geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
158. Mátyás-domb, Szarkavár (GCSOLY)
légifotó
légifotó
Várkapu
Várkapu
Bejárat
Bejárat
Torony
Torony
Kút
Kút
Kifolyó
Kifolyó
Udvarról
Udvarról
Palota udvar
Palota udvar
Nyugati palota
Nyugati palota
Kilátás a toronyból
Kilátás a toronyból
Kilátás
Kilátás

Szélesség N 47° 35,550'
Hosszúság E 18° 56,965'
Magasság: 178 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2002.03.30 13:40
Utolsó lényeges változás: 2019.05.15 14:54
Utolsó változás: 2019.08.05 15:40
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Paleo.team
Felhasználó: Paleo.team
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 265 m
További infók: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=8e99b
Megtalálások száma: 1558 + 24 sikertelen + 64 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.7 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


Bevezető:
A láda a vár területén, belül a kilátó toronyban a földszinten található! (!sesengám,náladloittellemlafkofőscpélkidacloynA) Zárt kapuk esetében a torony megkerülésével lehet a várat belülről megtekinteni a segédpontnál belépve. Kérlek ne tegyél fel fotót a rejtekről!

A ládát "Fükocka"-tól adoptáltam, akinek ez úton szeretném kifejezni köszönetemet a korábbi rejtésért és a több évnyi gondoskodásért!


A ládába TravelBug/Geocoin helyezhető!


Ha még nem tudod, hogy ezek a tárgyak micsodák, feltétlenül olvasd el ezt a leírást!

További fontos információkat itt és itt olvashattok!


A láda pótlását követően újratelepítve, így új rejtekhelyen, új koordinátákon ismét kereshető!

Köszönetemet szeretném kifejezni Dr. Szente Kálmán polgármester Úrnak, valamint Solymár Város Önkormányzatának, hogy engedélyezték a csésze rejtését a magántulajdonban lévő vár területére. Az eredeti írásos engedély nálam, hiteles másolata rövidesen a honlap fotói között tekinthető meg. A kaput nem a turisták elől, hanem vagyonbiztonsági okokból kifolyólag tartják gyakrabban zárva.
__________________________________________________
Ugrás a logokhoz

Solymár (németül Schaumar) nagyközség a pilisvörösvári kistérségben található Pest megyében, budapesti agglomerációban.

Solymár fekvése
Solymár település az Aranyhegyi-patak, a Jegenye-völgy, a Budai-hegység és a Pilis által közrefogott területen helyezkedik el. A szomszédos települések keletről Budapest III. kerülete, délkeletről a II. kerület, délnyugatról Remeteszőlős illetve Nagykovácsi, északnyugatról Pilisszentiván, északról Pilisvörösvár, északkeleti irányból pedig Pilisborosjenő és Üröm.

Solymár története
A régészeti kutatások alapján szinte biztosan állítható, hogy már a neolit kortól (i.e 3000) éltek ezen a területen emberek. Az 1970-es években folytatott ásatások feltártak a község határában római, illetve avar sírokat is. A település nevét az ide telepített királyi solymászokról, vagy a római korban itt folyó só kereskedelem kapcsán a latin "sal" (só) kifejezésből kapta. 1266-ban első okleveles említésekor "Salamar" néven szerepel.


Solymár középkori várának rövid története:

Solymáron, a Mátyás-hegyen található Szarka-vár 1455-ben épült, de eredete jóval régebbi, mivel a főtornyot római kori alapokra építették. Mára ismét szép, megújult formában várja látogatóit.

Lazarus 1528-ban Magyarországról készített térképet "Salmar" felirattal amelyen a látképét is feltünteti a várnak. Ezen a vár többemeletes, magas, lőrésekkel ellátott kaputornya a félköríves bejárattal, sisaktetővel látható. Ehhez egy külső bástyafal csatlakozik, amelyhez szorosan simul egy nyeregtetős, lőréses nagy épület, valószínű, a palota. Mikovinyi Sámuel 1736-1737 között készített térképén is szerepelnek Solymár várának romjai. A várat Valkó Arisztid tárta fel 1929-1940 között.

Solymár puszta már 1266-ban szerepel okleveleinkben, ekkor az itt birtokos Baár-Kalán nemből származó II. Nána comes a margitszigeti apácáknak adományozta. A faluról először 1288-ban történik említés. IV. László király, méltányolva Czempsi Rudolf mester érdemeit, aki Feketehalom vár ostromán tüntette ki magát, majd a királynak Ottokár és a fellázadt kunok elleni hadjáratban többször is megsebesült, "Saalmar" falut neki adományozta. Ezután ismét margitszigeti apácák szerezték meg, akik 1337-ben Drugeth Vilmosnak zálogosították el. A várat egyes feltevések szerint Drugeth Vilmos, mások szerint pedig a Solymárt 1355-ben megszerző Laczkfy István nádor, Nagy Lajos kedvelt híve építette. Lackfy nádor itteni várnagyát Zsigmond királynak az 1390. április 14-én Budán kiadott oklevelében említik Chanouchi Benedek néven, míg a vár 1401-ben "Castrum Salmar" alakban szerepel. Borbála királyné 1435-ben Csetneki László felhévízi konventi kormányzót, Thuróczi Balázs csepeli és Gáti Tárnoki Demeter csalomjai ispánoknak bízta meg az olasz Sano által elfoglalt solymári vár visszafoglalásával. Ónodi Czudar Jakab fiai Jakab és Simon birtoka volt 1444-ben, akik ekkor 600 forintért Rozgonyi Simon egri püspöknek és kancellárnak, Rozgonyi György országbírónak, illetve Rozgonyi István fia Sebestyén pozsonyi főispánnak zálogosították el. Solymár 1455-ben Garai László, majd 1468-ban Garai Jób és Újlaki Miklós birtoka volt. Később az erős királyi hatalom idején az uralkodói család tulajdonában volt. Így a 15. század elejétől Luxemburgi Zsigmond, majd felesége, 1482-től Hunyadi Mátyás fia és a század végétől II. Ulászló volt a birtokosa. Az országnagyok 1490-ben kelt végzése szerint a vár Korvin János kezén maradt, aki később Ráskai Balázs főkamarásmesternek adta át. Ettől II. Ulászló király 1496-ban csere útján szerezte meg végleg a Zólyom megyei váráért. Ezek után Thuróczi Elek király várnak nyilvánította. I. Ferdinánd 1528-ban a hűtlenségbe esett Héderváry Ferenc birtokait, köztük Solymár várát és tartozékait is elvette, és Bakics Pálnak, feleségének Theodórának és lányának Margitnak, valamint testvéreinek adományozta, azonban János király 1531-ben Buda városának adta. Az igen egyszerű kiképzésű vár csak ritkán, főként vadászatok alkalmával szolgált uraik lakóhelyeként. Állandóan csak a várnagy és kisebb őrség tartózkodott benne. Jelentősebb kiépítésére - az öregtorony építésére, a palota bővítésére és reneszánsz kőkeretes nyílásokkal való átépítésére - 1500 körül került sor. Buda török kézre kerülése (1541) után elpusztult, szerepét Vörösvár török által emelt palánkvára vette át. Buda várának a török által történt elfoglalása után Solymár vára is elpusztult, a falu lakatlanná vált. 1580 után már többé nem említik várként a történelmi feljegyzéseink. A XVIII. században az új telepesek a vár köveinek nagy részét széthordták és házaik falába építették.

A vár feltárása 1929-ben kezdődött és jelenlegi állapotának helyreállítása 2006. évben készült el.

A belső palotaudvarban pillanatnyilag is rekonstrukciós munkálatok folynak, amely miatt a várfeljáró, a várkapu környéke és a palota udvar aktuális állapotában sajnos eléggé lehangoló képet ad az ott elhúzódó tevékenység miatt, mindez annak ellenére, hogy korábban már rendkívül szépen helyreállították a várat. Reméljük, hamarosan megváltozik ez az állapot a munkafolyamat 2009 évben történő befejeztével, majd valamikor 2010 évben tovább folytatódnak az öreg torony melletti - ez idáig felfedezetlen - keleti várrész feltárási munkálataival.
__________________________________________________

Megközelítés:

Solymár legkönnyebben autóval (a 10-es útról), autóbusszal (a BKV vagy a VOLÁN járataival) illetve vonattal (Budapest-Esztergom vasútvonalon) közelíthető meg.

Gépkocsival:

1/A. A 10-es számú főútvonalon akár Budapest, akár Pilisvörösvár felől érkezünk Solymár irányába, mindkét irányból nagyon jól látható a vár már a főútvonalról is. A 10-es főútról a Brit Katonai temetőnél vagy más néven Angol temetőnél  N 47° 36,103' E 18° 57,430' 162 m [GCSOLY+útelágazás] kell lefordulni a város, illetve a vár irányába. A főútvonalon tovább haladunk a város központja felé a Vasút utcán, miközben a vasúti átjárón áthaladva elhagyjuk a vasútállomás épületét az előtte található helyközi autóbusz megállóval együtt. A Vasút utcában a dombtető felé tovább haladva elérjük a Major utcát  N 47° 35,717' E 18° 56,654' 195 m [GCSOLY+útelágazás], ahol bekanyarodunk az utca foltozott aszfaltos útburkolatára, mely később földes útra változik. A kereszteződésénél jól látható jelzőtábla mutatja a várhoz vezető utat.

1/B. Pesthidegkút felől a Hidegkúti úton Pilisszentiván felé haladva lehet közelíthető meg Solymár, ahol a városközpont elhagyva a Pilisszentiván-Budapest (10-es út) útelágazását  N 47° 35,727' E 18° 56,677' 169 m [GCSOLY+temető útelágazás] követően fordulunk le a Vasút utcába a temető  N 47° 35,698' E 18° 56,456' 177 m [GCSOLY+temető] mellett. A lejtős Vasút utcában ereszkedünk a Major utca felé  N 47° 35,717' E 18° 56,654' 195 m [GCSOLY+útelágazás],
ahol bekanyarodunk az utca foltozott aszfaltos útburkolatára, mely később földes útra változik. A kereszteződésénél jól látható jelzőtábla mutatja a várhoz vezető utat.

2./ A Major utca lejtős útszakaszán leereszkedünk a völgybe az ott található kőhídig  N 47° 35,597' E 18° 56,852' [GCSOLY+kőhíd], amelyen áthaladva pár méter után már ott is lehet hagyni a gépkocsit  N 47° 35,553' E 18° 56,886' 155 m [GCSOLY+parkoló] a kijelölt parkolóban, mivel tovább úgy sem tudsz behajtani az itt található  N 47° 35,535' E 18° 56,930' 188 m [GCSOLY+sorompó] sorompótól.

A kőhídtól a Zöld négyzet turistajelzés Zöld sávra változik, majd a parkolótól pedig a Zöld rom jelzésre. A parkolótól gyalogosan már csak pár perc a vár!

Kérek mindenkit, hogy szíveskedjetek a várfeljárót  N 47° 35,527' E 18° 56,938' 161 m [GCSOLY+várfeljáró] használni!

A vonattal, autóbusszal érkezők részére:

A solymári vasútállomás  N 47° 35,776' E 18° 56,976' 150 m [GCSOLY+vasútállomás] előtt a Zöld négyszög Zöld négyszög túristajelzésen indulunk a vár irányába, amelyből a vár alatt rövidesen becsatlakozunk a Zöld sáv Zöld sáv, majd a Zöld rom Zöld rom jelzésbe. A rövid 769 méteres távolságot kényelmes tempóban kb. 15 perc alatt tehetjük meg az említett turistautakon.

Segítségül itt különféle menetrendek találhatóak:
VOLÁNBUSZ menetrend
helyi VOLÁN járat menetrendje
BKV 64 autóbusz menetrendje
BKV 164 autóbusz menetrendje
MÁV menetrend

___________________________________________________

Nyitvatartás, bejutás a vár területére:

1./ 2013 évi hatályos Önkormányzati határozat értelmében a vár júniustól októberig minimális belépődíj megfizetése ellenében szabadon látogatható a nagyközönség és a turisták számára, amit a helyszínen a vár gondnokától lehet megvásárolni.

Nyitvatartás:
Június 01-től szeptember 30-ig, hétfő kivételével naponta 10 - 18 óráig.

Belépőjegyek:
- felnőtt teljes árú belépő: 300.Ft./fő
- 14 éven aluliaknak ill. nyugdíjas belépő: 200.Ft./fő
- csoportos belépő: 200.Ft./fő

2./ A vár területére bejutni a főbejárati kapun  N 47° 35,562' E 18° 56,964' 183 m [GCSOLY+várkapu] keresztül lehet.

3./ Nyitvatartási időn kívül ill. a kapu zárt állapota esetén a vár kő-, illetve cölöpkerítéssel körbevett déli oldalán, közvetlenül a torony lábánál található segédponttól  N 47° 35,548' E 18° 56,960' 185 m [GCSOLY+segédpont] lehet bejutni a cölöpkerítés mellett.
__________________________________________________

A rejtekhely:
A toronyban belül, a földszinten!
Kérlek, ne tegyél fel fotót a rejtekhelyről!

A láda:
A láda "ideiglenesen" egy kisméretű filmesdoboz, amely csak egy logbookot tartalmaz.
Segítség: .sesengám,náladloittellemlafkofőscpélkidacloynA
___________________________________________________

Ládatörténet:

2002.03.30-án telepítve: Az eredeti ötletgazda és rejtő Mikszi volt.
2004.07.24-én ládapótlás: Zsiráfsegítsége révén
2004.10.31-én ládagazda-váltás: Fűkocka, Matyi, Réka, Mariann.
2006.02.03-tól 2006.12.10-ig az ásatások és a rekonstrukciós munkák miatt beteg a láda.
2007.01.25-én ládapótlás: licuxdsegítsége révén
2007.03.14-én ládapótlás: Fűkocka
2007.03.17-én ládapótlás: Fűkocka
2008. évben meg kell említenem Vucsi NLKP akciós segítségét is.
2008.08.20-én ládapótlás:'
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (1076 db): környezet: 4.37 rejtés: 4.17 web: 4.40 átlag: 4.31

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 + hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

B.nono.1999 2019.08.17 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Mivol 2019.08.09 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

Hokuszpok 2019.08.04 14:45 - Megtaláltam
Köszi!

Kovács Beni 2019.08.04 14:45 - Megtaláltam
Köszi!

gyoppka 2019.08.04 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ellfelek 2019.07.22 18:30 - Megtaláltam
Egy kis munka utáni edzés... Biciklivel át az Északi összekötő hídon, majd Aranyvölgynél fel a hegyre... onnan Solymár fel a várhoz... Már nem volt nyitva, de megszereztem a ládát... :) Egész jó hely... és most már tudok róla... :) Pont jó távolságban van egy kis tekeréshez munka után... :)
Köszi a rejtést!

IMG_20190722_181406IMG_20190722_181923
IMG_20190722_181931 
PetyCamino 2019.07.14 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.28
Köszönjük 😉

pblszbpv 2019.07.11 14:36 - Megtaláltam
Megtalaltuk, koszonjuk a "trukkos" rejtest :) nem a geolada miatt jottunk, de plusz orom volt, h azt is talaltunk :) KOSZONJUK :) [Geoládák v2.2.5]

EndIvett 2019.07.10 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk, köszönjük!

Hodykölyök 2019.07.08 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pyrosz 2019.07.06 13:39 - Megtaláltam
Köszönjük, egy élmény volt! :)

Prizma 2019.07.02 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Keszter75 2019.06.22 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

SirPixelot 2019.06.10 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 1.30
megtaláltuk :)

BiBoLi 2019.06.06 10:40 - Megtaláltam
Köszi

kovacspeter84 2019.05.18 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

Mr. Norb 2019.05.18 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ibcsi 2019.05.18 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Csureszh 2019.05.18 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Visszatenni nehezebb volt!

katika59 2019.05.13 09:59 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk meg, a rejtővel is beszéltünk.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.08.11 20:27]

kosarak 2019.05.11 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
A láda a helyén van, megtaláltuk. Köszönjük.

graffz 2019.04.07 15:00 - Megtaláltam
Regebbi geolada lista volt nekem letoltve, nem tudtam, hogy beteg szegeny :-(
Fotokkal azert elfogadod? kosz.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.05.14 19:33]

halaszkiraly 2019.02.19 10:22 - Egyéb
Piros kereszt Szia Laci,
A keresők logjai alapján igen valószínű, hogy elveszett a doboz...
Amennyiben lehetőséged engedi, kérlek ellenőrizd a helyszínen.
Köszönettel a rejtésért, üdv: hk
További tudnivalók a beteg ládákról.Email-t küldtem a rejtőnek.


Lóri 2019.02.17 12:18 - Nem találtam meg
Sajnos a ládát nem találtuk meg, nincs a helyén :( [g:hu 1.6.1x]

DFRi 2019.02.11 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Köszönjük a lehetőséget!
Mira&Feri

Sajnos a láda nincs a megadott helyen :-(
Képeket majd este feltöltök...

A megtalálást légyszíves fogadd el a képek alapján.
Köszi :-) [Geoládák v2.2.5]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.04.14 15:53]

20190211_15124820190211_151044
20190211_15065420190211_150708
20190211_15134720190211_151358
kolibri 2019.02.09 11:28 - Egyéb
Nekem már megvan ez a láda, így én most csak a várat néztem meg. De a többiek kedvéért kerestük a ládát és mi sem találtuk sajnos. Szerintünk is lába kélt.

Mizo6869 2019.02.09 10:30 - Megtaláltam
Nagyon szép időben sétáltunk el a várhoz a vízesés ládától. Sajnos egyik ládát sem találtuk meg. Mivel a leírás nagyon pontos, így azt gondoljuk, hogy elveszett. Kérjük a kép alapján az elfogadást. Köszönettel: Mia, Piri (kutya), Zoli.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.04.14 15:53]

IMG_20190209_110400 
gyalogk 2019.01.25 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

belazsiknyar 2019.01.19 14:04 - Megtaláltam
Meglett köszi. [Geoládák v2.2.5]

iszkiri 2019.01.04 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Kellemes társaságban és környezetben eltöltött nap végpontjaként, a Nagykovácsi-Solymár túránk 6. útba ejtett ládája. Teljesítette küldetését, visszacsábít egy későbbi időpontra is, amikor nyitva lesz a vár.

Stimm 2019.01.04 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.73
A mai nap utolsó ládája. Közös találat Iszkirivel és Berci kutyával. Logbook betelt, csak a com-os ládanév található meg benne, jelszó nehezen olvasható.

danger 2018.12.29 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BLUEway💙2016! 2018.12.29 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
GEOkarácsonyfa felé tartva felsétáltunk a várhoz. THX.

20181229_12160220181229_121656
20181229_12223820181229_122313
20181229_12234520181229_122415
sogor36 2018.12.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.93
Köszi a rejtést.

Maszat1 2018.12.27 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

IMG_20181227_151244 
Mary&Advent 2018.12.08 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést. Viszont egy új logbook jó lenne, még a jelszót is alig találtuk meg benne.

westmark 2018.11.25 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

noattila 2018.11.11 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szatimy 2018.11.11 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Aurashark 2018.11.10 08:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltuk, köszi a rejtést! GáTiKaCsa (Gábor, Timi, Kata, Csabi)

Szénás kör eleje [Geoládák v2.2.5]

wilika 2018.11.04 15:13 - Megtaláltam
Bevallom, ládáért még nem fizettem.
A hely szép, és a belépő persze egyáltalán nem sok, csak még nem találkoztam olyan ládával melyhez csak belépőt fizetve lehet hozzáférni. (Persze, bemehettem volna oldalt is, de az meg milyen pofátlanság)

Patriot1979 2018.11.03 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Vadláb 2018.11.02 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szauer csapat 2018.10.24 17:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.36
Köszönjük a rejtèst!

kundi 2018.10.23 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Szép. Köszi a rejtést. A láda a sok logbookot pótoló papírtól kezd betelni. Mi is egy bennt talált kis cetlire logoltunk.

Ironclade 2018.10.21 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A láda nem a helyén volt, de a leírásnak megfelelően vissza rejtettük! A logbook már nagyon tele van, papírt érdemes hozni magatokkal! :)
[Geoládák v2.2.4]

|M&G| 2018.10.21 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Negy 2018.10.21 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

VINAX 2018.10.07 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.66
Vasárnap délutáni ládázás 6/2

A belépőjegy megváltása után, a kellemes őszi napsütésben a várban piknikeztünk, utána mentünk a toronyba a ládáért.
Sokáig kerestük, végül az öreg szólt, hogy tegnap óta nincs meg a láda.

Kérjük a megtalálás elfogadását a fotók alapján!

Köszönettel:

★Viki & Axl★

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2018.11.30 21:36]

IMG_20181007_152254-01IMG_20181007_152155-01
IMG-9f2bf7fc95eee9fc74865da13295299e-V-01 
Sango 2018.10.07 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

10yei 2018.10.06 14:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Szőkekapitány 2018.10.05 16:50 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Bonbonetti 2018.09.29 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Évi&Zoli 2018.09.23 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Egy újabb csodálatos nap az OKT-n, amit egy eredményes ládavadászat színesített. A nap utolsó ládája egy remek kilátással koronázta meg a mai napot. Köszönjük!

20180923_16132720180923_161434
Kollgab&Miló 2018.09.22 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, izgalmas keresés volt, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]
A logfüzet betelt.

DonCosta 2018.09.16 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Jól jött a segítség ;) [Geoládák v2.2.4]

majeri 2018.09.15 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

szalaij 2018.09.07 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

TÁJK Alkesz Duo 2018.09.02 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Csanádyék 2018.09.01 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
A logbook betelt [g:hu 1.5.4]

Brumicsapat 2018.09.01 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2018.09.01 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

riuci 2018.09.01 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ferikov 2018.08.30 09:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

IMG_9474IMG_9476
IMG_9477 
Akubb 2018.08.25 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Családi séta, és kellemes meglepetés.
A vár szépen fel lett újítva, a jelképes belépő (5 fő, 1000 ft) simán megérte az árát. A toronyból jó a kilátás, a QR kódos virtuális bemutatók is tetszettek.
Innen átsétáltunk a vízeséshez, majd vissza, nekem ez most felhozó kirándulás volt
Köszönjük a rejtést!

GYEZegzug 2018.08.24 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Nagyon köszönöm. Füzet tele van.

IMG_20180824_113723IMG_20180824_113855
IMG_20180824_114642IMG_20180824_114647
mirjam07 2018.08.23 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

motyoo 2018.08.20 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Nagyon ötletes a rejtés, köszönjük!

kattamaki 2018.08.12 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Megtaláltuk!

Szuper kirándulóidőben szper környezetben!
TFTC!
Anita&Bálint&Zsolt

aldarion109 2018.08.10 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

balatom 2018.08.09 19:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.4]

iloilo 2018.08.04 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos kartyaval nem lehetett a belepot kifizetni, de a penztaros bacsi nagyon kedves volt es beengedett. Sot, mosolyogva meg egy tollat is a kezembe nyomott. :)

nagyfeco 2018.07.29 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Koszonom a rejtest.

20180729_12544920180729_125500
20180729_125859 
tiktak 2018.07.29 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ivellios 2018.07.28 09:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Tengerimalacok 2018.07.25 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük!

Tosiv 2018.07.21 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
KÜLÖNBEN SOHA NEM JUTOTTAM VOLNA EL EBBE A VÁRBA... KÖSZ!

KálmánCsalád 2018.07.21 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Köszöni a rejtést a Kálmán Család!
Tesóm esküvője előtt egy gyors találat :)

mokubean 2018.07.15 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan, gyönyörű

TD Adventure 2018.07.14 19:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Gyonyoru kornyezet, gyonyoru kilatas.

-dSz- 2018.07.14 19:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Régi terv volt a vár megtekintése, most végre. Autóval megállós, felsétálós, TD Adventure-ékkel.

köszönöm a lehetőséget!
-dSz-

AndrisLizi17 2018.06.17 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Szépen helyreállított vár, szép kilátás.

Nagyak 2018.06.17 15:30 - Megtaláltam
Megvan.

dns67 2018.06.10 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk. Nem volt egyszerű, de tényleg ott van ahol a leírás mondja. A rögzítés módja nagyon ötletes.

Köszönjük.

leompaleo 2018.06.03 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

H.B.W.A. 2018.05.30 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Köszi a rejtést, izgalmas a hely! :)

Fekete Ákos 2018.05.27 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

peter 2018.05.26 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Burn 2018.05.21 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

lghost 2018.05.21 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.43
Szépen felújított vár.
Köszönjük a rejtést.

fcsaba 2018.05.21 11:00 - Megtaláltam
Pünkösdi, vonattal elkövetett pilisi családi kirándulás első találata. Tetszett a hely, és a rejtés is ügyes, köszönjük!

kcsaba82 2018.05.20 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Rockatansky 2018.05.20 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

MRT Co. 2018.05.20 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Zolas21 2018.05.16 11:44 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
Tényleg jelképes a várbelépő, melyért egy ismertetőt is adtak.

kando10 2018.05.13 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

fürge 2018.05.13 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

UV 2018.05.13 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

UV

rekaver 2018.05.11 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Hooch-Csi&Vi 2018.05.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Koszonjuk a rejtest!

osz 2018.05.06 12:41 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtőnek. osz és családja [g:hu 1.5.4]

AlanTheWild 2018.05.06 08:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Solymár környéki barangolás keretében. Köszönöm!

IMG_4699 
2016PZ 2018.05.04 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

babaBálint 2018.05.01 15:15 - Megtaláltam
Vár-majális-vízesés-majális-vár :)

GB 2018.05.01 15:15 - Megtaláltam
ok

Andrys 2018.05.01 15:15 - Megtaláltam
:-)

Azaan 2018.05.01 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

sicci 2018.04.30 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Bellezza 2018.04.29 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

eltájoló 2018.04.29 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Szépen megcsinálták a várat. A ládika nem a helyén volt (valahogy eggyel lejjebb csúszott), visszatettem a helyére. Köszi a rejtést.

MFJ 2018.04.29 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Köszönöm.

FoJo 2018.04.28 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!
Anita & Józsi

tomtech 2018.04.28 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Csodás "nyári" időben Solymár felfedezése közben megtalált láda. Gyönyörű a környék!

Köszönet a rejtésért!

ErdőCsöndje 2018.04.22 17:09 - Megtaláltam
Vasárnap délutáni ládázás. Klassz kis vár, szép a kilátás. Köszönjük!

ladowe 2018.04.22 12:35 - Megtaláltam
l [g:hu 1.5.4]

Majaluca 2018.04.21 10:25 - Megtaláltam
szép környék a patakot is elkisértük egy darabon

Mörren Morcogi Micó 2018.04.18 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk, köszönjük!

Micicila 2018.04.18 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltuk, köszönjük!

bnzskp 2018.04.07 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

MártiSatya 2018.04.06 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szabó família 2018.03.30 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4i]

Logpapír megtelt!

Le Snoblè 2018.03.11 00:00 - Megtaláltam
Nagyon elhasznalodott mar a ladaban az eredeti papir, megerne cserelni.

ratagi 2018.02.11 16:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Köszi.

mulder2197 2018.02.11 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

BogyeszÉsBabesz 2018.02.04 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk Köszönjük a rejtést. Szép napsütéses napon :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gst76 2018.01.27 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fiser 2018.01.27 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam

Danichem13 2018.01.20 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Lali3XV 2018.01.20 10:30 - Megtaláltam
A rejtés jó, de nagy szükség lenne új logpapírra.

Szilvil 2018.01.14 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.1.5]

dev86xr 2018.01.14 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.1.5]

Gyula100 2018.01.14 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

NJoe 2018.01.14 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.1.5]

erdosjudit 2018.01.14 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

erdosimi 2018.01.14 09:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tabletta 2018.01.06 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

joco12589 2018.01.01 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Köszönöm a rejtést! :)

JuciMano&Laja 2018.01.01 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.14
Buék! (Sajnos logolásra már nincs hely. Papír hiánya, ha hoztok kicsi gurigányi kell:) köszönöm!

Attil@ & Réka 2017.12.31 12:45 - Megtaláltam
Köszönjük! Attil@ és Réka

Toth417 2017.12.30 15:05 - Megtaláltam
Geoszilveszter után. A hátsó bejáraton be, a láda könnyen előkerült. A ládaoldal nagyon tetszik, nagyon részletes. Köszönöm a rejtést!

gusty 2017.12.30 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Pibo 2017.12.17 14:45 - Megtaláltam
Köszi,,

sovix 2017.12.09 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Szuper rejtés!!! Köszönjük.
Ez a geoláda szuperül van elrejtve, találékonyság és kitartás is kell, hogy megtaláld. A szél sajnos nagyon fújt, így nem mentünk fel a kilátóba, hogy megcsodáljuk a panorámát. A log füzet teljesen betelt és salátára szakadt, cseréje szükséges!!!
Ani@Zsolti

nfmate 2017.11.24 08:51 - Megtaláltam
Nagyon szép kornyezet, a rejtés is nagyon elmés. Ilyen időben egy lélek nem járt arra szerencsére. Viszont munka előtt ládáztam, ezért kevés volt sajna az időm, így sok papír közül nem tudtam előkotorni a jelszót. A rejtővel való egyeztetés után ezért jelszó nélkül logolok (egy-két képet azért csináltam ).

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.12.28 12:05]

20171124_08564320171124_085649
feczo77 2017.11.12 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Feczkó család [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

somga 2017.11.05 11:30 - Megtaláltam
A főkapu zárva volt, ezért hátulról közelítettünk. Sokan voltak, a visszarejtésnél kellett várni néhány percet, mire elcsendesült a földszint.

IMG_20171105_113744_HDR 
Ládagyár 2017.11.04 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Köszönjük a rejtést!
Üdvözlettel: LÁDAGYÁR

szabicsalad 2017.10.29 16:30 - Megtaláltam
Köszönjük

H+W 2017.10.21 13:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Köszönjük a rejtést.

feldelaci 2017.10.19 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sajtqkac 2017.10.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Megvan. Zárva volt a kapu, ezért hátulról mentünk.

steve3627 2017.09.30 10:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. 9.C osztály, SZMG, Budapest
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

22104561_1167425016691328_2256287216693344573_oIMG_20170930_103950
IMG_20170930_104013 
mura 2017.09.28 17:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Köszönöm az igazán rafinált rejtést!

Zsókica és Lackó 2017.09.27 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KZT 2017.09.25 14:48 - Megtaláltam
Köszönöm.

Bori2006 2017.09.10 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Családdal. Köszönöm a rejtést!

pankelló 2017.09.10 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Családdal. Köszönöm a rejtést!

kaldigeza 2017.09.10 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Öt fős családi csapatban, közük két ládázós unokával. A megtalálásban a legkisebb volt sikeres!!! Köszönöm, köszönjük a rejtést!

tpetra 2017.09.09 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Eddigi egyik legjobb rejtekhely. Csak a "ládát" sikerült lefotóznom, lemerült a telefonom :)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.10.09 21:12]

WP_20170909_13_19_36_Pro 
hbotond 2017.08.26 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Elsőre nem találtuk, de a leírásban lévő segítséggel még egyszer megpróbáltuk, és meglett.

Norbee97 2017.08.21 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Piliscsévi nyaralás 6/36.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Nem volt túl nehéz találat. Könnyű séta volt az állomástól, majd fel a dombra, ahol láttam hogy a vár fizetős. Viszont hétfő révén zárva,
így kérdéses a bejutás. A hátsó bejárat szerencsére mindig nyitva, így bár kicsit betörőnek éreztem magam, de nem volt se biztonsági őr, se kamera, szóval félig-meddig nyugodt voltam. :D Megkerestem a ládát, azaz kerestem volna, de első körben nem került elő, így felmentem a kilátóba, szétnéztem, majd lefelé előkerestem, nagyjából elsőre jó helyre nyúltam. Viszont nem tudom mennyire rejtettem jól vissza, az oldalon leírt segítségnek megfelel, viszont eléggé furán lóg, remélem nem esik le. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]
722.

IMG_20170821_102423IMG_20170821_102750
IMG_20170821_102803IMG_20170821_102808
IMG_20170821_103429 
pihe 2017.08.19 14:00 - Megtaláltam
Headshot! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pgyp 2017.08.15 18:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A segédpontos megközelítést választottuk, a lád a hamar meglett. Gyors fotózkodás, majd irány a GCwiz.

kbandi 2017.08.08 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szaboneki 2017.08.06 15:16 - Megtaláltam
köszönöm a rejtést

horvathzs 2017.08.06 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vtamas010 2017.07.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
KÖSZÖNJÜK

rita85gto 2017.07.14 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

cofe 2017.07.14 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Laltan 2017.07.13 16:07 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sarokferenc 2017.07.09 09:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.83
Megtaláltam!

geogirl:) 2017.07.06 16:00 - Megtaláltam
Megtalaltam!!

e369 2017.06.27 14:53 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! A láda lapján lévő segítséggel lett meg, de ehhez képest már egy kicsit változott a láda helye és az elhelyezés módja. Úgy tudtam visszarakni, ahogy megtaláltam.

IMG_20170627_143337IMG_20170627_144949
Csongesz 2017.06.25 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam :)

Barbi_András 2017.05.27 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ÁFÉSZ 2017.05.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Szép kis séta.

Zaphod 2017.05.20 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rozsabogar 2017.05.14 16:00 - Megtaláltam
+

ht01 2017.05.13 00:00 - Megtaláltam
Megvan, koszi :)

WallHattok 2017.05.07 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.43
Köszönjük!:-) Megtaláltuk!:-) Szép a kilátás!:-)

margaréta2 2017.05.05 15:40 - Megtaláltam
Koszi

Kiss&Nagy 2017.04.30 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

scani27 2017.04.30 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2017.04.29 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Brogan 2017.04.23 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Jópofa hely, bár iszonyú szeles volt ma. A logpapírra a jelszó két helyen van felírva, és az egyik helyen a benne lévő utolsó számjegy pont eggyel kevesebbnek látszik, mint amennyi. Megpróbáltam kijavítani a logpapíron. Ha valakinek nem fogadja el a rendszer a jelszót, növelje meg az utolsó számjegyet eggyel.

20170423_185440-PANO 
fercsipeter 2017.04.17 18:55 - Megtaláltam
köszi

azimee 2017.04.17 12:12 - Megtaláltam
Tojás 40 TT közben.
Köszi

vaterlo 2017.04.17 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Tojás40 teljesítménytúra közben. A vár a jó idő miatt már nyitva volt. Csak lefényképeztem a logbookot, de a rajta szereplő jelszót valamiért nem fogadta el a rendszer. Nem igazán értettem a dolgot. Köszi Brogan a segítséget. És köszönöm a rejtést.

MaryTibi 2017.04.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Ötletes rejtés! Köszönjük!

szollosi73 2017.04.15 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.03
Megvan!
Képek alapján kicsit nagyobbnak hittem a várat. 15-20 perc alatt sikerült megmásznom a tornyot és a várat is körbesétáltam. A láda könnyen meglett, köszi a rejtést!

HeAd 2017.04.09 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! :) Anita, Adri, Ádám [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Juvigabi 2017.04.01 15:30 - Megtaláltam
Nagyon ötletes a rejtés! és a segítség is :-)
A jelszóval nekünk is meggyűlt a bajunk, szóval köszi Brogan.
(Akinek jelszó gondja van, nézze meg Brogan 2017.04.23-i megtaláláshoz írt megjegyzését)

n00bi 2017.03.31 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Pumba9 2017.03.25 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kewa911 2017.03.19 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.05.05 16:30]

GCSOLY_20170319114532.jpg 
Detty & Zoli 2017.03.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Március 15-i solymári kirándulásunk második ládája. A vár ugyan csak nyáron van nyitva, de szerencsére március 15-e alkalmából kinyitott. Nagyon tetszett az egész vár, a toronyból szép kilátás nyílik minden irányba.

Atika hősiesen teljesítette az egész távot oda-vissza futóbiciklivel a Shell kút melletti parkolótól egészen a várig és vissza.

Köszönjük a rejtést.

Detty, Viki, Ati, Zoli

WP_20170315_019WP_20170315_023
WP_20170315_028WP_20170315_029
WP_20170315_035WP_20170315_036
WP_20170315_046WP_20170315_048
bambii 2017.03.15 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Pales 2017.03.15 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

nyattila 2017.03.15 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Pafnika 2017.03.11 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tyrker 2017.03.08 14:06 - Megtaláltam
Meglett!

Bl4st3r & Amy 2017.03.04 12:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
A medvék megtalálták! [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]
Gyors mini-kirándulás, mini várral, mini mászással. Gyors találat, a láda megvan és ép, de logbook csere majd jól jönne neki.

Hroxi 2017.03.03 16:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Nem először jártunk a várban, de most cserkésztük csak be a ládát!

capacsok 2017.02.25 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Igaz a kapu zárva volt, de mi jól bementünk hátul :) A kilátás pazar, nekünk nagyon tetszett!

A karbantartást azért jelöltem be, mert a logbook betelt, hagytunk pár üres papír, amíg nem lesz cserélve.

Tiszaparti 2017.02.25 09:51 - Megtaláltam
Köszi!
Mivel szervezett csoporttal voltunk a főkapum jutottunk be és még idegenvezetést is kaptunk. :)

totzoli65 2017.02.25 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

CsMTSz túravezetőképzés gyakorló túrájának egyik állomása volt, nem lehetett kihagyni! ;-)
Köszönöm a rejtést! :-)

Pogánypeti 2017.02.15 12:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi gyalogos ládavadászatom 2. találata az ötből... :)
A Brit Katonai Temetőtől gyalogoltam fel a Mátyás-dombon lévő várhoz. 2010 szeptemberében már jártam itt egyszer, de akkor még nem volt fizetős a belépés, bárki-bármikor ingyen bejöhetett. Most a leírt helyen jöttem be az öregtorony mellett. A láda könnyen meglett a pontos leírásnak köszönhetően, viszont nem logoltam, mert a Logbook teljesen be van telve. Visszarejtés után felmentem a torony kilátószintjére, és készítettem pár ködös képet... :(
Innen a Jegenye-völgybe mentem tovább, a GCwiz multi pontjait becserkészni.
A nap során készült képek itt nézhetőek meg.
Köszi a rejtést, jó volt újra itt lenni! :)

neogeo 2017.02.12 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.69
Latyak sem akadály :)

Cicamancs 2017.02.11 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ancs 2017.01.28 10:15 - Megtaláltam
Téli séta során fellelve.
Miután barátaim a településre költöztek, sokszor elmegyek mellette. Most be is néztünk. :)
Szép hely, de sajnos most a kilátás elmaradt.
Logbook tele.
Köszi

20170128_10082020170128_101722
20170128_10172620170128_101737
20170128_101747 
ET8479 2017.01.15 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

uzolee 2016.12.17 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. pw nehezen kiolvasható!! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2016.12.17 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2016.12.17 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Simid 2016.12.10 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2016.11.27 13:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
Nagyszerű kilátás. Köszönjük a rejtést.

DSC_5064IMG_0074
DSC_5059DSC_5060
DSC_5061IMG_0084
MnM 2016.11.27 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtalaltuk, koszonjuk a rejtesr. Solymari seta 2/3

Scarlet 2016.11.19 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

atti92 2016.11.19 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2016.11.09 12:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Solymári ládakeresgélés második találata. Nyitvatartási időn kívül érkeztünk, de szerencsére azért be lehet jutni hátulról a toronyhoz.

acsipapa 2016.11.05 09:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Webber 2016.11.05 09:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gab.szalontai 2016.11.01 11:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

dimi3 2016.10.31 09:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

norgraph 2016.10.30 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Köszönöm a rejtést! Megtaláltam!

P.ISTI 2016.10.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megtaláltam! :-)
Szép a hely nagyon!
A logbook TELJESEN betelt. Úgy kellett egy másik megtalálás mellé beírnom a sajátomat.
P.Isti

P1730394 2016-10-30 11.57.23P1730394 2016-10-30 12.07.43
ge944cw 2016.10.29 11:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Zolee@ 2016.10.23 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2016.10.08 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Gabor67 2016.10.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.26
Köszönöm a rejtést.

Nicky&Ati 2016.09.25 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ágica63 2016.09.25 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

robinbird 2016.09.18 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Paplacs 2016.09.10 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Köszönjük!

Gyugyus 2016.08.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.53
.

h.krisz 2016.08.14 16:21 - Megtaláltam
köszi

hankoosaurus 2016.07.30 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

akizsollei 2016.07.28 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Egy esős napon kirandultunk el a varhoz. A logfüzet teljesen tele van, alig talaltunk helyet az egyik lap aljan. Köszönjük!

Szelicsán krisztián (P20) 2016.07.17 20:07 - Megtaláltam
Köszi szépen a rejtést! P20+Dóri :)

Molli 2016.07.10 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Köszönöm a rejtést!

csbagi 2016.07.09 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam Julcsival, 20 km-es gyalogtúra során.
A jelszó utolsó karaktere nem egyértelmű!

DSCF4676DSCF4678
DSCF4679DSCF4682
DSCF4684DSCF4686
DSCF4688 
zoar 2016.07.06 11:05 - Megtaláltam
Köszi

nyomozócsapat 2016.07.03 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

VaVi 2016.07.01 18:13 - Megtaláltam
:)

Göde 2016.06.17 17:30 - Megtaláltam
Először még Valkó Arisztiddel jártam itt.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.08.07 13:26]

 
TOM2005 2016.06.11 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltuk, bár valamiért nem vette be a jelszót. A jelszó utolsó része nem egyértelmű, a hídnál szakadó esőben készített fotók valahogy elvesztek sajnos. Találkoztunk másokkal a turista - ösvényen is, a második pontban a filmesdoboz is meglett a lépcsőnél. Ötletes rejtés! Szerencsére nem volt ott senki!
Annyit tennék hozzá, ha a vasúthoz megy valaki, akkor a lenti túristaház mellett kell majd elhaladnia, lefele a várból, utána jobbra a vár alatt.
A belépés fizetős a várba, bár már kifelé - 17:30 körül - nem volt ott a portás.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.07.16 08:45]

 
daniki 2016.06.05 21:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kiflik 2016.05.22 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Köszönjük szépen!

Hundem 2016.05.22 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. A logbook betelt, az utolso helyre logoltunk. Sajnos nem volt nalunk ures hogy potolhassuk. Megeri ide eljonni, nagyon helyes varrom, szep a kilatas a toronybol. A penztarban levo úr nagyon rutinos es segitokesz, keres nelkul hozta a tollat mikor latta h nincs nalunk. :D [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

BarlangÁszok 2016.05.18 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Ragyogó napsütésben :) Fényképezgettünk, míg egy osztály továbbvonulására vártunk, azonban vesztünkre éppen a toronyban táboroztak le ebédelni. :( A helyszínen készült fotóink alapján kérjük szépen a találat jóváhagyását!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.06.20 19:00]

DSC02045DSC02047
DSC02048DSC02049
DSC02050DSC02052
DSC02053DSC02055
DSC02058bDSC02076
geooszi 2016.05.15 00:00 - Megtaláltam
Meglett. Köszi!

beta 2016.05.08 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Köszönjük a rejtést. Nem jó a jelszó valamiért.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.07.16 08:35]

IMG_0784 
baronsz 2016.05.01 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést! Kisgyerekeseknek (is) ideális túra az erdei séta és a Szarkavár. A láda és a jelszó is meglett, de vmi technikai ok miatt nem tudtuk regisztrálni!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.07.06 17:59]

geocaching_GCsoly 
Mortanius 2016.04.29 13:15 - Megtaláltam
Végig olyan kellemetlen érzésünk volt, hogy itt mi most nem teljesen legálisan vagyunk bent( nem volt nyitva a kapu, a cölöpkerítés mellett mentünk be). Aztán persze lehet, hogy rosszul éreztük ezt.
Szép volt a kilátás.
Köszönöm a lehetőséget!

tomesi 2016.04.17 11:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Megtaláltuk egy szép, tavaszi, szeles vasárnapon. Köszönjük a rejtést.

Murmogoek 2016.04.17 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ghabbi 2016.04.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Köszi.

lembo 2016.04.16 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Pilisi kirándulás alkalmával, B helyettes főkesser első önálló találata!
lemBo

dgabi 2016.04.03 14:30 - Megtaláltam
+
zgabi megtalálta

kovianyo 2016.04.03 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
köszönöm a rejtést!

zotilla 2016.04.03 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Nehéz volt észrevétlenül, feltűnés nélkül kivenni és visszatenni. A dobozban levő rövid névvel és jelszóval nem tudtuk regisztrálni.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.09.20 17:29]

kincs92 2016.03.28 13:30 - Megtaláltam
Tojás TT alatt a vár mellett sétáltunk el, így végre kihúzhatjuk ezt is a vár-listánkról :)

Köszönjük a rejtést,
Kincső és Csabi

Balear 2016.03.28 13:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Egy picit mászásra sikerült ez a találat de a végére csak meg lett :)

Köszönjük,

Kincső és Balear

busa5 2016.03.27 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.15
Megtaláltuk! köszi a lehetőséget

Antalbeus 2016.03.16 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.90
Három napos kirándulásunk első ládája Edussal és az unokámmal Mirussal. Köszi a rejtést.

ga214 2016.03.13 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bigzoli 2016.03.06 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

lakkanto 2016.03.02 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Félelmetes a vár sötétben, a logbookot se tudtam elsőre kiolvasni.

Vincenzo65 2016.02.20 12:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.44
Déli harangszóra,zárt kapus támadás.

geomurr 2016.02.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Sikerült a kerülő úton megoldani a bejutást és a láda is gyorsan meglett, köszönjük!

Szárnyaló Sas 2016.02.14 16:41 - Megtaláltam
Szépen felújított vár. A rejtés is nagyon ötletes. Köszi.

Nars 2016.02.09 13:53 - Megtaláltam
megvan!

pötyimiki 2016.02.09 08:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

othnan 2016.01.23 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Közös kirándulás Solyomeye-vel. Köszönöm a rejtést.

P1510171P1510174
P1510182P1510183
oktobence02 2016.01.17 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Törpe 2016.01.02 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Köszönjük a rejtést! Törpe

moli_gyuri 2015.12.19 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Mindig szívesen megyünk fel a várba. Most megkerestül a ládát is.Köszi a rejtést. Cilu&Gyurkoo
Mazsom

hátizsÁkos82 2015.11.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megleltem véletlenül :D
Aztán regeltem az oldalra:D
köszi Ákos

MRW 2015.11.15 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük a lehetőséget!
MRW, Erzsi, Kamilla, Máté, Zétény ?? [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vakond87 2015.11.10 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.01
Délután munka után ládáztam egy kicsit Solymár környékén, három ládát is begyűjtöttem. Szép a kilátás a várból, csináltam pár fényképet is, ilyenkor hétköznapokon a béke és nyugalom szigete a vár. Köszönöm a rejtést!

A torony
Kovács Ági 2015.11.08 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszi a rejtést!
Olivér, Zsolt és Ági

molka 2015.11.08 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Solymár környéki kirándulás egy szép őszi napon. Rengetegen voltak a várban, szóval nem csak október végéig volt nyitva. A lelkes "gondnok" bácsi bömböltette a sramli zenét és közben tartott egy kis történelmi bemutatót nekünk a várról. Szóval kalandos volt, főleg a láda elővétele, kb. percenként jött egy újabb gyerkőc, aki kíváncsian szemlélte mit is csinálok. Köszi!

kenderes 2015.10.29 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Butchman 2015.10.25 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

barathg 2015.10.23 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bcs723 2015.10.23 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Solymári kirándulásunk első ládája. Érdemes volt ide eljönni, nagyon tetszett a vár.

izsolt 2015.10.18 13:10 - Megtaláltam
klassz hely, köszi
(akinek baja van a jelszóval: az utolsó (nehezen olvasható) számjegy páratlan)

skiccpausz 2015.10.04 13:45 - Megtaláltam
MEGLETT

 
Heni&Gábor 2015.10.03 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

A vár nagyon tetszett, de nem jó időpontot választottunk a látogatásra: Pálos 70 túra ellenőrzőpontja volt a vár előtt és egy csapatnyi gyerek is a várban rohangált. A ládát megpróbáltuk feltűnés nélkül elővenni és visszatenni. Remélem, nem tűnik el. A jelszó egy része nem egyértelmű, nekünk is csak 3. próbálkozásra sikerült helyesen kiolvasni. A megtalálás után a környéken túráztunk egy kicsit. Köszönjük, hogy a láda kapcsán ide is eljutottunk!

laszlo.torok 2015.09.13 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nyunyó_Rulez 2015.09.06 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

joove 2015.08.25 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.93
A ládázás révén ismertük meg ezt a helyet. A vár érdekes, a kilátás remek. A ládát hamar megtaláltuk, de az általunk fellelt jelszót nekünk sem akarta elfogadni a rendszer. Miért kell egy logbookban több jelszónak szerepelnie? Kérjük a találat jelszó nélküli elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.10.01 22:44]

Köszönjük a találat elfogadását.

 
KingFishR 2015.08.21 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.
Gyönyörű a vár, a látvány és a környék is. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

FAdTi 2015.08.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Sikerült megtalálni, nagyon szép helyen van és a megközelíthetőség is kiváló.
Viszont a rendszer nem fogadja el a logbookban "PW" ként feltűntettett jelszót.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.09.25 15:05]

 
griffs 2015.08.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Budakeszi-Nagykovácsi-Solymár-Budakeszi bringatúrán, hőségben, korai indulással.
Remek a rejtés, de az apróbetűs jelszó leolvasásánál kicsit bizonytalan voltam. Tartottam is kicsit a logolástól, de elsőre sikerült:)
A vár 'őre' a geoláda említésére beengedett belépő nélkül, ami egyébként is csak 3-400 Ft. lett volna. Mondta, hogy mindennap leellenőrzi a ládát, a rejtő mindent lebeszélt, még az önkormányzattal is. Példaértékű! GRATULA!!

KTE 2015.08.05 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.54
Megtaláltuk! Köszönjük az élményt! Egy kicsit ódszkottam a pókhálók között keresgélni ahol jól megtermett pókok laktak, de összeszedtem a bátorságom és nyúltam ahova nyúlnom kellett! :) Kárpótolt a gyönyörű környék és kilátás. :)

Berián 2015.08.01 13:38 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget

Zéboy 2015.08.01 13:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Köszönöm a lehetőséget.

 
Baby-m 2015.08.01 13:36 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

mangogyuri 2015.08.01 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.23
Megtaláltuk!

housefly 2015.07.25 12:15 - Megtaláltam
A Budai tájakon 30 teljesítménytúra alkalmával jártunk a várban. Megtaláltuk a ládát is, de az első oldalon szereplő jelszót nem fogadta el a rendszer. Lehet, hogy más jelszó is volt másik oldalon, de siettünk. A képek alapján kérném a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.09.03 21:51]

exe 2015.07.25 00:00 - Megtaláltam
Budai tájakon 30 TT

ga-mi 2015.07.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.52
Szerencsére nem volt rajtunk kívül senki, így könnyen ment, bár a ládát valami kicsit odébb helyezte. Mi visszaraktuk!
Köszönjük a rejtést! ga-mi :-)

Csg12 2015.07.17 18:00 - Megtaláltam
Gyönyörű időben a vízeséstől sétáltam át. Köszi a rejtést!

STE7EN 2015.07.15 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Megtaláltuk, köszi

CsiLa 2015.07.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.62
Megtaláltuk! Köszi!! :)

simico 2015.07.05 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gobolosbella 2015.07.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszönjük!

cosinus0 2015.07.01 15:20 - Megtaláltam
Ok. Meglett ez is, mint a TEGYOT teljesítménytúra ellenőrző pontja is.

remekkelek 2015.06.28 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vitibi 2015.06.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Már pár éve kerestem, eredménytelenül... most meglett!

BöbeSanyi 2015.05.31 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Telkess 2015.05.28 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

 
picipapa 2015.05.24 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést

stmester 2015.05.05 14:45 - Megtaláltam
a kilátás mesés a toronyból

liremean 2015.05.02 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCSOLY_2015052173941.jpg 
GeoGergo 2015.05.01 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

icarusdes 2015.04.26 16:04 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést [176]

ndavid42 2015.04.26 15:47 - Megtaláltam
[:781:]
Gyors találat, aztán mentünk is tovább az Alsó-Jegenye-völgybe.

Dodo&Toto 2015.04.25 14:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Köszönjük a rejtő közreműködő segítségét! Százszor átmentünk már Solymáron és most már "közelebbről" is sikerült megismernünk a csendes kis várost.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2015.04.27 22:35]

Párduc50 2015.04.23 16:20 - Megtaláltam
OK

bani 2015.04.16 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Nagyon szép volt a kilátás! :)

 
saskamaska 2015.04.11 13:02 - Nettaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

turoczy 2015.04.06 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
8 éve lakunk a közelben, végre ide is eljutottunk! :)

Keszibogár 2015.03.21 17:23 - Megtaláltam
Köszönjük!

ormai 2015.03.15 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

marsoka 2015.03.14 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Köszi a rejtést.

 
gyildarefo 2015.03.09 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
Ingyenes várlátogatás szép időben. Köszönöm a rejtő segítségét a jelszó pontosításához.

tutu79 2015.03.08 13:15 - Megtaláltam
Könnyen meg lett, köszi

ikrekek 2015.03.08 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Péter60 2015.03.07 13:15 - Megtaláltam
Ok

Strombus 2015.03.07 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.22
Tetszett a vár és a rejtés is.
Tetszett az is, hogy ilyen könnyedén be lehet jutni akkor is, ha nincs nyitva a vár. Bár erre bizonyára magunk is rájöttünk volna, vicces volt a leírásban olvasni és jól esett a gondoskodás. :-)
A ládaoldalra ráférne egy kis frissítés.

 
zsuzsi es sanyi 2015.03.01 13:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Köszönjük a rejtést :)

Crowngu@rd 2015.02.21 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.37
Köszönöm a rejtést!

katnorbi 2015.02.15 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

eleem 2015.02.14 10:00 - Megtaláltam
köszi

Gábor.málna 2015.01.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Szép volt a vár, a kilátás. Köszi a rejtést!!

gym 2015.01.17 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vizipinty 2015.01.03 11:45 - Megtaláltam
Útban a geokarácsonyfához. Köszönjük.

Cenci és Alfi 2015.01.03 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

holczman 2015.01.02 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltam!

Robogo 2014.12.30 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Geokarácsonyfa meglátogatása után erre tekertem.
Tetszett a vár és a táj havasan.
Köszönöm a rejtést!

becko 2014.12.26 13:15 - Megtaláltam
A mai nap a GCXM14 közeli pontok keresésével telt, 22km-es sétafikával 9 találattal.
Annak ellenére, hogy félig-meddig még láttam honnan bújik elő Mykiboy, nem volt nyilvánvaló a rejtekhely.
20 éve még erős képzelőerő kellett hozzá hogy itt valaki várat lásson.
A jelszó utolsó karaktere nem egyértelmű.

mykiboy 2014.12.26 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést. A logolást és visszarejtést követően összefutottam egy cacher társammal. Remélem, Ő is megtalálta.

breimanne 2014.12.25 00:00 - Megtaláltam
Karácsonyi ládázás első pontja! Köszönöm a rejtést!Szépen felújították a várat! Remek kilátás a környékre! Jó rejtés!

Bagee 2014.11.15 10:45 - Megtaláltam
köszi!

GeoGirl 2014.11.15 10:45 - Megtaláltam
KÖszi.

Svéd 2014.11.08 11:20 - Megtaláltam
cilával.

cila 2014.11.08 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Solymár-Nagykovácsi kirándulás első ládája. Bár az idő kissé ködös volt, mégis szép volt a kilátás a toronyból. Jó a rejtés :) Köszönjük a rejtést!

Bajuszcica 2014.11.08 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
A "vár" már téli pihenőjét tölti, ezért a segédpontnál mentünk be és fel a toronyba, mint ahogy mások is.Kár, hogy csak ennyi maradt belőle. A panoráma pazar lett volna, de elég párás volt az idő. Köszönjük a rejtést!

ZobReg 2014.11.05 18:29 - Megtaláltam
A csodálatos novemberi napsütés, a Csúcs-hegy ezer szinben ragyogó erdeje csalogatott bringázni, és jutottunk el ide is. Köszönjük a rejtést!

Egyszer majd vonattal is elmegyek. 
denho 2014.11.02 15:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.22
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

REGEFAM 2014.11.01 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Köszi a rejtést!

Atalati 2014.11.01 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.19
Köszönöm!

Paleo.team 2014.10.25 00:00 - Egyéb
Ládaellenőrzés során logbook valamint PW/jelszó csere!!!

Ekarp 2014.10.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Könnyű családi találat. Mi nagyon élveztük az őszi napsütést, a gyerekek pedig a szépen helyreállított várat. Köszönöm a rejtést!

Tathalas 2014.10.05 07:13 - Megtaláltam
Ezt is megleltem, köszönet a rejtőnek :) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Kittiferi7050 2014.09.28 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Köszönjük a rejtést!

Kékfülű 2014.09.28 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Nagyon szép vár. Köszönjük a rejtést.

Márti és Dávid 2014.09.28 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Megtaláltuk! Szépen karbantartott vár, szép környezetben. Köszönjük a rejtést!

Feri_1 2014.09.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.83
Köszi a rejtést

NPLranger 2014.09.17 09:25 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

evandu 2014.09.06 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Orulok, hogy restauraltak, remelem megmarad sokaig.

dendeocse 2014.08.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Megvan.

apa71 2014.08.24 16:05 - Megtaláltam
Köszi, meglett :)

zsolty23 2014.08.24 14:12 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Woodoo 2014.08.18 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Woodoo [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ocsibacsi67 2014.08.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
+van woodooval

Adalbrecht 2014.08.10 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
.

zsupisti 2014.08.09 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Réka&Nimi 2014.08.09 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dióskanyar 2014.08.09 08:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Megtaláltam. Köszönöm.

TáboryElemér 2014.08.03 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük!

Explorer68 2014.07.20 08:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.20
Könnyű találat. A vár szépen felújított és a kilátás gyönyörű!

vecsmeli 2014.07.16 16:46 - Megtaláltam
Köszi!

vighv 2014.07.09 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Mai 1. ládánk, útban Esztergom felé. Minden szempontból tökéletes!
A helyszínen éppen régészek dolgoztak, a kút feltárását végezték. Megnéztük, hogy miket találtak, de nem árulom el. :P
Köszi a rejtést!

Fixis 2014.07.08 17:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Szép helyre hozott a láda. Zárás előtt 15 perccel már be volt zárva a kapu, úgyhogy be kellett lógnom.

Atiss 2014.07.07 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

b-lint 2014.07.02 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Úgy örülök, hogy eljutottam ide. Nem volt közel otthonról (50 km-es kör lett végül biciklivel), de nagyon nem bántam meg. A kilátás pompás, már ahogy a rét felől jön az ember, az is olyan hangulatos. A láda ötletes, a közelében kerestem előtte, de más ötletem volt :)
Nagyon érdekes előadást hallottam a Tamáska Pétertől, amelyért külön köszönet illeti őt. Remélem sikerül majd feltárni a várat teljesen.
*A jelszót a lap alján keressétek, a furcsa betű 'e' betű.

Janisoft 2014.06.21 19:43 - Megtaláltam
-

anettx 2014.06.15 11:40 - Megtaláltam
TFTC! jó hely, korábban már jártam itt, akkor nem sikerült!

 
LarryCooper 2014.05.31 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk, az idegenvezetés jó volt, köszönjük.

placi75 2014.05.24 11:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ovis kirándulás kapcsán begyűjtöttem a ládát. :) Szép, karbantartott vár, a közelben lévő patak és környéke, na meg a patak fölötti függőhinta a gyerkőcöknek nagyon bejött. :)

joco64 2014.05.23 08:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.49
Köszönöm.

gcs75 2014.05.17 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

jeti-matterhorn 2014.05.02 09:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Ági,Bia,Marci

igelkott 2014.04.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.15
Tetszett a rejtés, köszönjük!

GaboM 2014.04.21 15:41 - Megtaláltam
Köszi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hohner 2014.04.13 00:00 - Nem találtam meg
Biciklizés közben jártam erre gps nélkül, de biztos voltam benne, hogy rejt e hely valami kincset :) Kérem a jelszó nélküli megtalálás elfogadását a fotók alapján.

[Elutasította: Paleo.team, 2014.04.23 15:20]

nbaggio 2014.04.12 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Megtaláltuk! A vár gondnoka nagyon rendes volt, sokat mesélt nekünk a vár történetéről.

NZs 2014.04.11 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Solymári munka-cache. Ebédszünetben meglátogattuk, mert nagyon közel volt. Bár még nyitvatartási idő volt, de a kaput zárva találtuk, így a segédpontot használtuk a bejutásra. Rajtunk kívül csak egy kutyás fiú volt a toronyban, tehát a mikro keresését nem akadályozta semmi. Könnyen meg is lett, ötletes rejtek, bár nagy népsűrűségnél biztosan nem lehet ilyen egyszerűen elővarázsolni. A jelszó kiolvasása nekünk nem okozott gondot, bár a papír szakadt, de két helyen is szerepel rajta.
Logolás után felmásztunk a lépcsőkön és kiláttunk körben. Szép volt. A vár maradványait is bejártuk - ami nem okozott nagy nehézséget, hiszen ez csak amolyan "garzon-vár" lehetett anno. :-) Ezzel együtt tetszett az egész, nem bántuk meg, hogy megszakítottuk a munkát erre a kis időre.

tengerszem...?fatorony
 
Dolex 2014.03.30 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Gyors találat.

SilentSound 2014.03.30 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Valahogy sosem voltam még Solymáron a várban, hiába van Budapesthez ennyire közel. Ma még az időjárás is remek volt ehhez a kiránduláshoz, ötletes a "láda" rögzítése! :) Nem volt egyszerű szemtanúk nélkül megoldani, mert jó sokan jöttek-mentek, de végül sikerült. ;) A jelszó is meglett, csak kicsit kirakózni kellett vele. :)

tweigang 2014.03.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Jó a hely, köszönjük, ügyes rejtés.
Viszont a jelszót nem sikerült kiolvasni, ezért kérem a kép alapján a találat elfogadását (a jelszót kitakartam).

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2014.04.08 22:34]

GCSOLY 
kicsipori 2014.03.29 14:00 - Megtaláltam
Megvan köszi!:)

zolikj 2014.03.29 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zsolo01 2014.03.23 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.82
Hu-s találat szinkronizálása

Brigus 2014.03.22 15:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.85
Megtaláltuk!
Kicsit várni kellett, mert többen voltak arra.
A rejtés nagyon jó!

Bigi 2014.03.22 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltuk!

Brigus & Bigi!

BubaGC 2014.03.19 09:00 - Megtaláltam
:-)

plecs 2014.03.19 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.05
A hely és a rejtés is tök rendben van, de maga a "ládika" azért lehetne kicsit normálisabb is...

esztimatearon 2014.03.15 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.00 súly: 1.00
Köszi :)

pejuci 2014.03.15 11:00 - Nem találtam meg
A környék nagyon szép volt, és március 15. tiszteletére elég sokan voltak. Természetesen a segéd ponton keresztül lehetett csak bemenni. A láda jelszavát nem sikerült megfejteni, mert az utolsó két karakter kiolvashatatlan.

[Elutasította: Paleo.team, 2014.04.08 22:36]

ludvig 2014.03.02 15:38 - Megtaláltam
icipici,megtaláltuk, kis bonyolítás után...

agedma04 2014.03.02 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Megtaláltuk, köszönjük.

jbako 2014.03.02 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Nagyon szépen felújított vár, a kilátás is remek. Kösz a rejtést.

 
hgabor1 2014.02.23 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival,köszönjük a lehetőséget.
Nem volt egyszerű kiolvasni a jelszót... [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Stn72 2014.02.22 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.74
+Van!

Drucki 2014.02.16 09:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

petheo1 2014.02.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Szuper a hey

kitkat0123 2014.02.01 00:00 - Megtaláltam
Köszi, ez nagyon tetszett. Kalandosan bejutottunk. :)

njuca 2014.01.19 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Köszönöm a rejtést.

embalu 2014.01.19 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

apulai 2014.01.19 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.95
Nagyon kellemes séta volt! GPS nélkül is ment volna!

Szalay-team 2014.01.12 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Gcwiz-től sétáltunk le barátainkkal a patak mentén, kissé szeles, de szép, napos időben. Gyönyörű hely, köszönjük a rejtést!

Nyuc 2014.01.12 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Sajnos a jelszót nem írtuk le a logbook lapról, ezért ezúton is kérem a megtalálásunkat elfogadni. Köszönettel

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2014.02.25 19:08]

 
ZoliQua 2013.12.27 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Biciklivel

 
otisz21 2013.12.05 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Megvan, köszi! Segédpontos bejutás.

 
gybazsi 2013.11.16 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) szombati kirándulás alakalmával,
Syl, kispaszuly85, gybazsi

Kaputyin 2013.11.02 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Segédpontos bejutással lett meg! Köszi a rejtést!

 
sistván 2013.10.27 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük.

orangebrotherz 2013.10.26 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Knaliret 2013.10.24 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam.

fabiusz 2013.10.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Barátokkal kirándulás során találtuk meg. Sajnos a jelszót nem találtam a ládában, ezért ez nem tudtam megadni... Csatolok néhány fotót.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2013.10.28 20:44]

vacakos 2013.10.20 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.63
Családi kirándulás alkalmával megtaláltuk.

-vacakos-

Vilbar 2013.10.13 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük :) Csodálatos a kilátás!

Mirrorland 2013.10.13 00:00 - Megtaláltam
Jól el volt dugva a ládikó!
Köszönjük a súgást az ismeretlen fiatalembernek :)

sajnos a jelszót elvesztettük út közben :(

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2013.10.28 20:44]

 
Horizont 2013.10.12 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Hangulatos kisváros "békéjét vigyázza" a Szarka vár. Könnyen teheti, hisz messze ellátni onnan a gyönyörű tájra. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, látogasson el ide is. Köszönöm a Rejtőnek a lehetőséget.

Liberty 2013.10.12 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
5/2. Buda környéki ládatúra Horizonttal.

Nagyon szép a kilátás a solymári Szarkavárból a Budai hegyekre és a Pilisre. Ötletes a rejtés és köszönöm a vár bemutatását, megismertetését.

R.Betti 2013.10.12 12:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megtaláltuk. Köszönjük! A portás bácsi nagyon rendes volt. Hideg, meleg, forró instrukciókkal segítette a gyerekeimet. Neki is köszönet.

markovicsa 2013.10.12 08:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Mára egy hosszú gyalogos túrát terveztem Solymár - Remeteszőlős - Adyliget - Nagykovácsi - Solymár útvonalon. Minden közbeeső ládát megkerestem. Az útvonal hossza 32 km, 8 db hu-s láda, 12 pont a gyalogoskupába. Minden elképzelhető akadályozta a zavartalan logolást. Remeteszőlősön a láda közelében (2 m) kirakodó (csere-bere tárgyak amire nincs szükség), három ládánál az útvonalon haladó temérdek teljesítménytúrázó.
Ez volt a mai első láda. 8 óra körül már a várban voltam, senki nem zavarta a logolásomat. Nem tudtam erről a várról, csak a ládának köszönhetem hogy felfedezhettem.

 
kennzsó 2013.10.12 00:00 - Nem találtam meg
Megtaláltuk! :)

[Elutasította: Paleo.team, 2013.10.28 20:45]

elflaco 2013.09.28 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

kismokusok 2013.09.28 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

sonka1998 2013.09.21 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.45
Könnnyen megvolt, köszönjük a rejtést:) Amikor már készültünk, hogy fizetjük a belépőt, egymás között már a ládáról beszéltünk, és ekkor mondta a férfi, aki a belépőt árulta, hogy ha a geoládát keressük, odáig ingyen bemehetünk...

UfoPapa 2013.09.08 17:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.93
Nagyon kedves volt a pénztáros, szét tudtam nézni normálisan, volt kilátás is. Szerintem nagyon megérte, bár nem egy hatalmas várról van szó. Jó a kilátás.
TFTC

Pemzli 2013.09.08 10:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.53
Köszi a rejtést!

BarsiBundoGabiPemzli

Gabesz01 2013.09.07 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Megtaláltuk :)

Titi és Gábor

Riki&tsa 2013.09.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.17 súly: 1.90
Gyönyörű környék, kellemes túra kutyasétáltatással egybekötve. Nekünk bejött! Köszi!
(Szerintem a doboz máshová került, mert a segítségben megadott "sesengám" nem volt felhasználva)

vittorio 2013.09.03 20:17 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

 
rajp 2013.09.01 16:31 - Megtaláltam
Biciklis túra második ládája. Készpénz nélkül érkeztünk, korábbi logokat nem olvastunk, a későbbi képek alapján kérjük a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.10.01 21:54]

Pajzsika 2013.09.01 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Megtaláltuk, köszi!

katonal 2013.08.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
megtaláltam, szupe a vár

KBB-Balin 2013.08.30 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.11
Már fizetős a vár. 18-ig nyitva.

KBB-Bombur 2013.08.30 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.11
A vár érdekes volt, jó a kilátás a toronyból.

KBB-Kili 2013.08.30 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
A vár jó, de vigyázzunk mert már fizetős!

BeBa 2013.08.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.37
Megtaláltuk

Rézangyal77 2013.08.17 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A gondnok nagyon kedves volt, felajánlotta, hogy segít megkeresni a ládát, ha nem találom. Beszélgettünk a geocachingről, odaadtam neki a láda kinyomtatott oldalát, amit akkor olvasott először. Nagyon tetszett neki a dolog, azt mondta, hogy az unokájával biztos felkeresnek majd pár kincses ládát. Hát így terjed a kor kérem szépen ;) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Paleo.team 2013.08.12 11:10 - Egyéb
Ládakarbantartás, logbook csere, új hint!

ManningerM 2013.08.11 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.03
A kapunál belépőt szedő solymári emberrel szóba elegyedve nemcsak a várról, hanem a környékről is sokat megtudhattam. Köszönet neki, s a rejtőnek a rejtésért.

erdélyiek11 2013.08.10 00:00 - Megtaláltam
köszi

SzabEdAn 2013.08.10 00:00 - Megtaláltam
Meglett köszönjük...NEM KELL FIZETNI ha csak a geoládára mész, sőt, mivel én leírás nélkül csöppentem oda, a szolgálatos még segített is a ládakeresésben.

csehipest 2013.08.09 07:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Amikor odaértem éppen nagy munka volt ezért nem tudtam bemenni, úgyhogy egy kis segítséget kellett kérnem.

csörike és maci 2013.08.03 11:00 - Megtaláltam
Ok.

fubenalvo 2013.07.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.20
Este fél9 körül értünk oda. A hely zárva volt, de szerencsére ilyenkor is megközelíthető a láda. Viszont Július 1-től 300Ft/fő a belépő.
Lehet nem ártana a rejtést áthelyezni egy olyan helyre, ami megközelíthető 0-24 belépő nélkül.
A kilátás nagyon szép volt a toronyból! Köszönjük a rejtést!

Kormica 2013.07.30 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk családi kiránduláson, köszönjük a lehetőséget.

Teemoo 2013.07.30 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.15
Szép volt panoráma, köszönjük! :)

Feralheart 2013.07.30 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Családi nyaralás során megtalálva! :)
Köszönjük! :)

Operator98 2013.06.21 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

laubi 2013.06.08 17:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Nyugodt volt a hely, egy család érkezett, mikor én elhagytam a helyszínt. Köszönöm a rejtést.

 
Maxi72 2013.06.04 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Gyorsan meglett, nem úgy mint múltkor :)
Köszönet a rejtésért !

oktriv 2013.06.03 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Haynal 2013.05.20 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Harmadszori nekifutásra végül mégiscsak megtaláltuk. :-) Szombaton este már egyszer megvolt, de mire vasárnap íróeszközzel plusz valami aprósággal visszatértünk, már nem volt ott ahol hagytuk. A nagy forgalom miatt ma kora délután nem volt lehetőség hosszasan keresni, de most az előbb sikerrel jártunk. Ez az első, hozzánk legközelebb eső ládikánk.
Köszönjük szépen.

ládafejtők 2013.05.20 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 2 átlag: 3.67 súly: 2.52
Megvan és nem beteg, nagyon szép hely.

szellem lovagok 2013.05.20 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.60
A ládikával minden rendben volt köszönjük a rejtést

RobiGergo 2013.05.19 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.35
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2013.05.19 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.36
A láda nem beteg! A mikroládát a megadott hellyel szemben, kis kövekkel álcázva találtuk meg. Visszarejtésnél a feltételezett eredeti helyére tettük vissza.
Csodás kilátás nyílik a toronyból, mindenképp érdemes megnézni! A vár sokat "épült", mióta nem láttam! :) Robigergővel közös találat!

taki_p 2013.05.19 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Megtaláltuk.

HRita 2013.05.19 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.97
A láda véleményem szerint nem beteg. A kilátóból szép panoráma tárul elénk. Alsó-Jegenye-völgyből könnyed sétával megközelíthető.

emiGrant 2013.05.01 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Könnyen megtaláltuk, bár kétlem, hogy a jelenlegi rejtekhely tartósnak fog bizonyulni. Reméljük, hogy nincs igazam. A panoráma isteni, bár a párás levegő miatt a fotók kicsit homályosra sikerültek. Köszi a rejtést.

bebfva 2013.04.28 16:47 - Megtaláltam
Köszönjük.

Szmolee 2013.04.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
A toronyból nagyon szép a panoráma!

 
kiliman23 2013.04.21 00:00 - Megtaláltam
Egy uj lakat kerult fel egy racsra, igy arreb rejtettuk, termeszetesen a foldszinten!

nszsz 2013.04.14 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.00 súly: 2.68
Köszi!

AtKi007 2013.03.23 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Nagyon nagy sárban és nem túl jó időben kerestük, kettő weimari vizsla Beni és Doris társaságában, sikeresen megtaláltuk. A zászlót felhúztuk!
Emlékeimben a lépcsőfordulón volt a láda, de a földszint a nyerő. Kis mikroláda, pici ajándék fér bele. Íróeszköz legyen nálatok!
Köszi a rejtést, mely összehoz minket! :-)

 
sz.v.endre 2013.03.09 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Meglett, kösz a rejtést....

NDetti 2013.03.03 13:31 - Megtaláltam
Megleltük! :)

mazsola069 2013.02.25 13:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Köszi a rejtést,bíztam benne ,hogy nem a láda miatt beteg.Hátulról bejutva néztem körbe,a kilátás pazar és ráadásul senki se zavart a keresésbe.

 
vassdoki 2013.01.22 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi!
Nimród és Doki [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

totedu 2013.01.06 10:05 - Megtaláltam
Gps nélkül jártunk a várnál, a toronyban a földön a feleségem talált egy ládácskát. Kiírtuk a jelszót, utána kb 60 cm magasan elrejtettem, szerintem az eredeti helyére.

vassdoki 2012.12.09 15:40 - Nem találtam meg
Nem találtam. de nem tudtam mindenhol megnézni mert a hasamra volt kötve a fiam. Majd ujra próbálom még. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

dreamland 2012.12.02 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
A Mikulás túra keretében, egy nagyon kellemes séta során gyűjtöttük be. Köszi!

distike 2012.11.17 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Már sötétben érkeztünk, de a szerencsénkre nállunk lévő lámpa és a "segítséggel"megtaláltuk.
Mátyás-domb,Szarkavár

Paleo.team 2012.11.15 21:45 - Egyéb
A telefonos visszajelzések szerint nagy valószínűséggel eltűnt a láda.
Hamarosan ellenőrzöm és pótolni fogom, addig is mindenkitől türelmet kérek!

TücsiTeam 2012.11.14 13:40 - Megtaláltam
A rejtővel egyeztettünk, de a ládát nem találtuk. Még a tartalék is eltünt. Kérjük a rejtőt a telefonos beszélgetés alapján megtaláltként elfogadni.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.11.15 21:34]

Ifialex 2012.11.11 11:25 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk meg. (Telefonon felvettük a kapcsolatot a rejtővel)
A vár viszont nagyon tetszett, köszi a rejtést!
MASAVI Team

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.11.15 21:49]

lebalogh 2012.11.11 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.88
Megtalaltuk!

valotlan 2012.10.23 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Jesper Olsen 2012.10.23 12:15 - Egyéb
Marci fiammal és Nóri lányommal sikerült az új helyén is megtalálni, de leginkább Marcié az érdem. :-)

silence 2012.10.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.25
Megvan!

Rozál 2012.10.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
SZUPER VOLT, KÖSZÖNÖM! Életem első geoládája :)

kunpar 2012.10.21 16:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.41
...

Sorex 2012.10.21 16:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Astacusszal. Köszi

astacus 2012.10.21 16:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Solymári várnézés cickánnyal. A lenyugvó őszi nap aranyló sugarai ragyogták be a tájat...

RoniGyuri 2012.10.21 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Solymári kirándulásunk második ládája.
Köszönjük.
Ronkai család

kocsesz 2012.10.21 12:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Egy kellemes napsütéses napon. Innen indultunk vissza Pest irányába.

lepke 2012.10.21 10:40 - Megtaláltam
Nagy családi kirándulás Solymártól Máriaremetére. Harmincan vágtunk neki a nem túl hosszú túrának. Jó hangulatban, csodálatos időben, szép tájban bandukoltunk, az aprónép miatt kellőképpen lassacskán.

Izzik a galagonya
gggg 2012.10.20 16:24 - Megtaláltam
megtaláltam

Sushies 2012.10.13 00:00 - Nem találtam meg
Jo kis rejtes volt! Koszonjuk! Igaz, a segitseg nelkul nem biztos, hogy megtalaltuk volna. A jelszot nem tudtam kiolvasni pontosan.

[Elutasította: Paleo.team, 2012.11.17 20:09]

Schmauder Tamás 2012.10.06 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.34
OK

Attolico 2012.10.06 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Megvan, köszi. Szuper a kilátás!

hodoaat 2012.10.06 12:35 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!
Pálos 35 közben [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Mókus Család 2012.10.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Nagyon prima kis rejtes, koszi :)

Imperator Csaba 2012.09.28 14:00 - Megtaláltam
Szép hely, érdemes volt eljönni. Péntek kora délután elég nagy volt a forgalom a várban. Főleg kisgyerekes családok látogatták. Több, mint egy órán át kerestem a toronyban. Benéztem minden zugba, de sajnos a ládát sehol sem találtam.
Csináltam néhány képet a mobillal. Kérem, a rejtőt legyen kedves ez alapján elfogadni a találatot. Köszönöm.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.10.11 21:19]

 
Lilah&Lackó 2012.09.22 14:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Egyetem után, csak az oldal leírása alapján, GPS nélkül. Valaki ma nagyon segített nekünk fentről, hiszen beérve a toronyba, pont egy kutyás párt kaptunk rajta azon, hogy nagyon keresnek valamit GPS-szel a kezükben (Még nem logoltak ide, de ha esetleg olvassátok, akkor utólag is üdvözlet nektek). Így mi szépen kivártunk, s utána mi is belevágtunk a keresésbe. Először nem értettük, mert nem találtuk, de aztán egy kis sasszem, s hamar meg lett.

Lilah

kiszi_robi 2012.09.22 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.64
Sziasztok!
Mi vagyunk a kutyás pár.:))
Kb. 1.5 órai faanalizálás után felhívtuk a rejtőt, aki megmondta, hogy hol keressük. Sajnos így se találtuk meg, ezek szerint még mindig kezdők vagyunk....

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.09.24 22:15]

 
almatata 2012.09.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 1 átlag: 2.00 súly: 2.48
Köszönjük a rejtést!

petili 2012.09.08 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Köszönjük a rejtést!

KoMa 2012.09.08 09:40 - Megtaláltam
köszi a rejtést

znasz 2012.09.08 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Köszi a rejtést.

Cerberus 2012.09.02 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.13
Megtaláltuk! Nagyon tetszett a hely, tényleg ládára érdemes. A dobozt több, mint fél óráig kerestük, a tornyot az aljától a tetejéig számtalanszor végigtaperoltuk, közben találtunk két nagyon jó potenciális rejtekhelyet is. Aztán végül olyan helyen találtuk meg, ahova mi nem tettük volna, de csak meglett. A láda pont feleakkora, mint amekkora méretek a leírásban feltüntetésre kerültek, ez is félrevitt bennünket egy kicsit. A logbook betelt, ezért abba logolni nem tudtunk. Köszönjük a rejtést.

donmackone 2012.08.30 13:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszönet a rejtőnek! Nélküle nem ment volna, már másfél órája kerestük, mikor felhívtuk. Igaz nem teljesen ott volt, ahol kellett volna. A TB nem lett volna, feladom a keresést, de így sikerült megszereznem életem második TB-jét! A panoráma gyönyörű! Érdemes volt ellátogatni ide. Még egyszer nagyon köszönöm!

gyarmatime 2012.08.23 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.26
Köszi a rejtést!

Tettem bele egy travel bug-ot, a használati utasítással együtt.

Oriza 2012.08.19 13:00 - Egyéb
Ma arra jártam újra megnéztem.

A ládát 2002.11.23-án már megtaláltam, de azóta nagyon nagyot fejlődött a vár állaga! Minden elismerésem azoknak, akik ennyit befektettek a múlt egy kedves emlékébe! (Bárcsak minden vár ilyen sorsra jutna... ld: Buják :-()
Oriza

Ewoud 2012.08.14 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést.

szakacsatus 2012.08.03 11:30 - Nem találtam meg
Köszönöm a láda elrejtését, nagyon szép a vár, és szép a panoráma is

[Elutasította: Paleo.team, 2012.08.14 12:22]

drbee 2012.07.28 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

GalocaesPereszke 2012.07.22 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltuk. Nagyon szép a kilátás. Köszönjük. Rita, Galóca és Pereszke

P306 2012.07.17 13:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.29
A vár ugyan zárva volt, de a bejutás nem gond. Köszönjük a rejtést.

zaya 2012.07.17 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.90
Megtaláltam, bár elég sokat kellett várni, hogy a toronyban nézelődő turisták mellett biztonsággal megnézhessem, és visszatehessem a dobozt...

retek34 2012.07.14 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

grafikus 2012.07.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Köszönjük a rejtést.

 
gertam 2012.07.11 10:45 - Egyéb
Ismét, igaz most máshol volt, nem a várfal tövében! Természetesen a friss fotók is a helyükre kerültek.

gertaniko 2012.07.11 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltam. A GCpatak-ból kivett Travel Bug a ládikóban elhelyezve.

Sir Pajszer 2012.07.01 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
Hamar meglett: rögtön oda nyúltam:-)

MervayB 2012.06.30 14:25 - Megtaláltam
Nehéz volt kiszedni a rejtekhelyről; kicsit be volt szorulva.

DenkeT 2012.06.30 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Mai ládázás hatodik áldozata. Köszi a rejtést! :) Kütyü nélkül:)

Lili.th 2012.06.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.18
Nagyon meleg volt, nagy forgalom, és sehol egy árva pad, ahol megpihenhettünk volna. :(

 
Ksati 2012.06.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.60
Teljesítménytúrán pontőrködés után ejtettem útba a várat. Solymáron jártam már párszor, de a vár eddig még kimaradt. Pedig nagyon szép a kilátás! Köszönöm a rejtést!

NEM 2012.06.03 11:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Klassz a kilátás:)"Rajta álltunk" a ládán.:))KöszöneteM:) A második képen a vár stratégiailag legfontosabb pontja látható:))

nmárti 2012.06.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
..és egyszer csak ott volt előttünk a vár:))nem ide készültünk, de ha már erre jártunk!:) Mégsem ettől különleges:)) Köszönet a rejtőnek:))

Antissimo 2012.06.02 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Szép kis vár, remek kilátással. Szeretem, amikor új látószögből tekinthetem át a régi ismerősöket (Kevélyek, Pilis, Csúcs-hegy...)!

fodor8peter 2012.05.23 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Csapatosan kerestük, meglett. :)

gabortel 2012.05.19 12:03 - Megtaláltam
Kinizsi 100 alternatíva.

norbi92 2012.05.09 17:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszi! Jó rejtés.

Rufi 2012.05.09 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Még régebben megaláltam

zoalka 2012.05.06 16:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.94
A legjobb kirándulóidő csodás kilátással tetézve.

 
jpal 2012.05.06 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Ezen a csodás májusi vasárnapon két ládát, GCwiz-et és GCSOLY-t kerestük meg egy könnyű, 4.7 km-es sétával. A Kökörcsin utcánál parkoltunk, majd Solymárról busszal jöttünk vissza a kiindulási ponthoz.
A ládikát nehezen találtuk, ezért volt egy kis rejtő-zaklatás. Közösen megállapítottuk, hogy a kapszula nem teljesen ott volt, ahol lennie kellett volna, szerintem kicsit részletesebb infó a rejtésről még nem rontaná el a játékot.
Köszönjük a rejtést.

 
-Tomcat- 2012.05.05 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Köszönöm a rejtést, nagyon szép a várból a kilátás, érdemes meglátogatni.
:-))

Fikusz Kukisz 2012.04.30 15:27 - Megtaláltam
Második nekifutásra, de meglett. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Babuka 2012.04.29 12:30 - Megtaláltam
ok

Anami81 2012.04.29 11:51 - Megtaláltam
Köszönöm! Anami81

zx81 2012.04.29 11:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. zx81

bobák 2012.04.28 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.89
A mai harmadik találat. Szépen rendben tartott vár, a rejtés ötletes a gyereket alig találták meg.

 
Apipapi 2012.04.28 14:08 - Megtaláltam
gyors találat, ötletes rejtés

Betyárballada 2012.04.28 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Láda sajnos szabadon a földön hagyva, rejtővel egyeztetett helyre visszaraktam. A vár szép nagyon, GCWIZ felől közelítve kellemes családi séta.

Maclura 2012.04.27 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
A kapu zárva volt, a segédponton léptem be.
A láda nem ott lett meg ahol eredetileg feltételeztem.
Élmény volt egyedül szétnézni.
Köszönöm, hogy megmutattad.

Pala.G 2012.04.22 12:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.34
Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

 
ladama 2012.04.21 15:00 - Megtaláltam
GCWIZ-től érkeztünk népes családunkkal, de 15 perc keresés után feladtuk, bár a gyerekek nagyon sajnálták. Kérem elfogadni.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.04.24 20:19]

Pochok 2012.04.15 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Nehez volt, de meg van [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

cs24 2012.04.15 11:47 - Megtaláltam
Megvolt

chivas 2012.04.14 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Na ezt haladóknak ajánlom!

jupipi 2012.04.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.69
Segítség nélkül én még most is ott kutatnék!!! Tényleg csak haladóknak! ;)
(és köszönet még egyszer az előttünk ott járó túratársnak!)

janzso 2012.04.13 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Nagyon jó kis hely. Sötédedés előtt voltam ott, és ennek, no meg annak, hogy többen is tartózkodtak a toronyban a keresést feladtam. Talán egy másik alakalommal. Kérem a kép alapján a találat elfogadását. Köszönöm

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.04.21 21:14]

Abes 2012.04.09 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Nagyon jó rejtés volt. Köszönjük.

ngbriell 2012.04.04 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Sajnos a ládát nem találtuk meg, sok fiatal volt a kilátóban, nem nagyon akartuk az időt húzni, sem kockáztatni, hogy esetleg eltűnjön.
Kérem a rejtőt a képek alapján a megtalálást elfogadni szíveskedjen. Köszönöm!

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.04.21 21:14]

 
Skalp 2012.04.03 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.89
Jó volt kiszabadulni a nyugiba a nagy állatkertből.
Nekem egy Kis Svábhegy (GCvics) jellegű rejtés jobban illett volna ide, talán azért is tartott tovább a keresés, mert mindenáron olyat akartam találni.

hitamas 2012.04.01 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Tájfutó Eötvös emlékverseny után. Jöttem-mentem a lépcsőkön, végül rájöttem, hogy egyetlen hely esélyes a lebukás mentes rejtésre .... :)

Tamás&Angi 2012.03.31 13:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
GCwiz felől érkeztünk a várhoz. Tetszett a rejtés. Köszönjük.

taki60 2012.03.31 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.90
Ilyen sűrűn látogatott hely ilyen ötletes rejtést kíván.Gratula!

 
arandria 2012.03.26 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Gyönyörű kilátás volt!

QandB 2012.03.25 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Anga 2012.03.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszi az ötletes rejtést! :)

Tomi&Móni 2012.03.21 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Tomi és Móni [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

police107 2012.03.19 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Útban hazafelé ide még beugrottam.Csend nyugalom a várban nyugodtan lehetett ládázni.
Köszönöm.

 
Hegymeg 2012.03.18 11:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.53
15 km-es sétánk első állomása. Szép a vár és ötletes a rejtés.
Zsófi, Balázs, Flóri, Tamás, Gyuri

-Mike- 2012.03.17 17:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Nagyon kellemes időben, (ráadásul hosszú hétvége van) hat ládás tekerés a környéken. A kegytemplomnál hagytam a kocsit, onnan vettem be a csúcsokat és a várat. Sokan sétáltak a szép időben!
A vár tetszett! Köszönöm a rejtést!

A torony
Kapufa
Zolibacsi 2012.03.17 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Megtaláltam. Ötletes. :)

kt013 2012.03.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Koszonjuk.

hp&kzs 2012.03.15 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

soundria 2012.03.11 15:18 - Megtaláltam
ok [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

kétbakancsos 2012.03.11 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
A GCWIZ-el kötöttük össze a várlátogatást, szemerkélő esőben. Köszönjük a rejtést!

Szemán 2012.03.10 14:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Köszönjük!

matheios 2012.03.10 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Nagyon szellemes rejtés, köszönjük!

hevike 2012.03.10 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kismaczu 2012.03.10 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Ügyes rejtés,szép vár.

JAck:66: 2012.03.10 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
468, megérett a meggy.

Gábor75 2012.03.05 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.66
ok:-) [wapon beküldött szöveg]
Pimpivel kerékpáron érkeztünk.
A logokat visszaolvasva könnyebb volt megtalálni a -szerintem- veszélyes helyen lévő rejtést. A vár és a panoráma nagyon tetszett.
Köszönöm a rejtést!

Pimpi69 2012.03.05 12:54 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

JÁDE family 2012.03.02 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. A toronyból pazar a kilátás, gyönyörű a panoráma!

