geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
1933. Káptalanfüredi Köcsi-tó tanösvény (GCKATO)
Pihenőhely
Pihenőhely
Tanösvény táblája
Tanösvény táblája
Köcsi tó
Köcsi tó
Kőrétegek
Kőrétegek
Ezt a jelet kövesd!
Ezt a jelet kövesd!

Szélesség N 47° 0,447'
Hosszúság E 17° 59,879'
Magasság: 160 m
Megye/ország: Veszprém
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2008.01.20 15:00
Megjelenés időpontja: 2008.01.22 19:30
Utolsó lényeges változás: 2015.11.15 17:04
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: mj + dgm
Felhasználó: mjdgm
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 300 m
Megtalálások száma: 1233 + 5 sikertelen + 12 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.0 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


WAP:
20 x 10 x 7 cm-es műanyag dobozt keress egy tölgyfa üregében a feltűnő két odús fától 4 méter távolságra DNY-i irányban! :-)


A ládába TravelBug helyezhető.


Célunk:
Célunk a kessertársakat egy kis kikapcsolódásra, könnyű sétára invitálni Káptalanfüredre! Szeretnénk megismertetni mindenkit a Balaton északi partján található festői szépségű üdülőövezettel, amely ideális hely a pihenni és kikapcsolódni vágyók számára! A Köcsi-tó tanösvényt 2004-ben avatták, amely egy 400 méteres tanséta, négy állomásával a tó környéki természeti értékeket mutatja be, így a vörös homokkövön kialakult élővilágot is.

Megközelítés:
A Tanösvény több oldalról is megközelíthető. Gépkocsival érkezők számára a  N 47° 0,275' E 17° 59,893' [GCKATO+parkoló-1] ponton található, vagy a  N 47° 0,453' E 17° 59,781' [GCKATO+parkoló-2] ponton található ingyenes parkolókat javasoljuk.

Káptalafüredről:
Balatonalmádi, ez a 8000 fős település a Balaton északkeleti csücskében, 7 km hosszú partszakaszon, amfiteátrumszerű hegyoldalakon helyezkedik el. Már a rómaiak idejében is lakott hely volt, a középkorban dézsmás szőlőhegyként ismerték. Amikor a filoxérajárvány kipusztította az ültetvényeket, a tulajdonosok villákat, nyaralókat kezdtek építeni. A települést 1889-ben bekapcsolták a balatoni hajóforgalomba, majd 1909-ben a vasúti közlekedés is megindult. Balatonalmádi barátságos kisváros, ahol kedvező idő esetén számos vízsportnak hódolhatnak rajongói, de jó lehetőségeket találnak a kerékpározni, gyalogtúrázni, lovagolni vágyók is. Lankás, erdős részt éppúgy talál az idelátogató, mint síkvidéket, vagy nádas tópartot. Mára az északi part egyik legszebb üdülőközpontjává vált.

Káptalanfüred Balatonalmádi nyugati településrésze, kertvárosa. Kialakulása 1930-tól kísérhető figyelemmel, amikor a tulajdonos Veszprémi Székeskáptalan a mintegy 101 kat. hold nagyságú egybefüggő fenyves és csertölgy erdőség parcellázását elhatározta. Ez az erdőgazdaságilag rendezett terület a Bakony és a Balaton-felvidék erdejének részeként, egyedülállóan itt terjed le a Balaton partjáig, a korabeli Zala vármegye keleti sarkában.
A terület alapkőzete a mintegy 240 millió évre tehető un. felső permi vörös homokkő, mely a település nagy részén a felszínen van, így az építkezések fontos alapanyagát képezi. A településrész növény- és állatvilága, valamint geológiai képződményei a parcellázás óta helyi védettségben részesül napjainkig is.
A település a Káptalanfüred elnevezést 1937-tól kapta. Úthálózatát kezdetben földutak alkották, ezek korszerűsítését a vasútvonal megszűnéséből eredően, az autóbusz-hálózat kiépítése indokolta az 1960-as évek második felében.
A strandfürdő kiépítése a parcellázás földmunkáival párhuzamosan kezdődött az 1935-36-os években, amit a telektulajdonosok kedvezményesen vehettek igénybe.
Az üdültetés a kezdeti nyaralóépületek mellett, ifjúsági sátortáborozás formájában zajlott cserkészek, egyetemisták köréből, majd az 1960- 70-es évektől korszerű faházakban üdültették az ifjúságot a Köcsi-tó környéki területen. E lehetőségek mellett intézményi üdülőépületek és panziók létesültek és üzemelnek napjainkig.
Káptalanfüred a Balaton északi partjának egyik festői szépségű fürdőhelye, ahol nincsenek nagy távolságok, és ahonnan semmi sincs messze!
A település a Balaton északkeleti csücskében fekszik a víz felé nyitottan, nyugati és északi oldalról dombokkal övezve, amelyek mintegy szélárnyékot teremtve megóvják a települést az uralkodó szelektől. Ez az egyedülálló természeti adottság párosul a kellemes mediterrán jellegű éghajlattal. A domboldalakon évszázadok óta szőlőműveléssel foglalkoznak a helyi borászok, és pincéjükbe szívesen látják az odalátogatókat.
A változatos természet, a régmúlt emlékei, a szíveslátás és az aktív pihenés megannyi lehetősége teszik színessé a kirándulók, turisták itt töltött napjait. A természetjárók itt igazán jól érezhetik magukat, jelzett túraútvonalakon bejárhatják az egész környéket, ahonnan a balatoni panorámában gyönyörködhetnek.

A Köcsi-tó tanösvényről:
Az ösvényen járók megismerhetik az erdei tisztás közepén lévő agyagbányából született Köcsi-tó, a tavat övező rét és cseres-tölgyes erdő élővilágát, valamint a völgyben található, már nem termelő kőbánya által föltárt különleges földtani képződményeket.
A tanösvény Káptalanfüred alsóörsi határában 2004-ben avatták, a Köcsi-tó partján. Kialakítására a felhagyott vörös homokkő bánya és az egykori agyagbánya helyén kialakult bányató tájrendezése kapcsán került sor. A tájrendezést pályázaton elnyert támogatásból, a magyar állam költségén valósította meg Balatonalmádi Önkormányzata.
A tavacska térsége korábban Alsóörs községhez tartozott, 1982-ben csatolták Balatonalmádihoz, s ma már Káptalanfüred része. Káptalanfüredet a helybeliek szeretik egy sziklakerthez hasonlítani, amely élővilágával, tiszta levegőjével és kiegyensúlyozott éghajlatával mindenkinek kedvező körülményeket biztosít.
Számtalan érdekes földtani természeti értékkel találkozhatunk itt. A legnevezetesebb a vöröskő, amely szinte mindenhol kibukkan a felszínre. Érdekes földtani feltárása van a Köcsi-tó közelében lévő felhagyott kőbányában, s a város nyugati határában, a 71-es út bevágásában.
A vidék vöröskő bányászata a XX. század első felében élte virágkorát, a partvédelem, a támfalak, völgyhidak, sírkövek, emlékművek tanúskodnak erről. A vereskő-faragás remek példáit ismerhetjük meg az épületek lábazatain, falain és kerítésein.
A térképeken is jelzett Köcsi-tó agyagbányászat következtében jött létre. Előzőleg a lefolyástalan területen összegyűlt csapadékvizet állatok itatóhelyeként hasznosították az alsóörsiek. A Köcsi-tó és környékének élővilága tájrendezés előkészítése során vált ismertté részletesebben. A tóban több növénytársulás mozaikjából álló, mocsár és nádas vegetáció figyelhető meg. A Köcsi-tó szegélyzónájában lándzsás hidőr, csikorgófű, mocsári csetkáka, deres szittyó található. Szárazabb részein réti szittyó, fülemüle szittyó is megjelennek. Ritka növénye a kékeszöld harmatkása, melynek ez az első ismert bakonyvidéki előfordulása.
A tótól kissé távolabb, azzal összeköttetésben nem álló területen a mocsári sás megjelenése meglepő, s arra utal, hogy felszín közelben olyan vízzáró réteg található, mely a csekély összefolyó csapadékvizet nem engedi a mélybe szivárogni. A mocsári sás között csikorgófű és bókoló rozsnok ismerhető fel. A mesterségesen kialakított mélyedésekben mocsári csetkáka, pajzsos veronika és csikorgófű haragoszöld állományai díszlenek. A cserjéssel érintkező szegélyen cca. 200 tő védett agárkosbor található.

(Forrás: www.balatonalmadi.hu, www.mozgasvilag.hu, www.origo.hu)

A láda:
Tölgyfa üregében keressétek a 20 x 10 x 7 cm-es hagyományos konyhai dobozt! A feltűnő 2 odús fától kb. 4 méterrel DNY-i irányban találjátok!

Kellemes sétát és ládakeresést kívánunk!

Ládatörténet:
2011.06.01 Új doboz és új füzet került kihelyezésre!
2012.04.15 UNILEVER játék miatt a jelszó módosítva!
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (766 db): környezet: 4.27 rejtés: 4.29 web: 4.46 átlag: 4.34

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 - el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


mukiteam 2020.02.16 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk. A doboz teljesen szét van törve. Egy kisebb, ép dobozba "átpakolta" valaki amit tudott, és ez van a nagy dobozban.

Takácsúr 2020.02.16 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Almádi kör 17 km

*Vica* 2020.02.03 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, "köcsi" a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

A külső láda törött 
Angel dolphin 2020.02.02 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Halász család 2020.02.02 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Lacza és Tádé 2020.01.31 12:29 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Taekwon 2020.01.17 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Köszönöm!

utigabi60 2019.12.30 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

antonia03 2019.12.29 10:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

IMG_20191229_103550 
Korigumi 2019.12.28 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

ibu 2019.12.28 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Ibu és a lányok! :) [Geoládák v3.1.2]

sakter 2019.11.30 09:47 - Megtaláltam
Haligali. Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

RezsoBacsi 2019.11.17 12:22 - Megtaláltam
Ráleltem, köszönöm! [Geoládák v2.2.5]

GRegina 2019.11.13 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vadalma28 2019.11.03 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Süti1 2019.10.31 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Vincenzo65 2019.10.27 16:09 - Megtaláltam
Városból irány a tó felé. Útközben egy ládával.

taheja 2019.10.25 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

goriszták 2019.10.24 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Klari2006 2019.10.23 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Sánta8 2019.10.23 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

réka97 2019.10.18 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.24
Megvan, köszönjük a rejtést! :)

pötyimiki 2019.10.16 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

katica 2019.10.12 10:34 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.6.1x]

kilali 2019.09.25 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

sergeant 2019.08.30 14:31 - Megtaláltam
Megleltük Boszival! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lupus21 2019.08.24 08:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Picúr27 2019.08.19 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lovi0312 2019.08.19 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Judit és Béla 2019.08.18 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.37
Megtaláltuk.

FaCsiVi 2019.08.17 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

fcsaba 2019.08.17 11:55 - Megtaláltam
Balatoni csobbanás előtt kirándultunk egy kisebbet, és felkeresünk pár ládát. Szép környék, megéri ide eljönni, köszönjük a rejtést!

Klifi 2019.08.15 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

segoy 2019.08.13 12:00 - Megtaláltam
!

stüszi 2019.08.04 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A nagyobb láda törött, a benne levő kisebb és a zacsi ok! [Geoládák v2.2.5]

tfmb 2019.08.02 11:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.52
Köszi a rejtést!

sinus90 2019.08.01 11:00 - Megtaláltam
Ma Elza volt a kísérőm. Vonattal érkeztünk Káptalanfüred elhanyagolt állomására. A sárga kereszt jelzésen mentünk a ládát érintve a tóhoz.
Köszi a rejtést!

Bittmann 2019.07.28 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pocok5 2019.07.23 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tigger 2019.07.22 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

CsKaroly 2019.07.19 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

esztelneki 2019.07.19 13:10 - Megtaláltam
A fülledt hőségben megtaláltam. Köszönöm a rejtést, a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

weanti 2019.07.14 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

lencsilyany 2019.07.13 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

rekettyei5-ös 2019.07.09 17:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszönjük! :-)

álomfogók 2019.07.02 18:10 - Megtaláltam
Balatonfelvidéki zárónap füredi és Almádi környéki ládákkal.
Ezek már a délutáni csobbanás után.

BPeterDV 2019.06.29 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Sergio64 2019.06.29 13:38 - Megtaláltam
Gyermekkori élményeket felidézve (úttörőtábor) találtuk meg a rejtekhelyet. Köszönjük!
Zs& Zs + Márti [g:hu 1.6.2y]

duranyikd 2019.06.23 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

petiba 2019.06.19 05:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
A közelben táboroztunk az osztállyal néhány napig. Nagyon tetszett a gyerekeknek a régi idők retro-hangulata. (Szolnoki Ifjúsági Tábor, Tábor u. 6.) Aranka néni pedig igazán kedves gondnok, mindenkinek segít, s akár egyénileg is lehet itt aludni... (Juhászné, Aranka: +36-30-383-0149)
Az egyik este itt raktunk tábortüzet. A hatalmas tűzrakóhoz mindenki hozzáfért...

A tanösvény nagyon szép helyeket érint: Köcsi-tó, sziklafal, ...

Reggelente a futásaim alkalmával több ládát is megleltem.

20190621_05594420190621_055900
20190620_21483620190619_054701
20190619_05425620190619_054249
20190619_053037 
Roza11 2019.05.26 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Kiaribua 2019.05.19 16:32 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

gst76 2019.05.10 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Pzoli 2019.05.01 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Paco 2019.04.26 23:59 - Egyéb
https://youtu.be/wvGwnFjIh20
A mozi bentről.

kraftwerk 2019.04.21 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

krumplifej 2019.04.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.12
Megtaláltuk

juzso 2019.04.09 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsé 2019.03.23 18:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszönjük a rejtést!
Kis családi ládakeresés, a gyerkőcökkel. :)
Olivér, Alexander, Andi, Balázs

molnarattila 2019.03.16 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Molnár család, Inez, Félix, Kata és Attila [Geoládák v2.2.5]

DSS és Szandra 2019.03.10 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :)

nemethbtk 2019.03.09 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Pales 2019.03.06 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

turzovivi 2019.03.05 18:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ruffy. 2019.03.03 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Egyik kedvenc kutyafuttató hely.

Köcsi-tónálSzép rész
Közeli erdő mohagyepe 
Lívi&Szabi 2018.12.28 14:08 - Megtaláltam
Megleltük, köszönjük :)

Domika87 2018.12.24 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

EdKa 2018.12.08 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Nagyon gyors találat.

rakoskato 2018.12.02 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Szürkület előtti találat./Elsőre a vastagabb fák alatti "oldali" zúgokban kerestem.Vékonyabbnál találtam./ A doboz teteje sérült.Egyenlőre zacskóba tettem.Ha a sziklákhoz sikerülne mennem,akkor dobozt is viszek.Köszönettel.

pavlog 2018.11.02 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Matyi, Gabor, Gyongyver [g:hu 1.6.0]

Lesmon4SLS 2018.11.01 11:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.38
Megtaláltam, de sajna a jelszót elfelejtettem felírni, lefényképezni. A mellékelt képek alapján talán el lehet hinni, hogy megtaláltam.

[Jóváhagyta: mjdgm, 2018.11.11 20:43]

DSC08133DSC08133-1
TreffB 2018.10.28 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

h.krisz 2018.10.14 16:11 - Megtaláltam
Szép környezet

Fabox 2018.10.06 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

GeOrsi 2018.10.06 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

FenyoatA 2018.10.06 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

FoxRacingBoy 2018.09.27 18:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Saci,Betti,Milán [Geoládák v2.2.4]

rágcsa13 2018.09.21 19:37 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Szárnyaló Sas 2018.09.21 19:37 - Megtaláltam
Erre repültem, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Turistaember 2018.09.16 11:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltam! Köszönöm, hogy hozzásegítettél a hely megismeréséhez! [Geoládák v2.2.4]

Rob69 2018.09.03 16:52 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Köszönöm

geolady 2018.08.27 11:30 - Nem találtam meg
Bár a kerékpáros megközelítést nem ajánlják, én mégis bringával jöttem. Kétszer is voltam itt, de a ládát nem találtam meg, pedig kerestem becsülettel és sajnos a GPS-em sem akart segíteni. Pedig jó kis hely ez, tetszettek a sziklák. Jó lenne, ha lehetne szólni valakinek, hogy a korlátokat javítsák meg, mert a szélsők ki vannak dőlve.
Ha a rejtőnek van lehetősége, kérem a képek alapján fogadja el a találatot. Ha ezt nem lehet, az sem baj, jó volt bringázni és kirándulni egyet..vagyis kettőt:))

IMAG9526IMAG9527
IMAG9642IMAG9539
IMAG9627 
GYEZegzug 2018.08.26 09:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.34
Anettx logfuzetét tettem bele a ládába,, jelszó beirva. Miért viszi el valaki csak a füzetet?? Rejtés helye s a láda rendben. Siettem mert leszakadt az ég. Köszi szépen a lehetőséget.

Piros88 2018.08.24 08:33 - Megtaláltam
megtalaltam viszontnincs logfuzet a ladaban [g:hu 1.5.4]

[Jóváhagyta: mjdgm, 2018.08.26 10:01]

Butchman 2018.08.20 09:06 - Megtaláltam
A ládát kifosztva találtam. A logbook hiányzik. Sajnos így a jelszót nem tudtam beírni. Ennek ellenére visszarejtettem, de ha valaki tud, vigyen majd logbookot, tájékoztató cetlit. A fotó alapján kérem a találat elfogadását. [g:hu 1.5.4]

[Jóváhagyta: mjdgm, 2018.08.26 10:01]

IMG_20180820_215122 
Ifkovics_család 2018.08.07 13:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

GeoFinderPro1 2018.08.05 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!
A táborunk mellett volt. Könnyű volt megtalálni.[Geoládák v2.2.4]

stady 2018.08.04 20:56 - Megtaláltam
Káptalanfüredi nyaralásunk alkalmával levadászva. [g:hu 1.5.4]

szimszon 2018.08.03 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

balatom 2018.07.31 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.4]

fmark 2018.07.25 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Megtaláltuk a Csipet Csapattal!

Pikku Peikko 2018.07.21 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :) [g:hu 1.5.4]

AndrisLizi17 2018.07.14 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4]

lazykaty 2018.07.12 12:33 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 1.95
Lett egy mutáns dinónk. Köszi a rejtést!

poliver 2018.06.17 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

EniDávid 2018.06.17 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

ocsike78 2018.06.15 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.2.5]

csattila87 2018.06.10 17:54 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

roko1821 2018.06.10 17:53 - Megtaláltam
köszi a rejtést!

emiGrant 2018.06.10 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.16
Sajnos a tóban sok vizet nem láttam, de a szupercella meg az azt követő özönvíz csak két nappal látogatásunk után zúdult le erre a környékre is. A jellegzetes odus fákat nem találtam, de a láda meglett. Olvasva egy kerekeszszékes kesser társ logját, érdemes lenne erre utaló információ is a ládaoldalakon. Én megnéztem azt a nagy követ ami neki útban volt és rájöttem, hogy ha még azt sikerült volna is kikerülnie, az erdőben semmi remény nem lett volna neki közlekedésre. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
Feci 2018.06.05 14:00 - Megtaláltam
Pici lányom 30.szülinapján megtaláltuk.Köszi a lehetőséget!

Cazara 2018.05.27 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

AttilaToth 2018.05.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.67 súly: 1.60
Megtalaltuk :)

pcjav73 2018.05.04 12:20 - Megtaláltam
Sanos mostanság kerekesszékezek, ezért babakocsival kereshető ládát kerestem. Sajnos a tervem meghíusult, egy nagy kő állta utamat. A képek alapján egy megatalálást szeretnék. Köszönöm.

[Jóváhagyta: mjdgm, 2018.07.11 13:30]

IMG_20180504_122107IMG_20180504_122112
IMG_20180504_122115 
uvegeskornelia 2018.05.03 18:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

henger1 2018.05.03 18:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

dr1m 2018.05.01 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A közeli elhagyatott kertmozi nagyon cool :) [Geoládák v2.2.3]

nomemi 2018.05.01 13:00 - Megtaláltam
köszi :)

terence5 2018.04.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
kÖSZI!

csörike és maci 2018.04.21 00:00 - Megtaláltam
Ok.

Bakacsin86 2018.03.20 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bakacsin86 Heni [Geoládák v2.2.3]

kasap 2018.03.16 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gpapp 2018.03.15 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Megtaláltuk!
Köszönjük! Nagyon szép a környék.

IMG_20180315_130735 
alarc 2018.03.15 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
köszönöm a rejtést, kellemes kirándulás ezen a szép tavaszi napon

IMG_20180315_133440IMG_20180315_120121
IMG_20180315_133143 
GeoPatikuS 2018.03.09 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

lembo 2018.03.09 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]
Úton Siófok felé GeoPatikuS-sal közösen kerestük meg. A gyorsan elolvadt hó miatt jó nagy sár volt.

Mikor kezdődik a film? 
13 2018.02.11 11:19 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

É&B 2018.02.05 19:07 - Megtaláltam
.

Holdfény 2018.02.04 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.99
Kellemes téli séta tavaszias, napsütéses időben. Megtaláltuk idei első ládánkat. Köszönjük szépen! :)

IMG_20180204_113817IMG_20180204_112531
IMG_20180204_111802IMG_20180204_113555
hetyeis 2018.01.28 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) Habár a közelben lakunk, eddig felfedezetlen volt számunkra a hely. Köszönjük. :) [Geoládák v2.2.2]

bimbee87 2018.01.28 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.70
Köszönjük a rejtést!

ayk 2018.01.07 15:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Szép helyen van, megtaláltuk.

LIRENA 2017.12.31 13:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

sheriff 2017.12.31 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tete123 2017.12.30 15:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

kompaktor 2017.12.30 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
A láda és a GPS-em összeesküvést szőtt annak érdekében, hogy ne járjak sikerrel (26 m-t mutatott a gép, amikor megtaláltam), de ez nem jött nekik össze. :-). Jó kis környék ez, és nekem a kertmozi is tetszett, jó kis "szellemváros" hangulata van. :-)

Köszi a rejtést! :-)

Zolas21 2017.11.14 12:43 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Nemi91 2017.11.05 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Nitusz 2017.11.05 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Alex és Rami 2017.10.15 20:06 - Megtaláltam
Köszönjük :)

tomi77 2017.10.15 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kishercegek 2017.10.04 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megtaláltuk a gyerekekkel. Köszönjük. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

becko 2017.09.30 07:44 - Megtaláltam
Ma Káptalanfüredről indulva egy 25km-es túrán gyűjtöttem be a környék 10 ládáját.
Egy romos kertmozi, meg egy nádas pocsolya, elég sovány látnivaló.
A törött dobozt kicseréltem.

gab.szalontai 2017.09.29 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést.
A láda alja törött (kép mellékelve) és a logbook is nedves.

20170929_094830 
kellerla 2017.09.10 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

art 2017.09.05 11:00 - Megtaláltam
A ládát kicsit megviselt állapotban találtuk. A tóban rengeteg béka ugrált:-) Köszönjük.

Mizo6869 2017.08.28 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
Köszönjük a rejtést. Mia, Zelma (kutya), Zoli A láda sérült.

tamisi 2017.08.27 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk!Köszönjük a rejtést. Mónika és Misi [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mnoresz 2017.08.23 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!

Portinari 2017.08.21 13:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk a ládát. A doboz törött állapotban van és egy új tollat is megérdemelne a láda.

zema51365 2017.08.20 23:59 - Megtaláltam
Kicsit nehezen találtuk meg,a feltűnő kétodvas fa nekünk mégsem volt annyira feltűnő,de a gyerekek nagyon élvezték. Sajnos a nagy izgalomban a jelszót nem írtam fel 😀

[Jóváhagyta: mjdgm, 2017.10.24 12:18]

20170820_165051 
Fekete Ákos 2017.08.20 19:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Fekete család

Geotáti 2017.08.16 12:31 - Megtaláltam
Egyáltalán nem volt feltűnő a fa! De jó volt!

llaci1 2017.08.13 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
A doboz sérült, törött. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bejubo 2017.08.12 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

A&D Co. 2017.08.11 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

RED75 2017.08.10 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést..

IMG_20170810_152114IMG_20170810_152600
szikizso 2017.08.08 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Fürkészéseim során ez volt a 427. láda [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vorlac 2017.08.07 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.22
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

rozsagab 2017.07.31 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Sziszkó78 2017.07.30 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Köszönjük szépen!

kenau 2017.07.30 09:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ajtony 2017.07.25 11:21 - Megtaláltam
Szép kis hely - különösen a felső-permi homokkő feltárás nyerte el a tetszésemet. Köszönet a rejtésért!

Zerind HUN 2017.07.25 11:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.09
Meglepő volt nekem, hogy itt a hegyek között itt egy kis síkság, ahol egy árokban tónak is nevezhető víz gyűlt össze. A ládához nem biztos, hogy a legjobb utat találtuk meg, de így sem volt nehéz a terep.

Eszti és Robi 2017.07.23 16:13 - Megtaláltam
+

IMG_20170723_143250IMG_20170723_143156
HUNJack15 & Hippi72 2017.07.20 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.38
A láda alja be van törve.Szükséges lenne egy karbantartás!Köszi a lehetőséget!

hunor42 2017.07.18 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Miléna 2017.07.17 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
MEGTALÁLTUK.

gerryco 2017.07.15 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

jegmadarka 2017.07.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Megtaláltuk, köszönjük!

laszloistvan 2017.07.09 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.93
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Tavalyi után másodszor átúszás + körbekerekezés, ezúttal Líviával. Távolságban nem nagy kitérő, de magasságban majdnem ugyanannyi. :-)

virag_pinter04 2017.07.02 18:25 - Nem találtam meg
Jól el volt rejtve de meglett :) a szúnyogok ellen viszont semmit nem tudtunk tenni :(

[Elutasította: geocaching.hu, 2017.09.17 16:51]

cs24 2017.06.19 20:24 - Megtaláltam
Megvolt [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

joco64 2017.06.17 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Köszönöm.

Csoma-csapat 2017.05.01 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A láda kicsit megrongálódott [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

MedvegyT 2017.04.30 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Csonka család 2017.04.16 17:49 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.51
Köszönjük a rejtést!

Miktek&Szilvi 2017.04.16 17:40 - Megtaláltam
Ok.köszönjük.

VillamGyorsLovak 2017.03.26 19:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést!
Szép hely.

ha2 2017.02.05 15:30 - Megtaláltam
Eldugott kis gyöngyszem. Tavasziasan meleg téli napon.

074 
Sheeva & Leon 2017.01.17 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Törpe 2017.01.03 16:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.79
Köszönjük a rejtést!
Törpe

melinya 2017.01.02 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget:-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2017.01.01 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2017.01.01 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Maszat1 2016.12.30 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zoltot 2016.12.05 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
TFTC

Raczky család 2016.11.27 15:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Vándor-ló 2016.11.27 08:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Köszönjük a rejtést!
Olvastam tegnap este, hogy törött a doboz, ezért vittem egy másikat, és a láda tartalmát álköltöztettük bele. Így már nem ázik tovább. A törött dobozt elhoztuk.

Tíztyúk 2016.10.31 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, bár a rejtés nagyon eldugott helyen van, a jellegzetes fa sem látható. A doboz teteje be van törve, és ezért nedves beázott. A közelben lakunk, ha legközelebb arra kirándulunk, akkor kicserélem.

Göde 2016.10.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.41
Kár, hogy magából a tóból kevés látszik!

CapryG 2016.10.09 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam. [Xaffi-val együtt] Köszönöm a rejtést. :)

Xaffi 2016.10.09 14:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
:)

kutfej.zo 2016.10.09 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Palog 2016.10.01 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Köszönöm a rejtést!

Brumi 2016.10.01 13:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Kirándulás a Nagy családdal. Köszönjük a lehetőséget!

Ardo 2016.09.26 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2016.09.20 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.25
34/10. Ládaszüret a Balaton-felvidéken.

A tanösvényből sajnos most nem sokat láttunk. Talán majd legközelebb több időnk lesz rá.

Balatonalmádi címere.
A címeren hegyben végződő, hasított pajzs, első kék mezejében négy hullámos, ezüstpólya, amelyek a helység nevében szereplő Balatont szimbolizálják. A második vörös mező a ma Balatonalmádi részét alkotó Vörösberényt szimbolizálja, a zöld domb tetején levő ezüst, kapus fallal övezett, egytornyú, hagymakupolás templom egy toronyablakkal az ottani, neves műemlék templomot jeleníti meg.

Balatonalmádi címere
stmester 2016.09.20 16:45 - Megtaláltam
megvan köszi

Pogánypeti 2016.09.12 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a ma délutáni gyalogos ládavadászatom hatodik, egyben utolsó találata... :)
A tó és a sziklafal körbefényképezése után gyorsan megkerestem a ládát, logoltam, majd siettem lefelé Káptalanfüredre a legelső kocsmába... :)))
Köszönöm a rejtést!

BaZseLi 2016.09.10 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.23
Megvan, köszönjük!

Fleur 2016.08.28 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük! :)

TD Adventure 2016.08.27 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Megharcoltunk a szunyogokkal, de vegul megtalaltuk.

Sir Pajszer 2016.08.27 11:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Köszi!

SandorCsaba 2016.08.20 16:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

luviktor 2016.08.16 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.81
Népszerű egy jelszó a környéken. :) A kőfalnál találkoztunk egy geológussal is. Legalábbis a kalapácsa alapján erre következtettünk. :) Ezen a napon volt lehetőségünk megtekinteni a környék építészetét meghatározó vörös homokkövet.

szjuli 2016.08.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.83
Nem mentünk végig a teljes tanösvényen, de a láda alatti sziklaképződmény elég látványos volt.

mralex 2016.08.16 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Balaton menti túránk során kerestük meg ezt a ládát. Köszönjük a rejtést!

Ditta91 2016.08.14 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

stikli08 2016.08.12 06:12 - Megtaláltam
Utolsó nap a balcsinál, gondoltam kihasználom a reggeli csendet :-) köszi a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Maraczi Family 2016.08.07 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtalaltuk, koszonjuk!

A2M 2016.08.07 08:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tomcache 2016.08.06 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ifialex 2016.08.04 08:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi a lehetőséget !

JStrancz 2016.08.03 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Maja, Kata és Jani [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

joove 2016.07.30 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.47
A füredi strandig túráztunk a hegyeken át, ez volt az első ládánk. Pár évvel ezelőtt már jártam itt, az emlékeimben valahogy szebb volt ez a hely. Köszönjük a rejtést.

Schmauder Tamás 2016.07.17 11:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
OK

Szurkosék 2016.07.15 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zoolee74 2016.07.11 11:30 - Megtaláltam
Köszönöm! Almádi nyaralás alatt.

WP_20160711_11_31_20_Pro2 
kibmc 2016.07.11 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCKATO_20160711113012.jpg 
Anymen 2016.07.09 20:56 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.99
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

viad 2016.07.08 00:00 - Megtaláltam
ok

RékaésAdrián 2016.07.03 10:00 - Megtaláltam
Balatoni bringatúra keretében szerencsére ide is eljutottunk. Köszönjük szépen!

atomfrici 2016.05.24 12:25 - Megtaláltam
köszönöm a rejtést

robinbird 2016.05.16 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

dsnine 2016.05.08 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam.

pisznice 2016.05.02 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltam.

2016.05.02.balatoni ládázás 0102016.05.02.balatoni ládázás 011
Dr.Lada 2016.04.23 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.33
Elkövetve :-) [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

Kerékpáros találat fa-petivel.:-)
A GCtour útvonala épp erre vezetett, így mi nem hagyhattuk ki eme ládikát.:-) Igazából én ezt a ládát már 2x is megtaláltam, a mozin mindannyiszor jót kacagtam, csak mindig elfelejtettem bejelenteni, most viszont végre nem felejtettem el.:-) A tó és környezete is érdekes, meg a felhagyott kőfejtő is ahol a rétegeket lehet látni. Ottjártunkkor épp virágzott a sok Agárkosbor, így még remekebb volt a tavacska környezete.

-1-2
-3
Nivás Döme 2016.04.23 11:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
GcTour alatt, remek társaságban

CIMG6110CIMG6114
Nargoth 2016.04.23 11:33 - Megtaláltam
GCTOUR alatt, köszönöm a rejtést!

Strombus 2016.04.23 11:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.36
GCTOUR közben hamar meglett.
De jó, hogy pont akkor jártunk arra, amikor az agárkosbor virágzik! A tó mellett egy kis terüléten rengeteg volt belőle, óvatosan kellett lépkedni/gurulni. Nagyon örültem neki, hogy láthattam.
Ez a harmadik fajta kosbor, amit ládázás közben láthattam.

2016 04 23 Köcsi-tónál agárkosborok2016 04 23 Köcsi-tónál agárkosborok 2
2015 04 24 Bíboros kosbor Paloznak fölött 2cj GCPASP2010 05 23 Biboros kosbor Orchis purpurea Ofalu folott
2010 05 12 majomkosbor Orchis simia Mandulas kozeleben 22010 05 12 majomkosbor kozelrol
borzyka 2016.04.16 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi!

Bagee 2016.04.10 10:21 - Megtaláltam
.

GeoGirl 2016.04.10 10:21 - Megtaláltam
Köszi

geogirl:) 2016.04.08 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Megleltem!

parrish 2016.04.06 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

L-200 2016.04.06 19:47 - Megtaláltam
Megvan.

Reni Peti 2016.04.03 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Szép hely. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Stark család 2016.03.19 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

..
..
kitkat0123 2016.03.13 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

zeliad 2016.03.13 10:51 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vikiszabo 2016.03.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.73
TFTC!

Greekfamily 2016.02.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 1.83 súly: 1.00
Sajnos mi nem találtuk a ládát, pedig a vélt jellegzetes fa, és az odú meglett. A képek alapján kérjük a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.03.30 17:48]

Kep2Kep3
Kep4Kep6
R.Betti 2016.02.08 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Megtaláltuk. Köszönjük! :)

Csatit 2016.01.25 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Ónos esőben kerestük fel a ládát. A ládához vezető úton sikerült találkoznom tüskés növényzettel, aminek kis részét az ujjamban magammal is hoztam. Otthon kioperáltam. :) Maratoni ládavadászatunk 3. napja 9/10.

fercsipeter 2016.01.25 14:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltam! A láda 1000. megtalálója lettem! :) Nekem a 392. találatom! Szép és nyugodt a környék! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

laclac88 2016.01.24 16:23 - Megtaláltam
:)

Füles csapat 2016.01.23 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.77
A befagyott tavon jót csúszkáltunk, igazi téli megtalálás volt.
TAU első megtalált ládája.

kismaczu 2016.01.08 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Almádiból indultunk,először Felsőhegyi kilátó,onnan Csere-hegyi Szabadság kilátó,tovább a Káptalanfüredi sziklákhoz,majd lefelé a Köcsi-tó rejtéshez,és vissza Almádiba.Gyönyörű napsütés,Jó rejtések.

A ládát csak véletlen találtuk meg a nagy hóban.

NagyKG 2015.12.30 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Megtaláltam. köszi!

katnorbi 2015.12.30 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

eleem 2015.12.30 10:50 - Megtaláltam
Örsi-Somlyó 17 tt közben meggyógyítottuk Katnorbival

Hepur 2015.12.30 10:30 - Megtaláltam
Örsi-Somlyó 17 tt közben.

zferke 2015.12.30 10:25 - Nem találtam meg
Örsi-Somlyó tt közbeni sikertelen keregélés, úgy tudom késöbb (szintén a tt-n résztvevő kessertárs gyógyította)

Somogyi Hóvirág 2015.12.30 10:05 - Megtaláltam
Örsi-Somlyó TT közben hiába kerestük reprocesszor-ral, pedig ő már korábban megtalálta, így tudta hol a helye. Mint utóbb kiderült, alig fél órával előztük meg a gyógyító csapatot...
Egy jelszó nélkülit megköszönnék!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.02.04 21:50]

bubu&vahur 2015.12.14 13:07 - Megtaláltam
Sajnos mi sem találtuk a ládát. A képek alapján kérjük a találat elfogadását. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: mjdgm, 2015.12.29 08:59]

GCKATO_20151214130909.jpgGCKATO_20151214130938.jpg
GCKATO_20151214130754.jpg 
DBlasius 2015.11.15 14:35 - Megtaláltam
Sajnos nem találtuk a ládát. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.12.27 19:46]

 
geooszi 2015.11.13 00:00 - Megtaláltam
Meglett a jellegzetes fa is és a vélt rejtekhely is, de sajnos azt üresen találtam... :(

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.12.21 13:17]

kami1 2015.10.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.76
A rejteket üresen találtam, a környezetét feldúlva.

Köszönöm a rejtő segítségét!

Szabó família 2015.10.10 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Felsőörsi nyolcas TT közben.
A kedves rejtővel telefonon egyeztetve, valószínű, hogy a láda eltűnt :-(

Boldika80 2015.10.03 17:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Rejtő kézséges segítségével :( , Köszönöm a lehetőséget. Boldika :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

mucik 2015.09.13 00:00 - Megtaláltam
Sok dinó csontot találtunk:)
Mucik, Panna, Juli, Mama és Samu

push_key 2015.09.10 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Köszönjük a rejtést!

M&Ms 2015.09.05 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Köszönöm a rejtést.

P.B_László 2015.08.31 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Megtaláltam , köszönöm a rejtést !

Kiscsigusz 2015.08.30 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.58
Köszi a rejtést! :)

Réku&Ádi 2015.08.27 19:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltuk! Köszönjük! :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bumbika 2015.08.27 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megtaláltuk.

vViktor 2015.08.26 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

tabletta 2015.08.22 19:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Winnyke 2015.08.15 11:36 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk, Tathalassal közösen.

Tathalas 2015.08.15 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést :) Winnykével közösen
Sajnos a tavacskából nem sok látszik, teljesen benőtte a nád, de a sziklafal érdekes volt

Fecaxxx 2015.08.13 07:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.05
Köszi a rejtést!

Fecaxxx

Scorpius 2015.08.12 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.80
Megvan. Szép kis tavacska.

blondey 2015.08.09 11:04 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.13
megtaláltuk!

theodoRita 2015.08.01 12:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszönöm a rejtést! :)

KesEagle 2015.08.01 12:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Megtaláltam egy kellemes kirándulás alkalmával. Köszönöm a rejtést! :-)
Tollal nem készültem, nálatok legyen! :-)

igelkott 2015.08.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.41
Meleg nyári napon biciklis találat.

 
BenderB 2015.07.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Családi találat egy esős balatoni nyaralás alkalmával :o))

Pajzsika 2015.07.27 12:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.88
Megtaláltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2015.07.27 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük!

Caleb 2015.07.26 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

soledad1975 2015.07.26 00:00 - Megtaláltam
megleltük

szekely.gergo83 2015.07.26 00:00 - Megtaláltam
Meg van! Sikerült!

csehipest 2015.07.20 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.80
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2015.07.12 00:00 - Megtaláltam
-

nimka 2015.07.09 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 3.07
valahogy nagyobb dobozra számítottam... (meg nagyobb tóra is :)) a travelbug így nem fért bele.

zsolty23 2015.06.29 06:23 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

dudipeti 2015.06.28 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

b.bea78 2015.06.28 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Ignis9 2015.06.26 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)

nagyan 2015.06.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.48
Megtaláltuk. Köszi. A jelszó felét elfelejtettük :(

[Jóváhagyta: mjdgm, 2015.07.15 21:02]

Bajuszcica 2015.06.20 20:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.87
Köszönöm a rejtést!

 
dzsinszka 2015.06.20 20:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Köszönöm a rejtést! :)

Zoltanus 2015.06.20 20:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Dzsinszkával és Bajuszcicával közösen, Csopakról hazafelé. Köszönöm a rejtést!

VKBITANG 2015.06.13 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi. :-) [g:hu 1.5.1] [wapon beküldött szöveg]

acsipapa 2015.06.13 10:03 - Megtaláltam
meglett

Webber 2015.06.13 10:03 - Megtaláltam
Meglett. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

godlada 2015.06.12 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.43
Meglett, köszi!

LCSOKA 2015.04.24 16:06 - Megtaláltam
A hétvégi Deocaching eseményre menet útbaejtettük.
Köszönöm a rejtést.

Robogo 2015.04.24 16:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
DEocachingre menet kerestük fel a ládát.
Köszönöm a rejtést!

CsiLa 2015.04.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltuk! Köszi :)

Wilka74 2015.04.11 15:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.96
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A láda egy átlátszó mikro, a logbookkal. Ajándék nem fért bele.

e-Peti 2015.04.11 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
KÖSZI!!

Auriga 2015.04.06 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Kis délutáni séta 2. állomása, hol hóesésben hol napsütésben.
Kösz a rejtést! Auriga

Bubu_83 2015.03.29 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.87
Köszi, megtaláltam.

eszti555 2015.03.29 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést megtaláltuk Bubu_83-mal.

Tibi1983 2015.03.22 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

agyorgy 2015.03.22 10:46 - Megtaláltam
Meglett :) [g:hu 1.5.1g] [wapon beküldött szöveg]

 
Rupi71 2015.03.15 16:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

TothTi 2015.03.01 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zsuzsi és LaLee 2015.01.24 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

GSdriver 2015.01.18 16:04 - Megtaláltam
McOne! :) [g:hu 1.5.1a] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2015.01.18 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0w] [wapon beküldött szöveg]

ZsófiBence 2014.11.22 14:55 - Egyéb
Másodjára is megtaláltuk! TB a ládába helyezve.
Zsófi és Bence

Csaba & Kati 2014.11.12 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.88
HEURÉKA! Megtaláltuk, köszönjük! Érdekes és szép hely, jó rejtéssel!
Képek később. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

OdafeléKöcsi-tó
Kőrétegek 
vizipinty 2014.11.09 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Roberto Kesser 2014.11.03 16:08 - Megtaláltam
Szép túra az őszi színekben pompázó erdőben, minimális bozótharccal.
Köszönjük a rejtést!

mobilmiki 2014.10.28 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

K-Isti 2014.10.27 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
OK.

hzsolt64 2014.09.21 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

micskarpati 2014.09.06 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

popperpeti 2014.08.30 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Legend 2014.08.24 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Geflorha 2014.08.21 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
Zama és Gery

hinia lux 2014.08.21 17:30 - Egyéb
A helyet ládázás kapcsán ismertem meg, most ismét erre jártam. A tanösvény után még gyalogoltunk egyet a környék erdőiben.

Vörös homokkőTánc
doddler87 2014.08.20 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

palace 2014.08.20 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

RobiGergo 2014.08.19 11:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.64
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2014.08.19 11:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Aranyos kis tó, köszi a rejtést!

JulcsiTomi 2014.08.18 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ludvig 2014.08.18 00:00 - Megtaláltam
Gyerekkorom nyaralásainak emlékei.....

DonPipi 2014.08.12 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.52
Köszönjük a rejtést!

Telkess 2014.08.10 11:35 - Megtaláltam
Ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

Saccy 2014.08.09 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Saccy, Odin88, Domi

gyimimi 2014.08.08 16:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.26
Köszönöm a rejtést.

levenet1994 2014.08.06 15:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!:D

vaktyúk 2014.08.05 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, segített Olsen, Szabolcs és Dani. vaktyúk

Zéboy 2014.08.05 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.39
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2014.08.05 09:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

SIBIGYI 2014.08.04 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.17 súly: 2.97
Köszönjük a rejtést!

nussi 2014.08.03 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget:))) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCKATO_2014083190632.jpgGCKATO_2014083191346.jpg
Sarkiroka 2014.07.31 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Falcao 2014.07.31 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

reka1217 2014.07.30 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Köszönjük!!!

Bóta család 2014.07.29 19:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

NZs 2014.07.29 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Balatonfüredi kesingtúra 10/2.
A megadott 2. parkolóban hagytuk az autót, onnan kicsi séta. Először megtekintettük a csöpp kis tavat, sok élményt nem okozott. Szinte teljesen benőtte a sás, jöttünkre békák ugráltak a vízbe. Egész érdekes "virágok" nőttek a levelek között (ld. fotó). A ládához kicsit mászni kellett, a feltűnő két odús fát mi nem láttuk, de azért a rejtek csak meglett.
Továbbgurultunk a szomszédba: GCKSZ2-höz.
NZs & Sundori

Köcsi-tósásvirág
brekusvöröskő ismertető táblával
Banyanya 2014.07.24 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nepster 2014.07.24 10:30 - Megtaláltam
Bringával, köszönöm a lehetőséget.

tkriszta 2014.07.22 14:17 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tpetya 2014.07.22 14:17 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tjanek 2014.07.22 14:17 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tóthék 2014.07.22 14:17 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

prodg 2014.07.20 09:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2014.07.19 10:40 - Megtaláltam
TFTC!

Simi1983 2014.07.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
MEGTALÁLTUK!

Köszönjük a rejtést

Beáta és Gábor

bagolyvera 2014.07.11 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

hali_g 2014.07.06 07:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.18
A ládát inkább a véletlen, mint a leírás alapján találtuk meg, ill. a doboz mérete/formája sem egyezett a leírásban szereplővel.

Viszont maga a rejtés tetszett, kreatív volt :)
Köszi szépen!

vittorio 2014.07.04 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

 
Gabro 2014.06.28 00:00 - Megtaláltam
:-)

Gábor75 2014.06.24 14:21 - Megtaláltam
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

ZsófiBence 2014.06.21 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk!
Szép volt a környezet. Köszi a rejtést!
Zsófi és Bence

Vértes 2014.06.21 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

cav004 2014.06.21 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tomtech 2014.06.13 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.05
Laza délutáni ládázás Alizzal. Szép hely, még nem jártam itt előtte. Köszönet a rejtésért!

Woodoo 2014.06.13 07:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

HGery 2014.06.13 07:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kétbakancsos 2014.06.04 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
3 napos Balatonalmádi szállásunkról bejártuk a környéket, felkerestük a kilátókat, forrásokat, a megszépült falvakat. Köszönjük a rejtést!

A Köcsi tónálA Köcsi tó
feel2006 2014.05.30 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Meglett, köszönjük!

sziszko 2014.05.30 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tieborg team 2014.05.24 15:48 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.09
Megtaláltuk. Köszi a lehetőséget. Tibi & Anna [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCKATO_20140524154816.jpg 
K-55 2014.05.12 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.12
Tihanyban töltöttünk négy napot. Közben ládáztunk. Hazafelé ez volt az utolsó betervezett ládánk. A "Magyar tenger" a sárdagasztással és a végén a nyakunkba kapott esővel kissé "lefárasztott" minket, ezért jól jött Palóznakon az Akác vendéglőben a meleg ebéd. Ezalatt újból leszakadt az ég. Szerencsére Káptalanfüreden már nem esett, így kellemes sétával könnyen begyűjtöttük ezt a ládát is. Amikor unokáinkhoz értünk, már sütött a nap. Szép négy napunk volt, jókat ládáztunk.

Előtte Palóznakon ebédeltünk
Ide már GPS nélkül is eltaláltunk
simi2012 2014.05.09 17:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

denho 2014.05.03 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.11
Megtaláltam. Köszi!

Hörcsög 2014.04.27 19:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kata_peti 2014.04.27 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltuk életünk első ládáját, GPS nélkül, mert jól ismerjük a környéket. :) A leírás elég rossz, nem láttuk a feltűnő fát, de azért sikerült megtalálni. Az elrejtés nagyon furfangos volt. :) Azért sokat segített, hogy az előttünk arra járó eléggé kitaposta az odavezető ösvényt.

vakoge 2014.04.21 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. TB out![g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2014.04.18 12:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.10
Nagyon szép kis tanösvény! A tó annyira nem fogott meg, bár kellemes lehet mellette grillezni, de a geológiai bemutató nagyon tetszett! A láda meglehetősen puritán, de tartalmaz minden kötelező kelléket! Köszönet a rejtésért!

theadamka 2014.04.13 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tamas1004 2014.04.13 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zoo_lee 2014.04.13 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Edittel közösen, bringatúra közben.

Milán&Enikő 2014.04.12 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Kerestük vagy negyed óráig mire meglett.

Párduc50 2014.04.03 19:05 - Megtaláltam
Sötétedés körül már nem látok jól, ezért vittem a szemüvegem. persze elveszett. Így félig vak találat, még jó, hogy a jelszót el tudtam olvasni :-)
Köszi a rejtést!!

agedma04 2014.03.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltuk, köszönjük.

jbako 2014.03.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.66
A sok ifjúsági tábor között szép helyen... Kösz

rétihéja 2014.03.29 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Biciklivel jöttünk fel idáig, innentől gyalog a többi ládáért. Nagy békakoncert fogadott a tónál. Köszi

mikszi 2014.03.11 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Kellemes pont volt, szép volt az idő.

GeoMelinda 2014.03.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
A mai napi túránk első állomása volt ez a láda. :) Kicsi Eleninknek nagyon tetszett! Köszönjük!

johnnycache 2014.03.02 17:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.38
Köszi a rejtést

ativiki 2014.03.01 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Ügyes rejtés. Köszönjük. :)

[Jóváhagyta: mjdgm, 2014.03.18 12:39]

rubikerno 2014.03.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.00
Még víz is volt a tóban! :)

zsuzsi es sanyi 2014.02.20 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Köszönjük a rejtést!

flendera 2014.02.10 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Köszi a rejtést, nagyon jó hely!

Plavi 2014.02.10 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Nagyon nyugodt és csendes volt a környék így februárban. Sajnos hó már nem volt, de úgy látszik az idei tél ilyen. :(
Mi a leírásban szereplő ládánál jóval kissebbet, de remlem azért jót találtunk meg.

CacheFinder 2014.02.01 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.96
A Téli Tihany Teljesítménytúra után tettünk kitérőt a ládához. A környezet most nem a szép, inkább az érdekes arcát mutatta. Impozáns volt a vöröses, rétegezett sziklaképződmény. A környéknek igazi úttörőtábor hangulata van, ezt csak fokozta számomra a kertmozi látványa. A láda könnyen meglett. Köszönjük a rejtést!

Antiemes 2014.02.01 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Egy 4 fos tarsasaggal indultunk ladazni (Andi, Gergo, Gabi es jomagam). Ez volt a masodik es egyben utolso allomas. Szep volt a havas taj. A lada egy kicsit nehezen lett meg. De vegul sikerult!

FILA71 és Dávid 2014.02.01 14:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
A "Téli-Tihany" túráról hazamenet.
Sajnos nem lett meg, lehet csak a hó volt nagy a fák tövében vagy béna voltam.
Kérném kép alapján az elfogadást. Ha elfogadod megköszönöm.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.03.02 10:02]

 
bakocseri 2014.01.18 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Többször körbejártuk a tavat, mire rájöttünk, hogy melyik felén kell keresni, de végre azért csak meglett. Új kesset-társakat is bevontunk a játékba. :) Üdv: Zsolti-Erika

hanupanupabia 2014.01.18 15:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Egy kis emléktúra... Köszönöm!

vikizsolt 2014.01.18 00:00 - Megtaláltam
Első ládánk, ismerősökkel találtuk.

agicca80 2014.01.11 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Reaper146 2014.01.11 00:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

Benedek_Vulkán 2013.12.29 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. Nagyon érdekes a földtani bemutató, és tetszett a rejtés is.

Zivatarlány 2013.12.29 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. Nagyon érdekes a földtani bemutató, és tetszett a rejtés is.

sainbo 2013.12.28 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Még sütött a nap, és a láda mellett egy debreceni csapattal találkoztunk !
ETUS42-vel megint ! Köszi !

ETUS42 2013.12.28 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Kihasználva a jó időt, sainbo-val kiszaladtunk egy kis ládakeresésre, egyúttal jó helyet találni egy bogárkánknak, amit Zalakarosról hoztunk el.
A bogaras eredményünk egy TB be, két TB ki. :)
Köszi a rejtést!

fattila 2013.12.28 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. Részletek, ha lesznek, majd később. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

pozoli1 2013.12.28 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. pozoli1 és Ancsa [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

zramzam 2013.12.28 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

petheovacka 2013.11.29 17:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
Sötétben levadászva. Nem így terveztem, de így alakult... Kösszi

 
fris61 2013.11.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést. Szép a környezet.

Robi75 2013.11.12 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Robi, Zsuzsa, Zsuzsika [g:hu 1.4.29d] [wapon beküldött szöveg]

Laceeking 2013.11.02 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

rizsax 2013.11.01 16:29 - Megtaláltam

megtaláltuk!Köcsi tó 
Kormica 2013.11.01 12:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Megtaláltuk Kormi68-cal, köszönjük a rejtést. Szép hely, györnyörű őszi erdő. A tanösvényt most nem jártuk végig, de ami késik, nem múlik.... A zerge lépcsőn pedig egy élmény volt lejönni!!!
Fotók és bővebben családi geoblogunkban : http://geokormi.blogspot.hu/2013/11/balatonalmadi-kaptalanfured.html

 
dundee90 2013.10.19 17:26 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.18
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

somga 2013.10.18 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Kedves kis tavacska, szép kis tanösvénnyel.Köszönjük!

KakukkOK 2013.10.11 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.98
Nagyon szép hely, köszönjük a rejtést!

SirLes 2013.09.30 17:16 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.32
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Ládát pótoltam, ajándék viszont nincs benne. A következő megtalálok inkább pakoljanak bele :)

aicon 2013.09.25 18:46 - Megtaláltam
Sajnos a ládának csak hűlt helyét találtuk, mint az előttünk járt kesser.
A fotók alapján kérem a jelszó nélküli elfogadást.
A ládát pótolni kellene, vagy betegre állítani.

[Jóváhagyta: mjdgm, 2013.10.06 13:20]

láda helyeIsmertető tábla a láda közelében
a tavacska 
markovicsa 2013.09.06 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.83
8:25-kor érkeztem vonattal Balatonalmádi vasútállomásra. Mai cél Felsőörs és környéke ládáinak begyűjtése. Teljes táv 29,6 km gyalog.
A nap utolsó ládája ez volt. A logokat olvasva számítottam rá, hogy nem fogom találni. A helyét megtaláltam, de a láda nem volt ott. Próbáltam kapcsolatot keresni a Rejtővel, szóra sem méltatott. Ez nem probléma ezt már megszoktam, de legalább a láda pótlását végezné el. Elég nagy csalódás, hogy 100 km-et utazva, 30-40 km-et gyalogolva a láda hűlt helyét találja az ember. A fotók alapján kérem a jelszó nélküli elfogadást.

[Jóváhagyta: mjdgm, 2013.09.23 14:32]

 
Juhasz 2013.08.27 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.48
Mai napunk első pontja volt. A ládát sajnos nem találtuk meg, pedig kis segítőim tűvé tettek érte mindent. (a helye megvan, de hatalmas a forgalom...) Sebaj, jót kirándultunk szép a környezet. Innen a Káptalanfüredi sziklák felé vettük az irányt. Tisztelettel kérem a rejtőt, hogy a bizonyító erejű képek alapján fogadja el a megtalálást. Köszönöm.

[Jóváhagyta: mjdgm, 2013.08.28 09:36]

A HelyszínA láda helye?
segítőim 
siemens 2013.08.21 17:50 - Megtaláltam
A Káptalanfüredi sziklák után. Sajnos a ládát nem találtam. Köszönöm a rejtő segítségét.

Bugár-orienteering 2013.08.20 10:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Lehet, hogy nincs meg a láda?

[Jóváhagyta: mjdgm, 2013.08.25 20:58]

Bubbantó 2013.08.20 09:00 - Megtaláltam
Sajnos nem találtam a helyén a ládát. A leírás alapján egyértelmű a helye, de szerintem olyan nagy az "idegenforgalom", hogy esélytelen a láda megmaradása. Fényképeket készítettem, kérem a rejtőt, fogadja el a megtalálást.
Köszönöm.

[Jóváhagyta: mjdgm, 2013.08.25 20:58]

Köszönöm!
Bubbantó

 
Kucsma család 2013.08.16 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltuk. Tájfutóverseny utáni levezetésként egy sporttársunkkal Adriennel, aki most ismerkedett a ládázással.

MoGeMaP 2013.08.15 19:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.90
Megtaláltam!

csobogi 2013.08.15 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

ssuti 2013.08.15 13:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Családi ládázás során, köszönjük a lehetőséget!

Tuulikki 2013.08.11 00:00 - Megtaláltam
+ Köszönjük a rejtést!

jnagy 2013.08.06 17:50 - Egyéb
Augusztus 4-én Geofanékkal javítottunk a láda állapotán. Új és az előzőhöz képest nagyobb, a szokásos méretű konyhai dobozba tettük az eredetit, amit megtisztítottunk, kijavítottunk, kiszárítottunk, új tollat és új naplót is elhelyeztünk benne.

Kata&Sanyi 2013.08.05 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszi a rejtést.

geofan 2013.08.03 19:38 - Megtaláltam
Hínnye,dejszen megtanátam! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

jutics 2013.08.01 14:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Köszi! :)

Fil 2013.07.29 16:41 - Megtaláltam
leFILelve. [wapon beküldött szöveg]

Fancy 2013.07.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
Köszi a rejtést!

StiviG 2013.07.27 19:57 - Megtaláltam
Köszönöm!

Elstom2000 2013.07.27 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszönöm a rejtést. A láda fedele törött. Sajnos nem tudtam kicserélni.

nrudi 2013.07.20 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
A láda törött, vmikor korábban be is ázhatott, nem ártana egy karbantartás. [ER]

Fenilefrin 2013.07.20 15:22 - Megtaláltam
Meglett!:D

KikkaDia 2013.07.19 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Megvan köszönjük :)

Wheatley Clone 2013.07.19 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszi a rejtést:)

TücsiTeam 2013.07.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Anna bálra mentünk, Közben geoládára is futotta időnkből. Az első 15-ös akadályt sikerrel vettük. A közönség szavazatok alapján II. lett a leányzó, de a zsűri nem úgy látta...

grin 2013.07.15 20:18 - Megtaláltam
A 3. ládánk, de már bozótvágó késekkel kellett harcolni a szúnyogok ellen. Nagyon szét van ázva (nem is tudtunk beleírni annyira nedves volt a füzet) a nylonzacsi ami ládának van álcázva, kellene neki valami erősebb láda...

kópé1993 2013.07.15 14:02 - Megtaláltam
Balatonkeneséről kerékpárral. Köszi a rejtést!

b-lint 2013.07.11 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.46
100km-es kerekezés, sok-sok geoládát érintve (5.), a Balaton keleti medencéjét megkerülve. A túra teljes egészéről egy részletesebb leírást GCBAKE-hez írtam.

Sajnos a tanösvényt nem tudtam végigjárni, a Balaton-kerülés miatt, de a láda meglett. Sőőőt életem első érméje is, Németországból halad a világ körül (TB41N26), majd Budapestre továbbítom. A láda nagyon könnyen megközelíthető a tábla felől, nem volt vészes. A láda viszont beteg! Tiszta penész, törött, sürgősen cserélni kell.

csomaiattila 2013.07.04 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.56
Sziasztok!

Életem harmincnyolcadik megtalálása. A megtalálást napos, kellemesen meleg időben, telefonos GPS segítségével hajtottam végre. Bringás találat, mai 5/2.
Viszonylag gyors találat. A láda teteje törött, de a tartalma egész jó állapotú (és bogaras). Szép, és érdekes helyet mutat be a láda.

Köszi a lehetőséget, és üdv minden "kincsvadász"-nak.

Attila

dabcsi 2013.06.27 17:16 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Schlégl 2013.06.27 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

má-csa 2013.06.27 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

tarsolyos 2013.06.19 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Köszönöm!

ghcmja 2013.06.16 13:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Szép környék.
A logfüzet el van ázva.
Köszönjük.

btk666 2013.06.09 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Csureszh 2013.06.09 13:33 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.76
Na ezt tényleg nehéz lenne GPS nélkül megkeresni, pedig én azt szeretem leginkább. Tölgyfából van pár a tó körül, és a leírás szerinti kétodvas fát nem is találtuk meg, de a rejtekhelyet igen. A 7.-es osztályommal jöttünk a Csere-hegy, Nagy-kő orra irányából.

rita85gto 2013.06.04 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Orsi néni 2013.06.02 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

MecHark 2013.05.23 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.30
A tó környéke csodálatos. A láda éppen hogy meglett.

bazskas 2013.05.20 13:50 - Megtaláltam
megvan!köszi a kirakást [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bekrisz 2013.05.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Hazafelé a hosszúhétvégről és íszonyú mennyiségű szúnyog közepedte meglett! :)

szeho 2013.05.18 17:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.55
Bringás találat!

Parmerozpazepan 2013.05.04 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Köszi a rejtést.
A két odút nem találtam, d a koordináták pontosak. A láda sajnos beázott, a notesz teljesen vizes.
A tó és környéke klassz. Irgalmatlan sok szúnyog van, riasztót feltétlenül kenjen magára, aki arra jár. Nem vagyok hisztis típus, de ez a mennyiség még nekem is sok.

NagymesterG 2013.04.21 13:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Szuper piknikező hely, érdemes egy egész napot eltölteni itt. Köszönjük szépen a rejtést!
Mariann és Iván

plebejus 2013.04.14 00:00 - Megtaláltam
köszi

hunwolf 2013.04.01 15:43 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.61
Megtaláltuk, köszönjük!

petyo11 2013.03.17 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
ez az első megtalálásunk!!!!!! jó játék, szép környezet még ilyen zord időben is.... a láda a körülményekhez képest jó állapotban van!!
köszönettel: petyo11

A tó télen 
erdélyiek11 2013.03.16 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]
A láda el van ázva!

SzabEdAn 2013.03.16 00:00 - Megtaláltam
Meglett köszönjük...

mozgo 2013.02.17 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.70
Megvan. Köszönöm a rejtést!

bkenyeres 2013.02.17 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.72
kÖSZI a rejtést

HunNia72 2013.01.04 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Remek rejtés! Csak a második próbálkozásunkra sikerült, mert a leírás alapján (és nem a koordináták alapján) először másutt kerestük. A "kétodús fa" minket is megtévesztett. A láda sajnos beázott, bár sérülést nem találtunk rajta, a logbook is vizes, a lapok valószínűleg össze is ragadnak. Köszönjük! A Köcsi-tó és a kőfal az egyik kedvenc kirándulóhelyünk.

neptunfu 2012.12.01 12:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Köszi!

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2012.11.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.17 súly: 2.64
A láda megvan,de a feltűnő 2 odvas fa nem.köszi a rejtést

lypapp 2012.11.03 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.15
voltunk már itt néhányszor, ezúttal is jó volt itt a láda ürügyén. Köszönjük!

eryk 2012.11.02 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Pszichológus 2012.10.22 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.57
Könnyen meglett, és jó volt, hogy nem kellett sokat sétálni 2 éves kislányunkkal a biciklitől.

kobcikrajci 2012.10.22 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Északi parti bicajos hegyi túra. Itt kezdődött a mai ládázás. A rejtek közeléből szép kilátás nyílt a szemközti színpompás hegyoldalra.

Mikulás trágársága elüldözött 2012.10.21 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ide sem jutottam volna el a geocaching nélkül... [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

alfabootis 2012.10.21 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Gyulafree 2012.10.20 10:25 - Megtaláltam
Kellemes hely sétálni egyet, köszönjük.

keta 2012.09.16 10:48 - Megtaláltam
99-dik! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

vieva 2012.09.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltam.

Adri&Lacike 2012.09.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Megtaláltuk!

Bzsvsz+Manó 2012.08.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
thx megvan

geist999 2012.08.29 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Köszönjük a rejtést!

Ivellios 2012.08.29 11:20 - Megtaláltam
Kissé kiszáradt a tó.

10yei 2012.08.25 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.53
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Kár, hogy nem volt nyitva 
Cerberus 2012.08.24 17:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.12
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

 
EdeZ 2012.08.23 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

CocimiT 2012.08.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Köszönjük a rejtést!

atyus26 2012.08.16 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Kár, hogy a tó a kiszáradás szélén van. Ettől függetlenül szép a hely. Különösen tetszik a kertmozi. :) Köszönjük a rejtést!

laubi 2012.08.16 11:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Bringás találat, köszönjük a rejtést!

Zsíroskenyér 2012.08.15 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.95
szép volt

mazsola069 2012.08.15 10:11 - Megtaláltam
erre jártam megtaláltam. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

GCKATO_20120815101101.jpg 
cmf 2012.08.13 12:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
:)

kutyi 2012.08.12 13:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Kenesei családi nyaralás keretében.
A Szabadság-kilátó felé menet vettük észre, hogy kis körtúrával még két láda begyűjthető: A Köcsi-tó és a Nagy-Kő orra...
Kutyi, Tücsök, Matyi, Vili és Lóri

 
peter 2012.08.12 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

imicom 2012.08.11 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.18
Délelőtti ládázás a gyerekekkel.
Köszönjük

bpeti68 2012.08.10 13:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
[wapon beküldött szöveg]
Köszike. Érdekes hely.

widi 2012.08.10 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Balatoni nyaralás közben megtaláltam.

jordanatis 2012.08.09 17:35 - Megtaláltam
MEGTALÁLTUK!

Bence99 2012.08.09 07:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.72
köszi a rejtést

enerzsi 2012.08.09 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

bzsoltie 2012.08.06 19:15 - Megtaláltam
köszi

 
Thull 2012.08.05 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Megtaláltam

haywire 2012.08.05 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Megvan.

 
Hooch-Csi&Vi 2012.08.04 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Csi&Vi [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

nbokan 2012.08.04 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Tetszett, kösz a rejtést.

mokusors_001 2012.07.30 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Megvan.

mcfreeze 2012.07.28 19:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Bl4st3r & Amy 2012.07.27 15:48 - Megtaláltam
Táboroztatás közben, részletek később.

krupiz 2012.07.27 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Balatoni "kis" kör bringázás közben....

bsh 2012.07.24 19:30 - Megtaláltam
Köszi!

grdani 2012.07.22 14:13 - Megtaláltam
Hosszas keresgélés után megtaláltuk. Az Istenszékén levő láda után ez volt az első önálló geoládánk. :)

yoc 2012.07.22 11:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.80
Laza bringazas, legkisebb to amit eddig lattunk.

mjdgm 2012.07.21 19:00 - Egyéb
Új ládát helyeztem ki új logfüzettel! A rejtés helye nem változott, az eddig megadott koordinátán kereshető továbbra is!!

Docmatic 2012.07.21 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Káptalanfüreden élek,és kb 1 hete már megtaláltam a ládát,most viszont megjegyeztem a jelszót is :-) Sajnos a 4 méterre "elmentett" ládatartalom csak egy zacskóban van,(a héten 23-25.-e között viszek föl egy hasonló dobozt,amiben volt,mert bár az előzőt ahogy olvastam a helyszinen a füzetben,tele.zarták....A hely jó,csak a táborosok nagyon gyakran járnak arrafele,számháborúzni,és igy véletlenül is rábukkanhatnak.Ha ajánlhatok uj helyet,kérem a láda rejtő jelentkezését,és adok pár tippet!! docmatic1@hotmail.com

 
nazso.oszan 2012.07.20 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.21
Köszönjük a rejtést.

mjdgm 2012.07.18 11:40 - Egyéb
Nagyon sajnálom, hogy valaki a geoládát illemhelynek használta!! :( Köszönöm sya0120-nak, hogy értesített és legalább a logfüzetet megmenekítette, amit a megadott koordinátától kb. 3 m-rel távolabb kéttörzsű fa tövében, egy zacskóban helyezett el. Péntek délután újrarejtem a ládát!! Addig kérem türelmeteket, ha ott jártok és felhívtok, mondom a jelszót!

sya0120 2012.07.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Sajnos elég rossz állapotban találtuk a ládát. A logfüzetet és kisebb ajándéktárgyakat szétszórva a dobozt pedig undormányos állapotban találtuk. :(((

solyomeye 2012.07.16 18:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Megtaláltuk!

Maci és Honey 2012.07.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.15
Megtaláltuk.

Attila 2000 2012.07.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.50 súly: 2.08
Köszi.

RoriZo 2012.07.15 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Köszönjük, megleltük!

jules73 2012.07.15 13:00 - Megtaláltam
Jó kis hely! Köszi!

orangebrotherz 2012.07.14 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

QnoQno 2012.07.14 00:00 - Megtaláltam
Életünk első ládája, köszönjük!

Hegyo 2012.07.12 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.68
A hétvégi 3 napos esti siófoki Jazz fesztiválon vettünk részt, így napközben ládázgattunk a Balaton körül Teveladyvel. Köszönjük a rejtéseket! TFTC!

gbalu74 2012.07.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Megvan!

bcs723 2012.07.09 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Tetszett a tanösvény és a sziklás fal. Kicsit kutakodni kellett, mire megtaláltuk a ládát, de végül sikerült.

 
gutaki 2012.07.07 21:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Esti kerékpáros kirándulás második, egyben befejező állomása volt. Sötét lévén csak a ládát kerestük meg, ellenben az ide vezető erdei út Gcksz2-től nagyon tetszett.
A tanösvényt pár nappal később világosban látogattuk meg, hát sötétben sokkal kellemesebb volt az idő, egyébként tetszett, bár a tó méretét illetően kicsit más elképzeléseim voltak. Lehet, hogy legközelebb a kertmoziba is bemegyünk.
Köszönjük a rejtést!

Tonykopter 2012.07.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.34
Felleltük!

picuresnagyur 2012.07.04 15:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
köszi

Bryan 2012.07.03 07:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

M_ákos 2012.07.02 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.46
Megtaláltuk!
TEGYOT-TEDOT Káptalanfüred

tentadora 2012.07.01 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Köszönjük a rejtést!

otisz21 2012.07.01 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.41
Megvan, köszi!

Kicsi Köcsi tó 
joco12589 2012.06.30 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.47
Köszi a rejtést.
TEGYOT-TEDOT alatt levadászva.

cosinus0 2012.06.30 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.26
TEGYOT-TEDOT Káptallanfüreden, ilyen közel még sosem aludtam geoládához. 61 m. Köszi a rejtést.

plecs 2012.06.29 05:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
:-)

BubaGC 2012.06.29 05:15 - Megtaláltam
:-)

vaslemez 2012.06.28 18:00 - Megtaláltam
Fiatalkorunk kedves emléke a kispesti (akkor még úttörő-) tábor. Nosztalgiából itt parkoltunk, innen már csak 80 m a láda és további 100 az igen nádas, alig vizes tavacska.

ommadawn 2012.06.27 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.65
Megvan!

MoBike04 2012.06.24 13:09 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Kepes József 2012.06.24 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Megtaláltam

feldelaci 2012.06.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megvan!

Psycho89 2012.06.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.00
ok

dzoli1 2012.06.19 13:20 - Megtaláltam
Háromnapos kerékpáros/túrázós ládázás Veszprém környékén és a Balaton északi részén.

nagypista 2012.06.10 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Clavo 2012.06.09 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.69
Meglett köszi.

Macusa 2012.06.09 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.84
A mai napi "MiniÉBAK" utolsó találata.

Tommy&Meli 2012.06.03 17:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.79
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

mamipok 2012.06.03 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.56
Rodeotigrisék megtalálták nekünk, kézből kézbe ment a láda, a bogarat is láttuk. Jó, hogy ilyen népszerű a ládázás, hogy összefutunk időnként. Köszi a rejtést, kisfiam külön köszöni a katonát, amit a ládában talált. Favonatra cseréltük.

rodeotigris 2012.06.03 15:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.65
Egy perccel egy kedves kesselő társaság előtt érkeztük, így mi még logoltunk mikor odaértek.Így nekik sajnos egy túl könnyű találat volt de jó volt találkozni más keresőkkel is.Nem fogom elfelejteni a ládát egy darabig mivel életem első utazó bogarát tudhatom magaménak ezzel a találattal.Viszem is tovább és rejtem egy ládába a szabály szerint!
Köszönet a rejtésért!

tökimano 2012.06.03 15:00 - Megtaláltam
Szép időnk volt,köszi a rejtést.

NeZo 2012.06.02 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Egy nagy csapattal találtuk meg: Kölyök Úszó Klub. Megtalálta:Rum Regő [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

GCKATO_2012062193301.jpg 
lagaf 2012.06.02 09:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Megtaláltam. [g:hu 1.4.13] [wapon beküldött szöveg]
Egy roppant fegyelmezetten távozó tizenéves csoporttal (ritka látvány!) találkoztunk a közeli tábor előtt, nem messze a javasolt parkolótól. Miután végigolvastuk a tájékoztató táblák szövegét, megtekintettük a vörös kőfalat, elmentünk a "jellegzetes kétágú fa" mellett található dobozhoz, majd körbejártuk a tavat, ami szokatlanul kihaltnak tűnt. Nemcsak a tájékoztató táblán ígért tarajos gőtének nem találtuk nyomát, de végül a felsorolt ötféle béka bármelyik nyamvadt példányának örültünk volna. Hátha nem, nem: szedtük sátorfánkat és otthagyva a cserregő szajkókat, továbbálltunk a GCKSZ2 felé. Köszönjük a rejtőnek, hogy idehívott bennünket megmutatni ezt a szép helyet.

Vöröslenek...Békátlan...
Elmúlás...A doboz és tartalma...
Gyombi 2012.05.28 17:29 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

sjan 2012.05.28 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Háfiz 25 TT során esett útba.
Köszi a rejtést.

reprocesszor 2012.05.28 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Háfiz TT közben. Köszi!

Szaffy 2012.05.26 13:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Jól megjáratott minket a GPS, de végül sikerrel jártunk.
Hangulatos hely, köszönjük a rejtést!!

fksz 2012.05.20 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Gyekőcők élvezték a sziklamászást :-)

Útban a rejtek feléPihenés
Szépség 
ArNick 2012.05.19 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
A kőrétegek után kerültünk kicsit, de gyorsan meglett. Köszönjük!

Tapsifüles 2012.05.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.60
Kössz a rejtést! :)

 
tvidics 2012.05.19 10:25 - Megtaláltam
Nagyobb tóra számítottam.

Kánt-y 2012.05.05 15:40 - Megtaláltam
Megvan!

Fortunata 2012.04.29 15:40 - Megtaláltam
Nyuszttal közös ládázás. Hangulatos környék, köszi.

nyuszt 2012.04.29 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
A hosszú hétvégét a Balaton parton töltöttük és egy kirándulás keretében kerestük fel a ládát. Sajnálatos tényleg, hogy az ifjúsági táborok ennyire tönkrementek a környéken.

mape72 2012.04.28 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Hosszú hétvégi Balaton északi parti ládázás/1

Kerticsorbi 2012.04.17 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

mopimester 2012.04.09 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltuk egy kis húsvét hétfői baráti kirándulás keretében. Kedvet kaptunk, hogy folytassuk a keresgélést a környéken.

Cliffhanger csapatDurcás Dorottya
Petrácska 2012.04.09 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megvan! Köszönöm!
Petra

F 2012.04.09 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Köszönjük, megtaláltuk!

lizzard és csapata 2012.03.24 06:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.28
Egy hosszú úttal összekapcsolt ládázás első találata, a kora reggeli találat varázsa csak növelte a hely szépségét. Köszi a lehetőséget, tényleg szép hely.

szaatt 2012.03.23 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.17
A mai harmadik biciklis találat.

Motolla62 2012.03.23 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Kerékpáros túra 5. ládája. Moziba nem mentünk, inkább piknikeztünk egyet.

PocokTeam 2012.03.18 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 1.78
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

Pocok Team

blasius72 2012.03.16 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. dblmp &aezs [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

V_Gabor 2012.03.16 11:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.91
Könnyű találat, kellemes nagyon pici séta.

Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget. Mónika és Gábor [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

batla44 2012.03.16 10:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.77
A mai túránk első ládája volt...köszönjük:))

 
sixth 2012.03.15 14:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.06
A mai nap legnagyobb meglepetése ez a hely. Nem gondoltam volna, hogy Káptalanfüreden ilyen nagyszerű piknikező helyet találunk. Meglepetés volt a mozi is. :) A TB2E8CM geoérmét kivettük a ládából. A Gyáva oroszlán csapattal itt is összefutottunk, és már egy kicsit hosszabban is beszélgettünk.
Innen továbbmentünk a GC4718 láda felé, amit sajnos csak mintegy húsz méterre sikerült megközelítenünk. Sebaj, majd legközelebb.

Gyáva Oroszlán 2012.03.15 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
ok

 
Hajnee 2012.03.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Meglett. Véletlenül találtam meg, egyszer csak előttem volt. :)

igilight 2012.03.04 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.11
könnyű találat, köszi

Őszapó&Fakusz 2012.02.14 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Szép hely, geocoint hoztunk is - vittünk is.

- A Sas leszállt. -

Cseber 2012.02.12 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

csbagi 2012.02.12 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Téli túra Istvánnal Alsóörs környékén, hegymászással, jégen csúszkálással, 6 ládával.

Aleph & Rita 2012.02.04 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.73
Ezt kerestük egy darabig, mert rendesen be volt havazva. Ránk is sötétedett közben. Köszönjük a lehetőséget! Betettünk 2 db utazót. Kérünk, csak akkor vedd ki, ha be is jelented a com-on! Köszi és jó utat nekik!

Hinter 2012.02.04 17:35 - Megtaláltam
Útban hazafelé a Téli Tihany telj. túráról.

attika 2012.01.28 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

csipetcsabi 2012.01.25 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

kacsati 2012.01.22 13:05 - Megtaláltam
A 9 fős különyítmény tagjaként én is köszönöm a rejtést.

kaldigeza 2012.01.22 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Székesfehérváriakkal erősített 9 fős csapatban! Köszönöm a rejtést!

fujték 2012.01.03 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.71
Köszöm a rejtést!

 
csipet_csapat 2011.12.31 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Vajon mit rejt ez a jelszó?:)
Kedves kessertársak, a ládában ócska kövek, cigarettacsikk! Kinek szántátok ezeket az ajándékokat"? :((
Nagyon szép kis hely. Bár úgy gondoljuk az előző évezredben komolyabb élet folyt erre fele. Köszönjük.

urbanj 2011.12.27 11:30 - Megtaláltam
Ábrahámhegy felé menet megkerestük. :)

diego 2011.12.10 13:24 - Egyéb
Mai brutál gyűjtögetés 8/5

Csak most a logolásnál derül ki, hogy ezt már 2008ban megtaláltam. Minden szentre megesküszöm, hogy nem, olyan szinten nem emlékszem rá. Na mindegy, ma meglett, legalább .com-nak jó lesz.

szalaij 2011.12.07 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Megtaláltam.

BookWorm 2011.12.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Kellemes kis túra során ezen a hideg, ködös napon.

hitamas 2011.11.20 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.44
:)

pegasus_mv 2011.11.12 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Egy kis balaton-felvidéki geológia. Köszönöm a rejtést.

Cornail 2011.11.12 12:30 - Megtaláltam
Jó kis rejtekhely. Szép időnk volt. :)

aston84 2011.11.05 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
köszi a rejtést, maminak eszébe jutott a gyermekkora, aminek jelentős részét a gyeremektáborban töltötte(anyuka lepasszolta) :))))

k.csongi 2011.11.03 00:00 - Megtaláltam
Tetszett a rejtés, köszi.

iloilo 2011.10.29 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. KöszI. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2011.10.26 13:11 - Megtaláltam
Megvan

griffs 2011.10.26 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.03
Végre egy kis kaptató. Bringás megtalálás: 89km.

HajTom 2011.10.09 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltuk!
Tetszett a környék!
Köszönjük a rejtést!
Hajni & Tomi és Barnabás

Péter60 2011.10.09 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.59
Gyors, laza találat.

Bea&Lazy 2011.10.01 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.11
+Lett! Köszi!

csjani 2011.09.25 14:45 - Megtaláltam
megtalaltam koszi a rejtest

GeoGefi 2011.09.24 00:00 - Megtaláltam
Jó pár pók és hálójának letakarítása után meglett. Köszi a rejtést!

Réka & Daddy 2011.09.18 18:30 - Megtaláltam
Megvan.

Secc 2011.09.17 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.93
Kellemes környék köszi!

kvivi 2011.09.08 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Nem mentünk végig az ösvényen, de így is tetszett a hely. A ládában hagytunk egy kis multi ajándékot a káptalanfüredi sziklák nevű ládánál van a másik fele :) igazából véletlenül jött össze, mert a játék fele a kocsiban maradt,amit csak a ládánál vettünk észre,de ha már így alakult bent hagytuk :) Köszönjük a rejtést, jó,hogy van ez a láda!

tmolli 2011.09.04 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Köszönöm!

baranyaifiú 2011.09.04 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
OK!

picipanni 2011.09.01 12:43 - Megtaláltam
Sajnos a tanösvényre nem volt időnk, mert ügettünk a vonathoz, de a kertmozi kellemes meglepetés volt. Jó lehet itt 30 fokban békakuruttyolás meg kabócacirpegés között filmet nézni. :)

gethe 2011.09.01 12:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Alsóörs-Káptalanfüred séta második felében. Szép hely, köszi a lehetőséget.

JAck:66: 2011.09.01 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
377, megérett a meggy.

anyóca 57 2011.08.25 18:10 - Megtaláltam
Nagyon meglepődtem, hogy milyen kicsi a tó és rövidke a tanösvény, bár jeleztétek, hogy csak egy 400 m hosszúságúról van szó. Ezen a pici kis helyen hihetetlen mennyi természeti "kincs" és védett növényi ritkaság van.

kekboa 2011.08.21 22:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.79
köszi, éjszakai találat. hálistennek nem volt giant spider a közelben :)

P41n & Pandi 2011.08.21 22:38 - Megtaláltam
Extrém éjszakai kesselés Kekboáékkal. Érdekes rejtés. A kertmozi még működik, igazán kipróbálnám milyen lehet :)

 
gezsias 2011.08.21 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.59
Megtaláltuk.

kttomi 2011.08.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Jó fél óra keresgélés után sikerült.

nmárti 2011.08.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Mai második találat. Gyerekkoromban nyaraltam itt a táborok valamelyikében, ma volt némi nosztalgiám. Köszönet a rejtésért!

zaskl 2011.08.11 16:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Köszi arejtést!

Tarcsai család 2011.08.11 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Jadrana 2011.08.10 18:25 - Megtaláltam
Még keresgélés közben érkezett egy kedves ládászcsalád, végül az Ő segítségükkel lett meg a láda. Köszönjük!

Dolex 2011.08.10 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
A mai nap utolsó találata. Ez is meglett. :)

CsHBalint 2011.08.10 10:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
A geomáglyát megszüntettük. Köszönjük a rejtést!

sotiboti 2011.08.09 13:25 - Megtaláltam
Könnyű találat. jó szél volt, sárkányt eregettünk a tóparton.

terbombi 2011.08.09 13:20 - Megtaláltam
Szép vidék!

ExiT. 2011.08.09 13:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Tetszett, köszi

Ed kesser 2011.08.09 13:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Aznapi második találat. TB out

 
Ancs 2011.08.09 12:05 - Egyéb
10 napon keresztül minden reggel elfutottam mellette, így másodszor is meg kellett keresnem. :)
TB maradt.
Köszi

dobosa 2011.08.08 15:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Nem is tudtam, hogy van itt egy tó. :)

Reni&Zali 2011.08.06 15:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Alsóörsi rövid nyaralásféle közben levadászott láda. Nagy sétával értük el a helyszínt az alsóörsi strand elől indulva.
TB in ;)

sereva 2011.08.03 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

VarkonyiM 2011.08.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.32
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

BuGya 2011.08.01 14:45 - Megtaláltam
:-) [részletek később]

Stefidzsi 2011.07.31 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.53
Kis keresgélés után végül meglett.
A kertmozi ígéretesnek tűnt :), de végül sajnos nem jutottunk el a kinézett filmre. :(

 
DóriAtesz 2011.07.29 20:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megtaláltuk közösen Nightmare-el.
Köszi a rejtést!
DóriAtesz 10. ládája! :)

tmarko 2011.07.29 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.75
Megtaláltam,csodálatos a környék,a rossz idő ellenére is nagyon jót túráztunk,végig bringával mentünk.

bálnám 2011.07.29 11:30 - Megtaláltam
Családi találat

Ferrit 2011.07.28 11:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Balatoni nyár.

szaki1596 2011.07.26 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, szép hely! :)

Fakopács 2011.07.25 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Esős ládázós napunk sokadik ládája.

 
Domos 2011.07.25 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.16
Könnyen meglett.

 
carmin 2011.07.24 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.07
Köszönjük a rejtést.

Ziu9 2011.07.23 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.16
Egy Káptalanfüreden eltöltött hosszú hétvége alkalmával jártam erre. Jó nyugalmas hely, tetszett.

boni7 2011.07.22 12:12 - Megtaláltam
kerékpártúrán találtuk meg .

kia71 2011.07.22 10:05 - Megtaláltam
Csopaki nyaralásunk kereteben kerestem meg ezt a ládát. Köszönet érte.
Kár, hogy a tanösvény több tábláját is leamortizálták.

Kee 2011.07.18 00:00 - Megtaláltam
Találat I.D-vel a balatoni hosszú hétvége közben
TB out

esemese 2011.07.12 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00
Családi kincskeresés, ez volt a második ládikó. Az előző jelszavát elfelejtettük feljegyezni; majd talán visszamegyünk. :)

Gabeen 2011.07.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Köszi a rejtést!

Csizmások 2011.07.06 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Badacsony felé félúton.

 
Kishartyi 2011.07.06 10:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Köszi!

hacsabi 2011.07.06 10:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Mindig felejthetetlen élmény körülbicajozni a Balatont a fiaimmal. köszi a rejtést

Hartyi 2011.07.06 10:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Hangyák őrzik a ládát...sokan vannak. Gyorsan meglett! Érdekes a kertmozi.

saringeo 2011.07.05 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Szép hely, csak szezonban kicsit zajos. Jó rejtés, köszi!

Pimpi69 2011.06.28 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

befi 2011.06.26 10:45 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 65.2 km

büfés 2011.06.24 18:00 - Megtaláltam
Ok

Maclura 2011.06.23 12:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Érdekes, csendes, nyugodt hely.
Nem töltöttem itt túl sok időt, de a rövid látogatás megérte.
Köszönet a rejtésért.

terrascan 2011.06.19 13:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk! Réka&Keszeg

[Jóváhagyta: mjdgm, 2011.06.21 22:07]

Ferkókoma 2011.06.19 10:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltuk

Kati&Teati 2011.06.17 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.26
Nászúton kerestük fel, nagyon aranyos kis tó.
Köszönjük szépen!

Murus 2011.06.14 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.00
[wapon beküldött szöveg]
5 napos balatoni kiruccanás, egy vállficammal és egy 1 napos kórházi kitérővel színesítve.
Kellemeset sétáltunk a tó mellett fel a rejtésig, amivel semmi gondunk nem akadt. Murus és Cica

Szatti 2011.06.14 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.74
Egy darab érintetlen terület a nagy balatoni zsongás közepette. Remek ötlet, köszi a rejtést! Sz.

Mirabelle 2011.06.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.43
tetszett, köszi

balazsko87 2011.06.13 00:00 - Megtaláltam
megvan:)

minimal 2011.06.12 13:00 - Megtaláltam
balatoni bringás hétvége, pár láda felkeresésével egybekötve :)

Zsézsé 2011.06.12 09:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Megtaláltam

lukrécia 2011.06.12 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

mahone 2011.06.11 11:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

fa-peti 2011.06.06 22:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Mai utolsó ládánk, sajnos már teljes sötétségben. Csodás, csillagos volt az égbolt, villámshow-val tarkítva. A sötétben a békák kórusának hallgatása közben kutattuk a ládát és gondoltunk szerettel a rejtőkre. Nagyon klassz volt a hely, a hangulat ebben a környezetben. Vissza fogok még ide térni, nagyon megtetszett a hely, szeretném megnézni a környék további látnivalóit is.

Köszönöm az invitálást és a rejtést!!

kismusz 2011.06.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
köszi

meduza 2011.06.04 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

enazati 2011.06.03 19:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Mekkvan

Kerékpáros kupa: 41.6km

Hucul 2011.06.01 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 3.56
+leltük! stone72-vel közösen. Stresszoldó gyanánt.

Stn72 2011.06.01 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.59
+van! Hucul-lal közös találat...

félnarancs 2011.05.29 13:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.11
köszi a rejtést, sajnos a kertmozit nem tudtuk megnézni, be volt "éppen" zárva ...

Pomisa 2011.05.22 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.82
Köszönjük a rejtést.

acsocso 2011.05.19 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
megvan

Kormos Bandi 2011.05.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 1.85
Köszönjük a rejtést.

Mercenary 2011.05.15 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.84
Szép környék, a rejtés könnyen meglett.

Robin13 2011.05.12 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Köszi a rejtést. Nagyon érdekes és szép a kis tó fekvése.

mape 2011.05.02 11:15 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

NAKMFM 2011.04.30 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
A tanösvényen nem sétáltunk, egyből a láda felkeresésére indultunk. Gyorsan meglett, de a tóhoz még visszatérünk. :)

Köszönjük rejtést!

t_zlee 2011.04.30 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.64
Meg lett. Azt gondoltam ezek a típusú ládák, amik könnyen megtalálhatók leírás alapján. Egyértelműen nem oda rejtettem volna. A feltűnő 2 odus fa dzsungel közepén van. Az összes feltűnő fát körbe jártam a tó és a kőfal körül. Végül megnéztem mit mutat technika. Csalódás volt. Azért köszi

WAdam 2011.04.30 13:35 - Megtaláltam
Csodálatos és romantikus ez a hely!!!

bgecco 2011.04.28 00:00 - Megtaláltam
Köszönet érte:)

Egoek 2011.04.25 14:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést! Szép hely, ideális volt szalonnasütéshez. :) Dávid, Lia

EndreiTeam 2011.04.24 10:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
A Tihanyi-félsziget volt ma a cél, de útközben néhány könnyű, közeli ládát is begyűjtöttünk.
Nagyon szép környezet, köszönjük!

IDSx 2011.04.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
A rejtés jó, a koordináták becsapós módon kicsit arrébb mutatnak. Nagyon sokan voltak a tónál és a környéken, így sietnem kellett a logolással. A környéken nőttem fel és vagyok egész nyáron, de erről a tóról nem is tudtam. Köszi a rejtést!

Tibort7 2011.04.21 13:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Megtaláltam

Ani&Roli 2011.04.17 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Megvan :)

pajzer 2011.03.26 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.54
Korábban is jártunk már itt, most megkerestük a ládát is. Kb háromnegyed órán át rossz helyen kerestük- rosszul sikerült bevinni a koordinátákat. Miután ezt észleltem, a helyes koordináták bevitele után pár percen belül meglett. Alma az éledő természetet fotózta. Ezt követően a Vöröskő panzióban ebédeltünk , különösen finom volt a pontyhalászlé bográcsban.

 
KariKata 2011.03.21 08:52 - Megtaláltam
Könnyű séta az egyik ajánlott parkolótól. Szép környék, nyár jó forgalmas lehet a sok gyerek miatt...

Endresz_család 2011.03.14 17:00 - Egyéb
Erre jártunk, ismét felkererestük. Ismét köszi!

 
barcaforca 2011.03.13 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszi.

A köcsi tó 
ndavid42 2011.03.13 11:35 - Megtaláltam
[:393:]
Jóféle, tftc!

dorian 2011.03.12 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
A tavaszi napsütésben jártunk arra.

Kakukkos és Hajszál 2011.03.06 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Gyors találat, szép környezetben. A láda kisebb a leírásban említettnél és meg van repedve.

Chaty 2011.03.05 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Megtaláltuk, köszönjük.

david1212 2011.03.05 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.90
Nagyon szép helyen van a láda. Köszönjük a rejtést.
Squirrel family.

Nervas 2011.02.27 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Köszönet a rejtésért!

feruccso74 2011.02.27 09:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Megtaláltam.

Igen jó rejtés. Éjjel nem erőltetném, esetleg 12-es bock-al :)

üdv!

Valahol itt...A doboz maga
Szép rétegződés 
Maki és Majmócza 2011.02.20 14:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Ügyes rejtés, eltartott egy darabig, mire megleltük.
Keresés közben egy pár őzet is láttunk, mondhatni testközelből.

Köszönjük az élményt!

Norbi és bia 2011.02.13 16:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Egy nyári hosszú túránk alkalmával még neki álltunk megkeresni, de már túl sötét volt ahhoz, hogy meg is leljük, így most ismét eljöttünk érte, és most meg lett.:)
Segítségünkre sietett egy aranyos kis kölyök beagle: Norti, aki keresés és logolás közben vígan ugrándozott, futkosott körülöttünk.:)
A sérült fedelű ládára két zacskót is húztunk jobb híján, átmeneti megoldás gyanánt.
Köszönjük a rejtést!

Power03 2011.02.12 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Hogy mikor is lett meg pontosan nem tudom, mert gps nélkül elég nehézz volt, még gyakorolni kell. Köszönjük! (Még annyi hogy sajna nem volt nálunk másik doboz vagy zacsi de nem ártana cserélni, mert igen csak "elhasznált" törött.)

ÖsvényTavacska
G-team 2011.02.06 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.08
Második ládánk, a mai napon.

lookie 2011.02.06 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Figyelemre méltó hely, ahová még vissza kell térni!

cseta 2011.01.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.08
:)

tgb 2011.01.09 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.90
Megvan!

LG 2010.12.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Acsart 2010.12.08 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Esővel indult a nap, de szerencsére ez nem tartott soká, hamarosan kisütött a nap és csodálatos időben indulhatott a keresgélés. A nyaralókkal zsúfolt utcák és a kertmozi retrós épülete, nem nyerte el a tetszésemet, de annál kellemesebb meglepetés volt a tanösvény. A tó és környéke a vöröskő sziklák valamint az egész táj csodálatos, sétára kirándulásra csábít. A rejtés profi semmi túlzás, mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönet az élményért és a rejtésért: Acsart.

R-Gyu 2010.11.16 09:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.46
Megleltük [wapon beküldött szöveg]
Körtúra Köcsi-tó tanösvény, Csere-hegyi Szabadság kilátó, Balatoni vöröskő, Felsőörsi Miske és a Malom-völgy sziklái, Geológiai csoda, European IMC No. 1 S-H-Balaton, Somlyó-hegy pontok érintésével.
Gyalogos kupa: 20km

Ruttkay 2010.11.14 12:17 - Megtaláltam
R.I.P.mj

 
Patty és a Fiúk 2010.11.13 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.67 súly: 2.68
Bár már félhomályban érkeztünk, igen nehezende megtaláltuk a ládát a bokrok között. A kőréteges fal szép, a tó már csak inkább láp, viszont a rejtekhely csupa tüske és sűrű bozót, nem volt túl jó bemászni.....
De azért köszi a rejtést!

McEdly 2010.11.02 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

davidina 2010.10.30 00:00 - Megtaláltam
köszi,jó rejtés! :) testvérem segített a megtalálásban és ő is aratta le a babérokat :) nagy köszi neki!

ncs001 2010.10.23 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
ok.

zsannabe 2010.10.17 10:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.08
megvan! zsuzsi+gyuli

Jevica és Gyuszi 2010.10.15 21:10 - Megtaláltam
A Virágos Magyarország Mozgalom díjátadó ünnepségén vettünk részt Balatonfüreden.
Ahol kis falunkat Kisharsányt a Vidékfejlesztési Miniszter, a versenyben elért kiváló eredményért elismerésben részesítette. Nem mellékesen város kategóriában Balatonfüred lett a győztes. Amivel teljesen egyetértek. Nagyon szép rendezett város, szép terekkel, virágágyásokkal. A falu kategóriában Paloznak győzött.
A nyertes települések fogják képviselni Magyarországot az európai versenyen, ahonnan idén Sopron és Lipót arany illetve ezüst érmeket hoztak el.

Na ezt a ládát sajnálom. Nem volt nálunk leírás, csak a gps kijelzőjén láttuk meg a pontot a közelbe. Megkerestük, de csak itthon olvastuk el mit is kellett volna ott megnéznünk. A Lóczy- barlang után ez a második olyan pont ezen a napon, amiért még vissza kell jönnünk.
Köszönjük, Jevica, Gyuszi.

Paco 2010.10.12 15:50 - Megtaláltam
Ez is megvan, mégsincs este! [wapon beküldött szöveg]
"Tetszett a tó"
A láda teteje repedt, megérett a cserére .

 
SierraLima 2010.09.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.38
Délutáni bringázós megtalálós:)

Domokos család 2010.09.25 14:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.82
A rejtekhely közelében lévő geológiai bemutatóhely érdekes, de a tó gyakorlatilag már inkább egy nádas.

A rejteket a Pannon Egyetem Környezetmérnök Táborával közösen találtuk meg, sokuknak ez volt az első találata.

mzs255w 2010.09.22 13:33 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.08
Dzsidzsi és Dzsodzsi ezt is megtalálta. Szép környék.
Köszönjük.

atipapa 2010.09.22 10:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Köszi

LionDaddy 2010.09.22 10:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.26
Mai 12/6. ládánk, amit semmiképpen nem akartam kihagyni, mivel kedves gyerekkori emlékek fűznek Káptalanfüredhez.
Édesanyám tanár volt, így kézen fekvő programként tesómat és engem vitt magával táborozni. A '70-es évek végén, '80-as évek elején sok nyarat töltöttem itt az akkori úttörőtáborban, mely pár száz méterre volt a Köcsi-tótól és ma a Józsefvárosi Önk. Gyermeküdülője.
Sok számháborút, tábortüzet és szalonnasütést tartottunk a kis tó partján és a környező erdőben.

Jó volt közel 30 év után újra eljönni ide, nosztalgiáztam egy kicsit.

Köszi a rejtést !

A Köcsi tó
Gyermeküdülő
geoguru 2010.09.20 17:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Köszönöm a rejtést !

pipicsapat 2010.09.18 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Kellemes kis séta.
GPS track

molka 2010.09.12 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Óriási gombák nőnek a láda körül! A kis tanösvény nagyon jó kis hely, a tóban pedig most bőségesen volt víz! Köszi!

 
szollosi73 2010.09.07 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Megtaláltuk!
Sajnos szakadó esőben kerestük a ládát, így sokat nem is nézelődtünk, azt viszont örömmel fedeztük fel, hogy itt van még Kertmozi, és nyáron üzemel is! Gyerekoromban imádtam a nyári kertmozi vetítéseket, szerencsére úgy tűnik még van ahol fennmaradt ez a szórakozási lehetőség!
Ez volt a 250. találatunk!
Köszönjük a rejtést!
Szilvi+János

Csg12 2010.09.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Nagy szerelmünk Káptalanfüred, jómagam születésem óta az összes nyaramat itt töltöm. A Balatoni Nyár... Kötelező találat. A láda teteje repedt.

Mathau 2010.09.05 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 4.24
Sajnos ebből az irányból semmi érdekeset nem láttam.

zalajaro 2010.09.05 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
BALATON FÉLKÖR KERÉKPÁROZÁS UTÁN MATHAU ÉS POVYAGI TÁRSASÁGÁBAN."

LOGOLÁSMŰSOR
Gubirobi 2010.09.02 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.93
Balatonalmádi kikapcsolódás alatt megtalálva! Gyors autós megállás, gyors találat!
A doboz teteje törött, a tartalom nedvesedni kezdett! Aki teheti kérem cserélje ki a ládát!
Köszönjük a rejtést!

közelben a ládaa tó
Teko 2010.08.21 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
:) ....

gy 2010.08.21 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.30
Ezt a helyet még Sprok tette számunkra emlékezetessé. Most Balaton körünk első ládája.

GyÉ 2010.08.21 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Három napos Balatonkerülésünk egyik állomása.

Áron 2010.08.20 17:13 - Megtaláltam
Balatoni kocsikázás keretében.
Könnyen meglett.

sztrecsi&adam 2010.08.20 16:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Köszi a rejtést! Gyors találat, szép környezet, csak sajna a ládát cserélni kéne mert törött.

totika08 2010.08.19 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Köszönöm a rejtést!

zöldek 2010.08.19 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Hangulatos a tó és környéke, ideális piknikező hely. Ezt mi ki is használtuk, a délutáni lubickolás előtt. Köszi a rejtést, sosem találtunk volna ide.

tzag 2010.08.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.04
Szép volt a tavacska, hangulatos az ösvény. A ládát gyorsan megtaláltuk, majd mentünk tovább megnézni a kilátást a Csere hegyi kilátónál.
Sajnos a láda törött volt, cserélni kéne

jpal 2010.08.13 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.46
Érdemes volt Alsóörsről átruccanni Káptalanfüredre a Köcsi-tóhoz. A tó környékét így estefelé a kutyások vették birtokba, sok sok bringás is volt. A rejtek környékén meglepően sok volt a szúnyog.
Megtaláltam életem első geocoin-ját is! Majd találok neki egy jó ládát.
Köszönöm.

Kutyások a tónálEgykori kőbánya
A tóSzomjas darázs
J-Imi 2010.08.12 13:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.64
Köszi a rejtést:-)

darabosk 2010.08.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Kellemes kis tanösvény, szépek a kövek, viszont szegény tó már nem az igazi.. Köszi a rejtést!:)

Puzzle Apartman Gyula 2010.08.11 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.66
Mai nap utolsó találata. Könnyen megtaláltuk, de mivel "hátulról" közelítettünk (autósmozi felől) így a megmutatni akart tanösvényből semmit nem láttunk.

Báthory Ödönke 2010.08.11 16:00 - Megtaláltam
Megvan. Szegény tó!

bazsi73 2010.08.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megvan:)

BBS 2010.08.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
szuper

wtl 2010.08.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Megtaláltuk!

Sok dühös ember botokkal
Alig tudtunk megmenekülni 
Famágus 2010.08.07 13:15 - Megtaláltam
Kellemes séta volt.. könnyű találat, köszönjük..

Hadralka 2010.08.07 13:15 - Megtaláltam
...megtaláltuk, Famágussal és Oldfoxal.

oldfox 2010.08.07 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.75
...megtaláltuk, Famágussal és Hadralkával.

JáBáJuMá 2010.08.06 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Köszi a rejtést

Ancs 2010.08.03 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
Számomra különleges hely Káptalanfüred, 18 éve itt táborozom. Köszönöm a rejtést!

magicf 2010.08.03 16:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Megtaláltuk.

Tikis 2010.08.02 17:53 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

R.Guszty 2010.07.31 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.77
Sajnos éppen elkezdett szakadni az eső, úgyhogy csak kutyafuttában néztem meg a sziklafalat.

Sucuka 2010.07.31 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.91
Bringával Tihany felé két útitárs kíséretében.
A dombra nem a tanösvényen át mentünk, hanem lentről a faluból.
Köszi a rejtést.

panysti 2010.07.31 09:30 - Megtaláltam
Megvan.

Gyeta 2010.07.29 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.27
Érdekes színfolt az északi parton.

nyic 2010.07.27 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Megvan.

elani 2010.07.27 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Nagyon könnyű volt megtalálni. A tó érdekes, szép és csöndes a környék. Köszönöm a rejtést!

RiFi 2010.07.27 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.37
A találat nem volt túl bonyolult, de mégis Elani lelte meg, én csak asszisztáltam (naná, hogy a feltűnő kétodvas fánál keresgéltem, nem pedig attól 4 m-re!)...
Mivel a falu felől jöttünk fel, a tanösvényt csak részben néztük meg, de az élővilágot és a tó keletkezését bemutató táblát becsülettel elolvastam, illetve a kőzeteket is megnéztük.
Köszönet a rejtésért!

Egy apró észrevétel: szerintem a jelszóválasztás nem túl szerencsés.

Gengszterek a dobozbanJómagam
Matyi csüccs!Kőzetrétegek
SzentjánosbogarakÉs mééééég...
mb2000 2010.07.26 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Meredek és keskeny kis utakon kanyarogtunk, mire elértük a ládát. Élvezetes volt, tiszta hullámvasút. Pompás a környék. Megérte eljönni ide!

pszoradi 2010.07.26 13:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Az utolsó találatunk délelött! A tóban nem sok vizet láttunk!

Alex's TB Postcard #3-t kivettük!

benger 2010.07.25 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
ok

laszab 2010.07.24 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Megtaláltam

babi99 2010.07.24 12:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.90
Köszi a rejtést! Megtaláltuk!

Yumi 2010.07.24 08:59 - Megtaláltam
Kajaktalálkozóra igyekezvén útbaesett, 300.ládánk

hangya 2010.07.21 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
ok

szenor 2010.07.21 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Megtaláltuk.

bbeledi 2010.07.21 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Megvan.

kopepe 2010.07.20 06:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.24
Köcsi tó mellett, szúnyogerdőn túl...

nzsola 2010.07.18 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Jó kis kirándulóhely, bár a tanösvénytől kicsit többet vártunk. A kertmozi igazi retró fílingű...

znasz 2010.07.17 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Köszi a rejtést.

Delfin1990 2010.07.17 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
A Balaton felől közelítettük meg egy meredek lépcsőn. Köszönöm a rejtést!

GeoDori 2010.07.14 12:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.48
Nyaralással egybekötött ládázás Krisztivel. Délben, tűző napsütésben..mikor máskor? :) Tavat nem láttunk, de lehet valaha az volt. Nagyon jól néznek ki a kőrétegek.

erand 2010.07.13 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Másodszor kellett megkeresnem, mert elvesztettem a jelszót.

SagiK 2010.07.07 12:15 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

Vitya77 2010.07.04 00:00 - Megtaláltam
OK

szandi.toth 2010.07.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.64
meglett

eltájoló 2010.07.04 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi.

LPilot 2010.07.03 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.12
Balaton 39/50.

tomcat 2010.07.01 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Fiam elhozott egy GeoCoin-t, ami Portland-ből származik.
Olyan szép, hogy nehezen válunk meg tőle!

unclegame 2010.06.27 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Hartyánszky 2010.06.27 11:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk a dobozt, de lehet, hogy nem jól írtuk le a jelszót. 4 gyerekkel, és 40 millió szunyoggal találtuk meg. A rejtés egy fa tövében volt, kövek alatt, a tanösvényről letérve (kertmozinál) egy sürü facsoportaban. Még kezdők vagyunk, lehet ez is számított.
Üdv

[Jóváhagyta: mjdgm, 2010.07.01 17:29]

kovajano 2010.06.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.28
Meglett, bár a szúnyogok jelentősen nehezítették a blogolást. :)

gyozke 2010.06.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.90
Családi kirándulás keretében találtuk meg. A közelben nyaraltunk, Köcsi-tavat ismertük korábban. Így hát a 3 gyermekkel nekivágva találtuk meg.
Köszönjük a rejtést!

Angus_Podgornij 2010.06.19 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.80
Ilyen helyeken énekeltük mi anno hogy a zúttörő fennafán... A tavacska elég ki(ö)csi, a ládához közel egy megszeppent kertmozi bújkál éppen a bozótosban.

Gyalogos kupa: 18,9 km.

Hektor 2010.06.12 12:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Pilis50 2010.06.11 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Önkormányzati táborhelyek mindenfelé.

 
HeZsu 2010.06.11 00:00 - Megtaláltam
A tanösvényen nem mentem ugyan végig, de gyerekkorom szép emlékeit felidéztem a mozi alatti gyermektáborokat nézegetve. Több éven keresztül nyaraltam itt. Köszi a rejtést, e miatt ismét jártam ott. Egyszerű találat volt.

Zsiráf 2010.06.07 07:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
Gyalogos kupa: 32.4km

Nem törődtem a parkolóval, hiszen a vásútállomástól utca vezet a dobozhoz. Talán ezért a 4. volt az egyetlen tábla, amit láttam a tanösvényből.
Viszont az autósmozi még a tavalyi filmeket hirdeti... Pedig a vízparton már elkezdődött a szezon.

Bluedog 2010.05.30 19:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Andi&Parker 2010.05.30 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Balatoni ládázásunk utolsó állomása volt ez a láda. Itt kezdett el esni az eső is, gyors ládamegtalálás lett így belőle.

Köszönjük a rejtést!

kiváncsi 2010.05.29 12:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Nagyon klassz hely, köszi a rejtést!

befi 2010.05.26 12:45 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 51,2 km

banytu 2010.05.23 18:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.36
Könnyű találat,a szunyogog jól összecsipkedtek.

foximaxi 2010.05.23 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Klassz környezet és megvan ez a láda is.

SpiderKnight 2010.05.23 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Az erdőben szép, puha moha szőnyeg volt... 
peszi 2010.05.23 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

sella 2010.05.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Sasszem nővérem Ai találta meg a ládát, köszönjük a rejtést. AiZG

aPPle29 2010.05.18 15:00 - Megtaláltam
Húúú...ez az előzőek után csak egy gyors drive -in lett.:)
De biztos szép...:)
Köszi a rejtést!

PEx2 2010.05.15 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
A Teleki Pál országos földrajzverseny terepgyakorlatán kerestem fel a helyet. Rendesen esett az eső! Másnap a verseny után visszajöttünk a versenyző gyerekekkel is megkeresni a ládát!

kefe 2010.05.03 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.13
Megtaláltam. A kis érme ki lett véve és a megfelelő helyre lesz elhelyezve.

Köszönöm

Zulu 2010.05.02 15:51 - Megtaláltam
Sziasztok!

Mi is megtaláltuk, bár volt egy külföldi segítségünk, aki a www.geocaching.com-on van regisztrálva! :)
Köszönjük a rejtést, nagyon szép a környék!

Üdv. Zulu, Firka, Anett, Kinga, Csendy

kermil 2010.05.01 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Május elsejei vadászatunk utolsó pontja!

KiVi 2010.05.01 21:30 - Megtaláltam
Még egy kis pontvadászat estére, a kertmozi a látnivaló ilyenkor. :)

irmatyi 2010.05.01 01:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Már amit a környezetből a holdvilágnál látni lehetett. :-)
Ezt talán már nevezhető extrém kessnek ?
/egyébként a lépcső alján parkolam :-) , így lentről "támadtam" /
Köszi a rejtést !

forgabi 2010.04.25 13:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.27
Nagyon szép hely, különösen tetszettek a szép réteges sziklatömbök, köszönjük a rejtést!
forgabi&Mary

Ramszesz 2010.04.25 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Könnyű találat. Alsóörsről hazafelé még beugrottunk Katival ezért a ládáért. Nagyon szép a környzet és kiváló a rejtés. Gyermekkoromban szinte minden nyarat Káptalanfüreden töltöttem, jó volt egy kicsit nosztalgiázni.
Köszönjük a rejtést!

VaVi 2010.04.24 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
ok

57robag 2010.04.17 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
ok [wapon beküldött szöveg]
Kitűnő hely,csak ajánlani tudom!A dobozkát sokáig kerestem,nagyon jó rejtés.Meg is éheztem közben,így a tó partján megettem a magammal hozott szendvicskémet.Tetszett a hely nyugalma,köszönöm a rejtést! :-)

szurmi 2010.04.17 00:00 - Nem találtam meg
Sajnos nem sikerült megtalálni, de a környék nagyon kellemes.

kzsuzsu 2010.04.16 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Köszönjük a rejtést!

kaver 2010.04.16 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.08
Köszönjük az ötletes rejtést, ez volt a 13. megtalálásunk! Kaver & Kzsuzsu

kauker 2010.04.07 18:00 - Megtaláltam
Megvan

petyabaa 2010.04.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 1.00
Ez első ládánk!
Julieka, Petyabaa :)

sumonyi 2010.04.06 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Köszönjük. Tünde, Soma, Zoli

Walterhal 2010.03.28 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Kis vasárnapi séta ebédidőben. Panni is jött, megnézni, mire kattannak a szülei :). A rejtés jó volt, Géza találta meg. Szépen rendezett a hely, többen sétáltak arra.
TB in.

sereszaki 2010.03.27 17:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.57
Szombati ládázás 6/6. találata. Érdekes ez a hely,a tó és a tanösvény is,de kicsit sietősre fogtuk a dolgot,mert elkezdett csepegni az eső és elég sötét felhők úsztak az égen. A rejtek környékén keresgélő kessertársakkal találkoztunk. Jó a rejtés!

sereszaki,Livi,Bogi,Balu

dodóklán 2010.03.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Könnyed szombat délutáni séta a családdal, éjszakás műszak után.

totik 2010.03.15 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.02
Nem is gondoltam volna, hogy a fő attrakció, a Balaton mellett ilyen remek kis rejtett kincsek hevernek. Ideális gyerektáborozó hely, van minden, szikla, tó, tágas mező. El is határoztuk, hogy felvetjük a suliban, jöjjenek ide osztálykiránduli a gyerkőcök. Már elfele jöttünk, mire Gerinek leesett, hogy ő bizony járt itt, talán egy éve.
Viki, Geri, Krisz', TZ

Soko 2010.03.15 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Hosszú hétvégéről haza felé gyors találat. Köszi a rejtést.

nogacsalad 2010.03.14 14:55 - Megtaláltam
Részletek, log később...

 
krypton 2010.03.14 14:40 - Megtaláltam
megvan!

targonczas 2010.03.13 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
+van.

Hajo 2010.03.07 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Évával együtt Balaton parti ládázás során ezt is megcsíptük.

Káptalanfüred-Alsóörs nyomvonalon haladtunk.
Mindjárt két mjdgm ládával kezdtünk.
GCKATO (Köcsi-tó) és GCSZB (Csere-hegyi kilátó).
A Csere-hegy másik oldalán leereszkedtünk az egykori bányához (GCBAVO).
A Somlyó-hegyen át jutottunk el Alsóőrsre (GCSOML).

Nem mellesleg ez volt a 450. megtalálásunk!

Köszönjük a rejtéseket!
Jól éreztük magunkat.

közös nevező 2010.02.28 00:00 - Megtaláltam
.

zsbodor 2010.02.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.70
Gyonyoru napsutesben, kellemes setaval egybekotve keresgeltunk. Szep a kornyek.

 
Picur_Peti 2010.01.17 10:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.52
Megtaláltuk!

DBell 2009.12.18 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.29
megvan

x16xel 2009.12.18 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Megvan.

GCRover 2009.12.13 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.12
Megvan!

cscsali 2009.11.29 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Kis gps mizéria után meglett a 3. géppel :)
Köszi a rejtést!

vpapp 2009.11.21 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam! ez volt az első

Szabó Család 2009.11.20 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Érdekes volt. Köszönjük. Kérjük fogadja el a rejtő mert a jelszót valamiért nem szereti a gép.

[Jóváhagyta: mjdgm, 2009.11.21 18:49]

CzPeet 2009.11.18 13:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.41
Balatoni "nyaralásról" hazafelé pár ládát útba ejtettünk :)

tcs1974 2009.11.15 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk. Ez a geo-s pályafutásom első ládája. :-)

cherrybabe 2009.11.14 15:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.65
Igazán szép és kellemes környék! Köszönjük!

gigibetta 2009.10.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.21
ok

lasipeti 2009.10.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.41
Gyorsan megtaláltuk. Lementünk a tóhoz is.

Skali&Margó 2009.10.24 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.49
Ok

Gyapi+Vik 2009.10.22 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük

emká 2009.10.22 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.90
Szép időm volt a kereséshez. Az a "retró" kertmozi ... hmmm!
Kár hogy a tó ma már csak egy pocsolya.

kogyo 2009.10.20 11:04 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.74
Köszönöm a rejtést!

Marvin 2009.10.18 15:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Hamar meglett. Köszi!

Bartleby 2009.09.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Megtaláltuk! Egy szombat délutáni napsütéses séta alkalmával, bár lemerült GPS-szel nem volt könnyű:) Szép környék, nekünk a vöröskő sziklafal tetszett a legjobban.
Csani&Anna

Mo-Hó 2009.09.24 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Köszönjük a rejtést!

G_Sanyi 2009.09.20 15:00 - Megtaláltam
Megvan. Geocoint elhoztuk. Köszönjük a rejtést!

Arti (junior) 2009.09.13 13:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.97
Geocoin maradt. [wapon beküldött szöveg]
A jó időt kihasználva lebuszoztam a Balatonhoz sétálni. Aztán ládázás és térképezés lett belőle. Nyugodt hely, de egy kicsit nagyobb tóra számítottam. Főleg a nádast láttam, de itt-ott előbukkant a víz is.

Nivabibi 2009.09.09 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.02
Megvan.

morph 2009.09.06 11:50 - Megtaláltam
Drive-in (a kertmoziig) [wapon beküldött szöveg]

mszilvia 2009.09.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

rones 2009.09.04 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.82
Megleltem :-)

csg69 2009.09.04 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Megvan :)

AHankóBanda 2009.09.04 14:00 - Megtaláltam
Káptalanfüredi nyaralás alkalmával kerestük meg, könnyű találat volt.

Adamro71 2009.09.03 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.88
Megtaláltam!
Gyors találat, kis sétával a terepen. (Tavasszal már voltam itt Ágiékkal, de akkor még nem mint regisztrált ládakereső, de már akkor is megtaláltuk...) Sajn a tó tuloldalán lévő információs tábla nagyon utban volt, igy valakik kidöntötték ( legalábbis én erre tippelek ), de hát ez 2009, Magyarország mit is várhatnánk. De legalább az idő szép volt...
Köszi a rejtést!
Robi

 
EgZsé 2009.09.02 09:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.04
Megtaláltuk! Köszi a rejtést..... :)

 
Buksilány 2009.08.29 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.46
Megvan.

Nilsz 2009.08.29 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.71
Tó víz nélkül :) Ez tetszik :D
Köszi a rejtést!

vorosroka 2009.08.27 11:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Bringás találat. Köszi a rejtést.

Kriszti&Pali 2009.08.25 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.54
Köszönjük a rejtést.

Ich.. 2009.08.25 11:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Gyors találat, rövid sétával. Egy kullancsot is sikerült beszereznem.

 
Botos család 2009.08.23 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.54
Megtaláltuk.
Nagyon szép környék, és végre egy olyan láda amiben nem a sörös kupakok dominálnak.
A rejtőnek köszönet, emlékeimben felmerült mikor itt szám háborúztam annó.
Sajna ismét szemét között kellett átmenni a ládához, de ez már megszokott, s nem a rejtő hibája.

vanka 2009.08.23 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.20
ok

vinko 2009.08.23 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.60
ok

soka9001 2009.08.23 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.50
Megtaláltuk, köszönjük.

Besüboboja 2009.08.22 18:20 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Discover 2009.08.22 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Vittünk fürdőruhát is, de sajnos nem volt rá szükség. A tóban nincs egy csepp víz sem, épp kutyát sétáltattak a közepén.
Köszönöm a rejtést.

Kopi 2009.08.22 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.36
Nem tartom indokoltnak a rejtést erre a helyre.

Honest 2009.08.22 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Nem gondoltam volna, hogy ott van ahol...
Kivettem 2 TB-ot.

kovtom 2009.08.22 14:57 - Megtaláltam
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

szamedli 2009.08.22 14:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Családi ládázás alkalmával levadászva. Unite for diabetes TB beköltözött.
Köszi a rejtést!

ramgab 2009.08.22 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.07
Martin (3,5) fiammal egy 3 napos sátrazás alkalmával felkerestünk 15 balatoni ládát, és szétszórtunk 10 TB-t.
Ez volt a tizennegyedik találat.

keresztes.tamas 2009.08.22 09:01 - Megtaláltam
Megtalaltuk ! :)
Aniko + Tamas

halaszkiraly 2009.08.21 19:00 - Megtaláltam
Almádi kempingezésből hazafele beugrottunk lányommal szép naplementét nézni :-) Köszönjük a rejtést.

lelcache 2009.08.21 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.07
Családi, dédimama meglátogatós, Balatonban fürdőzős, ládázós kirándulásunk egyik állomásaként. A parkolóhoz közel kerestem némi árnyékot, mert Bambusznak itt jött meg az étvágya. Amíg Ő étkezett, addig mi Lilivel végigjártuk a tanösvényt. Borzasztóan meleg volt. A tanösvény elég aprócska, de ettől függetlenül érdekes is. A táblák eléggé le vannak pusztulva. Gyakorlatilag csak a tanösvény bejáratánál lévő áll. Másik kettő ki van dőlve, és a negyediket meg sem találtuk. A tavacska teljesen száraz volt. A láda gyorsan meglett. A ládázást követően a helyi strandon frissültünk fel. Finom, és gazdagon ellátott volt a lángos! :-) Köszi a rejtést!

lelcache + Zsé + Lilóka + Bambusz

Taxte 2009.08.20 18:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Megtaláltam. A tanösvényt is... sajnos elég lepusztult és elhanyagolt állapotában. A vörös homokkövet bemutató táblának viszont már csak hűlt helyére bukkantam...

Belga 2009.08.19 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Megtaláltuk.

Paleo.team 2009.08.19 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Megtaláltuk!

rotty 2009.08.18 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Balaton keleti öblének körülkerekezése közben tettünk némi kitérőt. Röstellem, de most kissé sietősre sikeredett a megtalálás, a tanösvényt nem jártuk végig, de az érdekesebb helyeket felkerestük.

Priaxis 2009.08.15 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.23
Megtaláltuk Edécskével! Gyerekkoromban sokat nyaraltam Káptalanfüreden, sétálgattunk is erre, meg akkor még a kertmozinak is aktív látogatói voltunk. Jó volt ide sok év után újra visszajönni.
Csak, mintha akkor még víz is lett volna a tóban...
Köszönjük!

Priaxis

 
Edécske 2009.08.15 16:10 - Megtaláltam
Megvan!

 
GB 2009.08.14 14:30 - Megtaláltam
ok

b.zs. 2009.08.14 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
OK!

4füredi 2009.08.14 11:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.45
Kb 1 órás (!) keresgélés után lett meg, szuper rejtés.
Viszont a környéket - sok más rejtekhelyhez hasonlóan - szabadtéri klotyónak használják az erre járók. Mindenki figyeljen hová lép!

Köszönet az elrejtőnek!

károlyicsalád 2009.08.13 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Szép a táj.

takacsimre 2009.08.12 15:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

guppik 2009.08.12 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.64
+1, köszönjük!

GeoRoni 2009.08.10 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Meglelve

N.Zs. 2009.08.09 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
A Köcsi-tó, már a múlté, benőtte a nád. A kőréteg viszont kárpótolt, nagyon szeretjük az ilyen helyeket. Köszönjük.

itt parkoltunk
 
liskam 2009.08.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.15
A szűkebb környék nem túl barátságos. A legszűkebb viszont remek. Réka, Jancsi, Csicsi, Marci és Jani lelkileg.

Zolnai 2009.08.06 17:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.24
Megtaláltuk! :)

zulu13 2009.08.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Megtaláltuk!
A rejtés, meg minden nagyon jó, de azért egy kicsit ötletesebb jelszót ki lehetett volna találni.

waneqr 2009.08.03 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.76
Hú! Ez nagyon jól el lett rejtve. Segítség nélkül még most is ott körözhetnék. Köszönjük!

Chubby 2009.08.02 12:54 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

paaldavid 2009.08.01 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.01
Megvan, és magtaláltuk az "UNEFGZ" azonosítójú "Travel-Bug"-ot is. Hamarosan új ideiglenes otthont találunk neki :)

M.Sasa 2009.08.01 07:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
9 napos balatonfüredi nyaraláson szakítottam egy kis időt a ládázásra, főleg reggeli előtt, egyrészt mert akkor sokkal kellemesebb volt az idő, másrészt ekkor kaptam "kimenőt" a feleségemtől... Ez volt a 28/32. itteni találatom, könnyen meglett.

kosbor 2009.07.29 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Nem is tudtam erről a helyről. Köszönöm!

qtatom 2009.07.29 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
3. balatoni bicajos ládázás.

sanmarco73 2009.07.28 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Megtaláltam.

Éjvándor 2009.07.28 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Megvan.

echinda 2009.07.28 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.45
Már egyszer próbálkoztam a megtalálással, akkor nem sikerült, most végre összejött!

bannerth_akos 2009.07.25 17:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Erre a keresésre anyám is elkísért, aki végül a helyszínre érve azonnal kiszúrta a gyanús fatörzset :)

ZobReg 2009.07.19 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.58
Nagyon szép kis terület, érdemes arra barangolni. A szomszédos gyerektabor ordító diszkózenéje kevésbé illik a képbe!
Köszi a rejtést! Egyébként bringával könnyen megközelíthető.

[Jóváhagyta: mjdgm, 2009.07.19 20:19]

kivancsifancsi 2009.07.19 07:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.89
Balatoni hétvége: 17/17

Hajnali tihanyi barangolás után álltam meg ennél a ládánál. A megadott parkolóban hagytam az autót, onnan sétáltam ela dobozhoz, illetve a doboz hűlt helyéhez(?). Lehet, hogy csak én bénáztam, de kb 20 percen át kutattam de nem találtam.
Kérném a rejtőt, hogy a képek alapján fogadja el a megtalálásunk.

[Jóváhagyta: mjdgm, 2009.07.21 07:21]

SziklákTalán ez a rejtek?
A tó náddal benőtt helyeSziklák
SziklákTájékoztató tábla
HasSan 2009.07.18 11:15 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

The Incredibles 2009.07.13 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.95
A 9 éves kislányom 1 perc alatt megtalálta.
Első saját ládája. :))

 
pityulino 2009.07.12 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Ahogy Cic írta, sajnos csak fél siker!
Pedig átnéztük a koo-k körüli összes gyanús fát - volt bőven - de mindig ehhez a leggyanúsabbhoz tértünk vissza. Az üreg tökéletesen passzolt ahhoz, aminek benne kellett volna lennie. Kesserösvény is volt, igen rendes.
Végül telefonos segítséggel megkaptuk a jelszót a rejtőtől.
Néhány méterre van a gyerektábor kerítése, lehet, hogy a gyerekek találták meg előttünk?

Köszönjük a sétát

Pityulínó

Az Őrségben az ekkora vizeket hívják "tóká"-nakvörös kő és kék ember
Szerintünk ebben a fában kellett volna lennie. 
cic 2009.07.12 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Tetszett a kis tó környéke és a tanösvény is. Sajnos mostanában nincs nagy szerencsénk a ládákkal, többnek csak a hűlt helyét találtuk. Ez esetben is csak a több, mint gyanús fát találtuk meg, de a ládát sajnos nem. Köszönjük a rejtő segítségét a jelszóban!

Köcsi-tóEbihalak
MerengőSzúrós szépségek
Vörös kőFölöttéb gyanus hely
kuru 2009.07.12 00:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Éjjel, lámpával, megmásulva, és soha többé nem találnánk vissza. De köszönjük :)

Paul 2009.07.08 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.73
Sokszor jártam már itt,érdemes a környéken sétálni.

jsegesdi 2009.07.08 00:00 - Megtaláltam
Szép

Magyusz 2009.07.07 17:38 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

bonisbela 2009.07.06 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.18
Apukámmal biciklivel jöttünk el a ládát keresni Csopakról. Szép hely és érdekes a szabadtéri mozi is, de a ládát sajnos nem találtuk meg. Köszönjük a rejtést és a megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: mjdgm, 2009.07.09 22:07]

MocsárVöröskő (hátul!)
DonRazzino 2009.07.06 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Szép kis hely, rosszul felírt jelszó, segítőkész Rejtő :) Köszönjük!

Viczi 2009.07.05 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Déli ládázás, hogy ne a napon legyünk, vagy a strandon. Nagyon sokat keresgéltünk, mert nem akartuk elhinni, hogy nem ott van, ahol a legjobban ki van taposva. Ezek után ebéd Almádiban. Dórival

Duciék 2009.07.05 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
+

csaszi család 2009.07.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Megtalálták a gyerekek nagy örömükre , az ajándék mindig nagy boldogság,mi is pótoltuk!

vray 2009.07.04 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.90
Megtaláltuk.

mogyiba 2009.07.01 00:00 - Megtaláltam
köszi

czewa 2009.06.27 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.25
A tanösvény OK, de a rejtek környékén rengeteg a szúnyog. A riasztó persze a hátizsákban, otthon:-(

norko 2009.06.26 16:00 - Megtaláltam
A mai nap bicos ladazast teveztunk, minden jo is volt 2-ig, de aztan eleredt az eso, igy ezt a ladat mar hazafele kocsival kerestuk meg.

gabortel 2009.06.26 12:10 - Megtaláltam
Balaton-körünk levezetéseképpen Kenese-Almádi környéki ládalátogatásaink utolsó ládája. Köszi

Crystal&Zpalee 2009.06.20 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
A helyszínt már ismertük. Közelben található egy kerti mozi is, bár nem tudom, hogy üzemel e, de egyszer pár éve néztünk ott filmet is. Alsóörs nagy kedvencünk, minden évben visszatérünk ide. És aki erre jár az látogasson le a Sirály parkba a mólóra a vitorlás kölcsönzőbe :)

benist 2009.06.09 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Bringatúra Füred és Almádi közt hegyen-völgyön. A tanösvényt ugyan nem jártam teljesen végig, de érdekes a tó és környéke.

brigo 2009.06.07 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Már jártam ugyan a környéken, de ismeretlen volt számomra a tanösvény.

VideoStudio 2009.06.07 12:00 - Megtaláltam
Itt a szúnyogok nem csípnek, hanem harapnak :(

nabuka 2009.06.01 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Megtaláltuk.Köszi.Pilo&OLI

attilasim 2009.06.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.32
köszi

Geosasok 2009.05.31 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.81
Megtaláltuk, köszönet.

surman 2009.05.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Megtaláltuk!

Láp Lidérce 2009.05.30 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
...és egyszer csak elállt az eső és kisütött a nap... figyelemre méltó gyorsasággal. Így hát jót sétáltunk a tó körül, lucskos fűben, éppen ideje volt.

Messziről csak a nád látszikKözelebbről a víz is
Pepe 2009.05.29 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.77
Szemerkélő esőben, őtközben a hagyományos pünkösdi Balaton-kerülésre. A bringa itt még a kocsi tetején...

ÁG-Team 2009.05.29 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.28
O.K.

Ági, Gabi

donbosco 2009.05.29 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.28
Jó rejtés volt, kicsit megdolgoztatott bennünket. Köszönjük. Nekünk ez volt a 20. találat.

Atmosz&Zozmosz 2009.05.29 12:04 - Megtaláltam
Megvan :)

ordogm 2009.05.24 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
+van!
Szép hely.
Elhoztunk egy TB-t.
Ági, Máté

ÉlővilágSzikla 1
Szikla 2 
zem 2009.05.23 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
A tanösvény - hmmm... A jelszó a lányom! :-) A tónál hatalmas csapat piknikezett, meg alapban forgalmas a környék. Köszönjük a rejtést!

Nyul1 2009.05.22 18:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

baggio 2009.05.17 10:17 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.36
Zolizáékkal közös kesselés alkalmával kerestem fel a ládát. Köszönöm a rejtést!
A módosított jelszó miatt nem tudok regisztrálni a régi jelszóval, ezért kérném a találat jóváhagyását!

[Jóváhagyta: mjdgm, 2012.06.01 10:28]

Zolizáék logolnaka régi jelszó
ZoLiza 2009.05.17 10:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Köszönjük a rejtést!

kupec 2009.05.17 10:00 - Egyéb
Beraktam egy TB-t.

dudikoph 2009.05.16 14:18 - Megtaláltam
Évekig jártam edzőtáborozni a szomszédos önkormányzati üdülőbe, akkor még nem volt tanösvény, és kiépített tűzrakóhely se, és már mindenki temette a kis tavat, évről évre dzsuvásabb, kisebb lett, mind jobban benőtte a nád. Mindig a szomszédos sziklákra döglöttünk ki napozni két edzés között, vagy sörözni a vacsora után. Szerencse, hogy így felkarolták, nekem nagyon tetszik, hogy van egy efféle tengerszem így eldugva a balatoni turistahadak elől. A ládába csak egy rövidet firkantottam, mert kemény szúnyogharc volt, remélhetőleg a kis tóban tenyésző millió ebihal később majd megoldja ezt a problémát :) Köszi a rejtést.

mrsgt 2009.05.16 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.56
Hát nekem a tanösvény eléggé nem tetszett. A környezet csodálatos, a kőfejtő rész és a tó is szép. A gyerekek élvezettel fogtak ebihalakat. Viszont az ösvény helyenként igen jól jelzett, helyenként azt sem tudni, hogy hol megy. Egyébként nem jutottam volna el ide, ha nincsen itt láda. Köszönöm.

palika 2009.05.16 10:40 - Megtaláltam
köszi a rejtést

Fröhlich 2009.05.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 1.83 súly: 1.00
Találtunk egy Travel Bug-ot

tomiola 2009.05.09 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.70
Megtaláltuk

Vándor Csillag 2009.05.02 21:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.68
Megtaláltuk

Mr Bean 2009.05.02 21:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.78
Megvan!

BeBa 2009.05.02 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.11
Megtaláltuk

homér 2009.05.02 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Szöllő segítségével

Timi&Szabi 2009.05.01 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.95
Megtaláltuk

ozeki 2009.04.25 19:17 - Megtaláltam
Arigato!

 
Gyros 2009.04.25 19:17 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.83
Amíg a második turnusunk a lemaradásukat behozta, addig mi Ozekivel levadásztuk ezt a ládát. Die fantastischen 6 Nr.2 TB-t elhoztam.

Épp nem volt előadás 
katyerinka 2009.04.25 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

horvathszaby 2009.04.25 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Balatonfűzfőről jöttünk Káptalanfüredre, hogy ezt a ládát is megkeressük.
Egy rövid séta után gyors találat.
A láda őrzőivel vigyázzatok!

Köszönjük a sétát és a rejtést.

Tovább indultunk Felsőörsre.

A ládában elhelyeztem a Die fantastischen 6 Nr.2 Travel Bug-ot!

További képek a fotóalbumban.

niki.david 2009.04.23 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Nehezen, de megtaláltuk! Nagyon jó rejtés!

Áron csapata 2009.04.19 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
A láda gyakorlatilag hangyabolyban fekszik, nem volt könnyű visszarejteni. A ládába még ne jutottak be. Köszi a rejtést!

novka 2009.04.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltuk! Jó kis séta volt!

 
gezuci 2009.04.17 18:13 - Megtaláltam
Meglett, köszi.

 
divi 2009.04.13 18:30 - Megtaláltam
megvan

pero 2009.04.13 18:30 - Megtaláltam
Megvan!

sutyi_a_hegyrol 2009.04.13 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.97
Megtaláltuk :)
Köszi a rejtést!

cuclimucli 2009.04.13 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
a hangyákkal majd vigyázzatok:)

zakany 2009.04.12 19:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.33
Kellemes kis park! :) Szerintem nagyon feltűnő a rejtés, a hangyák már meg is találták!

drtopjoe 2009.04.12 19:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Tócsa 2009.04.12 13:15 - Megtaláltam
Napozó gyíkokon kívül, kihalt volt minden.

BBBBNET 2009.04.12 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.90
Szép napos időben hamar megtaláltuk. Rengeteg gyíkot láttunk napozni.

 
tádé 2009.04.11 19:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.74
Ránk nem jellemző módon, ezúttal csak ládavadászatra jöttünk. Igaz, nem így terveztük, de a sötétedés közbeszólt.
A tanösvényhez - világosban - feltétlenül visszajövünk!
Kicsi Gesztenye és Tádé

gergogyerek 2009.04.11 17:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
ok

Zerzilip 2009.04.11 12:00 - Megtaláltam
mikor először jöttünk lemerült a GPS és nem találtuk meg. Mikor visszajöttünk feltöltött elemű GPS-szel gyorsan megtaláltuk.

csokisfánk-OK 2009.04.05 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.21
Az ajánlott parkolónál parkoltunk, ahonnan 40 méter volt a láda. Könnyű találat volt.

zhorvath83 2009.04.04 14:38 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

ChrisCarlos 2009.03.29 11:57 - Megtaláltam
ez is megvan [wapon beküldött szöveg]
Ezt a dobozt kétszer találtuk meg, mert a kezünkben maradt a toll, amit a padoknál vettünk észre, mikor elkezdtünk falatozni. Azt ugye meg vissza kellett vinni, így lett a kétszeri találat. :)
Tetszett a hely. Nyáron jó nagy nyüzsi lehet itt a táborok miatt.

Bubuka 2009.03.29 10:47 - Megtaláltam
Ládázás Zergivel.

Zergi 2009.03.29 10:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.99
Fogtam!
Keringtünk a környéken jó darabot, amíg megtaláltuk a mozit és a ládát. Csak ezután jött a tó, mely érdekes helyen fexik.

Nagi 2009.03.28 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.34
Ez a geoláda a tipikus "geocaching nélkül soha nem tudtunk volna erről a helyről" effekt volt. A tó szegény már ki volt száradva eléggé, de a hely nagyon hangulatos, nyugodt, ez számomra mindig szimpatikus. Biciklis ládakeresésünk 3. állomása volt a mai napon. Köszönjük a rejtést!
Nagi és Gábor

farnerz 2009.03.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.76
Sziasztok! Ez volt a mai 8.ik ládám,a környezet annyira nem ,na de az a kertmozi..az nem semmi,ott álldogáltam percekig nosztalgikus hangulatban és elképzeltem egy hajdani vetítést..aztán mosolyogva folytattam tovább az utamat!
Köszi!
Zoltán

szirteyzsu 2009.03.09 17:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bferi 2009.03.09 17:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

McLee 2009.03.08 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Már útban hazafelé, de útba esett :)

taska1981 2009.03.06 17:28 - Megtaláltam
M [wapon beküldött szöveg]

zotyatomek 2009.03.01 12:48 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

tommeli 2009.02.22 12:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.43
Nekünk tetszett.
tommeli+Dávid+Benjamin

szepzsuzsi 2009.02.21 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.99
Mivel a GCVOTO ládát nem sikerült begyűjteni ( a 3 pontnál nem mertünk kiszállni az autóból, mert két hatalmas házőrző rontott nekünk és kísért bennünket majdnem a főútig), ezt a dobozt céluztuk meg a tartalékok küzül.
Tetszett másodszorra is. Köszönjük szépen!
szepzsuzsi és Ágnes

jiimbo 2009.02.21 15:24 - Megtaláltam
Remek! [wapon beküldött szöveg]

A TB-t elhoztam!

Éva 2009.02.13 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.60
A hely kicsit alulmúlta a várakozásaimat, valamiért kicsit nagyobbra / érdekesebbre számítottam:-) Lehet, hogy a mostoha időjárás miatt nem fogott meg annyira. A gps a megadott parkolók közül egyikhez sem volt hajlandó odavezetni, ezért aztán a láda közvetlen közelében álltunk meg:-) Néhány perc kacsanézegetés után menekültünk is vissza a szél elől.

 
kukk 2009.02.13 12:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.95
Levadászva, a 10. ládám! :) a logbook hamarosan betelik (egy két lap van hátra), ha valaki arra jár vigyen magával !

 
geforg 2009.01.25 16:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.72
Gyors találat!!Kicsit csuszot minden. A kocsink nem akart a parkolobol kijőni.Talán annyi hogy tul kőzel is van a parkolohoz!!Kőszőnjűk a rejtést!!A TB kivetűk és ahogy kell ugy viszűk tovább!!Geforg és családja

Tozsó 2009.01.24 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.72
Megtaláltuk!Jó volt a rejtés,a tóból nem sokat láttunk...:((száraz gödör...)Üdv:Tozsó,Kata,Doki

vaj+zs 2009.01.11 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Nagyon jó a rejtekhely,kétszer elsétálltam mellette mire meg lett a láda.A kertmozi is tetszett,mert már nem nagyon látni ilyet.A bogarat a ládában hagytam,mert én már egyszer megutaztattam.

Hosszu és Maszat 2009.01.10 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Balatoni korcsolyázással egybekötve, kemény mínuszokban.
A tóból sajnos már csak egy pár méter átmérőjű vizecske maradt. :(

 
TBende 2008.12.31 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Egyike a szilveszter délutáni ládáinknak.
TB maradt a dobozban. A tollat nem találtuk, de volt nálunk egy felesleges, így pótoltuk.
Siettünk tovább a Szabadságkilátóhoz.
Ha erre jársz, javaslom, hogy nézd meg a térképen a Nagy-kő orrának nevezett sziklákat is.

BÚÉK! mindenkinek.

Drive in egy ilyen helyen. :(TB-t csak "szagoltuk".
Kicsi tó.Szép táj.
Nyári pihenőhely.Lehet rajt korizni?
Nézd meg a Nagykő orrát is! 
horvlevi 2008.12.05 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.08
Köszönjük :-) TB maradt.

 
tiktak 2008.11.23 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Mai 3., egyben utolsó ládánk, sajna nagyon hideg volt a szél, a hó is esett...Talán ezért is a Travel Bog egyenlőre ottmaradt. Szép környezet, köszönjük.

A ládánál 
Access Denied 2008.11.16 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.77
Megtaláltuk a ládát és egyben ide rejtettük Mnemosyne Travel Bug-ot.
(ATGE6N)

Rita+Ákos 2008.11.16 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Megtaláltuk, köszi!

T. Nagy 2008.11.15 16:26 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.58
A rejtésben sokat segített az ősz.
Hova lett a tóból a víz? vagy ezt összel lecsapolják?

Nyuszkó 2008.11.15 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.36
Kellemes szép a környezet. Már alkonyodott. A rejtés ötletes, bár az avar sokat segít, így ősz tájékán.

Hz 2008.10.31 13:26 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.96
Új szarv avató, őszi tekerés, módszeres Balaton szürkítéssel. 15/4.
174,6 km
I. nap 45,6 km

Tóban állvaMögöttem kőtenger
szipeti 2008.10.24 09:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Nagyon tetszett a tanösvény. Sajátos hangulata van. A láda mellett többször is elmentem mire megtaláltam.

3D 2008.10.23 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Minden rendben volt, nagyon hangulatos hely.

qpci 2008.10.19 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Barátainkkal kirándultunk, és kessingeltünk egyet. Közös keresés volt.

padler 2008.10.18 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.56
A láda kerülhetett volna közelebb is a fő látnivalóhoz.

efemm + padler

sanca 2008.10.16 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.75
Szép környezet, habár estefelé már kevesebbet látni belőle. :-)

nexus6 2008.10.16 17:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Sancával közösen. Tényleg estefelé értünk oda, azonban tetszett a hely. A rejtés is tetszett.

cactus 2008.10.14 13:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Balatoni drive-in kesselés.
Köszönöm a rejtést.

Fegekri 2008.10.05 17:35 - Megtaláltam
5/5 láda a mai délutáni ládázásunk eredménye. Anyukám is nagyon élvezte a sétát. Szép befejezése a hétnek és a napnak. Köszi a rejtést! A TB-t magunkkal vittünk, mire a bejegyzést írom, már egy másik ládában pihen, ha még pihen;-)

KatiPeti 2008.10.04 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Tőzsgyökeres Káptalani Gyerek, barátnőjével:) Mindenhol ládázunk, csak a nyaraink kedvenc helyén nem? Irány a Köcsi-tó! És NAGYON FONTOS: Geo-Bricket helyeztünk el! (az egy travelbug:)) Köszönjük a rejtést! Jó TravelBug vadászatot! Aztán elrejteni ám!

papesz 2008.09.29 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.52
Káptalani utcák felmérés közben ide is feltévedtünk. Viszonylag gáz, de még sosem jártam itt, pedig nagyon érekes hely. Kata kb 15 éve még korcsolyázott a tavon, ami tele volt.

radpeter 2008.09.20 14:28 - Megtaláltam
\o/ Jo szuszogtatos [wapon beküldött szöveg]

sirgalahad 2008.09.20 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
Terád is vár Káptalanfüred
Egy tóval, de Köcsivel
Gyalog láthatsz számtalan füvet
Egyszóval - nem kocsival

vörös sziklákfolyópart volt réges-régen
tóma nem volt vetítés
Istyu 2008.09.19 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Megvan! :)) [wapon beküldött szöveg]

Őszintén szólva nekünk nem tetszett. No, nem a ládával, vagy a tanösvénnyel volt bajunk. Sokkal inkább honfitársaink "áldásos" közreműködésének nyomaival. A szétdobált szemét, az összefirkált tájékoztató tábla, a kidöntött pihenő pad már-már default ebben az országban. Lehangoló, hogy egy alig 4 éve átadott tanösvény ilyen állapotban van.

vileda 2008.09.12 16:36 - Megtaláltam
:)

Evetke 2008.09.08 13:40 - Megtaláltam
Köcsi-nádas inkább... De a rejtés aranyos. Egy kupacon hirtelen legalább három fának tolonganak gyanúsan felpakolt kövek a gyökérzeténél, lehet tippelni, melyik a nyerő.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2008.09.06 15:24 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.62
A láda rejtése példás, régen találkoztam ilyen ügyes álcázással! Azonnal meglett, viszont aki nem kesser szemmel jár erre, garantáltan elmegy mellette. Viszont a környezet: elsőre semmi különös, de ha valaki ismeri a történetét, akkor inkább elszomorító, mint szemet gyönyörködtető. Helyi informátorunk szerint ("őslakos") a Köcsi-tó nem azonos a területen látható nagyobbacska mélyedéssel - hanem az "egész" területet, tisztást jelenti! Az a bizonyos mélyedés okozta a Köcsi-tó halálát, valamikor a rendszerváltozás előtt: a Veszprémi Egyetem innen termelte ki azt az agyagot, amit a part menti területük feltöltésére használtak. Az agyagdugó kilyukadt, a víz elfolyt. Ehhez még a területet keresztül-kasul behálózó víz-csatornahálózat is hozzájárul(hat), ami a korabeli nagylétszámú úttörőtáborok miatt került kiépítésre (KÖJÁL). Így tehát most azt védik, ami a pusztítás után maradt.

/Quatermain/

Harkaly 2008.09.06 12:06 - Megtaláltam
Nem érhető el a ládabejelentés a wapos nyitólap ládabejelentése. :-( A láda és környéke tetszett! :-) [wapon beküldött szöveg]

Szollo 2008.08.31 15:50 - Megtaláltam
Bence névnapja után. [wapon beküldött szöveg]

 
Piró 2008.08.31 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Már rengetegszer utaztunk át Káptalanon, de most végre megálltunk ezért a ládáért. Nem ismertem a helyet, tipikus, "ha a gc nem lenne..." Nagyon tetszik, leszámítva, hogy a táblák össze vannak firkálva és a tóban nincs víz. Ennek ellenére is bejön és nem kizárt, hogy legközelebb ide jövünk sütögetni. :)

Márta 2008.08.30 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. [wapon beküldött szöveg]

dzsalasz 2008.08.30 07:31 - Megtaláltam
. [wapon beküldött szöveg]

sztyopa13 a páratlan páros 2008.08.27 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
megtaláltuk.Érdekes a vörös homokkő,A jelenleg száraz tó mellett lehet hogy ott volt a csikorgófű,de éppen nem csikorgott,a bókoló rozsnok meg úgy döntött,tudod mikor bókolok ezeknek így aztán elkerültük egymást.A múltszázadi szervezett élet ,a kertmozi maradványai,olyanok,mint a sivatag homokjából előmeredő csontok.A rejtés kitűnő.Az előttünk járóknak köszönhetően nagyon jól volt álcázva a rejtés.Tettünk néhány kört mire megtaláltuk.Köszönjük a lehetőséget.

és még hátra van kettő
nem lesz ennek vége? 
Tompika & Pimpike 2008.08.23 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.14
ok :)

vargazo 2008.08.23 15:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.78
Rebeka kislányom elaludt az autóban, így egyedül jöttem fel a ládához.
Régebben sokat jártam erre.
Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: mjdgm, 2008.08.25 17:06]

Irisz14 2008.08.22 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.01
Megtaláltuk!
Tetszett a kőbánya, és a tó is. A tágabb környezetben található rengeteg tábor egy régi kor maradványaként jelzi, másképp is lehet pihenni, barátokat szerezni a Balatonnál, mint a luxus villákban rendezett hétvégi "csapatépítéseken" vagy "bulikon".
Köszönjük a rejtést.

Satya64 2008.08.19 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.84
Megtaláltam.

lazart 2008.08.18 00:00 - Megtaláltam
Én először tényleg tavat kerestem :-O

Tappancs2 2008.08.16 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

szlaura 2008.08.16 15:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
A GPS lemerült, így képek alapján, találomra. Sikerült :) Ádámmal, a 9. hónapfordulónkon. Köszönjük

Csoki 2008.08.16 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.44
Megtaláltuk.

DesertDog 2008.08.16 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.90
Kellemes program egy hűvösebb napra. Sajnos kicsit szemetes volt a környék.

Pifu 2008.08.15 00:00 - Megtaláltam
Kellemes bringasidö, 37 fok. [wapon beküldött szöveg]

sas&szti 2008.08.13 08:45 - Megtaláltam
Gyors találat egy kis nézelődés majd sprint tovább:)

 
Csaba & családja 2008.08.13 06:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
A reggel első ládája.

Évi+Tamás 2008.08.10 13:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.02
A láda előbb meglett mint a tanösvény :)

raci 2008.08.09 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.56
:)

Rudi Team 2008.08.09 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
P2-től kis séta, könnyű megtalálás.
Éva, Szandra, Gabi, Roland, Rudi

vicaroka 2008.08.08 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.08
Balatonkörüli kerekezés közben. Micka a csomagokkal lent maradt, amig én felkerekeztem. Köszi a rejtést!

pgyp 2008.08.06 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Bobozás előtt útbaesett. Sajnos igen elhanyagolt állapotban van a környék, pedig szép lehetne.

vacakos 2008.08.05 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Meglett.

-vacakos-

joeiceman 2008.08.05 11:52 - Megtaláltam
Köszi!

pistikata 2008.08.03 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Kis keresgélés Antoine-nal és a fiúkkal (Ádám, Bruno és Samu)
Köszi!

-eresz- 2008.08.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.23
A gyerektáborok zsivajától tartva (nehogy lelepleződjön a láda) találtuk meg. A közelben megérő szederből jót lakomáztunk :).
Köszi!

feri60 2008.08.02 19:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Kisebbik fiam a száz méterre lévő kispesti táborban töltött az elmúlt hat évben két-két hetet. Ismeri a környéket, mint a tenyerét. A láda egy kicsit "túl volt álcázva", hamar megadta magát.

kamzik 2008.08.02 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Nagyon szép hely!

Hocsa 2008.08.01 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.15
Kis balaton-felvidéki kesselés andreasse-val, 4/1. Korrekt rejtés. Köszönet!

andreasse 2008.08.01 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.15
Mai első láda Hocsa-val. Köszönjük a rejtést!

Barangoló alias elel 2008.07.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Köszönöm a rejtést! [wapon beküldött szöveg]
Korábban a káptalanfüredi nyaralásaink alkalmával számtalanszor sétálgattunk erre, most közben egy ládát is találtunk.

 
Mösziné 2008.07.29 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.90
Megtaláltuk.

Möszi 2008.07.29 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Megtaláltuk. Mai utolsó ládánk.

Bernáth 2008.07.28 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.70
A jelzett "ingyenes parkolótól" (ami egy 6 x 4 méteres terület a földút mentén) egy rövid sétával eljutottunk a tóhoz, majd a rejtekhez. A tanösvényen két ismertető táblát találtunk meg, lehet, hogy a másik kettő el van rejtve. Érdekesek voltak a kőfejtés nyomán láthatóvá vált kőzet-rétegek.

Gabi és Zsófi keresik a vizet a tóban 
POZOLI 2008.07.28 10:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Kissé megkésve, de följelentkeztem!

zsakar 2008.07.27 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
OK.P2-től könnyed sétával.

smaya 2008.07.26 17:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Ok. 14 km séta, melegben, sokszor hegyre fel, hegyről le. Jó a rejtés.

Ez lenne a Köcsi-tó?Felfrissülésre várva
WiseBear 2008.07.26 17:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Szép kis séta Vörösberényből és vissza, útközben Balaton-parti siklós ijesztgetéssel ;-) Kösz, WB

VöröskőÉlővilág 1: fakrokodil :)
Élővilág 2: hüllőksmaya még ijedés előtt...
tomesi 2008.07.25 19:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.00
Szép hely, jó rejtés. :) Kb. 150 méterre nyaraltunk, így egy esti séta alatt meglett, de másnap megmutattuk a velünk nyaraló kisgyerekeknek is. Tetszett nekik, élvezték a "kincskeresést".

eszel 2008.07.25 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
ok!

Boss&Newsee 2008.07.20 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk az első ládánkat!
Boss&Newsee

szandrik 2008.07.19 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.09
a

norbimoncsi 2008.07.19 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Megvan. A tó kicsit nehezen adta meg magát, de aztán egy segítőkész helybelinek köszönhetően csak meglett. A láda már könnyű megtalálás volt. Pár éve már jártunk erre (akkor még nem tudtunk a GCről). Most jó volt visszajönni nosztalgiázni. Köszi!

Kokó 2008.07.18 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.81
Már kezdtünk kifutni a rendelkezésünkre álló időből, így a Kertmozinál tettük le a gépet. Onnan már csak pár lépést kellett megtennünk.
Tanösvényre multit kell telepíteni, mert nem járják végig - ahogy mi sem.

19izsi73 2008.07.18 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Balatonfelvidéki ládázgatás a Kofola Bt. tagjaival.

erchegyia 2008.07.18 18:04 - Megtaláltam
Kofola Bt-s ládázás a Balaton-felvidéken, 19izsi73, Kokó és macikupac társaságában. 11./12

Kofola BT 2008.07.18 18:03 - Megtaláltam
Balaton-felvidéki ládázás 13.

macikupac 2008.07.18 18:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.96
Ládázás a Balaton-felvidéken I/13.

Ha már erre jártunk és még volt némi időnk hazafelé, gondoltuk megnézzük. A kertmozi előtt álltunk meg és onnan nem volt megerőltető elmenni a ládáig. Egy kis tanakodás és a fake-rejtekek kizárása után meglett a láda is. Ezt követően megnéztük a tavat, melyben víz talán kevesebb volt, mint a kulacsainkban. A réten viszont elég sokan voltak? ki kutyát sétáltatott, ki gyereket. Majd a kőfejtőt is meglátogattuk, ahol a homokkő durvább frakciójú rétegeit is megnézhettük. Talán szerencsésebb lenne egy tanösvényt, mint multiládát bemutatni, mert úgy biztosan felkeresnénk az amúgy csak ajánlott pontokat. A közelben lévő táborból elég nagy zsivaj hangjai szűrődtek ki. Brumi kísért el.

Kicsit anakronisztikus kertmoziKöcsi-tó
Homokkő-sziklafalDurva kavicsos homokkő
Brumi a ládával 
katika 2008.07.16 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.08
Sokszor jártunk már a környéken, de ez a hely nekünk is új volt. Az adott parkolóból gyorsan megtaláltuk a ládát, elolvastuk a táblákat, majd a közeli ABC-ben finom jégkrémmel jutalmaztuk magunkat.

 
belus01 2008.07.16 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Seres Péter 2008.07.15 12:59 - Megtaláltam
538. ládám [wapon beküldött szöveg]

kilátás1kilátás2
táblatábor
házakkövön
láda 
Ronin 2008.07.13 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.68
Megtaláltuk. Kicsit többre számítottunk, mint egy náddal benőtt gödör. Mindemellett egy jót sétáltunk.
Köszönet a rejtésért!

tcsb 2008.07.13 09:47 - Megtaláltam
+van!

Szlil 2008.07.13 09:47 - Megtaláltam
Délelőtt ládázás, délután fürdés. Balatonalmádi hétvége.

K.L. 2008.07.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
ok

bbokonon 2008.07.12 20:31 - Megtaláltam
A fürdés után jól esett a kis séta. Szép a rét, kár hogy a tó kiszáradt. [wapon beküldött szöveg]

bringóhintó 2008.07.12 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Tompika23 2008.07.12 16:38 - Megtaláltam
got it :D

Zéta 2008.07.12 16:37 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.78
Kétnapos geocaching-bringatúránk egyik állomása volt Tompika23 és JohnnyJoker társaságában

JohnnyJoker 2008.07.12 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.32
Becserkészve...

Gofry24 2008.07.10 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Munkamegosztásos láda, pihivel egybekötve :)

Geri89 2008.07.10 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést, igazán szép hely. Balatoni (fél)körbetekerésünk utsó ládája. Üdv!

HosszuRing 2008.07.10 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtalaltuk! Balu es Evi

bwana 2008.07.10 14:15 - Megtaláltam
Jórejtekhely, szép környezet. Utánunk nem sokkal megnövekedett a ládász-forgalom is, remélem,ők is sikerrel jártak.
Bwana

luilui 2008.07.09 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Judith 2008.07.09 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, de egy kicsit sok volt a szúnyog. Sietni kellett, mert az idő úgy állt, hogy még "ő" sem tudta eldönteni, hogy essen, vagy ne essen:))))

OsiOsi 2008.07.09 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
ok. Tényleg a kertmozihoz van a legközelebb.

marczeeee 2008.07.05 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.20
Meglelet BigMick-el.

bigmick 2008.07.05 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.75
A kertmozi közelében parkoltunk, onnan csak pár méter a láda.
Együttes találat Marcival.

jnagy 2008.07.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Káptalanfüredi nyaralásunk második ládája e napon. Tollunk nem volt, s a ládából is hiányzik.

hamutipró 2008.07.03 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.72
bringás ládázás.köszi<