!

Doric és Laszisz 2007.09.15 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
A Vaskapu után nem volt megrázó ez a rejtés, a láda viszont nagyon igényes, és jó ötlet a számzár is. Szerencsére meg tudtuk fejteni, bár keresnünk kellett egy pókot.

peterpan 2007.09.16 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Ne legyen igazam, de a "boltíves fa" nem sokáig fogja útbaigazítani a ládakeresőket.
Jó ez a rejtvény-zár ötlet. Azért ezen is bénáztam egy kicsit. Már logoltam a külső füzetbe, amikor rájöttem mire való a lakat másik oldalán a számok mellett a két fekete csík!

soka9001 2007.09.23 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Megtaláltuk. Sajnos a lakatka egy kissé el van hajlítva, így csak nagy nehézségek árán nyílódott ki. Megpróbáltam visszahajlítani. A fejtörőn mosolyogtunk, de aranyos. :)))))
Köszönjük a rejtést.

Kaktusz 2007.09.16 14:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.97
Csaladi kirandulas.Ehhez a ladahoz a "babakocsival" flag szerintunk kicsit eros.
Megtalalok: Szilvi, Villo, Bence, Kaktusz

kivancsifancsi 2007.09.30 18:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Komáromból tartottunk haza Budapestre és útbaejtettük ezt a gyors találatot.
A doboz könnyen meglett, és a lakatot is könnyen kinyitottuk. A visszazárás már nem volt ilyen sima. Amíg loggoltunk addig Csenge egy kicsit megtekergette, majd még én is bénáztam vele - úgyhogy a nem sikerült visszazárni.
A problémát leleveleztük a rejtővel, aki megoldotta. Köszönjük és elnézést.

RejtekZsu
CsengiCsengi
citycache 2007.09.29 12:00 - Egyéb
A lakat kissé viseltesnek bizonyult ezért lecseréltük. (Kód ugyanúgy a feladvány szerint.) A ládát "Kindermentesítettük" és rendes ajándékkal töltöttük fel. Sajna a patakba nem tudtunk vizet varázsolni!

Anita&Gabi 2007.08.31 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Szép kis tisztás, jó kis tüzrakó. A láda könnyen, a kinyitás kicsit nehezen lett meg. Elsőre nem olvastuk végig, aztán fordítva tartottuk a lakatot, szóval előadtunk mindent. Köszönjük, élmény volt.

ciccvarek 2007.10.07 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Esztergomba tartottunk, de egy baleset miatt 3/4 órát kellett várnunk, hogy továbbmehessünk. Ezt az időt felhasználtuk arra, hogy a már régen kiszemelt ládát megkeressük.
Jól el is ment vele az idő, mivel eleinte rossz helyen kerestük. De végül GPS nélkül megtaláltuk.Véletlenül beírtam a nevem a külső logbookba is, aztán rájöttem, h oda csak akkor kell, ha nem sikerült kinyitni a zárat:)
Nekünk sikerült.. Nagyon ötletes, köszönjük! :)

Süti1 2007.10.07 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Két kismanóval (na jó, igazából egy nagy és egy mégnagyobb manóval) nekiálltunk felderíteni a láda titkát. Mivel nem volt varázskütyünk, így csak az emlékeinkre és a látásunkra hagyatkozhattunk. (mindkettő kissé elhomályosult). A fejtörőket hamar megoldottuk, de a zár nem akart engedni. Aztán próbáltuk úgy, hogy a trükkös kérdésre nem trükkös választ adunk, de így sem ment. Akkor már csak az maradt, hogy rájöttünk: Magyarországon vagyunk, ahol a visszaesést fejlődésnek, a csökkenést emelkedésnek hívják. Így már megnyílt a zár, és mehettünk tovább. Hamarosan az útzár is megnyílt, ahol megint láthattuk a feje tetejére állított világot (2 autót).
Nagyon szép a doboz és ötletes. A mese is nagyon tetszik.

citycache 2007.10.12 21:30 - Egyéb
Először nem értettem Süti bejegyzését, aztán Öreg Tom riasztott, hogy a lakat nem a feladvány szerint nyílik. Kiszaladtam, javítottam. Újra lehet "póklábat számolni" :-)

joerno 2007.10.13 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Érdekes ötlet a ládika, köszi!

innoxum 2007.10.13 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Köszönjük a rejtést! Kíváló, nagyon igényes kivitelű láda, jó terepen. Élvezetes a feladvány.

 
kb ibic 2007.10.28 20:25 - Megtaláltam
Nagyon jó rejtés volt, nagyon szépen gondozott láda, köszönjük!

napvirág 2007.10.31 13:30 - Megtaláltam
Minden szempontból tetszett!
Köszönöm a rejtést.

Hogyishivják kuzin 2007.10.31 13:30 - Megtaláltam
!

SDI off-road team 2007.09.18 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Megataláltuk. A lakat kódja el volt állítva, de visszacsináltuk.

Bau_family 2007.11.03 11:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Útban Esztergom felé megálltunk egy kis ládázásra.
Varázslatos hely, ötletes a rejtés. A fejtőrős ládika felüdülés volt a sok müanyag doboz után, nagyon ötletes :)

Köszönjük a rejtést, nagy élmény volt a megtalálás!

cacher car :)megvan :)
citycache 2007.11.05 21:02 - Egyéb
Benne vagyunk a helyi újságban !

lelcache 2007.11.22 13:44 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.89
Mai, maradék pilisi ládairtás harmadik állomása. A fahíd előtt támasztottam le a kocsit. A patakba semmi víz nem volt, így a hídról alulnézeti képet is tudtam készíteni. Egy lélek sem volt, és különösebben nem is fogott most meg a környezet. Tetszett viszont a jelszóhoz való hozzájutás ötlete. Szépen egyesével mentem végig a kérdéseken, és tekertem is ki a számokat. Meg is fejtettem szépen a feladványokat, mégsem nyílt ki. Aztán gondoltam megpróbálok egy alternatív választ (szerintem rosszat, de ki tudja), de akkor sem nyílt. Aztán a lakat egy másik oldalához igazítva raktam ki a számokat, de így sem ment. Aztán jött a brute force megoldás. Kinyílt! Kevesebb idő kellett hozzá, mint ahogy elolvastam a feladványt. :-) Nézem a számokat. Hát ezek ugyanazok a számok, mint amit én beállítottam, csak más sorrendben! Aztán elolvastam a dobozon lévő szöveg alját is! :-)))))) Előbb kellett volna!
Tanulság: Olvassátok el a teljes leírást, mert különben nehéz!

Jó móka volt, köszönöm!

lelcache

 
Crox 2007.12.02 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Kellemes hely egy hétvégi rövid kirándulásra.
gyattis, jeti-matterhorn, Crox

jeti-matterhorn 2007.12.02 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Kellemes hely:)))
Crox,gyattis,jeti-matterhorn

Barangoló alias elel 2007.12.02 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.49
Jó időben biztosan másképpen néz ki a hely, nyilván a hangulata is más. Most nem különösebben ragadott meg. Csak a LÁDA, az nagyon. Gratula, igényes munka, jó lenne ilyenekkel találkozni. Egyébként a lakat nyitva volt, így kénytelen voltam megfejteni a feladványt, hogy vissza tudjam zárni. Kéretik az utolsó sort is elolvasni, hogy erőszakmentesen.. és hosszú éltű lehessen a láda
A boltíves fa már a múlté.
Köszönöm a rejtést!

CCCIX

gyattis 2007.12.02 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.80
Levadászva! Szuper a ládika!

katica 2007.12.08 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Újfent fejlődtem kicsit (legalábbis remélem :) ) - a leírás szuper, ennek alapján pillanatok alapján meg lehet találni a ládát (amúgy az a bizonyos útrahajló fa is változatlan állapotban található, nem tudom, hogy nem vették észre az előző keresők). Így is történt, csak előbb még volt egy másik nagyon szimpi rejteknek tűnő a domboldalban, aztán még egy, majd még egy, és még egy további... Aztán amikor ráuntam, merthogy nagyjából minden fa remek lehetőség lett volna, akkor a leírás alapján odasétáltam a valódihoz... Szóval megint bejött, hogy előbb jó lenne, ha az eszemet használnám, és nem rohannék az első pont jónak tűnő felé.
Köszi a rejtést, nagyon tetszett, a fejtörő sem volt hjajj de bonyolult :), pillanatok alatt kinyílt a ládika. Jó lenne több ilyennel találkozni, jó ötlet, szép kivitelezés.
Köszi érte!
katica + Csuhás + Vándor

 
Robin13 2007.12.16 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Köszi a rejtést, a számkód rendkivül szellemes, bár én is nyitva találtam a lakatot. Jó lenne a gyengébbek kedvéért (mint én) azt világosan leírni, hogyan kell kód változás nélkül visszazárni a lakatot. Lezárni és akkor elforgatni vagy elforgatni és utána lezárni? Mivel ebben a tevékenységben bizonytalan kesselők is vannak inkább nyitva hagyják a lakatot (mint én).

nogacsalad 2007.12.21 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.50
Felnőttes ládázgatásunk 8/7 találata egy lopott munkanapon.

Hazafelé úton, úgy gondoltam, mivel imádom a sziklákat és a kőfejtőket, hát nézzük meg! Basszus ez nem kőfejtő, hanem fejtörő! Annál jobb! Megtaláltuk, megkőfejtettük, majd továbbindultunk. Könnyű, gyors találat volt.
A lakatot nyitva találtuk, mi is így hagytuk, nehogy elállítsunk valamit.
Kivettünk egy szerencsekavicsot, betettünk néhány karácsonyi apróságot.
Köszi érte, ötletes megoldás!

Becsokiztunk
petike74 2007.12.23 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.30
Esztergomba menvén a ládát meglelém.
Köszi.

citycache 2007.12.26 11:53 - Egyéb
A szokásos szilveszteri Citycache kedvderítő nedü megérkezett a láda mellé ! B.Ú.É.K ! mindenkinek, a következő megtalálónak pedig EGÉSZSÉGÉRE !

farkincza74 2008.01.06 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megvan vagy is csak részben.Sajna nem boldogultam a fejtörővel vagy a lakattal,viszont a bonuszt magtaláltam.
Nagyon jó hely!!!

[Jóváhagyta: citycache, 2008.01.14 09:34]

 
Ildióbuda 2008.01.12 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Aranyos volt a fejtörő. :)

Puszkany 2008.01.12 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Nincs messze a várostól, mégis zöld, friss, és nyugalom van. A ládát könnyen megtaláltuk és a fejtörőt is megoldottuk, na azért nem olyan nehéz. Köszi a rejtést!

szomi 2008.01.26 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.18
Nagyon tetszett az ötlet. Szerencsére sikerült helytállni :)

szakal_a 2008.01.26 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.58
Kellemes kis pihenőhely, szivesen szalonnáznánk egyszer itt. A rejtés remek, nagyon aranyos a láda, ritka az ilyen. :) A fejtörő sem volt nehéz. Élveztük.

Köszi a rejtést,

Viki & Ata

@david 2008.01.26 12:00 - Megtaláltam
Aznapi első ládánk. Kellett egy kis kimozdulás. A láda könnyen meglett. Nappal, vagy tavasszal érdekesebb lehet a pihenőhely.

textor 2008.01.26 14:29 - Megtaláltam
ok

Csaszi 2008.01.26 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Melegváltás a bejáratnál lévő hídon. "Szomi" és kedves párja - akikkel már találkoztunk a gcsimo ládánál - mosolyogva adták tudtunkra, hogy ez egy nagyon jó ládatelepítés.
Valóban az. Ötletességben nincs hiány, tetszett a ládanyitási procedúra.
Köszönjük a rejtő invitálását erre a helyre.

Csaszi és Tommy

fa-peti 2008.01.26 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Nagyon könnyen megleltük, hisz egy kessertárs már ott volt és próbálkozott a zár kinyitásával. Segítettünk nekik és meglett ez is. Köszi. Mai 4/4.

 
campi 2008.02.03 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Az első ládánk! Könyen megtalálható, és a városból hamar elérhető. Első keresésnek ideális. A lakat kódja profi segitséggel könnyen megvolt. 10 éves fiam mondta is nekem "Tudod Apa, logikus gondolkodás! Nagy élmény volt. Viszont elkövettök azt a hibát, hogy nem néztük meg a jelszót. :o((

[Jóváhagyta: citycache, 2008.02.03 18:34]

Evab 2008.02.03 13:32 - Megtaláltam
.

álomfogók 2008.02.09 11:20 - Megtaláltam
Esztergomba menet megálltunk egy kis pihenőre. Igaz egy parkolóval odébb, mivel a GPS egész odáig nem volt képes jelet fogni. Így a séta egy kicsit hosszabbra sikeredett, de sebaj. A rejtés nagyon tetszett, jópofa ötlet!

