geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
2163. Küldetés (GCMSSN)

Szélesség N 46° 28,765'
Hosszúság E 16° 56,136'
Magasság: 160 m
Megye/ország: Zala
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2008.07.27 18:30
Megjelenés időpontja: 2008.07.28 11:06
Utolsó lényeges változás: 2018.07.27 09:48
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+4V)
Elrejtők: waneqr
Felhasználó: Game Over
Nehézség / Terep: 3.5 / 3.5
Úthossz a kiindulóponttól: 8000 m
Megtalálások száma: 53 + 1 sikertelen, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.1 megtalálás hetente


[A korábbi logok alapján karbantartást igényel, ezért betegre állítom, Admin (Fazék), 2016.3.10]

Feladat
A láda megtalálása, melynek koordinátáját az egyes célpontokon begyűjtött részletekből lehet képezni a következőképp: N46°A,B' E16°C,D'

Célpontok
A: N46°28,765' E16°56,136' 160m
B: N46°29,178' E16°55,366' 189m
C: N46°29,709' E16°55,026' 229m
D: N46°29,838' E16°55,847' 168m

Láda
Míg a koordináta részletek a megadott pontokon több helyről is könnyen leolvashatóak, addig a láda (20x10x5cm) a kiváncsi szemek elől egy tégla takarásában rejtőzik. Azonban a megszerzésébez sem lebontani, sem feltúrni nem kell semmit, ahogy bebújni vagy felmászni sem kell sehová.

Ez egy örökbefogadható geoláda. Ha szívesen lennél a gazdája, kérlek, keress meg!

Ha egy árva ládát szívesen gyógyítanál, ha van rá módod, előtte vedd fel a kapcsolatot a LádaDokikkal.

Ha csak a helyszínen derül ki, hogy a gazdátlan láda gyógyításra szorul, segíts rajta bátran! Változtass azon, amin szükséges! Ha akarsz, találj ki új jelszót, keress a közelben egy jobb rejteket!
A megváltozott adatokat juttasd el minél hamarabb az Adoptálható ládák felhasználónak!

Köszönjük a közösség nevében! :)


A ládába TravelBug nem helyezhető.

Megközelítés
A célterület Nagykanizsa és Homokkomárom között helyezkedik el, az egykori katonai gyakorlótéren. Autóval Nagykanizsa határából  N 46° 27,963' E 16° 57,473' 145 m [GCMSSN+kereszteződés], a 7-es úttal párhuzamosan nyugatra tartó, keskeny aszfaltúton lehet 2,5 km után elérni az ajánlott parkolót  N 46° 28,774' E 16° 56,160' 159 m [GCMSSN+pakoló]. Kerékpáron vagy gyalogosan is követhető ugyanez az út, de egy majd 4 km-es letérővel megközelíthető a kék Kék turistaútról is délre, akár Homokkomárom, akár Fűzvölgy határából.

Terepviszonyok
Változatos felszín, némi szintkülönbséggel, ahol a követendő földutak erdőn, ligetes területeken, szántón, homokbuckákon és vizes élőhelyek mentén haladnak. A talaj többnyire homokos, és nehezítik még a közlekedést a laposabb területeken, az esők után sokáig megmaradó tócsák, átfolyások. Ezzel együtt gyalogosan és kerékpáron is jól járható a terep. Ami nehézséget jelenthet, az a nyári hónapok dús vegetációja, különösképp a lápos területek élénk rovarvilága.

Természeti környezet
A tájat a tipikus dombsági felszín és a lápos rétek uralják, de az igazi kuriózuma a területnek a garmadabuckák, melyek megkötésére fenyőt telepítettek. Az így kialakult változatos környezet határozza meg az élővilág rendkívüli fajgazdagságát is. A vízimadaraktól az eredi kisragadozókig minden megtalálható, s amiképp gazdag a környék mediterrán elemeket tartalmazó flórája is.
A garmadabuckák jellegzetes 3-5 méter magas parabola alakú dombok, melyek a szélbarázdából kifújt homok felhalmozódásával keletkeztek. A buckákat erdei és fekete fenyő ültetésével próbálták megkötni.

Épített környezet
A területen elsődlegesen az elhagyatott katonai létesítmények dominálnak - parancsnoki figyelőállásoktól, bunkerekig és futóárkokig -, s ezt oldja a már messziről látható homokkomáromi templom és a nemrég felújított lőtéri kápolna.
Az egykori katonai objektumokat a helyi airsoft csapat, míg a területet a vadászok vették birtokukba, melyet jól jeleznek a sűrűn feltűnő vadászlesek is.
A Szent Félix ereklyéjét őrző templomról további részletek a GCDZK3 láda oldalán olvashatóak.

