geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
3437. Mocsáros tanösvény (GCMOCS)

Részletes térkép a tanösvényről

Részletes térkép a tanösvényről

Fűszerspirál a játszótéren

Fűszerspirál a játszótéren

Strandlabdapálya

Strandlabdapálya

Sokatlátott fűzfák

Sokatlátott fűzfák

A Schäffer árok egyik hídja

A Schäffer árok egyik hídja

Családi pihenőpark és az első állomás

Családi pihenőpark és az első állomás

Polgárvárosi amfiteátrum

Polgárvárosi amfiteátrum
Szélesség N 47° 34,565'
Hosszúság E 19° 2,593'
Magasság: 112 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2012.11.08 15:00
Megjelenés időpontja: 2012.11.08 15:01
Utolsó lényeges változás: 2020.05.16 22:34
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: halaszkiraly
Felhasználó: halaszkiraly
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 500 m
Megtalálások száma: 575 + 2 sikertelen + 7 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.4 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.
A fordítást halaszkiraly készítette.


WAP
A jegyzetfüzetet tartalmazó kisméretű dobozt egy csonka villanyoszlop betongyámja alatt találjátok, közvetlenül az erdei utak kereszteződése mellett.


A ládába TravelBug NEM helyezhető.


Tipp
Javaslom a 6-os állomást csak a kalandvágyók látogassák. Sajnos kicsit szemetes a környezet, és útközben kóbor kutyák, illetve homeless lakok is felfedezhetőek. (Újat úgysem mutat.)
Javaslom az 5-ös után a 7-es állomás felé vezető utat.

Parkolási lehetőség a pihenőpark kerítése mellett van. (Ingyenes)  N 47° 34,408' E 19° 2,688' 123 m [GCMOCS+parkoló]

A Tanösvény
Hossza hozzávetőleg 4,3 km, amely végig sík területen halad. Az út a piros Piros T "Tanösvény" jelzéssel van kijelölve. A teljes tanösvény 7 állomásból áll (a képeknél megtekinthető a térkép, állomásokkal, illetve javasolt haladási iránnyal), ahol a területen élő növényekkel és állatokkal ismerkedhetünk meg. Az Aquincum-Mocsáros egyesület honlapjáról letölthető a tájékoztató füzet amely használatával a gyerekek részére még élvezetesebbé tehetjük a kirándulást. A tanösvény az Egyesület által kialakított és fenntartott családi pihenőparkról indul, és ide is érkezik vissza. A multi-láda pontjai három állomást érintenek, így az útvonal hossza hozzávetőleg 2,1 km.

A Mocsáros története
A Mocsáros egy-két száz éve még a Duna ártere volt, sőt pár ezer éve még maga a folyó is erre kanyargott. Ma a Duna áradásai már nem érintik a Mocsárost, mert a terület lefolyását biztosító Aranyhegyi-patak mentén folytatódik a Dunaparton kiépített gátrendszer. Persze a budapesti mércén mért 7-8 méter feletti árvizeknél már érezhető a visszafolyás a területre a Schäffer árkon keresztül.

A hajdan egybefüggő hatalmas vizenyős terület a hegyektől a Dunáig és délre a Hajógyári sziget közepéig terült el. A város terjeszkedése és a közlekedés fejlődése miatt az ártéri sík feldarabolódott. A szentendrei út észak-déli, az esztergomi vasút pedig kelet-nyugat irányban vágta szét.
Az ártéren végzett további emberi beavatkozások alapvetően változtatták meg a még fennmaradt rész, a Mocsáros életét: A dunai élővilág nem tud betelepülni, például az ártéri növényekre ívó halak sem tudnak itt szaporodni. Megszűntek számukra a sekély, táplálékban (apró rákokban) gazdag tavaszi-nyári "halbölcsők" A hóolvadásból és az esőből származó víz nem marad meg sokáig a területen, néhány hét, vagy hónap alatt elpárolog, és az árkokon elvezetődik. A rövid vizes időszak azonban segít megőrizni a még fennmaradt ártéri, mocsári, lápi növény- és állatfajokat a területen.

A történelmi korokban a területre az ártéri gazdálkodás volt jellemző, amely elsősorban halászatot, legeltetést, kaszálást, nád-, gyékény-, és füzfavessző-feldolgozással való kenyérkereseti lehetőséget biztosított az itt élőknek. A terület lecsapolásával erőteljesen átalakult az itt élők életmódja is. A területre beköltöztek a bolgárkertészek akik az öntözéses zöldségtermesztési gazdálkodásukról voltak híresek. Ekkor ismét kialakult egyfajta ökológiai egyensúly - bár jórészt emberi tevékenység által. Az egyik gyűjtőárok megőrizte a Schäffer család nevét akik az utolsó nagyobb egybefüggő birtokkal rendelkeztek a Mocsárosban. A terület felosztása után kisebb-nagyobb gazdálkodók kezdték a területet művelni - azonban nem volt jellemző az előrelátó gondos gazda szemlélet - leginkább csak a terület kizsigerelése zajlott. Ennek a '80-as években lezajlott kisajátítás vetett véget. A sétaút során sok helyen még fel lehet ismerni a házak alapját, és a valamikori kertek épített határvonalait, és találkozunk még sok-sok termő gyümölcsfával is. Rendezetlen még azonban a terület további sorsa: korábbi elképzelések családiházas lakóparkról, sportcélú hasznosításról szóltak, de még egy "Gulliver-típusú" elképzelés is született - amiben az emberi test működése lett volna bemutatva egy kalandpark keretei között.

Polgárvárosi amfiteátrum
Aquincum két amfiteátruma közül a kisebbik, az un. polgárvárosi amfiteátrum a város északi falán kívül helyezkedik el.
A II. század közepén már működő építményt a III. század folyamán többször is felújították. Szerkezete alapján a szinte köralaprajzú, 86,5 x 75,5 méter tengelyméretű épület a földamfiteátrumok körébe sorolható. Ennél a típusnál a lelátást biztosító rézsűt két gyűrűfal közé döngölt földből alakították ki. Erre kerültek a lelátó kőpadjai, melyek közül néhányba a páholy egykori tulajdonosának nevét is belevésték. A részben fedett lelátókra külső rámpán juthatott a mintegy 6-7000 főnyi közönség, s innen szemlélhette az arénában folyó küzdelmet. Az arénát, melybe a kelet-nyugati tengelyben kialakított két kapun lehetett bejutni, 3 méter magas pódiumfal vette körbe.
Az amfiteatrumban különféle sportversenyeket és állathajszákkal vegyes gladiátorküzdelmeket rendeztek. Mivel ennek az épületnek volt a városban a legnagyobb befogadóképessége, komolyabb jelentőségű közügyekhez is használták. Itt tartották a politikai gyűléseket, a városi ünnepségeket, a császár látogatása alkalmával sorra kerülő beszédeket.
Az amfiteátrum mellett emelkedett a gladiátorlaktanya, ahol a népszerű küzdelmek bajvívóit képezték ki és gyakorlatoztatták. Kőkerítéssel határolt udvarát és a térség közepén álló tornyát ma föld fedi.
A nyugati kapu déli oldalán az amfiteátrumi játékok istennőjének, Nemesisnek állítottak szentélyt. A szentély feltárása során innen került elő az istennő szobrocskájának töredéke, valamint több feliratos oltárkő.

Élővilág
2002-óta természetvédelmi oltalomban részesül a terület - azonban a Wikipédia leírása szerint a korábban itt élő növények mintegy fele végleg eltűnt a területről. 1996-ban még 36 féle védett állatfajt regisztráltak a felmérés során. A linkben mutatott oldalon tételesen fel vannak sorolva ezek az állat és növényfajok.

Közösségi élet
Egy civil kezdeményezés, az Aquincum-Mocsáros Egyesület vetette fel és kezdeményezte a tanösvény kialakítást, és azon keresztül a Mocsáros eredetihez közeli állapotának bemutatását. A tervhez pályázaton keresztül támogatást biztosított a két legnagyobb tulajdoni hányaddal bíró Fővárosi, és Óbudai Önkormányzatok. A tanösvény nyomvonalának megtisztításában a civil szervezet segítségére voltak a környék lakói és az óbudai Árpád Gimnázium tanulói és tanárai is részt vállaltak a munkából. A "CITO" során 100 köbméter szemetet és sittet távolítottak el a területről. Az ünnepélyes átadás 2012. május 5-ikén Óbuda napja alkalmából volt.

Jó szórakozást, és kellemes sétát kívánunk!
2019.05.07
Új dobozt helyeztem el, egyelőre az eredeti helyén, új logbook-kal és új jelszóval.

2017.10.13, péntek (!)
Új dobozt helyeztem el, új logbook-kal és jelszóval.

2015.07.21
Krapa-tól visszakapott multi további átalakítása várható - valahogy belekerült egy virtuális pont az amfiteátrumnál - a helyszíni mérések alapján fogok dönteni, hogy benne marad, vagy kiveszem.

2015.03.06
Frissítés: A ládát, halaszkiraly kezeli mostantól - pótlása és aktualizálása a közeljövőre várható!

2013.12.30
Frissítés: Sajnos a vég-ládát állandóan szétszedik. Kardinálisabb változtatások kellenek. Amíg meg nem csinálom betegre állítom!

2013.10.29
Frissítés: Sajnos a vég-ládát szétszedték, de ma megcsinálom, és délután már kereshető is lesz.

2013.09.02
Frissítés: Új láda, új helyszín, új logikai kérdés, új jelszó. Kicsit kirándulósabb lett a cache-t megtalálni, de érdemes bejárni az egészet. Jó keresést!
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (241 db): környezet: 4.14 rejtés: 4.42 web: 4.50 átlag: 4.36

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 - van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 - kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


begeba 2020.08.04 12:35 - Megtaláltam
OK

fercsipeter 2020.07.21 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

GeoEvike 2020.07.14 20:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Évi ♡ Toti [Geoládák v3.4.1]

pottika 2020.07.03 19:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Nagymaksa 2020.07.03 19:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

DonPepe 2020.06.30 16:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Üdv Réka és Pepe [Geoládák v3.4.1]

Pecsétünk! 
jegesmedve137 2020.06.23 22:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

marci_pym 2020.06.23 22:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

danita 2020.06.21 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Ekarp 2020.06.20 17:15 - Megtaláltam
Meglepő volt ilyen sűrű erdővel találkozni alig 300 méterre a forgalmas Szentendrei úttól. Köszönjük a rejtést!

krisz17krisz 2020.06.13 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

raticu 2020.06.13 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

szabilkó 2020.06.13 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

ratagi 2020.06.13 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Felni 2020.06.09 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

MeseRatkay 2020.06.09 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi az élményt!! :) [Geoládák v3.4.1]

lugosidaniel 2020.05.30 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

nemagi 2020.05.24 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Attolico 2020.03.22 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Green Eye 2020.03.08 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést!

kami1 2020.03.01 11:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

NagyAttila287 2020.02.29 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

eltájoló 2020.02.29 16:45 - Megtaláltam
Jó, hogy ide is eljutottam. Nyáron biztos nagyon hangulatos lehet a hely. A láda kiváló egészségnek örvend. Köszönöm a rejtést.

Gyugyu95 2020.02.22 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.39
Köszi! :)

Balázs1984 2020.02.22 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Csg12 2020.02.20 14:00 - Megtaláltam
A tanösvéby bejárata le van zárva
Sokszor jártam már itt, most logolok is. :-) Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Monose 2020.02.15 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Dettike01 2020.02.15 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.61
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Gábor1994 2020.02.15 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

bencelillin 2020.02.15 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

shone 2020.02.15 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. szép időben könnyed séta. [Geoládák v3.3.2]

BoRo81 2020.02.08 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Manna&Peti 2020.02.01 10:25 - Megtaláltam
Köszönjük. :-)

TD Adventure 2020.01.19 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.60
Kellemes séta

Szabó-Nagy Kitti 2020.01.19 09:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

szuzi78 2020.01.18 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

W05-44 2020.01.05 15:37 - Megtaláltam
Tesólátogatás alkalmából látogattunk át Újpestről Óbudára. Köszi a rejtést!

szife 2020.01.05 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

Kiaribua 2020.01.04 15:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

kumin 2020.01.04 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.0]

mura 2020.01.04 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönet a rejtésért!

kocsisjozsef74 2020.01.03 12:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.1.2]

anzsu7 2020.01.03 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi

[Geoládák v3.1.2]

piroska 2020.01.01 14:58 - Megtaláltam
Séta január 1-én.

Jack Pot 2020.01.01 14:30 - Megtaláltam
Zimi67+baràtokkal

Zimi67 2020.01.01 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Mr Bean 2020.01.01 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.18
Megvan!

Redteam 2020.01.01 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

eazs 2019.12.31 19:27 - Megtaláltam
Köszönjük!

gab.szalontai 2019.12.30 12:50 - Megtaláltam
Aquincum után erre is elnéztem. A Teknőc tó sajnos totál szemetes, a többi rész sétához kellemes környezetet biztosit. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Panka kirándul 2019.12.29 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

vgaabor 2019.12.29 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

tuzvarazslo 2019.12.28 14:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

PardiAndi 2019.12.28 13:54 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

Attil@ & Réka 2019.12.28 11:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Linda, Réka, Misi, Attil@ és a Pici

youbetcha 2019.12.25 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.90
Klassz ez a mocsár itt, köszi a rejtést!

pedro750 2019.11.17 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gknight8 2019.11.09 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szauer csapat 2019.11.09 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

hidasedina 2019.11.03 11:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Köszi :)

gangyal 2019.11.03 11:10 - Megtaláltam
Megvan!!! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.4]

Rede99 2019.10.31 14:05 - Megtaláltam
Koszi

marcitarnai 2019.10.30 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
---

znasz 2019.10.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Kellemes környezetbe hoztál el minket. Köszönet a rejtésért.

R.Guszty 2019.10.26 11:11 - Megtaláltam
Biciklis találat. Kösz a rejtést, tenyleg egyedi hangulatú hely. [Geoládák v2.2.5]

Csabee 2019.10.24 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Szép ősz végi nap, kellemes vadászat volt.