RBuhl 2008.02.10 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.48
A fakivágás kicsit átrendezte a terepet, pl a kapu már nem látható + minden fa alja úgy nézett ki mintha ládát rejtene a sok avartól :-)
A számzár jó móka de könnyű préda volt.
Köszönjük a rejtést!
Üdv: RBuhl és a kicsik

Lonka 2008.02.10 14:45 - Megtaláltam
Családi ládázás 2. Zina néni saját megtalálású kincse :D.
Ez egy tényleg milyen jó kis hely :D, kár, h márnem sütött oda a nap, így tovább kellett menni ebédelni.
A rejtvény ötletes :)). A nap tanulsága: olvasd el az instrukciókat VÉGIG! ;D

Sue Kesser 2007.09.18 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Kellemes, laza cache. A boltíves fára csak a ládátol visszafele jövet figyeltem fel.

Megadakar 2008.02.16 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Mai harmadik, egyben uccsó ládánk. De hogy ez mennyire kis pöpec ládikó! Jó "jáccás" volt a kinyitása:)

cofe 2008.02.22 13:53 - Megtaláltam
Azt hitem, fentebb lesz.

rongylab2 2008.02.24 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Gyerekek nagyon élvezték

 
D-FENS 2008.02.24 16:00 - Nem találtam meg
Nem volt rossz, parkolási lehetőség szinte nincs, csak távolabb. Meguzsonáztunk a pihenőhelyen, ezalatt 1 csoport cache-elő felment a rejtekhez. Ma kezdtük a geo-t. de nem az első volt 3/3.

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.01.17 14:34]

tomib64 2008.02.28 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Az első megtalálásom. A napokban vettem egy GPS vevőt főleg a bicajtúráim jobb kiértékelése miatt, aztán rátaláltam erre az oldalra, és érdekesnek találtam. 30 km-t bicajoztam és közben megkerestem a dobozt. megtartott kb 20-25 percig, össze-vissza küldözgetett a kütyüm 30m-es körzetben nem túl jó erre a célra: Navilock BT-451 + SE W710i + Trekbuddy. Ha marad a jó idő március elsején nekimegyek a fekete kőnek. Meglátom évközben mennyi időm meg kedvem lesz hozzá.

 
horlac 2008.03.09 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.62
Könnyű préda volt, de jólesett a túrázás után (GCSAS, GCBASI).

AtiMon 2008.03.24 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Dobogókői nagy hóban nehezebb lett volna a ládakeresés, ezért inkább itt próbálkoztunk.

Brenkee 2008.03.23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
jópofa ötlet a számkódos megoldás, grat!

mlnet 2008.03.31 19:00 - Megtaláltam
Érdekes egyedi megoldás a lakat.

Csigácska 2008.03.25 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Tetszett a fejtörő:)

szentkereszty 2008.04.06 18:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
A rejtés módja figyelemre méltó!

 
Dzsozy 2008.04.11 17:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Ez jó volt. A nap záróládája. Valamiért fölküldött a gps a domboldal tetejére.Onnan vissza, de akkor már konkrétan a pontra mutatott. A lakat kinyitása nem okozott nagy problémát, gondolom mindenki így van vele. A láda nagyon tetszett, szépen ki van dolgozva. Szép kis völgy.
Köszönjük a rejtést.

 
macikupac 2008.04.12 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.92
Hiánypótló ládázás a Pilisben 2.

Mivel Kokónak nem fűlött a foga a "túrázósabb" ládákhoz, így a könnyű célpontnak ígérkező ládákat kerestük fel a közelben. A virágzó fákkal ékített réten hagytuk a kocsit. Innen a műút mellett mentünk a hídig. Átkelve rajta megtetszett a tisztás. Kár, hogy egyesek 2 métert sem képesek gyalogolni, hogy ebédjük romjait egy kukába dobják... A nyári ritmusába visszatérő erdőben sétáltunk fel a ládáig. Sok virág volt az út mellett, de vadakkal nem találkoztunk. A gps-ek egy kicsit nehezen álltak rá, de a rejtekről megjegyzett kép segített. a jelszó megszerzéséhez kellett még egy nagyon kis leleményesség is. Igényes dobozka volt jutalmunk. Folti úgy érezte, hogy ebbe a ládába igazi kincs kell, így egy lézerezett üvegdarabot tettünk bele.

lagaf 2008.04.12 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.55
Szombat délelőtt támadt az az ötlete a nejemnek, hogy ebéd után ugorjunk el a közeli Klastrompusztára, vadásszuk le az új ládát (GCKLPU), s egyben nézzük meg a már régebbről ismert kolostorromot. Ha már ott jártunk, hazatérőben útba ejtettük ezt az eddig fel nem keresett helyet is - bár féltem, hogy a réten tolongás lesz. Félelmem nem igazolódott be; odaérkezésünkkor a réten csak mi voltunk. Azonnal bevettük magunkat a ládakeresésbe, ami nem kívánt nagy erőfeszítést, gyakorlatilag a műszer sem kellett hozzá (különben is nagyon pontatlan volt), mert azonnal kiszúrtuk a "boltívet" és a rejteket adó fát is. Persze a "kódtörés" sem okozott gondot, így az egész művelet, sétával, kereséssel, logolással, rejtéssel, visszatéréssel, virágfényképezgetéssel stb. nem vett igénybe 10 percet...
Visszautunk során találkoztunk egy családdal, az elől haladó gyermek szuggerálta erősen kütyüjét, s szinte egyenesen a ládához mentek. Vissza már nem tértek, hanem leültek az út mellett egy kidöntött fára és pihentek (talán arra vártak, hogy elmenjünk?). Mi még eltöltöttünk jó húsz percet az esőbeálló melletti padon (maradék diónkat törtük fel); éppen végeztünk, amikor egy személykocsi érkezett hat felnőttel és négy gyerekkel(!), akik átvették tőlünk a helyet piknikezésre.
Kellemes, szép, csendes hely - már amikor éppen nem száguld el egy-egy "ralizó" autós vagy motoros...

dosa 2008.04.12 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Kedves szellemes rejtés, nagyon jól szórakoztunk. Kis gyermekekkel is jól megközelíthető, mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Kokó 2008.04.12 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.74
Kellemes piknikező hely. A közelben valami esemény zajlott, legalábbis a bográcsozásból és a "zászló"-ból erre következtettem.
A doboz nyitásának ötlete nagyon jó! Már én is gondolkodtam valami hasonlón - csak még nem érett meg.

 
ymyky 2008.04.13 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Könnyű megtalálás, szuper ötletes láda. Köszönjük

 
Rodrigez 2008.04.12 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Klassz kis rejtés, tetszett a fejtörő is.
Gcfeko után kicsit átjöttünk erre is.

teente 2008.04.11 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.90
kisebb gabalyodás a fák közt megbugyant a gps és ida oda mutatott de a végén sikerült megtalálnom és felfeszíteni a lakatot :D

Vodatti 2008.04.19 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.19
magas....

sophegyi 2008.04.24 11:40 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

atiki 2008.04.30 - Megtaláltam
megtaláltam

N.Zs. 2008.05.02 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Erre a helyre esett a választás egy közös bográcsozásra. Amig rotyogott az ebédünk a legbátrabbak felkirándultak a ládához. A kódfeltörés érdekesen alakult, mert a három kérdésre rögtön megvolt a válasz, de a lakat csak nem akart nyílni.... majd az utolsó sor elolvasása után csoda történt! Ötletes. A kis híd alatt a gyerekek találtak egy másik geo dobozt. Legalábbis ez van ráírva. Jópofa akart lenni valaki, de telerakta csupa geodobozba nem illő cuccokkal. Lásd foto.

 
Mathau 2008.05.01 02:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.89
A Sárga teljesítménytúrán pontőrködtünk povyagival Esztergom fölött a Vörös keresztnél, 1:45-ig. 3:20-ra kellett átérnünk a Vörös-hegyre, volt annyi időnk, hogy útbaejtsük ezt a ládát.
Sajnos nem tudtuk kinyitni. A megoldásokra rájöttünk, de kissé fáradtak voltunk és az utolsó sort nem olvastuk el:(
Kérem a rejtőt, fogadja el a megtalálásunk.

[Jóváhagyta: citycache, 2008.06.04 14:14]

bjoco1977 2008.05.11 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

tibo77 2008.05.11 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Megtaláltuk!

Marvin 2008.05.11 16:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megleltem.

Spóra 2008.05.12 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Megvan a mai második ládikó! Nagyon ötletes a feladvány. Izgalmunkban nem olvastuk a segítség utolsó sorát, így majdnem csak a külső lognaplóba kerültünk. Aztán átfutottuk mégegyszer és minden kiderült. Visszafelé a híd alatti antiláda is megvolt még. A "loglapok" elázva. Kriszti & Zoli

Kincsvadászó Kalózok 2008.05.12 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
Megtaláltuk! Nagy élmény volt a szokásostól eltérő agytorna és a kincseket rejtő faládika! Köszönjük!

Csapat 2008.05.11 - Megtaláltam
Köszönet a lehetőségért.

VaVi 2008.05.17 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
Hát ez érdekes volt!
1. A kis hídnál parkoltunk. Elindultunk az erdőbe. Felismertük a "boltíves" fát, letértünk jobbra, elkezdtük keresni a "bozontos" fa tövében, felforgattunk mindent, leástunk mélyre ... már ott tartottunk, hogy kimondjuk: Nincs meg, pedig tuti ez az a fa. Végül adtunk még egy esély és körbe néztünk más fánál is. Miután nem ragaszkodtunk oly nagyon a "bozontoshoz", könnyen meglett.
2. A kérdésekre a válasz ment kapásból, kiraktuk a kódot, de jött a meglepetés: nem nyílik. Még szerencse, hogy valaki úgy zárta vissza, hogy a megoldás számait felcserélte és nem tök más számokkal, mert akko ott ülhettünk volna még jó ideig. Pedig nem volt jó ott ülni, támadtak a kullancsok (pedig kullancs ellen spray-vel is be voltunk fújva), sietni kellett.
3. Előbbi behatások következtében és a sietésnek hála végül elfelejtettük megnézni a jelszót. Ez akko jutott az eszünkbe miko már a kocsiban ültünk. Így aztán még visszamentünk.

Figyelem: oda rejtettük vissza, ahol találtuk, vagyis nem a bozontos fánál van!

Bozontos fa - de nem itt volt
A rejtek nem volt messze
 
KutasG 2008.05.25 11:45 - Megtaláltam
később

kjudit 2008.05.25 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
ok

Hangár 2008.06.12 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.15
Végre egy nem szokványos rejtés! Gratula a rejtőnek!

jzx 2008.06.14 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.67
A keresztfiam szúrta ki a ládát :)

krila 2008.06.14 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Könnyű kis séta volt. a rejtvényt is egy-kettőre kiötöltük.
Köszi szépen érdekes volt.

Enef 2008.06.15 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
A Vaskapu után ezt a ládát céloztuk meg. Könnyen meglett, és a lakat is nyílt. Láttam az előző bejegyzést kicsit aggódtam is, de sikerült. A sárbancsúszkálásban ennél a ládánál sem volt hiány:-).

kissyfur80 2008.06.22 17:04 - Megtaláltam
. [wapon beküldött szöveg]

abacus 2008.06.22 17:04 - Megtaláltam
R&F kesobb. [wapon beküldött szöveg]

trainux 2008.06.24 10:55 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Szabó Család 2008.06.21 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Sajnos nem tudtuk megfejteni a kódot. A láda igényes kivitelezésű, a környezet szép. Köszönjük.

[Jóváhagyta: citycache, 2008.07.17 21:48]

Kriszti&Pali 2008.06.28 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Visszamentünk és most a ládikót is sikerült kinyitni.

encso 2008.02.09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.45
x

gyufi 2008.07.13 18:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.76
Kellemes e hely!
Jövünk majd több családdal,
eszem-iszom lesz.

 
GeoMogyes 2008.07.18 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.73
;-)

Togo 2008.07.21 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Szlovákiába menet, megtorpantam és megkerestem a dobozkát. A rejtvény elég eyszerü volt, csak azt kellett figyelembe venni, hogy a számokat nem a lakat élére kell beállitani, hanem az oldalán lévő csíkhoz. Amugy minden rendben. :)

ha2ecm 2008.07.22 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Jó kis ötlet, igazán! És szép a láda! Mafnak kb. 5 másodperc volt a teljes nyitási eljárás! ;-)
Köszönjük a rejtést!
Kőkúti család + Maf + Veronika + Érc + 2 kutya

povyagi 2008.05.01 02:35 - Megtaláltam
Mathauval
Sajnos sokáig nem volt időm logolni, de azért szépen kérem a rejtőt, ha észreveszi a logom ennyi idő után is, akkor fogadja el nekem is, mint Mathaunak.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.01.17 14:33]

Istyu 2008.07.31 15:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.49
Ötletes és igényesen megvalósított rejtés. Üde színfolt a sok egyhangú konyhai doboz között. Gratulálok!

 
mjdgm 2008.08.04 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.74
Évek óta járunk a Magas-Tátrába túrázni. A tavalyi túránk során 2 célt tűztünk ki idénre magunk elé:
1, Elhatároztuk, hogy idén megkeressük a Tátrában elrejtett magyar ládákat.
2, Elhatároztuk, hogy az itt rejtett magyar ládák számát megnöveljük!
Mindkét tervünket teljesítettük, hiszen most jelent meg a GCSTPT ládánk, s nincs már általunk nem látott láda a Tátrában.
Hazaúton kerestük fel ezt a valóban nyugodt kis helyet. A leírásban szereplő számkódos lakat egészen a hely megtalálásig azt a gondolatot ültette a fejünkbe, hogy csak sokadik próbálkozásra sikerül majd kinyitnunk a ládát, s valájában a rejtőnek az a célja, hogy hosszabb időt töltsenek a ládavadászok a ládája közelében. Nos, ez igaz is, meg nem is! :-)
Hiszen a furfangos kérdések helyes megválaszolásának jutalma a könnyen nyíló dobozka, benne a jelszóval. Valóban ötletes a rejtek is, meg a rejtés kivitelezése is. Gratulálunk a rejtőnek az ötletéért!

