geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
1759. Szécsény (GCSZEC)
A Forgách kastély
A Forgách kastély
A ferences kolostor és templom
A ferences kolostor és templom
A ferde Tűztorony
A ferde Tűztorony
Novohrad - Nógrád Geopark
Novohrad - Nógrád Geopark
A kastély és a kolostor a Várkertből
A kastély és a kolostor a Várkertből
Az evangélikus templom
Az evangélikus templom
Bástyák
Bástyák
A kastély
A kastély
A kolostor és a templom
A kolostor és a templom
Szécsény várának falmaradványai
Szécsény várának falmaradványai
Várkert
Várkert
Kastély a Várkertből
Kastély a Várkertből
Szécsényi képek
Szécsényi képek

Szélesség N 48° 5,057'
Hosszúság E 19° 31,189'
Magasság: 141 m
Megye/ország: Nógrád
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2007.08.04 16:00
Megjelenés időpontja: 2007.08.09 19:50
Utolsó lényeges változás: 2018.04.01 22:43
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+2V)
Elrejtők: gonit, Ibolya
Felhasználó: CsKaroly
Nehézség / Terep: 1.5 / 2.0
Úthossz a kiindulóponttól: 600 m
Megtalálások száma: 490 + 5 sikertelen + 8 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.8 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


WAP: 3 állomásos multi Szécsény történelmi városmagjában.
1. Ferences templom és kolostor: (virtuális) a templom falán lévő domborműn szereplő személy keresztneve (5 betű)
2. Forgách kastély és a Várkert: A láda a híd alatt található, a szűkebb résnél keresd.
3. A ferde Tűztorony: (virtuális) a nagy emléktáblán szereplő utolsó hősi áldozat keresztneve (5 betű)

A ládába TravelBug helyezhető.


Nógrád megye talán legszebb műemlékegyüttese Szécsény történelmi városmagja. Kis területen található itt kastély, vár és városfalmaradvány, 700 éves alapokra épült kolostor, barokk és eklektikus stílusú épületek, várkert, valamint, ha ferde tornyot szeretnél látni nem kell Pisaba utaznod, mivel a város tűztornya is meg van dőlve, bár nem annyira, mint olasz rokona.
Nem mellesleg nevezetes történelmi színhely is a város, mivel 1705-ben az itt rendezett országgyűlésen választották II. Rákóczi Ferencet vezérlő fejedelemmé.

Rejtekhelyek:
1. Ferences templom és kolostor: a jelszó a templom falán lévő domborműn szereplő személy keresztneve (5 betű). Kivülről is jól olvasható a szöveg, ha nem találnád nyitva a kolostor kapuját.  N 48° 4,922' E 19° 31,071' 194 m [GCSZEC-1]

2. Forgách kastély és a Várkert: A Várkert egész nap szabadon látogatható. Bejárata itt található:  N 48° 5,007' E 19° 31,212' 174 m [GCSZEC+Park]. Innen rövid séta a ládáig:
 N 48° 5,057' E 19° 31,189' 141 m [GCSZEC-2]
A láda eltűnése esetén alternatív jelszó:
 N 48° 5,039' E 19° 31,219' 141 m [GCSZEC+Alternatív]
A második pad alján keresd, csak a 2. pont jelszórészlete.

3. A ferde Tűztorony: a jelszó harmadik része a nagy emléktáblán szereplő utolsó hősi áldozat keresztneve (5 betű). Az emléktábla a torony északi oldalán található.  N 48° 4,896' E 19° 31,306' 177 m [GCSZEC-3]

Megközelítés:
Mivel a felkeresendő pontok nem esnek távol egymástól, ezért célszerű az autót leparkolni és gyalog bejárni a 3 ládát. Tényleg ne menj autóval, mert az egyirányú, a zsák- és a sétálóutcákban való autós bolyongás alatt simán bejárod a nem túl nagy történelmi városmagot.
Ingyenes parkoló itt:  N 48° 4,810' E 19° 31,206' 158 m [GCSZEC+Parkoló]
A ládák felkeresése tetszőleges sorrendben történhet, de a jelszó megadásánál ügyelj a sorrendre. A Tűztornyot a patika felől közelítsd, onnan látható a legjobban a dőlése.

Szécsény története:
A helység első említése 1219-ből való. Károly Róbert Szécsényt 1334-ben várossá nyilvánította, valamint kiváltságokkal ruházta fel. Ebben az oklevélben Szécsényi Tamás erdélyi vajda engedélyt kapott, hogy a várost falakkal vegye körül, tornyokkal, bástyákkal, védművekkel erősítse meg. Feltehetően már ekkor felépült egy várkastély, bár írásos említése először csak XV. századi iratokból ismert. A ferences kolostor és templom építésére a pápa 1332-ben adott engedélyt.
A szécsényi várkastélyban írták alá 1441-ben a husziták vezetőjével a fegyverszüneti egyezményt. Szécsény első törtök megszállása 1552-től 1593-ig tartott. A megszállók megerősítették a várost, és a szandzsák székhelyévé tették, ahová 134 község tartozott. A magyar seregek 1593 végén foglalták vissza először Szécsényt. Egy újabb török hadjárat alkalmával 1663-ban a vár védői harc nélkül feladták a várat, sőt fel is gyújtották azt, így az ismét török kézre került, a kolostorból pedig dzsámi lett. A törökök a templom szentélyének déli falának közepe táján mélyítették be a Mekka felé néző imafülkét, mely Magyarország legészakibb török építészeti emlékként ma is látható.
A várat végül 1683-ban Sobieski János lengyel király szabadította fel. A ferencesek 1688-ban tértek vissza a város romjai közé, kolostorukat és a templomot újjáépítették.
A város ezután gyakorlatilag mező- ás vásárvárosként funkcionált. Szécsény fejlődése az 1800-as évek végén lelassult, majd a Trianoni békeszerződés következményekén határvárossá vált, így az igazán fontos vásárvárosi funkciója megszűnt, mivel a helyi vásárok látogatóinak a felét elvesztette.

A Szécsényi Országgyűlés:
II. Rákóczi Ferenc úgy tervezte, hogy az országgyűlést Rákos mezejére hívja össze. A császári csapatok parancsnoka azt a parancsot kapta, hogy akadályozza meg Rákóczi Pest határába tervezett országgyűlésének megtartását. Így az eredeti tervet megváltoztatva II. Rákóczi Ferenc Szécsénybe hívta össze az országgyűlést, amely szeptember 12-től október 3-ig tartott. A történelmi jelentőségű összejövetelen 6 püspök, 36 főúr, valamint 25 megye és szinte valamennyi város követei részt vettek.
A várostól északra elterülő Borjúpást réten állították fel az "ország sátrát", amelyben lezajlott a tanácskozás. Az országgyűlés feladata volt az ország függetlenségének kimondása, az állami irányítás erősítése, a jobbágykérdés rendezése, a hadsereg belső rendjének szabályozása és a vallási ügyek rendezése.
Szeptember 18-án II. Rákóczi Ferencet itt választották vezérlő fejedelemmé.

Látnivalók:
Forgách kastély:
A barokk kastélyt 1760 körül a Forgách család építette, a középkori belső vár alapjaira. A középrizalit és a díszkerítés a XIX. század során épült. Földszintje boltozott, az emelet síkmennyezettel készült. A díszudvart lezáró mellékszárnyak közül ma már csak a kelti árkádos épület áll. 1973-tól közgyűjteményi funkciót lát el. A XIX. századi neves politikus, régész és természettudós Kubinyi Ferenc nevét viselő múzeum Nógrád megye régészeti, történeti emlékeit gyűjti. A kastély 2005-ös teljes felújítása után teljesen megújult kiállításokkal várja látogatóit.
Érdemes bemenni, mert nagyon szépen van felújítva és a kiállítások is érdekesek.
Kiállításai:
- Fejezetek Nógrád megye újkőkorából: urnasír rekonstrukció
- Vártörténeti kiállítás: Nógrád megye várai
- II. Rákóczi Ferenc és Nógrád megye: Rákóczi és az országgyűlés
- Kastély női lakosztálya: korabeli berendezések
Nyitva tartás: Kedd - vasárnap: 10.00 - 16.00 (hétfő szünnap). Belépődíj: diák 1000 Ft, felnőtt 2000 Ft, nyugdíjas 1000 Ft
 N 48° 4,972' E 19° 31,149' 178 m [GCSZEC+Múzeum] A feltüntetett árak tartalmazzák a minden óra 30. perckor induló tárlatvezetések árát is.

Szécsény vára és a városfal:
A Forgách kastély helyén állt egykor a vár magját képező külső tornyos gótikus várkastély. A várfalat vizesárok védte, melynek peremén palánkmű futott körbe, a várkastélyhoz híd vezetett.
A vár az Ipoly kiemelkedő teraszán áll, mely észak felé meredek letörésű, dél felé síkságban folytatódik.
A külsőtornyos városfal mintegy 180 x 300 méteres, megközelítően téglalap alakú területet fog körül. Magját a Forgách kastély környékén lévő belső vár (várkastély) csekély maradványai képezik. A városfalak hossza a bástyákkal együtt 880-900 méter, ebből 620 méter szabadon vagy beépítve ma is áll. Az erődrendszer falainak 70 %-a látható ma. Egy XVIII. századi térkép kilenc bástyát ábrázol, ebből 3 bástya ma is látható, mindhárom alakja eltérő:
A körbástya:
A kétszintes, kör alakú kúpos tetejű torony a XV. század végén, a XVI. század elején készült. A XVIII. században börtönnek használták, majd kórházat rendezetek be benne. Ettől délre látható a városfal legnagyobb egységként megmaradt maradványa.
Az észak-nyugati saroktorony:
A XIX. század elején kerti lakká és kilátóvá alakították, majd evangélikus templomnak rendezték be. Az egyemeletes, kör alaprajzú építmény déli részét magas, egyenes vonalú homlokzat alkotja. Eredetileg rondella volt, később azonban a hiányzó negyedívet beépítették a homlokzattal. Ekkor készült az emeletráépítés is, ezáltal a középkori bástyafalon körbefutó terasz alakult ki.
A szögletes torony:
1946-ig épségben állt, ekkor tulajdonosa eladta a torony kőanyagát, melyet utak építésénél használtak fel. Falai ma 3 méter magasságig állnak. A szögletes toronytól kelet felé, a városfal mentén találhatóak a XIV. századi plébániatemplom falmaradványai, és a benne emelt szabadtéri oltár.
A vár romjai szabadon látogathatók.
 N 48° 4,941' E 19° 31,261' 181 m [GCSZEC+Scenic Area]

A ferences templom és kolostor:
A rend szokásainak megfelelően a település délnyugati sarkába, közvetlenül a városfal mellé települtek.
A templomot az Árpád-kori plébániatemplom helyére az 1300-as években kezdték el építeni. A XV. században a szinte folyamatos építkezések során bővült. A török hódoltság során a kolostor gazdátlanná vált. Az 1715-ös nagy tűzvészben leégett, az ezt követő barokk átépítés, a szentély újraboltozása 1733-ben fejeződött be. A templom tornya az északi oldalon, a szentély és a hajó kapcsolódásánál áll. A barokk toronysisak alatt óra és órapárkány van. A templom nyugati főhomlokzatán nyílik a főbejárat. A templomhajóban barokk oltárok láthatók, berendezéséből a Szent Ferenc (1755), a Szent Antal (1737) mellékoltárok és a szószék (1741) jelentős alkotás. Az együttes legnagyobb építészeti értékét a gótikus sekrestye és oratórium képezi. A sekrestye középpontjában nyolcszöges pillér tartja a kőbordás csillagboltozatot. Az igényes faragások és a jó térhatás a XIV. századi magyar építészet legjelentősebb és legszebb alkotásai közé emelik a sekrestyét.
Ferences kolostor:
A négyzet alaprajzú, egyemeletes, belső udvaros kolostor a ferences templom északi oldalához csatlakozik. A keleti szárnya egybeépült a templom sekrestyéjével.
A Rákóczi-terem:
A sekrestye felett található az ún. Rákóczi-terem. A hagyomány szerint ebben a teremben aludt az 1705-ös országgyűlés során II. Rákóczi Ferenc, akinek gyermekkori nevelője volt akkor a kolostor házfőnöke.
Idegenvezetés: keddtől szombatig 10, 11, 13, 14, 15 órakor van.
Bejelentkezés: Ferences Kolostor - 3170 Szécsény, Haynald u. 9. +36-32-370-880 - szecseny@ofm.hu

Bejárat itt: N 48° 4,917' E 19° 31,077' 183 m [GCSZEC+Church]

Tűztorony:
A barokk stílusú négyzet alaprajzú torony a XVIII. században épült a Tűzőrség számára.
A II. Világháború során a toronytól 80 méterre bomba robbant, sokan ennek tulajdonították az építmény elferdülését. 1968-73 között kutatók állapították meg, hogy a torony észak-kelet felé 32,5 centiméterre elhajlik, valószínűleg a talaj egy agyagrétegének megcsúszása miatt, szemmel láthatóan észak felé dől. Ez a mozgás a mai napig érzékelhető, évente néhány milliméter a dőlés. 2004-ben a Tűztorony története és tűzoltó-kiállítás nyílt meg az épületben.
Nyitva tartás: Kedd-vasárnap 9-17 óráig (hétfőn zárva) Bejelentkezés a Tourinform Irodában. Belépés: felnőtt 400 Ft, diák: 200 Ft

Szentháromság szobor:
A pestisjárvány megszűnésének emlékére állíttatták a XVIII. században a karcsú oszlopra helyezett műemlék-jellegű szobrot.

A patika:
A Szentháromság szobor mögötti XVIII. század elején épült, barokk műemlék-jellegű épületben működik Nógrád legrégibb gyógyszertára.
 N 48° 5,010' E 19° 31,295' 170 m [GCSZEC+Pharmacy]

Várkert:
A kastély aljában található a nagy kiterjedésű gondozott, angol stílusban épült tájképi park. A gyönyörű fekvésű kert helyileg védett természeti érték. Az egykori várbástya mint kerti pihenőház volt használatos, közelében műbarlang épült. Benne az odavezetett víz cseppkőszerűen kialakított sziklákon zúdult alá. A műbarlang somoskőújfalui bazaltömlés köveiből épült.
A parkból felejthetetlen látványt nyújt a csillogó víztükör fölött megjelenő kastély és bástyák, háttérben templomok tornyainak látványa.
Szabadon látogatható.


További információk:
szecseny.hu
A város műemlékei
A ferences kolostor és templom
Szécsény térképe
Szécsény vára

Kellemes időtöltést kívánunk Szécsényben!

Ládatörténet:

2009. 07. 05. A láda újra kereshető. Az elektromos szekrény hátán lévő jelszót megszüntettem. A qtatom jóvoltából elhelyezett üdítős palackban lévő jelszórészlet, továbbra is megtalálható a korábbi láda helyén. Az új láda 1-2 méterrel került lejjebb a régebbi rejtés helyétől.

2016.05.15. Köszönjük az eddigi munkát gonitnak. A láda új helyen várja az ide látogatókat.

2017.05.14. A láda sajnos nagyon sokadjára is eltűnt, pedig már a park minden részén volt rejtve. Újragondolásig az alternatív jelszóval logolható, az a helyén van.
2018.04.01. A láda a helyén.
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (317 db): környezet: 4.62 rejtés: 4.16 web: 4.67 átlag: 4.48

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


csaszarorsi 2019.06.15 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lilah&Lackó 2019.06.08 14:07 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Lilah&Lackó

Göde 2019.05.15 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.0]
Többször jártam már itt, de ilyen szemmel még nem! Jó volt!

Remete 2019.04.25 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
A dobozt nem találtuk, csak pótjelszó van meg. A városszép érdemes volt megnézni.
Köszönöm a rejtést.

Soma00 2019.04.05 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Köszönöm a rejtést!

GCSZEC_1GCSZEC_2
Zsofka_Tom 2019.04.01 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jupiter 2019.03.31 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Solt 2019.03.15 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyon szép és érdekes helyeket végig járva játszhattunk. Köszönjük. [Geoládák v2.2.5]

Csabiq 2019.03.11 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Gyermekkorom szépséges városkája és helyszínei! Csodálatos volt! [Geoládák v2.2.5]

F 2019.03.02 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Patent&Lord 2019.01.29 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! :)

pelaco 2018.12.02 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Csodaszép hely, a láda nélkül sosem jöttünk volna ide. [g:hu 1.6.0]

Katalinkn 2018.11.20 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Az elsö ládám amit mehtaláltam :)
Egyértelmü leírás [g:hu 1.6.0]

Fringilla és Kuglóf 2018.11.13 13:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Köszönjük a rejtést!

guppik 2018.11.11 13:00 - Megtaláltam
Egy kellemes sétával végigjártam a pontokat, köszönöm!

gores 2018.11.10 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megtaláltuk, köszönjük.

CsKaroly 2018.11.04 15:20 - Egyéb
Először hitetlenkedve olvastuk, hogy a láda nincs meg, ugyanis volt már egyszer ilyen, és akkor kiérkezve azt tapasztaltuk, hogy a láda mégiscsak a helyén van. Sajnos most nem ez volt a helyzet, a láda valóban eltűnt. Kihelyeztünk egy újat, keressétek bátran, de ügyeljetek a gondos visszarejtésre.

btomka 2018.11.02 15:25 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk. :( De jót sétáltunk a városban. [Geoládák v2.2.5]

BorsósEde 2018.11.01 12:08 - Egyéb
Elvittek a ladat ???? [Geoládák v2.2.5]

vajasfok 2018.10.29 15:21 - Megtaláltam
A parkban nem találtam meg a ládát, így csak pótjelszóval lett meg.

csomix 2018.10.29 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük. Sajnos nekünk is csak a pót jelszóval sikerült megfejteni. A ládát hiába kerestük nem találtuk a helyén.

Gyombi 2018.10.28 13:50 - Megtaláltam
Hazafelé családi séta, egészen az első átázott ruhadarabig. Köszönjük!

GYEZegzug 2018.10.27 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.37
Nincs a helyén a láda, tartalékkal. Köszi szépen a lehetőséget.

Wilka74 2018.10.26 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VaVi 2018.10.23 14:57 - Megtaláltam
köszi :)

Csongi10 2018.10.22 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

teacher 2018.10.22 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

cosinus0 2018.09.29 14:15 - Megtaláltam
Ok, meglett, de csak pótjelszóval, a ládát nem találtuk. Szép kis város! Köszi a rejtést!

20180929_13362520180929_135828
20180929_142408 
Hooch-Csi&Vi 2018.09.29 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Hooch-Flo&Csi&Vi [g:hu 1.5.4]

somga 2018.09.15 16:15 - Megtaláltam
Kéktúrából hazafelé menet volt még időnk megnézni a városkát. Éppen a városi napok rendezvényeinek kellős közepén találtuk magunkat. A híd alatt nem találtunk ládikót, pedig nagyon kerestük, lehet, hogy nem eléggé. Így maradt az alternatív megoldás. A park egyébként nagyon rendezett, és az egész város nagyon tetszett. Köszönjük.

 
kismaczu 2018.08.26 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Esőnap lett a mai programból,kirándulás helyett városi láda.Köszi a rejtést,egy gyönyörű kisvárost ismertünk meg.

 
Halász család 2018.08.19 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

rozsabogar 2018.07.26 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megvan

vetele 2018.07.22 15:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Szép környék, gondozott park.

nimka 2018.07.13 18:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.74
Nógrádsipekről kéktúrázásról hazafelé menet. kár, hogy csak "végigfutni" tudtam a városon, hogy elérjem az utolsó vonatot

kétbakancsos 2018.07.05 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.94
Meteor Találkozó alkalmából a környék ládáit gyűjtögettük. Köszönjük a rejtést!

Ferences templom
MoZ 2018.07.02 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

kaldigeza 2018.06.20 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Jelentem, a tornyot vissza állítottuk! Köszönöm a rejtést!

Bori2006 2018.06.20 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Köszönöm a rejtést!

pankelló 2018.06.20 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Köszönöm a rejtést!

Kogerj 2018.06.20 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Köszönöm a lehetőséget.

szalaij 2018.06.20 09:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Ténia 2018.06.09 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Balázs1984 2018.06.07 11:12 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.
:-)

kami1 2018.06.07 11:10 - Megtaláltam
,bővebben később

ollo 2018.05.21 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Köszönöm a rejtést.

Doghun06 2018.05.20 21:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Éjszakai keresőknek fejlámpát ajánlok (Nekünk nem volt) =D

MargJan 2018.05.20 21:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Éjszakai keresés, mivel a ládázást vacsora utánra időzítettük.
Aki ugyancsak a sötétedés utáni órákat választja "vadászatra", annak erősen javasolt világítóeszköz vitele, mivel a kastély parkja nincs kivilágítva (ottjártunkkor teljes sötétség honolt). Igaz, a fenti körülmény és a telefon zseblámpa funkciója, még izgalmasabbá tette a ládázást. A kastélynak viszont hibátlan a kivilágítása, látványos és szép.

4D1Z 2018.05.19 10:00 - Megtaláltam
Nyaralásunk második ládája. A tűztoronyba fel is lehet menni, érdekes, hogy lejt a padló. Köszi a rejtést!

Zsolt19880220 2018.05.06 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Pocka 2018.04.30 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon hangulatos Szécsény történelmi városrésze. [Geoládák v2.2.3]

htour 2018.04.28 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk

alcala76 2018.03.30 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Nagyon szép a belvárosi rész, és a múzeumot is érdemes megnézni!

A2M 2018.03.29 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam.Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

caffeldorado 2018.03.15 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Igazán szép kisváros ez a Szécsény, jártunk már itt korábban, de körbe soha nem sétáltuk. Köszönjük, hogy megmutattad a helyet!
Hosszú hétvégés északi ládatúra (és gyerekek nélküli kikapcsolódás) első találata.

PardiAndi 2017.11.04 16:00 - Megtaláltam
Szép időben dzoli1-gyel.

kopepe 2017.10.28 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Köszi a rejtést!

DSCN2341DSCN2344x
DSCN2347DSCN2350
westmark 2017.10.21 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

igelkott 2017.10.07 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.54
Nógrádi hétvége első találata.

DSC_0378DSC_0382
FreEve 2017.09.27 13:21 - Megtaláltam
A ferde torony miatt már régóta szerettem volna ide ellátogatni, köszönöm, hogy az egész várost megmutattad, nagyon tetszett! Csak annyi kiegészítés, hogy a multi fenn van a geocaching. com- on is! :)

GBoys 2017.09.27 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

Bogi és Bálint 2017.09.22 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pazuzu 2017.09.16 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.72
Nagyszabású mulatságot rendeztek a kastélyudvarban, hatalmas élet van ebben a kicsi városkában. A park a város méretéhez nagyon impozáns, szerencsés város.

I s t i & E n i 2017.09.10 14:00 - Megtaláltam
-

kun.istvan82 2017.08.29 17:16 - Megtaláltam
Családi találat.. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mravikek 2017.08.29 14:20 - Megtaláltam
Meglelve eme remek rejtek! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ravaka04 2017.08.29 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szaatt 2017.08.27 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Domos 2017.08.19 17:55 - Megtaláltam
Köszi!

Zsolt és Ricsi 2017.08.09 19:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Cicki 2017.08.06 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Köszi a rejtést!

joove 2017.08.06 11:44 - Megtaláltam
Biciklis vándortúra keretében.

Vironia 2017.07.27 11:25 - Megtaláltam
Salgótarján környéki nyaralásos ládázás Cipollinóval! Eljöttünk, szétnéztünk, tetszett a város. Köszi a rejtést!!

IMG_6414IMG_6419
IMG_6420IMG_6421
cipollino 2017.07.27 11:25 - Megtaláltam
Rátaláltunk. Köszi.

foximaxi 2017.07.26 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Esőben.

anettx 2017.07.22 15:21 - Megtaláltam
TFTC!
Itt zárult a kétnapos Salgótarján környéki kirándulás rengeteg sok, szép, klassz helyen.
Tetszetős város, ami most teljesen kihalt volt.
Fura a jelszó és nem a hossza miatt.
A tűztoronynál lévő cukrászda kötelező eleme a városnézésnek.

gcszec-IMG_2642 
balumaci 2017.07.22 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.69
Köszönjük az élményt.

mangogyuri 2017.07.22 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük!

Szeremi 2017.07.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Kösz a rejtést!

EmesESE 2017.07.16 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget ... [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2017.06.24 13:52 - Megtaláltam
Már nagyon megzakkantan a melegtől...

dudokék 2017.06.05 15:40 - Megtaláltam
Sajnos a Lada nem volt a helyen.

Szélvész 2017.05.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Köszönjük a rejtést

Verka87 2017.05.14 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

adyca 2017.05.14 18:09 - Megtaláltam
Megvan!

fa-peti 2017.05.13 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zugi 2017.04.29 20:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.67
Május 1-i hosszú hétvégén Ipolytarnóc és környékét céloztuk meg, és végül Szécsényben találtunk szállást. Nem bántuk meg, aranyos kis város, és ha már itt volt a bázisunk a környék kirándulásaihoz, természetes, hogy ezt a ládát is levadásztuk. Könnyen ment, egyedül a kastély alatti parkban nem volt meg a láda, hanem csak a pótjelszó. Jó volt ez a séta, szép minden része. A végén a templom előtt pedig még egy lánykérésbe is beleszaladtunk:)

20170429_172959_resize20170429_173028_resize
20170429_173036_resize20170429_191822_resize
20170429_192018_resize20170429_192158(0)_resize
20170429_192659_resize20170429_194507_resize
20170429_200538_resize20170429_201432_resize
kópé1993 2017.04.29 16:46 - Megtaláltam
Nógrádi ládázás Pliptai-val és Liondaddy-val! Köszi a rejtést!

P4290136P4290134
P4290135 
LionDaddy 2017.04.29 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.36
Cserháti geotúra Kópé1993-mal és pliptaival.

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

20170429_16312620170429_163720
20170429_16392820170429_163945
20170429_164653 
lakkanto 2017.04.05 19:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon szép volt a város.

kupec 2017.03.17 17:35 - Megtaláltam
Hangulatos kisváros, jó rejtésekkel, amit szerencsére a rejtő nem bonyolított agyon.

Ákos68 2017.03.17 12:02 - Megtaláltam
A kastély és park nagyon szép.A láda nem volt a híd alatt a pad alatt az alternatív jelszó a helyén volt

Stn72 2017.03.14 13:20 - Megtaláltam
+van! Évek során apránként...

tarsolyos 2017.03.11 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.01
Köszönöm!

P1260698P1260700
P1260707P1260708
Liberty 2017.03.07 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
9/8. Palócföldi ládatúra.

Szép város Szécsény sok-sok érdekes látnivalóval. Gyönyörű a kastély és a kastélypark a tóval. Különleges látvány a ferde tűztorony. Köszönet a rejtésért.

stmester 2017.03.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Nagyon szép városban sétáltunk, köszönöm a lehetőséget.

 
pihe 2017.02.25 11:22 - Megtaláltam
Headshot! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Monyók 2017.01.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.70
Köszönöm

molka 2016.12.28 15:00 - Megtaláltam
Köszi!

imageimage
imageimage
imageimage
imageimage
DSS 2016.12.04 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Megtaláltam, köszi a rejtést! :) Szép város, a kastély és a park különösen tetszett. :)

katika 2016.12.03 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

BT_pro 2016.11.05 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
megtaláltuk köszönjük! jó kis séta , érdemes volt megmutatni ezt a várost!

rotty 2016.11.04 14:15 - Megtaláltam
Sok szép része van a városkának.

Jucci 2016.10.21 11:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltuk. Kicsit esős időben is kellemes séta, csodás őszi színek. Köszönjük a rejtést!

image 
ésKata 2016.09.30 18:00 - Megtaláltam
Megleltem! Palóc bringatúra Szécsény központtal.

Zergi 2016.09.30 18:00 - Megtaláltam
Fogtam! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

IMG_5421IMG_5422
IMG_5423IMG_5424
IMG_5425IMG_5426
IMG_5428IMG_5430
IMG_5431IMG_5432
IMG_5433IMG_5434
IMG_5435IMG_5436
IMG_5437IMG_5438
IMG_5439IMG_5440
IMG_5441IMG_5442
IMG_5443IMG_5444
IMG_5445IMG_5447
IMG_5448IMG_5449
IMG_5450IMG_5451
IMG_5452IMG_5453
IMG_5454IMG_5457
KataJani 2016.09.29 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Pontok: 3. 12:10, 1. 14:35, 2. 14:50.

aztakutyafáját 2016.08.23 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

breimanne 2016.08.20 12:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Jud72 2016.08.14 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Gabó és Zoli 2016.08.06 18:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Joanne 2016.07.29 15:49 - Megtaláltam
Levél ment a rejtőnek, mert valamelyik jelszórészltet benézhettem. Remélem, hamarosan mosolyogni fog a pont.

[Jóváhagyta: CsKaroly, 2016.07.30 19:11]

pefoldes 2016.07.23 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

JöMö 2016.07.22 11:44 - Megtaláltam
:-)

kitikatika 2016.07.08 13:07 - Megtaláltam
Köszönjük!

CsKriszti 2016.07.03 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

AtiGabi 2016.06.19 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Köszönjük.

sanca 2016.06.19 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Köszönjük a rejtést.
Sanca

perdix 2016.06.18 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Meglelve. Köszi a rejtést!
A ládát én sem találtam,így segített a rejtő,köszi.

Lupus21 2016.06.17 19:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Kedves város, szuper multi. A ládát viszont nem találtuk. Az alternatív segített.

ystray 2016.06.11 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

NEM 2016.06.01 12:13 - Megtaláltam
ok.!

ogrun611 2015.09.23 00:00 - Megtaláltam
A város gyönyörű.Sajnos a középső ládát vagy 10 percig kerestem,de csak egy halom téglarakást és szemetet találtam csak,mindenhol hangyákkal.Egész keresés alatt vadul ugatott egy kutya a fenti kerítésnél.Nem valami kellemessé téve az egész akciót.Sajnos a hiányzó középső jelszó nélkül lógó orral kellett eljönnöm.Sokkal szebb és jobb helyeket láttam a ládának mint ott!!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.11.01 11:26]

 
ottgyuri 2015.09.19 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.60
Megtaláltuk!

znasz 2015.09.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.89
Sajnos a láda nem volt a helyén. Kérem a rejtőt, hogy a képek alapján fogadja el megtalálásunkat. Szécsény nagyon szép kisváros. Köszi a rejtést.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.10.22 12:27]

 
nmaria 2015.09.15 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

kobcikrajci 2015.08.22 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.44
Szécsény környéki bicajos ide-oda. Bár a láda státusza beteg, a jelszórészletek virtuális formában mindenütt megtalálhatóak. Így hát nekivágtam érzésből, először a Várkertbe vitt a nyíl. A bozótot és a métereket nézve a barlangoktól felsétáltam az udvarba, és az északnyugati torony mellett próbáltam célhoz érni, itt viszont zárva a kiskapu. Így vissza kellett mennem a "földszintre", ahonnan meredek és bozótos rész visz a régi láda helyéhez, ami most pótjelszó téglán. Nem értem, hogy tűnhetett el ilyen mostoha helyről bármi is. :( A másik két részlet könnyen elérhető!
Gyönyörű a régi városközpont, a falakat nézve könnyen elképzelhető a korabeli vár, amelybe újabb kori lakóházakat is felhúztak! A szögletes torony is új ruhát kapott! Jól esett a késői tízórai a korona mellett ücsörögve. :)
Milyen kár, hogy a cache gazdátlan.

StiviG 2015.06.21 11:25 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2015.06.21 11:25 - Megtaláltam
Esküvőre voltunk hivatalosak a városba, s már az előző nap többször elmentem minden pont mellett, s a kastély környékén mára különösenjól mozogtam.
Reggeli után, kicsit fáradtan kerestük meg a pontokat. A második ponton a kectam által felírt pótjelszót kerestük és találtuk. Kicsit megerősítettem a feliratot. Eső után nehéz a terep.
A városka csodaszép, megéri megállni és körbe nézni, na meg megérdemelne egy kereshető ládát is.
Köszi

Süni1966 2015.05.02 09:00 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtam, kérném a képek alapján a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: gonit, 2015.05.07 18:31]

 
Ötvös család 2015.02.21 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.63
Sajnos a ládának csak a hűlt helyét találtuk meg. Kérnénk a találat fényképek alapján történő elfogadását! Köszönjük a rejtést!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.03.27 14:16]

Réku&Ádi 2015.02.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Nagyon szeretem Széchenyt, gyönyörű! Voltam már itt többször is, most csak a geoláda miatt mentünk. Sajnos út közben lemerült a telefon, amin az alkalmazás volt. Először a palackot szerettük volna megkeresni, amit nem találtunk, akkor merült le a telefon is. Kérem a képek alapján a megtalálást elfogadni. Köszönöm!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.03.14 14:00]

suba69 2015.02.01 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.15
A láda a barlangban szétszórva található!!!

Évi&Zoli 2015.01.04 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Nagyon szép településre hozott a láda. Csavarogtunk egy keveset a város központban. A második pontnál nekünk is problémáink akadtak, de a rejtő kisegített minket. Köszönet a rejtésért és a segítségért is!

prehodacs 2014.10.25 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
A jelszó középső részét rejtő doboz/PET palack nincsen meg - de a helyén a téglafalra van irva felülről a harmadik téglasorban.

dinkie 2014.10.25 16:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Bár nem találtuk volna meg, ha egy-két éppen arra járó kestárs nem segít. Utólag is köszönjük.

csbagi 2014.10.24 18:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.00
7 napos nógrádi kirándulásunk alkalmával kerestük fel Istvánnal ezt a ládát.
Két éjszaka itt aludtunk Szécsényben. Az első este megkerestük a pontokat, de mivel esett az eső, másnap újra végigjártuk az egészet, meg még többet is. Nagyon szép város!

Cseber 2014.10.24 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival.

Zolee@ 2014.10.09 11:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Kis családi kikapcsolódás keretében. A 2. pont valóban hiányos sajnos csak a helyszínen olvastam a logot így a pótlásra készülni nem tudtam. A pót jelszó a falon meglett . A városka nagyon szép, hangulatos. Köszönöm a lehetőséget.

placc 2014.10.02 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sinus90 2014.10.02 12:00 - Megtaláltam
Újra Szécsényben! Köszi a rejtést!

Paleo.team 2014.10.02 11:59 - Megtaláltam
Ez a láda még mindíg beteg!!!

A 2-es ponton elhelyezett és a jelszórészletet tartalmazó "ideiglenes" palack még mindíg hiányzik, S.O.S. pótolni kellene.

Köszönet a jelszó részletért!

Megjegyzem, nem hiszem el, hogy e gyönyörű kis városka valóban szépen karbantartott parkjában nem lehetne találni olyan e híres magyar városhoz, illetve történelmi személyiségeihez, nevezetességeihez méltó/illő valóban rejtésre alkalmas helyszínt, ahol nagyon ritkán vagy egyáltalán nem fordulnak elő mugglek.

Amúgy, köszönöm a lehetőséget!

kectam 2014.09.10 09:00 - Megtaláltam
Az első és a harmadik pont rendben van, de láda környéke elég szemetes, ráadásul eső után voltam a meredek domboldalon néhezen ment a keresés. Olyannyira, hogy tíz perc után feladva a rejtőt felhívtam segítségért. Mivel a láda nem lett meg, ideiglenesen a jelszót felírtam egy téglára a falon. Felülről a harmadik sorban keresd, a fal tetejére feltettem egy téglát, az alatt keresd. Tettem fel róla képet is.
Köszönöm a rejtést

 
Judit és Béla 2014.08.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.00
Megtaláltuk.

csipet_csapat 2014.08.21 11:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Kellemes csalódás volt ez a kis város. A toronyba is fel lehetett menni:)
Köszönjük a rejtést.

Oriza 2014.08.18 11:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.81
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon tetszett a város, még nem jártam végig. A kertben nagyon sokan szorgoskodtak, szépen gondozzák!

El kell ide jönni...
A láda sajnos szétázott, a jelszót nem találtam benne, a rejtő telefonos segítségével ráírtam alkesz filccel a láda oldalára.
Így a karbantartásig is logolható.

zsbenko 2014.08.10 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Réka&Nimi 2014.07.12 20:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zsuzsi és Palcsi 11010713 2014.06.28 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.83
:-)
Köszönöm, hogy elhoztál a Várkertbe. Sokszor jártam már Szécsényben , vagy rajta keresztül, de csak most sikerült egy kicsit kikapcsolódni, egy kicsit sétálni a Várkertben. S most először fedeztem fel azt, hogy a ferences templom majdnem körbesétálható. Eddig mindig csoportos túra vitt a templomhoz - az a rohanós fajta - igy nem jártuk "körbe" sosem.
A ládaleírás jó, a barlang bejáratától , ha szemben állsz a barlanggal, akkor jobbra lesz majd a láda a téglakerítés mellett.
A láda jelenleg száraz, tégladarabok takarásában van, de a logbook-ot cserélni kellene, a jelszó alig olvasható.
Ha ellátogatsz ehhez a ládához, vigyél magaddal papírt és tollat.

Kapucni 2014.06.16 19:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

5N 2014.06.07 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.91
A látnivaló egyáltalán nem rossz,de a ládánál lévő szúnyogetetést szívesen kihagytam volna.

 
szoty014 2014.06.07 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

álomfogók 2014.06.01 17:00 - Megtaláltam
Az ezüst érem megszerzése után vissza a nagyon szépen megújult Szécsénybe. Élmény volt a séta az egyébiránt meglepően néptelen belvárosban és parkban. A fagyit még a fekete fellegek megérkezte előtt elnyaltuk.

geodeta 2014.05.31 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

othnan 2014.05.26 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.80
Nógrádi ládázások Gabival 12/12. Köszönjük a rejtést.

 
gertam 2014.05.03 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Megtaláltam

gertaniko 2014.05.03 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megvan!

csörike és maci 2014.05.02 00:00 - Megtaláltam
Ok.

tamira 2014.04.03 09:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Köszönjük a lehetőséget. :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sandor.andris 2014.04.01 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.41
A ládika sajnos nem volt a helyén, az egyik műbarlangban találtam meg szétszórva. A jelszó már alig olvasható és a "füzetnek"l csak ez a lapja van meg. Három kis ajándék is szanaszét volt, összeszedtem és visszatettem a ládát a koordináták szerinti helyre. A"barlangban borzasztó körülmények vannak!
A város ezen területe (ezt a részt kivéve) csodálatosan helyre van állítva. Öröm volt sétálni és nézelődni, köszönöm a lehetőséget.

pczinder 2014.03.23 09:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.26
A ládát szétdúlva, tartalmát szétszórva találtuk. A jelszó a papíron épp, hogy olvasható. Összeszedtük és a téglafal tövében igyekeztünk elrejteni, de nem sikerült valami jól - félő, hogy felfigyel rá valaki és szétrugdossa.
A barlang környéke egyébként vizeletszagú és szemetes. Méltatlan ez a hely ehhez a gyönyörű kis városhoz. Klassz a multi, de ezt az állomását át kellene gondolni.
Köszönjük a rejtést!

szabotee 2014.03.08 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

NI 2014.02.08 00:00 - Megtaláltam
...

tóthék 2014.02.05 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.
A doboz össze volt törve, kicseréltem, tettem bele új ajándékokat, és becsomagoltam egy szatyorba. DE, a logfüzetet már nem volt érkezésem kicserélni, mert két srác került elő a semmiből és a telefonjukat keresgélték. Állítólag elvesztették. Na de honnan jöttek nem értem. Lehet a barlangból?
A következő megtaláló vigyen magával egy tollat és tiszta papírt amit beletud tenni a ládába.

Borzaska 2014.01.12 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
A lada szettort, beazott, a papir peneszes benne, de a varos gyonyoru, koszi a rejtest.

Patriot1979 2013.12.01 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Hecsa 2013.11.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Megvan! Egy kis melóval összekötött ládázás...
A láda siralmas állapotban van. Konkrétan félig volt vízzel. Szóval nem ártana a dobozt kicserélni.

jpal 2013.10.23 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.77
Ipolytarnóci kirándulás után hazafelé megálltunk Szécsényben, megkerestük ezt a ládát és vacsoráztunk egy jót.
Szécsény nagyon szép, ehhez képest a ládát sikerült egy elég szemetes helyre tenni. A ládában valóban nem volt jelszó, a palackot pedig nem találtam sehol. Felhívtam a rejtőt, aki elárulta a második jelszórészletet, amit felírtam a ládában lévő papírra, na meg némi ajándékkal is feltöltöttük a ládát.
Köszönjük a rejtést.

arrrgggh 2013.10.23 16:33 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.32
A második láda úgy tűnik ki lett rabolva, ezért a rejtő segíségét kellett kérni a jelszóhoz amit meg is kaptunk.
Köszönjük a a lehetőséget!

hohner 2013.10.19 00:00 - Megtaláltam
nem találtam a ládában jelszót. kérem az emailben elküldött fényképeket alapján a megtalálás elfogadását

[Jóváhagyta: gonit, 2013.10.22 18:31]

KBB-Kili 2013.10.05 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
Jó hely.

KBB-Balin 2013.10.05 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.67
A város szép, a láda környezete viszont igen lehangoló, szemetes. A ládát nem találtuk, a rejtő segítségére volt szükség.

Dudika 2013.09.29 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.89
Megtaláltam, a második pont csak a rejtő segítségével lett meg. Az első és harmadik pont és azoknak környéke szépen mutatja Szécsény város fejlődését. Köszönöm a rejtést.

Tamás&Angi 2013.08.30 18:00 - Megtaláltam
Ipolytarnócról hazafelé még szerettük volna megcsinálni ezt a multit. Kis keresgélés után kezdtük el olvasni a logokat a helyszínen és láttuk, hogy a ládát valószínű hiába keressük. A másik két jelszó részlet megvan, a város is tetszett. Kérlek fogadd el a megtalálást.

[Jóváhagyta: gonit, 2013.09.23 11:32]

 
Szöszi08 2013.08.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.41
A doboz sajnos üres volt ezért raktunk bele egy lapot meg egy kis ajándékot. Anyával meg a nagyival közösen levadászva.

[Jóváhagyta: gonit, 2013.09.23 11:31]

Antalbeus 2013.08.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.41
A képek alapján kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: gonit, 2013.09.23 11:31]

FAdTi 2013.08.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést!A jelszót sajnos nem tudom mivel a láda üres vol. A kép alapján kérem a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: gonit, 2013.09.23 11:29]

 
Walterhal 2013.07.22 10:00 - Egyéb
Mivel a multi egyik pontja ?-es, csak végigjártuk a látnivalókat, nem kerestük a dobozt. Szép a környezet és meglepő, hogy az útról alig sejteni.

Csuek 2013.07.20 13:30 - Megtaláltam
A ládát üresen találtuk, a feltöltött képek alapján kérjük a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.26 20:08]

 
GCsoka 2013.07.14 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.60
A várkertben az ideiglenes palackot a jelszó részlettel nem sikerült megtalálni, viszont a ládát üresen igen. Keresés közben szétmartak a szúnyogok...

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.26 20:13]

 
sztyopa13 a páratlan páros 2013.07.12 14:00 - Megtaláltam
Sajnos a 2.ponton csak üres ládát találtunk,volt ott egy piros kupakos palack is abban sem volt semmi.Kérjük a rejtőt a képek alapján fogadja el próbálkozásunkat.Azóta kiderült,hogy a rejtő email címe amit a ládaoldalon megadott,már nem elérhető.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.21 21:30]

kissss 2013.07.02 15:45 - Megtaláltam
Gyönyörű kis város. Kellemeset sétáltunk, végigjártuk a megadott pontokat, de sajnos a rejteken mi is csak a törött és üres ládát találtuk. A képek alapján kérnénk a rejtőtől a találat elfogadását. á&g

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.21 21:30]

 
menace 2013.06.28 20:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

G&V 2013.05.25 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.53
A virtuális pontokkal nincs probléma, viszont a ládával igen. A koo. és a leírás pontos és meg is találtuk a ládát (palackot nem találtunk), de a doboz teteje törött és a benne lévő kevés papír teljesen szét volt ázva, hiába kerestünk rajta jelszó részletet, semmit nem találtunk.
A képek alapján kérnénk a rejtőtől a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.06.28 16:14]

 
omark 2013.05.19 08:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
A Várkertben a palackot sajnos nem találtam meg, de remélem a csatolt képek alapján elfogadod megtaláltnak. Szécsény nagyon szép település, jót barangoltunk.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.06.23 21:55]

Ott vagyok
Volt barlang is 
Pilis50 2013.05.11 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.12
Sajnos a láda teteje törött - csupa víz benne a (volt) füzet. Ezért ez a jelszórészlet elázott . . .

Szeretném ha elfogadnád. :-)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.06.30 17:35]

Köszönettel vettem.

 
emmerwald 2013.04.28 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.36
Jót sétáltunk a palóc nagy-faluban.
Szép város, köszönjük!

Templomkertben
M.Xati 2013.02.07 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.55
Vicces volt, ahogy a ládát megközelítettem: 3 méterre tőle jól elzakóztam, de szerencsére "nevetés" lett belőle, semmi egyéb. Mindenesetre hóban-olvadásban vigyázni kell! Ezzel együtt élveztük az egészet, nagyon kedves a város, igazán élhető. Köszönjük!

Lyd 
Garfield13 2013.01.20 11:00 - Megtaláltam
dzoli1-gyel családlátogatás alkalmával. :)
Már nem palackot, hanem ládát találtuk. Sok hó volt, tetszett a várkert.
Köszönöm a rejtést!
300. láda, alkalomhoz illő. :))

sáriék 2013.01.19 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Köszönjük :) A láda törött nem ártana kicserélni,mert a benne lévő dolgok vizesek :(

HRita 2013.01.01 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Hajo 2012.12.30 15:53 - Megtaláltam
Köszi. Késôbb... [wapon beküldött szöveg]

mikly 2012.12.27 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
Kellemes séta volt. Köszönjük!

a-beatrix 2012.11.03 09:40 - Megtaláltam
Nagylóc - Rimóc környéki északi zöldezés előtt Gyurival és Mikivel.
Élhető, szép városka, ahol Gyuri már többször járt, de én most voltam először.
Köszönjük.

mnoresz 2012.10.22 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.03
Hangulatos városka, sajnos a Ferences templomba nem tudtunk bejutni!

 
geooszi 2012.10.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Köszönjük Szécsény bemutatását! Hangulatos város!

CicóMicó 2012.10.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Köszönjük!

paul 2012.10.21 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.08
Köszönöm a rejtést.

pliptai 2012.10.20 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Köszönet a rejtésért!

Ekarp 2012.10.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Hangulatos kisváros, köszönöm, hogy megmutattad!

Davestator 2012.09.30 13:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.93
Köszönjük a jó rejtést :)

Saláta Bogi & Sanya 2012.09.30 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.34
Vasárnap délelőtti séta, meglepetten tapasztaltuk, minden kiállítás zárva volt!

Galmák 2012.09.21 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.89
Sajnos szemetes volt a rejtés környéke, de csodálatos a kastély maga, és a park is szépen gondozott.

norbimoncsi 2012.08.28 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Megvan! Úton a Mátrába, kis kitérő az útba eső ládákhoz. Nagyon szép város, még nem jártunk itt. Most sétáltunk egy jót a Várkertben.

Köszi a rejtést!

 
JAck:66: 2012.08.26 16:30 - Megtaláltam
634, megérett a bodza.

McLee 2012.08.14 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Nógrádgárdonyban pihentünk, útba esett.

tereptarka 2012.08.11 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.40
Szécsény belvárosa rengeteget szépült az utóbbi években, kiváló családi program a bebarangolása! :) A ládát amennyire lehetett rendbe tettük, kiszárítottuk a tartalmát, két zacskóval "vízhatlanítottuk" és ajándék is került bele. De így is elég lepattant maradt, cserélni kellene...

coocos 2012.08.08 00:00 - Megtaláltam
meglett

Fürgelábak 2012.08.07 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Hatalmasat sétáltunk! Gyönyörű a város! Köszönjük!

Bazsa69 2012.07.27 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
A doboz(ok) állapota nem túl jó: a nagyobbik szögletes doboz repedt, a kisebbikben is vizes volt minden papír.
Elég elhanyagolt benyomást keltett... :o/
Egyébként ez a multi családbarát, egy kellemes, könnyed barangolással bejárható.
Köszönet a rejtésért! :O)

cseta 2012.07.24 11:57 - Megtaláltam
MEgvagy!

attbuda 2012.07.22 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

aknitram 2012.07.22 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

dreamland 2012.07.22 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.94
Szép és hangulatos hely... Köszi!

Torja 2012.07.21 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Megvan.

Vargapapamama 2012.07.19 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.70
A ládát kicseréltük egy kb. 12 cm átmérőjű 10 cm magas kör alakú dobozra. A tollat úgy kellett belehajtogatni. Minden szétázott volt a régi ládában, alig tudtunk logolni. Sajnos száraz logfüzetünk nem volt. A következő kesser vihetne.

Galocza26 2012.07.18 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Bükki nyaralásból hazafelé, 2. találat. Sajnos a láda teljesen vizes volt, logolni is csak egy nálunk lévő papírlapra tudtunk. Köszönjük a rejtést!

Bubo doktor 2012.07.10 17:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.40
SZép környezet. Jó fagylalt. A láda törött , vizes volt, a következő megtaláló esetleg készüljön cserével. Ajándék nem volt , csak kövek , de hagytunk ott játékokat. Köszönjük ! Bubo doktor és csapata.

gym 2012.07.08 13:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
A ládát talán túl nehézkes megközelíteni. Amúgy meg törött, és teljesen elázott.

reweptor 2012.07.06 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

VERBOLA 2012.07.06 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
.

Rea 2012.07.06 00:00 - Megtaláltam
:)

izsolt 2012.07.01 07:45 - Megtaláltam
Szécsény-Ipolybalog-Drégelypalánk bicajtúra közben

A ládát valószínűleg a határ túlfeléről érkezett cacherek telepítették újra, aki legközelebb megy kérdezze már meg a rejtőtől a jelszórészletet és írja bele a logbookba, köszi

Szécsény szép város, főleg a vasárnap reggeli fényekben
A forrásnál előhűtöttem a fejem az aznapi kánikulára. Kellett is, mert szlovák kistigris ide vagy oda, közkutakra nincs pénz, vagy igény (nekem igény az lett vóna :-)

Jelszórészleteket küldöm mélben, kérnék egy elfogadást, köszönöm

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.08.20 23:43]

 
OsiOsi 2012.06.24 00:00 - Megtaláltam
ok

gyildarefo 2012.05.11 17:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.56
OKT 19. túra után tankolnom kellett Szécsényben, közben megtetszett a város. Körülnéztem a láda alapján, remélem mindent láttam ami fontos. Fura, de a lottóláz többször szembejött velem, ezért kénytelen voltam én is venni. Ha itt nem lenne több találatom, akkor a Galapagos szigeteken folytattam a játékot. Üdv.

Ferences
evivagyok 2012.04.30 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Kedvesemmel csg69-el :)

csg69 2012.04.30 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.15
Megvan :)
A ládát mi is megtaláltuk, de jelszót nem. Köszönet geoHamsters.nek a jelszórészletért.

geoHamsters 2012.04.30 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.74
Megtaláltuk!

imre.j 2012.04.15 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.83
IBálinttal közösen sem sikerült a palackot megtalálni, viszont a ládát igen. De téglával és avarral van (és volt) fedve. Igencsak elbújt!
Gyerekkoromban jártam Szécsényben, most meglepődtem, milyen kedves szép város lett belőle.
A ládában nincs íróeszköz (nekem sem volt), és csak egy idegennyelvű logbook, egyetlen beírás nélkül.

IBálint 2012.04.15 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.57
Sikerült!
De a palackot nem találtam meg (GPS pontosság:11m a felhős ég miatt), viszont megvan a láda, de nem kövekkel van takarva, hanem téglákkal.
Köszönöm a rejtést!

reznakrobi 2012.04.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.78
Megvan! Köszi! :)

vajdaandi 2012.04.03 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Vagdalthús 2012.03.31 07:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Kirándulás a Palócföld szívébe túra előtt. A felsőtoldi buszra várva volt fél órám, s mivel már jártam többször Szécsényben, tudtam, hová kell mennem, reggeli kocogós ládázással melegítettem a vezetett túra előt. A város mindenképp megérdemel egy dobozt, a multi jó, tetszett, köszönöm!

borbelyordogok 2012.03.21 12:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Szep volt a varos. Koszi a rejtest!

emiGrant 2012.03.21 12:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.72
Szecseny szep varos es tenyleg kozel voltak a multi pontjai. Bar voltak problemaim: 1. eloszor elmentem mellette, mert nem kovekkel volt eltakarva. 2. az ideiglenes palack valoszinuleg vissza lett valtva dobozra, de arrol szo sincs a leirasban. Ennek ellenere megtalaltuk es jot setaltunk Szecseny tortenelmi kozpontjaban. Koszi a rejtest!

vaslemez 2012.03.17 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Nagyon szép a belváros, a napfényes márciusra való tekintettel egy jót fagyiztunk is a Tűztoronynál.

bakoscsaba 2012.03.15 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

Ferzol 2012.03.10 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.17 súly: 1.00
Szécsény szép város

Tubee 2012.03.02 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.70
Köszönjük a rejtést ;)

Tábifűz 2012.02.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Napsütötte, szeles időben kis "sárdagasztás" után megtaláltuk!

janzso 2012.01.28 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Köszönöm, megvan. A doboz teteje meg van repedve, félő, hogy lassan beázik!

KisGab&SziAnna 2012.01.27 10:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
A két virtuális jelszavát már a nyáron megtaláltuk, mostanra a láda maradt. A park fái télen is szépek. Köszönjük a rejtést!

@david 2012.01.25 00:00 - Megtaláltam
.

Kámán_Gergely 2011.12.31 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.90
Szilveszteri kirándulás közben sikeresen levadászva. Köszönjük a rejtést! A környék gyönyörű! Nyáron tuti jókat lehet itt piknikezni :-) !

Hinter 2011.11.12 20:08 - Megtaláltam
Cserhát 50 teljesítménytúráról útban hazafelé. Még így sötétben is szép, rendezett település. Köszönöm.

kopi70 2011.11.01 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Jó kis multi. Szép őszi hangulatban sétáltuk végig. Még egy Baráttal is találkoztunk. Cirmivel és Minnie-vel közösen.

Attolico 2011.10.31 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Sötétedéskor jártuk be a pontokat, de igy is nagyon tetszett a város. A kettes pontnál egy halat is megmentettünk, aki éppen ott vergődött. Visszadobtuk a tóba. A ládázás után a Gesztenyés kertben vacsoráztunk. Minden nagyon jó volt. Köszi a rejtést!

Schmauder Tamás 2011.10.31 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.26
OK

Attil@ & Réka 2011.10.28 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
:)

befi 2011.10.09 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.20
ok

SziSziPeLiGe 2011.09.18 18:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk! :-)

csemege 2011.09.07 17:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.71
Kék-túra közben.

vasony 2011.09.04 16:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.06
A ládának lehetne jobb helye is a dzsumbuj helyett, a lábam nem lesz köszvényes az biztos. Először fönt kerestem, de oldalt van.

msnc 2011.08.22 12:50 - Megtaláltam
Évi és Andrissal közös találat. Köszi.

hevike 2011.08.22 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Közös találat msnc-vel.

picuresnagyur 2011.08.08 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.06
köszi

Dzsini in the Bottle & Baloo:) 2011.08.06 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.80
Gyönyörű szép a városka, a kastély egy ékszer. A láda környezete viszont szörnyű, csalános, dzsindzsás, szúrós, nem egy életbiztosítás felmászni érte. Megpróbáltuk! Sajnos az őserdő áthatolhatatlan volt. A park hangulatos.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2011.10.02 10:07]

gyalogkakukk300 2011.07.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Gyönyörű ez a Szécsény!Sokszor mentem át rajta,de nem hittem volna,hogy ilyen különleges helyei vannak. Köszönöm a lehetőséget!:)

diego 2011.07.16 11:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.63
A láda egy iszonyatos csalános, bokatörős helyen van. Mi már nem palackot találtunk, mint a leírásban van, hanem egy sárga fedelű dobozt. Nyáron ne rövid nadrágba menjetek a ládához! És rendes cipő kell, mert a boka megköveteli. A barlang tök poénos.

 
lasipeti 2011.07.16 11:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.58
Tetszett a ládához vezető út, de elég meredek helyen van a doboz.

 
atipapa 2011.07.09 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Köszi

NeoGeo&Cica 2011.07.06 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Megtaláltuk. Nagyon hangulatos a környezet, szép a nagy park! Emese&Gábor [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

Crusader 2011.06.18 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.12
Meglett! A belváros tetszett, hangulatos. A láda a második ponton viszont számunkra érthetetlen, sokat ront a multin. Zsuzska, Henrik

KJ & GM 2011.06.14 14:00 - Megtaláltam
Kis segítséggel lett meg a láda. A város tetszett.
Köszönjük a lehetőséget!

gycaa 2011.05.14 13:00 - Megtaláltam
Fél éves kisfiunkkal ez volt az első ládázásunk. Úgy gondoltuk ideje vele is elkezdeni. Nagyon kellemes másfél órát töltöttünk itt. A babakocsival néhol meggyűlt kicsit a bajunk.

Atmosz&Zozmosz 2011.05.08 12:15 - Megtaláltam
Megvan :-)

nmárti 2011.05.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Nosztalgiatúra:)Egykor vándortáborban jártam itt:)) Köszi a rejtést!

Dzsozy 2011.05.07 20:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Versenyről hazafelé ejtettük útba a multit. Kellemeset sétáltunk, jó idő volt. Mivel erősen sötétedett, a palackot nem találtuk meg, de kaptunk segítséget hozzá, így sikeres lett a dolog:)

Köszönjük a rejtést!

MukiJames 2011.05.07 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.79
Karancssag utani utolso allomasunk a versenyrol hazafele.

Meg nem jartam Szecsenyben, most alkalmunk volt egy kellemes esti setat tenni a belvarosban. A varkertben sajnos mar gyulekeztek is a helyi erok gyalogosan, biciklisen, megnehezitve a ladakeresest.

Erika, Muki (VasG-ekkel)

 
VasG 2011.05.07 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.66
De rég voltam itt utoljára... A Balatoni Általános Iskolával és nagymamámmal valamikor a 1990 körül. A kastélyra jól emlékeztem, a tér szerintem sokat változott azóta.
A két virtuális pont kifejezetten jó, érdekes helyeket mutat meg, de a láda szerintem annyira rossz helyen van, hogy nálam teljesen lerontotta a rejtés összképét. :(

 
Tomi_Bp 2011.05.07 17:54 - Megtaláltam
Gyrossal

[Jóváhagyta: gonit, 2011.05.16 17:34]

Gyros 2011.05.07 17:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
e

[Jóváhagyta: gonit, 2011.05.16 17:34]

Gyeta 2011.04.24 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.50
A húsvétot rendszerint Nógrádban töltjük, most egy kis szlovákiai kirándulással fűszereztük.
Szécsény gyönyörű! A kastéy és a város központja példásan rendben van.

arclan jumping team 2011.04.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Helyi erő segítségével könnyen meglett. Szép a Város.

SirLes 2011.04.17 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.18
Medvesre menet megálltunk a gyerekekkel kicsit pihenni és sétálni. Ez a multi pont megfelelt erre. A fagyizó és a játszótér is jókor jött :)

Nigi543 2011.04.07 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Szécsény egyre szebb.
A műbarlangba belépni nem veszélytelen, mert alá van aknázva és ez nem mű.

vitibi 2011.03.28 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.22
Egyre szebb a város központja!

Zolnai 2011.03.14 14:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.77
Megtaláltuk! :)
A látnivaló tetszett, maga a láda rejtése viszont nem.

Soko 2011.03.13 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.97
3/5. Gyors találat. Köszönet a rejtésért.

kopco3 2011.03.12 14:30 - Megtaláltam
Nagyon jó multi!

Csaba & családja 2011.03.12 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.27
Sajnos a virágok még nem nyíltak ki a kastély körül, de azért így is szép volt.

galk78 2011.03.12 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.58
Először jártunk Szécsényben, nagyon szép hely! A kastély mögötti hatalmas park a tóval, fahidakkal gyönyörű a márciusi napfényes időben! Köszi a rejtést!

gpisti77 2011.03.12 13:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.35
Közös találat atipallal. Köszi.

atipal 2011.03.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.60
megtalatuk, koszonjuk a rejtest

Discover 2011.02.13 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.87
Nagyon szép a város, érdemes lesz még visszatérni ide.
Köszönöm a rejtést!

maxxtro123 2011.02.07 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Voltam már többször Szécsénybe, de eddig még nem tudtam a ládáról a kastélykertben. Most viszont volt időm felkutatni. Sose tudtam, hogy a barlangok fölé miért vezetnek kijárt utak, de mostmár tudom, hogy ezek a kesserek nyomai. A GPS-t elő sem kellett vennem, pusztán a honlap leírása alapján meg lehet találni a pontokat, illetve a ládát. Köszönöm a rejtést!!!

zalajaro 2011.02.03 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Szécsényi rohanós kis séta ,a ládáért.
Nógrádsipek-Becske OKT szakasz teljesítése előtt.
A tervezett egy óra helyett csak szűk 30 percem maradt a Pestről érkező busz késése miatt.

acsipapa 2011.02.03 00:00 - Megtaláltam
később

Webber 2011.02.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.50
később, tettem bele egy travel bug-ot
A ferde tűztornyot már a vonatról látni lehetett. A ládát elég sokáig kerestük, mert a gps sokkal feljebb mutatta. Felmásztunk a dombra, majd vissza, átfésülve a fal tövét. Miután nem lett meg, telefonon megnéztem a teljes leírást, ezután már hamar meglett. Visszasétálva összefutottunk egy rendőrrel, aki bement a barlangba, de rögtön utána ki is jött. Rögtön utána láttunk egy embert, aki a láda felé ment, kezében egy készülék, rajta egy nyakbaakasztó. Távolról láttuk, hogy a láda körül tesz-vesz, ide viszont még nem regisztrált be semmit.

becko 2011.01.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
végre olvad a hó........

carmin 2010.11.27 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.01
Köszönjük a sétát.

maczy 2010.11.21 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.39
Qtyával körbesétáltunk.
Meglepetés volt a kastély, és még
nagyobb meglepi volt a kert.
A ferdetorony vetekszik a pisaival!
Nyugalom, csend, szépségek!
Megállt az idő egy pillanatra, és engedett
rácsodálkozni a szépre...
"Ha nincs ez a játék..."
Köszönjük, hogy megmutattad!

A "palack" (?)
 
qtya 2010.11.21 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.63
Szép kis város ! Köszi a rejtést !

Stimm 2010.11.11 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Sokszor jártam már Szécsényben, de sohasem volt időm megkeresni a ládát. Most kihasználtam, hogy a kedvező forgalom miatt lényegesen korábban értem ide egy tárgyalásra. Belefért egy gyors láda. A városmag tényleg gyönyörű!

Rekuja 2010.10.16 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Nagyon kellemes kis városi multi. A láda tényleg láda volt, nem palack, amin ugyan meglepődtünk, de örültünk neki. Elsőre a kastélykertből próbálkoztunk, aztán persze megtanultuk, hogy a kastélykert nem várkert. A park így ősszel igazán színes és megkapó, a tó viszont tiszta szmötyi. A mesterséges barlangot tömegek nézik WCnek, ami tekintve, hogy nincs nyilvános WC a városban, sajnos nem olyan meglepő (én is alig bírtam az első valamire való szántóföldig, ott meg megkergetett egy kóbor eb)

FoJo 2010.10.16 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Vonatos kirendulás Békéscsabáról, kb.: 500 fős kis csapattal! :-)
Az egész napot a városban töltötük, megnéztünk minden látnivalót, kívülről és belülről is.

Köszönjük a rejtést!
Anita & Józsi

james 2010.10.03 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Anita, Judit és James

Lacipap 2010.09.12 17:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.50
A város maga nagyon szép, illetve az a terület amit a láda megmutat. Vasárnap délután igazán néptelen volt az egész terület, de így is jó.
A láda beázva, és nagyon elhanyagolt állapotban van.
Köszönet az elrejtőnek!

swarzi 2010.08.26 17:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
Megtaláltuk :)

halaszkiraly 2010.08.24 15:55 - Megtaláltam
kószi [wapon beküldött szöveg]

fules22 2010.08.23 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.26
Köszönjük a rejtést! Szép és hangulatos város!

Bojta 2010.08.21 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Strombus-szal, Marton24-gyel és Oli úrral, pórul járva. Kérjük szépen a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.10.21 16:25]

Márton24 2010.08.21 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Strombus-szal, Bojtával és Oli úrral, pórul járva. Kérjük szépen a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.10.21 16:25]

Strombus 2010.08.21 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.22
A megtalálással kapcsolatban szeptember 3-án írtam a rejtőnek, válasz nem érkezett.

Este értünk Szécsényben és szerettük volna megkeresni a ládát. A két virtuális jelszórészletet megtaláltuk, a rejtőnek elküldtem. Mind a templom, mind a ferde tűztorony nagyon tetszett. Érdekes volt a templom mellett az élő, működő kolostort látni. Épp egy fiatalember igyekeztek befelé, amikor a falon a sötétben a jelszót igyekeztem kisilabizálni a fejlámpám fényénél. Kicsit furcsán nézett. A toronyhoz közeli cukrászdában fagyit és sütit ettünk vacsora gyanánt.
A kastélyt körbejártuk, de a kastélyparkban a palackkeresést másnapra akartuk hagyni, este nem láttuk értelmét a félhomályban majd sötétben keresgélni, szerettünk volna alaposabban körülnézni. Sajnos úgy alakult, hogy mégsem töltöttük Szécsényben az éjszakát.
Távoznunk pedig azért kellett, mert amikor visszaértünk fél tízkor a szálláshelyül választott BÁSTYA PANZIÓba, akkor közölték, hogy 2500 Ft-tal drágább a szállás, mint ahogy érkezésünkkor kiszámolták. Én meg közöltem, hogy jó, akkor nem alszunk itt, mert ez az összeg már nem fér bele a keretünkbe. Felmentünk összeszedni a cókmókjainkat. Hamarosan kopogtak az ajtón. Gondoltam, jönnek bocsánatot kérni, marasztalni, de nem. A rendkívül rosszarcú fiatal tulajdonos jelent, akihez eddig nem volt szerencsénk és csak azért jött, hogy megmondja, ne merjünk már semmit sem használni a szobában. (Eddig sem használtunk még semmit, a pisilést leszámítva.)
Mivel szállodai szakembernek vallom magam, igencsak elképedtem az efféle viselkedésen este fél 10-kor, főszezonon kívül, egy gyerekes családdal szemben. A súlyosbító körülmények nélkül is teljesen elképedtem volna, de így végképp.
Én megemlítettem a férjemnek, hogy mielőtt elhagyjuk Szécsényt a ládát még meg kell keresni, de nem igazán volt vevő az ötletre.
Szóval, ez a szép kis város nem szép emléket hagyott.
Nem is fényképeztem semmit, mert másnap, jó fényben szerettem volna. :-(

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.10.21 16:25]

Awiki 2010.08.20 00:00 - Megtaláltam
Végig jártuk ezt a szép város, megnéztük a kastélymúzeumot is. Érdekes a tűztorony belülről, tudom ajánlani!
A ládában szinte semmi ajándék nem volt, én tettem bele 3at is, hátha újra benépesedik aprósággal:)

perger 2010.08.18 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Köszönjük.

gabortel 2010.08.14 12:08 - Megtaláltam
Cserháti tekergés özönvíz után.

Macusa 2010.08.12 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.67
Cserháti csavargás során...
Egy kicsit többet vártam a várostól - ahol a kuruc időkben jelentős esemény zajlott -, mint amit "adott".
A láda kirabolva, csak egy árva papírt rejteget. :(

madarasz.peter 2010.07.27 19:12 - Megtaláltam
Szécsényben már sokszor voltunk. Most csak összekapkodtuk a pontokat. A középső pontnál, amit mi a végére hagytunk tetszett a barlang vagy mi. A láda tök üres, a jelszó is csak egy kinyomtatott gc.hu-s ládaleírásra van felírva...

Nógrádi Kör (8)
Csapat: Nóra. Máté és én

kiniczkyne 2010.07.24 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Marvin 2010.07.04 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.99
A multi leggyengébb része a láda. Kicsit sokáig kellett keresnem, de azért meglett, bár szinte üres volt, még szerencse hogy a jelszó egy darab papírra fel van írva. Viszont a környezet az elborzasztott. Talán lehetne máshová is tenni, ahol ráadásul nem annyira veszélyes a környék. A leírásban szereplő figyelmeztetés ellenére, bár próbáltam óvatos lenni és csak a kitaposott ösvényeken menni, mégis sikerült fél lábbal belecsúszni a műbarlang tetején egy lyukba. Még szerencse hogy nem lett nagyobb baj, de így is jól bevertem és csúnyán felhorzsoltam a lábam. Ráadásul a lyuk a ládától pár méterre volt, sőt még egy ösvény is vezetett arra, csak sajnos a sűrű aljnövényzet benőtte a helyet. A ládához biztonsággal a kőfal mellett közvetlenül kell felmenni. Szóval szerintem a ládát egy biztonságosabb helyre kellene áttenni, vagy akár lehetne virtuális is.

benist 2010.06.27 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Korábban már jártunk a városban, de most is nagyon kellemes séta sikerült. A feliratok megtalálása nem okozott gondot, a park lejáratát viszont csak helyi segítséggel leltük meg. Ez a rész is megér egy sétát, bár a láda környéken a szokásos szúnyogtömeg. Logbook-ot nem találtam a hányatott sorsú ládában.

h725 2010.06.26 13:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Nagyon hangulatos városka. Kellemes séta volt, fagyizással közbeiktatva. A park a tóval szép, elegáns kár, hogy bizonyos részeit, például a rejtés helyét egyesek szemétdombként használják.
Köszönjük a rejtést!

Bogi, Zsófi, Zsolt, Vali, Zsolt

 
Caldera 2010.06.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.49
Meglett.

aDoc 2010.05.24 17:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Kastély már zárva volt, a Ferencesekhez érdemesebb előre bejelentkezni, a tűztorony tanulságos. Ez utóbbi nyitva tartott.

 
Lujzi 2010.05.24 08:38 - Megtaláltam
Ráróval.

Ráró 2010.05.24 08:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
A rejtővel történt telefonos egyeztetés után a palackból beraktuk a jelszót tartalmazó papírt a ládába.

Vándor Csillag 2010.05.22 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.97
Másodszorra csak meglett.

CsKaroly 2010.05.01 17:00 - Egyéb
III. Szlovák - Magyar Vasutas Nap volt Szécsényben, csak a rendezvények végére értünk oda, de így is jó volt.
Még több kép: itt
Kriszti, Mónika, Károly

 
Tarcsai család 2010.04.09 00:00 - Nem találtam meg
Szécsény gyönyörű!
A láda még mindig üres, ki van fosztva. :(

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.05.17 13:34]

Kini 2010.04.05 14:35 - Nem találtam meg
A jelszó első és utolsó fele megvan. De a láda nem kis meglepetésünkre üres volt, csak egy szórólap szolgált logbookként. Mivel igen csak esett és nagyon csúszós és meredek volt eljutni a ládáig, ennek nem igazán örültem. Ráadásul valaki oda rakta le a szemetét. Egyébként meg szép lenne a park és a barlang amit bemutat!

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.05.17 13:34]

hodoaat 2010.04.05 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.32
Jó lett volna, csak a második ponton található üresség nagyon meglepett.
Az első és a harmadik pont jelszava megvan, ha kell elküldöm email-ben a trackloggal együtt.
Egyébként Szécsény nagyon tetszett a rossz idő ellenére is. :)
Fotók később...

[Jóváhagyta: gonit, 2010.04.07 18:53]

Paszuli 2010.04.04 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Végigjártuk a multi pontjait, bár mi a ládával kezdtük, amit viszont kifosztva, de már rejtve találtunk csak meg. Azért hagytunk benne némi vigasz ajándékot a következőknek.

[Jóváhagyta: gonit, 2010.04.06 09:40]

Bob&Bobek 2010.04.03 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
A második ponton sajnos csak a szabadon heverő üres ládát találtuk, így a jelszó az ablakban.
Kérjük a rejtőt, hogy a képek, és a küldött e-mail alapján fogadja el a megtalálást.
Köszönjük!

Visszatettük a helyére, és téglákkal letakartuk.

[Jóváhagyta: gonit, 2010.04.05 13:59]

bigmick 2010.04.03 13:42 - Megtaláltam
Végigjártuk a multi pontjait szép sorjában. Megcsodáltuk a hatalmas szép parkot, a ládát viszont kifosztva, félrehajítva találtuk csak meg.
BigMick, Iza

[Jóváhagyta: gonit, 2010.04.05 13:59]

Park
urbanj 2010.03.27 22:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Látványtánc bajnokságon jártunk Szécsényben, így feltétlenül meg kellett keresnünk ezt a ládát. Sötétben izgalmas volt a 2. pont megközelítése, először felülről próbálkoztam, aztán az alulról történő megközelítés mellett döntöttem. :)

Submarine 2010.03.27 15:30 - Megtaláltam
Szécsény nagyon szép, mindenkinek ajánlom. A hagyományos ládát hagytuk utoljára, a két virtuális jelszó ismeretében megtippeltem a középső részt, de nem jött be. :-)
Köszönjük a rejtőnek.
- SUB -

alfabootis 2010.03.21 13:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.45
Jó a hely,de mi bementünk a parkba, aztán ki kellett másznunk a kerítésen át. De megkűzdöttünk érte!

zazu 2010.03.13 17:15 - Megtaláltam
Elég hideg volt, de tetszett, köszönjük!

Dr.Lada 2009.11.28 19:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Blue Mali barátommal közös találat. A tűztorony érdekes és a park is mesés a barlanggal és a tóval.

Blue Mali 2009.11.28 19:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.67
Köszi a rejtést. Születésnapi geocaching.

Dr.Lada barátommal kerestük fel ezt a multit Szlovákiából hazatérve.
Jó multi, bár sajnos a barlangban épp egy friss embersz@r volt.
Nekem a gps-em feljebb mutatott egy 8-10 méterrel.
A tűztorony viszont tetszett.

Tuka19 2009.11.28 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Kastélyfíling, hattyúk a tavon, esve-kelés a sárban ( a rejtő biztos a háttérben röhögött), egy kis történelem. Köszi a rejtést!
Jaki&Tuka

tjakab 2009.11.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Első ládám. Az avar megnehezítette a keresést, a sárról nem is beszélve. Novemberben is szép a város, a hattyúk a tavon újdonságok voltak, pedig már jó párszor jártam itt, a kertészkedő Ferencesek is kedvesek voltak :). A szürkületet pedig érdemes jobb időben a láda környékén megvárni, ugyanis csodás a denevérek rajzása, és barlang fölötti bástya lakói a csodás gyöngybaglyok, akik hangját még ilyenkor is hallani. Nagy öröm volt megtalálni az első ládát.

Ruttkay 2009.11.18 12:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.75
. [wapon beküldött szöveg]
Nagyon szép kisváros, kellemes nógrádi barangolásunk kiindulópontja!

csabika25 2009.11.13 10:59 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Csabikon 2009.10.28 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Bogi és Papi 2009.10.26 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

mcfreeze 2009.10.19 07:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.97
Mialatt a radiátorokat javították Balassagyarmaton, addig átruccantam ide, hogy körbesétáljam az óvárost és megsasoljam a láda pontjait. Nagyon szép város még így is, ködös időben! Köszi a rejtést!

 
Magnolia 2009.10.10 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.93
Szokásos őszi kirándulásunk idei helyszíne Salgótarján és környéke. A klasszikus túrák mellett csoportvezetőnk Szécsényt jelölte ki városnéző-kulturális programnak. Az előre tervezettekhez képest kissé késve értünk ide, még éppen zárás előtt estünk be a kastélyba. Sokáig nem lehetett bóklászni a csodaszép épületben, de azért végig tudtuk nézni az igen tartalmas és érdekes kiállítást.
Városnézésre már nem sok időt kaptunk, tehát igencsak kapkodva, de mindhárom multipontot fel tudtuk keresni. Az a kevés amit a városból láttunk, nagyon tetszett. Szépen rendbentartott épületek, virágos terek, gondozott park és az egész település nagyon kellemes hangulatot áraszt.
A következő megtalálóra saját készítésű hűtőmágnesünk fog rámosolyogni a ládából.
Köszönjük a rejtést!
(A kapkodásban a harmadik jelszórészletet rosszul jegyeztük meg, köszönjük a Rejtő segítségét a találat érvényesítésében.)

Kali4x4 2009.10.05 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.87
Minden hétfőn van egy szabad órám Szécsényben. Fiammal jövünk felvételi előkészítőre egy nagyon kedves ismerőshöz! Nagyon szép, rendezett város, hangulata van. Köszönet a a Rejtőnek a kis sétára invitálásért!

fhantom 2009.10.05 16:45 - Megtaláltam
Ok, kicsit nehezen lett meg (10perc), a gps elobb mutatta... :D de meglett
Koszi a rejtest. Melo utani kis keresgeles... Meg jo hogy lekaptam a templomot munka kozben... :D

Templom 
darti68 2009.09.24 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Palócföldi bicajos ládázgatásom harmadik állomása. 4 éve jártam először Szécsényben (akkor is kerékpárral) de a főteret akkor véletlenül kihagytam. A mostani látogatásomnál már jobban körülnéztem, de a láda pontjai is segítettek, hogy teljesebb képet kapjak a városról. Köszi a rejtést!

Attilacska 2009.09.23 13:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

kivancsifancsi 2009.08.31 17:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Vártúra 4/4

Egy másik oldalon meghirdetett várlátogatós játék keretében jöttünk el ide. A pontokat gyorsan megtaláltuk, csak a záróládát kerestük sokáig, végül a rejtő telefonos segítségére volt szükség.
A város tele volt gyerekekkel, akik az évnyitóról/-ra igyekeztek.

Ferences templom
Csengi
Balaci 2009.08.22 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Nógrádi körutunk egyik állomásaként kerestem meg a ládát. Kösz a rejtést. (Megj.: mi már "csak" egy ifjú pár fotózkodását csíptük el :-)

Szabó Család 2009.08.22 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Az esküvők napja , 4 párral is találkoztunk, mi meg ládáztunk. Köszönjük.

babi99 2009.08.10 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Nagyon jók voltak a helyszínek igaz a ládát kétszer kerestük (2.-ra meglett). Nagyon jó volt a műbarlang!!! Köszönjük a rejtést!!!

Láp Lidérce 2009.08.06 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Régen jártam Szécsényben (még ugrifüles iskolás koromban) akkor is nagyon tetszett, de most még jobban (szépen fel lett újítva a környék.)

Szállásunk nagyon közel volt, s korán reggel jól el is indultunk levadászni a multi pontjait. Sajnos a láda koordinátáját előzőleg tévesen írtam fel, s emiatt nem is találtam meg. Nem segített az sem, hogy a téves koordináta egy téglafal tövébe mutatott, aholis egy lyuk volt és szétdobált kövek - egészen mostanáig azt hittem, a láda megsemmisült. Kérem ezért a rejtőt, hogy a miután a két másik jelszórészletet megküldöm, fogadja el találatként kalandunkat.

[Jóváhagyta: gonit, 2009.08.07 20:18] Köszönjük a gyors jóváhagyást!

Templomkert
Attila112 2009.08.01 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.15
Megtaláltam!

A MiniDrink-el közös keresés....

napvirág 2009.07.29 19:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.94
Nem jártam még Szécsényben, ... tetszett amit megmutatott a multi, ... sajnos a palack megközelítése és helye rontotta bennem a pozitív összhatást.
Levezetésként a Haynald út 6. alatti Pizzériában megvacsoráztunk.

Köszönöm az invitálást!

Hogyishivják kuzin 2009.07.29 19:27 - Megtaláltam
* napvirággal ...

pimpi 2009.07.28 19:00 - Megtaláltam
a 2. pontnál kevés volt a szúnyog. :) a pálya naon meredek szal csak óvatosan. köszönöm a rejtést ;)

CsKaroly 2009.07.26 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Köszönjük a rejtést.
Kriszti, Mónika, Károly.

DonRazzino 2009.07.22 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.77
Köszönjük!

Jani70 2009.07.17 13:15 - Megtaláltam
Nógrádi hosszú hétvégén. A legnagyobb melegben sikerült végigjárni a multi pontjait. Tetszett ez a kedves rendezett városka.

Bacsó 2009.07.16 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.69
Örülök, hogy ebbe a városba is eljutottam. A pontok segítségével városi séta is volt.

Ferences templom
Ferences kolostor 
Iván bá 2009.07.16 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 1.85
Könnyű feladat volt.

Somate 2009.07.08 16:52 - Megtaláltam
ok

gonit 2009.07.05 19:00 - Egyéb
Megkérném a következő felkereső játékost, hogy egy tollat és a logbooknak egy kisebb zacskót legyen kedves vinni, mivel az újrarejtés során ezeket sikeresen elfelejtettem belerakni a ládába. :)
Köszönöm!

EndreiTeam 2009.06.25 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.61
Szép város Szécsény, már jártunk itt régebben is. Akkor elkezdtük a multit, de mivel nagyon esett az eső, ráadásul éjszaka volt, így a sáros időben nem kerestük meg a ládát.
Érdekesség, hogy akkor a sötétben nem tudtuk sehogysem leolvasni a templom oldalán lévő jelszórészletet, ezért leintettük az éppen arra járőröző rendőrautót és segítséget kértünk tőlük. Nagyon segítőkészek voltak, azonnal kiszálltak és a kerítésre állva erős lámpákkal világították meg nekünk a feliratot. (Van képünk is róla, de kérték, hogy azt ne tegyük fel. )

Szóval ma meglett a "láda", ami elég messze van a GPS álltal mutatott helytől. Az esőzések miatt, nyakig sarasan, ide - oda csúszkálva találtuk meg.

Köszönjük!

Edit Peti 2009.06.20 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.48
1. Tűztorony és a kiállítása jópofa, Edit dalra is fakadt a fecskendőmikrofonnal :) Előző bejegyzéseken látom, hogy sokakat megihlet a tömlő.
2. Barlangot is navigáció nélkül megtaláltuk és az elektromos szekrény jelszavát használtuk fel. Csapás csapás hátán, a Cappy-s dobozért nem törtük (n)agyon magunkat.
3. Kolostor idegenvezetését is végigjártuk, ódon falak és történelem viharai egy órán át.
3+ A Kubinyi múzeumot is végigjártuk, ami igazán szépen meg lett csinálva!
Jó kirándulás volt, a rejtést és infókat köszi!

Parkban
 
Papus 2009.06.15 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
A séta kellemes volt, a látnivalók pazarok. A palack is és az elektromos szekrény is használható.
Köszönet a rejtésért!

Csabataxi 2009.06.14 12:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Nagyon tetszett!!!
Köszi!

DebiFamily 2009.06.09 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Ez volt az első ládázásunk, már nagyon régóta ki akartuk próbálni, de eddig nem sikerült. Kicsi lányunk már elég nagy lett egy babakocsis szécsényi sétához.
A ládát a barlangnál nem találtuk, mondjuk szándékosan nem olvastunk vissza, de most visszanézve sem rémlik azon a helyen. Jelszó szekrényről leolvasva.
A várkertből feljutáshoz babakocsis túránál kell két felnőtt a lépcsők miatt!
Köszönjük a rejtőnek!

Mandrakej 2009.06.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 1.48
Megtaláltam:)
Ahhoz képest, hogy Szécsény közelében lakunk elég keveset tudtunk róla, jó volt egy kicsit kultúrálódni. A parkban elég könnyen megtalálható a Cappys dobozba rejtett láda és a villanydobozon is jól látható még a pótjelszó. A kessercsapás pedig tényleg eltéveszthetetlen:)!
Köszönjük a rejtést!:)

comp@ss 2009.05.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megvan! Sokszor átutatztam rajta, de ilyen közelről még nem tanulmányoztam. Nagyon szép hely! Az alternatív jelszórészlettel jelentem be.

V_Gabor 2009.05.17 13:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Megtaláltuk, jól éreztük magunkat! Kösz!

M&G

Kimberli1 + Imi30 2009.05.09 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Szécsényben éppen a város napját ünnepelték. A kastélyba alig tudtunk bejutni, az esti zenekari fellépéshez, pont a bejárat elé szerelték össze a színpadot. A többi bejárat meg zárva volt.. Rengeteg vásáros, huszárruhás emberek, zene stb. A tűzoltótoronyba felmásztunk, a kastélyt megnéztük, szép Szécsény belvárosa. A Cappy-s palackot mi sem találtuk, a villanyszekrényen meg a felirat félig lekopott, olvashatatlanná vált. Kénytelenek voltunk a rejtőt felhívni a 2. jelszórészletért. Két helyre a doboz hátuljára mi is felírtuk tollal a jelszórészt, de félek, ezt is lemossa az eső idővel. Köszönjük a rejtést és a segítséget!

leslielong 2009.05.01 17:30 - Nem találtam meg
Ott voltam Május 1-jei hétvégén. Az első és a utolsó jelszórészlet is megvan, de a ládát én se találtam meg. Sajnos a régebbi bejegyzéseket nem olvastam át, igy nem tudtam a pótjelszó létezéséről. Kérem a rejtő elfogadásást.

Sajnos a kastélyba nem tudtam bejutni, mert Zárva volt.Holott a fötéren tiszta május 1-jei hangulatt uralkodott. Viszont a Tüztoronyba igen. Az jópofa volt. És tényleg érezhetően dől. Igaz az ott látott müszaki leirásba 39 cm volt a dőlés. De ez csak az épület része. A tetején a villámháritó pontján akár 79 cm-es is lehet az elmozdulás. A tervrajzól nem sikerült sajnos jó fotót készitenem.

Amúgy nagyon tetszett a város.

krisamasa 2009.05.01 13:45 - Megtaláltam
Szép, értékes környezet. A ládát, illetve a cappys palackot nem találtuk, de a kapcsolószekrény megoldotta a problémát.

Dream Theater 2009.04.28 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.25
Megvan [wapon beküldött szöveg]
* * *
Majd egy éve voltam itt először, de akkor GPS nélkül nem találtam a ládát, csak az első és harmadik része lett meg a jelszónak. Azóta lett GPS-em és most eljött az idő, hogy a láda is meglegyen, illetve kiderüljön az is, hogy kb. 1 éve, kütyü nélkül jó helyen keresgéltem-e?
Előtte a leírásban leellenőriztem, hogy a multiban nem lett-e változás, de sajnos felületesen olvastam át és a rejtő figyelmeztetése, hogy még nem pótolta a ládát, de a helyszínen készült fénykép a megtalálás elfogadásának feltétele, valamint qtatom pirosbetűs bejegyzése elkerülte a figyelmemet (mail váltás a rejtővel és ezekre is fény derült).
Sajnos elég sokan voltak a barlang körül, a rejtekhez nem tudtam felmenni, a pótjelszót is nehéz volt feltűnés nélkül leolvasni. Az, hogy kb. 1 éve jó helyen keresgéltem, az csak qtatom egyik fényképéből derült ki.
Egyébként aranyos, hangulatos város Szécsény, nem véletlenül jöttem vissza. A multi is nagyszerű (még így is, hogy a láda sűrűn elveszik).
AJÁNLOM MINDENKINEK !
Köszi gonit, köszi qtatom!

Nervas 2009.04.26 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Buszos kirándulás kapcsán jártunk ebben a kellemes kis városban.

A régi ládát "Kicsicsapattal" mi sem találtuk, de ekkor még az újról nem volt tudomásunk.

Kérjük a képek alapján a megtalálás elfogadását.

Köszönjük a rejtést!

Nervas és Kicsicsapat

[Jóváhagyta: gonit, 2009.04.27 23:17]

Kicsicsapat 2009.04.26 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Ezen a hétvégén nekünk nincs szerencsénk :-(
Az egyik helyen a nehezen olvasható jelszót, tévesen jegyeztem le, a másik láda beteg(ellopták), itt pedig...
Mivel mikor pénteken kinyomtattam a leírást, az szerepelt, hogy a ládát ellopták, és fénykép igazolhatja a megtalálást.
Ennek tükrében, és mivel azóta nem voltam NET közelben, mikor felkerestük a kastélyt, és a ládát, nem is néztük meg tüzetesen a környéket.
Elmentünk a téglafalig, jól látható volt a kitaposott ösvény :-)
Lementünk a domb aljára és csináltunk pár képet, gyönyörködtünk a park szépségében, nem is sejtve, hogy van már láda.

A készített képek alapján csak remélni, tudom, hogy elfogadjátok a megtalálásunkat!

Köszönjük a rejtést!

Kicsicsapat és Nervas

[Jóváhagyta: gonit, 2009.04.27 23:17]

A "barlang"
qtatom 2009.04.25 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.56
Bicajtúra Hollókőről. A rejtőt hívtam, de nem tudtam elérni.

A ládát és a jelszórészletet egy Cappy-s palackkal (N48 04.983 E19 31.035) átmenetileg pótoltam. A jelszórészletet a barlang előtti villamos kapcsolószekrény (N48 04.996 E19 31.039) barlang felőli oldalára is felírtam.

Thx Freddy & Mihul!

N48 04.996 E19 31.039 "jelszavak" :)A palack rejtekhelye: N48 04.983 E19 31.035
oross 2009.04.12 12:23 - Megtaláltam
Ott jártunk azonban a láda nincs a helyén . A fényképet mellékelem kérem a megtalálás elfogadását

[Jóváhagyta: gonit, 2009.04.15 15:13]

 
detti&csomi 2009.03.31 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Sajnos a ládát mi sem találtuk, de a város nagvyon tetszett, a park különösen.

Kérjük a képek alapján a megtalálá elfogadását.

[Jóváhagyta: gonit, 2009.04.17 18:41]

Robin13 2009.02.01 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.56
Csatlakozva Evab-hoz és bízva a jóváhagyásba, csak azt jegyezném meg, hogy a láda helyének leírásánál zavaró a "nagy kő" megjelölés, mivel az egy földbe ferdén beágyazott mozdíthatatlan négyszögletes betonlap (a fal mentén másutt nagy kő nem található).

[Jóváhagyta: gonit, 2009.02.02 19:01]

Evab 2009.02.01 15:10 - Megtaláltam
Robin13 társaságában elkövetett ládázás. A ládát nem találtuk, a fényképek alapján kérjük a megtalálásaink jóváhagyását. Köszönjük.

[Jóváhagyta: gonit, 2009.02.02 19:01]

 
BiBoLi 2009.01.26 14:45 - Nem találtam meg
ok [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.02.14 10:22]

warnew 2008.10.25 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.31
Csokival kerestük az elveszett ládát. Ő már előttem részletesen leírta a történetünket. A multi többi pontjával nem volt probléma. Amúgy Szécsény tetszett, négy évvel ezelőtt is voltunk itt kerékpártúrán, akkor a kollégiumban volt a szállásunk.

[Jóváhagyta: gonit, 2008.10.30 09:29]

 
Csoki 2008.10.25 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.46
Szécsényben voltunk a 4 napos hosszú hétvégén. Kerékpártúrákat terveztünk a környéken és ennek során több geoládát is megkerestünk. Evidens volt, hogy ezt a ládát az utolsó estére hagyjuk. Kissé figyelmetlen voltam és nem olvastam el a legutóbbi logokat amelyekből egyértelműen kiderül, hogy a láda eltünt. A helye nagyon adott és a korábbi keresések lenyomatai is félreérthetetlenek. Ideje lenne a ládát betegre állítani, vagy pótolni az eltünt ládát. Mi is vagy félórát kutattunk utána mire beláttuk, hogy nincs ott ahol lennie kéne:-( Amúgy Szécsény tényleg nagyon kellemes kis város, mindenkinek ajánlani tudom. Szállásunk az Agro hotelben volt. Egyszerű, de korrekt a szolgáltatása. Felraktam a POI-k közé.

[Jóváhagyta: gonit, 2008.10.27 22:59]

 
dirndel 2008.10.12 13:50 - Egyéb
A két virtuális pont könnyen meglett, de a ládát nem találtuk meg. Pedig jó környéken kerestük, mint a fotókról ellenőriztük.

Puszkany 2008.10.11 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.16
Szép környezet, korábban már jártam a ládánál Tibióbudáékkal, most visszatértem, immár kesserként. KL-lel együtt kb. fél órát kerestük a ládát, mire kiderült, hogy lábakélt... A park szép, az épületek felújítottak, a cukrászdát ajánlom figyelmetekbe "frédi cukrászda".

tozoli72 2008.09.28 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
A láda nagyon szép helyen lenne, ha meglenne. Sajnáljuk, de 1 órai hasztalan keresgélés után feladtuk. Kérjük a találat elfogadását a fényképek alapján. Köszi. UI: elég kemény a barlang fölötti részen a kőfal mellett végigmászni, eső után csúszós is.

[Jóváhagyta: gonit, 2008.09.29 09:08]

A barlang
 
Yogi 2008.09.07 14:00 - Megtaláltam
Mindenkinek ajánlom a méltatlanul kevéssé látogatott Szécsényt.

Istyu 2008.09.03 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Alaposan megtornáztatott ez a láda. Felkészületlenül estem neki, így jó nagy kerülővel sikerült a ládát megtalálni. A sétát nem nagyon bántam, mert egy hangulatos kis város Szécsény. A park nem nyűgözött le különösebben, szerencsére vannak a városnak értékesebb részei.

Köszönöm a lehetőséget!

HertlikMiska 2008.08.31 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Szécsényi hétvégénk fontos része

Szeleburdi család 2008.08.31 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megvan!

 
Piró 2008.08.27 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.26
Túránk harmadik napján itt szálltunk át Hollókőre menet, így nem hagyhattuk ki a ládát. A templomba csak idegenvezetéssel lehetett volna bemenni, amit mi sajnos nem tudtunk megvárni, pedig kiváncsi lettem volna, hogy milyen belülről. Így továbbindultunk a láda és a park felé. Nem a barlang felől, hanem kicsit más irányból közelítettem meg a ládát, amit rejtekéből kibújva találtam. Gyors log, visszarejtés és irány a park. Kis pihenő után az utolsó ponthoz indultunk, ami szintén nem okozott problémát. Tipikus gc-s hely, köszönjük.

Piró, Zsu, Andi

Zsuval a parkban
 
b.zs. 2008.08.24 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
OK!

fkmaster 2008.08.22 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
Kellemes séta a városban, a láda mellett két sziámi-cirmos keverék macskával ismerkedtem meg. A park szép és nyugodt, a jellegzetes tájszólás kicsit furcsa volt (pedig magam is abban beszélek, csak "somogyiassan").

zem 2008.08.21 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.49
Kellemes bemutatása a városkának, nagyon tetszett. Sem túlerőltetett, sem kevés - nagyon jól el lett találva az arány. A hatalmas meleg miatt a gyerkőcök az árnyékos játszótéren maradtak, a ládához nélkülük mentünk. Jobb is, mivel ugyan a park szép, de ott gyülekeztek a környék szúnyog-hordái (gondosan megetettem őket). Nehéz a műbarlang tetejére nem rálépni, emiatt nem túl jó a hely, de tény, hogy így garantáltan kevesen járnak erre. Köszönjük a rejtést!

Csuhás 2008.08.21 13:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.24
Egyszer már elkezdtem ezt a multit, de miután nem találtam a ládához vezető utat feladtam. Most társaságban, eső helyett napsütésben már hamar előkerült a ládika. A rejtek közelében kiéhezett szúnyogokat riasztottunk fel, így gyors logolás után menekültünk.

Csuhás

Ferde torony
A park
JABOTAGO 2008.07.22 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
MEGTALÁLTAM.

snupee 2008.07.21 20:00 - Megtaláltam
ok

hajanos1 2008.07.13 17:43 - Megtaláltam
A három láda közül a parkban lévőt volt a legnehezebb megtalálni.

 
alucifer 2008.07.12 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.28
Nógrád megyei ládázgatáson 25 / 33

Ferde a torony
Lik hon anno
Morcipók 2008.07.11 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Morcipók és Robocop 2008.07.11 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk! TB-t elhoztuk!

Edécske 2008.07.05 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.76
Szuper multi egy szép városban. A Tűztoronyban éppen "ebéd szünet" volt, így oda felmenni sajnos nem tudtunk. De talán szerencsénk is volt ezzel, hiszen így pont odaértünk a kolostorba, ahol az idegenvezetés akkor kezdődött el (ha jól emlékszem, minden egész órában indul körbevezetés), és amit vétek lett volna kihagyni. A láda megtalálása a kastélykertben könnyű volt, és bár az odavezető utat jelentősen benőtte a csalán, és egész estét kitevő esőzés után a terep elég "csigás" volt, azért könnyen megtaláltuk a rejteket. A tó, a barlangok és a kastély is gyönyörű, eddigi legjobb multi volt, amit végigjártunk.
Köszönjük.

 
Priaxis 2008.07.05 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megtaláltuk Edécskével! Sziráki nyaralásunk ötödik állomása. Nógrádsipek felé, szinte véletlenül kerestünk rá, hogy van e láda ebben a szép kis városban, és lőn! Nagyon szép a környezet, jók a helyek, és fantasztikus a park. A kolostorban még vezetés is volt, nagyon javaslom mindenkinek!
A rejtés remek! Köszönjük!

Priaxis

Horompolil 2008.07.03 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést, kellemes szülinapi meglepetés volt!

snupee 2008.06.28 14:30 - Nem találtam meg
a jelszó közepét sehol sem leltem.

melinya 2008.06.22 16:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Nagyon kellemes hely. Tetszett a kastély kert. Kár, hogy 31 fok meleg volt, így egyedül kellett felkesernem a pontokat, mert az utitársam nem bírta a hőséget. :-)

Ferde torony
Attibati 2008.06.11 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.06
Dunakeszi-Vác-Penc-Acsa-Herencsén-Hollókő-Szécsény-Dunakeszi 200 km 1900 m szint
A város felé kerekezve elkapott egy kisebb zápor, a nagy melegben még jól is esett. A város többet kapott így a ládához vezető meredek ösvény nagyon csúszott, dobtam is egy hátast visszafelé jövet. Ennek hatására elfelejtettem felirni a jelszót de szerencsére jól emlékeztem rá.
Meglepődtem , hogy milyen hangulatos belvárosa van Szécsénynek amibőll a 22-es úton történő átautózás közben semmit nem lehet látni.
Az egyik EU konform játszótéren megebédeltem majd hazaindultam Dunakeszire.
Vácot elérve sötét felhők kezdtek gyülekezni a hegyek felett majd Sződligetnél a vihar szele is megérkezett. Úgy határoztam, hogy elhagyom a kerékpárutat és az országúton folytatom az utat mielőtt bőrig ázok. Ez jó döntés volt mert alig értem az utcánkba nagy cseppegben eleredt az eső.

Csizmások 2008.06.01 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Tetszett!

erbeo 2008.05.31 11:33 - Megtaláltam
A kastély előtt valamilyen városi rendezvény, a kastélyban pedig éppen esküvő volt. Kicsit keringtünk, mire megtaláltuk a park bejáratát, de végül csak sikerült. Tetszett a park, pláne, hogy rajtunk kívül éppen csak a madarak jártak benne :)

ier 2008.05.31 11:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.87
A kastély és a kert igazán szép.

pörsing 2008.05.29 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.87
A várkert nagyon tettszett, de egy lélek sem volt a környéken. Bár pesten lenne egy ilyen kis gyönygyszem.

pkatona 2008.05.29 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Egy hetes bujáki üdülésünket használtok fel a környező ládák megkeresésére. Szép, rendezett város. Örülök, hogy ide is került láda. Köszönjük a szép rejtést. Péter és Icu

 
fujusz 2008.05.24 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést.
Üdv, Fujusz

Mackadam 2008.05.24 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.51
Megtaláltuk, kellemes séta volt ezen a szép helyen.

soka9001 2008.05.24 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Megtaláltuk. Nekünk sikerült a ládát is becserkészni. Köszönjük mert szép helyeken jártunk.

 
sirgalahad 2008.05.23 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.80
Úgy olvastam lába kélt
Jelentem: a láda élt!
Aki tudni akarja:
Két féltégla takarja!

Dream Theater 2008.05.16 17:40 - Egyéb
GPS nélkül vágtam neki, a leírás alapján a multi első és harmadik pontját könnyen megtaláltam, de a ládát nem leltem. Minden megvolt ami az útmutatóban szerepelt, csak a rejtek nem. Így a jelszó eleje és vége megvan, csak a közepe hiányzik. De mivel nagyon tetszett a város, újra elmegyek (mert hamarosan lesz GPS-em) és megtalálom a ládát is!

peterpan 2008.05.10 06:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Előre megfontolt szándékkal elkövetetett bozótharcos kirándulás egyik állomása. Társtettesem és a szervező Mr Noga volt, és aki majd megírja mennyit is sétáltunk ma. A szervezésért és a társaságért kösznet neki.
Tetszettek a pontok, bár a régi városfalat azért még jó lett volna beletervezni.
Porszívónk is velünk jött :)

sambenedek 2008.05.03 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.18
A rejtéssel kapcsolatban aggodalmas vagyok, olyan nagy a forgalom, de ha eddig megmaradt... sajna a gyerekek nem tudtak felkapaszkodni, ti. csalán és egyébként is nemrég esett...

hely
zs&t 2008.05.02 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Családi városnézés keretében felkutattuk a ládát. Szép délutánt tölthettünk így együtt, köszönjük a rejtést!

 
MonTri 2008.04.27 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.57
Megtaláltuk!

Szikravadász 2008.04.27 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Április végi ládatúra utolsó állomása volt, utána kellemeset sétáltunk a szépen rendben tartott parkban. Köszönjük.

Ne vidd el! 
alfred80 2008.04.13 20:03 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.60
A parkba nem lehet kutyát bevinni.

Mr Zerge 2008.03.30 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.09
Kellemes sétával jártuk ben a tavaszias időben a nagyon jól rendbe rakott belvárosú kisvárost. A ládához vezető ut egy kis kavarással meg lett. Nem tetszett a rejtése. Vagy kevésbé látható helyre kellene vinni a kessereket logolni, vagy mikroládában gondokodva valami merészen frappánsat kitalálni.
Üdv Mr Zerge.

MeKrisz 2008.03.30 12:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Egy csoportos keresés/megtalálás - A Ceglédi Közgazdasági és Informatikai szakközépiskola túra csapatával együtt.

Krisztián

karatepocok 2008.03.25 20:53 - Megtaláltam
ok

Gini 2008.03.23 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.67 súly: 1.48
Megtaláltuk!

Végek 2008.03.15 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Nyugat-Nógrádi ládázásból hazafelé jövet.
Már majdnem teljesen besötétedett, ezért először a parkban kerestük meg a ládát, aztán sétáltunk el a másik két pontra.
A kastélyt és környékét nagyon szépen felújították. Jó volt itt bóklászni egy kicsit.

HGabcsi 2008.03.15 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
.

KZoolee 2008.03.15 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
.

szabti 2008.03.14 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Csodás kisváros! Sajnos, rohanós lett a vége, így nem sikerült teljes egészében kiélveznem a kisváros hangulatát.

Így, gyér növényzettel a láda kissé szemetszúró, lehet, a természet majd orvosolja a problémát?

kulisz 2008.03.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.67
Takaros város, nyugodt, csendes vasárnap, szép környezet. Köszönöm!

Olyan Ferences!
Kutas 2008.03.02 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.38
Szemerkélő esőben is csodálatos ez a kastélypark.
Köszi a rejtést
Öcsi Pécsről, valamint Marcsi és Laci

 
Klári 2008.03.01 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Évekkel ezelőtt többször megfordultam Szécsényben s környékén, kedvencem lett e tájék. Örömmel láttam, hogy a tó és környéke rendezettebb, mint emlékeimben élt. Sajna a csálé toronyba most nem tudtunk felmenni, mert zárva volt.

ironman 2008.03.01 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Marakess 2008.02.28 13:20 - Megtaláltam
*

zsalaber 2008.02.24 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Elfelejtettem bejelenteni, most végre ez is megvan. Azóta már vagy 4x jártam itt. Szeretjük ezt a helyet. Én is terveztem ide egy multit 2 évvel ezelőtt, már le is fényképeztem, de közben elment a kedvem a ládák telepítésétől.
Köszönjük,hogy Ti megcsináltátok!
Anna+Ricsi

zsonyi 2008.02.24 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Gyönyörű környezetben ügyes rejtés! Kell ennél több???

bandita 2008.02.16 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.11
Megtaláltuk.

Barbi, bandita

valti 2008.02.07 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.78
Nagyon szuper a történelmi városrész, a kastélypark, a barlang. A ferde torony az bizony ferde! Köszi a rejtést! Valti

Döme 2008.01.13 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.51
Megtaláltam

vacakos 2008.01.12 11:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Téli túra utolsó állomása hazafelé.

csengebongi, -vacakos-

lelcache 2008.01.06 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.91
Ma reggelre az ónos eső hatására szép korcsolyapályává változtak az utak, és minden más is. Ilyen körülmények között még nem kirándultunk, így kénytelenek voltunk megnézni, hogy így is lehet-e? Hát persze, hogy lehet! Hideg is volt, esett is az eső, meg a jéggolyócskák, meg a hó, csúszkáltunk is rendesen, de mégis egy remek napot töltöttem el Belga, Togo, scele, Csigabiga, L@zy és SagiK társaságában. A megadott parkolóban álltunk meg, és szépen végigjártuk a multit. Még soha nem voltam itt. Nagyon megtetszett a település. Sokkal több időt is lehetett volna sétálgatni, de a pocsék idő miatt leredukáltuk egy kicsit az itt eltöltött órák számát. Az épületek, és az egész hangulata fantasztikus. A kastélyban préseltem emlékérmét ami egy kicsit döcögősen ment, mert a pénztárosoknál gyakorlatilag egy fillér sem volt, és nem igen tudtunk váltani aprót. Végül SagiK és Csigabiga segítségével megoldódott. A múzeumot végigjárni most nem volt időnk, de ide úgyis vissza akarok jönni jobb időben alaposabban körülnézni, és akkor a kulturális program sem marad el. Nagyon tetszett a kastélytól jobbra elhelyezkedő furcsa alakú, külső felén bástyára emlékeztető kis épület. Meg az összes többi is! :-) Köszönjük a rejtést, nagyon jól éreztük magunkat.

lelcache

RomFerde torony
Togo 2008.01.06 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Kellemes kis városi séta, még igy szakadó jéggolyok között is. A többieknek megmutattam a mitöl zsebernyő a zsebernyő. :)
A láda környékén kis barlangjárás, Belga megpróbálkozott a Micimackó efektussal, de nem szorult be.:)

Belga a barlangba
Csigabiga 2008.01.06 14:30 - Egyéb
További képek:

Templom-romFerde-torony
Ferde-torony 
Csigabiga 2008.01.06 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

Esős, havas esős, ónos esős, jeges esős nap az ország északi részén Togo vezetésével, Belga, L@zy, lelcache, SagiK és scele társaságában! :o)
Leparkoltunk a megadott parkolóban, majd a pontok keresésére indultunk. Nagyon tetszett a kastély és a környezete, szépen felújított, karbantrtott állapotban van minden! :o) A ládához kicsit keresgéltük az utat, mert többször is falba ütköztünk, de így leglább bejrtuk a kastély környezetét. Tetszett a park, meg a mesterséges barlang is. Ezután megtekintettük a ferde tornyot, majd továbbindultunk más ládák felé.

Ezúton is köszönöm szépen Togonak az egész napos vezetést, a Többieknek pedig az útitervet és a vidám Társaságot! :o)

The Castle
scele 2008.01.06 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Gyönyörű város. Nem is gondoltam volna. Nem szeretem a városi multikat, de ez a láda nagyon tetszett. Az asszony megnézte a fotókat és közölte, hogy ide kötelező visszajönnöm vele és a gyerkőccel, mert ezt Ők is látni akarják.

SagiK 2008.01.06 14:29 - Megtaláltam
Nagyon tetszett ez a kis multi, talán egy picivel hosszabb séta is belefért volna. Jó volt csavarogni ebben a városrészben.
Elég nehéz feladat a 10 képet kiválasztani...

Belga 2008.01.06 14:29 - Megtaláltam
Ügyes vagyok megtaláltam! [wapon beküldött szöveg]

L@zy 2008.01.06 14:28 - Megtaláltam
Megvan [wapon beküldött szöveg]

Bal3 2007.12.31 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.73
Áve!
Évzáró keresésre hívott Pupu, egyébiránt megünnepelni az 1700. találatát!
Szívesen tartottam vele eme nevezetes napon.
Későn indultunk, 6 órakor Bp-ről, ehhez elég volt 4-kor felkelnem :)
Egy igazi terepre termett pickup-pel lepett meg Pupu, a nap során többször bizonyított a vas.
Nem gondoltam volna, hogy egy automata váltós kocsi is jó lehet terepen, de nem, hogy jó, még talán jobb is mint egy mechanikus nyomatékváltóval szerelt darab. Lejtőn ereszkedve, hathatós motorfékkel vigyáz ránk a jószág, nem melegítve, használva a féket, tengelykapcsolót.
Na de hagyjuk a technikát, ezen a napon inkább a zúzmara, jégkristályok csodája volt a meghatározó!
Ilyen csodás jégvirágos fákat, mezőket én még nem láttam.
Leírni lehetetlen, beszéljenek a képek.

Nagyon tetszett a város! Igazán rendezett, tiszta környezet, példaértékű lehetne országosan!
A Szent Korona szobornak nagyon megörültem, pont most olvasok egy írást a Szentkorona-tanól.

Üdv Bal3

 
Pupu 2007.12.31 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.23
Szerettem volna még idén elérni az 1700. megtalálást - négy volt hátra. Bal3 barátomat nyertem meg tettestársnak, akivel már régen kirándultunk együtt, de ma megint pompás napot töltöttünk. Jó 4x4-es autó volt nálam, ezért az unalmasnek ígérkező részeken inkább rábíztuk magunkat, és a szép szakaszokon gyalogoltunk. Így is összejött jó néhány kilométernyi menetelés. Párás-fagyos idő, zuzmarával borított táj - gyönyörű volt!

Szécsény nem volt ismeretlen számomra, de most új szemmel néztem meg. Nagyon takaros, szép városka, öröm sétálni benne.

 
Elveszett Geoláda Fosztogatói 2007.12.29 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.56
Végre valahára saját szememmel láthattam a szécsényi grottát a tóparton! A város eléggé álmos volt, de még ezen a fakó téli nappalon is festőinek mutatkozott.

/Quatermain, Dr. Jones és a szilveszteri előcsapat/

Millimedi 2007.12.25 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.38
Karácsonyi családi ebéd elött egy kis teli séta keretében megtaláltuk.

VP 2007.12.22 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.13
A múlt héten begyakorolt módon 3-kor kelés, 4-kor 3km séta az első metróhoz, 5.05-ös vonattal Hatvanig, átszállással Tarig.
Onnan Sámsonháza evangélikus templom - várhegy - Nagybárkány - Tepke-hegy - Hollókő - Dobogó-hegy - herencsényi pallóc kereszt - Nógrádsipek. 45 km séta zuzmarás, ködös télies időben.
Stoppal Szécsénybe, városnézés után este busszal haza.

lagaf 2007.12.06 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.44
Kocsinkkal a 3. pont közelében találtunk parkolóhelyet, így annak megtekintésével kezdtük városközponti sétánkat. Alaposan körbe kellett járni, hogy megtaláljuk azt a helyet, ahonnan legjobban fényképezhető a torony dőlése. Miután a tűzoltó-kiállítást zárva találtuk, továbbsétáltunk a többi ponthoz: a Rákóczi út, Ady utca, Haynald utca útvonalon értünk a ferencesek templomához, amit ugyancsak zárva találtunk, s csak az előtérből kukucskálhattunk be, rossz fényviszonyok mellett. A jelszórészlet levadászása után a kolostor mellett elhaladva mentünk át a Forgách kastélyhoz és tekintettük meg Kubinyi Ferenc Múzeum nívósan berendezett kiállításait. Különösen tetszett a helytörténeti rész, melyből megtudhattuk, mennyi lelkes patrióta áldozta valaha szabadidejét társadalmi munkának és segített a múzeum helyrehozatalában, anyagának kiegészítésében. (Sajnos - ahogy hallottuk - manapság erősen megcsappant az aktivitás és az érdeklődés; sok helybéli be sem teszi lábát a múzeumba...) Tetszetős a nógrádi várak bemutatása, valamint a Rákóczi szabadságharcnak, illetve a helyi nagy történelmi eseménynek szentelt kiállítás. Javaslom mindenkinek a betérést.
Gyorsan elröppent az idő, sietni kellet a láda előkerítésével. Szerencsére nem csúszott nagyon a domboldal, így gyorsan felértem a meredekebb oldalon. Logolás után már csak a körbástya és a várfalmaradványok megtekintése volt hátra, majd a patika érintésével a kocsi előkerítése. Rövid, de szép program, megérte ideutazni.

TemplomkertbenFerences kolostor
kilali 2007.11.21 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.97
A Várkertben lévő doboz kicsit problémás volt, mert a doboz alatti tavacskában egy horgász áztatta a zsinórját és meg kellet várnom amíg beleún a halatlanságba. A várakozás azér nem volt rossz, mert legalább bejártam a parkot is.

Mackka 2007.11.10 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Szakosztályi várnéző túrán
A szállásunk itt volt Szécsényben, bár először úgí tűnt, nem akarnak minket fogadni. Megnéztük a múzeumot (szuper!), onnan még csak találgattuk a láda helyét, aztán mise és vacsi előtt beiktattuk a ládát.
A templom oldalán lévő domborűvön látható nevet egyedül Haushinka tudta elolvasni a sötétben :) Hogy hogyan kell bejutni zárás után a kastélykertbe, már a múzeumban megkérdeztük a nénitől, de azért jól jött a pont :) A sötétben Péter irányítgatott minket. Hááát, nem a legegyszerűbb utat választottuk, főleg ahogy sötétben botorkáltunk a meredek oldalban. A ládától jövet fedeztük fel a műbarlangot, ami sötétben nagyon szuper volt! Mihály telefonja szolgáltatta a fényt :)
A tűztoronynál már siettünk, hogy ne késsünk el, másnap figyeltük meg jobban a ferdeségét, akkor láttuk világosban is.
Nagyon tetszett Szécsény, itt még fogunk járni :)
Mackka & Péter & Haushinka & Zolka & Mihály

Cugel&Kinga 2007.11.03 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.52
Megvan. Kellemes kis séta volt. Köszi a rejtést.

dzoli1 2007.11.01 18:20 - Megtaláltam
Mivel Szécsényben nőttem fel, amint megtudtam, hogy itt is van láda, rögtön megkerestem. Nagyon szépen fejlődik a város, a Várkert is csodálatos, de nem bírok megbarátkozni azzal a ténnyel, hogy szegény kutyák ki vannak tiltva onnan. :(

CsabaHun 2007.10.27 13:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Itt élünk így nem okozott nehézséget a megtalálása,már a leírás alapján meg található.

Viktor&Detti 2007.10.23 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk
Esőben, sárban de megérte. Még nem jártunk Szécsényben, nagyon szép, köszönet érte.
Viktor&Detti és a picike Ádámka

totik 2007.10.22 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.90
Ezt a ládát még előző napra terveztük be, de sajnos az idevezető úton leamortizáltam szegény járgányunkat, így a délutánt autómentőzéssel és kármentéssel töltöttük.
Másnapra kicsit magamhoz tértem, és sógornő kocsijával csak elgurultunk ide is.
Ez egy kultúrált, jól szerkesztett, jól előadott városi multi. Van benne ebből is egy kicsi, meg abból is egy kicsi, nem túl hosszú, nem túlzó, nekem pont az ilyenek tetszenek. Köszönet érte!
(Ha jövőre a parkot elborítja a gyékény, az Geri áldásos maghintő tevékenységének lesz köszönhető. Olyan felhőben szórta a buzogány pihét, hogy különböző, most nem részletezendő testnyílásaimból még most is elő-elő kerül egy-egy bóbita...)
Viki, Geri, Krisz', TZ

Magnes50 2007.10.21 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Szépen felújított város, egész Nógrád megye kellemes csalódást jelentett a szép napos időben.

targonczas 2007.10.21 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
ok

tred 2007.10.20 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Egyszerű volt, de csak azért mert sokat jártam itt Balassagyarmati lévén. Tényleg szép lett a kastély, a park és a környéke. Végre!

kowik 2007.10.13 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.00
Könnyen megtaláltuk!

MENT 2007.09.30 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Bicajozás közben, GPS nélkül. Mivel még nedves volt a fű, bokor, csalán, kicsit csúszkáltunk a ládánál. Gyönyörű a park, mindenkinek ajánlom!

kl 2007.09.30 10:07 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

freddy 2007.09.30 10:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 4.24
[wapon beküldött szöveg]

Tototo 2007.09.15 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.79
Sok évvel ezelőtt jártam itt utoljára, nagyon sokat fejlődött a város, a parkot is szépen rendbehozták.
Klári, István

renimaister 2007.09.15 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk!Nagyon szép a környezet,ajánlom mindenkinek.Csapatunk öregebb tagjai is szivesen részt vettek a keresésben!renimaister és zafirdrive

Csaszi 2007.09.08 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Kellemes sétával és egy finom ebéddel tettük emlékezetessé ennek a ládának megkeresését.

Köszönjük a rejtőnek, hogy erre a helyre invitált minket.

Évi és Csaszi

 
K-55 2007.09.01 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Cserhátszentivánról jöttünk át, kellemes sétát tettünk ebben a hangulatos kis városban. Visszajövünk még ide máskor is, barátainkkal is. Nagyon megérdemelte ez a hely a ládát.

Balda 2007.08.28 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.54
Végigjártuk az összes helyet, sajnos a Ferences templomba nem tudtunk bejutni, csak 11-kor és legalább 10 fő esetén indult volna vezetés :-(
A város nagyon szép, a látnivalók kitartottak egész napra.
Marci és Repülös Papa

robatko 2007.08.25 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.12
Nagyon szépen rendbehozták a parkot. Néhány évvel ezelőtt itt még óriási burina uralkodott.

Bubuka 2007.08.25 13:58 - Megtaláltam
Buszostúra keretében az Erzsébetvárosiakkal. Tetszik ez a kisváros.

Rivelino 2007.08.25 12:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.22
Jutalomtúra keretében :)

Süti1 2007.08.23 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Nagyon szép a város, köszönöm.

Nivabibi 2007.08.21 16:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Remekül rendbeszedett kisvárosi belső!! Jó a rejtés is. A délelőtti felhőszakadás után nem volt könnyű megközelíteni a ládát.

N.Zs. 2007.08.20 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Az augusztus 20-i rendezvény közepébe csöppentünk bele a Tátrából hazafelé jövet. Szép, rendezett kis város, de a közelgő eső hamar a kocsihoz kergetett minket.

barlang luk.
Mihul 2007.08.20 11:27 - Megtaláltam
Nagyon szép környezetben

bohrmann 2007.08.18 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Hangulatos kisváros, meglepően ügyelnek a tisztaságra. A kastély környéke is gyönyörűen rendezett, a várkert pedig egyenesen nem is erre az országra vall, annyira vigyáznak rá. Izgalmas kis séta a jelszóvadászat.

19izsi73 2007.08.17 10:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Drégelypalánkról terveztem be az egykori Ipoly hidakkal való ismerkedést;Őrhalom,Hugyag,Pösténpuszta volt a soros.Persze,ha már a gps a kormányon volt útbaejtettem e multit is.Bringával percek alatt abszolválható.Kellemes meglepi volt a város,jó lett volna,ha a műbarlangban lett volna a rejtek,de alaposabban körülnézve ez nem megoldható.20 megtalálás után már út vezet a rejtekhez.De hát ez van..Köszönet érte.

erre......meg arra...
KalanDorka 2007.08.15 17:45 - Megtaláltam
Apáékkal.

Kokó 2007.08.15 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Felvidéki várazgatás után a jólbevált kollégákkal.
Nagyon szép város! Azt hiszem mindannyian élveztük a sétát!
A rejtés szerintem lehetne egy kicsivel igényesebb is.

Mathau 2007.08.15 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Szemléletváltó ládázás északon

macikupac 2007.08.15 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.76
Felvidéki vártúra 5.

Valamikor a nyáron már jártunk itt és épp azt feszegettük, hogy vajh miért nincs itt láda, hisz' annyi a látnivaló. Nos azóta gyökeresen változott a helyzet, mert lett láda és nem is rossz. A pontokat gyakorlatilag ismertem már. Egy pár éve a(z akkor még sárga színben pompázó) kastélyban lévő kiállítást is megnéztük. Azóta jelentős mértékben javult a környezet. Az egykori országgyűlésnek helyet adó Borjúpástot nagyon szépen rendbe rakták. A tavacskákkal, a műbarlanggal igazi városi park lett belőle. Üröm az örömben, hogy a kihelyezett toitoi wc-kbe sokan nem hajlandóak elvégezni a dolgukat... Maga a rejtés lehetne talán jobb is. ennek ellenére egy élmény volt. Ezt Pumbi is így érezte.

Ferences templom
Templomrom
jalso 2007.08.14 15:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.08
Sikerült egy kissé megnehezítenem a feladatot. A ferences templom falán megtalált dombormű után irány a kastély, majd annak udvarán irány a doboz. Itt - ki hitte volna - falakba ütköztem. Aztán ezeket a falakat igencsak rossz irányból akartam volna kikerülni, és óriási kerülőt tettem, míg rátaláltam a helyes megközelítésre.

De semmi nem történik magasabb cél nélkül: a kerülő során megismertem a kastély és a Várkert másik oldalát, valamint Szécsény olyan részét, ahol 100 méteren belül hatalmas életszínvonalbeli különbségeket tapasztalhattam. Végül visszaküzdöttem magamat a kastély bejáratához, ahonnan egy másik irányú kerülővel sikerült a ládát is megtalálnom. A ferde torony pedig, ha még egy kicsit tovább ferdítik, kenterbe veri a pisai tornyot. Sőt, most látom egy 25 éve készült képem alapján, hogy már így is jók az esélyek. Hajrá, Szécsény!

tudo 2007.08.13 09:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.11
Néhány napja keresztül bicikliztem Szécsényen GCSIVI miatt. Ezzel együtt szívesen jöttem újra ide (az azóta kialakult csapadékos idő miatt a vízesés körül eléggé csatakos lehet a terep). Hogy cifrázzam, ezúttal nem Szügy, hanem Pásztó felől jöttem az Alsótold - Felsőtold - Nagylóc - Szécsény fordítóval útvonalon 80 km-en, 670 m emelkedéssel.

Az elmúlt napok esőzései miatt reggel a Cserhát útjai még vizesek voltak. A múltkori kőszegi ázás után fél napot tisztítottam a kerékpáromat, nem szívesen fröcsköltettem le újra, de Felsőtoldig vizes volt az út. A falu után megjött a szél, felszáradt az út :-).

Szécsényt alaposan ismerem, családilag többször, különböző célokkal jártunk itt. Most a láda által mutatott pontokat kerestem fel. A parkos rész számomra új volt, ilyen állapotban még nem láttam. A láda jobbról kerüléssel azonnal meglett.

Visszafelé a dombokon jól esett a mászás. Élveztem a Zöld sáv és a Kék sáv által nyújtott szép kilátású szakaszokat. Köszönöm a rejtést, kellemes átmozgató edzés lett a ládából.

Ferences kolostor
A park
sprok 2007.08.12 19:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.86
Nem is emlékszem, hogy valaha jártam-e Szécsényben. Nagyon szép kis várost ismertem meg ez alatt a rövid idő alatt is. Karban tartott közterek, gyöngyörű park.
A láda rejtekét egy kicsit elkapkodottnak érzem, ettől függetlenül köszönjük a rejtést.

Zsu. 2007.08.12 19:10 - Megtaláltam
Sprokkal és Mikulással.

Mikulás 2007.08.12 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.21
Várlátogatások (Murány, Fülek, Sőreg és Ajnácskő) után egy szép szécsényi sétára hívott ez a multi. Minden pontja tetszett, az egész koncepció teljesen "rendben van"! Rövid, de tartalmas programot kínál. A rejteknél sokat ügyetlenkedtünk, de végül meglett. Köszönet a rejtőnek, jó látni, hogy ezt a kastély és parkját is helyrehozták, ápolják! Gyerekkoromban, a jó öreg Imre bácsival összeraktuk ennek a kastélynak is a makettjét. Ha jól emlékszem régen sárgára volt festve...

Mikulás

benderék 2007.08.11 20:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Örök hála a ládában talált plüsspolipért, az egy éves lányocskánk hazáig kitartott vele bőgés nélkül... :-))))

Kerticsorbi 2007.08.11 17:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
Múlt vasárnapig nyaraltunk a közeli Nógrádsipeken, megjelenhetett volna egy héttel korábban is a láda :(

Szécsényben többször is bementem, de a tavat nem is ismertem. Köszönöm a rejtést, sok újat láttam Szécsényből.

A láda közvetlen környezete nem tetszett, szerintem lehangoló.

SzantoA 2007.08.11 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.90
Tetszett a város, nagyon szép. Rég láttam ennyire karbantartott parkot. Szerintem a ládának kéne barátságosabb helyet találni. A tegnapi esőzés miatt, városi öltözében problémás volt a csúszós domboldal megmászása.
Olvasva a log-okat majdnem sorbanállás alakult ki a ládánál :). Egy nap, 9 megtalálás... Köszönet a rejtésért.

Lopakodó 2007.08.11 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Nagyon tetszett a rejtő által megmutatott városrész.

dzsalasz 2007.08.11 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
csúcsforgalom a ládánál. kissé csúszkálva de meglett. nekem a baloldali feljárat könnyebbnek tűnt a barlang mellett.
Szép kisváros, jót sétáltunk.
Dzsalasz+DzsI

Piás 2007.08.11 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Szécsény nagyon szép kisváros! Különösen tetszettek a parkok, a so INGYENES parkolóhely, a rendezett utcák, terek, takaros épületek.
Jó lehet itt élni, feltéve, hogy valaki meg tudja teremteni a megélhatési feltételeket helyben. Sokat lehet olvasni, hallani a szegény nógrádi településekről, Szécsény szép ellenpélda.
A rejtés, - a muliti konstrukciója - ötletes, sok ilyen láda kellene. Jó péda arra, amikor a multi nem öncélú.
Köszi a rejtést.

keva 2007.08.11 13:30 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

zsorzs 2007.08.11 13:20 - Megtaláltam
A park és a város tetszett, a rejtekhely megközelítése kevésbé.

cactus 2007.08.11 11:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.36
Nagyon szép hely! Köszönöm a rejtést.

jspanyik 2007.08.10 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
A mai napra tervezett programunk célja a GCPARI (899) és GCSIVI (900) felkeresése volt, de mivel az utóbbi ládáról nem volt semmiféle információnk Rétságon betértünk a könyvtárba, hogy kinyomtassuk a leírást. Ekkor vettük észre, hogy Szécsényben helyzet van! Mikor odaértünk, akkor még bőven elcsíphettük volna a második helyet, de a zuhogó eső miatt úgy döntöttünk, hogy először a Palóc Grand Kanyonba megyünk. Az időjárás miatt kudarcba fulladt kitérő után visszatérve azonban már csak a bronzérmet vihettük haza.

De nem szomorkodtunk, mert nagyon tetszett, hogy korábbi látogatásunk óta mennyit fejlődött, szépült a város és különösen a kastély. A kastélyban látható kiállítás is megtekintésre érdemes. Ne hagyjátok ki!

Amíg ferdetoronyhoz közeli kerthelységben ebédeltünk elmentek a felhők és visszatért a kánikula így még elindultunk a 900. ládánkért Sipekre.

Köszönjük a rejtést!

Mari és János

bambasanad 2007.08.10 11:00 - Megtaláltam
Szép a park, a többi pont is érdekes, de szerintem ha szembe állunk a barlanggal jobbra érdemes kerülni. Én hallgatva a rejtőre balra indultam és jó sok csalánon átvágva magam leltem rá a ládára.
Kösz a rejtést!

nogacsalad 2007.08.10 05:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Tegnap este vettem észre az új ládát.
Vasárnap már jártam erre, akkor is egy új ládika kapcsán. Sajnáltam is, hogy ekkor nem volt időm alaposabban megnézni Szécsényt.
Hát most nyílt rá alkalmam.
Igen korai kelés után, a rejtő kimerítő, és precíz leírása alapján mentem. Javasolt parkoló, majd 2-1-3 sorrendben, ON FOOT. A gyors pontbegyűjtés után, még vagy egy órácskát sétálgattam itt.
Nagyon tetszett a belváros, a park, és minden más is, csak azt sajnáltam, hogy család nélkül kellett jönnöm, és a korai idő miatt nem tudtam ide-oda bejutni.
Családdal a közeljövőben visszajövünk !
A rejtésről:
Szép, kimerítő és pontos leírás egy sétához. Nincs túlbonyolítva, laptop és számológép nélkül is könnyen követhető. A hely pedig igazán remek.

Nálam 3x5, ami ritka eset!

Köszi...

ui: a barlangot inkább jobbról, a pici vízesés felől...

Merre induljak?
Park reggel
BarlangbanMGTSZ ?


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu