geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
3404. Duna-Tisza csatorna - A füstbe ment terv (GCDTCS)
A csatorna bejárata
A csatorna bejárata
A megépített és a tervezett nyomvonal
A megépített és a tervezett nyomvonal
A távolban Dunaharaszti templomtornya
A távolban Dunaharaszti templomtornya
A ráckevei Duna-ág
A ráckevei Duna-ág
Irány Dabas
Irány Dabas
A közeli, frissen felújított kápolna
A közeli, frissen felújított kápolna
Tildy Zoltán, a Magyar Köztársaság 1. köztársasági elnökének előszava Duna-Tisza csatorna tanulmányhoz
Tildy Zoltán, a Magyar Köztársaság 1. köztársasági elnökének előszava Duna-Tisza csatorna tanulmányhoz
A tervezett gyóni vízlépcső és hajóátemelő távlati képe
A tervezett gyóni vízlépcső és hajóátemelő távlati képe
Kubikusok építik a csatornát
Kubikusok építik a csatornát

Tildy Zoltán
Tildy Zoltán


Szélesség N 47° 21,319'
Hosszúság E 19° 4,352'
Magasság: 99 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2012.09.23 14:00
Megjelenés időpontja: 2012.09.23 14:21
Utolsó lényeges változás: 2018.10.14 12:27
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Edit, Roland
Felhasználó: housefly
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 1600 m
Megtalálások száma: 450, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.2 megtalálás hetente


WAP
12x8x7 cm-es konyhai doboz, a parttól kb. 5m-re mesterséges tárgyba rejtve.

A ládába TravelBug nem helyezhető.

Megközelítés
Tömegközlekedéssel:
- A Ráckevei HÉV-vel Dunaharaszti külsőig kell jönni, majd innen kb. 4km-re van a láda.
- A Volánbusszal érkezőknek a Népligettől indulva Dunaharaszti, Bajcsy-Zs. utcai megállónál kell leszállni. Innen kb. 2 km kellemes séta.
Az autóval érkezőknek javasoljuk a ládához viszonylag közel fekvő parkoló használatát:  N 47° 21,021' E 19° 4,221' 100 m [GCDTCS+parkoló]
Innen egy 1,6 km-es csatorna parti sétával lehet eljutni a ládához.
Kerékpárral a rejtekig el lehet gurulni.A láda kihelyezésének célja

Ezzel a ládával egy több száz éve tervezett, de a mai napig el nem készült mesterséges csatorna kiindulópontjához invitálunk Benneteket.
A Duna-Tisza csatorna, amely a Kiskunságon át vezetne, a Dunát kötné össze a Tiszával, körülbelül a Dunaharaszti-Dabas-Cegléd-Szolnok vonal mentén. A csatornából eddig csak egy kis rész, 22 kilométer készült el.
Nem feltétlenül a táj szépsége (bár azért az sem elhanyagolható) miatt invitálunk ide Benneteket. Inkább azért, hogy felhívjuk a figyelmet, hogy az egyéni és politikai érdekek akár több száz éven keresztül tudnak hátráltatni egy nagy, az egész országunk számára fontos döntést, vállalkozást.

A Duna-Tisza csatornáról
Magyar szakemberek közel 300 éve ostromolják a kormányokat a Duna és a Tisza összekapcsolásának követelésével. Az eddigi 13 kísérlet megbukott az érdekellentéteken, és a kormányok rövid távban gondolkodó politikáján. Az elmúlt évszázadokban, elsősorban, a hajózás, áruszállítás megindításának szükségessége indokolta a csatorna megépítését. Ma sokkal erősebb érvek! Többek között a XX-XXI. század, a globalizált világ környezetkárosító kihívásai, és az európai együttműködés erősítésének közös érdekei követelik meg, a Duna és a Tisza természetes erőforrásainak hasznosítását.

Az első tervek
A csatorna megépítésének gondolatát először 1715-ben vetette fel a bécsi udvarnál bizonyos Dillher báró, Szolnok parancsnoka. Az ő terve nyomán még Pesttől délkeleti irányba haladt volna a hajózható csatorna, Szolnoknál érve a Tiszába. A megépítés okai között ekkor főként gazdasági és hadi jellegűek húzódtak meg, mert így lehetett volna az Erdélyben bányászott sót, valamint a máramarosi épületfát olcsón elszállítani. A báró számításai szerint a csatorna ára egy év alatt megtérült volna, amit az érintett 16 kerület vármegye lakossága ásott volna ki 3 hónap alatt.

A 19. századi elképzelések
A csatorna gondolata továbbra sem hagyott nyugodni egyeseket, annál is inkább, mivel 1802-ben átadták a Ferenc-csatornát a Délvidéken, amely szintén a Dunát kötötte össze a Tiszával. A vállalkozás üzletileg is sikeresnek bizonyult, így báró Podmaniczky József mellett többen is felléptek a csatorna megépítése mellett, majd az 1840. évi Országgyűlés még törvényt is alkotott a "Dunát a Tiszával összekötő csatornáról".
Azonban a munka nem kezdődött el. Ezek után gróf Széchenyi István, Reitter Ferenc, Zichy Jenő gróf is felvetette a csatorna megépítésének gondolatát.
A kiegyezés után, szintén többen javasolták a Duna-Tisza-csatorna megépítését, de ez ekkor sem realizálódott.

A 20. századi építkezések
Az első világháború után Magyarország tengerparttal nem rendelkező országgá vált és elvesztette a Délvidéken húzódó Ferenc-csatornát is, így egyre többen sürgették a két nagy folyót Magyarország területén összekötő csatorna megépítését. Külön lendületet adott ennek a Mahart új folyami tengerjáró hajóflottájának megépítése, valamint a csepeli szabadkikötő további bővülése.
Összesen 11 nyomvonalat vizsgáltak meg az 1930-as években, majd 1943-ban törvényjavaslat készült báró Bánffy Dániel földművelésügyi miniszter aláírásával, melyben a csatorna megépítését "a magyarság legeredetibb bölcsőjének, az Alföldnek gazdasági javulását látta". A második világháború nehézségei miatt az építkezés nem kezdődhetett el, majd csak 1947-ben, amikor is maga Tildy Zoltán köztársasági elnök is jelen volt a csatorna megépítésének elkezdésénél. A munkálatok azonban 3 hónap után félbeszakadtak, feltehetően a nagy költségek miatt.
Az egész társadalmat megmozgató felbuzdulás csak az első 22,5 km-es szakasz félszélességben történő elkészítéséhez volt elegendő.
Többféle terv is készült még 1947-ben, magasvezetésű, illetve mélybevágású csatornára is. Az akkori vizsgálatok a mai modern környezeti hatásvizsgálatok elődje.
A munkálatok leálltak 1947 őszén, és azóta sem kezdődött újra az építkezés, bár ismét többfajta nyomvonalterv született.

21. századi elképzelések
Az 1992-ben átadott Rajna-Majna-Duna-csatorna bebizonyította, hogy van ráció a hajózócsatornák üzemeltetésében. Ezt látva Magyarországon is többen felvetették a vízlépcsők, valamint a Duna-Tisza-csatorna megépítésnek szükségességét. Az igazi lökést azonban az adta, hogy az 1970-es évektől a homokhátság fokozatos kiszáradása és az átalakuló éghajlat miatt jelentősen csökkent a Kiskunságban lévő talajvíz szintje. Ezt felismerve 2000 után ismét terítékre került a csatorna megépítésének szükségessége, környezeti és gazdasági szempontokat egyaránt figyelembe véve. A terveknél már számoltak EU-s pénzekkel is, a bekerülési költség egy 2008-as számítás szerint 150-200 milliárd forint lenne.

Technikai jellemzői
Eredetileg 32-33 méter szélességre tervezték, amely elegendőnek bizonyult volna az 1000-1200 tonnás uszályok közlekedtetéséhez. A zsilipes megoldásnál számoltak azzal, hogy a vizet szivattyúzni kell, illetve hogy a Ráckevei-Dunát rendszeresen kotorni a megnövekedett hajóforgalom miatt. A modern tervek is hasonlóan számolnak, valamint új kikötők építését, de egyes vélemények még több kiágazó apró csatornát is számításba vesznek.
A csatorna a Dabas mellett folyó Átok-csatornába csatlakozva délnek fordul.
Egészen a hetvenes évek végéig még fürödni is lehetett benne, amikor is járványveszélyre hivatkozva azt a Köjál megtiltotta.

Ha felkeresitek a ládát javaslom, nézzetek meg a parkolótól 100 m-re lévő, frissen felújított kápolnát  N 47° 20,503' E 19° 4,419' [GCDTCS+Kápolna] is, ami a közelben található GCdhkd láda fontos része, valamint a GCdhss ládát is keressétek fel!

Kellemes sétát és jó keresgélést kívánunk!

Linkek, források:
wikipedia
DTCS


Az oldal látogatói:

Web Analytics and Web Statistics by NextSTAT


Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (267 db): környezet: 4.55 rejtés: 4.76 web: 4.69 átlag: 4.67

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


emiGrant 2019.12.04 10:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Ma DFRi, jómagam és Mira a kutyus egy nagyszerű napot töltöttünk el együtt Csepelen és a 51-es út mellett. Először olyan ládákat kerestünk meg amelyek már Ferinek megvoltak, azután volt egy közös láda ami egyikünknek sem volt meg, és a nap végén azok jöttek sorra, amelyeket már én megtaláltam. 8 helyen jártunk és sokat fotóztunk, annak ellenére, hogy sűrű köd és koraesti félhomály volt egész nap. Ennek a napnak az volt a varázsa, hogy a látnivalón és nem a pontokon volt a hangsúly. Nem volt sem rohanás, sem konfliktus, csak nyugis, élvezetes ládázás egy nagyon jó baráttal.