Taki- 2012.02.25 14:26 - Megtaláltam
Zöld 20 vége felé sikerült felkeresni a várat, viszont mivel csoporttal voltam sietősre kellett fogni a körbenézést, így a láda se lett meg. Mellékelem a zöld 20-as részvételt igazoló papírokat, valamint pár saját képet, és a track logot, ezek alapján kérem a találat elfogadását.

Két másik ládát sikerült begyűjteni út közben.

Köszi!

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.03.17 12:11]

a torony oldala
track
Szöszke15 2012.02.25 13:40 - Megtaláltam
Segítségül a következőknek csak annyit, hogy "mágneses"!
Köszi!

tmolli 2012.02.25 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Tonnakilométer 2012.02.25 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
A Zöld 45 tt közben. Nem volt könnyű ráakadni, pedig kézenfekvő helyen van a láda.

halima 2012.02.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Zöld 45 teljesítménytúrán.
Nagyon ötletes :)

cav004 2012.02.05 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
ok

alexp 2012.01.29 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltuk.

Köszönöm a rejtést.

WAdam 2012.01.29 11:58 - Megtaláltam
megtaláltuk!!!

Guelue 2012.01.22 12:15 - Megtaláltam
Megvan!

nzsolt 2012.01.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Régebben már jártunk itt, de most a ládát is begyűjtöttük. A láda mérete kb. 8x8cm és nem 15x15-ös mint ahogy a leírásban szerepel.
Köszönjük a rejtést!

bzsoltie 2012.01.12 09:15 - Megtaláltam
megvan

 
Kapanyányimanók 2012.01.07 00:00 - Megtaláltam
A várban többször jártunk (közel lakunk), most ládakeresés miatt mentünk és ötletes a rejtés.

(:jannus:) 2012.01.03 09:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.92
Kicsit bosszantó volt bejárni az egész tornyot kétszer, de Pannnussnak hála meglett és az ötlet kárpótolt végül.

pannnus 2012.01.03 09:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltam (:jan:)-nal! Köszi!

V_Gabor 2012.01.02 13:03 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk! Mónika és Gábor (Android+g:hu, 60CSx) [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

GCSOLY_2012012125926.jpg 
zsugabubus 2011.12.31 00:00 - Nem találtam meg
A http://kirandulababa.turistautak.hu/ -ról tévedtünk ide. Jó kis túra volt a benzinkúttól a 3 éves lányomnak. Külön jó volt, hogy bár a várhoz érve már éhes volt, fáradt és fázott, én hamar vissza tudtam trappolni és kocsival eljönni a várhoz, így a hiszti is elmaradt.

(A többiek találták meg a ládát, amíg én a kocsihoz mentem, és ezek szerint rossz jelszót írtak fel. Nem akarom leírni a ládát, hogy hol volt, bár azzal bizonyítanám, hogy megtláltuk, csak elrontanám a többiek játékát...)

[Elutasította: Paleo.team, 2012.01.20 15:13]

eazs 2011.12.29 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Minden ottani srác tudja, hogy ott van egy geoláda, ez csak egy apró felfedezés. :)))

berkyék 2011.12.27 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
A régi logbookot találtuk meg, telefon alapján kérem a rejtőt fogadja el a megtalálást!

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.12.28 11:33]

Nyúl 2011.12.26 11:26 - Megtaláltam
Egy meglehetősen ramaty időben érkeztem a várhoz, és szerencsétlenségemre pont akkor érkezett oda egy mugli család. Na, mondtam magamnak, ezek is jobban tették volna, ha a kandalló mellett melegednek.
Mivel csak nem akartak kijönni a toronyból én is utánuk mentem, és valahogy rögtön ráéreztem a láda helyére. És sikeresen logoltam.

JOE Butcher 2011.12.21 09:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Barátaimmal egy kis hétvégi kirándulásra indultam. Bár hó nem volt, helyette iszonyatos hideggel indult a nap. A várat könnyen bevettük a falon átmászva, a láda is hamar meglett.

Köszi a rejtést!

columbo 2011.12.18 12:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Köszönjük!

 
Patty és a Fiúk 2011.12.11 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Jót sétáltunk a kissé borongós időben, még a közeli erdőben lovasokkal is találkoztunk. A rejtés nagyon ötletes, köszönjük.

kobcikrajci 2011.12.02 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.73
Ködös, hideg időben a vasútállomás felől. Szépen halad az állagmegóvás, bár most zárva volt a várkapu.

Vixen 2011.11.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
ok.

szadi&agi 2011.11.20 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
IC-vel. Kösz a rejtést!

J.Archer 2011.11.19 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon ötletes! [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

domazala 2011.11.16 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
kösz a rejtést!

jayvee 2011.11.12 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megvan, köszönjük!

Fürge Lajhárok 2011.11.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

EdeZ 2011.11.04 16:09 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

LTA 2011.11.02 09:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Mai túránk első állomása volt a vár. A láda könnyen meglett, viszont a jelszóval meggyűlt a bajom. Egyszerűen képtelen voltam kibetűzni az írás egy részét, és hiába próbáltam ki több verziót, egyik sem stimmel...:(

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.11.05 07:24]

ottgyuri 2011.11.01 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Megtaláltuk!

pocok0422 2011.11.01 13:11 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Krisz, Bogi, Vivi, Patrik.

vorost 2011.11.01 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [ ] [wapon beküldött szöveg]

zorro1997 2011.11.01 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

karalabee 2011.11.01 11:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
:]

JáBáJuMá 2011.11.01 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.21
Megtaláltuk, köszi

Csigabiiiga 2011.11.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Meglett a láda, de rengetegen voltak és elfelejtettem a jelszót felírni. A rejtekhely megőrzése volt a cél a többi kiránduló elől. Külön levélben esetleg pontos leírást tudok adni erről a kreatív megoldásról:) Ügyes!

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.12.08 19:21]

qtya 2011.10.31 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Köszönjük !

Szoke-Kiss 2011.10.31 11:15 - Megtaláltam
A toronyban igen magas volt a turista populáció. Egy negyed óráig fényképezkedtem, de sajnos a turisták száma nem csökkent, hanem nőtt ez idő alatt. Jobbnak láttam, ha a rejteket nem fedem fel, nehogy valaki illetéktelen ezt követően eltulajdonítsa, így maradt a jelszó nélküli. Kérem a rejtőt, hogy a képek alapján szíveskedjen jóváhagyni.

Pudvásnyújtozkodók 2011.10.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Szuper, köszönjük szépen!

lizzard és csapata 2011.10.30 09:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Zseniális ötlettel kivitelezett rejtés. Remélem az ásatások nem maradnak félbe. Aji be, köszi a rejtést.

Pogacsa1 2011.10.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Köszi a rejtést!

 
bazinga team 2011.10.16 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.79
megvan. köszönjük a rejtést. Zsuzsa, Zoli, gergő [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

norbimoncsi 2011.10.15 07:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Megtaláltuk! Kissé "fagyosan" indult a reggel, nagyon hideg volt mikor leszálltunk a vonatról, de mire felértünk kicsit átmelegedtünk. Még jó hogy ilyen magasan van a vár ... :-)

Egyszer már jártunk itt, akkor még a kapun kívül volt a láda rejtekhelye, és nem sikerült megtalálnunk. Most ügyesen meglett. A kilátás még mindig szuper! :-D

Köszi a rejtést!

 
LionElJonson 2011.10.10 15:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Megtaláltam!

krumplifej 2011.10.08 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.23
Szép környék.

alecar 2011.10.02 16:45 - Egyéb
Legutóbb télen csak a kicsi lányommal voltam itt, most elhoztam a nagyot is és most a láda is megkerült. Köszi!

DBell 2011.10.02 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
megvan

pahe 2011.10.01 17:48 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük.

IBálint 2011.10.01 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Kellemes, szép hely, a kút nekem nagyon tetszett. A jelszó megfejtésében édesapám segített.

imre.j 2011.10.01 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Hát nem semmi jelszót sikerült kitalálni, és elég sajátos kézírással leírni, az biztos! De még ez sem akadályozott meg a vár és az ott lévő fiatalok lovagi küzdelmének élvezetében. Kitűnő rejtés, gratulálok.
Mivel grKittyvel közösen kerestük és találtuk meg, ezért elárulom neki a jelszót.

grKitty 2011.10.01 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.38
Még egy kardvívó versenyt is nézhettünk!
Érdekesség a vár, köszönjük a rejtést.
Lefényképeztem a jelszót, de nem sikerül megfejtenem:(
A rejtő megtanult írni, én meg tanuljak meg olvasni:)

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.10.16 16:56]

psvekker 2011.09.25 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Közös barangolás barátokkal szuper időben,köszi.

Jack Pot 2011.09.25 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Nagyon kellemes baráti társasággal a GC-WIZ felől, tömegközlekedéssel Hidegkút felől közelítettük meg a ládát. Bár már egyszer végigjöttünk itt, most újra végig sétáltunk a Paprika patak mellett. Ettünk egy jót a májusfánál, aztán tovább a várig. Tényleg nagyon kellemes a hely, az idevezető út pedig egyenesen pazar. Ezúttal benéztünk a Paprika üregbe is. Valószínűleg ez is egy piktortégla üreg de nem mentünk be túl mélyen. A vár már messziről látszik. Nem túl nagy de szép és kellemes. A kút vize tiszta éa hűs. Ültünk ott vagy egy órát. A vártól lesétáltunk Solymár vasútállomásig és vonattal mentünk vissza a Nyugati pályaudvarra. A rejtés nagyon jó, bár a gyerekek beszaladgálták az egész tornyot mielőtt meglett. Tökéletes nap volt, köszönjük a rejtést.

zengoe 2011.09.25 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

BeeAT 2011.09.25 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Bárcsak minden várat hasonlóképpen felépítenének...

tfoldi 2011.09.24 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

mikkamakka81 2011.09.24 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Köszi a rejtést! Minden szót külön, egyben beírtam a jelszó helyére többször is, de nem fogadja el egyiket sem. :(

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.10.23 21:15]

bfabry 2011.09.23 17:53 - Megtaláltam
Többször jártam már itt, jó kis hely.

kectam 2011.09.21 11:40 - Megtaláltam
Rock Joe3 kollégámmal a környéken volt dolgunk, így tettünk ide egy laza kirándulást. A vár elhagyatottnak tűnt, sehol egy lélek, persze a nagykapu zárva volt, így a művészbejárón át jutottunk be a várba. A láda hamar meglett, a gyors logolás után egy rövid sétát tettünk a kihaltnak látszó várban.
A ládában csak a logbook van. Köszönöm, hogy elhoztál ide.

tamas.baksa.hu 2011.09.17 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]
UPDATE: travel coint továbbvittem

kovjutka 2011.09.17 11:45 - Megtaláltam
A solymári várról sem hallottam addig, míg nem kezdtünk helyet keresni a geocoin-nak. Motoros majdnem drive in.

Lancelo-T 2011.09.17 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Szeptemberi nyárban, kis kirándulás keretében. Megtekintésre méltó hely. 'Templar' ügynök útra bocsájtva.

viskyg 2011.09.11 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
Köszönjük, megtaláltuk... Bár sokszor jártunk már Solymáron, nem tudtunk a műemlékről! Érdemes ellátogatni!

Paleo.team 2011.09.09 12:00 - Egyéb
Ládakarbantartás:

Új láda, új logbook, új jelszó hála "BlackElders" kolléga áldásos tevékenységének!

Nos, folytatódjék a játék!

Sok sikert, eredményes ládavadászatot mindenkinek!

PS:

A ládika mellett egy újságpapírba csomagolt TB-t találtam, ami még be sem volt jelentve ebbe a ládába szeptember 04-óta, amúgy pedig bele sem fért volna...

Ejnye-bejnye!!!!

Most szerencsére jól sült el a dolog, de hasonló felelőtlenség, tudatlanság, hozzá nem értés miatt tűnik el sok-sok érme/TB kis hazánkban, ezzel pedig rossz hírünket keltjük a széles világban!
Mindenesetre elgondolkodtató a dolog!

bárányok 2011.09.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.40
"Kis" utazóügynökkel gazdagítottuk a láda környezetét.

SirAndrew 2011.09.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
A láda méret-leírása megtévesztő: sokkal kisebb lábát kell keresni

DonRazzino 2011.09.01 10:11 - Egyéb
Gyalogos kupa: 10.8 km

Ed kesser 2011.08.25 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.16
Aznapi első

urva meleg volt
sztoth71 2011.08.23 15:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszönöm a rejtést!
A kért feladat nem fejeződött be a beállított időn belül.

A kiszolgáló túlterhelésének megelőzése érdekében a feladat leállt, mert a feldolgozási idő túllépte a beállított időkorlátot (jelen esetben 30 másodpercet), ezért látod ezt a hibaüzenetet. Kérjük, hogy ne próbálgasd újra meg újra, mert valószínűleg ismét ugyanezt a hibaüzenetet fogod viszontlátni. Kérjük, hogy írj a fórumba, hogy hol, mit szerettél volna lekérni, megpróbáljuk megoldani a problémát.