geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett/szabályzat
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
Nyomtatás
Nyomtatás
89. Csillagvár (GCCSV)
A Csillagvár szemből...
A Csillagvár szemből...
...és oldalról
...és oldalról
Játszótér
Játszótér
Kút a házban!
Kút a házban!
A furcsa alakú szobák egyike
A furcsa alakú szobák egyike
Vitézi páncél
Vitézi páncél
A pince
A pince
A padlás
A padlás
A furcsa alakú tető szerkezete belülről
A furcsa alakú tető szerkezete belülről
Füstös konyha nyitott tűzhellyel
Füstös konyha nyitott tűzhellyel

Szélesség N 46° 40,553'
Hosszúság E 17° 18,591'
Magasság: 180 m
Megye/ország: Somogy
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2002.02.10 16:30
Utolsó lényeges változás: 2017.02.25 11:52
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: LI
Felhasználó: laszloistvan
Nehézség / Terep: 2.0 / 2.0
Megtalálások száma: 1147 + 7 sikertelen + 15 egyéb
Megtalálások gyakorisága: 1.4 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.
A fordítást Totya készítette.


Diósi jágerházból Csillagvár

A Csillagvár Balatonszentgyörgy emblematikus, négyágú csillag alaprajzú, erődítmény-szerű építménye - jelenleg múzeum és kedvelt kirándulóhely csárdával, (gyerekeknek különösen érdekes) állatsimogatóval.
A helyi élő emlékezet meglepően rövid ideig tudta visszafelé követni az eredetét, a XX. század előtti múltja a század közepére elhomályosult - a valóságot romantikus elképzelések, helyi mendemondák, legendák írták felül. Sokáig tartotta magát az elgondolás, hogy eredetileg török-kori végvárként épült, miután a három részre szakadáskor itt húzódott a hódoltság határa. Erődítmény jellege is ezt az elképzelést erősítette: vastag falak, kis ablakok, masszív pince, épületen belüli illemhely és kút(!), csigalépcső padlástól pincéig, rejtélyes, ráccsal fedett lyuk a födém középpontjában. A szocializmus évtizedeiben végvári hangulatot idéző kiállításnak adott helyet, mely meglovagolta és a köztudatban tovább erősítette az épület múltjával kapcsolatos ilyen irányú elképzeléseket.

Múltja

Valójában az épület jóval fiatalabb, és eredeti funkcióját tekintve is hétköznapibb, mint ahogy a rárakódott legendák sugallják: a keszthelyi Festeticsek építtették erdészlak ill. vadászkastély gyanánt. Az építésről gróf Festetics László 1819. július 25-én az alábbiak szerint rendelkezett:

"A szentgyörgyi téglakemence szomszédságában az erdő szélén az ott designált helyen, egy Jágerlakás építessen, a kiadott plánum szerint. Megjegyeztetik itt, hogy a kiálló szegletekben a vakablakok elmaradván mindenütt a középen tsak egy nyílt ablak készíttessen, hogy a födél intézésében csatornák elkerültessenek. Az épület képétül minden Czifraság elmaradjon és hogy a Pincze tsak felényire földbe bemenvén, a kint álló része kivülről földdel megtöltessen. Az ablakok parapetjeinek 4 és fél schuch magassága lévén, azokhoz belül a szobában lépcsők intéztessenek."

Bár építészeti stílusában puritán, erődítmény-szerű jegyein, szerkezeti túlméretezettségén főúri luxus érződik. Az 1820-as évek elején épülhetett, de húsz évvel később már beázásról, az állag megromlásáról olvasunk - lehetséges, hogy gazdái végül nem is nagyon használták eredeti funkciójában.
Innen a XX. század elejéig sem írott, sem élő emlék nemigen van az épület sorsával kapcsolatban. Ma is élő idősek emlékezete a fonalat száz évvel később, az 1920-as évektől veszi fel, amikortól a szomszédos téglagyár és a közeli battyáni majorság munkásai laktak az épületben. Ekkor a mai névnek még nyoma sincs, a területet "Diós puszta" vagy egyszerűen Diós néven emlegetik, az épület pedig "Diósi jágerház".
A mai elnevezés az emlékezet szerint Szurovi Imre nyugalmazott építészmérnöktől származik, aki 1940 körül került a faluba. Kissé bolond, de legalábbis hóbortos embernek ismerték, aki beleszeretett az épületbe, majd be is költözött. Ő kezdte el hobbiként kutatni (vagy talán inkább megkreálni) az épület legendáját, az épületet "Csillagvárnak", magát tréfásan a "Csillagvár kapitányának" nevezni. A körülötte sertepertélő falubeli gyerekek és felnőttek átvették és terjesztették a jól hangzó nevet, melyet azóta utca és vendéglő is visel a faluban. Ma mindenki így nevezi, a "Diós" név már szinte teljesen feledésbe merült a helyiek számára.
Szurovi úr meggyőződéssel kereste a vár-múlt bizonyítékait, a titkos alagutat, és természetesen hátborzongató történetek keltek lábra a (31 m!) mély belső kútba ugró menyasszony-vőlegényről, és a pandúrokat titkos járatokon a kútba cselező betyárokról.

A háború után a Csillagvárat is tartalmazó birtokrendszer felbomlott, de az épület érintetlenül maradt. Lakói viszont elfogytak, az 50-es években már csak az erdész családja lakta a "várat". 1957-ben az elhanyagolt állapotú épületet műemlékké nyilvánították, majd a két következő évben nagyszabású felújítást végeztek rajta - ekkor fény derült néhány történeti részletre is. Egyrészt hogy az épület eredetileg nem rendelkezett a ma is látható ácsolt tetőszerkezettel, hanem a padláson látható ferde födém maga az eredeti tető, melyet boltívek tartottak. Valószínűleg ez a kialakítás okozta a beázást, amit végül ácsolt tetőszerkezet ráhúzásával küszöböltek ki. Másrészt megtalálták középen egy egykori torony alapjait. A központi helyiség plafonján lévő kerek lyuk és a sarokban a kötéljáró nyílás ide vezetett. A tornyot a tetőszerkezet felhúzásakor bonthatták el.

1959-ben Móricz Béla fonyódi helytörténész fejtette meg a Csillagvár eredetének titkát: a Budapestre telepített Festetics-levéltárban találta meg a fentebb idézett rendelkezést az építésről, miután előzőleg maga is hosszasan tévúton, a török kori erődítmény vonalán kutatott.
Ezzel együtt 1960-ban XVII. századi végvári vitézi tanya hangulatát idéző kiállítást rendeztek be, mely évtizedekig változatlanul működött (egyes részletei még ma is láthatók). Innentől a Csillagvár egyre ismertebb kirándulóhely (ide vezető jelölt turistaúttal), a helyiek kedvelt szabadtéri rendezvény-színhelye: ünnepek, majális, gyereknap, iskolai rendezvények stb.

Jelene

Az évtizedek alatt kissé megfáradt koncepció 2005-től megújult. Török Tibor keszthelyi vállalkozó (több ottani látványosság kiötlője) kissé ugyan vegyes hatású, de azért kellemes atmoszférát, programokat, rendezvényeket visz a Csillagvárba: panoptikum, baba-múzeum, csárda, állatfarm és állatsimogató, motorostalálkozó, rockfesztivál is van már itt. A helyiek is újra felfedezték: kijárnak, rendezvényeket szerveznek, "visszafoglalják a várat". Az épület és az udvar rendezettsége Rigó Zsolt bentlakó gondnok (egykori osztálytársam) munkáját is dicséri.

Személyes

Téglagyári munkásként nagyszüleim is laktak itt néhány évig, és apám éppen akkor, a Csillagvárban - a későbbi kiállítás elnevezése szerint - az ún. "parancsnoki szobában" született. A történet és az információk nagyrészt első kézből, tőle származnak. Helytörténészként és a személyes érintettség okán is természetesen nagyon vonzódik a helyhez, melyről részletesen írt könyveiben is - és természetesen sokat mesélt nekem mindezekről.

A téglagyárak

Már a Diósi jágerház építését elrendelő okirat is hivatkozik az akkor már létező "szentgyörgyi téglakemencére". Ennek utódja a ma már romjaiban is alig látható, de a 80-as években még aktívan termelő régi, körkemencés, majd pedig az ország egyik legjelentősebb jelenleg is működő modern téglagyára. Ma is, távoli vidékek házai közül is sok épül "szentgyörgyi földből".

A régi körkemencés téglagyár

Magas téglakéménye még a gyártás leállása után is sokáig uralta a tájat, de mára már semmi nem maradt belőle. Sajnos még a kevés kép is elveszett, amit készítettem róla. Olaszok építették, együtt az itt-ott még látható pusztuló testvéreivel (Raposka, Sásd stb.). Az építmény lényegi része egy ovális (pontosabban félkörívekkel illesztett párhuzamos egyenesek) alakú körkemence volt ("Hoffmann-féle körkemence"). Ez egy alagút, melyben kényelmesen végig tudott sétálni egymás mellett 3-4 ember. Külső oldalán néhány méterenként ajtó méretű rakodónyílások szakaszolták, melyen keresztül a nyers téglát be, a készet pedig kirakodták. A tűz mindig csak a teljes kör egy szakaszán dolgozott (átmenetileg befalazott rakodónyílások mögött) - nyitható-zárható szellőzőaknák segítségével "húzták" tovább megfelelő ütemben a tüzet. Az égetőmester egy szinttel feljebb dolgozott, a szellőzőaknákat megfelelően nyitotta és zárta, felülről kémlelte a folyamatot, szükség szerint levegővel és tüzelőanyaggal táplálva az égést. Közben a rakodómunkások a tűz mögött haladva nagy melegben hordták ki a még forró végterméket, hogy a helyére bepakolják a nyers téglát.
A nyers tégla megfelelően nedvesített és előkészített anyagát régebben kézi erővel, fa öntőformákba töltve formázták és szárították égetés előtt (kézi téglavetés). Később automata présgép vette át ezt a szerepet, de a kemencébe be- és kihordás végig kézzel történt.

A szentgyörgyi masztodon-lelet

A Csillagvár közelében, a régi téglagyár agyagbányájában 1953-ban a földmunkák során előkerült egy komolynak tűnő őslény-csontváz. A munkások a leállástól és a bevétel-kieséstől félve először megpróbálták eltitkolni a felfedezést, és mire - nagyrészt apám beavatkozására - szakemberek érkeztek, a lelet nagy része már sajnos megsemmisült.
A szakértői vizsgálatok azt állapították meg, hogy egy 7 millió éves masztodon (mamut-szerű őselefánt) maradványairól van szó, mely megfelelő gondozás esetén európai szinten is az egyik legjobb ilyen lelet lehetett volna. Végül két 170 cm-es agyart, koponya- és bordatöredékeket, fogakat sikerült megmenteni. Ezek 1977-ig a Nemzeti Múzeumban voltak kiállítva, jelenleg raktárban várják, hogy újra közönség elé kerülhessenek.

A modern téglagyár

A régi körkemencés mellé modern új téglagyár épült, mely a mai napig is működik, és az évtizedek alatt a mellette tátongó gigantikus bányagödör anyagát dolgozta fel - jelenleg a Wienerberger cégcsoport négy nagy hazai téglagyárának egyike. Itt a termék már szinte emberi kéz érintése nélkül készül: a présgéppel sajtolt téglák a gáztüzelésű kemence-folyosón sínen gördülő tűzálló kocsikon haladnak.
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (810 db): környezet: 4.21 rejtés: 3.93 web: 4.19 átlag: 4.11

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 + hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 - a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 - babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

Geoláda megtalálói:
Turistaember 2017.11.18 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm, hogy hozzásegítettél a hely megismeréséhez! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SünVeedee 2017.11.12 13:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Sajnos már zárva volt a vár, így csak a láda lett meg! Ellenben kívülről egészen érdekes helynek tűnt, így ide még vissza fogunk jönni.

sambenedek 2017.10.29 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.64
OK

GYEZegzug 2017.09.29 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.21
Ok

Judith 2017.09.29 14:50 - Megtaláltam
Megcsíptem!

MoMaszter 2017.09.28 13:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Jól körülnéztünk a várban és a múzeum területén! Végre megtudtuk, mit is takar a "Csillagvár" elnevezés! A logolás után visszamentünk a településre és megebédeltünk az ojjektumról elnevezett egyik kedvenc helyünkön a "Csillagvár" vendéglőben. :)

Köszi a rejtést!

Nóra és Viktor 2017.09.27 14:27 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hevi 2017.09.10 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.67 súly: 3.17
A Csillagvár éppen bezárt, mire odaértünk, az udvarra sem engedtek be. A 3000 forintos családi belépőt amúgy is kicsit túlárazottnak tartottuk a látnivalóhoz képest. A ládáról semmi nincs a leírásban, végig jártuk a környéken az összes csalánost, mire megtaláltuk. Az egyetlen pozitív élményünk a közelben dolgozó kombájn volt, mert ilyet még nem láttunk.

lacc 2017.08.22 11:59 - Megtaláltam
Ildi és Laci

geoHamsters 2017.08.19 09:30 - Megtaláltam
köszi

VaVi 2017.08.17 13:48 - Megtaláltam
köszi :)

M&L 2017.08.12 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.40
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

MoZ 2017.08.11 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.87
Hunted!

alcala76 2017.08.09 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Köszi a rejtést! Már régen el szerettem volna jutni ide, most végre teljesült ez a vágyam. A csillagvár nagyon érdekes volt belül. A láda gyorsan meglett: egy fa tövében kell keresni, nem messze a kerítéstől (kívül).

P8090176P8090183
P8090184P8090185
P8090186
R-Gyu 2017.08.08 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BLUEway💙2016! 2017.08.04 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.71
A hőség miatt csak a ládát kerestük meg és nem mentünk be. THX.

20170804_12224920170804_121323
dbazsi74 2017.08.03 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

Barus 2017.08.02 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pogesz 2017.07.31 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Tman 2017.07.26 18:44 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Samatranlom 2017.07.26 18:44 - Megtaláltam
A ládától nem messze épp elkapott bennünket egy eső, de utána megleltük! Köszi!

bölli 2017.07.26 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.06
Köszönjük a rejtést!

Bajuszcica 2017.07.26 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.95
Köszönjük a rejtést!

Kido 2017.07.25 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kido 2017.07.24 15:19 - Egyéb
A Somoshegyi kilátótól indulva a piros turistaútvonalon a csalános teljesen belepte az utat, úgyhogy feladtuk, mert nem jutottunk át. Sajnálom, pedig egy kellemes túra lett volna :)
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zoli 2017.07.15 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Megtaláltuk, bővebben később.

csiti 2017.07.14 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.38
Köszi, megtaláltuk.

geoládászok 2017.07.12 15:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Érdemes elidőzni a várban, és környékén!

nemlac 2017.07.12 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Mai déli parti túra első állomása. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

erand 2017.06.27 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Ok!

mikopoci 2017.06.24 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.78
Köszi,meglett!

noyon 2017.06.24 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Meglett,köszönöm!

Alex és Rami 2017.06.18 19:46 - Megtaláltam
köszönjük :)

SierraLima 2017.06.17 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

PAncsi 2017.06.17 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

denho 2017.06.05 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kami1 2017.05.17 11:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Balázs1984 2017.05.17 11:30 - Megtaláltam
Köszönjük. :-)

tabletta 2017.05.08 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pesta76 2017.05.01 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pesta76 2017.05.01 16:41 - Egyéb
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pesta76 2017.05.01 16:41 - Egyéb
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pesta76 2017.05.01 16:41 - Egyéb
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

geszta 2017.05.01 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. A leírás lehetne pontosabb [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GCCSV_2017051160003.jpg 
EmesESE 2017.04.16 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bau_family 2017.04.15 12:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Érdekes a vár, aranyosak az állatok, érdemes ellátogatni ide. A láda is könnyen meglett, köszönjük a rejtést!

IMG_2167
 
rubin55 2017.03.16 13:55 - Megtaláltam
Leírás képek: salem.macsa. Köszönöm én is előre az elfogadást :)

[Jóváhagyta: laszloistvan, 2017.04.17 09:58]

salem.macska 2017.03.16 13:43 - Megtaláltam
A hely sajnos zárva. Egész márciusban. Pedig Rubin55-el itt akartunk ebédelni. Én az állatsimogatást vártam nagyon...mondhatni megszívtuk :( kérnénk azért fogad el. Köszönjük előre is.

[Jóváhagyta: laszloistvan, 2017.04.17 09:58]

IMG_20170316_121818IMG_20170316_121737
Dr.Lada 2017.01.21 09:55 - Megtaláltam
Elkövetve :-) Egyesületi dobozzal lecseréltem, mert rossz állapotban volt. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

R&A 2016.12.29 13:30 - Megtaláltam
Szerettünk volna még idén, ha meglesz a 200 megtalálás, és hihetetlen, de sikerült! :)
Egy meglepetés családi kirándulás keretében jártunk erre. Merülő eszközökkel, kalandosan, de megtaláltuk, emlékezetes lesz az biztos. Jó lett volna a várat is megnézni, de majd legközelebb.
Köszönjük szépen! :)

v.bogika 2016.11.28 13:12 - Megtaláltam
Szülinapi hévízi őszelésünk/telelésünk alkalmával meglelve 2/5.

Na hát én ide vissza akarok jönni! :) Amúgy úgy nem szeretem, hogy az állatsimogatás az gyerekprogramnak van kikiáltva, én felnőtt létemre imádom Őket! :) Most tehát nem mutatott túl sokat a hely, mert hivatalosan zárva van nov-febr között, de legalább tudom, hogy létezik!

A láda belseje totál el van ázva, nagyon rossz állapotok vannak! Nálam semmi mentőscsomag nem volt, kérem, aki arra jár, vigyen zacskót mindenképp, de a legjobb lenne a teljes tartalmat kiszárítani!

Köszi!

dsnine 2016.11.05 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

nagyi11 2016.11.03 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Most nem mentünk be, pedig meghosszabbított nyitvatartás miatt november első hetében még nyitva volt. :D

nazso.oszan 2016.11.03 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Évekkel ezelőtt gyerekekkel voltunk itt. Nagyon élvezték. Most csak a ládát gyűjtöttük be. Jó kis jégesőt kaptunk, de szerencsére időben elértük az autónkat.
Köszönjük a rejtést.

mozgo 2016.10.16 16:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.88
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg] pedig úgy emlékeztem lefotóztam a kaput a zárva táblával, de ezek szerint nem. Úgyhogy sajnos nem tudok képet mellékelni.

balatom 2016.08.31 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.00
Megtaláltam.

graffz 2016.08.20 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SandorCsaba 2016.08.19 16:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

dunlop2 2016.08.19 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.39
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. Részletek és képek később. Üdv: dunlop2, Móni és Gréti [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

2016.08.21.

Képek csatolva !!! A kesser ösvény egy hagyományos rejtésben végződik.

DSC_1551DSC_1552
DSC_1556 
Snipermaster 2016.08.14 12:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Nagyon jó hely, megérte eljönni megnézni. Jó előre ki van táblázva, gyerekekkel kifejezetten ajánlott. A belépő olcsó (600/ felnőtt, 500/ gyerek), nekünk majdnem 3 órás program volt. A leírás lehetne bővebb (rejtek infók, megközelítés, jegyárak...), a rejtés sem túl különleges, de a hely mindenképp megér egy ládát. Köszönet érte!

Nagyfiam
Kisfiam20160814_115627
Pirog&Kata 2016.08.06 19:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pirates 2016.08.06 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Meglett,köszönjük a rejtést!

soma70 2016.08.05 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Megtaláltuk. Kissé dús a növényzet a láda felé vezető utolsó métereken, de nem leküzdhetetlen. Csalódás viszont a Csillagvár marketingstratégiája: a kiállítás megtekintésére nem lett volna időnk, viszont ebédeltünk volna. Ehhez azonban belépőjegyet kellett volna venni hármunknak kb. 2000 forintért...csoda, ha többet nem megyek vissza?

Kozák 2016.07.31 09:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Megvan,köszönet a rejtőnek.

K.Ákos 2016.07.24 19:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Göde 2016.07.18 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.01
A láda közvetlen környezete gyatra. A vár és környezete igazán jó. A múzeum és kiállításai jók, valóban gyermekbarátok. Több látogstót érdemelne!

jankoo 2016.07.08 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ich.. 2016.07.07 08:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.77
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

IMG_20160707_085656IMG_20160707_085939
IMG_20160707_090327 
petheovacka 2016.07.03 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.57
Déli parti kerekezés során meglelve! Kösszi a rejtést.

gtabegc 2016.06.24 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Imi Ari Bella 2016.06.18 - Nem találtam meg
Köszönöm a rejtést, de sajnos a ládát nem találtam meg. Pontosabban iszonytató mennyiségű csalán és szúnyog volt mi meg nyári ruhában, és ezen a nap már ez volt a negyedik amikor be kellett menni csalános szúnyogos "erdőben" és valahogy már nem volt kedven hozzá...
Szóval szeretném kérni a képek alapján a megtalálást elfogadni.
A Csillagvár nagyon szép, vagy 2 órát elvoltunk bent és nagyon tetszett a családnak.

IMG_5704
IMG_5707IMG_5714
IMG_5723IMG_5727
Molli 2016.05.26 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Köszönöm a rejtést!

kismaczu 2016.05.22 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Köszi a rejtést

 
dendeocse 2016.05.20 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Az útról a fák közé jó magas csalánoson át vezet az út, de ki van járva.

stmester 2016.05.18 12:40 - Megtaláltam
megvan köszi

Liberty 2016.05.18 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
43/15. Balaton körüli ládatúra.

Érdekes olvasmány a Csillagvár története. A ládához méteres csalánok között tudtam bejutni. Köszönöm a lehetőséget.

Discover 2016.05.15 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.18
A láda könnyen megtalálható, csak tovább kell menni a piros jelzésen a vár bejáratától kb. 130 métert és a bal kanyar után a fák között már lehet is keresgélni.
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC2768_DSC2769
_DSC2773_DSC2779
_DSC2780_DSC2781
_DSC2782_DSC2783
_DSC2795_DSC2796
_DSC2797_DSC2798
TEA 2016.05.13 12:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Köszönjük szépen a rejtést! Nincs gps-ünk, így kislányommal koordináták nélkül, leírás alapján ládázunk. Mivel nincs infó a ládáról, így köszönjük a megtalálók hozzászólásait!! Ezeket visszaolvasva kaptunk támpontot, h hol is keressük. Kívülről a kerítés mentén. Külön élmény volt, hogy a rejtektől nem messze egy fészket is találtunk :-D

Reni Peti 2016.04.20 21:09 - Megtaláltam
Csíp a csalán. :)

luna89 2016.03.20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, de mi is hiányoltuk a láda leírást, hogy most mire számítsunk, végül vissza olvastunk inkább. Most valószínű az évszak miatt nincs derékig érő növényzet, meg talán kezd valami kesser ösvény is lenni, de maga a rejtés elég klasszikus "erdei" :) luna89 és Banner

picuresnagyur 2015.12.02 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.29
köszi :) sajnos zárva

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2015.12.01 14:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
+

/Quatermain/ [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Vádli 2015.09.20 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zs.peti 2015.08.23 21:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

pirinke 2015.08.22 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
Köszönöm a rejtést!

carmin 2015.08.21 15:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

fonila 2015.08.20 19:44 - Nem találtam meg
Sajnalom hogy ilyen a rejtes egy ilyen helyen. Foleg hogy ennyi szallal kotodik az illeto ide. Nincs a kadarol leiras, meg osvenynek mondhato ut sem. Nyakig ero novenyzet annal tobb. Szamos lehetoseg lenne elfogadhatobb rejtesre. Igy sajnos ezt a ladat ki kellett hagynunk. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Kiaribua 2015.08.19 18:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

levenet1994 2015.08.08 19:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtest!:)

vbr 2015.08.08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.30
Köszönjük a rejtést!

Vezérelv 2015.07.30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
köszönöm.
Azért kellett a segítség, mert nem tudtam eldönteni, hogy a kerítés melyik oldalán van.

Változó 2015.07.30 - Megtaláltam
Koszonom

Kinga2010 2015.07.30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Koszonom.

Anna2006 2015.07.30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
koszonom

csehipest 2015.07.29 12:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nagyon jó kis hely. Köszi, hogy megmutattad.

Papi13 2015.07.28 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.25
ok

Pilis50 2015.07.28 10:25 - Megtaláltam
Nyakig a dzsindzsában közelítettünk ...

tetsziksok Maci
bimbee87_dorszee 2015.07.26 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Köszönjük a rejtést!

nagyagn 2015.07.19 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Szilágyiék 2015.07.18 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 3.73
Én szeretem tudni, hogy kb. mit- és hol kell keresni.
Ezt a rejtő több ládájánál is hiányoltam. Ez végül meglett, de másik kettő nem.
Köszönet.

Nándor 2015.07.18 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.91
Fantasztikus családi élmény volt. Nem is gondoltam volna, hogy a gyerekekkel ilyen sokáig itt időtzünk a várnál. Mindenkinek ajánlom ezt a ládát. Köszönjük a rejtést.

lucannuss/Debreceni Nyuszik 2015.07.16 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszi...

Nagyon bejött a hely..
A ládát lehet kicsit gyógyítani kellene....

Debreceni Nyuszik

Dénes Balázs 2015.07.13 14:00 - Megtaláltam
Köszi.

Parmerozpazepan 2015.07.12 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Megnéztük a helyi tájházat is, a főutcán, csak ajánlani tudom. Köszi.

anddeee 2015.07.09 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dudipeti 2015.06.27 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Horváth Fanni 2015.06.27 11:45 - Megtaláltam
Meg találtuk,Köszi!

Petyóó 2015.06.18 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

Hucul 2015.06.09 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Kerékpárral felkeresve [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nyanya&Yeti 2015.05.01 14:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtaláltuk! A ládára ráférne egy láda karbantartás, és egy új logbook, ugyanis az összes betelt. Nyanya, Yeti

h633214 2015.04.25 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tileschg 2015.04.09 10:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

sgbt 2015.04.07 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCCSV_2015047164302.jpgGCCSV_2015047164817.jpg
ArNick 2015.03.22 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Idén április 1-től lesz nyitva, így csak kívülről tudtuk megszemlélni. A láda könnyen, gyorsan megtalálható. Köszönjük!

KFT57 2015.03.08 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.04
Megtaláltuk, Köszönjük a rejtést.
A Ládára ráférne egy karbantartás, picit beázott.Egy műanyag zacskót megérdemelne. A Logfüzetek már tele vannak, így azt is jólenne újat kitenni.
A Várat csak kívülről tudtuk megnézni, de így is érdemes ide eljönni :)

Kopasz74 2015.02.28 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk! Köszönet a rejtésért! (Valaki hagyott a ládában egy függöny csipeszt. Jó poén volt! :))) )

Bernáth 2015.02.05 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.87
Hévízre menet álltunk meg a csillagvárnál. A leírásból nem derült ki, hogy télen zárva van. A ládát persze megtaláltuk, mert kerítésen kívül van, de a várnak csak két oldalát láttuk láttuk. Köszönjük.

vieva 2014.10.29 - Megtaláltam
Megtaláltam.

dienespeter 2014.09.23 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

jeti-matterhorn 2014.09.22 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Batthyány "Z" osztályosokkal

Cirmi 2014.09.21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.03
Megtaláltuk, bár hiányoltuk, hogy nincs megadva hol keressük a ládát. Először a Csillagvár területén indultunk neki, aztán utunkat állta a kerítés... Kívülről már meglett, rengeteg szúnyog társaságában.

Gábor75 2014.08.30 10:41 - Megtaláltam
Öröm a köbön! :-) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

május 15. 2014.08.23 17:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.30
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Érdekes ez a vár! A kiállítás kicsit összevisszának tűnt, és a kiállított tárgyakra is jobban kéne vigyázni. A rejtés aránylag egyszerű, de nem rossz.

GCCSV_20140823161854.jpg
Hegyo 2014.08.19 16:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Megkerestük Teveladyvel balatoni nyaralásunk alkalmával. Köszönjük a rejtést!

tevelady 2014.08.19 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

urbanj 2014.08.16 15:00 - Megtaláltam
Balatonkerülés 1. napján kis kitérővel megtaláltuk.

Szomolya 2014.08.12 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Balatoni nyaralás.
Az első. Végül úgy döntöttünk nem megyünk be, csak a ládát keressük meg. Simán meglett.

Bőrharisnya 2014.08.12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Köszi a rejtést
A log book betelt!!!!

csillu89 2014.08.10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

MacKay 2014.08.07 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.88
Megtaláltuk. A logbookok megteltek. A leírásból hiányzik a láda helye (pl. hogy fán van, vagy oduban, vagy bokorban, stb.).
Nagyon sok új ismeretet szereztem a leírásból, ezt külön köszönöm!

kese1971 2014.08.04 23:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kiki2001 2014.08.02 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csocso_ns 2014.07.31 14:04 - Megtaláltam
A sok eső után remek kis terep volt a szúnyogoknak... Nem sokat időztünk itt :-)
A rejtés tetszett.

19izsi73 2014.07.29 13:00 - Megtaláltam
Kalandos tekerésünk végpontja volt ez a vár...jött az eső ezerrel, és még le kellett gurulni a Balcsira. Persze eláztunk, de megérte!

Macikupacnak ;-)
vgvil 2014.07.29 - Megtaláltam
Nagyon klassz volt a Csillagvár, köszönjük a rejtést!

 
vizsla1 2014.07.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.84
Megcsíptük!!
Róza, Ákos, Norbi.

Bébic és Nyúl 2014.07.26 13:45 - Megtaláltam
Köszönjük.

Caleb 2014.07.22 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Crystal&Zpalee 2014.07.20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Érdekes a vár és a kiállítás, köszönjük.

bebfva 2014.07.17 19:22 - Megtaláltam
Köszönjük

petjoci 2014.07.16 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Maci és Honey 2014.07.15 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mira 2014.07.13 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Jotkoma 2014.07.13 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Tami, Regi, Mesi, Hetti, Józsi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szbarna 2014.07.12 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pinterz 2014.07.11 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szedis 2014.07.11 - Megtaláltam
Megtaláltam, ismét esőben😃

ifilevente 2014.07.09 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jelszót tartalmazó képek törölve, 2014-07-12, feri60]

dabcsi 2014.07.04 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csabika25 2014.06.26 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

osvathek 2014.06.18 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

norb83 2014.06.09 18:16 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 2.91
Megtaláltam ,köszi... vigyázat szúnyoginvázió ...

Infonorbi 2014.06.08 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

breimanne 2014.06.06 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Bóta család 2014.04.30 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Megtaláltam, köszönöm!

Sink or Swim 2014.04.21 18:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk, köszönjük! A Csillagvári geoládával ismét egy embert sikerült "megfertőznöm" a ládakeresés örömével :) Izgatottan várjuk a következő ládát :)

Fireteam 2014.04.17 16:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.75


Izgalmas hely! :)

T-bond 2014.04.13 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Skalp 2014.04.05 17:37 - Megtaláltam
Köszi!

lajtmann 2014.04.05 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
A múzeumot nagy kár lett volna kihagyni!

boszorkányok 2014.04.05 - Megtaláltam
Köszi!

bmxlacko 2014.03.22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltam.

feldefanni 2014.03.22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltam.

eTiGeR 2014.03.13 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Megtaláltam! :) A várnak valóban csillag alakja van, kár, hogy április 1-ig zárva tart. A ládaoldalról hiányoltam a WAP részt és a rejtek leírást; de ettől függetlenül a helyszínen szerencsére nem okozott nagy gondot a láda megtalálása... :) Köszi a lehetőséget.

aicon 2014.03.01 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

plecs 2014.03.01 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
Érdekes hely, köszönjük a rejtést!

BubaGC 2014.03.01 13:40 - Megtaláltam
:-)

Kázmér és Párja 2014.01.10 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Nadettka 2014.01.05 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. Igu Detti Károly [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ackgabor 2014.01.02 11:15 - Megtaláltam
Kár, hogy télen zárva van. Amíg ott voltunk - kb 20 perc - három autó is érkezett, majd távozott csalódottan...

Judit és Béla 2013.12.27 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.87
Megtaláltuk.

Párduc50 2013.12.01 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Szép téli nap, még sötétedés előtt. A vár 2013.11.01-2014.04.01-ig zárva tart!

szamosszamoca 2013.11.02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.64
Őszi geoládázós családi kirándulás. Szakadó esőben, a vár sajnos zárva, csak kívülről láthattuk.

GalosA 2013.11.01 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.27
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

Zsé papa 2013.11.01 12:45 - Megtaláltam
Köszönöm, épp erre bringáztam!

 
runnner 2013.10.27 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.26
Köszi a rejtést

palika 2013.10.23 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 1 átlag: 3.00 súly: 3.50
Balaton körbe közben :)

Starlark 2013.10.20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Őszölésből hazafelé kerestük meg, köszönjük a lehetőséget!

vitibi 2013.10.16 - Megtaláltam
Rajtunk kívül nem volt senki a környéken az erős esőzés miatt. A ládához nem merészkedtünk el, de a hely nagyon kellemes volt kívül-belül. Érdemes betérni. A gondnok csak gyerekjegyet adott mindenkinek, aztán otthagyott - csináljunk amit akarunk ...

[Jóváhagyta: laszloistvan, 2013.10.22 11:49]

 
riasztos csapata 2013.10.05 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.93
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]
A GCSMSK ládától érkeztünk a P jelzésen. Az út eleinte jól járható volt, majd egy idő után dzsungelharccá változott. Ember magasságú csalánon vágtunk át (párom állát meg is csípte) illetve GPS nélkül az út sem lett volna meg. Volt ahol csak azért tudtunk elmenni, mert előtte a vaddisznók kitúrták a növényzetet. Kisgyerekkel semmiképp sem ajánlanám ezt az útvonalat.
A "vár" maga érdekes, de minden a pénzről szól. A fotózásért 400 Ft-ot kérnek!

 
-Vik- 2013.09.08 13:10 - Megtaláltam
Köszönjük a sétát!
Keszthelyi wellnessből hazafelé tartva :)

-Vik- és Tibor

Lézer&Baby 2013.08.31 15:35 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Maistro 2013.08.31 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

CukiReni 2013.08.31 13:09 - Megtaláltam
megtaláltuk, köszi a rejtést [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

std74769 2013.08.29 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.94
Ha fontos a pénz, ne költsetek a belépőre (kapun sem szabad bejönni, mert az is már a múzeum területe).

pockok 2013.08.25 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.25
Megtaláltuk. Köszönjük!
Első somogyi ládánk, ezen a kisgyerekkel tényleg ideális helyen. [g:hu 1.4.28l] [wapon beküldött szöveg]
A gyerekek nagyon élvezték a helyet, különösen az állatokat. A baromfiudvar erőssége, hogy sok más hasonló hellyel ellentétben, be lehet menni a kecskék, birkák, pónik és kistermetű malacok kifutójába és ott etetni-simogatni őket. Az etetéshez célszerű némi répát, almát, salátát vinni, mert az udvaron már elég nehéz olyan füvet szedni, amit szívesen fogyasztanak.

RoriZo 2013.08.20 14:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.80
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

tax30 2013.08.20 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Köszönjük a rejtést!

 
Hook kapitány 2013.08.20 12:10 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést megtaláltam!

lgabster 2013.08.19 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Itt se jártunk még, pedig közel lakunk hozzá közel.

Szabó Család 2013.08.19 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.18
Köszönjük.

CacheFinder 2013.08.19 12:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.92
Az OKT Keszthely-Sümeg szakaszának bejárása után tettünk kitérőt ehhez a múltkor hogy-hogynem kimaradt ládához. A látnivaló ezúttal kimaradt, majd legközelebb bepótoljuk!
Köszönjük a rejtést!

pötyimiki 2013.08.19 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.23
170. ládám!!! Köszi a rejtést!

Marcello87 2013.08.19 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Nicol86 2013.08.19 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.83
Köszi'

Breni és Laci 2013.08.19 09:58 - Megtaláltam
Ezt a "kincset" is megtaláltuk. Köszönjük! Derűs napot!!! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

baranyaifiú 2013.08.18 15:15 - Megtaláltam
ok!

Szöszke15 2013.08.18 15:15 - Megtaláltam
Megvan!

tmolli 2013.08.18 15:15 - Megtaláltam
Köszönöm!

VERBOLA 2013.08.18 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Köszönöm a rejtést!

gyoeria 2013.08.17 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.81
Megtalálva gyors kerékpáros "rajtaütéssel"
Győriék

Oriza 2013.08.16 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Remek állapotban levő, jól rejtett láda.
LI: 11 és fél éves a ládád! Így kell ezt csinálni!
Oriza

Révai család 2013.08.14 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
A ládát teljesen egyedül találtuk meg apa nélkül!
Eszti azt mondta, hogy szeretem a ládákat és mindig megtalálom őket:)
A Csillagvár nagyon jó volt, nagyon meglepődtünk, amikor a pincében egy plüssmackó kiállításra bukkantunk.
Vaddisznókat is láttunk...
Köszönjük a rejtést!

 
Ka-Csa 2013.08.12 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Mobilról beküldve. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

TücsiGuy 2013.08.10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Sajnos este hatkor már zárva volt.

Photographer 2013.08.03 13:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Autóval közelítettük meg a helyszínt, s az ajánlott parkolóban tettük le az autót. A láda a kerítésen kívül volt, innen mintegy 200 méterre.
Páron hívta fel a figyelmemet, miért csillagvár a Csillagvár :) Nekem elsőre fel sem tűnt, hogy csillag alakú az épület.

A Csillagvár belépődíj ellenében (500 Ft) tekinthető meg, mi kihagytuk most!
Köszönjük a rejtést!

 
vakond87 2013.08.02 17:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.86
A Balaton gyalogos körtúra jelvényszerző mozgalom útvonalán haladva találtam meg. Köszönöm a rejtést!

csjani 2013.07.30 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Megtaláltam, köszi a rejtést!

iloilo 2013.07.30 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

nob.fam 2013.07.30 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

big.fam 2013.07.30 - Megtaláltam
Sok volt a rovar! Köszönjük a rejtést!

nemes.k 2013.07.27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Megtaláltuk! A leendő kincskeresőknek erősen ajánlott hosszú melegítő a szúnyogok, és csalán ellen.

Ferrit 2013.07.26 17:20 - Megtaláltam
Berényi nyaralás közben begyűjtve.
Köszönjük.

Sir Pajszer 2013.07.25 13:46 - Megtaláltam
Köszi!

neptunfu 2013.07.25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.79
Köszi!

cs24 2013.07.25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.33
Megvolt. Hangulatos hely.

zolikonta 2013.07.22 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.80
OK

Raczky család 2013.07.22 11:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Baby-m 2013.07.18 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

kectam 2013.07.16 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Máriafürdőről kerékpárral találtuk meg. Rengeteg szúnyog volt a rejtek környékén.

Ikejapipi 2013.07.16 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Pipipipííííláda a bozótban!

Feli 2013.07.16 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.64
Köszi szépen szép hely!

widi 2013.07.09 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Szili83 2013.06.30 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést.

Haynal 2013.06.22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Motorostalálkozó alkalmával megkerestem ezer szúnyog társaságában. :-)

Jani70 2013.06.21 11:35 - Megtaláltam
Bkeresztúri barátaink ajánlották ezt a helyet és nem csalódtunk. Örülök, hogy sikerült megőrizni egy történelmi emléket ily szép formában.

Neki is tetszett
zsolty23 2013.05.31 11:45 - Megtaláltam
anettx-el közösen

Köszönjük!

anettx 2013.05.31 11:45 - Megtaláltam
Köszönjük!

a-beatrix 2013.05.24 15:35 - Megtaláltam
Úton Zalakaros felé / 3.
Érdekes formájú épület, rengeteg kismalaccal a kertjében. Egy pipacson még sáska is pózolt nekünk, köszönjük neki is :-)

 
papa71 2013.05.19 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. #5 #5 Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Szandris 2013.05.18 - Megtaláltam
Kárpátia koncert előtt pont jó volt beugrani érte. Igaz, hogy kétszer megrázott a villanypásztor, vagy tíz szúnyog megcsípett, szétcsípett a csalán, elvágta a felkarom egy ág, de megérte! Az volt még jó, amikor megtaláltam a ládát, lefotóztam a mobilommal, aztán leraktam magam mellé, bementem a Csillagvárba, és rájöttem, hogy nincs nálam a mobil. Mehettem vissza az erdőbe megkeresni az avarban... Ja, és GPS nélküli találat! ;)

mszilvia 2013.05.13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

emká 2013.05.11 11:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.99
:)

közös nevező 2013.03.23 - Megtaláltam
GPS nélkül.

kekenj 2013.03.21 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.72
kösz
Egy négynapos túratábor (Pécs-Mediterrán) első találata!

GeoPatikuS 2013.02.28 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

lembo 2013.02.28 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Mai ládatúránk első pontja. Jó volt visszatérni ide, sok a régi kellemes emlék! Ja, és isteni a dödölle a csillagvárban!!
Közös találat GeoPatikus-sal.

paulangos 2013.02.16 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.75
kÖSZÖNÖM!

sotatyigák 2013.02.03 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.69
Köszönjük a rejtést! Jubileumi 50. ládánk! Balázs névnapozást ládázós kirándulással kötöttük össze, köztük ez a láda is! Figyelmetekbe ajánljuk a Téglagyár bányatavát, amely az út mellett jobbra található! (Bár magánterületen van, de be lehet menni!)

KariKata 2012.11.14 10:37 - Megtaláltam
Könnyű találat...

Zsuval 2012.11.03 16:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.43
Köszönöm a rejtést! :)

fulopg 2012.11.03 16:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.51
Megvan! Köszönjük a rejtést!
Bővebben: http://csatangolasaim.blogspot.hu/2012/11/egy-kis-geocaching.html

Dzseko922 2012.11.03 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

push_key 2012.10.27 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést.

ADML 2012.10.22 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Sikerült!

Köszönjük a rejtést.

Levvi68 2012.10.22 14:00 - Nem találtam meg
Szép környék

[Elutasította: geocaching.hu, 2012.12.13 21:32]

tomki 2012.09.24 12:00 - Megtaláltam
A látogatás korábban megvolt, most csak a láda

kilali 2012.09.20 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.65
Köszönöm a rejtést.

geoguru 2012.09.18 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

wabel 2012.09.09 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Köszönjük! A gyerekeknagyon élvezték a "középkort" és a háziak kislánya(i) is nagyon kedves idegenvezető(k)

-Mese 2012.09.01 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget!

FZsuzska 2012.08.31 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.04
Szép hely, GC nélkül nem ismerjük meg.

zkarolyi 2012.08.27 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Csillagvárat fel KELL keresni! [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Kellia 2012.08.27 13:54 - Megtaláltam
Köszönjük!

K-Isti 2012.08.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
OK.

JAck:66: 2012.08.24 15:00 - Megtaláltam
623, megérett a bodza.

Jadrana 2012.08.18 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Tapsifüles 2012.08.18 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 3.30
Kösz a rejtést!

Csigabiga 2012.08.16 12:55 - Megtaláltam
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

Arzt család 2012.08.15 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi. :) [g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]

Nagyak 2012.08.14 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.40
Ma ez is megvan.

petiba 2012.08.12 12:00 - Egyéb
Ismét megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

A.Marci 2012.08.11 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.68
A csillagvár nagyon jó, nézze meg mindenki!

hercule&jane 2012.08.10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Nagyon tetszett az "élet panoptikum", és maga a vár is. Bár először meglepődtünk, hogy ez a házikó a vár...

Buburs 2012.08.09 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! :) [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Lacza és Tádé 2012.08.08 15:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Megvagy

GeoBazsi 2012.08.07 17:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Jó a hely!

szulez 2012.08.07 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.26
A hétszáz éves hárstól jöttünk át a Csillagvárhoz.
A Csillagvárban és a parkban nagyon jól éreztük magunkat. A láda azonban siralmas állapotban volt, egyetlen egy ajándék sem volt. Feltöltöttük a ládát.
Zoli, Helga, Bence, Zsuzsa, Barnabás, Mártika, Bíbor, Palkó, Gyurka

 
Jakire 2012.08.07 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Egy napot is elnézelődtem volna itt. Imádtam a nyugalmat, a népzenét. Ez a nekem való hely! :)

Bence99 2012.08.07 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.70
köszi a rejtést

Tamás&Angi 2012.08.07 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
A Csillagvárba most nem mentünk be, csak a ládáért jöttünk. Köszönjük a rejtést.

kolok24 2012.08.01 18:47 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtőnek!