Ez volt a harmadik láda és igazi öröm volt látni, hogy vannak még nívós ládagazdák, nemcsak hanyagok. Kitűnően kivitelezett ügyes rejtek, és csodás környezet tette ezt a ládát sikeressé nálunk, még a nagy hideg ellenére is. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
Csepelke 2019.11.17 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mikkamakka81 2019.10.21 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

badon 2019.09.25 16:45 - Megtaláltam
Itt lakunk már 4 éve, de csak most kerestük meg. Köszönjük a rejtést. Andi és Csabi [Geoládák v2.2.5]

geocat&geodog❤ 2019.09.08 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Köszönjük!

Norbee97 2019.09.01 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.08
Vakáció bérlet 2019 65/75.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Régóta meg szerettem volna keresni ezt a ládát, ahogy amúgy sok másikat is. :D Maga a történet nagyon érdekes, a hely is nagyon szép, tetszett. A keresés előtt kicsit pihentem, néztem a vizet, és csak később tűnt fel, hogy a láda túloldalán ültem jó darabig. :D Ez a típusú rejtés amúgy az egyik legjobb, találkoztam egyszer már ilyennel, dupla funkciója van... :) [Geoládák v2.2.5]
1195.

IMG_20190901_143411IMG_20190901_143415
IMG_20190901_143427IMG_20190901_144433
IMG_20190901_152247 
tevelady 2019.08.11 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Hegyo 2019.08.11 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet4: /Rejtés5: / Web: 4 [g:hu 1.6.2y]

mlnet 2019.08.06 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A "mesterséges" tereptárgyat igen nehezen vettem észre. [Geoládák v2.2.5]

Miauuu92 2019.08.04 13:11 - Megtaláltam
Nekünk nagyon tetszett a rejtés :)

macikupac 2019.07.19 18:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.51
Pénteki rajtaütés 2.

Egy gyors, gyakorlatilag drive-in találat lett belőle. Kocsival egészen sokáig be tudtunk állni. A vízen vadkacsák úszkáltak, de egyébként már minden és mimdenki a hétvége lázában égett. Itt-ott grillezés, bográcsozás illatát fújta felénk a gyengéd nyári szellő. A láda gyorsan megadta magát, így picit leültünk Frédivel, hogy nézzük a lassan hömpölygő vizet.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

 
erand 2019.07.17 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Ok!

PardiAndi 2019.07.06 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

R0l4nd 2019.06.08 06:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Pogánypeti 2019.05.08 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.6.2y]
Ez volt a mai napi bringás ládavadászatom 5. találata a hatból... :)
Erről a csatornáról már gyerekkorom óta tudok, apám mesélt róla többször is. Eddig csak a vonatból szoktam látni, amikor Taksony és Haraszti közt átmegyek felette, most végre közelebbről is megnézhettem. A GCTTOS multi becserkészése után tekertem ki ide a torkolathoz. A láda gyorsan meglett, logolás után készítettem jó pár képet a két folyóról, kajakozókról, motorcsónakosokról. Visszafelé is a csatorna partján lévő műúton mentem, de már ráérősebben, sokszor megálltam fotózni. Bementem a folyó feletti híd alá is pár képet lőni, majd pedig megnéztem a közelben lévő kápolnát is, ill. megkerestem a mai utolsó ládámat, a GCdhkd-t...
Köszi a rejtést, nagyon tetszett! :)

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2019.05.04 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Aranyos rejtés. Hasonlít az első találatunkhoz. [g:hu 1.6.1x]

VenTOmi 2019.04.27 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zsolt.zsnagy 2019.04.27 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Ötletes rejtés!

HorváthBBGVKH 2019.04.21 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ötletes rejtés!

csörike és maci 2019.04.20 00:00 - Megtaláltam
Ok.

N.Zs. 2019.04.19 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.43
Informatív ládaoldal, jó rejtés, szép környezet.

IMG_5803IMG_5809
Mo-Hó 2019.04.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Szép hely!
Köszi a rejtést!

kasap 2019.03.31 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Gábor és Edit 2019.03.31 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

IMG_20190331_134742IMG_20190331_134939
Gedeon bácsi 2019.03.30 14:59 - Megtaláltam
OK

bimbee87 2019.03.26 20:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

orangebrotherz 2019.03.23 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Mindig köszi a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

esztelneki 2019.03.23 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BPuma 2019.03.03 16:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
+van :) :)

20190303_173028-EFFECTS 
SirCristo 2019.03.03 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tabletta 2019.03.03 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2g]

fa-peti 2019.03.03 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2g]

Gyombi 2019.02.02 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
Jó leírás, szép hely, remek rejtés! Nagyon tetszett, köszönjük szépen!

VINAX 2019.01.13 13:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
Vasárnap délutáni könnyed séta. Profi rejtés, szép környék. Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.5]

IMG_20190113_134041-01 
Fekete párduc 2019.01.06 10:45 - Megtaláltam
Koszi

robinbird 2019.01.06 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Mizo6869 2018.12.30 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Mia, Piri (kutya), Zoli.

Vincenzo65 2018.12.29 11:03 - Megtaláltam
Kigyalogoltam a csücsök végéhez. Jó leírás! Néztem, hátha áttudok menni a csatorna túloldalára, de sajnos maradt az ugyanarra vissza.

gyik01 2018.11.04 18:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! (Korom sötétben) :D [Geoládák v2.2.5]

J&J(jppj) 2018.10.29 13:17 - Megtaláltam
Hát ez könnyű drive-in lett volna, ha nem nehezítjük meg magunknak- igy elég bonyolultra sikerült :).

nepster 2018.07.24 13:56 - Megtaláltam
Bringával, köszönöm.

Winssent 2018.07.21 13:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

verebiz 2018.06.15 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Igényes rejtés. Köszi hogy megmutattad a "félsziget" csúcsát. :)

 
meriveder 2018.05.20 08:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Köszi meglett 😊

KP1965 2018.05.16 17:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Háromládás séta csatornák és mellékágak ölelésében, ez volt a második. Eddig nem is tudtam ennek a csatornának a létezéséről sem. Köszönöm, hogy megmutattátok, nagy élmény volt itt sétálni.

20180516_18025420180516_174935
tádé 2018.04.28 12:37 - Megtaláltam
A ládaoldal nagyon érdekes, ilyen összerendezetten még sosem olvastam a csatorna terveiről. A rejtés igényes, a helyszín is tetszett. Köszönöm!

Floribundus 2018.04.15 17:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Geóka mindenben azt látja, ami...

Wilka74 2018.04.08 16:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Uhh, ezeket a környezeteket nagyon szeretjük. Köszönjük a kalauzolást és a rejtést!

Atiss 2018.04.07 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

deakgabor1990 2018.03.13 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

ha2 2018.03.09 15:10 - Megtaláltam
Szeretem az ilyen igényes ládarejtéseket(magam is alkalmazom).
A vízen kacsák kergetőztek,a telektulajdonosok kíváncsi tekintete kísérte utamat.
Visszafelé alig mentem 100 métert mikor megállt egy autós. Közölte hogy itt ez a szokás,hogy felveszik a gyalogosokat. Isten tartsa meg jó szokásukat. A buszmegállóig elfuvarozott.

 
H+W 2018.01.28 14:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Köszönjük a rejtést!

Kókány_művek 2018.01.20 14:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Jó a kilátás a félsziget csücskéről! Köszi!

csg69 2018.01.07 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.33
Megvan :)

morph 2017.12.23 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Klari2006 2017.11.19 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Sánta8 2017.11.19 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gabi094 2017.11.18 13:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltuk!Köszönjük a lehetőséget! :)

gab.szalontai 2017.10.27 08:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Szép, nyugis környék. Köszi a rejtést.

majeri 2017.09.23 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kilali 2017.09.06 13:52 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

graffz 2017.08.27 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Geoláda atti 2017.08.19 06:40 - Megtaláltam
ok

Gépelési Huba 2017.08.05 21:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.15
szép kis part és szvsz ötletes kis rejtés köszi

Dori es DobosUr 2017.08.05 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Rukkel-tó felé bicajozva.

kétbakancsos 2017.07.26 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Nagyon szép környezet jó rejtekkel. Köszönjük a rejtést!

Logbook
stmester 2017.07.26 11:25 - Megtaláltam
Balra víz, jobbra víz és egy nagyon jó rejtés, csak az utolsó háztól odalátnak, remélem nem gondoltak semmi rosszra, hogy mit csinálunk ott.

Skalp 2017.07.25 15:11 - Megtaláltam
Köszi!

 
ivigeo 2017.06.28 09:33 - Megtaláltam
Köszönjük.

ErdőCsöndje 2017.06.17 17:15 - Megtaláltam
Köszönöm!

bardosgy 2017.06.13 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Orion21 2017.06.11 17:00 - Megtaláltam
Kőszőnjük a rejtést!

Mancilla 2017.06.11 17:00 - Megtaláltam
Köszi

vetele 2017.06.10 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Idei első evezés alkalmával kerestem fel a dobozt. Szép környezet, tökéletes rejtés.

JAck:66: 2017.06.05 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Halász család 2017.06.05 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Rubor 2017.05.29 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Kerékpárral megtaláltam, köszi.

Nikicsu 2017.05.20 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

Chubby 2017.05.20 13:18 - Megtaláltam
Erre csónakázva ezt is sikerült előkotorni. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zoli 2017.05.14 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Szép, nyárias időben kerestük fel a helyet. Nagyon nyugodt, kellemes a környezet, igazi béke szigete a nyüzsgő város után.
A rejteknél éppen horgásztak, így beavattuk a helyieket a ládavadászat rejtelmeibe. Ezek után tulajdonképpen Ők hívták fel a figyelmünket arra a bizonyos "mesterséges tárgyra", úgyhogy könnyű dolgunk volt. :D

Köszönjük szépen az invitálást! Jól éreztük magunkat! :)

Linda, Bence és Zoli

DSCN7941DSCN7947
DSCN7949DSCN7951
DSCN7955DSCN7957
DSCN7959DSCN7962
DSCN7965 
Csucsu07 2017.05.07 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.41
Köszönöm a rejtést

alat300 2017.04.22 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.30
megvan

metal17 2017.04.16 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.99
Szép de szeles időben teljesen kihalt környék csak egy barátságos hattyú.
Ügyes rejtés. Köszi

alexi 2017.04.13 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Nagyon klassz hely! Köszönjük a rejtést!

Anvik619 2017.03.28 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.00
Kellemes déluténi séta volt. Köszönjük

Viczi 2017.03.15 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.78
Kellemes környezet, érdekes környék. Én is belefutottam abba, hogy hátha át lehet menni a másik oldalra valahogy, de sajna nem. Érdekes a leírás is! Dáviddal és Dórival

IMG_9288IMG_9289
IMG_9291 
sasa 77 2017.03.14 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Megvan ötletes rejtés :-) Szép hely.

20170314_160954[1]20170314_161348[1]
20170314_161010[1] 
Mikulás trágársága elüldözött 2017.03.14 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek -ha lesznek- majd otthonról, nem mobilnetről. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]
Hát ide valóban nem jutottam volna el a geocaching nélkül...

SagiK 2017.03.13 12:49 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

SzantoA 2017.03.13 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Kerékpáros találat GCVAEV-GCKZS-GCCSKE-GCSZOL-GCHATE-GC4QZM-GCLHTL-GCDTCS-GCBAER-GCSZLO-GCPOVI útvonalon (94Km)
Köszönet a rejtésért!

sogor36 2017.03.11 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.78
Köszi a rejtést.

TD Adventure 2017.02.26 22:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Sotetben, mint mindig. Nagyon hangulatos februar vegen tiszta kodben! De tenyleg!

DFRi 2017.02.04 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megvagy láda :-)
Szuper a hely,
köszönjük a lehetőséget!
Brigi&Mira&Feri
DFRi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCDTCS_2017024142547.jpg 
krisztarka 2017.01.29 11:00 - Megtaláltam
ok

bolyak 2017.01.29 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Biztos van itt valamilyen meleg forrás, mert csak itt nem volt befagyva a Duna. Ki érti, hogy a madaraknak miért jó a jégen aludni? Hogy hogy nem fagy oda a lábuk?

 
RadvanyiZoli 2017.01.20 20:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zywnyd96 2017.01.15 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

becko 2017.01.15 08:10 - Megtaláltam
Klassz hely, eredeti tervem az volt hogy itt átkelvén a csatorna jegén lerövidítem az utat Haraszti felé, de meglátva a Duna-ág közepén úszkáló kacsákat, letettem róla.

SAM_0606SAM_0611
dzoli1 2017.01.07 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zsirafka 2017.01.04 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

AtiGabi 2016.12.29 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.01
Köszönjük!

denho 2016.12.19 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

racz.tibi 2016.11.29 19:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Meló utáni buksi szellőztetés első áldozata :) Nagyon tetszett a rejtés, köszönöm!

lczandris 2016.11.13 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pikku Peikko 2016.10.23 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
Ketten is horgásztak ott, úgyhogy csak a jelszót lestem le gyorsan. [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

Katka991 2016.09.25 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

csacsa44 2016.09.25 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Köszönjük a rejtést!

Dzsipiesz 2016.09.17 12:46 - Megtaláltam
Okos rejtés. Többfunkciós :) A környék kellemes nyaralóövezet,sok vizimadár fészkel errefelé.

IMG_20160917_125039_editIMG_20160917_125122_hdr
LH458 2016.09.17 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Jó rejtés!
Köszönöm a lehetőséget.

lakkanto 2016.09.11 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon tetszenek az ilyen horgászparadicsomok.

akosgy 2016.09.10 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
23 km-es kenuzás Erzsébetről a Duna-Tisza csatornáig és vissza. Ezt a ládát egészen praktikus vízi úton megközelíteni, szinte mellette lehet 'parkolni'. :) Kicsit be is eveztünk a csatornába az 510-es hídjáig, majd ott fordultunk vissza. Jó rejtés, köszi.

szimari 2016.09.02 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
ok

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2016.08.28 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
+

/Quatermain/

nagyfliszi 2016.08.18 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Szép környezet, ötletes rejtés, igazi nyugis hely.
TFTC.

begeba 2016.08.13 12:42 - Megtaláltam
OK

Tiszaparti 2016.07.29 18:34 - Megtaláltam
Köszi!

Nyúlék 2016.07.23 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
Köszönjük szépen!:)

nmaria 2016.07.08 10:17 - Megtaláltam
Köszönöm!

Szekat 2016.07.07 20:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.65
Megvan!Köszi

Ziziperec 2016.07.07 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.66
Megvan! Köszi!
TFTC
Ötletes, tetszik!

Puzzle Apartman Gyula 2016.07.03 14:08 - Megtaláltam
Nagyon tetszett. Kellemes időben sikerült itt sétálnunk. Köszi, hogy megmutattad.

Mariko 2016.05.16 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szuper láda, jó helyen. :)

BLUEway💙2016! 2016.05.16 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
A környékbeli ládákkal együtt mától ez is "szmájlival" mosolyog ránk... :) THX!

20160516_12333920160516_123345
20160516_12330820160516_123529
loco001 2016.04.16 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Köszönjük, megtaláltuk.

Azt hiszem, jól el lehet itt tölteni az időt tavasztól őszig.

team_Hermes 2016.04.09 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltuk, köszönjük! :)

IMG_20160409_180412IMG_20160409_180525
salem.macska 2016.04.09 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.76
Ötletes, köszi :)

Pumba9 2016.03.20 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2016.03.20 14:36 - Megtaláltam
Megtalálva [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Timcsik 2016.03.13 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sandorsas 2016.03.13 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

solyomeye 2016.03.06 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Megtaláltuk. Közös ládázás othnan-nal.

DSC_0047DSC_0008
DSC_0032DSC_0039
DSC_0052DSC_0049
othnan 2016.03.06 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.83
Közös ládázás solyomeye-ékkel.
Köszönöm a rejtést.

P1510708P1510709
P1510710P1510713
P1510714P1510715
P1510719P1510722
james 2016.03.01 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Fonte 2016.02.20 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Az ajánlott parkolóban hagytam az autót, pedig akár drive-in is lehetett volna. Ennek ellenére nem bántam meg a sétát, szépen sütött a nap, itt-ott már csicseregtek a madarak, éledeztek a kertek.
A láda könnyen meglett. A logbook betelt, hagytam egy tartalékot a ládában. Igaz, nem olyan szép, mint az eredeti, de amíg a rejtők kicserélik, addig a célnak tökéletesen megfelel.

e369 2016.02.07 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük! :)

Hangaborbolya 2016.02.06 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

buranyil 2016.02.06 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Betelt a logbook és a toll is a végét járja! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

c1klon 2016.01.31 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Jó rejtés. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

maxxtro123 2016.01.17 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Csizmások 2016.01.17 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

totik 2016.01.03 10:40 - Megtaláltam
Először rossz oldalra keveredtünk, így minden irányból alaposan megnéztük! :)
Köszönjük a rejtést!
(Viki, Geri) Krisz', TZ

ozeki 2015.12.20 11:40 - Megtaláltam
.

targonczas 2015.12.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Érdekes hely.

b.monika 2015.12.03 11:00 - Megtaláltam
Köszi! :)

hab14 2015.12.03 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Köszi a sétát és a rejtést! :)

gyildarefo 2015.11.12 13:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.77
Nagyon érdekes témájú hely, köszönjük. A belvárosból biciklivel (46 km) a tavaszias 20 fokban.

Duna
joco64 2015.11.12 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Köszönöm.

gege68 2015.10.25 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam én kis feleségemmel. Köszönöm a lehetőséget.A geokavicsot, amit beletettünk kis feleségem festette. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

 
paul 2015.10.24 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.23
Köszönöm a rejtést.

aorcsik 2015.10.10 17:13 - Megtaláltam
Köszönjük a remek rejtést, hagytunk ajándékot :)

Aleph & Rita 2015.10.03 11:45 - Megtaláltam
A rejtektől 23 méterre sikerült leparkolni. :-)
Köszönjük a lehetőséget!

Fixis 2015.10.02 10:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

szuperpocok 2015.09.19 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Tomcache 2015.09.18 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Ok.

alucifer 2015.09.18 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.14
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


 
szollosi73 2015.09.12 12:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.93
Megvan! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Mindenképpen pozitív volt, hogy végig lehetett sétálni a csatorna partján, a nyaralók nem keríthették le a vízpartot. A rejtés nagyon jó, igényes.
Mivel az ajánlott parkolóhely tömve volt, lovas versenyt rendeztek éppen, így közelebb gurultam kocsival, és csak egy rövidebb sétát tettem a parton.
Köszi a rejtést!

urbanj 2015.08.30 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Szép hely, sokan pecáztak az idevezető út mellett. Az ajánlott parkolótól sétáltunk végig, az elején az aszfaltos út nem igazán volt kedvünkre, szerintem nyugodtan lehet közelebb parkolni és onnan levadászni a ládát. Köszönjük a rejtést,

gulya 2015.08.30 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Szellemes. :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCDTCS_20150830124647.jpg 
x16xel 2015.08.15 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Megvan.

pube 2015.08.05 12:24 - Megtaláltam
Gyönyörű hely, zseniális rejtés. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Furtyka 2015.07.20 14:56 - Megtaláltam
Gyönyörű hely!! Köszönöm a rejtést! :)

NZs 2015.07.14 17:42 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Csepel-szigeti kesingtúra 16/9.

A Sport-sziget ládája (GCDHSS) után az előre kinyomtatott térképet nézve, a vízparton, a nyaralók előtti kis úton, gyalogosan indultunk ehhez a rejtéshez. Félúton járhattunk, amikor - a gps térképébe belenagyítva - gyanús lett nekem ez a csatorna! Kiderült, hogy a tervezett megközelítésünk teljesen hibás: a láda a csatorna túlpartján van! Nosza vissza, át a hídon, be a kocsiba és egészen Szigethalomig autóztunk le, amíg hidat találtunk, amin átjutottunk a Duna túlsó partjára. Itt egészen Dunaharaszti-ig gurultunk felfelé, a megadott parkoló helyett egészen megközelítettük autóval a ládát az üdülőövezetben. Megnéztük a csatorna torkolatát, még jó, hogy nem folytattuk utunkat a túloldalon abban a reményben, hogy majd csak átugorjuk azt a csatornát valahogy... :-D Kis bozótharc árán meglett a már többször látott, ötletes és célszerű rejtek. Logoltunk és indultunk is tovább a Dunaharaszti Kálvária dombhoz (GCDHKD).
NZs & EnZo

 
jiimbo 2015.07.12 17:10 - Megtaláltam
Remek!

Nebel 2015.06.30 18:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Többet és képeket később! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCDTCS_20150630181255.jpgGCDTCS_20150630181335.jpg
csbagi 2015.06.24 15:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Három napos, Soroksártól Dömsödig tartó vízitúrán levadászva, Istvánnal.

Cseber 2015.06.24 15:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Megtaláltam Ágival.

eleem 2015.05.30 14:30 - Megtaláltam
köszi. A rejtekhely vicces volt hasonlóval már a Fertő-tónál is találkoztam csak ott egy pele család futott világgá.. óvatosan nyitottam ki.. :-)

richard_szabo 2015.05.26 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.27
Evezés közben.

emmerwald 2015.05.08 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Az utolsó házikó tulajdonosa éppen égetett a rejtek közelében, egy másik meg a láda mellett pecázott...
Egyébként a közeli ládákat is felkerestem. Szép környék, köszönöm a lehetőséget!

[Jóváhagyta: housefly, 2015.05.15 15:52]

z
macibeka 2015.05.03 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

nikoma 2015.05.03 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, nagyon tetszett a hely! Nagyon igényes a rejtés! :)

stikli08 2015.04.25 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam.remek rejtés!!! Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GeoGergo 2015.04.25 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

error404 2015.04.25 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mars3696 2015.04.19 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Gondos rejtés! Szeretem az ilyet!

Első körben a Dunaharaszti - Sportsziget irányából közelítettük meg a helyet, azon egyszerű okból, mert a leírást MoMaszter olvasta el, a GPS-t meg én kezeltem (meglehetősen figyelmetlenül). Így én csak a láda szimbólumot figyeltem, meg azt, hogy közel van. Az aprócska momentum, miszerint van köztünk és a láda közt egy kb. tíz méter széles csatorna, csak akkor szúrt szemet amikor már a partján álltunk és a nádason át sóvárogva tekingettünk a túlpartra. :)

Így aztán be kellett iktatnunk egy kis kerülőt és a másik irányból becserkészni! Köszönjük a játékot!

 
MoMaszter 2015.04.19 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Kis kerülővel, de végülis meglett! Kellemes kis hely a szigetcsúcs!

peterpan 2015.04.19 12:00 - Megtaláltam
És bár első hallásra szimpatikus terv, jó eséllyel már rakják azt a tüzet, aminek a füstjébe fog menni ez is...
" A Dunát a Tiszával összekötő hajózó csatorna megépítése szintén évszázados terv, ami bár megvalósult, előnyeit mégsem élvezhetjük. Ugyanis a Baja és Óbecse között a két folyót összekötő 123 km hosszú, 1802-ben átadott csatorna teljes egészében Délvidéken, a mai Szerbia területén fekszik. Trianon után szükségessé vált tehát egy újabb csatorna megépítése, melyre több terv is született. A pontos nyomvonal kijelölése természetesen a szakemberek feladata, de jelenleg a Tass és Szolnok között húzódó változat tűnik a leginkább megvalósíthatónak. Ez magában foglal egy 100 km hosszú két irányban hajózható csatornát, valamint egy 120-130 km hosszú, É-D irányú öntözőcsatornát, mellyel gyakorlatilag a
teljes Homokhátság vízpótlása megoldható. A nyomvonal gyakorlatilag egybeesik az M8 autópálya tervezett útvonalával, így minimalizálhatók a kisajátítással és a nyomvonal előkészítésével kapcsolatos költségek. A csatorna a két folyó között vízi utat biztosít, valamint az életet jelentő vizet juttatja el a kiszáradó homokhátsági térségbe."

 
dudipeti 2015.04.15 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszönjük... Nagyon jó rejtés...

Roli_Meli_Zoli 2015.04.12 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltuk, szép környék, köszönjük!

Nyúl 2015.04.04 16:02 - Megtaláltam
Meglelve [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Rivelino 2015.03.28 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ötletes! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bogi és Zoli 2015.03.21 17:14 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

L.Gergo 2015.03.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Kellemes bringázás keretében lett meg. A táj nagyon szép és a rejtés is tetszett. Csak a végén nagyon rázós az út:(

mlaszlo67 2015.02.07 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Egy nagyon kedves barátommal egy kellemes séta alkalmával sikerült megtalálni.

Zsombor111 2015.02.07 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtčst, Helyes Kis lŕdika [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

FodorMeli25 2015.02.07 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

cs24 2015.02.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Megvolt. cs24& Szilva

ellfelek 2015.01.13 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Idei első találat. Ha már így sütött a nap, ki kellett használni... Egy jó kis séta (sárdagasztás) keretében eljutottunk erre a szép nyaraló övezetbe... Ha horgász lennék, azt hiszem ide szívesen költöznék... A ház egyik oldalán a Duna, a másikon a csatorna... Csak lógatni kell... :)
Köszi a rejtést!

Moha G 2015.01.10 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.93
A rejtés nagyon tetszett!

Az odafelé vezető úton egy nagyon kedves kutyákat sétáltató fiatal emberrel találkoztunk. 2 nagyon illedelmes és szófogadó kutyája volt, és nem csak a kutyák voltak barátságosak :)

Köszönjük, hogy eljöhettünk ide!

 
medike75 2015.01.03 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönöm :-)

Atmosz&Zozmosz 2014.12.30 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.24
Gyors találat, színvonalas rejtéssel. Érdekes a történet, geocaching nélkül ide se... Köszönjük a rejtést!

Tathalas 2014.12.29 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Szép hely, igényesen kivitelezett rejtés :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pet 2014.12.20 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.78
A láda kissé nehezen megközelíthető a környező telkek csatornázása miatt.
Kellemes, tavaszias időben egy kis családi kirándulás alkalmával találtuk meg.

 
geoládászok 2014.11.30 10:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ok. Nagyon köszönjük a rejtést!
Első keresésünk volt.
Gyorsan sikerült megtalálni.

ghiago 2014.11.15 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Köszönjük.

Liberty 2014.11.05 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
6/6. Csepel-szigeti ládatúra Horizonttal.

Nagyon jó a web oldal, köszönöm a sok-sok ismertetőt a helyszínről. A rejtés kettős funkciója nagyon tetszett, ötletes és igényes megoldás. Köszönöm a lehetőséget.

Horizont 2014.11.05 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Sokkal értékesebb lehetne Magyarország két legnagyobb folyója a tervezett csatornával. Köszönöm a lehetőséget.

Aron és Csillag 2014.10.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Köszönjük és az elrejtés is szuper :-)

ny.mate 2014.10.18 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ZoliQua 2014.10.12 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCDTCS_20141012160855.jpg 
Sas 2014.10.12 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Szép séta! Köszi a rejtést!

Szpal 2014.08.31 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.14
/250!/
Csepel felől, kerékpárral, először, amikor körbenéztem, reménytelennek tűnt, de aztán gyorsan meglett. A logbookban még 11 oldal üres.

Mr.Bence 2014.08.21 18:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Nagyon jó ötletes szép a környezet gratulálok a rejtőnek

Fazék 2014.08.17 15:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.42
Családos, autós megtalálás. Vicces a ~20 cm-rel az út szintje alatti vízszint, rögtön eszembe jutottak a holland élmények. A rejtés nagyon igényes, a leírás hibátlan, gratulálok a rejtőnek.

 
EmesESE 2014.08.16 14:00 - Megtaláltam
Ok
megtaláltam

Bugár-orienteering 2014.08.02 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
Megtaláltuk. Ügyes rejtés. Láttunk kajakosokat a csatornában.

 
Gábor66 2014.07.25 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ane 2014.07.12 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Szép hely. Tisztán látszik a csatorna kezdete.

StiviG 2014.06.28 15:30 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2014.06.28 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Ok

Lili.th 2014.06.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.56
Csendes környék. A rejtés igényes kialakítású (kettős funkciónak megfelelő), ezt díjazom! A hattyúcsaláddal mi is találkoztunk, és a sárgabarackot is megkóstoltuk.

Hmm...
csibecsapat 2014.06.17 16:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltuk. Nyugis kis szeglet. Találkoztunk hattyú családdal, evezősökkel. A keresésénél a véletlen is a segítségünkre volt. A toll ki volt esve a rejtekből, ami aztán megmutatta az utat. Köszönjük.

a lelet
Tompika23 2014.06.14 17:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Megtaláltuk Moncsilánnyal ezt az otthonunktól nem messze található ládát :)
kerékpáros találat

scele 2014.06.01 16:04 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Kiszti 2014.06.01 16:04 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

rosie 2014.06.01 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nargoth 2014.06.01 13:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.78
Érdekes a történet, tipikus... Mi nem ismertük, tetszett a láda és a leírása is.
----------
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Csapdoki 2014.05.02 14:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.88
Ma is elgondolkodtató kérdés .Köszi.

anettx 2014.05.02 12:15 - Megtaláltam
Köszönjük!

Dózerbika 2014.05.02 11:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
A nap első ládája. Szép helyen szép rejtés!

Judith 2014.05.02 10:43 - Megtaláltam
Megcsíptem!

promike 2014.05.01 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
szívesen vennék itt egy kis vityillót

Lator 2014.04.27 16:25 - Megtaláltam
Szép környezet. Ötletes rejtés.

nmárti 2014.04.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.97
Köszi, érdekes hely:)A képek később :)

 
ndavid42 2014.04.13 14:06 - Megtaláltam
[:643:]
50 km-es bringás kör egyenesen a 9kerből.
Ezt a helyet is megismertem, köszi a rejtést.

griffs 2014.04.07 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Discover 2014.04.06 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.11
Remek hely!
Köszönöm a rejtést!

theadamka 2014.04.05 16:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2014.03.30 15:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

SzabEdAn 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam
Meglett köszönjük...

baronsz 2014.03.29 18:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
A rejtés tényleg ötletes! Köszönjük a lehetőséget! A közeli lovardát is érdemes megnézni...

Angyal család 2014.03.29 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Nagyon szuper láda, jó helyen és jól elrejtve!
Igazán romantikus helyen van, gyönyörű a fa a sziget végén, és a lovardában nagyon finom a limonádé. :)
Köszönjük!

lacc 2014.03.29 12:34 - Megtaláltam
Ildi és Laci

dendeocse 2014.03.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Megvan.

uzolee 2014.03.27 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0l] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2014.03.27 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0o] [wapon beküldött szöveg]

ruszki 2014.03.23 13:19 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
Szép hely gyerekekkel nagyon kellemes séta.
Sajnos a táj már nagyon beépült körülötte.

sirgalahad 2014.03.21 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.45
Ez így most egy zsákcsatorna
Tiszáig el nem folyik
Ni csak, az ott szárcsa volna?
Fészkén lappad, mert tojik

Pindur Team 2014.03.11 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

MikiCache 2014.03.08 12:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.11
Kellemes kis hely és ebben az időszakban egyáltalán nem zsúfolt.
Miki és Anikó

Dióskanyar 2014.03.01 18:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Megtaláltuk. Köszi.

Pajzsika 2014.03.01 18:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Meglett, köszönjük! Jó a rejtés és nagyon szépen karbantartott a láda!

álomfogók 2014.02.16 12:15 - Megtaláltam
GCdhss felől nem érdemes gyalogosan közelíteni, a helyes irányból meg akár kocsival is végig lehet menni.

Péter60 2014.02.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Hangulatos hely, olvasmányos weblap és egy ötletes rejtés. Ennél több nem kell:).

Strombus 2014.02.15 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Okosan elhelyezett, igényes rejtés, gondosan elkészített logbook, szép környezet, hangulatos öreg fák, rendkívül érdekes, jól kidolgozott ládaoldal. Igazi élmény volt minden ízében. Köszönöm.

keltike 2014.02.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
köszönöm, hogy megmutattad

K.L. 2014.02.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.19
Megtaláltam.

guppik 2014.01.30 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.92
Havas-napos ládázás Mátéval.
Köszönjük!

divemaster 2014.01.30 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
köszi

bbrox 2014.01.19 12:40 - Megtaláltam
Első megtalálásunk! :) Szuper volt, köszönjük!

 
molt.t 2014.01.12 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Nagyon szép hely.Jó kis kirándulás volt!

Rézangyal77 2014.01.01 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a játékot! Az év 1. találata :) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

katika 2013.12.29 10:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.21
Jó nagy köd volt délelőtt, alig volt 1-2 ember a környéken. A rejtés nagyon ötletes. Köszönjük!

zsolty23 2013.12.28 13:54 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

CacheFinder 2013.12.11 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Ráckevei pihenésre menet kerestük meg a ládát. Csepelen nőttem fel, így ez a környék sem volt teljesen ismeretlen számomra. Mi nem a megadott parkolóban hagytuk az autót, hanem elgurultunk egészen az aszfaltos út végéig, innen kellemes sétát tettünk a csatorna partján. A rejtek ötletes, bár kategóriájában már nem egyedüli.
Köszönjük a lehetőséget!

kópé1993 2013.11.23 09:12 - Megtaláltam
Megvan köszi a rejtést!

 
VP 2013.11.17 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.42
Hazafelémenet.
Jártam már itt a vízen is kajakkal.

petiba 2013.11.17 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.96
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon szép, s ügyes a rejtés. Gratulálok.

Tió Team 2013.11.17 12:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Peti bá-val megetettük a madarakat.

GBoys 2013.11.02 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Itt születtem Dunaharasztin...itt nőttem fel...de itt még nem jártam...eddig! :)
Megtaláltuk! Köszönjük!

Andrys 2013.10.17 16:11 - Megtaláltam
:-)

Bianka 2013.10.06 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. :)

Fgg 2013.10.06 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. :)

szaboist 2013.10.06 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

geomurr 2013.10.05 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.29
Tetszett a rejtés, köszönjük!

vViktor 2013.10.01 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Sir Pajszer 2013.09.29 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
Köszi!

Csacska örs 2013.09.08 17:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.
Szép helyen van. Most már tudjuk, honnan indul a csatorna.

kugyu21 2013.08.31 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
A kápolna kimaradt, mert mikor a neten láttam, hogy a láda a vízparton van, kajakkal indultam megkeresni. Nagyon jó volt, köszönöm.

Noni&Bruno 2013.08.29 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

sania 2013.08.23 10:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
Köszi!

Baktercsiga 2013.08.21 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.76
Meglelve...

BADY 2013.08.21 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
KÖSZÖNJÜK A REJTÉST!

TOM3R 2013.08.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Köszönjük!

szpiridion 2013.08.19 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Nicky&Ati 2013.08.17 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nicky&Ati [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Gyros 2013.08.16 18:12 - Megtaláltam
e [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

esgott 2013.08.10 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

SirLes 2013.08.04 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.30
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Vecsésre tartottam közben ládázgattam a hőségben.

FTom 2013.08.04 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Felfedező úton, rövid nyaralás közben.

Robogo 2013.08.03 09:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Kihasználva a kánikulát, nagy biciklis ládázást terveztem Pest körül. 168km-t bicikliztem, 14 hu-s és 12 com-os találat.
Köszönöm a rejtést!

Berber 2013.07.27 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Köszönjük megtaláltuk, nagyon jó volt az elrejtés!!!!!!csodás környezet, hatalmasat sétáltunk a környéken!!!!

Lézer&Baby 2013.07.21 19:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

ghcmja 2013.07.19 11:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.85
Megvan, köszönjük.

Huni 2013.07.15 12:35 - Megtaláltam
Kis keresgélés után meglett találva. Bringával mentem és útba ejtettem hazafele GCdhkd-t is hogy így szórjam meg a környéket.

kami1 2013.07.13 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Húshorgászok mekkája.

Bosszankodva tekertem a ládáig, látva a helyi "sporthorgászokat". Talán nem is találtam szabályosan horgászó embert. :(

A rejtek nagyon jó helyen van, igényesen kivitelezett.

Köszönöm!

pliptai 2013.07.12 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.98
Köszönet a rejtésért!

anyóca 57 2013.07.11 10:53 - Megtaláltam
Itt minden tökéletes. A láda leírás minden várakozást kielégítő, nagyon igényes kis dolgozat. A rejtés tökéletes, ötletes, szépen kivitelezett és karbantartott ládával. A környezet hangulatos, kellemes sétával érhető el célállomás. Nagyon köszönöm, hogy megmutattátok!

Benics 2013.07.10 17:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Kerékpár túra 5. találata. Nagyon tetszett a párját ritkító Logbook is.
Köszönjük a lehetőséget!

Csg12 2013.07.10 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Gyönyörű időben, csodálatos helyen, tökéletes rejtés! Köszönöm!

Balda 2013.07.05 11:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
40km-s kerekezés első ládája, ötletes, vízbiztos rejtek ;-)
Köszönjük, hogy ezt megmutattad nekünk.
Marci, Balda

 
kupec 2013.07.05 07:25 - Megtaláltam
Reggeli séta.

cseta 2013.06.30 15:34 - Megtaláltam
MEgvagy!

Taki- 2013.06.29 18:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.34
-Mike- -val indultunk el, spontán, valamerre, és ez lett a vége :)

-Mike- 2013.06.29 18:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Hév-bicikli kombinációval megvalósított láda keresés, fagyizással színesítve.
A félsziget nagyon tetszett, kellemes környék :)
Köszi, hogy megmutattad :)

Ez is :)
vbzsli 2013.06.29 18:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.69
Bringatúra 2. állomása. Köszi a rejtést!

barathg 2013.06.29 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Farekék 2013.06.28 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Kerékpáros találat. A félsziget és a kis nyaralók nagyon tetszettek. A víz a csatornában a kertek alatt van.
Köszönöm a lehetőséget.

kopepe 2013.06.23 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Kellemes bringázás után lett meg a láda, szép helyre hozott bennünket.
Köszi a rejtést!

winteam 2013.06.16 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
koranyári közeli pihenés alatt meglett. köszönjük!

 
Szalay-team 2013.06.14 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Kis motorozás egyedül, gondoltam akkor már felkapom útközben, ebben a szép időben ezen a gyönyörű helyen...
Köszi a rejtést!

toni01 2013.06.01 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megleltem. Közös biciklis kellemes tekerés katnorbival. Nagyon tetszett a táj. Köszi a rejtést.

katnorbi 2013.06.01 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Kerékpárral Tökölről, Toni01 is velünk tartott. Mivel gyerek is volt velünk, kerültük a forgalmas utakat, így sikerült több, mint 30 km-t kerekezni. A taksonyi híd után a piros + követtük sokáig, majd le a ládához nagyon szép dunaparti árnyas utakon. A láda közös találat lett valóban, nekünk nagyon tetszett ez az egész, szép kis gyerekes biciklitúra lett.

ERNO 2013.05.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Nagyon szép a környezet ilyenkor tavasszal! A lovardában megvártuk amíg eláll a zápor, addig ismerkedtünk a lovakkal, macskákkal, kutyával. A Belina fagyizót tényleg érdemes megkeresni, a HÉV állomásnál van.

Gerhátcsalád 2013.05.22 12:29 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.51
Autós kirándulás egyik megállója :)

Bernáth 2013.05.20 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Érdekes hely, és érdekes a történelme. És persze szomorú is. Az ajánlott helyen parkoltunk, és megnéztük a kápolnát. Aztán elsétáltunk a pontig. A hely szép és a rejtés ötletes. Köszönjük.

A csatorna
A csatorna torkolata
skj 2013.05.20 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.79
Kerékpáros találat. A rejtés ötletes, és igényes! Hazafelé betértünk a Belina fagyizóba, nagyon finom fagyijuk van, "melegen" ajánljuk!

Ede 2013.05.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Kellemes kis séta keretében kerestük a ládát. Szerencsére jó idő volt, megúsztuk eső nélkül. Sajnálattal konstatáltuk, hogy szinte még a legutolsó fabódé is el van látva on-line riasztórendszerrel. Ez nyilván nem véletlenül van így. A rejtés nagyon ötletes. Megtalálók: Ági, Gabi, Miki és én.

Kis-Duna
ier 2013.05.19 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Horgászparadicsom.

OsiOsi 2013.05.19 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
ok

Blue Mali 2013.05.11 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Köszi a rejtést.

Kerékpáros találat.
Reggel még azt hittem, hogy nem lesz meg, mert esőfelhő suhant felettem, s mint papírkutya nem mertem akkor nekivágni, de.

Erre a ládára már rég óta fájt a fogam, mert egyszer már karnyújtásnyira voltam tőle, de gps-em eleme megadta magát olyan 900 méter távlatából.
ezen a héten szerdán is szerettem volna menni, de akkor meg a jóllakottság vett le a lábamról :)

Egy szónak is száz a vége, most sikerült abszolválnom a feladatot, igaz először rossz irányból támadtam, de a csatorna utamat állta, igaz, hogy a rest kétszer fárad :)

Elgurultam a rejtekig, majd azonnal meglett a láda, logoltam, majd vízisikló, kacsa, meg sirály látványától köszönve továbbálltam.

Érdekes ládaoldal, köszönöm, hogy megcsináltad, és köszönöm a rejtést, élményt.

Blue Mali

Gyeta 2013.05.05 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.85
Nyugalmas, szeretni való hely. Kajakok és kenuk húztak el mellettünk.

 
gnegyzet 2013.05.05 10:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
Nagyon tetszett a környezet. Köszönjük a rejtést.

jules73 2013.05.04 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

nuku001 2013.05.04 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam :)

Ninja1 2013.05.04 12:00 - Megtaláltam
Biciklivel mentünk oda.

Brogan 2013.05.01 17:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Kellemes hely, sokan csónakáztak, kenuztak.

 
május 15. 2013.05.01 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.84
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Itt is velünk volt a három vendég, és ők fedezték fel a mesterséges tárgyat.
Nagyon kultúrált, és ötletes a rejtés.
A parti házak között vannak nagyon szépek is, kellemes a környezet, de a Duna partján gyűjtött komposzt nem valami felemelő, és abban sem vagyok biztos, hogy engedélyezett.

Mr Zerge 2013.05.01 08:40 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... [wapon beküldött szöveg]
Szinte drive-in pontvadászat. Szerencsére tudtunk logolni a pecásoktól. Sokat nem mutat így a láda, persze értem, hogy ami nem készült el, azt nem lehet hosszabban sem megmutatni.
Üdv Mr Zerge.

kisJenő 2013.04.28 12:45 - Megtaláltam
Megvan. Köszi a rejtést!

udimanó 2013.04.28 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.23
Megvan köszönjük!

nogacsalad 2013.04.28 09:00 - Megtaláltam
Kis csapatban elkövetett, vasárnapi csavargás eredménye e ládika.
További részletek később...

 
Mathau 2013.04.28 08:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.37
Reggeli tekerés Szigethalomról.

Anno valamikor raktam ide egy mozgót, egy másikat meg a túlpartra:)

Innen most tovább tekertünk a csatorna partján egészen Bugyiig. Jó kis kirándulás volt, mindenkinek ajánlom!

csehipest 2013.04.27 10:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Az elején egy kicsit elkeveredtem, de végül meglett.

Atesy83 2013.04.24 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

HGery 2013.04.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.30
Kellemes volt.

Woodoo 2013.04.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Ez a hely nagyon tetszett! Ötletes rejtés! Köszi

jpal 2013.04.20 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Imádom az ilyen rejtéseket! Egy hete is pont egy ilyen találatom volt.
Mint a környékbeli ládákat, ezt is Angyali-szigetre menet kerestük meg, ezért a drive-in változatot választottuk.
Köszönjük, szép helyen voltunk.

Itt indul a csatorna
 
kobcikrajci 2013.04.17 15:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.99
Ok! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Érdekes, alaposan bemutatott történet, nyugodt helyszín, korrekt rejtés. Még a jelen lévő 1 horgász sem jelentett akadályt.

RobiGergo 2013.04.14 11:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.30
Kedves, nyugodt könyék. Köszönjük szépen a rejtést!

alcala76 2013.04.14 11:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.30
Nagyon hangulatos, kikapcsolódásra csábító környék. Ide jó volt eljönni, köszi a rejtést. :) A ládikát hamar megtaláltuk, láttunk már ilyen rejtést! :)

Lassu 2013.04.07 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.76
Ok.

Eagle 2013.04.01 14:40 - Megtaláltam
Kis levegőzés, séta közben könnyű találat. Köszi:
Eagle + Mackó + Zsuzsi

Zolee@ 2013.04.01 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.24
Meglett a nyuszi ünnep 2. napján a családdal. Nekem túl zsúfolt e környék nem szeretem, de a rejtés igényes .
Köszönettel.

faree 2013.03.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Köszi
Megtaláltuk! Jópofa a rejtés, már találkoztam hasonlóval!

szsuzsi 2013.03.22 16:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.41
Megtaláltuk.Köszi!

szabcy 2013.03.22 16:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Ashtray 2013.03.18 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Köszi a rejtést, ötletes volt! Nagyon szép a környezet.

picuresnagyur 2013.03.17 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
köszi

Sün 2013.03.16 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Kislányomat hordom szombatonként a közeli Mustang Lovas Clubba.
Amíg ő pacigolt, én felkerestem ezt a lakhelyemhez is közeli ládát.
A túlparti Lápi póc volt az első cache, amit anno megtaláltam.
Nagyon jó helyen lévő láda, vízitúra alkalmával is felkereshető.
Köszönöm!
Sün

iszakos 2013.03.15 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

davidn 2013.03.15 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

gst76 2013.03.10 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Bár egy kicsit borús volt az ég, de az eső nem esett. Gondoltam, felkeresem ezt a ládát. Kerékpárral indultam. A Duna menti út kissé saras, mély volt, ez meg is látszik a kerékpáron. Most mehetek takarítani. :)
A csatorna érdekes volt, még sohasem jártam erre. A rejtés ötletes volt, könnyen meg lehetett találni. Bekopogtam, de a láda "őrzője" épp nem volt otthon. :)
Az össz távolság 36 km.
Köszi, hogy bemutattad nekem ezt a helyet.

Angus_Podgornij 2013.03.03 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.91
Gyerekkoromban a DTCS partjain sikerült szembesülni a horgászat férfit próbáló élményeivel (Úttörő bot, gubancos damil, szúnyoghordák, napszúrás, akkora snecik, hogy a Heisenberg-féle határozatlansági elv kapcsán a túl kis tömegük miatt nem is lehetett pontosan tudni hogy a vödör mely részén ficánkolnak...). Most meg kiderül, hogy nem is csatorna csak egy holtág, nahát.

befi 2013.03.03 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.28
ok

tmarko 2013.03.02 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.01
Megtaláltuk,ma volt az idén az első tavaszi túránk, jó volt egy kicsit sétálni a friss levegőn:)

sereva 2013.03.02 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

LionDaddy 2013.02.27 09:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.09
Megtaláltam. Élmények és fotók később.
Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

 
vittorio 2013.02.25 18:25 - Megtaláltam
Egy kedves helyi lakos egy darabon elvitt kocsival a láda felé, amit ezúton is köszönök. Király a rejtés!

 
molka 2013.02.16 07:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Jó kis rejtés, jó kis hely! Nyáron milyen élet lehet itt! Carminnal. Köszi!

 
carmin 2013.02.16 07:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.22
Mai kirándulásunkat ezzel a ládikával kezdtük. Köszönjük a rejtést.

DuraAce 2013.02.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.45
Köszi!

szlaura 2013.02.03 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
CSSTeam/2vel és oazissal meg persze Shiva kutyussal meglett.

oazis 2013.02.03 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Nyáron biztosan kellemesebb a környezet, de talán a szúnyog is több. Viszont hattyúkat most is láttunk.

CSS Team 2013.02.03 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Ládázás a hófúvásban Anyuval, Laurával és Shivával.
Ahhoz képest, hogy nagyobb méretű hajók áthaladására építették ezt a csatornát, nekem elég keskenynek és sekélynek tűnik...

ládafejtők 2013.01.31 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Szép a hely! Jó kirándulás! Ötletés rejtés!

Csuhás 2013.01.26 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.39
Ember nem járt a környéken ezen a téli napon, így nyugodtan keresgélhettünk. A csatorna érdekes terv, de a helyszín mégis csak egy átlagos szocreál horgásztanyás vízpart.

Janka, Csuhás, Vándor

 
Automaster 2013.01.26 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.02
Köszönjük a rejtést!

viskyg 2013.01.26 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Köszönjük a rejtést!

DonRazzino 2013.01.22 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.03
Köszönjük!

iloilo 2013.01.13 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

bigmick 2013.01.12 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.4.25] [wapon beküldött szöveg]
Nem volt nálunk toll, a ládában levő meg befagyott, így a logbookba nem tudtunk beírni.

GCDTCS_20130112113934.jpg 
Welsh 2013.01.06 13:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.65
Megleltük, jó kis hely. Köszi!

Bluedog 2013.01.06 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Gábor75 2013.01.05 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.24] [wapon beküldött szöveg]
Lopakodóval közös drive in találat. Tetszett a ládaoldal is. :-)
Köszönöm a rejtést!

Lopakodó 2013.01.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Könnyen megtaláltuk. Gábor75-tel közös Csepel-sziget környéki barangolás közben megkerestük. Köszönöm a lehetőséget!

vakond87 2013.01.02 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Munka után feleségemmel levonatoztunk Dunaharaszti alsóra. A ládázás mellett célunk volt az új fényképezőgép tesztelése, és egy kellemes séta is. Köszönjük a rejtést!

Crystal&Zpalee 2013.01.02 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.36
Kellemes séta, nem annyira kellemes időben, de szép a téli táj. Köszönjük a rejtést!

Kicsike 2013.01.01 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.77
Boldog új évet! Köszönöm a lehetőséget!

atipapa 2013.01.01 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

bodza73 2012.12.29 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Nagyon hangulatos hely, ügyes rejtés. Köszönjük.

Wladin 2012.12.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.37
A hely nagyon tetszett, még így karácsonyi esőben is. A rejtés is jó.
Köszi

rozsabogar 2012.12.08 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megvan. A csúszós út ellenére is majdnem drive in.

mazsola069 2012.12.06 13:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Fagyoskodós ládázgatós délután 5/4

 
fubenalvo 2012.12.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Ez a Paradicsom sziget egy igazi cica paradicsom :) minden háznál volt kettő :)
Ötletes a rejtés és nyugodt a környezet. Köszi a rejtést :)

geooszi 2012.11.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.83
Köszönjük a hely bemutatását! Jót sétáltunk:)

CicóMicó 2012.11.25 00:00 - Megtaláltam
Leragadtam a lovaknál:)

Macusa 2012.11.24 11:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Kellemes séta, érdekes környezetben.

Ruttkay 2012.11.19 09:00 - Megtaláltam
Haraszti víztelenítés okán,
Megtört a régi hagyomány,
Miszerint nem lelek ládát,
Meglestem a Duna-Tisza árvát!
(Sirgalahednek ajánlva)

Pupu 2012.11.18 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.26
Vasárnap délelőtti biciklizgetés, Füstbe ment terv, Tököli parkerdő és Tököli repülőtér, 66 km. Köszönöm!

terrasport 2012.11.17 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Cerberus 2012.11.17 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.14
Megtaláltuk! Kis túlzással a láda mellé is be lehet parkolni, amit mi galád módon ki is használtunk. A környezet nagyon tetszett és bár a rejtek megoldása egyre jobban terjed, az nagyon ügyesen kivitelezett. Köszönjük a rejtést.

nyulak2316 2012.11.17 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Köszi a rejtést.

otisz21 2012.11.16 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Megvan, köszi!

bgyuro 2012.11.14 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Csepel-sziget 4/1. Nagyon szép rejtés!

kicsiogre 2012.11.13 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.99
Sötétben és ködös időben kerestem meg, így sajnos nem sokat láttam a környezetből.

Roberto Kesser 2012.11.11 14:34 - Megtaláltam
szép környék. csatornával már találkoztam, de nem tudtam, hogy ily kurta csupán :) nem hittem a gps-nek, különben árkot ugorhattunk volna (autóval É-ról, túloldalról akart navigálni)
rejtési módot már ismertem, de fiamat hagytam keresni. neki új volt és csak fizikai értelemben túl magas...
köszönjük a rejtést, Zénó, Roberto

zöldfülű 2012.11.07 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Lefülelve :-)

Szinte tökéletes lett volna a szép őszi csend, ha nincsenek horgászok (?!?!)

Gyerekként sokszor fürödtem a csatornában, és akkoriban nem bántam, hogy füstbe ment a terv (netán nem is tudtam róla? :D))

Köszi a rejtést

A dobozban nincs toll, én sajnos nem tudtam pótolni (logolni is elég alterosan sikerült... :D)

Zergi 2012.11.04 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.30
Fogtam!
A telekről hazafelé menet fogtuk a jó rejtésű, jó helyen levő ládát. Egy kis testmozgás is belefért:)

Attibati 2012.11.04 10:50 - Megtaláltam
Kerékpáros találat.
Megint egy alig ismert objektum, amut ugye geocacing nélkül...
Kihasználva a szép időt a nap hátralevő részét Szigetszentmiklós trekkelésével töltöttem.

Cicamancs 2012.11.03 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Hadralka 2012.11.03 13:16 - Megtaláltam
....megtaláltuk!

Famágus 2012.11.03 13:16 - Megtaláltam
A tetthelyen pecázott egy pasas, annyira nem értette mit lézengünk ott, megkérdeztem látott-e valami műtárgyat.. nem látott.. halat sem, nem hogy tárgyat.. :-) na, azért csak meglett, köszönjük szépen ... Oldfox, Cicamancs, Hadralka

oldfox 2012.11.03 13:16 - Megtaláltam
....megtaláltuk!

Zsiráf 2012.11.02 07:16 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

PEx2 2012.10.27 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Temető- és rokonlátogatás után. Kicsit csaltunk, mert majdnem a ládáig autóztunk, de a Nagymamával nem lehet már hosszabb gyalogtúrát tenni. Jó kis hely, aranyosak a hétvégi házak, és jó a rejtés!

Szabó Család 2012.10.25 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.15
Még ebben a hűvös időben is pecáztak. Jó a rejtés. Köszönjük.

Somahaver 2012.10.23 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
+ van köszi!
Boszy, Armi, Soma.

Z-M-an 2012.10.23 10:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.
Dici, GeoDuo (Oli+Samu), Z-M-an [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Kellemeset sétáltunk, csodaszép a környezet, nyugis az élet errefelé.
Köszönjük.

CharlieR 2012.10.23 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Köszönöm a rejtést. Igazi horgász paradicsom van itt mindenhol.

retim55 2012.10.22 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Rendkívül igényes geoláda! Kívánnám hogy mindegyik legyen ilyen jól elrejtve és karbantartva :D.

othis 2012.10.22 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Szép séta és jó rejtés.
Köszönjük.

