geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
2970. Szerelem-sziget (GCVSZE)
Madártávlatból
Madártávlatból
Szerelem-sziget
Szerelem-sziget
A vár látképe
A vár látképe
A malom környéke régen
A malom környéke régen
és ma
és ma
A malom hídja régen
A malom hídja régen
és ma
és ma
Még egy kép a múltból
Még egy kép a múltból
A másik malom régen
A másik malom régen
és a helyszín ma
és a helyszín ma
Szökőkút
Szökőkút
Gyermekbirodalom
Gyermekbirodalom
Még egy szökőkút
Még egy szökőkút
A vízilabirintus vége
A vízilabirintus vége
A láda első rejtésekor
A láda első rejtésekor

Szélesség N 47° 5,943'
Hosszúság E 17° 54,189'
Magasság: 233 m
Megye/ország: Veszprém
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2011.05.21 18:30
Megjelenés időpontja: 2011.05.22 20:34
Utolsó lényeges változás: 2012.12.31 19:17
Utolsó változás: 2018.01.01 17:56
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Endresz_család
Felhasználó: Endresz_család
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 1000 m
Megtalálások száma: 1163 + 3 sikertelen + 25 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.6 megtalálás hetente


WAP:
Városi sétálós-hagyományos. Szikla mellett, kuka mögött, ivókút közelében, lépcső kezdeténél, a szélső fémcsőben, fent. :-) Tartalék mikroláda: N 47° 5,901', E 17° 54,160', 233m, lent.

A jelszó:
A jelszó megtalálható a híd lábazatán a játszótérhez legközelebbi sarokban, a játszótéren a fehér tájékoztató tábla hátulján, valalamint természetesen a ládában és a mikróban is.


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Részletes leírás:
Veszprém egyik kedvelt pihenőhelyére a Szerelem-szigetre invitálunk benneteket. Eredetileg két ágon futott itt a Séd patak (ezért hívják mindmáig szigetnek), de ahogy a város egyre több vizet fogyasztott, az egyre fogyott, míg végül az egyik ág teljesen kiszáradt. Nemrégiben még bokros, bozótos "ősvadon" terült itt el.
A környék azóta alaposan megújult a Kolostorok és kertek a veszprémi vár tövében projektnek köszönhetően. A Séd-völgy turisztikai fejlesztésének célja gyakorlatilag Veszprém nevezetességeinek összekötése volt. A tematikus útvonal, amelynek két végpontja az állatkert és a vár, egész napra leköti a turistákat.
Az út első eleme a Nyugati kapu. Az itt kialakított parkból gyalogos- és kerékpárút indul a Séd-völgybe, majd azt keresztülszelve érkezik meg a Pajtakertbe. Az első látványosság az egykori kisvasúti megálló, ahol pihenőt alakítottak ki. Továbbhaladva a Séd bal partján a jezsuita templom következik, amely teljesen megújult. A templom páratlan kiállítótér, illetve hangversenyterem is lehet a jövőben, míg a romkertben egy több mint ezeréves kolostor helyreállított falmaradványai láthatók. A Vidámparki-tó hídján átkelve mesés környezet fogadja a gyermekes családokat. Itt épült fel a népmesék játszókertje, ahol az "A part alatt" című népmese elevenedik meg (GCVVID). A Jókai utcán keresztül a Margit tér, a Margit-romok és a közpark követezik, miközben a rózsakert, a vízi labirintus és a Katalin-kút övezi a turista útját (GCKIRV).
Innen az újjáépített Céhház utca alsó szakaszára jutunk, ahol a Szerelem-sziget közparkjának kapujaként készült el a "Várostrom játszótér".
A Szerelem-szigeten játszóparkokat, illetve díszparkokat alakítottak ki. Úgy gondoltuk, hogy ezt a kedvelt sétáló- és pihenőhelyet, kár lenne kihagynia az idelátogatóknak, legyenek azok akár idősebbek, akár kisgyermekes családok, akár egyedül érkezők.

Parkolóként a  N 47° 5,838' E 17° 54,324' 222 m [GCVSZE+parkoló] ponton található, kiépített területet javasoljuk. Menjetek át az úton a szökőkút irányába. A séta itt kezdődik, a régi malomnál. Ma már vendéglőként üzemel, lehetőség van jégkrémezésre, esetleg ebédelésre is. Nem kell sokat gyalogolnotok, azt is jól kiépített, padokkal szegélyezett járdán az új játszótérig. Gyerekekkel nyári napsütésben olyan fagyizós, napozgatós programot javaslunk, opcionálisan megfűszerezve egy kis olvasgatással, amíg az aprónép felfedezi a játékvárat. Érdemes tovább sétálni a Margit-romok felé, mellette találhatjátok a szintén új építésű vízilabirintust.

A régi malom építésének pontos ideje ismeretlen, de mint káptalani malom, már a XIII. században létezett. Feltehetően a Veszprémi Káptalan építette a középkorban, a vár északi oldalán, a püspöki palota alatti Séd vízárok északi oldalán. Külön malomárkot építettek, melyen átfolyó víz korábban 5 db alulcsapott vízikerékkel hajtotta a malmot. A Séd főárok és a malomárok közötti szigetrészen, közvetlen a malom szomszédságában található az úgynevezett "Urkut", amely vízzel látta el a Várat és környékét. Ide építik az 1750-es években a vízemelő gépet, ami a Vár átépítéséhez szállít vizet. A malom a víz mellé Kelet-Nyugati irányban földszintesen, valószínűleg nádfedéssel épült. A malmot rendszeresen bérlők üzemeltették, már a török pusztítás előtt is létezett a káptalan tulajdonaként. 1892-től Frick József üzemeltette. Az 1890-es évekig csak kövekkel őröltek, csupán 1 alulcsapott kerék hajtotta. A teljesítménye napi 2-5 q lehetett. Az 1900-as években korszerűsítik, új hengerszéket kap, 10 q-ra nő az őrlési teljesítménye naponta. A korszerűsítés után 2 db 11/a Ganz hengerszék, 2 db hasábszita, 1 db obleiter, 1 db koptató, és 1 pár 38"-os malomkő. 1933-tól már csak darálóként működik. 1953-ig még a Frick család üzemelteti, majd 1962-es végső leállításig a FÖLDSZÖV vette át. A vizet a malomárokból elvezették, így az lassan betemetődött. A külső kerék tönkrement, de a belső fogaskerék a mai napig megvan. A malommal szembeni "urkut" , és az 1760-as években emelt épület ugyancsak megvan. A vízvezetéket már valószínűleg régebben felszedték. A malom mellett 1968-ban történt csatornázásnál, földbesüllyesztett, fából készült csatornát találtak az északi oldalon.

A vízilabirintust a Margit-romok melletti téren találjátok, mely egy szökőkúttal indul, majd a víz kanyargó kis márványcsatornában éri el a lefolyót. A csatorna fölött több kis kőhidacska ível át.

A láda közvetlen közelében találhatsz sziklát, kukát, fát, ivókutat, lépcsőt. A szélső fémcsőben, fent. :-)
Úgy gondoljuk, hogy könnyű lesz megtalálni ennyi alapján akár GPS nélkül is, így nem lesz szükség feltűnő keresgélésre. Reméljük, hogy ez jót fog tenni a láda biztonsága szempontjából is.

Tartalék jelszó A biztonság kedvéért két helyre is felírtuk. Megtalálhatjátok a híd talapzatán alul a játszótérhez legközelebbi lábon, valamint a játszótéren az egyik tájékoztató tábla hátulján is.

Pótláda a  N 47° 5,901' E 17° 54,160' 223 m [GCVSZE+Tartalék mikroláda] koordinátákon, lent a talajszinten. A GPS-vételben zavarok előfordulhatnak.

Néhány további régi képet találhattok a környékről a "nulladik" logban, az oldal legalján!

Környékbeli ládák:
GCKIRV - Királynék városa
GCVVID - Volt egyszer egy vidámpark
GCVDKT - Veszprémi Völgyhíd
GCZOO- Állatkert melletti kilátók

Forrás
Wikipédia - Veszprém
Wikipédia - A Szerelem-sziget
Helyitéma.hu


2011.06.16
Sajnálatos események miatt a ládát új helyre rejtettük, emiatt néhány órára beteg volt.

2011.08.03
Ládaellenőrzés, ládacsere, tartalék jelszavak felírása.

2011.08.15
Az eltűnt ládát a hír olvasásától számított egy órán belül pótoltuk. Ha többször előfordul, akkor valószínűleg mikrósítunk.

2011.08.20
Ládaellenőrzés, továbbá kihelyeztünk egy mikroládát is, a logolás így még nagy forgalomban is könnyen megoldható. Némi szemetet is összeszedtünk a környéken.

2011.09.07
Ládaellenőrzés, a főláda ismét eltűnt, a mikroládát pedig három méterről simán lehetett látni. A logoláshoz egyelőre használjátok a mikrót, és a két helyen felírt pótjelszó is a rendelkezésetekre áll. Kérjük, hogy figyeljetek oda a megfelelő álcázásra, és legyetek óvatosak!

2011.09.23
Spontán ládaellenőrzés, mivel a környéken jártunk. A mikroláda rendben van, kereshető.

2011.12.28
Ismét pótoltuk a főládát, és az egyúttal új helyre is került.

2012.04.20
A főláda ismét etűnt, pótoltuk, a jelszó a FLÓRA játék idejére ideiglenesen megváltozott. FIGYELEM! A helyes jelszó sárga alapon feketével olvasható a hídon és a játszótéren, valalamint természetesen a ládában és a mikróban.
Amennyiben ez a láda is eltűnik, úgy azt megszöntetjük, és a mikró lesz a főláda.

2012.05.19
Ládaellenőrzés. Az eredetileg nem ide szánt, kerek dobozt kicseréltük egy a környezetbe jobban illeszkedőre, ezt sokkal könnyebb visszarejteni.

2012.12.31
Szilveszteri ládaellenőrzés. A ládának ismét lába kélt, és mivel a láda előző búvóhelyének környéke nagyon átalakult, így a pótlást új helyre költöztettük. A ládába a mérete miatt ajándék nem nagyon helyezhető. Úgy gondoljuk, hogy nagyon könnyű lesz megtalálni, így nem lesz szükség feltűnő keresgélésre.

2015.10.23
Az eltűnt ládát pótoltuk, a másik három tartalék lehetőség is kereshető, rendben van! Kérjük óvatosan ügyködjetek, a környék többnyire elég forgalmasl!

2018.01.01
Ládaellenőrzés. Minden rendben.
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (566 db): környezet: 4.65 rejtés: 4.42 web: 4.63 átlag: 4.57

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 + jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 + szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


Aquilone 2019.11.29 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Berill és Zsolt [Geoládák v3.0.0]

Juju 2019.11.17 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megtaláltam.
Köszönöm a szépen a rejtőnek, hogy megmutatta ezt a szép helyet!
[g:hu+ 2.0.15]

kacci 2019.11.17 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

kriger 2019.11.17 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zsuuu 2019.11.16 23:59 - Megtaláltam
Veszprémi hétvége Rolival 1.
Köszi

RoliHun 2019.11.16 23:59 - Megtaláltam
Veszprémi hétvége Zsuval

Zsozso94 2019.11.16 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltam Zsotyka társaságában! Köszönöm a lehetőséget, így ősszel különösen szép ez a sziget! :)

Szerelem-szigetSzerelem-sziget
Szerelem-szigetSzerelem-sziget
Szerelem-szigetSzerelem-sziget
Zsotyka 2019.11.16 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Köszönöm a rejtést! Zsozso94 társaságában.

Katka991 2019.11.11 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

ridist 2019.11.03 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

koranyig 2019.11.03 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

erdélyiek11 2019.11.02 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

SzabEdAn 2019.11.02 12:37 - Megtaláltam
Meglett köszönjük!

MacKay 2019.11.01 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bódai család :-) 2019.10.28 09:42 - Megtaláltam
Nagyon ötletes, megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ;) [Geoládák v2.2.5]

Lesz Family 2019.10.26 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést! :-) [Geoládák v2.2.5]

Natusniki 2019.10.25 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ábrahám3 2019.10.24 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Martonék 2019.10.24 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

norb83 2019.10.23 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

DemonPlayer 2019.10.08 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :D [Geoládák v2.2.5]

Shootzu 2019.10.08 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

medike75 2019.10.05 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

P.B_László 2019.10.03 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.77
Megtaláltam , köszönöm a rejtést .

Kész! 2019.09.29 13:42 - Megtaláltam
Kész! Köszönjük lávájlend! :-)

EmesESE 2019.09.28 10:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.32
Megtaláltuk 🙂
Wellness hétvége Balatonfüreden kiegészítve néhány környékbeli rejtek felkeresésével, kellemes őszi időben!
Ötletes rejtés, kellemes környezetben.
Köszönjük a lehetőséget! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

kilali 2019.09.21 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sütike222 2019.09.18 21:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ampulla 2019.09.18 18:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Prisztai Bertalan 2019.09.18 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szecsa2019 2019.09.14 14:59 - Megtaláltam
Köszönjük!!!

zsebilany 2019.09.13 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szpetike71 2019.09.11 08:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

RékaÉsMáté 2019.09.08 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Klari2006 2019.08.25 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Sánta8 2019.08.25 09:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

westmark 2019.08.23 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

zorka.megyesi 2019.08.22 22:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

cintia0404 2019.08.22 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

peresztegivirag 2019.08.22 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tirga 2019.08.21 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Andi&Szabi
SunCity

[Geoládák v3.0.0_beta_8]

vivo 2019.08.21 09:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

benece 2019.08.19 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

VINAX 2019.08.17 20:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Hosszú hétvége 2. állomása:
Veszprémi ládázás 4/8

Egy finom, hideg almafröccs jól esett a közeli Fricska étteremben.

Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.5]

IMG-86a65ca4d5786aa45a4762f00f26b5d2-V-01IMG-7768d4fa18354b9da036c19a1a727548-V-01
Fanni és Tomi 2019.08.17 18:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

DoraSz 2019.08.17 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Dóri & Attila [Geoládák v2.2.5]

gab.szalontai 2019.08.17 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Laura2006 2019.08.17 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Szárnyaló Sas 2019.08.14 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kampfél 2019.08.11 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mura 2019.08.10 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönet a rejtésért!

tmekler 2019.08.09 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szilardvathy 2019.08.04 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Első megtalálás. :)

fmark 2019.08.04 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Mai harmadik ládánk itt Veszprémben, mind kifosztva. Gyerekeknek nem volt túl jó élmény a mai ládázás...
Ja, és ebben a ládában logbook sincs! [Geoládák v2.2.5]

m_andi 2019.07.31 13:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Köszönöm!

ha2 2019.07.13 13:00 - Megtaláltam
Panoráma a várból még két zivatar közötti napos időben. A láda felé menet már fenyegetően sötét felhők közelítettek. Gyors alternatív leolvasás után sem sikerült megúsznom a bőrig ázást.

Tesztelo.hu 2019.07.12 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést. [g:hu 1.6.3]

Bilmark 2019.07.12 14:13 - Megtaláltam
Csak a logbook hianyzik. A többi rendben. Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pap.viola 2019.07.07 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tagesz 2019.07.05 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Mordor 2019.07.03 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

homemadebyjuci 2019.06.28 10:00 - Megtaláltam
Balatoni tekerést veszprémi állatkertezéssel akartuk kezdeni, de azzal elment volna a nap....így csak a városban tekergésztünk egyet és "beleszerettünk, főleg ebbe a "szigetbe":-). GPS és minden nélkül, még otthon olvastam el a leírást és vmi híd talapzat rémlett...meglett! :-D Köszi!!!

dalmatás_lány 2019.06.23 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk Pandával közösen! Köszönjük szépen a rejtést, nagyon tetszett! :)

ludvig 2019.06.23 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Kis vidék a város szivében.

Roza11 2019.06.19 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Xomen 2019.06.09 15:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Szép környezet.

Bebi 2019.06.09 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.17
Szép környezet, ötletes rejtés.

Endresz_család 2019.06.08 16:00 - Egyéb
Nem értem miért billent át karbantartást igénylő állapotba a láda, azt meg pláne nem, hogy miért kell indokolnom annak a kikapcsolását.
A láda rendben van, kereshető.

totcsab 2019.06.02 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Megvan a doboz.
Andi & Csabi [Geoládák v2.2.5]

gkb 2019.06.01 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Megvan a doboz. [Geoládák v2.2.5]

KataJani 2019.05.26 11:42 - Megtaláltam
Veszprémi hétvége. [g:hu 1.6.2y]

S-A 2019.04.27 09:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

geoládászok 2019.04.22 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

poliver 2019.04.22 00:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

EniDávid 2019.04.22 00:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

totyimotyi 2019.04.20 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

straboti 2019.04.20 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

peters 2019.04.20 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VikiJázmin 2019.04.07 16:07 - Megtaláltam
Második geoládánk!

taheja 2019.04.07 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

szmoni 2019.04.05 19:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

domjánandrea 2019.04.03 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ajobi 2019.03.30 23:59 - Megtaláltam
Koszonjuk :)

Horec 2019.03.30 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Dorina&Dávid [Geoládák v2.2.5]

MaJa 2019.03.30 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Szép napsütéses szombati napon az unokákkal látogattuk meg a játszóteret. Köszönjük a rejtést.

szaatt 2019.03.27 08:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

etoc 2019.03.24 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Csak a pótjelszót találtuk meg, de rosszul is kerestük, mert félreolvastam. De nagyon tetszett!

Fodor család 2019.03.22 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Palóchegylakók 2019.03.17 14:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.33 súly: 2.00
Mi sajnos nem találtuk. A többi helyen is néztük(amikről szó van a leírásban), de ott sem találtunk semmit. De a hely gyönyörű és szép időnk volt úgyhogy megérte. Reméljük, hogy a fotó is jó lesz :) .
Palóchegylakók

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2019.05.18 08:05]

IMG_20190317_143641 
jupiter 2019.03.17 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Csengellők 2019.03.16 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Jó a rejtek, szép a környezet. Érdemes volt erre járni :) [Geoládák v2.2.5]

Alex és Rami 2019.03.16 16:40 - Megtaláltam
Köszönjük 😊

neogeo 2019.03.16 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ágica63 2019.03.15 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]

Nicky&Ati 2019.03.15 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nicky&Ati [Geoládák v2.2.5]

kisgab88 2019.03.11 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ng0407 2019.03.11 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, kisgab88-cal köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lia & Zotya 2019.03.10 15:44 - Megtaláltam
Egy kis veszprámi ládázás alkalmával ezt is megtaláltuk! :)

johnnycache 2019.03.10 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Köszönöm az élményt! :-)

szulez 2019.03.10 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Jót sétáltunk a néptelen belvárosban. Köszönjük!
Zoli és Helga

IMG_20190310_105459IMG_20190310_105426
DSC_6784DSC_6788
e-Peti 2019.02.26 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2019.02.17 18:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Nagyon szép a környék,nyáron visszajövünk a gyerekekkel...Köszi..Eszti&Sanyi

Steigervald 2019.02.16 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Adrienn.steigervald 2019.02.16 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

x12XD 2019.02.13 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
A hegyszírtről különösen szép volt a kilátás

nmárti 2019.01.27 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 4.48
2019: A GCMLM-et hoztam ide a közelbe. "Ellenőriztem", minden a helyén :)

A 2011-es nyári találat után egy 2016-os téli. Már ermegett a kezünk, mire a csőben lévőt kiszedtük és utána a forraltbor utánzat sem segített már. A hely télen is szép és egészen más. Köszi ismét :)

20112011
2016
2019
Bat&Cat 2019.01.13 09:57 - Megtaláltam
Megvan! [Geoládák v2.2.5]

Domika87 2019.01.06 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

peszlegc 2019.01.04 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönjük a rejtést! Ibolya és Christopher! :) [Geoládák v2.2.5]

Nicol86 2019.01.01 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Köszönjük szépen!

turzovivi 2018.11.24 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

djkalo 2018.11.03 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Anna és Márk! [g:hu 1.6.0]

Emerich63 2018.11.01 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]
Veszprém és környéki ládázás . GCKIRV közben az útba eső ládák is megkeresve. Mi a pótlását találtuk meg. De hogyan? Igencsak rejtve volt..... :)
Az idei év 200. ládája mi is lehetne más?? :)

20181101_132720 
Bengi25 2018.10.26 18:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Ötletes elhelyezés! 𐐒B

magyark 2018.10.23 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

H+W 2018.10.22 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

nbettike85 2018.09.30 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

csandras03 2018.09.29 20:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Szilvil 2018.09.23 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

dev86xr 2018.09.23 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.4]

FoJo 2018.09.20 20:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Útközben a Bakony felé. Köszönjük :)

Turistaember 2018.09.09 16:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltam! Köszönöm, hogy hozzásegítettél a hely megismeréséhez! [Geoládák v2.2.4]

Lisza 2018.09.08 17:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.83
Állatkert utáni bóklászós láda. Köszi a rejtést.

Danimaci 2018.09.01 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Évi&Zoli 2018.09.01 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Kerékpáros városnézéssel terveztük begyűjteni a ládákat, sajnos a telóm korán feladta a küzdelmet a számolgatások, pontról-pontra haladás közben. Így csak egy pár hagyományost sikerült kiszürkíteni. De nem baj, így legalább lesz okunk máskor is eljőnni ebbe a győnyőrű városba. Köszönjük!

20180901_14091820180901_141207
lpepe 2018.08.25 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fekete-Szabó Dániel 2018.08.23 21:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Plavi 2018.08.23 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Nagyon kellemes kis park a patak partján. Rögtön a közeli játszóteret is kipróbáltuk. Az talán jobban tetszett Tomikának mint a park :), de mindhárman jól éreztük magunkat.

P. János 2018.08.20 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.00
Nagyon el volt dugva, de tök kreatív volt az elhelyezés! :D

Emőke94 2018.08.20 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Minden rendben volt.

macaron13 2018.08.20 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Lesmon4SLS 2018.08.19 16:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Ötletes rejtés. Szerencsére nem voltak sokan a környéken, így feltűnésmentesen lehetett keresni.

bjoco1977 2018.08.18 16:00 - Megtaláltam
Pótjelszóval. Sokan voltak a parkban.

jules73 2018.08.12 11:35 - Megtaláltam
Családi séta közben ezen a csodaszép helyen.
Köszönönjük szépen!

mohacska 2018.08.11 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Gyönyörű környezet fent és lent is. Mintaszerű parkok "mindenhol". Ide vissza kell jönni mégy egyszer!
Pót jelszóval mert a rejtés helyét szerelmetes pár "foglalta el".

PÁ_LL 2018.08.11 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Nagyon ötletes rejtés!!
Egy romontikázásra szolgáló pad ugyan folyamatos "felügyelet" alatt tartja a helyet, de tényleg nagyon érdekes a rejtés módja.
Köszönjük.

IMG_6380IMG_6376
IMG_6379 
Páratlan Páros 2018.08.09 19:59 - Megtaláltam
Remek rejtés! Örültünk, hogy megtaláltuk!!!

n.peti 2018.08.06 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a rejtést,nagyon szép hely

bakman 2018.08.03 10:00 - Megtaláltam
Köszi

volvofi 2018.08.02 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Pikipiki 2018.08.01 16:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést

Matita 2018.08.01 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

TimiRobi 2018.07.26 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.Timi&Robi [g:hu 1.5.4]

Blaiserman 2018.07.25 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kia71 2018.07.24 08:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0c]

tpetra 2018.07.23 20:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, először csak a jelszót, de utána a ládát is. Nagyon jó! :) Köszönjük.

Aklarus 2018.07.23 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Ka_Csa 2018.07.23 05:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Lupus21 2018.07.20 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm, megtaláltam.

Trolley 2018.07.19 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltam.

szabi16 2018.07.19 10:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.86
Köszi a rejtést!

Bzsvsz+Manó 2018.07.17 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.95
Megvan köszi.

Bali László 2018.07.15 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ellfelek 2018.07.14 14:00 - Megtaláltam
Valahogy itt a koordináták nem akartak együtt állni... Vagyis nem találtuk a ládát, de a pót jelszó meglett rendben a játszótéren. A vár látképe már nagyon vonzó volt, úgyhogy siettünk oda :)
Köszi a rejtést!

zsedely 2018.07.13 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Csókot kivánok minden nőnek és férfinak ezen a szigeten! [Geoládák v2.2.4]

aknitram 2018.07.12 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.4]

kingajani 2018.07.12 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

petrot81 2018.07.06 18:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) Állatkertezés utáni családi kincsvadászat során! [Geoládák v2.2.4]

 
Attca 2018.06.25 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Mgota 2018.06.25 00:00 - Megtaláltam
+

A2M 2018.06.18 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

StellaDeFrász 2018.06.16 16:16 - Megtaláltam
Frászosítva! 🤡 Köszönöm a rejtést. [Geoládák v2.2.4]

Hooch-Csi&Vi 2018.06.14 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

eltájoló 2018.06.10 13:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Nagyon ötletes rejtés. A patakparti sétány nagyon hangulatos. Köszi a rejtést.

tomikapc 2018.06.05 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

zotyafiu 2018.06.01 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

CsKaroly 2018.05.27 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Szőkekapitány 2018.05.26 15:55 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Cinci26 2018.05.21 20:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

BookWorm 2018.05.21 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
A GPS megint eltájolta magát.
Miután felmentem a felső útra is (természetesen hiába), elolvastam - figyelmesen - a leírást ...
És lőn! :-)
Remek hely, mintha nem is egy nagyvárosban lenne!
Kösz, hogy megmutattad!

Fischi 2018.05.21 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

SirLes 2018.05.19 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Vándor-ló 2018.05.12 12:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Szép környezet, ötletes rejtés. Köszönöm a lehetőséget.

Hajnalék 2018.05.01 13:00 - Megtaláltam
Hajnalék megtalálták!

Móni&Krisztián 2018.04.28 21:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.21
Meglett,köszönjük!

matyassyd 2018.04.28 15:32 - Megtaláltam
Köszönöm az ötletes rejtést, könnyű volt az útmutatás alapján megtalálni.

wfvm2016 2018.04.08 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.78
Megvan

HUNJack15 & Hippi72 2018.04.07 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

MoMaszter 2018.04.02 14:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Szuper! Ilyennek kell lenni egy jó városi (településen belüli) ládának!!!
A leírás nagyon jó, kis szerencsével akár gps nélkül is megtalálható, ugyanakkor a muglik számára láthatatlan, mégsem használhatatlan mini vagy leolvasós virtuális! Ha ráleltél, egy mozdulattal elővehető majd logolás után visszarejthető!

Amikor ilyen jó geoládára bukkanunk, mindig eszünkbe jut, hogy mások miért oldják meg ezt a "feladatot" kutyahugyos villanyoszlop alá bevágott minimál ládákkal.... :(

Köszönjük a befektetett munkát és a rejtést!

Batani 2018.04.01 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm! :)

Famágus 2018.03.30 12:46 - Megtaláltam
Tetszett a hely, a rejtés, Oldfoxxal köszönjük!
A gólya.. éppen takarította a fészket, dobálta ki a szemetet :-)

DSC01331DSC01334
DSC01336DSC01338
oldfox 2018.03.30 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!

bokorg 2018.03.24 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk az első ládánkat, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

adamtoth0412 2018.03.24 16:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.87
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

henger1 2018.03.19 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

kasap 2018.03.17 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

spanyesz 2018.03.09 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.00
Megtaláltuk, köszönjük!

Petrav 2018.03.09 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.00
Megtaláltuk, köszönjük!

emká 2018.03.03 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
:)

DalmaGergő 2018.02.23 15:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Első ládinkónk :-) Hóesésben :-) Köszönjük

IMG_20180223_150820 
renke 2018.02.18 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Kollgab&Miló 2018.02.17 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

LIRENA 2018.02.05 16:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Kellemes a környezet.

xevaxx 2018.01.26 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést, mivel most kezdtük a játékot sokat keresgéltük, izgalmas volt, végül a leírás nyomra vezetett.

halaszkiraly 2018.01.01 23:16 - Egyéb
Piros kereszt A láda meggyógyult! Hurrá!! Köszönöm! Üdv: ládadoki

Endresz_család 2018.01.01 16:30 - Egyéb
Újévi ládaellenőrzés.
Pótoltuk az eltűnt dobozt, és ellenőriztük mindhárom tartalék pontot. Minden rendben.

BUÉK!


vajasfok 2017.12.30 09:58 - Megtaláltam
A hídon lévő pótjelszóval lett meg, a ládát nem találtam a kútnál.

Köszönöm!

eazs 2017.12.29 16:20 - Megtaláltam
Köszönjük!

paledina 2017.12.28 12:23 - Megtaláltam
-

emiGrant 2017.12.28 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
6/4. Az idő kezdett nagyon hideg lenni, és pont most ütött ránk egy teljesen megtalálhatatlan láda. Még a pótládát sem találtuk, sőt még a pótjelszót sem. Végül becko kessertárs segített, míg vele beszéltem telefonon, azalatt megpillantottam a hídon. Nem értem, hogy a pótjelszóhoz miért nem jár leírás és koordináta. Meglehetősen átfagyva, de végre visszaértünk a meleg autóba.

-1-2
-3-4
ErdőCsöndje 2017.12.07 13:26 - Megtaláltam
A hídon lévő jelszó alapján. Köszönöm!

Le Snoblè 2017.12.02 13:05 - Megtaláltam
Ladat mar nem talaltuk meg. A hidon levo kodot irtuk be.

Baktercsiga 2017.11.25 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.23
Köszönjük... (A hidas tartalék jelszó segített.)

Baktercsiga 
Jevica és Gyuszi 2017.11.17 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

becko 2017.11.04 12:40 - Megtaláltam
Ma egy 15km-es városnéző túrán begyűjtöttem a város belterületi ládáit.
Csak a hídon levő pótjelszót találtam meg.

Dodi1007 2017.10.19 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

katica 2017.10.07 09:27 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Skali&Margó 2017.10.01 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.05
OK!

Mijo 2017.09.30 13:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.64
Fagyi utáni finomság.

Kishercegek 2017.09.27 15:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszönjük, meglett. Szeretjük ezt a helyet.

k&s 2017.09.22 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Nagyon kellemes sétány!köszönjük!

vViktor 2017.09.13 21:07 - Megtaláltam
Játszóteres pótjelszóval

"De ezen a földön találtam kincset." - Republic

alecar 2017.09.03 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zöldfülű 2017.09.02 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Lefülelve :-)

Veszprémben keresztül-kasul: jó volt újra e gyönyörű város köveit koptatni.
Nagyon gondozott a park, és kellőképpen népszerű: nem könnyű feltűnés nélkül logolni :D
Amúgy pedig éljen a szerelem ;-)

Köszi a rejtést

009019
021023
Hegedüs Zsuzsa 2017.09.02 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.84
Pót jelszóval, hídon alul.
Köszönöm a rejtést.

IMG_20170902_122724IMG_20170902_122741
IMG_20170902_122753IMG_20170902_123024
IMG_20170902_123830 
J&J(jppj) 2017.08.26 09:37 - Megtaláltam
Gsak a pótládát találtuk meg, a lépcső végénél a fémcsőben levő valószinűleg nincs meg, mert elég soká kerestük sikertelenül.
Piroskával közös találat.

piroska 2017.08.26 09:35 - Megtaláltam
Jó hely!

Szucslaci 2017.08.24 18:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.92
Megtaláltuk, köszi! :)

Nitusz 2017.08.21 08:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

Nemi91 2017.08.21 08:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Kaputyin 2017.08.20 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.93
Megtaláltam!
Tartalék mikró lett meg, GCpant-ot otthagytam mellette!

Ropari 2017.08.20 13:00 - Megtaláltam
Szeretjük a Szerelem-szigetet,maga a láda nem lett meg,köszönjük a pótjelszót

Fekete Ákos 2017.08.19 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Fekete család

Domos 2017.08.12 22:06 - Megtaláltam
ok

azimee 2017.08.11 14:04 - Megtaláltam
Láda nélkül, hidas jelszóval.
Köszönöm a lehetőséget.

Mizo6869 2017.08.07 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.56
Nagyon szép hely, de doboznak hűlt helye. Kerestük a mikrot is, de az sincs meg. Végül a pót jelszót találtuk meg.

IMG_20170807_165539 
MaryTibi 2017.07.29 18:30 - Megtaláltam
Pótjelszóval, a ládát sehol sem találtuk. 😔

Csacsibogyó és mazsolafül 2017.07.24 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.92
A pótládát találtuk meg, kis nehézséggel.
A sziget nagyon tetszett.
köszi!

laas 2017.07.23 14:25 - Megtaláltam
Láda nincs, játszóteres pótjelszóval.
Laas, Zsuzska76, Attila [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2017.07.22 01:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Balaton Bajnokság + Utcazene Fesztivál = 5 láda, ez volt a második.
Sem a ládát, sem a tartalék mikrót nem találtam, a hídon is hiába kerestem a jelszót, végül a játszótéren csak meg lett.

lczandris 2017.07.21 18:48 - Megtaláltam
Hidas pótjelszóval megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sotatyigák 2017.07.20 19:30 - Megtaláltam
Koszonjuk a rejtest!

n.david 2017.07.20 00:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

mahone 2017.07.16 11:11 - Megtaláltam
Koszonjuk.

tevelady 2017.07.15 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyoval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hegyo 2017.07.15 17:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Megtaláltam Teveladyvel a SJF. és a Balaton körüli nyaralásunk alkalmával. Köszönöm a lehetőséget.

galadka 2017.07.14 20:10 - Megtaláltam
Potjelszoval. Ha a leiras alapjan tenyleg konnyu megtalalni, akkor abbol a femcsobol eltunt a lada. Legalabbis mi nem talaltuk.
A hely es a kornyezet gyonyoru!

alcala76 2017.07.10 15:00 - Megtaláltam
Pót jelszóval.

Kertész család 2017.07.05 11:50 - Megtaláltam
A pótjelszót találtuk csak meg.Nagyon módunk sem volt a keresésre a nagy forgalom miatt.Nagyon kedves,hangulatos részét ismerhettük meg a városnak.A láda nélkül eszünkbe sem jutott volna erre járni.Köszönjük rejtést.

Orion21 2017.07.01 14:46 - Megtaláltam
Köszi

Mancilla 2017.07.01 14:46 - Megtaláltam
Köszi

Spangarázs 2017.06.13 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
A munka hozott Veszprémbe...tesztkamra az egyetemre.
Meló után Dallas helyet beküldtünk egy fényt az arcba egy Szemeszter nevű helyen aztán irány a város...
Nagyon szép a belváros hegy,vár,tó,patak,völgyhíd,parkok,keskeny utcák...
Arc leesik csak ajánlani tudom a sétát a városban!
Köszi a rejtést!

Eszti és Robi 2017.06.05 15:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Pontos koordináták, jó leírás, eldugott kis utcácska, remek játszótér a közelben, tuti hely.

parrish 2017.06.04 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

L-200 2017.06.04 23:59 - Megtaláltam
Megvan.

SempergerL 2017.06.01 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Köszönöm, játszani kellet a szerelmesek miatt! ;)

geri06 2017.05.28 20:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Köszönjük a rejtèst! :)

Heni&Gábor 2017.05.26 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Osztálykirándulás alatt, az osztály nélkül... Amíg a gyerekek bowlingoztak a kísérőtanárokkal, addig én 27 hetes várandósságomra hivatkozva visszasétáltam a szállásunkra az Eszterházy Antal utcába. Kis kitérőt tettem a láda miatt, de megérte. A láda gyorsan meglett, logolás után továbbsétáltam a Margit romok felé. Nagyon tetszett a park, a játszótér, a sétány, ide vissza kell jönni a családdal is!

Maistro 2017.05.25 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Manala&Snake 2017.05.21 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

uvegeskornelia 2017.05.17 19:15 - Egyéb
Megtaláltam.köszönöm

uvegeskornelia 2017.05.17 19:13 - Megtaláltam
Megtaláltam.köszönöm

SierraLima 2017.05.17 19:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

PAncsi 2017.05.17 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

laclac88 2017.05.13 20:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

czmauber 2017.05.04 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Veszprémben éltem pár évig, de ezen a részen sose jártam! Köszönöm az idevezetést, igazán szép és nyugalmas része a városnak, egy élmény volt! :))

Reni Peti 2017.05.01 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vadalma28 2017.05.01 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

art 2017.04.29 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.62
A csőben mi se találtunk semmit.

WP_20170429_16_15_49_Pro 
otisz21 2017.04.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.62
A csőben én sem találtam semmit, A játszótéri tábla segített. Köszi a rejtést!

20170423_150825DSC07249
DSC07265 
joove 2017.04.17 09:58 - Megtaláltam
A csőben nem volt semmi , a tartalék mikró lett meg.

Attil@ & Réka 2017.04.16 14:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Karola, Laci, Linda, Réka és Attil@

puppi 2017.04.16 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ystray 2017.04.14 20:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

IMG_20170414_171206 
bimbee87 2017.04.14 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Köszönjük a rejtést!

20170414_16581720170414_170009
20170414_170450 
lebert63 2017.04.10 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Holdfény 2017.04.05 20:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltuk. Köszönjük szépen! :)

IMG_20170405_165830IMG_20170405_165500
hzsolt64 2017.04.02 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Vándor Csillag 2017.04.02 09:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

t.gergely 2017.04.01 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Lorcsa-Judit 2017.03.26 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Norbee97 2017.03.25 14:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.78
Veszprémi ládakeresés 7/10.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A GCKIRV közben esett útba, így elugrottam hozzá. Nem sok időt töltöttem itt, szép hely, nyugodt. A rejtés nagyon tetszett, a kulcs ugyanúgy a teljesen betelt füzet miatt járt, erősen ráfér egy csere, én sajnos nem tudtam róla. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
598.

IMG_20170325_141000IMG_20170325_141041
IMG_20170325_141049 
eperdzsem 2017.03.15 15:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
ok, részletek kicsit később

P3150018P3150023
tamas.sipos.hu 2017.03.15 09:54 - Megtaláltam
Megvan, köszi. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

noory 2017.03.15 09:54 - Megtaláltam
Megvan, köszi a lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

antonia03 2017.03.12 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.64
Köszi, kellemes séta volt. A rejtek nagyon ötletes! :)

dr1m 2017.03.11 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.93
Ez az egyik kedvenc helyem az országban :) Köszi a rejtést!

Tuulikki 2017.03.11 10:00 - Megtaláltam
+ Szép hely!
B-tal, bicókkal.

karcsi9641 2017.03.08 00:00 - Megtaláltam
Megtalálta. Tényleg romantikus környék.
Köszönöm a rejtést!

DSCN7511-001 
alberrt 2017.03.04 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

annaedigabor 2017.03.04 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

scani27 2017.02.25 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Danichem13 2017.02.25 13:10 - Megtaláltam
Kellemes séta volt. Köszönjük.

SandorCsaba 2017.02.25 12:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

GYEZegzug 2017.02.23 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Nagyszerű időben kettő napos kirándulás Tarsolyos barátommal. Nyugalom, csend, békesség szigete. Logfüzetet légyszíves cserélni.Köszi szépen a lehetőséget.

P_20170223_170649P_20170223_170740
Göde 2017.02.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Még ilyenkor, tél lejártával, szemerkélő esőben és bebugyolált köztéri művekkel is szép. A rejtés pedig ötletes. Köszönöm.
A jegyzőkönyv betelt, nem tudtam már beírni, cserére szorul.

Loxy 2017.02.19 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Schaf 2017.02.04 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Kogerj 2017.01.26 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Kicsi csúszkálás után ideértünk. A hely így télen is nagyon szép. Tetszett a rejtés.

Raczky család 2017.01.23 12:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, nagyon ötletes megtaláltuk. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zsorzs 2017.01.08 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.37
Tetszett a tó!
Szülővárosom, ismert hely :-)

moa0521 2017.01.07 15:36 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtest.

Seres Péter 2016.12.31 11:22 - Megtaláltam
1005. ládám

GC2970AGC2970B
GC2970CGC2970D
GC2970EGC2970F
GC2970GGC2970H
GC2970IGC2970J
GC2970KGC2970L
GC2970MGC2970N
GC2970OGC2970P
GC2970QGC2970R
MnM 2016.12.19 18:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Ötletes volt a rejtés, nagyon tetszett. Köszönjük szépen.

breimanne 2016.12.17 14:56 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

dgabi 2016.12.11 15:47 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

kovianyo 2016.12.11 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
köszönöm a rejtést!

zoltot 2016.12.10 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
TFTC!

NEM 2016.11.25 11:09 - Megtaláltam
Alternatívval :) köszi!

baumgartnern 2016.11.03 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kismaczu 2016.10.22 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
körbesétáltuk a szigetet,nagyon tetszett.Köszi a rejtést,és a pontos leírást.

2970. Szerelem-sziget (GCVSZE)2970. Szerelem-sziget (GCVSZE)2
2970. Szerelem-sziget (GCVSZE)32970. Szerelem-sziget (GCVSZE)4
2970. Szerelem-sziget (GCVSZE)52970. Szerelem-sziget (GCVSZE)6
2970. Szerelem-sziget (GCVSZE)72970. Szerelem-sziget (GCVSZE)8
2970. Szerelem-sziget (GCVSZE)92970. Szerelem-sziget (GCVSZE)71
Audrey722 2016.10.14 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

albertpeter.ap 2016.10.08 20:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Bakancs-túra 2016.09.25 10:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Köszönjük a rejtést.

kazevo 2016.09.24 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

HADSZ 2016.09.11 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Henya 2016.09.04 13:54 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Antekirt 2016.08.31 11:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2016.08.28 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Asszonykámtól kaptam egy csókot😊

gezsias 2016.08.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.69
....

Mahesvara 2016.08.27 20:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.latifa&mahesvaraha [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Butchman 2016.08.23 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Falanga86 2016.08.23 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

geopárd27 2016.08.23 17:28 - Megtaláltam
juhuuuuuu

dzoli1 2016.08.20 19:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Dr.Lada 2016.08.20 19:39 - Megtaláltam
Walk után elkövetve :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

donkardos 2016.08.20 19:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zsolta 2016.08.16 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Gyors találat, köszönjük a rejtest 😊

MésziGab90 2016.08.14 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Üdv:Mészi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

aZÉva 2016.08.13 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Könnyű délutáni séta a Séd parton, nagyon szép környezetben. Gábor barátommal és egyben túratársammal élveztük a kellemes déltánt. Szuper ötletes rejtés!
Köszönjük!

DSCF3760 
Skultéty család 2016.08.13 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

20160811_173228 
Bolondok 2016.08.12 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pappcsalád 2016.08.12 15:50 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Judit és Béla 2016.08.11 20:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.21
Megtaláltuk.

Ditta91 2016.08.09 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Bori2006 2016.08.08 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Nagyszüleimmel és nővéremmel. Köszönöm a rejtést!

pankelló 2016.08.08 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Nagyszüleimmel, húgommal. Köszönöm a rejtést!

Zsu1971 2016.08.06 11:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.39
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg] Szép helyeken jártunk a ládának köszönhetően...

rkertesz 2016.08.04 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

james 2016.08.03 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Wladin 2016.08.02 23:59 - Megtaláltam
Szép és karbantartott. Köszi, hogy megmutattad.

Mo-Hó 2016.07.30 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Gyönyörű hely.
Köszönjük az élményt!

wolfsquare 2016.07.28 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

szandrik 2016.07.28 12:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Megtaláltuk. Remek hely. Köszönjük

IMG_4231IMG_4236
IMG_4237 
Hugi87 2016.07.24 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2016.07.24 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

uzolee 2016.07.24 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Balka 2016.07.23 18:30 - Megtaláltam
Veszprémi ládavadászat gyerekekkel.
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Moonspell 2016.07.23 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2016.07.21 10:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2016.07.21 10:24 - Megtaláltam
Ötletes rejtés! Hangulatos park. Köszönöm, higy elhoztál ide. 😊

bebo13 2016.07.19 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Nagyon szép a sétaút, szuper rejtés! Köszönjük!

kutfej.zo 2016.07.19 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

regk2v2 2016.07.14 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.74
köszi, ügyes!

Bala1 2016.07.14 11:45 - Megtaláltam
Szép környezet, jó rejtés. Köszönjük!

dsnine 2016.07.09 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Kukucska 2016.07.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.52
Megvan!

Kisdecso 2016.07.02 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Nyúl & Bandája 2016.07.02 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

13 2016.07.02 15:36 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

gia25 2016.07.01 09:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Köszönjük a rejtést!:)

vieva 2016.05.16 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.

petersson8 2016.05.15 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Nagyon ötletes a rejtés (főleg, hogy "fémcső" helyett perceken át "fémlépcsőt" kerestünk :D) és lenyűgözően szép a környék.

Murmogoek 2016.05.15 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mortanius 2016.05.11 15:30 - Megtaláltam
Ez volt az első ládánk Veszprémben. Nagyon szép környék.
Köszönöm a lehetőséget!

Bittmann 2016.05.08 16:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést!

szacstma 2016.05.03 08:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Nagyon szép a környezet, a sétány, a játszótér.
Mindenkinek ajánlom felkeresni a helyet.

csehipest 2016.04.23 16:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.87
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

RékaésAdrián 2016.04.14 17:00 - Megtaláltam
Köszönjük! Szép hely, remek rejtés.

tótheszter 2016.04.11 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.85
A .comos sorozatot nyomtam bringával, ez útba esett, köszönöm.

kisgriff 2016.04.10 23:59 - Megtaláltam
Apával es bringabal

kuruczgergo 2016.04.10 19:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kuruczp 2016.04.02 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Szinta 2016.04.02 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Kilátó 2016.03.30 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Megtaláltam. Unokás ládázás, így sok időt töltöttünk el a játszótéren.

geolog mo 
lanyiz 2016.03.28 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Könnyű volt rátalálni a leírás alapján. Szuper a rejtés! Köszönjük!

krumplifej 2016.03.27 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.91
Gyönyörű a környék.
A relytés értékéből kicsit elvesz, hogy túl sok a segítség a leírásban. Szerencsére ezt mi csak utólag olvastuk el :)

Csabi Kata 2016.03.27 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

softguner 2016.03.26 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Evike & Me :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GeoGirl 2016.03.25 14:55 - Megtaláltam
Köszi.

Bagee 2016.03.25 14:55 - Megtaláltam
köszi!

jpal 2016.03.15 15:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Ezen az esős ünnepi délutánon Veszprémben volt dolgom legnagyobb lányommal, mellesleg két geoládát is útba ejtettünk.
A Séd partján néhány kocogón és kutyasétáltatón kívül nemigen találkoztunk senkivel. A rejtés nagyon ötletes, az új naplófüzetben mi voltunk a harmadik bejegyzők.
Köszönjük a rejtést.

 
Törpikék 2016.03.14 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk ! Köszönjük a rejtést!

Endresz_család 2016.03.13 12:30 - Egyéb
Az eltűnt ládát ismét pótoltuk, a másik három tartalék lehetőség is kereshető, rendben van! Kérjük óvatosan ügyködjetek, a környék többnyire elég forgalmasl!

Szellszi 2016.02.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Veszprémi ládázás 4/4.
Köszönjük a rejtést :)

Pogánypeti 2016.02.09 11:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi veszprémi gyalogos ládavadászatom negyedik találata a tízből... :)
Érthetetlen módon eddig még sosem jártam Veszprémben, teljesen ismeretlen volt számomra, de köszönhetően ennek a 10 ládának, viszonylag jól "feltérképeztem" ezt a gyönyörű, rengeteg látványosságot tartogató várost.
Nagyon tetszettek a szebbnél-szebb terek, műemléki épületek, romok, szobrok, a vár, a kilátók, Szerelem-sziget, völgyhíd, túrautak, csónakázótó, forrás, stb...
Köszönöm a rejtőknek, hogy általuk mindezt megismerhettem, a nyáron visszafogok még térni ide... :)

Szerelem-sziget
Szerelem-szigetSzerelem-sziget
Langzsu 2016.02.08 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Béla Soma 2016.02.08 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gabor.69 2016.02.03 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Csatit 2016.01.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Nagyon szép környezet, izgalmas kis utcákban jutottam el ide. :)

eliottwans 2016.01.14 12:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltam!
Ez volt a 100. találatom!!! :)

 
pegasus_mv 2015.12.31 11:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Óévbúcsúztató veszprémi séta keretében.

Stark család 2015.12.29 15:30 - Megtaláltam
Valóban csak egy "kupak a jelszóval", láda az nincs! Köszönjük a rejtést!

 
2in1 dream team :) 2015.12.29 13:00 - Megtaláltam
Blokkoltuk!

bmxlacko 2015.12.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltam.

feldefanni 2015.12.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltam.

Pikku Peikko 2015.12.19 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!
De ez csak egy kupak a jelszóval. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

godlada 2015.12.15 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Köszi!

Céges 2015.12.13 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Megtaláltuk

bubu&vahur 2015.12.13 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

thera 2015.11.24 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sinus90 2015.11.16 13:55 - Megtaláltam
A könyvtártól gyalog ballagtunk ide a katonaság mellett és a Séd-part mentén. Szép helyeken jártunk. Találtunk egy láda-maradványt, benne a jelszóval. De gyanús volt, ezért elmentem a mikro felé, de az nem lett meg. Majd a híd következett, ahol megtaláltam ugyanazt a jelszót, mind a "maradvány"-ban. Mivel tudtam vele logolni, tehát jókat találtam meg. Ücsörögtünk egy kicsit az egyik padon. A lányok addig ettek, amíg én a ládával bajoltam...
Köszi a rejtést!

 
Füle family from Herend 2015.11.14 13:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Jó rejtés, szép őszi idő!

Zellerlevél 2015.11.08 18:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Nagyon szép helyen van, viszont kellett keresni egy ideig, jól el van rejtve :)

Túracica&Geonyuszi 2015.11.08 12:28 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Arch 2015.11.08 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.12
Megtaláltam! Szuper rejtés!!!

GYYKING 2015.11.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Köszönöm, életem első ládája volt :D

ier 2015.11.07 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

M&Ms 2015.10.31 16:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.58
Köszönöm a rejtést.

mihoj 2015.10.31 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Kicsit "kusza" volt számunkra a rejtés, a ládát nem is találtuk meg. Aztán végül a hídnál leltük jelszót. A látvány és a környezet lenyűgöző, nagyon tetszett nekünk. Szuper volt itt!
Köszönjük a rejtést!

Kukucsi 2015.10.30 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

petiba 2015.10.30 13:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.01
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon hangulatos a szigeten a kávézó...

Bogi és Bálint 2015.10.28 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bakonyalja 2015.10.28 00:00 - Megtaláltam
Tényleg könnyű volt megtalálni a leírás alapján, épp ezért egyszer el is mentünk mellette. :)

Bl4st3r & Amy 2015.10.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Spartan Super versenyhétvége, egy kis útközbeni ládázással. Ügyes rejtés, remélem ez sokáig fogja bírni. Flóra játék??! Ez még az évekkel ezelőtti, vagy van azóta új? A környezet és a leírás is rendben van egyébként, ez így egy teljesen hibátlan láda, megérte levadászni, köszönjük szépen! Koordinátához egy kis pontosítás, és akkor nem fog felmutatni a susnyásba: N47°05.937' E17°54.184'

Endresz_család 2015.10.23 15:00 - Egyéb
Az eltűnt ládát pótoltuk, a másik három tartalék lehetőség is kereshető, rendben van! Kérjük óvatosan ügyködjetek, a környék többnyire elég forgalmasl!

CsoMaG 2015.10.21 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Netti és Tomi 2015.10.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megtaláltuk!!Köszönjük a rejtést, a környezet csodaszép!Az oszlopban már nincs benne a láda,de a hídnál a jelszót,és a pót ládát megtaláltuk!!

nepster 2015.10.07 00:00 - Megtaláltam
Hévízről hazafelé megálltunk Veszprémben, köszönöm a lehetőséget. Az oszlopban nem találtam, a híd alatt igen.

HajniPetra 2015.09.19 00:00 - Megtaláltam
Hídnál lévő pótjelszót találtuk meg, az eredeti láda helyét biztosnak gondoljuk, de sajnos nem volt ott a láda. Hajni és Petra

csörike és maci 2015.09.18 14:00 - Megtaláltam
Ok.

fuzbal 2015.09.08 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2015.09.18 10:57]

GCVSZE_2015098153332.jpgGCVSZE_2015098153631.jpg
LeszCsalad 2015.09.06 15:59 - Megtaláltam
Szia koszi a lehetőséget [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

LeszCsalad 2015.09.06 15:59 - Nem találtam meg
Nem találtuk sehol sajnos. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

stmester 2015.09.01 13:30 - Megtaláltam
megvan köszi

felfedezők 2015.08.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.46
A főládát nem találtuk meg, csak a mikrot. Szép hely! Köszönjük a lehetőséget!

moli_gyuri 2015.08.25 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Megtaláltam. Pótmikróval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Mazsom

 
RenaID 2015.08.23 15:04 - Megtaláltam
Csak a pótláda van meg.

gyöngyvirág7 2015.08.23 14:30 - Megtaláltam
:)

Mirtt 2015.08.21 15:17 - Megtaláltam
Megtalálva [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2015.08.21 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

RoriZo 2015.08.19 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.93
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Scorpius 2015.08.13 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Szigetféle, de kellemes a hely, köszi

gabeex 2015.08.13 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

szabodawee 2015.08.13 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megtaláltam. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

prodg 2015.08.11 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCVSZE_20150811163236.jpg 
Babuka 2015.08.11 00:00 - Megtaláltam
Köszi

totik 2015.08.08 12:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Viki,(Geri), Krisz', TZ

Lordenfolc 2015.08.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Jó volt!

Dori es DobosUr 2015.08.07 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk a pótládát.

Monik 2015.07.28 14:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Tartalék jelszóval és pót ládával.
Köszönöm a lehetőséget.

nagyi11 2015.07.28 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

MedvegyT 2015.07.27 21:14 - Megtaláltam
A tartalék jelszó lett meg a hídnál. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Access Denied 2015.07.27 00:00 - Egyéb
rejtek nincs már meg, a pótrejtek és a pótjelszó a hídon még kereshető....

SzantoA 2015.07.22 19:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
GCPUPU közben útba ejtettük.

SagiK 2015.07.22 19:30 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

richard_szabo 2015.07.17 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
A pótláda lett meg.

Magdolanna 2015.07.09 00:00 - Megtaláltam
Játszótéri jelszó megtalálva. Köszönöm. Városi ládavadászat ........ Veszprém az egyik legszebb város Magyarországon. Érdemes felmenni a Benedek-hegyre a ládakeresés előtt, onnan szép kilátás nyílik az egész területre.

kenau 2015.06.27 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.86
A hid aljarol lett meg a jelszo. A park nagyon szep, erdemes arrafele setalni lada nelkul is.

fonila 2015.06.27 14:35 - Megtaláltam
Sajnos csak segítséggel lett meg, mert a ládát nem találtuk. Köszönjük a segítséget. Nagyon szép környezetben helyezték el, érdemes sétálni arra egyet.

gjvr 2015.06.25 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ZombiMokus 2015.06.21 00:00 - Megtaláltam
Csak a hídon található jelszót sikerült megtalálni.

gbujdoso 2015.06.20 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tabletta 2015.06.18 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vaslemez 2015.06.17 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.17 súly: 4.05
Sajnos a láda nincs a helyén, és a pótládát sem találtuk. Igaz, ahhoz semmi segítő leírás nincs, így nagyon nehéz egy mikroládát megtalálni erdős környezetben.
Legnagyobb bánatunkra a vízi labirintus sem működött, pedig állati jól néz ki.

CsiLa 2015.06.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.32
Megtaláltuk! Köszi! :)

Szalay-team 2015.06.06 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Nagyon szép város, köszönjük! :-)

Balear 2015.05.30 16:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Sajnos veszprémi kiruccanásunkba már nem nagyon fér bele ennek a ládának a felderítése is, de hála a rejtőnek, amit ezúton is szeretnénk nagyon szépen megköszönni ezt is be tudtuk regisztrálni :)

Köszönjük a rejtést,

Kincső és Balear

kincs92 2015.05.30 16:05 - Megtaláltam
Négyszögletű Kerekerdő TT után :) Sajnos ez volt veszprémi ládavadászatunk utolsó pontja, és idő hiányában nem sikerült megtalálni a ládát. Ezúton is szeretnénk nagyon szépen megköszönni a rejtő segítségét! :)

Köszönjük a rejtést,
Kincső és Csabi

tvosob 2015.05.29 17:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dinkie 2015.05.17 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Hepur 2015.05.16 10:51 - Megtaláltam
Veszprémi egész napos ládázás első állomása. Láda helyett a hidas jelszót találtuk meg.

Macusa 2015.05.03 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.07
Köszi

Szandris 2015.05.03 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtés!

alarc 2015.05.01 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
állatkerti séta után, ebéd előtt :) köszönöm a rejtést

gst76 2015.04.30 14:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Bakonyi kerékpártúra bevezetéseként néhány Veszprémi és környéki láda került megtalálásra.
A ládát a csőben nem találtam meg. Az altervativ mikrót a szikla üregben megtaláltam.

GCVSZE_20150430140741.jpg 
Roleeend 2015.04.13 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tibi1983 2015.04.11 19:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Rupi71 2015.04.11 17:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

apacs 2015.03.29 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

lembo 2015.03.21 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Megtaláltam! [iGC] [wapon beküldött szöveg]
Kyokarate Diákolimpia Országos Döntőre érkeztünk Veszprémbe, és amíg a többiek a sportcsarnokban várakoztak, én felkerestem néhány közeli ládát.
Mikroládás találat!
Szép volt Orsi!

Topitomi 2015.03.09 15:50 - Megtaláltam
Az eredeti ládát nem találtam, se GPS, se az infó alapján, lehet eltűnt. A mikroláda nagyon jó helyen van azt könnyen meg lehetett találni :)

Dióskanyar 2015.03.07 12:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Nagyon tetszett ez a "sziget" is. Láda híján mi a hídon lévő alternatív jelszót kerestük meg. Köszönjük a rejtést!

Pajzsika 2015.03.07 12:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Ládát mi sem találtuk, csak az egyik alternatív jelszót. Veszprém nagyon szép város, köszönjük a rejtést!

Arenti56 2015.02.28 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk

SuperGeo 2015.02.28 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pötyimiki 2015.02.21 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.39
Köszi a rejtést! Szép hely!

bodin 2015.02.21 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.23
Megtaláltuk, de csak pót mikrót. Az eredeti nem volt meg.

habaneroteam 2015.02.15 11:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.06
Csak a mikróládát kerestük. Szép hely, köszi!

Ignis9 2015.02.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Köszi a lehetőséget! :) (a pótláda lett meg)

csuvix 2015.01.17 14:45 - Megtaláltam
a tartalek mikro lett meg. koszi

acic 2015.01.16 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszi. Láda nem lett meg, így pótjelszó :)

anettx 2015.01.03 12:10 - Megtaláltam
TFTC! pótláda lett meg...

kir6 2015.01.02 13:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
A ládát nem találtam, ezért felírtam a hídnál a pótjelszót, majd visszafele menet megtaláltam a pótládát, így abba logoltam.

Szabó família 2014.12.23 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Geokarácsony előtt sétáltam egyet Veszprémben.
A ládát nem találtam a helyén, de a hídnál a pótjelszó könnyen megtalálható.

Piás 2014.11.30 13:33 - Megtaláltam
+van! Köszi a rejtést!
Mottó: le a multikkal! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bubu_83 2014.11.29 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.48
Köszi!

eszti555 2014.11.29 16:00 - Megtaláltam
köszií!

laszloze 2014.11.23 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kolegergo 2014.11.23 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

T*K 2014.11.16 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Geotrek 2014.11.16 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Motolla62 2014.11.05 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Papi13 2014.10.31 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
ok

Antissimo 2014.10.26 10:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
A ládát nem találtuk a helyén, de a játszótéri pótjelszó könnyen meglett. A játszóteret nagyon értékelték a gyerekek! :)

tarsolyos 2014.10.25 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
A csőben nem volt mikroláda!
Köszönöm!

erdelyicsoka 2014.10.20 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Köszönjük a rejtést :)

Szityu 2014.10.18 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Sajnos csak pótjelszóval lett meg.
Évi, Szilárd

K.L. 2014.10.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Megtaláltam.

gskill 2014.09.30 18:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Ádám&Petra&Matyi
/csak a potláda lett meg, lehet mi bénáztunk/ [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCVSZE_20140930180623.jpg 
fobizan 2014.09.28 12:15 - Megtaláltam
Sajnos az igazi ládát nem leltem, így csak a tartalék mikrót találtam meg.

szabokla 2014.09.28 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.31
Megtaláltuk!

Kellemes időben sétáltunk el ehhez a ládához, sajnos csak a pót jelszóval kellett beérnünk. Nagyon tetszett a tér mindkét oldala.

Köszönjük, hogy elhoztál ide!

 
vincze.zoltan 2014.09.26 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kicsipori 2014.09.25 10:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi! :)

gusty 2014.09.20 08:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

vacakos 2014.09.10 12:24 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GeoMelinda 2014.09.01 00:00 - Megtaláltam
Sajnos csak pótjelszóval, de reméljük, hogy lesz még lehetőségünk a ládás találatra is egyszer.

Robi75 2014.08.31 12:32 - Megtaláltam
Vasárnapi kirándulás első állomása. Nagyon szép a Séd völgye, köszönjük a rejtést! (Pótjelszóval)
Robi, Zsuzsa, Zsuzsika

luna89 2014.08.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.43
Pótládával lett meg, illetve a hídon a pótjelszó is szépen megvan, de az eredeti ládát sajnos nem leltük. Kellemes séta fagyival a Kopogtató után. Köszi a rejtést! :)

ReniPeti 2014.08.24 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Kellemes esti séta keretében, lépcsőn fel, lépcsőn le :) Köszönjük a rejtést!

mokubean 2014.08.24 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Egy ilyen játszótér kell otthonra is :-) (pótjelszóval)

Balázs80 2014.08.23 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Megtaláltam a hídon a jelszót, mert úgy olvastam, most nincs meg a láda éppen. Köszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
RealRaul 2014.08.16 13:45 - Megtaláltam
OK

othria 2014.08.16 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Közös találat RealRaullal. A ládát sajnos nem találtuk meg.Köszönjük a rejtést.

kópé1993 2014.08.15 11:01 - Megtaláltam
Megvan,köszi a rejtest!

Bébic és Nyúl 2014.08.10 00:00 - Megtaláltam
Koszonjuk

JulcsiTomi 2014.08.07 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk a hídon a pótjelszót, sem a ládát, sem a pótládát nem találtuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fodor8peter 2014.07.30 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
A láda sajnos nincs meg. A játszótéri tábla igen!

jetijak 2014.07.28 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Megtaláltam

katika 2014.07.26 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Megtaláltam. Hurrá! Már 21 éve! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

zlaci88 2014.07.25 20:24 - Megtaláltam
A pót-pót jelszóval csak.

Túramaci 2014.07.25 20:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! Maci&Momó [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kosbor 2014.07.23 19:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Sly 2014.07.20 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.70
A megadott helyen keresgéltük a ládát, de nem lett meg.

A pótjelszó koordinátája a patak másik oldalára vitt, a sorompó elötti sziklafalhoz, de ott sem találtunk semmit.

A híd alatt ismét semmi feliratot nem láttunk, így maradt a játszótéri tábla...

tcsb 2014.07.19 11:30 - Megtaláltam
Rövid séta családdal, elég is volt ebben a fene nagy melegben.

Szlil 2014.07.19 11:30 - Megtaláltam
OK

fercsipeter 2014.07.18 19:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.17
Megtaláltam, de csak a hídon a jelszót! Se a rendes, se a pót ládát nem találtam!!! Sokan is voltak az időm sem volt túl sok így csak a játszóteres és a hidas verziót néztem meg! Azok biztosan a helyükön vannak rendesen! Köszönöm a lehetőséget.

Milán&Enikő 2014.07.14 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Séd partja itt is magával ragadó.

angyall 2014.07.12 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tibbi 2014.07.07 20:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Némi keresgélés után, mugli-jelenlét miatt a játszóteres jelszót választottuk, ami egyáltalán nem gond, mert a virtuális rejtések a kedvenceim.

Köszönjük a lehetőséget!

tibbi&Zsani

Odin 88 2014.07.06 16:25 - Megtaláltam
Megtalaltuk,koszi!

Fallschirmjager 2014.07.06 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltunk, Köszi!

carmin 2014.07.03 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Veszprémi séta közben. Köszönjük a rejtést.

data4526 2014.07.01 16:42 - Megtaláltam
Droid. -_-
Megtaláltam a mikroládát, második nekifutásra, Jánossal.
:-)
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x]
[wapon beküldött szöveg]

corsarulez 2014.06.29 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

petyo11 2014.06.26 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönöjük lehetőséget. Jó volt...:)
petyo11&neje [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ZsófiBence 2014.06.26 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 1.60
Csak a tartalék jelszót találtuk meg a tábla hátulján.

timea 2014.06.26 13:40 - Megtaláltam
Jelszó a játszótéri tábláról, a többit nem sikerült megtalálni. Gyönyörű a környék, gondozott, gyerekbarát. Köszönjük!

PEx2 2014.06.19 10:50 - Megtaláltam
Csak a tartalék jelszót találtam meg, sajnos...

Woodoo 2014.06.14 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

HGery 2014.06.14 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Woodoo & Hgery ??
a ládát sajna nem találtuk [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

totedu 2014.06.14 13:00 - Megtaláltam
Pótjelszóval megtaláltuk.

pinyo 2014.06.07 19:46 - Megtaláltam
csak a pótjelszót sikerült, láda nem volt... :-(

tomtech 2014.06.05 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.05
Csak a mikroláda lett meg. :( Sokadszorra jöttem vissza, de úgy tűnik, a láda nincs a helyén. Mindenesetre köszönöm a rejtést!

jeti-matterhorn 2014.05.23 12:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Szandi és Kristóf a kessertárs a földrajz országos döntő városában.

Kriskincs 2014.05.23 12:31 - Megtaláltam
Megvan.

Checkers 2014.05.18 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.66
Az elsőt nem találtuk a helyén, a pótjelszó meglett. Köszönjük a rejtést!

Csureszh 2014.05.18 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.88
A mikro és a pótjelszó meglett, de a láda nem. Pedig egyértelmű a helye, de ott nem volt.

hacsabi 2014.05.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Szép környezet. Bringások futók, kutyások, kisgyerekes családok békésen elfértek egymás mellett. Így a jó. Köszi a rejtést

Tathalas 2014.05.11 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mikiati19 2014.05.03 15:45 - Megtaláltam
Szerintünk az eredeti helyen nincs semmi, talán a tartalék helyen levő láda lehet az eredeti. Azt mindenesete megtalálruk. Köszönjük! Kata és Ati [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zsupisti 2014.05.03 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

attila32 2014.05.03 12:30 - Megtaláltam
ok

betty79 2014.05.03 12:30 - Megtaláltam
Megvan!

Miktek&Szilvi 2014.05.01 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.21
OK.köszi.Megtaláltuk de csak a pótjelszót a táblán.

mobilmiki 2014.04.26 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Cenci és Alfi 2014.04.21 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

kompaktor 2014.04.18 17:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.72
A veszprémi mikrókkal valahogy nem volt túlzottan sok szerencsénk. A koordináták és a megadott segítségek alapján szinte teljes bizonyossággal beazonosítottam a rejtekhelyet, de nem találtam meg a ládát (lehet, hogy béna vagyok, vagy pedig tényleg ennyire furmányos a rejtés...); sőt, a többi, hasonló objektumot is végignéztem - eredmény nélkül. Végül előkapartam a tartalék ládát, így nem kellett sikerélmény nélkül odébbállnunk erről az egyébként kellemes helyről.

Mariannaaa 2014.04.18 17:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.84
Sajnos nem találtuk meg a ládát hosszas keresgélés után sem. Párom a pótládát megtalálta szerencsére. Köszi a rejtést.

vakoge 2014.04.01 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első ládám. Ötletes rejtés. A mikroban nem találtam jelszót, de a játszótér segítség ebben.

biankakehy 2014.04.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Megtalaltuk ,koszonjuk :)

bgyuro 2014.03.31 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Veszprémi kirándulás.

diego 2014.03.29 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.87
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] Egy kicsit kellett időzni, mire megközelíthettem a rejteket, majd megint várni a visszarejtéshez. A szép idő miatt rengetegen voltak a közelben, de azért lehetett találni nyugis időszakot, amikor ki lehetett venni és visszarakni.

Göthő 2014.03.10 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.04
Nagyon ötletes rejtés volt. Köszönöm.

mikszi 2014.03.09 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Bárcsak minden rejtés ilyen szellemes lenne!

KJ & GM 2014.03.08 10:40 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

Nagy Kalandorok 2014.03.08 00:00 - Megtaláltam
Egy jól sikerült nőnap! Hol máshol, mint a Szerelem-szigeten? :D

 
csobogi 2014.03.02 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

hiking23 2014.03.01 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ötletes rejtés, nagyon tetszett !

pliptai 2014.02.28 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Jubileumi ládázás molkával! Bár mint az a leírásból kiderül valójában szó sincs már semmiféle szigetről a rejtés helyén, azért nagyon szuper kis sétány ez! A gémeskút azért egy kicsit meglepett! A láda rejtése nagyon ügyesen van megoldva minden szempontból! Köszönet a rejtésért!

molka 2014.02.28 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Szülinapi ládázás Petivel!
Veszprém igazán büszke lehet ezekre a parkosított, Séd patakot követő sétálóhelyekre. Annyira szép hely, a vár és a kis házacskák kulisszáival. Köszönjük!

tomst 2014.02.15 08:57 - Megtaláltam
Nagyon jó rejtés, szép hely, köszönjük!

Zsuzsi és LaLee 2014.02.14 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Gyönyörű hely,profi rejtés,köszönjük!

petheovacka 2014.02.13 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.92
Nagyon elegáns és praktikus dobozka. Kösszi a rejtést!

agnusregis 2014.01.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Elmentünk mellette jó párszor! :)

timi1220 2014.01.15 12:34 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a rejtést! :D [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Madw 2014.01.14 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Veszprémben éltem közel 10 évet, úgyhogy már régóta ismertem ezt a helyet. Az utóbbi években szinte csoda történt erre. Rá sem lehet ismerni itt szinte semmire. Nagyon korrekt munkát végeztek. Padok, térkövezés, játszótér, tereprendezés és még a kálvária túloldalán a sétány is... Le a kalappal.
A reggeli futóedzésünk sokszor visz minket erre és most a ládát sem hagytuk ki. Ötletes a rejtek!

Ági, Madw

krisz33 2014.01.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Trükkös volt, de megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

Aleph & Rita 2014.01.07 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.92
A viadukttól felmentünk a várba, de már sötétedett, meg nagy köd is volt, így célba vettük a com-os luxus TB hotelt és útunkba esett ez a rejtek is.
Köszönjük a lehetőséget!

juzso 2014.01.05 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.02
Az igazi ládát most sem sikerült megtalálni...

Irisz14 2013.12.29 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megtaláltuk. Nagyon tetszett a park és az ötletes rejtés. Köszönjük!

Dokiii 2013.12.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltuk! :)

keridori 2013.12.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltuk! :)

Rocky. 2013.12.28 10:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Köszönöm a rejtést.

njuca 2013.12.27 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Nagyon ötletes rejtés! Köszönöm!

esztelneki 2013.12.21 12:36 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

csabavezer 2013.11.23 10:10 - Megtaláltam
Babaszületésre várva, és így elütve az időt...... :).

Bliccc 2013.11.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Sikerült!

tööpszli 2013.11.23 00:00 - Megtaláltam
pipa :)

kellerla 2013.11.17 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Lilah&Lackó 2013.11.12 00:00 - Megtaláltam
Alapjában véve a .com-os oldalon működünk már leginkább, így őszinte leszek. A jelszóra véletlenül akadtunk rá.
A .com-os Monasteries and gardens sorozat 3. számú ládáját kerestük (GC2XRKJ), mikor a híd aljában megtaláltuk a GVsze feliratot és a jelszót. Nem tudom ki és mikor írhatta fel oda.
A bemutatni kívánt hely tetszett, szép a rálátás a várra.
Köszönjük a rejtést.

Lilah&Lackó

 
aicon 2013.11.06 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

cardy91 2013.11.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.64
Köszönöm a lehetőséget:)

N&Á 2013.11.04 15:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk! Köszi az elrejtést :)

Hörcsög 2013.11.02 16:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.60
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. :-) [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Wolfyy 2013.11.02 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm az elrejtést. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Csonti 2013.10.29 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81

Ötből öt! Csodálatos helyen, hihetetlen ötletes rejtéssel és tökéletes netes leírással GPS nélkül is megtaláltuk, köszönjük! De tényleg! :)At 2013.10.28 13:15 - Megtaláltam
Megvan

kectam 2013.10.27 14:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Veszprémi családi csavargásunk közben találtuk meg, e remekül rejtett ládát. A közeli padokon mindenhol ültek, de sikerült "láthatatlanul" megoldanunk
Köszi a rejtést

Dorkaborka89 2013.10.27 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

fa-peti 2013.10.27 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94

Jutaspuszta, Kádárta és Gyulafirátót meglátogatása után ismét visszatértem a Veszprémbe, ezúttal a belvárosba. Gyönyörű szép napos idő lett, a köd már csak a Bakony előtt lebegett. Szép, őszi idő volt, gyönyörű volt a park, a halkan folydogáló Séd-patakkal. A láda klasszul van rejtve, remélem sokáig megmarad. Ivókutat nem láttam, de biztos nem figyeltem elég jól. Köszi!

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]karathl 2013.10.23 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Megtaláltam

EspirituSanto & Vivi 2013.10.23 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Rubor 2013.10.23 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Megtaláltam

tádé 2013.10.23 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Gyönyörű "tavaszi" időben.
Köszönöm! Tádé

Horizont 2013.10.20 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Veszprém sok-sok gyöngyszemének egyike, ha itt jársz a feltétlen keresd meg. *5 rejtés, köszönöm a lehetőséget.

Liberty 2013.10.20 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
6/2. Veszprémi és Székesfehérvári ládatúra Horizonttal.

Nagyon hangulatos a sziget , a régi malom környéke a Séd-patakkal, a veszprémi vár alatt. A rejtés rendkívül ötletes. Köszönöm a lehetőséget.

Padi 2013.10.20 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Rókalány 2013.10.19 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :)

vbali 2013.10.19 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

somga 2013.10.19 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megújult, szépen karbantartott környezet. A rejtés remek. Köszönjük!

zoo_lee 2013.10.13 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Edittel közösen.

KISÁ01 2013.10.12 17:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.87
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Sticci 2013.10.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Köszönet a rejtésért! Megtaláltam

E-Mese 2013.10.08 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! Nagyon ötletes :) [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

GCVSZE_2013108174734.jpg 
T. Nagy 2013.10.07 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Megtaláltam a ládát helyettesítő jelszót. (Nehéz dolga van itt egy láda gazdának a nagy gyalogos mozgás miatt a láda hatásos elrejtésére, de az egyes "kultur emberek" így is lehetőséget találnak az építkezési sittjük itteni lerakására.)

Cicamancs 2013.10.04 08:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Motorollalaci 2013.10.04 08:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Csaba & Kati 2013.10.02 19:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
HEURÉKA! Megtaláltuk, köszönjük!
Jó rejtés! A leírás és a pontos koordináták alapján könnyű találat, főleg este mikor nagyon kevesen járnak a parkban.
Képek később. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

A park
 
ducknukem 2013.10.02 08:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Attibati 2013.09.28 10:40 - Megtaláltam
Jó rejtés, problémamentes megtalálás.

macikupac 2013.09.28 10:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.34
Szintpusztítás közben 3.

Pár éve már jártunk Veszprémnek ezen a részén, de akkor még nem örvendett ilyen rendezettségnek a terület. Öröm az országot járva ilyen szép és rendben tartott parkokat látni. Bár most bringával jöttünk, s volt némi kötöttségünk (GCPuPu), azért igyekeztünk körbenézni. A láda gyorsan meglett, s már épp rejtettük volna vissza, amikor egy népes társaság jött, s nem nagyon akart továbbmenni. Így várnunk kellett néhány percet. Az oldalon nagyon tetszettek a régi képeslapok. Picúr mackóm tartott velem a mai bringázásra.

 
Mira 2013.09.14 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam az őszi GCTOUR alternatív útvonalán, bingával!

Gábor66 2013.09.14 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

scele 2013.09.14 14:57 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Gábor75 2013.09.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Lopakodóval közös találat. Tavaly télen már próbáltuk akkor nem jártunk sikerrel. Most könnyű volt. Szépen megcsinálták a Séd partját. Köszönöm a rejtést!

Lopakodó 2013.09.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Többszöri próbálkozás után most végre megtaláltuk.

kigyula1 2013.09.08 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltuk
Veszprémi hétvége.
Köszönjük

 
ny.mate 2013.09.06 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Lézer&Baby 2013.09.02 11:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

eFeS 2013.08.31 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Sokat járunk ide a gyerekekkel, nagyon szeretjük ezt a részét Veszprémnek. Most a ládát is megnéztük. A rejtés nagyon tetszett, de a koordináták alapján még jó 10 métert kellett volna menni.

Brogan 2013.08.30 12:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.37
Kellemes hely, remek rejtés.

Zoldier 2013.08.29 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, nagyon tetszett a fondorlatos rejtés. Köszönjük

markovicsa 2013.08.29 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Ma Veszprém hu-s ládáit gyűjtöttem, de az útbaeső com és GPSGames ládákat is kerestem. A vonaton utazva a fülkében utazók beszélgetéséből lejött, hogy előzző nap kétszer is felhőszakadás volt Veszprémben. Ennek nyomait több ládánál is tapasztaltam, bár nagy sár nem volt mert a hónapok óta tartó szárazság miatt a föld gyorsan elnyelte a vizet, valamint szép napos idő miatt gyorsan száradt a talaj. A gyalogos keresés eredménye 40 km. Többször voltam már a városban de általában átutazóban, vagy csak rövid ideig és főleg com-os ládát kerestem. Ma lehetőségem volt a város nagy részét bejárni. Nagyon szép a város, rengeteg zöld övezettel.
Logolás után a ládát legalább fél óráig nem tudtam visszatenni a helyére, mert egy 10 év körüli kisfiú az anyukájával a rejtés közelébe leültek a padra pihenni. Várakozás közben a tartalék jelszót is megkerestem, így legalább eltereltem a figyelmüket.

 
NBA10 2013.08.26 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Parmerozpazepan 2013.08.25 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Csak pótjelszóval, a láda körüli padok mind foglaltak voltak... Talán a park egy nyugodtabb sarka célszerűbb volna.... Köszi!

Bernáth 2013.08.23 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Többször jártunk már erre, most a láda miatt újra eljöttünk. Szép a környék, és nagyon jó a rejtés! Köszönjük!

 
velates 2013.08.23 13:11 - Megtaláltam
Köszi!

Tamota 2013.08.23 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
A rejtés csillagos 5-ös! Felkészült,alapos,ötletes,precíz!
Veszprémi sétánk első találata! Gyönyörű város, érződik rajta a történelem illata.
Köszönjük!

Balaci 2013.08.22 13:30 - Megtaláltam
Kulturális körutazás Veszprém megyében...Kösz a rejtést.

Gábor és Edit 2013.08.21 18:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Kicsit becsapós volt, de a leírás alaposabb elolvasása után már könnyen meglett. Köszönjük.

lovagias 2013.08.19 18:25 - Megtaláltam
:)

Atom-Andi 2013.08.19 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk - ez az első geoládánk :-))

Benedek_Vulkán 2013.08.11 19:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Nagyon ötletes rejtés, köszönjük a lehetőséget!

Zivatarlány 2013.08.11 19:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Nagyon ötletes rejtés, köszönjük a lehetőséget!

Benedek és Zivatarlány :-)

Feci 2013.08.11 16:00 - Megtaláltam
Megvan! Ötletes rejtekhely!

bolo.peter 2013.08.09 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

SilverG 2013.08.07 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltuk!

FCsili 2013.08.07 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltuk, de csak a tartalékot, mert a láda közelében lévő padon épp egy párocska romantikázott.

 
szalayt 2013.08.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Köszönjük a rejtést!

Cristian 2013.08.03 13:42 - Megtaláltam
Megvan!!!

bitto97 2013.08.03 13:42 - Megtaláltam
Levadászva mérnökúrral :D

geofan 2013.08.03 11:19 - Megtaláltam
Hínnye,dejszen megtanátam! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

jnagy 2013.08.03 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

pockok 2013.08.02 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.4.28e] [wapon beküldött szöveg]

Rudi Team 2013.08.02 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

mazsola069 2013.07.29 10:24 - Megtaláltam
Szmájlira cserélve. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

qtatom 2013.07.23 21:15 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Piroska18 2013.07.23 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

peterpan 2013.07.21 14:48 - Megtaláltam
All children grow up, except one ... [wapon beküldött szöveg]

fcsaba 2013.07.21 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.82
Veszprémi kalandozásunk során kerestem meg ezt a ládát, amíg a gyerekek a közeli játszótéren játszottak. Igen ötletes a rejtés; furcsa, hogy ez egy sokadik visszarejtés.

Köszönjük a rejtést!

szlaura 2013.07.19 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Balatoni ládavadászat Ádámmal. Nagyon tetszett a rejtek és a hely!

GCeszi - GCvers - GCorok - GCmkra - GClibr - GCvsze - GCrmaf - GCmj - GClit

Pirog&Kata 2013.07.14 16:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltuk. Nagyon szép a környék, a város több turistát érdemelne. Köszönjük az ötletes, kiválóan álcázott rejtést.

Gyeta 2013.07.14 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.88
Kellemes, meghitt környék.
Köszönet a rejtőnek.

 
Csuhás 2013.07.12 17:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.40
Városi ládika, ötletes rejtéssel. Köszi!

Csuhás

TEAM SZABÓ 2013.07.07 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

holly 2013.07.06 15:12 - Megtaláltam
Köszi!

clip 2013.07.06 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2013.07.03 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Köszi! Rejtés kitűnő, de sok a mugli.

Csabec Kata 2013.06.30 17:00 - Megtaláltam
Ajkáról hazafelé, játszótér látogatás közben.
Köszi a rejtést!

balazsko87 2013.06.30 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

kamzik 2013.06.29 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Szép kellemes hely! Köszi!

Geosasok 2013.06.29 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

robinbird 2013.06.29 14:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
köszi az elmés rejtést, szuper kihívás volt

KikkaDia 2013.06.21 19:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszönjük szépen megtaláltuk.nagyon szép a környék

szuszmic 2013.06.15 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Megtaláltuk a párocskámmal + Magdussal ;) Köszi a rejtést, szép a szerelem ... sziget :D

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2013.06.08 19:00 - Egyéb
Vegre mi is lattuk a megszepult varost. :-)
A rejtes nemetorszagi emlekeimet idezte, otletes!

/Quatermain/

Ajtony 2013.06.08 16:50 - Megtaláltam
Még Zerind mondja, hogy alaposan megváltozott a környezet. Mit mondjak én, akit 45-50 éves emlékek fűznek ide! Most rendezettebb, mint annak idején, de akkoriban sokkal romantikusabb volt. A rejtés módja nagyon tetszett, ragyogó ötlet és kivitelezés.

Zerind HUN 2013.06.08 10:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.94
Ezt a ládát ma kétszer találtam meg :) Először délelőtt jöttem el ide egyedül, mert nem tudtam még, hogy délután, amikor majd Ajtonynak sem lesz elfoglaltsága, lesz-e még idő ládát keresni. Végülis volt, így eljöttünk délután is, hogy ő is megtalálhassa. Jó a rejtés, ez a fajta vegyszeresdoboz a régi kémiaszakköröket juttatja eszembe, ott láttam sok ilyet. A környék igencsak megváltozott pár év alatt.

Barbi_11 2013.06.04 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést :)

JamesHUN 2013.06.02 11:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Megtaláltuk! Lányaim első ládája :) szuper rejtés! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

 
Yumi 2013.05.30 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm, bebarangoltam az óvárost utána.
Érdemes volt, Veszprém az egyik kedvenc városom.

csillagvadasz&kiralylany 2013.05.24 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Kösz a rejtést!

csomaiattila 2013.05.21 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Sziasztok!

Szép hely, ötletes rejtés! Köszönet érte. Életem negyedik ládikájának megtalálása. A megtalálást GPS nélkül hajtottam végre.

Üdv minden "kincsvadász"-nak: Attila

AtiÁk 2013.05.20 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

steinmiki 2013.05.20 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

btk666 2013.05.20 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltam. Köszi! by: btk [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

MOJULI 2013.05.19 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

ozsigombi 2013.05.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 3.04
Gyönyörű helyen járhattunk! :-) köszönjük a rejtést!

Gyugyu95 2013.05.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.57
Nagyon ötletes rejtés,hamar megtaláltuk.Köszönjük!:)

RLaca 2013.05.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.23
Bocsi az elipszilonért a logbook-ban. Amikor leírtam, már egyből tudtam, hogy a rejt az pontosjé :). Firkálni meg nem akartam. No mindegy már, valaki majd jól megmosolyogja. Köszi a rejtést, ötletes, remek a helyszín.

RV 2013.05.09 00:00 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés :) Köszönjük!

Azazello 2013.05.05 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Gabro 2013.05.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
:-)

vipi 2013.05.01 18:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
ok

Ricsi-Kata 2013.05.01 09:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

[g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Tiszaparti 2013.05.01 08:06 - Megtaláltam
Köszi!

Dorka555 2013.04.20 17:50 - Megtaláltam
Ötletes rejtés!

sziooka 2013.04.13 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Nagyon jó rejtés, gratuláció! :)

farnerz 2013.04.12 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Tartalmas napot töltöttem itt Veszprémben sok találattal,köszönöm a lehetőséget!
Zoli Siófokról.

Kormos Bandi 2013.04.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Bagolyverával megtaláltuk, hát Zolikám, szuper rejtés volt!

bagolyvera 2013.04.07 00:00 - Megtaláltam
csúcs rejtés!

Szilvus 2013.04.06 17:50 - Megtaláltam
Hú, de komoly játszótér! Ötletes rejtés!

tomosny 2013.04.06 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Szép park, öteletes rejtés, megéri sétálni a környéken!!

Bugár-orienteering 2013.04.06 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Veszprémi vár és környékének felderítése közben itt is jártunk. Nagyon pontos leírás, ötletes rejtés.

mnoresz 2013.04.01 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltam, köszi

 
zalajaro 2013.03.31 16:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
A Séd partján, a Vidámparki-tó felől megközelítve.Klassz rejtés!

Bubuka 2013.03.31 16:01 - Megtaláltam
Veszprémi ládázásunk utolsó pontja. Mire végeztünk, elállt az eső és a hó is.
Tetszett a rejtés.

mucsucsula 2013.03.29 12:00 - Megtaláltam
köszi :) jópofa a láda, ügyes darab nagyon :)

c_hunter 2013.03.11 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

Luki 2013.03.11 15:50 - Megtaláltam
+one [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

CsillaL-ego 2013.03.03 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Ládafürkész 2013.03.02 17:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
Veszprémben töltött hétvége során becserkésztük. A rejtés nagyon ötletes! :-)

tomki 2013.02.17 14:05 - Megtaláltam
Pót-mikroláda

Csurgoek 2013.02.17 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

SzaboI 2013.02.16 09:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

bazskas 2013.02.15 19:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

mozgo 2013.02.15 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
Szép, rendezett...a játszótér nagyon jóóóó!!:)

lypapp 2013.01.28 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Megvan!

ekapai 2013.01.02 12:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.11
Idei első geozás. Igényes kivitelezés. Köszi

ndavid42 2013.01.01 14:26 - Megtaláltam
[:521:]
Meglett! Az idei első ládánk :)

sereszaki 2013.01.01 14:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.75
Bakonyi szilveszterezésünkről hazafelé jövet megkerestük,elvégre mégsem indulhat az év ládázás nélkül! :)
A 2013-as év első találata. Köszi a rejtést! :)

Endresz_család 2012.12.31 10:00 - Egyéb
Szilveszteri ládaellenőrzés. A ládának ismét lába kélt, és mivel a láda előző búvóhelyének környéke nagyon átalakult, így a pótlást új helyre költöztettük. A ládába a mérete miatt ajándék nem nagyon helyezhető. Úgy gondoljuk, hogy nagyon könnyű lesz megtalálni, így nem lesz szükség feltűnő keresgélésre.

notram03 2012.12.30 13:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

 
mbf05 2012.12.30 13:40 - Megtaláltam
Ládát nem találtuk, csak a tartalék jelszó lett meg.

vittorio 2012.12.28 09:53 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

DenkeT 2012.12.28 09:52 - Megtaláltam
Official 23rd Birthday Ámokfutás 2/10 Chubby és vittorio2112 társaságában! Sajnos nem találtuk meg a ládát, így a pótjelszavas doboz kellett, a park amúgy szép, és igaz most nem nézett ki oly szépen, de tavasszal-nyáron tuti hű a nevéhez! Köszi a rejtést! :)

Chubby 2012.12.28 09:51 - Megtaláltam
Erre bóklászva sikerült ezt is előkotorni :-) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Hajo 2012.12.24 12:34 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Halász család 2012.12.12 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.62
Köszönjük a rejtést! Csak véletlenül találtuk meg ez lehetett az alternatív.
A fő láda helye szerintünk üres.

hitamas 2012.12.09 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.76
A tartalék mikroláda koordinátáin (legalább is elfogadható eltéréssel) találtunk egy egész komplettnek látszó ládát, logfüzettel. A "hivatalos" koordinátákon a rejtek(nek látszó) hely üres. A FLÓRA akció megárthatott a jelszónak. Az eredeti ennél csak ötletesebb lehetett. :)

urbanj 2012.12.02 14:30 - Megtaláltam
Veszprémben töltött hosszú hétvégénk alatt gyalog jártuk be a várost. Sajnos ezt a ládát nem találtuk meg, ha tudod, kérlek fogadd el a képek alapján.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.12.10 14:19]

cseta 2012.11.26 12:45 - Megtaláltam
Megvagy!

Anikó77 2012.11.17 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

LCSOKA 2012.11.17 18:31 - Megtaláltam
TFTC.

Puzzle Apartman Gyula 2012.11.06 16:30 - Megtaláltam
Laci szakmai továbbképésen volt Veszprémben, így megkereste. A találat nem volt egyszerű, mert a tartalék jelszónál annyira pontatlan volt a vétel, hogy a sötét miatt végül a rejtő segítségét kérte. Köszönjük!

Fenilefrin 2012.11.04 11:56 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

neptunfu 2012.11.04 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Köszönjük! Gyönyörű volt a patakpart!

picuresnagyur 2012.11.04 11:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
köszi :)

 
cherrybabe 2012.11.02 12:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Micsoda hely! Nagyon tetszett!
A láda nincs a helyén, csak a pótjelszót tudtam leolvasni.
Köszi!

mzalan 2012.10.30 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Köszi

DonRazzino 2012.10.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
Kellemes 14 kilométer, hét találattal Veszprémben. A GCKIRV ajánlott parkolójából indulva: GCKIRV1-GCVSZE-GCKIRV2-GCKIRV3-Tűztorony-GCKIRV4-GCVEIN-GCLIBR-GCVDKT-GCKIRV5-Állatkertezés-GCZOO2-GCZOO1-GCVVID-GCKIRV6. Köszönjük a rejtőknek, nagyon jól éreztük magunkat!

Blue Mali 2012.10.26 16:10 - Megtaláltam
Kedvesemmel [wapon beküldött szöveg]

Piroskaa1 2012.10.26 16:10 - Megtaláltam
Kedvesemmel [wapon beküldött szöveg]

csokicsiga 2012.10.26 12:51 - Megtaláltam
Kedves rejtés! :) Megtalálva!
A logbook viszont fene mód elázott :(

emree 2012.10.23 00:00 - Nem találtam meg
Sajnos csak a pót-dobozt találtuk, a sok sétáló miatt nem akartunk feltűnőbben keresni.

[Elutasította: Endresz_család, 2012.10.27 10:48]

Hosszu és Maszat 2012.10.22 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.41
Veszprém környéki szürkítés 5/2.
Gyönyörű napsütéses időben a gyűjtögetést megszakítottuk egy késői ebéddel a Nivegy Völgyi Borok Házában (ajánljuk mindenkinek).
Csak a póttubust sikerült megtalálnunk.
Igazán megszépült ez a része is Veszprémnek, köszönjük a rejtést.

geotesok 2012.10.22 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

gyusz_58 2012.10.22 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.97
Betonfészekben nem volt a láda, de a pót a póthelyen az eredeti láda lehetett.
Köszönjük a rejtést.

Drag 2012.10.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Annyian voltak a parkban, hogy kisebb majálisnak elment volna. Ezért maradtunk a tartalékjelszónál. Köszönjük a rejtést.

GJoe 2012.10.21 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.97
Ok

ÁFÉSZ 2012.10.21 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.77
A ládát nem lehetett, s nem is akartuk a tömeg miatt. Ez csak a pótjelszó.

Laceeking 2012.10.20 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Mikulás trágársága elüldözött 2012.10.15 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ide sem jutottam volna el a geocaching nélkül... [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]
Sajnos, csak a pótláda... de a környék nagyyon szép lett !

GCVSZE_20121015143226.jpgGCVSZE_20121015143252.jpg
GCVSZE_20121015143312.jpgGCVSZE_20121015150014.jpg
R-Gyu 2012.10.14 15:10 - Megtaláltam
Veszprémi sétánk alkalmával megtaláltuk. A láda nem volt a jelölt helyen, hanem a rejtek és a tartalék mikro között kb félúton egy fa mellett egy sziklapárkányon volt fejmagasságban. Nagyon sokan voltak a környéken, így oda tettük vissza, ahol megtaláltuk.

Arzt család 2012.10.06 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi. :) [g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]

lookie 2012.10.03 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.17
A rejtekhely nem túl szerencsés, hiszen még szürkületkor is sokan járnak erre, ezért igen körülményes észrevétlenül felkutatni a ládát.
A nagy forgalom lehet az oka annak, hogy az eredeti láda már nem található.
A hely viszont csodálatos. Köszi a rejtésért.

freefor 2012.10.01 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :D
Az eredeti láda nincs a helyén, csak a pót-láda volt fellelhető.
Köszi.

Mirabelle 2012.10.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Köszi, pótjelszóval. (betonfészek üres)

rosie 2012.09.16 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Nargoth 2012.09.16 16:16 - Megtaláltam
Láda nem a helyén volt, de a pótláda meglett!

Strombus 2012.09.14 14:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Gyönyörű park! Az esőre álló időben sehol egy lélek, a koordináták pontosak, így könnyen ment. Köszönöm.

jspanyik 2012.09.13 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.22
A GC25 fesztivál és verseny előtti bemelegítés 6/20.
Szemerkélő esőben rövid séta, könnyű találat.

Köszönöm a lehetőséget!

guppik 2012.09.09 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

boribon524 2012.09.09 00:00 - Megtaláltam
Kereszt, mi....

sainbo 2012.09.06 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Köszi !!

PeterTomi 2012.09.01 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Egyszer már jártunk itt a láda bébi korában, akkor nem is tudtuk keresni.
MOst ideális volt az időpont. Ősznyitó ládázás 2/3.

eleanor89 2012.08.30 14:44 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.48
Megtaláltuk.

bubo35 2012.08.27 19:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Sabbas 2012.08.27 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Bárányfelhő 2012.08.25 14:15 - Megtaláltam
Köszi!

Cerberus 2012.08.25 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.12
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

reprocesszor 2012.08.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Állatkertbe menet Bárányfelhővel megleltük.
Köszi!

anyóca 57 2012.08.24 19:10 - Megtaláltam
Kellemeset sétáltam, majd a mikróból a jelszó is meglett. Köszi.

 
BPuma 2012.08.23 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

babo&mac 2012.08.19 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.45
Veszprémi lévén egy vasárnap délutáni, családi séta során megtaláltuk ezt a jó kis ládát. Köszönjük.

gabesz99 2012.08.19 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. :) [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

foximaxi 2012.08.19 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Nyár este, holdfény stb. Ez tényleg az a sziget.

Kepes József 2012.08.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.23
Megtaláltam :)

cmf 2012.08.16 15:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
:)

bpeter666 2012.08.15 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

tdomi94 2012.08.13 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Az elveszettnek hitt mikrót találtuk meg, köszönjük a rejtést!

sztrecsi&adam 2012.08.12 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Köszönjük a rejtést :)

WAdam 2012.08.12 11:05 - Megtaláltam
megtaláltuk!!!

Pityumityu 2012.08.11 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Bár a nagy ládát nem tudtam kivenni a hétvégi tömeg miatt, azért a mikroval megvan a jelszó. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

CzPeet 2012.08.11 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.15
Veszprémi túránk 1. állomása...

Csizmások 2012.08.06 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Köszi! Hétfő lévén csendes volt a hely.

szeho 2012.08.04 19:36 - Megtaláltam
Esti bringázás közben...

housefly 2012.07.31 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Kryx 2012.07.30 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Nyaralás levezetéseként családi állatkertlátogatás után.

Lucy0508 2012.07.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Kösönöm nagyon tetszett!!

jana.hu 2012.07.27 17:31 - Megtaláltam
Veszprémben töltött nyaralásunk alatt...

köszi :) [wapon beküldött szöveg]

PSZE 2012.07.27 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

Hocsa 2012.07.26 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Kis Veszprém környéki ládázás, 4/2. Kellemes környék, köszi a rejtést!

Discover 2012.07.26 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Köszönöm a rejtést!

kami1 2012.07.25 14:45 - Megtaláltam
Éppen úgy logoltam, ahogy a rejtő kérte. Nem volt a környéken senki, nem okozott gondot a láda kivétele.

Köszi!

VasG 2012.07.24 18:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
Szépen gondozott, kellemes park. A szemerkélő esőben szinte egyedül voltunk itt, nem okozott gondot a logolás. A játszótérnél megint óvodás akartam lenni. :)

Andy & Suni 2012.07.23 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.10
Köszi, megtaláltuk! Sajnos egy kicsit kátrányosak lettünk...:( Ettől függetlenül nagyon szép hely.

jacinto 2012.07.22 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Nagyon ügyes rejtés. Köszi

Davestator 2012.07.19 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.89
Elég könnyen meglett :)

Tapsifüles 2012.07.17 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.33 súly: 3.11
A park jó nyugodt hely. A láda környéke elég forgalmas. Szerencsére sikerült nyugodtan megkötni mindkét cipőm! :)

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2012.07.16 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

nazso.oszan 2012.07.15 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Köszönjük a rejtést.

Nixi94 2012.07.15 15:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Nagyon ötletes volt, 7 éves unokatesómnak nagyon tetszett a játszótér is, szóval két legyet ütöttünk egy csapásra! Köszönjük a rejtést!

maczica 2012.07.14 12:10 - Megtaláltam
Köszi!!!!

Koronczai 2012.07.14 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget Koronczai Család [g:hu 1.4.8] [wapon beküldött szöveg]

andikaaa 2012.07.14 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Futva! Köszi!

czenezoli 2012.07.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Könnyű volt!

andras99 2012.07.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Kicsit sietnünk kellet de megvaaan:-D

kobcikrajci 2012.07.13 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
5/12. Bicajos ládavadászat. A nap visszatérő helyszíne lett ez a nagyon kellemes pont, egyrészt víznyerőhely, másrészt a városi multi okán végzett tekergés miatt. A láda rendben, könnyen kihalászható.

laja 2012.07.11 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Mai utolsó ládánk. Köszönjük a rejtést!
Laja, Noémi, Levi

JAck:66: 2012.07.11 08:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
509, megérett a meggy.

CacheFinder 2012.07.08 11:42 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.77
Árok Party után kerestünk meg néhány veszprémi ládát.
Kedves nekem ez a város. Itt voltam katona. Érdekes volt megfigyelni, hogy a város egyik része mennyire megszépült, másik része pedig ugyan olyan amilyen volt.
A mikroládával kellett beérnem, mivel túl sok járókelő volt a doboz környékén.
Köszönjük a rejtést!

lelcache 2012.07.08 08:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

Endresz_család 2012.07.07 19:00 - Egyéb
Spontán ládaellenőrzés. A láda rendben van, kereshető.

Zlatnik_A 2012.07.07 15:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Megtaláltam. Köszönöm. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Kisandris85 2012.07.07 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Awiki 2012.07.07 00:00 - Megtaláltam
Először a híd lábánál kerestük, de beugrott, hogy mi lehet az a betonfészek, így pár méterrel arrébb egyből meglett. Köszi a rejtést!

heyjoe 2012.07.06 23:10 - Megtaláltam
Éjszaka volt, és a célojjektum közelében népes csapat beszélgetett, ezért pótjelszóval. Köszönöm! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

waneqr 2012.07.06 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.88
Köszönjük a lehetőséget!

bregő és andorpapa 2012.07.04 17:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Veszprém megyei nyaralás közben levadászott láda. Maga a doboz megkaparintása nem volt könnyű dolog, mert sokan mászkáltak a sétányon, de végül sikerült észrevétlenül megoldani a feladatot.
Szép helyet mutat be a láda, nem is gondoltuk volna, hogy ilyen hangulatos út kanyarog a patak mentén. Kimondottan tetszett mindkettőnknek.

palika 2012.07.03 20:08 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

parizer 2012.06.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Köszönöm a lehetőséget.

MillenniumFalcon 2012.06.16 21:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

iloilo 2012.06.10 18:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi. [g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]

lagaf 2012.06.09 13:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Megtaláltam. [g:hu 1.4.14]
Számunkra ismeretlen helyre hívott bennünket a rejtő; Veszprém e részén még sohasem jártunk. A javasolt parkolóból a vár tövében, az Úrkút utcán indultunk el, s nézegettük a szebbnél szebb házakat - közülük némelyik nívódíjas. A rejtekhelyhez közeledve láttuk, hogy éppen érkezik egy kessertárs, mint kiderült muzsi67 volt, aki városi "szürkítésen" fáradozott. Gyorsan előkerítettük a dobozt, logoltunk, majd elköszönve egymástól mi a Séd túloldalán indultunk vissza kocsinkhoz. Közben alig tudtunk betelni a gyönyörűen parkosított és ápolt, karbantartott (!) városrésszel, annak virágaival, padjaival, pihenőhelyeivel, házaival. Számunkra kiderült: nem csak régebben volt sziget ez a rész, hanem ma is az: a béke és nyugalom szigete. Köszönjük, hogy itt lehettünk.

Rendezett park
muzsi67 2012.06.09 12:21 - Megtaláltam
Veszprémi vadászat 3.

Adri&Lacike 2012.06.09 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

congo 2012.06.08 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.93
Mindkét láda,mindkét pótjelszó megvan.

elina 2012.06.03 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük szépen!!!

ahhoj 2012.06.03 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.54
Köszönjük. Kicsit nehéz volt észrevétlenül az éppen folyó bringaverseny miatt :)

tsc 2012.06.03 14:10 - Megtaláltam
Könnyen megtaláltuk, éppen bicikliverseny volt a városban. Köszönjük a rejtést!

ArNick 2012.06.02 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
A láda gyorsan meglett, meg a játszótér is. Aztán a Margit-romokat már kicsit kerestük. A vízi-labirintus sajnos porzott a szárazságtól. :( Így hát nagy bánatunkban felkapaszkodtunk a Benedek-hegyi kereszthez, onnan meg már irány a vár. :) Így a nap legkellemesebb találata lett! Köszönjük!

AnnAnn 2012.06.01 00:00 - Megtaláltam
Nagyon kellemes napot töltöttünk itt. Köszönjük a rejtést! :)

vajnadr 2012.05.28 17:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.38
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

othnan 2012.05.28 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Veszprémi kirándulásunk első ládája. Köszönjük a rejtést.

sumonyi 2012.05.28 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Köszönjük a rejtést! Somzolék (Tünde, Soma, Zoli)

Sorex 2012.05.27 19:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.52
Veszprémi kirándulás Astacussal.

astacus 2012.05.27 19:33 - Megtaláltam
Veszprémi barangolás Sorexszel.

Szépre és népszerűre sikerült a sétány.

NaSza 2012.05.27 11:00 - Megtaláltam
megvan :)

pannnus 2012.05.26 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk (:jan:) -nal, köszönjük!

(:jannus:) 2012.05.26 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk pannnussal, köszi!

Vucsi 2012.05.26 18:20 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Pistua 2012.05.26 11:40 - Nem találtam meg
A rendszer azt írja ki,hogy már egyszer megtaláltam.
Lehetséges megnézem.

[Elutasította: geocaching.hu, 2012.07.04 10:23]

NPLranger 2012.05.26 10:00 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

fksz 2012.05.25 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Gyerkőcök élvezték a játszóteret:-)

 
pantser 2012.05.23 20:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.78
Meglett, köszönjük a rejtést.

olajmuvek 2012.05.23 20:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

mamipok 2012.05.20 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
A váras játszótér főnyeremény, nagyon szép környék, köszi

mepetya 2012.05.20 14:25 - Egyéb
Mai ládázásunk 2/7 állomása. Nemrég megvolt már a tari,mert akkor épp ennek a doboznak a hűlt helyét tapogattuk. Most a Flórás játék kapcsán újra felkerestük és megvan!!!

Endresz_család 2012.05.19 11:30 - Egyéb
Ládaellenőrzés. Az eredetileg nem ide szánt, kerek dobozt kicseréltük egy a környezetbe jobban illeszkedőre, ezt sokkal könnyebb visszarejteni.

 
vorilaci 2012.05.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.26
A "taridobozra" mentem, mert nagyon forgalmas volt ma környék. Ott nyugalom volt. A dobozba írt jelszót a rendszer nem fogadja el, őszintén szólva nem értem. Le is fényképeztem a logbook jelszót, ennek bemutatását azért mellőzném. Kérném elfogadni...

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.05.21 09:39]

 
tökimano 2012.05.18 11:00 - Megtaláltam
Szép időnk volt.Köszike.

kacsati 2012.05.12 07:05 - Megtaláltam
Remélem, hogy jó lesz a jelszó, amióta a flóra betette a lábát, egyre ritkább alkalom ez a számomra.

Fegekri 2012.05.06 10:45 - Megtaláltam
Ez a 200. ládánk. Nagyon jól néz ki ez a környék. Kár, hogy a gyerekeink már nem annyira kicsik, hogy ki is élvezzék a helyet. Köszi a rejtést!

amistoso 2012.05.05 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Köszi a rejtést :)

Explor3r 2012.05.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.10
Köszi, megleltem.

bkenyeres 2012.05.02 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
A hely bámulatos :) Köszi

tvidics 2012.04.30 17:30 - Megtaláltam
Remek hely

FILA71 és Dávid 2012.04.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Köszönjük.

B.exter 2012.04.28 18:40 - Megtaláltam
Újra sikerült levadászni, immáron florásan. A találat is máshol volt, és a szituáció is, miután vissza akartam rejteni. Két leányzó kutyával sétálgatott, szemmel tartottak, mintha akartak volna vmit. A visszarejtésre így várnom kellett, hiszen nem tudom muglikkal volt-e dolgom avagy sem. (:
A hely világosban is remek. (: TFTC!

Az 1. találatkor: "Veszprém ezen részébe beleszerelmesedve jutottam el a szigetre. A korábbi logokat olvasva, vajon ekkora mákom volt, hogy megtaláltam a főládát? Bár ez az alternatív lehetett, mivel logoltak a bookba előttem...

100uf 2012.04.25 19:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Meglett, köszi!

MoGeMaP 2012.04.25 19:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Megtaláltuk, egy tranzisztort ott hagytunk :)

plecs 2012.04.24 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.54
Sajnos szerintem ez a láda túl nagy ide...nincs mivel elrejteni az adott helyen, így viszonylag könnyű észrevenni is!

BubaGC 2012.04.24 08:55 - Megtaláltam
-

b_pisti_62 2012.04.23 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Három napos ládázó kirándulás, Veszprém környékén.

 
kismancs 2012.04.23 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.46
Egyik kedvenc helyem Veszprémben. Csodaszép környezetben.

SziszoZozo 2012.04.22 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.48
Az első Florás ládánk, szinte ráléptünk a kocsiból kiszállva.

fullz 2012.04.21 13:35 - Megtaláltam
fullz+zsuzsa

Tozsó 2012.04.21 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Megtaláltam.Köszönöm a rejtő segítségét.Személy szerint én nagyon kedvelem az ő ládáit.Még egyszer köszönöm.üdv.Tozsó.

a-beatrix 2012.04.21 12:35 - Megtaláltam
Egy régóta halogatott veszprémi ládázós nap /4.
Kellemes séta egy gyönyörű városban. A ládát, úgy tűnik, épp akkor találtam meg, mikor újra előkerült, s a jelszó azóta a "flórásításnak" köszönhetően megváltozott :-( Köszönöm a rejtőnek a segítséget, az új jelszót!

Endresz_család 2012.04.21 08:20 - Egyéb
Rejtélyes jelenségeket tapasztalunk a ládával kapcsolatosan. A láda többször eltűnik, majd felbukkan valahonnan a közelből, például egy közeli fa odvából.
Őszintén szólva kezd kissé bosszantóvá válni, hogy egyesek időnként ötletszerűen átköltöztetik a ládát pár méterrel. Nem is igen értem a jelenséget. Aki biztosra akar menni, azt javaslom, hogy keresse a mikót!


Endresz_család 2012.04.20 10:45 - Egyéb
A főláda ismét etűnt, pótoltuk. Amennyiben ez a láda is eltűnik, úgy azt megszüntetjük, és a mikró lesz a főláda.

meszes 2012.04.17 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Megtaláltam. A főláda sajnos nincs meg, a tartalék jelszóhoz kellett folyamodni.

Stacee 2012.04.15 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Vasárnapi kerekezésből hazafele menet.
Már rég "kötelező" lett volna, hisz sokat sétálunk erre is, de valahogy mindig elmaradt. Sebaj most pótoltuk! :-)
A kellemes időnek köszönhetően sokan voltak a környéken, így nagyon óvatosnak kellett lennünk, de megoldottuk.
Köszönet a rejtésért.

oldman74 2012.04.15 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

Sulyok család 2012.04.15 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.51
Az elrejtés leírása kicsit megtévesztő volt, de a környék - természetesen - csodálatos.

Szomolya 2012.04.15 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
A völgyhíd után sétáltunk át ide. Nem semmi ez a rengeteg lépcső.
A láda helyét azonnal megtaláltuk, de a ládát sajnos nem. Csak a ládák koordinátáját töltöttem le, és letöltéskor nem vettem észre, hogy van tartalék láda is.
A Rejtőnek küldött fénykép alapján kérem a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.04.18 08:45]

Köszönöm szépen!

mepeti 2012.04.14 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Nagyon szép a szerelem sziget.Nem találtuk mepetyával a ládát, még jó hogy van tartalék mikroláda.

mepetya 2012.04.14 13:00 - Megtaláltam
Hát a láda nem volt meg, üres volt a betonfészek. Ellenben a tartalék ládát a helyén találtuk és a két tartalék jelszó is a helyén.

Joc78 2012.04.13 08:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.08
Sajnos nem találtam a helyén a ládát. :( Ettől függetlenül köszönöm a koordinátákat, megérte lemenni, hisz nagyon szép környék!

Off:
Üdvözletem NWS2012 kollegáknak! :)

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.04.17 10:53]

zazu 2012.04.12 00:00 - Megtaláltam
NWS2012... Peresz kollégával.
A ládát nem találtuk (pedig elég egyértelműnek tűnik a helye), így a tartalékjelszót kerestük meg.

Ivellios 2012.04.08 19:53 - Megtaláltam
Sötétedésre értem oda, elég sokáig kellett keresnem, a végére már alig lehetett látni valamit. Elmentem vagy tízszer mellette, mire kiszúrtam.

evivagyok 2012.04.08 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Kedvesemmel csg69-el :)

csg69 2012.04.08 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.13
Megvan :)

chapibara 2012.04.07 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Köszönöm a rejtést, a veszprémi ládázásom első ládájának választottam.

 
Reaper146 2012.04.06 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

htour 2012.04.05 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam

Thuby 2012.04.04 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

agicca80 2012.04.04 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :-) [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2012.04.04 00:00 - Megtaláltam
-

Pierrot csapat 2012.03.31 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.30
Szép környék. Pici fiammal jót sétáltunk, játszótereztünk, mókáztunk stb...
Nagyon sokat járunk ide egyébként a játszótér miatt. köszönjük a rejtést.
Pierrot csapat

Dudika 2012.03.29 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Megtaláltam Köszönöm

BiaTom 2012.03.26 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

F 2012.03.26 19:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltuk! Köszönjük szépen a rejtést! :)
BiaTom-ékkal szinte együtt találtuk meg!

Hihetetlen, hogy mennyien elbiciklizhetnek, elfuthatnak a láda mellett, anélkül, hogy tudnának róla... :)

Nagyon jó a rejtés!

horvathszaby 2012.03.25 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.47
Szentgálról érkeztünk Veszprémbe, mai túrán újabb állomására.
Az autót az állatkert parkolójában hagytuk, és először a GPSGames-en található track követés útvonalát jártuk be (Már jártunk itt annak idején a GCZOO kapcsán is...), majd megkerestük mai kirándulásunk 3. pontját, a láda rejtekhelyét...
Sajnos a szökőkút és a labirintus még téliesítve volt, de mindenképpen visszajövünk még egy kellemes, nyári estén, hogy kivilágítva is megcsodálhassuk!
Nem találtuk meg elsőre, így az alternatív jelszóhoz fordultunk, majd, mikor megálltunk pihenni, szinte belebotlottunk a ládába...
Egyből érthető volt a leírás...

Köszönjük a rejtést!

Tovább indultunk a belvárosba.

elinor87 2012.03.24 00:00 - Megtaláltam
Első megtalálásunk volt,köszönjük!!! : )

PocokTeam 2012.03.20 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.95
Megtaláltuk!
Esti séta keretén bellül kerestük meg a ládát!
Cseles rejtés volt!
Ez volt a 10.ládánk!
Köszönjük a rejtést.

Pocok Team

 
elbóka 2012.03.19 17:47 - Megtaláltam
remek! :) [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

Szabó Család 2012.03.17 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.11
A szép időben, kellemes séta. Köszönjük.

-Bazsi- 2012.03.16 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Köszönjük a rejtést. Gyönyörű ez a park a vár tövében. Érdemes ide kijönni, a gyerekek számára nagyon jó a játszótér. Jó idő lévén rengeteg kisgyerekes család.

Onki kalózai 2012.03.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
Megtaláltuk, nem volt nehéz.

sereva 2012.03.15 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Fringilla és Kuglóf 2012.03.10 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.64
A láda a helyén, minden rendben van vele.
A szökőkutak és egyéb vízarchitektúrák még téli álmukat alusszák. Forgalmas hely, köszönjük a rejtést.

Pindur Team 2012.03.04 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.20
Már csak a tartalék jelszót találtuk meg. De köszönjük, mert legalább jó sokat kerestük.

halaszkiraly 2012.03.03 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.25] [wapon beküldött szöveg]

MFJ 2012.03.03 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.28
Ettől forgalmasabb hely nem volt...
Köszönöm.

btamas 2012.03.03 09:42 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 2.77
ok

Yarka Loak 2012.02.25 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.60
Érdemes megkeresni!
m

ark03 2012.02.24 09:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.04
Szép tavaszias időben könnyű találat. Szerintem a láda mérete kicsit túlméretezett a rejtekhez, nehéz diszkréten kezelni. Ettől függetlenül ötletes, köszönet érte!

bigmick 2012.02.19 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.5] [wapon beküldött szöveg]

slymen 2012.02.15 17:45 - Megtaláltam
Gyermekkori emlékek is fűznek ehhez a helyhez. Szinte semmi nem emlékeztet a régi Szerelem-szigetre, de talán nem is baj, változnak az idők. Nagyon szívesen jövünk ide kikapcsolódni, de szerintem a veszprémiek mindannyian örömmel látogatják.
Köszönjük a rejtést!

Őszapó&Fakusz 2012.02.14 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Szép hely, kár hogy most havas volt, köszi a rejtést.

- A Sas leszállt. -

Nivabibi 2012.02.13 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Megvan.

acsipapa 2012.01.30 09:38 - Megtaláltam
meglett

Webber 2012.01.30 09:38 - Megtaláltam
Meglett.

kaver 2012.01.28 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.74
Megtaláltuk Kzsuzsuval, köszönjük!

kzsuzsu 2012.01.28 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.74
Megtaláltuk Kaverral (és a családdal), köszönjük a rejtést!

baribali 2012.01.15 11:36 - Megtaláltam
szepen megujult ez a kornyek. kellemes vasarnapi seta, csak ne lenne a metszo szel! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Cseber 2012.01.07 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

csbagi 2012.01.07 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.49
A mai nap mérlege: 240 km vonatozás, 24 km gyaloglás, rengeteg lépcső és emelkedő megmászása, és 9 veszprémi láda megtalálása Istvánnal.
Nagyon hangulatos hely, még így télen is! Csak azt sajnáltam, hogy a vízilabirintus le volt fedve fóliával. Egyébként nem járt senki a környéken, nyugodtan logolhattunk, aztán egy marék avarral takartunk. Köszönjük a rejtést, és kösz az ördöglakatot, gyűjtöm őket!

 
E.T. 2012.01.03 12:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.31
E.T. megtalálta! Köszönjük a rejtést!

feri60 2012.01.02 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Így jár, aki egy hetes letöltéssel indul el ládát túrni :( Alaposan körüljártuk a hidat, végül a közeli mikroban sikerült logolni.

Piczur40 2011.12.31 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.18
Megtaláltuk, köszönjük. BÚÉK Zsuzsa és Zoli

Ani&Roli 2011.12.30 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Megtaláltuk,köszönjük!

feldelaci 2011.12.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megvan. Ötletes.

kbk 2011.12.29 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

@ndrew 2011.12.29 14:00 - Megtaláltam
Nagyon szép az új láda, és természetesen az ösvény is.

3D 2011.12.28 15:45 - Megtaláltam
Rendben a tartalék jelszóval.

Endresz_család 2011.12.28 12:00 - Egyéb
Pótoltuk és új helyre rejtettük az eltűnt főládát, sajnos erre családi okokból ezidáig nem volt lehetőségünk. Érdekes olvasni a történteket, eltűnik a láda, visszakerül a láda, eltűnik a láda, megkerül a logbook, de bekerül egy odúba az eredeti rejtekétől úgy tíz méternyi távolságban. Nagyon örülünk, hogy sok kessertársnak ez volt az első találata az utóbbi hónapokban. Bízunk benne, hogy a minimum három (jó esetben négy) helyen olvasható jelszónak köszönhetően továbbra sem lesz problémás a megtalálás regisztrációja.
A kellemetlen tapasztalatok ellenére továbbra sem szeretnénk mikróként üzemeltetni a ládát, mint az oly sok városi láda esetében tapasztalható. A mikrót szeretnénk kizárólag tartalékként megtartani.
Köszönet sampy kessertársnak a lepukkant láda ideiglenes feljavításáért!


joco12589 2011.12.28 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.33
Konnyu találat. 2/7

Márta 2011.12.27 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.83
Keresztfiúkkal. Köszönöm!

Szamoska 2011.12.26 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Köszönjük a rejtőnek, hogy megismerhettük ezt a helyet. Szép időben, kellemeset sétáltunk.

szollosi73 2011.12.26 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.64
Megtaláltuk! [wapon beküldött szöveg]

A Geokarácsonyfa látogatása után jöttünk el a Szerelem-szigetre. Az időjárás nem volt túl kegyes, szemerkélt az eső, de talán ennek is köszönhetően senki nem volt rajtunk kívül a környéken, így feltűnés nélkül lehetett keresgélni. Sajnos nem volt mit, mert a mikro hiányzott, csak az alternatív jelszót tudtuk leolvasni.
Köszönjük a rejtést!
szollosi73

 
Kornelius 2011.12.25 18:00 - Megtaláltam
Közös ládázásunk a Jézuska megkeresése után.

Tofi07 2011.12.25 18:00 - Megtaláltam
Sampyvel és Kornéliusszal közös ládavadászat.

sampy 2011.12.25 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk a veszprémi karácsonyfa után. A logbook nagyon el volt ázva, volt nálunk füzet, toll és egy nagy zacsi, amibe mindezt becsomagoltuk, hogy méltó kis láda jellege legyen.

Zazi és a Lányok 2011.12.24 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.77
Karácsonyi figyelemelterelés Hangával, hiszen közben fadíszítés és miegymás történt otthon.
A helyszínen már jártunk, de a sűrű embertömeg miatt nem volt akkor lehetőség bármit is keresgélni. Most, 24-én senki nem volt a parkban, így nyugodtan kereshettünk.
Érdekesség az volt, hogy nem tudtuk, hogy mit kerestünk, hiszen ellentmondásos infók voltak a honlapon. Végül a láda helyén egy rongyá ázott logbookot találtunk csak. Ez gyerekeknek nem annyira kihívás, szóval magyarázkodnom kellett.
Javaslom a ládakarbantartást, hiszen annyi jó és működő megoldás van városi ládarejtésre. A helyszín megérdemelne egy állandóan karbantartott ládát...

Logbook
V_FAMILY 2011.12.23 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.49
A mikrót megleltük. Köszönjük!!!

KCADR 2011.12.17 18:07 - Megtaláltam
DSch.

tudo 2011.12.13 08:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.36
85 km kerékpár edzés 850 m emelkedéssel a Veszprém - Csopak - Tihany - Balatonfüred - Paloznak - Káptalanfüred - Balatonfűzfő útvonalon 6 új ládával. A kiváló téli idő egybeesett a félév zárás közti egyetlen tűzszüneti nappal, kihasználtam a lehetőséget.

Veszprém vasútállomástól az éjszakai esőktől még nedves utakon kanyarogtam el a Zöld sáv-on a parkba. Először a játszótéri tábla hátulján, aztán a láda rejtek közelében, majd a tartalékládában olvastam le a jelszót. Logoltam, majd másztam fel a hegyre Veszprém másik új ládájához, GCLIBR-hez.

Szerelem-sziget
menace 2011.12.11 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.26] [wapon beküldött szöveg]

SpiderKnight 2011.12.10 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.44
Megtaláltuk!

Takácsúr 2011.12.05 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Sötétben kerestük az árnyékos helyeket Marcsival, vidéki munka alkalmával. Ládát nem találtunk, csak a logbook lett meg a jelszóval, toll viszont nem volt nálunk. Köszönjük!

Tamy 2011.12.02 08:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Csak a tartalék ládát találtam meg, a másikat hiába kerestem tegnap órákon át, nem találtam ott, ahová én tettem volna. Alaposan átnéztem mindent, de még a mellette lévő jelszót sem láttam sehol. Lehet, hogy mégse jó helyen keresgéltem? Igaz elsősorban a ládára koncentráltam. A játszótérre meg nem akartam bemenni. A mikroládát is már tegnap kiszúrtam, de veszélyesnek tartottam a megközelítését, mivel páran letáboroztak vele szemben a Szerelem-szigeten. Hiába vártam, nem mozdultak, és még az egyre erősödő köd sem nyújtott kellően biztos takarást. Ma reggel már célirányosan mentem, szerencsére egy lélek se járt arra.

 
GyZsTeam 2011.11.27 12:37 - Megtaláltam
Csak egy szétcincált logbook volt a láda helyén. A lehetőségekhez képest összeraktam és visszatettem az oduba.
Nagyon jó a közeli játszótér. Köszönjük.

kicsiogre 2011.11.27 11:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Kellemes séta keretében ezt is megtaláltuk (sajnos csak a tartalék mikroládát).

Racekok 2011.11.26 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, hideg volt, de jól esett a séta. Köszönjük.

fujték 2011.11.20 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Mivel Veszprémiek vagyunk, így a hely nagyon is ismerős nekünk. A Szerelem-sziget felújítása óta is szivesen sétálgatunk itt. Üde színfoltja lett Veszprémnek!
A ládát két hónap alatt másodszor próbáltuk megkeresni, sikertelenül. Szerintem nincs a helyén. A tartalék ládát pedig a GPS pontatlansága (Autós Garmin) miatt nem találtuk, úgyhogy talán legközelebb...

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2011.12.05 08:31]

 
csipet_csapat 2011.11.12 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Nagyon kellemes kis pontja a városnak, köszönjük.

csokisfánk-OK 2011.11.07 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Nagyon tetszett a malom és a környéke, irigykedtünk is az itt lakókra. Csak a pótládikát találtuk meg, de örölünk, hogy megismerhettük Veszprémnek ezt a részét is. Köszönjük.

BBBBNET 2011.11.06 16:05 - Megtaláltam
megvan [wapon beküldött szöveg]

gkokeny 2011.11.06 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

G-team 2011.11.06 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.61
Sajnos a ládát nem találtuk,csak a közelben pár üres lapot,amire nem is logoltunk.
A jelszót szerencsére megtaláltuk.

Gabeszosz 2011.11.04 15:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.80
Na végre! Már vagy egy hónapja vagyunk itt visszajáró vendégek, ami ez esetben nem a gyönyörű környezetnek köszönhető (pedig akár annak is lehetne, hiszen a környék jól kiépített, szép, remek), inkább annak, hogy a doboz csak nehezen és vonakodva "adta meg magát".

Annak okán történt mindez így, hogy bár nem szokásunk, mindig este, vagy éjszaka (de a lényeg, hogy sötétben) jöttünk, lámpánk meg persze sosem volt. A második-harmadik alkalommal meg már ihletünk sem igazán, hiszen újabb "keresés" címén pont ugyanolyan sötétben, pont ugyanazokat a rossz helyeket nézegettük végig, ahol persze már először se volt semmi. :)

A mai napon először volt alkalmunk napfénynél keresgélni. Kalandos módon a lezárt Úrkút úton dél felől jöttünk - a kis Suzuki centire (!) átfért az útlezáró oszlopok között! A kocsiból meg még jóformán ki se szálltunk, máris ott virított a rejtek a szemünk előtt, így keresés helyett már csak - jól megérdemelten - logolnunk kellett.

A ládateendők után szedtünk egy szép kis csokrot gazból, levelekből, meg gyökerekből, irigykedtek is ám a járókelők!

Köszi a rejtést:

Gabeszosz + Doriszka, avagy a két kis vadgesztenye!

Doriszka22 2011.11.04 15:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Megtaláltuk végre!

Eddig mindig este próbáltuk megtalálni a pót-ládát (3 alkalommal), sikertelenül!
Ma végre a nappali vényviszonyok mellett azonnal megtaláltuk a rejtekhelyet!

Köszi a rejtést!

Doriszka22 + Gabeszosz, avagy a két kis vadgesztenye

NAGYFamilY 2011.11.04 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Kellemes öszi séta alkalmával kerestük fel ezt a helyszínt.

 
LG 2011.11.01 16:45 - Megtaláltam
:)

ibu 2011.11.01 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.54
Megtaláltuk barátnőmmel, de csak a tartalék mikroládát. A sötét helyet áttúrva semmit sem találtunk :S

Mathau 2011.11.01 12:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.32
Érdekes, szép kis hely itt a vár tövében.

 
Vinki 2011.11.01 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Köszi!

Oxica 2011.10.31 11:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Szép helyen, jó rejtés, köszönjük! :)

Sziget 
zaskl 2011.10.31 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.53
Nagyon szép helyen jártunk, köszönjük!

Sajnos ládát nem találtunk, csak a füzet lapjait.

Sparks 2011.10.29 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

Csak a tartalék jelszó lett meg a sötétben, de a hely így is tetszett.

szipeti 2011.10.29 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.00
Csak a tartalék mikro ládát találtuk meg.

kaldigeza 2011.10.24 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Mindenféle hivatalos ügyeimet letudtam a városban, és tettem egy kis kitérőt a vár alatt, a szépen felújított környezetben. Már a nyárban megsétáltattam innen a Csatár-hegyig a 30 nyugdíjasunkat, akik "el voltak halva" a látottaktól! Hálásan köszönöm a rejtést és a segítséget az Endresz_családnak!

sixth 2011.10.23 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
A mikroládát, majd a játszótéri feliratot találtam meg. Köszi a rejtést!

szalaij 2011.10.21 11:00 - Megtaláltam
A mikróládát megtaláltam.

vileda 2011.10.20 17:20 - Megtaláltam
Sem a ládát, sem a mikroládát nem találtam, de a két pótjelszó meglett!

Zsiráf 2011.10.18 19:14 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 50.3km

zengoe 2011.10.15 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

GeoGefi 2011.10.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Kicsit elkavartam a "hegyekbe", de aztán meglett a mikroláda. Köszönöm a rejtést!

BPeterDV 2011.10.09 16:40 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Akebono 2011.10.09 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Remek kaland volt., jól éreztem magam. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

Gubirobi 2011.10.08 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.51
A nemzetközi oldalon meghirdetett veszprémi kessertalálkozó keretében, a találkozó közben kerestem meg a környék ládáit.
Eső után nem sok ember kószált a környéken, így nyugodtan tudtam keresgélni. A ládaleírásban szerepel, de nem olvastam el jól, így később jöttem rá, hogy a "rendes" láda hiányzik. A pót jelszó gyorsan meglett, másnak olvastam, mint ami, de séta közben Bajuszcica, Zoltanus és dzsinszka segített megfejteni. Köszönet nekik érte!
A ládaoldal képei is nagyon tetszettek (régi képeslapok)!
Köszönöm a lehetőséget!

 
Bajuszcica 2011.10.08 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Romantikus szép környezet, kár, hogy az eső miatt kapkodni kellett, Köszönjük a rejtést :D

dzsinszka 2011.10.08 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Zoltanusszal é Bajuszcicával közösen.
Köszönöm a rejtést!

Zoltanus 2011.10.08 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Nagyon pocsék időben a mikróládára kerestünk - és találtunk.
Kár, hogy esett, így a sziget szépségeivel nem nagyon tudtunk megismerkedni. Köszönöm a rejtést!

halindaattila 2011.10.06 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk Köszönjük a rejtést!

Tappancs2 2011.10.03 18:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

Zergi 2011.10.03 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.24
Fogtam!
Híd után, állatkerti kilátók előtt.

Ébenfa 2011.10.02 11:40 - Megtaláltam
Végül mégis megtaláltuk!

 
Moles 2011.10.01 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.20] [wapon beküldött szöveg]

NAKMFM 2011.10.01 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.54
Sajnos annak ellenére, hogy a remek és ötletes leírás alapján kitaláltuk a láda helyét, azt sajnos valaki trombitának nézte és megfújta.:)
A sors egy játékostársunk képében sietett a segítségünkre. Ő megerősítette, hogy sajna a láda eltűnt. A tartalék jelszó meglett általa.
Köszönjük a helyet és a segítséget!

Crusader 2011.09.28 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.20
Megvan RP-val és Szücsivel!

Gyros 2011.09.28 14:52 - Megtaláltam
e [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

ozeki 2011.09.28 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Jo kis kaland volt! [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

Gy^2 2011.09.24 16:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
ha jól sejtem, a főláda eltűnt, de a mikroláda nagyon jó!
szépen felújították a sétányt, érdemes megnézni

nemlac 2011.09.24 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Sajnos csak a mikro ládikába tudtam logolni. Szép környék, kellemes idő.

revzee 2011.09.23 18:50 - Megtaláltam
harmadik ma Veszprémben.

Endresz_család 2011.09.23 18:00 - Egyéb
Spontán ládaellenőrzés, mivel a környéken jártunk. A mikroláda rendben van, kereshető.

Barangoló alias elel 2011.09.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.83
Ide is elbarangoltam.
Köszönöm a rejtést!

 
Piró 2011.09.19 14:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltuk. Egy kellemes sétával körbe jártuk az egész szerelem szigetet. A mikroládát nem találtuk, csak a felírt pótjelszót. Az viszont jól látható helyen van.
Nagyon örülök, hogy ilyen szépen felújították a környéket és hogy ide is került láda.
Köszönet érte.

vray 2011.09.17 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.27
Megtaláltam.

veszprémicacherteam 2011.09.15 20:00 - Megtaláltam
Sikerült.

red_devlin_guy 2011.09.10 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.40
Ok

Péter60 2011.09.09 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.58
Nagyon hangulatos a park. Kívánok a rejtőknek kitartást a pótlásokkal!

Saccy 2011.09.07 19:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

Endresz_család 2011.09.07 08:30 - Egyéb
Ládaellenőrzés, a főláda ismét eltűnt, a mikroládát pedig három méterről simán lehetett látni. A logoláshoz egyelőre használjátok a mikrót, és a két helyen felírt pótjelszó is a rendelkezésetekre áll. Kérjük, hogy figyeljetek oda a megfelelő álcázásra, és legyetek óvatosak!


mielikki 2011.09.04 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megvan :) Sétáltunk egyet a városban :) Viszont csak pótjelszóval lett meg, a ládát magát mi sem találtuk. Ahol szerintem lennie kellett volna, nem volt láda... :(

vizipinty 2011.09.04 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

berci1 2011.09.03 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Újonc, első keresés. A ládát magát nem találtam meg, de a tartalék jelszó ami 1m-es körben volt az OK. (Nem a játszóteres) Lehet, hogy valaki elvitte a ládát? Mindent átnéztünk, de semmi, pedig sejtem hol lehetett. Legalábbis én oda tenném...

G_Sanyi 2011.09.02 19:00 - Megtaláltam
Megismerkedésünk 1. évfordulóján tökéletes találat Ágival. Köszönjük a rejtést, nagyon szépen felújították a környéket, tetszett!

krizma 2011.08.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első ládánk. Nagyon tetszik ez a játék, a gyerekek teljes izgalomban keresgéltek. Szerencsére kevesen voltak kedd délelőtt a sétányon. Sokszor jártunk már erre, de nem gondoltuk, hogy itt ilyen kincsek vannak :-). Köszönjük a rejtést!

[HUN]RZolee 2011.08.29 15:55 - Megtaláltam
Köszi, nagyon szép hely!

LEMA 2011.08.28 16:00 - Megtaláltam
Sajnos a GPS-ünk lemerült mielőtt a ládát megleltük volna, és amúgy is rengeteg ember sétált, így a tartalékjelszóhoz folyamodtunk. Ajánlom mindenkinek a helyen, mert igen szépen rendben tartott, kultúrált hely. Aki egy jót akar sétálni, vagy futni annak mindenképp ajánlott. Köszönjük szépen!

Tibort7 2011.08.26 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Megtaláltam.

GörBe 2011.08.25 17:20 - Megtaláltam
Bringatúra keretében, a napi második találatom (GCZOO után).

 
Vargesz 2011.08.22 20:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Nagyon szép hely, még sötétben is, visszatérek még nappal is. Köszi a rejtést!

Szitacsalad 2011.08.21 18:52 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

qpci 2011.08.20 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Az új logbookban mi voltunk az első bejegyzőnk (a tartalék jelszót használtuk). Gyönyörűen karbantartott ez a hely. Érdemes itt egy sétát tenni.

Endresz_család 2011.08.20 09:15 - Egyéb
Ládaellenőrzés, továbbá kihelyeztünk egy tartalék mikroládát, a logolás így még nagy forgalom idején is könnyen megoldható. Némi szemetet is összeszedtünk a környéken.

cziraki 2011.08.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Szépen rendbe tették a környéket.

Csg12 2011.08.18 10:58 - Megtaláltam
OKT után Bakonybélből reggel átjöttem busszal Veszprémbe, itt felvett a család és indultunk nyaralni! :-) Amíg vártam, nem unatkoztam. Köszi!

közös nevező 2011.08.17 00:00 - Megtaláltam
Nevéhez méltóan romantikus a hely. Igazán megérdemelt egy ládát.

kvivi 2011.08.16 18:00 - Megtaláltam
Rengetegen voltak a könyéken,így mi beértük a pótjelszóval,de mivel helyiek vagyunk majd visszajövünk hamarosan a ládáért. Köszi a rejtést! Gyönyörű a hely még mindig.

csjani 2011.08.15 09:45 - Megtaláltam
KÖSZI AZ ÚJ LÁDA PÓTLÁST, ÍGY ÉN ÍRHATTAM BELE MA ELŐSZŐR .

Endresz_család 2011.08.15 07:30 - Egyéb
Az eltűnt ládát a hír olvasásától számított egy órán belül pótoltuk. Ha többször előfordul, akkor valószínűleg mikrósítunk.

Silenthun 2011.08.15 00:00 - Megtaláltam
Az első ládánk amit megtaláltunk! A megtalálás dátuma lehet hogy nem teljesen korrekt mert telefonon akartam bejelenteni de ott nem sikerült és csak most jutott eszembe hogy bejelentsem :)

A láda helye elég jó bár sajnos napközben nehéz észrevétlenül kilopni.

galbert 2011.08.14 15:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. a lada hianyzik [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

Atmosz&Zozmosz 2011.08.14 14:40 - Megtaláltam
A láda sajnos eltűnt, logolás pótjelszóval.

acelgirl 2011.08.14 14:30 - Megtaláltam
A láda valóban eltűnt...majdnem egy órán át kerestük a parkban, már mindent felkutattunk, 10-szer beírtam újra és újra a koordinátákat hogy nem-e én hibáztam.. aztán a wapon olvastuk hogy előttünk járt itt valaki aki szintén eltűnésre gyanakodott. A pótjelszavat megtaláltuk a láda helye mellett, de láda sehol sajnos... kérem a rejtőt minél előbb pótolja!

Nervas 2011.08.13 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Köszönet a rejtésért.

Nagi 2011.08.12 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Eddig vártunk mi is a pótjelszó beírásával. GPS nem volt nálunk, de 1 órát keresgéltünk pénteken is, de csak a játszóteres jelszót találtuk meg, noha sejtésünk volt, hogy hol kellett volna lennie a ládának. Szombaton visszamentünk, egy negyed órás keresgélés után megint nem találtuk a ládát. Mára szereztünk GPS-t, de úgy tűnik nem lesz szükség rá. Mindettől függetlenül mindenkinek érdemes ide kilátogatni, gyönyörű szép hely, és azt hiszem a geocaching erről is szól: szép, érdemes helyeket bemutatni mások számára. Ha a láda vissza kerül, azért még kimegyünk, mert a kincskeresés is hajtott:). Az eltűnéssel kapcsolatban: kb pénteken 19:00 körül kezdtük el keresni, akkor ezek szerint már nem volt a helyén.

Frissítés:
A ládapótlás után ma visszamentünk, és töltöttünk bele pár ajándékot. Köszönjük a gyors pótlást. Reméljük nem lesz több analfabéta errefelé.

Nagi és Judit

Endresz_család 2011.08.11 16:01 - Egyéb
Kedves Sickboy!
A láda kiszúrása valóban valós veszély, különösen, ha az nem az eredeti helyre van visszarakva, hanem egyszerűen a földre hajítva a patakparton, sok méterről láthatóan. Sajnos tapasztaltunk ilyesmit.


Sickboy 2011.08.11 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.90
Megtaláltuk (a pótjelszó alapján, a láda már csütörtök du sem volt a helyén, nem csoda, hogy mászkáltunk 1 órát ott de mégsem lett meg :(

Elnézve a forgalmat, nem biztos hogy jó helyen van ott a láda, mert előbb utóbb úgyis kiszúrja (kiszúrta) valaki.

Nagyon szép a hely és a környéke egyébként.

Böbe&Pali 2011.08.11 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.09
ok

sas&szti 2011.08.09 10:00 - Megtaláltam
Szép helyre kalauzol bennünket a láda, érdemes időzni egy kis időt a terület bejárására:) Most is sokan voltak a közelben így beértük a pótjelszóval:)

Access Denied 2011.08.07 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Szép környezet, de szinte levadászhatatlan rejtés a tömeg miatt, inkább a pótjelszót választottam.

mzs255w 2011.08.06 11:40 - Megtaláltam
Király! Baró! Tuja! [wapon beküldött szöveg]

Endresz_család 2011.08.02 15:16 - Egyéb
Kedves Stefidzsi!
Ha mikrót tennénk ki, feltehetően rengetegen panaszkodnának, hogy miért nincs itt rendes láda... egyelőre maradunk ennél a megoldásnál, a pótjelszavakkal kiegészítve.


Stefidzsi 2011.08.02 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.53
Bringás városnézés Veszprémben.
Nagyon szép lett a környék, mindenképpen érdemes felkeresni. Gyerkőcöknek a közelben remek játszótér van.

A láda ugyan hamar meglett, de az állandó turista jelenlét miatt nem kockáztattam a logolást, pedig pár órával később is jártunk arra. Érdemes lenne inkább egy mikroládát telepíteni.

Kérem a rejtőt, hogy a képek és az e-mail alapján fogadja el a találatot!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2011.08.18 09:21]

 
paul 2011.08.02 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.01
Jó 20 évvel ezelőtt itt töltöttem a katonaságot,igaz mint sportoló(tájfutó).Majdnem mindennap vagy erre indultunk vagy éppen érkeztünk az edzésről.Az akkori állapotokhoz képest nagyon szép lett.Érdemes végig sétálni a patak mellett,sok látni való van.
Sajnos a ládát kétszer is kerestem ma,de nem volt szerencsém mert mindig voltak a rejtek közelében.
Kérem a rejtőt hogy a kép alapján fogadja el.
Köszönöm.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2011.08.03 15:58]

 
Edizon 2011.07.31 19:50 - Megtaláltam
Szép időben, Magdival közös találat. Jól sikerült a felújítás. Májusban megjelenés napján éppen előtte sétáltam, de akkor még nem tudtam, hogy ott egy láda rejtőzik, de most visszamentem megkeresni :).

Linna 2011.07.31 18:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Pengonnal együtt.
Ez a harmadik ládám!
A két kislányunk is élvezte a keresést. Köszönjük!
Linna [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

Pengon 2011.07.31 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Megtaláltuk.
Köszönjük, jó program volt a családnak.
Jó környék, sok látványosság és a játszótér is szupi! .:-)
Pengon:
Ekecsi család:
Laura, Viki, Judit, Laci

[g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]
LG GT540 (Optimusz) [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

zene.vmmk 2011.07.31 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Kétnapos állatkertes-ládakeresős kirándulásunk harmadik találata. Köszönjük a rejtést!

Borzaska 2011.07.30 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Szuper rejtés, némi keresgélés után meglett. Kipróbáltuk a játszóteret is. :-)
Borzaska & lrdr team

gaki 2011.07.29 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
A húgom találta meg és nagyon ügyes volt!

CS.CHRIS 2011.07.29 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.78
Most Gabika volt a láda felfedezője, - Nikivel ketten vezetek minket eme romantikus helyre ahol a közelben még egy lánykérésnek is fültanúi voltunk. Gratula!

Bandicool72 2011.07.29 15:49 - Megtaláltam
Köszönjük! [wapon beküldött szöveg]

griffs 2011.07.29 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Fantasztikus környezet,fantasztikus rejtés, KIHAGYHATATLAN !!!

Mákos 2011.07.28 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.79
Volt vagy 1,5 órám a buszig, így kerestem, és hirtelen találtam ezt a ládát. Lehúztam 7 évet Veszprémben, de már sokéve nem lakom ott. Nagyon sokat változott a város. Pl. ez a tutti hely is nagyon jó.
A tyúknak meg fene bundáját, megint csak én áztam el...:-)

Ikejapipi 2011.07.28 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.00
Unatkoztunk, buszra vártunk, ezért ládáztunk.

 
targonczas 2011.07.28 07:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.08
Szépen rendbetették!
A rejtéssel méretemből adódóan voltak gondjaim. :)

bgecco 2011.07.26 23:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

GCVSZE_20110726231218.jpg 
dienespeter 2011.07.26 18:10 - Megtaláltam
ok

Goldenbay 2011.07.26 18:05 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

szaboist 2011.07.26 15:00 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

zöldcsacsi 2011.07.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Szépen helyrehozott, kellemes hely.

Sasa10 és Ladry 2011.07.25 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.85
Nem volt túl nehéz. Kösz a rejtést.

kolap 2011.07.25 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.90
Szép a környezet

Tikis 2011.07.23 17:03 - Megtaláltam
Szép hely [wapon beküldött szöveg]

Delfin1990 2011.07.23 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Köszi a rejtést.

Bluedog 2011.07.23 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

Norro 2011.07.22 13:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Szép helyen... csak jól megáztam :-)))

 
Babu&Babu 2011.07.21 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.89
harmadszorra üres volt a környék és meglett :)
köszönjük

sirgalahad 2011.07.19 06:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.33
Gyermekeknek rejtelmes vár
Körbeveszi szülőhad
Sétálhat a szerelmes pár
Nyugdíjasnak ülőpad

feltekintvekora reggel
fent a kereszt
rom
bferi 2011.07.18 20:05 - Megtaláltam
Állatkerti séta után.

szirteyzsu 2011.07.18 20:05 - Megtaláltam
Állatkerti séta után.

tomilly 2011.07.18 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk:-)
Pár nap múlva 2 éves lurkóval indultunk a láda felkeresésére és természetesen a játszótérre.
Szép a környék.
A láda megközelítését- gyermekfotózásnak álcázva oldottuk meg- mikor aránylag tiszta lett a környék...uzsgyi ;-)
Köszönjük a rejtést
ili és dádi lurkó

sziszko 2011.07.18 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Minden veszprémi láda tetszett, ez sem maradhatott ki a megtalálásokból! :)

feel2006 2011.07.18 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Köszönjük, meglett! :)

nagyfliszi 2011.07.18 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Egyik kedvenc helyünk Veszprémben. Ha erre járunk, mindig sétálunk egyet itt.
A sétány végén a Nivegy-völgyi Borok Háza étteremben mindig finomakat ebédelünk, jó szívvel ajánljuk mindenkinek.
Köszönjük a rejtést.

Fazék 2011.07.18 12:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.29
Veszprémi tárgyalás előtt öltönyben kerestem. Kellet kicsit üldögélni a közeli padon míg az összes kiránduló elment.

C&K 2011.07.16 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
köszi a rejtést, nagyon szép helyen van! Ez volt az első megtalálásunk:)
c&k

Kiscserkészek 2011.07.16 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Kellemes hely. Remek rejtés. Köszi. LEO

 
ussenyerek 2011.07.16 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
Jó rejtés. Köszi. L.

Drink Team 2011.07.16 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Veszprémi utcazene közbeni kis ládázás.

Kicsike 2011.07.16 11:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon ötletes rejtés! :)

Atis87 2011.07.16 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.11] [wapon beküldött szöveg]

Gipszjakab & Lujzika 2011.07.16 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Első keresésünk és megtalálásunk hármasban. Mondjuk a legkisebb végig aludta a sétát :)
Gipszjakab & Lujzika

znasz 2011.07.15 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Köszi a rejtést. Picit sorba kellett állnunk a ládért. A környéket nagyon szépen felújították.

benger 2011.07.15 20:32 - Megtaláltam
ok [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

PulykiMaki 2011.07.15 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
Köszi a rejtést, ötletes a leírás:) nagyon szép ez a környék!
p&m

Kopi 2011.07.15 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Nagyon tetszett, a rejtés és a környezet is. Sajna a gerinc másik oldaláról indultam, de így izgalmasabb volt.

 
tmolli 2011.07.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.88
Köszönöm!

Szöszke15 2011.07.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Megvan!

baranyaifiú 2011.07.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
OK!

DóriAtesz 2011.07.14 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltuk. 2. ládánk :) Dóri Atesz

Grizli 2011.07.14 14:30 - Megtaláltam
köszönjük a rejtést, nagyon jó volt a patakban a láda közelében pancsolni egyet:-) ebben a hőségben jéghideg vízben. grizli és boszi

kefe 2011.07.14 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
köszi, megvan, szép volt, ötletes rejtéssel

Denisa 2011.07.11 16:15 - Megtaláltam
Kellemes veszprémi séta közben leltünk rá. Köszönjük! :)

nistvan 2011.07.11 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.68
Megtaláltuk

Zsu. 2011.07.10 23:54 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2011.07.10 21:27 - Megtaláltam
Köszönet! Fotók és b?vebb beszámoló kés?bb... [wapon beküldött szöveg]

 
Holgerson 2011.07.09 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Nagyon hangulatos, szép hely.
Üdv. H.

befi 2011.07.08 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.18
Kerékpáros kupa: 89.8 km

benist 2011.07.07 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.13
Bringával egy kis É felé tett kitérő után. Számos ládát kerestem már e szép környéken, nem beszélve arról, hogy évekig a Gázló bringás TT útvonala is erre vezetett. A környéken számosan nyírták a füvet, ezzel együtt sikerült különösebb feltűnés nélkül elővenni a ládát. A bukósisak még jól is jött :-).

GAZ69 2011.07.06 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Megtaláltuk.

Hz 2011.07.05 18:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.19
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

 
Erdélyi család 2011.07.05 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 4.01
Megtaláltuk.

maerlyn 2011.07.05 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

MaTamas 2011.07.04 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.48
Balatoni hosszú hétvége során megtaláltam.
Amíg Réka lányom a közeli játszótéren élt kedvenc hobbijának, a csúszdázásnak, én elvonultam ládázni. A comos láda helyett ezt találtam meg, a másik nem lett meg (de már sejtem hol kell keresni).

csipetcsabi 2011.07.04 00:00 - Megtaláltam
szép volt!

Csöpp 2011.07.03 15:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
Másodszor jártunk itt. Az első alkalommal még a régi helyén kerestük és nem lett meg, de most sikerült. Ötletes a leírás is a megtalálásról.
Szép az új környezet. Ne felejtsétek meglátogatni egy "üdítőre" a borházat is!

columbo 2011.07.03 12:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.55
Köszönjük!

sinolaju 2011.07.03 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Juca találta meg a ládát. Az Óváros térről lépcsőztünk le, majd fel.

Csaba & családja 2011.07.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.29
Balatoni nyaralással összekötött ládavadászat.

Meryem 2011.07.01 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Ez a hely megérdemelt egy ládát. Bár nekem felújítás előtt vadregényesen jobban tetszett.

A ládát kicsit féltem.

Geo-Baluval közös találat

Geo-Balu 2011.07.01 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Ez a hely megérdemelt egy ládát. Bár nekem felújítás előtt vadregényesen jobban tetszett.

A ládát kicsit féltem.

brutte 2011.07.01 00:00 - Megtaláltam
A láda jó volt, csak a koordinátát kéne frissíteni.

Fil 2011.06.30 18:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.78
leFILelve. [wapon beküldött szöveg]
Szép hely, kellemeset sétáltunk, megkerestük a jó rejtésű, ám könnyen levadászható ládát. Megcsodáltuk a várat, felidéztük a korábbi veszprémi élményeinket. Köszönjük!

Ötvös család 2011.06.30 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.42
Megvan. Mivel esett, így nem volt ott senki, de szép időben valóban gond lehet a logolás. Köszi a rejtést!

Réka & Daddy 2011.06.28 14:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Egy kis délutáni séta Leventével.

fulopot 2011.06.27 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Köszönjük. Elég forgalmas helyen van, harmadszorra tudtunk odamenni, feleségemmel és gyermekeim kíséretében. Fiammal leültünk, kavicsot dobáltunk a patakba, majd egy óvatlan pillanatban vettük elő a ládát. Folyamatosan voltak körülöttünk, ráadásul a felnövekvő serdülő korosztályból, kik heccből is eltennék a ládát, ha megtalálnák. Feltűnést kerülve szintén kavicsdobálással fejeztük be a láda visszahelyezését. A közeli játszótér, a parkban sétálók és az ,hogy egy közlekedési csomópontban van a láda mind veszélyezteti a láda helyét.

divi 2011.06.26 17:50 - Megtaláltam
megvan!

krypton 2011.06.26 17:50 - Megtaláltam
megvan!

Mr Bean 2011.06.26 00:00 - Megtaláltam
megvan

izsolt 2011.06.25 17:00 - Megtaláltam
Fiammal való veszprémi kalandozások alatt (cseresznyézés kerítésen át, vízilabirintusba csúszás és sok geoláda)
Ezalatt anya érettségi találkozott
Köszönjük a rejtést

zotyatomek 2011.06.25 10:55 - Megtaláltam
ok

kaker 2011.06.24 13:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Aránylag könnyen meglett. Még a zuhi se tudta megakadályozni.

wtl 2011.06.24 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Köszönjük! Céges családi nap előtt meglátogattuk az új koordinátákon.
Nagy a mugliveszély!!

 
kupec 2011.06.24 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.25
Szép lett a felújítás.

atipapa 2011.06.23 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.80
Köszi

LionDaddy 2011.06.23 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.71
A Dunántúlra szólított ma a munka, előtte és utána ládáztunk a kollégákkal.
Nagyon kedves kis hely, szépen kialakított park és a gondozásával is minden rendben van. A délelőtti időpontban fiatal párok és kisiskolások
sétálgattak itt. A rejtés adja magát, könnyen meg lett.

Köszi a rejtést !

 
nbokan 2011.06.22 17:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
OK, sokat kellett várnunk mire előkotorhattuk. Szép a hely, tetszett, kösz a rejtést.
(a .comos ládát is érdemes megkeresni)

Reggel 2011.06.19 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Megtaláltuk!

Kellemes sétával megleltük. A .com-os csészétől legalább 2 méterre van. :-)
Nagyon sokat változott a hely amióta utoljára itt jártam.

Köszi a lehetőséget!

Anita és Reggel

 
El-Lu 2011.06.19 09:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.04
15°C, eső. Sétához nem ideális, de legalább nem voltak a parkban rajtunk kívül. Így könnyű volt feltűnés nélkül elővenni a ládát.
A park egyébként nagyon szép, érdemes volt még esőben is végigsétálni rajta.
Köszönjük a rejtést!
Elek és Luca

hamutipró 2011.06.18 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
Hatalmas mázlink volt hogy összefutottunk anettnorival, mert még a régi koordináták és leírás alapján indultunk neki.Köszi az útbaigazítást

Lilikutya
Endresz_család 2011.06.16 19:40 - Egyéb
A láda új helyen ismét kereshető!

Endresz_család 2011.06.16 14:25 - Egyéb
Úgy döntöttünk, hogy ezt ebben a formában nem vállaljuk tovább, nem akarunk Nektek kellemetlenséget okozni. A ládát át fogjuk helyezni, remélhetően a közeli jövőben, de addig is betegre állítjuk. Elnézést, és köszi a türelmet!

Pilis50 2011.06.16 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.97
Még a régi helyszínen találtam meg - ezért 'mertem' képet feltölteni a rejtésről.

--- hirtelen Veszprém lett a "beteg" ládák városa - 5 ládával ..

Elnézést, sajnos figyelmetlen voltam .... töröltem :-)

 
VP 2011.06.16 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.34
A Balaton felé útközben kis kitérő.
Sajnos a rejtekhelyet mások vécének használják, most egy nagy kupac volt közvetlen mellette.

Bolooooond 2011.06.13 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Megtaláltuk!

Christinel 2011.06.13 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
GCKIRV-t szerettük volna elkezdeni, de a kezdőpontot elnéztük, így útba esett ez a láda. Szépen felújították a környéket! Köszi a rejtést!

Arti (junior) 2011.06.13 11:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.13
Tényleg láda, ezeket szeretem. A kesserösvény már alakul.

MáLinKA 2011.06.12 19:00 - Megtaláltam
tesómék első ládája! végigturtuk az összes fát de végül meglett:) "ez az első igazi láda" a többi csak doboz volt eddig. jól néz ki!szép a környék is! kb. ezerszer mentünk el melette úgyhogy nemis tuttuk ott bújik :)

lacsak 2011.06.12 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltuk Petivel! :)
Köszi a rejtést!

szjuli 2011.06.11 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.49
Veszprémi kirándulásunk 4. ládája.
A GCKIRV-et kezdtük el felgombolyítani, és útbaesett ez a láda is. Nagyon szép a környék, a parkok. A népmesés játszóteret azt hittem nem lehet már überelni, de ez a hatalmas csúszdapark se volt semmi. Jó lehet veszprémi gyereknek lenni.
A láda maga elég feltűnő, még most is, hogy lombos minden, látszott, hogy a bokorban motozunk, és így szombat délután sokan

luviktor 2011.06.11 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
Úgy látom, pont ládakarbantartás után értünk oda, így már nem tudom megítélni, hogy a kessertársak hová "rejtették" a ládát. Mindenesetre most nagyon jó helyen van, tényleg nem máglya. Látszik, hogy a rejtő érti a dolgát, igényesen kivitelezett. Az is magát a rejtés minőségét mutatja, hogy az idetévedő, és itt magán könnyítő ember sem vette észre, mert bizonyára magával is vitte volna. (Arra már gondolni sem merek, hogy esetlegesen egy kesser végezte volna itt a dolgát.)

Abban is teljes mértékben egyetértek a rejtővel, amit a "ládaajándékokról" írt. Látszik, hogy a kiindulási állapotból hová változott a láda tartalma. Nem hiszem el, hogy erre nem lehetne odafigyelni, inkább arra gondolok, hogy nem is érdekli az embereket. Lassan ideje lenne a saját ládáinknál is karbantartást végezni, el sem tudom képzelni a kezdeti állapot után mi lehet ott is.

De azért a helyről is: nem ismerem a korábbi állapotokat, de most nagyon szépen kialakított hellyel találkoztunk. A gyerekbirodalom tényleg szuper, ahogy Juli megjegyezte, szívesen lenne ma is gyerek. Gratulálok azoknak, akik ezt felépítették! (Ellenben eltörném a kezét annak, aki már összefirkálta)

Endresz_család 2011.06.11 15:45 - Egyéb
Ládaellenőrzés.
Sajnos a ládát az eredetitől merőben eltérő állapotban találtam. A fadobozt valaki kiemelte a fészkéből, az egyszerűen a földre volt helyezve, rajta kessermáglya. A láda tartalma a szokásos kinderfigurákra cserélődött. Nagy örömömre egyéb "nemkívánatos emberi tevékenységnek" nyomát nem találtam.
Kérünk benneteket, ügyeljetek a megfelelő álcázásra! Köszönjük!


saringeo 2011.06.10 17:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.00
Szeretünk erre sétálni, most pedig szebb és kellemesebb lett a környék is. Köszi a rejtést!

anettnori 2011.06.10 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Kellemes, péntek délutáni séta keretében.
Először összeszedtük a gyerkőcöket, aztán irány a vár alja. A rejtés hamar meglett, Levi hozta ki a dobozt. Logoltunk, aztán visszarejtettük a helyére.
Mivel már régen jártunk itt, elindultunk felfedezni a környéket. Volt mit. Szépen felújított sétány, új játszótér. Rögtön ki is próbáltuk. Nagy sikere volt, hosszú ideig maradtunk. Utána megnéztük a romot, majd a vízi labirintus okozott örömet.

Köszönet a rejtésért!

Ui: Sajnos, kissé lemaradtam az adatbevitellel. Emiatt ma (06.18.), amikor az új .com-os rejtéseket kutattam, meglepődve vettem észre a ládát új helyén. Aztán hamutipróékkal találkozva ez az infó még hasznosnak is bizonyult.

 
Pepe 2011.06.10 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
A sétány északi végében parkoltam. A GPS a szikla árnyébában rendesen "ugrált", emiatt attól a lehetőleg legtávolabb elsétálva ott mentem be a sziklafalhoz, ahol az iránytű merőlegesre fordult. Merész rejtés, nekem szerencsém volt, mert egy árva lélek nem volt a sétányon, máskülönben nagyon feltűnő az ember. A jelszóhoz: mi úgy hívtuk, hogy "a Sátán" :)) (pedig lányról van szó).

Antiemes 2011.06.07 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
A kornyek nagyon szep, az egyeduli negativum, amirol egyebkent a rejto nem tehet, hogy valaki illemhelynek hasznalta a rejtekhelyet... Azert koszonom a rejtest.

t_zlee 2011.06.07 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Meg leltem. Nem logoltam, nagy volt forgalom. Sietni kellett. Szép hely. Köszi a rejtést

Magnes50 2011.06.07 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
Szépen rendbe tették a Séd partját :-))

zhorvath83 2011.06.05 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Megtaláltuk

Szikra13 2011.06.05 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Nagyon ötletes a rejtés, köszönjük. Nagyon szép lett a park, sokat szoktunk ott sétálni. Bár a régi formájában is tetszett. Szépek a régi képek az oldalon.

Priaxis 2011.06.05 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltuk Edécskével! Mese később!

Edécske 2011.06.05 15:00 - Megtaláltam
Megvan!

zsbodor 2011.06.05 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.87
Családi séta közben megkerestük.

V_Gabor 2011.06.05 12:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.78
A környék szép, de az erős vizeletszag a ládánál borzalmas volt!

Megtaláltam. (Androidon g:hu segítségével) [g:hu 1.3.11] [wapon beküldött szöveg]

ETUS42 2011.06.05 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.36
Mai második ládánk Zalzi barátnőmmel délelőtti bringázásunkon. Mivel gps nélkül, át kellett néznünk az összes fás-bokros-sziklás-talajközeli helyet a Benedek-hegy keleti oldalán. :)) ...de a lényeg, hogy meglett!
Köszönjük a rejtést!

Robi* 2011.06.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.70
megtaláltuk, az emberi ürülék elég gusztustalan volt közvetlenül a doboz mellett, ennél jobb helyre is kerülhetett volna a láda. azért köszönjük.

N.Zs. 2011.06.04 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Hazafelé égdörgés alatt még felszaladtunk ide. Veszprémet már néhányszor "kiveséztük", de megunhatatlan kellemes nagyváros. Láda szuper! Köszönjük.

 
akassa 2011.06.04 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Megvan

pero 2011.06.04 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.79
megvan

Torja 2011.06.04 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Megvan.

takacsimre 2011.06.04 16:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Miután unokánk nem engedte el feleségemet a játszótérről, egyedül sétáltam el a ládához. Pazar környezet! Köszönjük a rejtést, reméljük hosszú életű lesz. Marika és Imre (Na és persze Matyi a csúszdáról!)

Mr Zerge 2011.06.04 15:40 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a szépen rendbehozott park. Végre a szokásos parkok tuja-fű kombinációjához képest tudtak valami igazán újat alkotni.
Üdv Mr Zerge.

meduza 2011.06.04 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Mr Zerge adta a kezembe a logbookot.

enazati 2011.06.04 11:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszönöm!

Marvin 2011.06.04 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
Megleltem.

klari_krisz 2011.06.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönjük, megtaláltuk, kellemes séta volt.

-eresz- 2011.06.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.34
Remek rejtés szép környezetben. KÖsz! :)

Bojsza család 2011.06.03 09:47 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 2.50 súly: 2.20
szerencsére pont elmentek a felhők, így jó kis délelőtti séta volt. A park tényleg szép lett. Na és persze a jáccótér!! Persze a másik irányból mentünk, nehogy ne tudjunk továbbmenni.....

 
sella 2011.06.02 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Ennél közelebb sem volt még hozzánk láda..5 perc séta volt:-) Köszönjük, meg a maradék autót is, új gazdája nagyon boldog vele. G+G

jageeer 2011.06.02 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
köszi a rejtést.

aristo 2011.06.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Nagyon kellemes catch! köszönjük!

Dottie 2011.06.01 19:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ötletes rejtés! Megtaláltam! ;)

donbosco 2011.06.01 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Megtaláltuk. (gps nélkül) Mikor utoljára a környéken jártunk, még munkagépek dübörögtek, a föld fel volt túrva. Most nagyon szép park van itt. A Margit-rom környéke is megszépült. Érdemes volt eljönni.

Almond 2011.05.31 11:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Kutya meleg volt, de megérte a ládát felkeresni. A leírásban is szerepelt de mégis meglepett, hogy mennyire gyerekbarát a környék a számtalan játszótérnek és a gyér forgalomnak köszönhetően. Ide még biztosan vissza jövünk az aprónéppel is.

Régi tervem volt a Benedek-hegy meglátogatása, most ez is sikerült. :)

Köszönet a rejtésért!

Team Almond
A Szent Margit templomA Benedek hegy
BiharyG 2011.05.31 10:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.12
Volt pár szabad órám a környéken, úgyhogy nem hagyhattam ki. Köszi az élményt!

BiharyG

ps: a rejtek környékét másra is használják... :(

 
Hófehér 2011.05.30 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.47
Zsuzsival végre akadt egy kis szabadidőnk, ezért délután átugrottunk Veszprémbe. Az idő és a környezet is nagyon szép volt. A ládát gyorsan megtaláltuk. Köszönjük!

Hófehér, szepzsuzsi

 
szepzsuzsi 2011.05.30 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.52
Volt némi elmaradásom a környéken, ezért Hófehérrel átugrottunk munka után Veszprémbe. Köszönjük szépen!
szepzsuzsi, Hófehér