EMZA 2012.07.26 16:30 - Megtaláltam
A Csillagvár nagyon élvezhető, gyerekes családoknak kifejezetten ajánljuk! Az íjászkodást és a kovácsolást kipróbáltuk, a játszótér nagyon jó. A ládát végül nem tudtuk megkeresni, mert sajnos utolért az eső, kérjük, ha lehet, jelszó nélkül is fogadja el a kedves rejtő a találatot. (Mai két másik találatunk, GCRZRV és GCKANY szintén az ő rejtése volt!)

[Jóváhagyta: laszloistvan, 2012.08.04 09:50]

geooszi 2012.07.26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.76
Meglett, köszönöm a rejtést!

CicóMicó 2012.07.26 - Megtaláltam
Meglett, köszi! Tetszett a patkókovácsplás! :)

rajp 2012.07.23 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.40
Itt is jártunk. Köszönjük. A csillagvárban is elidőztünk egy darabig. :)

 
Kertész család 2012.07.22 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Érdekes múzeum és udvar,bár kissé a korok és stílusok kavarodnak benne.

mzs255w 2012.07.22 12:42 - Megtaláltam
+van ez is [wapon beküldött szöveg]

Pupák 2012.07.17 16:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.08
Átutazóban... Csak kívülről.

golent 2012.07.16 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

lmt 2012.07.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Kellemes néhány órát töltöttünk itt. A kaja egyedi és nagyon finom volt, a magyar sör meglepően jó. Köszönjük a rejtést!

goligon 2012.07.16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Jó régen jártam itt. Gyerekkoromban a vasútállomástól gyalog...Most lányaimmal. Nagyon szépen kialakították a várat és környékét. Köszi!

karcsipanna 2012.07.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.62
Nagyon szupi!!!

baro71 2012.07.13 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.15
Köszönjük a rejtést, szép helyen van.

Tomimat 2012.07.11 13:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Szupi a vár! Köszönjük a rejtést!

pliptai 2012.07.09 16:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.77
Remek kis kiállítás van a várban. A egyedül ami meglepett az a maci kiállítás volt a pincében! Köszönet a rejtésért!

H. Pisti és H. Nóri 2012.07.08 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.23
Megtaláltuk! Köszi!

Csuek 2012.07.08 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Útban hazafelé, ezt is megtaláltuk. Szerencsére ujjáépítették.

foximaxi 2012.07.07 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Gyorsan meglett.

Family WEGA 2012.07.03 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk szülinapon, Nagyapóval! Köszönjük! :)

StiviG 2012.06.30 20:20 - Megtaláltam
Hazafelé megnéztük (sajnos nem teljesen közelről) a Csillagvárat.
Ide még egyszer el kell jönnünk. Köszönöm a rejtést.

Ancs 2012.06.30 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.68
Vonyarcvashegy-Budapest útvonalon megálltunk a Csillagvárnál.
Sajnos zárás után érkeztünk, de épp egy rendezvény volt, így be tudtunk sétálni a kapun. Ide még vissza jövünk rendesen körül nézni.
Köszi

 
hg5vy 2012.06.22 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.43
Jó meredek volt bicajjal :)

Patics 2012.06.19 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.20
Zárás előtt érkeztünk, így maradt a láda felkeresése. Könnyen meglett, köszönjük a rejtést.

Sajnos a rőzsekupac messziről virít, de a rejtek nem is ad másra lehetőséget. Valami gödör vagy fészek készítése jót tenne neki.

A sok szemetet kivettük és elhoztuk, négy (régi) loogbok is van a rejtekben, azokat el kellene vinnie a Rejtőnek.

Pandamaci ügynököt beköltöztettük, célja a jó meleg Ausztrália. Fázni itt sem fog ebben a kánikulában, az biztos.

vamosz66 2012.06.19 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Málna, Itu, Vinyesz, Orsi, Réka, Laci, Zsolt

 
PocokTeam 2012.06.18 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Pocok Team [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

szalergabor 2012.06.18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.72
OK!

kaldigeza 2012.05.29 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Nyugdíjas buszos csapathoz csatlakoztunk párommal, hogy az egyébként már sokszor járt helyen lévő ládát "lenyúlhassuk"! Köszönöm a rejtést!

sbala89 2012.05.28 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Pompás helyszín!! A helyszín hasonlít egy dzsungelre de jó! :)

Zsenya1959 2012.05.28 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. 5 Rejtés 5 Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

GCCSV_20120528115558.jpg 
sabotage 2012.05.27 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

esztelneki 2012.05.19 18:11 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

kiscserép 2012.04.29 - Megtaláltam
Dödöllére várva megtaláltuk a ládát amiben egy egyedi utazó várt ránk.

Firesanyi 2012.03.23 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.24
Megtaláltam

Möszi 2012.03.21 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.08
Érdekes hely!

Fakopács 2012.03.18 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.25
Érdekes épület, könnyű találat útban hazafelé.

drtopjoe 2012.03.17 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam! :-)

erdei csiperke 2012.03.17 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
ok

TompeszUr 2012.03.17 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.68
Megtaláltuk! Köszi!

szm_nk 2012.03.17 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.08
Köszi, megvan!

keridori 2012.03.15 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megtaláltuk! :)

Dokiii 2012.03.15 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Megtaláltuk! :)

Áron csapata 2012.03.02 16:34 - Megtaláltam
Jöttünk, láttunk, győztünk :-) [g:hu 1.4.5] [wapon beküldött szöveg]
Zalakarosi hosszú hétvége.

PulykiMaki 2012.03.02 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.65
Szép a környék, bár a Csillagvárba nem mentünk be.
A bánya is szép :}
P&M

otisz21 2012.01.29 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Megvan, köszi! Érdekes hely.

 
trob1 2012.01.15 14:11 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.98
Köszönjük, megvan! :D

 
tgb 2012.01.15 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.55
Megvan! Könnyű találat...

fullz 2012.01.08 14:45 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

A+ZS 2012.01.08 - Megtaláltam
Régóta nézegetem a táblát, most végre megnéztük.
Érdemes volt. Érdekes ez a régi "vár".
Köszönjük a rejtést!

Schlégl 2012.01.07 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.49
Megtaláltuk. Csillagvár nagy élmény volt, ide még vissza kell jönni. Köszönjük a rejtést. Schlégl és Mácsa

má-csa 2012.01.07 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

melinya 2011.12.31 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Gyors találat. :-)

feldelaci 2011.12.26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megvan!

Mgota 2011.12.25 15:20 - Megtaláltam
Vörsről hazafelé, ide is bekanyarodtunk és megtaláltuk. Köszi a rejtést!

 
Borzaska 2011.11.27 20:03 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 2.81
Ennél jobb helyre is kerülhetett volna.

Borzaska & lrdr team

iMagination 2011.11.21 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Köszönjük! Sikerült hétfőn érkeznünk, amikor zárva van, de kinyitották a kedvünkért.

Noddy 2011.11.06 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

M-M 2011.11.01 23:59 - Megtaláltam
ok

winteam 2011.10.31 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.30
Megvan, köszönjük!
sajnos Hétfő lévén zárva volt a Csillagvár...
legközelebb erre járunk betérünk megnézni.

megvan!
 
szaatt 2011.10.19 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.13
A mai 6. találat Motolla 62-vel.

Motolla62 2011.10.19 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.54
Biciklis túra 6. ládája szaattal.

bgjozsa 2011.10.12 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.56
Mini-szabira utazás 2/4. ládája. Nem mentem be; majd talán egyszer gyerekekkel.

Feri0705 2011.10.10 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Útban hazafelé a Hévízi szanatóriumból egy könnyű, de érdekes találat. Többször jártam már errefelé, de eddig nem volt idő a csillagvárra, most igen. Köszi a rejtést.

 
lyzX 2011.10.08 17:11 - Megtaláltam
Köszi! :)

blezs 2011.10.08 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Köszönjük!

Csibe&Zoli 2011.10.04 12:11 - Megtaláltam
Egyik találatunk a sok közül a Balaton Körtúrán :-)

Kaputyin 2011.10.02 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.40
Megtaláltuk!
10 fős csapatunk, mai záróládája!
Érdekes kiállítások egyvelege. Köszi a rejtést!

peter.ori1 2011.10.02 - Megtaláltam
Érdemes volt jönni köszi

Petán 2011.10.02 - Megtaláltam
Meglett...
Köszönöm a rejtést...

Rengeteg érdekességet láttam a Csillagvárban és környékén....

Nekem többnyire tetszett.....

:-)))))

 
Hektor 2011.10.02 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

attika 2011.10.02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
Köszönöm a rejtést!

chatakela 2011.10.01 11:30 - Megtaláltam
Jó kis kiraándulás volt, köszönjük!

mikszi 2011.09.24 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Hát igen, a Csillagvár területén elég sok ízléstelen dolog van.

szkte 2011.09.22 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.83 súly: 2.86
Az Autómentes Nap alkalmából szervezett Keszthely - Balatonszentgyörgy túrán megtaláltuk.

Krix82 2011.09.11 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

nbokan 2011.09.07 09:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
OK. Kicsit korán érkeztünk így hát zárva volt, majd legközelebb. Kerítésen kívülről is tetszett, kösz a rejtést.

Hörcsög 2011.09.04 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.40
Megtaláltuk! Anita és Árpi

rakoskato 2011.08.29 15:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Vastag lehet az agyagréteg itt.

Sanciman 2011.08.28 11:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
AMBK-s hétvégén, közösen megleltük.

ernoe 2011.08.28 11:40 - Megtaláltam
Könnyű találat kellemes időben...
Köszönjük a rejtést, ami elhozott erre az érdekes helyre

geke 2011.08.28 10:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Nyaralásunk során AMBK különítménnyel.
Köszönjük a lehetőséget.

Walton 2011.08.28 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

CyberWolf59 2011.08.24 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.30
A kerítés mellett nem ártana rendbe tenni a környezetet,
a belépőjegyek árából biztosan tellene egy kaszára.

K-55 2011.08.22 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.01
Balatoni nyaralással egybekötött ládázás: Kati, Balázs, kis Bálint trió. Érdekes hely, az állatkertben elidőztünk, majd finom ebédet ettünk az állatkert melletti kis falatozóban.

ettore 2011.08.18 07:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.74
A CSillagvár jó mókának tűnt, persze reggel még zárva volt, de gondoltam, a kislányom élvezné, aztán idő sem volt rá, meg le is beszéltek ismerőseink.

bajnokjanko 2011.08.17 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.34
Megvan! Balatoni nyaralás során.

kobcikrajci 2011.08.13 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.56
Kerékpáros bolyongás. Könnyű találat a terep gyors szemrevételezése után. A téglagyár kívülről érdekesebbnek tűnt. :) Az előző visszarejtőknél kicsit gondosabban, és kevésbé párhuzamos ágállással hagytuk ott a ládát.

ZeCsab 2011.08.13 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Köszi, hogy elhoztál ide.

Apuka1968 2011.08.13 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

Dinzol 2011.08.13 10:00 - Megtaláltam
Szép volt, egyszer körbementünk mindenhol, de egy napot is maradtunk volna. Élethű bemutatása volt a régi kornak. (de a macikat nem igazán értettük :))

cKthebest 2011.08.10 17:24 - Megtaláltam
megvan, előbb a láda, majd a vár!

SzékelyKata 2011.08.08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megvan!

OsiOsi 2011.08.08 - Megtaláltam
ok

szellem lovagok 2011.08.03 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést nagyon kellemes napot töltöttünk a várban csak ajánlani tudom mindenkinek

Karate Kid 2011.08.01 16:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Köszi a rejtést!

LionDaddy 2011.08.01 16:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.76
Balaton déli parti geoládázás, 17/17. találat.

Az egész napos ládázás után nem volt kedve a családnak bemenni, így csak én vadásztam le a ládát. Kívülről is látszik, hogy érdekes a hely, talán legközelebb be is nézünk.

Köszi a rejtést !

Tobi's Family 2011.07.31 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Megtaláltuk! A láda nélkül nem is tudtunk volna a Csillagvárról, kellemes pár órát töltöttünk el ott a családdal és a nagyszülőkkel! Jó az állatsimogató, a múzeum, a kaják és az egészet jól megcsinálták. Köszönjük a rejtést. Tóbiék

easy123 2011.07.31 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
A Csillagvár vendéglátó egységének a szakácsa velem együtt végezte dolgát a mellékhelységben, de mikor végzett gyorsan távozott is kézmosás nélkül! Még "szerencse", hogy előtte ettem az általuk készített lángost ami egyébként nem volt rosz. Azért ezek után már nem fogom töbször kipróbálni a konyhájukat.

V_Gabor 2011.07.30 17:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Gyors találat a nedves időjárásban.

Köszönjük, megtaláltuk! Mónika és Gábor (Android+g:hu, 60CSx) [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

GEOPRZYM 2011.07.30 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
kösz

Temprás 2011.07.30 12:55 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Cerberus 2011.07.29 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.95
Megtaláltuk! Balaton-környéki 4 napos kessertúra 28/42. Nem mentünk be a fizetős helyre, kívülről megcsodáltuk a várat (ennyi nekünk elég is volt), majd mentünk a ládáért. Köszönjük a rejtést!

pildi 2011.07.26 13:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. Nyaralás alklamával begyűjtöttük ezt is.

Pibo 2011.07.25 10:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.73
Köszi.

Florina Léna 2011.07.23 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.57
A Csillagvár kimaradt, de a ládát levadásztuk!
Köszi!

 
vighv 2011.07.23 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.97
18:55-kor érkeztünk a kapuhoz, ahol a végtelenül kedves portás néni köszönés helyett így fogadott: "Mindjárt zárunk!" Mondom, nem gond, akkor a várba nem is mennénk be, csak csinálnánk pár fotót. "Akkor meg kell venni a belépőt, mert a kaputól kötelező. " Nos, a hátralevő 3 percért és 2 fotóért nem voltam hajlandó kifizetni 1400 Ft-ot. Ezek után, ha legközelebb erre járunk, akkor is találunk más programot.
A környezet egyébként kellemesnek, rendezettnek tűnt. A ládára gyorsan rátaláltunk.
Köszi a rejtést!

Torja 2011.07.22 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Megvan, köszönjük.

kovtom72 2011.07.22 15:00 - Megtaláltam
Hamar meglett, kezdő ládázóknak kitűnő rejtés.

EdeZ 2011.07.22 11:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megtaláltuk! :)

Apipapi 2011.07.21 16:42 - Megtaláltam
Köszi!
Belépődíjak:
felnött 500FT
gyermek 400Ft
foto 400Ft
lángos 300 -550 ig
néhány kép kedvcsinálóként

 
p-b 2011.07.20 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést!

lukrécia 2011.07.16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :)

minimal 2011.07.16 - Megtaláltam
meglátogattuk, tetszett a középkori milliő :)

edinani123 2011.07.15 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Kellemes nyári délután családi kirándulás keretében megtaláltuk, kellemes a környezet, állatsimogató, játszótér, lángos stb.

carSfamily 2011.07.15 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megtaláltuk! GPS nélkül, az orrunk után! Csalánnal most nem találkoztunk, viszont a szúnyogok aktívan "támogattak" a keresésben. Érdekes hely, megérte letérni az útról! Köszönjük a rejtést!
Ádász családdal közös balatoni nyaralásunk első ládája!
carSfamily

kulcsar.csalad 2011.07.15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.18
Köszönjük a rejtést

gnegyzet 2011.07.13 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.64
Az egyik legérdekesebb hely, amit nyaralás közben láttunk. Nagyon sok látnivaló van a várban és a vár körül.
Nagyon köszönjük a rejtést.

bmárton 2011.07.13 08:58 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.30
Gps nélkül irány a csalános, "mély benyomás"! Csillagvár szuper, igazi betyárélet! Köszönjük a rejtést! Láda nélkül talán soha nem jutunk el ide!

bnandor 2011.07.13 08:58 - Megtaláltam
A csalán jól megcsipkedett, de a Csillagvár hangulatos helyszínei kárpótoltak a fájdalomért!
Vigyázat ellenkező irányban méhveszély!!!
Köszönet!

rosie77 2011.07.11 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm.

Nargoth 2011.07.11 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

Hosszu és Maszat 2011.07.08 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.35
Esztivel közös találat. Naggyon jó hely, jópofa a panoptikum, pláne a foghúzós. Jólesett volna kajálni a szőlőlugas alatt, de sajnos időre kellett mennünk. Köszönjük a ejtést.

Marpad 2011.07.05 17:28 - Megtaláltam
kicsit sok a szúnyog és a csalán,de megtaláltuk [wapon beküldött szöveg]

htour 2011.07.05 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam

Samu Team 2011.07.05 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! :)

kszilviak 2011.07.03 17:39 - Megtaláltam
Köszi!

landoka 2011.07.03 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

befi 2011.06.30 14:45 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 93 km

SunDee 2011.06.25 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Köszi a rejtést!

Didimusz 2011.06.25 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Köszönöm a rejtést.

 
Hajo 2011.06.16 16:42 - Megtaláltam
Ok
Szüleimmel együtt kerestük meg nyaralásunk során.
Köszönjük a rejtést!

HajTom 2011.06.13 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltuk!
Hát, ez a láda rejtés sem mai gyerek. :)
Köszönjük a rejtést!
Hajni & Tomi

mokaidu 2011.06.13 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Meglett gyorsan. Tényleg sok a csalán.
Köszönjük.

orangebrotherz 2011.06.12 19:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.18
Megtaláltam. Köszi! [g:hu 1.3.11] [smartpone-ról beküldött szöveg]

2/4:
Gyorsan elkaptuk ezt is ;)

Pestipisti&Vicus&Töki 2011.06.12 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Pünkösd vasárnapi kirándulás keretében felkutatott első ládika volt. Barátainkkal Don Tobiékkal vadásztuk le, egy kellemes borkóstolás után.

yano6ard 2011.06.12 11:45 - Megtaláltam
TFTC

Tonykopter 2011.06.12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
Felleltük!

robotoga 2011.06.11 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.48
Köszi a rejtést!

Saughassy 2011.06.10 - Megtaláltam
Köszi

Maki & Mesi 2011.06.04 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Családi találat Sanciékkal. Köszi a rejtést!

sas&szti 2011.06.04 09:45 - Megtaláltam
Családi kirándulás, gyors találat:)

 
racz.tibi 2011.05.28 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Köszi a rejtést!

Csapdoki 2011.05.23 07:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Meg van .Kösz

Lujzi 2011.05.19 11:14 - Megtaláltam
Ráróval.

Ráró 2011.05.19 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.42
Könnyű, gyors találat.A Csillagvárat most nem néztük meg, de még visszajövünk!

csokisfánk-OK 2011.05.07 13:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
A mai nap legjobb találata volt. Nem a rejtésre értjük, hanem a Csillagvárra, a kiállításra, az udvaron látott tárgyakra, az egész hangulatára. Ehhez hozzájárult a tavaszi időjárás, a lángos és a tocsi amit ettünk, a régi idők tárgyai. Köszönjük a rejtőnek, hogy megmutatta nekünk ezt a helyet.

felfedező01 2011.04.30 15:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.95
Esőben kerestük. Sok a csalán! Utána megnéztük a Csillagvárat. Nagyszerű! Ajánljuk mindenkinek! A látnivalókon túl isteni az étel is! Köszönjük a rejtést! :D

 
JEff 2011.04.24 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [ ] [wapon beküldött szöveg]

szirial 2011.04.21 - Megtaláltam
megtaláltuk

kiccsillag 2011.04.17 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Megvan!

Adri&Lacike 2011.04.16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.45
Megtaláltuk!

Christinel 2011.04.07 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Érdekes épület, érdemes volt eljönni ide!

szfvv 2011.04.02 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Kösz a rejtést:AndiFeri

pbzs 2011.04.02 - Megtaláltam
Megtalálva.

gyildarefo 2011.03.13 13:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.67 súly: 3.40
Ebéd keresés közben jött ötlet alapján látogattuk meg a helyet. A belépő leszurkolása után alaposan körülnéztünk. Szép gyűjtemény, rendben tartott hely, akkurátus kiállítás. Megtudtuk, hogy mit takar a "Most jön a fekete leves!" története. A plüss állatok helyére egy borozót képzeltünk el. A Csillagvár, mint építmény is lenyűgözött minket és a végén csak azt sajnáltuk, hogy a csárda ma csak múzeumként működött. Az állat simogató lakói is rendesen viselkedtek. Köszönjük, jó hely.

WC
retek34 2011.03.13 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.08
Szép környezet, könnyű megtalálás.

Babu&Zeo 2011.03.13 - Megtaláltam
Fox Yey

Pomisa 2011.03.12 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.72
Tetszett a hely.

takacsimre 2011.03.12 10:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.53
Feleségemmel találtuk meg mai első ládánkat. Köszönjük a rejtést.
Marika és Imre

Pékó 2011.03.11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Hát a fegyverrel és kutyával védett terület....

LCSOKA 2011.03.06 10:19 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Irisz14 2011.03.05 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Megtaláltuk!
Nagyon érdekes volt a vár. A berendezett jelenetek különös hangulatot adnak a helynek.
A külső részen található kiállítás is egy időutazással felért. Sajnos több olyan tárgyal találkoztam amit még én használtam... öregszem?
A házi állatok közé is bemerészkedtünk, nagyon szelídek voltak, megsimogatni is hagyták magukat.
Összességében nagyon kellemes hely volt, csak még mindig nagyon hideg van. De még együtt az IRISZ14, Szilvi, Gyuri, Patrik.
Köszönjük a rejtést!

Hz 2011.03.04 22:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.13
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

 
Buksilány 2011.03.02 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Találat Nilsszel!
Köszi a rejtést!

Nilsz 2011.03.02 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Buksilánnyal közösen!
Nagyon érdekes a kiállítás, bár a vadászkastély jellegre jóval kíváncsibb lettem volna!
Köszi a rejtést!

pisznice 2011.02.25 09:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Számtalanszor láttam hallottam már a Csillagvárról és mindig szerettem volna ide eljutni. Végre igaziból látva az lepett meg, hogy nagyobb és vadregényesebb-romantikusabb mint gondoltam. Kár, hogy éppen zárva volt. Az viszont amit köré építettek, rozoga vásári komédiának tűnik. Elektromos kerítés, stb... A vár igazából egymagában lenne a legszebb. Köszönöm a rejtést.

szentkereszty 2011.02.11 16:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.45
Felkutatva.

 
Zsukabu 2011.02.05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.38
Megtaláltam. Köszi!
A mellette lévő bányatavat is megnéztük. Szép a kilátás.

Hrvatska 2011.02.05 - Egyéb
Újra felkerestem a ládát. Érdemes megnézni a kilátást a bányafejtés oldalából!

narp 2011.01.29 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Mai utolsó ládánk NaVi-ékkal.

NaVi 2011.01.29 12:20 - Megtaláltam
Januári ládázás utolsó pontja.Könnyen megtaláltuk.A Csillagvárból kíváncsian kukkoltak minket, gondolom már megszokták a "kesselőket".A kiállítást egy nyári napon bepótoljuk.

AszalósGy 2011.01.22 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.98
Megtaláltuk, igaz nem is nagyon volt rejtve. Visszatakargattam.
A TB-t és a GKret-et is kivettük.

BRobi 2011.01.15 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.43
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

Csutter 2011.01.15 11:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.28
Köszönjük a rejtést! Az elmúlt hetünk legjobb találata volt! Szép hely, élményekben gazdag!

Walterhal 2011.01.09 16:30 - Megtaláltam
Mai utolsó találatunk. Visszafelé egy őzzel is találkoztunk. KÖnnyű találat, ennyi gallyat még nem láttunk egy kupacban!

NForcer 2011.01.08 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.90
Megvan.

zotyatomek 2011.01.08 16:05 - Megtaláltam
ok

Shadow & Kitty 2010.12.29 14:38 - Megtaláltam
+lett!

Bea&Lazy 2010.12.29 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
+Lett!

Törpe 2010.12.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Köszönjük a rejtést! Törpe

 
Stn72 2010.12.07 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.57
+van!

Tikis 2010.12.05 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.69
Erdekes hely volt,jo a panoptikum! koszi!

téblábol 2010.11.30 13:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Nagyon látványos a Csillagvár és a környezete. Köszi

gyusz_58 2010.10.30 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.91
Ne csak a ládát keresd, érdemes a várba is bemenni, ill a parkot és a "korcsmát" is felfedezni. Jó forralt bort adtak, körtével, borssal

A korcsma 
csupa 2010.10.30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.41
Megtaláltuk. Így ősszel már kicsit kihalt volt.

eliottwans 2010.10.27 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.75
Megtaláltam 3. nekifutásra!

 
sasa 77 2010.10.27 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.23
megtaláltuk érdekes hely

bent 
csg69 2010.10.23 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.99
Megvan :)

Eszti&Móki 2010.10.15 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.66
Megtaláltuk! Sajnos a komplexum már zárva volt. Azért aranyos állatok (pónik, szamarak, juhok) járkáltak a kerítésnél.
A rejtek elég messziről látszott már. Mindenesetre a hely barátságos volt. Köszönjük!

monikam28 2010.10.15 09:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Lefülelve.

Ildi76 2010.10.14 14:20 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a panoptikum. A mackókiállítás számomra giccs volt ebben a környezetben.

szicsu 2010.10.14 14:20 - Megtaláltam
megtaláltuk

Livedli 2010.10.14 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.04
Viszonylag könnyen és hamar megtaláltuk!
Jól éreztük magunkat!
Kép címeTototo 2010.10.10 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Gyombi 2010.09.30 07:30 - Megtaláltam
2 [wapon beküldött szöveg]

atipapa 2010.09.26 11:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.52
Köszi

Eagle 2010.09.16 11:00 - Megtaláltam
Hévíz felé, ok. Eagle + Mackó
Most reggeliztem be (remélem nem utoljára...) a láda közelében talált két őzlábgombából.

 
Spagyi 2010.09.07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Megtaláltuk, köszi!

oktriv 2010.09.01 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Megvan.

Magnolia 2010.08.23 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.07
A mai napunk igencsak fárasztó volt, ezért a Csillagvárat most kihagytuk, talán majd legközelebb. A rejteknél ipari mennyiségű szúnyog, de a jól kitaposott kesserösvény segített gyorsan megtalálni a ládát.
Köszönjük a rejtést!

NPLranger 2010.08.23 10:20 - Megtaláltam
A GCTorTura 1. napja...
:)))
Köszi

lozoli 2010.08.23 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.57
megtaláltam

Vértesjáró 2010.08.21 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.56
Miután megnéztük a Csillagvárat és az állatokat, megkerestük a ládát is. Jól benn van a sűrűben, meg sok a szúnyog és a csalán. Köszi a rejtést!

kia71 2010.08.17 15:50 - Megtaláltam
Érdekes hely!

Először a ládát kerestem meg, de a hely tetszett, ezért visszamentem a családdal. Megnéztük a várat, a múzeumot és a kiállításokat. A kislányom nagyon élvezte az állatok simogatását. Végül finom magyaros ételeket ettünk és egy nagyot pihentünk egy fügefa árnyékában.

TFTC!

BaLee 2010.08.17 15:47 - Megtaláltam
megtalaltuk, log kesobb [wapon beküldött szöveg]

Áron 2010.08.16 19:48 - Megtaláltam
Családi találat Zalakaros után.
Köszi.

Tomi_Bp 2010.08.16 14:30 - Megtaláltam
log és képek késöbb... [wapon beküldött szöveg]

BOLCSY 2010.08.16 13:30 - Megtaláltam
:) Nagyon szép környék..kicsit gazos-kullancsos..... a Csillagvár érdekes... a Geopajtásom...szarrá simogatta a békés vadkant a várban..

 
somuci 2010.08.16 13:30 - Megtaláltam
Meglett, egy apró kullanccsal, és jópár csaláncsípéssel együtt.
Viszont a Csillagvárban jól szórakoztunk.

trauma 2010.08.16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.75
Megtaláltuk. Julcsival és Dórival jártunk ott, nagyon élvezték a várat, főleg a plüss macikat. A csárda is jó volt, bár azok az ételek pont elfogytak vagy még nem voltak készen, amit enni szerettünk volna. MIND trauma

Zoca79 2010.08.16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszi a ládát. Remek kis rejtés. In: öngyújtó, out: műanyag játékautó. Logoltunk. TFTC!

gy 2010.08.13 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Gyerekkoromban jártam itt utoljára. De most is nagyon tetszett.

GyÉ 2010.08.13 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.05
Nagyon jó ez az eszközgyűjtemény az udvarban. Jól elbogarásztunk.

Uncle Tom 2010.08.12 15:30 - Megtaláltam
Megvan, kösz!

Mama és Papa 2010.08.12 13:50 - Megtaláltam
Útban Buzsák felé felkerestük. Szerencsénkre előttünk már jól letaposták a csalánost, így könnyen megleltük.

 
feketer 2010.08.10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Meglett, bár nem szeretem, amikor ilyen nagy gazon kell átgázolni, dehát így van elrejtve. A kis csárdában mindenképpen érdemes enni valamit, meg nagyon szép is, bődületes mennyiségű szép régi tárgy van felhalmozva, azt mondjuk hülyeségnek tartom, hogy fizetni kellett (volna) a fényképezésért.

Kishartyi 2010.08.07 15:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Köszönöm!

hacsabi 2010.08.07 15:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
köszi a rejtést

Hartyi 2010.08.07 15:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.23
Megvan! Könnyű találat a csallánosban....

Clisham 2010.08.06 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.70
Köszi megvolt! A ládára csak néhány faág volt rászórva, a kesserösvény is sokat segített. ;) A ládát egy vérszomjas meztelencsiga védte. :)))))
Éppen eleredt az eső, így gyorsan a várba menekültünk.
Esi, Tenke, TomTom (Clisham)

Tyuk 2010.08.04 18:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Balatoni nyaralásunkkor kerékpáros találat, majd az objektum nagyon tetszett:) főleg a mosómedve. A láda megközelítése sajnos csalánon keresztül sikerült:(

lghost 2010.08.04 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Jó hely, köszi.

ballasz 2010.08.01 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.05
Nem hittem, hogy ennyire jó hely ez a csillagvár. Persze a turisták miatt alakították ki, és sok olyan dolog is van, ami nem odavaló, de akkor is.
A csárda pedig minden képzeletet felülmúlt.
Nem volt nálunk semmi ennivaló, de ide nem is kell hozni!
Megfizethetó áron tájjellegű ételeket lehet kapni, és nem akármilyen környezetben. Nekünk nagyon bejött.
Fel is teszek néhány képet, és javasolnám a leírásban is megemlíteni ezt a gasztronómiai csodát.

Luxi69 2010.07.31 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.41
Gyerekes Csillagvár látogatás után egy kis csalánozás .....

dilinger2 2010.07.30 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
[wapon beküldött szöveg]

rkertesz 2010.07.30 14:27 - Megtaláltam
Feleségemmel kerestük fel - rövidesen a srácok is eljönnek a várba!
Köszönjük a rejtést!

bm 2010.07.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Megvan.

t_igi 2010.07.24 16:20 - Megtaláltam
Kösz a rejtést!

znasz 2010.07.22 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Köszi.

Delfin1990 2010.07.22 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Jó volt nagyon a Csillagvárban, nem is számítottunk rá, hogy ilyen színvonalas kiállítás lesz benne. A ládához vezető úton kb nyakig ér a csalán, de azért el lehet kerülni a legtöbbet. Köszönjük a rejtést!

laszloistvan 2010.07.20 - Egyéb
A jelszó körüli félreértéseket az okozta, hogy az egyik, játékostárs által pótolt naplófüzetbe hibásan került a jelszó, de közben már egyértelműsödött.

tori 2010.07.17 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.15
A csillagvár szép volt, a rejtés picit kényelmetlen a szúnyogok, csalán miatt.

gara 2010.07.17 14:15 - Megtaláltam
Sok volt a csalán meg a szúnyog.

A.Fecó 2010.07.17 12:25 - Megtaláltam
OK.

Paloma Bátyó 2010.07.17 12:08 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Hálás köszönetem!

aDoc 2010.07.17 12:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Keresés-váltás.

deva 2010.07.13 10:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.19
Jó hely, végignéztük a kiállításokat és bejártuk a mini-állatkertet, mielőtt a ládakeresésbe fogtunk volna. Legközelebb már gyerekkel megyünk vissza, majd pár év múlva! :)
Sajnos a felírt jelszót nem fogadta el az oldal, de a korábbi logok alapján sikerült javítani!

darabosk 2010.07.10 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.45
Meglett! Szép vár, mindenkinek javaslom a megtekintését, bár a jegy nem olcsó, a fényképező-jegy túlzás, nincs ott semmi hatalmas érték.. A webes megjelenés talán egy kicsit szófukar és valóban min. 2 logbook - különböző jelszavakkal - van a ládában. Minden egybevéve jo volt:) Köszi!

meleg volt..
mape72 2010.07.09 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Keszthelyről bringával/2. A jelszó előszőr rajtam is kifogott

Péter60 2010.07.08 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.99
A dupla jelszó miatt adtam kettest a rejtésre. Amúgy klassz hely.

subidubimomi 2010.07.07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Gyorsan meglett es sajnos nem maradtunk sokat mert a szunyogok megakartak enni :(

csbagi 2010.07.03 09:20 - Megtaláltam
Először rossz jelszót írtam be (esküszöm, ez volt a logbookban!), aztán látva, hogy más is így járt, kitaláltam a valódit: szóval egy kettősbetű hiányzott majdnem a végéről...

Cseber 2010.07.03 09:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, de a jelszót nem fogadja el, talán rosszul írtuk le? Kérem a képek alapján az elfogadást!

[Jóváhagyta: laszloistvan, 2010.07.19 16:39]

LPilot 2010.06.29 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 3.05
Balaton 13/50.

Köszönöm a rávezetést csbagi!

Farekék 2010.06.27 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.88
Már több alkalommal jártunk itt, most csak a ládát kerestük meg.

Gyeta 2010.06.26 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.16
Katona koromat egy közeli városkában töltöttem, ez volt az első "kultúrprogram", amit kopaszként engedélyeztek számunkra.
Azóta többször felkerestük a várat a cseperedő gyerkőceink nagy örömére. A viaszfigurák eleinte risztóak voltak számukra, de ahogy pár mókás fényképfelvételt készítettünk a bábuk aktív közreműködésével, már nem is voltak olyan ilyesztőek a kicsiknek sem.
Most újra felkerestük, de kizárólag ládászati céllal.
A rejtek felé haladva az eperfa alatt terített asztal várt, jócskán belakmároztunk a friss, ma már szokatlan gyümölcsből, a kamasz fiam számára egzotikumnak számított.
A ládika meg is lett szépen, de a logolás nem sikerült (talán a két füzetben lévő két jelszó közül éppen a hamisat sikerült kiolvasnunk?), így kérem a rejtőt, fogadja el a megtalálást. (Közevtlen e-mail is ment, a kiolvasott jelszóval.)
Köszönet a rejtőnek!

[Jóváhagyta: laszloistvan, 2010.07.02 15:28]

 
Seres Péter 2010.05.29 18:07 - Megtaláltam
693. ládám, de az első ahol a ládában 2 logbook van 2 eltérő jelszóval!!!
Kérem a rejtőt hogy a rosszat javítsa!

 
hp&kzs 2010.05.29 17:14 - Megtaláltam
.

Plavi 2010.05.29 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.69
"Sok a szúnyog az idén" És volt csalán is. Ez a helyet ne rövid nadrágban keressétek fel. :) Azért rábukkantunk a kincsre.

flendera 2010.05.29 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
szúnyog veszély

monyo5 2010.05.29 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Megvolt

alfabootis 2010.05.29 11:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Gyors, könnyű találat.

BRAVO2.0 2010.05.28 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.34
Ha meleg van és nem esik óvakodjatok a vérszívóktól!!!
Kösz a rejtést!

attle&dian 2010.05.23 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Második nekifutásra megtaláltuk!

Welsh 2010.05.22 18:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.61
Meglett.

pero 2010.05.16 15:20 - Megtaláltam
megvan

eperdzsem 2010.05.08 15:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Második ládánk már ebéd utáni volt. Bár meg kell jegyezni Bence nem sokat evett, igaz készült a jégkrémre amit csak akkor kapott meg amikor már mindenki végzett az ebéddel. Az állatsimogatás az elején még félelemmel teli megnyilvánulásokkal telt, azonban hamar belejöttek a kicsik amikor a felnőttek is csatlakoztak hozzájuk.

pafi63 2010.05.04 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.30
Régen (többször) is jártam a Csillagvárnál, s bár akkor szerényebb volt a látnivaló, nekem egyszerűségében jobban tetszett, mint a mostani, a ma divatos egyveleg... különösen a vár pincéjében elhelyezett mackók és egyéb játékfigurák illúziórombolók. Megdöbbentő a toalett szennyezett volta annak fényében, hogy már a vár udvarára történő belépéskor 500 forintot kérnek fejenként. A fotózási engedély vásárlási kötelezettsége is felháborító, hisz semmiféle komoly értéket nem őriznek a kerítésen belül.
A zalai dödölle viszont remek energiaforrás és ízletes ebéd lehet egy gyalogos vagy kerékpáros túra során.
A ládikó elrejtését persze köszönjük.

zalajaro 2010.05.01 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
Nerégen jártam a csillagvárban ,most hazafelé beugrottam a ládáért.

silangel 2010.05.01 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.11
Még nyuszi mamát és két bébi nyuszit is láttunk. Szép hely. Köszönjük!

Gextrem 2010.05.01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.89
Köszönjük a rejtést.
Hosszúnadrág használata ajánlott. Sok a csalán!

yoc 2010.04.25 11:39 - Megtaláltam
megvan [wapon beküldött szöveg]

Eszti és Robi 2010.04.24 18:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Vigyázni a jelszóval, mert a második logfüzetben lévő nem jó a weblapon történő bejelentéshez és alapesetben nem keresünk több logfüzetet...

Kána forever 2010.04.23 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Nagyon szép hely, jó példa arra, hogy egy műemléket és környezetét hogyan lehet hasznosítani. Köszönjük a rejtést!

tuba 2010.04.23 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Érdemes volt kimenni ide, családosoknak is ajánlott. Köszi! Üdvözlet a kessertársnak, akivel a ládánál találkoztunk.

Walmer 2010.04.17 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Gyönyörű tavaszi délutáni családi kirándulás során találtuk meg a ládát.

fodor8peter 2010.04.06 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Újrafestettük a piros sáv jelzést Balatonberényig.

schöphi 2010.04.05 16:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.85
Megtaláltam.

tosza73 2010.04.04 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.36
Húsvét vasárnapi balatoni kiruccanás 3. állomása. A gyereknek nagyon bejött! Köszönjük!

egyedk 2010.04.03 12:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.38
Bringatúra alkalmával kerestem fel a Festeticsek egykori vadászkastélyát. Egy szép példa az épített örökség hasznosítására; kellemes környezetben, hangulatos berendezéssel, interaktív lehetőségekkel. A funkció azonban kissé megtéveszthető lehet.

A jelszót emlékezetből rosszul sikerült felírnom, köszönöm a korrekciót.

anibás11 2010.03.14 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Nagyon tetszet, köszi a rejtést.

Leonnatos 2010.02.27 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 1.70
MGLT

STB 2010.02.27 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
Meglett

sziszko 2010.02.27 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.50 súly: 2.90
Megtaláltam!

feel2006 2010.02.27 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1 web: 1.5 átlag: 1.33 súly: 3.12
CSoportos megtalálás:
Sziszko, STB117 és Dezs társaságában.

Nem tetszett a közelben lévő épület,ezért nem mentünk be.
Nehezményezem, hogy két papíron a ládában 2 jelszó van ami egy csv betűkombinációval eltér egymástól.

Famágus 2010.01.31 14:00 - Megtaláltam
A téglagyár előtt hagytuk az autót, tekintve a nagyon havas, jeges utat, és felsétáltunk a Csillagvárhoz. A doboz hamar meglett, séta vissza.. köszi!!

oldfox 2010.01.31 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
.... megtaláltuk, bővebben Famágustól.

Terdik Család 2010.01.24 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést.

 
vray 2009.12.29 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Megtaláltuk.

luckyhunter 2009.12.26 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Az étterem működött, ünnep révén jó nagy volt a nyüzsgés. Mi a kerítésen kívül dagasztottuk a sarat, nem is néztek hülyének. De se baj, a cél a fontos! Motorostalik emléke miatt is, "csakazértis".

Luckyhunter

mheder 2009.12.26 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.90
Sok évvel ezelőtt voltam utoljára Csillagvárnál, pedig itt van a közelben, most a láda megkeresése jó alkalom lett volna. Sajnos már a kerítéstől belépőt kell fizetni - ami egyébként nem veszélyes összeg - de most inkább kihagytuk.

DonRazzino 2009.11.29 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.86
Érdemes ide eljönni, ha valaki megy vigyen már a ciklámen színű zacskó helyett valami mást :) mert így 20 méterről virít a "rejtek"! Köszönjük!

márka 2009.11.18 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
megvan

Mese-Cache 2009.11.18 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.48
Megvan.

Priszi 2009.11.18 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 3.35
Megvan. Az udvar a "gondnokkal" nagy csalódás. a belépő árát én is sajnáltam.

Paleo.team 2009.11.12 20:27 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Hévízen volt dolgom, így kihasználva az alkalmat ládázgattam egy kicsit a Budapest-Hévíz-Budapest útvonal mentén. Nagyon kellemes, napos, késő őszi, igazi ládázós nap volt ma.

Sajnos már csak sötétben sikerült levadászni!
A TB-t elhoztam!

MaFe örs 2009.11.03 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.90
Megtaláltuk A LB ben két különböző jelszó van.

Bojta 2009.10.29 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.85
Köszönöm a rejtést, megtaláltam.

Strombus 2009.10.29 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Köszönjük a rejtést. Könnyen megtaláltuk. Egy Pécsett felszedett francia vándorbogarat hagytam.

Mi szántunk időt a Csillagvár megnézésére is.
A négyágú csillag alaprajzú épület érdekes. 1820-1821-ben vadászháznak építette Festetics László. Hogy mi értelme van egy konkáv falakkal bíró építménynek, az más kérdés. Jó sok felesleges falfelület, nehezen berendezhető helyiségek. De senki másnak nem volt ilyen, így rongyrázásnak kitűnő lehetett.
Az épületen belül található 31 méter mély kút nagyon tetszett.
A régi, elsősorban katonai viseletű babák is szépek.
A végvári vitézek életét bemutató kiállítás rendkívül szedett-vedett. Az információs táblák ugyan három nyelvűek, de sokszor nem sikerült meglelni a kapcsolatot a teremben bemutatott életkép és tárgyak és a magyarázó szöveg között. Az ismertetők megfogalmazása általános iskolás szinvonalú.
A cache megközelítésekor elsétáltunk az udvar út mellé eső elkerített része mellett, ahol háziállatokat lehet látni. Van racka juh, mangalica is, gyerekeknek érdekes lehet.
Összeségében úgy érzem, kár volt a belépődíjért, ami 500 Ft felnőttnek, 200 Ft gyereknek. A zagyva kiállítás jobban felbosszantott, mintha egy üres épület falai között sétáltam volna ugyanennyi pénzért.

 
Márton24 2009.10.29 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megvan!

halaszkiraly 2009.10.29 11:45 - Megtaláltam
+lett [wapon beküldött szöveg]

PS: Ebédre vissza kellett érni az üdülőbe, úgyhogy csak a láda gyors lerohanása fért bele... A vár talán legközelebb...

gusty 2009.10.29 10:53 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

rolandszabo 2009.10.27 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Aranymadár 2009.10.18 14:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.23
Köszönjük! Szép a csillagvár!

Juli & Miki 2009.10.10 16:35 - Megtaláltam
kösz a rejtést, jó program a Csillagvár.

Csaba és Kati 2009.09.23 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.45
HEURÉKA!
Csaba / Kati

boribon524 2009.09.18 15:10 - Megtaláltam
Hát a takargatásra mindenki figyeljen, mert a mi esetünkben ordíííított a ládikó! Köszi!

guppik 2009.09.18 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.65
+1, köszönjük!

zsomle13 2009.09.03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.85
Megvan!

Szamárfül 2009.09.03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Köszi a rejtést!
Szép hely.

brokev7 2009.08.28 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Ezt nagyon konnyen megtalaltuk, se sajnos nem volt eleg idonk arra, hogy a varat is megnezzuk! Nagyon tetszik a gyuru, ami a ladaban volt!!! Koszi a rejtest!

HajoTabla
dokabalint 2009.08.28 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.48
Könnyen megközelíthető volt, ellenben rengeteg csalánon vergődtünk át.
Szerintem kiváló rejtés!

artissimo 2009.08.28 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Kár, hogy a csillagvárra nem jutott idő :(

szirom 2009.08.28 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
köszönet a láda elrejtőjének!:)

Robin13 2009.08.28 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Köszi a rejtést!

VasiPeti 2009.08.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.04
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! A Csillagvár nagyon tuti, ajánlom mindenkinek! ;)

sebyadri 2009.08.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.58
Megtaláltuk! A láda megtalálása után megnéztük a Csillagvárat is! Nekem főként az állatsimogatás tetszett és a Vár belsejében lévő Babakiállítás! Érdemes megnézni!

 
befi 2009.08.23 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
Travelbugot elhoztuk a ládából

vassb76 2009.08.22 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Nagyon kellemes délelőttöt töltöttünk el a gyerekekkel a Csillagvárban.

Duditomi 2009.08.21 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.41
Odamentünk, megtaláltuk.
A várbelépő árát meg inkább elfagyiztuk...
Talán körbe se nagyon néztünk csak a láda volt a cél.
Köszi a rejtést.

vadmacskák 2009.08.21 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.32
Logoltunk, de a jelszónál úgy látszik valamit elszúrtunk....valahogy nem stimmel. Persze siettünk, mert ádáz harcot kellett kismillió szúnyoggal vívni. TB-t is (GLXFFY) tettünk a ládába.

[Jóváhagyta: laszloistvan, 2010.01.31 17:42]

nmárti 2009.08.19 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.49
Megvan! Ezer éve nem jártam erre, nagyon tetszik, ahogy felújították a várat! Könnyű találat volt, köszönet a rejtésért!

 
norbimoncsi 2009.08.16 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Ládázással egybekötött kiruccanás a balatonlellei kirándulásról 5/5. A GCSZDK-tól az M7-es felett áthaladva rátértünk a zöld jelzésre. HIBA VOLT!!! Nem ajánljuk senkinek, a túraút teljesen elhanyagolt, jelzéssel talán három helyen találkoztunk, sok helyen térdig érő gazban jártunk. Csillagvárnál már sajnos nem volt időnk rendesen körülnézni, a vasútállomásig a távot így is futólépésben teljesítettük :-)

Köszi a rejtést!

rattus2 2009.08.15 15:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.60
köszönet a rejtésért!
a "geo-ösvény" valóban létezik!:))
a láda repedt, a zacskó szintén, belecsavartam egy újba.
ha lett volna nálam még egy, akkor kiürítettem volna a ládában lakozó szemétarzenált is...
maga a hely mindenkinek ajánlott, családosoknak igazán maradandó kikapcsolódást jelenthet egy Csillagváras délután.
viszont elszomorít, hogy a nyár végére már a fényképezésért is fizettetni akar az üzemeltető.

Saláta Bogi & Sanya 2009.08.15 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.80
ok

Csipetcsapat2007 2009.08.14 - Megtaláltam
Szintén nyári megtalálás, amit BABA!!! érkezés miatt csak most logolunk, de ami késik...:-)

Asztalosokk 2009.08.13 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.96
A szép kis geocoint nem hoztuk el.

tiktak 2009.08.13 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.02
Mai 3. ládánk, nagyot játszottunk a Csillagvárban. Utána vissza a Somos kilátó melletti étterembe ebédelni, ahol kellemesen elgyengültünk.
A Leuer TB-t elvittük tovább...

norko 2009.08.11 14:46 - Megtaláltam
Balatonszentgyörgy környéki ládázás 4/4. A Somosi kilátó láda után közelítettük meg, mondván, hogy arra megy a piros turistaút. Hát ezt a turistautat jól benőtte már a gaz, ráadásul többször eleredt az eső, így jó párszor kellett derékig érő vizes füvek között menni. A láda könnyen meglett, rajtakaptam az előző ládászokat is, akik egy tb-t rejtettek el. Otthagytam. Visszafele inkább ki akartam kerülni a turistautat, körbejöttem a földutakon, ami még rosszabb volt, saras, és volt ahol még az út se látszódott. Azért megérte.

izsolt 2009.08.11 11:30 - Megtaláltam
kiváló gyerekprogram a kicsit hűvös időben

SzoViki 2009.08.10 18:30 - Megtaláltam
+one

Csöresz 2009.08.10 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Egyszer még az idők (mármint a geocachinges idők) kezdetén jártam itt, de mivel január volt, a hely gondnoka ráért kalauzolni, és jól el is beszélgettünk nem sikerült a ládát összeszednem (nem akartam elárulni a rejteket).

Most Vikivel kerültünk vissza a várhoz, és a ládával kezdtünk.
Sajnos utána már nem maradt időnk a vár megnézésére, de majd talán máskor.

 
CsKaroly 2009.08.07 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.16
Megtaláltuk,minket is a rengeteg szúnyog.
Mónika,Károly

kivancsifancsi 2009.08.07 15:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.89
Sajnos elég későn értünk ide és a lányok még mindenképpen szerettek volna bemenni a keszthelyi kastélyba, így itt most csak a pontot gyűjtöttük be, a vár megtekintése későbbre maradt.

 
aranyalmafa 2009.08.06 17:04 - Megtaláltam
+van:-)

duranyikd 2009.08.05 11:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Ok [wapon beküldött szöveg]

Halászi Helyszínelők (HA-HE) 2009.08.04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Balatoni nyaralásunk első ládja. Jó kis hely, bár rengeteg a szúnyog. Köszönjük a rejtést.

csipet_csapat 2009.08.03 10:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.01
Nagyon tetszett a vár hangulata, minden, ami a parkban található jól illik a környezetbe. Szinvonalas az étterme, érdemes kipróbálni.

kedvenceink1kedvenceink2
 
apacs 2009.08.01 13:15 - Megtaláltam
...

Zolnai 2009.08.01 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.00 súly: 3.20
Megtaláltuk!
Jó rejtés, érdemes megkeresni a várat.

Kincsvadászó Kalózok 2009.08.01 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

bwana 2009.07.28 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.82
Kellemes hely, van itt minden, a rejtek is tetszett. Odabent, a várban a bejárat előtti szoborkompozíció legalábbis elgondolkodtathat. Főleg az utolsó szobor-részlet...
Az életkép-kiállítás meglepően jól sikerült. Hogy a pincében mit keresnek a medvék, és, hogy jó-e nekik ott a nedvesben, azt nem tudom, de türelemmel és bundás jószághoz méltó nyugalommal ülnek, derűsen és beletörődve...

 
Jutka 2009.07.28 12:00 - Megtaláltam
.

Topolya 2009.07.28 12:00 - Megtaláltam
Hm...

kopepe 2009.07.28 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.01
Nagyon hangulatos, szép hely lett a Csillagvár! Gazdag, látványos kiállítások vannak. A ládához keresd a kesserösvényt!
Köszi a rejtést!

warnew 2009.07.26 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Fenyvesi nyaralásunkról egy kis kiruccanás a Berény környéki ládák felé. 2/5. Ide érdemes volt bejönni. Ez volt a nap legjobb ládája.

 
Morcos61 2009.07.26 10:20 - Megtaláltam
Rövid keresés után megtaláltuk.

Morcos61 Katka

 
andreasse 2009.07.25 12:10 - Megtaláltam
Közös találat Hocsa-val. Köszi a rejtést!

Hocsa 2009.07.25 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.05
Balatoni nyaralás közben, andreasse-vel közös találat. Köszönjük!

zöldek 2009.07.23 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Érdekesnek tűnő hely, de most idő hiányában csak a kerítésen kívülről szemléltük.

Imperator Csaba 2009.07.19 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltuk! Köszönjük!
Ez volt az eddigi legjobb geoláda pont! Balatoni nyaralás alkalmával összeszedtük a gyerekeket és felkerekedtünk. Utána még zárásig a Csillagvárban vendégeskedtünk.
Nagyon szép hely, annyi minden van, hogy le sem lehet írni:
Panoptikum, állatsimogató, íjászat, játszótér, zászlók stb. A faragványok csodásak és a fonott bunker is. Az állatsimogatóból alig lehetett kihozni a nagyobbik lányom :)
Igazi magyaros hangulat, nagyon jó érzés nem csak túristáknak :)
És a konyhát meg kell kóstolni mindenkinek! Kötelező!
A gyerekek lángost és nudlit a nagyobbak tócsnit és dödöllét ettek. Isteni volt minden. Ne hagyjátok ki.
Van belépő a helyre, de megéri.
Köszönjük!
Jó szórakozást mindenkinek.
Ide még visszatérünk jövőre is!

 
4fun 2009.07.19 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Meglett a mai 3.ládánk is. Szép a környék.

margaréta2 2009.07.19 16:40 - Megtaláltam
Ez nagyon baráti rejtés volt kütyümentes keresők számára

lgergely 2009.07.19 13:26 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Yumi 2009.07.18 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.24
Kicsit műmaier a "vár", de gyerekeknek még hihető...

Juniduo 2009.07.18 - Megtaláltam
rengeteg a szűnyog, és tuti génkezeltek nem is csiptek ugy össze, csak úgy össze-vissza mindenhol!:)

Kakukkos és Hajszál 2009.07.18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Megtaláltuk hajszállal

Heni&Gábor 2009.07.17 13:00 - Megtaláltam
A csalános felől közelítve szereztük meg a ládát. Zalakarosi nyaralás alatti ládázás: 7/20.

korosiz 2009.07.14 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.00
megvan

Útonálló 2009.07.14 11:45 - Megtaláltam
Ha időben észreveszem a tekintélyes méretű kesserösvényt, nem kellett volna átgázolnom a csalánon.
A gyerekek élvezték a Csillagvárat.

paul 2009.07.13 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.74
Megvan.

Teddy 2009.07.12 19:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Szerettünk volna egy tócsit enni fokhagymás tejföllel, de zárva volt....

Timi&Szabi 2009.07.12 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Megtaláltuk!

jgy1955 2009.07.11 16:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Megvan! Sikeresen találkoztunk egy ládázó és szúnyog hessegető társal ezt a tevékenységet mi is sikeresen folytattuk./hihi!/

placc 2009.07.11 16:12 - Megtaláltam
Gyors találat útban Keszthelyre. Éppen logoltam, amikor "rajtamütött" egy kessertárs. TFTH.

 
jetijak 2009.07.11 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Megtaláltam.

lipek 2009.07.09 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.18
Megtaláltam

x16xel 2009.07.05 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Megvan.

 
DBell 2009.07.05 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.85
megvan.

szadi&agi 2009.07.02 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Kösz a rejtést!

Birsalma 2009.07.02 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.95
Mi bementünk a várba is. Szerintem nem rossz. Jó rejtés. köszönjük szépen. :)

Getlaky 2009.06.29 17:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.20
A láda nem jól zár,a párátol benedvesedett.

 
wiwien002 2009.06.28 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Megtaláltam Zsozsoboy társaságában!

Zsozsoboy 2009.06.28 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.51
Mai első ládánk Wiwien002-vel.
Nem mentünk be, nem vonzott a hely.

Szab 2009.06.27 20:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Máriáról bringáztam el két ládáért. Visszafelé kicsit megáztam.
Sok a szúnyog errefelé mostanság. :( Amúgy jó hely, jó rejtés, örülök, hogy kívül van.

wokee 2009.06.26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.04
Megtaláltuk.

vm 2009.06.24 13:36 - Megtaláltam
bicikli

morph 2009.06.24 13:36 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

dobosl 2009.06.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.68
Érdekes hely.
Mondjuk a mackókiállítástól dobtunk egy hátast... :-)
Tanács: Nem érdemes a kerítés mellett menni a ládához... A csalán az csalán... :-)

AtiMon 2009.06.20 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
megtaláltuk

tomosny 2009.06.13 14:53 - Megtaláltam
Közli Eperfa illata nagyon komoly!

Szilvus 2009.06.13 14:53 - Megtaláltam
Klassz hely, klassz rejtéssel. A csalán nem gáz, de ha fű-fa-virág allergiád van, akkor itt véged...

Istyu 2009.06.09 17:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
Megtaláltam [wapon beküldött szöveg]

Egykoron sokszor megfordultam a környéken, a várat is többször meglátogattam annak idején. Ezúttal a láda miatt jöttem, az amúgy is szűkre szabott időm nem tette lehetővé a tüzetesebb szemlélődést. Az utolsó ittlétem óta jelentősen változott a vár környezete, így legközelebb több időt fogok szakítani a megtekintésére. A ládikó közelében írdatlan mennyiségű kiéhezett szúnyog fogadott. Igyekeztem gyorsan legalizálni a találatot, majd szélsebesen távoztam a környékről.

Köszönöm a rejtést!

Totti 2009.06.07 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Nagyon tetszett a hely. Nem számítottunk ennyi érdekességre. Sajnos az eső itt is szakadt.

Alexa, Nóri, Toti

Magyusz 2009.06.06 14:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

blto 2009.06.01 11:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.60
megtaláltuk:)))

ormai 2009.05.31 15:15 - Megtaláltam
Megvan.

Ivim 2009.05.30 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Nagyon tetszett a szép rendezett kiállítás.

czr-sys 2009.05.23 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.61
AZTATEREMBURAJATMENNYISZUNYOGESHOGYCSIPNEK!!!

Itt meg vidaman... 
omega5 2009.05.23 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Megvan!

bognararon 2009.05.02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.30
Megtaláltuk szemerkélő esőben, majális után.

Access Denied 2009.05.01 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.17
Záróra után érkeztünk, ezért csak keritésen kivűlről leskelődtünk befele.

képek késöbb...

gesa62 2009.05.01 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
A Csillagvári Huszárvágta futóverseny után a ládát is levadásztuk.
A csalánerdő katasztrófális volt (de egészséges).

rudolfis 2009.04.24 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Megtaláltam! köszi a rejtést

Palazsu 2009.04.19 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Keszthelyről hazafele spontán kessing. Szép környék, jó időben, érdemes volt.

Levin 2009.04.19 15:11 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

reprocesszor 2009.04.18 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Geoversenyen hamar célba értünk, de mivel a dobogós helyek nem veszélyeztettek minket :-), így nem vártuk meg az eredményhirdetést, inkább hazafelé beiktattunk néhány plusz ládát!
Érdekes hely, nyáron bringával eljövünk megnézni rendesen!
Köszi!

Bárányfelhő 2009.04.18 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.80
Geoversenyről hazafelé menet megtaláltuk. A várlátogatást későbbre halasztottuk. Köszi!

Csoki 2009.04.17 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.53
Gyenesdiásdra, a geocaching versenyre menet kerestük meg ezt a ládát is.

 
Bia96 2009.04.17 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.58
Megtaláltam.

geodorka 2009.04.16 14:42 - Megtaláltam
Anyuciékkal.

abacus 2009.04.16 14:42 - Megtaláltam
Hévízre menet.

kissyfur80 2009.04.16 14:42 - Megtaláltam
Gyors találat. Ugyan nem mentünk be körülnézni (mert Dorci még nem értékelte volna), de nagyon bejött így is a hely. 1-2 év, és biztosan visszajövünk! :)
Köszi a rejtést!

aPPle29 2009.04.15 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.45
Tetszett!Köszi!

szepzsuzsi 2009.04.13 14:23 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.07
Nem mentünk kerítésen beülre, rengetegen voltak a várudvarban. Csak a ládát kerestük meg, aztán indultunk tovább Keszthely felé. Köszönjük szépen!
szepzsuzsi, Ágnes, szeperzsi, Zsófi

EndreiTeam 2009.04.13 13:42 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.60
Ok. [wapon beküldött szöveg]
A húsvéti locsolkodást inkább kihagyva, mára egy jó kis ládázást terveztünk. Még az éjszaka nyugalmában megkerestünk néhány városi ládát, majd a nap nagy részét a Balaton déli partján portyázva töltöttük. Gyönyörű volt az idő és szerintünk a legjobb választás volt mára ez a program. Összesen 18 találatot gyűjtöttünk és délután 3 óra előtt már kész is voltunk vele. Ezután, hazaindulás előtt még kellemesen pihentünk Balatonbogláron a parton.
Szuper nap volt, köszönjük minden rejtőnek!

Paci és Turpi 2009.04.13 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Húsvét hétfői találat!

cicababa 2009.04.05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.85
Megtaláltuk :-)

Majtika 2009.04.02 10:40 - Megtaláltam
Szép lett volna ha nyitva van, de már készülődnek a szezonra.Később visszamegyünk.

peszi 2009.03.29 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Nagyon teszett amit láttunk.Köszi a rejtést.

iszéd 2009.03.28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.28
A csillagvár eléggé el van dugva, árkon, bokron keresztül közelítettük meg.

Webber 2009.03.28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.60
A panoptikum még zárva volt, de a Csárda hál'isten már kinyitott. Nagyon tetszett a hely, hihetetlen, hogy szinte mindent természetes anyagokból csináltak: a lámpabúrát, a címert, a kerítést...
Furamód egy kóla többe kerül, mint egy sör.. :-D
Irány a Somos kilátó!

szelep 2009.03.14 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.09
A gyerekeimmel és barátainkkal már jártunk itt. Érdekes hely a vár, kellemes időtöltés volt.
Most csak a kerekezésemnek kerestem uticélt.

horee 2009.03.14 13:51 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.36
Megvan! Már messziről "szagot" fogtunk... :)

strom 2009.03.08 12:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megtaláltuk, GPS nélkül. Egy hatalmas nyuszit is láttunk elinalni, szegényt megzavartuk pihenés közben...
Pityu - Jucus

m6sport & Linda 2009.02.28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Megtaláltuk!
Köszi a rejtést!
Linda,Zsolt

Városi Chilly csapat 2009.02.27 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.76
Megtaláltuk!


kószálók 2009.02.15 13:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.06
Hévízről történő hazajövetelünk alkalmával.
Köszönjük

matt8 2009.02.07 17:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.69
Nagyon szép a környezet. Köszönjük szépen, hogy ide hívtatok.
Mátyás és Verus

sanca 2009.01.27 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Szakadó esőben egy rohanós keresés lett a vége.

Köszi!

Old Fairy 2009.01.27 11:06 - Megtaláltam
:-) [wapon beküldött szöveg]

keresek 2009.01.11 15:03 - Megtaláltam
Ok.

GyZsTeam 2009.01.11 15:01 - Megtaláltam
Hát ez nagyon jó hely. Sok régi, már feledésbe merült érdekes szerkezetet láttam itt. Ehhez hasonló várat még nem láttam. Jók a panoptikumban bemutatott emberek foglalatosságai, a pincében a babák és a macik. Szivélyesen fogadott a gazda, akivel pár szót váltottunk. Érdemes volt eljönni ide. Köszönjük!
Közösen kerestük a "könnyített" keresek csapattal.

 
pokers 2009.01.03 13:32 - Megtaláltam
Nem fizettünk, mentünk egyből a ládáért, ami könnyen meglett.

usakal 2009.01.02 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Én és Nanuk kutya.

farkasék 2009.01.01 16:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Bamby 2008.12.31 18:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.78
Totál sötétben tapogatoztunk:-)Szilveszter?dehogyis,Geoláda:-)Sőt a füzetet sem találtuk,ezért egy újat tettünk be.BUÉK minden geovadásznak:-))

menace 2008.12.30 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Megvan!

pit2 2008.12.30 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.11
Megtaláltuk! Köszönjük!

Atmosz&Zozmosz 2008.12.28 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.02
Gyors találat, köszönjük! :)

SzabSzan 2008.12.13 12:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.88
Megtaláltuk

laszloistvan 2008.11.22 - Egyéb
Ellenőrzés-javítás - egyebek mellett új logfüzet került a ládába.

stadi 2008.11.16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.70
+van

bc 2008.11.15 11:55 - Megtaláltam
Meglett, bar felturtuk az avart erte :) [wapon beküldött szöveg]

gabor03 2008.11.15 08:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.18
Balatoni ládázás 3/1 ládája volt. A Csillagvár zárva volt így nem tudtunk bemenni. (majd legközelebb!)

eFeS 2008.11.02 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.80
Ok [wapon beküldött szöveg]

A láda gyordsan meglett, esetleg nem ártana valóban elrejteni. A földre tett, és két-három ággal letakart láda nem túl nagy falat senkinek.

A ojjektum tetszett, a "gc-nélkül-ide..." erre is vonatkozik.

Csenge 2008.10.31 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Érdekes jelenség, jó helyre tett láda

rlevente 2008.10.30 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.85
Az agyagos úton kisebb csúszkálás után megtaláltuk.
Sajnos a vár már éppen zárt, ezért bemenni nem tudtunk.

A logbook már régen betelt, pótolni kellene!!!

ratobi 2008.10.30 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.78
Az eső miatt volt kicsi csúszka és sár, de megérte.
Az "objektum" érdekes, érdemes időt szánni rá, SOK A LÁTNIVALÓ!

gaf 2008.10.26 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Érdemes ide eljönni, főleg gyerekekkel.

GeoRoni 2008.10.25 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Keszthely környéki ládázás 6/4
Megvan.
(a malackákkal mi is találkoztunk)

lighthouse 2008.10.25 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.18
5/5. A Csillagvárban skanzenszerű pihenőközpont működik. Az állatsimogatóban túró kis, fekete malacok nagyon helyesek voltak. Gyors loggolás, majd irány hazafelé. A hely nem kötött igazán le, a leírásban szereplő "kissé kommersz" jelző találó és ráillik a helyre.

É&T 2008.10.25 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.98
Mai utolsó lighthouse-ékkal (5/5.).Szép környék,köszönjük!

SuperGeo 2008.10.24 14:43 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.53
Rohanva.
Köszi a rejtést!

cztomi 2008.10.24 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
OK

Pazuzu 2008.10.24 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.40
Mai Kis-Balatoni kerékpártúránk első állomása. Időhiány miatt nem tudtunk benézni a kiállításra, pedig már 10 előtt kinyitott. De a közeli rejtésnek köszönhetően barátkoztunk a mini vietnámi malacokkal, akik kíváncsian végignézték a loggolást.
Félelmetesen óriási a téglagyár.

Dzsó.bácsi 2008.10.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.23
Megint egy hely, ami mellett számtalanszor jártam, de sose láttam. Köszönet a rejtőnek! (Akivel összefutottam a ládánál...)

ghiago 2008.10.17 13:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
A malacok nagyon aranyosak voltak.

Lassu 2008.10.10 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.51
A kiállítást majd legközelebb.

sutyi_a_hegyrol 2008.09.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.56
Bekaptunk egy motorosdzsemborit a helyszínen :( Jöhetünk vissza valamikor. Kismalacokat láttunk... naon jó fejek. A motorok közöt gyüszmékeltek szegények.

Nebel 2008.09.14 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Keszthelyről hazafelé ejtettük útba ezt a rejteket.
Nagyon tetszett a vár és a kiállítás, nemkülönben a vár körül található néprajzi gyűjtemény és az állatsimogató. A helyi csárdában fantasztikus a fokhagymás lángos!
:))

A rejtés is ügyes, könnyen meglett a ládika.
Igazán jó élmény volt, köszönet a rejtésért!

zakany 2008.09.13 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Zárás előtt érkeztünk. Még épp beengedtek minket:)) Érdekes hely, érdemes körbenézni!

András, Kriszti

 
ncs001 2008.09.07 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
.

Bali01 2008.09.05 17:37 - Megtaláltam
Nászúton. [wapon beküldött szöveg]

jolliefille 2008.09.03 20:14 - Megtaláltam
Megtaláltam !

PolarBear 2008.09.03 20:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.38
Köszönöm a rejtést !

belus01 2008.09.03 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Dzsozy 2008.08.30 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Nyaralásunk végeztével hazafelé. Elugrottunk ide, de nagyon éhesek voltunk már, úgyhogy nem mentünk be. A belépő árak kulturáltak. A rejtés jó. Kellemes séta volt
Köszönjük a rejtést.

Lucypapa 2008.08.26 18:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.52
Megvan! Képek Később!

benist 2008.08.25 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Balatonfelvidékifelé nyaralás. Érdekes kiállítások, érdekes épületek. Hihetetlen mennyiségű régi használati tárgy mindenfelé. Jót ebédeltünk a szerény választékú, de jóízű ételeket kínáló étteremben. A téglagyár a külföldi tökének köszönhetően, igencsak virul.

joci421 2008.08.23 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.46
Mai második ládánk, sajna nem néztem meg előre a weben, így nem vittem füzetet; a logbook betelt, de tényleg!

Bärlin 2008.08.23 15:44 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.59
Rengeteg a parlagfű a környéken!!!!!!

Egyiptom 2008.08.23 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.07
Tetszett. Köszönjük

 
koszta 2008.08.21 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Megtaláltam.

RAJ & Wicky 2008.08.20 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Mai kiruccanásunk 2. ládája.
RAJ & Wicky

Marvin 2008.08.17 14:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megleltem.

Giton 2008.08.17 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.68
Kedves hely, tetszett az, amilyen körülmények között az állatokat tartják.

vatyec 2008.08.16 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.87
Megtaláltuk.

dreamland 2008.08.16 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.62
Elég egy esős nap a balcsin és máris busójárás van a ládáknál :-). Köszi a rejtést!

Antekirt 2008.08.16 11:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Nagyon nagy élmény volt a gyerekeknek. Jó volt a tócsi és a lángos is :)

Adalbrecht 2008.08.13 18:31 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Davestator 2008.08.13 18:31 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

McLee 2008.08.13 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.67
Mai harmadik találat. Ha valaki tervezi a látogatást, vigyen egy logbookot, egy üres oldal maradt mára a jelenlegiben.

KEND 2008.08.12 14:35 - Megtaláltam
Ez egy tuti jó nap, klassz a hely.
Köszi a rejtést.
KEND-ék.
Logbookot kéne pótolni.

bcs723 2008.08.12 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.98
Ezen a napon a Balatonszentgyörgy környéki ládáknak estünk neki. Mivel korábban már jártunk erre (még a cache-korszak előtt) így most nem mentünk be a várhoz. A rejteknél orbitális méretű "csalánfák" vannak. Nekünk nem sikerült úgy a ládához menni, hogy legalább egy kicsit meg ne csípjen. A ládától többféle állatot is látni lehetett, pl. aranyos kismalacokat.

Kismalacok
Macipocok 2008.08.09 14:28 - Megtaláltam
Csillagvárba mi nem mentünk be , de gyerekkel nagyon jó ki kiránduló helynek bizonyult. A logbook már majdnem betelt.

molnar1969 2008.08.08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Csalánnal jó vigyázni!

Ali baba 2008.08.08 - Megtaláltam
Megtaláltam. :)

alex 2008.08.07 15:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.65
A csillagvár jópofa, bár érdekes, hogy a tájékoztató tábláknak és magának a kiállításnak semmi köze nincs már egymáshoz. Nem azt látod, amit a táblán olvasol, illetve nem ott, vagy nem úgy.
A lángos finom, az árak, hmm. 500/fő, 400/kis-fő, lángos 390, jegestea 350, capuccino, 350.

Köszönjük, ez volt a nap legjobb ládádja. :)

kgzs 2008.08.07 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
Balatoni kerékpáros körtúránk során szakítottunk egy kis időt ládakeresésre is.

Nem csak a logok számából látható, hogy gyakori vendégek errefelé a kesserek.:) A jelszó két sor, pedig csak egyre van szükség. (?) Trükkös.:)

Köszönjük a rejtést!

 
b_pisti_62 2008.08.06 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Leírás, képek később!

kaczur 2008.08.06 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.70
Megtaláltuk, köszönjük a rejtőknek.

GBöbe 2008.08.06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Gyerekekkel ideális a hely!Íjászat, állatok, sőt a kiírás szerint hétvégenként kézműves játszóházat tartanak.
Régóta járunk nyaralni a közelbe, még sosem voltunk itt, persze akkor még muglik voltunk:).
Köszi, hogy elhoztál kessertárs!

Németh Család

gymatula 2008.08.05 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Fenyvesi nyaralásunk alatt.
(nem fogadta el a jelszót)

[Jóváhagyta: laszloistvan, 2010.01.31 17:42]

nyic 2008.08.03 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 2 átlag: 3.00 súly: 2.79
Megvan. Igaz, majdnem tüzet lehetne rakni a ládát rejtő máglyarakáson:-).

cachekereso 2008.08.02 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Pompásan kialakított panoptikum, no és babakiállítás a várbörtön szintjén. Kisgyerekeknek a fazekasműhely még ennél is nagyobb élményt nyújt, pláne ha "fullos-lángost" kapnak a kézműveskedést követően.

Tibor60 2008.08.02 13:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Megtaláltuk! A rejtés jó! A vármúzeumot is megnéztük. A bábuk tetszettek, még a szorulásos is:-).
Tibor60 és csapata

mzalan 2008.07.28 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
A csalán rendesen elkapott mindket, de egy-két perces üvöltés után mindenki rendbejött. :)
Bent a vár mellett lehet kapni tócsnit is tejföllel.
Köszönjük!

3D 2008.07.27 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Most nem mentünk be, két évvel ezelőtt megnéztük, nem változtak a kiállítások, így mentünk tovább.

Zsuzsi-Pisti 2008.07.27 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.26
Megtaláltuk!

Gabó és Zoli 2008.07.22 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Hála a balatoni szeszélyes nyárnak, mai ládázásunk 1. állomása. A rejtést mélyíteni kellene, mert túlságosan talajszinten van és elég feltűnő. A Csillagvárhoz valahogy eddig még sosem keveredtünk el, pedig sokszor jártunk már a környéken. Igazi magyaros hely, tetszett a panoptikum és a babakiállítás is, valamint a gyerekeknek az állatsimogató. Gabó, Zoli, Lara, Bálint

Udvar
Meg szabad simogatni?
Tele van a ...
wadi 2008.07.21 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.46
A sok simogatni való szőrös állat után a rejtek helyen várt minket a rengeteg zajos , vérszívós cseppet sem kedves állatka.

Vandi&Wadi + Timi&Kari

 
tcsb 2008.07.20 12:51 - Megtaláltam
+van!

Szlil 2008.07.18 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Péntek estére érkeztünk ide haverokkal rockfesztiválra. Gyors sátorállítás, gps elő, jé 70méterre van csak a láda. 2 boroskóla után :-) már nem bírtam tovább, haverok 10 perc múlva jövök, és megkerestem a ládikót. Este Pokolgép koncert volt, másnap pedig Deák Bill Gyula volt a fő attrakció. Napközben állatokat simogattunk, - Balambért a szamarat - megnéztük Bodzát a mosómacit is - meglátogattuk a múzeumot, finom magyaros ételeket ettünk a helyi csárda lugasán. Személyzet között találkoztam rég nem látott ismerősökkel is, akikkel még pár éve együtt dolgoztunk Saalbachban. Időjárással is szerencsések voltunk, egyszóval remek volt itt lenni. Vasárnap újra látogattam a ládát, minden ok.

ottov 2008.07.18 16:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Megtaláltam

kovtom 2008.07.18 14:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.94
Erdőn keresztül biciklivel kicsit húzós volt, de megvan! [wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!

 
saldar 2008.07.17 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Balatoni Bringázás
Elég nagy melegben érkeztem, jó lett volna bemenni és pihenni egy kicsit, de sajnos még elég sok tekerés várt rám, és fekete felhők is gyülekeztek, úgyhogy jobbnak láttam ha a láda megkeresése után nem sokkal tovább gurulok. Legközelebb talán be is jutok...

zsalaber 2008.07.17 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
ok

Kadorca 2008.07.13 - Megtaláltam
+

new will 2008.07.13 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 2.76
köszönjük

fedy 2008.07.12 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam.

kicsimanus 2008.07.12 14:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.08
Megtaláltuk <fedy>-vel, de jócskán sokat küzdöttünk érte. GPS nélkül a rossz irányba indultunk el, és megkerültük az egész komplexumot, a ládát keresve. Mint kiderült, a helyes irányba hamarabb meglett volna. Szerencsénkre a sokat emlegetett csalános az előbb említett ok miatt már nem is tűnt olyan nagynak :) Szép időt minden további bátornak!

kovacsbalu 2008.07.12 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.72
"Törpe" ládázó barátaim első ládája, majd pár év múlva sokat jönnek velem és talán majd ők cipelnek engem. :-)

Zsu1971 2008.07.09 11:10 - Megtaláltam
Toto92-vel közösen

Toto92 2008.07.09 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.20
Tizenhetedik ládám! [wapon beküldött szöveg]
Nagyon tetszett a vár, jó családi program. A ládát GPS nélkül is könnyedén megtaláltuk. Köszi.

 
Ventura64 2008.07.08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.81
ok

BBálint 2008.07.06 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 3.06
Balatonkeresztúri hétvége után hazafelé menet kerestük fel ezt a helyet. Sajnos már este hat után értünk oda, így maga a vár zárva volt. A környezete inkább kisgyerekes családoknak nyújt szórakozási lehetőséget. Láttunk viszont egy nőstény szarvasbogarat! Könnyű találat. Köszi a rejtést!

Anna és Bálint

 
Reggel 2008.07.06 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Nagyon klassz hely!

Köszi a rejtést!

Anita és reggel

kutyi 2008.07.01 12:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Nován nyaraltunk és egy buszos kirándulás keretében jöttünk ide. A gyerkőcök kergették egy kicsit az állatokat, megnézték a babákat, aztán mentünk tovább a Balatonhoz fürcsizni.
Kutyi (helyett) Tücsök, Matyi, Vili és Lóri (Kutyi szegény Barcelonaban...)

Megtalaltuk

 
jasa2 2008.06.30 10:38 - Megtaláltam
megtaláltam

erchegyia 2008.06.29 11:46 - Megtaláltam
Kofola Bt-s kessing Zala megyénk irányába, Kokó, macikupac és Mathau társaságában. 5./15

Kofola BT 2008.06.29 11:45 - Megtaláltam
Ezúttal a Kis-Balaton környékén csaptunk le 5.

Mathau 2008.06.29 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.83 súly: 3.94
A láda könnyen meglett, bár kicsit csalános a környék:)

macikupac 2008.06.29 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.95
Keresgélés a Kis-Balaton körül 5.

Úgy 3-4 éve egyszer már jártam itt. Szárszóról tekertünk el az öcsémmel. Akkor nem néztük szét odabent. De nem rémlik, hogy a "váron" és büfén kívül lett volna még más épület is a környéken. Ez mind azóta épülhetett ki, s szerintem egyértelműen előnyére változott a környezet. A belépődíj 500 HUF/fő, de ennyit - nekem legalább is - megért. Lássuk, mit kapunk a pénzünkért: van kézművesház, ahol a hölgy épp valamit varrogatott; van íjászat, ami épp nem üzemelt, mert a szaki nem volt jelen; az állatsimogatóban a birkák meg a kecskék hűsöltek az árnyékban, a pónik és a szamarak meg egykedvűen legelésztek; a büfében egy nagy motoros csapat beszélgetett; az épületek falán rengeteg mezőgazdasági és háztáji eszköz van "kiállítva". Ami személy szerint nekem nagyon megtetszett az a falra szerelt, festett-faragott tányéros. Hamisítatlan emléke az igazi paraszti életnek. A vár fura alakú helyiségeiben a végvári élet kerül bemutatásra: van kínzókamra, lakószoba, fegyver-kiállítás. Láthatunk lovagi páncélt, vasszüzet, de az épület belsejében lévő 40 méter mély kút a legérdekesebb. A pincében baba-kiállítást tekinthetünk meg: jó másfélszáz, különböző korok katonai egyenruhájába öltöztetett baba fogad minket. A honfoglalás korától egészen a kiegyezésig vannak egyenruhák. Magáról az épületről annyit kell tudni, hogy a 1820 körül épült, a környék birtokosának Festetics Lászlónak "úri hóbortjából". Rengeteg pénzét így akarta költeni. Mityóval nagyon jól éreztük magunkat.

Fog-szobrok
 
Kokó 2008.06.29 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.50 súly: 3.79
A WEB szerintem kicsit szűkszavúra sikerült.
Az állatsimogatásból sajnos semmisem lett, igaz nem is erőltettük.
A múzeumban kiállított "életképek" tetszettek, de leginkább a "vásárfia" szekció, ami persze nem a kiállítás része.
(A jelszó is egy kicsit tréfás, csak egy soros. Miért is kellet a második sor?)

mcload64 2008.06.23 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.51
Könnyen meglett, csípett a csalán; harcotunk vele, majd a szúnyogok elől menekültünk! A belépő 500 Ft , szép - ha van kedvetek érdemes megnézni.

Evetke 2008.06.22 07:20 - Megtaláltam
Álljon itt tömören csak annyi, hogy: "ok"

csardi.tamas 2008.06.15 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.17 súly: 1.00
Könnyen megtaláltuk. A várba nem mentünk be. A csalán itt is jó nagy. :)
Köszi a rejtést

zferke 2008.06.14 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Hazafele jövet az Olajos körút TT-ről útba ejtettük ez a ládát, mert kiváncsiak voltunk mi is az a Csillagvár. Mivel viszonylag későn értünk ide, ezért már nem mentünk be, ezt majd családdal a nyári szabi alatt pótolom!
Köszönöm a rejtést, érdekes hely!

 
BeriLa 2008.06.14 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Közös találat zferke-vel. Köszi a rejtést.

zöldfülű 2008.06.07 17:49 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]
ZALAzulás GP-vel, néhány ládával (micsoda önfegyelem!), jónéhány élménnyel, és RENGETEG ESŐVEL :(
Jó választás volt, hogy elindultunk hazafelé: itt csak csöpörgött :) Viszont jegesmedvék sétáltak a tóparton:(
Maga az épület kívülről fantázia-ébresztő, de ennyiben maradtunk...
Köszönöm a rejtést

fairco 2008.06.01 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.00
A csalán miatt hosszú nadrág javasolt.
A szúnyog had is támad.

scele 2008.05.27 14:41 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Tepiszellem 2008.05.23 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
Ide még eljövök , már késő volt ahhoz , hogy megnézzük.

 
zöldcsacsi 2008.05.23 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.24
hála az előző keresőknek, alig csípett a csalán:)

Ata72 2008.05.20 16:49 - Megtaláltam
A webből számomra nem derült ki hogy hová is invitál a rejtés. Ezért kicsit értetlenül áltam egy bekerített, -kívülről skanzennek látszó- valaminek a kapujában.
Amikor odaértünk épp két darab német nyugdíjasokat szállító busz állt meg...
Körbe néztünk, összenéztünk majd rájuk- és az idő szűkére hivatkozva megtekintettük magát a rejteket. A csalán jelenleg 165 cm.magas! :)

Azért köszi!

peterpan 2008.05.14 10:57 - Megtaláltam
Helikopter köröz felettem [wapon beküldött szöveg]

öfi és nufi 2008.05.12 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
Nem mentünk be most a csillagvárba, de kívülről is látszott hogy mióta utoljára itt jártunk sokat változott a hely. Legfőképpen családosoknak ajánlott, azoknak akik szeretik az állatsimogatókat és a játszótereket. Odafele úton megijedtük egy kicsit, mert legutóbbi látogatásunkkor nem öltött még ilyen méreteket a téglagyár, kicsit rontja is a vár hangulatát. A rejtés nem rossz, hála annak aki lekaszálta a kerítés körül a méteres gazt.

detti&csomi 2008.05.11 18:11 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.69
Derékig érő csalánmezőn átgázolva, de meg lett!

Mackka 2008.05.11 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Háááát, nagyon fura ez a hely.
Először azt hitték, végvár, megcsinálták a kiállítást, aztán kiderül, hogy romantikus stílusban épült vadászház. A kiállítás anyagából meg csak kihúznak pár mondatot, a tévedésről egy szó sem esik...
Nekem ez már kicsit sok volt: panoptikumszerűen, viaszfigurákkal "életre keltett" szobák, lobogó tűz, ahol csak lehet. A pincében babakiállítás.
A "vár" mellett állatsimogató, csicsás parasztházak, drága lángos, cigányzene.
Nagyon gyorsan beteltünk ezzel az egésszel, aztán menekültünk.
(Irigyelve néztem most a ládaleírás fotóit. ha itt megállt volna a környék berendezése, mi sokkal jobban éreztük volna magunkat.)
A ládához vezető csalánmező már derékig ér, de lesz magasabb is.
Mackka & Péter & Tami & Haushinka

fabiancsalad 2008.05.10 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.50 súly: 2.26
megtaláltuk, a láda elég elhanyagolt tele van szeméttel és egy csalánoson is át kellett vágnunk

Kalasz 2008.05.03 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kapinya.judit 2008.05.03 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.61
Be kellett kicsit menni érte a susnyásba, jó nagy csalánok nőttek oda. Felmentünk a csillagvár mögötti szántóföld mentén egészen a vadászlesig. A fák eltakarták a Balatont, de azért a másik irányban is szép volt a táj. Visszafelé menet belebotlottunk egy autóba, ami egészen nem félreérthető okok miatt húzodott el a kíváncsi szemek elől... ez már nem először fordul velünk elő kesselés közben, egyszer a Zemplénben is sikerült zavarba hozni egy párt :)

 
Myself 2008.04.28 - Megtaláltam
Jó helyen van, gondolom amikor elrejtődött, még nem volt nyakig érő csalános... :)

Mr Bean 2008.04.27 12:52 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

mozo 2008.04.27 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.57
Mai utolsó ládám. Igazából nem volt tervbe véve, mert rohantam volna haza, de a vérem idehajtott. :) És nem bántam meg. Kellemes hely.
Köszönöm a kalandot.

Mozo

bzz 2008.04.23 08:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Az ügynököt elhoztuk.

Socrates 2008.04.20 16:10 - Egyéb
Erre jártam, így beköltözött egy utazó ügynök! Ez volt az első láda, amit megtaláltunk, évekkel ezelőtt...

Egyben ez Kunzi 100. megtalálása! :-)

visikék 2008.04.20 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.04
Tetszett a Csillagvár, jót szórakáztunk a szép időben. A csalános miatt kislányom feladta a megtalálást, egyébként GPS nélkül is könnyen meglett.
(Ezirányban a portásnéni nagyon kézséges.)

kunzi 2008.04.20 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.00
.

tomv84 2008.04.20 12:40 - Megtaláltam
jó a hely. [wapon beküldött szöveg]

vanek01 2008.04.19 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Tegnap délután már próbálkoztunk. Az erdő túloldaláról indultunk, az étteremtől, de az eső miatt visszafordultunk. Ma összejött. Kellemes meglepetés, hogy az erdőben újak a turistajelzések.

Geologi 2008.04.10 15:00 - Megtaláltam
Szép kis nyugis hely. Sajnálom hogy a babamúzeum zárva volt illetve az egész épületet nem láthattuk közelebbről.
Köszönjük a rejtést!

y42 2008.04.05 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.95
Most csak kess volt.....

JUDY05 2008.03.29 18:01 - Megtaláltam
: - ))

imori 2008.03.29 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Későn értünk ide, ezért a "várba" már nem volt időnk bemenni. Még visszajövünk!

zsu&rich 2008.03.29 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.45
Megtaláltuk!

Almond 2008.03.29 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.58
Megtaláltuk. :-) Aránylag korán érkeztünk, a Csillagvár még zárva volt (10-kor nyit), de sebaj: már jártunk bent, most csak a kess miatt jöttünk (bár kívülről rácsodálkoztunk a bokrokból font sátor-lugasra). Könnyű találat, és jó kis hely, mindenkinek ajánljuk. :-)
Köszi a rejtést. :-)

Almond
Lugas
 
Puszkany 2008.03.27 10:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
Csillagvár&téglagyár. Egy sétát megért.

borfia 2008.03.25 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.00
Vigyázzatok, rohadtul szúrnak az akácok. De most eltart neki egy pár hétig, míg újakat növeszt... :)

vipi 2008.03.24 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Megtaláltuk

Betty. 2008.03.24 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.92
Megtaláltuk!

BCI 2008.03.24 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Megtaláltuk!

ORLANDO4 2008.03.23 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.20
Megtaláltuk. A közvetlen környéken a Csillagváron és a téglagyár bányáján kívül nincs sok látnivaló.

vera&zsolt 2008.03.15 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.20
Ünnepi ládáink közül a 3. A Csillagvárat csak kívülről szemléltük, mert korábban már jártunk bent.

lava 2008.03.05 13:20 - Megtaláltam
Ma a második ládám. Köszi a rejtést!

zsotie 2008.03.03 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.33 súly: 3.47
A csillagvár hétfőn zárva van. Szerencsémre. Mivel a környéken a bányán kívül sok érdekes dolgot nem találtam, gyors ládakeresés után továbbálltam.

bgecco 2008.02.28 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.27
(190) ok.

BTeam 2008.02.24 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
A technika ördöge sajnos közbeszólt. De azért megtaláltuk a ládát. A láda valószínüleg nem pontosan zár, a dobozban lévő tájékoztató kicsit a kezünkbe omlott, elázott. A fontosabb papírok egy vízhatlan zacsóban vannak így a lényeget megtudtuk...

Dorisz2004 2008.02.20 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.70
megvan

Varga Gábor 2008.02.18 12:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Ok! Három napos Hévizi "welnes" 30 ládával fűszerezve!!! A Csillagvár sajnos hétfőn zárva volt, de a ládát hamar megtaláltuk.

levender 2008.02.15 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.41
Ideális és a maga módján igényes kirándulóhely családoknak, ahová érdemes hosszabb tartózkodást tervezni.

Maxi72 2008.01.29 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Skybalaton utáni kesselés szép időben

tarsolyos 2008.01.20 21:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
Barátainkkal két napos környékbeli kirándulás során.

Üdv.

Ott. 
taska1981 2008.01.03 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
A várat sajnos nem néztem meg, de erre is sor kerül egyszer

gizmo74 2008.01.02 16:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Szerencsére még a hóban is könnyen megtaláltuk.
Bár nem volt nagy kirándulás, mert a szilveszteri pihenésből hazafelé szinte csak "beugrottunk" megkeresni a ládát. A Csillagvárból sem láttunk sokat így télvíz idején.

 
Rudi Team 2007.12.15 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.68
Ládakeresés elött megnéztük a várat és környezetét. Tetszett.
Éva, Rudi

Vértes 2007.12.10 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.54
ködben

nemethk 2007.12.05 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.48
Vörsről Keszthely felé menet tettünk egy kis kitérőt. Kedvesemnek nagyon tetszett a fekete malacka. Nagyon nagy volt a sár, de ez nálam már hagyomány, mert 2 évvel ezelőtt is ekkora volt.
Karcsi+Zsuzsi

Pepe 2007.12.04 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.39
Hévíz körüli ládázás utolsó, 6. nap, utolsó láda. Érdekes, várra éppen nem emlékeztető építmény, a csillag jelző viszont stimmel. Bementünk, egy lélekkel sem találkoztunk, majd kifele menet jött egy autó, amiből a söfőr kihajolva közölte, hogy nyitva vannak. Mivel közben láttuk, hogy a látnivalók inkább gyerekek érdeklődési körének felelnek meg, nem fordultunk már vissza.

robatko 2007.12.02 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.23
Az eső csak csepergett, de sár az volt bőven.
Tetszenek az épületek és az állatok is jópofák.

alarc 2007.12.01 13:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.94
magányos ládázás. a várat már többször láttam, és már leltároztam is a kiállítási tárgyakat, a ládára ráfér egy karbantartás, nagyon nyírkos belül minden, szerencsére a csalán el votl már dölve, fagyva, így simán eljutottam a ládáig

sanyisz 2007.11.26 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.81
Földbe ásva, eltemetve... Kihantoltam és egy kb. 1m-el arrébb lévő két törzsű fa közé átraktam.

mjdgm 2007.11.24 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 3.42
A Gyenesdiási murvabányától jöttünk ide ehhez a ládához. Annál a ládánál már írtunk pár sort a rejtésekről, ezért itt most csak annyit: ez a rejtés a másik kalapba került! A doboz alja repedt, tartalma nedves! Nemrég írtást végeztek a kerítés mentén, a földre letett és 3 szál szénával álcázott láda felfedezése azoknak is egyszerű feladat, akik nem rendelkeznek GPS-sel. Mi azért megpróbáltuk kissé jobban álcázni.

A Csillagvár, és annak udvara, meg a Babamúzeum is érdekes hely, javasolni tudjuk mindenkinek a megtekintését.
Köszönjük a rejtőnek, hogy a ládájával idecsalt minket, és bemutatta ezt a számunkra eddig ismeretlen helyet.

 
Kincs&kincs 2007.11.24 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.45
GPS nélkül érkeztünk. A logokat olvasva... a ládát alig álcázva hamar megtaláltuk... de így legalább maradt időnk a Csillagvárban barangolni egy kicsit.

cic 2007.11.07 00:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.34
Nagyon tetszett a Csillagvár. Klassz a múzeum. Belépőt tőlünk sem kértek, köszönjük!
A ládát itt is a földbe ásva találtuk ágakkal lefedve.

pityulino 2007.11.04 14:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.34
Hát mit mondjak.......már kezdünk hozzászokni a "lászlóistvános" rejtéshez.........belebotlottunk.

A csillagvár múzeum nagyon tetszett.

Pityulínó

Stahanov 2007.11.03 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Céges csapatépítő tréningként nagy királyság volt!

zolcsi 2007.11.03 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Bilmark-al közös ládázás 2. ládája.

Bilmark 2007.11.03 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Nagyon szép kívülről! A jurta sátor alakú bokor is nagyon szép! Kár, hogy zárva volt.

szopeti 2007.11.02 20:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Csak erre jártunk, még régről megvolt a kütyüben a láda koordinátája. Kár hogy hétfőn zárva volt.

marczeeee 2007.11.02 10:56 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.08
Meglelet Bigmick-el. Marczeeee és Orsi

bigmick 2007.11.02 10:16 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.57
Előbb találat (hosszú percekig tartó keresgélés után Izával megálltunk tanakodni, amikor feltűnt, hogy ott van az orrunk előtt fél méterre), aztán a közben némi késéssel kinyitó birodalomban ingyenes nézelődés.
BigMick, Iza
Együttes találat Marcival, Orsival

 
sleeper 2007.11.01 14:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.43
Az időnk csodálatos volt, kellemes séta közben megkerestük a ládát, majd a múzeumba mentünk:-)
A viaszemberek nagyon is élethűek és brutálok voltak!
A babák aranyosak!

PEx2 2007.10.28 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.43
Ládázással egybekötött temetőlátogatás ködben és szakadó esőben...
Legalább kétszer átléptem a láda felett, mire megtaláltam. Mivel már sokszor jártunk a várban, és siettünk is, ezért most csak a ládát kerestük meg.

Nyuszifül_2342 2007.10.24 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.82
Tökivel első fejlámpás megtalálásunk. Ugyanis már vagy féléve megvan a fejlámpa, de ládázásra még nem használtuk. Na most itt volt a remek alkalom, mikor odaértünk még csak szürkült, de az erdős részen hamar sötét lett. Az kicsit erős, hogy a facsoport tövénél...
Mivel zárás után értünk oda, bemenni már nem tudtunk, de elmentünk két nap múlva, igaz akkor is h4 volt mire bejutottunk. Helyesek az állatok, bár az a hatalmas kecske meg akart támadni..... Íjazni is szerettünk volna, mert ugye a vérünkben van, de egyrészt drága, másrészt pedig emberünk mondta hogy ahhoz le kell mennie a faluba, de 20 perc múlva ott van, hát nem volt...., csak mikor majdnem másfél óra múlva indultunk el, a téglagyárnál jött velünk szembe. De valószínűleg a csárdában dolgozó asszonyért jött.... A csárda is elég szimpi, egész jó kirándulóhely, ja és a huszárbaba-múzeum is aranyos. Ritka az ilyen.

Töki+Nyuszifül

dirndel 2007.10.22 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Eltartott egy darabig, de MEGTALÁLTUK! :)
A lángos is finom volt a Csillagvárban!

Wladin 2007.10.07 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.78
Az elmúlt 10 év során nagyon sokat kupálódott ez a hely.

Densie 2007.09.30 18:12 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.30
Ügyes rejtés.

Gipszjakab & Lujzika 2007.09.29 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.89
A láda keresése közben figyeljetek, mert a csalánok nagyon csípnek :-(
Üdv.: Gipszjakab & Lujzika

k97j02 2007.09.27 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.98
Épp szakadó eső után és esőben értem ide,nehéz volt az ágak között méretes ernyőmmel mozogni. Így a környezetet sem tudtam megfelelően értékelni.

 
sirgalahad 2007.09.10 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.37
Gonosz banya talált egyszer
Egy négyágú csillagot
Amit aztán titkos vegyszer
Várruhába bújtatott

Gyros 2007.08.30 17:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Balatoni nyaralas, 6 nap, 1000km. 64/56

Sajnalatos modon elakadtam az uton..beszakadt alattam a foldut az egesz hetes esozes kovetkezteben, gondolom kimosta az eso.. A tuzolto-kollegaknak kellett kimentenie a megfeneklett bogarat. A muszaki mentessel kicsit elhuzodott az ido, lekestem a Csillagvar nyitvatartasat :(

Se elore se hatraBogar ujra szabadlabon :)
Csillagvar kivulrolA bejarat
Steve07 2007.08.29 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.17
ok.

Őzikék 2007.08.28 22:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.95
Jó kis hely.

petyko1 2007.08.22 17:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
Megvan! Nagyon tetszettek az állatok a gyerekeknek a vár körül.

encso 2007.08.19 16:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
x

CsokiBazsa 2007.08.19 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Balatoni nyaralás 4. ládája. Kívülről néztük csak, ahogy a malacok dagonyáztak a porban :)

ordogm 2007.08.16 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
+van!
Ági, Máté

thbarnabas 2007.08.16 07:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.59
24 órás ámokfutás Kerticsorbi-val és Ábel nagyfiammal. Végeredmény 21 láda és túl lettem a 400. megtaláláson.

Ez a láda már megvolt Kerticsorbi-nak, így egyedül kerestem meg. Sajnos a vár még nem volt nyitva. Köszi a rejtést!

 
Aniko_Szilard 2007.08.16 - Megtaláltam
Könnyű megtalálás volt, már ki volt taposva az ösvény.
Csillagvárban épp zártkörű rendezvény volt, így nem tudtunk körülnézni :(

DonPipi 2007.08.15 11:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
Sajnos időnk nem volt bemenni,de egy gyors körbenézés, ládakutatás és futás tovább.
Klassz hely!
Kösz a rejtést!

jucat 2007.08.14 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Balatoni nyaralásunk első ládája! Nagyon tetszett a Csillagvár! Köszi a rejtést.

ujcsi 2007.08.12 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
A szakadó eső miatt nem volt időnk körülnézni. Majd legközelebb reméljük jobb időt fogunk ki.

Macsek 1980 2007.08.11 19:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
jó volt

Walker 2007.08.10 06:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.03
Gyermekkori gyakori kirándulóhely, majd a gyerekeimmel, mig kisebbek voltak minden nyáron többször is felkerestük. Most is a közelben pihentünk, a lányomat vittem ki a reggeli vonathoz, utánna gyors találat a harmatos fűben.
Köszi a rejtést

kukokak 2007.08.06 20:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.60
A 700 éves hárstól hazafelé menet lett meg. Köszönjük a rejtést, enélkül nem jöttünk volna Csillagvárba pedig Ákoska nagyon élvezte.
A rejtekhelyre nagyon rálátni a kerítésen belülről, tényleg jó lenne odébb tenni.

Csabataxi 2007.08.05 16:59 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

sereszaki 2007.08.05 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.80
GCSMSK után ez egy kifejezetten könnyű találat volt. A ketítésen belül sátraznak néhányan,így nehéz a dolgot feltűnés nélkül csinálni...
A várba most nem mentünk be,a bányagödör viszont megért néhány fotót!!!
Dod,Zsófi,Évi,Márti,Zoli,sereszaki

Bogáncsok 2007.08.03 18:01 - Megtaláltam
ok

NZs 2007.08.03 16:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.52
Balatonfenyvesi látogatás után hazafelé útba ejtettük (4/3).
A bejárathoz érve nagy zsibvásár fogadott: már az esti rock-koncertre készülődtek. Volt még egy háromnegyed óránk, addig bemehettünk körülnézni. Érdekes létesítmény, mindenképp megérdemli a figyelemfelhívást. A szabadtéri dolgok nem üzemeltek, talán a cseperkélő eső, talán a koncert miatt. A várbeli "életképek" valóban lehet, hogy nem kisgyerekeknek való látványok, de felnőttként jókat mosolyogtam egyik-másik bábun.
Az eső kitartóan szemerkélt, a zenének nem nevezhető iszonyú csörömpölés hangereje és az intelligens fekete bőrruhás tömeg egyre nőtt, ezért a távozás mellett döntöttünk. Kiálltunk a parkolóból a kapu előtti földút szélére, hogy onnan gyalogosan keressük meg a ládát. A tömeg és a szűk kijárat miatt egy sétáló ember sebességével haladtam a kocsival, amikor egy befelé botladozó, fekete múmiának kipingált IQ-light nőnemű(?) lény imígyen szóla a mellette álló fiúhoz: elütnek b...+! Szegénykém már most tök mata volt, néha kicsit keresztbe sikerült raknia a lábait is... mi lesz itt még hajnalig..? :-)
Helyi biciklis fiúk álltak a kerítésen kívül, aggódtunk, hogy hogyan fogjuk megközelíteni a ládát, de szerencsére nem lehetett odalátni. Bentről viszont tökéletesen oda lehetett volna, ha a mélyen tisztelt nagyérdemű nem lett volna annyira elfoglalva az ordítozással, valamint a gravitáció ellenében való talpon maradás nehézségeivel... :-)
A rejtés igen gyér, amit a már többek által kifogásolt láthatóság is tovább ront. A földúttól jobbra, az erdőben talán jobb helyen lenne.
Vegyes érzésekkel távoztunk a Margit-kilátó felé.
NZs & KáVé

kocsmahivatal
Zsiray család 2007.08.03 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.85
Robogós kirándulásunk során nagyon hamar megtaláltuk. Az ösvény már nagyon ki van taposva, ami túl nagy segítség...

nogacsalad 2007.07.31 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 2.67 súly: 3.08
Szuper hely, Csapnivaló rejtéssel, Szerény leírással.

Gyerekkoromban már jártam itt, de ekkor még nem fogott meg a hely varázsa. Ekkor, kb 30 éve, "valahogyan nálunk maradt" a csillagvár 30 cm nagy, vaskulcsa, amit ma is féltett ereklyeként őrzünk.

Jó, hogy most Gidáinkkal visszatérhettünk, ma már sokkal jobban tetszett.

A ládikát kitakarítottuk, 1 zsák szemetet elhoztunk, igyekeztünk jól visszarejteni. (már amennyire lehetett)

A hely megérne egy kicsit jobb ládikát, de persze így is nagyon tetszett.

A babakiállítás, panoptikum, állatsimogató, kifejezetten gyerekbarát program, köszi érte, mindannyian nagyon élveztük :-))

Fogak..Fogorvos...
Finom a simi...
zsoltino 2007.07.29 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.59
Megtaláltuk a 2 geokutyával Szofival és Pigivel, na meg a geokiddel, Marcopoloval, na meg persze a Mé is ott volt.

Anita&Zsoltino

eszel 2007.07.28 09:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
A jelszó elég fantáziátlan!

akela 2007.07.25 18:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.00
Sok a csalán, s azok szúrósak... :(((

varga.andris 2007.07.22 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Bütyök+Zulu 2007.07.21 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Balatoni kilá-/tó/tor-túra, 2/10. nap, 19/106. láda, az év legmelegebb napjaiban.
Aranyos kicsi pónik, olyanok mint egy izlandi ló piciben.

 
SylverRat + Bogee 2007.07.21 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.30
Balatoni kilá-/tó/rom (tor)túra, 2/10. nap, 19/106. láda.
A várba nem mentünk be (sokalltuk a belépőt), de a mini-pónik így is odajöttek hozzánk...
A rejtés csalános, de megközelíthető.

ikrekek 2007.07.20 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.23
Csillagvárat ismét megnéztük, majd állat simogatás után ládát kerestünk. Köszönjük a rejtést

zsoltkoto 2007.07.17 20:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.50 súly: 2.40
Rengetegszer utaztunk már Nagykanizsáról B.berénybe, de csak most jött el az idő, hogy megtekintsük a Csillagvárat.
Rebi + KOZ

Mosi Family 2007.07.17 16:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.84
Megtaláltuk!

kamzik 2007.07.14 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.25
Megvan.

padler 2007.07.11 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
.

gecco 2007.07.10 18:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Megtaláltuk [wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!
Lehet, hogy láda nélkül nem jártunk volna erre.

A falka lecsapA falka lecsap 2.
 
ImrePapa 2007.07.08 11:12 - Megtaláltam
Meglett. A láda feletti réten egy őz legelt.

Panka 2007.07.08 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk ImrePapával a Donát Kápolnából hazafelé menet. Sokadszorra jártunk erre, de most vadásztunk először jelszóra. :)
A láda alja reped,törik, lassan ki kellene cserélni!

Nivás Döme 2007.07.03 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.00
Munka után kerestem fel a ládát, sajnos a vár már zárva volt. Egyébként nem nagyon kellett kutatni utána, mivel széles kesserösvény vitt a célig. Az "enyhén" törött ládába beköltözött Narancs-kutya traveler tag. Kösz a rejtést. Döme

Scorpius 2007.07.02 14:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.56
Érdemes ellátogatni a "várhoz". Nekünk főleg az éleképek tetszettek.

Kerticsorbi 2007.07.01 15:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.65
Családi kirándulás 4/3.

rimano 2007.06.30 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Csalán már nincs. Zárás után meg max a simogatnivalók láttak minket. Egy nyuszit azért láttunk a szántóföldön.

Bugár-orienteering 2007.06.29 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
úton Lenti felé 'laszloistvan nap'-ot tartottunk (véletlen). GCKVNB, GCSMSK,GCCSV, szép helyeken jártunk. utána megnéztük az útbaeső 'talpasház'-at is.

a rejtek
Bubba 2007.06.29 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Mint írtam teljes mértékben kezdő vagyok, így nem tudtam hogy jelszót is kell keresni, jövőre pótlom a jelszót is.

[Jóváhagyta: laszloistvan, 2007.12.10 11:39]

kalóz 2007.06.27 16:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Nem hittem az útbaigazító táblának, mivel a készülékem balra jelezte a célt, a tábla jobbra...Arra kellett volna menni, úgy megúszhattunk volna egy csomó csallán csípést meredek dombra kapaszkodást.Enyhítette a bosszúságot, hogy a -"kesser ösvény"-ből gondolom -mások is jártak így...Egy potenciális fertőzöttel-Imivel-találtuk meg.Köszönöm.

salty 2007.06.27 15:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.14
Már voltunk itt, de most is megnéztük a Csillagvárat is mert amikor itt jártunk akkor teljesen más volt. Még nem volt álatsimogató, íjászat, panoptikum, babamúzeum. A láda környékén sok a csalán és sajnos a kesser-ösvény is csalánok között vezetett a ládához, ami nagyon kilátszott az ágak alól. Amikor az állatsimogatóban jártunk, láttuk, hogy a ládát ismét megtalálták.

bjano 2007.06.27 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
GYEREKEKKEL NAGYON JÓ A CSILLAGVÁR, LEHET ROHANGÁSZNI, JÁTSZANI, ÁLLATOKAT SIMOGATNI!

csepipeti 2007.06.25 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.00
Családi pihenésre tartottunk Zalakarosra. Iszonyatos meleg volt. A csillagvárat utoljára gyerekként láttam valamikor 1980 körül. Akkor még a vár épületén kívül itt más nem volt.
A láda és benne a logfüzet nagyon rossz állapotú volt, a tartalma csupa gagyi. Arról nem beszélve, hogy derékig érő csalánon keresztül vezetett hozzá az út, ami a melegre való tekintettel viselt ruházatban igencsak kellemetlen volt.

Pulyka
ors98 2007.06.25 16:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Hrvatska 2007.06.25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Gyors autós ládászás, még a csillagvárat sem néztük meg, siettünk tovább.

SirLes 2007.06.23 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.50 súly: 3.05
Megtaláltam.

BékaBütyök 2007.06.21 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
[wapon beküldött szöveg]

SanyiApo 2007.06.18 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam

Soko 2007.06.18 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.92
Hazafelé Szekeressel könnyű találat.

raci 2007.06.15 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.13
Szép hely, legközelebb gyerekkel kell jönnöm - állatot simogatni!

Algkalv 2007.06.14 14:55 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Attibati 2007.06.13 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94
Kisbalaton környéki tekergés 140 km kerékpár és gyalog
Kalandos egy nap volt... Keszthelyen volt dolgom reggel, negyed nyolckor már végeztem is. Enyém volt az egész nap. Egy órai kerekezés utén feltünt , hogy valami nem stimmel a hátsó kerekemmel - nagy sebességnél ráz a gép . Kiderült, hogy az abroncs mellett kezd kiszakadni a külső. Ekkor 22 kilométerre voltam Keszthelytől. Mivel múlt ősszel pont egy ilyen hiba miatt gyalogoltam majdnem 20 kilométert a bringát tolva , elhatároztam , hogy visszamegyek Keszthelyre és keresek egy kerékpár szervizet.Telefonon Mikulást hívtam fel, hogy nézzen körül a POI-k között. Végül ő mondott egy szerviz címet, köszönet neki a segítségért. Alig fordultam vissza, defektet kaptam az első kerékbe. Kicseréltem volna a nálam levő tartalék gumival, de már a betétel előtti pumpálásnál kiderült hogy gyári hibás a gumi. Nem volt mit tenni - kisért a múlt - gyalog vágtam neki Keszthelynek. Jó egy órát gyalogoltam mikor egy teherautó soför magától (!) felvett. Ismét kezdek bízni az emberekben. Ráadásul nem is Keszthelyen volt dolga de a kedvemért tett egy 6 kilométeres kitérőt. Ismeretlenül is köszönet neki.
Egy kis keresgélés után megtaláltam a szervízt ahol hamar kicserélték a gumikat és 13 óra után nem sokkal ismét nekivághattam a balatoni kerékpárútnak.
Nem vizslattam elég figyelmesen a tuhut így nem vettem észre , hogy a láda közvetlen közelébe műút visz. Helyette a kerékpárral igen nehezen járható Z jelzésen tekertem a ládáig.

sziooka 2007.06.09 14:26 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.12
Érdekes a jelszó :)

jeti-matterhorn 2007.06.09 10:11 - Egyéb
Véletlen álltunk meg Csillagvárnál,vendéglő??? ,kilátó?? ahol szarv van az épületen.Ott kapcsoltam be és láttam,hogy van láda.De azt is láttam,hogy messzebb kell még menni.Mivel gyerekekkel voltam és vártak ránk a buszon,így nem mentünk tovább.

lollyfoxy 2007.06.08 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.57
Nem bírtuk nem észrevenni a szúnyogokat.

Csaba & családja 2007.05.30 19:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Ugyan még nyitva volt, de már tavaj nyáron megnéztük és nagyon tetszett.

jppj(J&J) 2007.05.20 13:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.54
Sok évvel ezelött jártunk itt, azota egész falu épült mellé. Talán kevesen tudják, hogy a Csiilagvár nagyobb testvére Prága 6. kerületében találhato, és két geoládát is találhattok ott. Obora Hvezda (CZ), Hvezda Game Park(CZ). Ha arra jártok, nézzétek meg.
A logbook tényleg eléggé tele van, mert csak minden második oldalra irtak a megtalálók, igy mi is csak a 2006-os megtalálások között találtunk helyet.

J&J

Murus 2007.05.13 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Derékig érő csalánon át kellett gázolni, de csak meglett. Nem tudtam belogolni, mert annyira televan a füzet. Murus és Cica

Gyáva Oroszlán 2007.05.06 21:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Bátor rejtés!!! Csoda, hogy eddig nem tűnt el.
Csak azt nem értettük, miért kell a buja csalánoson átvergőgni, hogy utána mindenki, aki a kertben van, figyelhesse a loggolásunkat...
A hely nagyon tetszett. Szépen meg van csinálva, a kiállítás a Csillagvárban nagyon rendben van. A belépő pedig igazán nem horribilis. Kár kihagyni, ha már az ember idáig eljött.
Mi örülünk, hogy a GC által itt is járhattunk.
Zsuzsi+Zoli

alarm40 2007.05.01 13:25 - Megtaláltam
A füzet fullra tele, egy sor sincs benne, a láda alja repedt.

fer 2007.04.30 23:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.70
Na, mi voltunk a "néggyerekes kessercsapat", szegény Peterbud-ék alig fértek hozzá a ládához. Megtalálás után a fiúk bringával mentek tovább a Somosi kilátóhoz a turistaúton, hát a nagy repceföld szélén vagy harminc méhkaptár volt fölállítva, a méhek rajzottak kifelé - volt annyi eszünk, hogy a kaptárak mögött osontunk föl, így csak egy méh csípte meg a fülemet, szerintem tévedésből.

A logbukk tényleg tele van.

fer

banyóka 2007.04.30 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.54
Megtaláltam.

peterbud 2007.04.30 15:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.94
Zalai hétvége 8/15.

Egszerre érkeztünk egy néggyerekes kessercsapattal. A gyerekek már hangosan kiáltoztak "megvan a láda!!". Szóval mi csak a jelszóra szorítkoztunk.

Kaplony 2007.04.30 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.68
Az jó lett volna, ha nem olyan helyen található a láda, ahol körülbelül százan tudják figyelni, hogy megtaláljuk a ládát. A leírásban a terep és nehézség 2-2, szerintem ez hibás. A környezet pedig ennyi és kész. Na mindegy, ez is megvan.

Ajtony 2007.04.30 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.63
Már megint egy rikító sárga zacskó, szabályos máglyába rakott faágakkal fedve ordít messziről, hogy "itt vagyok". A füzet 100%-nál is jobban betelt, sajnos nem vittünk pótfüzetet (ezentúl az is lesz a tarisznyában), kérlek vigyetek!

Zerind HUN 2007.04.30 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.30
Hát, ha nem Somogy megye lenne, akkor még 4-est se adnék a környezetre :( Nem igazán tetszett a hely, túl kiépített az egész. Nem is mentünk be, mert volt belépő is. A rejtésre meg simán odalátni bentről, szerintem jópáran figyeltek minket, miközben a naplóba írogattunk... emiatt nem ide raktam le a nálam levő Utazó Ügynököt, hanem egy másik ládába.

Nyul1 2007.04.30 13:42 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

SzaZo 2007.04.30 13:07 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.08
Hétvégi balatoni túránk 2. állomása volt. Igazság szerint tavaly már próbálkoztunk a ládával, de akkor a GPS minden áron a várba vezetett be, amit nem is bántunk ( tehát bementünk... :) ). Csak a láda nem lett meg. Most újult koordináltákkal visszatérve megtaláltuk. Sajnos igen észrevehető a várból is, ha a kerítésen kívűl valaki keresi - és megtalálja - a ládát. :(

 
Tutajos 2007.04.29 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Fejedelem és családja 2007.04.29 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

kicsiogre 2007.04.28 18:02 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.76
A kesserösvény lassan már kessersztráda, annyira feltűnő. :(
Viszont találkoztunk egy jópofa nyuszival.

 
kigyula1 2007.04.28 15:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Tavaly nem,idén simán lett meg

nzoli73 2007.04.28 14:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.46
Most siettunk ezert a varat nem tudtunk megnezni , majd talan legkozelebb. 8 eve voltam benne utoljara, lehet hogy azota nem sokat valtozott. Emlekszem akkor nagyon tetszett . A ladat mar majdnem feladtuk, mert bozot athatolhatatlannak tunt de vegul az osveny ravezetett a helyes utra. :-)

Yoda&lukit 2007.04.28 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.58
Akkor dzsumbuj volt, mint az állat:) A várat élveztük.

Magnes50 2007.04.28 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.63
Kb. 30 éve jártam itt.

fcsaba 2007.04.14 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.02
Az Árpád-kori hársfát követően kerestük fel ezt a pontot. Először a ládát kerestük meg, ami egyből meg is lett a csalános helyen. Nem hinném, hogy kevésbé lenne jól álcázva akkor, ha egy villogó Geocaching zászlót tennénk rá:-) Egy kesser kollegával is összefutottunk, aki a családjától egy pillanatra elszabadulva kereste fel a ládikát.
Ezt követően bementünk a csillagvárba, majd a látnivalók megtekintése után kipróbálva az íjászatot bebizonyosodott, hogy a honfoglalás korban bizony igencsak korán kiszelektálódtam volna:-)
Köszönjük a rejtést!

PPLLJ 2007.04.14 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.80
Jó időre való tekintettel - hirtelen elhatározásból előrehozott - somogyországi családi nyaralásunk 2/15. ládája.
A gyerekeknek nagyon tetszett. Kellemes 1 órát töltöttünk el. A rejtek környékén viszont combközépig ér a csalán. Talán főszezonra lekaszálják.

 
killer9 2007.04.09 22:45 - Megtaláltam
megtaláltuk, a mai nap a negyedik geoláda.

[Jóváhagyta: laszloistvan, 2007.12.10 11:40]

nootropil 2007.04.08 18:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Ok [wapon beküldött szöveg]

Épp csak beugrottam.. visszajövünk még ! :) Jó rejtés!

logo 
Fazék 2007.04.08 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 3.96
Sokkal jobb hely mint vártam. Igaz, hogy túrista látványosság, de az igényesen megcsinált fajtából. Külön öröm látni, hogy a láda oldal (valószínűleg) 5 éves képeihez képest hatalmas a fejlődés a környéken: újabb épületek, állatok, kiállítások.

 
dinyigabi 2007.04.08 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 2.08
Könnyen meglett...

FEKI 2007.04.06 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Meglett ez is :-)

Pifu 2007.04.04 16:25 - Megtaláltam
Könnyű láda

 
kalroli 2007.03.29 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.61
megvan

Ronin 2007.03.17 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.32
Nagyon kellemes órákat töltöttünk ezen a helyen. Kisfiam nagyon élvezte az állatsimogatót és nagyon tetszett neki a pincében lévő baba kiállítás. A panoptikummal nem tudott megbékélni, de hát valljuk meg őszintén eléggé 18-as karikásra sikeredett. Az élő növényből készített jurta-váz pedig nekem tetszett nagyon.
Sajnos a láda alja el van törve és a belseje nedves. Nálunk nem volt most alkalmas eszköz a javításra vagy a cserére, így nem tudom, hogy az elkövetkező esős napok mennyire fogják megviselni a ládát. A logbook-ok is beteltek.
Köszönjük a rejtést!

pandala 2007.03.15 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
Érdekes épület...

kenau 2007.03.15 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Mi is csak a ladaert mentunk, igy a hely meglatogatasa maskorra marad.

toli 2007.03.15 08:45 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Sszabi 2007.03.14 11:44 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

akos 2007.03.07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Gini csukott szemmel is odatalált, egyedül a láda pontos helyéhez kellett eszköz :)

georgina 2007.03.07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Keszthelyi gyermekkorom (a 79. sz. Festetics Cserkészcsapat tagjaként) gyalogtúráinak -egyik jellemző- célpontja, örülök, hogy a láda visszacsalt :)

fkmaster 2007.03.03 15:36 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.51
Esőben nem volt túl sok kedvünk nézegelődni, de korábban már jártam a Csillagvárban.

fhantom 2007.02.12 15:00 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Mr Lump Kuala 2007.02.08 12:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.16
Bemenni nem akartunk idő hiányában. A láda gyorsan meglett, de én azért egy jellegzetesebb fához tenném, ahol először kerestem is. Ilyenkor télen enm gond, azonban nyáron ez sokat számítana.

Hetnyekukk 2007.02.02 22:58 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 5 web: 2 átlag: 2.83 súly: 1.00
Húúúú! Ez megizzasztott! Nagyon jó rejtés! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a bozótot. A Csillagvár látogatását se hagyd ki! Érdemes megnézni!

[Jóváhagyta: laszloistvan, 2007.12.10 11:40]

still-live 2007.01.14 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk.
Ez az első ládánk a családdal.
Örültünk :-)
2 éves kislányom nagyon élvezte a keresést.

lricsi 2007.01.11 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
ok(részletek később)

groy 2007.01.06 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.72
+van!
Útban Zalakaros felé kerestünk pár ládát.

LótiFuti 2007.01.02 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.53
Sokadszor járok erre, de most találtam először nyitva a várat: Hurrá!!!
Érdekes a kiállítás, bár a kútba ugrott lányka szomorú történetét csak félig értettem meg, az ugyanis csak németül van kiírva.
Aranyosak, szelídek az állatok a simogatóban. Különösen a két malac, bár egy kicsit félénkek.
Jó látni, hogy gondját viselik egy érdekes műemléknek.
Meleg téli délelőtt - BUÉK!

Gabeszosz 2007.01.01 02:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.92
Megtaláltam.

vabalu 2006.12.31 15:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Ekkor még azt hittük, hogy az év utolsó ládikája, de kicsit később még találtunk egyet. A legjobban a csárda tetszett. Semmiképpen ne hagyjátok ki az állatsimogatot. Egy kis szénával segítségével elég közel lehet őket csábítani.
Nóra, Orsi, Nati, Atti, István, Balázs

Egy kis simi....
szabti 2006.12.31 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.08
Kisbence élvezte a kiállítást, a várat, az állatoktól némileg tartott, pedig simogatott ő már kecskét, bárányt, kergetett kacsát. Nekem visszataszító volt a szentkoronás csárdáévá lett istállókémény, a magyarzászlós kecskevár, a csöpögős folklórkodás, de hát valamiből a helyieknek is élniük kell...

rocky off-road 2006.12.26 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
a vár és környéke sokat kupálódott az útóbbi években. A kiállítás is jópofa volt, még a mi kis porontyaink is élvezték. Karácsonyhoz képest meglepően sok látogató volt itt a meglepően kellemes időnek köszönhetően.

y 2006.12.25 13:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Megtaláltam.
A füzet betelt, én már csak utolsónak, a hátoldalra tudtam írni.
A doboz tartalma nyirkos.
Kicsit karban kellene tartani ezt a ládát.

keva 2006.12.25 10:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Vucsi 2006.12.16 15:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.13
Sikeresen elbaltáztam, nem a jelszót tartalmazó oldalt fényképeztem le. A Csillagvárat csak kívülről tekintettük meg. Köszönet a segítségért Karilnak.

 
Brumi 2006.12.14 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Meglett.

Fgg 2006.10.30 16:19 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Bianka 2006.10.30 16:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Sajnos hétfő lévén, nem volt nyitva a Csillagvár, majd legközelebb...

felazso 2006.10.30 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.49
+van

kisbeka4 2006.10.06 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.36
Megtaláltuk!
Szöveg és képek később...

acsaba 2006.10.01 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Hosszú hétvégéről hazafelé útbaejtettük. A kitaposott ösvény mentén megtaláltuk. :)
Szilvi, Csaba

ier 2006.09.28 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Zalaegerszegre mentünk dolgozni, útbaejtettük.

lagaf 2006.09.23 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.03
Ha már erre jártunk, levadásztuk a ládát, annak ellenére, hogy tudtuk: a motoros találkozó miatt nagy a sürgés-forgás. A helyszínen egy polgárőr és hatalmas dübörgés fogadott, leparkolni is nehéz volt. Az ideiglenes színpadon közel 100 dB hangerővel szólt a rock. A láda gyorsan meglett, s még a kerítés közelében sátorozók sem vettek észre. Visszafelé Balatonszentgyörgyön megálltunk a "lábasháznál" - a helyi tájháznál - és megtekintettük a kiállítást.

Akebono 2006.09.15 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
Verseny előtti bemelegítő ládázás ozekivel. Kényelmes autókázás a bejáratig, majd séta a ládához. Nem valami bizalomgerjesztő tartalom, bűzös, penészes minden benne. Az intézménybe nem mentünk be, (fizetni kellett volna) meg különben is siettünk. Majd legközelebb.

ozeki 2006.09.15 11:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.46
Verseny előtti rákészülő turné Akebonoval a Kis-Balaton körül 4/15.
Először a kápolnától próbálkoztunk a túristajelzésen, de még időben rájöttem, hogy van egy egyszerűbb, sima aszfaltos út is...

bolyak 2006.09.14 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.11
Igy gyerekek nelkul most nem mentem be..

szabcy 2006.09.06 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.64
+

sackómackó 2006.08.27 14:46 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Kékfülű 2006.08.26 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.64
Csillagvár és a környezet kitűnő, de a parlagfűre érzékenyeknek szenzonban nem nagyon ajánlom.

bfabry 2006.08.26 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.49
A mai napon ez volt az elso ladank. Autoval mentunk a csillagvarhoz, onnan pedig az Anna kereste meg a ladat. Nem volt nehez, meg szerencsere volt kitaposott osveny a ladahoz. Ujat nyitni nem volt kedvunk, mert 3 meter szeles csalanfal allt volna utunkba. En ugy ereztem, hogy egy kicsit kozel van a lada a keriteshez, minket meg konnyen fel lehet fedezni. A muzeumot nem neztuk meg, ugy dontottunk, hogy inkabb ladazunk, viszont a banyato nagyon szep volt! Koszonjuk a rejtest.
BFABRY + Mama + Papa + Marton + Anna

Vumenke 2006.08.24 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
ok

cqz 2006.08.24 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Erdekes a kiallitas, az allatokat a gyerekek elveztek. A ladat nem lehet elteveszteni...

Szilhazim 2006.08.24 12:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Gyors megtalálás. Érdekes a vár.

Csaba1 2006.08.23 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Kerékpártúrán voltunk kislányommal a Balaton környékén. Természetesen ládát is kerestünk. Ezt megtaláltuk... :)

TyuTyu 2006.08.21 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.78
Megtalaltuk.

TyuTyu + TyuTyune + kisTyuTyu + Berni (novendek ladaszeb)

hinia lux 2006.08.19 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.43
Tetszett ez a hely. Geocaching nélkül, nem biztos, hogy rátalálunk. Guba sok állatfajjal most találkozott először :)

LovakLenne mit terelni
 
Hampi 2006.08.19 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.34
Jó hely!

feri60 2006.08.15 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
A ládához olyan széles csapás vezet, hogy még a termetes csalánok sem növik be :)

Kryx 2006.08.14 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.18
Erdekes volt a kiallitas, meg az allatsimogato is.

vacsek 2006.08.10 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.30
Egysze már voltunk itt, de akkor nem találtuk a ládát. Most sikerült.

Szabimaci 2006.08.10 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.18
A kerítésen belüli részre nem mentünk, mert siettünk tovább. A ládában lévő GC-s tájékoztató papírt már megviselte kissé az idő és a nedvesség, cserére szorul. A láda könnyen meglett a "natural tracklog"-nak köszönhetően.

yoggi 2006.08.08 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.77
megvan

Doric és Laszisz 2006.08.07 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Nagyon igényesen kialakított környezet és színvonalas kiállítás a várban. Az eső kicsit megzavarta a keresést, de szerencsére nem túl bozótos helyen volt a láda.

radpeter 2006.08.03 13:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.65
O.K.! [wapon beküldött szöveg]

Balatoni nyaralás 9/4.
Bogláron időztünk egy hetet, s a rossz időre tekintettel volt időnk néhány ládát is felkeresni.
Kívülről megnéztük amit lehet, de csak a ládáért mentünk.
A sok német és a belépő egy kicsit lehangoló volt.

targonczas 2006.07.30 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.94
ok

Tupperware 2006.07.24 11:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Két eltévedés és mínusz 10 liter izzadtság után egy kellemes hűvös láda a csalánosban és utána egy kellemes hűvös sör a csillagvári csárdában... PERFECT DAY

Köszi

katika 2006.07.22 15:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.75
Nagyon meleg van. [wapon beküldött szöveg]

cémi 2006.07.21 15:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.00
A Csillagvár nagyon szép. A láda rejtése? hát lehetne jobb helyen!! Gábor

hesim 2006.07.19 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.32
a vár már zárva volt, gps már lemerült, de azért a doboz meglett

Bisiek 2006.07.18 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.13
Gyenesdiásról jöttünk biciklivel ill. görkori+babakocsi. Gyerekkoromban jártam itt utoljára, azóta sokkal szebb lett.
Azt szeretjük a lászlóistvános ládákban, hogy a látványosságtól nincs messze a láda, nincs semmi cécó, nem kell elmászni érte a hernyóba, hanem csak egy pár percet odébbbsétálni. Ez most egy másik láda kapcsán jutott eszembe.
Majd lesznek képek.

Evab 2006.07.08 08:47 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

zsakar 2006.07.08 08:46 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Vadi 2006.07.01 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.76
Sok sikert a vár üzemeltetőinek!

Hófehér 2006.06.29 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.80
Gyermek koromban többször is jártam itt osztálykirándulás keretében. Most csak a ládáért indultam, de egy ott dolgozó hölgy lefülelt és hamar kárérdezett, hogy a ládáért jöttem-e. Gyorsan el is mondta, hogy merre találom.:) A láda körül nagyon sok a szúnyog. A következő ládász vihetne új zacsit és valami törlő eszközt, mert eléggé nedves a láda belseje. A füzetbe 28-át írtam dátumként, kissé el voltam tévedve a napot illetően.:)

balumaci 2006.06.23 17:22 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Rulezka 2006.06.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.70
nyár volt, sok volt a csalán.. na meg nem is egészen ott volt ahol kellett volna hog ylegyen, még jó hogy a bejáratnál a jegyszedő néni tudta hogy mégis hol van! :)

Hajnócza 2006.06.20 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.00 súly: 1.78
Nagyon rossz volt az a angy csalán és a rengeteg szúnyog, nemeg nem is ide mutat a GPS : (

akondor 2006.06.19 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.14
Maga a vár miatt az 5-ös, a rejtés, háááát.....
A szúnyogok támadása címmel akár filmezni is lehetett volna.

huntah 2006.06.18 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.96
Sajnos a csalán nem lett sem kisebb sem kevesebb, magasabbra nőttek mint egy ember.. A kesselők által kitaposott út viszont látható volt, a láda könnyen meglett. A várba nem mentünk be, kár hogy ez is egy fizetős látnivaló :-(

 
vigh_laca 2006.06.18 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.30
Iszonyatos mennyiségű csalán és szúnyog. Ennek következtében két bömbölő és egy morgolódó gyerek, egy allergiás anya, na meg én.

Később a legnagyobb gyerkőc állította, hogy egy érdekes vmi is volt a dobozban. A fotókat nézegetve eléggé egyértelmű, hogy egy vidám kesselő egy -szerencsére még nem használt- tampont hagyott ajándékba. Biztos, hogy jó poén?

 
kiralyek 2006.06.10 17:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.82
Lehet, hogy csak rossz időben voltunk rossz helyen, de ez nem nagyon tetszett.
1.: nem mehettünk be a Csillagvárhoz, mert zártkörű rendezvény volt
( bár a pénztáros néni nagyon kedvesen invitált minket egy közeljövőben megrendezésre kerülő Mary Zsuzsi estre - erre nem mondtunk igent :-) )
2.: a már sokak által panaszolt ládakörnyéki csalán magasabb volt, mint Apa (1.92m)
3.: és még a vihart is a nyakunkba kaptuk
Így ez a hely nem mutatott meg nekünk semmit a Rejtő eredeti szándékából. Talán visszajövünk.

sepitom 2006.06.09 14:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.56
Hivatalos úttal egybekötött ládázgatás. Köszi a rejtést.

eness 2006.06.06 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.15
ide is eljutottam.
ahol ennyi a csalán, nem is kellene álcázni a a ládákat.

sattila & Kata 2006.06.04 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
A láda körül sok csalán, a vár körül sok látnivaló fogadott.

 
zoszabo 2006.06.01 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Érdekes hely. Sokminden van itt együtt. Egy kis ízelítő a "régi" életmódból. Íjászat, gerely- és csillagdobás, állatsimogató, tiló, daráló, geremelő, ásó, kapa, nagyharang.

Üdv: Zs&Z.

Itt jobbra
Kakukk
G&C 2006.05.28 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.18
OK

 
DEK 2006.05.07 14:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Megtaláltuk

 
Mr Zerge 2006.05.07 12:15 - Megtaláltam