Célpontok

A  N 46° 28,765' E 16° 56,136' 160 m [GCMSSN-1]
Az első pont az ajánlott parkoló tőszomszédságában, az egykori parancsnoki épület lépcsőjénél van. Ez hétvégén a helyi airsoft csapat műveleti területévé válhat, így óvatosan kell a keresésnél eljárni. Bár a szükséges információ így is könnyen leolvasható.

B  N 46° 29,178' E 16° 55,366' 189 m [GCMSSN-2]
A második koordináta részlet is egy volt katonai építménynél rejtőzik, s bár ennek szerepe ismeretlen, de jól belátni innen keletre a Principális völgyét és Nagykanizsát is.

C  N 46° 29,709' E 16° 55,026' 229 m [GCMSSN-3]
A harmadik pont is egy hajdani katonai építmény oldalában van, és innen is nagyszerű panoráma nyílik, s különösképp a bizonytalan rendeltetésű épület tetejéről nyugatra.

D  N 46° 29,838' E 16° 55,847' 168 m [GCMSSN-4]
Az utolsó koordináta részlet a Homokdombi-dűlő mellett, fenyvessel fedett garmadabuckák szomszédságában, egy vadászlesnél rejtőzik.Egy kis segítség a jelszóképzéshez, mely az alábbi részt kijelölésével válik láthatóvá.

Ha nagyon nem boldogulsz a láda megtalálásával, akkor csak kukucskálj be a koordinátán lévő objektumba és a leolvasott karakterekből némi segítséggel már képezhető a jelszó.
Ládatörténet:
2018. 7. 27. A láda több mint 3 éve beteg és adoptálható volt, de senki sem gyógyította. Érdektelenség miatt megszüntetem. Komoly érdeklődő esetén újraéleszthető. [Admin(Fazék)]
Állapot: megszűnt

Értékelés: értékelés (39 db): környezet: 4.07 rejtés: 4.57 web: 4.61 átlag: 4.42

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 - van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 - nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 - ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 - megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 - a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 - babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 - kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 + igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


ArNick 2016.04.17 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Küldetés teljesítve! Bár nem a leírtak szerint, de így is kihívás. Vagy inkább szerencse?!?

A dobozban toll nincs, a füzet enyhén nedves, így új bejegyzés nem került bele.

A kéktúra útvonalán töltött nap után kifogytunk az időből, így Homokkomárom templománál kijelölt parkolónktól nagy kerülővel, autóval, közúton jutottunk el az ajánlott parkolóig.

Az első ponton körülnézve, koordináta részletet nem találva, valamint olvasva az előző bejegyzéseket, eszünkbe sem jutott a 8 km-es kört megkezdeni és a többi részlet után kutatni.

Inkább a láda adatlapján és a logokban publikusan elérhető információkból próbáltuk megoldani a feladatot, mint látható, sikerrel.

A műholdvadász műszerre így csak a parkolóig volt szükség, utána csak felesleges súlyként hátráltatott a haladásban.

Köszönjük!

Strombus 2016.03.05 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.33 súly: 4.33
Hát ez nagy csalódás volt!
Izgatottan vártam ezt a ládát, nagyon jól szórakoztam dzoli1 és peterpan logján és kalandra, nehézségekre készen érkeztem a helyszínre. Mert egy 3,5/3,5 nehézségű ládáért szenvedjen is meg a kesser! De az nem fair, hogy a ládagazda teljesen elhanyagolja a rejtést és a fő nehézséget az adja, hogy nincs mit keresni vagy a leírás nem egyezik a valós helyzettel.
2012. 08. 11-én, azaz 3 és fél éve (!) jelezte egy megtaláló, hogy nem helytálló, hogy "a láda megszerzéséhez sem lebontani, sem feltúrni nem kell semmit, ahogy bebújni vagy felmászni sem kell sehová". Lehet, hogy az első pontot is azért nem sikerült megtalálnunk, mert rossz helyen kerestük? (Se a pontos koordinátáknál, se pár méterrel arrébb, a lépcsőknél nem találtunk semmit.) Én örülök, hogy nem volt szájbarágós a leírás, hogy pontosan mit kell keresni, egy ilyen nehézségű ládánál mindenképp elvárható, hogy gondolkodni, keresgélni kell, de az is elvárható, hogy legyen mit találni! Nem lenne ideje frissíteni a szöveget? Vagy a rejtést? Vagy lehetőleg mindkettőt?
Úgy tűnik, 2013. 05. 20. született az utolsó önálló megtalálás, azóta csak segítséggel ment. Nem lenne ideje bejárni a rejtést? Megnézni mi okoz gondot, mit kell módosítani? Így nem sok értelme volt örökbe fogadni ezt a ládát. :-(
A ládagazdát a helyszínről kértük a láda betegre állítására. Sajnos erre az elmúlt két napban, úgy tűnik, nem volt ideje. :-(

