geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
Nyomtatás
Nyomtatás
4041. Balesetmegelőzés Szentendrén (GCAJAJ)
Helytelen sebességválasztás eredménye
Helytelen sebességválasztás eredménye
200-al hajtott a BMW-s
200-al hajtott a BMW-s
Két fiatal halt meg a vezető felelőtlensége miatt
Két fiatal halt meg a vezető felelőtlensége miatt
A baleset 1.77 sec alatt történt!
A baleset 1.77 sec alatt történt!
Helyszínelés a Telep utcai gyalogátkelőhelynél
Helyszínelés a Telep utcai gyalogátkelőhelynél
a helyszínelési nyomok krétával rögzítése
a helyszínelési nyomok krétával rögzítése
Baleset a Korzón
Baleset a Korzón

Nem biztos, hogy a mentő visz el...
Nem biztos, hogy a mentő visz el...
Szentendre Város Balesetmegelőzési Bizottsága
Szentendre Város Balesetmegelőzési Bizottsága
OBB Marci
OBB Marci
Fiatalok Egymásért
Fiatalok Egymásért
Felelősek vagyunk a többi közlekedőért
Felelősek vagyunk a többi közlekedőért
Szentendre
Szentendre

Szélesség N 47° 40,592'
Hosszúság E 19° 4,458'
Magasság: 127 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2015.08.11 20:43
Megjelenés időpontja: 2015.08.11 20:43
Utolsó lényeges változás: 2018.01.05 17:35
Utolsó változás: 2018.06.19 21:18
Rejtés típusa: Multi geoláda (2H+1V)
Elrejtők: skiccpausz
Felhasználó: skiccpausz
Nehézség / Terep: 3.5 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 3500 m
Megtalálások száma: 316 + 2 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.7 megtalálás hetente
A geoláda nincs bejelentve a geocaching.com-on.


Ez egy háromállomásos rendhagyó, figyelemfelkeltő városi-multiláda.


A jelszóért cserébe a Szentendrei Rendőrkapitányságon ajándék jár a lelkes megtalálóknak. További információk a ládában.

1. mikroláda:
A jelszót tartalmazó mikroládát a gyalogátkelőhely egyik végén található beton oszlopon, "csavarosan" elrejtve lelitek. (5 betű)
2. virtuális:
A jelszót egy, a "zsákzebrához" közeli, fekete korlát északi végén bekukkantva találjátok. (3 szám, ami osztható 10-el)
3. a láda: "Képzeld magad villanyszerelőnek:) (Feltűnés mentesen találjátok meg és figyelmesen csukjátok vissza az ajtaját!)" (7 betű)

A jelszó ebből a három jelszórészletből tevődik össze, sorrendben egybeírva. (összesen 15 karakter)A ládába TravelBug NEM helyezhető.


A rejtés célja

A ládák elhelyezésével a baleset-megelőzés fontosságára, a szabályok betartására szeretnénk felhívni a figyelmet. Mindenkit hazavárnak! Fordítsunk több figyelmet a KRESZ szabályok betartására, figyeljünk oda egymásra.
Szentendre Város Balesetmegelőzési Bizottsága három helyszínt választott - nyilván lehetne több - de most ezeket szeretnénk kiemelni.

Megközelítés

Tömegközlekedőknek a H5-ös hévvel ajánljuk a Szentendrére kijutást. Menetrend itt.
A hév végállomásától gyalog érdemes megközelíteni a láda pontjait. Érdemes ebben az esetben az 1.pontot utolsóként meglátogatni, mert ehhez van a rendőrség a legközelebb, ahol a jelszóért cserébe extra ajándékot lehet kapni.

Kerékpárosoknak a legkönnyebb a helyzetük. A héven lehet kerékpárt szállítani és az összes ládapont viszonylag közel van a végállomáshoz.
FIGYELEM! Szentendre belterületén a 11 sz. főúton a kerékpáros közlekedés tiltott! Kérlek figyeljetek oda erre a szabályra! A pontok megközelítése a járdán ajánlott.

Autósoknak javasolt ingyenes parkolási lehetőségek:
 N 47° 39,702' E 19° 4,500' 106 m [GCAJAJ+free parkolo]
 N 47° 40,076' E 19° 4,286' 110 m [GCAJAJ+free 2parkolo]
Illetve fizetős:
 N 47° 40,223' E 19° 4,460' 130 m [GCAJAJ+fizeto parkolo]

Szentendre Parkolás Információk
PARKOLÁSTÉRKÉP

A helyszínek

1.pont (virtuális)

Az első pont a 11-es főút Telep utcai gyalogátkelőhelyénél található.  N 47° 39,406' E 19° 4,386' 112 m [GCAJAJ-1]
Az elmúlt években számos baleset történt. Az alábbi szabályokra hívnánk fel mind a járművezetők mind a gyalogos figyelmét!

Gyalogosok közlekedése

"(6) A gyalogos az úttestre akkor léphet, ha meggyőződött annak veszélytelenségéről. Az úttestre váratlanul nem léphet, köteles az úttesten késedelem nélkül átmenni és tartózkodni minden olyan magatartástól, amely a járművek vezetőit megzavarhatja vagy megtévesztheti.
(7) A kijelölt gyalogosátkelőhelyen áthaladó gyalogosnak a járművekkel szemben elsőbbsége van. Ugyancsak elsőbbsége van - kijelölt gyalogosátkelőhely hiányában is - az útkereszteződésnél áthaladó gyalogosnak azokkal a járművekkel szemben, amelyek arra az útra kanyarodnak be, amelyen a gyalogos áthalad. A megkülönböztető jelzéseket használó gépjárművekkel szemben azonban a gyalogosnak elsőbbsége ezeken a helyeken sincs.
(8) A gyalogos olyan helyen, ahol a járművekkel szemben elsőbbsége nincs, mielőtt az úttestre lép, köteles meggyőződni arról, hogy áthaladásával a járműforgalmat nem zavarja. Nem léphet az úttestre, ha a jármű olyan közel van, hogy annak zavarása nélkül az úttesten átmenni nem tud."


Magatartás a gyalogosokkal szemben

"43. § (1) Kijelölt gyalogosátkelőhelyen a járművel a gyalogosnak elsőbbséget kell adni. Útkereszteződésnél a bekanyarodó járművel - kijelölt gyalogosátkelőhely hiányában is - elsőbbséget kell adni a gyalogosnak, ha azon az úttesten halad át, amelyre a jármű bekanyarodik.
(2) Azt a helyet, ahol az (1) bekezdés értelmében a gyalogosnak elsőbbsége van, a jármű vezetőjének csak olyan sebességgel szabad megközelítenie, hogy a jármű vezetője az elsőbbségadási kötelezettségének eleget tudjon tenni. A jármű vezetőjének a kijelölt gyalogos-átkelőhelyet csak fokozott óvatossággal és olyan sebességgel szabad megközelítenie, hogy a járművel, amennyiben szükséges, a gyalogos átkelőhely előtt meg is tudjon állni.
(3) A kijelölt gyalogosátkelőhely előtt megálló vagy forgalmi okból álló jármű mellett meg kell állni és továbbhaladni akkor szabad, ha a vezető meggyőződött arról, hogy azt a gyalogosok elsőbbségének a megsértése nélkül megteheti."


Tehát a gyalogosnak elsőbbsége van ... ha megadják neki!

Egy másik fontos dolog az itt átkelőknek, hogy párhuzamos közlekedés esetén fokozottan figyeljünk az elsőbbségadás meglétére. Ugyanis lehetséges, hogy az egyik sávban haladó autó megadja az elsőbbséget, míg a másikban még a lassítás sem történik meg.
Ez a figyelemfelhívás vonatkozik az autósokra is, hogy ha megállás történik a velünk párhuzamos sávban egy gyalogosátkelőhelynél - lehet, hogy nem látjuk okát - de feltételezzük azt, hogy elsőbbségadás történik egy átkelő gyalogos felé. Adjuk meg mi is az elsőbbséget, álljunk meg.

A gyalogos közlekedés-szabályok - kicsiknek

Érdekes "játék" itt megfigyelni, hogy mennyi idő ácsorgás után adják meg az autósok a gyalogosnak az átkelés lehetőségét. Eredmények jöhetnek log-ba:)

2.pont (virtuális)

A második pont a Dunakorzón található.figyelem  N 47° 40,217' E 19° 4,717' 107 m [GCAJAJ-2]
Frekventált kiránduló hely, sok gyalogos, sok gépkocsi. Felhívjuk a gyalogosok figyelmét, hogy nem lezárt városrészről beszélünk, van gépjármű forgalom. A gépkocsivezetők figyelmét pedig arra, hogy sok a gyalogos, sok a gyermek. Figyeljünk fokozottabban egymásra. Sajnos az évek alatt több kerékpáros, gyalogos gázolás történt ezen az útszakaszon.

3.pont (láda)

A harmadik pont, ami egyben a láda is, az Egres utcai emlékműnél található.  N 47° 40,592' E 19° 4,458' 126 m [GCAJAJ-3]
Itt 2008 augusztusában a sebesség helytelen megválasztása sebesség korlátozáskét fiatal életét követelte. Az elhunytak családjainál, az utasnál és a gépkocsit vezető fiatalember életében is mély nyomott hagyott a baleset. Ezen a helyszínen a fiatalok figyelmét szeretnénk felhívni, hogy vigyázzanak magukra, figyeljenek oda egymásra!

A BALESET - 200-al belterületen!

FIGYELEM!
Személygépkocsival, motorkerékpárral, valamint 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival a következő sebességgel szabad közlekedni:
- autópályán 130 km/óra
- autóúton 110 km/óra
- lakott területen kívül 90 km/óra
- lakott területen 50 km/óra

A sebességet úgy kell helyesen megválasztani, hogy az ahhoz tartozó féktávolság ne legyen hosszabb, mint a belátható útszakasz hossza. A jármű vezetőjének úgy kell megválasztani a sebességét, hogy az előtte lévő, a vele azonos vagy keresztező irányban haladó akadályt kellő időben észlelhesse és szükség esetén előtte biztonságosan megálljon. Ezt persze külső okok is befolyásolhatják, gondolva itt az időjárásra (eső, köd, stb.) az útvonalvezetésre (bukkanó, útkanyarulat), forgalmi viszonyokra. Minden helyzet más sebességet igényel. Mindent figyelembe véve kell megválasztani a biztonságos sebességet.

Szentendre Város Balesetmegelőzési Bizottsága

A Bizottság 2013 tavaszán létrehozott a Facebook-n egy oldalt. Azóta itt megosztjuk az aktuális híreket, képeket töltünk fel azokról az eseményekről ahol részt vettünk. Célunk Szentendre Rendőrkapitányság illetékességi területén a balesetek számának csökkentése, gyalogos forgalom és a kerékpáros közlekedés biztonságossá tétele. A gyermekek és a fiatalkorúak helyes közlekedésre nevelése.

Alább egy kisfilm tekinthető meg, ami a Szentendre Város Balesetmegelőzési Bizottság és a Sashegyi Sándor Általános Iskola, Művészeti és Rendészeti Szakközépiskola közreműködésével készült.
KISFILM

A facebook oldal:
Szentendre Város Baleset Megelőzési Bizottsága

Egyéb információk

KRESZ
www.police.hu
Szentendrei Rendőrkapitányság
Négy KRESZ-szabály, amit csak kevesen ismernek
SEBESSÉG HELYES MEGVÁLASZTÁSA
Egy elgondolkodtató történet
Rövid zebratörténet
SOHA na hagyjuk gyermekünket egyedül a kocsiban - VIDEO
Frissítse fel KRESZ-tudását!

Hasonló témát dolgoz fel Óbudán a GCVEZO láda is.

Szentendre város honlapja

A láda megtalálóinak jutalmáról

Az első három megtaláló "családi" ajándékot kap, minden további megtaláló kisebb ajándékban részesül. Az ajándékokat a Szentendre Rendőrkapitányságon  N 47° 39,488' E 19° 4,452' 106 m [GCAJAJ+Szentendrei Rendőrkapitányság] lehet átvenni, információk a ládában.

Ládatörténet

2018.01.05.
Miután az oszlopot felújították a "láda" újra visszakerült a zebra közvetlen szomszédságába.
Még új színe van, könnyű megtalálni.
Illetve a gyalogátkelőt kicsit felturbózták! Most már lehet zászlót lengetni átkelésnél :)
skiccpausz

2016.03.06.
Az 1. pont mikroládája javítva, mert eltörött a jelszóhordozó.
skiccpausz

2015.08.12.
A DOBOGÓS MEGTALÁLÓK ÉRTÉKES CSALÁDI AJÁNDÉKBAN RÉSZESÜLNEK!!!

2015.08.11 20:43
A láda kihelyezve.Webkamera a közelben
katt

Flag Counter
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (139 db): környezet: 4.36 rejtés: 4.85 web: 4.77 átlag: 4.66

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 - megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 - a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


Hegyo 2019.02.17 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 3/Rejtés: 4/ Web: 4 [g:hu 1.6.1x]

Jaksi74 2019.01.19 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Zogeboka 2019.01.02 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk a családdal, köszönjük.
BÚÉK !!!!!

Livi123 2018.12.27 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bzz 2018.12.27 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kupec 2018.12.26 08:53 - Megtaláltam
Ötletes rejtések.

fTyler 2018.11.11 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mayagabor 2018.11.06 20:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

kismaczu 2018.11.02 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Dicséret az ötletes rejtésekért.A pontok kereshetők a Szentendrei multikkal. Köszi

 
fkmaster 2018.10.28 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.30
Vasárnap reggel az óváros is csendes volt még, pilisi kirándulás előtt meglátogattam az újabb szentendrei ládákat, köszönöm a rejtést.

Szilvil 2018.10.26 19:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! Az 1. ponthoz rejtői segítség kellett (köszi itt is!), tényleg nagyon ötletes :) Vigyázzunk egymásra :) [Geoládák v2.2.5]

dev86xr 2018.10.26 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

ErdőCsöndje 2018.10.07 14:27 - Megtaláltam
Köszönöm!

Emese62 2018.09.19 08:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Szép környezet, szomorú tények. Köszönöm a segítséget.

IMG_1801IMG_1786
IMG_1955IMG_1985
IMG_3573 
Bonbonetti 2018.08.17 19:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Szöszke15 2018.08.14 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Akubb 2018.08.08 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.38
Laza esti szentendrei séta közben kettesben bejártuk a multi pontjait.
A rejtések ötletesek, gondolkodtatók, de azért könnyen meg is találhatók. Nekünk különösen az első pont tetszett, :)
Köszönjük a rejtést!

Hodykölyök 2018.07.29 21:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

Csureszh 2018.07.29 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Táborozás alkalmával kerestük fel a helyszíneket. A rendőrségen a kis ajándékokat is megkaptuk, nagyon tetszett a gyerekeknek.

Glac 2018.07.20 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

StellaDeFrász 2018.06.26 21:24 - Megtaláltam
Frászosítva! 🤡 Köszönöm a rejtést. [Geoládák v2.2.4]

Spátabár 2018.06.18 18:55 - Megtaláltam
Legelőször a 2. pontot találtam meg, ami könnyen ment. Utána a 3. pont találódott meg, amiben öcsém sokat segített. A lelkes ládászok felfeszítették a villanyoszlopok alján lévő ajtókat, és ott kotorásztak, hogy látszódnak a vezetékek. Legnehezebben az 1. pont lett meg. Már legalább 10 alkalommal kerestem fel, és összesen vagy 3 órát kerestem, míg végül felhívtam a rejtőt, aki elmondta a rejtekhelyet. Tapasztalt kereső vagyok, 37 ládát már magam mögött hagytam, de ez kifogott rajtam. Köszönöm a rejtőnek a segítséget, és a rejtést. Az ajándék majd legközelebb. :)

esztelneki 2018.06.17 13:25 - Megtaláltam
Bringával megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

TothTi 2018.06.12 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

RékaésAdrián 2018.06.10 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Viczi 2018.05.27 15:46 - Megtaláltam
Nagyon jó rejtések, furcsa helyeken. De értem. Köszönjük.

BLUEway💙2016! 2018.05.26 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
A "csavaros rejtés" nagyon 5letes, de néhány perc keresgélést azért igényelt a zebránál. A Dunakorzón sétáltunk és napoztunk kicsit..., no nem sokáig, mert a parkolóóra (360,- Ft /óra!) sajnos gyorsan leketyegett. :) Thanks.

20180526_11141220180526_111419
Wulka2 2018.05.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Köszönöm a rejtést és az ajándékot! :)

dildi 2018.05.21 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm rejtést és az ajándékot is! Olyan jó érzés, hogy most nem azért jöttünk a rendőrségre, mert valami baj történt velünk, hanem ilyen kellemes apropóból. :)

IMG_3962 
edoszka 2018.05.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 1.70
Köszönjük a jó rejtéseket!
1. pont különösen akkurátus :)
3. pontnál nem volt sok dolgunk, mert összefutottunk egy másik ládázós csapattal és már kezükben volt a láda :)

dino86 2018.05.20 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Mizo6869 2018.05.12 16:56 - Megtaláltam
Ez egy érdekes rejtés. Az első pont nagyon ötletes. A második ponton a darazsak átvették a hatalmat. Felirat nem található, de a Neoton nekem is segített. A 3. láda rendben. Leírás szerint a jelszóval felkerestük a rendőrkapítányságot. Hiába volt leírva, mégis meglepődtünk, hogy kaptunk ajándékot. Köszönjük a rejtést. Mia, Bogi, Gábor, Zoli.

diego 2018.05.05 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]
2. Ponton a darázsfészek pont kitakarja a jelszót. Amikor kirepültek, nagy nehezen sikerült kisilabizálni, de sikat segített a Neoton ;-)

mcfreeze 2018.05.05 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

csg69 2018.04.29 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.34
Nagyon jó rejtések, gratulálok :) A második ponton érdemes vigyázni a darazsakkal!

peterpan 2018.04.15 12:00 - Egyéb
HÉV-vel kivittük a bringákat Szentendrére, hogy körbetekerjük a várost. Ennek a ládának a pontjai adták a keretet.
Sajnálatos, a két fiatal halála, mivel magam is apuka vagyok ez különösen kézzelfoghatóvá teszi a láda mondanivalóját.
A második pont rejtekébe darazsak kezdtek fészket rakni, legalábbis kettő csíkos-potrohú figyelt a cső végéből.
Az első pontra végül nem került sor, mivel a hazaútra tartogattuk a fenekünket. Sajnos a kockaköves burkolat miatt elég viseletesek lettek az ülőgumóink, vagy az elmúlt fél év kihagyása után sok volt a 28km az egyenbillengészeti-körduplányon.

Nikicsu 2018.04.14 22:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

KataJani 2018.04.07 13:41 - Megtaláltam
Túravezetői Skanzen látogatás után. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ratagi 2018.04.02 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

krisz17krisz 2018.04.02 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, nagyon ötletes a mikroláda rejtése =) Köszi

álomfogók 2018.04.01 18:36 - Megtaláltam
Nagyszombat délutánján szoktunk Szentendrén sétálni egyet, most Húsvét vasárnapra csúszott.

Emerich63 2018.03.30 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

20180330_154841 
EmesESE 2018.03.24 12:29 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.25
Megtaláltuk. 🙂
Profi rejtés. Csak az zavart, hogy a forgalmas ut mellett kellett kutatnom, és szomorú tragédiák huzódnak meg e rejtés ponjai körül.
Köszönjük a lehetőséget. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

SagiK 2018.03.14 13:45 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

Bamse 2018.03.12 15:42 - Megtaláltam
Délelőtt Szentendrén volt dolgom, ahova biciklivel mentem. Később legalább az egyik helyi rejtést szerettem volna kipipálni, így nekiláttam e multi felkeresésének. Jól ismerek erre mindent, több tucatszor érintettem már régebben a pontokat. Az elsőnél nem akartam elhinni, hogy találok valami jelszó félét, annyiszor körbejártam az oszlopot, de azért rájöttem mit nézzek meg. Tetszett ez a megoldás, nagyon profi. Itt kaptam egy telefont, hogy gyorsan menjek haza... Mivel nem akartam félbe hagyni a vadászatot, így délután visszatekertem a másik két pontra. A fiatalok balesetére emlékszem, sokáig beszédtéma volt ez az értelmetlen tragédia. Hihetetlen, hogy már lassan tíz éve történt. A meglepetésért egy másik alkalommal mentem el. :-) Köszi a rejtést!

Pimpi69 2018.03.11 18:42 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést,és a segítséget.

