geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
1464. Veszprém Egyetemváros (GCVEIN)
Színházkert
Színházkert
Megyeháza
Megyeháza
Kálvária domb
Kálvária domb
Erzsébet sétány
Erzsébet sétány
Laczkó Dezső Múzeum
Laczkó Dezső Múzeum
Bakony ház
Bakony ház

térkép
térkép
Hazánk 2. legnagyobb német-magyar katonatemetője
Hazánk 2. legnagyobb német-magyar katonatemetője
Az új mikro
Az új mikro

Szélesség N 47° 5,393'
Hosszúság E 17° 54,487'
Magasság: 264 m
Megye/ország: Veszprém
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2006.09.24 00:00
Megjelenés időpontja: 2006.09.25 16:52
Utolsó lényeges változás: 2018.01.01 18:20
Utolsó változás: 2018.01.01 18:25
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: vokopeti, Endresz_család
Felhasználó: Endresz_család
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.5
Megtalálások száma: 1387 + 6 sikertelen + 30 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.0 megtalálás hetenteWAP:
Belvárosi parkban sétálós, hagyományos láda. A kis méretű, kerek dobozt egy erősen sérült, öreg fa törzsében találjátok. Kérjük, légy óvatos!

A jelszó:
A jelszó három helyen is megtalálható, a ládában, a romok melletti nagy tájékoztató táblán fekete alapon ezüsttel, továbbá a parkoló közelében a lépcső melletti Szent Miklós-szeg tábla oszlopán kékkel felírva.


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Megjegyzés:
A láda gondozását 747 megtalálást követően 2011 végén vokopeti kessertársunk átengedte a számunkra. Különösen hálásak vagyunk, mivel ez volt az a láda, amelyet 2006 november 11.-én legelsőként felkutattunk, akkor még GPS nélkül! A sors különös játéka, hogy az első GPS készülékünket is vokopetitől vásároltuk használtan, és azóta is remekül működő, hűséges társa a kirándulásainknak! A láda karbantartásában is rész vettünk már régebben, 2006 decemberében pótoltuk a megsemmisült dobozt. Köszönjük!

Vokopeti eredeti leírása:
Igazából a ládát azoknak szántam, akik nem csak egy újabb strigulára hajtanak, hanem esetleg betérnek a múzeumba, vagy a Megyeházára, esetleg megnézik a Katonatemetőt is anélkül, hogy erre egy multi típusú ládával rá lennének kényszerítve. Multinak készült, de elég egyszerű oknál fogva a moderáción nem ment át: van már veszprémi multi.

Ajánlott parkolóhely koordinátái:  N 47° 5,423' E 17° 54,523' [GCVEIN+parkoló]

Az egyetemváros szívébe, egy Erzsébet ligeti sétára invitállak Benneteket! A sétányon több érdekes látnivalót ajánlanék figyelmetekbe, melyek útba esnek a ládáig:

Az Erzsébet sétány az egykori felsőörsi út belvárosba vezető szakasza mentén, az Ördögárok völgyében halad, egykor valószínűleg állandó vízfolyás volt itt, melynek városi szakasza jelenleg beboltozva a sétány alatt, majd tovább a Színházkert vonalán folyik.

A Püspökkertet (mai Színházkert)  N 47° 5,500' E 17° 54,400' [GCVEIN+szinhk] (ld. térkép 1. pont) a XVIII. század közepén Padányi Bíró Márton püspök alakíttatta ki. Mai északi lehatároltsága az Óvári Ferenc út áttörésekor 1907-ben alakult ki, jellegzetes téglakerítés határolta körül, amelynek jelentős részét az egyetem építkezései alkalmával bontották el. A kertben eredetileg a püspökség konyhakertje, gyümölcsöse volt. Területét ma csaknem egészében az egyetem létesítményei foglalják el.

A Koma-kút  N 47° 5,400' E 17° 54,400' [GCVEIN+komak] (ld. térkép 2. pont) környezetében - mely korábban bővebb vízű túlfolyó forrás volt - az 1800-as évekből még kovácsműhelyre és beszálló vendéglőre emlékeznek. A kút környezete a távolsági szekérforgalom itató pihenőhelye volt századokon át.

A Kálvária domb  N 47° 5,410' E 17° 54,450' [GCVEIN+kalvad] (ld. térkép 3. pont) tetején templom állt, a körülötte fekvő temetővel együtt a XVI. század közepéig volt használatban. A XVIII. században már csak romok állhattak, amikor kálváriát építettek a dombra, innen a domb újkori neve. Az időközben megrongálódott barokk szobrok épségben maradt néhány darabja a mai Szent László templomnál láthatóak. A város déli közlekedési csomópontjából induló történelmi utak itt, a Kálvária-domb előterében ágaztak ketté.

Az eklektikus stílusú Megyeháza  N 47° 5,500' E 17° 54,500' [GCVEIN+megyeh] (ld. térkép 6. pont) 1885-1887-ben épült, robosztusságával érzékelteti a közigazgatás hierarchiájában betöltött funkcióját, a múltat idéző szépségével, művészeti értékével is kiemelkedik.

Tovább haladva a Megyeháza téren a Bakonyi Múzeum  N 47° 5,460' E 17° 54,500' [GCVEIN+muzeum] (ld. térkép 4. pont) almádi vörös homokkővel díszített épülete található. A kultúrpalotának, múzeumnak és könyvtárnak készült épületet 1908-ban tervezte Medgyasszay István. A vasbeton szerkezettel és a népi építészet formakincsével kialakított homlokzattal a tervező egyedi épületet alkotott. A múzeum numizmatikai és néprajzi gyűjteményt, jelentős képzőművészeti és helytörténeti anyagot őriz. Rendkívül gazdag néprajzi, helytörténeti, műemléki és régészeti adattára, fotódokumentációja.

A Bakonyi Ház  N 47° 5,430' E 17° 54,540' [GCVEIN+baknyh] (ld. térkép 5. pont) nádfedeles, boltíves tornácú épületét előrelátható gondoskodással, betonalapozással bezárva 1935-ben építtették fel a veszprém megyei Öcs község egyik házának mintájára. A balassagyarmati első skanzen után néhány évvel ez volt az ország második néprajzi skanzenje.

A sétánytól jobbra egész hosszában az egykori Vegyipari Egyetem (majd Veszprémi Egyetem), jelenlegi nevén: Pannon Egyetem  N 47° 5,330' E 17° 54,480' [GCVEIN+vein] területe húzódik. A Veszprémi Vegyipari Egyetem a II. világháborút követő újjáépítéshez kapcsolódó ipari fejlesztés, ezen belül a vegyipar fejlesztésének igényéből jött létre. A hatalmas mérető iparfejlesztés szakemberképzésének biztosítására 1949-ben A Budapesti Műszaki Egyetem Nehézvegyipari Kara néven új vegyészmérnöki fakultást állított fel, amely az akkori kormányzat intézkedése nyomán Veszprémben kezdte meg működését. Érdemes megfigyelni, hogy az egyetem alapjában egységes épületegyüttese hogyan tükrözi a kiépítés 30 éve alatt a magyarországi építészetben bekövetkezett stílusváltozásokat, egyben az építőtechnika fejlődését.

Az Erzsébet sétányon tovább haladva baloldalt a Megyei Kórház épületei után szépen tagolt, a felső sétautakon is végigjárható meredek domboldal emelkedik az Alsóvárosi temető széléig. Jobboldalt a régi Külső-Püspökkert téglakerítésének maradványaival parkos környezetben állt a Megyei Kórház gyermekosztálya, mely - eredetileg gyermekmenhely céljára - 1904-ben, Ybl Miklós tervének felhasználásával épült, késő eklektikus stílusban.

Ajánlott POI:
Ajánlom figyelmetekbe (aki nem csak a strigulára hajt) a
Katonatemető-t, ahova kegyeleti okokból nem kerülhetett láda elhelyezésre, de mindneképp érdekes hely, mely a Vámosi Úti Temetőben kapott helyet! A Honvédelmi Minisztériumtól kapott információk alapján ez hazánk második legnagyobb német-magyar katonai temetője!
A Megyeháza térről a 4-es 6-os buszok végállomása (Vámosi úti forduló) a temető.

Egyéb:
A láda környezete a 2008. októberi VESZPRÉM I INTEGRÁLT VÁROSREHABILITÁCIÓS tervének "akcióterülete". Azaz a Közép-dunántúli regionális fejlesztési, városrehabilitációs pályázati keret rendelkezésre áll a terület fejlesztésére!

2010. 10. 31.
A láda környezetét megrongálták. Köszönöm Bándi Lászlónak, a Veszprém Megyei Honismereti Egyesület elnökének és Horváth Zoltán városüzemeltetési igazgatónak a helyreállítás ügyében tett rendkívül gyors közbenjárásukat!

2011.12.29.
A láda gondozását átvettük vokopeti-től, amit ezúton is nagyon köszönünk! Ígérjük, hogy igyekszünk jó gazdái lenni! Az Endresz_család

2012.01.21.
Kihelyeztünk egy mikroládát, rövidesen valódi láda is kerül a környékre. A terveink szerint a mikro a jövőben tartalékként funkcionál majd.

2012.04.16.
További segítség: a mikrót ne kőfalban keresd!

2012.04.20
A láda etűnt, pótoltuk, a jelszava a FLÓRA játék idejére ideiglenesen megváltozott. FIGYELEM! A helyes jelszó CSAK a ládában található meg!

2012.05.19
Ládaellenőrzés. A rejtélyes dolgok folytatódnak, a nemrégiben pótolt mikrónak lába kélt, a régebbi elveszett viszont szépen visszakerült. A jelszót pánik esetére megtalálható egy barna táblán és egy ezüst oszlopon is a közelben, kékkel felírva! A környéket a jelek szerint a hajléktalanok teljesen lepusztítják, a parkolóban erős pénzkunyera folyik, a romoknál gyalázatos a helyzet, rengeteg a szemét. Sajnálom.

2015.10.23
Az eltűnt dobozt új helyen pótoltuk. A két tartalék lehetőség is rendben van, kereshetőek.

2018.01.01
Újévi ládaellenőrzés. Minden rendben, kereshető.


Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (852 db): környezet: 4.10 rejtés: 4.07 web: 4.41 átlag: 4.19

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 + hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 - babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 + jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


Katka991 2019.11.11 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Tomika66 2019.11.09 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltam, jó helyen volt!
Köszi:)

koranyig 2019.11.01 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

MacKay 2019.11.01 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

cqz 2019.10.28 17:30 - Megtaláltam
Köszi!

Natusniki 2019.10.24 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lesz Family 2019.10.21 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést ! :-) [Geoládák v2.2.5]

DaveCPF 2019.10.19 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

RezsoBacsi 2019.10.11 11:25 - Megtaláltam
Megleltem, köszönöm a lehetőséget! [Geoládák v2.2.5]

ha2 2019.10.06 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Kerékpárral a királynék városában.

043044
045 
medike75 2019.10.05 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

P.B_László 2019.10.03 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Megtaláltam , köszönöm a rejtést .

Dreadwing66 2019.09.29 22:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

DemonPlayer 2019.09.29 20:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :D[Geoládák v2.2.5]

MáLinKA 2019.09.29 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kilali 2019.09.21 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sütike222 2019.09.19 19:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

peresztegivirag 2019.09.02 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sánta8 2019.08.25 08:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Klari2006 2019.08.25 08:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

westmark 2019.08.23 18:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

zorka.megyesi 2019.08.22 22:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

cintia0404 2019.08.22 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VINAX 2019.08.17 17:13 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.79
Hosszú hétvége 2. állomása:
Veszprémi ládázás 1/8

Ha már Egyetemváros, akkor stílszerűen a központi kollégiumban foglaltunk szállást. Egy éjszakára megszállni tökéletes, és olcsó volt.
A szállás elfoglalása után ezzel a ládával kezdtük meg a késő délutáni sétánkat.

Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.5]

received_499357540819030 
Fanni és Tomi 2019.08.17 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gab.szalontai 2019.08.17 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

NormanTT22 2019.08.14 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vasilona 2019.08.10 17:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

dagidoeg 2019.07.22 19:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

esztiszabo 2019.07.22 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

féjéri tamás 2019.07.20 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

LabiMarceaz 2019.07.15 21:27 - Megtaláltam
Megvan!! Jupiiiiiii!!!! [Geoládák v2.2.5]

blendix 2019.07.14 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. :)
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

Csirimojo 2019.07.11 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Gorkii 2019.07.11 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tfmb 2019.07.08 10:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.45
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v2.2.5]

Horec 2019.06.28 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést! Dorina&Dávid [Geoládák v2.2.5]

barchetta13 2019.06.23 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

dalmatás_lány 2019.06.23 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk Pandával! Köszönjük a rejtést és a játékot! :)

wirtha 2019.06.09 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

coteacote 2019.06.09 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

JohnnyJoker 2019.06.08 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gkb 2019.06.01 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nimka 2019.05.31 19:21 - Megtaláltam
továbbiak később [g:hu 1.6.2y]

KataJani 2019.05.26 12:30 - Megtaláltam
Veszprémi hétvége. [g:hu 1.6.2y]

Zolee és a mókusok 2019.05.12 14:33 - Megtaláltam
Megvan, köszi! :) [Geoládák v2.2.5]

Pongi57 2019.05.04 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Egész napra ládázást terveztem, de a rossz idő keresztülhúzta a számításomat. Így inkább megnéztem a Bosszúállókat. A moziból kijőve éreztem, hogy ez a 3 órás mozi élmény megkíván egy kis sétát, akár esik, akár fúj. Kinéztem ezt a ládát és a McDonaldsnál leparkolva, megkerültem a kórház tömbjét. A temetőben megálltam egy főhajtásra az első világháborús áldozatok emlékművénél. A temetőn átvágva visszakanyarodtam az egyetemi épületek felé. Sajnos az eső egyre jobban esett, így nem kísérletem meg felmenni a romokhoz, hanem az egyik felkínált alternatív jelszót vettem igénybe. De biztos nagyon szép és vadregényes ez a kis érintetlen "sziget" a város közepén. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

 
gyalogk 2019.05.03 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

geoládászok 2019.04.22 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

poliver 2019.04.21 22:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

EniDávid 2019.04.21 22:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tivi2007 2019.04.14 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
Ok.

taheja 2019.04.02 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

stikli08 2019.03.30 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Részletek később... [Geoládák v2.2.5]

lajtosandras 2019.03.30 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaatt 2019.03.27 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Pattika97 2019.03.22 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Fodor család 2019.03.22 10:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Alex és Rami 2019.03.16 16:41 - Megtaláltam
Köszönjük 😊

jupiter 2019.03.16 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

johnnycache 2019.03.10 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Köszönöm az élményt! :-)

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2019.02.17 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Szép tűzrakós hely a centrumban...Eszti&Sanyi

PervaiSDG 2019.02.17 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Steigervald 2019.02.16 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Adrienn.steigervald 2019.02.16 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zsubamba 2019.02.10 08:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

domjánandrea 2019.02.09 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vakond87 2019.02.05 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Bat&Cat 2019.01.12 10:21 - Megtaláltam
Megvan! [Geoládák v2.2.5]

peszlegc 2019.01.04 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönjük a rejtést! Ibolya és Christopher! [Geoládák v2.2.5]

kansasshuffle 2019.01.01 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mirtt 2018.12.31 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Pumba9 2018.12.31 16:22 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

std74769 2018.12.31 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bigi 2018.12.30 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Bigi! [Geoládák v2.2.5]

Brigus 2018.12.30 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lacza és Tádé 2018.12.27 14:59 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

turzovivi 2018.11.23 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsutila 2018.11.03 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Emerich63 2018.11.02 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

20181102_10553220181102_110430
20181102_10460720181102_110650
20181102_11083520181102_111438
Potyogók 2018.10.29 10:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megtaláltuk, köszönjük! Apa és Anya a Veszprémi Egyetemen ismerkedtek meg, szép nosztalgiázás volt. :)

pgyp 2018.10.28 11:13 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.5.4]

Batani 2018.10.22 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm! Először rossz irányból közelítettük meg, de kerülő után megtaláltuk még sötétben is ;-) Kalandos keresés volt! [g:hu 1.5.4]

Zsolesz0985 2018.10.22 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

H+W 2018.10.22 17:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

A2M 2018.10.19 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam.Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

nbettike85 2018.09.30 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

K.Ákos 2018.09.22 18:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

szaszkievics 2018.09.17 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Több infó és képek később. [Geoládák v2.2.4]

HRita 2018.09.17 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

zlosonci 2018.09.15 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Turistaember 2018.09.09 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltam! Köszönöm, hogy hozzásegítettél a hely megismeréséhez! [Geoládák v2.2.4]

Lisza 2018.09.09 10:44 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.84
Kétnapos kirándulás és egész napi kóborlás után már a csapatot nem tudtam rávenni, hogy tüzetesebben átnézzük a környéket, így csak az oszlopon lévő jelszót sikerült meglelni.

alibimunka 2018.09.06 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Évi&Zoli 2018.09.01 13:40 - Megtaláltam
Kerékpáros városnézéssel terveztük begyűjteni a ládákat, sajnos a telóm korán feladta a küzdelmet a számolgatások, pontról-pontra haladás közben. Így csak egy pár hagyományost sikerült kiszürkíteni. De nem baj, így legalább lesz okunk máskor is eljőnni ebbe a győnyőrű városba. Köszönjük!

20180901_13391520180901_134107
lpepe 2018.09.01 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

macaron13 2018.08.29 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fekete-Szabó Dániel 2018.08.23 23:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

haywire 2018.08.20 12:30 - Megtaláltam
Megvan.

Lesmon4SLS 2018.08.19 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.60
Köszi, megtaláltam. Sajnos elég szemetes a környék, de azért megérte megkeresni. Utoljára talán gyerekként voltam fent ezen a dombon.

mulder2197 2018.08.11 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mohacska 2018.08.11 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Páratlan Páros 2018.08.09 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.71
A láda könnyen meglett. Viszont feldühített bennünket a rongálás, amit a helyszínen tapasztaltunk.
Köszönjük a rejtést!

20180809_150906 
Matita 2018.08.01 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Pikipiki 2018.08.01 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

Ka_Csa 2018.07.27 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Aklarus 2018.07.27 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Blaiserman 2018.07.27 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tapiapi 2018.07.21 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltam. Köszönöm a rejtésed. A rejtés rendben, a környezet tökéletes. Lenne, ha nem lenne az ember nevezetű állat. Aki az ösvényre piszkít. A gyönyörű óváros szívében. [g:hu 1.5.4]

Fancsi08 2018.07.17 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Bzsvsz+Manó 2018.07.15 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.94
Megvan köszi. Sajnos csak alternatív jelszóval.

Zsizsi60 2018.07.15 14:37 - Megtaláltam
Köszi a rejtest

kingajani 2018.07.12 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

aknitram 2018.07.12 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.4]

Bali László 2018.07.12 09:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Galocza26 2018.07.07 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

petrot81 2018.07.06 19:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) Állatkertezés utáni családi kincsvadászat során! [Geoládák v2.2.4]

 
Dóri&Viktor 2018.06.30 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.85
Köszönjük a rejtést! A romok környéke elég elhanyagolt és gazos, de a rejtekhely nagyon tetszett! :)

Tekikatona 2018.06.27 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Attca 2018.06.25 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Mgota 2018.06.25 00:00 - Megtaláltam
+

Alicelol2 2018.06.22 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mormoták 2018.06.20 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A fiatalok bújóhelyén van a láda. De mi azért összeszedtük (Nem örültek nekünk:) [Geoládák v2.2.4]

StellaDeFrász 2018.06.16 14:57 - Megtaláltam
Frászosítva! 🤡 Köszönöm a rejtést. [Geoládák v2.2.4]

Hooch-Csi&Vi 2018.06.14 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ocsike78 2018.06.14 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.2.5]

tomikapc 2018.06.03 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

CsKaroly 2018.05.27 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Bugár-orienteering 2018.05.26 14:48 - Egyéb
Már 2010-ben megtaláltuk a dobozt, de ma ismét a városban töltöttünk egy egész napot. Érdemes volt.

 
Szőkekapitány 2018.05.26 14:38 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

pisznice 2018.05.26 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Vándor-ló 2018.05.12 10:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.33
Köszönöm a rejtést.

Bittmann 2018.05.01 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Szépen gondozott park, gyönyörű virágzó hársfák. Nagyon érdekes hely, tetszett a rom is, ami alatt számtalanszor elsétáltunk már. Köszönjük a lehetőséget.

IMG_1906IMG_1908
IMG_1907 
F.Mesi 2018.05.01 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.3]

Hajnalék 2018.05.01 13:57 - Megtaláltam
Hajnalék megtalálták!

Móni&Krisztián 2018.04.30 18:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.23
Megtaláltuk,köszönjük!

PAncsi 2018.04.14 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

eazs 2018.04.07 19:59 - Megtaláltam
köszönjük

HUNJack15 & Hippi72 2018.04.07 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

MoMaszter 2018.04.02 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.01
Először a GCLIBR felől toronyiránt próbálkoztunk, majd az egyetem épülete felől ...végül elolvastuk a leírást és így már sima ügy volt.

A romnál helyi fiatalok korábbi bandázásának nyomai láthatók sajnos (törött vodkás üveg, stb.), úgyhogy vigyázzatok a lábatokra, ha arra jártok. A hely egyébként tetszett és a rejtés is jó az álcaszín miatt, ha rendesen vissza van rakva a helyére.

Köszi a rejtést!

n.peti 2018.03.25 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam

kasap 2018.03.17 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

spanyesz 2018.03.09 09:29 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.78
Megtaláltuk, köszönjük!

Petrav 2018.03.09 09:29 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.78
Megtaláltuk, köszönjük!

