geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
1168. Ráday-kastély (GCRAKA)
Híd (régi 1. pont)
Híd (régi 1. pont)
A Rákos-patak
A Rákos-patak
Református templom
Református templom
Református templom
Református templom
Hősi emlékmű a kastély közelében
Hősi emlékmű a kastély közelében
Ráday-kastély
Ráday-kastély
Díszterem
Díszterem
Díszterem
Díszterem
Freskó a kastély könyvtárában
Freskó a kastély könyvtárában
A kastély a parkból
A kastély a parkból

Szélesség N 47° 29,266'
Hosszúság E 19° 20,573'
Magasság: 178 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2005.05.06 13:30
Megjelenés időpontja: 2005.05.06 14:13
Utolsó lényeges változás: 2009.10.12 06:55
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Máté és Zoli
Felhasználó: Máté és Zoli
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.5
Megtalálások száma: 1123 + 1 sikertelen + 8 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.5 megtalálás hetente


WAP:

A fejlécban a hagyományos láda koordinátái vannak megadva. Végszükség esetére csináltunk egy virtuális jelszólehetőséget is, ahol egy márványtábla legelső szava a jelszó, ékezetek nélkül (7 betű).
A "rendes" láda valahol a Ráday-kastély parkjában van elrejtve, egy fa tövében, illetve alsó üregében. A kastély és a park szerdától vasárnapig, 10 és 17 óra között látogatható. A parkba nincs belépő sem.
Virtuális alternatíva: N 47° 29,224' E 19° 20,527' 174 m

FIGYELEM!
A láda leírása lényegesen megváltozott. Multi helyett hagyományos lett belőle. Megszüntettük az oly sokak által - jogosan - kritizált Rákos-pataki hidas pontot, mert a koordináták mindig elég gyorsan olvashatatlanná váltak a híd korlátján.
2006. szeptember 16.


Itt most egy hosszabb, a közeli Rákos-patakot és a Ráday-katélyt bemutató szöveg következik, érdemes elolvasni, mert szerintem érdekes dolgokat gyűjtöttem össze.

Ugrás egyenesen a láda leírásához!
Ugrás egyenesen a megtalálók megjegyzéseihez!

A Rákos-patak

Bél Mátyás szerint a szarmata összejövetel, gyülekezés szóból ered a Rákos-patak neve. Véleménye szerint a magyarok a szarmatáktól tanulták el a nyílttéri gyűlések tartásának szokását, meg is említ egy szláv mondást, mint fő bizonyítékot. "Po Rákossi mandri Páni", azaz "Későn ti. országgyűlés után jön meg az urak esze". A patak neve azonban a tudományos megfogalmazás szerint a magyar rákokban bővelkedő melléknév és vízfolyás összetételéből keletkezett.
A Rákos-patak a Duna leghosszabb, bal parti mellékvize a magyarországi szakaszon., a maga 44 kilométeres hosszúságával. Forráshelye Szadától délre, Gödöllőtől északra található. Földrajzi tanulmányokban a következők olvashatók: Péterfi Erzsébet szerint nem messze Gödöllőtől két ágban ered. Pécsi Márton szerint a patak forrása Gödöllőtől északra, a 345 méter magas Margita-hegy aljában található. Pontosan azért nehéz megállapítani, mely település területén van az eredet, mert már a középkortól kezdve rendszeres pereskedések, hatalmaskodások zajlottak Szada és Gödöllő határának ügyében.

A Rákos-patak vidéke a középkorban

A patak nevének első említése 1061-ből származik, mikor Ottó Somogyi ispán a zselicszenjakabi apátság alapítólevelében felsorolta a monostor birtokait. A patak rengeteg malmot hajtott. Igaz, hogy lassú folyású, de gátak segítségével zúdították a malmokra a vizet. 1347-ből van adat Pécelen, a Rákos-patak által hajtott ún. alsómalomról és seregély fogó helyről is. Ha szó esik alsómalomról, akkor feltételezhetjük egy felsőmalom létét is.
1277 és 1540 között Rákosmezején több országgyűlést is tartottak, ami valahol a patak partján terült el. A rákosi rétek is nagy jelentőségűek, hiszen a terület kaszálásra, legeltetésre és az állatok itatására is kiválóan alkalmas volt. A pesti törökök a patak mindkét felén kaszáltak szénát a lovaik számára és ők is voltak a vidék tulajdonosai. Nemcsak a törökök, hanem a környező falvak magyar lakosai is jártak a rákosi rétekre legeltetni, marhákat itatni, igaz ehhez külön engedélyt kellett kérni a töröktől. A törökkorból adatunk van egy Rákoscsabán működő malomról is. Itt egy háromkerekű vízimalmot hajtott a Rákos. A Rákoskeresztúr melletti pusztákat is javadalombirtokból kincstári birtokká alakították és egy-egy török főtiszt bérbe vette és önálló gazdálkodásba fogott.

A Rákos-patak szabályozása

A Rákos-patakon, a pesti határban levő szakaszán, a XVIII. Században történtek az első szabályozási munkálatok, lecsapolások, felmérések. Az Ördög-malomtól délre eső terület (mai Váci út környéke) azonban további szabályozásra szorult. Balla Antal Pest megyei mérnök javaslata szerint a meder kiszélesítésével, valamint egy nagyobb csatorna építésének segítségével gondolta a mocsarak vizét a Dunába vezetni. Ezzel egyidejűleg már zajlottak a töltésépítési munkálatok is.
Rákoscsabának és Rákoskeresztúrnak a patak áradásakor egyre több gondot, sok kárt okozott a víz, ezért itt is szükségessé vált valamilyen szabályozás. A Rákos-patakkal kapcsolatban még egy grandiózus terv létezett a XX. század elején. A rákosi hajózható csatorna terve már Szemere Bertalan elképzelései között is szerepelt. A terv azonban csak terv maradt, így a szabályozás is későbbi időre halasztódott.
1918-ban a főváros 6 millió korona kölcsön felvételéből a patakot szabályozták volna, de a háborús összeomlás elsodorta magával az építkezéseket. Végül 1925-ben fogtak hozzá a patak 3 kilométeres, pesti szakaszának a rendezéséhez és mintegy öt évig tartott. A munka során új medret ástak, amit betonlapokkal raktak ki. A legnagyobb technikai bravúrra akkor volt szükség, amikor a Rákosrendező pályaudvar alatt vezették át a patakot. A fővárosi szakasz teljes kiépítése 1941 nyarán indult meg.

Élővilág

A patak útját ingovány és mocsár szegélyezi, így élővilága igencsak gazdag. A patak szabályozásakor sajnos ezen mocsarak jelentős részét is lecsapolták. A patak vizében nagy számban találhatóak meg különböző hínárfajok. A patak Pest megyei szakaszát több helyen nádas kíséri. Az ingoványos területeken megfigyelhetünk tőzegmohás lápot is. Ártéri fák például a fűz, az éger, a nyár, a tölgy, a kőris, a szil és a gyertyán.
Madarak közül megtalálhatók a rendszeresen itt áttelelő hegyi billegetők. Egészen szeptember elejétől március végéig itt tanyáznak, elsősorban fiatal madarak. A patak azért is fontos még, mert télen nem fagy be, nyáron se szárad ki, és így egész évben ivási és fürdési lehetőséget biztosít számtalan madár részére. A füsti- és molnárfecskék egész nyáron ide járnak vízért. A mederben fészkel tőkés és barázdabillegető is. Jóformán egész évben megfigyelhető a pockokra vadászó vörös vércse, és rendszeres őszi-téli vendég a karvaly. Vonuláskor légykapóktól, füzikéktől és poszátáktól nyüzsögnek a bokrok. Megfigyelhető még gatyás ölyv, kabasólyom, erdei szalonka, jégmadár, havasi pityer, hegyi billegető, kerti rozsdafarkú, cigánycsuk, rozsdás csuk, nádi sármány.

Érdekes nyomon követni, hogy a főváros terjeszkedésével, az emberek külvárosokba költözésével - elsősorban az állandó kiöntések és a kibocsátott kellemetlen szag révén - miként vált egyre akutabb problémává a Rákos-patak. Összességében elmondható, hogy a Rákos mellett élő emberek lehetőség szerint megpróbálták kihasználni a patak adta előnyöket és igyekeztek a rajta végzett munkálatokkal (lecsapolás, medertisztogatás, iszapkiemelés) annak környezetét minél elfogadhatóbbá, szebbé tenni.

A Ráday-katély

A kastélyt Ráday Pál építtette 1722 és 1730 között barokk stílusban. Az oldalfolyosók és gazdasági épületek 1755 és 1778 között épültek. A kastély tervezője feltehetőleg Mayerhoffer János volt. Előcsarnokából díszesen faragott, íves korlátú lépcsők indulnak az emeletre. Pillérekkel osztott, földszinti könyvtárterme egykor, a ma Pestre került Ráday könyvtárnak adott otthont.
Boltozatát valamint a főhomlokzat emeleti helyiségeit részben már feltárt és konzervált díszítő festés borítja. Festése túlnyomó részét Scherwitz Mátyás alkotta. A kastélyt a márványistállóval a háborúban elpusztult ún. képesház kapcsolta össze.
A II. világháború utáni felújítástól 1997-ig a MÁV-kórház kihelyezett részlege működött benne. A kastély ma a Kincstár tulajdona. Az épület és a történeti kert helyreállítása nemrég fejeződött be.
Aki még szeretne a patakról bővebben olvasni, néhány képet megnézni, kattintson erre a POIra.

Forrás

Oross András: A Rákos-patak és vízgyűjtő területének történeti földrajzi vázlata
Megjelent a FONS folyóiratban. X. évfolyam 2. szám.

Madrávilág
Ráday-kastély

A láda

Egy kellemes sétára hívunk benneteket a Pécel központjában található Ráday-kastély kicsiny parkjába. A megadott ponton találjátok a hagyományos ládát, ami valahol a kastély parkjában van elrejtve, egy fa tövében, illetve legalsó üregében. A kastély és a park, a tavaszi nyitás után (május 1.) csak szerdától vasárnapig, 10 órától 17 óráig látogatható. A parkba nincs belépő sem.
Ha máskor érkezel, javasoljuk a virtuális jelszót. A virtuális koordináták a kastély kerítéséhez mutatnak, ám itt egy tábláról kell leolvasnod a jelszót. A jelszó a márványtábla legelső szava (7 betű, ékezetek nélkül). Akár a hagyományos, akár a virtuális megoldást választod, a jelszót nagy betűkkel add meg, ékezetek nélkül.

Virtuális lehetőség:
N 47° 29,224'
E 19° 20,527'
174 m

A láda autóval, busszal, vonattal, hajóval és helikopterrel is megközelíthető néhány száz méteren belül. Rákoskeresztúr buszvégállomástól a 69-es busszal gyertek. A Ráday Gedeon téren, a 17. megállóban kell leszállnotok. Ha vonattal jöttök, akkor Pécel megállóhelyen szálljatok le.

Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (728 db): környezet: 4.16 rejtés: 3.72 web: 4.39 átlag: 4.09

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


Szandris 2019.11.10 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ylwpanda 2019.10.27 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

CsabaiMangó 2019.10.27 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk :-) Ági és Kinga (CsabaiMangó) [Geoládák v2.2.5]

szaatt 2019.10.24 15:42 - Megtaláltam
aa3jMegtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

zsolt.zsnagy 2019.10.20 17:11 - Megtaláltam
Köszi!

Cinnamontree 2019.10.20 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Roli_Meli_Zoli 2019.10.19 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Carabinieer 2019.10.13 12:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.60
Köszönöm a rejtést, Pécelen élek és a Kastélyba a láda által most jutottam el. :)

eltájoló 2019.10.12 06:44 - Megtaláltam
Tetszett a kastély. A kert is rendezettnek tűnik. Sajnos nyitvatartási időn kívül érkeztem, így csak kívülről tudtam megtekinteni. A pótjelszó egyértelmű. Köszi a rejtést.

Hokuszpok 2019.10.06 14:45 - Megtaláltam
köszi!

Kovács Beni 2019.10.06 14:45 - Megtaláltam
Köszi!

pappgyorgy & Aniko 2019.09.28 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Aniko és Gyuri [Geoládák v2.2.5]

section 2019.09.24 17:31 - Megtaláltam
Zárva volt, pótjelszóval találtuk meg. [Geoládák v2.2.5]

geralt 2019.09.24 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, pótjelszóval [Geoládák v2.2.5]

Artimus 2019.09.22 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GAMANO 2019.08.14 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A leírásban szereplő nyitvatartás nem igaz, helyette új van megadva, amiről majd töltök fel fényképet. [Geoládák v2.2.5]

 
Ich.. 2019.08.10 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

IMG_20190810_150139IMG_20190810_150208
swbarbi 2019.08.02 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kerékpáros nap harmadik találata. [Geoládák v2.2.5]

Zsombor111 2019.07.31 21:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Fazekas Hanna Zoé 2019.07.28 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zimanyek 2019.07.20 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

VenTOmi 2019.07.13 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Turokmester 2019.07.12 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Zlatnik_A 2019.07.10 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Gyömi 2019.07.04 13:51 - Megtaláltam
Zárva volt a kastély, így pótjelszóval. Köszönjük!

Geocaching Hunters 2019.06.25 20:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Geocaching Hunters... [Geoládák v2.2.5]

zsubamba 2019.06.22 19:22 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

pczinder 2019.06.01 09:20 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

büfés 2019.05.22 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

zsbenko 2019.05.18 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szimszon 2019.05.12 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Gedeon bácsi 2019.05.04 13:59 - Megtaláltam
OK

május 15. 2019.05.01 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

coteacote 2019.05.01 10:05 - Megtaláltam
Voltunk a helyszínen, sajnos ma zárva volt a kastély, így a pótjelszót használtuk :-(

wirtha 2019.05.01 09:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.97
Megtaláltuk. Köszönet.

Geggento 2019.04.25 21:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Invictus3 2019.04.19 16:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megvan, köszi!
Sajnos nem olvastam el a leírást, úgyhogy csak a virtuális pótot találtuk meg.
Szép hely Pécel :)

penniwit 2019.04.07 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

navigaator 2019.03.26 00:00 - Megtaláltam
-

Gorkii 2019.03.25 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Skultéty család 2019.03.24 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 3.33 súly: 3.12
Megtaláltuk.

20190324_173307 
Csirimojo 2019.03.24 15:50 - Megtaláltam
Szép tavaszi kirándulád. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

kavesbalazs 2019.03.23 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Gyönyörű környezet.
Üdv,
Kávésbalázs [Geoládák v2.2.5]

PetyCamino 2019.03.10 13:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.20
Esös nap, zárva volt a kastély, de a virtuális meglett :)

pyrosz 2019.03.10 13:52 - Megtaláltam
Virtuális jelszóval

kertimi 2019.02.17 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tanohun 2019.02.17 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ikba88 2019.02.17 11:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

BombaBoti 2019.02.16 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v2.2.5] A kastélypark zárva és kutyák őrzik (a tábla alapján).

Access Denied 2019.01.01 13:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

Hegedüs Zsuzsa 2018.12.18 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.93
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

IMG_0861IMG_0862
IMG_0863 
geoládászok 2018.11.03 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

astratomi 2018.10.28 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.89
A kastély kissé lepukkant, de így is nagyon szép, a parkjában fogyasztottak el a nasinkat Katával.
Köszönöm a rejtést.

Simon4 2018.10.27 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Caldera 2018.10.19 06:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

nyogam 2018.10.10 09:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

BRobi 2018.09.15 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

bubac 2018.09.15 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

emakra 2018.09.14 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Nikicsu 2018.09.14 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.5.4]

Schuti82 2018.09.08 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! A tollat érdemes lenne ceruzára cserélni. Nagyon szép a kastély parkja. [Geoládák v2.2.4]

Mozsarak 2018.09.01 21:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Köszönjük a rejtést!

Berián 2018.09.01 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Zéboy 2018.09.01 13:30 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

 
PÉV 2018.08.24 13:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Köszi a rejtést. Bementünk a kastélyba is, nagyon szép élményekkel jöttünk ki onnan.
-MEGVAN!-

-1-2
Kertész család 2018.08.18 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. A kastélyt is megnéztük belülről.Tartalmas idegenvezetést is kaptunk.Köszönjük a rejtést.

nbokan 2018.08.03 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.18
Megnéztük kívül-belül, tetszett minden, bár ráférne még a felújítás. Viszont így volt egy kis szellemkastély hangulata. Kösz a rejtést.

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9-10
leah 2018.07.22 12:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Megtaláltam, köszönöm! :)

Csengellők 2018.07.15 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csak a kastély kertjét néztük meg a gyerekekkel, kellemes és szép környezet. A láda jól el van rejtve :) kullanccsal is találkoztunk, ezzel vigyázzon, aki jön. [Geoládák v2.2.4]

g-tabe 2018.06.24 11:39 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!

Süni1966 2018.06.22 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

BMBOPH 2018.06.15 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Megtaláltuk, köszönjük!

 
Zolas21 2018.05.28 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

szenor 2018.05.27 17:30 - Megtaláltam
Sajnos a parkról éppen lecsúsztam, így maradt az alternatív megoldás. Kívülről is nagyon tetszett.

IMG_20180527_172109 
ErdőCsöndje 2018.05.26 16:15 - Megtaláltam
Köszönöm!

zsuzsigabor 2018.05.26 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4]

dev86xr 2018.05.13 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.3]

Szilvil 2018.05.13 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Melinda&Mark 2018.05.13 16:11 - Nem találtam meg
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést!
Melinda&Mark ?????? [Geoládák v2.2.3]


[Elutasította: geocaching.hu, 2018.06.28 18:23]

enjoy 2018.04.30 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Skalp 2018.04.22 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.21
Belopóztam, mialatt az élőerős őrzés az igazak álmát aludta egy padon...

 
acsocso 2018.04.14 13:20 - Megtaláltam
Köszi hogy megmutattad! :)

mulder2197 2018.03.22 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Mikulás trágársága elüldözött 2018.03.22 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4e]

Mormoták 2018.03.17 11:00 - Megtaláltam
Ezzel a ládázással megvártuk, amíg kinyit a kastély (már látogatható).Érdemes volt várni, tetszett a kastély és a vezetés is. Megtaláltuk az eredeti ládát, bár a navigáció a kastélykertben nekünk nem működött, össze-vissza ugrált. De a leírás alapján gyakorlott szemmel kiszúrtam :) Köszönjük a rejtést! Ha nincs a láda, valószínűleg soha nem jöttünk volna el, nem is tudtuk, hogy van itt egy szép kastély

Ancs 2018.03.03 18:44 - Megtaláltam
Úton a 2000.-hez 13/13.
A nap utolsó ládája, s mivel télen zárva, így maradt a pótjelszó. Ez a kastély is érdekes lehet, mint a turai. Na majd máskor.
Nyitva tartás 2018.03.15-10.28. péntek, szombat, vasárnap 10:00-17:00
Köszi

20180303_17055620180303_170750
20180303_17081220180303_170825
20180303_170533 
Dorkadia 2018.02.25 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

atomfrici 2018.02.18 15:30 - Megtaláltam
A pót jelszóval,megtaláltam.

johnnycache 2018.02.17 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Köszönöm az élményt! :-)

Nem játszom 2018.01.28 12:05 - Megtaláltam
Ok.

monic1006 2018.01.07 11:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Kihasználva a szép januári időt kirándulni indultunk Isaszeg és Pécel környékére. Sajnos nem voltunk elég körültekintőek és nem néztük meg előre, hogy az "igazi" láda csak nyitvatartási időben kereshető és, hogy TÉLEN ZÁRVA TART - így csak a pótjelszóval logolunk - pedig a kastélyra is kiváncsiak lettünk volna. Szerencsére félórányi autóútra van tőlünk, tehát ide még vissza tudunk nézni.
Köszönjük a lehetőséget!

szsoutdoor 2018.01.07 11:01 - Megtaláltam
A jó időt kihasználva egy kis kirándulást tettünk a Gödöllői dombságban. Sajnos mivel a téli időszakban nem látogatható a kastély, így az alternatívval logolunk. Amint lehetséges a kastélyt is megtekintjük. Köszönjük a rejtést!

emiGrant 2018.01.06 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
7/4. Szép a kastély, de sajnos minden kapu be volt zárva, mivel télen nincsenek nyitva. Még a parkba se jutottunk be, így az alternatívot használtuk. Köszi a rejtést!

-1-2
Judit és Béla 2018.01.01 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.29
Megtaláltuk.

Molli 2017.12.25 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.95
Köszönöm a rejtést!

dvorcsakl 2017.10.14 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Motoros karika 4. állomás. Belefutottam egy forgatással egybekötött felvonulásba, lovaskocsi, ostorcsattogtatás, rengeteg lovacsa.

Hubbi barátai 2017.10.07 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

caffeldorado 2017.09.29 13:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Először a pótjelszó lett meg, majd mivel nyitva volt a kapu, gyorsan le lett vadászva a láda is. Köszönjük a rejtést.

tádé 2017.09.10 13:01 - Megtaláltam
Köszönöm!

Tünde&Attila 2017.08.25 14:35 - Megtaláltam
Megvagy, lága! Egyszer Tünde és Attila (2014.10.19-én), ezúttal Tünde és Áron talált meg! :)

Kimberli1 + Imi30 2017.07.25 17:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! A weblapjuk szerint minden nap este 18-ig látogatható, a valóságban csak péntek-szombat és vasárnap és csak 17 óráig, így sajnos csak kívülről láttuk ..

Mortanius 2017.07.22 13:14 - Megtaláltam
Péceli séta.
Köszönöm a lehetőséget!

Vincenzo65 2017.07.15 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. A kastélyra most nem volt időm.

Paplacs 2017.07.09 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Először - biztos, ami biztos - a virtuális pontot, majd a ládát is megkerestük, utána megnéztük a kiállítást is (tárlatvezetés a jegy árában!).
Köszönjük a rejtést!

P1010734 
ystray 2017.07.07 21:33 - Megtaláltam
Sajnos mire odaértünk a kert már bezárt. Majd legközelebb, ha arra járunk, szétnézünk bent is.
Megvan :)

nmárti 2017.06.26 11:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.35
Alternatívval, ahogy korábban is.

-1-1
-2-2
vetele 2017.06.25 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Vasárnapi túra során begyűjtve.

Balear 2017.06.17 19:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Hát ez eléggé könnyű találat volt. Sajnos a kevés idő miatt még körülnézni sem tudtunk. Na de majd legközelebb :)

Köszönjük a rejtést:

Kincső és Csabi

kincs92 2017.06.17 19:22 - Megtaláltam
Már nagyon késésben voltunk, így sajnos nem nagyon időztünk ennél a ládánál. Legközelebb ezt pótolni fogjuk.

Köszönjük a rejtést,
Kincső és Csabi

j_sipi 2017.06.10 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
OK!

denho 2017.05.15 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kilali 2017.05.05 12:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Köszönöm a lehetőséget.

lee-laa 2017.05.01 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

laczka 2017.04.30 16:00 - Megtaláltam
+

MJANEZ 2017.04.30 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Köszönöm a rejtést, és örülök, hogy ezt is láthattam.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

VaVi 2017.04.29 15:20 - Megtaláltam
köszi :)

Odin94 2017.04.26 10:20 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

VINAX 2017.04.16 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

h633214 2017.04.15 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Spangarázs 2017.04.14 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.02
Két keréken a ládák nyomában,Tkc80 társaságában.
Visszarejtettük valaki után kár,hogy van aki nem veszi a fáradságot...
Köszi a rejtést!

Gumipók 2017.04.14 15:33 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.45
Motoros túra Spangarázzsal, Bajtemetésről ereszkedtünk le.
A láda kb csak le volt dobva egy fa tövébe, így készítettünk némi álcát.
A koo-k jó helyre mutatnak és így már nem veri ki a szemedet 20 méterről :)
Köszi a rejtést!

BLUEway💙2016! 2017.03.18 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.63
GCBZS után elázva már nem mentünk be a kastélyba, de virtuálisan +lett. THX.

30 
Istennyila Team 2017.03.05 11:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.06
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést

Pók 2017.02.25 18:08 - Megtaláltam
Behálóztam!

IMG_20170225_163713 
Szamárfül 2017.02.25 17:51 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

zsomle13 2017.02.25 17:48 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

joco64 2016.12.10 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.65
Köszönöm.

KP1965 2016.12.08 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
38,5 km-es gyalogtúra során gyüjtöttem be a Pécel és Isaszeg környékén lévő 8 ládát. Ez volt az első. Még jó, hogy volt végszükség esetére virtuális jelszólehetőség, mert a kastélypark nagykapuja zárva volt.

tabletta 2016.12.06 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam.

IREBA 2016.11.23 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Köszönöm a rejtést,és a lehetőséget.

Katka991 2016.10.31 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Katulyakutatók (ex riasztos) 2016.10.31 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő fáradozását! Bővebben otthonról, fényképek később. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Pótjelszóval, mert kiírás szerint 10.31-ig van nyitva (amit a honlapon is fel lehetne tüntetni, nemcsak a májusi nyitást), de nem péntek, szombat vagy vasárnap volt, ezért csak egy barátságos kutyus integetett a farkával a zárt kapu mögül.

-1-2
-3-4
wadi 2016.10.30 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Drukkolunk, hogy valóban felújítsák! :-) Köszönjük a rejtést! Vandi és Wadi

20161030_11351320161030_111514
tutu79 2016.10.23 13:37 - Megtaláltam
Megleltük.Köszi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SandorCsaba 2016.10.19 07:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Útban Pestre :)

Pogánypeti 2016.10.10 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi gyalogos ládavadászatom 1. találata a hatból :)
Pécelre vonattal érkeztem. Elsőként megtekintettem a kastélyt és környékét (kedd lévén a kerítésen kívülről), leolvastam a jelszót, majd megindultam felfelé a GCVABA irányába.
Köszönöm a lehetőséget! :)

TD Adventure 2016.10.08 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megtaláltuk. Egy találatnak jó, de a környék nem különösebben érdekes. Sem a kastély, sem a parkja nem fogott meg minket. A Rákos-patakot ugyan szeretjük, de vannak szebb részei.

magicf 2016.10.08 15:48 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.03
Ismét egy érdekes helyre vitt el bennünket a GC. Köszönjük.

Nézzetek be az Édes cukrászdába ha erre jártok.

Imperator Csaba 2016.10.01 14:44 - Megtaláltam
+Van! Köszi :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Cirip & Cicmic 2016.09.24 15:00 - Megtaláltam
A nyáron Erdélyben jártunk és a Maros-menti gernyeszegi Teleki-kastélyban hívták fel rá a figyelmünket, hogy annak a kastélynak a díszesebb testvére a péceli, a legdíszesebb pedig a gödöllői.
Sok hozzászólásban olvasható, hogy lepusztult, ami igaz, de az Erdélyben látottakhoz képest sokkal jobb állapotban van és itt hamarosan megindul a felújítás, míg a határon túl erre kevés az esély. Nekünk nagyon-nagyon tetszett jelen állapotában is, van annak egy sajátos hangulata hogy a kastély lepusztult, de a romos részeken jól láthatóan átszűrődik, hogy milyen is volt fénykorában. Persze a tetszés/nem tetszés is viszonyítás kérdése, mi inkább a nemrég látott, sokkal lerobbantabb Teleki kastélyhoz (akaratlanul is) hasonlítva éreztük csodálatosnak, míg ha a Grassalkovich kastélyhoz méri az ember, akkor nyilván nehéz lehet tetszetősnek érezni.

catNcat 2016.09.24 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.16
Köszönjük.

capacsok 2016.09.23 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Szép park, sajnos belülről most nem tudtuk megnézni, készülnek a hétvégi programra. A logfüzet betelt, hagytunk másikat, a toll nem fogott, így abból is hagytunk másikat. Már két betelt logfüzet van, lassan el kellene vinni a betelteket.

marci124 2016.09.23 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kovtom72 2016.09.16 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Épp rendezvény volt, nem nagyon akartak minket beengedni a fiatal kapuőrök, de az idősebb gondnok nagyon rendes volt, átkísért minket a kertbe. köszi

BiBoLi 2016.09.03 19:28 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Rézangyal77 2016.09.03 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Hey-ho 2016.08.28 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

geocat&geodog❤ 2016.08.27 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Köszi a rejtést!

kerekesmarci45 2016.08.26 19:09 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.85
Köszönöm a lehetőséget a Kastély nagyon tetszet

szabozeta 2016.08.26 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.00
A kastély nagyon tetszett ajánlom másoknak is

accu 2016.08.26 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

fris61 2016.08.20 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést

Drotak 2016.08.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.32
Egy laza kis Budapest kornyeki tekeres soran ejtettuk utba a ladat. Szuper kis falu, szep kastely, koszonjuk a rejtest!

Wilka74 2016.07.19 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Az alternatív lehetőséget használva.

tibo77 2016.07.10 16:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.66
Megtaláltuk! :)
Szép hely. A túravezető és a biztonsági őr is átlagon felül kedves volt. Pár év múlva ha megvan a tervezett felújítás tuti visszanézünk.

Petyabá 2016.07.06 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.52
Nyitvatartási időben nem sikerült bejutni.... Maradt az alternatív.

Pikku Peikko 2016.06.10 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! (pótjelszó) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

DSC_1144 
varga.andris 2016.04.30 18:46 - Megtaláltam
Sajnos zárva volt már a kastélypark, mikor arra jártunk, de majd visszanézünk még :)

Ekarp 2016.04.10 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltuk, köszönjük! Most nem volt időnk magát a kastélyt is megnézni, ezért később majd még visszajövünk.

Gabi&Áki 2016.03.27 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

keleven 2016.03.20 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

LH458 2016.03.20 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.98
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést!

Atalati 2016.01.24 12:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.35
Köszönöm!

ABZsB 2016.01.19 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

nagyfliszi 2016.01.02 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Bernáthékkal közös karácsonyfás ládázás után jöttünk ide. Mindenképp szeretnénk egyszer bejutni is, most csak odafagytunk a pótjelszóhoz :-)
TFTC.

Bernáth 2016.01.02 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.92
Ha tudnánk, hogy a kastélyt is meg lehet belülről nézni, nem csak a parkot, egyszer visszajönnénk nyitvatartási időben. Kívülről jól néz ki!

 
vizipinty 2015.12.30 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ha2 2015.11.16 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Sajnos már csak sötétben.

emmerwald 2015.11.15 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Köszönöm!

5N 2015.11.11 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
Én kimondottan szeretem,ha van pótjelszó,mert így minden esetben kereshető,mint ahogy most is szükség volt rá.A kastély és gondolom ezáltal a kert is csak péntek,szombat és vasárnap van nyitva,legalábbis a kapun ez volt kiírva.

tofu 2015.11.09 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.32
Isaszegről visszafelé jövet. A parkba nem lehetett bemenni

MoZ 2015.11.08 10:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.73
Levadasztuk

dynuchu 2015.11.06 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nyomozócsapat 2015.10.24 21:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Lupus21 2015.10.11 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. Pótjelszóval + kép mert ez így korrekt!

 
admirinda 2015.10.04 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Felni 2015.09.20 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nóra és Viktor 2015.09.13 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük. Nóra&Viktor [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kniisa 2015.09.12 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Máté, Matyi, Maja és István. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GeoGirl 2015.08.30 15:47 - Megtaláltam
Köszi.

Bagee 2015.08.30 15:47 - Megtaláltam
köszi! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

VPetrus 2015.08.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

haberp 2015.08.27 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

agnieszka 2015.08.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Galmák 2015.08.21 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Kellemes hely, kissé "angol-parkos" a kert. Szeretjük az ilyen rejtést! Köszi!

ottgyuri 2015.08.15 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Megtaláltuk!

begeba 2015.08.14 17:28 - Megtaláltam
OK

tarsolyos 2015.07.10 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Köszönöm!

Kozák 2015.06.26 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Megvan, köszönet a rejtőnek.
Aki szereti a kastélyokat minden képen ajánlom megnézni.
A kastély felújításra szorul de eredeti állapotában látható fali festménye,freskók.A ládában a fűzet megtelt nincs mire írni,valaki már PZS-t használ.

alexp 2015.05.30 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Trianon 40 túra közben útbaejtettem.

Köszönöm a rejtést.

MókusJenő 2015.05.29 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget! A ládika meg lett az árnyékot adó lombok alatt.

 
zsuuu 2015.05.23 00:00 - Megtaláltam
Punkosdi kastelytura Kredenccel, Gizussal es Pisitvel 1.
Koszi

kredenc65 2015.05.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Pünkösdi kastélytúra Gizus, Pisti és Zsu társaságában. Megtaláltuk, bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, de egy eltökélt kesselőnek ez nem lehet akadály. :) Köszi a rejtést!

 
Ági&Gabi❤ 2015.05.09 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk :-) Köszönjük! ? [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Vivienne Drucocu 2015.05.05 13:51 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

niky11977 2015.05.05 13:50 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

stimi 2015.05.03 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Xorvo 2015.04.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.18
Megtaláltuk. Köszönjük!

Párduc50 2015.04.24 13:45 - Megtaláltam
Köszi!

GYEZegzug 2015.04.19 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.42
Megtaláltam a virtuálissal miután még zárva volt. Köszi a lehetőséget.

 
sania 2015.03.28 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

graffz 2015.03.15 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.46
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x]
park zarva, virtualis.

Edizon 2015.03.07 13:55 - Megtaláltam
Mivel a park zárva, csak virtuális.

icarusdes 2015.02.21 11:15 - Megtaláltam
Koszonom a rejtest :)

diego 2015.01.03 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.33 súly: 3.90
Sajnos csak a helyszínen derült ki, hogy nem kereshető, mivel a kastélypark zárva! Így maradt az alternatív :-( Ennek így nem sok értelme volt.

marsoka 2015.01.01 12:00 - Megtaláltam
.

eazs 2014.12.31 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Nagyon szép kastély, kár, hogy nem mehettünk be. Az idei év utolsó ládája

szikizso 2014.12.30 12:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Év végi ládázás első állomása. Az alternatív megoldás maradt így télidőn.

turani 2014.12.14 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

MoMaszter 2014.12.13 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Köszönjük! Ide majd visszajövünk, amikor be lehet menni megnézni a kiállítást is. :)

Mars3696 2014.12.13 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.53
Elég sokáig éltem Pécelen, de a ládát csak most kerestük meg! :) Kösz!
Sajnos nem tudtunk bemenni, így maradt a pótjelszó.

Tathalas 2014.11.11 13:07 - Megtaláltam
Ezt is megleltem, köszönet a rejtőnek :) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]
Sajnos csak pótjelszóval - ha jól értem, november 2-től áprilisig nem látogatható a kastély?

 
stmester 2014.11.01 10:15 - Megtaláltam
alternatívval lett meg

szeliju 2014.10.31 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Köszönjük a rejtést!

jenmi 2014.10.25 14:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Megtaláltam.

Lónyayrefi 2014.10.25 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

mesemeso 2014.10.18 18:00 - Megtaláltam
Gyönyörű környezetben a legjobb program: III. Fuvolafesztivál a Ráday-kastélyban. :-) Apa, Mesemeso [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Évi&Zoli 2014.10.14 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
A parkba nem sikerült bejutni mert a leírással ellentétben csak péntek, szombat és vasárnap van nyitva a kastély. Így csak az alternatív jelszóval tudtunk logolni. De azért a kerítésen kívülről készítettünk néhány fotót. Köszönjük!

Szabi0918 2014.10.12 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

LecsoBKW 2014.10.12 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

jbako 2014.10.12 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.72
Csak a kertben sétáltunk, meglepően hosszú az út mentén. Sajnos az épületek nincsenek valami jól gondozva. Kösz a rejtést.

 
Tesztelo.hu 2014.10.11 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! Anita és Feri [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dundus & Co 2014.10.05 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tiszaparti 2014.10.04 10:01 - Megtaláltam
Köszi!

kami1 2014.10.03 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm, megtaláltam!

 
stikli08 2014.09.21 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

chivas 2014.09.20 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.59
Köszönöm!

kisember 2014.09.07 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tcsa 2014.09.07 15:55 - Megtaláltam
Zárás előtt, csak a kertben sétálva. Köszönjük a rejtést!

vakond87 2014.08.26 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Munka utáni kerékpározás Maglódi nyaralók - Pécel - Rákoscsaba útvonalon. 2 megkezdett multi láda pontját kerestem meg. (GCNEWS, GCRAPA) Köszönöm a rejtést!

petili 2014.08.23 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Köszönjük a rejtést!

csipet_csapat 2014.08.23 15:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kaktusz999 2014.08.22 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Horizont 2014.08.10 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megérdemelné, hogy egy kicsit több figyelmet fordítsanak a rendben tartására (nem az üzemeltetésre, hanem a felújításra gondolok). Köszönöm a lehetőséget.

gizike 2014.07.27 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk:)
Köszönjük a rejtést.

placi75 2014.07.25 16:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Sikerült bejútni a kastélykertbe, és a kastély előterébe. Korábban már egyszer megálltam itt megnézni a ládát, kastély zárva volt, gondoltam, hogy majd visszajövök. Most jött ez az idő...

Viktor&Detti 2014.07.25 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.52
Megvan.
A park ingyenes, de a kastély fizetős. Igaz, cserébe idegenvezetést kapunk, így az egyébként sem túl drága jegyárat maximálisan megéri kifizetni (600Ft a felnőtt). Nekünk tetszett minden.
Köszönjük.

Fixis 2014.07.03 14:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
A kastély zárva volt. (Csak pénteken, szombaton és vasárnap van nyitva.)

Túramaci 2014.06.23 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! Maci&Momó [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

arpi1970 2014.06.21 12:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
A parkban talále féléredt szilva a melegre való tekintettel igen jól esett :-)

 
igelkott 2014.06.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.20
Gyönyörű, patinás kastély!

Wsky 2014.06.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Egy kis ráfordítással szép is lehetne. kezdetnek egy kaszálás az udvaron. Mindenesetre szép.
köszi.

sotatyigák 2014.06.14 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pöfike 2014.06.08 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.90
Köszi a rejtést! A kastély már nyitva van de én mivel kerékpárral érkeztem ezért nem mentem be és csak a virtuális jelszót néztem meg.

ellfelek 2014.05.18 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Köszi a rejtést!

derzs bő 2014.05.18 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Köszi a rejtést,érdemes volt megnézni a parkot is.Nyugis szép park.

tothadam86 2014.05.11 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2014.05.03 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.83 súly: 4.12
A ládaoldal címe: Ráday-kastély. Ehhez képest 4 bekezdés szól a Rákos-patakról, ahol ma már nincs is pontja a ládának és egy a kastélyról. Attibati GCRAPA ládája, ami a patakot mutatja be, viszont nem bővelkedik információban a patakról, csak az útvonalról. Ez a sok információ inkább arra az oldalra illene. Ide pedig jóval több, aktualizált hír és kép a kastélyról (nem a patakról és a református templomról), a benne látható érdekes "A könyvtártól a konyháig - képek a Ráday család mindennapjaiból" kiállításról, a Ráday család kiemelkedő tagjairól, a kastély és a család meglehetősen hányatott sorsáról.

Nagyon szép a kastély, érdemes nyitva tartási időben érkezni (ami nem egyezik az oldalan írttal). Érdeklődni lehet itt: e-mail: radaykastely@gmail.com; telefon: +36 (28) 453 54.

Az alternatív koordinátáját, ha már van, jó lenne a megfelelő formátumban írni, hogy a GPS láthassa - de a leírásból amúgy is nyilvánvaló, hogy hol van, nem is kell hozzá koordináta.

Péter60 2014.05.03 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 4.13
Disszonáns a ládaoldal. Hogy kerül a kastélyhoz ekkora terjedelemben a patak leírás?
Sajnos későn jöttünk, majd legközelebb.

Manóék 2014.04.21 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2014.04.11 17:00 - Megtaláltam
Megtalaltuk, a kastely kertjet eppen az erkezesunkor zartak be, igy a potjelszora kellett hagyetkoztunk

uzolee 2014.04.07 18:45 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2014.04.07 18:44 - Megtaláltam
Köszönöm!

sorx 2014.04.07 18:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0o] [wapon beküldött szöveg]

GBoys 2014.04.06 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megtaláltuk! :) Köszönjük a rejtést!
Mindkét logbook betelt.

A parkba be lehet menni az alábbi nyitvatartási idő szerint:
Ápr.04-Nov.02-ig
Péntek, szombat, vasárnap 10:00-17:00-ig (lásd fotó)

 
sistván 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük

mazsola069 2014.03.29 12:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.89
Szmájlira cserélve,mától ez is rám vigyorog.:-)
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ma a XVII.kerületbe voltam munkát nézni,és mivel korán végeztem,gondoltam kéne valamit keresni.Gps hiányában maradt a g.hu.A teló akkuja 11%-on ált,így igyekeznem kellett.Gyorsan kiválasztottam a legközelebbit,a név is szimpi,így esett a választás eme ládára.Logok elolvasása után,már csak 7%-on álltam,így gyorsan az alternatív jelszóra mentem,mert a térkép alapján ez kocsival megközelíthető.Memorizáltam az útvonalat,és a wapos részt,majd kikapcsoltam a telót.Érkezés a helyszínre,kocsi lerak,teló bekapcs,jelszós márványtábla kiszúr,g.hu megerősít, bejelent,elfogad, nagyon örül.A helyiek szerint (3fő és két kutya) a park már régóta nem látogatható,de hát ott a láda 97 méteren,és batterym is maradt úgy 5%.Elindultam a kerítés mellet,lopva a métereket hátha van egy nyitott kapu,vagy mit tudom én,a remény hal meg utoljára.Kaput nem ,de egy kb 1.8m kerítést sikerűt találnom,amin a magasugrókat meghazudtolva abszolváltam a bejutást.Lopakodó üzemmódra kapcsoltam,és 1 perc alatt már kezemben is volt a láda. Egy-két gyors fotó a parkról (na itt szűnt meg a kapcsolatom a civilizációval),majd ugyanúgy ahogy jöttem,mentem is.Visszafelé úton elkeseredve tapasztaltam,hogy a kerítés jó ötven centivel magasabb mint befelé,valahogy ez a leugrásnál fel se tűnt. Griffs kollégát is megszégyenítve,kötelek nélkül vágtam neki a teljesen függőleges kőfalnak,majd kissé megfáradva ugrottam a "mélybe" a másik oldalon. Hát dióhéjban nagyjából ennyi,az utolsó bejegyzés előttem tavaly augusztusi,nem ártana utána nézni,hogy miért van zárva a park.

éjféli vadász 2014.03.23 00:00 - Megtaláltam
Virtuális jelszóval.

gst76 2014.03.22 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.46
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Sajnos a park zárva volt, így maradt az altenativ.
Kerékpáros találat.

GCRAKA_20140322120234.jpgGCRAKA_20140322120248.jpg
baranyp67 2014.03.09 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

epés remete 2014.03.09 11:40 - Egyéb
Vecsésről átkerekeztünk... Szép idő, jó kis bevezető kerekezés.
A kastélypark kapuján tábla: "Téliszünet. Nyitás 2014 tavaszán" :(
Tehát majd jövünk "tavasszal" újra. :D

torovik 2014.03.01 17:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.21
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

psolyomi 2014.02.15 00:00 - Megtaláltam
Kár, hogy zárva volt :)

kncsk 2014.02.11 10:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.86
Köszönöm!

K-Isti 2014.01.05 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
OK.A parkba nem jutottunk be.Pótjelszó leolvasva.

Geri89 2014.01.05 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Levadászva! Köszi a rejtést. Geri89 [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

botaborsi 2013.12.30 00:00 - Megtaláltam
A 4. Bravo Juggling zsonglőrkirándulás 1. állomása. A kastély parkjába nem jutottunk be, de leolvastuk a pótjelszót.

phoety 2013.12.14 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

zsvalent 2013.11.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]
Sokat járunk Pécelen és nagyon szép a kastély, de még rengeteg látnivaló van arra, ha majd meglesz a láda elrejtésének a lehetősége, akkor biztos lesz ott még egy-két láda :)

Punkdraco 2013.11.01 10:18 - Megtaláltam
Megvan köszi

andrea1976 2013.11.01 10:18 - Megtaláltam

Megtaláltukbandi_attila 2013.10.28 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.74
Megtaláltuk virtuálisan! köszönjük! Páratlan a kastély szépsége. Nojci és párja

kogyo 2013.10.23 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Sajnos a kastély és a park is zárva volt. A pótjelszó meglett.
Nagyon szép környék. Újra eljövünk.

NI 2013.10.12 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.39
Megtaláltuk!

Brogan 2013.10.06 16:33 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.39
Nincs valami jó állapotban ez a kastély.

2in1 dream team :) 2013.10.06 15:40 - Megtaláltam
Blokkoltuk!

Gábor75 2013.09.30 17:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Köszönöm a rejtést!

Attil@ & Réka 2013.09.21 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.25
Első közös ládánk Ancsával :)! Köszönjük a rejtést!

salty 2013.08.30 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Salty [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

markoga 2013.08.24 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Coooper 2013.08.23 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Nagyon jó kincsre bukkantunk, remélem legalább annyira jó az is amit otthagytunk!! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

 
Pajzsika 2013.08.19 16:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Megvan ez is, köszi!

vighv 2013.08.15 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Sajnos zárás után érkeztem, így csak a kerítésen kívülről láthattam a kastélyt. :-(
Köszi a rejtést!

bambicsemege 2013.08.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Egy kastélyos tárlatvezetéssel egybekötött találat.

JÁDE family 2013.07.06 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! :-) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

kunczy 2013.06.30 12:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.76
Megtaláltuk!
Köszi a rejtést!

Dióskanyar 2013.06.29 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Megvan. Köszi.

AllStarzZZ 2013.06.27 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

Dinzol 2013.06.15 11:00 - Megtaláltam
Szép a kastély. Köszönjuk a rejtést !
Kriszti és Zoli

Grizli 2013.06.08 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. üdv:Grizli és Boszi [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

csabi1955 2013.05.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 3.12
Megvan

Fringilla és Kuglóf 2013.05.26 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.97
Kis vasárnapi kiruccanás eretében bejártuk a települést, megnéztük a kastélyt és a márványistállót belülről is. A logbook betelt, sajnos nem volt nálam üres füzetke, kérem a rejtőt, hogy vigyen egy újat a dobozba! Köszönjük a rejtést!

tgb 2013.05.11 20:30 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget, az időpont miatt sajnos csak virtuális fért bele...

Edit Peti 2013.05.11 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.83
Bejártuk a kastélyt és a kertjét, reméljük hamarosan neki tudnak látni a felújításnak. A rejtők vagy a következő arra járó vigyen kis füzetet, mert mindkét logbook betelt! Amúgy a láda sok "kincset" tartalmaz, alig tudtuk visszazárni. Köszönjük a leírást és a rejtést!

 
KeefLee 2013.04.28 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.72
Megtaláltuk!

Köszönjük a rejtést!

J&G

 
ládafejtők 2013.04.27 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.46
Megvan

koncsik 2013.04.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Első találatunk, így boklásztunk kicsit, de a 3 gyerek is élvezte (14 hónapos, 4 és 7 éves). Köszönjük a rejtést, szerintem első ládának kíváló. A múzeum a már emlegetett vezető bácsival érdekes volt.

Vértes 2013.04.21 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

cav004 2013.04.21 10:25 - Megtaláltam
ok [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

zoalka 2013.04.20 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Elbűvölő hely, különösen a kedves bácsi előadásában. :)

gybazsi 2013.04.13 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kerékpáros találat.

Milán&Enikő 2013.04.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Átutazóban gyors találat.

Wanderer87 2013.03.23 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Köszönjük, könnyű találat. Lehet, hogy jobb lenne valami biztonságosabb rejtek.

zsolty23 2013.03.17 12:25 - Megtaláltam
anettx-el közösen

Köszönjük!

anettx 2013.03.17 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
köszönjük, gyorsan meglett a rejtekhely

kopepe 2013.03.17 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
A kastély már kinyitott, de Bajtemetés sarát nem akartam bevinni...
Köszi a rejtést!

RobiGergo 2013.03.10 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.25
Sajnos nem tudtunk bemenni, de kívülről szép volt a kastély. Köszi a rejtést!

alcala76 2013.03.10 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.26
Szép a kastély, kár, hogy nem lehet állandóan bemenni. Elvileg jövő hétvégén nyit. 2013-ban péntek-szombat-vasárnap 10-17-ig lesz nyitva a kiírás szerint. Talán legközelebb meg is tudjuk majd nézni. :)

MiMintTeam 2013.03.03 15:37 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

h.krisz 2013.02.26 11:50 - Megtaláltam
köszi

Gerhátcsalád 2013.02.16 08:35 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.17 súly: 2.41
Kora reggeli első megtalálásunk.

 
Oriza 2013.01.27 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.60
Ok, potjelszoval [wapon beküldött szöveg]

Automaster 2013.01.06 10:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.97
A kastély téli zárva tartása miatt, pótjelszóval! Köszönjük a rejtést!

viskyg 2013.01.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Sajnos csak a pótjelszót sikerült begyűjteni!

-Mese 2012.12.29 00:00 - Megtaláltam
Szép a kastély, de a park csak március 23-tól november 4-ig van nyitva.

MFJ 2012.12.25 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Köszönöm.

hitamas 2012.12.23 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Unokasétáltatás ürügyén jártunk erre (havazás, pótjelszó ...), a bejáratnál látott képek alapján érdemesnek látszik visszajönni, mikor a kastély látogatható ... :)

-Mike- 2012.12.01 13:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Isaszegről jöttem gyalog, igy hátulról értem el a kastélyt, de igy is ismerös volt. Ahogy megláttam az elejét, egyből beugrott, hogy itt már szivtam egyszer valamikor régen. Akkor kocsival jöttem, és se bemenni, se a jelszót megtalálni nem tudtam, a rejtö meg nem válaszolt az emailre.
Most ég és föld a különbség. Bemenni ugyan nem lehetett most sem, de egyértelmű, jól megtalálható pótjelszó van. Köszönöm szépen!
Innen a Bajtemetés ládához mentem volna, de késésben voltam, igy stoppal mentem Mendére, ahol vártak. Oda is értem kettő előtt :)

1.2.
ludvig 2012.11.20 00:00 - Megtaláltam
Egy csöppnyi novemberi napsütésben...

Koati87 2012.11.11 00:00 - Megtaláltam
Sajnos csak november 4ig látogatható a kastély.de az alternatívat megtaláltuk.Màrti és Vili

kobcikrajci 2012.11.04 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Kellemes őszi időben sétáltunk kicsit a kertben, a látottak alapján ismét próbáltuk elképzelni a régi arisztokrácia életét.

grafikus 2012.11.04 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.77
Köszönjük a rejtést.

rozsabogar 2012.11.02 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megvan

metal17 2012.11.01 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Megtaláltuk.Köszi.

arkangyal 2012.10.30 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

zlaci88 2012.10.25 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

donmackone társaságában sajnos csak pótjelszóval, mivel a park és a kastély sem volt nyitva. "park szerdától vasárnapig," ezt lehet modosítani kéne mivel mostani kiírás szerint csak péntek;szombat;vasárnap van nyitva.

donmackone 2012.10.25 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Hepur 2012.10.22 18:47 - Megtaláltam
Sajnos kapu zárás után értünk oda, így maradt a pót jelszó.

Dolex 2012.10.22 18:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Sajnos a kastélyba már nem tudtunk bemenni, így maradt a pót jelszó.

Apuka1968 2012.10.22 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

golent 2012.10.22 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Allisc 2012.10.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Megtaláltuk.Köszi

Sa monyo 2012.10.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Megtaláltuk!

ny.mate 2012.10.16 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Pif 2012.10.06 17:20 - Megtaláltam
+van

laubi 2012.10.06 15:23 - Megtaláltam
Azért Pécel egy szép kis város! Köszönjük a lehetőséget!

Holovacz1 2012.10.06 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

macibeka 2012.10.06 00:00 - Megtaláltam
:)

nikoma 2012.10.06 00:00 - Megtaláltam
sajnos csak a virtuális... több mint fél órát vártunk, de újabb és újabb látogatók érkeztek a parkba... Köszönjük!

Gabro 2012.10.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
:-)

pozoli1 2012.09.29 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

Mr. Fülixáj 2012.09.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.54
Viszonylag kies parkban egy szimpla láda.
A teljes tartalmát kicseréltük.
A rejtés nagyon feltűnő !

geooszi 2012.09.12 00:00 - Megtaláltam
Meglett!

Betty74 2012.09.06 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.54
MEGVAN

ZoliQua 2012.09.06 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Ok

RoriZo 2012.08.31 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Köszönjük, meglett!

Fürkészek 2012.08.25 08:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Korán reggel indultunk a gyerekekkel, ezért elég korán értünk is a kastélyhoz. A múzeum nem volt még nyitva, de a kapu igen, ezért bementünk a ládáért. Szép nagy láda, a gyerekek nagy örömére, profi rejtéssel. A fát egyből kiszúrtam, a nagy fürkész fiam előröppentette a két kicsinek és hozták arrébb a dézsmához. Gyors csere-bere és tették is vissza a helyére, gondosan álcázva illetéktelen szemek elöl. Reméljük jól sikerült! Majd az idő megmondja. Köszönjük a rejtést! Teljesítette 4 fő.

KariKata 2012.08.16 15:10 - Megtaláltam
A kapu résnyire nyitva volt, így bementünk a parkba, de már jöttek is ki a kastélyból, hogy zárva van. Rátették a lakatot a kapura és elmotoroztak. Így maradt a tartalék virtuális megtalálás. A kiírás szerint csak péntek, szombat, vasárnap 10-17-ig van nyitva a park.

Nevemsincs 2012.08.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, nagyon szép a kastély udvara, sajnos belülről nem tudtuk megnézni, zárva volt... :)

Farekék 2012.08.11 19:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
A húgom esküvője előtt ( a polgári szertartás itt lesz) felderítettük a terepet.
Köszönjük a lehetőséget.

lakkanto 2012.08.08 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Gyors drive-in [wapon beküldött szöveg]

Petitomigatyi 2012.07.23 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
szép a kastély

fmin 2012.07.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.25
Nagyon szeretem ezeket a kastélyokat. Ma 2/4.
Grazie

Kriszti és Endru 2012.07.15 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.57
Köszönjük a rejtést!

Tamás&Angi 2012.07.14 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Mai nap utolsó találata volt ez a láda. Tetszett a kastély. Köszönjük.

housefly 2012.07.07 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Kár, hogy lekéstük a nyitva tartást. :(

zazu 2012.07.01 00:00 - Megtaláltam
Vasárnapi kiruccanás... :)
Utoljára kb. 10 éve voltunk itt... akkor is, és most is nagyon tetszett!
Tnx.

ShellGuards 2012.06.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Megtaláltuk! kösz

SzantoA 2012.06.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
Meglett.

ogybass74 2012.06.26 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Geri Jeff 5csibaaa [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Dyroy 2012.06.16 14:26 - Megtaláltam
Meglett. Köszi a rejtést! :-) [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

popperpeti 2012.05.27 16:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltuk! [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

csvarga 2012.05.26 17:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.00
Megtaláltuk, Köszönjük!

csörike és maci 2012.05.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Sajnos csak péntek-vasárnap van nyitva. A parkba se lehetett bemenni.

kicsiogre 2012.05.20 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.93
Bp-Csömör-Kistarcsa-Mogyoród-Gödöllő-Pécel-Bp bringatúra negyedik találata.

lukrécia 2012.05.19 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

Tóni&Beus 2012.05.01 14:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.00
A rejtek eléggé szúrja még az avatatlan szemet is...
Köszi.

SzurkeMaci 2012.04.28 10:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

LokPeti 2012.04.28 10:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Szinte nyári melegben kerestük a ládát, kilencen, mintegy bemelegítés képpen a Bajtemetés előtt.

andikaaa 2012.04.26 07:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Köszi!

Pibo 2012.04.22 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést...

V_Gabor 2012.04.21 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget.
Mónika és Gábor [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

lizzard és csapata 2012.04.21 12:10 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget

chipikao 2012.04.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.95
Könnyű találat volt, köszönjük szépen!
V & T

alecar 2012.04.19 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Igazán gyönyörű a kastély, de parkra ráférne egy kis felújítás. Köszi!

anyóca 57 2012.04.14 16:15 - Megtaláltam
A kastély nyitva volt, de sajnos bemenni nem tudtam, mert mint mindig- Barnival voltam. Így csak a láda oldalon és a kastély bejáratánál lévő képekről láthattam, hogy milyen pompás lehet belülről. El kell jönnöm még egyszer megnézni belülről is. Köszi.

Glac 2012.04.14 10:46 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

csehipest 2012.04.12 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.70
Be volt még zárva de a virtuális jelszó azért még megvan.

CsKaroly 2012.04.09 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Kriszti, Mónika, Károly

YoGgie 2012.04.08 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Megvan!:)

 
Melus12 2012.04.08 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Napszel 2012.04.05 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.23
Szép idő örömére elmentünk motorozni

SelyNiki
PGT 2012.03.30 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.86
A rejtés csak egy kicsit feltűnő :-)
Szép a kastély és a park is.
Vectra haverommal kerestük meg.
KAR :-)

Hegyo 2012.03.25 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.66
Jól telt a nap Tevelady, Márk Marika, Tóth Mária és Kerekes Józsi bácsi társaságában. Köszönjük a rejtést!

kisscsabaemail 2012.03.17 11:02 - Megtaláltam
Megvan. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

szjuli 2012.03.15 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Vendégségbe mentünk Pécelre, így ezt a ládát is összegyűjtöttük. Szép kis kastély, mi csak kívülről néztük meg. A láda könnyen meglett. A rejteket adó kúpcserép viszont szerintem feltűnőbb, mint amennyit álcáz.

luviktor 2012.03.15 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Köszi a rejtést. A kastély előtti parkolóban álltunk meg, innen gyerekjáték volt megtalálni a ládát. A kapu nyitva volt, simán be tudtunk menni. A kastéllyal szemben található épületben még barátaink esküvőjén is voltunk pár éve.

EdeZ 2012.03.15 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Sir Pajszer 2012.03.04 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.28
Köszi a rejtést!

Szilvi78 2012.03.03 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
A kastély zárva!Nyitás húsvétkor !de mi olyan szerencsések voltunk ,hogy pont akkor érkezett meg a gondnok és beengedett minket így a fa tövében lévő jelszót találtuk meg :))))))

Köszönjük neki
Danika és Szilvi

Cool 2012.03.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Köszi!

Pimpi69 2012.02.27 09:57 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Arthur 2012.02.26 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.85
Megtaláltuk!

Belépődíj van! Nézzétek meg a fotót!

Köszönjük!

Arthur és csapata

A csapat
CooperRick 2012.02.11 00:00 - Megtaláltam
Sajnos a park zárva volt, így csak a virtuális jelszót tudtam meg! nem baj áprilisban visszatérek a ládáért .))) pedig tök jó ajit vittem .)

 
BubaGC 2012.01.31 17:29 - Megtaláltam
-

plecs 2012.01.31 17:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.30
A parkot -ahogy a rejtő írta- zárva találtam, viszont az alternatív jelszó a helyén...

Törpe80 2012.01.28 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.72
Péceli ládázásunk során nem maradhatott ki.Sajnos bejutni nem tudtunk de majd visszamegyünk és a ládát is levadásszuk.Köszi a rejtést.

comp@ss 2012.01.22 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.30] [wapon beküldött szöveg]

ribizly&csyrke 2012.01.18 00:00 - Megtaláltam
MEG VAN!!!!

sogor36 2012.01.15 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.32
Sajnos nem tudtunk bemenni, tehát maradt a virtuális jelszó.

Nirriti 2012.01.14 16:30 - Megtaláltam
Sajnos csak a virtuálisat tudtuk megtalálni, de még biztos visszatérünk egyszer!

palkoemese 2011.12.11 14:45 - Megtaláltam
Első megtalálásom. :)

gyurgyalog 2011.12.04 00:00 - Megtaláltam
:)

kolibri 2011.12.04 00:00 - Megtaláltam
Csak márciustól októberig van nyitva, sajnos... Pedig szívesen megnéztük volna belülről is!!

Ildióbuda 2011.11.13 09:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
OK. Köszi!

 
pcjav73 2011.11.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.45
Zárva volt, úgyhogy alternatív. Köszi!

befi 2011.11.09 11:20 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 66.7 km

G&V 2011.11.06 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
A kastélyt csak kívülről tudtuk megnézni, 10.31-ig volt nyitva. Az alternatív jelszót kerestük csak meg.

Szöszke15 2011.11.05 14:00 - Megtaláltam
Megvan!

tmolli 2011.11.05 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

baranyaifiú 2011.11.05 14:00 - Megtaláltam
OK!

Hinter 2011.11.01 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam

vittorio 2011.11.01 01:46 - Megtaláltam
Éjszakai túrán lett meg, köszi!

DenkeT 2011.11.01 01:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.43
Éjszakai túra közben, köszi a rejtést! :)

Maci és Honey 2011.10.31 15:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.00
Megtaláltuk.

kendebende 2011.10.20 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Motorral levadászva. Park zárva, maradt a virtuális jelszó.
Köszi a rejtést : Barnabás

Pala.G 2011.10.06 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést!

Sajnos nem tudtunk bemenni, mert a kastély október 23-ig felújítás miatt zárva. Így maradt a virtuális módszer. Talán majd legközelebb.

Üdv.
Detti & Gábor

Robogo 2011.10.02 18:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Biciklis ládázás utolsó állomása.
Sajnos már csak az alternatív jelszót értem el.
Köszönöm a rejtést!

remiorsi 2011.10.02 00:00 - Megtaláltam
Hát a kastélyba nem jutottunk be... a kertjébe se.

picuresnagyur 2011.09.28 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.26
köszi :)

JAck:66: 2011.09.26 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
444, megérett a meggy.

CzPeet 2011.09.25 13:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.03
Szép hely... csak a rejtés túl egyértelmű... már 5 méterről kiszúrható. Azért köszi ;)

katica7 2011.09.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 1.00
Köszönjük! Nagyon jó volt a kora őszi napsütésben ide ellátogatni. A gyerekek rengeteg gesztenyét és tobozt gyűjtöttek. Örömmel láttuk, hogy egy részét a kastélynak elkezdték felújítani. :-)

*Moka* 2011.09.18 14:20 - Megtaláltam
+

*Vica* 2011.09.18 14:20 - Megtaláltam
Motoros találat.

viteztibor 2011.09.18 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Yihááá! Barbi, Tibi [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

zsotie 2011.09.16 00:00 - Megtaláltam
Köszönet.
Sajnos csak az alternativ.

Klári 2011.09.11 15:00 - Megtaláltam
Remélhetőleg a kastély felújítása után a parkra is sor kerül.

K-55 2011.09.11 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.01
Erzsébettel közös hétvégi ládázgatás. Szép és érdekes a kastély.

 
Schmauder Tamás 2011.09.10 17:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.23
OK

gladius23 2011.09.04 00:00 - Megtaláltam
Strandolás előtti találat:-)

Ronin 2011.08.26 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
Megvan! [g:hu 1.3.18] [wapon beküldött szöveg]
Útbaejtettem ezt a már régóta halogatott rejtést és bár a kastély környékén most nagy fejlesztések vannak, a park egész kellemes meglepetéssel szolgált ezen a meleg délutánon.
A rejtek könnyen meglett és egy kicsit elidőztem a fenyők árnyékában.
Köszönet a rejtésért!

jakuzzi
Frigyes § 2011.08.22 20:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Egy közeli GG játék után.

QandB 2011.08.13 17:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Sajnos 5 után értünk oda, így csak kivülről csodálhattuk meg a kastélyt és a kertet

osvathek 2011.08.13 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Ez a kastély többre lenne hivatott. A kertre is ráférne egy kis "kertgondozás". De összességében tetszett.

Vibdo 2011.08.12 11:37 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.18
Már régóta szemezgettünk vele, de eddig mindig zárva találtuk, most végre meglett.

becko 2011.08.08 00:00 - Megtaláltam
pont

minczer1 2011.08.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.61
Sajnos a kastély kicsit elhanyagolt, egyébként szép helyen lenne! Kis családi ebéd utáni séta.

tudo 2011.07.30 11:14 - Egyéb
2011. júliusi 100. kerékpáros találat.