Somfai Gyula 2019.10.23 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

eszel 2019.10.21 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
ok

Topolya 2019.10.15 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

stikli08 2019.10.15 07:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm hogy megmutattad! Csodás őszi napi csavargás. Láda rendben... [Geoládák v2.2.5]

SziaHello 2019.10.15 07:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0_beta_17]

vecseilaszlo 2019.10.12 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Klassz hely! [g:hu 1.6.4]

jergal 2019.09.26 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Dobozostej 2019.09.26 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

HZsoti 2019.09.25 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
köszi a rejtést

Hokuszpok 2019.09.19 17:23 - Megtaláltam
Köszi!

Kovács Beni 2019.09.19 17:23 - Megtaláltam
Köszi!

Szamoska 2019.08.30 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.78
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

Szilágyiék 2019.08.30 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Ebben a hőségben csak egy rövid kört mentünk a ládáig és vissza a parkolóig. Megnéztük még a Családi pihenőparkot is.

Köszönjük, hogy megmutattad!

DSC04742DSCF0194
DSC04744DSCF0197
DSC04747DSC04749
Spangarázs 2019.08.20 13:18 - Megtaláltam
Esti programra èrkeztünk a fővárosba, előtte egy kèt ládát azèrt összekaptunk:)
Köszi a rejtèst!

Városnèzőladikozás 
zoldbeka 2019.08.18 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a játékot. [g:hu 1.6.3]

ocu 2019.08.17 12:14 - Megtaláltam
Ez volt az első ládám, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mézespuszedli 2019.08.11 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Ok

erdei csiperke 2019.08.11 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Ok

kiskutyus 2019.08.04 18:19 - Megtaláltam
Meglett, köszönjük a rejtést

TÁJK Alkesz Duo 2019.06.28 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Soma00 2019.06.18 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ásványvadász 2019.06.15 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.
Ehhez a ládához beszéltünk meg egy randi ládázást Blackat és Luki kesser barátainkkal. A ládához érve megajándékoztak minket egy .com-os utazóval. Stílusosan egy almandin gránátot választottak nekünk, aminek nagyon örültünk és ezúton is köszönjük.
A láda logolásával kis problémánk akadt. Semmiképpen nem fogadta el a rendszer a jelszót. Luki telefonon beszélt a rejtővel, aki megerősítette a jelszó valódiságát. Segítségét köszönjük. Később PC-ről sikerült a találat bejelentése.

Luki 2019.06.15 14:50 - Megtaláltam
Tftc

fcsaba 2019.06.10 12:50 - Megtaláltam
Csillag Virággal ládáztunk Aquincum környékén, igen nagy melegben. A térképen igyekeztem zöld területeket keresni, mint pl. ez, de sajnos elég sokat kellett tűző napon menni. Árnyékban meg a szúnyogok okoztak kellemetlenséget. Valamint elég elhanyagoltnak tűnik a tanösvény, sok esetben bozótharcot kellett vívnunk, vagy a térképen jelzett ösvény a valóságban már nem is létezik. Sajnos elég sok hajléktalan él az erdőben. Szóval rendesen meg kellett küzdeni a találatért. A láda köszöni szépen, jól van; köszönjük a rejtést!

Nikicsu 2019.06.03 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.2y]

pötyimiki 2019.06.01 19:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Besüboboja 2019.05.26 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

madarasz.peter 2019.05.21 16:23 - Megtaláltam
... míg Nóra lovagolt. [Geoládák v2.2.5]

JhsGabor 2019.05.21 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tosiv 2019.05.19 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Kösz, megtaláltuk!

Motkány 2019.05.18 16:54 - Megtaláltam
:)

orszagoskek 2019.05.16 16:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A friss ládajavítás után gyorsan célba vettem a ládát. Ezúttal szerencsére rendben volt. Az erdő ugyan közel van forgalmas utakhoz, mégis jóleső nyugalom vett körül odabent. A növényzet néhol olyan sűrű, mintha dzsungelben járna az ember, köszönhető részben a mostanában hullott sok esőnek is. Tamás [Geoládák v2.2.5]

halaszkiraly 2019.05.07 12:04 - Egyéb
Új rejtési módon gondolkodom...
Egyelőre most még az eddigi helyén pótoltam a ládát - csak, hogy vissza lehessen állítani kereshetőre - közben kigondolom, hogy miként alakult át a rejtés óta a környezet - miként lehet a "legtöbbet kihozni" a helyből

GeoFinderPro1 2019.03.10 14:43 - Nem találtam meg
Ott voltunk, a láda betegre lett állítva.
Nem lett meg és elkezdett esni az eső ezért el kellett jönnünk.
Kérem hogy fogadják el. :)[Geoládák v2.2.5]

Hroxi 2019.03.04 17:42 - Megtaláltam
Sajnos már ott voltunk, amikor láttam, h a láda betegre lett állítva.
Remélem fotó alapján elfogadható.

[Jóváhagyta: halaszkiraly, 2019.03.05 08:52]

IMG_20190304_174243 
GYEZegzug 2019.03.01 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.39
Köszi szépen a lehetőséget.

tapaizoltan 2019.02.16 17:14 - Egyéb
Szuper a hely, ide vissza kell még nézni.

19C2802E-A67E-4342-BF35-C03604F369312A140A0C-7D61-4D9F-BE4C-FF289F092FEB
Válfi Katalin 2019.02.16 17:00 - Egyéb
Tápai Zoli által teleonon egyeztetve

lizzard és csapata 2019.02.16 10:10 - Megtaláltam
A megadott ponton csak az oszlopot találtok meg egy csempe darabot. Képek alapján kérem az elfogadását.

[Jóváhagyta: halaszkiraly, 2019.02.18 08:20]

gcmocs1gcmocs2
Pumba9 2019.02.10 12:16 - Megtaláltam
700.láda! Ha urrá. Újabb láda a gyűjteménybe. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Trom 2019.02.10 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Mirtt 2019.02.10 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

soka9001 2019.01.27 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Mivel még sok helyen a talaj vsúszós volt a ráfagyott hó miatt, így végigcsúszkáltuk a ládáig. Mivel az előttünk megtaláló nem rejtette el megfelelően így már messziről ki lehetett szúrni a ládát. Köszönjük, hogy ide is eljuthattunk.

Artemix 2019.01.26 08:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Nem volt nehéz. Köszönjük a rejtést

bimbee87 2019.01.20 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mary&Advent 2019.01.19 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

Mizo6869 2019.01.13 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Mia, Piri (kutya), Zoli.

Kaputyin 2019.01.09 15:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Idei első találat, egy nagyon szép havas helyen! A ládát is a hó alól kerestem elő, nem is volt olyan egyszerű! [Geoládák v2.2.5]

IMG_20190109_135636_resized_20190112_113134030 
Zugi 2019.01.02 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Az aquincum-i láda befejeztével a már csak ládaszürkítésből jöttem ide, gyakorlatilag utolsó előtti még meg nem talált budai ládám. Korábban sosem jártam erre, így újabb helyekkel bővült az ismeretem.
A hely pedig bennem felemás érzéseket szült. Egy jó nagy tömény dzsumbuj ez a kis erdős terület, ami tetszene a sok fával, dús erdős mivoltával, de elég szemetes is ilyenkor. Sok rendezetlen része van, leégett viskó, hulladék, sáros földút, ízléstelen építkezés, mindenből akadt. A rejtek helye is megérne egy misét, amelyik szolgáltató így szünteti meg az oszlopait, hogy egyszerűen csak derék magasságban kifűrészeli? Ez mennyire balkáni már! A terület gazdája (önkormányzat?) ilyeneket hogy fogadhat el?? Szóval jobban meg kellene becsülni egy ilyen vizes élőhelyet, mert sokkal jobbat ki lehetne ebből hozni.

20190102_151737_resize_220190102_151820_resize_2
20190102_151922_resize_220190102_152350_resize_2
20190102_152401_resize_220190102_152409_resize_2
20190102_152428_resize_220190102_152440_resize_2
20190102_152727_resize_220190102_152729_resize_2
ystray 2018.12.30 16:42 - Megtaláltam
megvan :)

TJ 2018.12.25 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

hegi54 2018.12.02 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Köszönjük a lehetőséget!

Marika és Lajos

*Moka* 2018.12.01 11:00 - Megtaláltam
Köszi

*Vica* 2018.12.01 11:00 - Megtaláltam
Alszik a természet, még a patak is befagyott.

m-1m-2
m-3 
PetyCamino 2018.11.10 15:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.08
Köszönjük :)

pyrosz 2018.11.10 15:13 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :) [Geoládák v2.2.5]

Totti86 2018.11.04 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

porto 2018.11.03 11:13 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :)
Egyedül :-(
Ebben az időszakban nagyon vadregényes, az ösvények eltünnek az avar alatt!
Izgi :-) [Geoládák v2.2.4]

szaboist 2018.11.02 09:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.33 súly: 4.12
Köszönöm

Szitya2 2018.11.02 05:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kundi 2018.10.30 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Szép hely! köszi a rejtést.

szadi&agi 2018.10.23 14:44 - Megtaláltam
Biciklivel, kettesben. A nap legjobb része volt ennek a kiserdőnek a felfedezése! Kis tanyák, sok állat, szürkemarha. Kösz a rejtés!

Hey-ho 2018.10.20 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

hegesan 2018.10.13 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.73
Köszi a rejtést!

kompaktor 2018.10.07 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Nemrég költöztünk a kerületbe, és a mai remek időt kihasználva megkerestük ezt a viszonylag közeli ládát. Nagyon kellemes meglepetés volt számomra ez a hely. Jót sétáltunk a lassan őszi színekbe öltöző tájban; ennek, és egy közeli .com-os ládának a megtalálása után még jószágokat is etettem. :-)

Jó élmény volt, köszi a rejtést!

Mariannaaa 2018.10.07 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Köszönjük, egy kellemes őszi séta keretében megtaláltuk! :) TFTC!

Lustadick123 2018.09.30 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mackomisi12 2018.09.30 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Katulyakutatók 2018.09.26 11:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.73
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő fáradozását! Bővebben otthonról, fényképek később. [g:hu 1.6.0g]
Annyira lekötött bennünket a lombokon átszűrődő napsugár okozta fényjáték, hogy elloholtunk a láda mellett. 300 m-rel később jutott eszünkbe, hogy "Jaj, a láda!" Visszafordultunk és megkerestük.

-1-2
-3-4
ErdőCsöndje 2018.09.16 18:12 - Megtaláltam
Köszönjük!

Myrafelle 2018.09.16 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Érdekes hely, megér majd egy felfedezést, csak nem egyedül. [Geoládák v2.2.4]

Ivellios 2018.09.06 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

balatom 2018.08.29 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.4]

Szőkekapitány 2018.08.16 11:19 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Madboka 2018.08.01 09:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

PiciKincs 2018.07.28 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

BenPack 2018.07.28 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vViktor 2018.07.27 17:44 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

The Fox 2018.07.27 11:45 - Megtaláltam
Nem a rejtő hibája de durva az amit itt az emberek tettek a környezettel. Azért minimálisan a szépség is megtalálható.
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

20180727_11380620180727_114935
20180727_11494520180727_115321
PusztaiLaci 2018.07.25 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tojas 2018.07.25 17:12 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

FenyoatA 2018.07.24 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fabox 2018.07.24 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Jaksi74 2018.07.16 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

enjoy 2018.07.08 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

LabiMarceaz 2018.06.10 13:25 - Megtaláltam
Nagyon sok szúnyog van arra vigyetek magatokkal szúnyogírtót!! [Geoládák v2.2.4]

JimmyZ 2018.06.03 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Hihetetlen sok szúnyog van arra, logolni is csak sétálva lehetett. :D
Viszont szép környék, tetszett, köszönöm a rejtést! :)

ellfelek 2018.05.30 12:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Diós Bejgli 2018.05.27 19:24 - Megtaláltam
Köszönjük: B, T és Á [Geoládák v2.2.4]

Gábor és Edit 2018.05.21 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Könnyen megtaláltuk. Változatos, szép, nyugodt a környezet - kár, hogy a szúnyogok támadásai miatt a tervezettnél hamarabb elmenekültünk a környékről. Köszönjük a rejtést.

ht01 2018.05.20 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Arnold_F 2018.05.20 11:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.34
Köszönöm!

eskar 2018.05.13 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.4]

Pajzsika 2018.05.12 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.03
Megtaláltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2018.05.12 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük.

Laltan 2018.05.06 17:26 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.4]

Cler 2018.05.06 16:45 - Megtaláltam
Koszonjuk!
Mi sajnos egy kevesbe szepseges reszrol vagtunk az utnak. Raadasul az elsot otthagytuk, harapos kutyak es hajlektalanlak miatt. A masodikrol megkozelitve rengeteg szemet es egyeb kivetett aprosagok es nagysagokszinesitettek az erdo bioflorajat. Ettolen nem voltamtulsagosan feldobva, sot inkabb csalodaskent eltem meg, mint feludito elmenykent... majd legkozelebb...
Hali79, Cler es a gyerekek

hali79 2018.05.06 16:45 - Megtaláltam
Köszönjük. Cler és hali79

pemema 2018.05.01 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Akubb 2018.04.29 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.98
A gyerekek nagyon élvezték a kirándulást, rengeteg megfigyelnivaló van itt.
A mocsár élővilága megérte a sétát, láttunk énekes madarakat, nyári ludakat, récéket, és egy réti héját, a vizes részeken pedig békákat, gőtéket, és a rovarvilág változatos tagjait. Végül nem jártuk be mind a 7 pontot, csak az első ötig jutottunk el a váratlanul nagy déli hőségben, de így is több mint 2 órát töltöttünk a tanösvényen.
Nagyon kellemes csalódás volt, hogy Budapesten ilyen helyek is vannak :)
Ja, és a tanösvény bemutató füzet link nem pontos a leírásban, ide beteszem, hátha valaki mást is érdekel ;)
Tanösvény bemutató

20180429_121104[1]20180429_125844[1]
csg69 2018.04.29 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.34
Megvan :)

tádé 2018.04.22 17:43 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm!

dev86xr 2018.04.22 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.3]

Szilvil 2018.04.22 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Toti 2018.04.21 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tuktukos 2018.04.17 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést.

Roli_Zoli 2018.04.15 12:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Hubbi barátai 2018.04.15 09:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

atomfrici 2018.04.14 14:50 - Megtaláltam
megtaláltam.

Access Denied 2018.04.08 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.4]

 
katica 2018.04.08 12:38 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

police107 2018.04.06 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
A láda könnyen meglett-a természet már ébredezik és a víz is visszahúzódott már.Köszönet a rejtésért.

zywnyd96 2018.04.04 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Atis87 2018.04.03 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

erdeisz 2018.04.02 16:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.60
Megtaláltuk.

breimanne 2018.04.02 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

DSCN0080DSCN0088
DSCN0091DSCN0072
viad 2018.04.02 15:35 - Megtaláltam
Köszi a rejtest!

alat300 2018.04.02 12:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
megvan! az állattartó "farmok" felől érkeztünk. dúrva, hogy Budán lehet ilyet látni

ésKata 2018.03.27 17:12 - Megtaláltam
Valóban nagy volt a mocsár. A kutyákat sikerült elkerülni.

Lilah&Lackó 2018.03.27 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Lilah&Lackó

Zogeboka 2018.03.26 19:00 - Megtaláltam
Könnyű találat, köszönöm. Tényleg nagy a víz, a mocsár. Kóborkutyák is előfordulnak.

leptoszom 2018.03.18 11:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Figyelem, a terület víz alatt áll,... várjatok.
Elso latogatasom a mocsarban, de nem az utolso. Koszonom a rejtest.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2018.03.13 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.03
A Koppány-toronytól elsétáltunk ide is, megérte. Köszi. Egy nagy szemétkihordás azért ráférne a területre.

/Quatermain/ [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szkj 2018.03.11 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Bonbonetti 2018.03.11 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Szalay-team 2018.03.10 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2018.02.19 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.34
Nagyon kellemes séta a nevéhez hűen vízzel bőven ellátott útvonalon. Még éppen szárazon át lehet kelni a vízleeresztő pontokon. Köszönjük.

IMG_20180219_121658IMG_20180219_121710
IMG_20180219_121750 
Aerokura 2018.02.10 23:14 - Megtaláltam
Bala dash, malanore! [Geoládák v2.2.2]

Zolas21 2018.02.10 13:24 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
A réten átvágtam, az erdőszélen a kuvaszok majdnem megszabtak... Sok a szemét...

navigaator 2018.02.06 00:00 - Megtaláltam
-

erdosimi 2018.01.31 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

erdosjudit 2018.01.31 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

AlanTheWild 2018.01.28 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.71
Budai barangolás során. Köszönöm!

dabcsi 2018.01.20 06:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Hajnali ládázás kísérteties fényben (vagy sötétben) kísértetiesen ropogó fagyott avaron ... (Aki kisgyerekkel megy vigyen ajándékokat mert a láda üres...)

Molli 2018.01.13 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Köszönöm a rejtést!

tabletta 2018.01.06 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

joove 2017.12.31 12:11 - Megtaláltam
Szilveszteri ládázás. Köszönjük a rejtést.

ier 2017.12.30 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2017.12.29 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.77
Budapesti ládázás, harmadik találat. Hiányzott ennek a pontnak a felkeresése, de az igazat megvallva csak a pont megszerzése miatt jöttünk el. Régen elég sokat megfordultam a környéken és igazság szerint már akkor sem szerettem. Ez nyilván és én véleményem és köszönet a rejtésért és a programért!

mulder2197 2017.12.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.00 súly: 1.00
Köszönjük.

remiorsi 2017.12.01 16:16 - Megtaláltam
Munka utáni ládázás napsütésben :)

gusty 2017.11.30 10:58 - Megtaláltam
Hóban, fagyban edzőcipőben. :)

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2017.11.18 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

csomix 2017.11.11 12:00 - Megtaláltam
Szuper rejtés. Köszönjük.

Dundus & Co 2017.11.04 01:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kupec 2017.10.31 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KZT 2017.10.16 12:30 - Megtaláltam
Köszönöm

somga 2017.10.15 13:30 - Megtaláltam
Egy környékbeli gyalogos geoládázás közbeni találat. Mi írhattunk be először az új logbookba. Már jártunk ezen a szép területen, de most kerestük csak meg a ládát.
Köszönjük.

halaszkiraly 2017.10.13 12:17 - Egyéb
Karbantartása megtörtént :)

Caleb 2017.10.04 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ákibard 2017.09.24 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.29
Aquincumi ládázás során meglett.
Láda valóban nincsen, csak a jelszó egy papíron.

palepunk 2017.09.24 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Sajnos csak a jelszó cetli [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

VINAX 2017.09.24 13:29 - Megtaláltam
Láda nem volt, csak a jelszót tartalmazó cetli elázva :-(
★Viki & Axl★

[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

VKBITANG 2017.09.24 11:05 - Megtaláltam
Megvan. Köszi. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

azimee 2017.09.10 13:10 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

data4526 2017.09.05 18:08 - Megtaláltam
MEGTALÁLTAM, data4526
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Képkivágás 
Colos155 2017.08.30 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Mrekik... [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Janisoft 2017.08.26 11:40 - Megtaláltam
-

FoJo 2017.08.25 22:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

hg5vy 2017.08.22 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

padler 2017.08.19 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Efemm jól szórakozott a családi kondiparkban. Kicsit háborítatlanabb környezetet vártam a tanösvényen.

padler + efemm

WallHattok 2017.08.15 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.25
Köszönjük!:-) Megtaláltuk!:-)

geocat&geodog❤ 2017.08.13 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Tetszett a séta, jól éreztük magunkat! Köszönjük!

Csizmások 2017.08.06 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rekanna 2017.07.28 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Geocaching Hunters 2017.07.27 22:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Geocaching Hunters! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

petiba 2017.07.20 14:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.07
Kukucsival a GCKanu 120 km-re közben erre is tekeregtünk...
Köszönjük a részletes tájékoztatást a web-oldalon.

Poór Andrea 2017.07.05 18:17 - Megtaláltam
Rendkívül nekiszomorodtam, hogy ez a multi már nem multi, csak egy sima láda, egy kb semmilyen helyen :(
Pedig nagyon vártam egy kis sétát ezen a szép helyen. Jó lenne felújítani, remélem majd egyszer ez is el fog jönni! Én drukkolok!
TFTC!

DFRi 2017.07.04 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megvagy láda :-)
Köszi a lehetőséget!
Mira&Feri [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ebben a helyben sokkal több van, mint amit mutat magáról...
Ja és pont 62 millió szúnyog csípett halálra :-)

GCMOCS_2017074130948GCMOCS_2017074130957
GCMOCS_2017074131006GCMOCS_2017074131010
eperdzsem 2017.07.01 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
ok, részletek késbőbb...

IMG_7794IMG_7796
IMG_7797IMG_7799
IMG_7800 
pappcsalád 2017.06.19 13:08 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kobrakiraly 2017.06.08 18:16 - Megtaláltam
A mai második ládánk. Köszönjük.

Huncutka01 2017.06.08 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Csirimojo 2017.05.28 20:39 - Megtaláltam
A szúnyogok miatt csak egy gyors látogatást tettünk, pedig érdekes a környék. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bubac 2017.05.27 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BRobi 2017.05.27 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönet a rejtésért. :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Csomi89 2017.05.27 10:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.08
Köszönöm.
Érdekes hely volt a Teknőc tó. :)

lelcache 2017.05.20 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

tótheszter 2017.05.13 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
13:50
Bringás találat, köszönöm!

Gorkii 2017.05.12 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

geooszi 2017.05.10 00:00 - Megtaláltam
Klassz hely! Csak ne lenne ennyi szúnyog!

Pupu 2017.05.09 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
Futóedzés közben jártam erre, gyönyörű hely, egy oázis a nagyvárosban. Köszönöm a célpontot! A helyszínről egyeztetve a Rejtővel, pótoltam a jelszót, narancsszínű kartonpapír-csíkon olvasható.

Fénykép0010Fénykép0011
Fénykép0012 
Mirr&Murr 2017.04.09 18:00 - Megtaláltam
A henger a helyén volt, a logbook is megvolt, de valaki megviccelte a keresőket, mert a jelszót tartalmazó papír bizony eltűnt... Pedig kerestük a környéken is. Kérlek a fotó alapján fogadd el a találatot, a jelszót pedig pótolni kellene.

[Jóváhagyta: halaszkiraly, 2017.04.09 22:57]

IMG_20170409_183217IMG_20170409_183304
IMG_20170409_183227 
rita85gto 2017.04.08 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Kicsit körülsétáltunk a helyszínen, mielőtt a ládához vettük volna az irányt, a környéken élők nagyon barátságosak voltak. A patak mentén húzódó ösvényen szívesen sétáltam volna még, de ezen a napon a fővárosi kiruccanásba még elég sok programot bele kellett sűríteni, így a láda megtalálása után ismét belevetettem magamat a fővárosi kavalkádba. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kewa911 2017.04.02 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kneupatiku 2017.03.31 15:56 - Megtaláltam
A ládát a nevéhez híven, egy saras, mocsárral szegélyezett ösvényen közelítettük meg.:)
Köszi a rejtést!

Telkess 2017.03.26 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Ez is előkerült és vannak szép részei, nézzük a dolgok jó oldalát :). Köszönet a rejtésért.

WP_20170326_005WP_20170326_009
WP_20170326_013 
Hundem 2017.03.15 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Eddig ismeretlen helyszín, pedig nap mint nap jarunk a kornyeken. :) [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

hinia lux 2017.03.11 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Útban a láda felé 
dienespeter 2017.03.09 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Bulirobot 2017.03.05 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

Beby88 2017.03.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.00
Új ismeretlen helyszín. Megtaláltam, köszönöm az ismertetést. :)

capacsok 2017.02.25 14:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Már van víz rendesen... de még járható...

Lacipap 2017.02.15 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.96
Megtaláltam!
Télvíz idelyén nem sok ember mászkált a környéken. Azért meglepett, hogy ilyet is látni a városban!
Köszönöm az elrejtőnek.

Bagee 2017.02.11 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GeoGirl 2017.02.11 11:10 - Megtaláltam
Köszi.

mansan 2017.01.14 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

álomfogók 2017.01.01 14:45 - Megtaláltam
Ládamegtalálásokban gazdag új évet!

szollosi73 2017.01.01 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.02
Megvan!
Gyors találat volt, nem sokat időztem itt.
Köszönet.

Mocsáros tanösvény 001Mocsáros tanösvény 002
Mocsáros tanösvény 003Mocsáros tanösvény 004
N.Zs. 2016.12.31 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.31
A GEOKARÁCSONYFA felé menet beugrottunk 1-2 helyre.
A tanösvény új értelmet nyert, Volt itt minden. Szépségek és rondaságok.

IMG_0430IMG_0434
IMG_0432leégett
nagyon jóóóóó 
iloilo 2016.12.29 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

uzolee 2016.12.17 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2016.12.17 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2016.12.17 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kolibri 2016.12.11 00:00 - Megtaláltam
Érdekes helye Budapestnek. Ajánlom mindenkinek. Mi a másik oldalról, az út felől szoktuk látni...főként a birkákat... :o)

Katona55 2016.12.04 13:14 - Megtaláltam
szép napsütésben séta közben ládakeresés

stmester 2016.11.30 14:40 - Megtaláltam
rengeteg fát kivágtak, az ösvény alig járható kifelé a ládától

turani 2016.11.30 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

M1161 2016.11.21 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2016.11.18 20:28 - Megtaláltam
Megtaláltam

kivancsifancsi 2016.11.05 11:39 - Megtaláltam
Hosszú hétvégi barangolás [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nagy levéllel
 
zs&v&a 2016.11.02 08:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Paplacs 2016.11.01 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Köszönjük!

EmesESE 2016.10.23 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, Köszönjük a rejtést!

H+W 2016.10.16 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
A séta alatt átszaladt előttünk egy nyúl :) Tetszett, köszönjük a rejtést!

akosgy 2016.10.02 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.04
A tegnapi verseny levezetéseként elkövetett, álmos kis délelőtti bicajozás során. A kis mocsároson jártam már többször, télen még korcsolyáztam is egy nagyobb, befagyott vízfelületen. :) Kár, hogy elég elhanyagolt a terület, düledező romokkal tűzdelve. Bár ha nem így lenne, valószínűleg már beépítették volna. Köszi.

tomesi 2016.10.01 11:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.94
Kellemes őszi séta

20161001_11385820161001_113944
Piró 2016.09.25 15:30 - Megtaláltam
Ismét egy újabb pesti helyszín, ahol még nem jártunk. Könnyed vasárnapi séta során találtuk meg. Szép időben többen is erre kirándultak.
A láda hamar és könnyen meglett.
Köszönjük, hogy ezt is megmutattad.

kenau 2016.09.22 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

mazsolaaa 2016.09.18 16:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.97
A láda a földön hevert az oszlop közelében takarás, álca, minden nélkül. Nem is kellett keresni, hiszen virított... Sajnos sokadszorra is azt tapasztalom, hogy a megtaláló nem adja meg a következő érkezőnek a keresgélés, nyomozás örömét - mint aki jól végezte dolgát, logolás után ott hagy csapot, papot. Ha mindenki egy pici figyelmet fordítana arra, hogy újra elrejtse a talált ládát, és eltüntesse az érkezése nyomait, nagyobb lehetne a játék élmény értéke.

A helyszínen felkerestem a térképen feltüntetett apró, extrém alakú tavacskát. Ha jobban odafigyeltem volna, és nem csapok a lábammal nagy zajt, talán közelebbről is megfigyelhettem volna az óriási, fehér gémlábú madarat, ami a jöttömre ijedten emelkedett a magasba. Biztosan erre lakik, mert felettem körözött a levegőben, amíg el nem mentem a tó közeléből.

R.Betti 2016.09.04 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Megtaláltam. Köszönöm. :-)

hofipapa67 2016.09.04 07:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Oriza 2016.09.03 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

graffz 2016.09.02 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SandorCsaba 2016.08.29 15:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

Zéboy 2016.08.28 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.07
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy logó 
Berián 2016.08.28 11:35 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Norbee97 2016.08.25 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.69
Nyárzáró ládázás még egyszer Budapesten 2/7.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A Római-parttól egy kellemes sétával értünk ide. Különleges volt a leégett ház látványa. A láda viszonylag hamar előkerült, rossz oszlopot néztünk előtte, de végül meglett a pontos hely. Innen egy nem várt hegymászás jött a GCPOGI-hoz. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
489.

20160825_11074020160825_110804
20160825_11083320160825_110930
20160825_11141420160825_111425
20160825_11200320160825_112029
20160825_112205 
Fixis 2016.08.23 17:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Szép helyszín. Köszi a rejtést!

mangogyuri 2016.08.23 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Nagyon szép helyekre vezettél minket! Köszönjük!

morph 2016.08.20 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Gyönyörű a rét, remélem, sokáig megmarad. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

cucumba 2016.08.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.60
Megtaláltam! Tényleg nagy a szemét a környéken!

Bovkati 2016.08.07 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

BLUEway💙2016! 2016.08.06 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.40
+ 1 láda. THX.

20160806_14235520160806_142257
timi és a mackó 2016.07.31 19:02 - Megtaláltam
100 000 szúnyog tŕrsŕgŕban meg van. Nagyon szomorú sorsa van a környéknek. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pegasus_mv 2016.07.30 12:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.68
Egyedi helyszín. Kövér narancssárga meztelencsiga kísérte a logolást.

Tompika23 2016.07.24 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.36
GPS kicsit bevitt a susnyába. Nem kell bemenni. A sarok közelében van a petlinkben.
hangulatos kis mocsár :) köszi

PalBaaal 2016.07.23 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.14
Megtaláltam, nekem sajnos annyira nem tetszett a környezet, de lehet csak nálam van valami rosszul drótozva.

sogor36 2016.07.08 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.66
Köszi a rejtést.

Mortanius 2016.07.06 12:30 - Megtaláltam
A Rómaifürdő HÉV megállótól indult a menet. Onnan meglepően közel volt megtalálható a doboz. Így túl sokat nem is láttunk a tanösvényből.
Köszönöm a lehetőséget!

zolika87 2016.07.02 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Mai "ládavadász nap" egyik áldozata, köszi!

distike 2016.06.23 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.28
Megtaláltam.

Danichem13 2016.06.18 11:40 - Megtaláltam
Kellemes időben bringás találat. Köszönöm a rejtést.

nimka 2016.06.17 14:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.44
már kirándultunk egyszer itt, de akkor kora tavasszal. gps nélkül nem nagyon lehet tudni, hogy merre van a tanösvény, alig van jelölve. most nézem, hogy ez eredetileg multi volt, és most lehet, hogy csak ideiglenesen hagyományos

mngc 2016.06.16 20:16 - Megtaláltam
Dr. Lada-val közös találat.

Dr.Lada 2016.06.16 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Kerékpáros találat MNGC-vel közösen.:-)

Épp a csütörtök esti rendszeres bringázásunkat csináltuk és a Római part volt a célterület, így a csapatot kicsit elcsaltam erre a helyre. Sokat nem időztünk a területen, mert épp szúnyoginvázió volt a kb 2 perces logolás alatt többünknek véres lett a lábszára, szóval a vérünket adtuk a ládáért, szó szerint. Egyszerűen nem lehetett olyan gyorsan agyoncsapni egy szúnyogot, hogy közben egy másik már ne lakmározzon belőlünk. Így tempósan tekertünk ki a tanösvényről. A ládától van egy kivezető út azon rövidítettünk, épp akkor égett le az utolsó ház mikor kitekertünk, vagyis előtte, mert a tűzoltók már eloltották, de az égett szag még terjengett a levegőbe.

 
tomi77 2016.06.11 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kosarak 2016.05.31 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Köszönjük.

Albatrosz947 2016.05.30 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.88
A mocsár kiszáradt, így könnyen megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.

DSCF5050DSCF5052
DSCF5053DSCF5054
esztelneki 2016.05.22 19:45 - Megtaláltam
Bringával megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mathau 2016.05.22 16:31 - Megtaláltam
"Fox in the box. Did you ever hear about the fox in the box?" [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

alexp 2016.05.20 17:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Köszönöm a rejtést.

Tototo 2016.05.16 12:40 - Megtaláltam
Köszönjük!

Puzzle Apartman Gyula 2016.05.13 18:37 - Megtaláltam
Gyors találat még a szúnyoginvázió időszaka előtt. :)

Tikis 2016.05.08 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
koszi. izelitot kaptunk a az ide szunyogokbol :) amugy kellemes seta.

NPLranger 2016.05.08 10:25 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

Pistua 2016.05.08 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.91
Ok!

james 2016.05.05 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kectam 2016.05.05 09:30 - Megtaláltam
Kellemes séta az erdőben, ami reggel olyan volt mint egy esőerdő a tegnapi sok eső miatt. Ahogy mozogtak a levelek, szinte szakadt az eső. A láda gyorsan meglett, visszafelé találkoztam az első futóval az egész séta alatt
Köszönöm a lehetőséget

KP1965 2016.05.04 11:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Munkaügyben úgyis erre jártam, hát megkerestem és meg is találtam.

bfabry 2016.04.21 15:48 - Megtaláltam
Teknőst ugyan nem láttam, de mocsár még volt.

Owl&Duck 2016.04.17 10:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2m] [wapon beküldött szöveg]

20160417_10544020160417_105505
20160417_11034220160417_111035
20160417_11144820160417_111521
20160417_11154020160417_111704
20160417_11172120160417_111757
cachekereso 2016.04.16 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Köszönöm.

Bl4st3r & Amy 2016.04.09 16:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.75
A medvék megtalálták! ! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Érdekes terület lehet, most inkább ládára hajtottam a kevés időmben. Találkoztam szép nagy ugatós kóbor kutyával, de kiderült én vagyok a vadabb, jól meg kergettem :)

VaVi 2016.04.06 14:00 - Megtaláltam
:)

dgabi 2016.04.03 18:54 - Megtaláltam
+
zgabi megtalálta

kovianyo 2016.04.03 18:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.82
köszönöm a rejtést!

HGery 2016.04.03 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Woodoo 2016.04.03 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Woodoo [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kgabi 2016.04.02 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

lczandris 2016.03.28 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

lbukki 2016.03.28 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

raci 2016.03.20 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.07
Ibolyát szedtünk, reméljük azt még szabad. És közben élveztük a szép időt és friss levegőt-nyugalmat.
Köszönjük a rejtést.

peterpan 2016.03.20 13:38 - Megtaláltam
all children grow up except one... [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Murmogoek 2016.03.20 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

fkmaster 2016.03.14 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.24
Lásd Stüszi!

Stüszi vadász 2016.03.14 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Nem gondoltam, hogy Budapesten ilyen mocsaras területek léteznek még.

racsdani 2016.03.05 00:00 - Megtaláltam
jó kis hely

TS 2016.03.03 10:24 - Megtaláltam
A GCpogi ládától gurultam le a Határ útra, amiről rátértem a tanösvényre. A réten áll a talajvíz, aminek a lecsapolására kisebb ideiglenes vízelvezető árkokat alakítottak ki a földúton keresztül, amik egy nagyobb vizes árokba vezetik el a talajvizet. Ezek sikeres leküzdése után a láda rejtekének megtalálása már gyerekjáték volt. A pihenőpark érintésével gurultam el az amfiteátrumhoz, ahol elkezdtem a GCSPQR multit.

(:jannus:) 2016.02.27 15:09 - Megtaláltam
Köszönjük! Multi korában is próbáltuk, de a szúnyogok és a susnyás meghiúsította a bringás vadászást, most viszont szépen ment.

Petra&Laci 2016.02.21 14:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
A kicsit ingoványos környezet sem szegte a kedvünk a rejtek megtalálásában. :)

Köszönjük!
Petra&Laci, Kincső és Balear

kincs92 2016.02.21 14:40 - Megtaláltam
Elég sok rémtörténetet mesélt erről a ládáról párom, de szerencsére semmilyen kellemetlen dologgal nem futottunk össze. Tény, hogy elég szemetes a környék, így nem egy szívderítő látvány, de a rengeteg madár kárpótolt minket.

Köszönjük a rejtést,
Kincső & Csabi, Petra & Laci

Mo-Hó 2016.02.20 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.91
Megvan

othnan 2016.02.20 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.83
Közös keresgélés solyomeye-vel. Köszönöm a rejtést.

P1510576P1510581
P1510582P1510585
P1510586P1510591
P1510594P1510603
P1510611P1510617
P1510621P1510624
10644286 
solyomeye 2016.02.20 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.38
Köszönjük a rejtést! Szép hely.

DSC_0048DSC_0058
DSC_0059DSC_0065
DSC_0070DSC_0081
DSC_0094DSC_0115
DSC_0129DSC_0156
DSC_0177DSC_0181
jspanyik 2016.02.20 10:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.30
Ma végre sort kerítettem a Budapest térképen engem már régóta bosszantó két ládika (másik a GCARGO) megtalálására. Ferihegyen kezdtem, majd onnan irány a város másik vége. A városon való átkelést kicsit megnehezítette a FeHoVára igyekvők tömege, de végül is 40 perc alatt átértem.

A megadott helyen parkoltam, majd oda-vissza kb. 900 méteres sétával leküzdöttem a feladatot. Megmondom őszintén nem igazán tetszett!

A parkerdő szemetes, elhanyagolt és ezt nem tudja kompenzálni a megépített sétaút és a kirakott állomás táblák sem. A rejtés nem rossz, de már nagyon unalmas. A leírásból pedig elhagynám a ládika pontos helyét, mert így még keresés öröme sem marad meg,

Köszönöm a lehetőséget!

IMG_5839IMG_5840
IMG_5841 
acsipapa 2016.02.14 10:30 - Megtaláltam
meglett

Webber 2016.02.14 10:30 - Megtaláltam
Meglett.

szimari 2016.02.12 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.59
Megvan

mocs 
szipeti 2016.02.12 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.08
ok

mocs-pw1 
Pilis-Visegrádi-hg. rajongók 2016.02.11 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.57
Köszönjük a rejtést!

Piedone 2016.02.11 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Köszönöm a rejtést!

gst76 2016.02.06 14:13 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.68
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Szép időt kihasználva, kerékpáros találat. Könnyű volt megtalálni. Az oszlopnak már csak a csonkja van meg...
Az erdőben a kutya sem járt...

Mocsar1Mocsar2
Pogánypeti 2016.02.02 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.86
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi ládavadászatom hatodik találata a hétből! :D
Köszi a rejtést!

Mocsáros tanösvényTeknőc-tó
Teknőc-tóTeknőc-tó
Ennie 2016.01.30 11:16 - Megtaláltam
Nickyvel megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nicky&Ati 2016.01.30 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Macskák pihennek a leégett épület tetején :DA közeli tó
A közeli méhészet 
Ágica63 2016.01.24 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Könnyen meglett. Ágica&Monyó

Evila 2016.01.14 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.55
Megtaláltuk Danival. Köszönjük a rejtést!

Szárnyaló Sas 2016.01.02 16:28 - Megtaláltam
Szevasz láda! Köszönöm a rejtést!
Ide vissza kell jönni tavasszal! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Egyetértek vele, hogy kellene normál láda ajándékokkal.
Szomorú ennek a területnek a története, degradálódása. Reméljük a védelem hatására visszatér néhány faj a régiek közül.

Érdemes beleolvasni a Mocsáros Egyesület weboldalába hogy lássuk mennyit dolgoznak rajta, hogy a terület ilyen legyen. Évente szemetet szednek, folyamatosan gondozzák. http://www.mocsarosegyesulet.hu/

EdeZ 2015.12.31 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Gyombi 2015.12.31 00:00 - Megtaláltam
Nagyon érdekes környék ez! A láda lehetne újra multi, vagy legalábbis hagyományos! Köszönjük a lehetőséget!

nmaria 2015.12.30 13:51 - Megtaláltam
KÖSZÖNÖM!

Geri89 2015.12.27 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Attibati 2015.12.26 14:35 - Megtaláltam
Két vendégeskedés között elugrottam egyet bringázni, 30 kilométer jött össze.
A környék nem lopta be magát a szívembe, én is eljöttem hajléktalan szállás mellett.
A láda nem hagyományos, hanem virtuális mivel a petpalackben csak a jelszó található.

becko 2015.12.22 07:00 - Megtaláltam
Pilisbe menet elemlámpás rajtaütés.

Fazék 2015.12.20 08:10 - Megtaláltam
A Kolosy téri sültkolbász-reggeli utáni első találat. Itt még sohasem jártam, köszönöm a célpontot. Esetleg érdemes lenne valami normális méretű láda rejtésével újra megpróbálkozni, biztos lenne neki hely.
A terület különben ideális lenne következő CITO célpontnak :(.

Rézangyal77 2015.12.06 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Deti 2015.12.05 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

dendeocse 2015.12.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megvan.

Marvin 2015.11.29 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Köszönöm a rejtést.

Lordenfolc 2015.11.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Jó volt!

sinus90 2015.11.17 15:00 - Megtaláltam
Megvan!
Hát nem egy bizalomgerjesztő hely: hajléktalanokkal is találkoztam, meg elmentem a lakhelyük mellett is, pedig nem jártam a 6. pont felé! Egy kutya is elrohant mellettem, a gazdája nem volt láthatáron belül. Szóval izgi volt! Kifelé jövet egy hajléktalan rengeteg vizes palackot töltött a kútnál. Ennyi csak tisztálkodáshoz/mosáshoz kellhet.
A fűzfás rész egész jó, de az árok posványos vízzel teli.
Köszi a rejtést!

Perico1986 2015.11.10 15:24 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

csehipest 2015.11.09 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nagyon szép kis hely. Szerintem lehetne ide rendes ládát is rejteni van hozzá bőven hely. A koordináták el lettek mérve olyan 30-40 méterrel. Fényképként mellékelem az általam mért koordinátákat.

 
nyomozócsapat 2015.11.08 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Szab 2015.11.08 16:04 - Megtaláltam
Nóri megtalálta. Köszönjük a lehetőséget. 40 meterrel el van mérve. Szerintem: N47 34.564 E019 02.596 [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

hgabor1 2015.11.07 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Bár az előző hozzászólók kissé megijesztettek, azért nekiindultam a sötetétedésbe hajló, esős-szemerkélős erdőbe. A háttérből folyamatos kutyaugatás, bennem meg kattogtam Amanoka sorai a veszélyes kutyákról, amit a TUHU-n is láttam. Amikor pár méterre voltam a ládától, nem találtam, ekkor olvastam Sir Pajszer sorait a 40 méter eltérésről és a sötétedés és a fokozódó kutyaugatás hatására visszaindultam az erdőből. Annyira volt csak lélekjelenlétem, hogy visszafelé menet még a Locusomról csináltam egy képernyőképet, amit "bizonyítékként" feltöltök, mert -miskolci lévén- nem hiszem, hogy el fogok jönni még egyszer ide. (A Schäffer-árok felé mentem, láttam a hidacskát is, csak fotókat felejtettem el a nagy igyekezetben...)
Ha ez a találat így a rejtő számára elfogadható, kérem szépen elfogadását! Előre is köszönöm!

[Jóváhagyta: halaszkiraly, 2015.11.09 22:50]

Locus 
Atmosz&Zozmosz 2015.11.07 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.25
Az ajánlott parkolóban álltam meg, majd irány a ládika. A koo rossz helyre mutat, kb. 40 méterrel odébb van a jelszót tartalmazó dobozka. Elférne itt egy valódi ládika. Köszönöm a lehetőséget!

Ruttkay 2015.11.04 12:11 - Megtaláltam

KX! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Sir Pajszer 2015.11.01 12:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.77
Köszi! A koo. kb. 40 métert téved.

cs24 2015.11.01 10:23 - Megtaláltam
Megvolt. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

MikiCache 2015.11.01 09:54 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 4.17
Különös hangulata van ennek az erdőnek...
Miki és Anikó

 
anettx 2015.10.28 14:20 - Megtaláltam
TFTC!

denho 2015.10.25 17:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.30
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
A mai nap második nehéz szülése volt g:hu app és a cachelt régi leírás miatt.
Napközben a bogárral nem sikerült megtalálni.
Este pedig a rejtő segített rajtam, hogy ne kelljen az erdőbe este sétálgatnom.
Nem félek a sötétben, de ott nem mertem.
TUHU alapján veszélyes kutyák vannak a közelbe és ráadásul a kocsiból láttam kóbor kutyákat.
Köszönet a rejtőnek!

robinbird 2015.10.24 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 2.00 súly: 3.25
Nem a leírásnak megfelelő a rejtés, a 3. pontot az első 2 ponton megadott koordináták mutatják, semmi köze a 3. ponton leírtakhoz.
A végládánál én is csak egy eltört műanyag palackot találtam a földön, mondhatni belerúgtam az úton. Csúnya helyre vezet, szinte féltem bemenni még napközben is. Szemetes a környék, a tanösvény maga viszont jó, nem ide kellett volna rejteni a végládát. Visszatettem a palackot a kő alá, legalább egy picit nézzen ki úgy, mintha rejtek lenne.

ndavid42 2015.09.06 14:28 - Megtaláltam
[:843:]
Meglett! Jó volt egyet sétálni itt :)

gyetger 2015.09.02 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ozeki 2015.08.30 11:37 - Megtaláltam
Ok

tothadam86 2015.08.27 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)-

kétbakancsos 2015.08.23 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Csillaghegyi séta után kerestük meg a ládát. Köszönjük a rejtést!

A tanösvényenMocsáros tanösvény
Nagy fa 
Párduc50 2015.08.21 12:30 - Megtaláltam
A ládánál a legnagyobb meglepetésemre Strombusba és Péter60-ba botlottam. Kicsi a világ :-). Utóbbi épp az orrom előtt rejtette újra, így nem volt nehéz dolgom. Köszi!

Strombus 2015.08.21 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 2.50 súly: 4.29
Hát ez így nagyon nem jó. Legalább az oldal frissítésre szorul, ha már a rejtői energia elszökött és a rejtés nem éled fel eredeti formájában.

A tájékoztató füzet link nem működik.

Péter60 2015.08.21 12:10 - Megtaláltam
ok

Lili.th 2015.08.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.33 súly: 3.70
Leírás félrevezető, a koordináták (végláda) pontatlanok, a rejtekhely viszont jó, rögtön megtaláltam. A környezet is szép lenne, kár, hogy ennyire szemetes... Egy könnyű délutáni sétának jó volt azért bejárni az ösvényt.

Fel a lépcsőnFehérbűnőzők nyoma a táblákon
Szemétlerakás megakadályozása miatt lezárt út (csekély sikert jelez)
icarusdes 2015.08.09 16:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést :) Egy kellemes kis 60 kilométeres bringás kör keretében ezt is sikerült útba ejteni. Volt egy kis gond a "vérkecskével" és antiochiai szent kézigránát híján kerülni kényszerűltem, de csak megtaláltam ezt is :) [253]

OsiOsi 2015.08.04 14:00 - Megtaláltam
Ez nem az én "napom" volt. Az 1. ponton nem találtam a koordinátát, pedig ugyanolyan volt, mint a 2. ponton. A rejtőt nem igazán sikerült megértenem telefonon keresztül, így a "ládát" a 3. virtuális pontnál kerestem, hiába. Majd visszamentem az 1. ponthoz. Így meglettek a jó koordináták, amit két irányból is próbáltam megközelíteni, mert annyira a tüskés susnyásba mutatott. 10 perc múlva a gps-em meggondolta magát és megmutatta a jó helyet: beton darab alatt kis piros flakon. Gondolom a rejtés változni fog a leírásnak megfelelően. Akartam beletenni TB-t, sajnos nem fért bele.

Amúgy elég horror a környék, Népsziget fílingje van.

gabortel 2015.07.31 12:02 - Megtaláltam
Zavaros leírás, igénytelen "láda", de megtalálható. Nincs fejtörő, flakonok és segédpont a pótszámokkal, csak hosszúság az első pontnál, szélesség a másodiknál, és az így kapott ponton egy lyukas flakon a jelszóval.

Brogan 2015.07.26 19:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.67 súly: 3.47
Szép környék, bár azon kicsit csodálkoztam, hogy a tanösvényen egy birkanyáj is szembejött. A ládát viszont nem értem. A 3. ponton egy kövekkel összezúzott, lyukas műanyag palackot találtam, benne egy fecni, rajta a jelszóval. Feladvány meg ilyesmi nem volt. A láda nem felel meg a leírásnak. De legalább megvan.

 
placi75 2015.07.21 13:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] Valamit találtam... Egy kis kiszakadt pet, képeslappal,jelszóval. Lehet,hogy az eredeti vizes átalakulva? Az első két pontot még januárban felkerestem. A 3., alt helyen semmi nem volt. Szép hely volna,ha nem lenne tele szeméttel.

sagabi 2015.07.16 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Láda újrarejtve :) Fa tövében kövekkel álcázva

Ifialex 2015.05.23 10:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

kobcikrajci 2014.12.11 11:55 - Megtaláltam
Mivel a láda hosszú betegség után dec. 8-án kereshetőre változott, el is indultam felderíteni, mivel szinte az utolsó szűz budapesti cache volt. Az első két pontnál nem volt gond, viszont a harmadik helyszínen nem találtam semmi olyat, ami a leírásnak megfelelne. Gyors telefon a rejtőnek, aki meglepődött a láda kereshetőségén, mondván, hogy ez nem az ő lépése volt. Egyébként elmondta, hogy mit kellene megtalálnom, de sem olyat, sem palackokat nem láttam a megadott helyen, ami egyébként tényleg autentikusan mocsaras. :) Így a már egyébként is reparált ládához semmi információm nem lévén, meg kellett elégednem az eddigi bejárással. A multi egyébként tényleg ötletes (lenne), és a helyszín is különleges. Leszámítva az itt-ott terpeszkedő szeméthalmokat, illetve az illegálisnak tűnő kalyibafoglalókat, akik szintén jó adag szemetet gyártanak. Jó lenne, ha valóban kereshetővé válna. Addig meg ugye csak jelszó nélküli...

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.01.11 23:35]

Válaszút a segédponttalA 3. pont
ZoliQua 2014.12.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Koszi

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.01.12 21:56]

zsolty23 2014.05.03 11:34 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés! A vizes palackos feladvány különösen érdekes, de behorpadt flakonok miatt a vízszint egy rossz koordinátát mutat. Körültekintéssel azért megtalálható a végláda, ami szintén nagyon eredeti.

Dedina 2014.03.29 17:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Köszönjük a rejtést. A 3. pont nagyon ötletes!
Izgalmasra sikeredett az utolsó pont keresése :)

Csabi és Edina

Cloudwalker 2014.03.29 17:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Oké rossz pontozást tuti nem lehet adni erre a ládára, mert ugye amúgy is beteg volt, meg amúgy is nagyon nagyon ötletes az egész :)

Az utolsó pont nagyon bevitt volna az orkok földjére :) Már pont kijöttek és azt hitték hogy riporter vagyok, de hála a rejtőtől kapott telefonos segítségnek sikerült a találat :)

Köszönjük a rejtést,
Csabi :)

Dózerbika 2014.02.23 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.32
Megtaláltuk, de az az amfiteátrum környékén érdemes figyelni az emberi-aknákra!

V_Gabor 2014.01.10 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.16
Valóban van láda, nem beteg!

Sokszor terveztem már a felkeresését, de hol beteg volt, hol valami más jött közbe. Pedig jártam már itt a multi megjelenése előtt egy mozgó kapcsán.

Most is betegre volt állítva, de az utolsó logok alapján gyógyított és már páran meg is találták. Mivel szépen sütött a nap, így nekiindultam. Annyit jöttem-mentem a pontok között, hogy a végén majdnem rám sötétedett. A pótszámokra is ránéztem (volna), de azokat nem találtam (bár nem is kerestem túlságosan).

Az első koordinátapáros könnyedén meglett, a harmadik állomáson a feladvány sem fogott ki rajtam, eszembe is jutott a film: McClane és az irgalmas szamaritánus esete a gallonokkal. Szerencsére itt nem volt bomba. :)

A kapott végkoordináta láttán picit ráncoltam is a homlokomat. Már értem, miért beteg olyan gyakran... Bezzeg itt még a madár sem jár, azt pedig csak remélni mertem, hogy az egyre sötétebb időben nem futok össze másokkal.

Végláda keresés: no ezzel sok időt eltöltöttem, de csak nem került elő. Telefon a rejtőnek, aki szívesen segített, de a rejtekhez ez sem vitt közelebb. Már elindultam hazafelé, amikor eszembe jutott, hogy az újrarejtők talán tudnak még segíteni. Macikupacnak természetesen csak két szót kellett szinte mondania és már tudtam is, hol keressem. Még egyszer kösz Zsolt! :)

Rejtek, láda, jelszó, bejelentés és már indultam is haza. Összességében kellemes móka volt, bár nem minden részén szép, de kalandos rejtés.

Érdemes lenne a dátumos részt a leírás végére tenni, legyen a WAP elől.

Végre ide is eljutottunk! Köszönjük, hogy megmutattad. Mónika és Gábor [g:hu 1.4.30f] [wapon beküldött szöveg]

brokev7 2014.01.05 16:00 - Megtaláltam
Családi vasárnapi kirándulás! Köszi a rejtést!

szirom 2014.01.05 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
régi tervünk volt ez a láda, örültünk, hogy mégsem beteg!
köszönjük a rejtést!:)

artissimo 2014.01.05 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Sétának indult a láda betegsége miatt, de a végponton örömmel észleltük,hogy remek egészségnek örvend a "láda".
Köszönet a rejtésért !

19izsi73 2013.12.30 10:00 - Megtaláltam
Egy kis gyaloglással egybekötve, javítással kieszközölve....

Kokó 2013.12.30 10:00 - Megtaláltam
Kapott egy "logbook"-ot "dobozolva" - írószerrel.

macikupac 2013.12.30 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.35
Geoszilveszter 2013 2.

Már elég régóta szemezek ezzel a ládával, de valami mindig közbeszólt, hogy a felkeresése elmaradt. A legutóbbi időkben elsősorban az, hogy már hosszú ideje betegeskedik. Ám az utóbbi pár napban érkezett logok azt a benyomást keltették, hogy minden rendben (ennek felel meg a com-os oldal is, ahol a láda nincs betegre állítva), ezért ma, amikor a környéken jártunk, belevágtunk. Jó néhány évvel ezelőtt volt már itt egy tisztán com-os láda, amit Kokóval kerestünk meg. Most Izsi is erősítette a csapatot, ezért (is) garantált volt a jó hangulat. A virtuális pontokkal nem volt gond. A köztük lévő séta meg kell, de ahhoz, hogy az emberek átfogó képet kapjanak arról, amit ez a tanösvény bemutatni hivatott, jobban kellene ragaszkodni az útvonal nyomvonalához, mert így (pláne, hogy az indulásnál nem volt elvihető vezető-füzet) kevésbé szemléletes az útvonal. A fás legelő tavasszal, virágzáskor bizonnyal szebb arcát mutatja. Most inkább csak az egykori romok és a jelenkor kalyibái voltak szembetűnőek. A Teknős-tó viszont klassz hely. Kár, hogy ennyire szemetes a környék. Jó lett volna látni néhányat a névadók közül is, de ők ilyenkor már behúzódtak. Az itteni feladatnál nekem is beugrott John McLane és az Irgalmas Szamaritánus jelenete a Die Hard 3. részéből. A feladatot sikerült is megoldani, de a leolvasással volt egy kis gondunk. Ám ez csak jóval később derült ki. A záróládához autóval mentünk a távolság és a célirányosság okán. Kerestük egy darabig a ládát, amíg meg nem untuk. Akkor telefonáltunk a rejtőnek, s előadtuk a problémánkat. Ő megnyugtatott, hogy jó helyen járunk, de a ládát hiába keresnénk, mert a tartalmát megsemmisítették, a dobozt pedig összetörték. A konkrét helyét és a jelszót is elmondta. No, ez alapján jöttünk rá, hogy a 3. pontnál valamit félrenéztünk! Körbejárva a helyszínt végül meglett a rejtés. Tény, a tartalma valóban zérus, ám maga a doboz sértetlen. A nálunk lévő eszközök segítségével (és a néhány perccel korábban elárult jelszó birtokában) egy hevenyészett, de a célnak kiválóan megfelelő pótládát tettünk az eredet rejtésbe. Tehát: lehet jönni keresni! Döme mackó a fotó után azonnali indulási parancsot adott az Egri vár makettjéhez.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

Kofola BT 2013.12.30 10:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

KBB-Bombur 2013.12.07 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.99
Nagyon ötletesen lett felépítve a rejtések menete.

KBB-Balin 2013.12.07 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.01
Hideg, szeles időben, jó séta volt. Nagyon ötletesek a virtuális rejtések, nagyon jó, hogy egy kis játék is van a keresésben. Az ilyen rejtésekből kellene több! Sajnos a végláda nincs meg, pontosabban a láda igen, csak a tartalma tűnt el. Köszönjük a rejtő segítségét!

ghiago 2013.11.23 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Köszönjük. Sajnos a láda már nincs meg.

Skalp 2013.11.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.09
Boszorkányokkal próbáltuk megfejteni a feladványt, de esélytelen volt a végláda hiánya miatt. Azt azért nem értem, hogy miért nem lehet előbb rendbe tenni egy környéket, majd utána tanösvényt kijelölni rajta. Így azért ez egy szemetes, viskós városszéli kiserdő.
A rejtőnek javaslom az illékony végláda mellé egy alternatív jelszó kihelyezését is, hogy ne legyen hiábavaló a lelcachedés!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.01.19 10:14]

rétihéja 2013.11.16 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
A városhoz meglepően közel érintetlen területre bukkantunk. A tanyát eléggé furcsa volt látni. A 3. pont ötletes, a végládának esélye sincs megmaradni azon a helyen, ezért szerintünk el is veszett. Köszi

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.12.16 21:06]

peterpan 2013.11.10 00:00 - Nem találtam meg
Szép napsütötte vasárnap reggel volt. Tegnap letudtuk a pesti temetőket is, így a négyfalközt ülős passzív pihi helyett rávettem a lányokat, hogy bringázzunk el a Mocsáros tanösvényhez. Épp időben szóltam anyának, mert majdnem kölcsönadta a szomszédasszonynak a bringáját.
Kellemes időnk volt, bár egyszer erősen befelhősödött. NAgyon tetszettek a rejtések, főleg a vízöntögetős zseniális. Korábban már jártam egyszer a parknál. Akkor egy félbehajtott rendszámtáblát találtam. Most a bringákat parkoltuk itt le és gyalog mentünk tovább. Végül 16km-t tekertünk oda-vissza.
Nem volt semmi probléma a kutyákkal, ellenben találtunk almafát némi gyümölccsel, és a csipkebogyóból is lehetett már finom szemeket találni.
Előzetesen elolvastam a feladatokat és a sikertelen megtalálói logokat, így nem is próbáltuk a végládát megtalálni. Nekem megfelel ez a típusú log és az élmény mellé.
Köszi, hogy elhoztál ide.

 
lacc 2013.11.08 17:31 - Megtaláltam
A munkahét lezárásaként kellemes kikapcsolódásnak szántuk a mai péntek délutáni ládázást.
Tetszett a tanösvény, a virtuális pontok kidolgozása valamint az ötletes logikai koordináta meghatározás. 3/4 ötkor már villanylámpánál töltögettük a vizet és olvastuk le a számokat. Megnyugtató volt a végláda koordinátája, hogy hazafelé esik és nem a még sűrűbb nádasba :)
A végén jött a csalódás, a dobozt kifosztva találtuk (lásd csatolt kép). Engedtessék meg annyi kritikai észrevétel, hogy a végláda nagyon nem illik be a környezetébe, nem csoda, ha a helyi erők hamar felfedezik és kirámolják...
Kérjük a találat elfogadását!

Ildi és Laci

(UI. a kép közzétételével remélhetőleg nem lőttük le a poént az utánunk érkezőktől, hisz a Rejtőnek úgyis merőben más módszert kell választania a végláda elrejtését illetően.)

[Jóváhagyta: krapa, 2013.11.11 15:23]

 
SirAndrew 2013.11.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85

Jo rejtes, jo feladvany, remek csipkebogyo a kornyeken. Koszonjuk.

 

A dobozbanvtalalz jelszot nem fogadja el a rendszer, kerem jekszo nelkul is elfogadni.[Jóváhagyta: krapa, 2013.11.04 19:29]

Fadam23 2013.10.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.94
Nem sok időt adtam magamnak a pontok felkereséséhez. A végkoordinátán be is néztem valamit, de aztán a sötétben mégis sikerült megpillantanom. Érdekes hely. Köszönet.

SirLes 2013.08.31 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.32
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Valóban kereshető a multi, a végén van jelszó is.
A feleségemmel és MAci012-vel sétáltunk végig. A 2. pont előtt kb. 120-150 méterrel az út mellett lódarázs fészek van, vigyázzatok!

laubi 2013.08.22 13:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Nyugalom tombolt a vidéken, a játszótér is zárva volt. Erre járván halaszkiraly bejegyzését olvasva gondoltam megkeresem a ládát, amit rendben a helyén is találtam, köszönöm!

 
halaszkiraly 2013.08.05 00:00 - Egyéb
A láda jelszavát beírtam a logbookba. Kereshető.

ramgab 2013.08.02 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Megvan a jelszó is.
A virtuális pontok kialakítésa nagyon jó, a környezet is remek.
Kár hogy nincs meg az eredeti láda.

phoety 2013.08.02 15:04 - Megtaláltam
Megvan vagy nincs!?
Nonoval sétáltunk ma egy jót, végig gyalogolva a pontokon hát sok mindent láttunk :/
A végponthoz érve keresgéltük a rejteket, de közben megcsillant egy zöld kupak. Még egy kicsit tovább keresgélve nem leltem meg az eredeti rejteket, így logoltam.

Köszönöm!

 
ramgab 2013.08.02 15:04 - Egyéb
A pót PET et én tettem ki, mivel a .com-on ez egy élő láda, így én is lukra futottam.

 
scele 2013.04.01 13:50 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

fa-peti 2013.03.28 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Csütörtök délutáni havas jóidőt kihasználva indultam neki a multinak. Az első pontnál már hatalmas sár, de ez a kedvem nem vette el. A második pont előtt egy nagyobb kitérőt voltam kénytelen tenni, nem szeretem a kerítés nélküli lepukkant házakat, ahonnan kutya akármikor felbukkanhat. A végládát jó helyre tippeltem, ám mikor odaértem csak hűlt helyét találtam. Jobban mondva én az eredeti rejteket kerestem és most visszaolvasva látom, hogy át lett pakolva :/. Láttam egy zacskót ami a vízben úszott, talán abban volt a láda. A rejtővel egyeztettünk, nemsokára karbantartás lesz. Visszafelé két kis rókával találkoztam a ládától 50 méterre.

Kellemes séta volt, köszönöm, bár kissé lehangoló volt a mocsár néhány része (itt a lepukkant részre gondolok elsősorban). Viszont voltak szép részek is! :)

Úton az első pötty feléHavas vidék
Belvíz is vanAz ösvényből gát lett
Kilátás a hegyekre3 nap? :D
Szép látványOtt úszik a láda? :/
A rejtekadó fa, láda nélkül 
Hektor 2013.03.28 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Gyros 2013.03.25 12:32 - Megtaláltam
e [g:hu 1.4.26x] [wapon beküldött szöveg]

 
Liberty 2013.03.25 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.53
Szerencsénk volt Gyrossal, mert nem volt túl nagy a sár, jól megtudtuk közelíteni a pontokat. A környezet nagyon lehangoló, olyan összetákolt házakat láttunk, ahol a kerítés szeméthalomból állt. Meglepően sok házi állattal is találkoztunk a szegényes környezetben. Viszont a gazdáik nagyon szeretik és kímélik őket a megfázástól, mint ahogy látszik a pokróccal letakart tehén mamán. A láda tartalma teljesen szét van ázva, a log füzethez nem mertünk hozzányúlni és belogolni, mert szétmállott volna egyből. Nagy szerencse, hogy a jelszó nagybetűkkel az elején olvasható. Feltétlenül karbantartásra szorul a láda. Köszönjük a rejtést és a tanösvény bemutatását.

III. keület címere
"J&J" 2013.03.24 11:20 - Megtaláltam
Hát itt baj van. A láda tejesen szétázva, beirni sem tudtunk. A vadrozsbokrok közül egy kicsit jobban elérhetö helyre hoztuk, még a mérés hibahatárán belül. Egy többágú fa tövábe, a belsö oldalra tettük, avarral letakarva. Figyeld a fejmagasságban kereszben levö ágat.
MIELÖBBI KARBANTARTÁS SZÜKSÉGES.

markovicsa 2013.03.22 15:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.45
22 km-es túra során érintettem és kerestem a ládát. Igen erős viharos szél, 3-4 °C-os hőmérséklet kisért egész nap. A tegnapi egész napos eső miatt tartottam a láda kereséstől, melyet megerősített az egyik bejegyzés, hogy érdemesebb gumicsizmában keresni a ládát. Kellemesen csalódtam, nem volt sár, jól járható a terület, kivétel az utolsó 15-20 méter. Itt nem csak a sár, de a sűrű tövises vadrózsa és sűrű cserje, fa is akadályozta a doboz megközelítését. Meglepett a doboz, mert a kis pocsolyában úszkált. Valószínű nem ez volt az eredeti helye. Mivel a doboz kb. félig volt vízzel, kiöntöttem és a száraz talajra kitettem a víz szélétöl kb. egy méterre egy vadrózsa tövébe. Itt keressétek. A logbook teljesen szétázott. Beletudtam bélyegezni, de a dátumot már nem tudtam beírni. Sürgősen cserélni kell és a helyére kell tenni.

 
bgyuro 2013.03.12 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Jó kis terep ez ládázásra. Némileg rontja a
képet a sok szemét és a hajléktalanok közelsége.
TFTC

Sas 2013.03.10 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Jó kis séta! :-) Köszi a rejtést!

geokereső1996 2013.03.04 15:20 - Megtaláltam
.

Tomcache 2013.03.03 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Ok.

Glac 2013.03.02 00:00 - Megtaláltam
Koszonjuk. [wapon beküldött szöveg]

Maratonos Maci 2013.02.24 10:41 - Megtaláltam
*

napvirág 2013.02.24 10:41 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.05
Mivel a toronyból csorogtunk a tanösvényhez, így a kettes ponttól kezdtük a bejárást. Szerencsére az eső nem esett, de az előző napok mennyiségét még nem tudta teljesen elnyelni a terület. A pihenőpark játékai ép lazítottak. Néhol nagyon érdekes építményekkel találkoztunk. A közeli jövőben érkezőknek javasolt a gumicsizma a láda megközelítéséhez IS.

Köszönöm a lehetőséget!

A végén kezdtük NaGGGGYon hangulatos
VálaszútPihenőnap
Hogy mik vannak?!A láda környéke
borbelyordogok 2013.02.18 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.68
Érdekes környezet; kár a sok szemét miatt! Köszi a rejtést.

emiGrant 2013.02.18 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
5 ládás, 17,6km hosszú, 468m szinttel tarkított gyalogtúránk második pontja volt a mocsáros tanösvény. Kellemes séta volt megkeresni a három pontot. Még a lábunk se lett vizes, olyan kényelmesen értük el a tanösvény két tábláját. A végláda kicsit furfangos volt, de nagyon tetszett. Köszi a rejtést.

K-55 2013.02.16 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.07
Bővebben később.

A csatorna partján
ErősítésEllenfényben
anyóca 57 2013.02.16 13:50 - Megtaláltam
Biztosan sokkal szebb arca is van a környéknek. Én rosszkor mentem, bennem élményként csak a nagy sár és a rengeteg szemét maradt. A ládához nem mentem beljebb, mert féltettem kis 4 lábú kísérőimet a rengeteg szeméttől, ami nagy mennyiségben tartalmazott törött üvegdarabokat is. Kérem szépen a rejtőt a képek és az e-mailben megküldött ládakoordináták alapján, szíveskedjen jóváhagyni!

[Jóváhagyta: krapa, 2013.02.17 11:32]

Köszönöm szépen, hogy elfogadtad. :-)

emmerwald 2013.02.10 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Profi rejtés és szép, rendezett családi pihenőpark!
Köszönjük!

Pihenő-játszótér
keleven 2013.02.09 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26c] [wapon beküldött szöveg]

salty 2013.02.08 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Megvan! :)

walky 2013.01.21 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Kajli 2013.01.18 21:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.94
Kis teli esti keresgeles. Koszi! W&K

BuGya 2013.01.12 15:05 - Megtaláltam
Aquincum - Pesthidegkút gyalogtúra, 1/3. ládánk.

carmin 2013.01.12 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.22
Köszönjük a rejtést.

Pepe 2013.01.09 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.08
Kellemes téli séta a friss hóban, két HÉV-megálló között. A láda szép helyen van. Köszönöm!

nogacsalad 2013.01.06 13:30 - Megtaláltam
Részletek később...

 
Mercenary 2013.01.06 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.96
Igényesen kivitelezett multi! A környék annyira nem fogott meg, de legalább itt is jártam.

Togo 2013.01.05 15:58 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

SzabEdAn 2013.01.05 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]....gyönyörű kivitelezés, viszont a végső koordináta nekem 30 méterrel tovább mutatta. Az általunk mért koordináták a megadotthoz képest:
mínusz N 00,00,002 valamint mínusz E 00,00,007. Szép időt kaptunk el az első ponton a gyerekek valamilyen okánál fogva 1 órát töltöttek el :). Köszönjük, hogy megmutattad.

erdélyiek11 2013.01.05 00:00 - Megtaláltam
Köszi

guppik 2013.01.04 10:30 - Megtaláltam
A sár és a sok szemét miatt inkább csak a szükséges pontokat kerestük meg. Talán tavasszal szebb a környék...
Köszönjük a sétát!

-Mike- 2012.12.31 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.62
A Róka-hegy felől jöttünk gyalog, így a kettes pont lett meg hamarabb. A végpont után hamar kitaláltunk a hévhez. A mocsárban tetszettek a kis holtágak. Be is voltak fagyva.
Köszi a rejtést! Legközelebb már csak az újévben találják meg :)

Mocsáros :)Fagyi :)
Taki- 2012.12.31 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.33
A végéről kezdve -Mike--val, szilveszteri ládázás 5/5

sirgalahad 2012.12.31 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.39
Dunának volt árterét
Ki erre jár, látja
Senkinek se árt e rét
Ember mégis bántja

Blue Mali 2012.12.31 07:58 - Megtaláltam
B.U.É.K [wapon beküldött szöveg]

berkaba 2012.12.29 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.24
Mai napon két multit terveztünk meglátogatni. Az egyik ez az aquincumi láda a másik az ürömi multi volt. Sajnos a másikra már nem jutott időnk. Óbudán éltem egész életemben, mégse jártam soha ezen a hátsó mezőn, azt meg végképp nem gondoltam, hogy pici tavacska is található ott. Sajnos a környezet elég csúnya, teli van szeméttel és itt-ott hajléktalan lakokkal, akik viszont egyáltalán nem mutatkoztak. A pihenő-park egész jól nézett ki, még ebben a hidegben is kosaraztak a pályán.

PihenőparkKémény
Kiindulóponton 
Dester 2012.12.29 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Kalandos út vezetett a ládáig, de nagyon élveztük. Sajnos csak a felét jártuk be a rövidesen bekövetkező sötétedés miatt (a másik felét amúgy is már ismertük), de így is nagy élmény volt. Jártam már párszor erre és eltűnődtem már párszor, hogy vajon mi lehet ezen a beépítetlen területen, de erre nem számítottam. :)
Egy jótanács a következő kessereknek: hiába már csak 25 métert mutat a GPS, ha a tóparton vagy és akár már látod is a túlsó végét kb. 10 méterre, fordulj vissza és másik úton menj. VAN jó út. :)
Köszönjük a rejtést, ami jobb nem is lehetett volna. :)

NaplementeEbből a szögből közelíts, ne a másik oldalról
ÉnJátszótér
katika 2012.12.29 13:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Nagyon tetszett a játszótér, igazán példamutató. Hihetetlen, hogy ilyen nyugis hely létezik a forgalmas úttól nem messze.
A rejtés is nagyon ötletes, csillagos ötös! BUÉK!

nmárti 2012.12.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Jó kis séta:) Köszi!

melinya 2012.12.28 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Igényes a rejtés :-) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Szabó Család 2012.12.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.16
Jó a rejtés,kis sétával. Köszönjük.

Hegedüs 2012.12.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.61
1 hónapja kezdtem és már egész közel jártam a ládához, amikor belecsúsztam a tóba. Rohantam vissza a kocsihoz átöltözni. Ma végre visszatértem befejezni.
Legyetek óvatosak a tóparton!
A.

Famágus 2012.12.27 16:00 - Megtaláltam
Birkanyájjal találkoztunk.. sétáltunk, nem esett.. köszönjük!!Oldfoxxal..

 
oldfox 2012.12.27 16:00 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

SagiK 2012.12.26 13:45 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

urbanj 2012.12.23 11:00 - Megtaláltam
Hangulatos séta a havazásban. Egyetlen negatívum, hogy a 2. pont környékén a kutyák nem voltak megkötve, így kerültünk egy kicsit. Még mindig nem értem a kutyásokat, akik elengedik a házőrzőjüket, mások bosszantására.

mazsola069 2012.12.21 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Karácsony előtti kalóriaégetés. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

zöldfülű 2012.12.20 00:00 - Megtaláltam
Lefülelve :)

Valahogy belekerült ez a láda is a karácsonyi bevásárlólistámba... meg hát úgyis jön világvége, előtte még egy gyors vadászat... :D

Vegyes érzésekkel jártam végig: ez a tanösvény nem csak a természetet, de az emberi természetet is jól bemutatja :( Ebből is lehet okulni rendesen
Viszont csend volt, friss levegő, és még némi napsütés is

Köszönöm a rejtést

parrish 2012.12.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Megtaláltuk.

L-200 2012.12.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.71
Megvan.

gggg 2012.12.17 13:00 - Megtaláltam
megtaláltam

kicsiogre 2012.12.16 16:01 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.99
Ködös időben kerestük meg, az izgalom kedvéért napnyugta környékén. A kutyákat láttuk, de nem jöttek közel hozzánk. Sajnos nagyon szemetes környék.

aDoc 2012.12.15 14:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Kutyák a mai napon inkább behúzódtak az eső elől, nyomuk sem volt, nem úgy mint múltkor.
Ma talicskás cuccolás volt a "sláger".

Csaba & családja 2012.12.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.40
Megtaláltam

Gyeta 2012.12.09 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.84
Ma újra ládáztunk! Több hét kihagyás után ismét útnak indultunk.
Nagyon korrekt rejtés!
A város körbeveszi ezt a mocsaras területet, érdekes volt behatolni ebbe az ismeretlen világba.
A fagyos idő ideális erre a terepre, már nincs sár.
Köszönet a rejtésért!

 
Puszkany 2012.12.07 10:28 - Megtaláltam
Pontok ratok rontok. Koszi a lehetoseget! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Gábor75 2012.12.01 13:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]
Lopakodóval és Piással közös találat. Sima ügy volt, leszámítva a második ponton üdvözlésünkre összesereglett kutyafalkát. Szerencsére csak a hangjuk volt nagy, összezártunk és ettől megijedtek. :-)
Köszönöm a rejtést!

Lopakodó 2012.12.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Kellemes séta közben Gábor75-tel és Piással közösen megtaláltuk.

kl 2012.11.30 12:15 - Megtaláltam
Itt jártunk... Kutyak!!! [wapon beküldött szöveg]

atipapa 2012.11.27 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.13
Köszi

LionDaddy 2012.11.27 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
A mai nap 11/11. találata. Ma Győrbe szólított a munka bennünket. Reggel a kollégámat vettem fel az egyes ponttól 100 m-re, így nem is hagyhattam ki egy gyors koo. keresést. A második pont és a láda délutánra maradt.
A tanösvény szép gondolat, de a szemétkupacok, a kóbor kutyák nem éppen hívogató tényezők. A láda rejtése jó, de ma már semmi eredeti nincs benne, szinte hétköznapivá vált ez a fajta rejtek.
A környék ismerős volt számomra, már azokban az időkben jártam itt, mikor még autóval keresztül lehetett hajtani a távhővezeték melletti úton.

Köszi a rejtést!

 
StiviG 2012.11.25 13:55 - Megtaláltam
Körbenéztünk a harmadik kerületi mocsárosban :-)

Ancs 2012.11.25 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.78
Kis séta keretében fellelve.
A tanösvény a IV. tábláig jól követhető, onnan elvesztettük a fonalat. Már majdnem a kiinduló pontnál voltunk, amikor újra rátaláltunk.
Most nem a legszebb a környék, lehangoló a sok szemét és a düledező házak.
Szépen meg lehetne csinálni.
Köszi

sereva 2012.11.25 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

keltike 2012.11.24 15:30 - Megtaláltam
kicsit szomorú, ahogy a környék most kinéz

markoga 2012.11.24 10:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

K.L. 2012.11.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
ok

hitamas 2012.11.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.73
A környék járhatóbb része tájfutóversenyekről már ismerős volt. A "mocsár" újdonság (szerencsére). A ládában lakó (geo)teknőst kivettem (mert kell a családi teknős-gyűjteménybe), a helyére viszont csak egy túlméretes szörnyecskét tudtam beajánlani (alig fért a ládába). A szörnyecske elvileg fény és hangeffektusokat tud produkálni - amíg az elem bírja ... :)

Pimpi69 2012.11.22 12:20 - Megtaláltam
Köszönöm.

Pilis50 2012.11.20 11:30 - Megtaláltam
Ha megtisztul a terület - majd jön Guliver vagy a Lakótelep Érdekképviselet nevű jogerő - és odaköltözik :-)

TücsiTeam 2012.11.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen ösvény is létezik!

gnegyzet 2012.11.18 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Köszönjük a rejtést és hogy felhívtad a figyelmet a tanösvényre.
Az nagyon szomorú, hogy mennyire szemetes a környék.

nzsolt 2012.11.18 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
A környezet elég vegyes, néhol szép, máshol szemetes. A rejtés mind a virtuális pontoknál , mind a ládánál igényesen van megoldva. Köszönjük a lehetőséget!

marsoka 2012.11.18 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Zergi 2012.11.18 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.17 súly: 4.30
Fogtam!
Ad hoc ládázás civilben vigasztalan csöpögő, rákezdő, elálló esőben csak rövidített távon. A tanösvényre leginkább egy kissé rekultivált terület a jellemző még rengeteg tenni valóval az egész területen.

Zsiráf 2012.11.18 11:56 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

bigmick 2012.11.18 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.4.24] [wapon beküldött szöveg]
gyusz_58! A kocsi szélvédőjére helyezett kérdésedre íme itt a válasz :)
Ha nem vagyok annyira elbambulva, megálltunk volna 1 szóra. Így majd legközelebb...

gyusz_58 2012.11.18 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Kár, hogy olyan szemetes. Egy CITO ráférne. Spontan kesser talalkozas is volt az uton szembes BicMick es Zsirak kesserzarsakkal.
Koszonjuk a rejtest

jpal 2012.11.17 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
Az önkormányzatok és különféle egyesületek folyton azon igyekeznek, hogy egy-egy terület természeti szépségeit megóvják és megmutassák a pihenni vágyóknak, másoknak pedig ez csupán jó kis szemétlerakó terület. Sajnos ezért lett a környezeti pontszám csak 4-es, pedig a rejtés szép helyen van és igényesen kivitelezett.
Petra lányommal könnyű délutáni sétával kerestük meg, utána még kondiztunk egy kicsit a pihenőparkban.
Köszönjük a rejtést.

A mocsárosTúlélték a Márton-napot
A 2. pontnálPetra és a fűz
Egy kis kondizás 
Roberto Kesser 2012.11.17 15:32 - Megtaláltam
környezet (a hulladéklerakó helyektől, és a spontán 'elhullajtott' szeméttől eltekintve) szép, és meglepő, hogy lakott területtel így körbeölelve fenn tudott maradni. remélem, e terület nem esik a feltöltés áldozatául...
köszönjük a rejtést, Tícia, Roberto

dzoli1 2012.11.17 14:00 - Megtaláltam
A kutyákkal.

Cerberus 2012.11.17 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.14
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

 
Macusa 2012.11.17 11:47 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.89
A maga a láda jó, a hely felejthető.
Eggyel több és ennyi.

Mr Zerge 2012.11.17 11:45 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... [wapon beküldött szöveg]
Egyszerű séta volt, a rejtés jó a tavacskánál.
Üdv Mr Zerge.

Imperator Csaba 2012.11.16 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam! Kellemes séta volt. Kár, hogy elég szemetes a környék.

bgjozsa 2012.11.16 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.72
Könnyű séta szép őszi időben kevésbé szép környezetben.

PEx2 2012.11.16 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.04
Továbbképzés előtt kihasználtam az időt....

lakkanto 2012.11.15 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Köszi! Fantasztikus hely, vasárnap este sötétben a két tábla, nagyon jó hangulata van a november esti ösvénynek, a láda csak hétköznap reggel világosban lett meg.

kia71 2012.11.15 08:45 - Megtaláltam
Ma reggel a novemberi arcat mutatta a termeszet. Kodos, paras, szurke volt miden. Ennek ellenere elveztem a kis setat. Ennek az evszaknak is megven a maga szepsege. Szerencsemre a jo utat valasztottam a nyarfasban, igy egybol odatalaltam a ladahoz. Ugyes rejtes. Koszonet erte.

Kerticsorbi 2012.11.14 17:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

siemens 2012.11.14 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.33
Köszönöm. Én a tanösvény másik végénél (Határ út) parkoltam. Nagyon sok különböző madarat láttam, soknak csak a hangját lehetett hallani, még egy legelésző birkacsordával is találkoztam. Hasznosak az információs táblák. Ez tetszett. De sajnos a környezet nagyon elhanyagolt, szemetes. 1-2 embert láttam (kutyasétáltató), még a pihenőpark is teljesen kihalt volt. Sietnem kellett, mert hamar sötétedett. A rejtés is kitűnő.

 
lagaf 2012.11.14 14:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Megtaláltam. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]
A lakhelyünktől mintegy 6 kilométerre található multiláda éppen akkor jelent meg, amikor készülődtünk soproni pihenésünkre, s mire egy hét múlva eljutottunk ide, már csak az 51. helyezést érhettük el. (Nem baj - ez a szerencseszámom...:) Mivel tegnap megjelent a com-os változat is, úgy döntöttem, felavatom az új ládát a GCHYSY-ből magunkkal hozott geocoint-nal. Éppen a 2. sz. táblát tanulmányoztuk, amikor érkezett a már visszafelé tartó ha2, akivel beszélgettünk egy keveset. Ezt követően a tanösvényről letérve az Ingoványos utcán mentünk a következő ponthoz, s bár a bádog-, s vályogviskók, illetve környezetük látványa nem éppen üdítő, nem bántuk meg, mert így fehér pulykákkal és bennünket hangos gágogással fogadó libacsapattal találkozhattunk. Dél-kelet felől szép lassan sötét fellegek kezdték borítani az eget, de ez semmit sem változtatott az őszi színekben pompázó táj szépségén, sőt ahogy minket sem zavart, egy motoros siklóernyős is többször berepült felénk a hegyekből. A fákon (a meglepően sor szarka és szajkó mellett) - amennyire ki tudtuk venni - szürke fejű, vöröses-barna begyű rigófélék hangoskodtak, majd vonultak tovább. Összességében jót sétáltunk ezen a kevésbé ismert, kissé elhanyagolt, de a természet által már fokozatos visszahódítás alatt lévő helyen. Köszönjük.

Őszi divatszínek...Távolban egy kőbánya...
"Gágo-galibacsapat..."Jön ám a felhő...
Egy "kultúrszemetelő" kessertársunk műve...Körözgetünk...
Átvonulók...A doboz és tartalma...
ha2 2012.11.14 13:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Van itt minden,mi szem-szájnak ingere.
Mindjárt a játszótérnél kökény,később
alma majd birs.A szemnek pedig szép
táj és csúnya szemétkupacok.
A kutyák sem túl barátságosak.
Kessertalálkozó,Lagafékkal.

alecar 2012.11.14 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.74
Ötletes rejtés. Köszi!

vakond87 2012.11.14 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Reggel munkába menet kerestem meg a ládát. A nap sütött, gyönyörű időben tettem egy gyors sétát. Lehet ezért is tetszett a multi által bejárt útvonal. Köszönöm a rejtést!

Dudika 2012.11.13 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Nen ez lett a kedvenc geoládám, de azért köszönöm.

joco12589 2012.11.13 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.51
köszi. Bar szerintem a láda kerülhetett volna szebb helyre is.

geolaci 2012.11.13 07:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Snipermasterrel, munka előtt.

Snipermaster 2012.11.13 07:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Megtaláltam. Köszönöm a rejtest. Bővebben, fotók később. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

GCMOCS_20121113071724.jpgGCMOCS_20121113071751.jpg
GCMOCS_20121113071804.jpg 
Bubuka 2012.11.12 15:55 - Megtaláltam
Zalajaro már leírta helyettem is. Kösz a rejtést.

zalajaro 2012.11.12 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
Város melletti tanyavilág? Egyébként gyönyörködtünk a házi állatok kavalkádjában.liba.pulyka, juh,stb....
Jó! A tanösvényért és a csészéért jöttünk.

A rejtés eléréséhez, Bubukának segítség kellett,meg a hasonló "colosoknak".

 
Sunboy 2012.11.12 13:51 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 3.11
Megtaláltam. Comon még sikerült az FTF is. Azért nekem nem túl bejövős a környék még nappal sem. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

DonRazzino 2012.11.12 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.00
Ismerős vidéken mutattál meg ma ismeretlen utakat. Köszönöm a rejtést!

Bryan 2012.11.11 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

A com-on is belogoltam volna, de egyenlőre még ezt írja a ládára: "Cache is Unpublished".

Mindegy is, majd később :)

kismaczu 2012.11.11 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.74
Sajnos a végláda környéke iszonyúan szemetes.Köszi hogy ide is elvezettél minket.

Discover 2012.11.11 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.07
Köszönöm a rejtést!

csörike és maci 2012.11.11 14:00 - Megtaláltam
Ok.

paparazzy48 2012.11.11 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.52
104 km-es tekerés Monorról, jó hátszéllel (vissza aztán igazi rossz szembével), az egész Pestet átszelő őrült-húsdarálós, 500 m-enként lámpás úton (állandó ritmusváltás, aki bringás tudja mit vesz ki ez az emberből, 1.5 szeres szorzó). Megszívlelve TUDO bringás kesser példaképem (már nem éltél hiába), jótanácsát inkább körül kerültem az ingoványt, az 1-es és 2-es pontok között. Köszönöm a rejtést, bár egy kicsit nyújtózkodnom (kicsit ügyeskedve, husángokból gólyalábat eszkábáltam) kelett, az áhított jelszó megszerzéséhez. Sajnálom, hogy az egykori mocsárból mára már, csak ennyi maradt, üdvözlettel: Paparazzy48.

Az egykori mocsárból csak ennyi maradtNomeg ennyi
Bernáth 2012.11.11 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Örültünk az új budapesti ládának, és a mai napsütéses délelőttön meg is kerestük. Nem voltunk egyedül, sorba kellett állnunk a kesserösvényen. Nagyon gondos a rejtés, és ötletes a végláda, bár sajnos elég szemetes a környék. A megtalálás után sétáltunk egy kicsit, néhány helyen tényleg nem könnyű a tanösvény követése. Köszönjük!

Őszi fákLetört faág
Teknőc-tóErdei szék
A patak partján 
Julisz 2012.11.11 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Köszönjük, nagyon tetszett. Várjuk a com-os megjelenést is.

szenor 2012.11.11 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Köszönjük a rejtést, igazán első osztályú. A jó idő és az új láda sok kincskeresőt csalogatott ki a szabadba.

TigerCat 2012.11.11 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bluedog 2012.11.11 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

picuresnagyur 2012.11.11 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
köszi :) melegváltásban Neogeoékkal :) a hely meglepő itt a HÉV mellett :)

neogeo 2012.11.11 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Fonte 2012.11.11 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.10
De jó! Meglett!
Kellemes séta volt. Igyekeztem nem az itt-ott található szemétkupacokat látni, hanem a csodaszép sárgálló fűzfákat.
A ládához egyéni módon toronyiránt próbáltam bejutni. Kifelé már az ösvényt használtam:) Ha befelé is az ösvényen megyek, bizonyára találkoztam volna benist-tel.
Visszafelé tartottam már az autóhoz, amikor két fehér, számomra nagyméretű kutya került elém az erdőből. Nem éreztem túlzottan jól magam a láttukra, de szerencsére nagyon barátságosak voltak.

De jó! Meglett!
benist 2012.11.11 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.23
Bringás kiruccanás a viszonylag kellemes időben. Minden elismerésem a tanösvények megalkotóinak, de sajnos ennek egyes részei leginkább az emberi szubkultúra áldásos tevékenységének eredményét példázza. A két segédpont gond nélkül összejött, de a ládát kerülgettem egy darabig, mire "fogást találtam". Úgy tűnt, a mocsárláz kezdeti fellángolása már csitult, kessernek tűnő társasággal nem találkoztam. Voltak viszont hajléktalanok, mérges kutyával, fűrésszel a kezében a fákat vizslató egyén.

geomag 2012.11.10 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

halaszkiraly 2012.11.10 23:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]
A képek tegnapiak, amikor Magnes50-nel futottunk össze a tanösvényen. Köszönöm a társaságot. Akkori bejegyzésem:
"Kíváncsi voltam hogy sikerült, így kellemes őszi sétát tettem a Mocsároson. Sokkal szebbik "arcát" mutatta most a természet, a szép későőszi napsütésben. Éjszaka inkább csak pontvadászoknak javaslom a felkeresését. A ládától visszafelé jövet az egyik pontnál találkoztam Magnes50-nel, akivel ismét elsétáltam a dobozig. Köszönöm a kellemes társaságot!
"Megtaláltam" logot csak a tizedik megtaláló bejegyzése után fogok tenni."

 
aDoc 2012.11.10 20:30 - Egyéb
A játszóteres ponthoz akartam menni a másodiktól toronyiránt, de zseblámpám és fegyverem nem lévén, legalább három kutya csaholása és kettő távoli sziluettje rábírt a kerülő útra.
Ládához majd máskor nyerítek erőt.

Zsu. 2012.11.10 16:47 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2012.11.10 16:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.50
Délutáni séta Zsuzsival az új láda kapcsán. Nem ismertem a helyszínt, ergo nagyon is mutatott újat a láda, sőt tovább megyek: nekem tetszett a helyszín és jövőre is ellátogatok ide. A pontok azonnal meglettek, pedig a végládára már szépen ránksötétedett. Köszönjük szépen!

Mikulás

petili 2012.11.10 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Köszönjük a rejtést!

Hz 2012.11.10 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.26
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

A helyszín 
JAck:66: 2012.11.10 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 3.86
731, megérett a meggy.

Murus 2012.11.10 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.02
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]
Kipróbáltuk, hogy bírja Babuc a hátihordozót, nem volt gond, még aludt is. A hely érdekes, és barátságos, bár a homelessek és a sok szemét nem a legjobb. Kíváncsi leszek, meddig él a doboz, remélem, sokáig. Mi nem láttuk a 2 perccel utánunk logolót, jól álcázta magát. Murus, Cica és Babuc

csemege 2012.11.10 11:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.79
Hogy milyen helyek vannak Pesten, na jó inkább Budán, pontosabban Óbudán. Lassan 50 éve élek itt és még mindig tud meglepetéseket okozni.

tudo 2012.11.10 10:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.38
50 km városi kerékpározás közben teljesítettem a Mocsáros tanösvényt és egy régi ládát szombat lévén pénteki órarend szerint két hosszú előadás között.

A láda pontjait hála az elrejtőnek nem kellett keresni, egyértelműek. A tisztán maradás érdekében a pontok megközelítését azonban át kellett gondolni. A Piros T-en ingatag környezetbe vitt a csapás, az 1. és a 2. pont között ezért nagy ívben megkerültem az egész mocsarat. A 3. ponthoz azonban nem volt menekvés, be kellett nyomulni a sűrűjébe óvatos léptekkel.

A környéket szeretem, ismerem, a Római-parton töltöttem gyerekkoromban a nyarakat. Nosztalgiából legurultam a Duna-partra, majd át az Összekötő-hídon.

Az 1. pontonJátszótér az 1. ponton
A 2. pontonMocsár
MocsárMocsár
MocsárMocsár
MocsárTalálat
A vén Duna novemberbenA vén Duna novemberben
Attilacska 2012.11.10 10:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

pliptai 2012.11.10 08:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Igényesen kivitelezett multi! A logbookban találkoztam egy időutazóval! 2012.11.10-én 11-re logolt! :) Köszönet a rejtésért!

 
Paul 2012.11.10 08:08 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.0] [wapon beküldött szöveg]

Gabro 2012.11.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
:-)

vittorio 2012.11.09 17:14 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

VP 2012.11.09 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.40
Pilisi kirándulás után hazafele leszálltam a HÉV-ről.
Nem rossz hely ez, csak kicsit lepukkadt. És épp a láda helye a legszemetesebb.

Fürkészek 2012.11.09 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.56
A comos határládák fürkészése után még sort kerítettem erre a multira is. Nagyon jó és szépen kidolgozott láda. Szerettem volna végig járni a tanösvényt, de már az első állomás után eltévedtem. Nem tudom merre kellett volna tovább mennem. Ezek után csak a ládára koncentráltam és persze nézelődtem. Sajnos nagyon szemetes ez az erdőrész, ráadásul csövesek is lakják. Talán így nem is bánom, hogy nem sétáltam körbe a pályát. A ládától a Prés utca felé vettem az irányt a hév megálló felé. Köszönjük a rejtést, délutáni levezető sétának tökéletes volt!

DenkeT 2012.11.09 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Megvan, köszi a rejtést :) oda fele összefutottam Alephekkel, akik mar jöttek el a ládától. A rejtés módja nem rossz, ismerős megoldás, és kar az elmúlt század maradványaiért...

Aleph & Rita 2012.11.09 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.84
Szép időben sétáltunk itt egy kellemeset. Kipróbáltuk a játszóteret és a fittnesgépeket is, sőt még kosárlabdáztunk is egy ott felejtett medicinlabdával. A ládától nem messze Denket robogott el mellettünk, már érezte a ládaszagot, úgyhogy nem is tartottuk fel nagyon. :) GC nélkül nem biztos, hogy hallunk erről a tanösvényről, úgyhogy köszönjük a figyelem felkeltést a rejtés által!

Hinter 2012.11.09 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Kellemes sétával, szép napos időben. A ládától nem messze Kope1993 jött velünk szembe, visszakísért a ládáig, jó volt újra összefutni.

kópé1993 2012.11.09 12:54 - Megtaláltam
Meglett! A ládától már hazafelé indultam mikor szembejött velem Hinter. Visszamentem vele a ládához, majd ezután együtt indultunk hazafelé.
Örültem, hogy újra összefutottam vele!

Magnes50 2012.11.09 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.07
Kellemes séta szép napsütésben, színes fákkal, felröppenő fácánokkal. Kár, hogy több helyen szemét volt. Az egyik táblánál találkoztam Halászkirállyal, akivel együtt mentünk a dobozhoz. Köszönöm a Mocsáros tanösvény részletes leírását, a társaságot, és a Római parti fuvart.

joco64 2012.11.09 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.40
Köszönöm.

diego 2012.11.08 18:16 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.79
Munka után tök sötétben, kislámpákkal felszerelkezve. A második pont felé menet találkoztunk Mihul-lal, aki épp a 3.pont felé tatott. Elkísértük. Logolás után felkerestük a 2. Pontot, majd az úton kifelé a határ utcára jutottunk. Innen gyalog az Auchanig vacsorázni.

 
lasipeti 2012.11.08 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Mihul 2012.11.08 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

GCMOCS_2012118181657.jpg 
Chubby 2012.11.08 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Erre bóklászva sikerült ezt is előkotorni :-) Ó, ha nem Rákoskeresztúron laknék! Szerencsére csak egy cimbora vágott be elém :-) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

halaszkiraly közelmúltbeli Tóbarát-rejtése sokat sejtetett, hogy lesz itt valami láda (már akkor is hivatkozott rá, de a láda nem volt pozitívan elbírálva). Mikor jött az értesítő, hogy a GCMOCS megjelent, már tudtam, hogy merre érdemes menni. A HÉV-en olvasva már láttam clip megtalálását (gratulálok!), az első pontnál pedig szerintem az ő robogója pihent. Megérkezésemkor már meglehetősen sötét volt, egy halovány fejlámpával és egy lemerülőben lévő GPS-szel kalandos volt a keresés. A láda felé vezető ösvényre is csak nehezen bukkantam rá, napközben azért sokkal egyszerűbb lehet a kesserek dolga :) A Hármashatár-hegy a rajta lévő tornyok alapján jól kivehető volt a sötétben is, tetszett. Köszönöm a rejtést!

agika83 2012.11.08 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
szuper rejtes,nagyon otletes!;)

clip 2012.11.08 15:02 - Megtaláltam
Első? Köszi! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

 


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.