Péter60 2016.03.04 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 4.34
Már eleve gyanús volt, hogy mióta a wanequr 2 éve adoptálásra adta a ládát csak ketten találták meg, ők is csak segítséggel. Dzoli1 logja sem volt bíztató, de ha már messzíről eljöttünk, muszáj volt nekivágni.
Az első pontnál persze mi is elakadtunk, eleve nehéz úgy keresni valamit, hogy nincs igazából leírva, hogy mit is kell. Gondoltuk a helyszínen kiderül, de nem.
Telefon rejtőnek, nem veszi fel, telefon korábbi megtalálónak, ő meg két év távlatából érthetően nem emlékszik már pontosan, hogy melyik pontnál épp mi volt. Itt talán egy sárga felirat? Se sárga, se másmilyen nem volt, pedig szántunk rá időt. Ezek után nyilván nem vág neki az ember egy 8 km-es túrának a bizonytalanságba.
Moderátor lévén látom a rejtett pontokat is (jelen esetben a ládáét), az a közelbe mutatott. A leírásban ugyan az van, hogy nem kell bebújni sehová, mi egy bebújós helyen találtuk szétszórva a dobozt, fedőjét, meg a rongyos, de szerencsére olvasható logbookot. Kitakarítottam, összeraktam és építettem neki egy új "fedezéket". Lehet más játékosok is járnak erre, (paintball-osok ?) ők szedhették szét? Azért került bele infólap is.
Másnap a homokkomáromi templom felől gondoltuk becserkésszük a többi pontot, irány a 3. Ugyancsak nem találunk semmit, a rejtő most elérhető, de ő sem tudja, hogy melyik a 3. pont, és hogy ott mi is a leolvasandó?! Vajon mikor járhatta utoljára körbe a pontokat, hogy ennyire nincs képben?
Ezek után nem volt kedvünk a maradék két pontért vesződni.
Kár ezért a multiért, mert az alapötlet jó, és valószínüleg jók lehettek a leolvasós pontok is, csak így karbantartás nélkül mit sem ér.
Ahogy a fél éve előttem szóló , úgy én is azt javaslom, hogy betegre kellene állítani. Már ha olvassa egyáltalán a logokat a kedves rejtő...

Láda a sarokban 
dzoli1 2015.10.09 00:00 - Nem találtam meg
Már az első pontnál elakadtam. A lépcső romok alatt, fogalmam sem volt, hol keressek bármit is. A rejtő jelezhetné, hogy valóban kereshető-e a láda, vagy sem. Ha igen, egy kicsit részletesebb leírás sokat segítene, ha nem, betegre kellene állítani a ládát.
De azért nem unatkoztam, alighogy megérkeztem, rendőrök "csaptak" le rám és igazoltattak, kikérdeztek. Telefonon még azt is megtudakolták, nem vagyok-e körözés alatt. :) Szerencsére jól tudtam, és nem. :)

nmárti 2014.08.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.00
Rekkenő hőségben, már azt sem tudtam ki vagyok:)) köszi a rejtést!

peterpan 2014.08.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.31
Jelentés a harctérről:
Kis létszámú (1 fő+belső hangok), de jól képzett, pihent, megfelelően felszerelt és gépesített csapatunk a délelőtti órákban becserkelte az ellenség parancsnoki épületét. A gyors mozgással végrehajtott hadművelet gyors eredményre vezetett, ellenállás nélkül megadta magát a pont.
Gépesített egységünket hátrahagyva, könnyű fegyverzetű kerékpáros egységgel folytattuk az ellenség felkutatását. Az ellenség szinte azonnal helikopter-szerű szitakötőkkel végzett felderítő repüléseket és Bögöly típusú ember nélküli drónokkal folytatott több hullámban támadást végig, amíg a terepen mozogtunk.
A térképen jelzett úton és a jelzett pontok felől kíséreltük meg a második pont ellenőrzés alá vonását. Az ALFA pont a felderítéstől származó információk szerint nem vezetett a célunk felé, és bár járhatónak tűnt nem folytattuk az előrenyomulást rajta. A térképünk ugyan nem jelölte, de feltételezhetően a FOXTROT ponthoz vezet az erdőn át.
A kettes pont felé így először a BRAVO pont felkutatásával próbálkoztunk, de a Zöld hadsereg nagyszámú élőerőt vetett be ennek megakadályozására. Hasonló helyzetbe került csapatunk a CHARLIE pont esetében is, itt az ellenség Akácos gyalogságába botlottunk, akik szuronyrohammal fenyegették az előrenyomulásunkat. CQC kiképzésű csapatunk az exponenciálisan hatványozott túlerőt látva az utolsó lehetséges megközelítés felé vette az irányt a DELTA pont felé. Itt egy kissé kinyílt a terep, de ez az említett ellenséges hadtest manővere volt csupán, hogy saját terepén tegye lehetetlenné az előrejutást és hiúsítsa meg a küldetésünket.
Mivel a keleti front teljesen kilátástalanná vált, a parancsnok elrendelte, hogy hadicselt alkalmazzunk, visszavonulást színlelve dél felől próbáltuk hátba támadni őket. Ennek érdekében az ECHO ponton keresztül próbáltunk nyugati irányba nyomulni. Út közben egy Alien osztaggal is szembe találkoztunk, az egyik vizes élőhelyen egy példány próbált hátráltatni minket, ami hosszú ideig sikerült is neki. Ilyen életformával még nem találkoztam korábban, valamilyen nagyra nőtt ászkarák lehet, bár azoknak nincs hosszú villás farka. A bitang Zöldek azonban résen voltak ECHOnál és elzárták azt az utat is. Sikerült azonban foglyul ejtenünk egyiküket, akit kínvallatásnak vetettünk alá, de életét feláldozva a sírba vitte a titkát, miközben a nevét utolsó leheletével is csak latinul volt hajlandó elárulni.
Közben a főhadiszállásról parancsot kaptunk, hogy vonuljunk tovább a 4. pont irányába. Ennek okát is megjelölték, a zöldek ellen megfelelő fegyvert sikerült találni. Fedőnevén KOMBÁJN/ARATÓGÉP hatalmas pusztítást hajtott végre, így a négyes pontot ismét jelentős ellenállás nélkül sikerült elfoglalnunk. Innen néztük végig, amint az új fegyver felszabadítja a falut, melynek temploma ÉNy-i irányban látszódott.
Ezután ismét új ukázt kaptunk a főhadiszállásról, miszerint egy kémnek sikerült beférkőznie az ellenség táborába és némi publikusan elérhető információ kontextusba helyezésével rá bírta venni őket, hogy árulják el a végső célunk koordinátáját (ezúton is köszönjük Banyóka kém hathatós segítségét).
Az ellenség utoljára valószínűleg még atomfegyver (több gomba alakú felhőt is észlelünk vizuálisan) és vegyi fegyver (mérgesgomba módszerével) használatára is ragadtatta magát.
Az így megjelölt ojjektumra csapást mértünk, foglyokat nem ejtettünk és sebesülteket sem hagytunk hátra. Az ojjektum mélyén még megtalálható a korábbi MRE ruha, melynek mind a 14 menüjét volt alkalmam fogyasztani anno Taszáron. És igen, pisivel is meg lehetett melegíteni a főfogást azzal a kémiai izével, ami szintén az ilyen zacsikban voltak :)

HQ kifüstölveVízisikló
Zöld hadsereggyalogakácok
a kínvallatásAlien? Nem, Nyári pajzsosrák!
Zöldek holokausztja
waneqr 2014.02.22 00:00 - Megtaláltam
Remélem gazdára talál...

dendeocse 2013.11.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
A láda eltűnt. Rejtői segítséggel lett meg a jelszó.

Cirmi 2013.05.20 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.92
Hát, hogy is kezdjem... Biciklivel vágtunk neki a keresésnek, én nem állítanám, hogy azzal könnyedén végigvihető. Volt egy pont, amikor bevágtam a bokorba a bicajt, mondván ez most itt marad. Ez egy sűrű rózsabokor közepén volt. Az első és második pont között a GPS-re hagyatkoztunk, és igazi "junglestrike" volt. Mentünk amerre a készülék mutatott, erdőn-bokron át, húztuk magunk után a bringát, ja, meg hessegettünk az "élénk rovarvilágot". Utána már nem volt olyan vészes. A terep amúgy tetszett, jó volt a katonásdi. A láda rejtése is szenzációs, különösen tetszett a külső borítása. :) Köszi a rejtést, nagy élmény volt!

Vándor Csillag 2012.12.30 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.15
Küldetés teljesítve! :)

Magnes50 2012.09.22 09:11 - Megtaláltam
Közös találat Zergivel.

Zergi 2012.09.22 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 4.29
Fogtam!
A négy nap során felkeresett waneqr ládák közül ez tetszett a legkevésbé!

 
Csuhás 2012.08.19 13:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.38
Nekünk tetszett a játék. Nagyrészt autóval jártuk végig a pontok közötti szakaszokat, így a bozótharc csak közvetlenül az objektumok környezetére korlátozódott. Persze a kánikulában Vándornak ( és a gazdáinak ) így is elege volt. A feliratok igényesen kivitelezettek, a végláda és annak csomagolása is tetszett. A pici kápolna pedig a ráadás volt. Köszönjük a játékot!

Janka, Csuhás, Vándor

HomokkomáromAz egyik pont
Ojjektum :-)Itt már közel vagy
Itt is egy részletMarokkó
KápolnaStílusos zacsi
kolett 2012.08.11 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 2.5 átlag: 3.67 súly: 2.43
Kemény túra volt ez így mára a csöpögő esőben, ráadásul jól el is tévedtünk az erdőben az első-második és a harmadik-negyedik jelszórészlet megtalálása közben. A végére igazi dzsungelharcosokká váltunk, miközben arra is rájöttünk, hogy a "toronyiránt" megoldás sem helytálló minden esetben....
A lényeg, hogy megvannak a részletek és a láda is! Köszönjük, nagyon ötletes a rejtés!

Megjegyzés a rejtőnek: érdemes lenne meglesni a láda jelenlegi helyzetét, ugyanis a mai pozíciója alapján a "sem lebontani, sem feltúrni nem kell semmit, ahogy bebújni vagy felmászni sem kell sehová" kijelentés nem teljesen helytálló. Mivel elképzelni sem tudtuk, hol lehetett eredetileg, így oda tettük vissza a ládát ahol mi megleltük.

targonczas 2012.04.30 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.13
Tetszett. Hosszú nadrág ajánlott!

Csaba & családja 2012.04.06 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.35
Nehezen indult (köszönjük a segítséget), de aztán nagyon jól éreztük magunkat.

fcsaba 2012.03.24 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Küldetés teljesítve!

Családi kirándulás, gyönyörű időben. CsillagVirág a saját lábán teljesítette szinte az egészet, GyöngyVirág a hátamon, Lilla nordic walking bottal (ez sokkal jobb pálya lenne, mint a közelben kijelölt) a ládáért viszont csak én mentem el egyedül.

Parkoló: amikor odaértünk szembe jött velünk egy végeláthatatlan hosszú embertömeg, elöl zászlókkal. Mint kiderült, piarista zarándokok voltak, akik Homokkomáromba mentek.

Első pont: nem voltam benne biztos, de a logó biztató volt.

Második pont: minden irányból dzsindzsás, nehezen jutottunk el odáig.

Harmadik pont: itt egy kicsit megpihentünk, én körül néztem. Alig találtam meg a koordinátákat. A tankjavító műhely (?) érdekes lehetett.

Negyedik pont: ekkor már kezdett sötétedni, sietni kellett.

Láda: fel kellett mászni, és ha nem lenne olyan hosszú a kezem, akkor be is kellett volna bújni érte. Viszont tégla nem volt előtte.

Nagyon szépen köszönjük az élményt!

Bubuka 2011.11.18 13:05 - Megtaláltam
GCTELJ sétáltatása után ezt a ládát vadásztuk le a ködben.

Mr Zerge 2011.10.31 10:00 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb...
Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

má-csa 2011.10.30 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk!!!! Schlégl-el közösen. Köszönjük a rejtést.

 
Schlégl 2011.10.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.45
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Kellemes volt ebben szép őszi időben. Schlégl és Mácsa

kl 2011.09.21 09:55 - Megtaláltam
Koszonjuk, hogy itt lehettunk! Sokadszorra [wapon beküldött szöveg]

molka 2011.08.27 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.61
Nem szerettem ezt a ládát, de teljesítettük! Iszonyatos meleg, gaz, bozótos, szúros növények, a katonai terep meg nem nagyon mozgatott. De a láda könnyen meglett és más ládával is összeköthető. Köszi!

carmin 2011.08.27 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.10
Horvátországi nyaralásunk előtt 2 napot szántunk a környék megismerésére. A küldetést kánikulában teljesítettük.

Dokiii 2011.08.12 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk :-)


A lista az oldal alapbállításának megfelelően nem mutatja az összes bejegyzést (54 db), az összes megjelenítéséhez kattints ide.

Az alapbeállítást (25 db) felülbírálhatja a felhasználói beállítás, amelyet bejelentkezve a felhasználói adatok között tudsz megváltoztatni.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.