70 km kerékpár edzés 500 m emelkedéssel a Gödöllő - Isaszeg - Pécel - Kispest - Budapest útvonalon 5 régi ládával a júliusi 100. kerékpáros találat jegyében.

GCHOHO után visszatekertem 2 km-t a sáros - kátyús - kerülgetős földúton Pécel felé, és a települést elérve a kastély felé kanyarodtam. Amint a műszer iránytűje fordult a kastélypark felé, én is forgattam vissza a nyakamat, majd egy éleset roppant a derekam, belenyilallt a fájás, és hirtelen rendbejött minden. Elmúlt a derékfájás.

Beléptem a kastély udvarába most már rendesen kiegyenesedve. A gazdasági épületeket szépen renoválják. A láda azonnal meglett.

Visszamentem az utcára, majd egy közel 30 km-es erőteljes pofaszélmenet következett hazáig 42/16 - 42/19 között átlagos 86 rpm ped. és 141 bmp pulz. mellett.

Kerékpáros kupa: 70.75 km

Park
Homlokzat
dendeocse 2011.07.30 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan.

xcvii 2011.07.30 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk!

Lantala 2011.07.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Pont a fa mellett újítanak fel egy épületet, így óvatosan kellett kivenni a rejtekből a ládát és visszatenni, de meglett.

Mercenary 2011.07.26 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.86
Szép hely! Érdemes volt felkeresni a kastélyt.

atipapa 2011.07.23 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Köszi

Csuek 2011.07.23 09:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Még nem volt nyitva a kastély, így az alternatív jelszót használtuk.

eleem 2011.07.22 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

igilight 2011.07.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.97
Érdemes megnézni a kastélyt belülről is.
köszi

 
Hunreal 2011.07.09 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Szépen karbantartott kastély és a rejtés is jó! :)

rolandar 2011.07.03 07:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.04
GCVABA felé autóval begyűjtve. Sajnos túl korán érkeztünk, a park még nem volt nyitva.

Tikis 2011.07.02 17:42 - Megtaláltam
Köszi [wapon beküldött szöveg]

Garfield13 2011.07.02 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.86
Gyalog Bercelbe saját túrám :) egyik állomásaként találtam meg ezt a ládát. Köszi a rejtést!

tams6 2011.07.01 10:00 - Megtaláltam
"Sétál és repül, ahogy épp sikerül"

katica 2011.06.21 14:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.76
Köszi, a park sajnos zárva volt, pedig nagyon megnéztük volna...
katica + tobias

mahone 2011.06.18 18:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

futureal 2011.06.15 10:14 - Megtaláltam
Sajnos én sem találtam nyitva a kastély parkját, így nekem is maradt a pótjelszó.
Az aktuális nyitvatartás az egyik lentebbi logban olvasható.
Köszi!

cKthebest 2011.06.05 18:10 - Megtaláltam
meglett. Köszi

zeus 2011.05.28 00:00 - Megtaláltam
ok

Qgyi 2011.05.21 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.61
Megvan, csak koran zartak

Aleph & Rita 2011.05.19 13:00 - Megtaláltam
Mai 24 km-es gyalogtúránk 3. találata! Minden kapu zárva volt, így maradt a pótjelszó. Köszönjük!

sry 2011.05.19 10:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.63
Megvan , Köszönöm!

Sajnos a parkba nem lehetett bejutni, így maradt a tartalék jelszó.
A park nyitvatartása a ládaleírással ellentétben

Nyitva április 22- október 31
péntek-szombat-vasárnap
10.00.-18.00.

Jó lett volna belülről is látni, de majd ez legközelebbre marad.

 
HoPeter 2011.05.15 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a kirándulást. :-)

kópé1993 2011.05.08 10:50 - Megtaláltam
Megvan,szép a kastélypark,és a kastély is.

czipan 2011.05.07 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Köszönöm a rejtést. Kár, hogy bizonyos részek még romosak, de összességében nagyon tetszett.

moricz66 2011.04.26 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.87
Köszönet!

edemmester 2011.04.26 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.53
Alternatív jelszót megtaláltuk.

geomami 2011.04.25 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.08
jó kirándulás volt, köszönjük

 
Ncyke 2011.04.25 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.67
megtaláltuk:)

gyusz_58 2011.04.23 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.47
Beszélgettem a múzeum felügyelővel. Érdkes dolgokat mondott...
Köszönöm

 
tarby 2011.04.12 07:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [ ] [wapon beküldött szöveg]

geolaci 2011.04.10 09:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Snipermaster 2011.04.10 09:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Mivel korán értünk oda, még nem tudtunk bemenni Kodesttel, így maradt az alternatív jelszó.

Köszönet a rejtésért!

 
Pomisa 2011.04.09 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Az alternatív jelszót kerestük mert nem lehetett bemenni.
A hely tetszett.
Köszönjük a rejtést.

hercule&jane 2011.04.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.12
Sajnos csak az alternatív jelszót vadásztuk le, a kastély április 23-tól látogatható.

t_zlee 2011.04.07 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.49
Meg lett. Sajnos már nem jutottam be és nem is tudom mikor fogok legközelebb erre járni. Köszönöm a rejtést

LPilot 2011.04.07 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.30
A tavasz 31. pillanata. Szép.

kompaktor 2011.04.03 13:25 - Megtaláltam
Idén nincs szerencsém a kastélyos ládákkal: februárban a GCBLAK-hoz, ma pedig ehhez a kastélyhoz érkeztem nyitvatartási időn kívül, így maradt a virtuális jelszó. A képeket elnézve érdemes lesz egyszer megnéznem, ha majd újra erre járok.

tivi2007 2011.03.26 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Ok.

M Zsófia 2011.03.26 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Sajnos csak a virtuális lett meg mivel még a park is zárva volt.

Irus 2011.03.25 19:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.00
Köszönjük

Gergo 2011.03.15 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Sajnos csak a virtuális lett meg mivel még a park is zárva volt.
Marci, Enikő, Gergő

Lukács Imre 2011.03.15 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.58
Isaszegi kerékpártúra alkalmával.Sajnos a park zárva van így maradt az alternatív.

mszilvia 2011.03.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

TLaca 2011.03.13 12:20 - Megtaláltam
Megvan!

Einstein Commando 2011.03.06 18:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Teljesítménytúra utolsó állomása, ide is jönnünk kell még vissza (sajna már nem volt nyitva).

Köszönjük!

dkg11hu 2011.03.05 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Ok

waster 2011.02.19 00:01 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.34
Lelkesek a helyi rendőrök! :)

Kajli 2011.02.19 00:01 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.77
Ejszakai turank 3. Állomása, csak virtuális lett meg, thx! KWK

krapa 2011.02.19 00:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Sajnos zarason kivul, de jo a hely. KWK

SilverG 2011.02.13 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Megtaláltuk!

FCsili 2011.02.13 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.17
Megtaláltuk a pótjelszóval. 150. ládám. :)

 
Bea&Lazy 2011.01.30 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.04
+Lett! Sajnos a kastélyba nem tudtunk bemenni, mivel zárva, így a pótjelszó maradt. Köszönjük a "rejtést"!

molka 2011.01.29 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Csak a virtuális, sajnos! Valahogy elkerülte a figyelmünket, hogy ilyenkor zárva van! De ott volt egy nagyobb csoport is, akik állították, hogy e-mailben felvették a kapcsolatot a fenntartókkal, de semmilyen választ nem kaptak. Így a bejutás májusig valószínűleg nehézkes, sőt!
Köszi azért!

carmin 2011.01.29 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Sajnos zárva volt.

 
vm 2011.01.29 09:17 - Megtaláltam
Jó. Kár, hogy zárva volt reggel.

morph 2011.01.29 09:17 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Szilvus 2011.01.23 13:15 - Megtaláltam
A nyitvatartással kapcsolatban fontosnak tartanám felhívni a figyelmet, hogy télen nem látogatható!!!

tomosny 2011.01.23 13:15 - Megtaláltam
Kár, hogy nem jutottunk be.

Furtyka 2011.01.15 12:40 - Megtaláltam
Köszi.

virge 2011.01.15 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Megtaláltuk, más "kesser" társakkal együtt.:)

 
kectam 2011.01.12 08:00 - Megtaláltam
Kár, hogy ilyenkor zárva van, tavasszal visszajövök ide. Köszi a rejtést

magyar65 2011.01.01 12:15 - Megtaláltam
Köszönjük!

Puzzle Apartman Gyula 2010.12.27 16:45 - Megtaláltam
Pest felé menet utolsó találatunk volt. Mivel Isaszegen elidőztünk és az év ezen szakaszán korán esteledik, eleve a virtuális jelszót kerestük. Bár ezt nem is kellett volna keresni, mert a cél előtt 800 méterrel kitaláltam...így már csak a megerősítés miatt néztük meg.
Ekkor láttuk, hogy ha korábban érünk oda, akkor sem tudtunk volna bejutni. EZt azonban majd melegebb időben pótoljuk.
Köszönjük!

zalajaro 2010.12.15 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
A Kastély okt.31-ig látogatható.
Sokat tudna mesélni, ha mesélni tudna..

 
ipa 2010.12.06 09:39 - Megtaláltam
Munka előtti ládázást találtam ki ma délelőttre. A kastélyt körbejártam, bekukucskáltam a keríteésen át előlről-hátulról. Egy szép tavaszi napon tervezem újra felkeresni és megnézni a parkot. Most maradt a vaskapu és a tábla...

 
paparazzy48 2010.11.15 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Kapu zárva, már majdnem feladtam, mikor előkerült az agilis fiatal gondnok és beengedett. Így egy újabb skalp és mehettem tovább a bringával, Isaszeg felé. Köszi a rejtést: Paparazzy48.

Karate Kid 2010.11.14 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.87
Sajnos már zárva volt, a pótjelszót kerestük.

Köszi !

LionDaddy 2010.11.14 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Mai 7/7., már szürkületben. Fene ezt a téli időszámítást és korán sötétedést.
November lévén a kastélypark télre bezárt, majd csak május 1.-től lesz látogatható. Maradt a tartalék jelszó.

Köszi a rejtést !

 
GeoRoni 2010.11.14 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Kapu zárva. azért virtuálisan meglelve

1roka1koma 2010.11.13 15:15 - Megtaláltam
Sajnos, a kastélypark csak 05.01 és 10.31 között látogatható, a tartalék jelszóval kellett beérnünk.

Bob&Bobek 2010.11.13 14:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.38
Kapu zárva, pont könyvelve. Irány tovább a bajtemetés.

pihe 2010.11.13 12:40 - Megtaláltam
Sajnos zárva volt. A virtuális jelszót használtuk.
Gyönyörűek lehetnek a freskók. Ha erre járunk legközelebb -és nyitva lesz- biztosan megnézzük a kastélyt is.
Köszönjük a rejtést!

 
CacheFinder 2010.11.06 15:35 - Megtaláltam
Sajnos az -egyébként nagyon impozáns- kastély október 31.-éig volt látogatható, így be kellett érnünk a virtuális ponttal.
Köszönjük a lehetőséget!

imre.j 2010.11.01 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
Bizony elnéztem, azért mert munkaszüneti nap van, a kastélypark hétfőn zárva volt. Maradt a tartalék jelszó.

veszd 2010.11.01 13:59 - Megtaláltam
Sajnos a kert nem volt nyitva így csak a pót jelszót tudtuk használni!
Köszi a rejtést

halmicsibe 2010.11.01 13:59 - Megtaláltam
Sajnos a park nem volt nyitva, de azért nem hagytuk ki a pontot.

Hukk 2010.10.31 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Szép hely.

minimal 2010.10.31 09:30 - Megtaláltam
alig volt elrejtve a doboz, fele konkrétan kilátszott. próbáltuk rendesen visszatenni.

dino86 2010.10.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönjük szép a környezet.

Cerberus 2010.10.23 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Megtaláltuk! Minden igyekezetünk ellenére sajnos csak néhány perccel 17 óra után érkeztünk meg, így a parkba a zárt kapukon keresztül már nem tudtunk bemenni. Kívülről megcsodálva is szép a kastély. Az alternatív jelszó könnyen meglett. Köszönjük a rejtést!

masek 2010.10.17 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.23
kényelmes verzió ebéd előtt, autóval a parkolóig.:)
utána már csak egy könnyű találat - köszi a rejtést!

Zolee@ 2010.10.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.95
Kicsiny gyöngyszem a városi forgatagban.(egy kis költői túlzással)

vadysign 2010.10.10 13:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.48
Kellemes a park, szép a kastély, bemenni már nem volt időnk.

Geologic 2010.10.10 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Megtaláltam

Ötvös család 2010.10.10 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.32
Nagyon szép a kastély, és még szebb lesz, ha sikerül az összes felújítást megcsinálni befejezni. Van még mit tenni, remélem sikerül minél többet eredeti állapotba helyreállítani.
Tettünk bele egy új logbookot, mivel a másik betelt.
Köszönet a rejtésért!

 
Lordenfolc 2010.10.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
ok.

tótheszter 2010.09.21 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Ma csak virtuális lett...

 
Magyusz 2010.09.19 14:58 - Megtaláltam
Andreával [wapon beküldött szöveg]

CsHBalint 2010.09.18 16:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.70
Könnyű találat, köszönjük a rejtést!

bogsa 2010.09.12 13:44 - Megtaláltam
Könnyű volt megtalálni! Szép a park! A kastélyra nem volt időnk, majd legközelebb!

maczy 2010.09.12 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Barátaink 500 m-re laknak, így összehoztunk egy látogatást
itt is, meg ott is. Kár, hogy a kórházi múlt így rányomta bélyegét
a műemlékre. Köszönjük a rejtést!

Mirtt 2010.09.04 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Időhiány miatt csak virtuálisan ;) - de egyszer még visszatérek :)

bsh 2010.08.29 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Tetszett a hely, köszi a rejtés! bsh + Szücsi

Chaty 2010.08.22 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.34
megvan

Auriga 2010.08.21 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Gödöllőről hazafelé ejtettük útba ezt a csodálatos kastélyt.
Ritka az ilyen részletesés figyelmes tárlatvezetés mint amit itt kaptunk.
Kívánjuk, hogy sikerüljön a kastély felújítása ahogy mostani gazdái szeretnék.
Kösz a rejtést!
Laci, Kati.

koaty 2010.08.19 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Már nem ingyenes, és a nyitvatartás is megváltozott, de legalább a pótjelszóért nem kellett bemenni.

 
bougie 2010.08.15 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam Jucával. Könnyű találat, kellemes hely.
köszi-b-

bortel 2010.08.15 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
OK

Gabcsi 2010.08.14 09:40 - Megtaláltam
Céges hétvégére menet

Mivel a kastély (még) zárva volt, így maradt a tábla. Sok éve már jártam bent.

Evetke 2010.08.10 09:43 - Megtaláltam
Keletre tartás közben kilengés.
Nem sikerült eltrafálni a nyitvatartási időt, de annyira nem, hogy se az órát, se a napot. Így az alternatív megoldásra fanyalodtam. Kívülről nézve szép a kastély, gondolom, majd többet lehet látogatni, ha végeztek a pofozgatásával.

Gábor és Edit 2010.07.31 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Könnyen meglett. A kastélyon kívülről nem nagyon látszik, hogy most végeztek a felújításával... Lenne még mit csinálni, hogy újra a régi pompájában ragyogjon.

atetomi 2010.07.18 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Jót kirándultunk, könnyű találat volt. Köszi a rejtést.

pocseusz és családja 2010.07.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Köszönjük a rejtést!

Bryan 2010.07.17 11:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltam!
Érdemes lesz majd magát a kastélyt is egyszer komolyabban is megnézni.

Kerékpáros kupa: 49,8 km

mendi_es_zoli 2010.07.14 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.54
Sajnos a nyitvatartási időt lekéstük, így a kastély külső környéke és a pótjelszó kárpótolt bennünket.

Atmosz&Zozmosz 2010.07.04 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.99
Megvan :-)

FoJo 2010.07.01 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Megtaláltuk!
Sajnos csak a virtuális jelszóval, mert a leírás ellenére a kastély csütörtökön nincs nyitva.
Az új nyitvatartás és a belépőjegy-árak az utolsó két képen látható!

Köszönjük a rejtést!
Anita & Józsi

Smn 2010.06.30 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Megtaláltuk a virtuális jelszót.A nyitvatartás megváltozott.Köszönöm!

Smn 2010.06.30 18:30 - Egyéb
Sajnos csak a virtuális jelszó lett meg,a nyitva tartás megváltozott:péntektől vasárnapig látogatható.Szép környék!Köszönöm

t_igi 2010.06.27 20:30 - Megtaláltam
Sajnos csak virtuális találat a késői időpont miatt.
Köszönjük a rejtést!

artissimo 2010.06.27 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.96
Szép környezet, érdemes ellátogatni erre a helyre.

 
szirom 2010.06.27 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
kedves, szép kis kastély, nagyszerű parkkal! Pequenita is megtalálta:)
mivel a cuki előtt parkoltunk, visszafelé még fagyiztunk egyet
köszönet a rejtésért!

Miley98 2010.06.25 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.90
A fóti után újabb szép kastélyt ismerhettem meg.Köszi

 
police107 2010.06.25 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.90
Hazafelé ezt is becserkésztük.Szép a kastély de csak kívülről tekintettük meg.Köszi

Adrica 2010.06.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 2 átlag: 3.00 súly: 1.95
köszi, a következő keresőknek: a kastély kertje péntek-szombat-vasárnap van nyitva, és a belépő 1400 forint

Gyeta 2010.06.06 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
A szerény lehetőségeket jól kihasználva próbál fennmaradni és megszépülni ez a kastély. A freskói lenyűgözőek, a konyha is kezd otthonossá válni.
Köszönet a rejtőnek!

 
Bajuszcica 2010.06.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megvan:D Köszönjük a rejtést!

MaFe örs 2010.06.06 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Megtaláltuk, a kastélyt megnéztük. Reméljük, hogy nemsokára az eredeti fényében ragyog ez a kastély is !

elefánt 2010.05.24 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Csak a virtuális sikerült, ugyanis be volt zárva a kastély. (GPS nélkül.)

BeBa 2010.05.24 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.19
Megtaláltuk. A kastély sajnos zárva volt, így sajnos maradt az alternatív jelszó...

tomreti 2010.05.10 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.32
Sajnos hétfő lévén a park nem volt látogatható, így csak a tartalék lehetőség maradt. Érdemes lett volna belülről is megnézni. Talán máskor. Köszi

Dudika 2010.05.10 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Megtaláltam Köszönöm

Apipapi 2010.05.09 16:30 - Megtaláltam
koszi

Boci57 2010.05.08 11:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.53
Kellemes környezet, a kastélyt legközelebb a családdal is meg kellene látogatnom, nemcsak így bringával, loholva.
Köszönöm,
András

Kerékpáros kupa: 114,0 km

szmoni 2010.05.02 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.02
Bacsnyir már minden alaposan leírt a láda állapotáról, a megtalálás körülményeiről, így én csak megköszönöm a rejtést.
Tényleg célszerűbb lenne kicsit jobban elrejteni a ládikát, hogy ne kerülhessen illetéktelenek kezébe...

bacsnyir 2010.05.02 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.81
Lakást keresni jöttünk Pécelre szmonival, s ha már itt voltunk, kicsit kesseltünk is :-). A rejtés koordinátáján először csak a doboz fedelét találtuk, majd hosszas keresgélés után, kb. 10m-re tőle a dobozt, illetve annak tartalmát is megleltük - szanaszét szórva a fűben. Amit tudtunk a leszálló sötétségben, azt megkerestük, a dobozt (benne a logbookkal és az ajándékokkal) gondosan visszarejtettük. Valószínűleg a tegnapi sportnapon, vagy a mai majálison lelhettek rá véletlenül gyerekek (ottjártunkkor éppen a rendezvény utáni összepakolásnál tartottak a rendezők), ők lehettek a "tettesek". Viszont nem is volt nehéz dolguk, mert a rejtés nagyon szem előtt van, "illetéktelenek" is könnyen megtalálják - jobb lenne a park valamely távolabbi, eldugottabb részébe áthelyezni!!!

alucifer 2010.04.24 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Pest környéki ládázgatás.
Köszi a rejtést.

mapet50 2010.04.24 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.70
Lemaradás 25 TT után.

biguli 2010.04.10 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Keresgettük egy kicsit de meglett köszönjük!
De sajnos be volt zárva...

 
Bluedog 2010.04.10 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

izsolt 2010.04.04 09:15 - Megtaláltam
Húsvéti tekercs II: Pécel-Isaszeg-Nagytarcsa-Kistarcsa-Kerepes-Mogyoród-Csömör

Itt május 1-ig tart a tél (csoportokat "bizonyos feltételek teljesülése esetén" fogadnak)

Kerékpáros kupa: 58.5 km

Csg12 2010.03.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.98
Pécelen volt egy kis dolgunk, a Bajtemetés ládához mentem tovább.

szabopeterakos 2010.03.30 00:00 - Megtaláltam
MEGVAN

Zoltanus 2010.03.26 21:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Sajnos csak virtuális megtalálás, mert május 1-ig téli szünet van.

dzsinszka 2010.03.26 21:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Kipipálva:)

vinko 2010.03.16 14:15 - Megtaláltam
Ok

GundelGeo 2010.03.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
Köszi.

GundelGeo

Heni&Gábor 2010.03.15 10:40 - Megtaláltam
Virtuális jelszóval...

lacza74 2010.03.14 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Köszönöm a rejtést.

Deme1 2010.03.14 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

SzandiB 2010.03.13 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Zárva volt a kastély felújítás miatt, de nem adtuk fel... És meg lett.
Köszönjük a rejtést!

 
hamutipró 2010.03.11 16:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 3.32
A téli zárvatartás miatt csak a pótjelszó sikerült.

sinus90 2010.02.27 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Az Állatotthonban voltunk, s ez közel esett hozzá. Mielőtt buszra szálltunk volna egy jó kis cipőtisztítást végeztünk. Tudtuk, hogy a park zárva van, de így is megérte itt járni.

 
Zolnai 2010.02.15 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Megtaláltuk :)
köszi!

pliptai 2010.01.15 12:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.82
OK!

kmiksa 2010.01.06 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.83
Köszi a rejtést.

 
Gofry24 2009.12.30 12:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.40
Az év utolsó ládája, kissé rohanvást volt, így nem tudtam jól körülnézni :( Az vigasztal, hogy nem is igazán lett volna lehetőség, mert zárva van a park. (virtuális jelszó) Nyáron visszatérek, köszi a rejtést! :)

Gyugyus 2009.12.30 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.11
.

jinjang 2009.12.29 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Sajnos,májusig nem látogatható a kastély, de így is szép, kerítésen kívülről
Köszi a rejtést

Almond 2009.12.29 13:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.17
Láttuk, hogy zárva lesz a kastély, de a GCVaba és a GC1517 ládák felé útba esett. Így drive-in lett belőle, csak remény van arra, hogy egyszer nyitva is látjuk még...

Köszönet a rejtésért!

Team Almond
Homlokzat
Murus 2009.12.26 12:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.88
[wapon beküldött szöveg]
A kert téli álmát alussza, így virtuálisan találtuk meg. Murus és Cica

szamosszamoca 2009.12.05 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
A mai nap első találata. Sajnos nem olvastuk el figyelmesen a leírást, téli álmát alussza a kert.

qtya 2009.11.28 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
A kastély területe nagyon szép.

sanca 2009.11.16 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
2010. május 1-ig téli szünet van, így maradt a pótjelszó. [wapon beküldött szöveg]

Timurlenkes 2009.11.14 14:36 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.20
Sajnos a kastély kertjébe nem tudtunk bemenni, mert május 10-ig zárva van. Majd mellékelek képet a tájékoztató tábláról. Így sajnos csak a virtuális mentőöv maradt.

Báthory Ödönke 2009.11.07 13:00 - Megtaláltam
A helyi bapti gyülekezet vendége voltam. A két előadás közti szünetben megnéztük a kastélyt. A mellékelt freskó felirata igen mexívlelendő. Kaptok továbbá egy egyszerű receptet a kastélykonyhából, nehezebb időkre.

Egyik vendéglátóm kezébe nyomtam a GPSt, hadd szórakozzon ő is a kereséssel. Tulképpen ő találta meg. Remélem, sikerült megfertőznöm ezzel a jó játékkal.

recipe
csg69 2009.11.01 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.67
Megvan :)

kbandi 2009.10.30 15:54 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.82
Megvan!

Ferkókoma 2009.10.25 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Mihamarabb felújíthatnák a kastélyt.

neregi 2009.10.18 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
A kastélyt mindenképpen érdemes megnézni!
Könnyű találat, érdemes GPS nélkül is megkeresni.
Közös találat a kibővített 23. Mókus örssel, remélem még sok ilyen lesz :-)

23. Mókus örs 2009.10.18 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 1.70
Tök jó volt a kastély, bár erősen felújításra szorul. Szép őszi nap volt, 1 hét eső után jó volt kimozdulni.
Közös találás NEREGI-vel :)

 
lacigsx 2009.10.18 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.18
Ez is meglett,
az üreg egy kicsit meg lett mélyitve, a jobb rejtés érdekében.
A környezet nagyon klassz !

Ane 2009.10.17 15:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Kis délutáni túránk alkalmával jöttünk Pécelre. Nem kellett sokat keresgélni, egyből megláttuk a rejteket.

szviktor 2009.10.11 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Nagyon szép (lesz) a kastély, a kert kedves és ápolt, érdemes felkeresni!
Kis családunkkal voltunk:
Vanda, Léna, Timi, Viktor, Geri, Vera, Máté, Niki, János, Györgyi, Bea, Józsi, Joci, Hugi, Ati, Levi, Tomi

christie 2009.10.03 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.84
ok

damageinc 2009.09.27 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.96
Csodálatos napsütéses vasárnap volt a mai is, így felkerekedtünk, hogy a Gödöllői-dombságon barangoljunk egy kicsit. Pécel közepén hagyva a kocsit az első utunk ide vezetett. Sétáltunk egy kicsit a kertben, majd nekiálltunk keresni a ládát, de egész addig hiába, míg vissza nem néztem az előző logokat, és ki nem derült számunkra is, hogy a koordináták nagyon pontatlanok. Ettől függetlenül a park szép, köszönjük, hogy megmutattad!

TFTC!:) 
Kati&Teati 2009.09.20 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Megtaláltuk!
Szép a kastélykert.

Kehely
smafu 2009.09.19 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.15
Pécel (MÁV) - GCRAKA - GCBZS - GCSATO - GCHOHO - Pécel (MÁV), 50 km bicó, 460 m szintemelkedés, zolibátor barátommal. Útbaejtettünk két érdekes POI-t ( Birkaleső-barlang, Forró-forrás), és néhol úttalan utakon mentünk (sok helyen felszántották az utat, még a Sárga sáv [S] jelzést is).

Informatív ládaoldal. A kastélyba nem mentünk be, de végignéztem az összes logfotót:) Örülök, hogy ez ilyen (viszonylag) szép állapotban fennmaradt, Békés megyében sok lepusztult kastély és kúriát lehet látni. Azok után ez üdítő látvány. Szépen gondozott a park, fénykorában csodás lehetett.

 
zolibátor 2009.09.19 13:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Megtaláltam, smafuval együtt. Szép környék, rendezett, felügyelet alatt álló park. Köszi!

Isfer 2009.09.12 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
A korai érkezés miatt érdemes volt várni, mert a kastélyt belső megtekintését nem szabad kihagyni. Kitűnő tárlatvezetésében megismerhetjük a Ráday nagy család életét . A ládakeresés viszont komoly gondot okozhat azoknak, akik éjszaka folyamán hatolnak be a kastély területére. A magánterület megsértéséért bizony felelniük kell ! Egyébként a területet kutyák őrzik. Köszönjük a rejtést

Liberty 2009.09.12 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Nagyon szép a kastély kívülről és belülről is . A belső termeket és freskókat folyamatosan restaurálják. Nagyon szép a kastély régi bútorzata, a csillárok és a régi használati eszközök. A tárlatvezetés érdekes és színvonalas volt. Köszönet a rejtésért.

Konyha
Konyha 
WeSzil 2009.09.06 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.51
A pontatlan koordináták miatt az összes fát végig néztük mire meglett. A kastély nagyon tetszett, a tárlatvezetés is szuper volt!

gycaa 2009.09.04 19:45 - Megtaláltam
Későn érkeztünk, így maradt az alternatív jelszó.

Blue Mali 2009.09.03 11:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.52
Köszi a rejtést. Kerékpáros találat Dr.Lada barátommal.
Sajnos a telefonálásom ellenére sem tudtunk bejutni a parkba, mert másnap kiállítást tartanak, és tartottak az előkészületek. Így maradt az alternatív.

Vedd figyelembe
Dr.Lada 2009.09.03 11:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Blue Mali barátommal kerékpárral kerestük fel a ládát. Sajnos a kastélykert zárva volt, a kint lévő telefonszámot BM felhívta hátha bebocsájtást nyerünk, de sajnos nem. Így maradt az alternatív jelszó.

Lili.th 2009.08.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.90
Látogatás a szomszédba - bicajjal.

KJ & GM 2009.08.25 10:40 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

J03_9888J03_9885
J03_9886 
noemi.64 2009.08.23 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

miklos.97 2009.08.15 00:00 - Megtaláltam
.

sagabi 2009.08.11 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 2.50 súly: 3.49
Megtaláltam

L-200 2009.08.02 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.60
ok!

OsiOsi 2009.07.27 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.49
Nem kellene a leírásban frissíteni a nyitvatartást!? Lehet, hogy elég a virtuális úgy sincs bennt több látnivaló?! Én az utóbbira gondoltam, ezért néztem meg ma. Köszi.

feri65 2009.07.25 18:40 - Megtaláltam
megtalaltuk! hurra!

lpds 2009.07.19 17:01 - Megtaláltam
Mire a gps életre kelt, megtaláltuk (nélküle) szóval nem volt nagy feladat. A kastély elég rossz állapotban van, de valaha biztos nagyon szép volt.
Köszönjük a rejtést.

targonczas 2009.07.18 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.88
+van

Pocsai 2009.07.14 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam.

M.Lali 2009.07.11 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
OK!

Rókacsapda 2009.07.11 15:44 - Megtaláltam
+

ettore 2009.07.11 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.13
Sajnos a parkba nem mehettünk be füvesítés miatt, így maradt a b) megoldás.

Fenipeti 2009.07.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.41
.

Umaga 2009.07.10 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
Második nekifutásra levadásztuk! Valóban néhány méterrel távolabb kerestük először, de végül meglett! Köszönjük a rejtést!

Maratonos Maci 2009.07.08 12:30 - Megtaláltam
Sajnos szerdán zárva van a park, így csak a virtuális jelszót olvastam le... egyébként a kiírás szerint péntek-szombat-vasárnap tartják csak nyitva, akkor menjetek...egy helyi kesser kolléganő közlése szerint a ládát ellopták a parkból, ezt az infót nem tudtam ellenőrizni...köszönet a rejtésért!

Ágica63 2009.07.04 17:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Kerékpárral Nickyvel. Ágica

Nicky&Ati 2009.07.04 17:17 - Megtaláltam
A mai bicikli túránk második állomása. Üllőröl indulva gyálra GCGYAT-ot meglátogatva, tovább Vecsés, Ecser, Maglód és Pécel.
Sajnos a ládát nem találtuk meg mert füvesítés miatt le van zárva szalaggal a fele, és átbújni se tudtunk mert 17:17-kór (!) zárt a biztonsági őr. A kastály szép de ráférne egy felújítás. Nicky Gabi Ágica

csszabolcs 2009.07.04 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.15
Bár egy szalaggal le volt zárva a park, azért átbújtunk alatta. Köszi a rejtést.

ikrekek 2009.07.04 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.58
Köszönjük a rejtést!

Nemethteam 2009.07.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.00
.

Discover 2009.06.23 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Sajnos nem tudtunk bemenni, így maradt az alternatív jelszó. A nyitvatartás a mellékelt kép szerint változott, a leíráshoz képest.
Köszönöm a rejtést.

Piriloro 2009.06.20 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.24
Kár, hogy lepusztult a környezet.

safc 2009.06.20 12:26 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.27
Szép kis kastély lenne, kár, hogy nincs rá pénz. De fűnyíróra talán futhatná... A láda kesserkupac közepén és nem a megadott koordinátákon díszeleg.

donkardos 2009.06.20 12:26 - Megtaláltam
Nagy volt a készülődés a Múzeumok Éjszakájára (leszúrtak négy kerti fáklyát), de azért befértünk.
A park érthetetlenül elhanyagolt, hiszen belépődjat szednek, és van állandó személyzet.
A láda csaknem kiesik a helyéről, és ahogy már többen jelezték, nem ott van, ahova a gép mutat.

Baggio 67 2009.06.14 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.04
Megtaláltuk!

Szerintem a pontos koordináták
14 méterrel odébb mutatnak.

Köszi !

 
Kecske 2009.05.31 12:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Megvan! Esett és ezért kicsit rapid volt a nézelődés, de szép a park meg a kastély is.

Journeymen 2009.05.23 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Szép környék lenne, de kicsit el van hanyagolva

MonTri 2009.05.22 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.95
Megtaláltuk!

geodorka 2009.05.17 17:02 - Megtaláltam
Anyával és apával.

Törölt 2009.05.17 17:02 - Megtaláltam
Light caching 6/5.
Drive in.

geokutya 2009.05.16 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.36
Épp harangszóra lett meg. Köszi a rejtést.

atticus 2009.05.13 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
A környéken volt dolgom, így beugrottam. Megérte!

Barbie&Ken 2009.05.10 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.95
Siker!
Köszi a rejtést!

Tom79 2009.05.10 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Megtaláltam!

Apa63 2009.05.10 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Megtaláltam,köszi a rejtést.

Famágus 2009.05.10 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
A Táncfesztiválra hoztunk kiscsajszikat fellépni, addig mi gyorsan dobozultunk, míg ők versenyeztek..
Király a hely, a park, minden..
Piros gyönygysort tettünk a dobozba, hátha majd egy kislány örül neki :-) köszi a rejtést..

oldfox 2009.05.10 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.39
bővebben famágustól.

richard_szabo 2009.05.09 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.51
Csak az alternatív jelszót találtam meg.

TücsiTeam 2009.05.05 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Sajnos zárásra érkeztünk és az alternatív jelszó maradt.

soka9001 2009.05.05 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
Megtaláltam munkába menet.
Valóban szép és rendezett minden.
Köszönöm a rejtést.

mjdgm 2009.05.05 07:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.90
Kora reggel érkeztünk meg Ferihegyre, s ha már ott jártunk, beterveztünk a hazaútra néhány közeli láda felkeresését. A mai 15 találatból ez volt a negyedik.
A kastélyparkba nem tudtunk bemenni, a kapun belül sétáló őr(?) nemes egyszerűséggel közölte: "Még korán van! :-((
Az alternatív jelszót használtuk.

elisoft 2009.05.03 13:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.06
GCRAPA-i ládázás második pontja. A láda helye már távolról kiabált.

A kastély elég lepukkant állapotban, a kórház időszaka sokat rombolt rajta. Azért látnivaló is maradt benne.

 
Pilis50 2009.05.02 13:50 - Megtaláltam
Logoltam.

romulusz 2009.05.02 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Köszönjük a rejtést!

BennyFranzen 2009.05.01 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első ládám még GPS nélkül, itt nőttem fel a környéken így ismerős volt a hely. Köszi.

nanocsip 2009.05.01 13:57 - Megtaláltam
Köszi a rejtést . Szép a kastélypark.

Marcus Livius 2009.05.01 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést! 10 évvel ezelött itt volt az esküvői fotózásunk, jó volt kicsit nosztalgiázni. :)

ngabor81 2009.05.01 12:03 - Megtaláltam
Végre sikerült bejutni!, úgyhogy meg is van!!!
A kastélyba fényképező híján nem mentünk be 500Ft/ fő.
Még láttuk az utánunk jövő ládavadász fiatal családot :)
Szép hely, köszönjük!

Fil 2009.04.25 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.35
Gyönyörű a kastély, igaz csupán kivülről láttuk, mégis annak találtuk. Valamilyen rendezvény miatt a kastély és kertje már nyitva volt, így szerencsésen bejutottunk, a logbookba idén a második megtalálóként logoltunk.
A koordináta elég pontatlan volt, de a józan ész sokat segített.
47 29.267
19 20.573 (20m az már elég sok eltérés szerintem)
Így útólag elég szem előtt lehet a láda főleg a park gondozóinak. Mivel előttünk járó kesser kollega nem igazán jól rejtette vissza, a doboz tartalma meglehetősen vizes volt. A ládát kitakarítottuk, kitörölgettük, egy-két elázott papírt sajnos ki is kellett dobni belőle. Apróbb ajándékokkal feltöltve, ismét várja a megtalálóit. :) Köszönjük a rejtést.

akloz 2009.04.23 08:30 - Megtaláltam
. [wapon beküldött szöveg]

gezuci 2009.04.20 07:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.39
Meglett az alternativ jellszóval, mert zárva volt a kapu.

 
Kata&Dani 2009.04.16 14:45 - Megtaláltam
Csütörtöki Isaszeg-Pécel környéki bicajtúránk hatból negyedik állomása. Sajnos a kastélyparkba nem tudtunk bemenni, így maradt az alternatív jelszó. Mondjuk annyi kintről is látszott, hogy habár a kastély szép, nincs túl jó állapotban.
Köszönjük a rejtést!

Katka 2009.04.16 14:45 - Megtaláltam
Munka helyetti biciklitúránk negyedik állomása volt ez a láda. Gyönyörű időnk volt, 48,5 km tekerés 6 ládával tarkítva. Nagyon jó mtb-barát utak vannak itt a Gödöllői dombságban, mindenkinek - aki ezt kedveli - nagyon ajánlom!
sajnos nem tudtunk bemenni, így maradt az alternatív jelszó. Köszi!

 
licuxd 2009.04.12 13:43 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

ÉnBalázs 2009.04.11 15:42 - Megtaláltam
asszonnyal kifulladva :)

Csizmások 2009.04.11 15:00 - Megtaláltam
Nagyon sajnáltuk,hogy nem lehetett bemenni a kastélyba.

halaszkiraly 2009.04.10 15:00 - Megtaláltam
Sajnos zárva volt... Maradt a virtuális...

urbanj 2009.04.08 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.18
Sajnos csak a virtuális pontot tudtuk leolvasni, a kastélypark zárva volt.

 
Városi Chilly csapat 2009.04.05 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.99
Megtaláltam!


 
ChrisCarlos 2009.04.05 16:39 - Megtaláltam
ez is megvan [wapon beküldött szöveg]
Hiába még nem volt 5 óra, már zárva volt, így maradt a tartalék megoldás. Mintha egy másik kesser is járt volna akkor ott, mi autóban voltunk már.

szirteyzsu 2009.04.05 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bferi 2009.04.05 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

gabortel 2009.04.05 12:02 - Megtaláltam
Isaszegi csata emléktúra közben ládától ládáig.

norko 2009.04.05 11:16 - Megtaláltam
Megvan.A park zárva volt, maradt a virtuális.

haribali 2009.04.04 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.23
Megvan!

beliczky 2009.04.04 11:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.30
Megtaláltuk

 
DonPipi 2009.04.04 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.26
Csak a virtuális, mert zárva, mint már írták többen. Kösz a rejtést!

 
Saughassy 2009.04.04 10:30 - Megtaláltam
Sajnos nem tudtunk bemenni, a biztonsági őr szerint nem is tudják egyelőre, hogy mikor nyitnak legközelebb.

fuzbal 2009.04.03 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.21
[wapon beküldött szöveg]
virtuálisként

Lacipap 2009.03.30 12:53 - Megtaláltam
Kizárólag kivülről! Nyitás később. Később szeretném látni belülről is. No meg a ládát is megkeresni!

 
robman 2009.03.29 15:50 - Megtaláltam
Megtalaltam. Sajnos meg zárva. Ezért csak virtuálisan...Koszi a ládat. [wapon beküldött szöveg]
Útban Horhos Tó felé
Ezzel még nics letudva, biztos visszajövünk, hogy megnézzük a családdal, majd a nyáron. Ráadásul a dobozt is meg akarjuk keresni

Stella&Carlo 2009.03.29 14:49 - Megtaláltam
Sajnos csak virtuálisan :( Remélem egyszer sikerül bejutnunk.

K.L. 2009.03.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.03
ok

2G 2009.03.28 16:16 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.11
Sajnos a kastély tökre be volt zárva, így a virtuális verzióra szorultunk rá. Sajnálom, csalódás...

Geosasok 2009.03.20 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.57
Sajna a kastély áprilisig zárva van.

osibring 2009.03.15 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.69
GÖRDÖGÖK-el együtt.

gordogok 2009.03.15 13:20 - Megtaláltam
Isaszegről a koszorúzásról Rákoskertre tartva tértün volna be a kastélyba.

divemaster 2009.03.15 09:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.86
Meglett, köszi.

guppik 2009.03.15 09:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.50
Sajnos csak kívülről, köszönjük!

Vörösmarty túracsapat 2009.03.15 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.53
BDSZ-es diáktúra közben találtuk meg. Kár, hogy nem lehetett bemenni a ládáért! :(

Marakess 2009.03.14 11:48 - Megtaláltam
*

kalaposok 2009.03.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 1.60
Csak a virtuális ládát tudtuk felfedezni, mert a kastély zárva volt.
Üdv a kalaposok!

Istyu 2009.02.13 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.70
Megtaláltam! [wapon beküldött szöveg]

Munka miatt a környéken jártam, így természetes volt, hogy felkeresem a kastélyt. Sajnos nem volt nyitva, így csak az alternatív jelszó segítségével lett meg. Nyáron még visszajövök!

asfroolez 2009.02.11 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
megvan..

DonRazzino 2009.02.11 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.40
Hétköznapi szürkítés asfroolezzel, hatalmas sárban drive-in vadászat.

Vándor Csillag 2009.01.22 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.43
Sajnos, csak alternatív jelszóval. :(

parrish 2009.01.17 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.91
Megtaláltam.

pika001 2009.01.17 11:11 - Megtaláltam
Sajnos a kastély és a park április 1-ig zárva :(

ghabbi 2009.01.11 00:00 - Megtaláltam
x

Wagi 2009.01.09 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.84
ok

woncsi és medve 2009.01.09 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.27
Sajnos nem mehettünk be a kertbe.
Viszont az Őr rögtön mondta hogy ott az alternativ.

dzoli1 2009.01.04 12:40 - Megtaláltam
Így sem jártam még....a láda keresett meg engem! :)
Tudtam, hogy zárva a kert, így eleve a táblát mentem leolvasni. Amint ott téblábolok, kijött a kertből egy készséges fiatalember, kezében a ládával, hogy ezt keresem-e? :))

Zolee-G 2009.01.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.04
Mi csak a virtuális jelszó tudtuk megtalálni mivel a park ill. a kastély zárva volt, sajnos.

SpiderKnight 2009.01.03 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Sajnos bemenni nem tudtunk így maradt a tartalék jelszó.

rekasi 2008.12.29 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Nem olvastam át rendesen a leírást, így maradt a tartalékjelszó. Mások is tájékozatlanok voltak a nyitvatartást illetően, de mivel ők nem ládát kerestek, maradt nekik a kapu előtti fényképezkedés!

bigmick 2008.12.27 11:40 - Megtaláltam
A kastély márc. 31-ig zárva.

sereva 2008.12.26 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam

Palazsu 2008.12.21 17:12 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Levin 2008.12.21 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.83
A park már zárva volt, így az alternatív jelszóhoz kellett folyamodnunk.
Odagurultunk mellé, kissé lelassítottam és már le is olvastuk.
Sajnálom de ez így csak egy szimpla pontvadászat volt.
Azért ha arra járunk körülnézünk odabent.

Toti 2008.12.21 13:19 - Megtaláltam
Április 1-ig zárva, de kívülről is szép. A virtuális pontot tudtuk csak megkeresni.

TIEFEL Jr. 2008.12.15 12:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.95
Köszi a rejtést! Király a kastély :)

 
Brutus 2008.12.06 10:01 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.17
nem volt túl nehéz...

mala 2008.11.22 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Rákosligetről Gödöllőre tartva ejtettük útba ezt a ládát. A kapura kitett nyitás áprilisban tábla láttán a virtuális megoldás mellett döntöttünk. Azért körbesétáltuk a kastélyt és néhol bekukucskáltunk a parkba. Ide is vissza kell majd egyszer jönni.

 
Attilacska 2008.11.09 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

Ferruggio 2008.11.05 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.66
Megtaláltam. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kastély zárva van. Jelenleg felújítják, nem látogatható. Beszéltem a biztonsági őrrel és elmondta, hogy csoportoknak előzetes bejelenzkezés után, látogatható.
Jelenleg téli szünet van, nyitás csak 2009. április 1.-én lesz.
Még annyit mondtak, hogy már több éve van ez a "téli szünet rendszer".
Ferruggio

csemege 2008.11.04 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.31
Rákos patak menti kerekezés közben. A kiírás szerint téli szünet van, ennek ellenére a kapu nyitva volt.

CSS Team 2008.10.26 14:57 - Megtaláltam
Megvan!

gyurmanz 2008.10.26 14:41 - Megtaláltam
Alternatív jelszóval...

Milona 2008.10.25 00:00 - Megtaláltam
Ez volt az első!!!!!!!!!!!!

Tündérbunda 2008.10.25 00:00 - Megtaláltam
Rögtön meglett, a rejtek... :-)
Nagyon szép a kastély.
Köszönöm!

szabokristof 2008.10.25 00:00 - Megtaláltam
Megvan

Brumi 2008.10.18 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Zsófival és Sárával kerestük meg.A múzeumba már nem engedtek be. Pontatlan a kordináta!

Burcik 2008.10.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
Szép időt fogtunk ki, tetszett a környezet is. a láda megtalálása elég könnyű volt.

Burcik
columbo 2008.10.05 12:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
:-)

warnew 2008.09.29 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.31
Úticél Gödöllő felé begyűjtöttem. Felújítás alatt.

 
kovtom 2008.09.28 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.23
A GCBZS-től hazafelé tartva ejtettem útba ezt a cache-t.
Szép épület, szép park...
Köszi a rejtést!

 
Scenic 2008.09.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.11
Megtaláltuk! :)

März Banda 2008.09.21 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk

Mirabelle 2008.09.20 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.57
Megvan!
Későn értünk ide, már zárt kertkapukat találtunk, így maradt az alternatív jelszó... A kastélyban már jártam egy esküvő alkalmával, érdemes bent szétnézni!
Mirabelle & MärzBanda

Szabó Család 2008.09.20 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.05
Muca, Papa megtalálása. Fénykorában szép lehetett a kastély. Köszönjük.

Horompolil 2008.09.14 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.08
Köszönjük a rejtést. A mai nap első ládája.

trallala 2008.09.14 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Tetszett a kastély, biztosan szép lesz, ha egyszer végre felújítják.
Köszi a rejtést!

vik&ablack 2008.09.14 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.76
Könnyű találat, lepusztult kastély.

Bal3 2008.09.09 20:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.81
Áve!

Este jöttünk, csak az alternatív jelszót olvastuk le, majd a többit egyszer nappal.

Boldog születésnapot mozo!
30 év 30 láda volt a mai haditerv.
Kalandos út volt, reggel 6-kor vágtunk bele, este 23-ra értünk haza. 450 km autóval és nagyon sok (túl sok) gyalog :-)
Ezúton szólok, minden 5 évesnél idősebb barátomnak, ha hasonlót tervez én épp az nap nem érek rá :) Egyszer az életben mindent ki kell próbálni, mondta ősz öreg mesterem, kivéve a vérfertőzést és a népi táncot :-) Nos ez is egy ilyen "egyszer" volt.

Üdv Bal3

 
mozo 2008.09.09 20:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.65
30év 30láda projekt. 30/28

Sajnos zárva volt már, így az alternatív megoldást választottuk.

Lancelo-T 2008.08.30 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.38
A rejtés kettese, csak azért van mert tényleg pontatlan a koordináta! Kedves rejtők írjátok át - lásd Dream Theater, vagy emeljétek ki a keresés funkciót a kertben :). A láda szép helyen van, főleg ha befejezik a felújítást.

kovjutka 2008.08.30 16:30 - Megtaláltam
Mivel a ládát nem találtuk és nem akartuk tovább zavarni a kastélybeli esküvőt, inkább a virtuális megoldást választottuk. Másnap visszatértünk és sikerrel jártunk Dream Theater koordinátái alapján :-)

Dream Theater 2008.08.29 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.05
Koo-k ?! [wapon beküldött szöveg]
* * *
Könnyen odataláltam a kastélyhoz, a parkba beérve mentem a GPS jel után. Ahova mutatott, ott nem volt fa. Átnéztem a 4-5 méterre lévő fákat, de ott sem találtam a ládát. Már a pótjelszón gondolkoztam, de elhatároztam, hogy átnézem a többi, közeli fát is. Végül meglett a láda, 20 méterre a megadott helytől! Ezek után megnéztem a virtuális jelszót, ott is 11 méter volt az eltérés!
Én a ládának N: 47°29,266, E: 19°20,573, magasság: 178 m, a virtuális jelszónak N: 47°29,224, E: 19°20,527, magasság: 174 m koo-kat mértem.
Érdemes lenne leellenőrizni, mert mások is panaszkodtak, hogy pontatlanok a koo-k.
A kastély állapota elszomorító, de látszik, hogy valamikor csodálatos lehetett.
Köszi a rejtést.

Gergö 2008.08.17 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.76
Megvan!

sattila & Kata 2008.08.17 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.41
Mai második állomásunk. A koordináták pontatlanok, a kastély szegény elég lelakott, a melléképületeknek romjai is csak alig. Kár érte.

jana.hu 2008.08.17 12:43 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Legolány 2008.08.17 12:43 - Megtaláltam
Köszi!

magpet 2008.08.10 13:10 - Megtaláltam
Egyéb okból már jártam errefelé, most ládát is találtunk. :)

Log
Gyombi 2008.08.06 17:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
:( [wapon beküldött szöveg]

Jártam már itt párszor, most végre be is tudtam menni. De jó lenne felújítani...
Köszi a lehetőséget!

cc 2008.08.06 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Megtaláltuk!

Csapdoki 2008.07.31 19:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Nagyon szép kastély ,csak kár hogy nem jutottam be mert kicsit késtem.
Kösz.

Alle 2008.07.27 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Megtaláltuk! Jó hűvös volt a kastélyban.
Timcsi, Csécsó és én:)

Csécsó 2008.07.27 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.43
Szép tartalmas a webes info :)

 
The Fox 2008.07.26 15:45 - Megtaláltam
[Az Egyesületre vonatkozó valótlan állítások miatt törölve.
geocaching.hu]

Macipocok 2008.07.26 09:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
megvan

Maxi72 2008.07.24 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.20
Munka utáni kess..

Misi+GeViFa 2008.07.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Egyszer már, voltunk a láda keresésén, de akkor sajnos a láda, nem volt a helyén. Most ismét a rend kedvért, és az élvezetért, ismét rá mentünk, és mivel pótolva lett, így teljes volt az élmény. :)
Köszönjük a rejtést

Kini 2008.07.05 23:03 - Megtaláltam
esküvő után:)

hodoaat 2008.07.05 23:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.36
+ [wapon beküldött szöveg]
Esküvői vacsora után/közben a pótjelszóval találkoztunk... :)

tika67 2008.06.21 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Szép lassan megszépül ez a kastély!

 
zöldfülű 2008.06.20 16:32 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]
Péceli Packázás CSCSCS barátnőmmel, nagy kalandok közepette :)
Már éppen a tartalék helyre indultunk...
Köszönöm a rejtést

sztyopa13 a páratlan páros 2008.06.15 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megvan.Gps nélkül,emlékezetből.Unokánk ballagására menet csak egy táskát hagytam otthon.Abban volt az ajándék, meg a GPS.A többi elképzelhető.A kastély nyitva volt.Számomra az volt érdekes,hogy itt érhető tetten a leginkább az 1700asévek barokk gondolkodása,világképe.Épületet máshol is látni.Reméljük lesz pénz a helyreállításra,és funkciót is találnak ennek aszép épületnek.

othnan 2008.06.15 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
OK. Megtaláltuk.

 
kleno 2008.06.14 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Sajnos csak átutazóban voltunk erre, nem volt időnk alaposabban szétnézni. Mindenesetre tetszett a kastély, he máskor erre járunk majd több időt szánunk rá.

Adrienn & Kleno

irmatyi 2008.06.12 08:12 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.86
Ok. alternativ jelszóval.

Miléna 2008.06.07 10:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Nagyon szép volt régen a kastély, remélem fel tudják még újítani. Különleges az alatta lévő konyha is, a parkja is gyönyörű lehetett régen.

mbandi 2008.06.07 10:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Megvan!

Jordy 2008.06.07 10:10 - Megtaláltam
oK:)

Wladin 2008.06.03 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.02
Sokadik alkalommal próbáltam behatolni, de nem adom fel. Egyszer bemegyek.

ciluvagyok 2008.05.31 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.79
Megvagy!
Kissé átlagos rejtés, habár a nagy forgalom miatt mindenképpen merész... remélem nem fogják a közeljövőben lenyúlni a ládát.
Minden idők legjobb ajándékát fogtam ki: egy pizzaszeletelőt!!!
köszönöm!! :) alig győztem jó kis bigyuszokkal kompenzálni.
Köszi!

non 2008.05.31 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.72
Megvan! Épp egy esküvő készülődött a helyszínen, úgyhogy furcsán nézett ránk a gyülekező násznép, mivel mi nem öltöztünk az alkalomhoz illően:) De gyors távozásunk gondolom megkönnyebbülést váltott ki belőlük:) Sztem nem jó, hogy a parkon belül van a rejtés, mert azért ez nincs mindig nyitva, vagy igen?
Üdv.: Non, Cilu, Kugamacsa, Gyuri

ghiago 2008.05.31 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Könnyen meglett a mai nap első ládája.

Keti 2008.05.31 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.53
A park nyitva volt, könnyen meglett. A park végében szép kilátás nyílik "kelet" (Gps szerint: Gödöllő, Isaszeg, stb.) felé.

 
Luki 2008.05.27 00:00 - Megtaláltam
Sajnos zárva volt - azaz nem nyitott ki abban az időben amit kiirtak. Nem volt nálam GPS a virtuális ponthoz. Sajna

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2008.06.01 08:02]

neogeo 2008.05.25 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.28
Mai harmadik ezen a környéken. Parkolást követően kb. 1 perc után meglett. De ettől még szép ez, és örültünk neki.
A kastélyt csak kívülről mértük meg. :)

 
PapaMaci 2008.05.25 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Jelvényszerző túra alkalmából jártam erre. Sajnos csak kívülről sikerült megnézni a kastélyt.

Fragreg 2008.05.24 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.60
Nagyon szép ez a kastély, mindenképp érdemes megnézni! Ha már erre jártok, a Bajtemetést se hagyjátok ki!

getzeasy 2008.05.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 2.67 súly: 1.30
NEm tudtunk bejutni, marad a tábla! :(

Kovi 2008.05.23 11:49 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

bgecco 2008.05.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
(271) csak a virtualist talaltam meg.

juditboci 2008.05.17 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.58
Virtuális találat a péceli bornapok miatt

raci 2008.05.17 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Nagy buli volt a kastélyba, illetve kertjében. Tömeg, kirakodóvásár, evés-ivás. Rövid ideig bekapcsolódtunk, aztán jöhetett a virtuális. Köszi a rejtést és az előrelátó virtuális pontot.

rétihéja 2008.05.17 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 2.67 súly: 2.36
A borfesztivál nem vlt ideális a cache-eléshez... A láda helyét egy multi plakátja mögött sejtettük, úgyhogy maradt a virtuális láda...

ghostspike 2008.05.17 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Nagyon tetszik a város ezért erősen gondolkodunk, a letelepedésen. Mivel kutyával jöttünk nem tudtunk bemenni a kastélyba, de sort kerítünk majd arra is. A láda miatt kicsit aggódunk mert annyira szem előtt van. Nem is tudtunk logolni a bornap miatt.

jpataki1 2008.05.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.58
Borozással egybe kötött vadászat...

Ata72 2008.05.12 12:02 - Megtaláltam
Vendégségbe menet kis kerülővel. Esküvő és bornap is volt ma a kastélyban, úgyhogy nem is tudtuk volna ládázni. :-(
Maradt a pont...
Köszönet!

Gabó és Zoli 2008.05.12 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Sajnos a kastély zárva volt, pedig a parkot szívesen megnéztem volna. Korábban már jártunk a kastélyban, ajánlom mindenkinek, érdemes megnézni, az idegenvezetés is nagyon jó.

Nalika 2008.05.11 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Kicsit pontatlan a második koo, de sebaj. A kastély érdekes, a cserépkályha gyűjteményem újabb fotókkal gyarapodott...

klo 2008.05.09 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Köszönjük. Bne-klo

Macusa 2008.05.02 18:21 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.43
Ok

BoGár 2008.05.02 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Kis keresgélés után megtaláltuk. Bementünk a kastélyba is, meghallgattuk az idegenvezetést, melynél a bácsi megemlítette a parkban lévő ládát is. :D Most vagy kilestek, miközben az előző idegenvezetést csinálta, vagy már régóta benne van a mondókájában, mert a láda nélkül kevesen mennének be, látogatnák meg a kastélyt. Pedig érdemes!

Nyul1 2008.05.02 09:33 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

sz.v.endre 2008.05.01 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Meglett, a katélyt is sikerült meglátogatni. Kösz a rejtést.

Tomcache 2008.05.01 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.38
ok.

fa-peti 2008.04.30 17:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Éppen pénztárzárásra érkeztem így bemenni már nem tudtam. Azonban a kastélykert szép. A keresésben nagyon nem tudtam kibontakozni, mert egyedüli vendég révén a gondnok megkérdezte, hogy mit keresek és egy picit segített is. :) Köszi és a rejtést.

 
berobi 2008.04.30 16:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Megtaláltuk!

Kriszta és Robi

iloilo 2008.04.27 12:45 - Megtaláltam
Meglett, bár csak egyedül tudtam bemenni az udvarra, mert a kutyát nem engedték be. Nemrég nyírták le a füvet, a láda pedig simán kilátszik az odúból, csoda hogy még nem vitték el. Lehet hogy a kertész is be van avatva. :-)

akosgy 2008.04.27 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.46
A Rákos-patak menti multi teljesítése közben útbaesett. Bringával nem akartam berongyolni a parkba, így a lustáknak szánt virtuális megoldásnál maradtam.

ReTo 2008.04.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 1.00
megvaaaan!!!
yap-yap

Rigor Mortis 2008.04.25 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 1.85
A virtuális láda meglett.

MikiCache 2008.04.20 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.93
Tetszett az épület, de sajnos nem sikerült bejutnunk. Majd legközelebb...
Miki és Anikó

Besüboboja 2008.04.19 17:21 - Megtaláltam
Ok! [wapon beküldött szöveg]

@Dlac 2008.04.19 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.60
Megtaláltam.

 
peterpan 2008.04.13 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Kivételesen készültem ládaleírással egy szomszédos láda miatt, így a virtuális pontot használtam én is.
A kapu nyitva volt, ezért belopóztam. A nyitott ablakon csak befotóztam, de nem másztam be.

 
R.Guszty 2008.04.12 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.67
Most elolvastam a logokat, ezért nem is kerestük a real ládát, egyből a virtuálist vettük szemügyre. A kastélypark még így elhanyagoltan is szép. Időhiány miatt belülről nem néztük meg.

 
cspalesz 2008.04.11 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.73
Virtuálisan....

kertiati 2008.04.06 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.33 súly: 2.11
Bejutottam, a ládát nem leltem, ezért virtuális találat. Lehet hogy baj van a koordinátákkal? A megadott ponton egy fa sincs de körülötte pár méterre több is van és a magasság sem biztos mert én 176 métert mértem a talaj felett és gondolom egy 45m magas fa tetejére csak nem rakja senki.

Most hogy végigolvastam a kommenteket már tudom, hogy több mint egy éve nincs már láda itt... ezért átértékeltem az értékelésem.

gnegyzet 2008.04.05 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Lenyűgözött a kastély, az idegenvezető tudása, a környezet. Az ilyen ládát szeretem, mert szép, érdekes környezetbe visz el.
A valódi ládát én sem találtam meg.

paul 2008.03.23 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.47
Sajnos a ládát nem találtuk meg.A gondnok elmondása alapján eltünt de már jelezte.Maradt a virtuális.Elég sok látnivaló van a környéken.

wellesley 2008.03.16 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.85
'Csak' virtuális találat kedvesemmel.

Konsiensöszli Tím 2008.03.15 18:57 - Megtaláltam
Mai napi hatodik. Sajnos késve értünk oda, így bemenni már nem tudtuk, így csak virtuális a megtalálás.

Seres Péter 2008.03.15 15:15 - Megtaláltam
486. ládám [wapon beküldött szöveg]

parkutca
templom
szoborszobor szemben
SirLes 2008.03.08 13:52 - Megtaláltam
Nem tudtam bejutni a kastélyba.

Rsp 2008.03.08 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Még mindig nincs nyitva a kastély!

usakal 2008.02.24 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Nanuk, Tappancs kutyák, meg én.

Theia 2008.02.24 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Sajnos csak a virtuális pont lett meg, mert zárva volt a kastély.

Walker 2008.02.22 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.20
Gyors web'n'walk találat, ha már úgyis erre jártam.

jolliefille 2008.02.17 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.32
Sajnos nem volt nyitva a kastély ....

PolarBear 2008.02.17 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.46
Megtaláltam !

 
scele 2008.02.17 10:56 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Yoss 2008.02.15 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.90
Végülis megtaláltam, de a leírással ellentétben a park nem látogatható. Legalábbis télen, a kiírás szerint. Így a virtuális láda maradt, de nem sajnálom, mivel ilyenkor jövök rá, hogy milyen sok hely van ami mellett rendszeresen elmegyek, de nem tudom, hogy ott van. Szal megérte:)

bumbika 2008.02.13 18:15 - Megtaláltam
OK!

Zsolesz 69 2008.02.10 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.30
Megtaláltuk

ÁZSI 2008.02.09 21:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.34
Kivülröl szép a kastély!

 
Cs_Zoli 2008.02.09 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.60
Zárva volt. Áprilisig téli szünet van.

zozo76 + MarcsiLány 2008.02.08 17:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Megtaláltuk!:)
Köszönjük a rejtést!

Marcsi és Zolcsi

Sün 2008.02.07 10:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.81
A GCNEWS láda két pontja közti gyors virtuális találat, mert a kastélypark zárva van.
Köszönöm! Sün

Láp Lidérce 2008.01.20 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Megvan! Bár kicsit drive in jellegűre sikerült... Sebaj, lesz még itt tesómnak koncertje, majd akkor jobban körbejárjuk...

Köszönjük!

Paco 2008.01.13 13:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.32
+van

Varga Gábor 2008.01.05 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Ok! Kastély zárvavolt, maradt a virtuális megoldás útban a GcBZS felé.

dyan 2007.12.29 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Csak elsuhantam a kastély területe mellett igyekezve fel a BZS ládához, így a virtuális jelszót használtam fel.

Dyan

Lencsi 2007.12.28 15:16 - Megtaláltam
Fazékéknak már megvolt ez a pont, de rendesek voltak, lelassítottak, hogy legalább a virtuálist el tudjam olvasni :)
Na jó, nem, bekanyarodtunka kastély elé, és úgy lett meg :)

Szikla 2007.12.28 15:11 - Megtaláltam
Megvan

Encsi95 2007.12.28 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

alarm40 2007.12.28 15:11 - Megtaláltam
Megvan

szaboist 2007.12.15 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 1 átlag: 2.50 súly: 3.00
Jelenleg 1/1-es, virtuális láda, a rejtő leírásával ellentétben!

nincs nyitva!
Micicila 2007.12.09 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.67 súly: 1.00
A kastély könnyen megközelíthető volt, csak sajnos zárva, ezért csak a virtuális ládát tudtuk megtalálni. A kastély és a park 2008. április 1-én nyit újra, úgy készüljön aki tervezi az idelátogatást.

evica 2007.12.02 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltam.

t5hlac 2007.12.02 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Sajnos a kastély zárva volt pedig szivesen bementünk volna körülnézni. Köszi. Laca, Vica

 
vözoék 2007.11.24 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
mi csak a virtuális alternatívát kerestük, a kastély szép, parkja kicsit egy temetőre hasonlít

Ruttkay 2007.11.14 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.94
V +

ramicsabi 2007.11.10 16:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.00
A ládának mi is csak a hűlt helyét találtuk...
Még jó, hogy volt virtuális segítség.
A park amúgy szép volt, a kastélyt most kihagytuk.

 
mudman 2007.11.10 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.98
Az igazi ládát nem találtuk, így a virtuálissal próbálkoztunk.

Ingatlan
nogacsalad 2007.11.10 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1 web: 1.5 átlag: 2.00 súly: 3.40
Mai magányos ládázgatós-kalandtúrám 1. állomása volt.

Virtuális megoldásban teljesítve, pedig kerestem a valódit is. Most olvasom vissza az előzményeket, kár érte :-(
A parkocska tetszett, mai első találatnak éppen jó volt.

Vagy a ládaoldalt, vagy a ládikát frissíteni kellene !
Szó-mi-szó, láttam már találóbb jelszót is.
A nálam lévő 60CSX GPS-t sajnos nem tudtam betenni a ládába, mivel nincs is láda.

Lak
KAECSKE 2007.11.03 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.50 súly: 2.60
Jol megszivatott. Hittunk a leirasnak, a gyerekek 1 oraig kerestek. Csak azutan jottunk ra, hogy at lettunk verve, miutan masok megjegyzeseit is elolvastuk. Jo lenne vagy potolni a ladat, vagy atminositeni virtualissa. Ha mar a gondnok is tud rola, akkor ugyis megette a fene az egeszet :( [wapon beküldött szöveg]

erchegyia 2007.11.03 14:33 - Megtaláltam
.

19izsi73 2007.11.03 14:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.52
Hol a láda nem tudom,
Kofolámat szorongatom...

 
Kofola BT 2007.11.03 14:30 - Megtaláltam
Együtt a csapat!

KalanDorka 2007.11.03 14:24 - Megtaláltam
Apáékkal.

Kokó 2007.11.03 14:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.63
Kár, hogy a leírásból sehol sem tűnik ki: Nincs láda. Ne is keresd! (Most olvasom egy logban, hogy a doboz a portán van. Ez sem olvasható a ládaoldalán.) A virtuális megoldás meg ... no comment.
A kastély és a parkja is tetszett. Kár, hogy az épületbe nem tudtunk bejutni. Talán majd legközelebb.

silence 2007.11.03 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.50 súly: 2.97
Sajnos a ladanak hult helye, a gondnok mar a kapuban kozolte, hogy amennyiben a ladat keressuk ugy be kell erjuk a kotablaval...

sIL es csapata

sirgalahad 2007.10.24 05:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.54
Régebben láttuk már a Rádayt
Nem tudván, hogy van láda itt
Illetve, hogy épp most nincs
Így virtuális a geo-kincs

GeoBiker 2007.10.14 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.85
Csak egy kikapart üres odut találtunk, maradt a virtuális jelszó :(

 
cenzol 2007.10.13 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Sajnos az "igazi" ládát nem sikerült megtalálni. Találtunk egy fát, amelynek gyökerénél egy nagyméretű lyuk volt kialakítva, valószínűleg ott volt a láda rejteke. Láda sehol, tehát maradt a virtuális.

macisajt+viki 2007.10.09 13:49 - Megtaláltam
Régebben, sőt többször is kerestük a ládát, nem találtuk meg. Gondoltam be se írom, de hiszen annyiszor voltunk már ott hogy megéri a regelést.
Péceli barátokkal :) , gyerekeimmel....tehát mégiscsak beírom, hogy megvan!

Egyiptom 2007.10.07 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.08
Könnyű volt.

barsi 2007.10.06 18:18 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.33 súly: 2.46
csak virtualisan

MukiJames 2007.09.29 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.44
A kozeli kamubarlangtol jottunk.

Eloszor sajnalkoztunk, hogy mar keson ertunk ide es a kastelypark zarva lesz. Aztan megorultunk, amikor valami bornapok alkalmabol megiscsak nyitva volt. De mielott bementunk, a tomeg miatt elobb a potjelszot indultunk becserkeszni.

A fobejaratnal az or mar messzirol kiszurta a felszerelesunket, es vidaman ujsagolta, hogy nala kell logolni. Eloszor nem nagyon tudtuk mire velni a dolgot, de aztan kiderult, hogy megtalaltak a ladat, es a portan orizgetik. Tehat a doboz megvan, megpedig a kastely portajan. Tavaly decemberi volt az utolso log a fuzetben...

Erika, Muki

 
Netgen 2007.09.29 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Láda sehol,úgyhogy a jelszó virtuális.

 
Beres_family 2007.09.23 12:05 - Megtaláltam
Nincs meg a láda, szóval virtuális!

Ali baba 2007.09.23 11:45 - Megtaláltam
Először korán mentünk, a park még nem volt nyitva, ám a virti jelszót leolvastuk. Majd elbandukoltunk GCBZS-ig, visszafelé újra megpróbálkoztunk a láda megkeresésével. A gépparkunk nem volt túl alkalmas kesselni, de ez a park nem oly nagy, h ne lehessen benne megtalálni egy odvas fát.(jóóóó, nem 5 perc volt.) Találtunk is, de láda sehol... És én azt gyanítom, h ott volt. S "nyugtázva" olvastam, h más se találta meg. (Lehet, előbb kellet volna végig olvasni a hozzászólásokat? :)) Így legalább, ha a kastélyba nem is, de a parkba bementünk. És ha az a fa volt, amire gondoltunk, nem csoda, h elvitték, hisz elég látható helyen volt...

park
 
molnar1969 2007.09.23 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Virtuálisan :))

Kincs&kincs 2007.09.22 13:16 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.38
A kastélyba nem tudtunk bemenni, éppen esküvőre készülődtek. Így a kertben sétáltunk... Sajnos láda nincsen, de azért megnéztük,hogy hol bújt el régen. Aztán megkerestük a virtuális jelszót, majd irány GCBZS!!
( GPS nélkül )

N.Zs. 2007.09.14 19:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.12
.

Moha G 2007.09.11 21:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.23
Kis esti séta...

$züc$i 2007.09.08 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.84
Bent ma kezdődött egy kiállítás, közben megnéztem a jelszót is.

WiseBear 2007.09.05 05:43 - Megtaláltam
Esős GC1517 túra után hazafelé...

 
LeCram 2007.09.01 18:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Nincs ott odvas fa. A fiamat felpakoltam egy fára, ahol kábé 4 méter magasságban egy "odúnak látszó tárgy" éktelenkedett, de ott természetesen nem volt láda. Más odvas fát nem találtam. A megtalálásom teljes mértékben virtuális.

vaslemez 2007.09.01 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 2.17 súly: 3.66
Rendezvény miatt le volt zárva a kastély, de a kertbe azért beslisszoltunk a ládáért. Ám ekkor ért a meglepetés, nemhogy láda nincs itt, de még odvas fa sem, ami rejthetné. Hááát...

kalahári 2007.09.01 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Szép.Sajnos zárva volt.A láda sehol.Igy is jol mulattunk.Köszike a rejtést..

Foltos Foxi 2007.08.26 19:56 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.28
A ládát mi sem találtuk, így maradt a virtuális . A kastély valamikor tényleg szép lehetett. Egy séta a kertben, mára tényleg lepukkant, de egy kis fantáziával elképzelhető régi fényében. Remélhetőleg egyszer újra kellemes és szemet gyönyörködtető hely lesz.

 
rlevente 2007.08.25 16:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.60
A ládát nem találtuk meg, a faüreget, sem, maradt a virtuális megoldás.

Angus_Podgornij 2007.08.25 10:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.43
A ládát hagyományosan mi sem találtuk meg (sőt, odvas fát sem a koo. közelében...), viszont befizettünk a tárlatvezetésre, és nagyon megérte ! Szomorú volt látni, ahogy elbántak a szobákkal : "szépen" átbújtatott szennyvízcsövek a mennyezeti freskókon, egészségügyi mészfestéssel letakart barokk freskórészletek másutt, vajon milyen érzés lehetett anno 195x -banben zöldolaj fedőfestékkel nekimenni Philemon és Baucisnak ?? Minden tisztelet azoknak, akik a restauráláson fáradoznak, nagyon szépek az eredmények !

szlaura 2007.08.19 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.67 súly: 2.73
A láda továbbra sincs meg. A kert egy kicsit lepukkant, de erről persze nem a rejtő tehet. Azért köszi.

muba 2007.08.18 17:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
A mai napon rendezvény miatt nem lehetett látgatni a kertet, maradt hát a virtuális része.

zem 2007.08.16 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Zárva... maradt csak a virtuális megoldás :-(

Gáspár Norbert 2007.08.08 12:22 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.67 súly: 3.25
Munka után, virtuálissan Dave-el. A biztonsági őr a kastélyban titkon lefényképezett minket!!!

A kastély maga igen szép (lenne)...

Marvin 2007.08.05 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Sajnos későn értünk oda, így maradt a virtuális jelszó.

lagaf 2007.08.05 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.30
Már régebben eldöntöttünk, hogy ládavadászattal egybekötve megtekintjük a Ráday Pál és fia, Gedeon által építtetett kastélyt, most jött el az ideje. Először a rejtők (egyik) javaslata szerint hajóval kívántunk menni, de az alacsony vízállás miatt a "Lakinger Béla" zsebcirkáló megfeneklett a Rákos-patakban, a legegyszerűbb volt kikocsikázni... Odaérkezésünkkor a kastélyépület kapuja éppen zárva volt (tábla jelezte, hogy idegenvezetés miatt), maradt tehát elég időnk a láda után nézni. Sajnos csak a hűlt helyét találtuk, maradt a pótmegoldás...
Az egyébként csinos kastély felújítás alatt áll, pénzhiány miatt sajnos lassan készül(get), de így is látszik, hogy ha egyszer elkészül - arányos elrendezésével, csodás freskóival - hazánk egyik értékes barokk kiskastélya lesz. Belépődíj: 300,- Ft, (diákok, nyugdíjasok részére 150,-), érdemes megtekinteni. Kösz a rejtésért.

A kert
nexus6 2007.08.04 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.24
Sikeresen elmentünk a régi helyhez, aztán koo frissítés, majd vissza az először megnézett kastélyhoz. A fát megtaláltuk a ládát nem, virtuális jelszóval logolunk. Szerintem beteg a láda... Amúgy jó volt, kezdődő bringás túrán voltunk. Elsőnek elég is volt.

Smileagain 2007.07.28 17:35 - Megtaláltam
ok

softi 2007.07.28 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
ok

fkmaster 2007.07.21 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.56
Zárt körű rendezvény miatt ma még a parkba sem lehetett belépni, mintha görög betűs EU-s zászlót láttam volna a kastély homlokzatán. Így nekem is maradt a virtuális vadászat.

nagytarcsai geocaching team 2007.07.08 18:17 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.08
Sajnos csak a virtuális ládát sikerült hárman (balu, frici, STK) kesselni, két másik, a környéken található ládával összekötve ezen a kellemes vasárnapi napon :)

Nagytarcsai Geocaching Team

Puszkany 2007.07.04 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.47
Se lik, se fa, bár ahol a GPS 1m távolságot mutatott ott volt egy fatuskó. Talán kivágták a "rejteket", így maradt a tartalék jelszó.

ZSEJA 2007.06.30 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Sikerült úgy érkeznünk, hogy mindössze mi voltunk jelen a tárlatvezetésen. Nagyszerű, csodálatos élményben volt részünk!
A tárlatvezető kedvesen, szakszerűen magyarázott el mindent, érdemes benézni!

:-Pista 2007.06.22 17:32 - Megtaláltam
sajnos csak a táblát sikerült leolvassam. Hiába kerestem ... seol nem akadtam a láda rejtekére. 1 gyanus helyet találtam, de ott se volt semmi. Kösz a rejtést :-Pista

Pepe 2007.06.17 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.98
Restellem, de csak a virtuális alternatívával sikerült élnem, annak ellenére, hogy az öszzes parkbéli fát tüzetesen átvizsgáltam. Van ilyen :-(

Nebel 2007.06.15 19:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Péceli ládászat, sajnos elfelejtettem, hogy a ládához csak meghatároztott időben lehet bejutni, így maradt a virtuális jelszó.
Egyszer még biztosan visszajövünk, mert igazából a kert érdekelt volna....

Köszi a rejtést!

jetblast 2007.06.10 16:51 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
GCLHBP után érkeztünk mai második helyszínünkre. A szakadó eső miatt csak a márványtábláról olvastam le a jelszót, bár az előző hozzászólások szerint a hagyományos láda már nincs meg. Az eső elmúltával irány GCVABA.

Hogyishivják kuzin 2007.05.30 08:37 - Megtaláltam
megvan

napvirág 2007.05.30 08:37 - Megtaláltam
Korán érkeztem, így az alternatív lehetőséggel tudtam csak élni.
:-) Köszönet a rejtésért!

Zsiráf 2007.05.27 10:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.02
Kívülről csinos építmény. Belülről majd talán máskor.

ibekesi 2007.05.26 20:21 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.67 súly: 2.59
megvan

Mr Bean 2007.05.19 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.13
Megvan, bár a műszer 15m-rel beljebb mutatta(alternatív).

Somahaver 2007.05.19 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 2.67
Alternatív!!

Csemeték 2007.05.19 18:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk.

er&esz 2007.05.19 18:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Tizenegy fős családi kesselés.

Tutajos 2007.05.19 18:30 - Megtaláltam
Márványtáblás megtalálás.

mikszi 2007.05.13 19:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.51
Megvan, bár virtuálisan sikerült. A parkban a kerítés mellett egy töredező vasbeton lap alatt el tudtam volna képzelni, de más hol nem sikerült rábukkanni. A park tetszett és a barokk kastély is.

Kandi1 2007.05.13 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtaláltam. Köszönöm.

Pales 2007.05.13 18:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.57
Köszönöm a rejtést.

Chubby 2007.05.13 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.11
Forma-1 utáni feszültséglevezetés első pontja, biciklivel. Mivel a parkról (osztályfőnökömhöz, Petibához hasonlóan) én is lekéstem, maradt a virtuális pont. Köszönöm.

Chubby

Gyros 2007.05.12 10:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Kelet-Pest, Nyugat-Heves Hz komaval 11/3

A kapu nyitva volt, be lehetett menni, viszont a ladat nem talaltam meg, igy kenytelen voltam az alternativ jelszot igenybe venni. Hangulatos az udvar.

UdvarLugas
Kastely - profilKastely - front
petiba 2007.05.08 18:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.45
Sajnos a bejutäst lekéstem. [wapon beküldött szöveg]
Remélem a családdal visszajövünk. Mai kerekezésnek jó volt.
Köszönöm, hogy volt kint is jelszó, bár a ládának jobban örültem volna.

 
Skali&Margó 2007.05.05 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.50 súly: 2.67
Skali-Margó

Dzsozy 2007.05.01 22:16 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.38
Megtaláltuk, de nagyon gyenge volt a láda nélkül. Sokkal érdekesebb lenne ha a ládát keresni kellett volna a kertben.

Hmaszi és MarCsí 2007.05.01 19:29 - Megtaláltam
sajnos megszüntette a gondnok mert záróra után bemásztak s ez nem jó

szamos 2007.05.01 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.08
Szerintünk is eltűnt a láda. Megtaláltuk a szerintem egyetlen fát a parkban, amelyiknek volt odúja vagy ürege, de ládát nem leltünk, így maradt a márványtábla.
Azért élmény volt a parkban sétálni.

Hódító csapata 2007.04.30 12:30 - Megtaláltam
Mai harmadik láda. A park nyitva volt ugyan, de hatalmas "Omlásveszély", és "Vigyázz, harapós kutya" feliratok díszítették a bejáratot, úgyhogy maradtunk a virtuális jelszónál. A park így kívülről is nagyon szép, bár egy felújítás valóban ráférne... :)

Jelen: Melasz, Ati

 
Hangár 2007.04.30 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.92
A láda helye határozottan látszik, viszont a doboz nincs meg. Egy ott dolgozó szerint "már elvitték". Jó lenne mikroládára vagy virtuálisra váltani.
Remélem, a kastély szebben fog kinézni a felújítások után, mint most.

Karif 2007.04.29 19:36 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.73
:)

Kryka 2007.04.29 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.83 súly: 2.74
Már jártam itt tizen évvel ezelőtt - még működött a kórház és az elfekvő. Siralmas volt. Most kicsit jobb - de így sem sokkal. Viszont örömteli a kezdődő gondoskodás látványa. Sok dolog elpusztult, kérdés, hogy lehet pótolni.
A láda hült helyét is megtaláltuk, - maradt az alternatív megoldás.
Kryka

dzsalasz 2007.04.29 18:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Sajnos későn értünk már ide és a park nagy méretű ugató őre nem engedett minket a láda közelébe, így maradt a tábla...
Dzsalasz és Soma

Topolya 2007.04.27 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.61
Útban a Börzsöny felé.

Jutka 2007.04.27 19:30 - Megtaláltam
Utban a Borzsony fele. [wapon beküldött szöveg]

Pajkos 2007.04.23 18:10 - Megtaláltam
Az időpont miatt csak az alternatív jelszó jutott. Azért nem értékelem, mert keveset láttam belőle. Valamikor bigz-vel együtt biztosan eljutok ide, és akkor alaposabban is megnézem.

Zerind HUN 2007.04.23 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.29
Busszal közelítettem meg kb. 130 méterre, elég könnyű találat volt. Kár, hogy a leírás csak 1 forrásból bemásolt szöveg, de azért jó.

J&J(jppj) 2007.04.22 12:59 - Megtaláltam
Rákoshegy- Merzse- Pécel- Isaszeg-Gödöllö- Veresegyháza biciklitura. Csak a láda hült helyét találtuk. A csapatunk nem tolerálta hosszas keresgélésünket, igy az alternativ jelszót nem kerestük. Mellékelünk viszon fotokat, kérjük ennek alapján fogadjátok el a megtalálást.
A kastélyt belülröl is megnéztük, ott nem lehetett fotozni. Még sok munka van, amig eredeti szépségében láthatjuk majd.

J&J

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2007.04.29 22:17]

syaky 2007.04.22 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.21
Én csak az alternativ jelszó helyén olvastam el a jelszót.Bemenni is bementem de mivel elfelejtettem vinni magammal leirást ezért a ládát nem kerestem meg de a kertet megnéztem.A kert aranyos csendes, aránylag jól karban is van tartva.Kár h az épület kivülről eléggé lerobbant állapotban van.De az ablakon található kovácsoltvas disz igen látványos.

syaky

Ez sztem fantasztikus
 
feel2006 2007.04.21 17:42 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.49
Megvan! :):):)

STB 2007.04.21 17:42 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.50 súly: 2.54
Meglett.

gryzly 2007.04.15 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.21
Done

bingo 2007.04.15 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Megvan! :)

Totoka 2007.04.15 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Kár, hogy már nincs meg a rejtek.
Most nézem az új logot gondoltuk, hogy esküvő volt, amikor mi mentünk, szedték be a díszeket.

csmarkus 2007.04.15 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Kár, hogy ez a kastéy még nincs felújítva! A láda hűlt helye miatt segédjelszóhoz folyamodtunk.

RiFi 2007.04.15 02:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.08
Megvolt a faodú, de láda sehol, lehet, hogy valaki elvitte...Egy esküvőn voltunk ott és a vacsora két fogása között lenéztünk a parkba. Persze tök sötét, az elemlámpa is csak hellyel-közzel segített, de a megadott ponton a fa odva üres volt...Mindegy a márványtábla meglett...
Rifi+Manó

vViktor 2007.04.14 11:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
Bringakes, Péteriből Isaszeg felé menet útba esett!

staji 2007.04.10 21:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.85
Sajnalom, hogy a parkban a fat kivagtak, ahol az igazi ladanak kellene lennie

thbarnabas 2007.04.10 16:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Ok [wapon beküldött szöveg]

A leírással ellentétben a táblán az állt, hogy már április 1-től látogatható, de rögtön lehervadtam, mikor láttam, hogy hétfő-kedd szünnap (ez ugyan a leírásból is kiderült, de nem voltam elég figyelmes). Így sajnos maradt a virtuális megoldás, bár ahogy a logokból látom, ha bejutottam volna, akkor sem leltem volna ládát... Köszi a rejtést!

 
cserby 2007.04.09 21:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.33 súly: 1.78
A ládát rejtő odvas fát igen rég kivághatták, a törzsét megtaláltuk. Virtuális láda viszont megtalálható.

dave_helgi 2007.04.09 21:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, kár hogy már nincs ott a rendes láda!
A környék szép, szóval jöjjön mindenki és a közelben van még pár láda!

dreamland 2007.04.09 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.18
Láda csak virtuálisan van :-(.

ChrisKrav 2007.04.09 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.40
A láda továbbra sincs meg.

 
Csaba & családja 2007.04.08 21:02 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.25
Sajnos már csak kívülről tudtuk megnézni, majd visszajövünk és megkeressük a ládát is.

cachekereso 2007.04.08 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.51
Könnyen megtaláltuk; köszi.

bolyak 2007.04.08 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
A LÁDA ELTŰNT! Az üres helyét láttuk, de azért a gyerekek az összes környező fát megnézték. Olyan sokáig keresgéltünk, hogy a gondnoknak feltűnt, úgyhogy amikor visszafelé sétáltunk kedvesen megkérdezte, hogy megtaláltuk-e a ládát, mondtuk hogy nem, erre bezárta a kastélyt és visszasétált velünk és sajnos igazunk volt, az üreg üres. A rejtőt értesítettem. A pótjelszót használtuk.

lili02 2007.04.08 11:00 - Megtaláltam
Anyuval

feri60 2007.04.02 17:30 - Megtaláltam
Homokkess a Tápió környékén. A rosszabbnál rosszabb utak napja :(
9/8

Röptében Maglód felé.

Arpi 2007.04.01 19:04 - Megtaláltam
Nem tudtunk bejutni de a jelszó megvan. [wapon beküldött szöveg]

HORMONKECSKE 2007.04.01 19:04 - Megtaláltam
Sajna zárva volt a kapu de a jelszó megvan. [wapon beküldött szöveg]

povyagi 2007.04.01 17:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Sajnos csak a virtuálisat találtuk meg.

Mathau 2007.04.01 17:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.12
Mi még bejutottunk de hiába:(
A láda nincs a helyén, nem találtuk, maradt a virtuális alternatíva...

b.zs. 2007.03.24 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.16
OK!

akos 2007.03.24 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Nagyon igényes a webes bemutató. Sajnos a kastélyba és a parkba nem jutottunk be, de kívülről is érdemes volt megnézni.

georgina 2007.03.24 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
később

 
Csigaház lakója 2007.03.24 11:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
...hát ez könnyű volt! :)

keep 2007.03.22 13:04 - Megtaláltam
Megvan [wapon beküldött szöveg]

Steve07 2007.03.18 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.38
Megvan

3D 2007.03.18 13:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.57
Sajnos csak virtuális találat.

LÁdi 2007.03.18 13:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.48
Megtaláltuk! Be nem tudtunk menni, mert a kapu zárva volt és kutya is ugatott ránk! üDV: LÁdi

horlac 2007.03.17 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.33
Sajnos csak kivülről.

namreg 2007.03.15 18:50 - Egyéb
Minket sem engedtek be ,próbáltam beírni a gépbe a tábla koo.-át de valahogy nem akart stimmelni.A biztonsági őr azt mondta ,hogy a ládát ők már ki is dobták.

baggio 2007.03.15 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.74
OK!

bcs723 2007.03.15 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Sajnos ilyenkor még nem lehet látogatni a kastélyt, így csak a virtuális változatot tudjuk belogolni.

macikupac 2007.03.15 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.58
A VBB isaszegi emléktúráján 3.

Miután előző este nettaláltam a jelszót, ma eljöttem és megkerestem. Igaz, csak a virtuális verzió lett meg, mert a park zárva volt. A hátsó kaput speciel ki tudtam (volna) nyitni, de nem akartam összetűzésbe keveredni a biztonságiakkal. Sokéve már voltam bent a kastélyban. Nem sokkal azután, hogy, mint kórház megszűnt létezni és kezdte egy kastély normális életét élni. A díszterem freskói már akkor is teljes szépségükben pompáztak, de nekem mégis az arcképekkel díszített terem tetszett leginkább. Macó sajnálta, hogy nem jutottunk be.

 
benist 2007.03.15 08:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.06
Májusig a zárvatartás miatt csak a tábla marad.

Bubuka 2007.03.15 07:15 - Megtaláltam
Elaludtam, így elkéstem a túráról, ezért csak gyors leolvasás és rohanás a többiek után.

horgaszjani 2007.03.14 08:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
sajnos nem jutottam be a kertbe pedig kívülről is szép.

pityer 2007.03.13 07:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.20
.

böbe 2007.03.11 16:25 - Megtaláltam
Sajnos nem tudtunk bemenni, így maradt a kinti!

gyuric 2007.03.10 20:22 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 1.83 súly: 2.73
megtaláltuk

Bärlin 2007.03.10 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.51
Hát az idő semmilyen szempontból nem kedvezett nekünk, így csak a virtuális pontot kerestük meg.

razan 2007.03.10 16:44 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.08
Az eső itt is esett, maradt a virtuális.....

anonym 2007.03.07 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 2.58
MEG VAN.

cisco 2007.03.07 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.88
Ok.

Tócsa 2007.03.04 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.76
Kívülről benézve ide biztosan érdemes lesz visszatérni.

andrazs 2007.03.04 16:13 - Megtaláltam
GCBZS után ez is meglett. András, Dávid, Apa [wapon beküldött szöveg]

Rudi Team 2007.03.03 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.51
Sajnos zárva!
Éva, Rudi

Hz 2007.03.02 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.62
Rain-caching Ózzal. 8/1.
Majdnem meghackeltem a művész bejárót, de végül beértük a virtuális megoldással, így is a kelleténél több időt töltöttünk itt.

 
ozeki 2007.03.02 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.67 súly: 3.63
Őszies kessing Hz társaságában.
Mardosó ládaéhségünkben először a hátsó kaput próbáltuk meghekkelni, szerencsé(n)kre ez nem sikerült. Maradt a főbejárat és a szomorú felirat : Nyitás májusban...

kutyu 2007.03.01 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 1.90
ITT VOLT AZ ESKUVONK! :-)

kivancsifancsi 2007.02.28 11:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 3.56
Mai portyánk első megtalálása. A kastély és a park is zárva volt, így csak a virtuális pontot sikerült megtalálni.

melinya 2007.02.22 21:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Megvan.

pityer 2007.02.22 16:15 - Egyéb
nem jutottunk be felujítás miatt

sajna nem jutottunk be 
Fűkocka 2007.02.22 16:15 - Egyéb
Ismét itt jártam. Ezúttal Pityer kollégát navigáltam ládáról ládára. 90 km, 10+1 láda többnyire földutakon. egész napos eső után szuper volt.
én még multi formában kerestem, de most sem tudtam belogolni a ládába. felújítják, nem tudtunk bemenni.
üdv: fű

 
befi 2007.02.20 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.76
Igazán kár, hogy nem lehet alaposabban körülnézni - így aztán túl hamar végeztünk. [gps nélkül]

Bekukkantva
 
Kerticsorbi 2007.02.20 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Megtaláltam.

kenau 2007.02.18 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Kar hogy csak majustol lesz nyitva a kastely.

gyöngyfűző és párja 2007.02.18 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.56
Már többször jártunk erre, most csak a láda miatt jöttünk (volna). Sajnos nem volt nyitva a park, így maradt az alternatív megoldás. Kár érte.

NaSza 2007.02.17 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.23
ok.

 
ordogm 2007.02.11 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.57
Sajnos zárva volt!
A táblát használtuk.
Ági, Máté

k.david 2007.02.11 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 3.25
Gyorsan meglett. Minden zárva, az idő is zord volt... Majd egyszer visszajövünk még.

im 2007.02.11 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Kastélynap 3/1.

Mind a kastély, mind a park zárva volt, maradt a virtuális lehetőség.

gores 2007.02.04 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.48
A Nagy Madaraktól jöttünk kertek alján. A képen látható repülő csak küzdött, de én értem ide hamarabb:-)) A kastély biztosan szép lesz - ha láthatjuk majd. Most zárva. Jól körüljártuk. A láda is meg lett volna, ha nem félünk a gondnoktól és a hátsó fertályon lévő 2 kutyaól lakóitól. A Molnár szigetnél történt affér óta figyelek a kutyaházakra is. Májusban nyitnak - majd visszajövünk. Kívülről úgy látom megéri. A virtuális jelszó többször is megjelenik a közelben.

Csövi 2007.02.02 19:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.28
A kastélypark zárva volt, de a tábla segített.

gsmisi 2007.01.21 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.57
Ok. [wapon beküldött szöveg]
Elhagytam a telefonom, így nem tudtunk a vészmegoldásról, szerencsére sikerült besírni magunkat, így meglett. Ja: a koordináták nem pontatlanok ? mondjuk úgy kb.20m-t ?
Köszi a rejtést. TM.

Lacza és Tádé 2007.01.14 21:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.24
Ok

novakg 2007.01.13 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.00 súly: 1.90
Igazság szerint nem tekintem korrekt megtalálásnak, ugyanis a kert zárva volt, a mindenféle egyéb információ ellenére :-( Ugyan belestünk és valóban szép kert, kénytelenek voltunk a "vészmegoldással" beérni :-(

Csoki 2007.01.12 12:49 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Omlás 2007.01.01 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.16
1

lotht 2006.12.29 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.33
Most is zárva...

Csipetkék 2006.12.28 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.39
Mai harmadik láda lett volna, de mivel zárva volt a kert, így maradt a virtuális megoldás.

erbeo 2006.12.27 07:55 - Megtaláltam
ier-rel közös megtalálás a fenti időpontban.
A log 2010. augusztusában készült.

ier 2006.12.27 07:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
A virtuális pontot találtuk meg.

petika 2006.12.26 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.48
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A kerítésen át azért készítettem néhány képet a láda környezetéről.
A rejtés azért nem 5-ös, mert nem tudtam bemenni a parkba, viszont díjazom, hogy nem lettünk feleslegesen megsétáltatva egy nehezen olvasható koordináta kedvéért. Éljen a multitlanítás! :-)
Petika, Bammancs

Templom
Kert
lgaga 2006.12.17 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Szép, köszi

ssophie 2006.12.17 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Megvan! Sajna minden zárva felújítás miatt, úgyhogy maradt a virtuális pont.
Köszi!

szabti 2006.12.03 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.60
Hála a helyi TV-stúdiónak, pillanatok alatt a kertben voltunk: pont akkor jöttek forgatni a kastélyban levő rendezvényre, amikor éppen azon töprengtünk: a kapun vagy a kerítésen másszunk-e be. Így aztán könnyű préda lett a láda: pillanatok alatt megvolt, bár a gondnok kudarcot vizionált: nincs már ott semmiféle láda. Aztán (meg)lett.

Szomorú a kert pusztulása, a kastély áldatlan állapota. Jó lenne, ha nem vinné el az enyészet!

1 ablak2 ablak
Sok ablak 
james 2006.12.01 18:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 3.59
A virtuális meglett.

Judit és James

Nivabibi 2006.11.27 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.11
Megvan, de csak a "virtuális alternatíva". Új nyitvatatási rend van (Lásd fénykép).

 
zoli 2006.11.26 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Sajnos a kastélyba és kertjébe a felújítási munkálatok miatt nem tudtunk bejutni, így csak a virtuális megoldás maradt. Amennyit a kerítésen keresztül láttunk felkeltette az érdeklődésünket, így valószínűleg majd visszatérünk, mikor ismét fogadni tudják a látogatókat.

Linda és Zoli

 
abacus 2006.11.25 13:15 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

jiimbo 2006.11.22 14:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
[wapon beküldött szöveg] Minden bezárva...

gusty 2006.11.19 11:01 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

b_pisti_62 2006.11.18 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.65
Lehet, hogy az utolsó szépidős őszi túrázás, most Isaszeg és Pécel között. Bajtemetés bázisról lesétálva rengeteg sétáló, bringázó emberrel találkoztunk. A park tényleg zárva, a virtuális jelszó levadászva, ezért a rejtést nem tudtam értékelni.

 
BE&LA 2006.10.08 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.32
Megtaláltuk-virtuálisan!

Remete 2006.10.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.34
Sajnos a kastély 09.30-tol zarva tart igy csak a virtuális jelszóra hagyatkoztunk bemenni nem tudtunk.

cacheelyűk 2006.10.07 08:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.36
GCBZS előtt útbaejtettük ezt a ládikát is, sajna még zárva volt a kert, gy csak a virtuális jelszót tudtuk levadászni. köszi

KIMI 2006.10.01 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.04
Már zárva volt a kastély, ezért a virtuális lehetőséggel éltünk. Lea, Attila, Peti, Ildi, Kimi

Scorpius 2006.10.01 10:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.35
A ládát nem találtuk az adott helyen. Maradt a virtuális leolvasás.

zferke 2006.09.25 16:42 - Megtaláltam
itt ulok a zart kerites elott.
ENGEDJENBEVALAKI!! [wapon beküldött szöveg]

Sparks 2006.09.23 15:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.23
Ma is zártkörű rendezvény volt, de azért belógtunk. A láda koordinátái a kert közepére mutattak, a láda pedig jóval odébb volt. Azért meglett és köszönjük a lehetőséget.

ZitaKati Andris és CsZso 2006.09.14 19:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.94
A hid korlátján a virtuális láda koordinátái csak részlegesen olvashatók, a másiké is nehezen. [wapon beküldött szöveg]

 
b-gy 2006.09.10 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
OK!

hg4ggv 2006.09.09 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.04
Hamar meglett. Kicsit nehezen engedtek be mert épp ma volt zártkörű rendezvény...

Szilvi, Máté, Feri (hg4ggv)

 
Silvius 2006.09.05 16:46 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

lacc 2006.09.02 11:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Ildike, Ildi és Laci

andrewid 2006.08.27 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.92
A hídon a virtuális koordinátát nem találtam, de a láda koo.k is lassan újrafestésre szorulnak. Talán jobb volna valameéyik függőleges hídelemre írni a koo-t, ott biztos nem csuszmálják le az emberek. Épp nyárzáró fesztivál volt a híd mellett.

mernokur 2006.08.26 16:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.30
Sajnos ez eddigi legkevésbé eredményes ládánk. A hídon az alkoholos filctollal felírt koordináták már alig kivehetők, mi el is írtuk szerintem. Mivel nem a kastélyhoz vezetett, ebben biztos vagyok. Magát a kastélyt tudtam hol van, ezért nem teljesen eredménytelen ez a kess. Mondanom se kell, hogy a kastélykertbe be se jutottunk, ugyan nyitvatartási időben érkeztünk, de zártkörű rendezvényt tartottak. Ez már sok volt, maradt a pótjelszó. Remélem a következő ládánk eredményesebb lesz...

Zsófi és mernokur

h@PCy 2006.08.24 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
[Ok]

Szép idő, szép hely, könnyü láda rejtés. A kastély is szép, csak a közel 1órás idegenvezetés mintha sok lenne ;) =p

Köszönöm !

Apexsek 2006.08.13 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.40
Szép, bár nem virágos kert.
Nekem sajnos eltört a hátsótengelyem, s jobb híjján így kellett haza mennem Pécelről-Pestre.
Viszont jó volt a cukrászda a kastély mellett!

Üdv: APEXSEK

LCSOKA 2006.08.13 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.73
A korlátról csak a töredékét tudtul leolvasni a koordinátának. Véletlenszerűen írtunk még hozzá számokat. Először a közelben lévő temetkezési cégre mutatott. Módosítottunk a koon , így már jó helyre vitt.
A híd környéke szerintem elég gáz!

 
radpeter 2006.08.12 10:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.66
O.K.! [wapon beküldött szöveg]
SagiK és L@zy társaságában bicikliztünk egyet.
A láda egyértelmű helyen volt, távozáskor a biztonsági őr érdeklődött a geoláda hogyléte felöl :o).
A híd felesleges nehezítés, semmit nem ad és nem mutat.

PEx2 2006.08.11 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Sajnos már nem volt nyitva a kastély, de a parkba még beengedtek. Legközelebb a kastélyt is megnézzük, úgy tűnik, szépen rendbe hozták.
Azt hiszem, a nagy sietségben nem írtuk alá a bejegyzést a logbookban! :)

KoMa 2006.07.20 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.00
Útbaesett GCBZS felé , így megnéztük. Bár a virtuális koordinátát mi sem találtuk...

Barangoló alias elel 2006.07.02 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.15
A játéknak köszönhetően lassan végigjárom lakókörnyezetem nevezetességeit, köszi.
A virtuális láda koordinátáit sajnos nem találtam meg, ami bosszantott egy kicsit, mármint a vakságom. Ott van még?

szelt 2006.07.02 06:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.35
ok

farkas_e 2006.06.18 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.91
A láda környezete szép, a park gondozott, azonban a rejtés nekem nem tetszik: amikor mentünk, már messziről kiszúrtuk, hogy ott valami nem odaillő van...

EndreiTeam 2006.06.17 21:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
LB27 koncertre érkeztünk Pécelre, ráadásul kicsit késve, ezért csak a koncert után sötétben tudtunk keresni. Így már a hídon sem volt egyszerű elolvasni a koordinátákat. Szerencsére sikerült, így legalább a virtuális jelszó meglett.
Amúgy a koncert is nagyon jó volt. :)

madarasz.peter 2006.06.10 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.84
Azzal kell kezdenem, hogy mi voltunk a hibásak, mert nem tanulmányoztuk át a leírást, így azután parkoltunk a kastélynál, lesétáltunk a hídhoz de nem tudtuk, hogy míért vagyunk ott. A papírt persze az autóba hagytuk, úgyhogy séta vissza. Ott azután rájöttünk, hogy mégis csak volt keresnivalónk a hídnál úgyhogy vissza.
Innentől már könnyen ment csak akkor néztünk magunkra furcsán amikor ott álltunk a láda mellett ahol kb. 3/4-ed órája már álltunk és szerencsére nem másztunk át egy falon.
A kastély szép lehetett és reméljük újra szép is lessz. Feltárják a barokk konyhát is ami majd látványkonyhaként fog üzemelni. (Ezt majd megkóstoljuk...)
Az idegenvezető szépen mutatja be a helyet de aki nekivág szánjon rá kb. egy órát. A végén amikor kijöttünk a kastélyból, öt éves fiam azt mondta, hogy ide tényleg érdemes volt bemenni. (Bent szájtátva hallgatta a freskókon látható jelenetekhez tartozó történetet.)

Így végezetül csak egyet nem értek. Miért lett ez multi? Mi a szépség az ócsóbót mögött folyó patak forgalmas hídjának korlátján? Szóval biztos lehetett volna érdemesebb helyet is találni az első pontnak.

Csapat: Erika+, Máté és én

pálfya 2006.06.05 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Későn érkeztünk, zárva volt. Körbe jártuk, tábla jelszava.

Csabataxi 2006.06.03 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
Megtaláltuk! Csabataxi,Vivien

Öregcsabi 2006.05.31 16:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.73
A mostani sok eső , dzsindzsa , sár, akármi után pihenés képen szerettem volna egy egyszerű tiszta ládát!
Ez olyan!
A belépő a kastélyba 300 Ft, megéri. Az idegenvezető fickó profi, nem betanult szöveget mond! Érdemes bemenni, mert csoda , hogy ez a kastély ilyen állapotbanm túlélte a "felszabadítókat" és az utána jövő időket. A kastély felújítása folyamatban van, az idegenvezető említette, hogy europai segítséggel fogják a felújítást folytatni. Ez jó hír!
A láda könnyen kereshető!

A lada helye..
Sigli 2006.05.19 18:24 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

streng 2006.05.14 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Kár, hogy egy kicsit későn értünk ide, és épp egy koncertre készültek a kastélyban, ezért nem sikerült bent is körülnézni, majd legközelebb.

/Üdvözlet a kastély gondnoknak! Igen rendes volt :)

Sas 2006.05.14 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.59
Mai utolsó ládánk. Viszonylag könnyen meglett, nyitva volt a park - a kiirás szerint 18.00-ig. A felirat a hídon erősen megkopott, előbb-utóbb rá kellene erősíteni, mert nem lesz olvasható! Sajnos nálunk nem volt megfelelő írószerszám... Köszi a rejtést!

Pilu 2006.05.13 18:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.98
97. A dobozért már nem mentünk be. Egy pár hónappal ezelőtt már voltunk a parkba, akkor nem ilyen céllal:-)
Ági&Pilu

nabuka 2006.05.13 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.34
A korláton megtaláltuk a láda kordinátáját jól kiolvsható volt.A park nyitva volt igy betudtunk menni.Hamar meglett a cél.
Pilo és Oli

Detusz 2006.04.30 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.13
A korláton a koordináták már elég rosszul olvashatóak. Kicsit félre is mentünk... Végül a szemünknek hittünk, nem a gps-nek, és bejött...

Bibelia 2006.04.28 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Megtaláltuk. Sajnos a kastély és a kert is zárva volt.
Bibelia és Társa

kri-mi 2006.04.21 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.56
Szemerkélő esőben olvastuk le a koordinátákat, és megkerestük a kastélyt. Persze mi is zárva találtuk, de majd jövünk május 1. után is, hátha több sikerrel járunk!

csaby 2006.04.15 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Lemaradás 25 ttúra után. Sajnos a kastély zárva volt, még a kert is, így maradt a virtuális megoldás.

csaby

A patak
 
Ardo 2006.04.14 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.53
Ok. Arrafelé vitt az utam, így levadásztam. A park sajnos zárva van..

 
dc3 2006.04.12 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Becserkelve! [wapon beküldött szöveg]

bedina 2006.04.09 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.11
A park nem volt nyitva.

ésKata 2006.04.08 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.98
.

Zergi 2006.04.08 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.57
Biiciklivétel utáni próba tekerés Lőrincről. A hídon megtaláltuk a koordinátákat (a környék nem felemelő), de a szépen gondozott parkba sajnos nem tudtunk bemenni. Egy járókelő szerint mindig zárva van...
A kastély kívülről rendben van, szép, gondozott. A Gödöllő térképen nem oda van jelölve, ahol valóságban van.

A kert
Keleti oldal
Templom 
Jani70 2006.04.04 12:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.98
A tartalék jelszó koordinátái gyakorlatilag olvashatatlanok. A kastély és környéke szép és gondozott. Tetszett, köszönöm a rejtést.