VINAX 2018.02.18 15:31 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtő munkáját!
★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.2]

emiGrant 2018.02.12 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Nagyszerű kezdeményezés. Engem sokszor figyelmeztetnek, hogy túl gyorsan megyek vagy nem jelzek stb., stb. Megpróbálom fejben tartani és megfogadni az intelmeket ezen a ládaoldalon és köszi a rejtést! :)

GYEZegzug 2018.02.12 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.26
Ismét esőben. Köszi szépen a lehetőséget.

VaVi 2018.01.19 18:40 - Megtaláltam
köszönjük az ajándékot ;)

Molli 2018.01.06 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.95
Örülök, hogy meggyógyult a láda és köszönöm a rejtést!

skiccpausz 2018.01.05 15:51 - Egyéb
Miután az oszlopot felújították a "láda" újra visszakerült a zebra közvetlen szomszédságába.
Még új színe van, könnyű megtalálni.

Illetve a gyalogátkelőt kicsit felturbózták! Most már lehet zászlót lengetni átkelésnél :)

jó keresgélést,
skiccpausz

 
Pupu 2017.10.07 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.29
Régóta szemeztem ezzel a ládával, de megtalálását elhalasztottam addig, míg - hosszú küzdelmünk jutalmaként - feloldják a kerékpározás tilalmát a 11-es út szentendrei átvezető szakaszának négysávos részén, és legálisan mehetek végig bringával. Most eljött ennek az ideje.
Szerintem a tiltás feloldása és a kerékpáros nyom felfestése balesetmegelőző hatású, mert véget vet a tiltott, ezért az autósokat irritáló biciklizésnek azon az úton, amely a Pilis kapuja, de a helybelieknek is fontos közlekedési ütőér.

IMG_4207IMG_4231
segoy 2017.09.30 13:40 - Megtaláltam
!

Szabó Család 2017.09.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.27
Az első pontnál oszlop csere történt, de a rejtés még a helyén van.(ötletes)
Köszönjük a rejtést.
Közös találat.

walky 2017.09.16 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vidoree 2017.09.16 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

katica 2017.09.10 18:49 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

snucee 2017.09.10 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kobrakiraly 2017.09.09 18:59 - Megtaláltam
Köszönöm az ötletes rejtést.

Access Denied 2017.09.09 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Huncutka01 2017.09.09 18:08 - Megtaláltam
Köszönet a rendkívül ötletes rejtésért. Információ e rejtőnek, áll az új villanyoszlop.

CsKriszti 2017.09.02 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Janisoft 2017.08.26 18:20 - Megtaláltam
Az 1.pont zsenialis! :)

sereva 2017.08.23 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést.

dvorcsakl 2017.08.23 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam! Tetszett, hogy bár a koordináták és a leírás egyértelmű volt, mégis kellett egy kicsit dolgoztatni az agyat. Mivel a ládák keresése előtt voltam a yardon, utána már nem mentem vissza az ajándékért. :-)

halaszkiraly 2017.08.22 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

geomag 2017.08.22 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rekanna 2017.08.16 00:00 - Megtaláltam
Tetszett a rejtés! Az ajándékért sajna már nem tudtunk bemenni, mert este lett, mire minden ládát megtaláltunk. :)

Csomi89 2017.07.20 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.11
Köszönöm az ajándékot.

Az első pont nagyon ötletes. :)

erdélyiek11 2017.07.08 14:21 - Megtaláltam
Meglett köszönöm.

SzabEdAn 2017.07.08 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ellfelek 2017.07.05 10:30 - Megtaláltam
Szentendrén egy picit elidőztem a három multi ládával. No meg az első ponton a rejtekkel, de jó és ötletes. A harmadik ponton viszont annyira villanyszerelőnek éreztem magam, hogy olyan helyre is benyúlkáltam, ahová nem kellett volna... :)
Köszi a rejtést!

IMG_20170705_100437 
ikba88 2017.06.24 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :)

Judith 2017.06.22 19:40 - Megtaláltam
Megcsíptem!

Norbee97 2017.06.22 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.81
Szentendrei ládázás 3/10.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Egyszerűen fantasztikus multi volt. :) A város maga nagyon tetszett, és bár a láda közvetlen környezete nem mutatott nevezetességet, azért mindenesetre ötletes. Az első pont néhány perc után meglett a GCSZMU keresése után, majd a többi szentendrei ládával p