WorldWonderer17 2018.03.05 10:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönöm! Megtaláltam ictanebu-val.

ictanebu 2018.03.05 10:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltuk. Első, regisztrációja utáni közös ládánk! Bokáig érő szűz hóban... Köszönjük a lehetőséget.WorldWonderer17 -tel...úgy hogy ezért minden 5-ös [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

DalmaGergő 2018.02.25 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést! :)

roko1821 2018.02.24 16:21 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

csattila87 2018.02.24 16:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

lebert63 2018.02.18 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gubasanyi88 2018.01.20 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

geri06 2018.01.16 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.00
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :)

Gabros76 2018.01.07 20:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.1.5]

halaszkiraly 2018.01.01 23:18 - Egyéb
Piros kereszt A láda meggyógyult! Hurrá!! Köszönöm! Üdv: ládadoki

Endresz_család 2018.01.01 16:00 - Egyéb
Újévi ládaellenőrzés.
A láda a helyén volt, mindenféle álcázás nélkül, szabadon találtuk. A logbook és az írószerszám eltűnt, a doboz tartalma néhány cserekincs volt. Kicseréltük a dobozt egy újabb, kisebb, jobban álcázott példányra. A logoláshoz szükséges jelszó mindkét tartalék ponton rendben van.
Sajnos valószínűleg a szilveszteri bulik miatt rengeteg széttört üveg hever szanaszét.

A ma hajnalban betegre állított ládát kereshetőre billentem.

BUÉK!


-Mike- 2018.01.01 01:04 - Egyéb
Mint ládadoki a geoládát utolsó logjai vizsgálata alapján és a rejtő inaktivitása miatt betegre állítottam.
Email-t küldtem a rejtőnek.

melinya 2017.12.30 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Táblákra írt jelszóval, megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

paledina 2017.12.27 15:20 - Megtaláltam
-

emiGrant 2017.12.27 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.08
7/7. Mai veszprémi ládázásunk utolsó találata volt ez a láda. Sajnos mi is csak a pótjelszóval tudtunk logolni. Talán jó lenne pótolni a ládát, mert a környék megérdemelné.

-1-2
-3-4
ErdőCsöndje 2017.12.07 11:43 - Megtaláltam
Az egyetemen tartott előadás után kerestem fel a ládát, én is a táblán lévő felirat alapján logoltam. Köszönöm!

bimbee87 2017.12.06 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Köszönjük a rejtést!

Túrajárók 2017.11.25 13:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Mi csak a táblára írt jelszót találtuk meg.

becko 2017.11.04 10:21 - Megtaláltam
Ma egy 15km-es városnéző túrán begyűjtöttem a város belterületi ládáit.
A doboz nincs meg, mindkét pótjelszó a helyén van.

Soma00 2017.10.29 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Köszönöm a rejtélyt!
Sajnos a ládában csupán csak egy kis esővíz volt. Az információs tábla kidöntve. Az alsó táblán kékkel írt a jelszó. Lényeg, hogy megvan.

GCVEIN 
karcsi9641 2017.10.24 00:00 - Megtaláltam
Azzal kezdődőtt, hogy az adott fánál találtam egy fekete műanyag izét, ami mint utólag kiderült, tele volt valami folyadékkal. Remélem víz volt! Amint kinyítottam, azonnal a kezemre meg a ruhámra ömlött az egész. Semmi más nem volt benne.
Elmentem a két megadott objektumhoz a tartalék jelszóért, de sajnos sehol nem találtam semmit.
Kérem a mellékelt fotók alapján a találatom elfogadását, amit előre is köszönök.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2017.10.26 10:56]

DSCN8970DSCN8971
DSCN8972 
Dodi1007 2017.10.14 15:20 - Megtaláltam
A ládát megtaláltuk,de üres volt,így maradt a pótjelszó. Köszönjük [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ncs001 2017.10.14 12:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.40
Köszi a rejtést!

Csonti 2017.10.04 10:06 - Megtaláltam
Pótjelszóval...

Roli94 2017.09.13 17:33 - Megtaláltam
Meglett a lada, de teljesen üres! Se jelszó, se toll, semmi.
Pót jelszóval!

Hegedüs Zsuzsa 2017.09.02 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Veszprémi ládázás első helye.
A jelszó rejtői segítséggel lett meg.
A ládát üresen találtuk. A romok melletti ismertető tábla a földre döntve.
A romoktól lefelé menet megtaláltuk a következő pót jelszót is csak ez a tábla is a földre döntve.
Köszönjük a segítséget.

IMG_20170902_092045IMG_20170902_093343
IMG_20170902_094319IMG_20170902_090757
IMG_20170902_090840IMG_20170902_091334
IMG_20170902_091459IMG_20170902_092141
IMG_20170902_094658 
Roza11 2017.08.31 09:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

azimee 2017.08.11 17:42 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Domos 2017.08.08 13:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Az öreg fa és benne a kerek doboz is hamar meglett, de sajnos a ládát üresen találtuk. Alternatív jelszó hamar meglett.

Mizo6869 2017.08.07 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.45
A láda meg van, de üres.

vorlac 2017.08.06 16:16 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.21
Megtalálás tartalék jelszóval. A környezet szép lehetne, de jelenlegi állapotában elhanyagolt :(.

Ardo 2017.07.30 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zsupisti 2017.07.25 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

laas 2017.07.23 10:50 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük! Doboz a helyén, de üres. Pótjelszóval.
Laas, Zsuzska76, Attila [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bani 2017.07.22 15:05 - Megtaláltam
Sajnos pótjelszóval sem sikerült. A fényképről valószínű lemaradt az eleje, így nem tudtuk beírni. A doboz sajnos teljesen üres... :( Kérem a képek alapján elfogadni. Köszönöm :)

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2017.09.03 10:14]

DSCN1862 
KP1965 2017.07.21 21:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Balaton Bajnokság + Utcazene Fesztivál = 5 láda, ez volt az első.
A jelzett helyen ugyan van egy láda, de teljesen üres és még csak egy felirat sincs rajta, az első alternatív ponton sem jártam sikerrel a nagy tájékoztató táblánál. Végül a Szent Miklós-szeg táblánál meg lett a kék felirat.

Motolla62 2017.07.18 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tevelady 2017.07.15 18:46 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyoval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hegyo 2017.07.15 18:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.77
Megtaláltam Teveladyvel a SJF. és a Balaton körüli nyaralásunk alkalmával. Köszönöm a lehetőséget.

jules73 2017.07.14 14:45 - Megtaláltam
Utazás a múltba
Köszi!

totedu 2017.07.13 12:20 - Megtaláltam
Belvárosi séta közben a gps megbolondult, az egyetem mérnöki kara mellett már álló helyben is 19 km/h sebességet mutatott, folyamatosan messzebbre helyezve a ládát. Örültem , hogy térkép alapján megtaláltam a Szent Miklós táblát.

alcala76 2017.07.10 13:28 - Megtaláltam
Pót jelszóval.

leve2002 2017.07.06 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Kifosztott ládát találtam, beteg láda. Ha látom, hogy beteg a láda (betegre van állítva) hoztam volna logbookot. Virtális keresés lehetőségét már csak a kocsiban vettem észre.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.08.22 19:02]

IMG_20170706_120411IMG_20170706_120302
szabi16 2017.07.03 08:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.76
Köszi szépen a rejtést!

Orion21 2017.07.01 13:21 - Megtaláltam
Köszi

Mancilla 2017.07.01 13:21 - Megtaláltam
Köszi

Findusz 2017.06.16 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam

Spangarázs 2017.06.14 21:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
A munka hozott Veszprémbe...tesztkamra az egyetemre.
Meló után Dallas helyet irány a város...
Nagyon szép a belváros hegy,vár,tó,patak,völgyhíd,parkok,keskeny utcák...
Arc leesik csak ajánlani tudom a sétát a városban!

Sajnos a dobozt kifosztva találtam a táblára felírt pótjelszó sem működött, pedig azt hittem megvan.
Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2017.06.30 09:42]

IMG_20170615_113926[1]IMG_20170614_212448[1]
czmauber 2017.06.10 20:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) Köszönjük a rejtést! :)

BaLiAnIz 2017.06.05 19:42 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.23
Megtaláltuk, köszönjük.

Eszti és Robi 2017.06.05 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, igaz, csak a "lenti" pótjelszót. Jobb sorsra lenne érdemes a terület, mint ahogy azt kezelik most.

parrish 2017.06.04 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

L-200 2017.06.04 23:59 - Megtaláltam
Megvan.

vecsmeli 2017.06.04 19:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SempergerL 2017.06.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
Érdekes környezet, ügyes rejtés. Nagyszerű megállója volt a mai GC túráknak! :)
Köszönjük!

vadalma28 2017.05.08 15:29 - Megtaláltam
Köszi!

Reni Peti 2017.05.01 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

M&Ms 2017.04.30 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.82
Köszönöm a rejtést!

Attil@ & Réka 2017.04.16 10:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Karola, Laci, Linda, Réka és Attil@

joove 2017.04.15 08:57 - Megtaláltam
Nagyon hangulatos hely a város közepén. Kár, hogy tele a bulizók szemétével. Nem véletlen, hogy nincs meg a láda. Köszönjük a rejtést.

ystray 2017.04.14 20:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

chills 2017.04.11 19:54 - Megtaláltam
pótjelszóval sajna. a rejtek meglett szerintem de láda nem volt. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

emká 2017.04.11 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
:) megtaláltam

bazsogeleba 2017.04.07 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kisdavid1107 2017.04.07 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Holdfény 2017.04.04 19:22 - Megtaláltam
A pótjelszót megtaláltuk, ládára azonban sajnos nem leltünk. Köszönjük a lehetőséget.

IMG_20170404_175309IMG_20170404_172844
luna89 2017.04.02 15:55 - Megtaláltam
Pót jelszóval , de megvan :) azt hiszem az eredeti láda romjait láttuk, érdemes lenne egy karbantartás esetleg . Köszi a rejtést :)

hzsolt64 2017.04.02 13:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.14
Pótjelszóvel de meglett. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

balazsz@ 2017.04.01 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

suky 2017.03.28 19:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.41
Meg lett.

Lorcsa-Judit 2017.03.26 10:45 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget. A ládát nem találtuk meg, de a pótjelszót igen. Sajnos a napokban fiatalok szórakoztak a Kálvária dombon, ahol jó adag szemetet, főként törött sörös üvegeket hagytak maguk után.

dinkie 2017.03.25 22:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Norbee97 2017.03.25 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.77
Veszprémi ládakeresés 5/10.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Minimális keringés után meglett a megfelelő hely, de szerintem csak szimplán figyelmetlen voltam. A ládához fel se mentem, bár a logokat olvasva nem is lett volna érdemes, elvileg nincs meg a láda. A legjobb igazából az volt benne, hogy kapásból 3 ládát találtam meg egymástól nem messze. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
596.

IMG_20170325_130935IMG_20170325_130936
IMG_20170325_130938IMG_20170325_131137
IMG_20170325_131339 
Bala1 2017.03.24 10:15 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

tamas.sipos.hu 2017.03.15 09:28 - Megtaláltam
Megvan, köszi. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

noory 2017.03.15 09:26 - Megtaláltam
Megvan, köszi a lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tuulikki 2017.03.11 13:45 - Megtaláltam
+ A láda nem volt a helyén, de a pótjelszó meglett.
B-tal, bicókkal.

alberrt 2017.03.03 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

scani27 2017.02.25 15:50 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk, de a pótjelszot igen. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Danichem13 2017.02.25 15:30 - Megtaláltam
Ládát mi sem találtuk, de a két alternatív a helyén van.

SandorCsaba 2017.02.23 18:07 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

GYEZegzug 2017.02.23 16:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.12
Nagyszerű időben kettő napos kirándulás Tarsolyos barátommal. Láda tuti, hogy nincs a helyén, parkolónál lévő táblán ott van a filccel felírt jelszó, Köszi szépen a lehetőséget.

P_20170223_164024P_20170223_163406
P_20170223_163111P_20170223_162913
Göde 2017.02.21 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Egyszer már kerestem, de rám-sötétedett, mire eszembe jutott a nézelődés és fényképezgetés közben, hogy keresgélni is kéne. Most csak szemerkélt az eső.

Bogi és Bálint 2017.02.18 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Schlégl 2017.01.26 18:32 - Megtaláltam
Szinházlátogatás alkalmával, a kevés időt kihasználva akartam hasznossá tenni magam. Sajnos nem a tervezettek szerint alakult, idő volt, de bátorság nem annyi. Nőiesen bavallom féltem, a romot körbe játam alulról. De a lépcső életveszélyesen jeges és sötét volt. Az oszlopon sem birtam elolvasni a jelszót. Ide visszajövünk, Veszprém gyönyörű és vár a többi láda is. A képek alapján kérlek fogadjad el.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2017.02.09 19:28]

 
zoltot 2017.01.15 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

IMG_20170115_122328IMG_20170115_122857
MnM 2016.12.19 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 1.5 átlag: 3.33 súly: 2.32
Köszönjük a rejtést. Nehezen találtuk meg a leírás alapján, de a korábbi logok alapján tudtuk, hogy hol keressük.

breimanne 2016.12.18 11:15 - Megtaláltam
Alternatívval, köszi a rejtést! Se a doboz,se az egyik alternatív! A lépcsőnél lévő megvan,de a fele nehezen olvasható!

NEM 2016.11.25 17:03 - Megtaláltam
Alternatívval. Köszi!

OsiOsi 2016.10.30 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.11
A rejtésre azért adtam 4-est, mert a láda ugyan nincs meg, de a jelszót megtalálni elég kalandos volt. Köszi a rejtőnek is.

kismaczu 2016.10.22 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.00
A láda nincs a helyén,pótjelszó nincs a tájékoztató táblán,a harmadik jelszó táblája kidőlve,a földön fekszik.szigeti rejtés után igényesebb rejtést vártunk.

13 2016.10.16 14:49 - Megtaláltam
Csak az egyik pótjelszót találtuk meg.

vliptay 2016.10.16 14:49 - Megtaláltam
a ládát nem találtuk, a tájékoztató táblán levő pótjelszót sem, a második pótjelszóval jelentettük be a találatot, 13-mal közös találat

Audrey722 2016.10.14 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Henya 2016.09.04 14:36 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Mahesvara 2016.08.28 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.latifa&mahesvaraha [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2016.08.28 12:38 - Megtaláltam
Megvan

Butchman 2016.08.23 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

MésziGab90 2016.08.14 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Üdv:Mészi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Skultéty család 2016.08.13 10:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

20160811_184457 
Bori2006 2016.08.08 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Nagyszüleimmel, nővéremmel. Köszönöm a rejtést!

pankelló 2016.08.08 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Nagyszüleimmel, húgommal. Köszönöm a rejtést!

rkertesz 2016.08.04 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Wladin 2016.08.02 23:59 - Megtaláltam
Csak pótjelszóval, mert a láda környéke tele volt gyanús papírzsebkendőkkel.
Köszi.

20160802_121739 
wolfsquare 2016.07.28 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2016.07.22 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2016.07.22 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ditta91 2016.07.22 11:33 - Megtaláltam
Csak a pótjelszó lett meg.

20160722~02 
dsnine 2016.07.10 16:27 - Megtaláltam
A pótjelszó lett meg.

Kisdecso 2016.07.01 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

jdltrio 2016.07.01 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.32
Köszönjük, szakadó esőben a pótjelszókkal találkoztunk, a ládával, sajnos nem.

dino86 2016.06.15 16:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vieva 2016.05.16 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Murmogoek 2016.05.15 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mortanius 2016.05.12 12:15 - Megtaláltam
A templom romoknál sajnos tiszta üveg minden, óvatosan! Boros üvegek és üdítős palackok mindenfelé.
Egyébként ezt leszámítva szép környék ez is.
Köszönöm a lehetőséget.

csehipest 2016.04.23 17:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

kovianyo 2016.04.23 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
köszönöm a rejtést!

ABZsB 2016.04.14 18:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

kisgriff 2016.04.10 23:59 - Megtaláltam
Apával es bringaval

RékaésAdrián 2016.04.06 17:10 - Megtaláltam
Köszönjük szépen, meglett mind a három, a rejtés ötletes!
Először megijedtem, mert a rejtés környékén ládához hasonló "maradványt" találtam, kezdtem megijedni, hogy gazság áldozata lett, de kis kutakodás után meglett!
Az íróeszközre lassan ráférne egy hegyezés.
Nagy kár, hogy ezt békés, szép helyet üvegszilánkok borítják

Szinta 2016.04.02 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Kogerj 2016.03.28 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Köszönöm a rejtést!

lanyiz 2016.03.28 12:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

softguner 2016.03.27 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Evike & Me [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

krumplifej 2016.03.26 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.50 súly: 2.89
A láda környezete egy szemétdomb. Elég lehangoló. A tágabb környék viszont szép.

GeoGirl 2016.03.25 17:25 - Megtaláltam
Köszi.

Bagee 2016.03.25 17:25 - Megtaláltam
köszi!

Petykosz 2016.03.14 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ancsi&Imu 2016.03.12 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Málnavadász 2016.03.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.66
A szomszédos egyetemi épületből is érdemes megnézni.

Szellszi 2016.02.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Veszprémi ládázás 4/1.
Köszönjük a rejtést :)

Pogánypeti 2016.02.09 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi veszprémi gyalogos ládavadászatom első találata a tízből... :)
Érthetetlen módon eddig még sosem jártam Veszprémben, teljesen ismeretlen volt számomra, de köszönhetően ennek a 10 ládának, viszonylag jól "feltérképeztem" ezt a gyönyörű, rengeteg látványosságot tartogató várost.
Nagyon tetszettek a szebbnél-szebb terek, műemléki épületek, romok, szobrok, a vár, a kilátók, Szerelem-sziget, völgyhíd, túrautak, csónakázótó, forrás, stb...
Köszönöm a rejtőknek, hogy általuk mindezt megismerhettem, a nyáron visszafogok még térni ide... :)

RLaca 2016.02.07 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Csatit 2016.01.20 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Köszönöm szépen! :)

pegasus_mv 2015.12.31 10:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Óévbúcsúztató veszprémi séta keretében.

bmxlacko 2015.12.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltam.

feldefanni 2015.12.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltam.

apulai 2015.12.27 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.07
Köszönöm a rejtést!

Ivan98 2015.12.23 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3.5 web: 2 átlag: 2.50 súly: 1.00
Tetszett hogy ott volt, mert amúgy szerintem nem megyek fel oda ebben az életben.

Pikku Peikko 2015.12.19 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
Miután rájöttem, hogy a térképemen még a régi koordináta van, hamar meglett. :D [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

zsolt96 2015.12.16 13:30 - Megtaláltam
A ládát nem sikerült megtalálni, a pót jelszó segítségével logoltam.

godlada 2015.12.15 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Köszi!

bubu&vahur 2015.12.13 09:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

laszloistvan 2015.12.11 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.89
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Veszprémi wellness-fuvar 2/4

A jó kis régi Kispál-koncertek... Könnyű találat gyerekekkel a belvárosi pontgyűjtésben.

fn 2015.11.19 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.69
ok.

Stark család 2015.11.19 09:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Láda nem, pótjelszó meglett. Jó eldugott kis hely.

 
Túracica&Geonyuszi 2015.11.08 14:21 - Megtaláltam
Pót jelszó a táblán levadászva.Köszönjük,hogy megmutattad a városnak ezt a részét.Sokszor jártunk már Veszprémben ,de erről a helyről nem tudtunk.

csipet_csapat 2015.11.06 09:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Nem is tudtunk erről az eldugott pontról. Pedig milyen nagyszerű! Köszönjük, hogy megmutattad.

Bl4st3r & Amy 2015.10.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Spartan Super versenyhétvége, egy kis útközbeni ládázással. Régi leírással felvértezve nem sok esélyünk volt... Aztán rejtői segítséggel már könnyeben ment a dolog, köszönjük!

Bajuszcica 2015.10.23 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.88
Lépcső melletti pótjelszóval meglett.

cila 2015.10.23 17:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Csak a feliratot találtuk.

20151023 - 04820151023 - 099
20151023 - 10120151023 - 103
20151023 - 10520151023 - 427
EmesESE 2015.10.23 16:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.99
A szeptemberi hosszú hétvégét a Balaton keleti mendencéje mentén található ládák felkutatásával töltöttük.
Harmadik nekifutásra lett meg a lépcső melletti jelszóval. A GPS háromszor a támfal alsó részére vitt, és itt nem is egyezett a környezet.
Köszönjük a rejtést.

Endresz_család 2015.10.23 16:00 - Egyéb
Az eltűnt ládát új helyen pótoltuk. A jelszó két további helyen is megtalálható. Jó szórakozást!

Netti és Tomi 2015.10.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Megtaláltuk!!Köszönjük a rejtést!!Sajnos a GPS által behatárolt 5m-en belül,csak egy valaha élt óriási fa kivágott tönkjét találtuk a ládát nem,de a tartalékjelszó működik!!Köszönjük,a sétány csodálatos így ősszel!!!!

CsiLa 2015.10.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.96
Megtaláltuk! Köszi! :)

GeoMelinda 2015.10.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Köszönjük!

zoli86 2015.10.03 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
Köszönjük, megtaláltuk :)

Bubu_83 2015.09.20 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Megtaláltam a pótjelszót. A fát már régen kivágták. Köszi.

magor77 2015.09.15 19:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

fuzbal 2015.09.08 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2015.09.18 10:56]

GCVEIN_2015098161332.jpgGCVEIN_2015098162026.jpg
mila 2015.09.04 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

thera 2015.09.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.41
A tartalék jelszót találtam meg! Szerintünk a leírásban szereplő fát rég kivágták. Odavezetett a gps.

LeszCsalad 2015.09.01 19:57 - Nem találtam meg
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

stmester 2015.09.01 12:00 - Megtaláltam
köszi a segítséget

Dani19 2015.08.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
A táblás jelszó lett meg, de azért szép hely, köszi a játékot.

Topitomi 2015.08.25 16:25 - Megtaláltam
A ládát rejtő fa ki van vágva(szerintem az lehetett), a táblával logolok be.

felfedezők 2015.08.18 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

duranyikd 2015.08.17 14:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Köszönjük a rejtést, és a segítséget a logoláshoz. :)
Balatoni nyaralás közben a rossz idő miatt jöttünk Veszprémbe. Ebéd után könnyű séta volt.

 
Scorpius 2015.08.13 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.80
Láda eltűnt , köszi a jelszót.

totik 2015.08.09 08:50 - Megtaláltam
Rejtői segítséggel.

Macusa 2015.08.07 18:22 - Megtaláltam
Rejtöi segitséggel. Köszi

Simonlucanna 2015.08.02 13:42 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Monik 2015.07.28 12:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.23
A ládát nem találtuk, a pótjelszó viszont megvan.
Köszönöm a lehetőséget.

MedvegyT 2015.07.27 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Access Denied 2015.07.27 00:00 - Egyéb
sok visszaolvasást megelőzendő:

sem a ládát, sem a lámpaoszlopon nem leltük a pótot, egyedül a tábla segített...

nagyi11 2015.07.26 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk a helyét! A fát tényleg kivágták!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2015.08.31 12:03]

Ignis9 2015.07.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.89
A barna táblán talált jelszót nekem nem fogadja el. Írtam a rejtőnek emailt, de nem válaszolt, így itt kérném a találat jóváhagyását. Köszi!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2015.08.31 12:03]

 
Wilka74 2015.07.13 13:48 - Megtaláltam
A fát kivágták, a mikró elveszett. A rejtő segítségével logoltam. Köszönöm.

tabletta 2015.07.06 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kenau 2015.06.28 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.86
Eloszor felmentem a romokhoz, utana kerestem csak meg a pot-pot-potjelszot ;)
Az erdo is egyre lepukkantabb, kar erte...

fonila 2015.06.27 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtés, igaz csak segítséggel lett meg. Sajnos nem találtunk se fát, se ládát.

Rupi71 2015.06.27 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Pótjelszó lett meg! Se fa, se lámpaoszlop ,se láda!

pötyimiki 2015.06.21 09:44 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.47
Pótjelszó lett meg! Se fa, se lámpaoszlop!

Szalay-team 2015.06.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Csodás város! :-) Köszönjük

kincs92 2015.05.30 15:45 - Megtaláltam
Négyszögletes Kerekerdő TT után egy kis veszprémi városnézés :) Sajnos se fát, se ládát nem találtunk, de a pótjelszó megkerült végül.

Köszönjük a rejtést,
Kincső és Csabi

robinbird 2015.05.24 20:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.16
Ne a csatolt képek helyszínén keressétek a ládát, próbáljatok más megközelítést használni... Valódi jelszó nincs, csak az alternatív működik.

GCVEIN_20150524203903.jpgGCVEIN_20150524204827.jpg
nbaggio 2015.05.16 22:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Megtaláltuk, köszi! A fát szerintem kivágták. Az alternatív jelszóval tudtam logolni

MOJULI 2015.05.16 12:27 - Megtaláltam
ok

Hepur 2015.05.16 12:27 - Megtaláltam
Veszprémi egész napos ládázás egyik állomása. A fának, ládának hűlt helye sincs. A táblát egy gc-s jelszóval megtaláltuk, mégsem fogadta el a rendszer. Köszönet a segítségért a rejtőnek.

gst76 2015.04.30 12:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Sajnos, csak a fa helyét találtam. Jó helyen kerestem? Kérlek, fogadd el.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Bakonyi kerékpártúra bevezetéseként néhány Veszprémi és környéki láda került megtalálásra.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2015.05.10 17:45]

Köszönöm szépen.

GCVEIN_20150430123207.jpgGCVEIN_20150430123308.jpg
GCVEIN_20150430123436.jpg 
csuvix 2015.04.25 16:20 - Megtaláltam
alternativ, tablas talalat. koszi [wapon beküldött szöveg]

apacs 2015.03.29 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kukszi 2015.03.22 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

lembo 2015.03.21 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.63
Kyokarate Diákolimpia Országos Döntőre érkeztünk Veszprémbe, és amíg a többiek a sportcsarnokban várakoztak, én felkerestem néhány közeli ládát.
Sajnos a pótjelszós lehetőséget csak itthon vettem észre...

Szép volt Orsi!

Kérem a rejtőt, hogy a képek alapján fogadja el a találatot!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2015.04.06 12:23]

remgo 2015.03.09 06:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tibi1983 2015.03.07 17:10 - Megtaláltam
A ládát nem, csak a táblán lévő jelszót találtam meg! Köszönöm!

Dióskanyar 2015.03.07 16:54 - Megtaláltam
Táblán lévő alternatív találat volt. Köszi a rejtést!

Pajzsika 2015.03.07 16:54 - Megtaláltam
Fa már nincs, alternatív találat volt! Köszönjük!

anettx 2015.01.02 20:20 - Megtaláltam
Ahogy mások így mi sem találtuk a ládát a megadott helyen. Kérem a mellékelt képek alapján a találat elfogadását. Köszönjük!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2015.01.17 08:12]

csuvix 2014.12.27 00:00 - Nem találtam meg
fent csak bokrok voltak a megjelolt helyen. lent volt ugyan egy fa az sztk-val szemben (ket sziklaval), de a ladat sajnos nem talaltam. zolddel lattam egy jelszonak tuno feliratot, amibol mintha egy "z" betu hianyozna. ez lenne az?

Szabó família 2014.12.23 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Sajnos nem találtuk meg :-(

Geokarácsony előtt sétáltam egyet Veszprémben.
A világháborús emlékmű felől közelítve a sziklafal környékét sajnos illemhelynek használják. (innen még 10 méter a láda)
A rom melletti fa, ahova a koordináta mutat ki van vágva.
Pótjelszót nem találtam a közelben (a koordinátáit érdemes lenne megadni)

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.12.28 16:59]

Köszönöm!

kutfej.zo 2014.11.29 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Rubor 2014.11.02 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Alul a világháborús falnál nincs borostyán, az egyetem felé kb. 25 m-re van ugyan egy fiatal fa borostyánnal, de a ládát nem találtam. Fent, a Szent Miklós templom romjainál találtunk egy kivágott fát, ide mutat a koordináta. Elég sok villanyoszlopot találtunk a környéken, jó lenne az alternatív jelszó helyét megadni. Kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.11.26 13:59]

Sparks 2014.10.26 09:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

tarsolyos 2014.10.25 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Köszönöm!

cachehunter 2014.10.23 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.54
Megtaláltuk, köszönjük!

Szityu 2014.10.18 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Pótjelszóval.
Évi, Szilárd

drummerattis 2014.10.15 09:45 - Megtaláltam
Köszi!

Bandicool72 2014.10.15 09:00 - Megtaláltam
Köszi!

Csapdoki 2014.09.22 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
Kis segítséggel meg van.Köszi.

gusty 2014.09.20 15:45 - Megtaláltam
Hát... Se fa, se doboz, csak egy jelszó egy táblán, ez így elég gyenge. Pedig aranyos az a kis domb és a park, megérdemelne egy rendes dobozkát. Biztos lehetne ott találni helyet egy mikrónak.

Crystal&Zpalee 2014.09.14 13:00 - Nem találtam meg
Sajnos nem sikerült meglelnünk a ládát, ezért a képek alapján kérem a jelszó elfogadását! Köszönettel

 
szandrus1226 2014.09.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.67 súly: 1.00
A ládát sajnos nem találtuk meg, csak a kivágott fának a helyét, amit lett volna. :( Kérem a megtalálás elfogadását. (Vele: nemeth.lacus.89)

nemeth.lacus.89 2014.09.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Sajnos a GPS-s alapján, csak a kivágott fát találtuk, ahova vélhetően a láda el volt rejtve. A találat csak pótjelszóval sikerült! (Vele: szandrus1226)

 
mokubean 2014.08.24 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
A rom melleti fa, ahova a koordináta mutat ki van vágva. A világháborús emlékmű felől közelítve 11m közelbe tudtunk menni, a sziklafalat fedi borostyán, de ott sem találtuk. Pótjelszóval sem boldogultunk, de kérnénk a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.08.26 11:21]

12
ReniPeti 2014.08.24 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Köszi a rejtést!

Lopakodó 2014.08.19 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

kópé1993 2014.08.15 09:37 - Megtaláltam
A ládát nem találtam meg. A koordináta egy kivágott fához vitt, abban lett volna a láda, vagy a gps-em tévedt el? A képek alapján kaphatok jóváhagyást? Előre is köszönöm!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.08.26 11:21]

 
Bébic és Nyúl 2014.08.10 00:00 - Megtaláltam
Koszonjuk

Zéboy 2014.08.05 12:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.40
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2014.08.05 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Moonspell 2014.07.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Veszprémi pihenés... A ládát nem találtam, kérném a rejtőt a fotó alapján a megtalálás elfogadására... Köszönöm!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.08.09 11:48]

 
fercsipeter 2014.07.18 20:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.18
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Család meglátogatása, és ha már volt kedvük akkor be gyűjtöttem pár ládát a társaságukban! Jó kis esti séta volt!

StiviG 2014.07.13 13:55 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2014.07.13 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.97
A gulya-dombi segway túra után kicsit sétáltunk a városban, s nem maradhatott ki ez a láda sem.
Jót sétáltunk a parkban, de csak a pótjelszóval tudtunk logolni.
Köszi

szalmakalapos 2014.07.06 17:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.30
Sajnos én is csak pót jelszóval. Köszönöm a lehetőséget .

Odin 88 2014.07.06 16:06 - Megtaláltam
Megtalaltuk,koszi!

Saccy 2014.07.06 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük! :)

Fallschirmjager 2014.07.06 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltunk, Köszi!

ZsófiBence 2014.07.06 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.15
Megtaláltuk.

data4526 2014.07.02 16:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 1.5 átlag: 2.50 súly: 3.16
Droid. -_-
Megtaláltam, Jánossal! :-)
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

A fát kivágták...
A "barna tábla" fekete...
A felirat az kék! :-)
Talán a villanyoszlopot is kivágták...?

 
PEx2 2014.06.19 11:25 - Megtaláltam
A tábláról leolvasott pótjelszóval....

uraniko 2014.06.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.27
köszi, a fát kivágták, így maradt a tábla a lépcső alján.

Woodoo 2014.06.14 16:46 - Megtaláltam
Valoszinu a fat kivagtak. Koszonjuk a rejto segitseget.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCVEIN_20140614164610.jpg 
HGery 2014.06.14 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Besüboboja 2014.06.01 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

petyo11 2014.05.29 13:00 - Megtaláltam
Kedves Rejtők,
a mai nap voltunk a veszprémi egyetemvárosban. A mellékelt fotó a fát mutatja melyet a borostyán befutott. Itt nem találtunk semmit. A közeli tárgyakon csak egy kék betűs szót találtunk , viszont az nem jó jelszóként....
Kérjük álláspontotokat!
Barátsággal: petyo11& neje

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.06.07 22:33]

szz 2014.05.12 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tathalas 2014.05.11 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

attila32 2014.05.03 10:57 - Megtaláltam
ok

betty79 2014.05.03 10:57 - Megtaláltam
Megvan!

Nyúl & Bandája 2014.05.02 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Secc 2014.04.21 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Sokáig kerestük a ládát sajnos hiába ,maradt a tartalék jelszó !Köszi!

kompaktor 2014.04.18 10:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.72
Ehhez a ládához másodjára tértünk vissza; előző este teljesen rossz helyen kerestük. Nagyon alaposan átnéztük a valószínűsíthető rejtekhelyet, láda azonban nem volt ott. végül maradt a pótjelszó.
Mivel mások sem nagyon találják, ezért minden bizonnyal pótlásra szorul.

A középkori romok és a modern épületek eléggé éles kontrasztot alkotnak (nekem a romok tetszettek jobban).

Mariannaaa 2014.04.18 10:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.81
A ládát másodszori keresésre sem találtuk meg sajnos. A pótjelszót olvastuk le végül az oszlopról. Maga a hely nagyon szép, érdekes. Köszönjük.

zaskl 2014.04.06 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

biankakehy 2014.04.03 17:26 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.30
megtaláltuk :)

vakoge 2014.04.03 17:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
A micro nem lett meg a fán, pedig átnéztük alaposan. :( A pótjelszó segített.

Nagy Kalandorok 2014.03.29 11:40 - Megtaláltam
Harmadszorra csak sikerült megtalálni! :P

ituj 2014.03.22 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
A làdàt nem talàltuk,a lépcsőnél olvastuk le a tábláról.

Göthő 2014.03.10 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.00
Köszönjük a lehetőséget.

 
mikszi 2014.03.08 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Sajnos nem volt elég egyértelmű, hogy a ládát nem érdemes keresni. A villanyoszlop inkább lámpaoszlop, de szerencsére összejött a dolog. Az, hogy egy Miklós templom alapjait is felfedezhettem, külön öröm.

agnusregis 2014.03.02 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

taki60 2014.02.28 12:30 - Megtaláltam
Hosszas keresés után sem lett meg.Amilyen béna vagyok még a pótjelszót sem találtam meg.Kérem a rejtőt a fényképek alapján igazoljon.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.03.17 15:24]

ez nem az igazi
 
pliptai 2014.02.28 10:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.07
Jubileumi ládázás molkával! A mutatni való hely tetszett, de a láda már régóta nincs meg, sokat javított volna az élményen ha az igazi láda is meglett volna! Köszönet a rejtésért!

Zsuzsi és LaLee 2014.02.14 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Sajnos csak pótjelszóval!
Köszönjük a rejtést!

timi1220 2014.01.15 13:25 - Megtaláltam
Megvan a pótjelszó! Sajnos a láda nincs a helyén, pedig a leírásokból el sem lehetne téveszteni! :3 [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Aleph & Rita 2014.01.07 18:05 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem leltük meg a fán, így az oszlopról logolunk.
Köszönjük a lehetőséget!

AE2021 2013.12.31 14:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.45
Köszönjük a rejtést!

Irisz14 2013.12.29 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.52
Megtaláltuk, illetve a pótjelszót találtuk meg, pedig nagyon sokáig kerestük, most nem tudom, hogy nem találtuk meg vagy eltünt a láda...
Nagyon sok itt a domb. Köszönjük!

Rocky. 2013.12.28 10:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Köszönöm a rejtést.

Benedek_Vulkán 2013.12.23 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Karácsony előtti vásárlás közben kikapcsolódtunk egy kicsit :-) Köszönjük a lehetőséget.

Zivatarlány 2013.12.23 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Karácsony előtti vásárlás közben kikapcsolódtunk egy kicsit :-) Köszönjük a lehetőséget.

rita85gto 2013.12.19 15:38 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

petheovacka 2013.11.28 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.65
Ebédszünetben levadászva. Kösszi

Csabec Kata 2013.11.28 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

Bliccc 2013.11.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.00
Sikerült!

tööpszli 2013.11.23 00:00 - Megtaláltam
pipa :)

Borzaska 2013.11.14 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Szulinapi kessertura Veszpremben. :)

Lilah&Lackó 2013.11.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.01
Zirci wellnesezésünk alatt Veszprémbe is ellátogattunk. Veszprémbe sok zöld terület található, ez is egyike ezeknek. Szép a kilátás.
A láda olyan szépen bújik meg, hogy először észre sem vettük, de aztán alaposabban megnéztük és biztonságban ott volt a helyén. A logbook kezd betelni.
Köszönjük a rejtést.

Lilah&Lackó

Kormica 2013.11.01 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.71
Megtaláltuk Kormi68-cal. Köszönjük az ötletes rejtést. Fotók és a történet a családi geoblogunkban : http://geokormi.blogspot.hu/2013/11/university-of-veszprem.html

Csa.Csi87 2013.10.31 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.75
Megtaláltam, köszi a rejtést.
---
Gyönyörű szép város Veszprém - a belváros és persze a vár is. Most jártam itt először, de remélem sodor még erre a sors.

További képekért kattints ide.

At 2013.10.28 14:25 - Megtaláltam
Ládát a helyén nem találtuk.
Pót jelszó játszik :D

kectam 2013.10.27 16:05 - Megtaláltam
Sajnos a környék nagyon szemetes, több hajléktalannal is találkoztunk. A rejtés viszont nagyon jó.

EspirituSanto & Vivi 2013.10.23 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Balear 2013.10.19 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.11
Gyors ládavadászat távol az otthontól :) A ládát sajnos nem találtam. Pót jelszóval sikerült a találat. Köszönöm a rejtést :)

Balear

somga 2013.10.19 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Nem találtuk a ládát, bár össze-vissza szúrattuk magunkat. Pótjelszó.

KISÁ01 2013.10.12 18:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.88
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Csaba & Kati 2013.10.07 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
HEURÉKA! Megtaláltuk, köszönjük! Kissé mélyen volt, de megvolt.
Képek később. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

 
kellerla 2013.09.28 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

AstroHead 2013.09.22 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

njuca 2013.09.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk.
Kellemes kirándulás. Köszönjük.

vizipinty 2013.09.18 09:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

rozsabogar 2013.09.14 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megtaláltuk

ny.mate 2013.09.06 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Lézer&Baby 2013.09.02 10:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Tulipanna 2013.09.01 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Biciklizés a családdal és pár láda megtalálása.

Gábor66 2013.09.01 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Mira 2013.09.01 15:13 - Megtaláltam
Veszprém és Almádi környékén tett bringás ládavadászatunk utolsó, 4. találata
Köszönet a rejtésért!

GCsoka 2013.09.01 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megvagy.

Brogan 2013.08.30 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Csak a pótjelszót sikerült megtalálni.

markovicsa 2013.08.29 09:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Ma Veszprém hu-s ládáit gyűjtöttem, de az útbaeső com és GPSGames ládákat is kerestem. A vonaton utazva a fülkében utazók beszélgetéséből lejött, hogy előzző nap kétszer is felhőszakadás volt Veszprémben. Ennek nyomait több ládánál is tapasztaltam, bár nagy sár nem volt mert a hónapok óta tartó szárazság miatt a föld gyorsan elnyelte a vizet, valamint szép napos idő miatt gyorsan száradt a talaj. A gyalogos keresés eredménye 40 km. Többször voltam már a városban de általában átutazóban, vagy csak rövid ideig és főleg com-os ládát kerestem. Ma lehetőségem volt a város nagy részét bejárni. Nagyon szép a város, rengeteg zöld övezettel.
Először a rejtés alatt keresgéltem, majd irány az emelkedő. Itt már szembesültem az előző napi zivatar nyomaival. Megküzdöttem az emelkedővel. A rejtés tetszett, gondolkodtam hogy benyúljak-e a rejtekbe.

 
Mókus Család 2013.08.26 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Veszprémi barátaink első ládája :D Köszönjük :D

Parmerozpazepan 2013.08.25 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Endresz család ládáit csak pótjelszóval tudom megtalálni, úgy látszik. Nagyon csalafinták :))

Laceeking 2013.08.25 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Balaci 2013.08.24 11:00 - Megtaláltam
Kulturális körutazás Veszprém megyében...Kösz a rejtést.

Atom-Andi 2013.08.19 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, jó volt a rejtekhely.

halaszcsalad 2013.08.17 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

CyberWolf59 2013.08.08 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Köszönjük.

FILA71 és Dávid 2013.08.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Köszönjük.

bolo.peter 2013.08.03 20:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Cristian 2013.08.03 08:50 - Megtaláltam
ok

bitto97 2013.08.03 08:50 - Megtaláltam
Megvan :D

pockok 2013.08.02 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.4.28e] [wapon beküldött szöveg]

KikkaDia 2013.08.02 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.51
Sajnos csak a táblán találtuk meg a jelszót, a fán nem volt semmit.
Köszönjük a rejtést.

usakal 2013.07.27 04:20 - Megtaláltam
Nanuk kutyával.

mazsola069 2013.07.26 17:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.79
Szmájlira cserélve. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Eufrézia 2013.07.25 00:00 - Nem találtam meg
Köszönöm az elrejtést, megtaláltam :)

[Elutasította: geocaching.hu, 2013.09.17 18:47]

Mr. & Mrs. Balaenoptera 2013.07.24 13:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Megtaláltuk!

qtatom 2013.07.23 19:45 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

fcsaba 2013.07.20 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Az állatkert látogatását követően kerestem meg, amíg a többiek az autóban pihentek. Naná, hogy először lentről közelítettem. Örülök, hogy ide is feljutottam, érdekes a templomrom. Köszönöm a rejtést!

Tiszaparti 2013.07.19 19:46 - Megtaláltam
Köszi!

Pirog&Kata 2013.07.14 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Megtaláltuk. Sajnos a templomrom és a domb környéke szemetes és "illegálisan lakott", a rejtés ötletes. Köszönjük.

kata1231 2013.07.11 00:00 - Megtaláltam
Köszi

TEAM SZABÓ 2013.07.07 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

holly 2013.07.06 13:15 - Megtaláltam
Köszi!

clip 2013.07.06 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

zsoltika63 2013.07.06 11:45 - Megtaláltam
Sajnos csak a pótjelszót találtuk meg.

 
Párduc50 2013.07.04 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.04
Szép pont volt. Köszi!

Kicsike 2013.07.03 16:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.89
Kellemes kis magaslat a templomrom társaságában. Kár, hogy csak ekkora zöld területek vannak a belvárosban.
Köszönjük!

Geri89 2013.06.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Mai napi Veszprémi kiruccanásom 3. megtalálása. Gyönyörű a város, el tudnék benne éldegélni.
Köszönet a rejtésért!
Geri89

Farekék 2013.06.16 15:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
A ládika szép helyen van, érdekes a templomrom is. A megtaláláshoz mélyre kell nyúlni.
Köszönjük a lehetőséget.

 
csomaiattila 2013.05.29 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Szép időben, nagy melegben telefonos GPS segítségével ez a 12. találatom. A rejtést ötletesnek tartom, bár azonnal kiszúrtam.

A logbook betelt (cserejogosult), ill a ládikában nincs íróeszköz, így ide feltétlen vigyetek magatokkal.

Köszi a rejtést, és üdv minden "kincsvadász"-nak:
Attila

csillagvadasz&kiralylany 2013.05.24 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Köszi a rejtést!

 
Pityumityu 2013.05.21 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bazskas 2013.05.21 08:58 - Megtaláltam
megvan!köszi a kirakást [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

AtiÁk 2013.05.20 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

btk666 2013.05.20 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Megtaláltam. Köszi! by: btk [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Horizont 2013.05.19 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Ügyes rejtés. A felfedezés után némi tisztálkodásra kell felkészülni...

Liberty 2013.05.19 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
2/1. Veszprémi ládatúra Horizonttal.

Nagyon szuper a rejtés, bal kézzel sikerült! Köszönöm a rejtést és a város bemutatását.

Sanyival
ozsigombi 2013.05.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 3.04
Köszönjük a rejtést! :-)

steinmiki 2013.05.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.78
Köszi a rejtést!

rebione 2013.05.11 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.36
Koszi!:-) Jo kis rejtes! :-) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCVEIN_20130511182511.jpg
jacinto 2013.05.11 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Köszi a rejtést.

RV 2013.05.09 00:00 - Megtaláltam
köszönjük meglett!

Azazello 2013.05.05 10:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Gabro 2013.05.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
:-)

Flavi 2013.04.14 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Flavi [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bagolyvera 2013.04.07 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Szilvus 2013.04.06 16:30 - Megtaláltam
Ne hagyjátok ki a Maci Cukrászdát!

tomosny 2013.04.06 16:30 - Megtaláltam
Elöször a főút felöl támadtunk, de rájöttünk, hogy hátulról a parkoló felöl kell érkezni. Jártam ide az egyetemre, de nem tudtam erről a helyről. Köszi!

kolok24 2013.04.02 13:19 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

zalajaro 2013.03.31 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.14
Van bőven látnivaló ebben a városban,nem árt körülnézni.

Bubuka 2013.03.31 11:10 - Megtaláltam
Esős veszprémi ládázás.

mucsucsula 2013.03.29 12:00 - Megtaláltam
köszi

placc 2013.03.19 18:30 - Megtaláltam
TFTH

Csurgoek 2013.02.24 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést!

mozgo 2013.02.18 17:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Szuper rejtés! Köszönet érte!

SzaboI 2013.02.16 08:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

fattila 2013.02.01 09:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. Részletek, ha lesznek, majd később. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Yumi 2013.01.05 08:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.24] [wapon beküldött szöveg]

bubo35 2012.12.30 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

notram03 2012.12.30 12:10 - Megtaláltam
A ládát sajnos nem találtuk, de a pót-jelszó könnyen meglett.

mbf05 2012.12.30 12:10 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk, csak a tartalék jelszót.

DenkeT 2012.12.28 10:59 - Megtaláltam
Official 23rd Birthday Ámokfutás 5/10 Chubby és vittorio2112 társaságában! Sajnos csak pótjelszóval, de meglett. A rejtek eléggé szem előtt van, és amikor már 3. perce kutattuk a fát, már kezdtek egyre többen figyelni az útról, de nem buktunk le... nem volt mivel. Köszi a rejtést! :)

vittorio 2012.12.28 10:59 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

 
Chubby 2012.12.28 10:59 - Megtaláltam
Erre bóklászva sikerült ezt is előkotorni :-) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Halász család 2012.12.12 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Köszönjük a rejtést! Csak a tartalék jelszóval, a ládát nem találtam.

hitamas 2012.12.09 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Néhány méterre voltunk a ládától, mikor kiderült, hogy nincs is az olyan közel .... :)

urbanj 2012.12.01 15:20 - Megtaláltam
Veszprémben töltött hosszú hétvégénk alatt jártunk itt is. Sajnos nem találtam meg a ládát, ha tudod kérlek fogadd el a képek alapján.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.12.10 14:18]

cseta 2012.11.26 11:06 - Megtaláltam
Megvagy!

angel25 2012.11.25 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

GCVEIN_20121125153002.jpg 
sotatyigák 2012.11.24 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

laszloze 2012.11.13 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.93
Köszi a lehetőséget! :)
Párommal közösen megtaláltuk! :)

Morten 2012.11.09 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.00
szerintem ez nem a park része, így akadt pár nehézség de végül meglett:)

Gyugyu95 2012.11.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.43
Köszönjük a rejtést.Elég könnyen megtaláltuk:)

Fenilefrin 2012.11.04 14:55 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

neptunfu 2012.11.04 14:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Meglett!

picuresnagyur 2012.11.04 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
köszi :) remek rejtekhely, előbb alulról néztük vágyakozva, aztán meglett a felfele út :)

 
N.Zs. 2012.11.03 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.10
Bakonyi barangolás után Antit nehezen, de rábeszéltem két városi pontra. Ráadásul mikrókra! Köszönjük a segítséget, a leírás alapján ("fa törzsén") másra gondoltunk rejteknek.
Veszprémben sokszor voltunk már, itt is jártunk többször, így most csak villámlátogatást tettünk.

mzalan 2012.10.30 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Köszi

grw766 2012.10.28 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

DonRazzino 2012.10.27 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
Kellemes 14 kilométer, hét találattal Veszprémben. A GCKIRV ajánlott parkolójából indulva: GCKIRV1-GCVSZE-GCKIRV2-GCKIRV3-Tűztorony-GCKIRV4-GCVEIN-GCLIBR-GCVDKT-GCKIRV5-Állatkertezés-GCZOO2-GCZOO1-GCVVID-GCKIRV6. Köszönjük a rejtőknek, nagyon jól éreztük magunkat!

Sasa10 és Ladry 2012.10.23 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

CacheFinder 2012.10.22 16:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.81
Kéktúrázásbó hazafelé kerestük meg a ládát.
Egyszer már LaySofttal hiába kerestük a dobozt. Úgy tünt, hogy elveszett, de nem így volt. Most visszatértünk és hamar megleltük a csészét, érdekes módon ott ahol a múltkor hiába kerestük.
Köszönjük a rejtést!

gyusz_58 2012.10.22 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.97
Először a LIBR után a fal tövénél reménykedtünk.
Köszönjük a rejtést.

Miktek&Szilvi 2012.10.21 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.17
OK.

fehérkút 2012.10.21 07:20 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést !

kiszi_robi 2012.10.20 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.73
Megtaláltuk, bár sok volt a kiránduló a környéken.

kir6 2012.10.15 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.91
Lentről fel és már meg is van!

R-Gyu 2012.10.14 11:10 - Megtaláltam
Veszprémi sétánk alkalmával megtaláltuk

hunwolf 2012.10.13 16:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Köszönjük! Megtaláltuk!

csokicsiga 2012.10.08 00:00 - Megtaláltam
13:14 A rejtés tökéletes! A hely pedig mindig magával ragad :) Kár hogy nem tartják karban jobban...

Mirabelle 2012.09.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 3.51
Mikor "leesett", hogy fel kellene jutni, már könnyen meglett ;) Köszönet!

Sulyok család 2012.09.29 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.65
A környék tényleg nagyon lepusztult. Nem értjük, hogy évtizedek óta miért nem áldoz a Kálvária dombra a város. Az élményt viszont köszönjük! Sulyok család

reprocesszor 2012.09.16 12:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.74
GC verseny után.
Köszi!

rosie 2012.09.16 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Nargoth 2012.09.16 12:42 - Megtaláltam
Rosie77-el megkeresve. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2012.09.14 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.80
Tetszett a hely, tetszettt a rejtés!
Furcsának találom viszont a moderáción át nem ment multihoz kapcsolódó leírást, amelyikben a végül megvalósult helyszín egyáltalán nem hangsúlyos. Miért kell egy cache leírás piszkozatán, ráadásul az előző tulajdonostól marad piszkozatán átrágnom magam? Ha a ládagazda fontosnak érzi a megosztását, a sok plusz info egy linket érdemelne, a kálvária domb a Szent Miklós templom romjával pedig bővebb ismertetőt.
Szeméttel és hajléktalanokkal nem találkoztam, szerencsére.

t_zlee 2012.09.12 05:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.82
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Gyeta 2012.09.09 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Rokonlátogatás kapcsán jártunk a városban, két könnyű láda begyűjtésére maradt időnk.
Az egyetem számunkra sokat jelent, csak egy hajszálon múlt, hogy nem itt kezdtük a pályát.
Köszönet a rejtőnek!

Péter60 2012.09.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Klassz kis eldugott zúg a város kellős közepén. Gratula!

Adri&Lacike 2012.09.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Megtaláltuk!

szalayt 2012.08.31 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

WAdam 2012.08.29 11:51 - Megtaláltam
megtaláltuk...

BosziCat 2012.08.26 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Megtaláltam Lilo11 társaságában !!! Szép a hely, de sajnos eleredt az eső így nem nagyon tudtunk körbenézni és élvezni a kilátást !!! Kösz a rejtést, ötletes !!!

Lilo11 2012.08.26 17:25 - Egyéb
Könnyen meglett. (BosziCat-tel)
2006 10. 01.-én már megtaláltam az előző helyén. Az akkori log itt olvasható.
Itt azért talán könnyebb logolni, mint akkor a parkban. ;-)

A micro 
elodloic 2012.08.26 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. :) [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

anyóca 57 2012.08.25 17:20 - Megtaláltam
Sajnos a mikrót én sem találtam meg, de a villanyoszlop segített. Szegény borostyán a fán már nagyon vihar vert, úgy tűnik nagyon vadul keressük a ládát a fán. A fa körül már majdhogynem több ág és levél van mint a törzsén.

Cerberus 2012.08.25 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.12
Megtaláltuk! A tartalék jelszó a helyén volt, de sajnos magát a ládát nem találtuk, pedig nagyon tüzetesen átnéztük a vélhető rejteket. Köszönjük a rejtést.

sio 2012.08.20 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
A ládát a fánál nem találtuk mi sem, de alternatívval ok.

 
gabesz99 2012.08.19 20:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. :) [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Kepes József 2012.08.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.23
Megtaláltam :)

ananau 2012.08.16 15:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megvan, köszi :)

cmf 2012.08.16 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
:)

Trolley 2012.08.12 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Sajnos magát a ládát nem találtuk, pedig 4-en kerestük...

zene.vmmk 2012.08.11 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Köszönjük a rejtést!

CzPeet 2012.08.11 17:04 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk, pedig 3an is voltunk ott... Nem is értettem, hogy az utánam lévő kesser hogy tudott regelni...
Szóval a mikrót nem találtuk, ezért gyorsan megnéztem a ládaleírást a telómban... de sajnos az nem a legfrissebb leírás volt, mivel az alternatív jelszó (prím számos) nem volt jó...
Másnap visszatérve ismét megpróbáltam immáron egyedül, de a láda még mindig csak nem került elő... így próbálkoztam a másik alternatív jelszóval... azt hittem az már helyes, de sajnos olvashatatlan volt számomra....
Kérem a rejtőt, hogy a feltett képek alapján fogadja el találatnak!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.08.15 08:20]

köszönöm :)

FaRom
szeho 2012.08.04 19:17 - Megtaláltam
Bringás tekergés

galk78 2012.08.01 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

housefly 2012.07.31 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Sajnos a láda nem lett meg, pedig 2-en 15-20 percig bogarásztuk a helyet. :(

Lucy0508 2012.07.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.30
Köszönöm:D

PSZE 2012.07.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Discover 2012.07.26 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Köszönöm a rejtést!

mherczeg 2012.07.25 20:07 - Megtaláltam
Meglelve.
Munka utan. Bringaval.
Sokaig kerestem az also falon a növények között. :)

VasG 2012.07.24 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.71
Sajnos a leírásban is említett állapotok vannak a környéken...

gyikok 2012.07.20 18:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megvan.

Davestator 2012.07.19 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.89
Jópofa a rejtés :)

Judit és Béla 2012.07.17 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Megtaláltuk.

nazso.oszan 2012.07.16 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Köszönjük a rejtést, érdemes volt felkeresni ezt a helyet.

Nixi94 2012.07.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.20
Sajnos nem találtuk meg csak a táblán levő pótjelszót, kerestük, kerestük, körbejártuk a helyet, de egyszerűen nem találtuk...

kobcikrajci 2012.07.13 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
10/12 Bicajos ládavadászat. Az utolsó városi állomás ismert helyszín közelébe vitt, hiszen a szomszédos épületben már volt szerencsém aludni. A helyszín most elhagyatott volt, de törött üveg a fatörzsön fellelhető, és alapos kutatás után sem találtam a mikrót. Pótjelszót olvastam le.

lelcache 2012.07.08 07:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

LaySoft 2012.07.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Megkerült.

Awiki 2012.07.07 00:00 - Megtaláltam
Sajnos csak a pótjelszót tudtuk leolvasni, mert a faüreg a borostyán mögött eléggé tele volt méhekkel, így nem próbálkoztunk. Érdekes eldugott hely, ki gondolta volna hogy itt ilyen is van. Köszi a rejtést!

bregő és andorpapa 2012.07.04 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Veszprém megyei nyaralás közben levadászott láda. A láda régi szép emlékeket idézett fel bennünk, több okból is. Például a GPS vevő össze-vissza mutatta az irányt, mint anno a GPS-es korszak elején. Emiatt a fal külső oldalán kerestük első körben a dobozt. Aztán a régi módszerhez hasonlóan, vártuk, hogy a vélt rejtéssel szemben lévő buszmegállóból elfogyjon a tömeg, nehogy lefüleljék a "titkos tevékenységünket".
Aztán nem lett meg a doboz, de a GPS kezdett magához térni, és rájöttünk, hogy a fal másik oldalán kell keresni a cuccot.
Szintén a régi időket idézte, hogy olyan helyre csalt minket a doboz, amit gc nélkül garantáltan nem kerestünk volna fel, nem is hallottunk volna róla. És persze jó volt megtudni, hogy Veszprémben hogy néz ki az egyetemváros.

palika 2012.07.03 21:20 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Tapsifüles 2012.06.20 07:58 - Megtaláltam
Hamar meglett. Kösz a rejtést! :)

bzsoltie 2012.06.20 07:58 - Megtaláltam
szép városrész

BiaTom 2012.06.10 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.81
Megtaláltuk! Köszönjük!

lagaf 2012.06.09 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.93
Megtaláltam. [g:hu 1.4.14]
A közeli GCLIBR és GCTHAL egyes pontjainak felkeresése mellett sétáltunk egyet az egyetem árnyas fákkal teli területén, s tekintettük meg a leírásban szereplő épületek egy részét. Természetesen felugrottunk az egykori Lenin dombra (ma ismét Kálvária domb ;), a Szent Miklós plébániatemplom romjaihoz, hogy ott bosszankodjak egy kicsit a láda miatt. Helyét egyértelműen megtaláltuk, azonban az adott magasságban sem a rejtő növényzetben (pedig a vadrózsa bokor ellenkezése ellenére körbejártam), sem az esetleg szóba jöhető üregben (amelyben könyökig vájkáltam), nem leltük a dobozt. Végül - mielőtt teljesen szétdúltuk volna a helyet - megkerestük a közeli villanyoszlopot, s megpróbáltunk az azon található felirattal bejelentkezni. Sikerült. Nem tudjuk, mi történhetett...
Köszönjük, hogy itt lehettünk...

Sissi
muzsi67 2012.06.09 10:55 - Megtaláltam
Veszprémi vadászat 1.

tökimano 2012.06.03 14:00 - Megtaláltam
Szép időnk volt köszi.

elina 2012.06.03 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk!!!

ahhoj 2012.06.03 13:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
Köszönjük a lehetőséget!

peszi 2012.06.03 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

ArNick 2012.06.02 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
A GCVSZE ládánál a tervezettnél kicsit többet időztünk, így itt már csak egy kis sétára maradt időnk az Erzsébet sétányon, aztán irány a láda. Először fent, aztán lent nézelődtünk. Aztán ismét fent. :) Nagy küzdelmek árán meglett. :) Bár a fa állítólag harapós kedvében volt, szóval én csak bal kézzel mertem a ládáért nyúlni... ;) Köszönjük!

El-Lu 2012.06.02 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.67 súly: 2.77
Megtaláltuk!
Nehezen akart megkerülni.
Először, mikor ott jártunk, egy csapat fiatal volt a romoknál, így nem nagyon akartunk keresgélni. Következőre megtaláltuk a mikrót, de mint kiderült ez a régi lehetett, mert nem volt érvényes a jelszó. Harmadszorra már meglett a jelszó, de a "rendes" ládát még eddig nem találtuk meg - persze lehet, hogy nem teljese jó helyen kerestük. Majd talán ha következőre arra járunk...
Köszi a rejtést!

vajnadr 2012.05.28 17:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

othnan 2012.05.28 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.68
Veszprémi kirándulásunk második ládája. Köszönjük a rejtést.

 
Sorex 2012.05.27 18:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Veszprémi kirándulás Astacussal.

astacus 2012.05.27 18:43 - Megtaláltam
Veszprémi barangolás Sorexszel.

Nem először járunk az egyetemen, de az első alkalom, hogy ládázás céljából tesszük.

pannnus 2012.05.26 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk (:jan:)- nal, köszi!

(:jannus:) 2012.05.26 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk pannnussal, köszi!

NPLranger 2012.05.26 11:00 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

Pistua 2012.05.26 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Ok!

Kormos Bandi 2012.05.24 13:00 - Megtaláltam
A környezet most tiszta volt, mentes üvegszilánktól, szeméttől. Szép környezetben ötletes rejtés. Köszönjük Endresz Zoliék! :)

SzentiP 2012.05.24 12:30 - Megtaláltam
Ez volt az első saját találásom :)!

tvosob 2012.05.24 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

mamipok 2012.05.20 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Ma itt fejeztük be, a 7. ládánk volt. Köszi

mepetya 2012.05.20 14:45 - Megtaláltam
Mai ládázásunk 3/7 állomása. Majd minden délben itt haladok el mellette gyalogszerrel. Most meg is lett a Flórás akció alkalmából. Tényleg jó sok szemét gyűlt itt össze. Vigyázni, sok a törött üveg is a romok körül! Köszi!

mepeti 2012.05.20 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Meglett. Jó arejtés és a rejtek.

Endresz_család 2012.05.19 12:00 - Egyéb
Ládaellenőrzés. A rejtélyes dolgok folytatódnak, a nemrégiben pótolt mikrónak lába kélt, a régebbi elveszett viszont szépen visszakerült. A jelszót átírtam a régi logbookban, ezenkívül pánik esetére megtalálható egy barna táblán és egy ezüst oszlopon is a közelben, kékkel felírva!
A környéket a jelek szerint a hajléktalanok teljesen lepusztítják, a parkolóban erős pénzkunyera folyik, a romoknál gyalázatos a helyzet, rengeteg a szemét. Nagyon sajnálom.


vorilaci 2012.05.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Soha nem hallottam még erről a romról, és a láda nélkül soha nem is jutottam volna el ide, köszönet érte. Sajnos elég szemetes a környék, valószínűleg sokak találkahelye ez esténként.

... hihetetlen, de ez ma már a második mikroláda Veszprémben, amit nem tudok 'beregelni, mert nem fogadja el a jelszót. Kérem elfogadni enélkül, természetesen privátban tudok bizonyító fotót küldeni...

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.05.21 09:22]

 
pantser 2012.05.15 18:37 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük

parizer 2012.05.15 18:37 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Köszönöm a lehetőséget.

olajmuvek 2012.05.15 18:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk köszi.

MoBike 2012.05.13 13:42 - Megtaláltam
Sziasztok!

Megtaláltuk, le van fotózva a vékony kockás papírcsík a jelszóval ( mikro láda) de a rendszer nem fogadja el. Lsz hagyjátok jóvá, nem a Flóra játék részeként kerestük meg. Képet tudok küldeni, ha szükséges.

Köszi a rejtést!

Battai Barangolók

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.05.14 22:02]

tvidics 2012.05.05 14:05 - Megtaláltam
A gyerekeknek egy kis csalódás, hogy nem találtak kincset.

Endresz_család 2012.05.01 08:45 - Egyéb
Kedves Kessertárs!
Gratulálunk, úgy tűnik megtaláltad az eltűntnek hitt, régi mikrót, a régi jelszóval. Kevésbé örülünk, hogy az évekig érvényes jelszót mindenki számára elolvashatóan kiírtad ide, így természetesen a Flóra játékot követően azt nem állíthatjuk többé vissza az eredeti állapotba. Ez természetesen azzal jár, hogy az előző ládagazda, Vokopeti által kidolgozott, prímszámkeresős megoldás is érvényét veszítette, valamint gondoskodnunk kell a felírt pótjelszó megváltoztatásáról is. A leírást feltehetően nem olvastad elég figyelmesen, abban ugyanis két helyen is olvasható, hogy a játék idejére a pótjelszó NEM érvényes, az aktuális csak a mikróban található meg.
A találatot természetesen elfogadjuk, további jó játékot kívánunk!


ZsuGa9 2012.04.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.20
Nagyon jó hely! :)
Megtaláltuk a ládát, és ez volt a jelszó a ládában "1747" nem volt új jelszó, a rendszer mégsem fogadja el! (elvileg a "Flora" kincstúra ideje alatt megváltozott, de akkor hol az új jelszó?) A tartalék jelszó is " 1747" !!!
Akkor most mi is van?

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.05.01 09:06]

MoGeMaP 2012.04.25 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.30
Megtaláltuk, egy tranzisztort ott hagytunk :)

100uf 2012.04.25 17:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszi!

plecs 2012.04.24 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.54
Nagyon ötletes és jó rejtés!

BubaGC 2012.04.24 08:30 - Megtaláltam
-

b_pisti_62 2012.04.23 16:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Három napos ládázó kirándulás, Veszprém környékén. Ötletes a rejtés kialakítása.

 
Sbesz 2012.04.22 23:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltam az első ládám. Köszönöm a rejtést! A pótolt ládikóban láttam, hogy ez egy elég forgalmas hely. A rejtekhely nagyon jó, bár éjjel próbáltam, úgy még ez sem volt könnyű, de a leírások nagyon sokat segítettek. Köszönöm még egyszer.

SziszoZozo 2012.04.22 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Megviccelnek bennünket ezek a veszprémi sziklák ha az ember légvonalban közelíti a pontot. 10 méterre a ponttól rájön, hogy repülni kéne tudni, vagy kerül egy marha nagyot. Köszi

Gy^2 2012.04.22 02:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
hazaindulás előtt sikeres találat

a-beatrix 2012.04.21 12:00 - Megtaláltam
Egy régóta halogatott veszprémi ládázós nap /3.
Ha nem keresgéltem volna ládákat, erre a "bucira" valószínűleg fel sem mentem volna, s akkor ez a rom kimaradt volna... Jó, hogy van geocaching :-)
Igazán terepszínű rejtés, köszönöm.

fullz 2012.04.21 11:30 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

Endresz_család 2012.04.20 08:00 - Egyéb
Pótoltuk az eltűnt mikrót.
Nagy bulik lehettek e környéken, több tájékoztató táblát kidöntöttek erős kúltúremberek, és rengeteg szemét, törött üvegek, PET palackok, stb. is megjelent a környéken. Ezek nagyrészét összeszedtem a karbantartás alkalmából. Néha szégyenlem, hogy embernek születtem.


F 2012.04.16 00:00 - Egyéb
Sziasztok!
Korábban már megtaláltuk a ládát, de gondoltam, hogy a kincskeresős játék alkalmából újra felkeresem ezt a ládát is.
Sajnos azonban azt tapasztaltam, hogy a mikroláda nincs a helyén.
Kerestem a földön is, hátha leesett, de sajnos nem lett meg. :(
Nem tudom, hogy én voltam-e ennyire ügyetlen, vagy esetleg valami történt a ládával?
Remélem megvan, és csak én voltam figyelmetlen!

Tozsó 2012.04.15 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.18
Megtaláltam.

B.exter 2012.04.14 18:30 - Megtaláltam
Első körben nem sikerült ez sem, ezek a veszprémi ládák nem akarnak elsőre megmutatkozni nekem. (:

baranyaifiú 2012.04.13 17:00 - Megtaláltam
OK!

tmolli 2012.04.13 17:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

Joc78 2012.04.13 07:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.04
Köszönöm megtaláltam. A tartalék lehetőséget használtam.

Zelo 2012.04.12 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nagyon jó helyre van eldugva! :)

chapibara 2012.04.12 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Már egyszer próbálkoztam ezzel a ládával a múlt hét szombaton, de nem lett meg. Most sem :D Az esőben már nem keresgéltem tovább, inkább felmentem az alternatív pontra... és milyen jól tettem. Ezerszer jártam már Veszprémben, de soha nem láttam még ezeket a romokat. Azt gondolom, hogy érdemes feljönni akkor is, ha valaki már megtalálta a ládát.

Köszönöm a rejtést.

 
Ivellios 2012.04.08 18:39 - Megtaláltam
Eltartott egy ideig, de meglett végül. Köszönöm a rejtést.

evivagyok 2012.04.08 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.67 súly: 3.29
Kedvesemmel, csg69-el :)

csg69 2012.04.08 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.67 súly: 4.13
Megvan :)

ESCC 2012.04.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.60
Megtaláltuk köszi

Reaper146 2012.04.06 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

tdomi94 2012.04.04 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszi a rejtést!

ark03 2012.04.03 09:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Már másodszorra kerestem, viszont a forgalom miatt ezúttal sem akartam erőltetni a ládakeresést, így végül a pótjelszó mellett döntöttem, de így legalább láttam a templomromot is. Köszönöm a rejtést!

Pierrot csapat 2012.04.01 17:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Dudika 2012.03.29 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltam Köszönöm.
A város közepén mégis csendes helyen.

Tamy 2012.03.26 09:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.52
Kissé nehezen, de ma végül összejött:) Többször jártam már fent, de ládázási szándékkal először valamikor tavaly mentem először. A tartalék jelszót megtaláltam, de itthon néztem csak, hogy a láda beteg. Aztán nemrég láttam, hogy újra kereshető, így múlt héten ismét felmentem, erre kiderült, hogy a gps térképén nincs rajta a láda (valószínűleg amikor utoljára frissítettem még beteg volt), így megint potyára mentem. Használhattam volna a tartalék jelszót is, de nem akartam beérni azzal, így ma megint visszamentem, ezúttal már rátöltöttem a láda koordinátáit is a gps-re :)

Ani&Roli 2012.03.25 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Mai első ládánk! Köszönjük nagyon szeretjük ez a várost!

 
csjani 2012.03.25 12:08 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.94
Megtaláltam köszi a rejtést.

PocokTeam 2012.03.25 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [wapon beküldött szöveg]

F 2012.03.19 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen a lehetőséget! :-) [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

elbóka 2012.03.19 18:49 - Megtaláltam
Remek! :) [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

Petrácska 2012.03.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megvan! Köszönöm!
Petra

Bernix 2012.03.16 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
megvan

Gyros 2012.03.16 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
log később

 
sereva 2012.03.15 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Kerticsorbi 2012.03.15 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.3.26] [wapon beküldött szöveg]

zack13 2012.03.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.38
A hosszú hétvége előtt egy kis kirándulásra indultunk, és célba vettük Veszprémet. Köszönjük a rejtést.

Fringilla és Kuglóf 2012.03.10 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.61
Ezt a helyet sem fedeztük volna fel, ha nincs a geocaching! :)Köszönjük a rejtést, érdekes hely.

sainbo 2012.03.04 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.60
Megtaláltuk!! Szép napos időben!! Köszi!

brutte 2012.02.24 13:06 - Megtaláltam
szép rejtés. köszönjük!

acsocso 2012.02.18 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.72
Veszprémi ládázás 5/1

Feci 2012.02.05 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2012.02.04 00:00 - Megtaláltam
-

GB 2012.02.03 13:43 - Megtaláltam
ok

Andrys 2012.02.03 13:43 - Megtaláltam
:-)

Endresz_család 2012.01.21 13:30 - Egyéb
Kihelyeztünk egy mikroládát, a közeljövőben valódi láda telepítését is tervezzük. A mikro az átlagosnál jobban álcázott (lásd: foto), borostyán takarja, fejmagasságban. Sajnos a GPS csupán 10 m-es pontossággal működött, ennek ellenére a hely egyértelmű. Kérjük, hogy tollat vigyetek magatokkal! Sok sikert!

 
griffs 2012.01.20 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.27
A helyszínt jól ismerem, az alternatívtól megijedtem, órákat kell bugászni azt a prímszámot, de láss csodát..

attika 2012.01.10 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszi.

Cseber 2012.01.07 15:45 - Megtaláltam
Ágival sétálgattunk.
Kérem a rejtőt, a képek alapján fogadja el a találatot!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.01.08 22:16]

 
csbagi 2012.01.07 15:45 - Megtaláltam
A mai nap mérlege: 240 km vonatozás, 24 km gyaloglás, rengeteg lépcső és emelkedő megmászása, és 9 veszprémi láda megtalálása Istvánnal.
Sétáltunk kicsit a környéken. A képek alapján kérem, fogadd el a találatot!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.01.08 22:15]

hajnalka11 2011.09.04 20:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Kösziii!!

acic 2011.09.04 20:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Köszi

[HUN]RZolee 2011.08.29 15:30 - Megtaláltam
Köszi!

fujték 2011.08.10 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.34
Megtaláltam! Köszi!

zsoltok 2011.08.07 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.40
Megtaláltuk.

mielikki 2011.08.07 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megvan :) zsoltokkal közösen.

Sólyom család 2011.08.06 10:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.26
Köszönjük!

Kiscserkészek 2011.07.16 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.01
Megkerestük. Nem lenne rossz, ha a hely kicsit tisztább lenne. Picit koszos. Azért köszi. LEO

 
ussenyerek 2011.07.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Megvan! Köszi. L.

DóriAtesz 2011.07.14 19:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.30
Megtaláltuk! 3. ládánk. Dóri Atesz

befi 2011.07.08 14:35 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 89.8 km

kvivi 2011.07.02 10:20 - Megtaláltam
+

Ötvös család 2011.06.30 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.42
Megvan. Nagy kár, hogy a láda több mint egy éve nem lett pótolva.

kaker 2011.06.24 09:45 - Megtaláltam
Akármerre nézek csak szép épületet látni a környéken. Minek építenek ennyi szép házat? Ki érti ezt!? A templomrom sajnos tele van szeméttel, de ennek ellenére tényleg nagyon puccos hely. :) Köszi a rejtést!

Rom1Rom2
 
atipapa 2011.06.23 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.80
Köszi

LionDaddy 2011.06.23 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.71
A Dunántúlra szólított ma a munka, előtte és utána ládáztunk a kollégákkal.
A hely sajnos nagyon szemetes és elhanyagolt, tipikus pontgyűjtő láda.

Köszi a rejtést !

Pilis50 2011.06.16 10:30 - Megtaláltam
Szép időben - nagy séta. A tábla rendben áll. :-))
Köszönöm a lehetőséget.

Christinel 2011.06.13 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.28
Veszprémi geozásunk 4. találata.

szjuli 2011.06.11 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.49
Veszprémi kirándulásunk 5. ládája.
A Thaliás ládát jártuk végig, mikor ez is útba esett. Én eléggé furcsállom, ha tudvalevő, hogy eltűnt a láda, és lett virtuális jelszó, akkor miért nem lehet annak a koordinátáját is megadni, miért mutat még mindig a láda hűlt helyére. Ha valaki véletlenül leírás nélkül megy neki a dolognak, nem lesz könnyű helyzetben. Én Viktor navigációját követtem, aki pár hónapja már járt itt.
A város megismeréséhez nem tett többet hozzá ez a láda. Az egyetemet innen nem nagyon láttuk, csak azt az egy tornyot, a többi látványosságon viszont a többi multi alapján mentünk végig.

Pepe 2011.06.10 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Ebben a formában a dolognak semmi értelme. Most, hogy a moderátori gárda teljesen lecserélődött, a színvonalas leírásnak köszönhetően igenis multivá kell átalakítani.

belus01 2011.05.31 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk:

kismancs 2011.05.28 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszi a rejtést!

homa 2011.05.28 12:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.77
Veszprém, villámlátogatás.
Elsőre nem leltük a feljárót, de meglett s a tábla is.

takuan 2011.05.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
OK

erand 2011.05.19 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kár, hogy a helyi erők ocsmányul összefestették az évszázados romokat.

dzcsiga 2011.05.16 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.16
Átutazóban Veszprémen megálltam egy gyors logolásra.

 
kogyo 2011.05.16 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.38
Szép hely, de a jelszó a NET-en is megtalálható.

E.T. 2011.05.08 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Megtaláltuk! Veszprémbe, innen kb 300 m-re jártam középiskolába, de nem tudtam a helyről. Köszönjük a rejtést!

Gyopesz és Gabesz 2011.05.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
ok

bgecco 2011.04.28 00:00 - Megtaláltam
köszönet érte:)

matheios 2011.04.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Veszprémi állatkerti látogatásunk alkalmával megkerestük, ötletes rejtés, bár egy kicsit sok volt a szemét.

TimTeam 2011.04.24 00:00 - Megtaláltam
Az első megtalált geoládánk, feleségemmel és kislányommal együtt kerestük meg.

luviktor 2011.04.12 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.36
A templomrom a város közepén érdekes, köszi, hogy megmutattad. Az egyetemtől, az út mellett közelítettem meg, így teljesen körbe kellett járnom, mire megtaláltam a lépcsőket. Mivel reggel nem jegyeztem meg pontosan, hogy mit és hol kell keresnem (csak a kidőlt tábla maradt meg), csalódva vettem tudomásul, hogy nem találom a koordinátán, amit keresek. Sakter barátom jött a segítségemre, telefonon keresztül, ő mondta el, hogy mit is kutatok. Pár perc után már a helyszínen voltam, egy gyors fotózásra. Egyetértek a korábbi véleményekkel: ha már virtuális, akkor is a táblára mutasson a koordináta!

Egyébként, mivel egy bemutatón vettem részt kollégáimmal az egyetemen, csak gyorsan elugrottam megkeresni a ládát. De ígérem, a legközelebb (a multi megkeresésekor) meglátogatom a javasolt helyszíneket.

Vibdo 2011.04.10 19:28 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.01
Egy helyi lakos elirányított volna minket a város másik felében lévő templom-romhoz, amikor a célpont mellett állva megkérdeztük, hogy merre kéne mennünk, de aztán szerencsére megtaláltuk. A tábla ki van dőlve.

mottejr 2011.04.09 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Köszi a rejtést! M&P

balazsko87 2011.04.03 14:50 - Megtaláltam
megvan

ulex 2011.04.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.32
WIWO :D

MRita 2011.04.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Jó volt feleleveníteni a prím szám témát :D. Nagyon kellemes hely, csak tele van szeméttel most.

wtl 2011.03.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.90
.

kami1 2011.03.26 16:00 - Megtaláltam
Veszprém környéki kirándulásunk záróládája. Kíváncsi voltam az egyetemi városrészre. Sok kollégám okosodott itt. :)
A romoknál kannás bort iszogató fiatalság tanyázott. Rendesen ellátják szeméttel ezt a területet. :(

 
jjoska 2011.03.16 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Belvárosi séta során.

aristo 2011.03.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.11
Köszi!

minivi 2011.03.14 11:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.90
Meglett. :> Egészen jól megmaradt...

Csuek 2011.03.14 09:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.69
A templomrom tetszett a város közepén. Nehezen értettük meg a segítséget. Ha már ennyi koordináta szerepel a leírásban, miért pont a tábláé hiányzott?

horanyi.a 2011.03.13 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk Balázzsal, nem volt nehéz.

t@m 2011.03.08 17:23 - Megtaláltam
Köszi. Kár, hogy nem maradt meg a kis templom.....

richard_szabo 2011.03.07 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.96
A tábla elég messze volt a jelzett koordinátától, így pár kört megtettem, mire meglett.

sattila & Kata 2011.03.06 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.57
hamarosan

feruccso74 2011.03.04 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.08
Elmentem megnéztem, ott az odu a kordinátán. :)
Utána mentem fel a romhoz.

Köszi a lehetőséget.

apep 2011.02.26 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Közös találat Mr. Green -nel.

Mr. Green 2011.02.26 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Egyetemről hazafelé meglett.

csipetcsabi 2011.02.22 00:00 - Megtaláltam
Hideg van éjfél körül a geoláda kereséshez. De sikerült:)

Delfin1990 2011.01.22 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.81
Köszi a rejtést!

Sasszemek 2011.01.20 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

tgb 2011.01.19 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam.

joco12589 2011.01.01 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Novemberi Veszprémi kirándulásom óta terveztem hogy vissza jövök ide mivel akkor elkevertem a papírt amire felírtam a jelszót, ma végre sikerült. 2011-es első ládám :)

jageeer 2010.12.29 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Köszi a rejtést!

hercule&jane 2010.12.28 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Sötétben botorkálva a lépcsőn, de végülis megtaláltuk:)
Gyors fejszámolás, osztás után kizárásos alapon döntöttünk.

sinus90 2010.11.12 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
A temetőbe kifelé menet már nem fért bele, mert a dombot hátba kellett volna támadni. Visszafelé elgondolkodva csak raktuk lábainkat egymás után. Kár, hogy csak virtuális láda van. Azt is kidöntötte valaki. Vagy nem megfelelően volt felállítva és egy nagyobb vihar kidöntötte...

"mj" 
Apexsek 2010.11.12 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
A szomorú alkalom miatt fájó szívvel érkeztünk ebbe a szép városba.
Kicsit mégis elsétálgattunk benne.

gezsias 2010.11.06 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 1.60
"Megtaláltuk." Gyermekkoromban jártam utoljára erre, most szép napsütésben gyermekeimmel is felsétáltunk.

zazu 2010.11.04 00:00 - Megtaláltam
Tetszett!
Viszont a tábla megint 'fekszik'... :(

Ui: a láda - a leírással ellentétben - a .COM-on is szerepel.

vokopeti 2010.10.31 12:58 - Egyéb
! Ládakarbantartás !

Így van, a táblát helyreállították!

Köszönöm a jelzést, illetve Bándi Lászlónak, a Veszprém Megyei Honismereti Egyesület elnökének és Horváth Zoltán városüzemeltetési igazgatónak, akik rendkívül gyorsan közbenjártak az ügy érdekében!

hab14 2010.10.28 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.24
Már áll a tábla. :)

Bugár-orienteering 2010.10.17 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Érdekes 'akcióterület', már a tábla is ki van döntve.

 
kockagolyo 2010.10.16 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.91
Megvan!

Mr Bean 2010.10.10 20:41 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

MaFe örs 2010.10.09 14:12 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Megvan!
Rengetegszer parkoltunk a domb alatt, de még sohasem mentünk fel rá.
Köszönjük

Zolnai 2010.10.09 14:12 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Megtaláltuk :)
Nagyon nagyon igényesen kidolgozott webes megjelenítés!!!

vcsibe 2010.10.02 16:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.74
Sajnos igen szemetes a környék, gondolom ide a madár sem jár, csak a bulizó főiskolások. Végigládáztuk (volna) a várost, bár több útfelbontás és a híd állványozása néhány találatot megakadályozott.

acsipapa 2010.10.02 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Egy egyetemi sportrendezvény szünetében vadásztuk le a közeli két ládát, egy kis sétával egybekötve. Veszprém nagyon kedves, hangulatos város.

Webber 2010.10.02 00:00 - Megtaláltam
meglett

Norbi és bia 2010.10.01 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.61
Alapos történelmi leírás, majdhogynem helyiek vagyunk, de volt benne újdonság. Kár, hogy már nincs ténylegesen láda, reméljük lesz még újra.:)

mzs255w 2010.09.19 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.04
Szeretem ezt a környéket. Iskolásként is sokat voltunk itt a régi játszón.
A dombon és a romnál csak pár éve voltam először.
Nem számítottam rá, de sajnos sikerült a kora esti (fűben fekvő) romantikázókat megzavarnunk. Lehet, ha belépőt szednének a dombra nem történne ilyen (vagy egy foglalt táblát tennének ki) , és kevésbé is volna szemetes ez a szép hely.

libali 2010.09.19 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.60
Megtalaltuk, koszi a rejtest. Kar, h kicsit sok a szemet...

schöphi 2010.09.19 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.95
Megtaláltam!

luckyhunter 2010.09.19 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.98
Megtaláltam!

dobi 2010.09.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.04
Bár itt születtem 34 éve, sose tudtam hogy ide érdemes felmászni :)

NAGYFamilY 2010.09.06 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.75
Egy kis sziget vagy dombocska a város közepén.

ETUS42 2010.09.05 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Köszi a rejtést, megtaláltuk! :)

sztrecsi&adam 2010.09.04 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltuk a romokat, köszi a rejtést :)

Petyka80 2010.09.02 20:12 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.67 súly: 1.30
Kár hogy nincs láda. De ötletes.

SierraLima 2010.09.02 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.30
Kis esti bringázás közben megtaláltuk. Köszönöm!

Arnold_J 2010.08.30 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.85
Ma volt a levelezősök egyetemi beiratkozása. Így volt alkalmunk egy kicsit körülnézni a városban. Tényleg csak kicsit, mert elér cudar volt az idő, de lesz még rá 2 évünk. :-)

A "FEL KELL MENNI A ROMIG, a lépcső alján levő tábla NEM az a tábla..!" utasítás elkerülte a figyelmünket. Pedig az is prímszám :-)

[Jóváhagyta: vokopeti, 2010.09.02 18:13]

bgjozsa 2010.08.28 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Szentbékkállai esküvőre menet álltunk meg Veszprémben egy kis harapnivalóért és utána felkerestük ezt a ládát.

Dadoo 2010.08.24 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.04
Szep hely alapvetoen, sajnalom, hogy az eredeti ladat nem lehetett megtalalni most, emiatt a lehuzo pontszam. Amugy Veszprem gyonyoru varos, es orulok, hogy korbejarhattam az egyetemet! nagy.lajos82 es Joccc-al egyutt sikerult levadaszni a ladat tok sotetben:) Nem volt egyszeru tok sotetbe felmenni a lepcsokon. Nagy szerencse, hogy vegul nem ugrottunk nyugat fele le a kalvariarol, jo 5 metert estunk volna:) Koszi a ladat!

nagy.lajos82 2010.08.24 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.00
Megatláltam az első ládáim egyikét! Éjszaka sokkal izgalmasabb látvány... ! dadoo-val és joccc-cal

Teko 2010.08.23 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.62
Meglett :)
20+ éve veszprémi vagyok, de itt nem voltam még fent.. :D

Nemthi 2010.08.22 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Emlékeim szerint az egyetem miatt a városban töltött 5 év alatt nem jártam itt, pedig a szomszéd "I" épületben számtalanszor voltam órán is. :) Most a geocaching rávett arra, hogy megnézzem azt a helyet, amely mellett egykor szinte minden nap elmentem. Talán sok városlakó sem tudja, hogy itt egy templom rom van, inkább a helyi fiatalok körében kedvelt. Remélem a ládának is talál a rejtő egy jó helyet, mert érdemes a hangulatos város számos érdekes látnivalója után ide is felsétálni.

Bluedog 2010.08.22 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

ier 2010.08.21 11:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.13
Felsétáltunk, körülnéztünk, majd felírtuk az összes szóbajöhető páratlan számot, majd itthon kikerestük a megfelelőt.

erbeo 2010.08.21 11:58 - Megtaláltam
Az ajánlott parkolóból sétáltunk fel. Majd frászt kaptam az ösvény mellett fekvő emberkétől, aki közeledtünkre csak felpislogott, aztán aludt tovább.

BékaBütyök 2010.08.16 17:27 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Puzzle Apartman Gyula 2010.08.14 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
A tegnapi balatoni vihar miatt ma már visszaindultunk Pestre, útközben pedig felszedtünk néhány pontot..
Erről a romról a mi rejtésünk (GCFERO) jutott eszünkbe. Jó helyen volt ez a kápolna.

Zulu 2010.08.12 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltuk!

Nem volt nehéz kitalálni a sok szám közül, hogy melyik a "nyerő", bár igaz hogy az alsó táblán is egy prímszám van. Tök vicces, nem?! Viszont, hasznos volt a séta, mert nem is gondoltuk volna, hogy a fák mögött egy templomrom van!

Zulu&Kinga

jpal 2010.08.10 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 3.45
A templomromhoz felvezető lépcsőnél levő táblán is egy 4 jegyű primszám van, de azt nem fogadja el. Kérlek fogadd el a megtalálást. [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: vokopeti, 2010.08.13 20:26]

Köszi. Szóval az a helyzet, hogy az ismertető táblán egy tucatnyi négyjegyű szám van, a legelső rögtön egy primszám. Ez ráadásul egy útbaigazító táblán is szerepel, ezért erre rácuppantam.
Az egykori rejtek környéke sajnos lehangoló volt.

hajrá lakatosok! 2010.08.09 23:00 - Megtaláltam
.

Petri Bertúr 2010.08.09 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
A hely valóban rejtett, de nagyon érdekes - igaz, kicsit elhanyagolt. Köszönjük!

antilek 2010.08.08 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.69
.

feketegere 2010.08.08 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Vasárnap délelőtti séta alkalmával felkerestük a Kálvária dombot, ahol sikerült megtalálni a jelszót :)
feketegere, kerimami és Zoli

NI 2010.08.07 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Megtaláltuk!

PistikJozsef 2010.08.07 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.95
Megtaláltuk!
Lara&Józsi

elani 2010.08.04 14:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Nyári nyaralás alkalmával kerestük fel ezt a ládát. Nagyon szép volt a park, szép csöndes környék, és nagyon jó lehetőség volt a keresgélésre, csak épp a láda nem volt a helyén. Este mikor utánanéztünk, hogy mi lehet a ládával, akkor láttuk meg, hogy alternatív jelszót kellett volna keresni. Kérem a rejtőt, hogy fogadja el a találatot, mivel ott voltam a helyszínen.
Köszönöm!

[Jóváhagyta: vokopeti, 2010.08.13 20:28]

RiFi 2010.08.04 14:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Komoly erőfeszítéseket tettünk a láda felkutatására a - szerencsére -kietlen sétányon, de 30 percnyi keresgélés után nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy a láda eltűnt.

Elég pechesek voltunk, mert a com-os oldalról néztük ki a ládát és este balatonkenesei szállásunkra visszatérve láttuk, hogy a hu-n is fent van (bár elvileg azt írja nincs bejelentve a com-ra, de mégis) és ott kristálytisztán le van írva, hogy eltűnt... na meg, hogy merre is kellene leolvasni a pótjelszót. Ezért már nem autóztunk vissza Veszprémbe, így a képek alapján kérném a rejtőt, fogadja el megtalálásnak, végülis ott voltunk a helyszínen és megnéztük a látnivalókat. Azonban még várt ránk az Állatkert és a Királynék városa multi végládája.
A sétány egyébként tényleg gyönyörű, nyugodt hely....
Köszönöm a rejtést!
Rifi

[Jóváhagyta: vokopeti, 2010.08.13 20:28]

Hmmm, volt... nincs...
molka 2010.07.31 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
A park maga szép, jót sétáltunk! Köszi!

benger 2010.07.29 16:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
szép volt jó volt

RoriZo 2010.07.28 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.81
Köszönöm

Murus 2010.07.28 12:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.94
[wapon beküldött szöveg]
4 napos kirándulást tettünk Veszprémben és a Bakonyban. Sajnos az időjárás többnyire rossz volt, de így is sikerült sok szép és érdekes helyet felkeresni.

Veszprémmel kapcsolatban elég vegyes érzelmeink alakultak ki. Szép idő volt, de a parkolás és a közlekedés a sok felújítási munka miatt elég nehézkes volt. Igazából nekünk ez a rejtés nem tetszett, egy rom, ami alig kandikál ki a gazból. Lehet hogy ha már Egyetemváros a láda neve, akkor az egyetemmel kapcsolatban jobb lett volna egy rejtés. Murus és Cica

Kukucska 2010.07.27 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
megvan

Meiczingerek 2010.07.27 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Köszi.

öregmedve 2010.07.26 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.

lepke 2010.07.26 15:30 - Megtaláltam
A jelzett útvonalon naponta kétszer elsétáltunk, mivel a közelben volt a szállásunk. A bokáig érő romok nem ragadtak meg attraktívitásukkal, ám a Megyei Könyvtár kissé javításra szoruló épülete tetszett.

 
GLB 2010.07.25 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.67
Meglett.

dagobert80 2010.07.22 20:25 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.33 súly: 1.00
jó hely,kár,h ellopták ládát

babybearly25 2010.07.22 20:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtaláltuk!Köszönjük!

Hecsa 2010.07.17 08:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
A hétvégi fesztivál miatt a tábla környékén "pihengettek" még páran! :)
De azért megvan!

ÉnBalázs 2010.07.16 12:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 2 átlag: 2.00 súly: 3.05
kijegyzeteltem a számokat...

Dolex 2010.07.06 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
+++

[Jóváhagyta: vokopeti, 2010.07.13 20:06]

JAck:66: 2010.07.04 12:00 - Megtaláltam
1, megérett a meggy!

valti 2010.06.25 17:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.65
Ok:-)! Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

halaszkiraly 2010.06.20 17:16 - Megtaláltam
köszi! [wapon beküldött szöveg]

znasz 2010.06.05 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.57
Köszönjük a rejtést: Ilka, Zoli

eltájoló 2010.05.25 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

Szemy & Böbi 2010.05.24 12:10 - Megtaláltam
THX

puskasl1 2010.05.23 20:15 - Megtaláltam
Tetszett a templom alaprajz a fűben.

Famágus 2010.05.23 17:10 - Megtaláltam
Kis csapatom komoly számolgatásba, beszélgetésbe mélyedt a prímszámok mibenlétével kapcsolatban, mely vitában én nem vettem részt, mert igen hiányozhattam anno a matekóráról amikor erről lehetett szó. Aztán nagy boldogságuk volt, hogy megoldották a feladatot. A mobiltelefon számolóját is bevetették az ügybe, már jóval előtte, hogy a tetthelyszínre értünk. Úgy látom az írásomon, erősen érződik, hogy megint Rejtőt olvasom. A hely klassz, persze most is a meredekebben mentünk, köszi..

 
Hadralka 2010.05.23 17:10 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

oldfox 2010.05.23 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
...megtaláltuk, bővebben Famágustól.

Jászextrém 2010.05.21 11:01 - Megtaláltam
ok

darabosk 2010.05.15 10:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Jártam már itt korábban, jó kis félreeső hely. Sajnálom a ládát.. Köszi!

kaldigeza 2010.05.10 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Számlálhatatlan sokszor eljártam e hely körül. Az összes nevezetességet évtizedekkel ezelőtt kezdtem bejárni, de ide most másztam fel először. Hááát korábban kellett volna! Sok fiatal volt a környéken. Nagyon megfelelő a multi, és hagyni kell továbbra is!

norko 2010.05.08 19:40 - Megtaláltam
Tetszik a jelszó. Virtuális, könnyen megvan, de azért egy picit kell gondolkodni. (no persze ha nem nézi meg valaki rögtön a segítséget)

nmárti 2010.05.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Köszi a rejtést! Ide jártam egyetemre, nem tudtam, hogy itt ez a rom!

 
AlanTheWild 2010.05.05 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Konferencia után, hazaindulás előtt. Sajnálom a ládát... Köszönöm a rejtést!

Bolooooond 2010.05.01 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.70
Megtaláltuk!

kovacsfamily 2010.04.18 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Hektor 2010.04.16 16:00 - Megtaláltam
Köszi!

feldelaci 2010.04.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
megtaláltam, köszi a rejtést!

paul 2010.04.09 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.86
Tartalmas a leírás.Kár hogy a láda eltűnt.

Paleo.team 2010.04.09 08:45 - Megtaláltam
ok

ReniTesó 2010.04.04 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Ok.

pokers 2010.04.04 11:20 - Megtaláltam
ok

kaver 2010.04.03 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Köszönjük.

kzsuzsu 2010.04.03 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.90
Szeretjük Veszprémet. Köszönjük a rejtést. Kaver & Kzsuzsu

2in1 dream team :) 2010.04.03 12:29 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.15
Megtaláltuk a számításunk :)

Bisiek 2010.04.01 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.25
Tanóra keretén belül a hallgatókkal :)

kauker 2010.03.28 19:00 - Megtaláltam
Megvan

Ferencz család 2010.03.27 16:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Veszprémi hétvége. Tartalmas a leírás a városról, és meglepett ez a rom a dombtetőn. Jó hely!
A számok közül a prím kiválasztásához nem kell táblázat, sem matematikus végzettség, de mégsem értem, miért kell ezt így megbonyolítani, eltereli a figyelmet a helyről feleslegesen.

HaWare 2010.03.25 08:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.79
+találtam, THX!

V_Gabor 2010.03.23 19:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Sötétben picit bolyongtam, mire meglett (a lépcsőn jobbra mentem először). A prímszámot rögtön kiszúrtam (pedig több prím szám is van ott), meg se néztem a többi számot...

Kösz! :)

sixth 2010.03.20 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.63
Mai utolsó ládánk. Már a télen meg akartuk látogatni, de csak átfutottuk a leírást. Így vártuk, hogy a szobrokról lekerüljenek a védőfóliák. :) Most hogy már lent vannak, alaposabbak voltunk a tábla helyét illetően, és lám, sikerült! Zsu & sixth

Walterhal 2010.03.14 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Egy séta "megboldogult gyermekkoromba". Iskolák, könyvtár, temető, egyetem. Még jó, hogy rémálmaim színtere a Kórház utca nem volt bent az útvonalban!
Ránéztem a városra, mint egy vendég, köszönöm!

 
Geo-Balu 2010.03.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első veszprémi találásom :)

Meryem 2010.03.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Veszprém a kedvenc városom:)

Kis matek 
MaTamas 2010.02.28 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.04
Veszprém az egyik legszebb magyar város, még akkor is ha a "láda" környéke nem éppen a legrendezettebb.

Szlil 2010.02.28 09:40 - Megtaláltam
rokonlátogatás alkalmával kis séta a városban, nővérem végzett még itt az egyetemen anno..

tcsb 2010.02.28 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.45
ebéd előtt 'étvágycsináló' séta a kissé hűvös időben.
köszi

Robi* 2010.02.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.34
Köszi

furko 2010.02.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.90
lásd gy és GyÉ

GyÉ 2010.02.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Veszprémen átutazás közben fogtuk meg.

gy 2010.02.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Hazafelé egy kis séta a szép időben Éveivel, Domóval, Furkóval. Sok szép emléket őrzök erről a környékről.

zsbodor 2010.02.20 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.48
Szeles, havas, de a mienk.

Oxica 2010.02.16 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.17 súly: 1.60
Hó alatt, nehezen, de csak megvan.

Láp Lidérce 2010.02.13 14:30 - Megtaláltam
Ebi 30+ éves egyetemi emlékei nyomában járva, legfőképpen a Királynék városa nyomvonalát követve, ide is bekukkantottunk.

A város és az egyetem változik, de hangulat marad.:)

 
Heni&Gábor 2010.01.30 12:30 - Megtaláltam
Szép volt a behavazott Veszprém! Balatoni hétvégi ládázás 5/6.

Antiemes 2010.01.29 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Elso ladam. :) Reg nem jartam erre, pedig (felig) veszpremi vagyok. A friss hoban nagyon szep volt a rom is es a setany is.

Buksilány 2010.01.25 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.85
ok

Nilsz 2010.01.25 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.95
OK

t_igi 2010.01.22 14:09 - Megtaláltam
Kösz a rejtést!

kmiksa 2010.01.20 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.07
Megvan
Köszi a rejtést

szalaij 2010.01.16 08:50 - Megtaláltam
A táblán található évszámot nem fogadja el. Kérlek fogadd el megtalálásnak. A tábla szövege:
SZENT MIKLÓS-SZEG
FENT A SZENT MIKLÓS-
TEMPLOMROM (XXXX)
TALÁLHATÓ

[Jóváhagyta: vokopeti, 2010.01.20 20:22]

BBBBNET 2010.01.10 14:12 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Dani Pécs 2010.01.09 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Megtaláltuk, egy hangulatos veszprémi sétát követően.

Köszi az ötletes jelszót!

akassa 2010.01.05 18:00 - Megtaláltam
megvan

krypton 2009.12.31 18:00 - Megtaláltam
megvan!

Geo-Ke-Csing 2009.12.29 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 2.00 súly: 3.27
Sötétben kicsit nehezen találtuk meg a helyet, de aztán könnyen meglett a tábla. A táblán 3 prímszámot találtunk, hozzá lehetne tenni, hogy a legnagyobb a jelszó.

utkaparo79 2009.12.13 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.04
Megtaláltuk!
Tamás, Eszter, Zsófi

Avranella 2009.12.09 10:14 - Egyéb
Nekem már megvan, csak egy képet szeretnék "hozzáfűzni" Zöldfülű logjához :)

melyik is lesz az...? 
zöldfülű 2009.12.09 10:14 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]

Veszprémi veszteglés első pontja: egész jó vagyok prímszámokban. Vagy legalábbis majdnem egész jó :)

Köszönöm a rejtést

Ui.: ájlávjú, Veszprém, én is ide költözök majd, ha királyné leszek :)))

donbosco 2009.11.29 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.89
Megtaláltuk! Köszi a rejtést. Kár, hogy a domb tetején lévő lámpa nem világított.

csibusz 2009.11.27 11:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Felkutattuk!

Kszi18 2009.11.27 11:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Megtaláltuk!

juzso 2009.11.21 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.00
Csúszós lépcsők, vacak idő, dicső múlt.

tcs1974 2009.11.17 21:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.48
Sötét ködös idő. De ez is ok.

Bugbear 2009.11.16 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.71
Késő őszi séta, ragyogó napsütésben...

divi 2009.11.08 16:40 - Megtaláltam
megtaláltuk Zora kutyussal

VirágFormaZsiványok 2009.11.03 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Sajnos a bejegyzést már csak a helyszínen olvastuk,de így is jó volt:)
Láthattam a munkahelyemet,ami erre néz még most is :D
Onnan mindig erre sasoltunk kifelé :D
Köszönjük!
A hely ezer éves emlékekkel bír számomra...:)

Almond 2009.10.30 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Érdekes hely a város forgatagában, gyerekkori élmények miatt pedig különösen kedves.

Team Almond 
gyöngyfűző és párja 2009.10.28 13:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.80
Megtaláltuk. (Akkor matekból még jók vagyunk...) ;o)

takacsimre 2009.10.25 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Rossz évszámot olvastunk le. Egy készséges kessertárs segített. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

téblábol 2009.10.24 15:40 - Megtaláltam
Megvan. köszi.

Hocsa 2009.10.24 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.15
Közös Veszprém környéki ládázás andreasse-vel, 9/1. Kellemes hely, köszönjük!

andreasse 2009.10.24 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.15
Köszi a rejtést, még szemerkélő esőben, de meglett!

Blue Mali 2009.10.23 18:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.63
Köszi a rejtést.
Gábor75 barátommal kerestük fel ezt a "ládát" is.
Érdekes, mert a gps hagyományosat jelzett (nem lehetne átállítani virtuálisra?) így nekiindultunk a keresésre, de rájöttünk Gábor WAP-ja szerint, hogy itt mást kell keresni. Sajnos nem egyértelmű még így se a rejtés.
Láttunk/Hallottunk M.G. felvonulást/Szózatot, meg lezárást.:

Gábor75 2009.10.23 18:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
megvan:-) [wapon beküldött szöveg]
A ládaoldal alapján megért volna tényleg egy multit.
Először a megadott koordinátán keresgéltünk,de aztán WAP-on utánanézve kiderült,hogy máshol kell keresni a jelszót,így nekiálltunk a sötétben tájékoztató táblát keresni.Meg is találtuk a számunkra fontosat,és második próbálkozásra a helyes prímszámot is.
Köszönet a rejtésért!

new will 2009.10.23 15:35 - Megtaláltam
+

Kadorca 2009.10.23 00:00 - Nem találtam meg
Még New will néven.

[Elutasította: geocaching.hu, 2013.09.12 22:22]

kissdalmadiék 2009.10.18 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Nagyon tetszett a környezet és a leírás is! Kár, hogy nem lehet belőle multiláda - szerintünk megérdemelné!!!
Köszönjük a rejtést! Szép volt és jól éreztük magunkat a séta alatt.

naplementeK&M
Templomrom
pusztaip 2009.10.10 12:42 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.29
ok

pelike 2009.10.10 12:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.05
Könnyű találat, szép hely. köszönjük!

Acsart 2009.10.08 16:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.78
Megvan, köszi a rejtést.

antonia03 2009.09.29 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.85
Köszönöm a feladványt!

maerlyn 2009.09.23 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 1.83 súly: 2.56
Megvan.

Saaby & Zsuzsi 2009.09.20 16:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.30
Nem volt túl bonyolult, hisz egy virtuális láda, bár Veszprémnek ezt a részét még nem láttam.

gpisti77 2009.09.20 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.00
Megtaláltam, köszi a rejtést!

 
Tyúkanyó 2009.09.13 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.36
Balaton-felvidéki ládázás hatodik áldozata.

lczandris 2009.09.12 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Megtaláltam köszi a rejtést! Remélem Hamar újra éled a láda hagyományos formában is!

Ich.. 2009.09.01 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.43
Második veszprémi megtalálásunk, miközben GCTHAL pontjait kerestük.

 
kamzik 2009.08.20 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Szép város!

tothadi03 2009.08.18 00:00 - Megtaláltam
Az eredeti hely elég szemetes volt, jobb, hogy virtuális lett belőle!
Köszi azért!

Geosasok 2009.08.15 13:43 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.91
Megtalálva,köszönet

Apostolok 2009.08.14 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Könnyű találat.

Kicsicsapat 2009.08.14 11:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Megtaláltuk!

GeoRoni 2009.08.13 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Meglelve

Botos család 2009.08.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.36
Megtaláltuk.

Nalika 2009.08.11 15:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.13
Ez inkább egy multi része lehetne...
Viszont a közeli Zeneiskola szerintem életveszélyközeli állapotban van :( Érdekes, hogy a gyerekekre nincs pénz....

Wsky 2009.08.10 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Két lépcsős választás, vagy balra vagy jobbra.

gonit 2009.08.02 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Többet később.

Edizon 2009.08.02 14:45 - Megtaláltam
Szép meleg időben. Még az B,C,D épületekben is sétáltam az egyetemen egyet:)

5N 2009.08.01 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Most a bejelentésnél látom,hogy a ládát hiába is kerestük.Csak a leírás volt nálunk,képeket nem is néztünk,így azt is túrtuk amit nem kellett volna.Kár,hogy nem lehetett multi,mert az ajánlott pontokkal az igazi.

 
4füredi 2009.07.29 10:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Meglett.
Megdöbbentem, hisz' többször jártam arra. de a templomromról nem tudtam.
Köszönet az elrejtőnek.

M.Sasa 2009.07.28 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
9 napos balatonfüredi nyaraláson szakítottam egy kis időt a ládázásra, főleg reggeli előtt, egyrészt mert akkor sokkal kellemesebb volt az idő, másrészt ekkor kaptam "kimenőt" a feleségemtől... Ide viszont együtt jöttünk! Ez volt a 14/32. itteni találatom. Az állatkert, a ládája, a viadukt és ládája után kerestem meg ezt a rejteket... Szép környék.

Marvin 2009.07.26 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.81
Kicsit keresgéltem a táblát, de azért megtaláltam.

LG 2009.07.25 00:00 - Megtaláltam
Megvan a prímszám!

morph 2009.07.24 19:41 - Megtaláltam
megvan.

katica 2009.07.17 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Csapatépítés közben, utcazene fesztivál koncert előtt jártam erre. Lassan sikerül megismernem a környéket :)

Köszi!

pockondik 2009.07.13 19:20 - Megtaláltam
Meglett. Nagyon bosszantó, hogy mindent képesek az emberek összeszemetelni.

VideoStudio 2009.07.05 16:40 - Megtaláltam
Balatonról hazafelé nekibotlottunk...

zsebeszter 2009.07.03 22:55 - Megtaláltam
Éjszakai találat, mobiltelefon-fénynél böngésztük a táblát. A GPS amit Dyan kezelt kissé félrevezetett minket (vagy inkább a gyors felkészülés mivel az az eredeti helyre mutat). Végül némi felesleges és kissé veszélyes éjszakai falonsétálás után kilyukadtunk a táblánál és kisilabizáltuk régi matektudásunkat összeszedve melyik lehet a semmivelsemoszotható szám. Köszi a rejtést.

dyan 2009.07.03 22:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
A veszprémi városi multit kezdtük el végig járni, és ez a pont is útba esett. Mivel már nagyon sötét volt, eléggé óvatoskodva mentünk fel a lépcsőn, és mivel nem olvastuk el rendesen végig a leírást, először a romok területére gondoltuk a táblát, de aztán hamar rájöttünk hogy nem ott lesz. Majd egy következő alkalommal azért megnézzük világosban is a környéket.

MeKrisz 2009.07.01 10:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Veszprémi ládás felvételis nap 1./6

Az ötven perces késés után (felvételi) közölte a felvételi bizottság, hogy "Van még idő, mire sorra kerülök..." - nem is kellett több - irány ládázni!!!

A hely kellemes. Kár, hogy a ládát ellopták - de azért így is érdekes volt!

Köszönjük a rejtést : Vera és Krisztián

benzeguuz 2009.06.30 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
ebédszünetben :)sajnos túl rövid volt :(
üdvB

Foltos Foxi 2009.06.30 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Megtaláltuk!

SuperGeo 2009.06.27 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Nyaralás közbeni ládázgatás.

Köszönjük a rejtést!

Rocky Horror Geo Show 2009.06.20 13:00 - Nem találtam meg
Ebben a városban ennél csak szebb helyek vannak! Ez gyakorlatilag egy szemétdomb. A nyomok arra utalnak, hogy egyetemi tivornyák kedvelt színhelye. Fel vagyok háborodva! Ráadásul hagyományos geoládaként van feltüntetve, amikor virtuális. Ha tudom előre, nem túrom a szemetet egy szörnyű helyen.

[Elutasította: vokopeti, 2009.06.27 19:13]

Lina 2009.06.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Megvan!

kefe 2009.06.18 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.98
könnyű volt, köszi

M_ákos 2009.06.17 21:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

geforg 2009.06.14 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.05
Kár hogy láda nincs meg.Sokat gondolkodtunk a jelszón!Kőszőnjűk a rejtést!!Geforg és családja

blindmouse 2009.06.13 12:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
A helyszínen voltunk, kérném a rejtőt a kép alapján engedélyezze a megtalálást!

[Jóváhagyta: vokopeti, 2009.06.22 20:56]

 
tukus 2009.06.07 16:48 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

zakany 2009.06.06 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.44
Kár, hogy ellopták a ládát!

levmaster 2009.06.05 11:30 - Megtaláltam
Vizsga utáni gyors találat :) Kár hogy ellopták a ládát...

Áron csapata 2009.06.01 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.39
Egy kis laza tekergés a szomszéd megyeszékhelyen. A ládát tényleg ellopták, bár ott sok a szemét....

ÁG-Team 2009.06.01 11:40 - Megtaláltam
Ok!!

Ági,Gabi

foximaxi 2009.05.31 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.85
A nap 4. találata.

Kakukkos és Hajszál 2009.05.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.43
megtaláltuk

H. Gábor 2009.05.30 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.41
Csövestanya, kosz, mucsok, ürlék, stb...! Nagy kár!

Barnus, Dodó +én.

 
Hartyi 2009.05.30 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Egyszerű volt! Kár hogy nincs láda! Köszönjük:Hartyányi Család

hacsabi 2009.05.30 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.79
Veszprémi geos-állatkertes szombatunk első ládája.Bevezetésnek nem rossz.Könnyű találat.köszi a rejtést

sella 2009.05.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.18
Ok.

Rodriguez 2009.05.23 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.08
meglett

Pékó 2009.05.18 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.28
OK.

The Fox 2009.05.17 09:55 - Megtaláltam
[Az Egyesületre vonatkozó valótlan állítások miatt törölve.
geocaching.hu]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.08.12 16:34]

 
Adamro71 2009.05.16 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!
Ida és Robi

homér 2009.05.15 15:00 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

uveggolyo 2009.05.11 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.17 súly: 2.00
A Hungáriában elfogyasztott ebéd után láda híján gyors vadászat.

brigo 2009.05.08 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.70
Ok

Nervas 2009.05.08 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.20
Azért megkerestem a láda (hűlt) helyét, és valóban nincs ott.
A táblát azért még a helyén találtam.

Zsiráf 2009.05.03 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
A koordináta egészen jónak bizonyult, csak pár méterre van tőle a jelszó. Egy ifjú pár a rom mellett piknikezett, gondolom nem számítottak ilyen őrültre - mint én -, aki feljön a dombra egy bokáig érő romhoz... A megyeháza teszett, vele szemben az emlékmű is. Régen Kossuth és Petőfi volt a divat, úgy látszik mostanában '56... Az egyetem épületei nem tetszettek... Olyan tucatépületek. Legyen valami, nem számít, hogy néz ki. Ez alól az egyetem címere kivétel az épület előtt...

kaszi 2009.05.02 21:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.48
Ez is megvan - ismét Avranella segített. :)

Avranella 2009.05.02 21:38 - Megtaláltam
Ma délutánra elvileg egy székesfehérvári séta és néhány ottani láda felkeresését vettük tervbe kaszival ('félúton találkozunk' jeligére Veszprém és Bp között). No ebből szépen az lett, hogy kaszi jól lecsábított Veszprémbe az Egyetemi Napokra, és két gyors találat - köztük vacsora a Skorpióban - után belevetettük magunkat a veszprémi éjszakába. :)
2/2. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz... Annyira lehetne már valaki gondos gazdi, hogy legalább a táblára mutassanak a koo-k...
Egyébként sötétben érkeztünk, így a romokból sokat nem láttam, a prímszámot valóban pillanatok alatt ki lehet szúrni, nekem is elsőre stimmelt - volna - logoláskor, ha ment volna épp akkor a wap. Így viszont már csak valamikor éjfél után sikerült belogolnom, Nagy Feró és a Beatrice koncertje közben. :)
Köszi a 'rejtés'-t...

Ez kell figyelmesen olvasni
30Y koncert a VEN-on
:)
kaszival
Timi&Szabi 2009.05.02 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.02
Megtaláltuk!

dagadt 2009.05.02 17:06 - Megtaláltam
Rendesen körbejártuk a romot a tábláért. Én az egész dombot a "rom"-nak gondoltam, tévedtem.

banyóka 2009.05.02 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.53
Nem tudtuk elképzelni, hogy hol itt a rom, de azért csak megtaláltuk. Kár, hogy ennyire szemetes a környék.

kovajano 2009.05.02 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
megvan ok

pumák 2009.05.01 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.79
Délutáni sétálás, fagyizás közben. Kár a ládáért... Ráadásul visszafelé indulva megcsúsztam, és csúnyán összekarcoltam a GPS kijelzőjét. Lett is feszkó belőle, még fotózni is elfelejtettünk. :(

Zöld utat!
A Pumák

NZs 2009.04.30 15:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.65
Veszprémi kesingtúra 12/1.
Szállásunk elfoglalása után gyalogos városnézésre - és a városi ládák begyűjtésére indultunk. Ez lett az első találat. A Bakonyi Ház közelében éppen a fejünk felett emelkedett fel egy ÖAMTC-s, sárga mentőhelikopter a kórházból - megrázó élmény volt! :-) A rom környezete jobb sorsra érdemes, mert jó hely lenne, ha nem lenne ennyire szemetes, elhanyagolt. A prímszámok éppen nem voltak nálunk (a szálláson hagytuk őket), de KáVé ügyesen kilogikázta a megfejtést! :-)
Séta közben megkerestük GCTHAL 3-2-4. pontját is, a panzióba visszatérve megebédeltünk, majd némi sziesztázás után indultunk a következő ládához: a Veszprémi Völgyhídhoz (GCVDKT).
NZs & KáVé

...ez meg a csiga
valaha itt voltak a falak...
 
Soko 2009.04.28 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.77
Munka utáni gyors találat SanyiApoval.

CyberPunk 2009.04.16 17:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszi a rejtést!:)

pirosasz 2009.04.13 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Húsvéti túra locsolók várása helyett:o) Köszönjük!

pero 2009.04.10 13:00 - Megtaláltam
megvan!

eszel 2009.04.04 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
ok!

pityulino 2009.03.28 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Veszprémi séta. Ebben a városkában szégyen, de eddig nem jártam.Nagyon kellemes hely, a huzat ellenére. Először keresgéltük a ládát, de aztán elolvasva a leírást, megtudtuk, hogy hiába, mert elszublimált. Cserébe nekiálltunk primszámokat fejteni...fejben...sikerrel.

cic 2009.03.28 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.67 súly: 3.48
A ládának tényleg nem sok köze van az egyetemhez, ennek ellenére élveztük a sétát és minden ajánlott látnivalót felkerestünk. A Laczkó Dezsó Múzeumba is betértünk, ahol helytörténeti, egyháztörténeti és néprajzi gyűjteményeket tekinthettünk meg. A láda helye iszonyatosan szemetes, és akkor még finoman fogalmaztam. Látszik, hogy hajléktalanok tanyája volt nem is olyan régen, a többi következtetést mindenki vonja le magának. A jelszót rejtő táblát csak némi keresgélés után találtuk meg.

Nagi 2009.03.28 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.32
Köszönjük a "rejtést"! A mai biciklis keresés második találata, nem volt ismeretlen a hely, és a környék számunkra, de Veszprém szép Veszprémet látni kell:). Nagi és Gábor

attle&dian 2009.03.22 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Megtaláltuk!

povyagi 2009.03.07 13:09 - Megtaláltam
Kofola BT-vel

19izsi73 2009.03.07 13:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.76
Veszprémi ámokfutás keretében...

Kofola BT 2009.03.07 13:09 - Megtaláltam
Veszprémi tekergés 6.

Mathau 2009.03.07 13:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 4.09
Sajnos iszonyú szar időben kerültünk ide. A doboznak nem értem mi köze az egyetemhez de ez van... Ha már virtuális akkor minek a prím számos szivatás????

macikupac 2009.03.07 13:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 4.05
Barátságtalan időben, keresztül-kasul Veszprémben 6.

Ez így nekem nem igazán kerek. Ha már a láda neve "Veszprémi Egyetem", akkor miért nem esik szó erről a leírásban? A magas, igazi panelcsoda lenne a kolesz? Miért nincs akár csak POI-ként megjelölve az iskola? Mert a közeli épületek és látnivalók említése dicséretes, de mi a konkrét közük a ládához? Másrészt meg, nem hiszem, hogy sokból állt volna bemérni a virtuális pont koordinátáit. Ha nem nézem meg a logoknál látható fotókat, akkor kereshettem volna egy darabig. Az évszámok közül (van egy pár) azonnal ezt választottam és bejött. Dudunak még nem volt elege az esőből.

A templom alaprajza
 
tomtech 2009.02.28 09:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.61
Munkahelyről átszaladós találat. :) Már kb. 1000x mentem el a domb mellett, de nem is tudtam a tetején lévő templomromról...

urbalazs 2009.02.21 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.18
Veszprémi sétánk első megtalálása.

Hercimama 2009.02.14 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Ezt a "ládát" vagy táblát egyedül vadásztam le.
Nem nehéz megtalálni, jó nagy. A város, a hely ismerős, itt jártam középiskolába. Ez a domb jó kis randihely volt akkoriban /1966-1970/, meg a színházkert /Püspökkert/ is. Jót sétáltam, jó volt felidézni a múltat, a régi kellemes emlékeket. Köszi.

 
Ruttkay 2009.02.12 13:54 - Megtaláltam
Prima primissima!

boribon524 2009.02.12 12:34 - Megtaláltam
:)

guppik 2009.02.12 12:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.83 súly: 3.45
+1

cicababa 2009.02.08 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.74
Megtaláltuk :-)

GaboM 2009.02.07 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Köszi a "rejtést"!!! Már egy ideje itt élünk Veszprémben és az egyetemre járunk, de nem tudtuk, hogy ott van az a rom....

Atmosz&Zozmosz 2009.01.19 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Hát, ez nem semmi volt... Nekem, mint a Pannon Egyetem hallgatójának kötelező találat, és nem is akárhogyan sikerült :) Ma vizsgám volt szerves kémiából, és hát még otthon kinyomtattam két ládaleírást, köztük ezt is. Aztán 5 láda lett belőle :) Szóval, a vizsga sikerült, de a nagy sietségben nem vittem váltóruhát, így hát öltönyben-nyakkendőben voltam kénytelen ládázni. Ez még alapvetően nem is baj, csakhogy amire nem számítottam: még a belvárosban is szinte csak a legfőbb útvonalak vannak letisztítva, amúgy minden tiszta jég... Köztük célpontunk, a dombocska is. Ennek a megközelítése simatalpú cipőben... Hmm, érdekes :) Össze-vissza csúszkáltam, de végül is sikerült valahogy feljutni. Jelszó leolvasása gyorsan megtörtént - lefelé viszont még hajmeresztőbb mutatvány volt jönni - de egyben leértem. Azért megérte, én pl. mindig a szemben lévő megállóban szálltam le a 4-es buszról, s sétáltam fel az I-épületbe anélkül, hogy észrevettem volna, mi is rejtőzik a dombon. Köszönöm a rejtést!

sys 2009.01.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Sajnálom,hogy nincs láda,és,hogy sokan szemetesnek használják az egyetem környékét.1 szobor le volt takarva,1 tábla megrongálva,1 pedig körbesz....va,ezen kívül még 3 tábla volt,az egyiken 13db évszámmal.Sajna annyit nem enged a gép próbálkozni,így marad a jelszó nélküli.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.02.14 10:19]

 
vaj+zs 2009.01.08 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.77
megtaláltam.

vray 2009.01.02 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Veszprém belváros még ilyenkor télen is szép. Egy kellemes séta, és a középiskolás matek felelevenítése.

isoprof 2008.12.31 11:22 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

meldrum 2008.12.27 14:17 - Megtaláltam
Első közös megtalálásunk, izgalommal megtelve. Zsófi és Balázs

Vándor Csillag 2008.12.25 13:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.39
Egyszerű, gyors találat.

KutasG 2008.12.23 17:20 - Megtaláltam
Koo-k szerintünk sem oda mutatnak. Csak reménykedtünk a jó jelszóban...

Nivás Döme 2008.12.23 17:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.28
Geokarácsony előtt, GCThal közben. Sajnos nem olvastuk elég figyelmesen a leírást, de végül meglett a templom is. Javaslom áttelepíteni a koordinátákat, ezért a rejtés 3-as (leírást nincs szívem lehúzni). Egyébként szerintem teljesen korrekt ha egy belvárosi láda virtuális. Főleg ha egy ilyen régi helyre kalauzol el bennünket. Sajnos a "multi" pontjait nem kerestük fel, de hátravan még a GCKirv, majd akkor beleveszem. Köszönet a rejtésért

adsa 2008.12.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Nem volt nehéz, 2 perc alatt meglett.

szepzsuzsi 2008.12.20 17:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Sötétedés utánra hagytuk a belvárosi ládákat. Szerintünk a koordináták nem a táblához mutatnak, így aztán szombat este, vaksötétben bóklásztunk a romok között... Persze ez nem olyan nagy baj, mert legalább alaposan megismertünk minden falmaradványt, hátha van rajta tábla... Aztán már nem a nyílra, csak a leírásra összpontosítottunk és meg is találtunk a 3 hasábos ismertető táblát. Fejben osztás, wap, és irány a színház kert, mert már nagyon fáztunk. Köszönjük szépen!
szepzsuzsi és Hófehér

art 2008.12.16 20:30 - Megtaláltam
Jó régen jártam itt, pedig csak 10 perc a munkahelyemtől:-)

bferi 2008.12.14 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk

szirteyzsu 2008.12.14 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

BPeterDV 2008.11.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.08
Megvan.

csemege 2008.11.21 16:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.33
Második nekifutásra sikerült. A koordináta valószínüleg a láda hűlt helyére mutat, tábla pedig több is van a környéken amin négyjegyű prímszám szerepel. Nem kéne a koordinátát aktualizálni?

GCRover 2008.11.18 11:23 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.51
Ebédidő kessing :)
Segít a prímszámok linkje !! :D

puppi 2008.11.01 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.98
Megtaláltuk.

aDoc 2008.10.31 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
I épület, szép épület.

Ata72 2008.10.28 15:37 - Megtaláltam
Mindig a legegyszerűbb megy a legnehezebben... :-)
Hosszas tökölődés a terepen, fel sem nézek a GPS kijelzőjétől és mégsem sikerül önállóan megoldani.
De a kedves rejtő segített. Köszönet érte.

 
Gábor és Renka 2008.10.28 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk...:)

Access Denied 2008.10.26 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.52
Korábban is kerestük a ládát, lehet, már akkor sem volt a "helyén"?

zöldek 2008.10.25 20:05 - Megtaláltam
A ládát kifosztva találtuk, logfüzet nélkül.
A hosszúhétvégés kirándulásra készülődve már korábban kinyomtattam a láda oldalát, s azon még nem szerepelt az alternatív jelszó. Ottjártunkat csak a mellékelt képekkel tudjuk igazolni, amik alapján kérjük a rejtőt a megtalálás elfogadására.

[Jóváhagyta: vokopeti, 2008.10.27 10:21]

A rejtek lehetett? 
Skali&Margó 2008.10.25 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.36
Megtaláltam

Nivabibi 2008.10.19 10:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
A láda kifosztva és be is ázott (belül vizes). Átgondolandó az új helye! A képek alapján kérlek hagyd jóvá. Köszi. (Jó lenne betegre állítani a ládát.)

[Jóváhagyta: vokopeti, 2008.10.22 11:20]

A rejtek
hg4ggv 2008.10.17 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.48
A ládát feltúrta valami vandál egyén. A mellékelt képeknek megfelelő állapotban találtunk a láda darabjaira. Sajnos a log eltűnt. A maradékot visszarejtettük, de egyelőre senki nem tud majd logolni és jelszót szerezni... Kérem a rejtőt, ellenőrizze a ládát és pótolja ami hiányzik. Amúgy nagyon látható helyen van az útról... és egyre kevesebb a levél.

[Jóváhagyta: vokopeti, 2008.10.18 00:12]

Kifosztva1Kifosztva2
KutaToll 2008.10.13 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Felkutatva!
Munkával összekötött ládázgatás 1/5.
Ötletes városi rejtés, végre ami nem mikro, és nem virtuális. A multi végigjárása közben ejtettük útba.

sz.v.endre 2008.10.12 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.27
Meglett, ládázás taskával és a Dzsozy családdal.

Lencsi 2008.10.12 13:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.65
sztem megérte volna a multit...

teente 2008.10.12 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.58
Köszi!

Dzsozy 2008.10.12 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.59
12/6.
Ládázás Sz.V. Endrével, Taskával, és Teentével. Az egyetemből sajnos nem mutat sokat a cache. A környéke viszont igencsak egy hajléktalanszállóra emlékeztet. Mindenesetre itt is sétáltunk egy kicsit.
Köszönjük a rejtést!

turkoti 2008.10.12 09:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Veszprém környéki ládázásom 2.megtalálása !
Köszi a rejtést !

 
bagarip 2008.10.11 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk 1. ládánkat!

DunaX 2008.10.11 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.24
Mártinak évfolyamtalálkozója volt Veszprémben, és amig Ő lumpolt és emléket idézett, én PPeter társaságában sétáltam egy nagyot.

 
NaSza 2008.10.11 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

sereszaki 2008.10.11 11:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.24
Ezen a szép,októberi szombaton a Bakonyba indultunk barangolni,gombát szedni (no meg ládázni...). Ez a veszprémi nem volt benne a tervben,de ha már itt jártam,tettem egy sétát a belvárosban. Nem bántam meg...! A láda nem volt nehéz feladat,bár a lépcsőn felfelé menet épp kimerültek a GPS akkui...

vokopeti 2008.10.10 17:00 - Egyéb
A logbook pótolva, kérem, hogy aki a betelt logbookot elvitte, legye szíves felvenni velem a kapcsolatot! Köszönöm!

szollosi73 2008.10.08 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.62
Megtalátuk!!
De sajnos logbook nem volt a dobozban, és ezáltal a jelszó is hiányzott!
Így csak jelszó nélküli találatként tudjuk bejelenteni :((
A rejtőnek a telefonszáma nem volt feltüntetve a leírásban, így segítséget sem tudtunk kérni!
Egyébként nagyon merész rejtés, "alattunk" sétáltak a járdán, picit izgultam, nehogy valaki kiszúrja!
Kérnénk a rejtőt fogadja el így a megtalálást!
Szilvi+János

[Jóváhagyta: vokopeti, 2008.10.10 14:45]

 
Gatti 2008.10.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.50 súly: 1.48
Egy unalmas közgáz előadás után találtam meg Emyvel (lacsak) :)
ez volt a 6. láda!

lacsak 2008.10.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.48
Meglett Gattival :) 6. ládánk!
A logbook nem volt a ládában, helyette volt egy másik füzet. Az előttünk lévő megtaláló ( ő is 6.-án valamivel előttünk járt ott), beleírt egy állítólagos jelszót, ami működik.

dc3 2008.10.06 13:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
Becserkelve!

Érdekes hely, izgalmas keresés.

Kösz a rejtést!

Pampalini 2008.10.05 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, tényleg csak egy új kis füzet volt ott jelszó nélkül egy bejegyzéssel.

[Jóváhagyta: vokopeti, 2008.10.06 23:16]

LCSOKA 2008.10.05 13:00 - Megtaláltam
Nincs logbook.log kesobb [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: vokopeti, 2008.10.06 23:16]

tomilly 2008.09.28 17:17 - Megtaláltam
:-) megtaláltuk
a kis füzetben 2 bejegyzésnek van hely, betelt.

 
Jani70 2008.09.28 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.55
Káli medencei hosszú hétvége 15/15. Hazafelé az utolsó ládánk. Veszprémbe még visszajövünk szép kis város és maradt még pár doboz.

Misu 2008.09.14 16:24 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Réka & Daddy 2008.09.14 15:00 - Megtaláltam
Megvan, most már jó jelszóval:)

Kanyec 2008.09.12 14:43 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.00
Megvan :)

PeLe 2008.09.12 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk!

GIMOGA Team 2008.09.11 21:17 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.30
-

Enivan+CS 2008.08.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.60
Megtaláltuk, már lassan egy hónapja de a jelszóért vissza kellett ma menni. :P

cuclimucli 2008.08.28 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
ok

vargazo 2008.08.26 18:18 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.00 súly: 2.79
Levadászva!
Rebeka Timi Zoli

majd_máskor 2008.08.25 19:00 - Megtaláltam
OK

K.L. 2008.08.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
ok

Templar 2008.08.23 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.47
OK!

tred 2008.08.22 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Veszprémi sétánk közben.

gymatula 2008.08.21 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
orr-ful-gegeszetrol jovet-menet

cziraki 2008.08.20 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.48
Megtaláltuk.

Bernáth 2008.08.20 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.82
Szorgalmasan végigjártuk az ajánlott POI-kat, és érdemes volt, mert nem ismertük Veszprémnek ezt a részét. Tetszett a rejtés is.

Pocokék 2008.08.20 11:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Kicsit szemetes volt a környék, ezért nem is nagyon lehetett élvezni. Megtalálni is nehéz volt - remélhetőleg ez azt jelenti, hogy már illetéktelenek se fogják megtalálni (vagy ha igen, azok csatlakoznak a kesserekhez).
Első veszprémi ládánk, Bükről hazafele ejtettük útba.

 
Borostások- 2008.08.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Jó hely szép rejtés.

12345 2008.08.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Jó hely.

sispenta 2008.08.16 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Megtaláltuk!!! Családi megtalálás!
A rejteket rendesen befedtük, mert kilátszott a doboz teteje.
Sajnos a környezetre rányomta bélyegét a hajléktalan muglik csapata.

Petyabá 2008.08.12 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Műemlékkeresés során kerestük meg az útbaeső ládát. Az első ládám fölött egyszer el is sétáltam a GPS csalása miatt, de végül meglett:)

fa-peti 2008.08.12 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Gyorsan megtaláltuk. Műemlék-állapotfelmérést végeztünk Veszprémben, így hát felkerestük lazításképp ezt a ládát. Kivettem belőle a uProfesszort és beletettünk egy nemzetközi TB-t.

jolliefille 2008.08.11 19:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Megtaláltam !

PolarBear 2008.08.11 19:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.24
Köszönöm a rejtést !

sas&szti 2008.08.09 08:30 - Megtaláltam
Nyaralásunk első ládája amibe uprofesszor bele is költözött:) további szép tájakat szeretne megismerni, ebben segítsetek neki:)

georginar 2008.08.07 22:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.59
Sötétben nem sokat láttunk a környékből, igaz egyetemi éveim alatt már felfedeztem a várost. Köszi a rejtést.

damageinc 2008.08.06 15:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.69
Ide a GCVDKT után jöttem át, mert közel volt és még belefért az időmbe. Sajnos így csak a "behúzott strigula" szerepkörét tudta betölteni, de amit láttam a környékből az nagyon tetszett, köszönöm a rejtést! A ládában itt is volt egy ugyanolyan "túlméretes" plüssállatka (talán kutya). Valaki beterítette velük a környéket? :-)

HosszuRing 2008.08.05 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Megtaláltuk. A környezet tele van szeméttel, és szerintünk elég forgalmas helyen volt, de szerencsére nem vettek észre.

Rudi Team 2008.08.05 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.80
Az ajánlott parkoló fizetős! A láda közvetlen környezetét pontoztuk le.
Éva, Szandra, Gabi, Roland, Rudi

beeger 2008.08.05 09:56 - Megtaláltam
Oksa

sinolaju 2008.08.05 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Majdnem tíz éve vagyok Veszprémben, de enélkül ide nem jutottam volna. Köszönöm.

Priaxis 2008.08.04 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk Edécskével! Wow! Örömmel jelentem, megvan a 100. ládám! Bár vélhetően ez nem sok embert hatott meg, nekem azért jól esett. Külön köszönet Edécskének a támogatásért és a rejtőknek a fantasztikus helyekért!
Jelen veszprémi láda szintén nagyon jó volt. Bár a doboz maga nehezen lett meg, a rejtés és a séta a környéken nagyon jó volt!
Köszönjük!

Priaxis

Edécske 2008.08.04 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.83
Veszprém gyönyörű! A rejtekhelyet először felülről próbáltuk megközelíteni, sikertelenül. Nagyon homeless lakta a környék, kicsit meg is ijedtünk, de aztán a láda megtalálása után fellélegeztünk és óriásit sétáltunk a városban.

vacakos 2008.08.04 11:33 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.40
Meglett.

-vacakos-

Hatosfogat 2008.08.03 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Veszprémi ismerős családdal vágtunk neki a keresésnek. (Hátha kedvet kapnak a ládázáshoz!) Egy kiadós séta a célig, aztán a siserehad nekiállt keresni. Nem semmi látvány, amikor 8, 4-11 éves gyermek mindent felforgatva keres!

Végül meg is lett, de nem olyan egyszerűen, mint gondoltuk volna. Persze nem volt annyi ajándék a ládában, ahányan részesülni szerettek volna a "sikerből" ! :)

A templomrom
Hajo 2008.08.02 17:14 - Megtaláltam
OK

szamedli 2008.08.02 13:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Megtaláltuk!Kovtomékkal a 4., Gyeko-Teammel a 3. láda a mai napon. :o)

Köszi a rejtést!

GyeKo-Team 2008.08.02 13:10 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

kovtom 2008.08.02 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.08
Ok [wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!

 
Gergö 2008.07.28 20:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.73
Megvan!

nagyfliszi 2008.07.26 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Nagyon tetszett, köszönjük a rejtést!

fkmaster 2008.07.25 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.98
Kis keresgélés után gyorsan meglett a rejtés. Köszönöm.

lacuskax 2008.07.24 11:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Megvan

ujcika 2008.07.22 16:00 - Megtaláltam
.

szaboist 2008.07.22 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Unokás ládázás a Balcsinál/5. Esős balatoni nyaraláskor egy szép kis rom, bár kissé szemetes, ami nem igazán jellemző Veszprémre.

meduza 2008.07.22 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam

zsuuu 2008.07.19 17:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
TB-t elhoztuk, log otthonrol [wapon beküldött szöveg]
A TB a lapja alapján régóta a Mackó-barlangban levő Rubik kocka. A hely szép, a ládát a leányzó találta meg. Köszi
Csillu, Zsuuu

tatraval10perc 2008.07.19 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.41
veszprem es kornyeke nagyon szep! a rejtes is nagyon tetszet, viccesss volt, hogy mar oda volt keszitve egy bot a kipiszkalashoz:P
koszonjuk

szadi&agi 2008.07.18 12:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Kösz a rejtést!

Duciék 2008.07.15 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Gyors városi megtalálás útban a Balcsira. A rejtekhely király, köszi a rejtést!

 
sambenedek 2008.07.15 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.65
Még az ebéd előtt épp belefért. Érdekes, de még soha nem voltam itt fenn, pedig, szinte mindennap elmegyek előtte...

megvagy... 
benist 2008.07.12 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.69
Gázló bringás TT során 6/6. Nem kevéssé tikkadtan a túra után, de miután a rajthely közelében volt, nem lehetett kihagyni. Érdekesek a középkori romok a méretes modern egyetemi épületek tövében. A rejtés jó, észrevétlen átlépi a kereső.

szlaura 2008.07.10 11:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Mai 5/1. GCVEIN - GCZOO - GCVDKT - GCKIRV - GCVVID Ádámmal, nyaralásunk alatt :)

közös nevező 2008.07.03 16:15 - Megtaláltam
új kessert avattunk ennél a ládánál :-)

 
Fegekri 2008.07.03 14:25 - Megtaláltam
Megvan!!! Jól visszadugtuk mi is;-))))) Köszi a rejtést!!!!

luilui 2008.07.03 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Judith 2008.07.03 10:55 - Megtaláltam
Nagyon szemetes helyen van a láda!

Schabee 2008.07.02 07:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.43
A nap első ládája. Kitolt velem egy kicsit, mivel teljesen felmásztam a falakhoz, ahol aztán mind az ösvényre mutogatott a GPS amin feljöttem. Mikor már kezdtem feladni és lefelé kolbászolni és visszanéztem akkor találtam meg a rejteket. Nagyon ötletes rejtés. Mivel a múzeum csak 10kor nyit nem tudtam bemenni, viszont sétáltam a környéken egy jót.

 
pover 2008.07.02 07:50 - Megtaláltam
ok

Hz 2008.06.28 16:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Túl a 3000 km-en, füredi nyaralás 2008.
21 láda, 401 km kerekezés.
Állatkert után levezetésként.

 
fulopot 2008.06.24 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.85
Köszönjük. Megtaláltuk!

segoy 2008.06.23 17:30 - Megtaláltam
Boti59-hez hasonlóan, de a nyakkendőtől megszabadultam azonnal!

Boti59 2008.06.18 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 2.00
Köszi a rejtést.
Munka után, öltönyben, nyakkendőben gondoltam megkeresem!

baluka 2008.06.10 20:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Utolsó veszprémi ládánkat egy esti tekerés alkalmával lőttük le :)

dobosl 2008.06.10 09:03 - Megtaláltam
Hurrá!
Ez volt Gábor első találata!
(Tényleg nagyon bent van...)

ThomTech 2008.06.07 18:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
A Királynék várósától jöttönk!Ez mai 3. ládánk, és meg kell modnjam szívből sajnálom a rejtőt amiért csak hagyományosnak engedélyezték ládáját hisz gyönyörüen végig vezet veszprém méltatlanul eldugott látványoságain!Szívből remélem hogy egyszer talán engedélyezik hogy multi láda legyen belőle,hisz látszik sok munkálya volt benne!Mindenesetre a rejtés sem volt kutya!Már majdnem feladtuk!Felkusztam gyorsan netre és megnéztem a képeket!5letes, jó mélyen benn votl a rendeltetési helyén, de azért kiszedtük ;) Ajánlom mindenkinek ezt a ládát, és ha van egy kis idejük nézzék meg minden pontját, hisz tényleg érdemes :)

 
iloilo 2008.06.07 16:34 - Megtaláltam
Megvan. Sikerult kipiszkalni. [wapon beküldött szöveg]

czewa 2008.06.07 15:30 - Megtaláltam
Olyan mélyen volt az üregben a láda, hogy alig értem el, kicsit kihúztam, de eltakartam rendesen.

mopimester 2008.06.07 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Első ládaként kézenfekvő volt ezt a város közepén levőt megkeresni. Jó móka volt, bár a 6 éves Dénesnek kissé körülményes volt megközelíteni, de azért élveztük a keresgélést. Izgultam, hogy sikerül-e az első ládát becserkészni, de a jó leírásnak és a fényképeknek köszönhetően nem okozott problémát. :-)

Illés Pityu 2008.06.05 12:26 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.26
Jól rejtett láda elég forgalmas helyen. Bátor húzás volt ilyen sűrűn látogatott helyre tenni, ennél talán az lett volna bátrabb, ha Pesten a Baross téren rejted el!:-)

fhabakuk 2008.06.03 13:41 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.70
Pontos a hely, de hétköznap délután még nyáron a zöld fák között is túl sok szemtanú lehet az utcáról. Egyébként jó hely. A látnivaló viszont rengeteg a környéken.

szikizso 2008.06.01 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Remek kis rejtés a város közepén. Hazafelé a sokadik...

annamatyi 2008.05.30 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.43
Baleseti sebészetre kellett vinni Matyit (zöldgally törés alsó karon), ismerve a várakozási időket, Annával végigjártuk a pontokat. A láda könnyen meglett, hála az előző látogatók képeinek! Nagyon jópofa rejtés, bár rövid kezű ember nem biztos, hogy ki tudta volna kivenni a ládát! A Kálvária dombon lévő templomról eddig semmit sem tudtam. Köszönjük a rejtést !

hamutipró 2008.05.28 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.34
Ebéd után,komoly melegben keresés. elég sűrűn látogatott rejtés.

jana.hu 2008.05.28 11:32 - Megtaláltam
Megvan:-)

Legolány 2008.05.28 11:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Jó volt utána a Mackó cukrászda! :)

Dozoek 2008.05.27 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Veszprémi ládáról lévén szó persze elfogult vagyok. A Kálváriadomb és környéke egy kis zöld sziget a belváros szívében, élmény ide feljönni, illetve sétát tenni az Erzsébet sétányon (Lennin liget :-)). Köszönöm a rejtést, nagyon cseles!

Kár hogy a vandálok is feljárnak, ők is letették kéznyomukat. Azért igyekeztem csak a szépet fotózni.

Hajrá Veszprém!

SZTKcseles!!!
templomrom
 
BiBoLi 2008.05.25 11:29 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Füge 2008.05.25 11:27 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Csigabiga 2008.05.25 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

Többszöri eltévedés után végre eljutottunk az ajánlott parkolóba, ahonnan rövid sétával megtaláltuk a ládát. Logolás után felmentünk a másik templom-romot is megnézni.

Ezúton is köszönöm szépen issey-nek az egész napos utat és Fügének a társaságot! :o)

RomAlapok
chicco 2008.05.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Megtaláltuk!

Istyu 2008.05.21 11:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megvan! :)) [wapon beküldött szöveg]

A rejtő szándékával ellentétben, ezúttal csak a pontért jöttem. Mentségemre szolgáljon, hogy a város nagyon régen a szívem csücske, így az ajánlásban szereplő látnivalókat is többször meglátogattam már. A múzeum elől rajtol minden évben a Gázló TT, ezen eddig öt alkalommal vettem részt, megszállott fanatikusa vagyok ennek a montis túrának. Számomra ez a környék már-már kultikus hatással van.

A rejtés nagyon szellemes! Köszönöm!

Thommyboj 2008.05.13 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.70
Nagyon jól van elrejtve a láda, tegnap a gps rossz pontossága miatt nem is tudtam megtalálni, de ma óráról hazajövet megtaláltam. Többször is voltam már fent a dombon, mert jó a kilátás meg hangulatos, bár most kissé benőtte a gaz sajnos.

dr.is 2008.05.11 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Ötletes rejtés, csak kissé forgalmas helyen.

azubor 2008.05.10 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.85
Megtaláltuk. Egyetemi találkozó másnapján. Az egész domboldalt be kellett járnunk, mert lemerültek a kütyük.
A fénykép alapján vastagabb fát és nagyobb üreget kerestünk. Végül Toskó találta meg. Az új cipőjében és ünneplős ruhájában. :-)

Varga Gábor 2008.05.10 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Ok! Veszprém egy csodálatosan szép város! Örülök, hogy a GC adta a lehetőséget, hogy újból felkeressem e város nevezetességeit. Gyalogos túrámat összekötöttem a GCZOO, GCVVID,GCVDKT, és a GCVEIN ládák felkeresésével. Köszönöm a rejtéseket. A rejtés nagyon cseles! Csak a kép alapján találtam rá!

MFJ 2008.05.09 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megvan! Egy párszor átmentem felette mire meglett!!! A kép alapján egy nagyobb üregre számítottam :-).

Martusch 2008.05.08 16:00 - Megtaláltam
Ez volt az első:)

czipike 2008.05.08 16:00 - Megtaláltam
:)

salty 2008.05.07 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Megtaláltuk!

dopo 2008.05.05 10:35 - Megtaláltam
meglett.kösz!

Csuhás 2008.05.04 14:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.22
Nagyon ravasz rejtésű a ládika. Csak kis kört sétáltam a belvárosi részen. Tetszett mint mindig..

Csuhás

 
bonodu 2008.05.03 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.23
Nekem is a majális napját kellett kiválasztanom... /ami miatt a Völgyhidnál a logolás meg is hiúsult :-( / + Baden Lions Fanclub tagjainak pólóitól sárgálott a város, s hogy meg tetézzük - a sulikban aznap volt a ballagás. Úgy éreztem magam mint a macska az egérlyuk előtt, de sikerült egy óvatlan pillanatban megmászni a dombot és logolni :-) Köszi a rejtést.

kermil 2008.05.02 21:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
megvan

KiVi 2008.05.02 21:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.66
Kicsit furcsán néztek a népek, hogy éjjel, sötétben mit ugrálunk a bokrokban pda-val (lámpa helyett) és GPS-el...

Vacak 2008.05.02 19:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Nagyon kellemes séta végigjárni az ajánlott pontokat.

bumbika 2008.05.02 13:01 - Megtaláltam
OK!

sziszko 2008.05.02 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.45
Megtalaltuk!szep ido volt!

Goldenbay 2008.05.01 17:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
A nap második ládája. A parkolóban 20 percet vártunk, hogy az eső kiesse magát, majd után indultunk a láda keresésére. A GPS össze vissza ugrált. Nehezen lett meg. Nem gondoltam, hogy ott van, mert vizesen elég csúszos a megközelítése.

Fent a dombon 
hetti 2008.04.27 17:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.90
Rafkós

SzantoA 2008.04.27 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.05
Veszprémi ládázás közben "útba esett".

miomano 2008.04.27 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Jó ötlet erre a dombra ládát rejteni. Város központjában van, de nemnagyon másztuk még meg. Most megmásztuk:
Szilvi, Évi, Dancsi, Jozsó, Kovi, Robi

Éljen a CER!

csapat1csapat2
kivancsifancsi 2008.04.26 17:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.81
Dakar CER utáni ládakeresés: 8/9
Többször jártunk Verszprémben, de itt fent még nem voltunk. A láda mellett hagytuk a GCM001 ládát.

CsengeItt parkoltunk
Erre van a doboz 
sirgalahad 2008.04.26 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.77
Mint megtudtuk, itt termett
Püspöknek az uborkája
Egyetem és liget lett
Itt tanul az unokája

izzik a tavasz
 
alisejk 2008.04.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Barátnőm itt vesztette el a kessingszüzességét :)

meszes 2008.04.25 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
OK

berobi 2008.04.24 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Rally után, egy kis láda vadászat Veszprémben ;)
Robi

jspanyik 2008.04.23 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Kellemes városi séta, jó rejtés.

Köszönöm a rejtést!

Julisz 2008.04.20 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon tetszett.

hangya 2008.04.20 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Szöveg szenornál.

szenor 2008.04.20 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.45
Nagyon kellemeset sétáltunk a városban, bár a láda közvetlen környezete nem tetszett. A rejtés viszont szuper.

nbokan 2008.04.20 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
OK
Párat megnéztünk a pontok közül. Tetszett.

Hanko 2008.04.19 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
A gyerekekre bíztuk az utolsó métereken.... kétszer el is mentek mellette. ezér bátran leírhatom : jól sikerült a rejtés...
Hankóczy család

vokopeti 2008.04.14 14:30 - Egyéb
----------------------------
! LÁDAKARBANTARTÁS !
----------------------------

Az eddigi jelzések alapján a láda nyirkos volt, így Kéri mamival kicseréltük a ládát, feltöltöttük a tartalmát is!

Bár a szemét eltűnt többnyire, elég nagy a gaz, illetve délután ráérő kisgyerekek, itt vezetik le felesleges energiájukat.

Egyúttal Kéri mami elhelyezte a ládában a Stampo Slovak Geocoin #2-t, amit a ságvári lyukas domb kessből hozott.

Hunterz 2008.04.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Képek és információ nélkül mentünk oda, csak elmondás alapján kerestük.
Rövid keresgélés után meg lehet találni, nagyon jó helyen van. ;)

rale 2008.04.13 15:45 - Megtaláltam
Egy kicsit keresni kellett, mivel a GPS némileg félretájolt, de végül meglett. A domboldaltól kicsit arrébbvittük a logoláshoz. Utánunk pár perccel szintén jött pár kesser, de csak aztán keresték meg a ládát miután visszarejettük eredeti helyére.

Kova1984 2008.04.12 19:24 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.54
Megvan

Donaldkacsa 2008.04.12 19:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.82
Meglett ezis! Köszike!

zsuzsicsabi 2008.04.12 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.90
Órákig kerestük.....az étkezési lehetőséget Veszprémben, de aztán találtunk egy Mc-it!!!! Aztán megkerestük a ládát, teli pocival!
Kellemes séta volt.

zsuzsicsabi

hgabor 2008.04.12 10:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.60
Megtaláltuk! Sajnos a környezete nagyon elhanyagolt, szemetes.
Ez volt az ötödik találatunk.

Cactus Joe 2008.04.11 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
A láda kicsit be volt ázva.
Egyébként elég könnyű volt, mire bejött a GPS jel, megtaláltuk. :)

(Első ládám)

kerimami 2008.04.11 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltuk!

A láda rejtőjével,Petivel közel egy éve túrázunk és olyan helyekre megyünk ahol útközben láda is van.Többször gondoltam már rá,hogy az ő ládáját is fel kellene kutatni,de mindig közbe jött valami.Dávid unokám mindig megnézi a túrákon készült képeket és szeretett volna már velünk jönni.Gondoltam,mért ne keressük meg együtt.Rettentően örült,hogy ő is részt vehet a "kincsesláda" keresésben.Sajnos még lombtalanok a fák,így nagyon figyelmesen kellett kivenni és visszahelyezni a ládát,mivel sok járókelő figyelte alattunk tevékenységünket.A láda tartalma eléggé nyirkos!

Ez az első egyedül megtalált ládám.( GPS és segítség nélkül ),vagyis ez így nem igaz,Dávid unokám segítségével!

Köszönjük a rejtést! Dávid és kerimami

r.feco 2008.04.10 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.63
Megvan

Dcpromo 2008.04.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
Megtaláltam :)

atbodnar 2008.04.06 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Kicsi sötét volt már, de meglett. Nem értem miért nem lehet még egy multi a városban hiszen egész más részét mutatja meg Veszprémnek mint a GCKIRV.

Rita+Ákos 2008.04.06 19:07 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.20
Megtaláltuk!

Togo 2008.04.06 15:33 - Megtaláltam