BICÓ 2008.08.02 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Gondos rejtés! Tetszett!

bumbika 2008.08.10 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

donkardos 2008.08.16 18:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.17
A rejtés ötletes, kár, hogy a leírás nem felel meg a valóságnak, így kicsit bosszantó. Cserélni kellene a kódot vagy a feladvány szövegét. A hely amúgy szép, a gyerekek nagyon élvezték a mászkálást a kiszáradt patakmederben.

safc 2008.08.16 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.16
Meglett. Nem a bozontos fa tövében van, hanem ott, ahová a koordináták mutatnak. A kesserhalom leginkább egy kisebb síremlékre hasonlít. A megfejtés egyszerű, ha nem teszed emelkedő sorrendbe. Az erdő nagyon szép.

cztomi 2008.08.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
GPS nélkül, csupán a leírásra hagyatkozva. Tetszett az ötlet, hogy lakatot kell kinyitni kérdések megválaszolásával, bár ezek elég egyszerűek voltak.

comp@ss 2008.04.19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.88
ok

Pazuzu 2008.08.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Bicóval gps nélkül elég könnyű találat volt, jó egyszerű kérdések voltak a zárhoz. Szúnyoghad várt ránk lesben.

seegyuri 2008.08.20 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.63
Köszi! Tetszett.

Joke~APC 2008.08.11 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.62
Szép láda grat...

severinus 2008.08.24 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Nem bozontos a fa (vagy ha igen, akkor azt a részét nem láttuk :). A számok nem emelkedő sorrendben vannak. És izgalmas órát töltöttünk ott, mire megtaláltuk. Jó, hogy fából van a láda, szép, és izgalmas ötlet a lakat is.

zsotie 2008.09.06 15:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.79
A motorosokat kikerülve egy picit keresgélni kellett a ládát. A rejtés mikéntje ötletes, tetszett.
A ládától nem messze valami soklábu csípésének áldozata lettem, ami az esztergomi kórházban fejeződött be.

MirP 2008.09.12 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
A mai napon megtaláltuk a ládát! Kesztölcről jöttünk át a Kétágú hegyen keresztül Fekete-hegy felé! Odafelé elég hosszúra sikeredett az út, mivel nem tértünk le időben, de hazafelé nyílegyenest nekivágtunk a hegyoldalnak és háromnegyed óra alatt hazajutottunk valamilyen jelöletlen erdészeti úton! Mi is meglepődtünk hogy ilyen gyorsan hazaértünk! :) A rendes ládika mellett találtunk még egy NONAME ládát is a közelben, méghozzá a fahíd alatt van elrejtve! Ahhoz hogy megtaláld, be kell menned a fahíd alá és a híd út felöli oldalán a híd alatt közvetlen van elrejtve! Nem tudom ki tehette oda, mert semmi koordináta, semmi jelölés nincs rajta, az ajándékok is jellemtelenek benne, de azért ha a rejtő vagy valaki arra jár, nézze majd meg, hogy tulajdonképpen mi célt is szolgál ez a láda itt! Biztos ami biztos alapon le is fényképeztük ezt a ládát is! Ha valaki amúgy tudja, hogy mit is takar ott ez a láda pontosan, vagy hogy hogyan került oda, legyen szíves írja meg nekem, mert érdekel! Köszönöm! Amúgy mi sem annál a bizonyos "bozontos fánál" találtuk meg hanem egyel odébb, de így izgalmasabb volt, köszönjük a rejtést! Kitűnő volt! ;)

geokutya 2008.09.14 11:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Tetszett.

zakany 2008.09.21 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Kellemes környezet, kicsit szemetes sajnos!
A láda (fadoboz) és a rejtvény nagyon tetszett. Nagyon szép és igényes.

Maya 2006.03.15 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.85
Ok.

Rubens 2008.10.08 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.32
Megtaláltuk!

Szép környezetben egy igazán ötletes rejtés! Igazi kincsesláda filing egy délutáni kirándulás során!

Köszönjük az élményt és a rejtést!

rubens&smiti&tekila

CsKaroly 2008.10.12 14:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Nagyon ötletes volt a fejtörő. Az erdő gyönyörű, csak nagyon sok a légy és a fű még délután is vizes volt. Köszi a rejtést.
Kriszti, Mónika, Péter, Károly

benist 2008.10.18 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Barátságos kis tisztás. A képen lévő fát pillanatok alatt megtaláltam, a közelében létesített "síremléket" a ládával már kicsit keresni kellett. Jópofa ötlet, szépen kivitelezett láda.

-Taby- 2008.10.19 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.98
Fáztunk kicsit az autóból kiszállva, hamar meglett, jobb hogy távolabb van a doboz a parkolótól!

clown 2008.10.20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Megtaláltam.

(a kód szerintem nem az ami a leírásban szerepel, a számok stimmelnek ugyan, de a kérdések sorrendjében vannak és nem emelkedőben...)

Hidas ügynök 2008.11.01 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Hááát, nem sokon múlt, hogy nem lett meg, pár méter ilyenkor rengeteget számít, főleg, ha rossz helyen túr az ember.
Egyébként kecskék vannak a fákon, legalábbis valaki mekegett fentről :)
Ja és nagyon úgy tűnik, hogy követ két lány, de ennek majd még utána járok.

Bongo 2008.11.02 13:43 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.85
Megtaláltuk. A GPS eleme épp lemerült, de a leírás alapján is előkerült.

judit shepherd 2008.11.01 14:15 - Megtaláltam
Igaz, hogy először egy másik fánál túrtuk fel teljesen az avart és már elindultunk vissza a kocsihoz, hogy feladjuk, de végül Hidas ügynök megtalálta:)

Murus 2008.11.09 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Tényleg drive-in, és ügyes a számkód. Murus és Cica

tatraval10perc 2008.11.02 13:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.64
nehez volt, de megvan! :) kosziii

puskasl1 2008.12.21 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.34
Megvan! Igényes rejtés, kár, hogy nem a jelölt koordinátánál és a fényképpel mutatott fánál van, valamint, hogy a számzár nem a megadott sorbarendezésre nyílik...

R.Guszty 2008.12.26 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.54
Szinte drive-in cache. A láda a lakattal nagyon tetszett, bár kinyitni elsőre nem sikerült. Aztán elolvastuk még egyszer a "használati utasítást", és egyből kinyílt. A Geopezsgőt otthagytuk az újévi kessereknek.

 
citycache 2008.12.25 11:50 - Egyéb
Hát! Valaki alaposan megkavarta a dolgokat! Nem is értem, ha kiveszi az adott helyről a ládát, hogy, hogy nem oda kerül vissza, hanem egy 6 méterrel odébb lévő fához ???!!!
Minden esetre most már újra az eredeti helyén kereshető!

És a szokásos citycache geopezsgő a következő megtaláló örömére elrejtve!
Geoségére!

B.Ú.É.K!

citycache

viktorke 2009.01.03 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Először csak a megfejtés sorrendjébe írtuk be a kódot, nem nyílt... Logoltam a külsőbe. Aztán elolvastuk még1szer, és kinyílt :) A pezsgőt sajnos előttünk elvitték :D

Köszönjük a rejtést: Viktorke és Riettácska

ÁZSI 2009.01.03 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Szuper a hely és a táj, 5letes a ládikó (érdekes kérdésekkel) és jó a rejtés! (A leírásnak köszönhetően könnyű találat volt.) Elmentünk egy kicsit a "télbe" és útközben csodálatos fotók készültek. Köszönjük az élményt. A pezsgőért a REJTŐNEK külön köszönet!

 
Paleo.team 2009.01.13 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.52
Megtaláltuk!
Közös túrázós nap ATA72 Ferivel a Pilisben. A hideg ellenére kellemes nap volt sok-sok sétával és mégtöbb ládával. Köszönet a rejtésért és a jó társaságért. [wapon beküldött szöveg]

 
Ata72 2009.01.13 11:50 - Megtaláltam
ok

paul 2009.01.25 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.71
Sokszor eltekertem már mellette edzésen,most gyalogosan megkerestük.Ügyes a faládikó+kód.

 
Somahaver 2009.01.29 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
+ Van!! Köszi!! Vándor Csillaggal és Mr Bean.-nel

Vándor Csillag 2009.01.29 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Ez nagyon jó volt! Szép és gondozott a faládikó. A rejtély megfejtése Mr Bean-nek egy pillanat alatt sikerült. :) Logoltunk belülre is, kívülre is.

Mr Bean 2009.01.29 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Megvan! jó kis doboz önnyű kérdésekkel!

geobubo 2009.02.07 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Pilisi ládlázgatás 3/4. Először rossz helyre vitt a gps, de aztán megtaláltam. Köszönet a rejtőnek a telefonos segítségért.

logo 
busa5 2009.02.10 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.00
megvan

jasa2 2009.02.14 - Megtaláltam
Samu, Matyi, Jasa2 és a Segéd

fhantom 2009.02.15 17:30 - Megtaláltam
ok

homalyban 
GeoRoni 2009.02.28 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Meglelve.
Nagyon ötletes a rejtés. Nagyon tetszett.
Néhol vádli középig merültünk a hóba.

asfroolez 2009.03.03 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
ok

DonRazzino 2009.03.03 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Amint felmotoroztunk Esztergomból 4-5 C°-ot esett rögtön a hőmérséklet, néhol fagyos hóolvadék folyik keresztben a kanyarokban, nagyon óvatosan kellett menni. Ötletes kis ládika, a képek alapján nyáron szebb a táj.

zsannabe 2009.03.15 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
Megvan! Esőben, soksok gyerekkel, jó volt!

[Jóváhagyta: citycache, 2009.03.17 22:20]

 
GeoDitke 2008.07.18 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.23
;-)

Pepe 2009.03.26 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.73
Szép, nyugodt hely. Bár a helyszínen minden kiderül, jobban szerettem volna, ha a leírás a meseszerű történet helyett leírja, hogy mi lesz a teendő.

feri60 2009.03.26 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Kellemes kirándulóhely.

Jani70 2009.03.26 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Közös ládázás Feri60-al és Pepe1948-al. Tetszett a hely, jópofa a ládanyitás módja.

Welsh 2009.03.29 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Jópofa.

Ulci 2009.04.04 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Mai túránk harmadik ládája. Nem vagyok drive-in típusú ládász, szeretek kimozdulni az autótól, ide a Hirs-orom és a Fehér-szikla meglátogatása után jutottunk el, és még előttünk volt a nap fénypontja, a Sasfészek.
Maga a láda környezete: gyönyörű szép, az én ízlésemhez túl közel volt a műút, de szerencsére a fehér-lila virágok (akiknek a nevét sajnos nem tudom, de kiderítem és akkor megírom) elnyomták a rengeteg autó bűzét, úgy árasztották magukból az illatokat. Olyan illat terjengett az erdőben, mint a régi puha, illatosított különböző mintás radírok illata. Először nem is a virágoknak tulajdonítottam. :-)
Maga a láda: jó helyen van és nagyon ötletes rejtés. Tetszett a számkódos megoldás, bár a leírásokból nehezebre számítottam, a kérdések egyszerűek voltak, elkövettem a szokásos hibát, hogy nem olvastam el a kisbetűs részt, így lehetőséget adtam a túratárs gúnyolódására. Az utolsó számsor görgője már szorult egy kicsit, ezért elég nehezen ment a kívánt pozicióba. Köszönöm a rejtést, nagyon jó ötlet volt.

dzoli1 2009.04.11 17:30 - Megtaláltam
Gyönyörű napos időben, kutyákkal. :)
Bár a kérdések nem fogtak meg, nem értettem, miért nem nyílik az a fránya lakat. Aztán elolvastam az instrukció utolsó mondatát is.... :)))

zoli 2009.04.12 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Szép helyen van láda. A közeli műút ellenére nyugis, csendes hely. Ottjártunkkor is több család piknikezett a közelben.
A rejtés nagyon ötletes!

Linda és Zoli

zsupi 2009.04.13 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Nagyon tetszett ez az igazi láda!
Honlapunkon további leírások, képek

Megvagy
csk1 2009.04.11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Megtaláltuk!
Könnyen megtalálható rejtek, a lakat viszont remek ötlet, ellensúlyozza a viszonylag egyszerű megtalálást. Reméljük, hogy elterjeg az ötlet, és sok fejtörővel találkozhatunk.

Dr.Lada 2009.04.18 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Kerékpárral kerestük fel Blue Mali barátommal szlovákiából hazafelé. Nagyon ötletes a lelakatolt láda!

Blue Mali 2009.04.18 18:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Köszi a rejtést.Outival kerestük fel Dr.Lada barátommal Szlovák tekerés után ,a láda is nagyon klassz (tetszett).Megyünk is tovább Két bükkfa felé:)

hell 2009.04.18 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.56
otletes a ladiko es a dupla logfuzet, a megfejtes mondjuk nem okozott gondot meg megfaradva sem, mondjuk kicsit becsapos a kerdes meg gondolom a sok arc aki nem tudta kitalalni a kodot elfelejthette hogy nem a kerdes sorrendjeben jonnek a karakterek... gyors talalat volt csak autoztunk a pilisben aztan egyszercsak feltunt hogy az ut mellett van egy lada a terkepen, igyhat megalltunk megkeresni :)

trallala 2009.05.01 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Kicsit meredek a terep, de a számkódos lakat tényleg jó ötlet.
A leírás alapján könnyű volt kinyitni. Köszi a rejtést.

Angus_Podgornij 2009.05.09 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Átutazóban álltunk meg erre. Szép idő volt, mint legutóbb, de most pl. nem játszottak a kocsinkkal dodzsemeset, mint legutóbb. És ennek örültünk, no meg a feladványoknak.

K-55 2009.05.10 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.84
Szép az erdő errefelé, érdemes tovább sétálgatni. Örömünkre egy szimpatikus kesserpárral futottunk össze, a kép bizonyíték rá! Jó a rejtés, viccesek a kérdések. Ám az utolsó mondatot is el kell olvasni!!!AA

 
KJ & GM 2009.05.10 12:05 - Megtaláltam
A Komárom-Esztergom megyében található ládák megkeresésére jöttünk Mogyorósbányára. Innen indulunk napi tervezett túráinkra. Ez a 10. ládánk.
Rövid séta után gyors találat. Egy kedves kesser párral, K-55-tel találkoztunk, akik éppen logoltak, így nekünk keresés nélkül csak az ismerkedés maradt.
Köszönjük a lehetőséget!

 
mamago 2009.05.11 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.79
Megtaláltam. Bár, elsőre kifogott rajtam a talány. :)

SzantoA 2009.05.16 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.35
Ötletes a láda láda. Meg a rejtvény is. Harmadikra simán megoldottam a feladványokat :) Mintha matek órán ültem volna...

HA7AT 2009.05.19 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Ötletes rejtés:-)

b_pisti_62 2009.05.24 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Bringázás közben, Esztergom felől, utána át a hegyen, hazafelé. A GPS-t be sem kapcsoltam, olyan könnyű a rejtés. A pihenő tisztáson sokan voltak.

 
pistikata 2009.06.18 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Mai 3. láda, hazafelé megállva. Sokszor mentem már el itt, de mindig kihagytam eddig.
Most meglett.
Köszi!

SirLes 2009.07.11 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.00
Megtaláltuk a gyerekekkel. Van a fejtörőben cseles kérdés is, de azért rájöttünk. Baromi sok szúnyog van a láda körül.

bferi 2009.07.12 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szirteyzsu 2009.07.12 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

wildpig 2009.07.19 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Ötletes rejtek. Köszönjük.

Láp Lidérce 2009.07.20 16:30 - Megtaláltam
Kicsit sok szúnyog volt az ízlésemhez mérten.

Geosasok 2009.07.25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
A kód megfejtéséhez kevés időt hagytak a vérszívok, de evvel ösztönöztek is egyben. Bevallom sietve távoztunk.

salges 2009.07.26 14:00 - Megtaláltam
Ez volt az első megtalálásom. A láda kinyitásához rejtvényt kellett megfejtni, amit nagyon szellemesnek találtam.

Klári 2009.07.26 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.57
Bringás találat. Szúnyoginvázió. A boltíves fát sehol sem láttam, de volt egy frissen kidőlt fa, lehet az volt az?

Hinter 2009.08.02 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
A láda kinyitása kissé nehezen ment, de mikor a feladványok utáni sor is elolvastam rögtön siker.

Ruttkay 2009.08.12 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.70
Nagyon ötletes a rejtés, így kell felturbozni egy amúgy semmitmondó erdei pihenőt!

Rayer91 2009.08.13 00:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.70
Köszi ezt a rejtést, nagyon feelinges volt éjszaka, picit parás volt mert volt pár vadállat.üdv: Atix,Rayer,Madrol(Madray team) http://madray.blogol.hu

vicaroka 2009.08.16 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Jó kis sütögetős hely, a láda könnyen meglett és a fejtörő is másodikra :) Ez a 300. találatom :) Köszi a rejtést!

Vértes 2009.08.16 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.83
Nem voltak sokan a réten

uraniko 2009.08.16 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Megtaláltam. Köszi

Házikóék 2009.08.31 - Megtaláltam
Köszi!

Cerberus 2009.09.12 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Megtaláltuk a ládikót Esztergom felé menet. Az ilyen típusú hangulatos erdei helyekre rejtett drive-in-ek nagy kedvelői vagyunk. Elég nagy volt a forgalom a grillezőhely még füstölt amikor ott jártunk. Jöttek motorosok és autósok is egyaránt. Áfi mosolya a fahídon nem volt teljesen természetes... :) A kocsiban maradt a jelszavas füzetünk, ezért a rejtvény megoldása után egy papírlapra írtuk fel a jelszót, amit sajnos elhagytunk. Emlékeztünk viszont a kérdésekre és a válaszokra is (azaz a nyitókódra), amit jóváhagyás reményében elküldtünk a Rejtőnek.

[Jóváhagyta: citycache, 2009.09.14 18:05]

 
Kese 2009.05.16 12:00 - Megtaláltam
Ma 17.-én megtaláltam :) A legjobb láda idáig amit láttam..
Köszönjük a rejtést! Valamit elrontottam, mert én azt gondoltam, hogy a jelszó a fejtörő, de nem.. :(
Megtenné valaki, hogy érvényesíti a találatunkat? Harmadszor már nem mennék vissza a ládához...
Kérném érvényesíteni a találatot

Sziasztok!

Sajnos ez az első ládám amit nem találtam meg.. Kb. fél órát kerestem. Igaz autós gps-em van, de a többi ládámat is ezzel találtam meg. Kis segítség jól jönne. A környék összes fáját átkutattam, de semmi..
Volt ott egy kidőlt fa, keresztül az úton, kb annak magasságában kerestem jobbra a domboldalon. Még visszatérek a helyszínre, mert nem hagyhatom ki :)

Üdv

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.01.17 14:33]

JOE Butcher 2009.09.20 16:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Esztergomból hazafele jövet jártunk itt. Tetszett a kis rét és különösen tetszett a kis faládikó.

Köszi a rejtést!

Józsi és Tündi

Évi&Laci 2009.10.03 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Nagyon tetszett a rejtés! Köszi!

 
iloilo 2009.10.04 14:00 - Megtaláltam
Vicces volt bejutni a ládába. Már majdnem feladtam, amikor megint elolvastam a rejtvényt, ezúttal végig. :-) Brutál, hogy 20 méteres pontosságot jelzett kütyüm a sűrű lombozat miatt. Köszi.

rones 2009.10.08 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Nagyon ötletesnek találtam. Tetszett.

halaszkiraly 2009.10.15 15:00 - Megtaláltam
Teccett!!! :-)

Gyros 2009.10.22 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.92
Spontán láda, félperces fejtörővel :)
Mivel nem volt a láda betervelve mára, ezért a leírását nem olvastuk el előre. Most olvasom, hogy figyelni kell(ett volna) a lakat visszazárási technológiára, remélem nem állítottuk el a kódot!
Javaslom ezt a figyelmeztetést a ládába is feltűntetni.

 
Tomi_Bp 2009.10.22 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.24
7/1

Aranyos kis láda!

Ötletes rejtés!

Köszi!

 
GeoRichter 2009.11.01 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.71
Szuper ötlet a lakat a kis fejtörővel!

nemesa 2009.11.04 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Jópofa ötlet a számzáras lakat!
Köszi

túráZoo 2009.11.14 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.46
Korrekt kis ládikó, köszönjük a lehetőséget!

fanyűvő 2009.12.27 11:31 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 2.75
Hamar megvolt

Crusader 2009.12.31 09:32 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 3.03
Szilveszteri ládázás.
Árpi, Anti, Én

skobik 2010.01.02 13:00 - Megtaláltam
Uton Esztergomba Hawai-ozni.

bajnokjanko 2010.01.24 11:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.28
Geonagyival

Imi-Niki 2010.02.24 08:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Kösszönjük a rejtést,szép a környék!

KASZI-01 2010.02.28 12:13 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.90
Megvan, köszönöm.

carmin 2010.02.28 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.87
Először nem sikerült kinyitni a lakatot, aztán alaposabban elolvastuk az utasítást.

piroska 2010.02.28 09:45 - Megtaláltam
Mindig az apróbetűs és/vagy utolsó részben rejlik a fontos információ!
A láda könnyen meglett, nem könnyen nyílt, de végül sikerült.
Közös ládázás Carminnal (ő fejtette meg).

alecar 2010.03.06 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Szép az erdő. Kicsit nehéz volt kinyitni a hidegben a lakatot. Köszi!

Mord 2010.03.21 14:03 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

daranzoli 2010.03.27 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Nagyon ötletes a ládikó. Köszönjük a rejtést.

BluEHourTeaM 2010.03.29 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.90
Nagyon tetszett a számzáras kis lakat, igazi kincsvadász feelinget adott. :-)
Köszönjük!

 
Discover 2010.04.10 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Öröm kézbe fogni egy ilyen igazi kincses ládikót! Szerencsére komoly előtanulmányok és díszdoktori nélkül is megválaszolhatók a kérdések.
Köszönöm a rejtést!

tika67 2010.04.17 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.44
OK!

2010.04.19.

A tisztás előtt parkoltunk és amíg levadásztuk a ládát feltörték az autót. Csak később vettem észre, hogy kitépték a zárat. Egy sötétzöld Opel Omega ólálkodott a környéken. Rendszámát nem láttam. Vigyázzatok!

vtibi 2010.04.24 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Nagyon jópofa a ládikó, kellemes hely! Köszi!

RAntal 2010.04.25 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.78
Szép napos idő volt, jó sokan is voltak a környéken. Piknikezők, motorosok.
A láda gyorsan meglett, a számzár és a feladatok tetszettek.
Köszönjük a rejtést!

Edizon 2010.04.26 18:35 - Megtaláltam
Kerékpáros találat Dorogról munka után. Tényleg jó hely, az fejtörő ötletes.

Ane 2010.05.01 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.49
Ügyes kis rejtés. Tetszenek az ilyen faládák. Sokan piknikeztek a környéken.

Marcello87 2010.04.30 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Nagyon jó relytés, köszönet érte. Ez a láda a volt a mai második láda.

GeoBiker 2010.05.07 13:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.16
Pilisi mocizás közben levadászva

jdjani 2010.05.08 17:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
köszönjük a rejtést! Ez volt első megtalálásunk, csak most kezdtük.
Nokia 5310 + LD-3W + TREKBUDDY 0998

Tom71 2010.05.09 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Nagyon élveztük a játékot.Köszi.

Patriot95 2010.05.08 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, nagyon tetszett a számzáras ládika!

Azazello 2010.05.01 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Jó kis hely, köszi a rejtést :) Nagyon tetszett a láda!

Dorisz2004 2010.05.14 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.24
verseny elötti találat 5.

bogsa 2010.05.24 15:30 - Megtaláltam
Szép környezet!

Garapan 2010.05.30 11:15 - Megtaláltam
Köszönjük.

moricz66 2010.06.04 10:13 - Megtaláltam
Köszönet [wapon beküldött szöveg]

Ventura64 2010.06.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.20
Ok

 
bgecco 2010.06.10 - Megtaláltam
Érdekes ládikó, köszönet érte.

citycache 2010.06.19 - Egyéb
A ládát engedélyeztetésig eltávolítottam.

Citycache

minimal 2010.06.19 - Nem találtam meg
mi meg széjjelkerestük a környéket, aztán megtaláltuk a boltíves fát is meg a ládika helyét is... most látom hogy pont ma hoztad el :(

puhanyuszi 2010.06.10 - Megtaláltam
:)

grozsa11 2010.08.12 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Csak a koordinátákat ismertem, meg azt, hogy "borzas fa" tövében.
Egy autós GPS-sel mentünk föl az oldalba (autó nélkül :-)
Az első hely, ahol kerestük -- volt a láda helye. Sajnálom, hogy nem volt ott - mert igazán megérdemeltük volna, hogy megtalálhassuk :-)
A környezetről: A piknikezőhely rétjére vezető gyaloghidat elmosta az árvíz (vagy elvitték épületfának? :-(
A rét fölötti erdő több fája kitörve hever keresztben, úgyhogy kalandos átmászkálások után jutni el a helyhez. Remélem hamarosan újra elérhető lesz ott a láda!
Addig is köszönet érte - hogyha sikerül visszatenni :-)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.09.15 21:03]

Jadrana 2010.03.29 19:15 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a kis ládika, köszönöm!

citycache 2011.06.23 15:20 - Egyéb
A ládát új helyre telepítettem.

A kis rét élvezhetetlen állapotáért ÉN KÉREK elnézést!

Kicsit bizarrnak találom, hogy ÉN rakjam 10 méteren belül az úthoz a ládát, mert agyon tapossuk a természetet, az Erdőgazdaság meg *** az ő feladatára!

Kellemes kirándulást!

szelt 2010.06.07 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
ok

sirgalahad 2011.06.28 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.32
Télen hozd a szánkód
Nyáron meg a labdát
Lakaton a számkód
Fejtsd meg, ne harapd át!

Bagee 2011.06.29 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Köszi a rejtést, kis segítséggel megfejtettük a dolgot... mindig az utolsó mondat a fontos :D az eső csepergett, de annyira nem volt vészes

zap 2011.06.30 12:30 - Megtaláltam
Gyors találat volt köszi az ötletes rejtést!

Csaba & családja 2011.06.30 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.29
Úgy örültünk hogy egyből tudtuk a megfejtést,hogy az utolsó mondatot már el se olvastuk, pedig érdemes.

Mami&Dani 2011.07.12 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Az első "igazi" ládánk, aminek a felkutatása hatalmas élmény volt! :-)
Ötletes megoldás, szép környezetben. Bóklásztunk a patak kövein is, arany után kutatva.:-)
Tényleg mesébe illő, útközben még a békával is szembe néztünk, de nem lett belőle (sem) királyfi.
Köszönjük a rejtést! :-)

Patakban
A nagy pillanat!:-))) 
szeles 2011.07.16 14:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.11
Kicsit lepusztult környezet valóban, de frissen volt kaszálva.

jpityu 2011.08.07 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.80
10 percnyi megfeszített próbálkozás után telefonos segítséget kértünk (köszönjük Bagee), mert ugyan a megfejtés egyszerű, de az utolsó mondatot mi sem olvastuk el. OLVASSÁTOK VÉGIG A DOBOZKÁN LEVŐ FELIRATOT! Köszönjük a rejtést.

targonczas 2011.08.07 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.08
Ötletes.

-Bandi- 2011.08.11 14:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.39
A láda nagyon jó ötlet, a környezet nem túl nagy szám, elég elhanyagolt mostanában. Ja, utálom a zacskókat...

coocos 2011.08.09 - Megtaláltam
meglett

sosi 2011.08.14 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
valaha szebb napokat is megélhetett a rét

vitibi 2011.08.11 14:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Ma egész nap Bandi után jártunk...

Hajnalék 2011.08.21 14:40 - Megtaláltam
A 8 éves fiam oldotta meg. Szerintem kicsit közel van a pihenőhelyhez. Most is épp ültek az asztalnál, így meg kellett kérni őket, hogy nézzenek egy kicsit a másik irányba amíg mi kiszedjük a ládát. :o (Igazából megvártuk míg elmentek.)
Egyébként nagyon tetszett maga a láda, ötletes, és jópofa dolog.

Aleph & Rita 2011.08.23 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.63
A rejtekfa mellett darazsak kőrőztek, így picit óvatosan közelítettük meg. A láda pikk-pakk kitárult. Köszönjük!

Hapho 2011.08.23 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Köszönöm! Az első ládám. :)

büfés 2011.08.28 17:45 - Megtaláltam
Megtakáktuk, megfejtettük. Köszi a lehetőséget.

Skalp 2011.08.14 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.80
Már kikaparták nekünk a gesztenyét...

 
Kimberli1 + Imi30 2011.08.17 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Először rossz helyen álltunk meg az autóval rájöttünk, hogy tovább kell mennünk pár métert, mert a rejtek arról az oldalról megközelíthetetlen. Könnyű találat volt a gyerekek élvezték az igazi fa ládikót és a fejtörőt. Köszönjük a rejtést!

boszorkányok 2011.08.14 - Megtaláltam
Teljes kiszolgálás..

LionElJonson 2011.09.12 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.01
Megtaláltam!

Arti (junior) 2011.09.17 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Astra Coupe találkozó volt a szomszédos pihenőhelyen. Egy kis beszélgetés, bográcsozgatás és autómustra után egy kisebb csapattal indultunk a 260m-re lévő ládához. A láda rejtése ötletes! :)

 
Gy^2 2011.09.13 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Szép helyen van a láda, a használati útmutatót pedig érdemes végigolvasni:-)

Vértesjáró 2011.09.18 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Megtaláltuk! A hely maga annyira nem tetszett, de a rejtés és a kis doboz nagyon jó!

tgb 2011.09.17 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Megvan!
Arti (junior)-ral és egy kisebb csapat lelkes érdeklődővel karöltve.
Mondanom sem kell a dobozkán levő segédlet utolsó sorát én sem olvastam el elsőre (pedig felírtam magamnak!), annyira megörültem neki hogy simán ment a válasz a többi kérdésre...

Dia&Ati 2011.09.17 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Első ládikánk :)
Arti Juniorral És Tgb vel Kerestük köszönjük hogy megmutatták a játékot :D

csillagvadasz&kiralylany 2011.09.24 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.04
Király 5let a ládika!
Valaki hanyagul ledobta a fa tövébe a dobozt és csak befedte a nylonzacsival.Mi rendesen helyreraktuk.
Köszi a rejtést!

lizzard és csapata 2011.10.18 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.38
Az úttól a réthez vezető híd elveszett....de medren átkelve könnyen meglett a láda. A jelszó megszerzése nagyon eredeti és ötletes, köszi a rejtést.

BékaBütyök 2011.10.22 14:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
A ládika hamar meglett, de a kódot nem volt hajlandó elfogadni. A rejtő is megerősítette, hogy a kód jó, így jelszó nélküli megtalálás lett belőle.
Bütyök, Orsi, Lala, Anti

[Jóváhagyta: citycache, 2011.11.22 21:04]

 
kobcikrajci 2011.10.24 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.67
Ez drive in lett, persze csak az út széléig. :) A láda zacskója már messziről virított, így a megtalálás nem okozott nehézséget. A lakat már nehezebb dió volt, mert nem akart kinyílni, láthatólag felmondta végleg a szolgálatot. Végül véletlenül rájöttünk, hogy így elromolva nagyon kicsi ügyességgel kód nélkül nyitható. :(

Attibati 2011.10.29 11:00 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 112.9 km

vasony 2011.10.31 14:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.11
Nekünk a lakat működött, de alig bírtam visszazárni. A diót megettem :) Kár hogy nem tartják rendben a környéket, egy kis parkolóval remek piknik hely lehetne, akinek az 500 m-el távolabb lévő nagy mezős piknik hellyel ellentétben jobban szereti a kis réteket.
Drive-in találat egy szép túra után, mivel az aszfalton már nem volt kedvünk gyalogolni.

LionDaddy 2011.11.09 10:12 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.90
Esztergomi meló után hazafelé, 3/2. találat.

Parkolás a hídnál, azaz csak a volt hídnál. Majd annak hiányában szerencsés átkelés száraz lábbal a patakmedren. Innen már a rejtek meglett hamar és a feladványt is könnyen megoldottuk. A lakat kinyílt, így logolhattunk. Visszazártuk és jól betakartuk avarral, meg ne fázzon a ládikó.

A rét és a pihenőhely állapota nem a legszebb, bőven lenne mit rendbe tenni. Kár érte...

Köszi a rejtést !

atipapa 2011.11.09 10:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.01
köszi

Pales 2011.11.18 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.35
Jártam ezen a réten úgy, hogy a hídon át jutottam oda. Kár, hogy most ilyen mondhatni áldatlan állapotok uralkodnak.

Szöszke15 2012.01.01 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Megvan! Az év első ládája baranyaifiúval és tmollival közös megtalálással. A lakattal ugyan volt némi probléma, ellenőrzésre szorul a jelszóval együtt! Egyébként köszönjük szépen a rejtést!

tmolli 2012.01.01 11:15 - Megtaláltam
Köszönöm!
BUÉK!

baranyaifiú 2012.01.01 11:15 - Megtaláltam
OK!

cs24 2012.01.07 10:41 - Megtaláltam
Szép hely

lacit69 2012.01.21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Szevasztok!
Szép idő, romantikus környezetben, ötletes rejtés!
A zárral picit bíbelődni kell, főleg az utolsó számmal!
lacit69

pcjav73 2012.02.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.82
A havas, sáros erdőben, pár gatyafék után meg lett. Köszi! :)

Hore 2012.02.11 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Megtaláltuk. Az utolsó számhoz hozzá kellett adni egyet, úgy működött.

Kerticsorbi 2012.02.21 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.3.26] [wapon beküldött szöveg]

Merienn 2011.11.18 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Ok

bluehiker68 2012.03.03 15:43 - Megtaláltam
Könnyű találat, de gyalog nehezen megközelíthető - legalábbis, ha nem szeretünk aszfaltcsík szélén sétálgatni... (A lakat már nem tuti.)

Lordenfolc 2012.03.03 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.46
Jó volt!

Bakaduó 2012.03.16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Nagyon tetszett a rejtés!!Több ilyet kérünk!

apa71 2012.03.17 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Sikerült megtalálnunk másodszorra :)
Tetszett a faládikó, mi is belefutottunk abba a hibába, hogy nem olvastunk el minden mondatot a doboztetőn.
Ha nekem is lesz végre saját ládám, akkor ez lesz az etalon :)
Köszi a rejtést
apa71

befi 2012.04.03 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.22
köszönjük

paulikt 2012.04.09 13:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Talán kicsit közel van mindenhez, de ezt leszámítva ötletes és kellemes rejtés.

di Lauro 2012.04.25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.65
Az eddigi legszebb láda amit találtam. :)
Köszönjük!!

[Jóváhagyta: citycache, 2012.04.26 09:22]

Boldika80 2012.04.22 15:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszi a Rejtést!! eddigi legötletesebb rejtés volt!
köszönjünk.. Gérti, Szilvi, Csupi Boldika :)

[Jóváhagyta: citycache, 2012.05.02 14:31]

Balaci 2012.05.01 14:10 - Megtaláltam
Közös találat Borsóval. A lakat a ládában, bezárt állapotban volt. A naplóban bejegyeztem a találatot, csak a megtalált jelszóval volt némi problémánk. A fotó alapján kérem, a találat elfogadását. Egyébként kösz a rejtést, a környék csodás, a láda ötletes. Balaci

[Jóváhagyta: citycache, 2012.05.07 13:03]

 
borsó 2012.05.01 14:10 - Megtaláltam
Közös találat Balacival. Szép volt, jó volt, meg volt! :)
Balaci bejegyzése és fotója alapján kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: citycache, 2012.05.07 13:03]

Pilis50 2012.05.05 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Pilis-50 teljesítménytúra Kétbükkfa-i itatópont bezárása után elrobogtunk a rétre. Útközben félpályás útjavítási lezárásba és egy felfelé jövő kerékpáros iskolai csoportba ütköztünk. A kerékpárosok - lehettek vagy kétszázan - igencsak izzadva tekertek - közülűk (főleg a nagyobbak) kerékpárjuk a tréleren, Ők pedig a buszon tették meg a emelkedőt.
A rét magasan fűvel benőtt, a híd nem is híd - minek tartjuk a Pilisi Parkerdőt ha nem javítják a rájuk-bízott erdő-haszon-létesítményeket??

A jelszóval "pofára estem" mert nem fogadja el a rendszer . .

[Jóváhagyta: citycache, 2012.05.07 13:03]

 
(:jannus:) 2012.05.11 09:11 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Sajnos a zár nekünk se funkcionált, valamint az új jelszóval is kisebb gondok akadtak, de a rejtő utólagos segítségével minden megoldódott. A hidat nagyon sajnáltuk.

picuresnagyur 2012.05.19 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
köszi :) azt a jelszót fogadta el, ami a sárga ragszalag alatt volt... de visszaragasztottam

Somos 2012.05.26 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.14
Köszönjük a lehetőséget! :) - egy kis jelszózavar...

(külön köszönet Attibati-nak a nagyon korrekt és segítőkész hozzáállása kapcsán! +1 neki! :D )

bzsoltie 2012.05.29 14:30 - Megtaláltam
meglepő, hogy eddig még nem kerestem fel, pedig közel volt :)

 
Quantum 2012.05.22 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Nagyon jó kis rejtés! A lakat működik, csak kicsit más a kombináció. Visszaraktuk a ládára a lakatot, és egy papírra felírtuk a működő kódhoz tartozó információkat (a vonal mentén kell a számokat beállítani, az egyik számjegyhez tartozó kérdés nem jó, a sorrend sem az igazi. Ez a működő sorrend és kombináció: 1. 3 négyzete 2. az eredti harmadik kérdés 3. az eredeti második kérdés). Viszont a jelszó nem működik, így a képek alapján kérjük az elfogadást.

[Jóváhagyta: citycache, 2012.05.30 09:30]

citycache 2012.05.30 09:31 - Egyéb
Egy kis gond volt a jelszó generálással a "Flórásításkor" de sikerült végre megoldani. Most már a logbook-ban lévő jelszóval regisztrálhatjátok a megtalálást.

Bocs az eddigi kellemetlenségért!

Citycache

htom127 2012.05.01 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]

P1030044P1030070
P1030073P1030078
OsiOsi 2012.06.17 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.88
oksa

enazati 2012.07.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.34
Útban Esztergom felé, bele az esőbe! Köszönöm a lehetőséget!

Petri Bertúr 2012.07.21 18:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Bár tényleg nincs híd, de bátran átkeltünk és gyorsan megtaláltuk! Köszönjük szépen!

norbi92 2012.07.21 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Köszi a rejtést! :)

Tapsifüles 2012.08.03 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.21
Tetszett ez a fejtörősdi!
Kösz a rejtést!

zoli.h 2012.06.08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.20
Ötletes a fejtörő, ügyes!
Köszönöm a rejtést...
Már sokszor meg akartam keresni, de mindig volt ott valaki, most végre üres volt a pihenő.

Endresz_család 2012.08.07 15:45 - Megtaláltam
Nyaralgatásunk 2. találata

Bővebben később!

Tuareg79 2012.08.13 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.12
Ok!

rajp 2012.08.30 19:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.80
Köszönjük, érdekes rejtés volt. Már félig sötétben jutottunk el ide, ráadásul a GPS megkergült, így elindultunk felfelé...Utána vettük észre, hogy hol is a láda...A számzár ötletes, megadom az ötöst rá :)

Mai túra ládái:
GCGete * GCTsch * GCIMDS * GCGard * GCvasi * GCret * GCstra

csg69 2012.08.31 07:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.20
Megvan :)

denho 2012.09.09 10:23 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.69
Megtalaltuk!

A láda nagyon ötletes, csillagos 5ös. :)

A híd elé kocsival beállásnál óvatosan, mert nagy a szintkülönbség az út és a kavicsos rész között.

A rét annyira dzsumbujos volt, hogy nem is maradtunk piknikezni. :(

Valaki új kóddal látta el a ládát, de mellékelte a módosított rejtvényt. :)

Amennyiben lett volna víz a patak medrében, akkor nehéz lett volna az átkelés. (10cm átmérőjű faágon, kötéltáncosok előnyben. :) )

Cicamancs 2012.09.16 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Famágus 2012.09.16 11:40 - Megtaláltam
Kissé feljebb kerestük mint kellett volna, de meglett. A dobozka zárja rossz, nyitva van.. véletlenül vettük észre, ezt már rég megfeszítette valaki, pedig jó játék lenne.. persze Oldfox nagy biciklizár szakértő :-) köszönjük!!
Cicamancs, Hadralka, Oldfox társaságában

Hadralka 2012.09.16 11:40 - Megtaláltam
....megtaláltuk!

oldfox 2012.09.16 11:40 - Megtaláltam
....megtaláltuk!

Dudika 2012.10.06 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltam Köszönöm

molirobi 2012.10.06 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
A lakattal tíz percig küzdöttünk ,mire valamiért kinyílt!
Később rájöttünk hogy miért...
Rendben visszarejtettük,köszönjük szépen:)
Anett,Zsuzsa,Robi

Nervas 2012.09.19 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Köszönet a rejtésért!

navigaator 2012.10.06 - Megtaláltam
-

Erdélyi 2012.10.20 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Ötletes cache.
És ez a 250. ládám!

gnegyzet 2012.10.21 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.75
Köszönjük, ötletes rejtés, hangulatos hely. Ide érdemes visszatérni láda nélkül is. Jó lenne megolajozni a szerkezetet, mert nagyon szorul.

bgjozsa 2012.10.22 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.70
Családi ládázás 3/3. ládája. Drive-in cache Dobogókőről Dorog felé menet. A számzárral valami nem stimmel, de azért kinyílt valahogy.

szirom 2012.10.22 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
a "Szívkő" láda után útba ejtettük ezt is - aranyos, szép kis ládikó csodás környezetben
a fejtörők nem okoztak gondot, a lakat azonban kifogott rajtunk, nem nyílt ki, így a külső logbookba logoltunk

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.11.23 20:54]

garryson 2012.11.04 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.38
Megtaláltuk, köszönjük. Sajnos már víz sincs...csak szemét.

artissimo 2012.10.22 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
szerintem megfejtettük, de a lakat nem nyílt ki, így elsőként sikerült a külső logbookba logolni

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.12.24 14:13]

Stn72 2012.08.25 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.68
+Van! ...réges-régen, midőn csend rend és józan ész honolt e vidéken...
Sajnos mára (szinte) csak a plusz pont miatt érdekes, érdemes... ;(

pötyimiki 2012.12.31 10:30 - Megtaláltam
Nem adtam fel , így harmadszor is ellátogattam a ládához. Végre sikerült kinyitni a lakatot, bár korábban is ezzel a kóddal próbálkoztam. Mindenkinek ajánlom, hogy a kód beállítása után erősen húzza szét a lakatot!!! Korábbi véleményemet tartva: nagyon ötletes a rejtés, és jó, hogy van már külső füzetecske amibe lehet jegyzetelni, ha nem nyílik a lakat! Köszi a rejtést!

emmerwald 2013.02.03 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.65
Fekete-kő után pihentünk meg itt, de sajnos a ládát nem találtuk meg.
A láda helye, a háromágú fa megvolt, a rejtek is és a négyszögletes lapos kő is...
A környéket átnéztük, hátha a vadak túrták ki, de sajnos a nyomát sem találtuk.
Köszönjük!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.03.05 19:51]

Nars 2013.02.04 15:00 - Megtaláltam
A rejtekhelyet üresen találtuk, a láda nem volt benne. :(
Körülnéztünk a környéken, de sajnos nem leltünk rá a ládikóra.

Ugye, meggyógyul a láda?

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.03.05 19:51]

Köszönjük!

izsolt 2013.03.20 13:40 - Megtaláltam
"vicces" volt áttolni a bringát a hídtalan patakon, de úgy látszik a decathlonos cipőm tényleg vízálló..
sajnos ahogy az előző keresők írták, csak a rejtekhely van ágakkal lapos kővel, láda nincs :-(

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.04.22 20:14]

 
pliptai 2013.04.11 09:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.91
Furcsa ez a pihenőhely, így híd nélkül! Én is leteszteltem a cipőm vízállóságát! Működött! Köszönöm, hogy megmutattad ezt a helyet!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.05.12 19:40]

 
szalaij 2013.04.10 10:00 - Megtaláltam
Sajnos a láda nem volt a helyén. Az patak átkelés nem volt egyszerű, mert a mellékelt képpel ellentétben most a meder majdnem teljes szélességében folyt a víz! Kérem a megtalálás elfogadását a mellékelt képek alapján.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.05.15 22:17]

citycache 2013.05.18 13:00 - Egyéb
A rejteket mától kopepe kezeli. Sok megtalálást és Örömet a helyhez neki és mindenkinek!

orangebrotherz 2013.05.18 17:17 - Megtaláltam
A rejtéshez közel, a Dobogókői út és a (sorompóval lezárt) Barátkúti dűlő találkozásánál remek kis piknikhely. Aki ott leparkolt és nem akar az aszfalton menni (nagy volt a forgalom), javasoljuk a patakon való átkelést és egy kis ösvény visz a célhoz.

[Jóváhagyta: kopepe, 2013.05.22 20:44]

Köszönjük a jóváhagyást, a képet töröltük!

KoLa 2013.05.19 09:30 - Megtaláltam
A láda a kezemben volt, megfejtettem a feladványt kinyitottam a faládát, bejegyeztem a megtalálást a logbookba, a jelszót ennek ellenére csak kerülő úton sikerült megszerezni. Köszönöm a rejtést.

kopepe 2013.05.19 10:00 - Egyéb
Sziasztok!
A láda megújult, egészséges. Újra kereshető.
Köszönöm Citycache-nek a támogatását.
Kolá-tól elnézést, a jelszó átadás-átvételénél baki csúszott be, de azóta minden rendben van.
Kellemes kirándulást!

igilight 2013.05.19 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.27
a láda könnyen meglett, ötletes a fejtörő.
köszi a rejtést.

Száf Attila 2013.06.10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Megtaláltuk!

Cs_Zoli 2013.06.22 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCret_20130622115056.jpg 
mihoj 2013.06.29 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Ez egy nagyon jópofa ládika a fejtörővel. Én jókat vigyorogtam a feleségem fantazmagóriáin. A hely is kellemes, kéne már piknikezni egyet.
Köszönjük a rejtést.

Webber 2013.06.15 16:20 - Megtaláltam
Meglett.

Rife + KisRife 2013.07.07 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Vasárnapi ládázásunk hatodik, egyben utolsó ládája. A láda nagyon ötletes, bár a jelszó második és harmadik része szerintem fel van cserélve.
Eszméletlen sok szúnyog volt a réten:(

Legend 2013.07.12 09:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27d] [wapon beküldött szöveg]

Baby-m 2013.07.15 18:31 - Megtaláltam
gyaLOGOLOK. Köszi a lehetőséget! [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

Bryan 2013.08.04 09:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Bringás találat, köszönöm a lehetőséget :)
A mai napra egy dobogókői tekerés lett betervezve és ha már arra mentem, a következő ládákat kerestem meg útközben:
GCPMAF, GCRET, GCPILE, GCPIKK

Hazaérve a km-óra a következőt mutatta:
- távolság: 129 km
- össz. emelkedés: 1.500 méter
- teljes idő: 7 óra 45 perc

kectam 2013.08.13 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Esztergomból hazafelé álltam itt meg. A helyet az új hídon lehet megközelíteni, a rejtvény megfejtése után gyorsan logoltam, majd irány haza
Köszönöm a rejtést!

freedgar 2013.08.18 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
TFTC! Az eddigi legjobb láda amit találtam,ezért tettem bele egy értékes, gyémántokkal díszített fülbevalót:)

Farekék 2013.08.18 14:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.68
A kis pihenőhelynél a hidat helyreállították. A ládikót megtaláltuk és a rejtvényt is megfejtettük a gyerekekkel. A Rám-szakadékkal ellentétben itt vizet nem találtunk.
Köszönjük a lehetőséget.

agicca80 2013.08.24 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Attilacska 2013.09.05 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtőnek a hathatós segítségét.
Attila,Marika,Tímea

Pajzsika 2013.09.07 17:48 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.19
Megtaláltuk,köszönjük!

Gabesz01 2013.09.08 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Megtaláltuk :)

Titi és Gábor

Bernáth 2013.09.08 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.76
Hazafelé, miután megkerestük a PILE, HIRS, FSZI ládákat, jöttünk el ide. Sajnos a patakban most nincs víz, nagyon száraz volt a nyár. A környék egyébként nagyon kellemes. Jó, hogy sötétedés előtt érkeztünk, már nem volt senki a réten. Nem tudom, egyébként hogy lehet feltűnés nélkül logolni. A láda a rejtvénnyel jó ötlet, sajnos a lakat már elég rossz állapotban van, nem bírja a strapát. Köszönjük.

Dióskanyar 2013.09.07 17:48 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.25
Megtaláltuk. Szerencsére nem volt itt senki mert nehéz lett volna titokban kikotorni a ládát. A rejtvény ötletes de nem okozott gondott. :) Köszi.

KBB-Kili 2013.09.15 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.45
A rejtés jó, de egy kicsit szemetes.

KBB-Bombur 2013.09.15 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Szemetes, de a számkombináció érdekessé tette bár lehetett volna nehezebb is.

KBB-Balin 2013.09.15 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Szuper ötlet ez a számkombinációs zár. A környék lehetne szebb is, sok a szemét.

Rubor 2013.09.16 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.99
Megtaláltam

kilali 2013.09.19 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.73
Köszönöm a rejtést

sandor.o.vis 2013.09.28 11:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Megtaláltuk, kösz a rejtést.

Gyeta 2013.09.29 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Ma kerékpár verseny volt Esztergom-Dobogókő között, így csak araszolva jutottunk el a ládához.
A rejtés igen takaros, köszönet érte!

 
sereva 2013.10.03 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

nepster 2013.10.07 - Megtaláltam
Esztergom felé útba esett. Nem először járok a Pilisben de az első találat mióta ládázok.

smafu 2013.10.23 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.44
BP - Pilisszentlélek kolostorrom (kocsi) - Piros sáv - Zöld sáv - GCFszi - Zöld sáv - Piros sáv - GCHIRS - Piros sáv - GCPILE, innen már kocsival GCret (sikertelen kísérlet a sok piknikező miatt), közeli kútnál tankolás után GCstra, majd újra GCret és BP. Gyalogos rész: 9.2+2.2 km, 400+90 m szintemelkedés.
A jó időt és a hét közepi munkaszüneti napot kihasználva szürkítettem a Pilis keleti részét.

GCstra felől, ma már másodszorra futva neki. Most teljesen kihalt volt a környék, könnyedén előszedhettem a ládikát. Jópofa volt a feladvány. Remek piknik hely lehet ez.

 
loco001 2013.10.26 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Kékfülű 2013.10.26 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Köszi a rejtést és a furfangos feladványokat. Érdekessé tette a keresést!

xCsiga 2013.10.23 - Megtaláltam

Nem fogadja el a jelszót. Pedig jól írom be. :(

 

Köszönöm![Jóváhagyta: kopepe, 2013.11.11 11:36]

cKthebest 2013.11.09 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Köszönjük! Egy élmény volt végre, egy normális ládával találkozni!

lavoy22405 2013.11.09 - Megtaláltam
Meglett, köszi.

columbo 2013.11.16 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Remek ötlet :-)
Köszönjük!

Herobrine 2013.08.18 14:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.69
Köszönöm.

Vityka76 2013.11.23 14:30 - Megtaláltam
:)

Motkány 2013.11.23 14:30 - Megtaláltam
:)

rétihéja 2013.12.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
A pilisszentléleki kirándulás után itt is megálltunk. Köszi

Szemán 2013.12.26 13:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Köszönjük!

aszdogemakri 2014.01.02 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.97
Köszönjük, a rejtés túl könnyű...

zalajaro 2014.01.06 14:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.21
Mai legkönnyebb találat,és pihentető .

 
Bubuka 2014.01.06 14:17 - Megtaláltam
A dobozt könnyű volt megtalálni. Sajnos a tömegközlekedés elég ritka.

WADMAC 2014.01.11 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

HÓTIGRIS 2014.01.11 15:10 - Megtaláltam
megvan!

Szabó família 2014.01.11 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Becsület útja TT után Norbival közösen.

nbokan 2014.01.11 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Becsület útja TT teljesítése után, hazafelé Attilával itt fogyasztottuk el maradék szendvicseinket. Tetszett, kösz a rejtést.

 
JAck:66: 2014.01.23 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
1068, megérett a meggy.

balazsrita 2014.02.15 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk köszönjük!
Nagyon szép geoláda!

hitamas 2014.02.22 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.97
A zárszerkezet elemei kezdik megadni magukat ... :)

Zsoldosok 2014.02.01 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk... köszönjük a rejtést.... el se lehetett téveszteni... dobozban doboz... remek ötlet.... Köszönjük... Zsoldosok

aranyalmafa 2014.02.25 11:26 - Megtaláltam
+van! Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.30f] [wapon beküldött szöveg]

Seres Péter 2014.03.08 11:39 - Megtaláltam
Agiékkal

 
klfmate 2014.03.27 15:00 - Megtaláltam
Köszi!

Drucki 2014.03.15 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

autobusz 2013.03.30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.08
Köszönjük, megtaláltuk!

porgesz 2014.03.30 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
.

 
kopepe 2014.04.19 16:00 - Egyéb
Ma húsvéti ajándékfeltöltést/ládakarbantartást terveztem. Szomorúan tapasztaltam, a láda eltűnt. A rejtek gondosan kitakarítva, érdektelen ajándékot az avarban elszórva találtam... :(
Pótlásáig (kb. 2 hét) szíves türelmeteket kérem. A helyszín látogatóit addig is szívesen segítem.

(a láda újratelepítve)

Gábor75 2014.06.08 09:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.97
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Ma erre kupáztam, jólesett közben egy kis szellemes agytorna. Mókás egy rejtés ez! :-))
Köszönöm az élményt!

elflaco 2014.06.09 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Fonte 2014.06.15 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.13
Valamikor szebb időket látott kis pihenőhely. A rejtés nagyon tetszett:)

Egy hidacska
Röné 2014.06.21 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

Varázslajos 2014.06.21 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

habaneroteam 2014.07.12 18:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Zseniális rejtés! Kicsit félve piszkáltuk meg, mert a kék sapkás erdőlakók számára ideális méretű a bejárat, de nem mutatkoztak. Köszönjük az élményt!

Szinta 2014.07.30 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gigoca 2014.08.10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Köszönjük!

Mészárosék 2014.08.20 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük!

vastagj 2013.08.15 15:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Nagyon tetszett, köszönjük a rejtést!

szaboist 2014.08.31 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.07
Gyors találat, valóban lazítós környezet, most eléggé nagy gazzal. A láda nagyon eredeti :-) Köszönjük a rejtést!

 
Masateam 2014.09.16 16:30 - Megtaláltam
Köszi!

Drink Team 2014.09.16 16:31 - Megtaláltam
Köszi!

Oriza 2014.09.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Szép hely, nagyon jó rejtés, de nem nyílt a lakat.
Persze, az én hibám, mert a növekvő sorrendet nem állítottam be...
Majd legközelebb :-)

[Jóváhagyta: kopepe, 2014.09.28 19:38]
Nagyon köszönöm!

Gábor66 2014.10.02 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GeoGirl 2014.10.13 20:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kópé1993 2014.10.19 16:22 - Megtaláltam
Nagyon ötletes kis ládikó. A számsorra hamar rájöttünk.

 
Odin 88 2014.11.02 16:45 - Megtaláltam
Odin 88 a magányos kalandor erre járt. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2014.11.08 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Geosrácok 2014.10.19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszönjük, Péter!:-)

Mira 2014.11.22 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2014.11.08 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam Köszönöm a lehetőséget!

Bluedog 2014.12.26 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

TigerCat 2014.12.26 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Zolnai 2015.01.18 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megtaláltuk :-) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

laszlokak 2015.03.01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Már nyílnak a tavaszi virágok! Köszi a rejtést!

palace 2015.03.02 23:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Biba&Ima 2015.03.01 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Jesper Olsen 2015.03.15 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.06
Köszönjük az ötletes és egyedi rejtésért! Sokszor néztük már buszból ezt a kis pihenőhelyet, most "testközelből" is megismerkedtünk vele. És ha már ott jártunk... (egy segítségnek gondolt fénykép ellenére is sikerült meglelni a rét ládáját). GPS-nélküli ládavadászok: Zsófi és Csaba

Mai eredményünk: 4/4. :-)

breimanne 2015.03.21 - Megtaláltam
Mai egyik legjobb, ötletes a rejtés :)Köszi a lehetőséget,

nmárti 2015.03.21 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Nyugalom, béke, csend:) Nagyon ötletes a rejtés, köszi!

 
adrita 2015.03.29 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.01
Megtaláltuk :)

CsontosN 2015.03.29 16:20 - Megtaláltam
... megtaláltuk!

ptomi93 2015.04.06 11:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Köszönöm a rejtést!
Nagyon ötletes!
Tiszta davinci kód-os feelingem volt!

katika59 2015.04.12 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltuk a ládikát, nagyon ötletes, köszönjük. Megfejettük a kódot is, de nem volt rá szükség, mivel nyitva volt a lakat.Mi visszazártuk a lakatot.

 
adrienn :) 2015.04.19 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Ügyes kis ládika! A zár cserét igényel! Nagyon tetszett köszönöm! :)

5N 2015.04.23 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Hétköznap révén senki sem volt itt szerencsére,az úton elhúzó autókat leszámítva,de őket nem nagyon érdekelte mi folyik a kis tisztás környékén.A rejtésen látszik,hogy nagy gondoskodással lett elkészítve.Még itthon meglett a feltételezett kód,de sajnos nem volt rá szükség.Én úgy látom,hogy eltört a lakat,így nem működik.

Tathalas 2015.04.25 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést :)
Szép hely, jó és gondosan kivitelezett rejtés. Én is előre készültem a kóddal, de nem kellett - a lakat sajnos tényleg törött. A kazettatok alternatív felhasználása is jó :)
Elsőre megijesztett ez a rejtés - a GPS a meredek domboldalon felfele mutatta az irányt. Már majdnem nekiindultam, de aztán végül rendbe jött. Elég sokan voltak a réten, bár nem nagyon érdekelte őket, mit csinálok, de biztos, ami biztos alapon logolás után minden egyes fát végigvizsgáltam a környéken és szorgalmasan "jegyzeteltem" ott is.

gkoos 2015.04.11 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Savoriothen 2015.04.26 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

CservencsikJ 2015.04.26 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pocokprophet 2015.04.26 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtalaltuk! Koszonjuk a lehetoseget! A fejtoro pedig igazan aranyos! :)

skiccpausz 2015.04.25 12:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.45
Megleltem, GCDUSO elrejtése után egy szép tavaszi napon.
Hangulatos a Pilis erdei útjai...szerpentin, gyönyörű fák, tiszta levegő.
Nagyon ötletes a rejtés:)
köszi,
skiccpausz

 
CsHBalint 2015.05.01 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.28
Köszönjük a rejtést!

szellem lovagok 2015.05.03 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Köszönöm nagyon szép és ötletes rejtés

Gyugyus 2015.05.09 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.43
.

h.krisz 2015.06.21 13:52 - Megtaláltam
ötletes a rejtés

Motolla62 2015.07.31 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

szaatt 2015.07.31 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

begeba 2015.08.01 14:29 - Megtaláltam
OK

Murmogoek 2015.08.02 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Túracica&Geonyuszi 2015.08.12 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.95
Köszi a rejtést!Nagyon ötletes de a lakat sajnos tényleg törött.

szaboneki 2015.08.11 14:54 - Megtaláltam
Nagyon tetszik a rejtés. A leírás alapján tudtam mit kell keresni, és nagyon hamar rá is állott a szemem. A lakat törött.

Molli 2015.08.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
5letes rejtés!

Ifialex 2015.08.21 11:30 - Megtaláltam
Tetszett a rejtés és a fejtörő is. Köszi!

Butchman 2015.08.30 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

robinbird 2015.09.23 11:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Meglett ez is, köszi. Sajnos elhanyagolt és szemetes a pihenő környéke.
Esztergomból hazafelé autós találat.

A lakat nem törött el, ilyen konstrukció.

anettx 2015.10.03 11:45 - Megtaláltam
TFTC!

EmesESE 2015.10.18 14:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
A mai nap dacolva az időjárás jentésben jelzett esős nap igéretével egy kellemes esztergomi ládázást terveztük be. Korábban már megkerestük az esztergomi séta 9 virtuális pontját most a maradékot szedtük össze.
Hazafelé megálltunk ezt a rejteket is felkeresni, ötletes "tiszta" rejtés.
Köszönjük a rejtést.

fehérkút 2015.10.17 15:00 - Megtaláltam
Ötletes! Köszönöm a rejtést!

ABZsB 2015.10.30 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Csuek 2015.10.31 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.03
Éppen tökpartyra készültek a padoknál. Szerencsére a rejtek messzire esett és a fa is takart.

TücsiGuy 2015.11.06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Betgino 2015.11.09 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Köszönjük, nagyon tetszett :) B&B

Sir Pajszer 2015.11.29 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.78
Köszi!

becko 2015.12.19 12:10 - Megtaláltam
Pilis, 30km 8 találat.
Állítólag sok kilátópont mellett elmentem, de mindenütt csak ködöt láttam magam előtt.
Első próbálkozásra nem nyílt a lakat, de e nélkül is könnyen kipottyant a füzet.
Innen toronyiránt tovább a Sasfészekhez.

dendeocse 2015.12.27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Megvan.

gst76 2015.12.30 16:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.67
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Visegrádi pihentető napok legvégén, Esztergom érintésével jutottal el ide. Szürkületben kerestem meg a ládát, a gps egy kicsit odébb-ra mutatott. Már majdnem feladtam, mikor... :)
Az eredmény: sötétben vezettem hazáig a szerpentinen, melyet anyu annyira nem kedvelt...

maxxtro123 2016.01.02 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Csizmások 2016.01.02 12:45 - Megtaláltam
Köszi! Kicsit hideg volt! A rejtés szuper, ötletes!

 
stmester 2016.02.18 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.75
megvan köszi

Liberty 2016.02.18 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
9/3. Komárom-Esztergom megyei ládatúra.

Nagyon hangulatos a pihenőhely környezete, a fahíddal és a csordogáló Szentlélek-patakkal. A Szentlélek-patakról érdekes leírást olvastam a neten:

"Az Esztergom és Pilisszentlélek közötti Cserepes-völgyben folyó Szentléleki-patak (Szt.János-patak) triász korú dachsteini mészkövet és miocén korú andezit- és dácit törmeléket, vulkáni tufákat, homokkövet sodor magával. A patak forrása Pilisszentlélek határán található, a patak Esztergom után a Dunába folyik. Felső szakaszán, ugyanúgy, mint a Dera-patak , a Visegrádi-hegység és a Pilis közötti határt jelzi. A hordalék karbonátos és szilikátos kőzettörmeléket egyaránt tartalmaz, ehhez igazodó ásványtartalommal, aránylag sok ép gránáttal.
Esztergom Ipari Parkjából Szentlélekre indulva kb. félúton szeli át a patak a Cserepes-völgyet, a legjobb torlatok a Szálma-híd közelében vannak, ezekből elsősorban szép vulkáni eredetű szilikátokat gyűjthetünk a patak alacsony vízállásánál."

Az avar között kinyílt a hóvirág, a rózsaszín keleti hunyor és egy mohás fán rózsaszín gomba is díszelgett. A rejtés rendkívül ötletes, aranyos a fejtörő feladvány, a lakat is könnyen megnyílt.
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

IMG_9990 (640x480)
IMG_9991 (640x480)IMG_9993 (640x473)
IMG_0001 (640x480)IMG_9999 (640x480)
IMG_9997 (640x480)IMG_9998 (640x480)
Mo-Hó 2016.02.20 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.91
Szép láda, jó környék.
Köszi a rejtést!

emiGrant 2016.02.20 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.60
2/7. A láda könnyen meglett. A kódot gyorsan megfejtettük, de sajnos ma már nem igazán működik a kis lakat, ami két okból lehet: a) a jó kód nem működött és valaki felfeszítette; 2) valakinek nem volt meg a kód és ezért felfeszítette, ami miatt már a jó kóddal sem működött és így mindenki tovább feszegeti, még akkor is ha megvan a jó kód. Ettől függetlenül nagyon tetszett a rét, meg a piknik hely meg a rejtés is. Köszi!

Vincenzo65 2016.03.06 13:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Megfejtve

mazsola069 2016.03.12 11:00 - Megtaláltam
Szmájlira cserélve,mától ez is rámvigyorog.:-)

[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Kata72 2016.03.12 17:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kicsiogre 2016.03.12 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

hinia lux 2016.03.13 16:14 - Megtaláltam
Hosszú gyaloglások utáni levezető keresés, pilisi ládázásunk utolsó helyszínén. Tetszett ez a fejtörős játék.

 
Szelicsán krisztián (P20) 2016.03.20 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük szépen a rejtést! :) Dóri+Krisz (p20)

dbazsi74 2016.03.27 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, nagyon ötletes, köszönjük!

Barus 2016.03.27 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Megfejtettük, de a lakat már nem nyitható. Ötletes. ?? [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

pappcsalád 2016.04.05 17:18 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ha2 2016.04.23 06:40 - Megtaláltam
Reggeli futás alkalmával.

kosarak 2016.05.01 19:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Nagyon kreatív rejtés, köszönjük.

geooszi 2016.05.25 19:00 - Megtaláltam
Munka utáni levezető geotúra részeként levadászva.

Csg12 2016.05.22 18:00 - Megtaláltam
Pilisszentlélek-Gcpile-Gcpv06-Gcmex-Gchirs-Gcfszi-Gcreti-Gcsas-Pilisszentlélek kör Doggalütöttel. Köszi a rejtést!

vViktor 2016.05.29 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

M-M 2015.03.21 - Megtaláltam
KöszönöM!

lakkanto 2016.07.15 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Köszi a rejtést, itt kezdtem az esztergomi túrám.

horvathzs 2015.08.11 23:59 - Megtaláltam
Megvan.

Wilka74 2016.07.21 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Göde 2016.08.01 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 3.13
Víz most volt bőven, a ládaőr valószínűleg szabadságon, mert vagy egy félórás leselkedés ellenére sem láttam. Igaz, most nincsen fészkelési időszak, hacsak nem az évente akár 3 fészekalját is felnevelőknél.

attbuda 2016.08.06 15:52 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szollosi73 2016.08.13 14:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.99
Megvan!
Szép kis völgy! A hétvége miatt itt is voltak jó páran, sütöttek, főztek. A láda nagyon kreatív, de sajnos a lakat nem nyílik ki helyes válaszok esetén sem, viszont a jelszó így is kiügyeskedhető belőle.
Köszi a rejtést!

znasz 2016.08.23 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Köszi a rejtést.

diego 2016.09.03 08:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.94
A lakat nem nyílt ki, de óvatosan így is meg lehetett szerezni a jelszót. Pedig a válaszok jók :-(

gladius23 2016.09.11 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést☺

Ancs 2016.09.25 07:50 - Megtaláltam
Séta a Visegrádi-hegységben
Ez volt a bemelegítő találat, még autóval megközelítve.
Helyes kis pihenő, sajnos a logbook hozzáférhető fejtőrés nélkül is.
Köszi

R-Gyu 2016.09.25 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

MoMaszter 2016.09.24 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.85
Jópofa! :)

Beus512 2016.10.16 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Szuper, ötletes rejtés, köszönjük! Családdal szuper vasárnap délutáni program volt.

caffeldorado 2016.10.26 10:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Útközben Esztergomba megálltam itt egy gyors drive-in találatra. Rendkívül ötletes rejtés! A környezetre ez nem mondható el: a tűzrakóhely és a padok környéke egy kisebbfajta szemétdombbal is felér...

eazs 2016.10.29 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
Köszönjük

ystray 2016.10.31 23:59 - Megtaláltam
Jó kis rejtés, ötletes a fejtörő. A láda azonban fel van törve, valamint a lakat nem nyílik a kombinációra.

Rezangyal és Vcsk no és Mlc 2016.11.26 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gym 2016.12.11 09:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Köszönjük!

Salax 2016.12.11 10:00 - Megtaláltam
Meglelénk, köszönjük!

padler 2016.07.30 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
A fejtörő ötletes, a matekfelvételimre emlékeztetett:)

efemm + padler

perdix 2016.12.30 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Meglelve! Köszi a rejtést!

Andy & Suni 2017.02.05 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Köszönjük, megtaláltuk! Nagyon tetszett a feladvány, sikerült is kinyitni. Viszont a dobozka megsérült, a kód nélkül is ki lehet nyitni...

bubac 2017.02.18 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

BRobi 2017.02.18 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönet a rejtésért. :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

darabosk 2017.02.25 16:05 - Megtaláltam
Megvan:) Köszi a rejtést.

J-Imi 2017.02.26 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.05
Köszönjük a rejtést! V+I

pihe 2017.03.15 14:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Nagyon tetszett a rejtés. Korrekt, igazából csillagos ötöst érdemelne.
Sajnos a jelszóhordozó dobozkán az egyik lakatfül le van törve, így már kód nélkül is nyitható.
Vissza kellene ragasztani, ha máshogy nem, egy kis pillanatragasztóval, hátha valaki olvassa, és lesz nála.

Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Kaputyin 2017.03.29 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Kellemes kis ligetecske, szupi rejtéssel!

WP_20170329_11_26_41_Pro 
csfeher 2017.04.01 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kopepe 2017.04.03 10:00 - Egyéb
A lakattal védett ládikót kicseréltem. Mától újra csak a helyes megfejtés birtokában juthattok hozzá a jelszóhoz! :)

golasz 2017.03.31 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szalay-team 2017.04.16 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Mai kirándulós napunk második ládikája. Klassz hely, köszönjük szépen a rejtést!

Kisdecso 2017.05.27 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3z] [wapon beküldött szöveg]

Nyúl & Bandája 2017.05.27 10:57 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm a lehetőséget.

kutyaapu 2017.05.27 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Párduc50 2017.06.03 11:22 - Megtaláltam
Köszi!

WallHattok 2017.06.17 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.95
Köszönjük!:-) Megtaláltuk!:-) Nagyon tetszett a plusz rejtvény!:-)

Berián 2017.06.22 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2017.06.22 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.13
Köszönöm a lehetőséget.

 
Bajuszcica 2017.07.09 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Köszönjük a rejtést!

bölli 2017.07.09 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Köszönjük a rejtést!

anettnori 2017.07.12 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.21
Megvan! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Családi körtúra Pilisszentkereszt környékén.
Reggel 7:15-ös indulás Veszprémből, 9:04-kor érkeztünk. A temetőnél parkoltunk. Felpakoltunk ezt-azt, aztán irány a természet: GCTRF - GCLaku - GCBOK - GCsimo - GCVavo - GCPSZK sorrendben. A kör végére 17,2 megtett km-t jelzett a kütyü.

A körtúra után Pilisszentlélek, majd irány ez a rejtés, már autóval. Ötletes, pont erre volt szükségünk a nap zárásaként.

Végül indulás vissza Veszprémbe.

IMG_6821IMG_6824
ogrun611 2017.07.16 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tmanjunior 2017.07.30 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Köszi a rejtést!

EurTour 2017.08.10 10:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.82
Megtaláltuk, külön köszönet az extra fejtörőért.

szabicsalad 2017.08.15 20:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Frankie Family 2017.08.27 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

I s t i & E n i 2017.09.25 12:00 - Megtaláltam
-

cactus 2017.10.01 13:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.47
Köszönöm a rejtést! Tetszett!

urbanj 2017.10.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.29
Gyönyörű, őszi napsütésben. Nagyon tetszett, köszönjük a rejtést.

Dokes 2017.10.21 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltam! Köszi a rejtést!

FILA71 és Dávid 2017.11.02 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Köszönjük.

Zsókica és Lackó 2017.11.20 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

LH458 2017.12.02 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést.

EdeZ 2017.12.25 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szárnyaló Sas 2018.01.02 13:35 - Megtaláltam
Ide is elrepültem. Köszönöm a rejtést!
Vicces volt a rejtvény, köszönjük! Biztos jó a lakat? Az egyértelműen jó megoldásra nem nyílt (és másra sem). [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

denika 2018.01.28 13:35 - Megtaláltam
Trükkös, vicces feladványok, sikeres zárnyitás.

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kopepe 2018.02.04 15:00 - Egyéb
Karbantartás történt. Megállapításunk szerint a láda, a hozzá tartozó lakattal jól működik!

 
halaszkiraly 2018.02.05 23:37 - Egyéb
Piros kereszt :) Kedves kopepe, köszönjük szépen a rejtés gondozását! Üdv: ládadoki ;)

ésKata 2018.02.23 16:19 - Megtaláltam
Megleltem, majd képek is kerülnek fel. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Péter60 2018.03.15 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.47
A feladványok már ismerősek voltak korábbi fejtörőkből, szóval sokat nem kellett agyalni. Ennek ellenére nem nyílt a lakat, szerencsére "hátulról" be lehet nézni.
Látom mások is bajlódtak a technikával, felesleges bonyolítani a dolgot, ha nincs kapacitás a karbantartásra.

johnnycache 2018.03.25 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.67
Köszönöm az élményt! :-)

Strombus 2018.03.15 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 4.47
Könnyű odajutás, könnyű megtalálás, könnyű rejtvényfejtés - és itt jött a baj. Sajnos a kis designos lakat nem engedelmeskedett nekünk. Nincs rajta bejelölve, hogy melyik részén kellene összeállítani a számsort, így bármerre is próbáltuk felsorakoztatni, nem nyílt a galád, ezen az utolsó fejtörőn megbuktunk. Gondolom, másnak is ez lehetett a problémája. Bosszantó, amikor a rejtő a legjobbat akarja és a technika ördöge keresztbe tesz.

A terep nem 1-es nehézségű, hisz kerekesszékkel bajos lenne a ládához jutni és azt megszerezni. 1,5 lenne a helyes besorolás. A megtalálás nehézsége sem 1-es, hisz a jelszóhoz jutás nem pofonegyszerű, a lényeg pedig ott van.

Azt hiszem ennek a ládának a célközönsége elsősorban a gyerekes családok. Ezért szerintem érdemes lenne megemlíteni, hogy Cserepes-völgyben folyó Szentléleki-patak hordalékában érdemes ásványok után kotorászni, lekötheti az efféle móka a gyerekeket.

szucsbea 2018.04.07 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! KBT [Geoládák v2.2.3]

Mary28 2018.04.07 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést.

Evelyne 2018.04.07 13:08 - Megtaláltam
Nagyon kellemes hely, a számkód sem okozott gondot. Köszönjük a rejtést! Evelyne, Dany

h725 2018.04.14 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Ötletes, aranyos rejtés. Csak sajnos a lakat nem akart kinyílni. Pedig a megfejtésünk biztos jó volt. De a logokat visszaolvasva láttuk, hogy már másnak is meggyűlt vele a baja.Mindegy mert ügyesen kikukucskálható volt a jelszó. A rét, amiért végül is idejöttünk csodás tavaszi díszben pompázott. Köszönjük a rejtést !

Vali, Zsolt

A patak
Gábor és Edit 2018.05.06 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.73
Megtaláltuk, köszönjük.
A rejtés ötletes, és nincs semmi baj a számzárral! aki nem bírja kinyitni, az gondolkodjon tovább, mert különösen a 3. kérdés nagyon beugratós! A számsort pedig középen kell leolvasni, ahol egy kis nyíl is jelzi.

RAM.FAM 2018.05.20 15:55 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!! :)

tarsolyos 2018.05.21 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
Köszönöm!

P1400824P1400826
P1400831 
csattila87 2018.06.09 19:06 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

Luki 2018.06.18 13:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.89
+one, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]
a lakat megfelelően nyitódik! Nagyon jó kis rejtés, fejtőrő!!!

BlackCat 2018.06.18 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

zaskl 2018.07.03 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

roko1821 2018.06.09 19:06 - Megtaláltam
köszi a rejtést!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu