geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
207. Kilenclyukú híd - Hortobágy (GCHORT)
Ez nem képeslap.
De az is lehetne... :-)

Ez nem képeslap.<BR>De az is lehetne... :-)
A Kilenclyukú Híd. Tessék megszámolni!
A Kilenclyukú Híd. Tessék megszámolni!
A híd naplementében
A híd naplementében
A megújult híd éjszakai kivilágításban
A megújult híd éjszakai kivilágításban
Gémeskút (kipróbálható)
Gémeskút (kipróbálható)
Az úgynevezett "vasaló", ami nem más, mint egy pásztorkunyhó (rekonstruált)
Az úgynevezett "vasaló", ami nem más, mint egy pásztorkunyhó (rekonstruált)
Pásztormúzeum
Pásztormúzeum
A geoláda tartalma még 2008-ban
A geoláda tartalma még 2008-ban
QR-kód WAP-osoknak megtalálás bejelentése
QR-kód WAP-osoknak megtalálás bejelentése

Szélesség N 47° 34,907'
Hosszúság E 21° 8,858'
Magasság: 96 m
Megye/ország: Hajdú-Bihar
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2009.10.24 16:10
Megjelenés időpontja: 2002.04.23 10:10
Utolsó lényeges változás: 2018.06.11 17:27
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+1V)
Elrejtők: K:Pisti Kirussal és *Andyval
Felhasználó: KPisti
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 60 m
Megtalálások száma: 1342 + 1 jelszó nélküli + 7 sikertelen + 20 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.5 megtalálás hetente


WAP
Két állomásos multi:
1. állomás: a híd alatt, az első "lyuk" közepén a falon találsz egy évszámot kőbe bevésve, kb. 80 cm magasságban.
2. állomás: kis méretű (3x7 cm) filmes dobozban csak a logbook és egy kis ceruza van a logoláshoz
Rejtek koordináta: N47° 34,902' E21° 08,921'
Jelszó: 1. állomáson kapott 4 karakter+logbookban olvasható jelszó
SEGÍTSÉG: !ála jlúyn ygú sé ár jlü evzén élef díh A !evtízgör lórlula lessengám arájpaldef méf mutkejbo sevűmzíV


A ládába TravelBug NEM helyezhető!

[láda] [rejtés] [jelszó] [megközelítés] [látnivalók] [info] [események] [nemzeti park]

A LÁDA
Kis méretű fekete színű filmes doboz, kb. 3 cm átmérővel és 7 cm magassággal, szürke kupakkal.

REJTÉS
1. állomás: a híd alatt, az első "lyuk" közepén a falon találsz egy évszámot kőbe bevésve, kb. 80 cm magasságban.
 N 47° 34,907' E 21° 8,858' 96 m [GCHORT-1]
2. állomás: kis filmes dobozban csak a logbook és egy kis ceruza van a logoláshoz.
SEGÍTSÉG !ála jlúyn ygú sé ár jlü evzén élef díh A !evtízgör lórlula lessengám arájpaldef méf mutkejbo sevűmzíV
 N 47° 34,902' E 21° 8,921' 91 m [GCHORT-2]

JELSZÓ
Az 1. állomáson látott évszám 4 karaktere + a 2. állomáson a ládanaplóban lévő jelszó egybe írva.

MEGKÖZELÍTÉS
Autóval: 33-as főút mellett kialakított  N 47° 34,818' E 21° 8,886' 85 m [GCHORT+Hortobágyi parkoló]-ban lehet hagyni az autót. Főszezonban napi 500 Ft/nap a parkolás díja, egyéb időszakban díjtalan (mi legalábbis nem fizettünk :). Díjtalan parkoló található a rendőrség előtt is, a falu központjában, illetve a község utcácskáiban.
Vonattal: a Füzesabony-Debrecen (108-as számú) vasútvonal Hortobágy megállóhelyén kell leszállni, majd onnan a Kossuth utcán végig egyenesen a Hortobágyi Nagycsárdához lehet eljutni, onnan pedig a GPS már mutatja az utat.

LÁDATÖRTÉNET
2018. június 10.: új logbook és új jelszórészlet
2013. június 25.: mától ismét hagyományos láda, pontosabban multi lett a virtuálisból (netcaching miatt).
2011. május 28.:a ládának próbáltunk új helyszínt találni, de megfelelőt nem sikerült, így ideiglenesen csak virtuálisként működik tovább!
2009. október 24.: a geoládát áthelyeztük új helyszínre, amelyet talán nem fognak a nyilvános wc hívei felfedezni.
2009. június 18.: a geoládát a kemping bővülése, terjeszkedése bekebelezte, ezért mdemcsik kessertársunk segítségével új helyre, a régitől nem messzore, de a már az új kerítésen kívülre költözött.
2004. május 29.: a ládát adoptáltuk és újratelepítettük a szabadtéri színpad melletti erdősávba, a kempingtől kellően messze.

RÉSZLETES LEÍRÁS
"Ég a nap melegtől a kopár szik sarja
tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta..."

A leghíresebb magyar puszta fogalommá vált, és nemzetközi szinten mondhatni régebb óta ismert és elismert mint hazánkban. Itt alapították meg Magyarország első nemzeti parkját 1973-ban, a 82 ezer hektár kiterjedésű Hortobágyi Nemzeti Parkot (HNP). A terület 1999 óta a Világörökség része.

A Hortobágy Európa legnagyobb szikes és egyben Közép-Európa legnagyobb sztyeppés pusztája is, a XVII. század közepére a megváltozott természeti viszonyok és a történelmi események - a pusztító tatár és török hadjáratok - együttes hatására formálódott ki az egykor lakott területekből.

Nyugat felől a Tisza, délről a Nagykunság, keleten a Hajdúsági löszhát határolja a Hortobágyot. Felszínét a Tisza és mellékfolyóinak áradásai formálták szinte tökéletes síksággá. Természetesen az ember legelő állataival, a vizek szabályozásával befolyásolta a táj fejlődését, de nem vitatható, hogy a terület a rézkor közepétől nyílt legelőtáj, s ma kontinensünk legnagyobb szikes pusztája.

Éghajlata szélsőségesen kontinentális, mérsékelten meleg, jellemzőek rá az aszályos nyarak. Átlagos tengerszint feletti magassága 92 m körüli. Legmagasabb pontja a Bürök-halom (105 m). A puszta legszembeötlőbb felszíni formái a kurgánok vagy kunhalmok. Kanyargós szikerek, padkák, laposok tagolják a felszínt. Ezek a - sokszor csak néhány centiméteres szintkülönbségek - a "puszta emeletei". Eltérő növény- és állatvilág megtelepedését biztosítják, változatos mozaikká színesítve az első pillantásra egyhangúnak tűnő síkságot.

A KILENCLYUKÚ KŐHÍD
A mai híd egy régi fahíd helyén épült, klasszicista stílusban 1827 és 1833 között Povolny Ferenc tervei szerint. Az 1697-ben épült fahíd az elhasználódás és a nagy forgalom miatt egy idő után már nem felelt meg a követelményeknek, egyre többet kellett javítani, s így a fenntartása is egyre több pénzbe került. Debrecen városa ezért már 1825-ben elhatározta annak lebontását, s helyette új kőhíd építését. Több tervváltozat megtekintése után Povolny Ferenc javaslatát fogadták el, amelynek kivitelezéséhez 1827-ben kezdtek hozzá, s 1833-ban fejezték be, a régi fahidat pedig ekkor lebontották.

A híressé vált Kilenclyukú kőhídnak, a történelmi Magyarország leghosszabb közúti kőhídjának a folyó két partján lévő, ún. ellenfalak közt mért távolsága 92,13 méter, míg teljes hossza 167,3 méter. A pusztai állathajtás könnyebbségére szolgált az a tervezői lelemény, amely a feljárókat szélesedőre tervezte: a felhajtott gulyát, ménest a híd így mintegy kitáruló karként fogadta, megkönnyítve ezzel a jószágot hídra terelni igyekvő pásztorok, csikósok dolgát.

HORTOBÁGY, MINT TÁJEGYSÉG
A Hortobágy sajátos földrajzi tájegység: Magyarország legtágasabb legelőterülete, amely az egyik jellemző ősfoglalkozást, az állattenyésztést annak régi vonásaival együtt máig megőrizte.

Az 1999-től a Világörökség részeként számon tartott terület magában foglalja a Hortobágyot és a Nagykunság jelentős részét, valamint a vidék arculatát meghatározó építészeti emlékeket, mint amilyen a hortobágyi Kilenclyukú híd, a Hortobágyi Csárda és a pásztorvilág életét bemutató Pásztormúzeum épülete.

A Hortobágy vidéke Hajdú-Bihar megye legmelegebb része. A napi hőingadozás nagy, a nappalok tikkasztó hőségét a hűvösebb, felfrissülést hozó éjszakák teszik elviselhetőbbé. A tíznél több halastó mellett három észak-déli irányú, jelentősebb vízfolyást találunk a Hortobágyon. Természetes víz a pusztát középen átszelő Hortobágy folyó. A Keleti- és a Nyugati-főcsatorna a nemzeti park peremén szállítja a Tisza vizét.

HORTOBÁGYI NEMZETI PARK
1967. decemberében a Pro Natura akció keretében 22 világhírű tudós memorandumban kérte a magyar kormányt, hogy a Hortobágy egyedülálló természeti és kultúrtörténeti értékeit nemzeti park formájában őrizze meg. Ennek eredményeként 1973. január 1-jén az Országos Természetvédelmi Hivatal 51 ezer hektáron létrehozta Magyarország első nemzeti parkját, melynek területe napjainkra már elérte a 82 ezer hektárt, ezzel ma az ország legnagyobb összefüggő védett területe. A Hortobágyi Nemzeti Park teljes egészében UNESCO Bioszféra Rezervátum, közel egyharmada pedig nemzetközi jelentőségű vizes élőhely, melynek védelmét a Ramsari Egyezmény külön biztosítja.

A nemzeti park területének nagy része szikesekkel teli, rövid fűvel borított legelő, és csupán kis része a kisebb foltokban beékelődött szántóföld. A vidék többi részét a halastavak, mocsarak, holtágak, nádasok jelentik. E mellett néhány település, utak és csekély mértékben erdők (maradvány-, telepített-, ártéri erdők) találhatók a területén.

LÁTNIVALÓK
Hortobágyi Nemzeti Park: a világörökség részévé vált, első magyar nemzeti park több mint nyolcvanezer hektáron terül el. Legelőit közel kilencezer marha, ötvenezer juh, négyszáz ló és kétszáz bivaly járja. A más életformákkal csábítva fojtogató környezet dacára, itt még több mint kétszáz pásztor foglalkozik legeltető állattartással.
Részletesebben itt!

Világörökség a Hortobágy: Magyarország első és máig is legnagyobb (82.000 ha) nemzeti parkja - 1973. január 1-én jött létre. Az alapításkori területe ma bioszférarezervátum, egynegyede pedig a vízimadarak védelméről szóló Ramsari Egyezmény alapján kiemelten védett terület. A Hortobágy az ember és természet tartós együttélésének kiemelkedő példájaként kapta meg az UNESCO "Világörökség része" címet 1999 decemberében.
Részletesebben itt!

A látogatható területekre történő belépéshez belépőkártya szükséges. A belépőkártyáról bővebb információk árakkal a részletes leírás legvégén található.

Szegesfa: egyelőre nem tudjuk ki és milyen célből állította, de nagyon jópofa ez a különböző szegekkel és szegecsekkel teletűzdelt kiszáradt fa.
 N 47° 34,906' E 21° 8,903' 91 m [GCHORT+szegesfa]

Növény és állatvilág: a szikes puszták, mocsarak vadon élő állat- és növényvilága minden képzeletet felülmúló változatossággal lepi meg azokat, akik meg akarják ismerni ezt a csak látszólag monoton tájat. A talajadottságokat követve a növényzet is mozaikos. Változatos a mocsárrétek növényvilága is. Amikor valaki Hortobágyról hall első gondolata, hogy itt csikósok élnek akik lovon járnak. Igaz büszkeségünk a pusztán nyargaló ménes, a régi pásztorkodó életformát megőrző szürke marha gulya, a rackanyáj, vannak azonban olyan állatfajok amiről keveset, vagy igazából semmit sem tudunk mi magyarok.

Gémeskút: a gémeskút működés közben kipróbálható. 2004-ben került felújításra pontosan a 111 éves Vásártéri-kút helyén, ahol régen a nagy (egykor debreceni) vásárokat tartották, oda vitték a jószágokat itatni. Ez a kút beomlott, régóta nem használták, ki kellett tisztítani, a vize ezért nem alkalmas emberi fogyasztásra. Ahogy az avatóján, 2004. májusában az egyik pásztortól elhangzott: "Rangy tetves víz ez, tüzet ótani való csak!"

"Vasaló" pásztorkunyhó: a pásztorkunyhó bemutató jellegű, nagyon hasonlít az egykori döngölt földes pásztorszálláshoz, de természetesen nem pontos mása annak. A téglaalj már a látogatók kedvéért került oda, bár ha a pásztoroknak lett volna idejük, kedvük, meg persze téglájuk, valószínűleg ők is lerakták volna. A felújítást a Hortobágyi Lovas- és Agarász Egyesület tagjai, és hortobágyi emberek végezték. Szintén 2004-ben, a majálison volt az avatóünnepség.
 N 47° 34,846' E 21° 9,066' 85 m [GCHORT+gémeskút és pásztorkunyhó]

Pásztormúzeum: a Hortobágyon keresztül vezető 33-as főút mellett, a puszta idegenforgalmi centrumában, a Kilenclyukú híd és a csárda szomszédságában található; műemlék épülete a 19. század első felétől szekérállás volt. Állandó kiállítása a pásztorélet és -társadalom hagyományait, munkaeszközeit és tárgyi emlékeit mutatja be.
Állandó kiállítása: A hortobágyi pásztorélet emlékei
Cím: 4071 Hortobágy, Petőfi tér 1.
Telefon: +36-52 369-040 és +36-52 369-119
Belépődíj (2013): 500 Ft, diák és nyugdíjas: 300 Ft
Nyitvatartás szezonban: V.1.-XI.30.: 9-18 óra
Nyitvatartás szezonon kívül: 10-14 óra
E-mail: pasztormuzeum.hortobagy@museum.hu
Részletesebben itt!

Meggyes Csárdamúzeum: a Meggyes csárda az ármentesítések előtti rétségek és mocsarak maradványait őrző egyek-pusztakócsi mocsarak bemutató-terület jeles kultúrtörténeti emléke. A Meggyes-halom tövében álló, azonos nevű erdő keretezte épület egyik utolsó hírmondója a múlt század közepén működő közel negyven hortobágyi csárdának.
Nyitvatartás: bejelentkezéssel egész évben nyitva
Belépőjegy: a Hortobágyi Nemzeti Park belépőkártyája
Telefon: +36-70 231-4073, +36-52 529-920, +36-52 529-935
Megközelíthetőség: a 33-as főút 60. kilométerkő
Részletesebben itt!

Hortobágyi Nagycsárda: FRISS INFÓ: 2009. októberi ládakarbantartásunkkor a csárda rekonstrukció miatt ZÁRVA volt!

A Kilenclyukú híd lábánál több mint 300 éve fogadja a vendégeket, a mai csárda környékén már a XVI. század óta állt csárda vagy vendégfogadó. A hortobágyi csárda híres volt arról, hogy az éhesen betérő vendég asztalára a nap bármely szakában varázslatos gyorsasággal került meleg étel az ital mellé. Vándorszínészként Petőfi is megfordult errefelé, és szerelmese is lett a Hortobágynak.
Cím: 4071 Hortobágy, Petőfi tér 1.
Helyfoglalás: +36-52 589-339, +36-52 589-144
Nyitvatartás szezonban: V.1.-IX.30.: 8-22 óráig
Nyitvatartás szezonon kívül: X.1.-IV.30.: 8-20 óráig
Összes férőhely: télen 250, nyáron 400 fő (fedett terasz)
Ételspecialitások: Tárkonyos bivalyraguleves; Gyöngytyúkleves csigatésztával; Hortobágyi húsospalacsinta; Hortobágyi libamáj zsírjában tepertővel pirítóssal; Bio borjúpaprikás galuskával; Bélszín vadász módra burgonyaropogóssal (szürke marha bio bélszínből); Pusztai fűszeres bivalyrudacskák salátaágyon.
A Hortobágyi Csárda 1933-ban
Forrás és egy régi fotó a csárdáról
Részletesen a csárdáról itt!

Kishortobágyi Csárda: a Hortobágy gyöngyszeme. Az immár 260 éves műemlék csárda a Balmazújvárost Tiszacsegével összekötő út mentén, a Hortobágy folyót átívelő híd lábánál található. A XVIII-XIX. század fordulóján provinciális barokk stílusban, boltozatos szobákkal épült. A csárda nemcsak étkezési, de szálláshelyként is szolgál - részben vendégszobáival, részben a mellette kialakított kemping révén. A csárda falán emléktábla adja tudtunkra, hogy fontos támpontja volt ez a XIX. századi vízszabályozást végző térképész mérnököknek.
Telefon: +36 (52) 370-771 és +36 (52) 240-438
Részletesen a csárdáról itt!
Megközelítés, szolgáltatások, árak

Kadarcsi Csárda: a Keleti-főcsatorna partján, a 33-as főút mentén, klasszicista stílusban épült csárda a XIX. században része volt a hortobágyi csárdahálózatnak. A közelben folyó Kadarcsról elnevezett csárda elődjét, egy földbe vájt kunyhót, Debrecen város magisztrátusa építtette még 1761-ben. A jelenlegi, a Hortobágyi Nemzeti Park által helyreállíttatott árkádos épületet 1843-ban emelték.
Cím: 33-as főút 86-os kilométerkő
Telefon: +36-52 370-101
Kapcsolattartó személy neve: Somi Lajos
A Kadarcsi Csárda 1933-ban

Nyugati Fogadóház:
A kézművesség a Hortobágyon című állandó kiállításon betekinthetünk a szíjgyártó, fazekas, csizmadia, kovács, fafaragó, szövő, szűr- és subakészítő, valamint kosár- és gyékényfonó mesterek műhelyébe. A műhelyeket életképszerűen, a XIX. és XX. század fordulójának megfelelően rendezték be. A tárlathoz egy érintőképernyős számítógép kapcsolódik. Ennek segítségével bármely korosztály, interaktív formában szerezhet bővebb etnográfiai ismereteket a térségről.
Látogatható: III.15.-X.31.: 9-18 óráig
Belépődíj: belépőkártyával (bővebb info lejjebb)
A fogadóház összes férőhelye: 20 fő
Nyitvatartás szezonban: IV.1-X.31.
Nyitvatartás szezonon kívül: bejelentkezéssel
Cím: 5350 Tiszafüred, 33. főút 44-es kilométerkő
Telefon: +36-30 278-7378, +36-52 378-054
E-mail: nyugatifogado@freemail.hu

Nagyiváni Tájház:
Néprajzi kiállítás. A helyiségeket az 1930-as években használt bútorokkal, eszközökkel rendezték be. A tájház kiállítása segítséget ad a Hortobágy megismeréséhez, ízelítőt ad a tájhoz kapcsolódó szokásokból.
Cím: Nagyiván, Szabadság út 2.
Telefon: +36-59 415-324 és +36-59 415-659
Nyitvatartás: előzetes bejelentkezéssel egész évben 9-16 óráig
Részletesebben itt!

Madárkórház: a Madárkórház Alapítvány célja elsősorban védett madarak állatorvosi gyógykezelése, állatkórházi ellátása, gyógyulásuk után a szabad természetbe való visszahelyezése. A madarak gyógykezelése 1991 óta a Hortobágyi Nemzeti Park által a Tiszafüred-Kócsújfalu határában működtetett madár repatriáló állomáshoz kötődik, ahová az ország minden részéből érkeznek sérült, beteg, védett-fokozottan védett madarak. Ezek (túlnyomó részt sebészeti) állatorvosi ellátása, utókezelése és teljes gyógyulása után, a jelenlegi feltételek között, mintegy 40%-ban visszavadításra kerülnek. A Madárkórház pályázatokból és adományokból tartja fenn magát, a röptetőkben kis kémlelőnyílásokon lehet meglesni a lábadozó ragadozó maradakat, gólyákat, és van egy kis kiállítás is.

Nincs állandó nyitvatartás. Kulcs a Pusztadoktor irodájában.
Érdeklődni telefonon: +36-30 943-5494 és +36-30 645-1868
Madárkórház honlapja
 N 47° 34,878' E 21° 9,154' 85 m [GCHORT+Madárkórház]

Mátai Ménes: itt lehet megtekinteni a magyar kulturális örökség részét képező hagyományos magyar lófajtát, a Nóniuszt. Ma már csak mintegy 450 kanca van ebből a fajtából, holott a tiszta vérvonal megőrzéséhez körülbelül ezerre lenne szükség. A Nóniusz története a napóleoni háborúk idejére nyúlik vissza, amikor az osztrák császári hadak egy Nóniusz nevű, a franciaországi Rosier-i ménesben született méncsikót többedmagával zsákmányoltak. Az állat először egy alsó-ausztriai ménesbe került, majd 1815-ben került Mezőhegyesre.
A Nóniusz fajta genetikai jellemzőinek feltérképezése a Nemzeti Kutatás-Fejlesztési program keretében indult meg a mátai ménesnél.
Hortobágy-Máta, Mátai Ménes Információs Iroda
Telefon: minden nap 8-16 óra között: +36-52 589-369 és hétköznap: +36-30 967-8006
E-mail: mataimenes@hortobagy.eu
Részletek itt!

Hortobágyi kisvasút: A vasutat 1915-ben építették. Az akkor még lóvontatásra berendezkedett vonal feladata a halgazdaság szállítási igényeinek kiszolgálása volt. Ebbe bele tartozik a haleleségnek, és maguknak a halaknak a szállítása is. A vasút később kis teljesítményű dízelmozdonyokat kapott, amelyikből az egyik máig megtalálható a vasúton. Később a környék nevezetességei miatt a turizmus került előtérbe, és a Hortobágyi Nemzeti Park vette át a vasút üzemeltetését.

Az ország legújabb 5 km hosszúságú pályával rendelkező kisvasútja teljes felújításon esett át, C-50-es típusú, a korábbiaknál nagyobb teljesítményű dízelmozdonnyal látták el, ezen kívül három darab kis méretű személykocsit is beszereztek. Több próbamenet után 2007 tavaszán indult meg a menetrend szerinti forgalom. A vasútvonal mellett tanösvényeket és kilátókat hoztak létre, így lehetőség nyílik az itt fészkelő és átvonuló madarak természetes környezetben történő megfigyelésére.

Még több infó a geoláda leírásában: GCHHTK - Hortobágy-Halastavi Tanösvény és Kisvasút geoláda

Szálkahalmi tanösvény: a Szálkahalmi tanösvény a Hortobágy pusztáira jellemző felszíni formákat, fontosabb növénytársulásokat mutatja be. A tanösvény kiindulópontja és egyben névadója, Szálkahalom egy őshalom, úgynevezett kurgán, melyet a 3-4 ezer évvel ezelőtt itt élt nomád, pusztai népek építettek. Eredetileg kultikus és temetkezési helyként, később megfigyelőpontként használták. Rajta fut keresztül az egykori debreceni-újvárosi határárok. A halom neve a két település civakodásainak emlékét őrzi, mert ez a halom mindig is szálka volt az érintettek szemében.
Megközelíthető: a 33-as főközlekedési úton a 79. kilométerkőnél

TOVÁBBI HORTOBÁGYI GEOLÁDÁK
• GCHHTK: Hortobágy-Halastavi Tanösvény és Kisvasút
• GCHTCS: Hortobágyi tankcsata
• GCHMK: Hortobágyi Madárkórház

ESEMÉNYEK
Országos Gulyásverseny és Pásztortáncverseny: a gulyások mindennapi munkájukhoz kapcsolódó versenyszámokban mérik össze tudásukat: állathajtás karámból-karámba, fülszámolvasás, karikásostor, gulyásbot használata, pányvadobás. Bemutatják öltözetüket, felszerelésüket, kutyájukat. A programot ökörfogat bemutató, népművészeti vásár és pásztorételek főzőversenye színesíti. A hagyományokból fakadóan Pünkösdkor nemes vetélkedésre hívják a táj pásztorait, lovasait, a legjobb kézműveseket, táncosokat, zenészeket; egyedülálló élményt nyújtva ezzel a Hortobágyra látogató vendégeknek.
Időpont: minden év Pünkösd hétvégéje
Helyszín: Pusztai Állatpark, Máta Mátai Ménes (Hortobágy)

Hortobágy-halastavi Kisvasút napja
Időpont: minden év június 3. szombatja
Helyszín: Hortobágyi-halastó
Információ: +36-52 589-000

Pásztorok Ünnepe - Hortobágyi Lovasnapok: a ma nagy hírű lovasnapok kezdetben (1965) csak a Hortobágy környéki pásztorok, fogatok, sportolók részvételével zajló esemény volt, mely népi gyökereit folyamatosan megtartva évtizedek alatt az ország meghatározó, egyre több látogatót vonzó rendezvényévé vált. A korunkban új lendületet vett magyar lovas élet egyre inkább sajátjának vallja nemes hagyományainak ápolását.
Időpont: minden év első júliusi hétvégéje
Helyszín: Hortobágy-Máta
Információ: +36-52 589-110
Honlap: www.hortobagy.eu

Hortobágyi Hídivásár: a több mint száz éve minden esztendőben megrendezett hídi vásár ma is országos jelentőségű, de immár nem az állatkereskedők seregszemléje, hanem tízezreket vonzó idegenforgalmi látványosság - a hagyományőrzés, a folklór jegyében.
Időpont: augusztus 17-20.
Helyszín: Hortobágyi vásártér
Információ: +36-52 589-110
Egy régi fotó a vásárról.

Megyei Vadásznap: vadász hétpróba verseny, vadászkürt fesztivál, íjász-, solymász-, lovasbemutató, vad- és halételek, egész napos show műsor. Országos kirakodó és népművészeti vásár.
Időpont: minden év augusztus végén
Helyszín: Hortobágy Vásártér, Víziszínpad
Információ: +36-52 417-447

Magyar Szürke Bikák Vására: minden év október elején tartják a "Magyar Szürke Tenyészbika Bemutató és Vásárt, és ezzel egy időben zajlik az "Országos Nóniusz Tenyészszemle és Fajtabemutató" eseménye. Ezeken a rendezvényeken lehetőség nyílik a különböző őshonos háziállatok, illetve a hozzájuk kapcsolódó tenyésztői munka közelebbi megismerésére.
Időpont: minden év október elején
Helyszín: Hortobágy, Pusztai Állatpark
Információ: +36-52 589-110

Hortobágyi Lehalászási Ünnep:
Időpont: minden év október közepén
Helyszín: Hortobágyi Halgazdaság Zrt. tóegysége
Információ: +36-52 369-110

Darufesztivál: az Európa északi mocsaraiban fészkelő darvak az észak-afrikai telelőterületekre tartó útjuk során néhány hétre minden évben megállnak pihenni a Hortobágy pusztákkal övezett nagy tavain. 2012-ben már közel 100 ezer darut számláltak a szakemberek, az őszi daruvonulás ezért nagyon különleges jelenség.
Időpont: 2018. október 20-21.
Helyszín: Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpont
Információ: +36-52 589-000

Behajtási Ünnep: az állatok behajtása a pusztáról.
Időpont: minden év október végén
Helyszín: Hortobágy falu, Vásártér
Telefon: +36-52 589-110

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Még több program Hortobágyon
Napi programok, árak
Pusztai házirend

Hortobágyi Tourinform Iroda
4071 Hortobágy, Petőfi tér 1.
Telefon: +36 52 589-321
e-mail: hortobagy@tourinform.hu

Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpont
4071 Hortobágy, Petőfi tér 13.
Telefon: +36 52 589-321 és +36-52 589-000
E-mail: info@hnp.hu
Nyitvatartás:
> hétköznap: egész évben H-P: 8-16 óráig (júl. 1 és aug. 31. között 17 óráig)
> hétvégén: ápr. 1 és okt. 31. között 10-16 óráig (júl. 1 és aug. 31. között 17 óráig)

Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósága
4024, Debrecen, Sumen u. 2.
Telefon: +36 52 529-920
Ügyfélfogadás: csütörtök 8-12, 13-16 óráig
Honlap: www.hnp.hu

Hortobágyi Nemzeti Park a Vendégvárón

Mindent felülmúló változatosság - a Hortobágyi Nemzeti Park

Pusztaromantika és gasztronómia

35 éves a Hortobágyi Nemzeti Park

A pásztorok élete, művészetük

Hortobágyi Nemzeti Park a Wikipédián

Hortobágy település a Wikipédián

Hortobágy falu térképe

Fotók Hortobágyról

BELÉPŐKÁRTYA
FIGYELEM! A Hortobágyi Nemzeti Park területére, bemutató helyeire és tanösvényeire (Hortobágy-halastavi, Górési, Szálkahalmi) történő turisztikai célú belépés csak belépőkártyával lehetséges, amely belépési engedélynek minősül.

Belépőkártya váltható:
• Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpont, Hortobágy
• Hortobágy Fogadó, Hortobágy
• Hortobágy-Halastavi Kisvasút jegypénztára
• Kaparó csárda, 33-as út nagyiváni elágazás
• Nyugati Fogadóház, 33-as út egyeki elágazás
• Szabics Kikötő, Tiszafüred-Örvény

Belépőkártya ára (2018-ban):
• felnőtt: 1.000 Ft/fő/nap
• gyermek: 600 Ft/fő/nap

Kívánunk kellemes sétát, jó időt a megfigyelésekhez és természetesen műholdjelekben gazdag eget!
K:Pisti Kirussal és *Andyval

Flag Counter
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (885 db): környezet: 4.43 rejtés: 4.13 web: 4.62 átlag: 4.39

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 - babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 + igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 + szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Anika és Ádika 2019.10.20 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tar család 2019.10.13 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.4]

Istvan98 2019.09.22 17:01 - Jelszó nélküli megtaláláskörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.40
A ládát sikeresen megtaláltam, szép rejtés, de sajnos a logbookban nem találtam jelszót.

70615753_929951564022015_483523685857099776_n 
zferke 2019.09.22 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

RékaésAdrián 2019.09.20 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VenTOmi 2019.09.10 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

varga.andris 2019.09.10 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tgusmon 2019.08.30 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Sherlockné 2019.08.24 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Megtaláltam, köszi

S-A 2019.08.24 09:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

hitamas 2019.08.22 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.39
Nagycsaládos kirándulás a Tisza-tavi nyaralás közben. Sajnos a Vadaspark áramszünet miatt(!) nem üzemelt. Azért maradt még látnivaló a környéken. :)

mariannka82 2019.08.21 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Miru 2019.08.20 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Dodó és Malvinka 2019.08.18 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

galorban 2019.08.17 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Másodjára,de meglett,köszönöm,mindig jó ide jönni! [Geoládák v2.2.5]

ballasz 2019.08.15 14:10 - Megtaláltam
Egy kicsit körbenéztünk. [Geoládák v2.2.5]

whaides 2019.08.07 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mgota 2019.08.03 11:35 - Megtaláltam
Köszi

1564824958322901637857 
Attca 2019.08.03 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Antalbeus 2019.08.01 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést!
Beus és Mirus [Geoládák v2.2.5]

anikó és máté 2019.07.29 12:21 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Kár, hogy a kilenclyukú híd nincs rendesen karbantartva. [Geoládák v2.2.5]

tivi2007 2019.07.28 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Ok.

Tyrker 2019.07.27 21:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

carmin 2019.07.25 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

DSC07640DSC07644
J&J(jppj) 2019.07.24 17:24 - Megtaláltam
Hát ezt elbambultuk, nem figyeltünk, hogy ez egy multiláda. Igy csak a hid alatti első pontot kerestük, utána lazán elbicikliztünk a második pont mellett. A rejtőre bízzuk, elfogadja-e igy találatnak.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.09.08 11:31]
tracklog alapján

sogor36 2019.07.22 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.98
Köszi a rejtést.

GeoFox 2019.07.20 19:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Dóri és Gábor [Geoládák v2.2.5]

Ruffy. 2019.07.20 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

 
hinia lux 2019.07.20 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Nagy csalódás volt ez a kilenclyúkú híd.

vikacsu 2019.07.19 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5] Nagyiékkal! :))

-Szeszter- 2019.07.19 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Végek 2019.07.19 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

loco001 2019.07.17 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Úgy emlékszem, tizenx éve mikor erre jártam nem volt így benőve náddal a híd környéke.

20190717_150615 
igilight 2019.07.06 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Mortanius 2019.07.05 17:31 - Megtaláltam
Nagyon szeretem a Hortobágyot. Csárda, vadaspark, madárkórház, tank emlékmű... Voltunk sokfelé.

Egyébként a rejteknél vertek tanyát a csónakos srácok, így mindenféleképpen beszélni kellett velük a ládáról.
Köszönöm a lehetőséget!

zs&t 2019.07.05 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Nyíregyházi nyaralásból hazafelé jövet elkanyarodtunk erre felé a családdal, hisz utoljára gyermekkoromban jártam erre. Volt aki még nem is látta ezt a páratlan vidéket, így új élményekkel gazdagodhatott. Egy finom ebéd után át is keltünk a hídon!

IMG_20190705_104733IMG_20190705_105716
Pogánypeti 2019.07.03 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról! [g:hu 1.6.2y]
Eddig még sosem jártam Hortobágyon, és mindent összevetve nagyon tetszett ez a kis község, melyben szinte minden a természetről, a természetközeliségről szól. A rejtések is egyértelműek, könnyen megtalálhatóak, nem kellett "anyonkeresni" őket...
Köszi szépen! :)

Szejbi 2019.06.28 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Tiszafüredi nyaralás ládasorozatának egyik állomása volt ez a láda. Nagyon mellé fogtunk vele. Nem volt nálunk a kinyomtatott papír, és internet sem volt. A NAVI-ba ugyan be voltak állítva a pontok, de kiderült ez kevés volt. Első pont rendben meg volt. Második ponton találtunk egy mikróládát egy bokorban, olvashatatlan névvel, ázott papírfecnikkel. Eszünkbe se jutott hogy nem jó ládát találtunk meg, gondoltuk beteg a láda. Fel sem tűnt, hogy más a láda neve. Itthon derült ki, hogy lukra futottunk ( a GC3QQB4 com-os ládát találtuk meg, a multi második pontja helyett). Kicsit nagyon kezdők voltunk, ha elfogadnád a képek alapján, nagyon megköszönnénk!!!!

[Jóváhagyta: KPisti, 2019.07.13 22:39]

IMG_6025IMG_6024
20190628_11042520190628_122506
IMG_6028IMG_6029
IMG_6030 
KálmánCsalád 2019.06.17 11:57 - Megtaláltam
Köszöni a rejtést a Kálmán Család! [g:hu 1.6.2y]

cic 2019.06.09 17:03 - Megtaláltam
Heuréka, ez is megvan! :-) [Geoládák v2.2.5]

pityulino 2019.06.09 16:39 - Megtaláltam
Levadászva Ciccel! [Geoládák v2.2.5]

Marton Zoli 2019.06.08 11:45 - Megtaláltam
Nagy volt ma itt a forgatag de sikerült szép csendben megtalálni.

H+W 2019.06.03 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ziziperec 2019.06.02 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bakkerman 2019.05.25 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtaláltuk! Köszönjük szépen a rejtést! Ágica & bakkerman :-)

KP1965 2019.05.18 08:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Szombat délelötti kiruccanás a hortobágyi ládákért, ez volt a harmadik.

20190518_08310120190518_083226[1]
20190518_083546[1]20190518_083419[1]
dobozipatikus 2019.05.08 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

caffeldorado 2019.05.04 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

nóri269 2019.04.22 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4]

Bogi és Bálint 2019.04.22 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk . Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.2y]

braunfrici 2019.04.22 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Megvagy!

MimiTiti 2019.04.21 13:17 - Megtaláltam
Ősökkel ládáztunk egy nagyot. Köszönöm a rejtést!

Pumba9 2019.04.21 13:17 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mirtt 2019.04.21 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

surman 2019.04.20 19:06 - Megtaláltam
Az első ponton megtaláltuk a jelszót, de sajnos a 2. ponton lévő ládát nem találtuk. Kérjük a képek alapján megtalálás jóváhagyását. Köszönjük a rejtést!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.06.23 16:40]

20190420_13342920190420_134715
flov3r 2019.03.31 21:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bass 2019.03.27 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

lczandris 2019.03.15 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]

Mira08 2019.03.14 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

bigfoot74 2019.03.12 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sepi28 2019.03.04 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltuk, köszi a rejtést :)

N.István és Zalán 2019.03.03 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést. A csíny feledve :) [g:hu 1.6.1x]

gabor03 2018.12.22 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Pantya 2018.12.22 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szalaij 2018.12.03 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

emiGrant 2018.11.28 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Végre sikerült meglátogatnom a híres kilenclyukú hidat Hortobágyon. Igaz, hogy lehetett volna jobb idő is, de végre sütött a nap, ha fújt is a jeges szél. A közelben valaki drónt reptetett, jaj de szeretném látni a filmet amit csinált! A ládika hamar és könnyen meglett, csak a segítséget kell lefordítani és máris könnyű! Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
traxx 2018.11.04 15:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
😀

Balear 2018.11.04 10:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
Nagyon régóta el szerettünk volna már ide jutni. A ládának a mágneses részével megszenvedtünk de a sarokban megtaláltuk.

Köszönjük:

Kincső és Csabi

kofinandi 2018.11.03 11:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Köszönöm a rejtést!

Szabi82 2018.11.02 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

FogarasiRenáta 2018.11.02 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

paul 2018.11.01 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0g]

nmárti 2018.10.27 15:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.46
Újratöltve, Debrecen felé ballagva:) Csend, nyugalom béke. Csak a fotók kedvéért álltunk meg . Köszi a rejtést!

-1
-2
 
szoe 2018.10.25 11:22 - Megtaláltam
Köszönöm

mizseicsaba 2018.10.25 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
Köszi a rejtést!

Domcsaj 2018.10.24 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
6 napos ládázós, alföldi kikapcsolódásunk hetedik ládája. Köszönjük a rejtést!

Már csak itthon vettem észre, hogy a filmesdoboz jelszavát a nagy kapkodásban nem írtam fel ( egy nagyobb iskoláskorú csapat/ osztály volt ott mellettünk, arra figyeltem, hogy a logfüzetbe írásomat ne lássák..... így a kép alapján kérem az elfogadást.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2018.12.02 19:04]

44764836_10217213543193974_417331475252248576_n 
Rospe 2018.10.22 16:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szép környezet, ügyes elhelyezés, logfüzet átlátható és igényes.
Szuper volt minden, köszönjük :)

meg van:)
os128 2018.10.22 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

antonia03 2018.10.21 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

marco04 2018.10.20 12:01 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

popperpeti 2018.10.20 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Révai család 2018.10.20 10:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Köszönjük a rejtést!

Zsókica és Lackó 2018.10.16 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

bcs723 2018.10.06 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Bejáratós túra 2. állomása.
Köszönjük a rejtést :)

BRobi 2018.10.01 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

bubac 2018.10.01 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Pogacsa1 2018.09.29 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Darules alkalmából. Köszi a rejtést!

nettykaaa 2018.09.23 17:41 - Megtaláltam
Hihetetlen, hogy a híres hídon egy forgalmas autóút megy keresztül. Mindezek ellenére napnyugtában csodálhattuk nevezetességünket :)
Netti és Pityu

noyon 2018.09.14 10:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Meglett,köszönöm!

mikopoci 2018.09.14 10:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Meglett,köszönöm!

kalmansz89 2018.08.22 13:45 - Megtaláltam
Köszönöm, megtaláltam! (:

balatom 2018.08.22 10:40 - Megtaláltam
Ott voltam, a gc.hu alkalmazást használtam és régi volt benne a letöltött adatbázis, mert a hídon egy sárga tábla volt megjelölve az első jelszórészletnek. Itthon láttam csak, hogy teljesen máshol van a jelszó első fele, ott is voltam, csak nem tudtam, hogy azt kell keresni. Kérem a képek alapján az elfogadást.

[Jóváhagyta: KPisti, 2018.08.28 13:59]

GCHORT-IMG_20180822_101804_HDRGCHORT-IMG_20180822_102040_HDR
GCHORT-IMG_20180822_104102_HDRGCHORT-IMG_20180822_104234_HDR
SandorCsaba 2018.08.21 14:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

tabletta 2018.08.19 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

TanEra 2018.08.16 22:19 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Maszat1 2018.08.11 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

IMG_20180811_120201 
vebereva 2018.08.09 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

VeberB 2018.08.09 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Heni&Gábor 2018.08.07 09:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4]

Hajdúszoboszlóról hazafelé tartva megálltunk Hortobágyon. A tank
után leparkoltunk, majd a kilenclyukú hidat néztük meg és sétáltunk a környéken. A mikro a földön kiesve hevert, igyekeztünk a leírásnak megfelelően visszarejteni.
(Hajdúszoboszlói nyaralás 8/9)

ollo 2018.08.05 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Köszönjük a rejtést!

Adalbrecht 2018.08.05 16:00 - Megtaláltam
. [Geoládák v2.2.4]

Plavi 2018.07.27 17:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.57
Hazafelé tartva a nyaralásból megálltunk egy kicsit itt is. Elsétáltunk a gyalogoshídig ahonnan teljes pompájában látszik a 9 lyukú híd. Utána még kipróbáltuk a közelben lévő gémeskutat, a gyerkőc legnagyobb örömére.

A láda viszont nem a helyén, hanem a földön hevert kiborulva. Megtaláltam minden darabját, csak az íróeszközt nem. Azt esetleg vigyen valaki ha arra jár. Kicsit, mivel filmesdobozról van szó.

Photographer 2018.07.26 16:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.63
A madárkórház parkolójában hagytuk az autót, innen gyalogosan közelítettük meg a kilenclyukú hidat és be gyűjtöttük a multi láda két pontját. Az 1. pont hamar meglett, a második pontnál egy picit távolabb volt.
Kötelező fotókat elkészítettük és indultunk is tovább az utunkra!
Köszi a lehetőséget!

20180726_16474320180726_164955
20180726_16503920180726_165336
20180726_16534120180726_165238
20180726_17261720180726_172633
evandu 2018.07.25 13:18 - Megtaláltam
masodszorra 'kis' tamogatassal 😎

kisscsaba.repair 2018.07.22 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Gerhátcsalád 2018.07.19 16:15 - Megtaláltam
Meglett köszönjük.

bani 2018.07.19 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük! Kár, hogy a hídból alig látszik vmi. :(

j_sipi 2018.07.13 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

nagyfeco 2018.07.01 16:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Koszonom a rejtest.

20180701_140123 
laas 2018.06.30 15:45 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!
Laas, Zsuzska76, Attila [g:hu 1.5.4j]

tibivegh 2018.06.24 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.86
Szép volt a környezet, megérte keresni!

ndavid42 2018.06.11 13:13 - Megtaláltam
[:1141:]
Végre itt is jártam! Megszámoltam, valóban megvan mind a 9 lyuk :) Délelőtt a halastavakat néztük meg kisvonatozással, majd következhetett Hortobágy. A híd után bejártuk a települést(volt a vonatig pár óránk), ettünk egy jó babgulyást is. 11-én jártunk itt, és már itthon láttam, hogy pont előtte nap változott a jelszó, de az appban még a régi leírás volt, aszerintit jegyeztük le (tényleg nem értettem egy pillanatra, h miért nem az a szöveg van kint az oldalon, amire én emlékszem :) )
Ha a fentiek és a képek alapján megér egy jelszónélkülit, azt köszi!

[Jóváhagyta: KPisti, 2018.06.17 18:20]

20180611_125839_00120180611_130649
20180611_13122720180611_131946
hortlada 
Nikicsu 2018.06.10 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

nfmate 2018.06.10 13:00 - Megtaláltam
Családi kirándulás. Kösz a rejtést :) [Geoládák v2.2.4]

mcmester1987 2018.05.21 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

congo 2018.05.20 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

vajasfok 2018.05.11 11:21 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm!

Angyalfiak 2018.05.01 16:39 - Megtaláltam
Rátaláltunk, köszi a lehetőséget! [g:hu 1.5.4]

N.Zs. 2018.05.01 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.37
Itt ebédeltünk, majd megkerestük a pontokat. A kirakodóvásár elég lehangoló volt. Szerintem 50 éve ugyanazokat a vackokat árulják...

IMG_8522IMG_8524
IMG_8526IMG_8528
IMG_8529IMG_8537
IMG_8538IMG_8539
lajtmann 2018.05.01 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

anettx 2018.05.01 10:06 - Megtaláltam
TFTC! [Geoládák v2.2.3]
Alföldi bolyongás - 3. nap a hortobágyi pusztában
Az ország egyik ikonikus helyén még sosem jártam, most ez is kipipálva:)
Gyors nézelődés, ládakeresés és a kötelező giccs-fotó elkészülte után haladtam tovább.

gchort-DSC03929 
kupec 2018.04.28 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

wtl 2018.04.03 12:11 - Megtaláltam
Köszönjük! Idefelé a Hortobágyi csárdában ebédeltünk, ajánom mindenkinek! A parkolóba nem voltam hajlandó beállni 500Ft-ért, inkább a körforgó után álltam meg 100 m-re a Kossuth utcában.
Köszönöm a rejtő segítségét, az első pontot elfelejtettem felírni, de itthonról nettaláltam :-)
Igényes ládaoldal, grat!

Szilágyiék 2018.03.22 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.96
Hála a segítségnek, hamar megtaláltuk.

Az nem baj, hogy kisméretű filmesdoboz, de ezekben az a "saláta"... logbook...
Ilyenbe nem írok semmit. Bocsi...

Köszönjük a rejtést!

Bagee 2018.03.17 11:17 - Megtaláltam
köszi

GeoGirl 2018.03.17 11:17 - Megtaláltam
Köszi.

G&C 2018.03.04 00:00 - Megtaláltam
"Hej, mostan puszta ám igazán a puszta!"

Meg a csarda sincs nyitva...

Kosz a rejtest.

G&C

szollosi73 2018.01.25 14:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.09
Megvan!
Útban Hajdúszoboszlóra megálltunk egy kis nézelődésre, így kihasználtam a lehetőséget, és levadásztam a ládát. Mindkét pontja gyorsan meglett. Még soha nem jártam itt, sok időm nem volt most sem, így ide vissza kell jönnöm.
Köszi a rejtést.

 
KTTNTZSDSETZS 2018.01.06 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Fehér Márton 2017.12.30 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megvan

FLAC 2017.12.30 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Megtaláltam.

Puhapracli 2017.12.27 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

salem.macska 2017.12.18 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

westmark 2017.12.07 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

erbeo 2017.11.21 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ásványvadász 2017.11.04 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Nem veszélytelen az első pont megkeresése, bár most nem volt nagy forgalom.

Ekarp 2017.10.30 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Köszönjük a rejtést! A virtuális pont begyűjtésénél észnél kellett lenni a forgalom miatt.

K-55 2017.10.29 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.21
Bővebben később.

P1400350P1400354
P1400357 
rabolda 2017.10.22 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.14
OK

Atalati 2017.10.22 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.51
Köszönöm!

cipollino 2017.10.15 14:35 - Megtaláltam
Közös ládázás Vironiával. Köszi

Vironia 2017.10.15 14:35 - Megtaláltam
Hortobágyi ládázás Cipollinóval a kellemes Őszi napsütésben! Köszönöm a rejtést.

IMG_7624 
Fringilla és Kuglóf 2017.10.15 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Megnéztük a daruvonulást, előtte begyűjtöttünk pár ládát a Hortobágyon. Köszönjük a rejtést.

Tibi1983 2017.10.10 14:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.78
Megvan. Köszönöm, hogy megmutattad! Nagyon tetszett!

20171010_14515220171010_145147
zsolty23 2017.10.09 08:18 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

TD Adventure 2017.10.01 17:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.29
A kornyezet nagyon szep, kellemes seta volt a gyonyoru oszi napsutesben. De a parkolo oktober elsejen 1200 Ft. A hidra nem volt vicces felsetalni, mert nagyon eros volt a forgalom. De ez meg csak hagyjan, legalabb leneztunk rola. A masik hidon kellemesebb volt visszasetalni. Viszont a lada koordinatajat sokan wc-nek hasznaljak. Es nagyon sok a szemet. Na ebben nem sok kedvunk volt keresgelni. De nem akartuk feladni es vegul a szemet es egyebek kozott a foldon megtalaltuk a ladat. Benne egy velhetoen hamis logbookkal, jelszo nelkul. Orias csalodas volt ebben a szep kornyezetben. Kerjuk a jelszo nelkuli megtalalast elfogadni.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.11.03 17:08]

20171001_16480320171001_164734
Arpad11 2017.09.08 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
Évek óta Járok ezen az útvonalon most, végre volt időm megállni néhány percre, Jó volt egy kicsit sétálni a környéken

ahhoj 2017.09.03 11:40 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

elina 2017.09.03 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Már kisgyerek korom óta szeretnék egyszer eljönni ide,és idén sikerült. Dunántúli lévén érdekes volt számomra az alföld és ami körül veszi. Sajnos a híd csalódást jelentett számomra, a rengeteg nádtól alig lehetett megközelíteni. A ládát megtaláltuk,de tényleg nem a legszebb látvány ami körülötte van. Ha már arra jártok a Hortobágyi Csárdába érdemes betérni. :)

Ich.. 2017.09.03 10:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.82
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zsityi 2017.08.27 12:20 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk :)

Klari2006 2017.08.23 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Sánta8 2017.08.23 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pinyóék 2017.08.20 12:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Megtaláltuk, köszönjük. Sajnos ezen a napon az eső elmosta a Hídivásárt :(

GGABI 2017.08.19 13:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KZT 2017.08.16 17:41 - Megtaláltam
Köszönjük

tapisomi 2017.08.14 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
köszi

katika59 2017.08.07 12:00 - Megtaláltam
Jó időben, nem nagy melegben megtaláltuk.

kisdavid1107 2017.08.07 08:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pihe 2017.08.05 11:43 - Megtaláltam
Headshot! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ferikov 2017.07.29 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Megvan, köszönjük a lehetőséget. Talán a hídon lévő jelszó részlet kicsit feleslegesnek tűnik, nagy forgalomban kisgyerekkel nem éppen stresszmentes a hídon való átkelés. Köszönjük, Johanna, Ákoska, Ferenc

JöMö 2017.07.29 08:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk Csabával :-) GPS nélkül.
köszi!

hajnalmadár 2017.07.27 14:20 - Megtaláltam
Nagyon szép volt, köszi!
Ceruzát nem találtunk benne, ezért vágtunk egyet méretre.

kovtom72 2017.07.24 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Fiunkat vittük a madármentő táborba, és akkor cserkésztük be a ládát. Sajnos a tábor nem jól sikerült, de a 9 lyukú híd és a környék gyönyörű.

FAdTi 2017.07.23 11:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.63
Köszi megvan.

Spangarázs 2017.07.22 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.20
Útban a Campus fesztiválra begyűjtöttük!
Köszi a rejtést!

azimee 2017.07.05 19:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gumba33 2017.06.28 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.18
Köszi a rejtést.

acsi53 2017.06.13 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Köszi szépen a rejtést!! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BlackCat 2017.06.05 17:00 - Megtaláltam
:)

ricsivivi 2017.06.05 13:38 - Megtaláltam
köszi!

pefoldes 2017.06.05 12:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mokubean 2017.06.04 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltuk koszonjuk

csibot 2017.05.28 14:36 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.
Külön hála a segítségért:)

IMG_20170528_145531 
Bányai család 2017.05.27 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A hídon valóban vigyázni kell!

IMAG1841IMAG1842
art 2017.05.25 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Köszönjük. A kicsik még aludtak az autóban, de az állatokat már ők is megnézték.

WP_20170525_14_44_47_Pro 
Hugi87 2017.04.29 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0u] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2017.04.29 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tóth Piroska 2017.04.27 15:00 - Megtaláltam
::))

KPisti 2017.04.23 00:00 - Egyéb
Ma 15 éves a geoláda! :-)

Skultéty család 2017.04.18 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Köszönjük.

IMG_0024 
Tuareg79 2017.04.17 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Juju 2017.04.15 17:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kacci 2017.04.15 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

eva74 2017.04.15 14:43 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

IMG_8831 
bumbika 2017.04.14 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltuk!

Shootzu 2017.04.10 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

NaSza 2017.03.24 12:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Hajdúszoboszlóra menet egy rövid megállás. :)

stmester 2017.03.24 12:20 - Megtaláltam
Pont vissza raktam a második ponton a rejtést amikor kedves kessertársak jöttek és ők is Hajdúszoboszlóra menet álltak meg a hídnál.

P1020336P1020340
bence máté 2017.03.12 21:48 - Megtaláltam
ok

vacakos 2017.03.05 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

horvathzs 2017.02.18 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szaboneki 2017.02.18 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Hortobágy, amit mindíg szidok, hogy nincs ott semmi de ez a semmi mindíg visszahív, jó itt nosztalgiázni. Gyermek koromat töltöttem itt és a környéken

TothTi 2017.01.08 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

baranyaifiú 2017.01.07 13:00 - Megtaláltam
OK!

tmolli 2017.01.07 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

lyzX 2016.12.30 12:23 - Megtaláltam
Köszönjuk!

blezs 2016.12.30 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Paszternák 2016.12.04 13:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Köszi

Gergo 2016.11.04 23:59 - Egyéb
Sok sok (12) éve találtam itt egy ládát ami még odébb volt azt hittem ez egy másik csak most hogy regisztrálni akarom látom hogy ez az ami már megvolt.

Mindenesetre a multi első részét begyűjteni nem biztonságos. Egy gyerek a nyakban többi libasorban utánam közben szembe jönnek az autók. Szerintem lenne jobb hely is a környéken. Pl új híd.

Üdv Gergő

mamli 2016.11.01 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.68
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

danpan 2016.10.31 16:21 - Megtaláltam
Ma a 3. ládánk. Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

LngTom 2016.10.27 16:01 - Megtaláltam
LngTom (és családja) megtaláltuk, a Toth Team segítségével. Köszönjük a játékot... :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

alexp 2016.10.22 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Köszönöm a rejtést.

K.Ákos 2016.10.22 13:22 - Megtaláltam
Sajnos a nézelődő emberek miatt nem tudtam megkeresni és később már nem értem rá de az első pont meglett.
kérem a képek alapján a találat elbírálását. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: KPisti, 2016.11.24 10:59]

GCHORT_20161022132648.jpgGCHORT_20161022132704.jpg
Emese62 2016.10.22 08:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Imádtam ezt a helyet! Dömötör napi behajtáson voltuk! Jövőre újra jövünk! A hí jó állapotban van annak ellenére hogy igen nagy rajta a forgalom!

IMG_1804IMG_1959
IMG_1951IMG_1819
IMG_1854IMG_1890
Göde 2016.10.13 07:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Tegnap óriási daruhúzás, ma még egy kosárnyi harmatos szíki csiperke. Hát kell ennél jobb kincskeresés?!

huMSTS 2016.09.29 15:40 - Megtaláltam
Gyors ládázás két vonat között, köszönet érte!

P9290112P9290115
Kanton család 2016.08.23 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Köszönjük a rejtést.

tiktak 2016.08.16 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Rendben meglett!

zolikj 2016.08.16 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Bozsernyikusz 2016.08.16 10:30 - Megtaláltam
Megvan , köszönöm a rejtést! :)

wodorka 2016.08.13 09:50 - Megtaláltam
Nem túl jó a szűk, forgalmas hídon keresgélni, főleg gyerekekkel... De találkozni más kesserekkel jó!

Fakopács 2016.08.12 13:00 - Megtaláltam
ok.

Marpad 2016.08.07 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.20
Debrecen felé....

h725 2016.08.05 20:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt. Nagyon szép hely. Az összes lehető programra nem volt időnk, mert azért a környéket is bejártuk picit. A lovaskocsizás nagy élmény volt, ajánljuk mindenkinek. A hídon a logolás nem veszélytelen, csak óvatosan. Mi még első este, már sötétben gyűjtöttük be a jelszórészleteket. Köszönjük a rejtést !

Vali, Zsolt

Lovaskocsin
 
bazsoka 2016.08.01 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

astacus 2016.07.31 13:00 - Megtaláltam
ok

csorics 2016.07.29 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Endresz_család 2016.07.27 13:00 - Megtaláltam
A múlt évi osztálykirándulás emlékére ismét eljöttünk Tiszafüredre a családdal. Onnan már csak egy ugrás a Hortobágy...
Ez a nyaralásunk hatodik találata.

A párommal utoljára úgy húsz éve jártuk a Hortobágyon, akkor még kerékpáral Veszprémből. Most családostul érkeztünk. Sok dolog megváltozott, de a híd a régi! :-)
Kombinált belépőt váltottunk, így megtekintettük a csárdamúzeumot, az út túloldalán lévő másik két kiállítóhelyet és a látogatóközpontot. Ez utóbbit nagyon nem értettük, olyan, mintha az uniós lóvét sürgősen el kellett volna tapsolni valami csilli villi krómosra. Na mindegy, a többi klassz volt. Az ebéd is, a csárdában! :-)

Köszönjük.

IMG_4346IMG_4375
IMG_4365IMG_0563
IMG_4359 
g-tabe 2016.07.26 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
De: véleményem szerint fölösleges a multi. A második pont elég lenne rejtésként. A hídon nagyon veszélyes a gyalogos közlekedés! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

BLUEway💙2016! 2016.07.25 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Mai NR1 ládánk! THANKS very much! :-) Nagyon SZÉP a hely, szuperül kiépítették a 9lyukú híd környékét és nem hiába jönnek ide sokan külföldről (is!) gyönyörködni benne! :-) A fahídról lehet igazán jól szemügyre venni - és megcsodálni! - a kőhidat, a környezetét + a zegzugos Tiszát, sőt még tavirózsát is lehet látnia nádas körül. Igényes a weboldal és a rejtés mód is tetszett.

20160725_17042220160725_171922
20160725_17141720160725_172356
20160725_17410920160725_170925
20160725_17004020160725_170408
20160725_16595020160725_171037
20160725_17131920160725_171356
20160725_16531620160725_170837
20160725_174657 
fodina 2016.07.21 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

MaryTibi 2016.07.20 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.78
Köszönjük! Levadászva! :)

T+P+L 2016.07.19 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
A Hortobágyra jöttünk egy kis családi kirándulásra.

kia71 2016.07.18 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Murmogoek 2016.07.08 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

eddy66 2016.06.25 15:00 - Megtaláltam
E.ON Délibáb Mountainbike Maraton után kis keresés. A tábla autóból is leolvasható, nem fontos begyalogolni, persze ez csak utólag derült ki számomra :) . A mágneses megoldás ötletes.

DSCF600444DSCF600777
Frentzen 2016.06.20 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Útban hajdúszoboszlói nyaralásunk felé.

Tomcsi20160620_122232
zsupisti 2016.05.28 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nzsolt 2016.04.24 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Valamikor gyerekkoromban jártam erre, most jó volt újra látni. Köszönöm a rejtést!

bekeny 2016.04.23 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]

ocsike78 2016.04.23 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam a kihajtási ünnepen. Köszi a rejtést. :)

Detty & Zoli 2016.04.19 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Hajdúszoboszlói wellness hétvége hetedik állomása, ezt már hazafelé, a Hortobágy felé kanyarodva kerestük meg.

Mivel Atika elaludt az autóban, ezért csak Vikivel kettesben kerestük meg ezt a ládát.

Köszönjük a rejtést.

Detty & Zoli + Viki és Ati

WP_20160419_025WP_20160419_031
WP_20160419_032WP_20160419_033
robinbird 2016.04.10 16:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.37
A híd kissé veszélyes ahhoz, hogy gyalogosként besétáljuk a táblához, de túléltük :) Viszont a második ponton minket nagy veszteség ért, a ládához való lehajláskor kisfiam zsebéből kiesett a mobil telefonja, egy régi kis samsung la fleur telefon, amiben SIM kárty asem volt, csak zene hallgatásra használta, meg video készítésre. Hiába mentünk vissza megkeresni, már csak hűlt helyét találtuk. Így szomorúan telt a nap második fele.
A rejtés viszont ötletes, köszönjük.

senorita 2016.04.10 16:06 - Megtaláltam
Az első ponthoz nem mehettunk be mert apaek veszelyesnek allitottak [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ha8lls 2016.04.04 12:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Köszönöm!

Csg12 2016.04.02 17:00 - Megtaláltam
Debrecenből hazfelé. Köszönjük a rejtést!

Frankie Family 2016.03.26 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük az újabb családi élményt! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

yohee 2016.03.24 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük.

Racz Norbert 2016.03.19 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtest

laszloze 2016.03.19 16:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)
A hosszú hétvégénk végén hazafelé indulva kerestük fel ezt a ládát. :)

kismaczu 2016.03.16 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Köszönjük a fáradozását a rejtőnek.A hídon a rejtést elág veszélyes megközelíteni.

 
Zsolt34 2016.03.15 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

timken31 2016.03.15 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hanita12 2016.03.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Nagyon ötletes!

Cszoli 2016.03.04 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bogi és Zoli 2016.02.21 11:11 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Atis87 2016.02.20 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Puzzle Apartman Gyula 2015.12.27 14:24 - Megtaláltam
Gyors találat a mai ködös időben. Köszönjük!

ther 2015.10.25 15:41 - Megtaláltam
megtaláltam, részletesen később...

zsivla 2015.10.24 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

csercsal 2015.10.18 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk ! Köszöni a "csercsal". [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dr.is 2015.10.03 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2015.09.20 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
11/7.Hajdú megyei ládatúra.

A tegnapi verőfényes napsütéses nap után, borongós, esős időben érkeztem Hortobágyra.
A ládaoldal leírása igényesen összeállított, rengeteg információt és olvasnivalót nyújt.
Régi vágyam teljesült, hogy végre láthattam a világörökség részeként is számon tartott hidat. Hangulatos a híd környéke a kedves szobrokkal, a vásárosokkal és a közeli madárkórházzal. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

dino86 2015.09.18 14:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

melinya 2015.09.18 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. dino86 segítségével :-)[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

szicsu 2015.09.12 19:00 - Megtaláltam
Köszi

Ildi76 2015.09.12 19:00 - Megtaláltam
Tokaji pihenésünk alkalmával felkerestük Debrecent. Késő délután gondoltunk egy merészet, hiszen csak egy ugrás Hortobágy. Mikor megérkeztünk teljesen elájultunk, örömünk határtalan volt, hogy ide is eljutottunk. Valljuk be Dunántúl nem éppen a szomszédban van, és a hegyekhez, dombokhoz szokott embernek különleges az itteni táj. Még egy ladikost is sikerült kifogni, így egy kis csónakázás is belefért. Hatalmas nagy élmény volt ez a pár óra amit itt eltölthettünk.

szdani96 2015.09.12 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Láttuk a kilenclyukú hidat. [g:hu 1.5.2a] [wapon beküldött szöveg]

lucannuss/Debreceni Nyuszik 2015.09.02 07:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.60
Reggel munkába menet:)
Köszi
Debreceni Nyuszik

Terdik Család 2015.08.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.76
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

 
nagynorbe 2015.08.23 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

DonPepe 2015.08.21 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.89
Szia köszönjük a rejtés a nagy Hortobágyi hídi vásárkor ejtettük a multit is, kellemest a hasznossal. :)

Üdv
Réka és Pepe

réka97 2015.08.21 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Jó rejtés, tetszett! 😊 Köszönöm.!

túráZoo 2015.08.20 19:53 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

baggio 2015.08.16 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

NyuszMusz 2015.08.15 18:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Eszti és Robi 2015.08.15 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Robi még sosem járt itt, most pótoltuk, tetszett a környék!

SünVeedee 2015.08.14 01:00 - Megtaláltam
Közszönjük a rejtést!
Perszeidák nézés apropóján jöttünk el több családilag a Hortobágyra, remélve, hogy itt elég jó "körbelátásunk" lesz! Volt; és hulltak a csillagok bőven.
Amikor kevésbé lesz meleg, újra visszajövünk most már szét is nézni napközben is!

Mészáros Róbert 2015.08.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.54
Köszi a rejtést

Tomi&Ancsa 2015.08.13 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk Köszi a lehetőséget.Ancsa, Tomi, Dominik [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Szabó família 2015.08.08 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

TáboryElemér 2015.08.04 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük!

Bovkati 2015.08.02 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

paulangos 2015.07.31 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hoops & Yoyo 2015.07.30 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltuk, aztán egy jót kajáltunk. Köszönet.

Hoops & Yoyo 
angyall 2015.07.20 00:00 - Megtaláltam
A legnagyobb melegben, de meglett! :)

Bob&Bobek 2015.07.19 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Köszönjük a rejtést!

kosbor 2015.07.16 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

hovirag 2015.07.16 00:00 - Nem találtam meg
Csodaszép napot töltöttünk Hortobágyon, amit aztán egy csodaszép éjszaka követett a gyönyörű, csillagos égbolt alatt. Szuper képekkel és sok-sok élménnyel gazdagodva tértünk haza.
Köszönjük a rejtést!

[Elutasította: geocaching.hu, 2015.09.02 16:41]

Aurashark 2015.07.11 19:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megtaláltuk, köszönjük!
GáTiKaCsa (Gábor, Timi, Kata, Csabi)

maxxtro123 2015.07.11 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Köszi!

Palog 2015.07.11 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Köszönjük!

tapiapi 2015.07.08 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Nagyon jo hely, jo rejtes.

Nargoth 2015.07.04 14:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.87
A Hortobágyi Lovasnapokra látogattunk ki, közben szedtük össze a pontokat. Régóta szerettem volna megnézni már, szóval nekem nagy élmény volt! :)

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

rosie 2015.07.04 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Adam SKY 21 2015.07.04 14:29 - Megtaláltam
Köszönöm
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mariannaaa 2015.07.03 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Egy nagyon nagyon finom ebéd után a Hortobágyi csárdában (birkapörkölt és kacsacomb) kerestük meg a ládát. Köszönjük a rejtést! Mariannaaa és Kompaktor

kompaktor 2015.07.03 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.77
A Csárdában elköltött remek ebéd után felkerestük a híres-neves hidat. Jó néhány fénykép elkészítése után levadásztuk a pontokat. Sajnos mi is tapasztaltuk, amit a rejtő írt, miszerint nem mindenki lassít a hídon. :-/ Ez azonban összességében nem rontotta el az élményt.

Ahogy látom, a láda nincs már fenn a .com-on, így a címből a "+C" akár el is távolítható.

Köszönjük a rejtést!

stopo 2015.06.20 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GYEZegzug 2015.06.17 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.58
Megtaláltam. Köszi szépen a lehetőséget.

 
navigaator 2015.06.15 00:00 - Megtaláltam
-

5N 2015.06.07 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.96
A táblát már a hídon áthajtáskor sikerült leolvasni.Szerencsére a ládánál nem volt senki,így az is könnyen meglett.Kevés dolog bosszant annyira,mint a fizetős parkolás,de a motornak köszönhetően ezt is megúsztuk.

macskarem 2015.05.29 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Köszönjük!

V_Gabor 2015.05.23 14:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.22
Könnyű találat, az eső elől a híd alá bújtunk.

Köszönjük:
Mónika és Gábor
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
donbosco 2015.05.17 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Logbook teljesen betelt, mi már nem tudtunk logolni.

plecs 2015.05.16 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.14
A ládika rejtése nem igazán nyerte el a tetszésemet, de azért köszönjük!

BubaGC 2015.05.16 15:20 - Megtaláltam
:-)

kilali 2015.05.15 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.80
Köszönöm a rejtést.

helymimi 2015.05.02 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Debrecenből hazafelé 3. ládaként. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

helmwige 2015.04.25 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.62
Szintén a kihajtásnapi ünnepségen, és pont úgy járva, mint riasztos csapata :D . Csak nálunk a termetes asszonyság kiegészült egy leányzóval, és együtt ücsörögtek, szúrós szemmel nézegetve minket. Kétszer vissza is kellett mennünk, mert nem akarták elhagyni a terepet :): Köszönjük a rejtést!

Katulyakutatók (ex riasztos) 2015.04.25 14:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő fáradozását!
Fényképek később. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Éppen a kihajtási ünnepség kellős közepébe csppentünk, így sikerült a hídra feljutni, mielőtt a forgalom részére újra megnyitották. A 2. ponton, a rejtekadó objektumon ült egy testes asszonyság. Melléültem és óvatosan tapogatóztam a láda után. Féltem, hogy félreérti a helyzetet és pofonvág vagy ellenkezőleg, biztatni fog, hogy tovább is tapogassam. egyik opció sem tűnt kívánatosnak. Szerencsére a láda feltűnés nélkül meglett. Logolás után már az unokahugival rakattam vissza, biztos ami biztos.

 
gazol 2015.04.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megtaláltuk! Köszönjük!
Garaba Andi és Zoli

Zoliniki 2015.04.12 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Szép hely

Dawson 2015.04.12 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.88
Nikivel :) Köszi a rejtést :)

SzabEdAn 2015.04.07 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2015.04.07 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bakk család 2015.04.06 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Szép környezet csak ne lett volna ilyen hideg. Köszi

 
acsaba 2015.04.05 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltuk! Köszönkük a rejtést!
Szilvi, Csaba

Wilka74 2015.04.02 16:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.74
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Nem teljesen értem a multi-mivoltát, de a környezet még mindig fantasztikus.

Pepe 2015.03.27 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Útban a Nyíregyházi ládatisztogatás akcióra.

petersz79 2015.03.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megvan

Gabó és Zoli 2015.03.08 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szulez 2015.03.01 11:00 - Megtaláltam
Télbúcsuztató családi hétvége Debrecenben és a pusztában.
Köszönjük a lehetőséget!
Zoli, Helga, Barnabás, Mártika, Bíbor

 
ttjuli 2015.02.22 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Kedvenc hidam.

Dömemama 2014.12.10 12:20 - Megtaláltam
Köszönöm.

PiLaRiBá 2014.11.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
Köszi :)

gabocza 2014.10.27 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Postica 2014.10.17 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
A Hortobágyra érdemes kimenni! Vigyázz a hídon: nagyon szűk, balesetveszélyes!

Vgyuri 2014.10.17 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
A logfüzet majdnem teli van, 2-3 hely maradt, jöhet a pótlás. Hortobágy szemerkélő esőben is gyönyörű.

A nagycsárda állapotára vonatkozó 'legfrisebb' 2009-es jelentést aktualizálni lehetne, a csárda teljes funkcionalítással működik. Újdonság a Csárdamúzeum.

Köszönöm a rejtést.

Mary Lou 2014.10.04 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Hortobágyi bikavásár után ládázgattunk egy kicsit. Köszönjük a rejtést!

 
BöbeSanyi 2014.08.31 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mykiboy 2014.08.29 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést.

JAck:66: 2014.08.28 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
1153, megérett a meggy.

kleinm 2014.08.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Megtaláltuk!

ÉviLaci1221 2014.08.21 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.60
Megtaláltuk: Zsomborka, Dani, Tündi, Évike, Laci
Köszönjúk a lehetőséget

reprocesszor 2014.08.21 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Nyaralás közben.
Köszi!

Jevica és Gyuszi 2014.08.21 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Szemán 2014.08.20 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Köszi!

4D1Z 2014.08.20 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.77
A hídi vásár alkalmával,és egy kis kalamajkával+segítséggel ezt is kipipálhatjuk.Köszi a rejtést és örök hálám!!

majormezei 2014.08.20 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Karbonade 2014.08.18 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

FutuRobi 2014.08.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Köszönöm a rejtést :)

KTamas51 2014.08.16 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

micskarpati 2014.08.14 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Az első ládánk! Köszönjük az élményt!

igelkott 2014.08.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.27
A második ponton igen nagy a mugliveszély, így a sietségben a com-os ládát találtuk meg, mint utólag kiderült.

[Jóváhagyta: KPisti, 2014.09.08 00:08]

 
geodeta 2014.08.12 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bubbantó 2014.08.11 13:10 - Megtaláltam
Hajdúszoboszlóról hazafelé álltunk meg a hortobágyi ládákat megkeresni a tikkasztó hőségben. A hídon lévő jelszórészlet megszerzése a forgalom miatt nagy figyelmet igényel, de megoldható. A második pont leírása többet segített, mint a koordináta, a műszerem ugyanis kb 12 méterrel máshová mutatott. De a siker nem maradt el.
Köszönöm a lehetőséget.

A logbook betelt, nálam sajnos nem volt pótlap, a következő kessertárs vihetne!

gyöngyfűző és párja 2014.08.08 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Egy kellemes séta keretében megkerestük a ládát is.

v8karoly 2014.08.07 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.02
Köszönjük a rejtést! Nagyon szép hely, bár a jelszórészlet kicsit veszélyes helyen van az autók miatt :/

acelgirl 2014.07.31 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ellfelek 2014.07.29 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Hortobágyi motorozásunk második pontja. Na jó az utolsó... :) Nagyon szépen ki volt építve a hely, tetszett a híd, a kiépített tér, a kirándulókat szállító busz, a kulturált éttermek. Igen ettünk, szürke marha gulyást, bivaly gulyást, és én sült kacsa combit lila káposztával.
Feltankoltuk magunkat, majd a motorokat, s mentünk pár száz kilométert hazafelé, ahol már csak egyszer áztunk el, de rendesen. :)
Köszi a rejtést!

 
derzs bő 2014.07.29 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.53
Nagyon tettszett a rejtés és a környezet is!
Köszönöm.

pazsit 2014.07.28 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.60
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

KPisti 2014.07.18 14:17 - Egyéb
Gratulálunk koppanymarinak, a geoláda 1000. megtalálójának!

Henriette0117 2014.07.18 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Nagy élmény volt!:-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

koppanymari 2014.07.18 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ládafürkész 2014.07.15 16:40 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Travo 2014.07.15 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. NXL [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCHORT_20140715154142.jpg 
fodorka59 2014.07.14 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltam, végre. Köszönöm. Először egy com-os ládát, ami kicsit összezavart. Nagyon szép a Hortobágy most is, mint máskor.

Soma00 2014.07.13 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Köszönjük a rejtést!

Dosza 2014.07.09 16:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést, nagyon tetszett a helyszín! :)

Nervas 2014.07.05 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Köszönet a rejtésért.

profán-pofák 2014.07.05 14:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget.
Itt még gyermek koromban jártam utoljára, de nem sokat változott. Szép most is. Az első pontot közelítve láttunk egy lovas csapatot,akiket egy korhű ruhába öltözött csikós (betyár?) vezetett. Kissé anakronisztikus kép volt amikor a csikós előkapta mobilját. :-)) No meg az is, hogy cigány a csárdában a Quimby együttes Most múlik pontosan című számát húzta. :)
A hídon levő pontot elég izgalmas volt megközelíteni. Ugyanis, ha autók jönnek-mennek a hídon a gyalogos ember eléggé veszélyben van. De sikerült fogni egy szünetet, amikor berohantam a táblát leolvasni, majd egy gyors fotó és kirohanás következett.
A második pont már kényelmesebb volt. Nagy ötlet a rejtés. Leül az ember pihenni és közben keresi ládát. :)

 
KPisti 2014.07.03 17:00 - Egyéb
Már csak 8 megtalálás és meglesz az 1000. logolás!

Geoléda 2014.06.29 23:59 - Megtaláltam
ok

Párduc50 2014.06.29 15:30 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget! A híd valóban szűk és forgalmas, kívülről nagyszerűbb élmény :-)

czmauber 2014.06.29 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.05
Hát ide is eljutottunk! :) Köszönjük a rejtést! Azért meg kell mondanom, hogy a sárga tábla elég "vicces" helyen van... Biztos mert vasárnap volt, de elég sok autó jött-ment, gyerekekkel egyszer vállaltam csak az utat át a hídon, utána inkább magam mentem a második pontért (vissza, mert rossz oldalon keresgéltem).

Hegedüs Zsuzsa 2014.06.21 08:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
A híd egy kicsit forgalmas.
Köszi a rejtést.

 
jutics 2014.06.21 08:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Köszönöm a rejtést! :)

 
szomi 2014.06.14 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.41
Végre sikerült ide is eljutnom. Köszi a ládát.

M&ZS 2014.06.09 20:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Zsoland 2014.05.24 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Egy szép nap első megtalálása.

BoGár 2014.05.23 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Nagy gyerekcsoport ült a tetőn, így kicsit kétséges volt, hogy sikerül-e odajutnom, de végül leléptek. A rejtés nagyon jó.

gzg 2014.05.18 13:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Köszi a lehetőséget!

csrobi 2014.05.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.20
a táblás rész kicsit necces ha jön a egy traktor,de jó volt :)

Lehetetlen 2014.05.02 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
A ládát megtaláltam, de nem volt benne a jelszó. A rejtő segítségével rájöttünk, hogy a com-os ládát találtam meg ami pont oda lett elrejtve. :(
Figyeljetek oda, hogy a megfelelő ládát találjátok meg. :)
Köszönöm a rejtő segítségét!

Macska-Bagoly 2014.05.02 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Megtaláltuk egy családi kirándulás alkalmával. Ez volt a harmadik ládánk ezen a napon GCHMK és GCHTCS után. Kezdett viharossá válni az idő, de végül megúsztuk az esőt. Köszönjük a rejtést.

zsuzska74 2014.05.01 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vastagj 2014.05.01 10:45 - Megtaláltam
Kellemes hétvégi kirándulás első állomása. Köszönjük a rejtést!

Cseliboy 2014.04.26 16:55 - Megtaláltam
köszi a rejtést.

Baby-m 2014.04.26 16:52 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

laszlo85 2014.04.19 11:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0o] [wapon beküldött szöveg]

Bugár-orienteering 2014.04.04 13:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Budapestről Hortobágyon át Nyiregyházára menet megtekintettük a csárdákat és ellátogattunk a Madárparkba.
Láda rendben.

Zsombor111 2014.03.29 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.64
Gyönyörű hely, Köszönöm a rejtést

takacsimre 2014.03.24 09:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

Bódi család 2014.03.23 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

t_zlee 2014.03.09 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.86
Debrecenből hazafelé. Köszi a rejtést

galgo 2014.03.02 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Segítséggel, kis keveredéssel a com-os ládával, de rendben.
Köszönet a rejtőnek!

EU-s pályázatos nyílt napon kerestük a közeli pontokat.

Köszi:

galgo és era

IREBA 2014.02.23 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.38
Köszönöm a rejtést.

 
Pilis50 2014.01.27 12:40 - Megtaláltam
Séta a hóban.

 
erdei csiperke 2014.01.26 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Ok

tszabi 2014.01.19 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 1.00
megvan...

Zéboy 2014.01.12 14:49 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.45
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2014.01.12 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz a lehetőség

13 2013.12.31 17:28 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

winteam 2013.11.10 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
megvan!
Debrecenbe tartva vadásztuk le, a hídnál a csárda zajos és füstös volt, továbbállva Debrecen előtt álltunk meg Látóképnél, na ez már csárda a javából :-)
Jó érzés volt a híd mellett sétálni a szép novemberi napon.
köszönjük a rejtést.

 
Futrinka és Pippó 2013.11.02 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.64
Többször is kirándultunk már ide, örültünk a ládának. :)

vándor székely 2013.10.31 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

SirLes 2013.10.30 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.33

Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]

Feleségemmel Debrecenből hazafelé menet kerestük fel a ládát. Az idő gyönyörű, ember kevés volt, így kellemes volt sétálgatni. sulthan 2013.10.27 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Őszi szünet keretében erre kirándultunk. Gyönyörű időben, csodálatos tájon.

Pure_NZ 2013.10.26 16:25 - Megtaláltam
Ok

baloghzoli80 2013.10.26 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk!Köszönjük szépen!

Virágom 2013.10.26 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Igazán szép hej, köszönjük a rejtést!

Violám 2013.10.26 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Közös találat a többiekkel. Köszönet érte!

Csirimojo 2013.10.24 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Még sikerült elcsípni néhány vonuló darucsapatot is. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Gorkii 2013.10.24 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

VaVi 2013.10.23 00:00 - Megtaláltam

köszi :)ystray 2013.10.22 16:00 - Megtaláltam
MEgvan :)

Pibo 2013.10.21 00:00 - Megtaláltam
Köszi...

Wheatley Clone 2013.10.20 00:00 - Megtaláltam
Könnyed találat vasárnap délután.
Köszi a rejtést!

olahtamas91 2013.10.19 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
A daruünnep alkalmából jöttünk, és kerestük meg a ládát. Sok jó programon vettünk részt.

Coooper 2013.09.28 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

safc 2013.09.07 18:40 - Megtaláltam
Köszönöm! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

donkardos 2013.09.07 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

MJANEZ 2013.09.07 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.51
Megtaláltam!! :-) Köszönöm a rejtést, és a lehetőséget!
T.F.T.C. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

 
rétihéja 2013.08.25 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Kaland volt autók közt, menet közben biciklivel leolvasni a táblát. A nagy felhajtás csökkenti a gyönyörű hely élvezhetőségét. Köszi

hg4ggv 2013.08.25 12:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Gombai Vadászok.

űrkuszmusz4 2013.08.24 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megvan! Nagyon köszönjük a lehetőséget.

Kincsvadászó Kalózok 2013.08.24 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Megtaláltuk! Köszönjük az invitálást!

Blue Mali 2013.08.24 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.00
Köszi a rejtést.

Feleségemmel Piroskaa1-el, húgommal Viviennel, és sógorommal DjGolyóval
történt hortobágyi ládázás keretében elkövetve.

Jó kis nap volt, érdekes helyszín, rég még nagyapámmal voltunk itt.

Sajnálom, hogy Hortobágy, mint csatorna, folyó? itt elég szemetes.

Sógorom egyből megtalálta a rejtett kis mikrót, igazi kesser született :)

Köszi az élményt.

DjGolyó 2013.08.24 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 1.00
Köszi szépen a meg találás számomra tökéletes volt mert elsőre rá nyúltam és ez volt az első ládám is KÖSSZI

njani55 2013.08.23 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltuk Katival első debreceni látogatásunk alkalmával, a halastavaktól jövet.Kösz a lehetőséget.

családok közt 2013.08.21 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Taki- 2013.08.19 07:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
-Mike--val közösen.
Köszi.

-Mike- 2013.08.19 07:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.67
Budapestről érkezve, nagykállói hosszú hétvégén, a Hortobágyon és Debrecenben elkövetett ládázás második állomása. Gyerekkorom óta tudtam a hídról, mégis most jártam itt először. Innen mentünk tovább a halastavak és a kisvasút felé.
Köszi, hogy rejtettél itt!

A hid
brunnyer 2013.08.17 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.23
megtaláltuk:)

Tank86 2013.08.16 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Már évek óta meg akartam nézni a hidat de valahogy soha nem vitt arra az utam, de most hogy a Tisza-tónál voltam, onnan már nem egy nagy távolság, megnéztem. :)
Köszi a rejtéseket a 2. pont nagyon ötletes! :)

norgraph 2013.08.15 17:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltuk! Köszönjük!

Petyabá 2013.08.14 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
2007-ben valahogy sokkal magával ragadóbb volt az egész. Sajnos mára teljesen magáévá tette a túristamaffia.

fa-peti 2013.08.14 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Hüsecsalád 2013.08.11 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

szilvasii 2013.08.07 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Megvan. Köszi a rejtést.

Cica1022 2013.08.07 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Igaz, hogy a hőségriadó miatt erre a napra nem javasoltak randevút adni délre a Hortobágyra, de ez nem randi volt :)

negyesigabor80 2013.08.05 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

krizsiék 2013.08.03 21:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Elekék04 2013.07.31 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Kvarcusz 2013.07.31 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltam!

krisskamion 2013.07.30 08:55 - Megtaláltam
farkas_e-vel és a lányokkal

farkas_e 2013.07.30 08:55 - Egyéb
2007-ben már megtaláltam anyával, azonban most sem lehetett kihagyni, ha már Kriszt a Hortobágyra szólította a munka!
.com-os és .hu-s ládák vegyesen voltak a nap során, ez a 13/5.
Köszönjük a rejtést!

beuuu 2013.07.29 00:00 - Megtaláltam
tlov si nebmezek a rám sé maltúyn ála, gelynét sé :)
CTFT

Rsp 2013.07.28 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.21
Debrecenbe menet inkább ezt az utat választottuk, mint az autópályát, így végigjárva a Hortobágyot. Sajnos tikkasztó kánikula volt, így nem sokat időztünk a környéken, talán majd legközelebb.

Norbee97 2013.07.27 14:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.34
Megtaláltam! :)
Közben egy öregember hidat rajzolt a második ponton. (Szó szerint! :D)
Én ott keresgettem mellette, ő persze meg is kérdezte, hogy mit keresek. Annyit mondtam, hogy egy játék.
De a rajzolás jobban érdekelte. :) [g:hu 1.4.28e] [wapon beküldött szöveg]
23.

Hepur 2013.07.22 19:19 - Megtaláltam
ok

nanocsip 2013.07.22 11:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Köszi!

Jávorszkiak 2013.07.20 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.36
A hídon lévő jelszó részletet könnyen megtaláltuk, azonban a mágneses mikroládát - utólagosan segítséget kérve a rejtőtől megtudtuk, hogy bár jó helyen, de - hiába kerestük. Másodszor is visszatértünk a helyszínre, de sajnos így sem jártunk sikerrel! Képeket hamarosan mellékelünk!
Ezek alapján kérjük a láda elfogadását!
Ui.: Kíváncsian várjuk az utánunk következők beszámolóját!
Jávorszkiak

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.21 20:36]

nob.fam 2013.07.17 07:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

DóriAtesz 2013.07.15 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
DóriAtesz

gizike 2013.07.14 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)
Köszi a rejtést.

iminyimi 2013.07.11 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.10
Megtaláltuk!
Köszi a rejtést!
Tisza-tavi nyaralás 11. láda:).

Sanchoo és M. 2013.07.09 10:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

znasz 2013.07.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Köszi a rejtést.

petili 2013.07.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Élvezetes Tiszafüred - Hortobágy napi kerékpártúra végén.
Köszönjük a rejtést !

RobiGergo 2013.07.02 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.37
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2013.07.02 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.39
Tetszett a híd, köszi a rejtést!

-Bandi- 2013.07.01 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Már régen el szerettem volna jutni a hídhoz.

Évi&Zoli 2013.06.30 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.16
Útközben debreceni diploma átadásól hazafelé, drive-in.
Köszönjük!

Tamon és Julina 2013.06.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
Estefelé, kicsit már fáradtan érkeztünk, de a környezet és a sok látnivaló megérte! Köszönjük

KPisti 2013.06.27 19:21 - Egyéb
monic1006 a 900. megtalálója a ládának, gratulálok!
K:Pisti (ládagazda)
www.geocaching.LAP.hu

monic1006 2013.06.27 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.15
szs-outdoor-ral a második ládánk ezen a napon. Fotóztam sok szép madarat, öröm boldogság! :) Köszönjük a rejtést!

szsoutdoor 2013.06.27 19:20 - Megtaláltam
Múzeumlátogatás után Balmazújváros felől aznapi második ládánk. Köszönjük a rejtést.

KPisti 2013.06.25 18:40 - Egyéb
FIGYELEM! Mától ismét hagyományos láda - egészen pontosan multi - lett a virtuálisból geoládából! A kis logbook mellett találsz egy kis ceruzát is a logoláshoz. Jó keresgélést!

salty 2013.06.25 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Salty [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

REViZorZ 2013.06.23 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.80
Megvan!
Debrecenből hazafelé gyors találat.
Köszönjük a rejtést!

hussan 2013.06.14 14:35 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

Dr.Lada 2013.06.08 19:49 - Megtaláltam
elkövetve:-) [wapon beküldött szöveg]

Piás 2013.06.08 19:46 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Gábor75 2013.06.08 19:45 - Megtaláltam
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Lopakodó 2013.06.08 19:30 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Sgt.Pepper 2013.06.08 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Debreceni osztálykirándulásról hazafelé szereztük meg a ládát.

t1kovacs 2013.06.02 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.23
Köszi a rejtést!

csehipest 2013.05.26 19:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Köszi

Anikó77 2013.05.22 08:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Megtaláltuk!
Köszi a rejtést!

Anikó77, markovicsa, Béci

markovicsa 2013.05.22 08:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Tisza-tó körüli com-os ládák begyűjtése után a közeli ládákat is kerestük. Az eső esett, a szél fújt, sok időt nem töltöttünk a látnivalókkal.

aniko77, Béci, markovicsa

Legend 2013.05.20 20:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

denes91 2013.05.20 12:40 - Megtaláltam
Gyönyörű hely :)

std74769 2013.05.19 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.84
Köszönjük!

togika33 2013.05.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk !Köszönjük!

sambenedek 2013.05.03 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
OK

Boldika80 2013.05.02 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.:) Katóca & Boldika :) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Tibanation 2013.05.01 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Tamás&Angi 2013.05.01 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

Pif 2013.04.27 18:00 - Megtaláltam
+van

NI 2013.04.27 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Megtaláltuk!

Gubirobi 2013.04.22 10:06 - Megtaláltam
DeoCaching 2013 fesztivál után hazafelé menet még pár ládát begyűjtöttünk a környéken és megnéztük Hortobágy szépségeit is.
Ennek a ládának a megkeresésével búcsút intettünk a fantasztikus debreceni hétvégének.
A Látogatóközpont közelében parkoltunk le és mentük is volna fizetni parkolási díjat, de a parkolóőr nem kért pénzt pár órára.:)
Először a Látogatóközpontot néztük meg, ahol pár kedves ajándékot is vásároltunk magunk, illetve barátaink részére. Bent megtalálható egy ingyenes kiállítás is, ami éppen elég a kevés időre érkezők számára és van bent ingyenes mosdó is. Nagyon tetszettek a gyerekek által készített alkotások is, amik közül párat megnézhetsz a képeim között.
Utána elsétáltunk a híd felé és megkerestük a jelszót, majd a kötelező fényképeket is letudtuk.
Visszafelé sétálva végigböngésztük az árusok drága portékáit és a közeli szobrokat is.
Ennyi fért bele az időnkbe és mentünk is tovább.
Szerintem ez a gc.hu leghosszabb ládaoldala, javasolt egy "picit" rövidíteni rajta!
Köszönjük a lehetőséget, jól éreztük magunkat!

 
Strombus 2013.04.21 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.92
Utolsó Hajdú-Bihar megyei találatunk a 3 nap alatt, a 38-ik.
Milyen sokat tesz az első benyomás? Nekünk az első az volt, hogy a pici helyen, bármerre néztünk, fizetni kell a parkolásért. Nem az lenne a cél, hogy a turista idejöjjön és itt költsön? Minket ez az érkezés pillanatától érvényes turista nyúzás elkedvetlenített, csak azért is kerestünk ingyen parkolási lehetőséget, csak azért se ittunk meg egy üdítőt vagy ebédeltünk vagy néztük meg az árusok portékáit. Ki nyert így? Senki. Csókoltatom a hortobágyi önkormányzatot.

A híd szép, olyan mint ahogy képről ismeri az ember.
A vízhordó nők szobra érdekes.
A pásztorok szobra humoros, tetszett. Szomorú, hogy az egyetlen kiálló részt, a pásztorbotot, már lefűrészelték a fémtolvajok. :-(
Tíz perc alatt nem túl derüs képet kaptunk itt a mai Magyarországról. :-(

A láda immár két éve virtuális! Bár a jelszóképzés mutat némi fantáziát, azért sokkal jobb lenne egy igazi láda. Kedves rejtő, kérlek, legyél kreatív és végre találj/alakíts ki egy jó rejteket!

A ládaoldal elképesztően hosszú! Jobb lenne külső hivatkozásokkal megoldani.

 
Péter60 2013.04.21 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.95
Lehet, hogy ez a leghosszabb weblap? Szerintem felesleges, nem hiszem, hogy bárki végig olvasná.
Szépséges a híd, kár, hogy a környezete ennyire "turistás", az "átlag" hazainak ez zavaró.

losbagiros 2013.04.19 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
A 40. évfordulós ünnepség szünetében. Köszi a rejtést!

CacheFinder 2013.04.19 15:00 - Megtaláltam
Deocachingre menet kerestük meg a ládát!
Jól nézzetek körül a koordinátán, mert kicsit becsapós a dolog!
Köszönjük a lehetőséget!

halaszkiraly 2013.04.19 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Robogo 2013.04.19 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
DEocachingre menet kerestük álltunk meg itt.
Köszönöm a rejtést!

Hegyo 2013.04.19 13:00 - Megtaláltam
DEocachingre igyekezve Ramgab, Döfi, Halászkirály és Tevelady társaságában.

Paleo.team 2013.04.19 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!
Paleo.team [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bgecco 2013.04.19 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Móni&Levi 2013.04.07 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.00
Némi iránymutatással, de megtaláltuk.

sáriék 2013.04.02 11:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
:)

Vándor Csillag 2013.03.31 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.15
Húsvét Hortobágyon :)

 
pliptai 2013.03.30 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Régen jártunk már erre! Akkor még nem volt a híd ilyen szépen felújítva! Az időjárás ugyan egy kicsit morci volt, de a híd így is szép látványt nyújtott! Köszönet a rejtésért!

Judit és Béla 2013.03.16 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Megtaláltuk.

bandiby 2013.03.14 00:00 - Megtaláltam
megvan

brie 2013.03.02 15:30 - Megtaláltam
Meglett

ßeŁŁ 2013.02.28 22:13 - Megtaláltam
Megvan. :)

 
haywire 2013.02.21 11:16 - Megtaláltam
Már többször jártam a hídnál, de akkor még a geocachinget nem ismertem. Most nettaláltam.

 
mhegedus 2013.02.03 21:17 - Megtaláltam
Nem gondoltuk hogy ilyen regota all ez a hid.... A., M.

lemente 2013.01.12 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Megtaláltuk! Hajdúsági ládázásunk 6/6. állomása. -5 fokban, kellemes, de rövid sétával begyűjtve. Korábban már több alkalommal jártunk itt, de ennyire csendes, kihalt még nem volt a környék. (Rajtunk kívül csak egy fényképezkedni ekkor és itt akaró ifjú pár (hogy fázhattak!) és kísérőik voltak jelen.) A Hortobágy így télen még üresebbnek tűnik, mint egyébként, de ekkor is csodálatos a természeti környezet. A híd és környéke takarosan rendezett. Köszönjük a lehetőséget!

Welsh 2013.01.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Megleltem.

bius07 2013.01.06 11:15 - Megtaláltam
Nagyon szép hely még gólyákat is láttunk!

pusztaio 2012.12.28 16:00 - Nem találtam meg
.

[Elutasította: KPisti, 2013.01.07 21:26]

Cubis Gold 2012.12.28 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
2007-ben már ládáztam itt (Erik), akkor a láda még hagyományos volt. Kár hogy mára nem az, de a hely értékéből ez nem von le. A karikás továbbra is vállalhatatlanul drága, így most sem vettem.

sereva 2012.11.17 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

 
tothcsaba 2012.11.04 14:57 - Megtaláltam
A tank emlékmű után ezt is "Megvan"-oztuk :)

Köszi.

Bellosz 2012.11.03 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Ági&Feri [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

vereda 2012.10.31 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Megtaláltuk.

Andras Nyako 2012.10.22 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Nyunyesz 2012.10.22 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Szervezett darunézés előtti ládázás.
A daruhúzás nagy élmény!
Köszönjük!

Törpe 2012.10.22 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Közös találat Nyunyeszékkal.
Köszönjük a rejtést!
Törpe

nahajia 2012.10.22 00:00 - Megtaláltam
Megtalaltuk a tablakat es szamokat!

cseta 2012.10.18 17:23 - Megtaláltam
Megvagy

kobcikrajci 2012.10.16 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.89
Mai célpont a Hortobágy volt. Rövid téblábolás a kihalt faluban, az épített látványosságok megtekintése.

borsó 2012.10.13 14:30 - Megtaláltam
Közös találat Balacival! Szép volt, jó volt, megvolt! :)

Balaci 2012.10.13 14:30 - Megtaláltam
Kösz a rejtést, közös találat Borsóval.

CSS Team 2012.10.13 13:30 - Megtaláltam
Megvan!

gyusz_58 2012.09.23 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Nap utolsó, 16/16 ládája.
A jelszó fejtésnél elsőre lyukra futottunk, figyelmesebben kellet volna olvasni.
A patak, tó? eléggé koszos volt, de hát jön a tél, majd tisztább lesz.
Köszönjük a rejtést

Montana 2012.09.23 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

CsKaroly 2012.09.22 16:37 - Megtaláltam
megtaláltuk.

balagexd 2012.09.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
szép hely

laubi 2012.09.13 13:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Az itt található madárpark nagy kedvencünk :) Köszönjük a rejtést!

 
ozy 2012.09.08 15:03 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.94
Anitával kettesben

Geokarakai 2012.08.25 00:00 - Megtaláltam
KAR!

Petrukkio 2012.08.24 08:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
Köszi!

Zsíroskenyér 2012.08.23 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
nagyon szép a híd!

Áron csapata 2012.08.20 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]
Hortobágyi Hídi Vásár alkalmával megtaláltuk.

 
matyaspeter 2012.08.19 20:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Bianka 2012.08.19 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.53
Szép hely. Érdemes elidőzni 1 kicsit itt.

Fgg 2012.08.19 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.53
megvan.

Hektor 2012.08.19 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.64
köszi

 
NótinÉk 2012.08.19 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Pistikém!
Köszönjük a rejtést!

szeho 2012.08.19 16:22 - Megtaláltam
Láttuk a délibábot :)

 
El-Lu 2012.08.19 13:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltuk!
Hídi Vásár alkalmával.
Csónakáztunk is, délibábot is láttunk - igazán jó kis nap volt a nagy tömeg ellenére is.
Köszönjük a rejtést!

szenor 2012.08.19 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Köszönjük a rejtést.

öregmedve 2012.08.19 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam lepkével.

lepke 2012.08.19 11:00 - Megtaláltam
Most sem vált kedvencemmé az alföldi táj, melyen sehol egy púp, sehol egy kiemelkedés. A hídon megvolt mind a kilenc lyuk, körötte meg a szokásos kereskedelmi ünnep, mely szintén kihagyható számomra.
Igen csalódtam volna kedvenc Sándoromban, ha Hortobágyon nem járt volna, de szerencsére megtaláltam most is a nyomát a nagy országjárónak. Na azért!

tosza73 2012.08.17 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Régi vágyunk teljesült, végre eljutottunk Hortobágyra.

vieva 2012.08.13 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Marci és Anya 2012.08.10 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :-)

Mama és Papa 2012.08.09 16:00 - Megtaláltam
Nagyon jó hely, most voltunk itt másodszor. Köszönjük

kiralyek 2012.08.09 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.70
megvan

foximaxi 2012.08.09 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Mai második láda. Parkolás a coopnál.

Norbi85 2012.08.05 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Köszönjük a rejtést! Ildi és Norbi

csipet_csapat 2012.08.02 13:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Mi voltunk a tikkadt szöcskenyáj:)
Köszönjük.

SzoViki 2012.08.01 11:12 - Megtaláltam
+one

Csöreszék 2012.08.01 11:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.25
+one

május 15. 2012.07.28 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.70
Megtaláltuk! Nagyon szép hely, már többször jártunk itt. Naplemente volt, nagyon szép fényekkel. A jelszó leolvasásához fel kell menni a hídra, és az elég gyorsan feltűnő autókkal vigyázni kell.

Mivol 2012.07.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.96
Jól eljöttünk... kár, hogy nem is terveztünk idáig elkocsikázni, mert akkor még betervezhettük volna a másik hortobágyi ládát is, így csak hamarjában erre jutott idő. Király hely, tulajdonképpen. Köszönjük!

DBell 2012.07.27 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.58
megvan

x16xel 2012.07.27 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.63
Megvan.

büfés 2012.07.26 19:05 - Megtaláltam
Ok

gen.dever 2012.07.26 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

 
Vergin 2012.07.25 19:22 - Nem találtam meg
Nagyon jó kis hely :)

[Elutasította: geocaching.hu, 2013.05.30 22:39]

anettnori 2012.07.25 13:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.86
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Már többször voltam itt, utoljára 10 évvel ezelőtt. Most már e gyerekekkel nézelődtünk a környéken. Múzeumok a pásztoréletről, a csárda, madárkórház, mind-mind nagyon tetszett.
A jelszó leolvasásnál kicsit vigyázni kell, de megoldható.
Köszönet a lehetőségért!

 
keridori 2012.07.24 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltuk! :)

Dokiii 2012.07.24 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltuk! :)

csbagi 2012.07.23 15:25 - Megtaláltam
Az idei "nagy" nyaralásunk: Hortobágy-Debrecen-Tokaj, aztán Tisza völgyi kalandtúra, aztán még pár nap a Tisza-tónál. 500 km kerekezés, egy nap evezés, rengeteg élmény, rengeteg látnivaló, 41 láda.

Cseber 2012.07.23 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

matheus 2012.07.21 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.49
Sajnáltam, hogy csak virtuális volt éppen, amikor ott jártam. De mindenképpen megér egy ládát, úgyhogy ezért nem akartam nagyon lepontozni. Talán járok még arrafele, ha láda is lesz.

gst76 2012.07.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Megvan.

nyic 2012.07.17 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Megtalálva.

Ronin 2012.07.15 15:10 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

 
kriger 2012.07.14 16:48 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Zsézsé 2012.07.10 12:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Köszönjük

Renchu 2012.07.10 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]
Már többször jártunk erre, legtöbbször csak átutazóban. Gyorsan megleltük amit kellett, szerencsére nagy forgalom sem volt. Az út felőli tábla tényleg nem a legszerencsésebb, de azért könnyen leolvasható. :)

Nicol86 2012.07.04 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Köszi!

Marcello87 2012.07.04 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Bl4st3r & Amy 2012.06.27 17:05 - Megtaláltam
"MEGTALÁLTUK" köszönjük. Annyira nem szerencsés hogy a második tábláért ki kell menni az úttestre, de valószínű csak ideiglenes megoldás ez.

 
kanyazoltan 2012.06.27 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

cziraki 2012.06.26 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Gyönyörű környék. Tiszafüreden nyaralunk a Nádas-Panzióban és ládázunk is természetesen.

Zolee@ 2012.06.20 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.11
Hortobágyi családi zsírégetés keretében. Nagyon meleg volt de tetszett a hely , szép és rendezett.
Köszi a rejtést.

Kárász00 2012.06.17 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.79
Jó részletes a leírás. De kár hogy nem említi a hortobágyi kényszermunka táborokat, amelyek közül az egyik a mostani madárkórház területén volt. Ezekről még ma is csak kevesen tudnak.

gappygoat 2012.06.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 1.67 súly: 1.70
Megvan. Jo volt erre jarni ladat keresve.

Gabro 2012.06.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
:-)

Norbertobadzso 2012.06.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megvan! Köszi!

pendragonhu 2012.06.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.18
megvan

szeles 2012.05.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
"Szép" rejtés. Köszönöm.

Dia&Ati 2012.05.27 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
köszi

Kryssz21 2012.05.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 1.00
megfejtettük :)

Wladin 2012.05.18 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Nem először és remélhetőleg nem utoljára jártam itt. Ezúttal nem pihenni, hanem tanulni jöttem és sikerült némileg továbbfejlődni a szikeseket illetően. Köszi.

tpetya 2012.05.18 10:32 - Megtaláltam
Köszönöm

tjanek 2012.05.18 10:00 - Megtaláltam
Köszönöm

tóthék 2012.05.18 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Köszönjük a rejtést

sania 2012.05.05 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.47
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

aztakutyafáját 2012.05.05 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.16
Tényleg jó lenne ide egy hagyományos láda!De köszönet a virtuálisért is.

Víziló 2012.05.01 15:14 - Megtaláltam
Gyönyörű a környék. Az a sok "semmi" körös-körül olyan megnyugtató

patkesz 2012.05.01 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Bicikliversenyről hazafelé, a tank után ezt is begyűjtöttük!

Sarkany 2012.05.01 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.08
Megtaláltam! :)

Sir Pajszer 2012.04.29 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.74
Köszönettel!

Csaba & Kati 2012.04.29 13:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
HEURÉKA! Megtaláltuk, köszönjük! [wapon beküldött szöveg]
Ameddig a szem ellát, minden szép.

 
mancs78 2012.04.29 00:00 - Megtaláltam
megvan:)

viktro 2012.04.27 15:50 - Megtaláltam
Aljas módon már a rendőrség előtt is szedik a pénzt, szóval a híd túloldaláról sétáltunk vissza a ponthoz.

tzag 2012.04.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.64
Megtaláltuk.

paszi 2012.04.15 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük! MCM

mazsola069 2012.04.13 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.38
Mai nap 5/2

Lili.th 2012.04.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.12
Nem is tudom... Számomra semmi emlékezetes; inkább afféle turistaparadicsom-jellegű hely. (De az is lehet, hogy csak azért érzem így, mert nem tudtam megkóstolni az óriáspalacsintát, mivel épp akkor zártak be, mire odaértünk.)

 
koszog 2012.04.08 00:00 - Megtaláltam
Közös ládázás Ádámmal. Köszönjük a rejtést.

ditke01 2012.04.07 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Kertész család 2012.04.06 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Megtaláltuk.A rejtő ismertetője nagyon alapos és mindenre kiterjedő.Köszönjük a rejtést.

StiviG 2012.04.01 15:55 - Megtaláltam
ok

miky 2012.03.30 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

geoAtti 2012.03.27 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Tünci 2012.03.22 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

 
prudy 2012.03.18 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.03
Megtaláltuk.

sziszus82 2012.03.17 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Gyonyoru kornyezet, csodalatos hid.

ber076 2012.03.17 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Gyermekeinkkel kirándulás közben.

Köszönjük!

lizardfr 2012.03.17 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Koszi.

QandB 2012.03.16 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

kectam 2012.03.15 19:20 - Megtaláltam
A tankcsata emlékműjétől sétáltunk át a sötétben, a híd gyönyörűen ki van világítva, a gyerekek hamar megfejtették a jelszót.

isrofunk 2012.03.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltuk!

SIBIGYI 2012.03.15 14:00 - Megtaláltam
Már többször jártunk a Hortobágyon, legfőképp az augusztusi hidi vásárban. Jó volt újra visszajönni, "embertömeg" nélkül sokkal szebb minden.
Köszönjük.

hzsolt64 2012.03.13 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.30
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

P306 2012.03.10 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.19
Megtaláltam. Deocaching után, levezetésnek.

Gery Greyhound 2012.03.10 14:00 - Megtaláltam
Nyíregyházáról hazafelé útba ejtettük.

Kicsit nagyobb életre számítottam itt ezen a szép tavaszi délutánon, elég kihalt minden... (szép nagy madarak viszont nagy számban repkedtek a környéken)

Kázmér és Párja 2012.03.08 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.60
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

A parton.
 
Grizli 2012.02.12 15:00 - Megtaláltam
Nagyon szép a környék, még rókát is láttunk :-) üdv :Grizli és Boszi

handky 2012.01.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Megnéztük a madárkórházat is, csak nagyon cudar idő volt. A környék nagyon szép tiszta, csak az úton lenne mit javítani. Kár, hogy nincs láda, rejtek van bőven!

Andi

Pala.G 2011.12.31 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.26
Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

 
gnegyzet 2011.12.27 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.68
Köszönjük a rejtést és a tartalmas leírást.

tamas.baksa.hu 2011.12.18 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.26] [wapon beküldött szöveg]

G&V 2011.12.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Sokszor jártunk erre és többször is megnéztük a hidat közelebbről, most a láda miatt is megálltunk. :)

zoli86 2011.11.18 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.05
Köszönjük, meglett :)

ier 2011.11.18 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.21
Rengetegszer átautókáztam már rajta, most végre meg is néztem.

oktriv 2011.11.16 08:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.17
.

Hamm-burger 2011.10.30 13:15 - Megtaláltam
Voltunk egy étteremben, ahol nagyon jót csocsóztunk.Finom hamburgert ettünk.Nekem a legjobban a látogató központ tetszett.

mano- 2011.10.30 13:15 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a táj és szép a 9 lyukú híd. Nekem a kis vasutazás tetszett a legjobban. Voltunk madár lesen, láttunk sok darvat.
Viki

Fil 2011.10.30 13:07 - Megtaláltam
leFILelve. [wapon beküldött szöveg]

csörike és maci 2011.10.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
OK.

oxyura 2011.10.29 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Egész napos kirándulás utolsó előtti pontjaként megnéztük az eredeti láda helyét is, ahol a Perdix által már említett táska várt ránk!
Majd miután letudtuk a virtuális pontot, visszamentünk egy jó kis disznópörköltözésre Garai Lajos bátyánkhoz, aki a ma élő legjobb ostorkészítő, és a legöregebb hortobágyi csikós!

perdix 2011.10.29 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Meglelve!Köszi a rejtést!
Mi megkerestük a ládát is,mert nem volt friss az infónk az állapotáról.
Meg is lett meglehetősen hiányosan.Az igazi kincs viszont egy fekete táska volt,az emlékmű mellett felejtve,tele iratokkal,pénztárcával,mobillal. Visszajuttatuk a gazdájának.

a hid 
Zuzda 2011.10.29 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.73
Gyönyörű tájak :)

iloilo 2011.10.22 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. KöszI. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

Ancs 2011.10.21 08:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Debrecenből Tiszafüredre tartva megálltam egy negyed órára.
Évekkel ezelőtt barátokkal a környéken nyaraltunk, akkor megnéztük a madárgyógyuldát és a környék egyéb nevezetességeit is.
Most egy kis nosztalgiára meg pontvadászatra jutott idő.
Köszi

Ercsizsolti 2011.10.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Hajdúszoboszlóra mentünk pihenni és közben megálltunk megkeresni.Köszönjük.

 
becko 2011.10.05 00:00 - Megtaláltam
megvan

osibring 2011.10.01 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.19
Kelet-Magyar Természetjáró vezetők találkozója alkalmából.

gordogok 2011.10.01 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
ok

 
wasd5 2011.09.28 17:49 - Megtaláltam
Megtalálva!!

usdfgjdsh 2011.09.28 17:48 - Megtaláltam
Régen jártam itt, most rászántunk egy délutánt a haverokkal.

mremil 2011.09.25 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Ezt is láttuk. Kicsit furcsa, hogy a hídon nincs lehetőség gyalogos átkelésre.

Űrturista 2011.09.17 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.68
Köszi!

bitveve 2011.09.14 14:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Megtaláltam. Nagyon sokszor tervbe volt ez a találat, még akkor , amikor még láda volt, de valahogy mindig estébe hajlott az átutazás. Most nem.
Köszönöm a rejtést!

LCSOKA 2011.09.07 13:02 - Megtaláltam
.

Edit Peti 2011.09.06 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.74
Minden nyitva, de látogató alig Hortobágyon. Szuper ez így nekünk, érdemes volt felkeresni ezt a központot. Kösz a rejtést helyett köszi a leírást!

vakond87 2011.08.24 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Barátnőmmel az Országos Kerékpáros Körtúra jelvényszerző túramozgalom Nyíregyháza-Tiszafüred szakaszát kerekeztük le 3nap alatt, és az útba eső ládákat levadásztuk.

A híd gyönyörű, a rejtés egyszerű. Köszönöm a rejtést!

félnarancs 2011.08.21 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Nagyon szép hely! Sátraztunk, ladikoztunk, ménest nézegettünk, hídi vásárban vásároltunk:) Köszönjük!

Luki 2011.08.21 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
+one

pakot 2011.08.20 18:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megtaláltuk. Aug. 20. lévén hídi vásár volt. Nagyon lehangoló volt viszontlátni egy kinai piacot ezen a szép helyen.

jankoo 2011.08.20 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

A&P 2011.08.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.56
Debreceni Virágkarnevál alkalmával felkerestük ezt a ládát is. A Hídi Vásár nagyon-nagyon nem tetszett, szinte teljesen eltűntek az igazi magyar mesteremberek, már itt is csak a "kínai gagyi" kapható. Mit keres a farmer és az e-cigi egy ilyen vásáron? Botrányos! Sajnos hagyjuk, hogy ez a szép, régi hagyomány is feledésbe merüljön. Kár, pedig a környezet még most is páratlanul szép...

Köszönjük:

A&P

Pékó 2011.08.19 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Megkerestük, megtaláltuk. Sajnos a vásárt is, amiben érdekesen keveredik a népi hagyomány maradéka, a modern "tuc-tuc" zenével, ami egy kicsit lélekromboló volt, de a környék legalább szép:-)

IngAtt 2011.08.13 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megvan

koponya 2011.08.13 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.27
Megvan! Köszi.

bigmick 2011.08.13 11:15 - Megtaláltam
Szokásos turistabódító zsibvásáron át a hídhoz.
BigMick,Iza

csadam 2011.08.11 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
megvan. par napot nagyon kellemesen el lehet tölteni, de a Club Hotel Hortobagy-ot messzirol kerüljétek, mert ugyan négy csillagosnak hirdeti magát (beleértve árait), de a legnagyobb jóindulattal is csak kettő... kár hogy a sok külföldi turistát már a szállás elfolgalásakor ilyen sokk éri... mint minket...

bwana 2011.08.10 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.99
Gratulálunk a mindenre kiterjedő leíráshoz!
Bwana, Macs, Mauz

DonPipi 2011.08.09 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Megtaláltam!

pulbrich 2011.08.09 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.64
Szép hely, már tavaly is jártunk itt, csak fegyverzet nélkül. Most készültünk. Reméljük egyszer komolyabb rejtés is lesz itt megint.

--Péter, Noémi és Veronika

horanyi.a 2011.08.09 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, habár az egyik táblán a leírtnál több szám található, de azért kitalálható volt könnyedén!

SilverG 2011.08.08 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltuk!

FCsili 2011.08.08 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltuk! Nagyon tetszett a Pusztai állatpark!

BarEZ 2011.08.06 19:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

bjoco1977 2011.08.05 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

LionDaddy 2011.07.26 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.75
5/4. találat ma és végre már nem zuhog az eső !
Régen nagyon sokszor átmentem itt a 33-as úton, egyszer még a csárdában is ebédeltünk a kollégámmal. Akkor nem volt időnk jobban körülnézni, most egy kicsit pótoltam ezt a hiányosságot.

Köszi a rejtést !

atipapa 2011.07.26 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Köszi

Redteam 2011.07.25 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Tisza-tavi nyaralás 10/4.
Egy kis kitérő a Tisza-tótól, a szinte teljesen kihalt Hortobágyon.

nagykata 2011.07.24 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

pappgyorgy & Aniko 2011.07.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.68
megvan...

zöldek 2011.07.23 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

 
Petán 2011.07.23 00:00 - Megtaláltam
O.K.
Meglett...
Úgy-ahogy...

TS 2011.07.22 15:57 - Megtaláltam
Tisza-tavi nyaralásunkkor az időjárás nem engedte meg a strandolást, ezért kirándultunk a környéken. Hortobágy előtt felszálltunk a kisvasútra és vonatoztunk egy jót. A csárdában elfogyasztott ebéd után a jelszót kerestük meg. Gyerekkoromban is jártam itt. Akkor vásári forgatag volt. Most meglepően kevesen voltak.

Masateam 2011.07.22 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük.
Nyíregyháza felé útbaejtettük.

Kaputyin 2011.07.22 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! :)

sry 2011.07.21 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.76
Megvan, Köszönöm!

osz 2011.07.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.23
Megtaláltuk. Osz és családja

M.Kristóf 2011.07.14 20:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
ismerős terep. Köszi a rejtést. M.Kristóf

zöldcsacsi 2011.07.13 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
régi vágyam volt eljönni ide...

Attolico 2011.07.09 18:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.96
Délibáb futás után levadászva! Köszi!

snake 2011.07.09 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.70
Délibáb futóverseny után kerestük fel a helyszínt. Sokszor jártam már errefelé, szépen kikupálódott a falu.
Sajnos ezt a területet is elérte a parkolódíjszedés őrülete. Ezért inkább a madárkórházat látogattuk meg, inkább értelmes helyre menjen az a kis pénz, ne valami SUV-os vállalkozóhoz. :))

A futóversenyen egyébként a fiam indult és elég rosszul sikerült a verseny, mert pont aznap kellett megdőlnie az évszázados melegrekordnak és ez eléggé rányomta a bélyegét az eseményre.
A rajt 15 órakor volt, mikor a legmelegebb van, itt épp 38 fok volt árnyékban, de persze a pusztán árnyék egy szál se volt, ott inkább 45 fok lehetett.
Na most ilyen herepállasztó melegben aki lenyom egy félmaratont, az nem százas. Természetesen sokan feladták a küzdelmet, aki meg túlbecsülte a képességeit, azokat alélt állapotban szépen begyűjtötték a mezőről quadokkal. De volt olyan is, aki a célba beérkezvén esett össze ájultan.
Szóval a megszokott tempóhoz képest a gyerek jóval lassabban futott, nem a jó időeredmény volt a cél, inkább a túlélés. De minden tiszteletem az ővé, mert végignyomta.

 
portói 2011.07.09 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
Megvan, tényleg nagyon meleg volt. Fagyival enyhítettük :) És persze néhány ostorcsapással. Egy sikerült :D

anyóca 57 2011.07.09 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Gyerekeim kerékpárversenyen, (kegyetlen, + 38°C hőmérsékletben) én meg addig ládáztam.

wheelmary 2011.07.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.64
Délibáb futóverseny + geoláda keresés. Köszönjük a rejtést!

Kána forever 2011.07.08 16:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.02
Megtaláltam, köszönöm a bőséges és tartalmas leírást!

MGY69 2011.07.04 20:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.56
Leírás alapján egyértelmű volt a helyszín.

Köszi a rejtést: MGY69

Zsu1971 2011.07.03 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Hajdúszoboszlóról hazafelé menet megtaláltuk. Éppen zajlottak a lovas napok így a vásárba is benéztünk.

NBOZS 2011.06.29 13:20 - Megtaláltam
Útban Hajdúszoboszló felé levadásztuk. [wapon beküldött szöveg]

nikido 2011.06.28 16:31 - Nem találtam meg
Sajnos szakadó esőben értünk oda, 3 gyerekkel csak a kocsiból néztük meg a hidat.

[Elutasította: KPisti, 2011.07.03 10:37]

esik 
pozoli1 2011.06.27 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.68
Megtaláltam.

Tikis 2011.06.26 20:23 - Megtaláltam
Köszi [wapon beküldött szöveg]

OsiOsi 2011.06.24 00:00 - Megtaláltam
ok

marsoka 2011.06.15 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Ardo 2011.06.13 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Ok. Csodás környezet, és állatvilág! Nem hiába, hiszen ez maga a PUSZTA, hazánk egyik csodája :D:D

Gyombi 2011.06.11 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Újra itthon! :) [wapon beküldött szöveg]

Ó, mennyire jó egy magyar, jelszavas ládát találni végre, ismerős magyar tájon csatangolva... :) Fél év után újra .hu-s találat!

A híres hídnál én még csak életemben másodszor jártam, gáz-nem gáz... :) És most először, hogy láda van itt, vagy egyáltalán geocaching. Hiába, az autópálya óta jobban is kell sietni... De most annál nagyobb örömmel jöttünk. Éppen egy mini-fesztivál vége volt, beengedtek a területre, így megálltunk sétálni. Ez volt a nap utolsó ládája, innentől már rendíthetetlenül robogtunk a cél felé. Jó itthon. :)

szabbr 2011.06.08 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megtalálva.

halindaattila 2011.06.05 20:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltuk köszönjük. Nagy élmény mert a hej ismerős de volt ismét ok a visszatérésre! Még egyszer köszi, egy élmény volt!

Ruttkay 2011.05.29 14:50 - Megtaláltam
A láda (befőttes üveg) megvan csak nincs benne logbook és jelszó.

[Jóváhagyta: KPisti, 2011.05.31 12:51]

 
goligon 2011.05.28 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Egy tanfolyami csoporttal kerestem fel a Hortobágyot. Az ebédszünetben indultam el ládát keresni. A hídon lévő információk nem okoztak gondot. A sámánok mögötti, folyóparti részen döbbentem rá, hogy nem igazán ládázáshoz öltöztem. Bizony a természet kitett magáért. A kütyü által jelölt helyen egy igazán megfelelő fát találtam. Az üveget nem. A képek alapján kérem, hogy fogadjátok el a megtalálást! A Puszta csoda klassz volt! Slambuc evés a falunapon! Petőfinek igaza volt!

[Jóváhagyta: KPisti, 2011.05.31 12:48]

9 luk
Valahol erre... 
arkhenon 2011.05.15 15:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.60
Megvan.

cachekereso 2011.04.30 11:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
A nevezetes hídról vettük észre a sokadalmat a vásártéren, melyet - a kollektív döntés szerint - nem hagyhattunk ki. A Szent György napi kihajtás ünnepén számos kézműves kínálta megvételre szebbnél szebb portékáit, a szakácsok a szinte délibábos nagy melegben a megéhezett látogatóknak helyben készített finom, tájjellegű ételeket kínáltak elfogyasztásra - jó pénzért cserébe. Hagyományos módon készített sajtok, lekvárok, stb. is kaphatóak voltak. Levezetésképpen megcsodáltuk és körbesétáltuk a hidat.

fules22 2011.04.27 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Köszönjük szépen a rejtést! Jó volt újra itt lenni és körbenézni, nosztalgiázni egy kicsit, a madárkórház pedig szuper, gratulálunk és további jó munkát nekik!

golyakr 2011.04.24 18:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
A láda sajnos nem lett meg, pedig fél órát a dzsindzsásban töltöttem. Telefonon sikerült elérnem a rejtőt, aki nagyon készséges volt! Ezúton is köszönöm!
A hídon gyalogosan elég veszélyes közlekedni, de a panoráma kárpótolja az embert! :)

A képek alapján kérem a találat elfogadását. Köszönöm! :)

[Jóváhagyta: KPisti, 2011.05.03 12:26]

nice to meet you 
urbanj 2011.04.24 12:00 - Megtaláltam
Hajduszoboszlóról kirándultunk át Hortobágyra. Sajnos a láda nem lett meg, pedig sokáig kerestük. Kérem a megtalálás elfogadását a képek alapján.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2011.06.03 20:30]

 
sprok 2011.04.03 11:20 - Megtaláltam
Családi kirándulás a vidéken Tiszaszentimréről indulva.
Sajnos ez a láda nagyon rossz állapotban van. Lényegében a csészében csak az üdvözlő szöveg volt, ezen kívül semmi.
Kérem a rejtőt, hogy fogadja el megtalálásunkat a fényképek alapján, illetve intézkedjen a láda állapotának mielőbbi javításáért.

Köszönjük.

[Jóváhagyta: KPisti, 2011.05.03 12:26]

voyagers 2011.03.14 10:55 - Egyéb
Sajnos a láda nem volt meg, csak a nagy sár meg egy ébredező hangyaboly a koordinátán.

hidas&révész 2011.03.07 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltuk. Sajnos a ládát kimosta az árvíz, ezért a 2. jelszórészlethez a rejtő segítségét kellett kérni. Köszi!

EmesESE 2011.02.26 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.05
A téli, havas időben szép napsütésben kerestük fel ezt a Hortobágyi nevezetességet. A hidon a jelszó részlet hamar meg lett, de a ládát nem találtuk meg, a rejtő segítségével később kaptuk meg a jelszót.
Köszönjük a rejtést.

ozsigombi 2011.02.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.23
Gyönyörűen megcsinálták a Hortobágyi hidat, este szépen ki van világítva.
Sajnos a befőttes üveg jelen pillanatban nem tartalmazza a jelszót, de ettől függetlenül megéri elmenni és megkeresni, mert a táj szépsége kárpótol majd mindenkit! :-)

fhantom 2011.01.23 12:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.05
Szia! Sajnos a ládát nem nagyon lehetett elérni a kiáradt víztől... De szép hely, alap. :D

[Jóváhagyta: KPisti, 2011.03.13 20:19]

Ibolyka@Pisti 2011.01.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Ez volt az első láda keresésünk és találásunk. Jó magyar szokás szerint valaki szétszedte és szétdobálta. így a a vége hiányzik. Remélem azért el lehet fogadni. Igyekeztünk összerakni és nagyjából visszatenni az eredeti helyére. A fa 45 fokos szöge már inkább 180 fok :)). Tőlünk már csak a kutyánk élvezte jobban a keresést pedig nagyon borult volt az idő. Szúnyogokkal nem találkoztunk.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2011.02.19 08:13]

Furcsa szobor 
Famágus 2010.12.30 12:00 - Megtaláltam
Oldfoxxal, Hadralkával..
Első pont értelemszerűen megvan. Második ponthoz, más irányban indultunk, gyakorlatilag tettünk egy piszok nagy kört /jól kiis melegedtem, nehéz ebben a nagy hóban szaporán haladni :-) /
Szóval, ennek köszönhetően, sok mindent láttunk.. nagyon jót sétáltunk.. olyan kedves kis utcákban mászkáltunk!!!
Köszönjük a jóváhagyást..

[Jóváhagyta: KPisti, 2010.12.31 17:11]

Hadralka 2010.12.30 12:00 - Megtaláltam
...lásd Oldfoxnál!

[Jóváhagyta: KPisti, 2010.12.31 17:11]

oldfox 2010.12.30 12:00 - Megtaláltam
A második pontot nem tudtuk megközelíteni. A jég csak 2-3 cm-es lehetett recsegett ropogott amikor ráléptünk. Alatta kb. félméteres víz a töltés mellett.. A fotók alapján kérjük a megtalálást jóváhagyni. Oldfox, Famágus, Hadralka.

[Jóváhagyta: KPisti, 2010.12.31 17:11]

Köszönjük! BUÉK!

Tototo 2010.11.14 13:30 - Megtaláltam
Köszönjük!

fcsaba 2010.11.13 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Születésnapi kirándulás Lillával, útközben Debrecen felé, gyönyörű időben.

Örülök, hogy végre, hogy eljuthattunk Hortobágyra! Az ilyen helyekre "tartogatom" az 5-ös környezet értékelést. Egy kicsit szétnéztünk a környéken, benéztünk a készülő ökumenikus templomba is. Ott a kitelepítésekre emlékeztető táblák találhatók. Jó lenne ezt is megemlíteni az - egyébként szerintem túl hosszú - leírásban.

Köszönjük a rejtést!

mohuzi 2010.11.02 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.70
A láda elrejtésének helyét csak a felkeresés után értettük meg.

Gagyimodó 2010.10.31 13:00 - Megtaláltam
Darules előtt, gyönyörű őszi időben mentünk a ládáért. A láda meg is lett, de nem olvastam el pontosan a leírást így csak a milleniumi táblán lévő évszázadokat olvastam le így a jelszó nem ok.
A képek alapján kérném a találat elfogadását!
Köszönöm!

[Jóváhagyta: KPisti, 2010.11.05 10:36]

torovik 2010.10.24 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
köszi

hesim 2010.10.24 16:00 - Megtaláltam
megvan

kincsködmön 2010.10.24 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.88
köszi

taxpayer 2010.10.23 11:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Darunéző program előtt egy könnyű találat ... Lett volna, ha a műemlék táblát is figyelembe veszem, ahogy a leírás mondja. Nem tettem, így itthon kellett a jelszó elejét megfejteni. Volt három évszázad sorszámom, kerestem a negyediket. Egy kessertárs tudtán kívül segített a saját logjával, köszönöm! Jó helyen jó láda!

cav004 2010.10.09 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.39
A daruvonulás előtt kerestük a ládát, ilyenkor is voltak még árusok, látogatók már kevésbé.

Hz 2010.08.28 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.09
Esőnap.

Ejh, no!
Herr Minó 2010.08.27 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.23
Elődeim tanácsainak köszönhetően, a keresést már szem magasságban kezdtem, s ha nem is elsőre, de azért sikerült felfedeznem az ösvényt.
A rejtek környékén rengeteg szúnyog, kis családom visszamenekült az autóba és türelmesen várt.
Kellemes napunk volt: Hortobágyi kisvasút, Mátai ménes, állatsimogató, madárkórház, 9 lyukú híd...

 
julius 2010.08.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.52
A "láda" már szabadon látsztk, a környezet nagyon dzsindzsás, logFÜZETet nem találtam :-(

fuzbal 2010.08.23 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.59
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!
Berni, Hugi, R.K., Liza

Kerékgyártócsalád 2010.08.22 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 2.57
Abádszalóki Sátrazásból hazafelé bekapcsoltam a GPS t és nekiálltunk keresni. És meg is lett. mai negyedik láda....
Reggel már starndoltunk :( de belementem a folyóba is. Ez kicsit megzavart. Volt pedig "friss nyom is" de én a GPS re hallgattam. Amúgy a végén letett 3M re de akkor már vizesen szúnyogosan gondolkoztam mi legyen. Aztán a segítség tényleg segítség... csak rá kellett állni :)
A kupakra logoltam. Nincs LOG füzi :(

"furi szobrok"
ez csak fele :)
baloghhenriett 2010.08.21 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.60
-

kbence 2010.08.21 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.85
A geoládát viszonylag könnyen megleltem Baloghenriett-el, de a táblákon majdnem elvéreztünk-), ezúton köszönöm a rejtő segítségét. Aki a geoládát keresi, készüljön szúrós növényzetre, és nagyon sok szúnyogra. Ha nem a ládát kerestem volna, eszembe nem jutott volna oda menni ahol el van rejtve-) Mindenkinek sok sikert-)

Fegekri 2010.08.21 13:15 - Megtaláltam
A virtuális láda hamar meglett, viszont a ládát nem találtuk meg. Ketten kerestük a fiammal, de annyi szúnyog volt ott, és annyira haraptak, hogy végül feladtuk a keresést. Nem tudom, hogy milyen szúnyogok voltak arra felé, de a lábamon 7-8 cm átmérőjű a csípés helye, pedig nem vagyok rá allergiás:-(
Kérném a rejtőt, hogy fogadja el a megtalálásomat, annak ellenére, hogy a ládát nem sikerült felfedezni.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.09.28 08:09]

 
Vitigreen 2010.08.21 11:10 - Nem találtam meg
gyors séta a hídtól. megvan a láda megvan cetlit is raktam bele, majd képek alapján kérném a hitelesítést! köszönöm.

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.10.16 07:04]

zsoliszoft 2010.08.19 12:20 - Megtaláltam
Úton hazafelé megtekintettük a készülődő hídi vásárt, és begyüjtöttük a ládát. Köszönjük a rejtést.

segoy 2010.08.11 17:00 - Megtaláltam
!

szirom 2010.08.09 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
kiskörei nyaralás alkalmával - jó volt újra látni kedvenc Hortobágyomat, megnézni egy műtétet a madárkórházban, sétálni egyet a játszótéren, az állatok között, újra húzni vizet a gémeskútból... - jó volt hűsölni a vasalóban a nagy melegben!:) - köszönet a rejtésért!:) - ha nincs a láda, nem láttuk volna az érdekes szobrot Méta felé!:)

artissimo 2010.08.09 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.03
Egy szép kis séta a Hortobágyon, madárkórházi műtétek megtekintése és lángos evés után. A mátai rejtés kissé feladta a leckét, de nem megoldhatatlan. Köszönet az ismeretlen kessernek a Nokia 6210 előlapért, éppen erre volt szükségem.

Csab 2010.08.09 10:00 - Megtaláltam
Megvan!

erdeisz 2010.08.09 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.47
Megtaláltuk.

Gyömi 2010.08.06 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Szúnyog, szúnyog, szúnyog! Nagy véráldozattal megtaláltuk.

Sipi és Andy 2010.08.03 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.26
Püspökladányi nyaralásunk 2.napja.
Igazi hőség volt, csak úgy szakadt rólunk a víz.

mendi_es_zoli 2010.08.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.63
Megtaláltuk!
Szerencsére már nem kellett a megáradt folyóval megküzdenünk, mint a korábban erre járóknak, Csupán a tüskés "kapu" és jó néhány szúnyog okozott némi nehézséget!
Köszönjük a rejtést!

Kata&Ádám 2010.07.31 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.57
+

bumba 2010.07.28 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.37
Ok.

eperdzsem 2010.07.27 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Sajnos ismét esett.

Ez csak 8
Na, itt a 9.Ez is csak lyuk
Vicky-Misi-Jázmin 2010.07.27 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.80
A szobrok mögött sikerült kissé mély vízbe merülni a fű között, de a ládához szerencsére el tudtunk jutni száraz lábbal.

diego 2010.07.12 11:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.55
Kiskörén nyaraltunk, és átugrottunk a ládáért. Megcsodáltuk a hidat. Kár, hogy most építkezés van rajta, mert így nem lehetett olyan kényelmesen körbejárni. Az első pont nekem gondot okozott, így rejtői segítségre szorultam - köszönet érte.

 
norko 2010.07.11 14:00 - Megtaláltam
Délibáb futás előtt gyors ládakeresés. A táblák mellett majdnem sikerült elmenni.

Milán&Enikő 2010.07.10 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.80
Futóverseny utáni találat :)

nogacsalad 2010.07.08 19:20 - Megtaláltam
Részletek később...

gugucska 2010.07.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Köszi a rejtést!

ettore 2010.07.03 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Noha sokan írták, hogy megközelíthetetlen a láda, a híd vonzott minket. A rejtővel beszéltünk, majd megleltük a ládát is, ami szép lassan leereszkedett a földre, a fától nem messze. Visszaraktuk az ágak közé.

Cerberus 2010.06.12 23:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Az első pont sima ügy volt, de sajnos a ládához nem jutottunk be. A nyakig érő füvön át tudtunk kelni és a szúrós bokrok közé is bemásztunk, de sajnos 4 m-rel közelebb nem tudtuk megközelíteni a rejteket, mivel azt jelenleg víz borítja. Ez volt Hajdú-Bihar megyében az utolsó láda, amit még nem találtunk meg, így teljes lett a megye felderítése. Kérjük a Rejtőt szíveskedjen elfogadni a találatot. Az első jelszórészletet e-mailben megküldtük.

[Jóváhagyta: KPisti, 2010.06.22 12:05]

 
lid3rc 2010.06.04 19:50 - Megtaláltam
Közös ládázás shara kánnal.
Sajnos a ládától elzárt minket a magas belvíz. :( Érdekes volt a helyszín. Nem is tudtam, hogy egészen a Bükkig ellátni tiszta időben :) Ezt a pásztortól tudtuk meg :)

Kérem a rejtőt, hogy fogadja el a megtalálást. Képek shara kánnál.

[Jóváhagyta: KPisti, 2010.06.22 12:06]

shara kán 2010.06.04 19:50 - Megtaláltam
Közös ládázás Lid3rccel.
A folyó nagyon meg volt áradva. Ellepte a híd alatt átvezető járdát.
A hídról észrevettünk egy kis kilátót, ezért úgy gondoltuk megnézzük azt is. Ott egy pusztapark van. Sajnos már zárva volt, de az éjjeliőrpásztorbácsi mondta hogy menjünk be nyugodtan. :) Így azt is megnézhettük! Aki messziről megy, és még új neki a nagy messzeség és az állatvilág (akárcsak nekem), az feltétlen menjen be oda is ha teheti. Nem vészes a belépő sem ( 500 és 300 ha jól emlékszem).
A láda útját sajnos elzárta a víz. :( Már az érdekes szoborig sem tudtunk elmenni. :( Nekem sikerült is belesétálnom a vízbe. :(

Kérem a rejtőt, hogy a képek alapján fogadja el a megtalálást! Köszönöm :)

[Jóváhagyta: KPisti, 2010.06.08 18:02]

szobrok :)
$züc$i 2010.05.29 12:20 - Megtaláltam
Sajnos nekem nem igazán tetszett a környezet. Semmi komolyabb különlegesség nincs itt. Van egy híd, és ennyi. Bármelyik vidéki falu/város környezete így néz ki az alföldön. A ládát persze nekünk se sikerült megtalálni.

[Jóváhagyta: KPisti, 2010.06.08 18:02]

Dudika 2010.05.24 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
A multi első pontja könnyen teljesíthető volt , míg a második pont derékig érő fűben megközelíthető de tovább a magas talajvíz állja el az utat. Ha valaki autóval érkezik ide vigyázzon mert amikor lehajt a föld útra az útból jobboldalt kiálló, nehezen észrevehető hegyes fa csonk maradvány könnyen tönkreteheti a gumiabroncsot. Én épphogy megúsztam.
Kérem a rejtőnek megküldött fotók alapján fogadja el megtalálásom.
Előre is köszönöm

[Jóváhagyta: KPisti, 2010.05.25 16:23]

feri65 2010.05.24 12:00 - Megtaláltam
megtalaltuk!!!!
a lada kornyeken levagtak a fuvet, viszont szaraz labbal nem lehetett megkozeliteni a talajviz miatt!
koszonet a rejtonek!!!

 
prisoft 2010.05.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.98
Megtaláltuk! Nagy a víz, de a kidőlt fatörzsön át lehet ugrálni a ládához.
Köszönjük a rejtést!

Breki 2010.05.09 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Kisebb problémával, de sikeresen megtaláltam...

petiba 2010.05.03 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.79
Kár, hogy nem lehet írni a ládába!
Osztálykirándulás alkalmával megtaláltuk.

raci 2010.05.03 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Gyönyörű környezet, szuper rejtés és bőséges információ. Köszönjük!

Áron 2010.05.03 14:00 - Megtaláltam
Az osztálykirándulás során megkerestük Chubbyval, Andrissal és Kukucsival.

VHA 2010.05.03 14:00 - Megtaláltam
Osztálykirándulás alkalmával...

Kukucsi 2010.05.02 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. [wapon beküldött szöveg]

Chubby 2010.05.02 17:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.64
Megvan. [wapon beküldött szöveg]

Petibá osztályának tanulmányi kirándulásán. A Hortobágyot oda-vissza végigbicikliztük, nem sok mindent hagytunk ki a leírtal közül sem :) A láda gyorsan meglett.

Kerékpáros kupa: 54,5 km

hacsate 2010.05.01 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Kerékpár túra alkalmával kerestük meg. Ha nem lenne itt láda, akkor is sok érdekes látni való volna, ha máshol nem a Tanösvényeken.
www.mvte.hu

MaFe örs 2010.05.01 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.22
Megtaláltuk

Zolnai 2010.05.01 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.60
Megtaláltuk :)
Szerintem elég lett volna a virtuális pont is, a láda semmit nem mutatott, ellenben igen béna helyen volt!

 
pankotaizsolt 2010.04.23 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Egy szuper sétát tettünk a Hortobágyon, megnéztük a Madárkórházat is.
A gyerekek rettentően élvezték, és persze mi is :)

Köszi a rejtést!

emaka 2010.04.10 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.90
A naplemente gyönyörű volt. A szoborkompozició viszont közelről elég lehangoló. A leírás alapján gyorsan megtaláltuk, ami jó is volt az eső miatt.

msnc 2010.04.05 13:21 - Megtaláltam
A puszta nagyon puszta volt csak az eső csepergett. Leírás után könnyű találat.

csg69 2010.04.04 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
Megvan :)

evivagyok 2010.04.04 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Közös találat kedvesemmel csg69-el :)

EdKa 2010.03.28 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.13
A kilenclyukú hídnál kirakodóvásárra nem figyelő gólyák népes csapatát láttuk

TropaCsalad 2010.03.27 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00
A mátai ménes felé menet gyűjtöttük be, köszönjük a rejtést. A "szoborpark" eléggé rozsdás :)
Viszont mázli, hogy még nem volt rügyfakadás...

zXxB5 2010.03.27 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.54
*

tótheszter 2010.03.24 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Mindig lenyűgöz a Hortobágy, így örömmel jöttem el a ládáért. A láda lakója lett egy geocoin(igaz csak az utánzata proxy card formájában..:).
Köszönöm!

A kilenclyuku
Schumi tankkal
Madym 2010.03.13 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.65
Megvan, 46. találásom. Vonatos találat Debrecenből. A láda szabadon figyelt két ág között, igaz, jobb rejtésre nem igazán van lehetőség. Amennyire lehetett, fakérgekkel letakartam. TB, GC nem volt. Köszönöm a rejtést!

fn 2010.02.07 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Hidegben,hóban...

Á&K 2010.01.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Szakadó hóesésben találtunk rá.Köszönjük.

csk1 2009.12.29 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Megtaláltuk.
Téli ládázás, ragyogó napsütésben.
Láttuk gólyát, ami így december végén elég ritka.

Sucuka 2009.12.08 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Az év utolsó hónapjában még sikerült ide ellátogatni. Szép volt így is, bár az igazi nyáron lett volna.

Ja, és az új helyen én vagyok a második :)

 
haribali 2009.10.25 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Úgy tűnik az új helyen én vagyok az első.. :)

Így sokkal jobb a cache, mint az előző verzió volt, viszont maga a rejtés szerintem nem a legszerencsésebb. Az időjárás viszontagságait nem fogja túl jól bírni.

KPisti 2009.10.24 16:10 - Egyéb
FIGYELEM! Jelentősen megváltozott a láda: 2 pontos multi lett és új helyre költözött a cache!

wikka 2009.10.24 11:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.49
Kérem a rejtőt a megtalálás elfogadását, a jelszót hiába írjuk be nem veszi tudomásul. :( Ott találtuk ahová mdemcsik anno áttelepítette.

[Jóváhagyta: kpisti, 2009.10.26 18:49]

ésKata 2009.10.23 12:55 - Megtaláltam
Hortobágyra mentünk bicajozni. Jó tárasaság jött össze, sok érdekeset láttunk. A túristák nagy özöne már lement,a helyiekkel beszélgetni is jutott idő. Madárkórház, darvak gyülekezése, fafaragó, halászat, ménes, sőt még egy elszabaduló szürke bika is, amit megúsztunk ép bőrrel.Este pedig társasjáték

Zergi 2009.10.23 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 4.09
Fogtam!
Hortobágyi és környéki kerékpártúra apropóján jártunk a pusztán. Mondanám a rejtés hibáit, azonban már nem lenne érvényes az áthelyezése miatt.
Sikerült jó kis programon részt vennünk, a hegyek hiányában is jól éreztük magunkat! Lehet, hogy a társaság teszi?

yamael66 2009.10.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.93
A regi lada utolso megtalalasa?
A benne talalt jelszoval nem tudok logolni. Kerem a talalat elfogadasat.
Koszonom

[Jóváhagyta: kpisti, 2009.10.26 18:49]

szeliju 2009.10.11 08:41 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.78
Sajnos a környék borzasztó!!! Aki keresni indul ezt a ládát az jobban teszi, ha vegyvédelmi ruhában jön ide, a fertőzések elkerülése végett. Szeretnénk a kedves rejtő figyelmét felhívni arra, hogy a Hortobágy patak jelenlegi magas vízállása miatt a láda alja már vízben áll, pedig még az esőzések előtt voltunk itt. Száraz levelekkel kibéleltük és takartuk a láda környékét.
szeliju

PINTÉRÉKK 2009.10.10 09:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
A rejtekhely nem túl bizalomgerjesztő helyen van. Talán jobb lenne a híd túloldalára áthelyezni a ládát.

matrixmusic 2009.10.04 11:00 - Megtaláltam
(majdnem) Megtaláltuk!
Köszönöm a rejtőnek a segítségét, ami igazi kesserhez méltó volt.
Az egészet most nem értékelem, sajna a láda rossz helyen van, de jövő nyárig ha áttelepül, biztos meg fogjuk majd látogatni!
Sajna most nem ajánlom senkinek (ebben a formájában), mert az első "belelépés" után, én hagytam az egészet...
Üdv:
Aty, Judit

vinko 2009.09.20 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 3.61
MINDENKI WC-je :(

er&esz 2009.09.12 10:50 - Egyéb
A tegnap beletett TB-t elhoztuk.

Nono&Andris 2009.09.11 18:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.38
Megtaláltuk.
Az állapotok sajnos változatlanok. A láda mellett kb. 2 cm-re!!! volt legalább két "maradék" amit elég érdekes volt eltakarítani, hogy meglegyen a láda. Szerencsére, volt a közelben jó sok falevél, amit valahonnan oda hordtak, így visszarejtésnél alaposan betakartuk, hogy az esetlegesen a láda tetejére kerülő dolog ne csurogjon bele.
Szerintünk is jobb lenne egy kicsivel odébb helyezni a ládát.

TB Off, új helye GCKeTe.

Köszönjük mdemcsik-nek -gyerekkori barátunknak-, hogy megmentette a ládát, és megmutatta ezt a játékot. ;)

Patics 2009.08.24 22:00 - Egyéb
Szerintem sajnos a rejtő hibája is. Mikor fogják már fel végre a kedves rejtők, hogy sokan az eldugott helyekre járnak sz@rni? Így ládát rejteni NEM az eldugott helyekre kellene. Ha egy szabadtéri szinpad mellett egy ösvény vezet a szinpad mögötti területre akkor nem kell jósnak lenni ahhoz hogy azt az emberállatok hamarosan betrágyázzák. Ugyanez volt néhány hete a tatai vár ládával is...

Javaslom, ha rejtesz, gondolkodj előre, vajon milyen lesz a helyszín egy év múlva?

Ane 2009.08.24 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.43
Ma Hortobágy vot az úticélunk. A kilenclyukú hidat se láttam még élőben. RedHat TB itt landolt. Tényleg szennyes a környék.

mjdgm 2009.08.23 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 2.17 súly: 4.01
Régóta terveztük már a híres Hortobágy felkeresését, s erre a Tokajból Veszprémbe vezető utunk jó alkalomnak bizonyult.
Alaposan körbejártuk a települést, a híd környékét is.
Ezen a napon vásár volt Hortobágyon, s a vásárt egy másik rendezvénnyel kötötték össze, így lehetőségünk nyílott a szabadtéri színpadon megtekinteni a Debreceni Táncegyüttes igencsak pergős és színvonalas előadását is.
És ha ekkor beleülünk a kocsiba, akkor csupa szép élménnyel távozhattunk volna. Nem így történt, ugyanis ekkor indultunk el a ládát megkeresni. A 4 napos rendezvényen résztvevők egy része a láda környékét sajátos módon jelölte meg, ugyanis a nyilvános WC-k helyett éppen ezt a területet tartották leginkább alkalmasnak kis-, nagy és mégnagyobb dolgaik gyors elintézésére. Hát nem igazán volt lélekemelő látvány a közel 200 négyzetméter területen az emberi megnyilvánulás eme formájának a látványa. Miután nem voltam hajlandó az "elaknásított" területet felderíteni, ezért felhívtam a rejtőt a helyszínről, s beszámoltam neki az ott uralkodó állapotokról. Ő megígérte: hamarosan meglátogatja saját ládáját, s áthelyezi máshova. Egy javaslat számára:
Eldobható gumicsizmát és gázálarcot feltétlenül vigyen magával!!!

A környezet és a rejtés értékelése a látogatásunk napján tapasztalt állapotokat jelöli, s nem a bemutatni szándékozott tájat!
Segítőnknek köszönjük a segítséget!

SakinoM 2009.08.23 00:00 - Megtaláltam
Rengeteget jártam már a Hortobágyon...szép nagyon!:-)
Csajos nap volt ma,felét a vásár érdekelte felét még egy kis séta....A keresztlányommal terveztük,hogy megkeressük a ládát,(neki az első!) de jöttek a többiek is,mert árus már alig volt....Ők félúton a látványtól feladták...tényleg gyomorforgató volt....Felállítva a sok nyilvános WC,de itt "könnyebb" volt elvégezni....Phúúúú borzasztó volt.Remélhetőleg mások nem szembesülnek ilyen "dolgokkal" én arra fogtam,hogy a 4 napos rendezvény "tette" ezt.Ennek ellenére sem adtuk fel és örült a nagy lány.....

 
Zsé 2009.08.22 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.15
Levadászva!
De! Azért, hogy finom legyek inkább csak annyit mondok: nagyon nem volt egyszerű!!! De elszántuk magunkat, ha már egyszer Balatonfüredről elutaztunk idáig, akkor ha bele döglünk is megkeressük a ládát! :-) Bár a kis ösvény mellé simán elférne egy Bio-Hazard felirat, igaz a jelen állapotok tényleg nem a rejtő hibájából alakultak ki, hanem az emberi nemtörődömség eredménye.
A ládát amúgy valóba egy jobb helyre kellene áthelyezni, mert így hamarosan senki sem meri majd felkutatni. A környezet csakis azért kapott 5 -öst mert csodaszép a Hortobágy, ha a horrorisztikus állapottól elvonatkoztatunk. Amúgy simán 1-es alá!
Andika & Zsé

csabika25 2009.08.22 12:12 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

geforg 2009.08.22 10:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.11
Javasolnák hogy helyezék át a ládát máshova!!Mert a kőrnyék BORZASZTO!!!!Mi is megjártuk rendesen,cipő mosás lett a vége.Szégyelhetik az emberek magukat,meg a rendezőség hogy ezt nem oldják meg mikor ekora nagy tőmeget hivnak meg!Kőszőnjűk a rejtést!!Geforg és családja

Hid!Kicsi kacsa meg hid!
nazso.oszan 2009.08.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00
Sajnos nagyon szemetes a környék. Talán át kellene helyezni a ládát egy ritkábban látogatott helyre.

Somate 2009.08.20 13:10 - Megtaláltam
ok

Patics 2009.08.20 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 2 web: 5 átlag: 2.67 súly: 3.07
Eddigi legnagyobb csalódásom volt ez a rejtés, ez a láda. A rejtéshez vezető úton és a láda közvetlen közelében emberi ürülék, húgy, papír és intim betétek. Szégyen...:-(

Bizonyára a rejtéskor jobb volt a helyzet, mostanra azonban nagyon aktuálissá vált az áthelyezés. A láda mellé gyűjtik, a lehulló falombot is, várhatóan hamarosan beteríti a rejteket a hulladék.

Ez a Hortobágy, a Nemzeti Örökségünk egyetlen ládája, jobb állapotot érdemelne. A láda belseje, a tollak az ajándékok (2 db volt benne) sárosak voltak, a láda félig egyébb szeméttel tele.

Amennyire lehetett, kitisztítottam a szemetet kidobtam. AK47 TB-t betettem, remélem hamar továbbviszi valaki.

Figyellek..
Cspz 2009.08.19 10:57 - Megtaláltam
Csalódás hogy egyes emberek wc-nek használják a láda közvetlen közelét.

alucifer 2009.08.17 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Nagyon nagy a felfordulás az útjavítások miatt.

gabric 2009.08.16 13:35 - Megtaláltam
Rátaláltunk,bár nem olvastuk, hogy át lett helyezve... Sajnos a ládához vezető ösvényt leginkább nyilvános wc-nek használják, rengeteg a szúnyog is!!!

Sorex 2009.08.13 09:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Kerékpáros nyaralós túra Astacus-szal.

Csizmások 2009.08.12 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Debrecen felé útközben.

mike andros 2009.08.11 17:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Hajdúszoboszlóról délutáni kirándulás. Nagyon jól éreztük magunkat, de a szúnyogok nagyon támadtak. Túléltük!
Nagyon köszönjük a lehetőséget!
Nóra, Jocó, Joci, Mike

Duditomi 2009.08.11 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.23
Nem volt nehéz találat mert csak oda vezet az ösvény.
De a szúnyogok tényleg borzasztóak, főleg ha az ember találkozik a láda mellet egy ezer éve nem látott ismerősével és elkezd sápítozni hogy TE? ITT? És pont MOST?
Szóval a szúnyogok megettek, a jelszót majdnem meg se néztük, a kilenclyukút meg éppen felújítják.
De azért köszi a rejtést.

Jorgos 2009.08.11 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.95
Mire a közelbe értünk Dudidomi már éppen nyitotta a ládát, így csak a logolás maradt meg a szúnyogok. A kilenc lyukból a középső felújítás miatt nem üzemel.

zmarsi 2009.08.04 00:00 - Megtaláltam
Sok volt a szúnyog

ratobi 2009.08.03 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.33 súly: 2.59
A láda környéke nagyon gáz!!!!

balumaci 2009.07.29 12:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

KerecsenJ 2009.07.25 15:10 - Megtaláltam
Megvan!
Köszi a rejtést!

Vázsony 2009.07.25 15:10 - Megtaláltam
Megvan!
Köszi a rejtést!

partizán 2009.07.25 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.83
Megvan! A Tisza-tónál nyaralás közben tettünk egy kis kirándulást errefelé is.
Köszi a rejtést!

dan94 2009.07.25 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.00
Meglett! Egy hosszúhétvégés pihenés közben megleltük!

Pomisa 2009.07.25 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.57
A környék nagyon szemetes.

R.Guszty 2009.07.19 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 3.65
Ha a tágabb környezetet kéne értékelni legalább 4-es lenne, de így a gyanús papírzsebkendőkön át, a levágott rothadó fűhalmokon keresztül mászva nem tudok jobbat adni.
Megnéztük a madár központot, nagyon érdekes volt, mindenkinek ajánlom. Láttunk a látványkórházban egy madárláb-műtétet. Utána kipróbáltuk a játszóteret is a gyerekek (és a felnőttek) nagy örömére.

adi.erdodi 2009.07.16 00:00 - Megtaláltam
Családi nyaralás alkalmával jöttünk el ide, de a ládát sajnos nem találtuk mert a kemping kerítése elkerítette a kijárt utat, és ha jól láttam még térfigyelő kamerát is szereltek a fára.Kérem a képek alapján a megtalálás igazolását.

[Jóváhagyta: kpisti, 2009.07.22 00:52]

Kösz a jóváhagyást.

 
mili.erdodi 2009.07.16 00:00 - Megtaláltam
Megpróbáltuk megkeresni de ne mtudtuk mert a puszta kemping kerítése elállta az utunkat.meg a nádas benötte az utat

[Jóváhagyta: kpisti, 2009.07.21 15:52]

geooszi 2009.07.11 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Megvan! A levágott és odahordott zöldhulladékon átgázolva egy fa tövében ott lapul a láda. Egyenlőre nincs ráhordva semmi, de ha továbbra is oda ömlesztik a faleveleket, levágott füvet, akkor előbb-utóbb betemetik.
A építkezés zajlik ezerrel, de azért nyugodtan lehet nézelődni. Érdemes a látogatóközpontban kezdeni, ott hasznos leírásokat, információt adnak!

CicóMicó 2009.07.11 11:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
:)

Hosszu és Maszat 2009.07.09 10:40 - Megtaláltam
Sajna hiába túrtunk össze mindent még a rejtő segítségével sem lett meg, sajna a kempingből az összes levágott füvet oda hordták ki, nagyjából az alá mutatott a koo. Vigyázat, sokan wc-nek nézik a helyet. Kérem a rejtőt a megtalálás elfogadására.

[Jóváhagyta: kpisti, 2009.07.21 15:52]

ArmandoB 2009.07.08 16:46 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.34
Megvan! Sajnos a környezetre csak 2-est tudok adni. A Hortobágy gyönyörű, de sajnos a láda közvetlen környezete egyszerűen borzalmas. A színpad melletti ösvényen haladva a szúnyogok természetes velejárói a ládázásnak, de az, hogy emberi ürülékeket kell kerülgetni, az több a sok(k)nál.

A környék hemzseg a látnivalóktól, talán érdemes lenne akár Máta közelében egy helyet keresni a ládának.

(Fotók hamarosan)

9 lyuk
sárga feketék 2009.07.07 11:00 - Megtaláltam
Az ország másik végéből jöttünk ládát keresni .A GPS megadta magát így maradt a kinyomtatott leírás ami sajnos nem segített rajtunk .Mivel közel 400 km-t kellene utazni a ládáért ezért kérjük szépen a rejtőt hogy fogadja el a keresésünket.Nekünk a Hortobágy több meglepetést is tartogatott,sokat szépült épült a hely .Mivel a legkisebb csapattag most lesz két éves így természetes volt hogy meglátogatjuk a Pusztai Állatparkot is ami nem okozott csalódást.Megható volt látni azt az emlékkeresztet amit a Hortobágyra kitelepítettek emlékére állítottak!Nekünk ezt a keresztet látni fontos volt ,mivel a nagymamánk és a családja is ide lett száműzve.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.01.20 19:47]

 
eszel 2009.07.02 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Köszönet "mdemcsik" kolegának, hogy új helyre tette a ládát!
A déli melegben beleizzadtam a keresésbe.

Fazék 2009.07.01 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.18
Ez a láda sokáig mumus volt: sokszor jártunk már Hortobágyon, de vagy az eső esett vagy siettünk, azaz a megtalálás mindig elmaradt. Most egyedül jöttem haza Debrecenből, így meg tudtam állni.
A ládától fél méterre pakolták le a kerítésépítésnél levágott ágakat... de végül is a láda jó helyen van.

saldar 2009.06.18 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.35
Bicajos találat
Hát, nagy mázlim volt ezzel a ládával: tegnap délelőtt letöltöttem a koo-kat, elolvastam a bejegyzéseket, de este tízkor valami azt súgta, nézzek rá a ládaoldalra még egyszer. Ilyenkor általában már csak az "utolsó változások" idejét figyelem, de most a logokat is megnéztem. Ha nem teszem, a régi helyén kerestem volna a ládát, és valószínűleg nem találtam volna semmit. Így azonban sikerült.
Ma Hortobágyon lehetetlen volt békét és nyugalmat találni: mindenütt teherautók, munkagépek, traktorok szorgoskodtak. Alig tudtam olyan fotót készíteni, amelyen ne lett volna egy-egy ilyen masina. A híres híd is fel van állványozva - mondjuk rá is fér egy kis felújítás.
A láda környékét a látogatók trágyázásra használják, szóval ha arra jártok vigyázzatok: aknaveszély!!! Tényleg el van torlaszolva az ösvény deszkákkal, de faágakkal is - mdemcsik jó munkát végzett a láda megmentése érdekében, de ez az állapot is csak átmeneti lehet, mert még így is be kell menni a lezárt területre a dobozért. A rejtésre a kényszerhelyzet miatt adtam 5 pontot. Nem irigylem a rejtőt, a pusztában fűszál sem nagyon van, nemhogy geoláda rejtésre alkalmas fa vagy bokor :)
A geocoin-t kimentettem - ki tudja, milyen fordulatot vesz a láda sorsa. Csak nehogy azzal fizessek a Tescoban! :)
Gyönyörű időben, kellemes tekergés. Köszönöm!

 
mdemcsik 2009.06.17 19:07 - Egyéb
A kerítés építése miatt áthelyeztem a rejtQ engedélyével! N 47 fok 34.803 E021fok08.851 egyenlQre két fa között! [wapon beküldött szöveg]

rejtek1rejtek2
mdemcsik 2009.06.15 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltam! Rengeteg szúnyog és terep rendezés! Kedves rejtQ, kérlek helyezd át mert elfogják pusztítani!
TBWEC3-t benne hagytam! De TBMVED nincs benne pedig a gc.com azt írja...

Coin be
békatutaj 2009.06.06 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megvan!

mbandi 2009.06.06 15:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.01
Megvan!

Miléna 2009.06.06 15:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Megtaláltuk.

krisbálád 2009.06.01 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Megtaláltuk.

fk618 2009.05.31 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Zuhogó esőben, kéngőzös levegőben találtuk meg a ládát! Köszönjük a rejtést!

georginar 2009.05.30 20:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Szép ez a táj. Még visszajövünk.

Hey-ho 2009.05.24 07:51 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.26
A ládához vezető út katasztrófa a szemét minden forma és fajta formában.

irmatyi 2009.05.20 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.23
kiszagolva

M&K 2009.05.17 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltuk. A szúnyogok meg minket.

Dream Theater 2009.05.14 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.28
Most az útépítés miatt van egy kis felfordulás, meg por.
Remélem, ahogy befejezik az utat, felújítják a hidat is!
Ráférne, megérdemelné!

Dia&Sanyi 2009.05.06 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Második nekifutásra megtaláltuk a ládát! :D
Egészen különleges élmény a Hortobágy folyóba torkolló meleg forrásvíz csörgedezése! :D
Köszönjük!!!

ZoLiza 2009.05.04 09:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Köszönjük a rejtést!

magiesgergo 2009.05.01 17:25 - Megtaláltam
Az illat alapján a patakban termálvíz folyik, de azon már nem kell átkelni. Mindenesetre érdekes élmény. Szegény Kilenclyukú-híd nagyon le van robbanva. No. 7.

Mackadam 2009.05.01 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.67
Megtaláltuk

soka9001 2009.05.01 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.49
Megtaláltuk.
Mackadam, Kiris és Fujuszék társaságában.

fujusz 2009.05.01 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Megtaláltuk!
Üdv,Fujusz

mikszi 2009.04.29 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
A hajdúszoboszlói pihenés harmadik ládája.

othnan 2009.04.28 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.34
Megtaláltam. A képek egy része a halastavaknál készült.

Ago 2009.04.22 00:00 - Megtaláltam
Megvan!
A leírások alapján én még a régi helyén találtam meg. Akkor könnyen megközelíthető volt a rejtés.
Akkor még csak az útfelújítási munkálatok mentek.

leviness 2009.04.19 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.61
Szép-szép a mi kis Hortobágyunk. A láda rejtése a pusztai erdőben remek! Aki egy pár lépéssel tovább megy a láda előtti Y elágazás másik szárán, belenyúlhat a forró vízbe :-o

 
Rodriguez 2009.04.18 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Ketten Mónival találtuk meg, a patak partján vigyázzon aki erre jár, a viszonylag száraz és stabil föld könnyen beomlik az ember alatt, a víz kellemesen forró, érdemes kipróbálni :) Rejtés nagyszerű volt. Ha valaki mostanában arra jár, láthatja a nagy lábnyomot a víz mellett. Rakok majd fel képeket is róla :)

tucsbog 2009.04.14 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.15
Sikerült a szúnyogok előtt érkezni. Ők még nem vették észre, hogy itt a jó idő. Az ösvényen tovább sétálva egy régi halásztanya van, melyet ma már nem használ sajnos senki. Szemben, a 33-as út túloldalán a Hortobágyi Nemzeti Park látogatóközpontját találtuk. Csodálatos emberek, népi iparművészek, kézművesek mutatják be az érdeklődőknek mesterségüket, kihalóban lévő szakmájukat. Szíjgyártó, szűr-rátétes, gyékényes, fafaragó, népi hangszer készítő és az egyetlen csikóskalap készítő várja a látogatókat. Aki mindent tud minderről és szívesen kalauzolja a látogatókat, Galánfi András művészeti vezető. Aki előadóművész, tanár, fafaragó, az utolsó tanyasi tanító a szoboszlói tanyavilágban.

AgiZe 2009.04.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.00
Szerencsére még nem voltak szúnyogok...
Könnyű találat volt.
Remek programok, látnivalók voltak a környéken.
Köszönjük!

ergyd 2009.04.08 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Megtaláltuk.

Saláta Bogi & Sanya 2009.03.28 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.38
Tavaly novemberben az egész környéket felkutattuk, most 'majd "hasraestünk" benne.

Nebel 2009.03.20 14:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Debreceni hosszú hétvégi ládázás során gyűjtöttük be ezt a rejteket.
Kihagyhatatlan hely, már régen fel akartuk keresni!
Fotókkal visszaadhatatlan hangulatú hely, már a Debrecenből átvezető út alatt ízelítőt kaptunk a táj hangulatából. Hihetetlen messze a látóhatár!
Megnéztük a madárkórházat és a tájházat is, remek program volt, köszönjük szépen!!!

zotyesz 2009.03.14 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.78
Köszönjük, könnyű volt megtalálni, szerencsére nem kellett átugrani a vízfolyáson. :-)

Andris és Móni 2009.03.07 00:00 - Megtaláltam
Sajnos a hóolvadás után akkora volt a sár, hogy a ládát nem találtuk meg. A képek alapján fogadd el a megtalálást légyszi. Köszi!

[Jóváhagyta: kpisti, 2009.03.16 14:37]

 
Ferkókoma 2009.03.01 13:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.88
Éljen a Puszta!

KPisti 2009.02.20 23:59 - Egyéb
Gratulálok Tatarbifszteknek, aki a láda 500. megtalálója volt!

K:Pisti, a láda rejtője

500! 
tatarbifsztek 2009.02.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Hoban es napsutesben, jo volt kicsit korulnezni. Koszonjuk a rejtest.

t.totya 2009.02.20 08:42 - Megtaláltam
Megvan!

Varga Gábor 2009.02.18 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Ok! 2000 nyarán már jártunk Hortobágyon, csak akkor még nem volt GC. Most Szoboszlóról hazafelé jövet megálltunk egy-két havas fotót készítenei, no meg levadászni a ládát. A beásott dobozzal egy kicsit meg is gyűlt a bajom a 20-30 centis hóban.

kovacsok 2009.02.08 13:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.95
Először is, szeretnénk gratulálni a tökéletes webes leírásért! Koordináta nélkül is könnyedén meglehetett találni ez alapján.
A hely maga szép lenne, ha néhány kulturálatlan ember nem szemetelne tele mindent.
Mivel esett az eső az ösvény elején kicsit nehézkes volt a haladás a csúszós sár miatt, de utána tűrhető volt.
A ládát viszonylag könnyen megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

 
belus01 2009.02.07 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Istyu 2009.02.03 15:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Pocsék esős, nyirkos időben kerestem meg ezt a ládát. A téli időszak jó hatással van az idegenforgalomra. A főszezonban nyüzsgő környék ezúttal csendes, úgyszólván kihalt volt. Egyedül a termál medencében volt némi élet, néhány megszállott fürdőző áztatta tagjait. Nekem így talán még jobban tetszett a Hortobágy mint nyáron, némi hiányérzetet csupán a zárva tartó intézmények jelentettek. A leírás csillagos ötöst érdemel.

mato 2009.01.25 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.81
Családdal kirándulva, szép időben. Köszönjük!

9 lyukA puszta
Magaslesen... 
ipa 2009.01.21 15:41 - Megtaláltam
A híd megérdemli a megállást. Szép, ahogy a folyó be van fagyva alatta. És sikerült felzavarnom egy fácánpárt is. Jól nézett ki a fürdőből kifolyó, gőzölgő víz, amint a folyóba hömpölyög...

Duciék 2009.01.02 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Megtaláltuk

Macz család 2009.01.01 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Nagyon szép minden, a fürdő a nagy hidegben is népszerű. A láda hamar meglett.

Ata72 2008.12.26 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.82
Kötelező darab minden magyar embernek!
Az ösvény eleje bioaknáktól hemzseg. Csak óvatosan! Kicsit elásás gyanús a rejtés, de még mindig jobb mint egy kőhalom...

[Aki beletette az elszakadt, kilyukadt munkáskesztyűt a csészébe, annak kívánom hogy csak ilyet hordjon egész életében! Vadparaszt.]

 
valti 2008.12.14 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.41
Ok, köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

tothn 2008.12.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.04
Andi megtalálta, én csak bámészkodtam :)

Csorbako 2008.11.08 14:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
OK

kovacsbalu 2008.11.07 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Nagyon szép a környék, igaz bakonyi betyárként kicsit unalmas :-)

Puszkany 2008.10.29 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.17
Szemerkélő esőben, még most is sokan voltak kíváncsiak Hortobágyra.

 
Kerticsorbi 2008.10.29 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.96
Poroszlói, családi őszölés keretében találtuk meg. Elég lehangoló a ládához vezető út, szerintem átkéne tenni szebb helyre. Köszönjük a rejtést.

h2so4 2008.10.26 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Jó a rejtés, kár, hogy ekkora a szemét a környéken.

 
mlnet 2008.10.26 15:30 - Megtaláltam
Már többször jártunk itt, de a gyerekek először. A madár kórházat viszont még nem láttuk.

Bajuszcica 2008.10.25 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Könnyen megtaláltam a ládát. A keresést a darvak vonulásához időzítettük. Így a madárkórház meglátogatása is belefért a programba, majd a látogatóközpont tájékoztatója után, kinn a terepen, kísérővel nézhettük a darvak esti behúzását az alvóhelyükre. Október végén 2-3 hétig itt gyülekeznek, majd elvonulnak délre. Több tízezer madárról van szó, ezekből láttunk pár ezret. Ajánlom ilyenkor keresni ezt a ládát és vigyetek távcsövet!:))

nagyi11 2008.10.23 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Megtaláltuk.

klo 2008.10.23 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.52
Kár, hogy a ládához szolíd szeméttelepen át vezet az út... A környezet viszont bizonyítja, hogy tud élni a magyar: miközben a világ a 21. században az édesvíz-hiánytól retteg, itt az örökkön (?) folyó termálvizet a Hortobágy folyóba engedik be.
BNE-klo

totika08 2008.10.16 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk!

Gyönyörű táj, hisz ilyen az Alföld.

Totika08

jalso 2008.10.14 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.15
Mai utolsó ládánkat kellemes társaságban - csemege és barátja - találtuk meg, viszonylag hosszas keresgélés után, mert a lehullott levelek a kelleténél jobb álcát biztosítottak a kissé beásott ládának. De meglett, és ez a lényeg. A hely (mármint a különleges és híres híd) méltó a ládára. Megemlékeztünk a kommunistra rendszer áldozatairól is a deportáltak emlékkeresztjénél. Köszönjük a ládát:
Ildi és Gyuri

In hoc signo...
Ildi logol
 
csemege 2008.10.14 18:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Debrecenből hazafelé. A ládánál összefutottunk Jalso-ékkal. Jó lenne egyszer végignézni a leírásban szereplő rengeteg látnivalót, most csak a ládára futotta az időből.

diverupi 2008.10.13 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.78
munka után könnyű kis kikapcsolódás. Köszi jó volt a rejtés

stendhal 2008.10.12 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.66
Tegnap éppen ott sétáltatattak egy kutyust, igy hát nem túrtam fel a környéket csak ma.

stendhal

Dzsó.bácsi 2008.10.11 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.11
Darules előtt, ebéd után. Az ösvény eleje - még így jól benne az októberben is - gyaloglás a nyilvános WC-n keresztül :-(
De, ez nem a rejtő és a táj hibája...
Köszönjük.

Sifi 2008.10.10 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
A medencét ki kell próbálni!

Rubens 2008.09.28 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Megtaláltuk!

Gyönyörű környezetben egy-két tisztelet kör után ráleltünk a kincsre! A láda tartogatott egy meglepetést, nevezetesen a TB27ZDX GEOCOIN-t, amit elhoztunk! :)

Köszönjük az élményt és a rejtést!

rubens&smiti

probi 2008.09.28 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.64
ok

Noncsi98 2008.09.28 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.54
Megtaláltuk!
Albert Ildi Noémi
Beletettünk egy geocoint.de már tovább is vitték.

tegnap nyertem :))) 
Borsos család 2008.09.28 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
megtaláltuk! Albert Ildi Noémi
Tettünk bele egy szép gc-t.

 
Klári 2008.09.28 09:30 - Megtaláltam
Két remek pasival kerestem föl a ládát: Ironmannal és Kópéval.

ironman 2008.09.28 09:30 - Megtaláltam
Ott sátraztunk 40 méterre a ládától már pénteken is, de csak vasárnap délelőtt kerestük fel a ládát. Végül is ráértünk :-).

Scorpius 2008.09.28 09:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.64
Másnap reggel...

Szab 2008.09.27 18:50 - Megtaláltam
netcache [wapon beküldött szöveg]

kivancsifancsi 2008.09.27 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.84
A geoverseny és az eredményhirdetés közt még maradt idő begyűjteni ezt a pontot. Szép hely.

Csengi
 
Zsozsoboy 2008.09.27 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Verseny után repültem rá a ládára. A gyalogosoknak már megvolt, mivel erre vezetett az útvonaluk.

csi/2 2008.09.27 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Megvan!

kissyfur80 2008.09.27 17:25 - Megtaláltam
Kiscsaládommal. :)

abacus 2008.09.27 17:25 - Megtaláltam
Részletek később.

geodorka 2008.09.27 17:25 - Megtaláltam
Apuciékkal életem els? versenye után. [wapon beküldött szöveg]

kolibri 2008.09.27 17:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Verseny után, Csi/2-vel, Pereszkével, Kissyfurral, Geodorkával és Abacussal. Már mi magunk is 'kessertalálkozót' alkottunk, de azért a ládánál is sikerült összefutnunk 'kilóméterhiányos' versenyzőtársainkkal. ;o)

 
Szollo 2008.09.27 17:16 - Megtaláltam
Verseny után, de nincs jelszó. [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: kpisti, 2008.09.29 15:49]

zayd 2008.09.27 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.43
A rejtő társaságában találtam meg a verseny után, a híd sajnos nincs túl jó állapotban.

lelcache 2008.09.27 16:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.00
A XIV. Geoaching verseny mindkét számának teljesítése után jöttem megkeresni a ládát biciklivel a bázisról. Már a verseny gyalogos részén is érintettem a hidat, de akkor nem volt idő ládázgatásra. Jó nagy volt a forgalom! Nem is kellett keresnem, mert egy nagyobb ládász csapat éppen logolt az érkezésemkor. Rövid beszélgetés után elválltunk egymástól. Miután visszarejtettem, zörög a bokor, és a rejtő és párja érkezett ládakarbantartásra. Nagyon örültem, hogy hosszú idő után ismét találkoztunk, és egy kicsit elbeszélgettünk. Még néhány képet készítettem a hídról, és betekertem egy kicsit a faluba is körbenézni. Aztán irány vissza az eredményhirdetésre. A leírás példátlanul hosszúra sikeredett.

További képekhez klikk ide!

lelcache

KataJani 2008.09.27 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Pénteken este indultunk a geoverseny helyszíne felé, Kabáig, ahol volt a szállásunk. Szombaton ismét egy jól sikerült versenyen vettünk részt. Vasárnap Kaba és környékét kutattuk fel.
362. megtalálásunk. Hegység pártiak vagyunk, de tetszett a táj és a helyszín is. Nem csak a verseny helyszínen, de a ládánál is kisebbfajta kessertalálkozó volt. Utána még megnéztük a Mesterségek múzeumát és a Madárkórházat. Érdemes volt mindkét helyre bemenni. Miután végeztünk, siettünk vissza a verseny eredmény hirdetésére, s a sorsolásra, ahol az egyik fődíj a mienk lett.

pereszke 2008.09.27 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megvan!

Csapdoki 2008.09.27 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Már nekem ez volt a harmadik megtalálásom itt de csak most tudtam ( akartam )feljegyezni a jelszót.Természetesen a verseny miatt.

Kiszti 2008.09.27 15:34 - Megtaláltam
ok

scele 2008.09.27 15:34 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Mackók 2008.09.27 15:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
ötödmagunkban, akik közül hármunknak ez volt az első :)

Nivás Döme 2008.09.27 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.24
Verseny utolsó utáni találataként. Meglepődtem a pusztán, hiszen újdonság volt a terep, de nagyon tetszett. Meg a különleges kőhíd is. Jó, hogy képeken számtalanszor látta már az ember, de közelről teljesen más. Sajnos a többi látnivaló-köztük a Pásztormúzeum is- kimaradt. Talán majd legközelebb, hiszen a Hortobágy partja is olyan hely ,ahol az ember órákat el tudna tölteni.
Köszönet a rejtésért.

KicsiLány 2008.09.27 15:15 - Megtaláltam
Megvan! A geoverseny keretén belül sikerült feltárni ezt a ládikát.
Köszi!

cila 2008.09.27 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
A verseny utolsó pontjaként szereztük meg.

Dorisz2004 2008.09.27 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
XIV. GC verseny után könnyü találat.

 
Gáspár Norbert 2008.09.27 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Geocaching verseny közbeni -hiszen a ládától pár méterre volt egy felkeresendő pont, talán nem véletlenül...- találat. A híd különleges, bár egy kicsit csalódás volt.

varga.vik89 2008.09.27 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Verseny közeben kerestük fel a ládát. Nagyon klassz nap volt:) (bár engem nagyon zavart, hogy a láda közvetlen környezete rettentően szemetes)

 
Zyu 2008.09.27 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Verseny alkalmával megtaláltuk!

nsn 2008.09.27 14:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Megtaláltam. Verseny közben.

griga 2008.09.27 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
GC fesztivál közben...

Andi&Parker 2008.09.27 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Verseny utáni ládászat. Verseny közben elmentünk a pont mellett, de inkább későbbre hagytuk. Szomorú, hogy a kilenclyukú milyen állapotban, alaposan ráférne egy felújítás.

Köszi a rejtést.

Csigabiga 2008.09.27 14:22 - Egyéb
Újra itt, ezúttal baliagy társaságában! :o)

A verseny alkalmával jöttünk újra Hortobágyra. A pontokat Gyöngyvér és Melinda társaságában szedegettük össze. Szerencsére az egyik pont épp a láda közelében volt, ezért nem kellett külön eljönni érte! :o)

Ezúton is köszönöm szépen Göngyvérnek, hogy itt lehettem, Melindának pedig a társaságot! :o)

Az egyik lyukban
Melinda pihen
baliagy 2008.09.27 14:22 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Master7 2008.09.27 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
A XIV. Geocaching Fesztivál és Verseny közbeni Megtalálás. Nem kellett sokat keresni.

Egy pont-pont átmenetnél gyakorlatilag belebotlottunk, a keresgélés élménye nélkül. Persze ettől még a környezet egyedülálló.

Köszönöm a rejtést.

Bütyök+Zulu 2008.09.27 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.85
A gc verseny közben levadásztuk. Népszerü volt ez a láda ma :)

 
lricsi 2008.09.27 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
A 14. GC verseny alatt kerestük meg. Kb. 20 éve, kisgyerekként jártam itt legutóbb, furcsa jó érzés volt újra itt sétálni.

rekasi 2008.09.27 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.09
"Véletlenül" épp ma jártam arra, és megtaláltam!

Árpád vezír 2008.09.27 13:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
OK. Rávezetett a verseny :)

ésTöri 2008.09.27 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.28
Verseny közben könnyen megtaláltuk. A ládához vezető utat sajnos szemét és egyéb más övezi. A következő napra ütemeztük be a madárkórház látogatását. Gyönyörű szép ez a sík vidék is!!! :-)))
Köszönet a rejtésért!

totzoli65 2008.09.27 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.90
A verseny közben ráérősen, könnyen meglett, hiszen a gyalogos pont neve is sugallta, hogy itt érdemes pár méteren belül keresgélni. A híd erősen lepusztulóban, a közelében levő "bazár" elkeserítő gagyitömeg. Sajnos kialakult itt is a "balatonmarketing" :-((
Vasárnap reggel még daruvonulás és madárkórház látogatás is belefért hazaindulás előtt.
Köszönjük a rejtést!

 
Yoss 2008.09.27 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Geo verseny közben lőttem ezt a ládát Brezkóval. Ha nem lettem volna annyira kidögölve, mint ahogy, még jobban körülnéztem volna. De a környék egyébként is magáért beszél.

Wartburgos 2008.09.27 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
XIV. GC FV. verseny közbeni ládakeresés.

 
fabkor 2008.09.27 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Sok érdekes látnivaló van a látszólag e sik vidéken.

madarasz.peter 2008.09.27 12:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Pálya közben...
Nagyon tetszett a melegvizes patak. Télen beleállnék....

XIV. GCFESZT (2)
Csapat: Máté és én

new will 2008.09.27 12:55 - Megtaláltam
késöbb

SylverRat + Bogee 2008.09.27 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.84