Belga 2012.10.22 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.85
Hármasban, családilag kerestük meg ezt a ládát. Nagyon sok helyi horgászmugli van a közelben, remélem nem lesz emiatt rövid életű a láda. Visszafelé bementünk a főút menti lovasklubba megnézni a lovakat és Laura lovagolt (értsd kapaszkodott a nyeregbe mint egy kis majom amíg körbehurcolták egy pónin) kb. 15-20 percet Csilin. :)
Több ládát terveztünk mára de az, hogy elég későn indultunk azt eredményezte, hogy belecsúsztunk Laura délutáni alvásába. Legközelebb okosabban szervezzük magunkat.

gusty 2012.10.21 16:36 - Megtaláltam
ok

Zéta 2012.10.21 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.54
Köszönjük a rejtést, utoljára 20 évvel ezelőtt jártam itt gyerekkoromban

Flaci 2012.10.21 13:29 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.78
Megtaláltam!
Nagy kincs volt benne a kisautó, köszönöm!!!!

 
gyusz_58 2012.10.21 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.96
Telekre menet...
Köszönjük a rejtest

pozoli1 2012.10.20 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Megtaláltuk. pozoli1 és Ancsa

alecar 2012.10.20 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Érdekes volt körbenézni a szigetcsúcsról. Visszafelé egy néni megkérdezte, hogy megtaláltam-e a ládát. Köszi!

Miley98 2012.10.19 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Ragyogó napsütés,sok horgász és gyönyörű környezet.Érdemes volt felkeresni a ládát.Köszönöm a rejtést.

 
police107 2012.10.19 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.39
Kicsit csaltunk mert autóval a földúton szinte a ládáig mentünk.
Köszönöm.

 
Csaba & családja 2012.10.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 4.39
Kár hogy horgászbotot nem hoztunk.

Puszkany 2012.10.14 13:45 - Megtaláltam
Karosszekben ulve otthonrol... Koszi a lehetoseget! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

kl 2012.10.14 13:45 - Megtaláltam
Itt jártunk... [wapon beküldött szöveg]

wildpig 2012.10.13 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Kiváló rejtek!

K-55 2012.10.13 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.06
Szombat reggel jött a telefon, a fiúszakasz kirándulni szeretne. (A lányok elfoglaltak voltak.) Gyorsan kinéztem egy csokor vízes élőhelyet, mert kis Bálint imágja a vízisiklókat, békákat, vízimadarakat, s minden más vízhez köthető élőlényt. (Nem a horgászokra gondoltam.)Érdekes ez a csatornaszakasz (sajnos, a szemetelők ennek a partját sem kimélik). A "félszigethez" érve végigsétáltunk az egymás hegyére-hátára épülő vikkendházak során, majd a csúcsnál begyűjtöttük a jelszót. Ügyes rejtés. Gy.

Mi van benne?
 
jspanyik 2012.10.13 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.22
Az aszfalt végén parkoltam, így csak egy 1,5 kilométeres séta oda-vissza. Kellemes, gondozott üdülőterület, jó rejtés. Tetszett!

Köszönöm a lehetőséget!

molnar.m 2012.10.12 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.63
Nagyon jó kis hely!Köszi a rejtést!

V_Gabor 2012.10.12 13:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Tényleg jó lenne, ha a másik vége is a leírásban lenne a koordinátával.
A rejtés nagyon jó, épp végeztem a visszahelyezéssel, amikor egy kutyát sétáltató hölgy odaért.

Végre ide is eljutottunk, köszönjük a lehetőséget!
Mónika és Gábor [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

GCDTCS_20121012131854.jpg
zsuzska74 2012.10.12 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.3.30] [wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2012.10.12 10:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.50
80 km bringázás keretében. :)

Ma délelőtt a bringás kupáé lett. Vonattal robogtam Dunaharasztiig, majd onnan egy szép kerülővel végül Ócsára jutottam, ahonnan hazavonatoztam. 10 régi és egy új ládát kerestem fel kerékpárral. Jó volt, nagyon jó!
Itt még nem jártam, de nagyon tetszett a környék és maga a láda környezete is. A szomszéd idős úr tud a ládáról, figyelik is a sorsát. Szerintem a legjobb felügyelet alá került :)
A rejtés példás! Köszönet érte!

Mikulás

Pilis50 2012.10.11 10:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Jó séta után - jó motorcsónakázás "a Janival" - Szigetszentmiklósi HÉV-hez GCANGY felé....

 
Fakakadu 2012.10.11 00:00 - Megtaláltam
Már többször jártam arra, most kerültem egy kicsit és hamar megtaláltam. Szép a környezet, és érdekes módon még most is horgásztak. Köszönöm a rejtést.

ludens 2012.10.06 13:20 - Megtaláltam
A csatorna több szakaszát ismerem, de itt még nem jártam.
Nagyon kellems hely. Kösz!

zahako 2012.10.05 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

 
*Vica* 2012.10.05 17:05 - Megtaláltam
A csatornát Dabasnál jól ismerem, hisz a településen lakom. Nyáron többször eveztünk rajta, legutóbb szemetet is szedtünk csónakkal. A zsilip közelében pár hete adtak át egy éjjel napelemmel megvilágított sétálóhidat és csónakázási lehetőséget is terveznek.
Kb. 50 méterre közelítettem meg a ládát.
Sétálóhíd a csatin Dabasnál

 
artissimo 2012.09.30 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Jó kis séta volt, igaz jóval közelebb is lehetett volna menni kocsival.
Szép környék, jó rejtés.

szirom 2012.09.30 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
a hónap utolsó találata
TFTC!:)

szipeti 2012.09.30 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
ok

Oriza 2012.09.30 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Szép a hely, a rejtésre szívesen 6-ost adtam volna.
Én kb. 600m-re parkoltam le, az aszfaltút végén.
Végig kellene egyszer ladikázni ezt a csatornát...
("... a lapjával húz, az élivel kórmányoz... " :-)
Oriza

Innen indul 
Tototo 2012.09.30 11:40 - Megtaláltam
Köszönjük!

Attilacska 2012.09.30 08:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Glac 2012.09.30 00:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Hz 2012.09.29 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.26
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

 
TücsiTeam 2012.09.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.83
Tökéletes rejtés, remek környezet!

Kerticsorbi 2012.09.28 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

neogeo 2012.09.28 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

marsoka 2012.09.27 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltam!

Aranyos rejtés, köszi!! :)

 
Dudika 2012.09.27 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Megtaláltam Köszönöm.

csemege 2012.09.25 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
Kerékpáros találat.

Pimpi69 2012.09.25 12:02 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

benist 2012.09.25 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.22
A szeles idő ellenére is kellemes bringatúra. Paparazzy48 bejegyzése után már sok keresnivaló nem maradt, a nyitással bíbelődtem egy keveset. Hangulatos környék.

Bubuka 2012.09.24 14:50 - Megtaláltam
Kellemes séta volt, köszi!

zalajaro 2012.09.24 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
.

Mihul 2012.09.24 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

GCDTCS_20120924144319.jpgGCDTCS_20120924142514.jpg
GCDTCS_20120924142924.jpg 
vizipinty 2012.09.24 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam.

paparazzy48 2012.09.24 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.52
110 km-es bringás tekerés Monorról, kimondottan erre az új ládára. Valamikor éves horgászengedélyem volt a "Csati"-ra, de ide a torkolathoz sohasem jutottam el. Köszönöm a rejtőknek az invitálást és a komoly rejtést: Paparazzy48.
Ui: Tüdő bringás-kesser társam, megint megelőzött orhosszal, pedig ha vár egy kicsit, volt nálam jóféle házi túrósbatyu!
A közeli vikkendház tulajok (Dienes Istvánné, Esztike és férje) igencsak nagy madárbarátok, így szívükön viselik az új "madáretető" váratlan megjelenését. A rejtőket kérik, hogy alkalomadtán keressék meg őket!!!

tudo 2012.09.24 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.38
85 km kerékpár edzés és városi kerékpározás a mai hosszú előadási nap előtt 1 új és 1 régi ládával.

Otthonról lendületből jöttem el a ládáig. Először Dunaharaszti parti üdülők felől gurultam, de 55 m-nél bele kellett törődnöm, hogy most nem érdemes úszni. A másik irányból a ládáig gurultam. A láda azonnal meglett. Körbeszaglásztam az ártéri füzes illatát, megnéztem a dunaharaszti kápolna új tornyát, aztán GCDHSS felé indultam a sportszigetre.

Torkolat
Duna-Tisza csatorna
Van tornya!
A.Fecó 2012.09.23 16:11 - Megtaláltam
Mivel helybeliek vagyunk, így egy kellemes sétával akartuk levadászni a ládát.
Az utolsó métereken autóval megelőztek kedves (most már) ismerősök, így csak a második hely lett a mienk. (Pedig a párom mondta, hogy menjünk autóval, de a táv kb. csak 2,5 km)
Szerencsére a rejtek mellett most nem ültek horgászok, így nyugodtan levadászhattuk a kincses ládát.

 
hitamas 2012.09.23 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.70
Ha egyszer egy üzlet beindul ... Vasárnap ebéd utáni szieszta után GCMAUT levadászása volt a terv. Indulás előtt ránéztem a geo-oldalra, hát nem megjelent egy új láda elérhető távolságra! Nosza rajta, ha egyszer már sikerült (GCLOTA), miért ne próbálnánk meg újra. Autóval az ajánlott parkoló helyett majd' a célig mentünk - és így orrhosszal sikerült megelőzni egy kutyát is sétáltató kedves helybéli házaspárt. Logolás után beszélgettünk egy jót, a hölgyek arra is emlékeztek, hogy a karácsonyi ládánál már találkoztunk ... No.1/2. ... azért se kérek értesítést. A többi környékbeli láda a múlt héten esett áldozatul az 500. megtalálásért folytatott gyűjtögetésnek. ::))


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu