geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
458. Budai Ifipark (GCIFI)

Felújítás után (2014)

Felújítás után (2014)

Felújítás után (2014)

Felújítás után (2014)

Felújítás után (2014)

Felújítás után (2014)

Kiállítás, installáció

Kiállítás, installáció

Ifi Park anno

Ifi Park anno

Ifi Park anno

Ifi Park anno

Ifi Park anno

Ifi Park anno

Ifi Park anno

Ifi Park anno

2002-es állapot / Enyészet

2002-es állapot / Enyészet

2015. őszén itt a láda

2015. őszén itt a láda

2002-es állapot / Enyészet

2002-es állapot / Enyészet

2002-es állapot / Enyészet

2002-es állapot / Enyészet

2002-es állapot / Enyészet

2002-es állapot / Enyészet

Szomorú aktualitás a 2002-es telepítés közben (ég a BM teteje)

Szomorú aktualitás a 2002-es telepítés közben (ég a BM teteje)
Szélesség N 47° 29,683'
Hosszúság E 19° 2,515'
Magasság: 178 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2002.11.24 14:30
Utolsó lényeges változás: 2020.01.03 07:17
Rejtés típusa: Virtuális geoláda
Elrejtők: Zsófi és Balázs
Felhasználó: drabik
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.5
Megtalálások száma: 1698 + 4 sikertelen + 12 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.8 megtalálás hetente


A jelszó a koordinátán lévő tárgyon keresendő, matricára írva. Csupa NAGYBETŰVEL, ekezetek nelkul, egybe.
(Zárva tartás esetén is kereshető).

---

Budapest egy sokáig méltatlanul elhanyagolt, de annál inkább varázslatos helyszíne a budai Várkert Bazár, vagy ahogy sokan hívták régen: az Ifi Park. A belvárosi dunai panoráma része, kapocs a Vár és a Duna part között, kedvelt sétahely, a hosszas városnézések alkalmával jó pihenőhely. Igazán méltó egy városi virtuális láda elhelyezésére. (A geoláda leírása 13 év után megújulva az alábbira változott):

" ... Az 1875-1883 között, Ybl Miklós tervei alapján épült neoreneszánsz Várkert Bazár a Világörökség része, ugyanakkor 1996 óta a világ száz legveszélyeztetettebb műemlékének egyike volt.

Eredetileg kereskedelmi funkciót töltött be, majd később műtermek, kiállítások, különböző iskolák helyszínéül szolgált. A második világháborúban súlyos károkat szenvedett Várkert Bazár területén 1961-től a budai Ifjúsági Park működött, az életveszélyessé vált épületegyüttes 1984-es bezárásáig. Ezt követően, bár számos elképzelés született hasznosításáról, a Várkert Bazár közel harminc éven át kihasználatlanul állt.

... Az Ybl Miklós által megálmodott Várkert Bazár legfőbb feladata a Duna-part és a Budai vár közötti összeköttetés megteremtése volt.

... A 2014-es rekonstrukció folyamán elsődleges szempont volt, hogy az eredeti épület legapróbb részleteit is megőrizzék, amelyhez korabeli fotók, levéltári dokumentumok illetve a helyszínen begyűjtött maradványok nyújtottak segítséget. Helyreállították a Várkert Bazárban az összes eredeti vas korlátot, kapukat, kerítéseket. A járóburkolatokat eredeti színeikben és mintázatukban újították fel, olyan minőségben, hogy az épület új funkcióinak is megfeleljen.

A felújított épületegyüttesben kiállító helyiségek (összesen 2500 m2-en) és multifunkcionális rendezvényterem (900 m2-en) kapnak helyet, emellett az ide látogatókat vendéglátóhelyek, különféle üzletek és turisztikai információs pont is várja.

... Ma a legtöbbeknek talán az jut eszébe a Várkert Bazárról, hogy valaha itt működött a Budai Ifjúsági Park, Budapest egykori kultikus szórakozóhelye. 1961. augusztus 20-án nyitott meg Budapest első számú nyári szórakozóhelye, a Budai Ifjúsági Park.

... A kezdetben táncos szórakozóhelynek indult Parkban a hetvenes években olyan meghatározó hazai rock és pop együttesek léptek fel, mint az Illés, a Metró, az Omega, a Piramis vagy a Karthago, amelyek közül többen a vasfüggönyön túl is hírnevet szereztek maguknak.

A Park első és leghíresebb igazgatója Rajnák László volt, aki kiemelt figyelmet fordított a rendfenntartásra. A szórakozóhelyre csak megfelelő ruhában és küllemben lehetett belépni. Az alábbi 1962-es belépési szabályzat egy részlete is ezt bizonyítja:

Tudnivalók a Budai Ifjúsági Park látogatásával kapcsolatban:
Belépés csak 18 éven felüli fiúk és 16 éven felüli lányok részére, nyakkendőben, világos ingben, zakóban. Vászonnadrágban a belépés tilos.
Kitiltást eredményeznek a következő kihágások:
Ízléstelen táncolás, nem twist számra történő twistelés, egy lánnyal több fiú twistelése, fiúk egymás közti twistelése, és más, feltűnést keltő viselkedés.
(Belépési szabályzat, 1962)
... "

/ Forrás: http://www.varkertbazar.hu/hu/tortenet Bővebb leírás ugyan itt olvasható. /

---

Ezt a ládát még 2002-ben telepítettük, a hazai GC hőskorában. Bő 10 évig kereshető volt, bezsebelt 1259 sikeres megtalálást, azonban - az addig méltatlanul elhanyagolt épületeket és parkot - 2013-ban elkezdték felújítani, így a kereshetőséget meg kellett szüntetni. Mivel kár lenne egy ilyen kortörténeti emléknek is beillő ládát veszni hagyni és mivel a Várkert bazár is megérdemel egy ládát, így 2015. őszén a megújításról döntöttem.
Emlékül maradjon itt az eredeti ládaleírás is, az alábbiak szerint: ...

"Elrejtettünk egy virtuális ládát a szívem csücskébe. Nehéz elképzelni, de ha még van olyan fővárosi, akit nem varázsolt el ez a hely, az ebben a pillanatban induljon el és NÉZZEN!!! A lenti néhány sor az internetről való, ismerkedjetek vele...
:-)
----
A Várdomb oldalán elhelyezkedő Várkert-bazár a XIX. század 70-es éveiben Ybl Miklós tervei szerint a Fővárosi Közmunkatanács által megépített épületegyüttes mindig is frekventált, jelentéssel és jelentőséggel bíró helye volt a fővárosnak. Kedvelte és szerette például Erzsébet királyné, aki ha gőzhajón érkezett Budapestre, akkor a Várkert-bazár északi galériáján sétált fel a déli Cortina lépcsőire, majd onnan tovább a régi várba.

Gyakorlati hasznosításra a Várkert-bazár tulajdonképpen sohasem került, mert a csekély kereskedelmi forgalom miatt a bazárokat nemigen vették bérbe. Az alsó soron műtermeket alakítottak ki, s az 1930-as években gyakran merült fel a Budai Műcsarnok odatelepítése is. Az épületegyüttes 1944-45-ben erősen megrongálódott, s 1961-ig nem is fordítottak gondot felújítására. A ma világörökség részét képező Ybl Miklós tér 2-6. tizenhat évet állt gondozatlanul és használatlanul, jelezvén az akkori energiák és források koncentrálódási irányát.

1961 júniusában a Budapesti KISZ-Bizottság ötlete nyomán itt kezdték kialakítani a főváros első és sokáig egyetlen szabadtéri ifjúsági szórakozóhelyét, az Ifjúsági Művelődési Parkot, közkeletű nevén az Ifiparkot. A park 1961. augusztus 20-án nyitott. 1962 volt valójában az első teljes idény, amikor május 1-én nyitott a park és szeptember 20-án zárt be. Ez alatt az idő alatt a parkot 70 ezren keresték fel, ami igencsak jelentős látogatottságnak volt mondható. A futballmérkőzéseket és a szervezett május elsejei felvonulásokat leszámítva, lényegében nem volt hely és alkalom, ahol több ezer ember egyszerre összegyűlhetett. 1980. május 27-én egy Edda koncert alkalmával a park bejáratához vezető lépcsők kőfalai leomlottak, s a baleset során öt fiatal megsérült. Ekkor a parkot két hónapra be is zárták, s ez az esemény már előre vetítette a létesítmény sorsát, további alkalmatlanságát korábbi funkciója betöltésére. Az események ilyen alakulásához hozzátartozik, hogy a Várbazár építészetileg és akusztikailag eleve alkalmatlan volt szabadtéri koncertek helyszínéül. Csak tetézte a bajt, hogy az 1961-es helyreállítási munkákat követően sohasem invesztáltak jelentős mértékben a park létesítményeibe, nem fordítottak gondot nem hogy a fejlesztésre, de az állagmegőrzésre sem..

A park 1984-ben - miután nem bírta sem a funkciójával járó megterhelést, sem az állagmegőrzés elmaradását - bezárt, s az egész Várbazár kezelését a Fővárosi Tanácstól 1989-ig a Budapesti Művelődési Központ (BMK) vette át. A BMK lényegében sem a Várbazár hasznosításával, sem az állagmegőrzéssel nem nagyon törődött, csupán a volt irodaházat adta ki egy építőipari szakcsoportnak. A kezelői jogot 1989-ben az I. kerületi tanács kapta meg, s ezzel a joggal ma is a jogutód, az I. kerületi önkormányzat rendelkezik. A világörökség részét képező Várkert-bazár hasznosítására többféle elképzelést dolgoztak már ki, de ezek kivitelezése részben a rendezetlen jogi helyzet, részben pénzhiány miatt eddig meghiúsult. Addig pedig marad a jelenlegi meglehetősen kiábrándító, siralmas kép, az omladozó műemlékek, elhanyagolt műtermek, lerakott deszkák és téglák, betonkeverők, homokbuckák és a felvert gaz látványa.

Irány a Vár!

Zsófi és Balázs
---
2013.02.27.
A Várbazár megkezdődött felújítása miatt a ládát megszüntetem (tekintve, hogy az az építési terület közvetlen közelében van.
A felújítást köbvetően egy új ládát tervezek a helyszínre. Köszönöm az eddigi megtalálásokat, szinte rekorder lett a láda! :-) "
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (1165 db): környezet: 4.16 rejtés: 4.00 web: 4.37 átlag: 4.18

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

golyostoll 2020.06.28 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ide is felsétáltam! [Geoládák v3.4.1]

Pudvásnyújtozkodók 2020.06.23 12:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

dzsajokosz 2020.06.23 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.17]

Danwill 2020.06.18 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szép, hangulatos környezet.

meriveder 2020.06.13 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

BotiZsigi 2020.06.12 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [Geoládák v3.4.1]

mk45 2020.06.07 19:51 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.46]

gangyal 2020.06.05 14:51 - Megtaláltam
Megvan!!! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.7]

andorko 2020.06.03 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

julliae 2020.06.02 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Gabsa5 2020.06.01 17:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

foxmx15 2020.06.01 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Zozo88 2020.06.01 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

PeFri 2020.06.01 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Mai csodás sétánk méltó befejezése! Köszönjük :)

TJ 2020.06.01 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Pongiz 2020.05.24 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

metitreasure 2020.05.24 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Manna&Peti 2020.05.19 17:30 - Megtaláltam
Köszönjük.

jancheeta876 2020.05.18 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

GeoEvike 2020.05.04 20:10 - Megtaláltam
A pandémiás szabályokat betartva megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Évi ♡ Toti [Geoládák v3.3.2]

Ksandor96 2020.05.02 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

vlaci57 2020.05.02 12:20 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

dacu 2020.04.30 16:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.05
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

nepster 2020.03.30 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltam köszönöm. Ideális idő a városi keresésre, nincs forgalom. Persze utána kézfertőtlenítés.

Kogerj 2020.03.11 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

PardiAndi 2020.03.08 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

cintia0404 2020.03.03 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

danita 2020.02.29 12:28 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Yankeeville 2020.02.27 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

istván52 2020.02.24 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
megtaláltam

Zivatarlány 2020.02.22 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

MoMaszter 2020.02.18 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.17
Köszönjük a rejtést! :)
Szépen fel lett újítva a környék.

zulcsi 2020.02.08 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! @kisback [Geoládák v3.3.2]

kisback 2020.02.08 19:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

bambii 2020.02.08 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) [Geoládák v3.3.2]

PervaiSDG 2020.02.08 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ananász 2020.01.31 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kovigaga 2020.01.25 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

MoBike04 2020.01.25 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

eniko 2020.01.24 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

nóri269 2020.01.24 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4]

gabortel 2020.01.22 12:04 - Megtaláltam
Megvan.

krisz17krisz 2020.01.11 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

delfin 2020.01.11 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

drabik 2020.01.03 07:19 - Egyéb
Karbantartás megtörtént (2019.12.29), kereshető ismét.

drabik 2019.12.02 21:23 - Egyéb
A jelek szerint a jelszót hordozó tárgy a parkból eltávolításra került. Emiatt karbantartásra lesz szükség, amit igyekszem 1-2 héten belül pótolni. Türelmet kérek.

kocsisjozsef74 2019.12.02 21:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Józsi [Geoládák v3.1.1]

gaalgabor5 2019.11.16 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

egyenlet 2019.11.15 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

jeszter 2019.11.15 15:40 - Megtaláltam
[g:hu 1.6.4]

Bat&Cat 2019.11.09 14:46 - Megtaláltam
Megvan! [Geoládák v2.2.5]

schulczgreg 2019.11.06 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Raczky család 2019.10.31 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

fehérkút 2019.10.30 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gyuritill 2019.10.28 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

drabik 2019.10.27 15:35 - Egyéb
KARBANTARTÁS MEGTÖRTÉNT, továbbra is kereshető.

geralt 2019.10.21 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Butchman 2019.10.21 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Szőkekapitány 2019.10.17 12:41 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.

GeoCats 2019.10.06 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

H+W 2019.10.06 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Rede99 2019.09.30 12:50 - Megtaláltam
.

Povi 2019.09.26 17:48 - Megtaláltam
GPS nélküli találat. A sétány a Déli Rondella körül szép. Ha valaki arra jár, vigyen vastag átlátszó ragasztószalagot, a cetlit már csak az egyik éle tartja a helyén.

Monik 2019.09.21 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Közös találat a kedvesemmel. A jelszó felirata ragasztást igényel. Köszönöm a rejtést!

Walterhal 2019.09.11 16:00 - Megtaláltam
Ezt a ládát nézegettem már régebben, de a felújítás miatt elmaradt. Ma a ragyogó időt kihasználva erre sétáltam a villamoshoz, és eszembe jutott a láda. Éppen időben, 42 méterre voltam. Anno tán nyolcadikos korunkban tanáraink kíséretében jártunk itt valami esti bulin, de már régen volt... csak a tömeg maradt meg bennem. Viszont itt legalább nem tévedtünk el Gigá barátnőmmel a buli után, mint a Népstadionban és a Vadászati Világkiállításon! Köszönöm a rejtést!

Balázs1984 2019.09.05 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Csaba és Kati 2019.09.01 14:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.02
HEURÉKA!
Megtaláltuk, köszönjük!
Részletek és képek később. [Geoládák v2.2.5]
Tegnap itt jártunk, körbesétáltuk az egészet, és este jutott eszembe, hogy itt is van egy rejtés. Ma egyedül visszementem és megtaláltam, majd visszafelé jövet még begyűjtöttem további kettő, majdnem három rejtés jelszavát.
Szépen felújították a parkot, jobban néz ki, mint korábban, romokban.

Szép lettVár
BentSzintén bent
FentrőlLentről
bojlizoli 2019.08.29 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.83
.

Minki 2019.08.27 16:56 - Megtaláltam
Minki itt járt. Köszi a rejtést! ???? [Geoládák v2.2.5]

Rája őrs 2019.08.23 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

stopo 2019.08.19 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pozsgayb 2019.08.15 14:01 - Megtaláltam
[Geoládák v2.2.5]

zoldbeka 2019.08.08 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

Invictus3 2019.08.06 09:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megvan, köszi :)

Völgyiék 2019.08.03 21:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jegesmedve137 2019.07.24 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Senator62 2019.07.21 12:55 - Megtaláltam
O. K.

Daltons2033 2019.07.20 13:05 - Megtaláltam
MUHAHA :)= [Geoládák v2.2.5]

tojas 2019.07.11 17:22 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

NagyPatak 2019.07.04 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Attolico 2019.06.13 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bekrisz 2019.06.08 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

petrot81 2019.06.03 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) Gyönyörű hely... [Geoládák v3.0.0 beta]

feherpanni 2019.06.02 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! gyberna-val közös :) [Geoládák v2.2.5]

gyberna 2019.06.02 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Nadalandy 2019.06.01 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Haki 2019.05.26 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! Éppen EP szavazásra me tünk. Szép az idő! [Geoládák v2.2.5]

Bakmarek 2019.05.23 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Vifilancio 2019.05.23 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vadasviki 2019.05.23 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kitsike 2019.05.18 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Christieherself 2019.05.18 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

maerlyn 2019.05.12 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

glogobaba 2019.05.10 20:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Barika55 2019.04.19 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük rejtést.

pedro750 2019.04.19 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!!!

48BA351C-EF4C-4A87-A7CA-1AFD06E0B4A844F3A5C7-2452-472A-8B1D-8D7AB1CEC148
BED2A595-2BB5-4FA6-BFE1-31E9D9A3D660092106DA-80D0-4CDD-8FAE-63C551F2C3ED
edo 2019.04.14 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.92
Köszönöm a rejtést!

Edeboy 2019.04.14 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

JhsGabor 2019.03.30 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ellfelek 2019.03.30 14:00 - Megtaláltam
Már próbáltam párszor összeszedni ezt a pontot, de mindig közbejött valami...
Na de most az Egy falat Kína séta után, ebben a szép időben elmentünk még a várba is sétálni egyet...
Köszi a rejtést!

IMG_20190330_142058IMG_20190330_143151
IMG_20190330_143211IMG_20190330_143736
stikli08 2019.03.26 10:12 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

lencsilyany 2019.03.20 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

barchetta13 2019.03.17 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Most voltunk itt először és nagyon tetszett!

lukovszkil 2019.03.12 18:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltam, nagyon tetszik, Köszönöm! [Geoládák v2.2.5]

Hokuszpok 2019.03.12 16:21 - Megtaláltam
Köszi.

Kovács Beni 2019.03.12 16:20 - Megtaláltam
Köszi.

Zsofka_Tom 2019.03.09 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kasap 2019.02.24 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Puhapracli 2019.02.24 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Pomisa 2019.02.23 16:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.16
Gyors találat.
Köszönjük a rejtést!
[g:hu 1.6.1x]

Quazy2 2019.02.23 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Egyiptom 2019.02.23 15:15 - Megtaláltam
Köszönjük

Bud. vár 001Bud. vár 003
Bud. vár 004Bud. vár 007
Bud. vár 008Bud. vár 010
vár 002vár 003
vár 004vár 007
vár 008vár 012
vár 010 
Lindisti 2019.02.22 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

orszagoskek 2019.02.22 14:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! Könnyű találat volt, a látvány pedig nagyszerű. Tamás [Geoládák v2.2.5]

Soma00 2019.02.20 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.71
Köszönjük a rejtést!

bacsnyir 2019.02.16 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.74
Pontosan hat nappal Orbán Viktor után én is eljutottam a Várkert Bazárba... :-) (Nem, kedves Egyiptom, nem tüntetés volt tizedékén. Ha tüntetés lett volna, akkor is lettek volna rendőrök, de nem kordonozták volna körbe az egészet...)
Érdekes, 2012 előtt sose jártam erre, és sose tűnt fel, hogy valami "hiányozna". Pedig tudtam, hogy valahol itt volt az Ifipark. De mióta elkészült, egyszeriben "láthatóvá vált", és tetszett is, úgyhogy mindig meg akartam nézni, de csak most volt olyan lehetőség a Citadella bejárásából hazafelé menet, hogy volt rá időm. És meg kell állapítsam, megérte, szépen helyreállították, a turisták számára is vonzó, a kilátás kiváló, újabb érdekes utakon és módokon lehet általa feljutni a várba, még sötét gyilokjáró is van, szóval jól sikerült. Hogy mennyibe került, és hogy a hasznosítása milyen, azt nem tudom, de hogy indokolt volt és hogy a látvány és az építészeti minőség teljesen oké, az biztos. Legközelebb az első világháborús kiállításra is el fogok menni.
A rejtés kiváló állapotban van, de szerintem lett volna lehetőség ennél fantáziadúsabb (netán hagyományos ládás) megoldásra is.

Decsi csalad 2019.02.13 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

HeAd 2019.02.03 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. Adri & HeAd [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

VINAX 2019.01.20 11:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.72
Budai séta 11/4

Szép hely nagyon. Köszönjük, hogy elhoztál ide minket!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.5]

Mr. Norb 2019.01.13 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ibcsi 2019.01.13 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

fevi 2019.01.06 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Tilly & Viktor [Geoládák v2.2.5]

pbalu2009 2019.01.06 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kiki100 2019.01.06 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.74
Köszönöm.

somga 2018.12.30 11:30 - Megtaláltam
Köszi

dev86xr 2018.12.23 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Szilvil 2018.12.23 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zolas21 2018.12.21 12:52 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Talpas 2018.12.05 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.0]

Green Eye 2018.11.13 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!

btamas 2018.11.11 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lustadick123 2018.11.11 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Fekete párduc 2018.11.02 18:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megvan.

robinbird 2018.11.02 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Tosiv 2018.11.02 16:59 - Megtaláltam
MEGTALÁLTAM, KÖSZ!

pötyimiki 2018.10.31 22:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

esther.pesti 2018.10.30 16:20 - Megtaláltam
Done. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Czucz 2018.10.29 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Köszi!

belazsiknyar 2018.10.29 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nmihaly 2018.10.28 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

sanzi89 2018.10.27 14:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Miamicryt 2018.10.26 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Szuper rejtés! :)) [g:hu 1.6.0]

porto 2018.10.16 15:37 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :)
Kisbuksinak is meglett :-) [Geoládák v2.2.4]

Lukács Imre 2018.10.14 13:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Köszönjük! Gyors találat ,Szép környéke..

IMG_9273IMG_9274
IMG_9275IMG_9276
IMG_9277IMG_9278
IMG_9279IMG_9281
IMG_9282IMG_9283
IMG_9284 
pyrosz 2018.10.06 17:42 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :) [Geoládák v2.2.4]

PetyCamino 2018.10.05 21:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.83
Csodaszép a vár :)

nonow22 2018.10.05 21:13 - Megtaláltam
Éjszakai Gellért-hegyi gyalogos geotúrán begyűjtve. Ilyenkor turista mentes övezet és csodaszép. :)

AlanTheWild 2018.10.05 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Reggeli gyors találat. Köszönöm!

zsubamba 2018.09.15 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

dabcsi 2018.09.15 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

gfuredi 2018.09.02 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fulopke117 2018.09.01 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Megtalàltuk :)

vikacsu 2018.08.30 18:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Caldera 2018.08.25 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Albatrosz947 2018.08.22 10:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Jó ki séta keretében az unokáimmal. Köszönet e lehetőségért!

20180822_102634 
Ritaehs 2018.08.20 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

szakica 2018.08.12 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Lilamacs 2018.08.04 22:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A hely nagyon tetszett! Kár, hogy virtuális a láda. [Geoládák v2.2.4]

golyakr 2018.08.04 11:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Nyugi után kerestük fel ezt a virtuális pontot. Végre volt árnyékos terület útközben.
Innen már panorámafotót is készítettem, persze nem professzionális módon.
Köszönjük :)

westmark 2018.08.03 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

eskar 2018.07.31 20:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.4]

KZT 2018.07.28 17:59 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért.

lederadam 2018.07.24 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Angyalfiak 2018.07.19 13:18 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

fodor8peter 2018.07.13 18:03 - Megtaláltam
s

szaszkievics 2018.07.08 22:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
HRita, KesserHercegnővel eltöltött csodás nap megkoronázásaként egy kis belvárosi, ládázós, sörözős séta. Köszönjük!

AndrisLizi17 2018.07.08 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Akubb 2018.07.05 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.31
A várban jártunk, és a Gellért-hegyre tartottunk, de a Dunából éppen egy bombát távolítottak el a tűzszerészek, így utunk idő előtt véget ért. Ha már így jártunk, akkor legalább a várkert bazárhoz lesétáltunk, és megkerestük a rejteket.
Köszönjük a rejtést!

20180705_112350 
Bigyu 2018.07.02 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.4]

leptoszom 2018.07.01 11:16 - Megtaláltam
Csillával Snétberger koncert helyett. Telthaz. :(

salem.macska 2018.06.30 20:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

G.Gábor 2018.06.30 13:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
😀

prisoft 2018.06.23 19:40 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.4]

Ignis9 2018.06.16 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.64
Megtaláltam, köszi szépen! :)

DSCN1292 
petheovacka 2018.06.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.92
Fővárosi kirándulás során meglelve. Kösszi a rejtést!

sabata 2018.06.05 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.99
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

bagolyvera 2018.06.01 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!

kauker 2018.06.01 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Megvan!

spanyesz 2018.05.31 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 2 átlag: 3.33 súly: 2.96
Megtaláltuk, köszönjük!

Petrav 2018.05.31 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 2 átlag: 3.33 súly: 2.96
Megtaláltuk, köszönjük!

Mizo6869 2018.05.29 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Zoli.

Lordenfolc 2018.05.26 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Jó volt!

FreEve 2018.05.23 15:48 - Megtaláltam
Sikeres keresés, gyors találat ezen a szuper helyen. Köszönöm! ☺

EdKa 2018.05.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Pünkösdi vásár, mutatványosok, kirakodóvásár, nagyon sokan voltak.

b-lint 2018.05.06 11:21 - Megtaláltam
Utólagos könyvelés, most találtam meg a fotót a jelszóval. A várkert maga szép volt, érdemes egyet sétálni arra, ha van egy órája az embernek.

ZizAti 2018.05.04 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ambrus207 2018.05.03 16:08 - Megtaláltam
ambro papi megint ügyes volt, megtalálta. köszi a rejtést!:) [Geoládák v2.2.3]

erdosimi 2018.05.02 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

erdosjudit 2018.05.02 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Kolszal 2018.04.30 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Szamoska 2018.04.26 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
A szeles hideg idő ellenére is rengetegen nézelődtek. Köszönöm a rejtést!

msi 2018.04.25 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Köszönet a rejtésért

adamtoth0412 2018.04.11 20:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.97
Esti sétát tettünk a Lánchíd-Várkert bazár felé, az objektum egyből meglett, viszont egy pár beszélgetett közvetlen mellette. Így felfedeztük a környéket és vissza mentünk a jelszóért.
Köszönöm a rejtést!

Schlégl 2018.04.09 18:37 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Rilers 2018.04.09 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Petya1982 2018.04.05 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönöm! Jól esett a reggeli séta a környéken. :)

g-tabe 2018.03.28 15:57 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

kitkat0123 2018.03.21 23:57 - Megtaláltam
Rövid, munka utáni séta során becserkészve. Meglepően kevés turista lézengett a Várkert bazárban és a Várban. Siettem tovább az eseményre. Köszi a rejtést!

erdei.laszlo 2018.03.15 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam!

freddi 2018.03.11 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

mulder2197 2018.03.09 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

ahhoj 2018.02.15 17:54 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

elina 2018.02.15 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Munka után felmentünk a Várkert Bazárhoz és megkerestük a ládát, végre kicsit jobb volt az idő,hogy lehessen kicsit sétálni.

kegabor 2018.02.11 10:40 - Megtaláltam
Meglett

kt013 2018.02.11 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

geoládászok 2018.02.04 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

W05-44 2018.01.31 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Bukás utáni vigasztalódás. :/

Mikulás trágársága elüldözött 2018.01.31 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek -ha lesznek- majd otthonról, nem mobilnetről. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

emmerwald 2018.01.28 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.01
A várbéli sétánkat itt fejeztük be. Köszönjük!

Tovima 2018.01.28 12:31 - Megtaláltam
Vártúra indul! Ifipark koncerten nem akartuk a vonul tömegben keresni. Így mostanra maradt.

MarkoGear 2018.01.28 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam!

totedu 2018.01.28 11:30 - Megtaláltam
A Várnegyedből tervezetten erre távoztunk.Köszönjük a hely bemutatását!

TothTi 2018.01.09 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

alcala76 2018.01.07 11:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

troll 2018.01.06 19:30 - Megtaláltam
Fiacskákkal esti kerékpározás keretében.
Köszönjük a rejtést!

20180106_193039 
Sánta8 2017.12.31 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Klari2006 2017.12.31 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Spangarázs 2017.12.17 14:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

rita85gto 2017.12.17 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

feherzoltan79 2017.11.12 17:55 - Megtaláltam
Köszönöm a játékot!

lustyiktimi 2017.11.12 15:35 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

nauzi 2017.11.12 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm a játékot!

csomix 2017.10.30 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Csox 2017.10.30 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

tutu79 2017.10.22 15:55 - Megtaláltam
Megleltük köszi. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bimbee87 2017.10.15 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.63
Köszönjük a rejtést!

Kata64 2017.10.15 18:00 - Megtaláltam
Köszönöm - jó kis séta volt

Bl4st3r & Amy 2017.10.01 22:15 - Egyéb
Piros kereszt A láda meggyógyult! Hurrá!! Köszönöm! Üdv: ládadoki

Petra&Laci 2017.10.01 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsókica és Lackó 2017.09.28 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

alucifer 2017.09.09 12:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.20
MEGTALÁLTUK
Köszönöm a rejtést!


-----------------------------------------------------------------

A jelszó tökéletesen a helyén van!

20170909_11515520170909_115247
20170909_115622DSCN7951
DSCN7955DSCN7957
Szabó família 2017.09.02 12:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Rejtővel telefonon egyeztetve: a matrica hiányzik.

[Jóváhagyta: drabik, 2017.09.02 17:54]

azimee 2017.08.26 16:18 - Megtaláltam
Köszönöm.

whaides 2017.08.24 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Tuulikki 2017.08.21 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Köszönöm, hogy elvezettél ide! Csodás hely esti kivilágításban.
Hazafelé, bicóval.

Jucci 2017.08.21 19:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltuk!:-)

CsKriszti 2017.08.20 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

CsKaroly 2017.08.20 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

TanEra 2017.08.14 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm!

Nikicsu 2017.08.12 07:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

ystray 2017.08.07 19:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Judit és Béla 2017.08.07 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

griffs 2017.08.07 00:00 - Megtaláltam
Nagy nehezen, de rájöttem, hogy lehet idejutni bringával :)

Kiaribua 2017.07.29 15:23 - Megtaláltam
Köszönet a lehetőségért.

koranyig 2017.07.26 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Geocaching Hunters 2017.07.14 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Geocaching Hunters! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kertész család 2017.07.12 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.

medike75 2017.07.11 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Frida 2017.07.07 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Örültem, hogy járhattam itt, csodaszéppé varázsolták a helyet. Köszönöm a rejtést!

zlosonci 2017.07.07 09:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

magyar65 2017.06.26 13:34 - Megtaláltam
Köszönjük!

Csizmások 2017.06.18 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

imageimage
VaVi 2017.06.09 17:26 - Megtaláltam
köszi :)

Bubu_83 2017.06.08 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Megtaláltam, köszi. A környezet csodás, a rejtés igényes. Tetszett.

20170608_10545220170608_105900
Adalbrecht 2017.06.07 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.10
.

ottgyuri 2017.06.07 17:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

ag_de_nes 2017.06.05 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

brekeke 2017.06.03 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
OKÉ

geooszi 2017.06.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.07
És még egy kis fúvós térzene is volt a megtaláláshoz :)

erand 2017.06.02 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
OK!

Bonbonetti 2017.05.28 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Dzsankarlo 2017.05.21 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.30
Megtaláltuk

zotyafiu 2017.05.20 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

distike 2017.05.18 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Megtaláltam.A környezet látványa már többször ide vonzott.Ez a séta ráadás volt.Köszönöm.

karcsi9641 2017.05.15 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést!

Szekat 2017.05.14 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ziziperec 2017.05.14 17:00 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!
TFTC

Wulka2 2017.05.09 17:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

dildi 2017.05.09 17:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

IMG_20170509_170846 
tfmb 2017.05.08 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Köszi a rejtést!

kisbrekeke 2017.05.07 15:26 - Megtaláltam
Köszönjük :) szépen felújították, kellemes vasárnapi séta!

Keneagle 2017.05.02 18:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.85
Megtaláltam. A 2. budapesti találat. Köszönöm. Keneagle [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

09 BP Ifjúsági Park GCIFI 2 
kiss.csalad 2017.04.30 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

költségosztósok 2017.04.23 15:30 - Megtaláltam
Gyönyörű hely!

RékaésAdrián 2017.04.08 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.41
A felújításnak köszönhetően nagyon szép és népszerű lett a terep. Köszönjük a rejtést.

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2017.04.08 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Csodás környezet,mindenkinek ajánlom....Eszti&Sanyi

alexp 2017.04.02 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Atesy83 2017.03.30 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Goldenbay 2017.03.19 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Katka991 2017.03.12 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

nazso.oszan 2017.03.11 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Davestator 2017.03.08 17:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Köszi:)

cosinus0 2017.03.04 15:30 - Megtaláltam
Nagyon szépen felújították ezt a környéket. Rég sétáltam erre. Köszi!

DSC02106DSC02108
DSC02108 
Benics 2017.03.04 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

katika59 2017.03.04 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Gyönyörű időben, kellemes séta.

Kaputyin 2017.03.02 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Köszi a rejtést!

WP_20170302_13_17_53_Pro 
hg5vy 2017.03.01 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Régi emlékek jöttek elő :)

gab.szalontai 2017.02.26 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést!

tapiapi 2017.02.24 12:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

ivigeo 2017.02.23 09:08 - Megtaláltam
Köszönjük.

Motolla62 2017.02.21 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

20170221_10335020170221_103417
20170221_103725 
DFRi 2017.02.08 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Megvagy láda :-)
Jó kis hely:-)
Köszönjük a lehetőséget!
Mira&Feri
DFRi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCIFI_2017028141534.jpg 
tabletta 2017.02.04 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

R.Betti 2017.01.21 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltam. Gyönyörű így este a kilátás! Naggggyon tetszett! Köszönöm! :-)

T4KI 2016.12.29 23:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.83
Megvan, köszi! :)

Dokes 2016.12.29 23:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltam, köszi!

Parmerozpazepan 2016.12.29 08:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Bőrharisnya 2016.12.23 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Köszi a rejtést!

Katulyakutatók 2016.12.11 11:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.58
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő fáradozását! Bővebben otthonról, fényképek később. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Több hét kihagyás után, végre újra ládázás.

-1-2
-3 
Artemix 2016.11.19 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Jópofa, de semmi különös

HRita 2016.11.14 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GYEZegzug 2016.11.14 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
Köszi szépen a lehetőséget.

Fleur 2016.11.10 17:51 - Megtaláltam
Idetaláltunk! Köszönjük!

Katona55 2016.11.10 10:00 - Megtaláltam
nagyon szép lett

redbird 2016.11.02 19:06 - Megtaláltam
Gyönyörű hely! Gyors megtaláltam, de sétálgattam a helyszínen még utána egy darabig. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Kisandris85 2016.11.02 13:00 - Megtaláltam
ok

Awiki 2016.11.02 13:00 - Megtaláltam
Nagyon szép hely, könnyen meglett a matrica. Köszi a rejtést!

belus01 2016.10.29 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

emiGrant 2016.10.19 15:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
6/5. Mai magányos budai ládázásom ötödik találata. Mióta renoválták még nem voltam errefelé és tényleg nagyon szép. És itt még meghagytak valamennyi füvet is, meg fák is vannak, így a szokásos rengeteg kő meg némi beton valahogy kompenzálva lett. Remélem használják is, mert ennyi pénzt valahogy hasznosítani kell, nem? Az összes mai ládából ez volt a legfotogénebb, így sok fotót csináltam. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9
fercsipeter 2016.10.08 22:03 - Megtaláltam
.

csi/2 2016.10.01 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Megvan!

snucee 2016.09.30 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

VénRóka 2016.09.26 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
:)

ocsike78 2016.09.24 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Göde 2016.09.12 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Annak idején cipőfűzőt kötöttünk az inggallér alá, és az már nyakkendőnek számított, így beengedtek.

sya0120 2016.09.09 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

dudasgabriella 2016.08.29 23:09 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Gyugyu95 2016.08.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.17
Köszi!:)

joove 2016.08.27 17:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.51
Városnézős, sétálós nap vége felé erre a ládára is sort kerítettünk. A gyerekek élvezettel szaladgáltak ezen a szép helyen. Köszönjük a rejtést.

Molli 2016.08.26 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Köszönöm a rejtést!

sorx 2016.08.25 20:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2016.08.25 20:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Luki 2016.08.20 22:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Péter60 2016.08.19 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.38
Nagyon elegáns lett a várbazár, remélem ilyen is marad.
Egy kis dobozka azért elférne itt.

Strombus 2016.08.19 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.38
Csodaszép hely lett ez! Amikor frissen nyitott, akkor keveredtünk ide egy este először, vidékiként nem sokat tudva az egészről és csak ámultunk-bámultunk és féltettük a sok szépet. Most, a második látogatás nappalra esett. Másmilyen hangulatú, de ugyanolyan örömteli élmény. Szerencsére még most is minden gondozott és tiszta.

Kár hogy csak egy virtuális rejtésre telik, ez a hely a sok zeg-zúgjával biztosan tudna helyet adni egy igazi doboznak is.
A régi rendszabályok nagyon tetszenek. Úgy látszik, a fiúkat kellett főleg zabolázni.

M1161 2016.08.16 21:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Petrukkio 2016.08.16 17:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Szép hely! Köszi a rejtést!

SandorCsaba 2016.08.11 22:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

PalBaaal 2016.08.10 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Keresztes hadjárat első része közben ezt is begyűjtöttem! Köszönöm a lehetőséget

horvathzs 2016.08.07 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

szaboneki 2016.08.07 16:56 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

huszty 2016.08.07 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.21
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

IMGP2630IMGP2632
2016PZ 2016.08.06 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.52
Örülök neki hogy ilyen szép lett Budapest ezen része.

20160806_18133220160806_175016
20160806_17371820160806_173409
mazsolaaa 2016.08.06 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.53
Elképesztő, milyen csodává alakították át a régi romhalmazt...! Ezt mindenkinek látnia kell!

A környezet méltatása helyett (hiszen úgyis leesik az állad, ha végigsétálsz itt) a személyes kedvencemet, a WC-t szeretném kiemelni (nem, nem vicc!). Először is keresd meg, tekeredj le a csigalépcsőn. Nem mindegy, melyik fülkébe lépsz: ugyanis kívül mindegyiken egy-egy évszám található, az ajtón belül pedig a hozzá tartozó történelmi események... Szenzációs ötlet! Mind a nyolc fülkében üldögéltem pár percet... :)
/azért kíváncsi lennék, hogy a férfi részen ugyanezek az évszámok szerepelnek, vagy össze kell fognia a családnak, hogy összeálljon a teljes kép?/

Másik kedvencem a ládától kicsit lejjebb található vicces szökőkút: izmos férfi kézzel kicsavarja a hal "levét" :) Nézzétek a jobb kezét!

20160806_174836Tükröm, tükröm...
20160806_17334320160806_173518
20160806_173743Háborúsdi
szlibud 2016.08.02 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Lempike és Sándor 2016.07.30 11:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

push_key 2016.07.29 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Köszönjük a rejtést!

denho 2016.07.15 19:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.49
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pockok 2016.06.30 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később... [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCIFI_20160630132746.jpg 
Domos 2016.06.27 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Evila 2016.06.26 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Danival közösen. Köszönjük!

Ifialex 2016.06.18 11:14 - Megtaláltam
Nagyon szépen felújították az "Ifiparkot", köszi a rejtést!

Csirimojo 2016.06.17 18:46 - Megtaláltam
Örülök, hogy rendbe tették a parkot, nagyon szép lett. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

20160617_18490220160617_184955
Gorkii 2016.06.15 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

kectam 2016.06.12 11:00 - Megtaláltam
Rokonokkal közös séta a várban és a környékén.
A rossz idő miatt alig sétáltak most errefelé, így gyors találat volt.
Köszönöm a lehetőséget

sogor36 2016.06.05 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Köszi a rejtést.

tomi77 2016.06.04 19:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2016.06.04 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.99
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
Berián 2016.06.04 12:48 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. Gyönyörű időben gyönyörű kilátás. 😊

IREBA 2016.06.04 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget!

FHD1366nagyon szépen meg lett csinálva
FHD1371FHD1377
FHD1387 
mherczeg 2016.06.03 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2016.05.31 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést, a játék lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2016.05.31 14:43 - Megtaláltam
Megtalálva, köszönjük a rejtést! ;) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ákibard 2016.05.29 18:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Kollégával munka után kesselve :) Szép lett a Várbazár, köszi :)

Mirr&Murr 2016.05.29 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.13
ok

catNcat 2016.05.22 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Köszönjük.

viad 2016.05.21 00:00 - Megtaláltam
ok

Lacipap 2016.05.19 12:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Megtaláltam!
Igazán szépre sikeredett a várbazár felújítása!
Köszönöm az elrejtőnek!

Emlékeztető! 
Zimi67 2016.05.16 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

CsiLa 2016.05.15 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Megtaláltuk! Köszi! :)

fodina 2016.05.10 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Közös találat Doridori13-mal. Köszönjük a rejtést, szép hely! :)

doridori13 2016.05.10 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Megvan!
GCnyug után Fodinával megleltük ezt is. Nagyon szép a felújított várkert bazár, érdemes volt megnézni.
Köszönjük a rejtést!

GeoMelinda 2016.05.08 21:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Koszonom! :)

djozike 2016.05.08 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszi meglett.

zsuzsigabor 2016.05.08 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Nagyon szép a park! Köszönjük a lehetőséget!

IFanni 2016.05.05 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Stark család 2016.05.03 17:50 - Megtaláltam
TFTC!

. 
KP1965 2016.04.29 18:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Ma délutánra hét találat jutott, amiből ez volt a hatodik.
Köszönöm!

Pajzsika 2016.04.23 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2016.04.23 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük.

szandiiiiiiiiiii 2016.04.18 20:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.60
Köszi, megtaláltuk

Sziszkoooo 2016.04.18 20:17 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 1.90
Gyönyörű a kilátás. Köszönjük.

graffz 2016.04.15 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

BRobi 2016.04.13 20:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönet a rejtésért. :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bubac 2016.04.13 20:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

meduza 2016.04.10 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam!

krypton 2016.04.09 08:35 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

apulai 2016.04.06 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Köszönöm a rejtést!

tothadam86 2016.04.06 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)-

BLUEway💙2016! 2016.04.01 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Szép lett a BAZÁR így felújítva. :) Thanks!

20160331_16420120160331_164308
20160331_164253 
Fixis 2016.03.29 18:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Nem bántam meg, hogy bementem a Belvárosba csavarogni egyet.

Totti86 2016.03.28 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Emerich63 2016.03.27 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

május 15. 2016.03.27 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Szilágyiék 2016.03.19 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Köszönjük.

Itt, a felső sétányon nem sok pad van.Ládaközelben
Nekünk nem tetszett...Ez a sok rozsdás vas szintén nem...
mangogyuri 2016.03.15 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Gyepmester 2016.03.14 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2016.03.13 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.62
Délutáni séta a gyerekekkel. Köszönjük szépen a hely bemutatását.

kincs92 2016.03.12 11:38 - Megtaláltam
Normafa TT után gondoltuk sétálunk egyet errefelé is. Gyönyörű helyszín, és az érmegyűjteményem is gazdagodott egy újabb darabbal, hála páromnak :D

Köszönjük a lehetőséget,
Kincső és Csabi

Cloudwalker 2016.03.12 11:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.54
Amióta felújították, szerettünk volna eljutni ide, szépen meg lett csinálva.

Köszönjük :)

Kincső és Balear

kingajani 2016.03.11 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

aknitram 2016.03.11 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pilis-Visegrádi-hg. rajongók 2016.03.08 11:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Köszönjük a rejtést!

Piedone 2016.03.08 11:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Köszönöm a rejtést!

Szép a Budai várnegyed!

mozgo 2016.03.06 17:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

DSC_0143 
ErdőCsöndje 2016.03.06 17:12 - Megtaláltam
Köszönjük!

geocat&geodog❤ 2016.03.06 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Köszönjük a rejtést!

ther 2016.02.28 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Részletesen később... :) [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

nega81 2016.02.27 23:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk Grussal. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

grus 2016.02.27 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.80
Meglett könnyen, köszönet a rejtésért! Nagyon szép környék.

esemese 2016.02.20 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

szimari 2016.02.17 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Megvan

Lupus21 2016.02.06 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm, megtaláltam!

Pogánypeti 2016.02.02 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi ládavadászatom harmadik találata a hétből!
Tetszett a helyszín, eddig még sosem jártam itt.
Köszi a lehetőséget! :)

Buzogány-torony, Nagy RondellaNagy Rondella
Közel a cacheIfipark
Triton-kútDuna
IfiparkIfipark
IfiparkIfipark
IfiparkIfipark
icarusdes 2016.01.30 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.43
Csontváry kiállítás után erre vetődtem és másodszorra már rendesen felírtam magamnak a jelszót, ha már előző alkalommal futva útba ejtve valamiért nem sikerült rendesen lefényképezni :) [269]

Lili.th 2016.01.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.71
GPS nélküli találat (erre külön büszke vagyok). Először a számozást hittem jelszónak (ilyen matrica is díszelgett "a tárgyon"), de azután megtaláltam az igazit - és rögtön egyértelművé vált a helyzet, haha. A Várkert bazárban már sokszor jártam korábban, sokáig fel sem tűnt, hogy itt van egy "láda", de most erre is sort kerítettem.

Kellemes időbenFentebb
Kicsit ködösKi vezet kit?
bbeledi 2016.01.28 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Megvan

zolika87 2016.01.24 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Vasárnapi séta keretében a párommal ez is levadászva :)
A lentebb említett zárt kaput én is megtaláltam, kicsit labirintusszerűnek éreztem a helyet.

Pikipiki 2016.01.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. Csodálatos a kilátás!

Közelben.. 
Matita 2016.01.16 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
KÖSZÖNÖM, MEGTALÁLTAM.

monic1006 2016.01.10 16:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Budapest kupa díjátadója után kis sétával begyűjtve.
Először jól eltévedtünk, mert kb. 5 méterre voltunk a ládától - csakhogy egy belakatolt kapu elválasztott minket tőle. Őszintén szólva nekem fogalmam sem volt már, hogy merre kanyargunk ott a Várbazár területén, de végül valahogy csak odakerültünk a ládához. A park nagyon szép, már így félkész állapotában is!
Köszönjük a rejtést!

szsoutdoor 2016.01.10 16:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.37
A Teljesítménytúrázók Társasága által 2015-ben kiírt Budapest Kupa díjátadója után úgy gondoltuk, sétálunk egy kicsit a környéken. Megnéztük a Várbazárt, majd sétáltunk egyet a várban. Köszönjük a rejtés!

kugyu21 2016.01.10 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.31
Még nem voltam itt a felújítás óta. Nagyon szépre sikeredett, csak azt a sok rozsdás vasat nem tudom miért kell erőltetni mindenhová!
Köszönöm a lehetőséget.

hinia lux 2016.01.09 11:58 - Megtaláltam
Szombatra budapesti napot szerveztünk magunknak, az Ifipark volt az első állomás.
Ezután még egy ládával próbálkoztunk, majd ebédeltünk a Panjab Tandori Indiai Étteremben, végül moziztunk, a Kino Cafeban a Saul fiát néztük meg.
A helyszín tetszett, örömteli, hogy ilyen szépen felújították az Ifiparkot.

Múzeum bejáratFentről
Téli hangulatPark részlet
KilátásHelyszínen
Duna felől 
Lali3XV 2016.01.02 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Danichem13 2016.01.02 12:15 - Megtaláltam
Köszönöm. Megtaláltuk.

Norbee97 2015.12.30 15:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Évzáró ládázás Budapesten 8/9.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A GCKRZ keresése közben lett meg. Szépen fel lett újítva a hely, tetszett. A rejtés módja is jó, végre nem egy filccel felírt felirat a virtuális láda. :) Kis fényképezés után folytattam a multit. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]
389.

Deti 2015.12.28 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

zsolty23 2015.12.20 08:22 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Bob&Bobek 2015.12.13 12:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.64
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Rézangyal77 2015.12.06 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gyetger 2015.12.05 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ZoliQua 2015.12.03 20:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2015.11.30 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a lehetőséget.

kresz 2015.11.28 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Piroskaa1 2015.11.25 20:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Köszönjük a rejtést!
Séta alatt ezt is megtaláltuk.
Jó hogy újra van itt "láda".

Turistaember 2015.11.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Ide jöttem, megkerestem. Köszi a lehetőséget!

anettx 2015.11.21 21:55 - Megtaláltam
TFTC!
Bécsből hazafelé menet elcsíptük.

 
Perico1986 2015.11.16 12:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Vincenzo65 2015.11.15 11:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Mikor még csövesként az Ifiparkban lehetett tombolni!

placi75 2015.11.12 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.PLaci75 [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Telkess 2015.11.11 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Szép időben sétálva ez is előkerült, köszönet a rejtésért.

 
csehipest 2015.11.09 12:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

A mai nap úgy látszik, hogy a GPS nem nagyon akar működni a kezemben ezért ezt a ládát is térkép és leírás alapján sikerült megtalálnom. A rejtés jó helyen van, messziről is ki lehet szúrni.

karika77 2015.11.08 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vitibi 2015.11.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.81
Ok!

capacsok 2015.11.07 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Már többször jártunk erre, de most újra ellátogattunk ide.

zoli86 2015.11.07 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Köszönjük a rejtést :)

gst76 2015.11.07 12:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ünnepi ládázásom (nov.07) 1. állomása kerékpárral!
Szépen rendbe rakott terület, Valaha lesz ott olyan közösségi élet, mint a 60-as években???

GCIFI_2015117121054.jpgGCIFI_2015117121108.jpg
GCIFI_2015117121335.jpg 
stmester 2015.11.06 10:35 - Megtaláltam
nagyon szép lett az épület, a környék és végre van lift is

 
Mortanius 2015.11.04 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Örvendetes, hogy feléledt ez a (virtuális) ládikó! A helyszín abszolút megérdemli a rejtést.

Köszönjük a lehetőséget!

 
dendeocse 2015.04.17 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megvan.

Adri&Lacike 2013.02.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Sajnos nem sikerült bejutnunk a területre.
A mellékelt képek alapján kérnénk a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: drabik, 2013.02.27 08:03]

Ivellios 2013.02.13 15:39 - Megtaláltam
Elég trükkös helyen volt.

pejuci 2013.02.01 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Tavaszias, napsütéses időben sétálgatva. Köszönjük a rejtést!

Tapsifüles 2013.01.31 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Kár, hogy ennyire elhanyagolt a környék.

Zolnai 2013.01.25 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Megtaláltuk :)

GalocaesPereszke 2013.01.13 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Másodszori próbálkozásra megtaláltuk. Köszönjük.

Dömemama 2013.01.12 14:30 - Megtaláltam
Köszönjük.

arkangyal 2013.01.11 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.02
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

galk78 2013.01.05 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

h.krisz 2013.01.05 08:30 - Megtaláltam
Köszi a szép kilátást....

eazs 2012.12.26 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Ez volt az első ládánk, aminek a létezéséről nem is tudtunk. Nem kerestük, véletlenül találtuk meg. :)

Mini 2012.12.22 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
meglett

Cseber 2012.11.29 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.78
Megtaláltam!

rozsabogar 2012.11.19 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Megvan! Nem értem, miért beteg?
Igényes rejtés!

Somoskoi 2012.11.09 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.69
Megvan! Köszönjük a rejtést!

hgabor1 2012.09.26 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival,köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Nem értem, miért beteg... Virtuális nem lehetne?

Aszilva 2012.09.23 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Vár körüli séta során, köszönöm!

Roberto Kesser 2012.09.22 11:14 - Megtaláltam
már tényleg ideje lenne, hogy újávarázsolják a évtizedek óta hanyagolt romokat..
köszönjük a rejtést, Tícia, Roberto

Lencsybaba 2012.09.03 13:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Már kezdik felújítani az amúgy is igen hangulatos parkot, kíváncsi leszek milyen lesz amikor elkészül... A munkálatok láttán talán hamarosan nem lesz kereshető, de addig érdemes elmenni. Végre láttam, hogy ez a kívülről nem túl szép hely hogyan válhatott "szívcsücsökké" :) Köszi a rejtést!

bzsoltie 2012.07.27 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.11
Megtaláltam. Nem mindegy honnan közelíti meg az ember :)

martikan 2012.07.24 00:00 - Megtaláltam
...

Kiss_Karoly 2012.07.22 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Köszönöm!

cseta 2012.07.15 14:09 - Megtaláltam
Megvagy!

Gabro 2012.07.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
:-)

Sephil 2012.07.13 00:00 - Megtaláltam
Nem kellet sokat keresni, viszont egy jó túrának bizonyult.

Dani19 2012.07.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Gyorsan meglett, és tényleg szép hely! Köszi a rejtést! :)

DóriAtesz 2012.07.11 13:28 - Megtaláltam
Nem találtuk meg! A környék szép lenne, ha nem lenne annyi szemét. Az építkezés kerítése sem segített a megtalálásban.
Köszönjük a lehetőséget! Kérnénk a képek alapján az elfogadást!
DóriAtesz

[Jóváhagyta: drabik, 2012.07.25 10:47]

cipő a falonkabát a bokorban
molka 2012.06.21 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.78
Próbáltam balról, próbáltam jobbról, próbáltam felülről, de az építkezés miatti kerítésbe ütköztem vagy egyszerűen nem volt tovább. Az építésen dolgozó munkásemberek biztattak, de mégsem találtam az utat! Lehet, hogy a 40 fok az oka? Kérem a rejtőt, hogy a képeim alapján fogadja el a megtalálásomat!
Köszönöm!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.07.23 16:10]

 
richard_szabo 2012.06.20 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.10
Sajnos az építkezés miatt most nem az igazi a hely. Egyébként egy belváros félreeső helyére visz a láda, ezért jó ötletnek tartom.

housefly 2012.06.16 12:03 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Szabó Barabás 2012.06.15 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.17 súly: 2.34
Nem túl ötletes rejtés, de köszönjük.

Szedlacsek Enikő 2012.06.15 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.33 súly: 2.34
Nem a legszebb a helyszín - sok "hajléktalan-darabka" volt el-elszórva, de meglett.

 
Cristian 2012.06.13 14:47 - Megtaláltam
ok

cs24 2012.06.10 13:52 - Megtaláltam
Megvolt

tothjanostamas 2012.06.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Megtaláltam

geomurr 2012.06.05 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.87
Délelőtti könnyed ládázgatás során begyűjtve, köszi!

gusty 2012.06.03 12:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Istenem, mit adjak a környezetre? A mostanit pontozzam, vagy az emlékeimet? ;) Azok a felejthetetlen Mini koncertek.

Mr. Fülixáj 2012.06.01 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.43
Bingo.

vittorio 2012.05.31 16:44 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

bgyuro 2012.05.30 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
ok!

marvika 2012.05.27 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Csodás napsütés, és nagyon szép rejtés. :)

Budai vár háttérben Gellért-hegy 
Rea 2012.05.23 00:00 - Megtaláltam
Apukám nagyon sokat mesét nekem erről a helyről, ahol a szabadidejét töltötte fiatal korában. Itt volt az ideje megnézni. Magyon szomorú látványt nyújt így omladozva. Remélem egyszer felújítják.

rallymax 2012.05.19 15:30 - Megtaláltam
GCKUPA keretében erre tekertem :)

kaldigeza 2012.05.14 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Szeles, hűvös időben könnyű találat! És mintha a területen dolgozgatnának! Köszönöm a rejtést!

palika 2012.05.13 13:15 - Megtaláltam
Kár, hogy az épületet az enyészetre hagyják....

Zugi 2012.05.12 00:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Célnak tökéletesen megfelelő rejtés, ahova eljutva belátható a teljes várbazár területe és szép a kilátás a Duna felé ill. a várfalakra is. A várbazárt mindig csak alulról láttam, ahonnan nehezen tudtam elképzelni hol lehettek ott a híres bulik egykoron, de -igaz sötétben kicsit kevésbé- a ládához vezető szép parkos részről és rendezett kis útról elénk tárul a helyszín.

Imperator Csaba 2012.05.09 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Szép volt a kilátás!
Köszi.

assos 2012.05.08 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.08
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

Angyal család 2012.05.06 20:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Biciklivel mentünk, de még gyalog sem jártunk itt :) Viszont tényleg jól fel kéne újítani...

b_pisti_62 2012.05.03 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 3.63
Picit kóboroltam a megközelítésnél, mert nehezen találtam meg a megfelelő utat. Amikor fent mentem akkor lejjebb, aztán lent, ott meg feljebb...
De csak meglett... :-)

fmark 2012.05.01 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.52
Megtaláltuk!

kétbakancsos 2012.04.28 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.01
Esti séta keretében kerestük fel a helyszínt. Köszönjük a rejtést!

Várkert-bazárEsti fények
pozan&annaviola 2012.04.28 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam.Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

picinyuszi64 2012.04.26 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam

mansan 2012.04.26 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Sajnos hivatalosan a terület nem látogatható. A várfalat viszont már építik, javítják. Remélhetőleg igaz és folytatják a bazár felújítását is. :-)

Épül a várfal
A többi képhez no comment...
 
Mörren Morcogi Micó 2012.04.19 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Érdekes, izgalmas hely, köszi a rejtést.

csinesz 2012.04.18 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.99
nagyon szép helyen! köszönjük

3494Balazs 2012.04.10 14:04 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.83 súly: 2.56
Budai ládázás 6/7. Köszi!

softguner 2012.04.10 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
Ezt is megéltük. Megkezdődtek a felújítások. Végre méltó állapotba fog kerülni, ahogy azt meg is érdemelte volna a Várbazár már nagyon régóta.

Köszi a rejtést!

markovicsa 2012.04.08 11:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.19
Alex unokámmal séta közbeni találat.

 
Farekék 2012.04.08 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
Érdekes épületegyüttes.
Köszönjük a lehetőséget.

cachekiller 2012.04.04 00:00 - Megtaláltam
grazie

elbóka 2012.04.02 19:42 - Megtaláltam
Remek rejtés! :) Köszönöm! :) [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

norbye 2012.03.15 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

brutte 2012.03.13 14:21 - Megtaláltam
Kár, hogy a lépcsőn nem lehet felmenni. De már voltak munkálatok, és remélem a lépcsőt is megcsinálják. Köszönöm!

Cerberus 2012.03.10 12:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

Fanni és Tomi 2012.03.07 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.08
Pont valamit tataroztak a várfalnál.

mendi_es_zoli 2012.03.06 16:55 - Megtaláltam
Munka utáni csavargás keretében. Köszi a rejtést!

Gregor_Man 2012.03.06 00:00 - Megtaláltam
Könnyű találat, kösz a rejtést. Mintha egy kicsit megállt volna az idő, de mintha valami felújítás is zajlana ott.

lesszi 2012.02.23 12:00 - Megtaláltam
ok

Bl4st3r & Amy 2012.02.19 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Mai utolsó "ládánk".Könnyen meglett,köszi

 
BubaGC 2012.02.19 15:19 - Megtaláltam
-

plecs 2012.02.19 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.33
Szép hely ez még ma is...

psvekker 2012.02.16 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.13
Ha már itt volt dolgunk ládáztunk. Secc kollégával közös városi szürkités. Köszi.

Secc 2012.02.16 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Jó séta volt tetszett ,a munkások furcsán néztek minket de ez van .Talán már a várbazár felújításán dolgoznak ,remélem .Köszi!

salty 2012.02.05 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam! Kicsit nehezebbre számítottam :)

Marpad 2012.01.30 10:10 - Megtaláltam
Köszönöm, megtaláltam, kár hogy senki nem lát lehetőséget ebben a helyben!

maxxtro123 2012.01.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Köszönöm!

itabori 2012.01.08 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Nagyon koszonjuk! [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

viskyg 2012.01.08 15:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Kiadós sétát követően mai utolsó ládánk. Jó sokat kerestem, mivel egy ici-picit mellette mutatta a műszerem. És jó sok dolog alját megnéztem...

Skalp 2012.01.05 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.88
Jó nagy szégyenfoltja ez Budapestnek, de most talán lesz valami:
http://index.hu/belfold/budapest/2011/12/23/kiemelt_beruhazas_lett_a_varbazar/

boszorkányok 2012.01.05 00:00 - Megtaláltam
Szép időben, hidegben.. Várjuk, hogy bemehessünk!

-Piton- 2012.01.01 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Megvan, köszi.

znasz 2011.12.31 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Hát az IFIpark jobb sorsot érdemelne.

emká 2011.12.29 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.91
:-)

 
HZsoti 2011.12.26 13:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 1.60
Köszönjük, jót sétáltunk.

Gubirobi 2011.12.14 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.59
Budapesti ügyintézés közben megtaláltam!
Elég könnyen olvasható a matrica!:D
Sajnálom a lepukkant parkot, valaha tényleg szép időket élhetett meg.
Köszönöm a lehetőséget!

 
enazati 2011.12.12 07:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Köszi a rejtést.

Madym 2011.12.10 15:25 - Megtaláltam
Megvan. Budapesti ládázásom 14/15 felkeresése. Vonattal Debrecenből. A 0 kilométertől érkeztem, így egy jó nagyot kellett kerülni. Lassan az egész épületegyüttes az enyészeté lesz. Tetszenek az ilyen virtuális rejtések, ahol nem csak egy firka van. Köszönöm!

DenkeT 2011.12.10 12:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.71
Szombati ládázás második áldozata. Köszi a rejtést:)

Mastrius 2011.12.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.65
Köszönjük

mielikki 2011.12.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Megvan :)

Myself 2011.11.28 00:00 - Megtaláltam
hümm, én is rossz irányból kerültem először, de nem baj :)

Zsiráf 2011.11.23 09:03 - Egyéb
Gyalogos kupa: 11.1km

kvivi 2011.11.13 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
köszi

gyusz_58 2011.11.13 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.76
Vári séta sorám GCfMKU után. Szépen olvasható :)
Viszont hogy a park az ország szégyene, az tuti:(
Köszönjük a rejtést.

becko 2011.11.12 00:00 - Megtaláltam
megvan

erdélyiek11 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük.

SzabEdAn 2011.11.05 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetöséget. [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

walky 2011.11.04 16:16 - Megtaláltam
köszi a rejtést

EdeZ 2011.11.02 13:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Pala.G 2011.11.01 17:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.60
Sötétedésbe torkolló Budavári körutunk utolsó állomásaként kerestük fel a "ládát". Először a váron keresztül próbáltuk megközelíteni a pontot, de mindenhol falakba ütköztünk. Végül elkeveredtünk a rondellához, ahol a toronykapun át lejutottunk a parkba. A sötétben bóklászva keresgéltük, azt a bizonyos tárgyat (megfordítottunk még néhány lapos követ is, hátha azok alján van, amit keresünk), mire végül leesett, hogy a "legszembetűnőbb dolgon" található. A hely, így sötétedés után nem túl bizalomgerjesztő, a hajléktalanok nyomát viseli.

Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

GB 2011.10.27 15:15 - Megtaláltam
ok

Andrys 2011.10.27 15:15 - Megtaláltam
:-)

G&V 2011.10.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.78
Sötétben, gyors találat. :)

A-A 2011.10.22 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

kismaczu 2011.10.22 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.56
Szomorú látvány a város közepén.

 
Szöszke15 2011.10.16 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Megvan!

tmolli 2011.10.16 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

Felcser 2011.10.10 15:25 - Megtaláltam
A láda segítségével a főváros eddig ismeretlen részére sétálhattam el:)
A jelszó feltüntetése tényleg klassz :)
Köszi a rejtést!

Az út egy része 
iMagination 2011.10.02 13:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Köszönjük!

bazinga team 2011.09.30 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
megvan. köszönöm a rejtést. gergő [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

hanola 2011.09.24 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Hát, a sötétben már nehezebb volt és nem sokat láttam sajnos az egészből... Az elején nem igazán jó helyen kerestem, mert az IGO-s térképszoftver ezen része kicsit megtévesztően navigál és nem létező utakat ábrázol. De azért szerencsére sikerült. Köszi a rejtést!

fate24 2011.09.24 18:09 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.68
Eléggé lepukkant a környezet... kár érte mert különben jót lehet sétálni erre felé.
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

Taki- 2011.09.22 14:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.86
Critical mass előtti ládázás. Korábban is jártam erre, egy kesselés során eltévedve, de még nem tudtam akkor hogy pont "ráléptem" egy ládára.

Drucki 2011.09.20 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.78
Hol van már a tavalyi hó..., ifjuságom egykori kedves helye.

Halász család 2011.09.17 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Köszönjük a rejtést . Meglepődtünk hogy mindjárt a vár alatt találtuk magunkat.

Mabba 2011.09.17 14:51 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.93
Köszönjük.

 
pideryus 2011.09.16 23:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.77
Megtaláltuk, köszönjük!

Még nem jártam a vár ezen részén, nem is gondoltam volna, hogy ekkora volt az Ifipark.

Úton a ládához... 
csörike és maci 2011.09.15 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Az sokat segített volna ha a leírásban benne van, hogy csak a Szarvas csárda felöli oldalról lehet megközeliteni.

kópé1993 2011.09.14 13:39 - Megtaláltam
Megvan köszi!

Sunboy 2011.09.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.36
Nagyon szép helyen van főleg ebben az időszakban.

marsoka 2011.09.09 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.79
Megtaláltam!

nzsolt 2011.09.05 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.45
Köszi a a rejtést.

orangebrotherz 2011.08.29 18:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi! (okostelefonról:) [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

GeoGefi 2011.08.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Kicsit tévelyegtem a hajléktalanok szállásai között, de végül sikerült megtalálni amit kellett. Köszi!

adventurers 2011.08.20 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!!!

gjvr 2011.08.19 20:24 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.60
Meglett, az Izek utcája meglátogatása után.
A Várkert nagyon lepukkant, de ahogy közeledtünk a ponthoz kiderült, hogy az a szép kis park (Várdomb) volt az esküvői fotózásunk helyszíne...
Köszönjük a rejtést!
Anita és Gyuri

:-) 
szikizso 2011.08.13 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
A budapesti túrázás egyik állomása.

paszi 2011.08.13 11:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Megtaláltuk!
MCM

SgSzasza 2011.08.11 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük!

grw766 2011.08.07 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

mazsola069 2011.08.06 07:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.84
Uszoda utáni gyors találat,köszi a rejtést.

NZs 2011.07.31 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.75
Repülőtérre kikísérés utáni Vár-látogatás 4/1.
A 0 kilométerkőtől a Sikló állomásánál balra induló Kemal Atatürk sétányon indultunk el, majd a Várba felérve bonyolult módon jutottunk le a rejtekhez vezető ösvényre. Mindenesetre a tuhu térkép nagy segítség volt... az utolsó pár métert leszámítva szilárd úton lehet megközelíteni, akár ünneplős cipőben is, nagymamával a nyakban. :-)
Magából az Ifiparkból nem sokat láttunk, amerre jártunk, végig vaskerítés szegélyezte. Amit láttunk, az valóban lehangoló... kár, hogy a fővárosnak erre sincs pénze/akarata/figyelme... :-(
Következő: GCLABY 2. pontja.
NZs&KáVé

kétcsúcsú...kilátás a kerítésen át
a kapu, amin kijöttünk, majd visszafélelmetes vártorony...
qtya 2011.07.30 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Köszönjük !

SünVeedee 2011.07.30 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi!

mngc 2011.07.29 16:49 - Megtaláltam
Ügyes rejtés, tetszett!

Petyabá 2011.07.28 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.67 súly: 3.25
Cseles rejtés, először becsalogat a természetes úton kialakított WC-be, kifelé ha ügyes vagy még a cédulát is meglátod.

dienespeter 2011.07.20 17:00 - Megtaláltam
2szorra figyelmesebben olvastam a jelszót. köszi

kojak 2011.07.16 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.36
Legutóbb, mikor megcsúszott a várfal zárt kapukba és Életveszély táblákba ütköztünk, persze rájöttünk, hogy rossz oldalról közelítettünk, de már nem volt időnk visszafordulni. Most szinte rögtön meglett!
Köszi a rejtést!

Tenshy911020 2011.07.16 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
ok

Ildióbuda 2011.07.16 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Ok. Köszi.

 
Nori01 2011.07.12 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

udkpods 2011.07.12 18:53 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm az élményt! [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

Anikó77 2011.07.06 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Sikerült megtalálni!
Köszi a rejtést!

Gyalogos kupa: 15,2 km

Anikó77

Csomi89 2011.07.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.23
Köszi.

acsipapa 2011.06.22 10:40 - Megtaláltam
Nagynehezen elértük a várfal alatti sétányt, ahol megtaláltuk a jelszót tartalmazó matricát, de a jelszó nem stimmel. A rejtő segített egy kicsit, most már jó.

Webber 2011.06.22 10:40 - Megtaláltam
Hát, ez elég nehezen tudtuk begyűjteni. Először a lejjebb lévő párhuzamos útról próbáltuk, de nem tudtuk megközelíteni, ezért megnéztük a 0-s ládát. Visszafelé se nagyon találtunk utat; de legalább az utat már láttuk az út melletti 'ablakokon' keresztül. Kerülővel végül meg is lett az út és a jelszó is.
Na, a jelszóban egy kicsi segítség azért kellett.

sabotage 2011.06.21 18:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.14] [wapon beküldött szöveg]

Vikusz0309 2011.06.21 18:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.11] [wapon beküldött szöveg]

bear790611 2011.06.17 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.57
Köszi a rejtést!

swiki 2011.06.17 20:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.58
Kár hogy nem hagyományos láda. :(

P306 2011.06.17 18:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Megtaláltam.

msnc 2011.06.11 12:00 - Megtaláltam
Évi és Andrással közös találat. Köszi.

hevike 2011.06.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Közös találat msnc-vel.

jociandi 2011.06.10 17:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.89
Köszönöm, hátulról még sosem láttam.

Kicsit tartottam, hogy a hely közelében ér-e valami/valaki meglepetés, de szerencsére nem történt ilyesmi. A török temető újdonság volt, már ezért is érdemes volt eljönni.

Mellesleg a leszakadástól nem értem, miért félnek, mikor állt bent a Duna felőli oldalon, eléggé a szélén egy kocsi.

letettékelzárva
lépcső
 
CzPeet 2011.06.09 18:19 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.89
Megvan!

mirrim 2011.06.09 12:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.26
Először alulról próbáltam, de szerencsére a bringával könnyen korrigáltam.. A várnak ez a része csendes és szép. Köszi a rejtést.

Ulci 2011.06.05 12:23 - Megtaláltam
Még soha nem jöttem fel a Várhoz ebből az irányból. Egyszerűen hihetetlen jó volt a látvány, köszönöm, hogy elhoztál ide. Először arra gondoltam, hogy elfért volna itt egy rendes láda is, de aztán végig gondolva, semmi bajom a virtuális ládákkal.. Mondjuk gyerekekkel nem annyira jó, mert nekik a környezet még nem annyira fontos, mint a megtalálás...
Hazafelé a török temetőt is megnéztem. Szóval nagyon jó hely, köszi

Török temető
 
Dolex 2011.06.03 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.24
Megtaláltuk!

nyestke 2011.06.01 06:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 1.85
Köszönöm

Dester 2011.05.28 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Mai 8/9. Először rossz úton indultunk el, a mai túránk végefelé már eléggé fáradtak voltunk, de nem adtuk fel. Nagyon tetszett a park! Köszönjük a rejtést!

Már csak egy csemegeláda maradt mára, így mielőtt felszálltunk volna a HÉV-re, még útbaejtettük a GCPAAI ládát is.

A parkban 
berkaba 2011.05.28 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.99
Gyalogos kupa: 10,7km

Infó: a lépcsőket lezárták, és nem lehetett felmenni a partról, csak jó nagy kerülővel...

közelben 
Crowngu@rd 2011.05.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
Megtaláltam! Köszi a rejtést.

GörBe 2011.05.24 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.70
trükkös rejtés :D szép, nyugodt a hely is. Köszi!

picuresnagyur 2011.05.10 17:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
köszönjük, ismeretlen szeglet volt a várból (mármint maga a rejtek) :) a közeli kis temetőt sem láttuk még

EmesESE 2011.05.07 18:01 - Megtaláltam
ok

tamas8_22 2011.05.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
x

Biobori 2011.04.29 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megvan. Köszi!

szollosi73 2011.04.23 10:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.53
Megtaláltuk!
Gyors, könnyű találat volt. Nagyon nagy kár, hogy az enyészeté ez a hely, nem is tűnik úgy, hogy valami tervek lennének a hasznosításról, felújításról!
Kár érte!
Köszönjük a rejtést!
Szilvi+János

segoy 2011.04.14 12:20 - Megtaláltam
!

tea22 2011.04.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Köszönjük a rejtést! :)

L.C 2011.04.10 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.03
Abszolút véletlen találat T-vel (első geos élménye) a Munkácsy-trilógia megcsodálása előtti séta alkalmával. Télen már kerestük Ruudvan-nal, de akkor a rakpartról akartuk megközelíteni a pontot, de onnan messze lett volna.

anyóca 57 2011.04.09 18:20 - Megtaláltam
Már gps nélkül is próbálkoztam, a közelben is keresgéltem, de úgy nem sikerült. Most viszont a szerkentyűvel könnyű találat volt. Szeretem ezt a helyet, de nagyon szomorú a pusztulását látni. Hogy hagyhatják ilyen siralmas állapotban ezt az egyébként csodálatos építményt?? :-(((

Piroska18 2011.04.09 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.91
Mintha ezt már egyszer megtaláltuk volna, csak úgy tűnik, akkor elfelejtettük logolni. Most pótoljuk... :-)

Alcohool 2011.04.03 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Motkány 2011.04.03 17:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, hallottam már az Ifiparkról, de se a helyét, se a történetét nem ismertem. Kár az épületért, többet érdemelne.

htour 2011.04.02 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

vakmeronandi 2011.03.27 00:00 - Megtaláltam
megtaláltam!

Nyúl 2011.03.19 18:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.06
Esti, esős megtalálás.
Bizony nagyon szomorú, hogy a város eme csodás épületeit, ingatlanjait csak így hagyják elpusztulni. Műemlékvédelem címszóval senki sem nyúlhat hozzá, viszont aki meg hozzányúlhatna, az meg hagyja, hogy lassan a földdel váljon egyenlővé. Grrr!

csizmás kandúr 2011.03.17 00:08 - Megtaláltam
Meglett.

Sheilacsaj 2011.03.17 00:08 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.11
Megtaláltuk.

NPLranger 2011.03.15 11:45 - Megtaláltam
MekkVAN!!!!!
Köszi

Ancs 2011.03.14 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.11
Jelszó nélkül:
A rejteket először a várból, majd egy lépcsőn próbáltam megközelíteni, de ezek az utak le voltak zárva. :( A főlépcsőn végre sikerrel jártam, gondoltam ez a láda nem foghat ki rajtam.
A rejteknél azonban csövesek tanyáztak le, akik eléggé rosszul viselték a társaságom. Így a jelszó leolvasása elmaradt :(
Köszi

Gyalogos kupa: 18,4km

Update: 2011.03.27. 15:15
Ma visszamentem a jelszóért :D

DorTom 2011.03.14 00:00 - Megtaláltam
Megleltük, köszönjük!

DonRazzino 2011.03.09 19:27 - Egyéb
Gyalogos kupa: 12,3 km

Joanne 2011.03.05 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.26
A vár körüli négyes ládacsomaggal már régebb óta szemeztünk, egy hasonlóan szép nyugis szombatra vártunk, mint a mai. Édesanyám kísért el minket erre a pár órára. A várba ebből az irányból még nem jöttünk fel, de már legutóbb is nagyon régen voltunk fent.
A rejtés tetszett, miután megleltük a helyes utat, egyértelműen tudtuk, hol keressük. A látnivaló felújítását megéljük, legyen az bármikor. Már legalább tervek vannak a komplett várrekonstrukcióról, ez is valami.
A&E&Zs

Dezso90 2011.03.04 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi.

laulic 2011.03.04 12:20 - Megtaláltam
Megvan, köszi.

AV Team 2011.02.27 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.65
Heliodossal, koszonjuk

Cicapapa51 2011.02.26 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Munka után látogattam el ide magányosan. Szép innen a pesti oldal. Fényben fürdik. A fű kezd zölddé színeződni és ez jó.

Köszönöm a rejtést.

Cicapapa51

Oszlopsor1886
zöldkép
keridori 2011.02.20 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Megtaláltam!

cicababa 2011.02.19 15:42 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

hitamas 2011.02.19 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.05
Korábban a Lánchíd felől kerestük, de a harmadik lezárt megközelítés után átpártoltunk Mátyás királyhoz. Dél felől :)

hab14 2011.02.18 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.27
Könnyű délutáni kess első állomása.

Fürkészek 2011.02.11 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.76
Elég körülményesen jutottunk fel ide. Érdemes a Döbrentei tértől megközelíteni a ládát. Ellenben mi a GCNULL-tól körbe sétáltunk. Reméljük minnél hamarabb renoválják a bomlás veszélyes részeket. A várost is elcsúfítja. Szerintünk ez is megért volna egy hagyományos ládát, legalább egy mikroládát. Köszönjük a rejtést! Teljesítette 4 fő.

vViktor 2011.01.31 00:00 - Megtaláltam
Esti séta során Zsófival megtaláltuk.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Aleph & Rita 2011.01.26 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.81
Hóesésben gyors találat! Köszi a rejtést!

NaSza 2011.01.26 12:10 - Megtaláltam
Megvan :)

czejczej66 2011.01.21 11:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
ok

navigaator 2011.01.18 00:00 - Megtaláltam
-

zsiguli 2011.01.16 17:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Megtaláltuk.
fincsó+zs

keleven 2011.01.16 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.24
Megtaláltuk.

Puzzle Apartman Gyula 2011.01.16 13:20 - Megtaláltam
Mai budai sétánk egyik pontjaként próbáltuk megkeresni ezt a pontot is. A várban eltöltött kellemes séta után akartunk fentről közelíteni, de az út le volt zárva. Ekkor nekiindultunk a lépcső egy részének. A várszint alatt kb. 20 m.-rel próbáltunk ismét a jel irányába fordulni, de ott a sáron és szemeten kívül csak falat találtunk, ám rajta nem tudtunk átkelni. Így visszafordultunk. A sikló szintjén jobbra fordulva a lezárt vaskapuba botlottunk, így kimentünk a .....utcára. Sajnos azonban onnan sem tudtunk bemenni, mert omlásveszély miatt még a járda is le volt zárva csodás piros-fehér csíkos szalaggal.
A rejtőnek mailben elküldtük a trackünket. A track és a mellékelt képek alapján kérnénk szépen a találat jóváhagyását!
Előre is köszönjük!

[Jóváhagyta: drabik, 2011.02.03 11:43]

A sáros útról ide tudtunk betekinteni csak :(
gsy 2010.12.13 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.68
Elkalandoztam a hely láttán! Bízom abban, hogy valaki majd gondol egyet és kipofozza az épület együttest! Köszönöm a rejtést! Igazán tetszett! =)

futureal 2010.11.25 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.41
Remélem sikerül felújítani a Várbazárt, szomorú, hogy ennyire hagyták tönkremenni. Köszi a rejtést!

Pimpi69 2010.11.24 13:20 - Megtaláltam
köszönöm a rejtést.

pliptai 2010.11.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Köszönet a rejtésért!

tevelady 2010.11.20 12:31 - Megtaláltam
Kár, hogy nem újítják fel, pedig jó kis táncolós hely lehetne.

Hegyo 2010.11.20 11:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.44
Csak másodszorra sikerült, mertegy pár éve már kerestem. Verával.

tanker007 2010.11.16 19:57 - Megtaláltam
Biciklis találat Bence2-vel

artissimo 2010.11.14 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.23
Kár ezért a remek szórakozó helyért és a környező épületekért is. Jobb sorsra érdemesek.

szirom 2010.11.14 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
rossz volt látni a pusztulást...:(((

Tóni&Beus 2010.11.14 13:58 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.38
Nem valami épületes látvány a volt Ifipark állapota. Egyszer tán kerül rá pénz.

 
vighv 2010.11.14 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.04
Egy-egy romos épület, műemlék és környéke, az állapotától függetlenül is, lehet szívet melengető látvány és kellemes kirándulóhely (GCBOPU, GCmult, stb.), de bepillantva a Budai Ifiparkba sajnos csak az ember gyomra rándul görcsbe. Én korábban még sosem jártam itt, de sokat hallottam erről a legendás helyről, amelynek mai állapota egyszerre elkeserítő és felháborító. Fővárosunk egyik legszebb helye lehetne, így viszont az elmúlt 40 év szégyene...
Ettől függetlenül köszönet a rejtőnek, Ő ezzel a ládával megtette, amit egy ember megtehet a parkért: felhívja rá mások figyelmét is.
Köszi a rejtést!

 
Florina Léna 2010.11.14 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.85
A GCNULL után ez is begyűjtve! Könnyű találat volt, köszi a rejtést!

 
pody 2010.11.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.36
megvan, köszönöm

hercule&jane 2010.11.13 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.91
Nagy kár ezért az építészeti műremekért. Nem is értjük, hogy egy turisztikai szempontból ennyire frekventált hely miért nem kap több figyelmet. Még akkor is, ha nincs rá pénz.
A rejtés nagyon egyszerű, talán túlságosan is:)

hacsabi 2010.11.12 22:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Egy kis nosztalgia...Fiatal koromban még én is voltam itt koncerteken.Szerintem rejtés a körülményekhez képest igen is jo..de ilyen késői időpontban nem ajánlom.Köszönöm a rejtést

lasagne 2010.11.12 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.60
Ez az első virtuális ládánk. Köszönjük, hogy ilyen szép helyre invitált el.

minimal 2010.11.07 00:00 - Megtaláltam
köszi, tetszett.

LTA 2010.11.05 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Eljöttünk nosztalgiázni a régi szép időkről...hmmmm!

 
horanyi.a 2010.11.02 12:24 - Megtaláltam
Zsomborral, Bencével és Balázzsal találtuk meg, könnyű volt a leírás alapján.

Edécske 2010.11.01 14:00 - Megtaláltam
Megvan!

a-beatrix 2010.11.01 09:30 - Megtaláltam
Az Ifiparkot a Várból próbáltam megközelíteni, de sajnos a felújítás és egy filmforgatás miatt nem sikerült, túl sok helyen voltak lezárva az utak. Sebaj, egy kis kerülő, s meglett a láda!
Köszönöm.

zazu 2010.10.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

gladius23 2010.10.27 00:00 - Megtaláltam
Először azt hittem, hogy a váron belül van.Ott bosszankodtam is, hogy le van zárva egy hangulatos kis park. Majd miután hallgattam a gps-re:-) megtaláltam.
Köszönöm a rejtést!

Fakakadu 2010.10.27 00:00 - Megtaláltam
Találat Zazu-val. Kár, hogy az enyészeté ez a szép épület. Remélem hasznosítva lesz hamarosan. Köszönöm a rejtést.

K-Isti 2010.10.13 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
OK

Ventura64 2010.10.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.29
ok

Lucypapa 2010.10.09 14:00 - Megtaláltam
Köszi!

Autsider 2010.09.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.20
megvan

Dobozostej 2010.09.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.38
Megvan

benger 2010.09.25 12:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.11
OK

JAck:66: 2010.09.23 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.60
Virtuális pont.

koponya 2010.09.21 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.84
Megvan! Köszi.

Karate Kid 2010.09.18 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.67
Kicsit tekeregtünk mielőtt a jó utat megtaláltuk, de a hely tetszett. Köszi.

LionDaddy 2010.09.18 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Kár, hogy egy ilyen remek adottságokkal bíró, valaha szebb napokat látott szórakozóhely teljesen a pusztulás áldozata lehet nálunk Magyarországon, Budapesten. :(

Először a Duna felőli oldalon kezdtük a keresést, majd felismerve, hogy innen reménytelen, a GCNULL-t vettük célba. Azt bevégezve megkerültük a várkertet és fentről indultunk neki a keresésnek, végül meglett.

Köszi a rejtést !

Az egyik volt bejáratKazettás mennyezet
Ybl Miklós szobra
Kilátás a várbazár feletti rétrőlTörök temető
Norbi és bia 2010.09.17 17:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Ötletes rejtés. Először simán elmentünk mellette.:)
Szomorú, hogy egy ilyen jó hely ennyire elhagyatott és romos.:(

LionElJonson 2010.09.14 11:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.43
Iskolai túl-korán-bemenős-lyukas-órás geocachingelés keretében, haverokkal. GCBME, GCGEVI, GCIFI.

Futva keresős találat, ezt András koma szúrta ki, elég gyorsan.
Sajnos a környékre már abszolút nem jutott idő, így csak futólag felkerestük, aztán indultunk is vissza órára, de az a kevés amit láttunk belőle, az nem volt csúnya. Legközelebb ha erre járok jobban körbenézek majd.

Köszönet a rejtésért!

 
atipapa 2010.09.12 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Köszi

laubi 2010.09.11 23:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Zseniális! :) Köszi!

alfabootis 2010.09.07 12:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Gyors találat, köszi!:-)

FoJo 2010.09.04 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
OK!

Köszönjük a rejtést!
Anita & Józsi

drabik 2010.08.29 13:30 - Egyéb
Karbantartás elvégezve, kereshető ismét.

drabik 2010.08.25 09:30 - Egyéb
-------

Kedves Kessertársak!

A láda kereshetőségét ideiglenesen felfüggesztem, amíg nem tudom orvosolni a jelszó problémát. Max. 2 héten belül javítom, szíves türelmet kérek.

Balázs

-------

FCsili 2010.08.20 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.97
Megtaláltuk! A jelszót tartalmazó lapocska le volt esve a földre arccal lefelé.

SilverG 2010.08.20 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.99
Megtaláltuk! A címkére véletlenül találtunk rá, de nem az eredeti helyén volt, mert le volt válva és ott hevert a fűben, egy szemétszedő simán összeszedte volna. Kérjük a rejtőt nézze meg és ragassza vissza vagy nem tudom.:)

efery 2010.08.20 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.00 súly: 3.11
Szerintem a helyét találtam meg, e-mail ment rejtőnek.
Nagyon lepukkadt az Ifipark, jó lenne, ha lenne végre GONDOS gazdája. Valamikor pedig...
Kérem, szíveskedjen elfogadni a megtalálásomat.

[Jóváhagyta: drabik, 2010.08.25 09:32]

A Duna felölIfipark
Ő ki lehetett?Ifipark
NE ezt keressétek...Török temető
pszoradi 2010.08.14 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.22
Régi idők rockzenéje. Nosztalgiás keresés. Köszi.

cav004 2010.08.13 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.36
Munka utáni sétálgatás közben.

Hegymeg 2010.08.04 17:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.34
Szomorúak az állapotok :-( Remélhetőleg egyszer majd sikerül újjáépíteni.
Gyuri

RichieRics 2010.08.04 13:43 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.49
Gyönyörű hely lehetett ez a fénykorában. Đorkával kerestem fel, és kisebb hibák után a rejtő villámgyors segítségével sikerült második alkalommal megtalálni :) Köszönöm a rejtést!

Đorka 2010.08.04 13:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.40
A Budai várban lévő pontokat kerestük Ricsivel, köztük ezt is. Kicsit bonyolult volt a feljutás, és a bejelentésnél is akadt egy kis problémánk, a jelszót rosszul olvastuk le, amely egy karakterrel rövidebb volt, mint az eredeti. A rejtő gyors segítségének köszönhetően, már be is tudom jelenteni a ládát. Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget, és a rejtést!

prodg 2010.07.30 18:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.31
Nagyon lehangoló, hogy így hagyják ezt az egyszer jobb időket látott épületet is.
Mondjuk biztos nem lehet olcsó dolog eredeti állapotába hozni.:(
Bringatúra3/6

Duditomi 2010.07.29 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.75
Megvan!
Ide egy láda is elférne...
Nekem mondjuk semmi emlékem erről a helyről, de biztos sokaknak van.
Köszi a rejtést.

szoldi 2010.07.22 02:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.30
megvan

coocos 2010.07.20 00:00 - Megtaláltam
meglett

séta_1séta_2
séta_3séta_4
séta_5 
borzas79 2010.07.12 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Megtaláltam. Szomorú, ilyen gyönyörű helyet ennyire lepusztult állapotban látni.

m.zsömi 2010.07.10 18:36 - Megtaláltam
ok

kolibri 2010.07.10 13:10 - Megtaláltam
Szülinapi meglepetés-ládázás Kissyfurral és Abacussal - 30/18. :o)

Na, de ilyet! Az érettségi és felvételi évében az Ifiparkban?? Mi lesz így belőlem? ;o)

Innen nincs tovább 
otisz21 2010.07.07 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Megvan, köszi! Én még voltam itt koncerteken, szép emlékek. Kár, hogy most így néz ki az ifipark.

 
nida 2010.07.04 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.74
Köszi

zalajaro 2010.07.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Nagyon szép volt...
A környezet ma is szép,de a helyszín?
Szégyene a városnak hogy így el lett hanyagolva.
Egy kicsitt feljebb, pár évvel ezelőtt a Sándor Palota is le volt pusztulva.
Szép Fővárosunkból mikor tűnik el a több évtizedes romhalmaz?

LPilot 2010.06.23 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.97
Megtaláltam. Tényleg szép lehetett egykoron...

torovik 2010.06.19 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.83
köszi

szabcy 2010.06.19 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
+

Boci57 2010.06.15 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.99
Hát a "megközelítéseim" mindig viccesre sikerülnek: először főúton előre majd vissza, aztán lépcsőn fel, itt is zárt kaput lel. Végül, utoljára a megfelelő irány, ugye ott... Jó fotós nézőpontot mutattál, köszönöm.
Üdv
András

Kerékpáros kupa: 75,3 km

Christinel 2010.06.08 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Megtaláltuk.

police107 2010.06.08 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.84
Megvan.Kár érte hajdanán nagyon szép volt.Köszi

Miley98 2010.06.08 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.84
Kár ezért a szép épület-együttesért.Köszi

részlet 
EvaM 2010.06.07 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megvan! Nekem tetszett a hely hangulata...

V_Gabor 2010.06.05 17:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.57
Nagyszerű hely, élveztük a lágy fényeket és a környezetet.

Móni és Gábor

 
Brogan 2010.06.05 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.15
Érdekes hely, remélem, egyszer rendbe hozzák.

 
FTom 2010.05.26 18:43 - Egyéb
Gyalogos kupa: 21 km.

simico 2010.05.23 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.87
Könnyen meglett. Kár, hogy hagyták így lepusztulni...

bgpeter 2010.05.14 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megvan... Szomorú, hogy ezt nem újítják fel.

Köszi
Gáspár

matrixmusic 2010.05.14 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.31
Megtaláltuk!
METALLICA koncert alkalmából jöttünk Pestre, így csütörtök-péntek-szombat ládázással telt, igencsak rossz időben.
A hely ezzel az egy virtuális ponttal nem sok mindent mond....
Sajnos nekünk a pesti ládák nagy része nem jött be, csak pontgyűjtésre alkalmasak.

Üdv:
Aty és Judit
...::: www.matrixmusic.hu :::...

Musinckik 2010.05.11 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Többszöri nekifutással.......sok + km megtétele után.....minden mindegy alapon........de megtaláltuk.A déli harangszó adta az aláfestőzenét a logoláshoz.Köszönöm,hogy megismertettétek velem ezt a hajdanvolt gyönyörű épületegyüttest.Bízom benne,hogy felújított állapotában is megnézhetem.

joco12589 2010.05.11 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Ok!

attirem 2010.05.04 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.41
Lepukkant de király üres hely, mellette jó kis múzeum: Semmelweis Ignác hamvaival!!!Orvostörténet jegyszerzőtúrával egybekötött cache-kör 1/3+egyebek... Köszi szépen

edgar 2010.04.26 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.88
Ha ezt szegény Ybl Miklós látná...

Csg12 2010.04.20 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Érdekes hogy a város közepén így hagynak egy ilyen kincset pusztulni.

TBaluF 2010.04.20 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
.

pityulino 2010.04.11 18:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
400. megtalált ládám ifjú koromat idézte fel. Nagy kár, hogy ennyire hagyták lepusztulni a parkot! A világörökség részét azért illene jobban megbecsülni!
Köszönöm a retro érzést, amit a rejtés okotott :-)

Pityulino

messziről csak a kőhegyek tűnnek borzalmasnakaki itt graffitizik, annak is letörném mindkét kezét!
irmatyi 2010.04.10 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.40
Egy sétát megért.

Zoltanus 2010.04.05 22:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltuk!

dzsinszka 2010.04.05 22:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
:)

youbetcha 2010.04.03 19:58 - Nem találtam meg
Jó sötét volt, de zseblámpával megoldottuk :-)

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.05.23 07:46]

Szellszi 2010.04.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Vártúra 1/5
Ötletes a rejtés, ilyennel még nem találkoztunk. A park sajnos elég lepusztult :(
Köszönjük a rejtést! :)

breimanne 2010.03.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.48
Köszi a rejtést! Olyan szép helyen lenne, ha...! Fájdalmas az Ifipark állapota! Talán egyszer felújítják?!

nmárti 2010.03.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.94
Megvan, rövid túra után:)Köszönet a rejtésért!2/2.

kinnie 2010.03.15 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Tetszett a matricás megoldás, ismerve a parkok tisztaságát, ez nagyon civilizált volt.

Paplacs 2010.03.08 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Köszönjük!

mjdgm 2010.03.06 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.06
Már sötétedett, de szerencsére a jelszó így is jól olvasható!
Sajnálatos az építményt a jelenlegi állapotában látni, fénykorában jó(jobb) volt itt lenni!
Köszönjük a rejtést!

 
Gyeta 2010.03.06 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Korrekt rejtés, egyszerű találat.
Bárcsak megújulnának ezek a méltatlanul elhanyagolt épületek itt, a város szívében.

Budai vár
Angus_Podgornij 2010.03.06 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.77
Néhány éve már megpróbálkoztunk, de a rossz oldalról, most sikerült. Így sem volt könnyű, a Várból egyenesen idevezető út a legutóbbi sziklaomlás miatt "Tilos az Á" fázisban leledzett éppen. Udvariasan megvártuk, hogy a kedves turista, aki éppen olyan dolgot rejtett el a láda közelébe, amiért vélhetőleg nem akar majd visszajönni, elhagyja a helyszínt, majd leolvastunk. Megnéztük lentről is a katasztrófasújtotta bánatos műintézményt, de onnan sem volt szívvidítóbb. Hát, pl., mutánsos-agyszürcsölős horrort lehetne forgatni a helyszínen (előny:a díszletek pirotechnika nélkül maguktól is rombadőlnek), más nem nagyon
:(

Gyalogos kupa 11,1 km.

koszta 2010.03.03 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Nagy kár ezért az épületért.

 
gabssy&laslandes 2010.02.28 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.60
Nagyon szép ez az Ifipark még ilyen leromlott állapotában is és milyen gyönyörű lehetne felújítva...

CacheFinder 2010.02.27 15:22 - Megtaláltam
Régi adósságunkat leróva a Sziklakórháztól átsétálva kerestük meg a pontot.
Köszönjük a lehetőséget!

*Vica* 2010.02.26 21:50 - Megtaláltam
Szép hely, elképzeltem milyen lehetett fénykorában.

félnarancs 2010.02.21 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.49
megtaláltuk az esőben, köszi a rejtést

morph 2010.02.06 12:33 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

MirP 2010.01.29 11:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.75
Szép így havasan, télen a park. A matrica, amin a jelszó van, már kicsit instabil, ha megy valaki erősítse meg a ragasztást! :)

Gabor67 2010.01.29 11:26 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

aerofly 2010.01.26 20:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Köszi

spetra 2010.01.23 10:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.82
gabor03-al bp-i tekergés közben

gabor03 2010.01.23 10:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.88
Megtaláltuk spetrával Budapesti kirándulásunk alkalmával.

norko 2010.01.21 08:48 - Megtaláltam
Egyszerű.

gy 2010.01.20 13:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.79
Nem volt nagy tömeg...

-Bandi- 2010.01.20 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Tényleg kár a helyért.

TücsiTeam 2010.01.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Ez a helyszín többre érdemes. Még itt voltam a Pmobil koncerten

siemens 2010.01.12 18:42 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.99
Köszönjük. Én még fiatal koromban szórakoztam itt. (nem ma volt....)

Lehetetlen 2010.01.06 19:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.74
Köszi.

CSS Team 2010.01.06 19:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.62
Nagyon szép a Várnak ez a része, főleg így hóban, esti fényekben úszva. Sajnálom, hogy a Várbazárt ennyire elhanyagolják.

jpataki1 2010.01.05 18:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.92
Juditbocival

juditboci 2010.01.05 18:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.92
Meló utáni ládázás 2/3.

kmiksa 2010.01.04 13:10 - Megtaláltam
Megvan! :-)

ufss 2010.01.03 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.30
Nagy keresgélés után megtalálva, mindent felforgattam, azt hittem valaminek konkrétan az alján lesz:)

Szabó Család 2010.01.01 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Köszönjük a rejtést.

Ládakörnyéki panoráma 
kuckac 2009.12.28 14:34 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

feel2006 2009.12.28 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.08
Nagyon sokadszorra lett meg! 2 éve kergetem eme rejtést!

Hhenrik 2009.12.27 14:15 - Megtaláltam
Nagy jó lenne a hely, (ha megcsinálnák végre)...

ipa 2009.12.20 15:48 - Megtaláltam
Séta a havas városban ládázással egybekötve. Meglepő, de mi is a GCNULL-al kötöttük össze. :) Kicsit elbizonytalanodtam, hogy hogyan is jutunk fel a rejtéshez, de egy kis séta után jött a megvilágosodás. De jó lenne ezeket az épületeket egyszer felújítva is látni. A parkban még nem jártam, érdekes hely a Vár tövében. Most sok kutyás futtatta négylábúit a nagy hóban. Valaki járt előttünk a rejteknél, mert nyomok vezettek a hóban. :) A jelszó a helyén, tökéletesen olvasható...

 
kia71 2009.12.11 16:55 - Megtaláltam
Erdekes kornyek. Meg sohasem jartam a var ezen reszen. :)

Nicky&Ati 2009.12.06 15:46 - Megtaláltam
Valamikor gyönyörü lehetett, kár hogy hagyták tönkre menni. :(

Csak tudnám minek ide térfigyelő kamere???
Volt Budavári CasinoEzt a lépcsőt nem szeretném megmászni :)
És itt a jelszó... He-He... :) Csak szeretnéd :) 
Lassu 2009.12.06 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.63
GCNULL után átsétáltunk.

Ágica63 2009.11.27 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Ötletes rejtés. Aki csak sétálgat nem veszi észre, viszont aki keresi az könnyen rátalál. Köszönöm a lehetőséget, ide biztos, hogy nem jutottam volna el GEOCACHING nélkül. Szerintem Olgi0905 téved, mert ez is csak egy tárgy. Ágica

mb2000 2009.11.22 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Meglett ez is. Jól olvasható. Elférne itt egy mikro is szerintem... Köszi!

Ötvös család 2009.11.22 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.06
Sajnálattal láttuk, hogy hogyan mennek tönkre Magyarországon a műemlékek.

 
t.Laco 2009.11.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megvan!

olgi0905 2009.11.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.30
A negyedik geoládám GPS nélkül Lacával ! Kerestük egy jó darabig, a leirásban szerintem téves az a megfogalmazás h egy tárgy alján. Megforgattunk minden követ mire megtaláltuk :) jó móka volt.

Kecske 2009.11.15 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.81
Az út vége. Köszönjük!

Caleb 2009.11.15 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Köszi

DBell 2009.11.14 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.25
megvan

kobcikrajci 2009.11.12 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.02
Kis esti sétának szánva először lentről közelítettünk, majd a GPS jelzései alapján feljebb látogattunk. Nagyon rossz érzés volt a romok ilyen közeli szemrevételezése, de sajnos ez a jellemző kishazánkra, az értékek pusztulása.

büfés 2009.11.12 12:20 - Megtaláltam
Ok köszi

pkis 2009.11.09 11:30 - Megtaláltam
A közelben volt dolgom, így felsétáltam ide is. Köszönöm!

Nikca94 2009.11.01 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
Megvan!
Könnyű találat, köszi a rejtést!

-Mike- 2009.11.01 09:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.21
Gellérthegyi ládaszüret 5/5

A vasárnap korán reggeli kelés nem volt egy könnyű mutatvány, de megérte! Az utakon sem volt senki (10 perc alatt kiértünk Lórival a hegyhez) és a Gellérthegy is megmutatta csendes arcát. Kicsit hűvös volt ugyan, de az éledező nap által fényben fürdő, ámde ködpárába burkolózó hidak látványa kárpótolt mindenért.

Lentről közelitettem volna, de Lóri tudta a frankót és rögtön föntről közelitettünk. A hely jó, a pad a bokrok között izgalmas helynek tűnik :) Az Ifiparkért nagyon kár!

A láda közelében láttunk a fűben egy teljesen ép pár piros kesztyűt, nem egy geoládász hagyta ott? Teszek fel képet róla.

Öszi szinekAz elveszitett kesztyü
IfiparkKözel a Vár
loco001 2009.11.01 09:45 - Megtaláltam
- Mike- al megtaláltuk.
Szomorú igy pusztulni látni. Annál inkább, hogy sok szórakozó hely telik meg fiatalokkal nyáron, szerintem itt is lenne forgalom.

mrx 2009.10.30 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
NEM KICSIT LETTEM SZOMORÚ!
MICSODA ÉRTÉK MEGY VESZENDŐBE.
Jártam egy pár helyen az Euban ott sehol nem hagynának egy ilyen túrista csalogató helyet az enyészetnek.
Mrx

istvandsz 2009.10.30 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

Szomorú, hogy még mindíg csak ígérgetik, hogy felújjítják.

MaTamas 2009.10.30 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.77
Először a Lánchíd felől próbáltam, de nem volt nálam kötélhágcsó, így kerülnöm kellett.

Bala1 2009.10.25 15:00 - Megtaláltam
Természetesen a várat is megnéztük. A kilátás csodálatos.

epés remete 2009.10.24 21:19 - Megtaláltam
Esti séta közben. :o)

h725 2009.10.24 10:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Valóban elbűvölő hely, a ""város szívében". Kár, az objektum területére nem lehet bemenni.
Köszi
Zsolt

Végek 2009.10.22 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Néhány dolgot kellett intéznünk a fővárosban, de egy kis ládázásra is szakítottunk időt...

TS 2009.10.19 14:00 - Megtaláltam
Pesti rakpartról mindig rácsodálkoztam a Várbazárra. Most felkerestem és mivel nyitva volt a fenti kapu, besétáltam körbenézni. Elképzeltem a régi bulik hangulatát. Remélem sikerül felújítani.

divemaster 2009.10.19 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.50 súly: 3.18
Köszi a rejtést. Harmadik nekifutásra sikerült egtalálni a helyes utat a célhoz,először a Duna parton gyalogosan, de valami miatt a parkhoz vezető utcáig már nem jutottam el,úgyh visszamentem a hídig hátha felülről meg lehet közelíteni (nem tudtam),a várfalon 15 métert mutatott lefelé a mélybe,aztán harmadszorra végül sikerült megtalálni.

bigmick 2009.10.17 11:28 - Megtaláltam
Egyértelmű, gyors találat.
BigMick, Iza

Toja&Csikér 2009.10.16 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Megvan, nagyon szép a park, köszönjük.

dzoli1 2009.10.16 15:30 - Megtaláltam
Munka utáni ládázás....

timi és a mackó 2009.10.11 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 1.83 súly: 2.76
Köszönjük. Majdnem elmentünk mellette - már visszafelé vettük észre

Findik 2009.10.09 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.92
Tök véletlenül láttam meg a címkét arra jártamban, asszem ez az első GPS nélküli találatom :)

vorosroka 2009.10.08 12:32 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.68
Csak koordinátákat néztem indulás előtt, így hagyományos ládát kerestem. A fal tövében egy hajléktalan aludt a padon. 27 fokos melegben kabátban a tűző napon. Kicsit félve mászkáltam. Aztán már épp feladtam és indultam volna tovább, mikor cipőfűző kötés közben ráleltem :-)

törölt nick 3 2009.10.08 12:00 - Megtaláltam
-

tomreti 2009.10.04 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.82
Tabán bejárását követően, a vár meghódítása előtti találat.

Robin13 2009.10.04 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Köszi a rejtést! Szép hely és a leírás nagyon jó.

feri65 2009.10.03 12:45 - Megtaláltam
hurra!!! 30 eve nem jartam itt az ifiparknal!
nagyon koszi a rejtest! megmutattam a fiamnak is a szentelyt ahol a legnagyobbak jatszottak akkoriban!
nagy kar , hogy az eddan laomlott a fal es, hogy beszuntettek ezt a tok jo helyet!

Atmosz&Zozmosz 2009.09.22 19:40 - Megtaláltam
Megvan :)

waldegard 2009.09.20 09:15 - Megtaláltam
megvan

turboka 2009.09.19 16:02 - Megtaláltam
megvan.

Afromagyar 2009.09.17 14:56 - Megtaláltam
A kövek körülötte beugratósak!

joco64 2009.09.09 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam.

tizezer256 2009.09.07 17:18 - Megtaláltam
-

sangliers 2009.09.06 21:00 - Nem találtam meg
Elfelejtettük a jelszót. Egyszer majdcsak ráhibázunk, vagy elsétálunk oda még egyszer.

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.02.24 14:00]

asfroolez 2009.09.04 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.58
megvan

 
Fil 2009.09.04 10:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 3.50
Köszönjük a lehetőséget, kellemes délelőtti séta keretében kerestük fel a "ládát". Ajánlott parkoló híján a rakparton álltunk meg, onnan sétáltuk és lépcsőztünk el a helyszínre. A rakpart felől lezárt bejáratokba ütköztünk először. Szép volt a kilátás, a padokon fekvő hajléktalanokat leszámítva, kellemes a környezet is. Az igazság az, hogy hiányoltunk egy valódi ládát. :( Érdekességnek konstatáltuk, hogy a várba erről a feléről is van bejárat, legközelebb ki is használjuk.
Kérnénk szegény waposok kedvéért a ládainfót a leírás elejére tenni. Sokat segítene egy ingyenes parkolási lehetőség megadása is. Nálunk ezért 2-es a webes megjelenés. Köszönjük.

Attila the Hun 2009.09.03 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.82
Köszi.Szeretem Magyarországot, Budapest ;) Szép hely

Isfer 2009.09.02 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
A rejtésnek köszönhetem,hogy a 60-as évek után ujra idejöttem ! Szomorú látvány tárult elém ,nehéz lenne megérteni mi is történik most itt ! köszi a rejtést !

 
nymhun 2009.09.02 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Felrugdostam minden követ, hogy van-e valami az alján, és amikor reménytelennek tűnt, Gmaps kép alapján megnéztem "azt a tárgyat", kicsit paff, túl bonyolítottam. :D
Kívülről nézve az ifiparkban(?) jó kis szalagavatókat lehetne tartani. :)

gyfmate 2009.08.31 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Megtaláltam

Liberty 2009.08.30 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Kár, hogy nem élhettem át elődeink szórakozását az ifi parkban. Szomorú látvány az elhagyatott és elhanyagolt park. Köszönet a rejtésért.

I. kerület címere
 
alecar 2009.08.24 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
A záróbulin voltam itt utoljára.
Köszi a rejtést!

Eszti és Robi 2009.08.20 19:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Megvan, a tűzijáték előtt.

laja 2009.08.18 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.89
kellemes séta volt...

kincsködmön 2009.08.16 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.15
GPS nélkül kicsit melósabb:)

hesim 2009.08.16 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.98
megvan

perRetZ 2009.08.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.56
Legeloszor a varba vezeto uton probaltuk elerni, sikertelenul. Masodszorra a Dunapart felol, de amikor az utra mar merolegesen allt az iranyjelzo, es kozel s tavol meg semmilyen lehetoseg a belyutasra kezdtunk elkeseredni. Vegul amikor jo nagy tavot megtettunk, felfedeztuk a lepcsosort ami vegul elvezetett a helyes osvenyre.

Meeky 2009.08.14 23:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Megtaláltuk!

bzz 2009.08.14 23:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Dudika 2009.08.14 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Megtaláltam Köszönöm
Kár ezért az Ifjúsági parkért, valaha szebb napokat látott

Mo-Hó 2009.08.09 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.33
Köszönjük a rejtést!

VHA 2009.08.08 11:10 - Megtaláltam
OK!

nagyfliszi 2009.08.07 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
A vár egyik legszebb része van itt, tényleg elvarázsol.
Köszönjük.

Ládászok 2009.08.07 17:43 - Megtaláltam
Blokkolták a Ládászok is, köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

zsuzsóka 2009.08.05 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
Megtaláltuk

Dandaki 2009.08.05 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Én csak néhányszor voltam itt, de azért vannak érdekes emlékeim. Ezerkilencszázhetven-sokat írtunk. Talán P-Mobil koncertre gyűltünk össze (a fiataloknak néhány név: Schuszter Lóri, Vikidál Gyula, Bencsik Sándor, Kékesi-Bajnok-László, Pálmai Zoltán). Az előzenekar egy névtelen vidéki rockbanda volt. Első hallásra tetszett a zenéjük. Az énekesről hamar kiderült, hogy nemcsak jó hangja van, hanem nagyszerű showman is. Mindenki megdöbbent amikor bejött a színpadra egy majdnem földig érő, iszonyatosan kopott, kék színű viharkabátban. Amikor megfordult, elolvashattuk a kabát hátára, fehér festékkel rámázolt szöveget: - - EDDA MŰVEK
Ez volt Pataky Attiláék első nagy budapesti fellépése.

De ez ma már történelem, ugyanúgy mint az Ifipark.
Mellesleg a város szégyene, a volt hadügyminisztérium (I. ker. Dísz tér) épületével együtt. Tudom, hogy nincs rá válasz, de mégis felteszem a kérdést: Hogyan lehet megengedni, hogy ilyen állapotba kerüljenek ezek az épületek a túristák által legjobban látogatott környéken?

Oszlopok_1Sic transit gloria mundi.
NévtáblaOszlopok_2
Oroszlán 
L-200 2009.08.03 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Megvan.

remiorsi 2009.07.27 00:00 - Megtaláltam
Ok

lajtmann 2009.07.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.45
Ez nagyon gáz.

P41n & Pandi 2009.07.25 01:25 - Megtaláltam
Először rossz irányból, bejárva a fél várat, utána jó lett :) A biztonsági őr megtalált minket, hogy mit keresünk. Semmi gond nem volt vele, csak kicsit be volt rúgva :) Köszi! Levi, P41n

pihi 
aDoc 2009.07.22 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
GCNULL felől a sétányon (föl a falra is), majd körben le.

portói 2009.07.19 19:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.90
Megvan, jó volt, köszi! :-)

Erka 2009.07.19 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.14
A mai nap levezető ládája.

szép volt...átnézve Pestre
ArmandoB 2009.07.17 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Mai utolsó ládám, bár körutam egy korábbi pontjára volt eredetileg beillesztve, de akkor sajnos rossz irányból próbálkoztam. Így végül a ma délutáni ládákat zártam ezzel a remek hellyel este.

Én még kisgyerek voltam amikor bezárt az IFIpark, de sokat hallottam róla, és nagyon sajnálom, hogy ma ilyen lepukkant, elhanyagolt. A főváros (egyik) szégyene, hogy 25 év multán sem találnak neki megfelelő tulajdonost.

ndavid42 2009.07.14 09:46 - Megtaláltam
[:286:]
Két napos budapesti ládázás 27/14.

sereszaki 2009.07.14 09:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.48
Két és fél napos budapesti ládázás ndavid42-vel 33/ 14. találata. Második napunkat ezzel a könnyű virtuálissal kezdtük.

Kincsvadászó Kalózok 2009.07.12 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Megtaláltuk! Könnyed Bp.-i séta keretében levadásztuk...

kbandi 2009.07.11 13:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Megvan!

Bryan 2009.07.11 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Megtaláltuk!

Szégyen, ahogy a környék kinéz! Nem értem miért nem újították még fel...

Avranella 2009.07.09 18:52 - Megtaláltam
200-ra készülve...
Ez egy hosszabb folyamat: jövő vasárnapra tervezem a 200. megtalálásomat, addig néhány 'útba eső' ládával ütöm el az időt (és a szükséges mennyiséget) kedves fővárosunkban.
Ma délutánra három dobozkát szemeltem ki a Várban és környékén, kellemes séta kerekedett belőle. Munka után nekiindultam fotóapparáttal és leírásokkal felfegyverkezve - csak semmi GPS! (hol hallottam már ezt!? ;) -, és mint minden olyan hely, ahol ugyan jártam már, de nem kesser-szemmel, a Vár-kerület is más arcát mutatta most nekem.
7/3. Mai sétám utolsó állomása. Hamar meglett, szerintem jó ötlet, bár meglepődtem, hogy egyértelműen megtalálni a "kesserkéz" nyomát, de ezek szerint bevált a dolog. :)
Köszi a rejtést!

A közelben, de a túloldalon 
SzoViki 2009.06.28 15:25 - Megtaláltam
+one

Csöreszék 2009.06.28 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.93
Az Oregon újabb tréfája, de végül ezt is megoldottuk.

A ládától 15 méterre a várba vezető sétányról merőleges letérést javasolt. inkább újraterveztünk a Túristautakon.

A láda közelében újra rákezdet az eső, az esernyők újra bezavartak, de végül meglett a "láda".

Arejtés nagyon ötletes, annak ellenére, hogy sokat kerestem.
A környék sajnos nem túl hangulatos, a hajléktalanok vélhetően az eső miatt nem voltak "otthon".

Norbertosz 2009.06.21 17:46 - Megtaláltam
Másodszorra találtuk meg.kösz a rejtést

Viktor&Detti 2009.06.20 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.99
Megvan.

Meli & Tibi 2009.06.18 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük szépen, enélkül biztos, hogy nem jártam volna ott. A Duna felőli oldalán már többször sétáltunk, de nem tudtam, hogy egy egykor virágzó park van mögötte. Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, nagyon-nagyon kár érte. Ilyenkor valaki visszatekerhetné az időt, annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen lehetett újkorában, fénykorában az épületegyüttes. A rejtés nagyon jó.

namreg 2009.06.14 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.78
Borzasztó pocséklás ,hogy ilyen építményeket hagynak tönkremenni.
Megtaláluk a feliratot,de valószínű valamit nem jól írtunk fel kérlek vedd megtaláltnak .(köszi)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.02.14 12:11]

 
Marcus Livius 2009.06.13 18:05 - Megtaláltam
Nekem kicsit fura, hogy az alig karnyújtásnyira lévő Rondellára van pénz... hmmm...
Köszönjük a rejtést! Tanulságos volt.

Stimm 2009.06.12 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.71
Sosem jártam még a vár ezen az oldalán. Kössz!

attila12 2009.06.11 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.11
Hangulatos hely, köszönet a rejtésért!

lczandris 2009.06.07 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Szakadó esőben, bőrig ázva megleltem! Köszi!

Rocco21 2009.06.02 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.18
Megvan! GPS nélkül, 16. láda. Én akkor születtem, amikor az Ifiparkot bezárták, úgyhogy eddig nem is nagyon tudtam róla. Sajnos tényleg nagyon rossz állapotban van. Kár érte.

VárbazárTörök emlék
Belga 2009.06.01 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

PopeszkuGelu 2009.05.28 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Frankó.

tofu 2009.05.27 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.07
Munka után szabadon!
A Várkert rakparton épp még mindig a villamospályát építik már jó ideje. A vár ezen részén még nem is jártam. Köszönöm a rejtőnek, hogy elvezetett ide.

bagilevi 2009.05.24 15:17 - Megtaláltam
Szép hely!

fules22 2009.05.21 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.99
Köszönjük a kellemes bringázást!

hodoaat 2009.05.21 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.08
Megvan. [wapon beküldött szöveg]
Jó volt a hosszúra nyúlt sétám után kicsit megpihenni a közeli padon.
A rejtőnek biztos sokkal többet jelent a hely, de kétségtelen, hogy van egy hangulata! :)

VirágFormaZsiványok 2009.05.18 21:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
+van!B.kollegával.Köszönjük! [wapon beküldött szöveg]Fél óra alatt a helyszínen voltunk BKV-val.Esti levezető sétaként,szuper kilátás,jó levegő volt.régen jártam már erre.Balázs kollegám első ládázása...Tetszett neki! :)

A várat látja a "láda" :) 
Báthory Ödönke 2009.05.18 15:30 - Megtaláltam
Régi szép emlékek.

Zsuba 2009.05.17 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Mai második láda, először a pad felé indulva, majd visszafelé meglelve :)

atticus 2009.05.15 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
A környezetre azért adtam max. pontot, mert elképzeltem milyen lehetett, amikor még adtak rá.

mapet50 2009.05.09 14:37 - Megtaláltam
Attila út felől, bicóval.

Marcello87 2009.05.09 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.66
Ez a 2. ládám a mai napon. Valamit lehetne már kezdeni a környékkel. Köszönöm a relytést.

levmaster 2009.05.08 18:03 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.63
Megvan. Sajnos nem valami megnyerő a park, ráférne már egy kis felújítás...

gekaen 2009.05.08 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.70
Sziasztok!
Elsőnek mi is rossz irányból próbáltuk megközelíteni, de másodjára már sikerült bejutni a parkba. Sajnos nincs túl jó állapotban a környezet.

HaWare 2009.05.04 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.63
Megtaláltam.
Sajnos a Várkert-bazár állapota meglehetősen kiábrándító, siralmas.

Kimberli1 + Imi30 2009.05.02 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Jó nagyot sétáltunk az ellenkező irányba, amikor rájöttünk, hogy onnan nem lehet megközelíteni a parkot. Akik hozzánk hasonlóan vidékiek, azoknak egy kis segítség, ha a rakparton parkoltok, az épülettel szemben állva, a bal oldalról lehet megkerülni az épületet, és elérni a parkot. Szomorú a szép épület, a szobrok, oszlopok pusztulása, de érdekes a török kori temető, és este nagyon szép volt a kivilágított vár. Köszönjük a rejtést!

Kim és Imi

VSVJ 2009.05.02 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.32
Megtaláltuk!

derati 2009.05.01 21:21 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.99
köszi . Attila , Bálint.

gxa 2009.04.30 19:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.11
:)

Városi Chilly csapat 2009.04.30 07:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.01
Megtaláltam!


fabkor 2009.04.27 11:09 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

duck5 2009.04.26 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
A rejtés és a jelszó ötletes, a környezetet még nem ismertük, biztos megyünk még ide! Kis apróság a láda tulajdonosának, a matrica ragasztója már enged, fel kell újítani! Köszönjük a rejtést! DITTI ÉS RICSI

Discover 2009.04.25 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy nézhet ez így ki, elszomorító:(
Sok kedves emlékem van innen. Koncertek, bulik, sörök stb.
Köszönöm a rejtést.

Balázs80 2009.04.25 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.45
GCfMKU után jöttem le ehhez a ládához. Vidéki lévén még itt sem jártam előtte soha.

Isu_79 2009.04.25 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

chica 2009.04.25 14:13 - Megtaláltam
megtaláltuk, köszi

szapi 2009.04.25 12:30 - Megtaláltam
Utána felmentem a várba :-)

 
kovacsbalu 2009.04.23 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.83
Munka utáni séta a Duna mentén és fel a várhoz.
Köszi a rejtést.

GréTeam 2009.04.18 17:00 - Megtaláltam
Szomorú, hogy ezt a helyet mennyire elhanyagolták, pedig tényleg szép hely lehetett fénykorában. Köszönjük.
Szabi&Gréti

bgjozsa 2009.04.16 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.81
Tetszett a környezet.

bferi 2009.04.10 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam.

gyimimi 2009.04.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Meg van.

tuprigyi 2009.04.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.36
gyors talalat

Woodoo 2009.04.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.25
KIPIPÁLVA

vasony 2009.04.02 20:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.43
Meglett!

fuzbal 2009.03.31 22:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.19
[wapon beküldött szöveg]

Sherlock Holmes 2009.03.31 20:00 - Megtaláltam
Először körülnéztünk fent is, lent egy padnál körülvettek minket a kutyák és sorban álltak simogatásért. Innen mentünk tovább GCTH2O-hoz és GCGKIL-hez. Végig sötétben, nagyon jó volt, köszi a rejtést!

akosm5 2009.03.30 19:00 - Megtaláltam
Megvan!
Már majdnem kezdtem hangot adni csalódottságomnak amikor meglett :-)

Rocky Horror Geo Show 2009.03.26 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.65
Végre megtaláltam. Az egy dolog, hogy a Várbazár le van pusztulva, de a környezetét azért rendben lehetne tartani.....

Dzsó.bácsi 2009.03.25 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.61
Fura volt annyi év után újra látni, felülről, romokban...:-( Köszönet a rejtőnek!

Áron csapata 2009.03.24 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Meg van, köszönöm a rejtő telefonos segítségét!

fabiusz 2009.03.18 08:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Megtaláltuk elisoft-al. Sajnos nagyon lepusztult az építmény és ha jól tudom évek óta nincs megegyezés, hogy mi legyen az épületegyüttessel... :-(
Találtam 1 régi képet a neten.

elisoft 2009.03.18 08:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.91
ok [wapon beküldött szöveg]
Megtaláltuk fabiusz-al.


 
Blue Mali 2009.03.17 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.93
Köszi a rejtést.Nem rossz hely,örültem ennek a találatnak is a Gellért hegyről jöttem kerékpárral:))

vicaroka 2009.03.11 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Igen. Ezért érdemes volt ide jönni. Nagyon szép hely. Fél órája még GCNYUG-nál voltam, ha az a nyugi, akkor ez nem tudom mi... Nagyon tetszett, köszönet érte! Az ide vezető út nem nehéz, ha az ember jól megnézi, hogy merre induljon el.

Famágus 2009.03.08 12:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
1970-től '76-ig, tiniéveimben voltam aktív látógatója az Ifi Parknak.. azóta sem volt ilyen intézmény, ahol olyan sok fiatal, nap mint nap, együtt bulizhatott volna, ahol ezrekben lehetett mérni az ismerősöket.. százakban a barátokat.. Hát, igen ez már történelem..
Nem csak a régi idők elmúlása felett szomorkodik az ember, hanem, hogy látja, hagyunk lepukkanni, elenyészni egy olyan helyet, amit Sissi is kedvelt.. hát, nem ez az egyetlen probléma itt..

ott jobbra volt a színpad
 
Hadralka 2009.03.08 12:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
....bővebben Famágustól!

oldfox 2009.03.08 12:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
....bővebben Famágustól!

Goblin 2009.03.08 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

8Rita8 2009.03.08 00:00 - Megtaláltam
Odatalálni nem volt egyszerű. Jól elnéztük a térképet. De csak meglett. :) Köszi a rejtést.

Gábor75 2009.03.07 15:00 - Megtaláltam
megvan:-) [wapon beküldött szöveg]

diego 2009.03.02 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 3.06
Megvan!

lasipeti 2009.03.02 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.45
Megtaláltam!

fhantom 2009.03.01 16:51 - Megtaláltam
Nagy kar hogy nem csinálnak semmit ezzel a szép hellyel! [wapon beküldött szöveg]

aranyhidaranyhid II
napnaplemente
temeto 
ÁG-Team 2009.02.28 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.83
Szép környék, kár az alatta lévő épület romos állapota, meg a jelszóhoz közeli hajléktalanhely...

Ági, Gabi

mszilvia 2009.02.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.12
Megtaláltam. Köszi.

sztrovacsek 2009.02.25 14:25 - Megtaláltam
Ok.

Bluedog 2009.02.22 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

vocsok 2009.02.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megvan.

Bacu 2009.02.20 21:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Kis esti kesselés közben. (Lcsoka, Brezko, Zsolie és én)

zsolie 2009.02.20 21:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltam! Köszi a rejtést.

macikák 2009.02.19 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.43
Már azt hittük nincs tovább..

Kána forever 2009.02.17 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.69
Megtaláltuk.

hp&kzs 2009.02.16 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.79
Szép hóesésben este sétáltunk erre. Nagyon hangulatos volt. A hóban hagytunk egy kis "cache ösvényt", vagy inkább 26-ot.

törő 2009.02.14 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
ok

parrish 2009.02.14 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Megtaláltuk.

andreasse 2009.02.08 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.77
Közös keresés Hocsa-val, séta közben.
Hát, azt kell, hogy mondjam, nagyon sajnálom ezt az épület-együttest, mert szerintem nagyon sok lehetőség rejlik benne...
Kár, hogy hagyták ennyire lepukkanni szegényt...
Köszi a rejtést!

Jobb idokre varva....amikor még, ifi koromban...
Hocsa 2009.02.08 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Vasárnapi sétánk közben... Nagy kár ezért a szebb időket látott helyért! Köszi a rejtést!

karalabee 2009.02.08 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.63
:]

mrqn 2009.02.03 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Még sosem voltam ebben a kis ficakban itt fent. Köszi a lehetőséget. Gergő

bm 2009.02.03 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.71
Megvan.

rimano 2009.02.01 14:14 - Megtaláltam
Nagy hóesésben megtaláltuk. Kár ezért a szép helyért! N&A&Zs&Zs

handky 2009.01.31 19:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.00
A koordináták nálam elég pontatlanok, kb 20 m-rel odébb mutatnak és arra nem is lehet menni...
A séta jó volt a kilátásban is lehetett gyönyörködni.

Andi

turbinalapat 2009.01.31 19:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.66
Ahhoz képest hideg volt, elég hamar megtaláltuk. Utána természetesen felmentünk a várba is. Szép, hangulatos séta volt, tetszett. Olyan helyeken voltam, ahol még nem voltam.
Az Ifipark feltámadásában én is hiszek.
Kösz, a rejtést :)

Laci

A Halászbástya mellett 
SÁTÁNKA 2009.01.25 15:16 - Megtaláltam
Nagyon zsííííír.

Dr.Lada 2009.01.25 15:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Annak ellenére, hogy az egész bazárt meg kellett kerülnünk gyorsan meleltük a jelszót.

comp@ss 2009.01.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.08
Ok!

Chip és Dale 2009.01.09 14:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.60
Megtaláltuk, szép hely!

iloilo 2009.01.04 13:26 - Megtaláltam
Megvan. Jó lenne ha helyreállítanák. Köszi.

M.Lali 2009.01.01 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
OK!

Rókacsapda 2009.01.01 20:28 - Megtaláltam
Megvan. Nagyon hangulatos hely, ajánlom mindenkinek és bízom benne, hogy hamarosan "új Ifipark" lesz.

pegasus_mv 2008.12.31 12:47 - Megtaláltam
Valóban valaha szebb napokat is megélt a környék. East, SBB, Korál ...

Csaba & családja 2008.12.30 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 4.06
Csak másodszorra. Először belegabajodtunk a megközelítésbe, pedig most láttuk, csak 50m-re voltunk a céltól.

kocek 2008.12.30 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Megvan!!
Tetszett a matrica.

vizipinty 2008.12.29 18:52 - Megtaláltam
Nagyon hangulatos helyen van, köszönet a rejtésért.

tomesi 2008.12.29 17:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.26
:) szeretem a várkert bazárt, már nagyon régóta várom a felújítást és remélem egyszer bekövetkezik (már láttam rá terveket, nem tudom miért nem indult el). koraesti séta során begyűjtöttük a ládát is.

Láp Lidérce 2008.12.28 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Hogy ezek a szerelmes párocskák hogy nem fagynak oda a a nagy fa alá? Márpedig nem, hisz én is túléltem anno, régen volt, tán igaz sem volt...

Valahol lent, ott ni!Séta közben
HídPillantás föl...
...meg lePárhuzamosok
SétányKis kitérő ezért a pillantásért
ZárvaSzerelmesek fája
Mi másról is beszélgessünk útközben a nyolc és fél évessel, mint az oxidációs folyamatok mibenlétéről?! 
ghabbi 2008.12.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.18
Megtaláltuk! 16:15

sereva 2008.12.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megtaláltam.A környék csodálatos.

Galambok 2008.12.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.52
Megvan

woncsi és medve 2008.12.18 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.10
Megvan!

Wagi 2008.12.17 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.43
Gond nélkül elmentem volna mellette...mázli, hogy odapillantottam:D

VT22 2008.12.15 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megvan.

new will 2008.12.12 02:00 - Megtaláltam
Megvan.

Kadorca 2008.12.12 00:00 - Megtaláltam
+

LSaci 2008.12.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.60
Erre még nem csatangoltunk.Üdv!LSaci

érdekesség közelében 
sinus90 2008.12.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.28
Valóban kár ezért az épület együttesért. Hosszú éveken keresztül a budapesti ifjúság kedvelt szórakozóhelye volt. Lassan már csak egy romhalmaz.
A láda tényleg a "csücskében" van.

csg69 2008.11.29 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.08
Kellemes délutáni séta. Köszi.

mezo76 2008.11.28 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Megtaláltam. Köszi.

urbanj 2008.11.26 21:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.77
Megtaláltuk! :)

vaj+zs 2008.11.26 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.65
Nehezen tudtam elképzelni,hogy itt találom meg a jelszavat.

BPeterDV 2008.11.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk vaj+zs-vel.

Áron 2008.11.22 11:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Magvan

eltájoló 2008.11.19 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

FTom 2008.11.16 12:20 - Megtaláltam
Budai séta a Dunapart közelében.

Pigmanus 2008.11.14 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.76
Remélem most már kezdenek vele valamit és felújítják... Köszi a rejtést!

Vakpata 2008.11.14 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
megvan

halaszkiraly 2008.11.13 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.76
Köszi a rejtést. GPS nélkül is meglett... :-)

Micicila 2008.11.09 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.69
Hihetetlen hogy ezt a fantasztikus helyet hagyják így pusztulni. Köszi a rejtést.

 
jana.hu 2008.11.08 13:25 - Megtaláltam
Sikerült:)
Köszi.

uhilda 2008.11.06 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.36
Megvan. Köszönet érte.

fattila 2008.11.06 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Ötletes rejtés. Köszönet érte.

levender 2008.11.03 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megtaláltam!

gabric 2008.11.02 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.70
Megtaláltuk, de először nehezen leltünk a kérdéses "tárgyra".

snupee 2008.11.01 21:32 - Megtaláltam
ok

Bigi 2008.11.01 21:32 - Megtaláltam
Szép helyen van elrejtve ,és ki nem járt még arra meglepődik a látványon.

Brigus 2008.11.01 21:32 - Megtaláltam
Ha este mész, akkor lábújhegyen, nehogy felébreszd a bokor alatt horkolót. :)
Amúgy nagyon tetszett ez az elrejtési módszer.

reprocesszor 2008.10.28 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.02
OK!

banyóka 2008.10.26 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.41
Még sosem jártunk erre, eléggé megszenvedtünk érte. A Várból próbáltunk lejutni a ládához, de ez nem volt egyszerű. Kb. 20 méterre megközelítettük, de kettőnk közt volt még a várfal. Sikerült a fal túloldalára átvergődnünk, de akkor meg nem tudtunk bejutni a parkba.
Nehezen, de meglett.

WeSzil 2008.10.25 13:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.95
Viki barátnőmmel találtuk meg, az ösvény folytatása egy valószínűleg mellékhelységként használt bokorhoz vezet, úgyhogy nézzetek a lábatok elé!
A Várba is felmentünk erről az oldalról, még nem jártunk ezen a részen, nagyon szép volt!

A ládától nem messzeFent a Várban
 
conyi 2008.10.24 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Az Ifi parkban töltöttem az ifjuságomat. Annak idején nem az volt a fontos, hogy ki játszik, hanem, hogy ott legyünk. A záróbuli 3 napos volt. Én mind a hármon ott voltam! Jól esett újra arra járni! Köszi!

Magyusz 2008.10.24 15:58 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Harkaly 2008.10.24 10:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Igen gondos virtuális láda 8-)
Jó szórakozás volt "GO TO funkcióval, off-road módban keresni a várfal labirintusában ;-)

Maratonos Maci 2008.10.18 14:57 - Megtaláltam
Nem tudván, hogy a Gellért hegyi oldal felől érdemes a "csúcstámadást" végrehajtani, így csak 3-szori neki rugaszkodásra sikerült a megfelelő útvonalat fellelni... kár a bazár leromlott állapotáért, helyre hozva akár egy római/görög piactér díszleteit is el tudnám képzelni ide...köszönet a rejtésért!

placc 2008.10.18 13:15 - Megtaláltam
Az Ifiparkért/Várbazárért kár, a rejtésért köszi.

Paleo.team 2008.10.18 12:00 - Megtaláltam
MEGTALÁLTUK!

tótheszter 2008.10.10 16:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.09
Fater munka utáni keresése, már 3x indult neki. Most jó irányból közelített, hamar meglett a "rejtés". Elmondása szerint, megérintette a hely hangulata. Szinte hallotta a P-Mobilt, Radics Bélától a Zöld csillagot, s a többi korszakalkotó zenészt.

Ifipark bejáratPlakátmaradvány
Látkép a bazárra 
fodorcsalad 2008.10.08 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.62
Klassz hely, ezt is kötelezőként a munkahely közelsége okán.

Welsh 2008.10.03 21:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.84
Esti túrám utolsó elemeként találtam meg.

sagabi 2008.10.02 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 2.17 súly: 3.18
Megtaláltam

gezuci 2008.09.30 15:33 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.75
Kár ezért a helyért, jobb sorsra érdemes. Nehezen hiszem, hogy nem lenne vállalkozó aki befektetne. Na, majd az I. kerület.

zeti 2008.09.29 17:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltuk

anzsu7 2008.09.29 17:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk!

Elf 2008.09.28 15:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Régen láttam a tv-ben egy dokumentumfilmet az Ifiparkról a bezárás után, sok archív felvétellel. Erről tud valaki, valamit?

FILA 2008.09.28 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.23
Sokat jártam a parkba görög táncházba mikor még nyitva volt. Ötletes a rejtés, az előző megtalálásokat olvasva, nem ott kezdtem keresni.... FILA/Apa

RiFi 2008.09.27 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.16
Rocker Karcsi unszolására, aki közben Radics Béla: Zöld csillagját üvöltette a mobiljáról... :D [wapon beküldött szöveg]
*****
Dream Theater (Rocker Karcsi, alias Lápi póc) barátommal a mai squash után néztünk ki a Tabánba, több apróból. Egy ládarejtés ötlete körvonalazódik, s ha már itt volt a közelben ez a pont, hát levadásztam. Neki már megvolt, s jó, hogy ott volt, mert élő lexikonként mesélte a fiatalkorának koncertemlékeit, kiket látott itt élőben játszani '78-'82 között: Radics Béla-féle Taurus, P. Mobil, stb. Sok érdekességet megtudtam, melyekről fogalmam sem volt. Sőt, eleddig nem is jártam itt, szóval tetszett, főleg úgy, hogy megvolt a megfelelő hangulatidézés közben! Köszi, komám :D Matyi csakúgy szájtátva hallgatta, mint én... Mindezek mellett - ha már Ifipark - több infó elkélt volna a fiatalság szórakoztatását szolgáló akkori zenei életről, mert ez csak érintőlegesen van említve. Begyűjtöttük a 147. találatunkat. Köszi a rejtést!

FentrőlIfi Matyi az Ifiparknál
Az egykori bejáratot vigyázzaA Duna-partról...
Graffiti itt is van, de ez legalább jópofa 
Gabeszosz 2008.09.25 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.58
Kicsit kiterjesztettük GCKRZ-ihlette sétánkat, igaz, mindezt már szakadó esőben, öltönyben...

A jelszó környéke egész aranyos, félreeső kis hely. Folyton késztetést éreztem, hogy a rácsokon át bekukkantsak a "vár alá", de lámpa híján csak a sötét űr tátongott előttem. :)

Gabeszosz

Éjvándor 2008.09.24 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.11
Elég szép hely lehetett egykor.
A jelszó mellettelőször elsétáltam és máson kerestem,d e aztánhamar meglett.
A térfigyelőkamerán kicsit csodálkoztam. MIt néz az a semmi közepén?
Mindenesetre ártani nem árt az biztos, kéne még sok hasonló a városba.

Vagdalthús 2008.09.24 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.32
GCNULL után, olahtamas társaságában. Először a padon kerestük az igazságot, mivel határozott ösvény vitt oda, és mentünk az után. De nem úgy tűnt, mint ahová matricákat lehetne ragasztani. Aztán sebtiben meglett, ahogy ránéztünk a valószínűbb objektumra. Én az ifiparkban már nem járhattam, de elékszem, mikor tv-hírben számoltak be a megszűnéséről.

olahtamas 2008.09.24 17:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.51
Könnyed délutáni séta Vagdalthús társaságában.

baggio 2008.09.20 13:43 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.20
OK!

vinko 2008.09.20 12:04 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.22
megvan [wapon beküldött szöveg]
Sajnos a "láda" környezete nam túl megnyerő. Jelenleg épp egy hajléktalan alakított itt ki lakóhelyet magának. Szerencsére nem ébresztettük fel.

Vándor Csillag 2008.09.18 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.68
megvan

M.Sasa 2008.09.17 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
Már majdnem kétszáz ládát találtam 4 országban, de most elöször volt lehetöségem Budapesten is kesselni, amire egy 4 napos tanfolyam adott jó alkalmat. Ez a 12. budapesti ládám. Az infoparki tanfolyam után jöttem ki, nagyon tetszett a környék! A pontot hamar megtaláltam. Jó rejtés.

geokutya 2008.09.13 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.03
Ok.

kovtom 2008.09.13 13:14 - Egyéb
Szamedlivel ismét...

szamedli 2008.09.13 13:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.83
Megtaláltam!
Köszi a rejtést!

ettore 2008.09.10 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.88
Jó séta a Vár lábainál. Talán egyszer még én is bejuthatok az épületbe, amely apropót teremtett a "ládának".

Dream Theater 2008.09.07 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Oh yeh! [wapon beküldött szöveg]
* * *
Hát igen, az emlékek! 1978 és '84 között rengeteg koncerten voltam a haverokkal az Ifi-parkban. A leírásban említett koncerten mi is ott voltunk, de sajnos/szerencsére későn érkeztünk, akkor már a fal leomlott. Utána már senkit sem engedtek be, mi is a jelenlegi rejtek közeléből hallgattuk a koncertet. Nekem már akkor is nagyon tetszett a Várbazár, igaz akkor még nem tudtam, hogy így hívják ezt a csodálatos építményt. Lehet, hogy akusztikailag nem a legtökéletesebb, de nekünk a mindenünk volt. Ott találkoztunk a haverokkal, a csajokkal, szólt a zene, jó volt a hangulat. Ezért duplán elkeserít a jelenlegi állapota.
Úgyhogy elénekeltem egy-két P.Mobil nótát Bencsik Samu és Cserháti Pityi emlékére, aztán "ott álltam az úton, nem tudtam hová, merre menjek!", majd megfogadtam, amit egyik dalukban énekeltek (Menj tovább!).

P.Mobil - a legjobb felállás 
kompaktor 2008.09.07 12:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
A Várbazár és környéke a kedvenc budapesti helyszíneim közé tartozik, varázslatos hangulata van. Örülök, hogy itt lehettem. Ez volt mai kerékpáros ládavadászatunk első találata. Köszi a rejtést!

M&K 2008.09.06 15:50 - Megtaláltam
M megtalálta. :)

Duciék 2008.09.06 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.98
Közös találat M&K-ékkal.

 
zakany 2008.09.01 18:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.65
Kár érte!

Bernáth 2008.08.31 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Ebből a szögből még nem láttuk az Ifiparkot, érdemes volt eljönni ide ebben a szép időben. Mi még voltunk annak idején az Ifiparkben egyszer-kétszer koncerten, nagy kár, hogy most ilyen állapotban van. Emmának is megmutattuk a környéket a GCNYUG, a GCNULL és GCIFI felkeresése közben, utána a Várnegyeden keresztül sétáltunk vissza.

IfiparkVisszatekintés a Várból
Várbástya 
The Fox 2008.08.30 19:25 - Megtaláltam
Elnökség által jóváírva.

cdf 2008.08.30 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.15
A 0 kilomérterkőtől indultam a vár felé. 3 méterrel mellette voltam, csak a szintkülömbség volt 10 méter, és kötél nem volt nálam. Irány tovább a vár. Itt belépő 500 ft, mert ünnepi játékok vannak, de azért átengedtek a pár méteren, hogy ne kelljen a várfalon ugrálnom.
A vár alatti ifipark a két betonozott sétányával, a végén az eldobált maradékokkal, hááát . . .?
Azért a mogyoró pont most érik.

ramgab 2008.08.29 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Egyszer már láttam ezt a ládát, mikor még azt sem tudtam mi az a GPS, és ez akkor jutott eszembe mikor pegpillantottam újra. Köszi !
munka után 8/8

 
ha2 2008.08.20 16:35 - Megtaláltam
Könnyű találat?sok turista között.
Anita,Árpád

derefer 2008.08.17 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Valaki épp aludt a padon, így csöndben közelítettem meg a célt. Kösz a rejtést.

Az egyik bejárat 
Csuek 2008.08.16 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.23
Nem értem miért építenek plazákat mikor ilyen helyek is vannak.

Hinter 2008.08.15 11:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Épűl-szépűl Budapest, hogy erre miért nincs pénz?

cofe 2008.08.13 17:18 - Megtaláltam
Lentről akartam támadni, de egyik lépcsőn sem tudtam. Aztán kerültem.

bolyak 2008.08.13 00:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Budapesti éjszakai túra/2.
Az ifiparkból túl sok nem látszott a sötétben, de talán nem is baj.
Én inkább arra emlékezem amikor amikor Radics Béla a fogával tépte a húrokat...

NitiZoli 2008.08.09 19:59 - Megtaláltam
Elszomorito. Valaha milyen szép lehetett! Reméljük, hamarosan felújitják. Köszönjük a rejtö segitségét! :) [wapon beküldött szöveg]

Mathyas 2008.08.09 18:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
A lelkes keresés közben előbb 2 elhagyatott útlevélre találtam rá. :)
De nem ez volt az első! Legútóbb Lombardóval találtunk elhagyott iratokat a GCCITO-nál. :)

atyus26 2008.08.03 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Kellemes séta volt. Úgy gondolom, hogy nagy érték vész kárba.

Bogi és Papi 2008.08.02 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk

szjuli 2008.07.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nagyon jó kis láda. Mindig nézegettem ezt a helyet a villamosról, jó volt most közelebbről is megnézni, csak fáj az ember szíve, hogy egy ilyen épületet hagynak így tönkremenni.

luviktor 2008.07.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.78
A leírás alapján különösen azt mondom, hogy kár egy ilyen helyet így veszni hagyni. Szívesen megnéztem volna a 70-es években a helyet.

jjoska 2008.07.24 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.95
Megtaláltam.

csgb 2008.07.24 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Naná, hogy rossz oldalról kezdtem közelíteni! De lagalább azt a lépcsősort is láttam. Nagyon sok nevezetesség látható a ládához vezető úton, igazán érdemes volt itt rejteni! Köszönöm!

omlásveszélynevezetességhalmaz
 
arrabona 2008.07.19 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
A mai nap 6. ládája. Gyönyörűek az épületek és a kert is. Kellemes séta és pihi akosgyvel.

 
5N 2008.07.17 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
Nem sikerült a várból elsőre eltalálni,hogy hol kell ide lejönni.

tádé 2008.07.15 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.59
A láda okot szolgáltatott egy kis sétálgatásra a Várban.
Köszönjük. Andris, Kicsi Gesztenye és Tádé

tori 2008.07.10 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Kár az ifjúsági parkért. A vár viszont most szép.

A vár egyik bejárataA bejárat felett
Zsinkob 2008.07.09 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.41
Megtaláltam

EndreiTeam 2008.07.05 00:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.49
Ok. [wapon beküldött szöveg]
LB27 koncert volt a Blue River-en, így kerültünk a környékre. Nagyot sétáltunk a várban és környékén.
Szép és ápolt a park. Este egy kicsit nehezen találtuk meg, hogy merről kell megközelítni, de ez egyáltalán nem volt gond, hiszen úgyis sétálni szerettünk volna. :)
Köszönjük!

Brekk Brigád 2008.07.04 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Tetszett, kár, hogy ilyen lepusztult.

 
GyeKo-Team 2008.06.29 17:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Megtaláltuk!
Kovtom-al közösen.
Köszi a rejtést.

kovtom 2008.06.29 17:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Budai kirándulásunk hetedik ládája, közösen GyeKo-Team-mel. A megközelítése nem volt egyszerű, háromszor jártunk oda-vissza az épület együttes előtt, mire rájöttünk, hogy honnan is tudjuk megközelíteni a ládát.
Kár, hogy ezeket a gyönyörű épületeket hagyják így leromlani...

Köszi a rejtést!

zoo_lee+Edit 2008.06.29 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.03
+találtam. Kár, hogy így elhanyagolták a helyet.

qtatom 2008.06.24 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.49
6 napos budapesti 450km-es biciklis ládázás.

LentFent
LentrőlFentről
szirteyzsu 2008.06.23 22:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

picipanni 2008.06.23 22:26 - Megtaláltam
A tervezettnél kicsit kiadósabbra sikerült esti ládázás...

atros 2008.06.23 13:58 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.56
Megvan.

 
Taxte 2008.06.19 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.61
megvan

csandra 2008.06.18 16:00 - Megtaláltam
(Cs)(D) megvan. GPS nélkül.

narpi 2008.06.15 19:29 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

IVBela 2008.06.15 14:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.52
Érdekes hely, kár hogy ilyen lepukkant. El tudom képzelni milyen volt, amikor használták! Kár érte... :(

Ruttkay 2008.06.13 19:41 - Megtaláltam
Jól körbejártam! [wapon beküldött szöveg]

Ich.. 2008.06.08 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.89
Könnyű találat.

vakond87 2008.06.03 20:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.45
Megtaláltam. Szép igényes a marica.

Atus2000 2008.06.01 00:00 - Megtaláltam
megvan :)

Heni&Gábor 2008.05.25 11:40 - Megtaláltam
Megvan.

Piriloro 2008.05.23 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.85
OK.

kertiati 2008.05.17 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, a kis nehézséget csak az okozta hogy a tárgy pozícióját a kütyü egy picit másnak jelezte. N47 29.704 E19 02.518 magasság 132m

erbeo 2008.05.15 16:37 - Megtaláltam
Munka utáni séta keretében, rövid esőszünet után kerestük fel a helyet. Már többször voltam itt, most is nagyon tetszett.

Ládafia 2008.05.08 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Könnyű, kora esti ládázás keretében. Köszi a rejtést !

dbkh 2008.05.05 16:05 - Megtaláltam
megvan. GPS nélkül. Térképpel.

4adventure 2008.05.04 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.28
Megtaláltuk!

Popeyemazsi 2008.05.03 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.11
Ebből a nézetből még nem láttuk az ifjúsági parkot. Sajnáljuk, hogy hagyták így tönkremenni. Köszi a rejtést

lacuskax 2008.04.27 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.56
Megtaláltam

R.Guszty 2008.04.26 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.88
Mire odaértem szakadni kezdett a zápor. Így kicsit nehéz volt a PDA-t az esőtől védeni és navigálni is egyszerre. Ennek ellenére könnyen meglett.

Janus101 2008.04.25 20:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Nagyon szép és érdekes hely! Köszi szépen!

Stautoma 2008.04.24 16:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
A vár déli része a kedvencem. Volt egy időszak amikor sokat jártam ide :)
Köszi a rejtést!

az középen kamera
 
barathg 2008.04.20 19:02 - Megtaláltam
Csipet csapat új regisztráció

[Jóváhagyta: drabik, 2011.06.21 10:46]

ratagi 2008.04.20 19:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.60
AZ ÖTÖDIK: Szép környezet lenne, a várbazár nagyon szép lehetett fénykorában, azt meg nem is tudtuk, hogy van itt egy török temető.

csipet_csapat 2008.04.20 19:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.62
critical mass városi kesser séta
hát a vár ezen a részén még nem is jártunk korábban...

anettnori 2008.04.16 10:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.06
Meglett. Elég igénytelen rejtés.

Astral! 2008.04.12 22:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.52
Pesti létemre, mindíg csak elmentem a hely mellett. Pedig tényleg gyönyörű, mondhatnám beleszerettem. És fájt látni, hogy mennyire elhanyagolt. Nem lenne szabad egy ilyen helyet így pusztulni hagyni.

wadi 2008.04.12 19:05 - Megtaláltam
Könnyű volt köszi ,Ifiparkból már sose lesz semmi , lehangoló. Vandi Wadi

Sünik 2008.04.10 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.18
szép!!!:DDD

reweptor 2008.04.10 00:00 - Megtaláltam
ez is megvan:)

Cirip & Cicmic 2008.04.09 18:15 - Megtaláltam
Évfordulós ládázás, nagyon hangulatos, kedves, csendes, eldugott hely. Igazi tavaszi séta keretében sikerült megtalálnunk. Azt persze most sem értettük, hogy a Tabán és a Vár-oldal egyik legzegzugosabb, legromantikusabb parkjában miért kell mindenhol szemétnek lennie...

Carlo 2008.04.09 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.74
Megtaláltuk, nosztalgiáztam egy kicsit, valamikor jó kis bulikat csináltunk itt.

szadi&agi 2008.04.08 17:06 - Megtaláltam
Kösz a rejtést!

88pebo88 2008.04.05 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Jó helyen van nagyon, még sosem jártunk itt.

lakkanto 2008.04.03 19:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltam.

bodicsek 2008.04.01 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Egyszer lattam egy fotot, amin tele volt tancolo emberekkel a hely. Hat lehetett egy hangulata az itteni buliknak. Mintha ereztem volna egy pillanatara...
Koszi a rejtest, egy elmeny volt!

Geri89 2008.03.31 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Húúúú, kicsit fáradt lehettem, hogy GPS-el együtt csak a harmadszorra nekiindulva találtam meg. :D Először rossz helyre mentem fel, aztán lementem, és lenn rájöttem hogy mégse arra van, és végül megint felmentem ahonnan azelőtt lejöttem amikor rájöttem, hogy rossz helyre jöttem. Mikor meggyőződtem, hogy valóban rossz helyen vagyok, innen már nem mentem le, hanem fel a Várba és onnan le egy oldalsó lépcsőn, és ekkorra már meg is lett a rejtés kis gyaloglás után. Nekem akármilyen bonyodalmas volt a megtalálás, felettébmód tetszik a hely, az a hangulat amit áraszt, utánozhatatlan. Csak kár, hogy ahogy mindenhol, itt sincs teljes köztisztaság.
Köszönöm a rejtést!
Üdv!

langvince 2008.03.26 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Szegény Ifipark, így múlik el a világ dicsősége

cc 2008.03.25 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.41
Elsőre nem lett meg, mert a várban kerestük, aztán másodszorra simán meglett! Köszönjük a rejtést!

Shongohan 2008.03.24 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Megtalaltam :)

kalahári 2008.03.23 17:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.15
Húsvéti ládázás. Könnyü kis séta a várban. Hamar meglett. Köszi a rejtést.

vaslemez 2008.03.23 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.72
Elég lehangoló a látvány.

kicsiogre 2008.03.23 15:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Mókás volt elképzelni, micsoda bulik lehettek itt annó.

imori 2008.03.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 2.58
egy ládát megért volna a környék

kb ibic 2008.03.19 21:00 - Megtaláltam
Megvan

zsebeszter 2008.03.18 17:23 - Megtaláltam
Munkaután sétáltam kicsit... Köszi a lehetőséget.

Istyu 2008.03.18 17:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Megvan! :)) [wapon beküldött szöveg]

Istenem, hol vannak már azok a forró nyarak, azok a felejthetetlen bulik, a rengeteg haver és az a kökényszemű lány? Illés, Omega, Scampolo, Kex, Bergendi és még jónéhány fantasztikus banda nyomta itt a beatkorszak hajnalán. Egy-egy koncertre már bejutni is nagy dolog volt, Rajnák főrendező és kopói hamar kipenderítették a "kétes" elemeket. Örömmel láttam, hogy még áll a híres-hírhedt Nagy-fa, pedig már az én időmben is rozoga volt.

 
usakal 2008.03.17 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
.

Hodito Hodok 2008.03.16 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.57
Régóta ismert helyen, nem sejtett rejtés meglett!

wb 2008.03.16 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.46
Először megijedtem (nem nagyon), hogy bekell mászni a lezárt épület területére, de végül meglett.
Köszi a rejtést!

Schmauder Tamás 2008.03.15 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.59
ok

elefánt 2008.03.09 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
A mai nap második ládája. (GPS nélküli találat!)

 
Bagira 2008.03.09 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.91
Meglett.

Ferencz család 2008.03.08 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Erzsébet királyné még mást láthatott...

Epitaph 2008.03.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.61
Megvan. Erről az oldalról még nem mentem a vár felé :-)
Kösz

 
AHankóBanda 2008.03.07 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
némileg nehéz volt megtalálni GPS kezelési problémák miatt, sok mást is megmásztunk a környéken:) de meglett:))))

keva 2008.03.03 20:45 - Megtaláltam
Nem volt nehéz:-)

banyesz 2008.03.03 00:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.75
Szeles, éjjeli találat.

farkasék 2008.03.02 15:30 - Megtaláltam