geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
983. Váci körséta (GCVAC)
Az út második állomása
Az út második állomása
Zenepavilon a Dunakorzón
Zenepavilon a Dunakorzón
A forrástól a kőhíd felé...
A forrástól a kőhíd felé...
... és a kőhíd
... és a kőhíd
D.O.M. IN. HONOREM...
D.O.M. IN. HONOREM...
A végállomás
A végállomás

Szélesség N 47° 46,857'
Hosszúság E 19° 7,811'
Magasság: 110 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2004.06.09 21:30
Utolsó lényeges változás: 2011.10.27 11:34
Utolsó változás: 2013.01.15 22:30
Rejtés típusa: Multi geoláda (7V)
Elrejtők: DARAZS csapat és ZsB
Felhasználó: DARAZS
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.5
Megtalálások száma: 1018 + 1 sikertelen + 10 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.2 megtalálás hetente


Vácott ajánlunk Nektek egy kellemes sétát. Az út során megtekinthetitek a város nevezetességeit, melyekből hetet választottunk ki, hogy a multiláda állomásai legyenek. A kb. 6,5 km-es séta egy része a belvároson halad keresztül, de az út során elkalauzolunk Benneteket a város egyik legszebb zöld területére is.

A WAP-os játékosok kedvéért röviden a lényeg:
A jelszó az egyes pontokon megadott karakterekből áll össze, egybeírva, ékezetek nélkül, végig nagybetűvel.
1. Szent István tér
( N 47° 46,857' E 19° 7,811' 110 m [GCVAC-1])
A jelszó a szobor kezében található zászlón lévő első sor első betűje, és a negyedik sor középső betűje.
2. Kőkapu
( N 47° 47,017' E 19° 7,336' 96 m [GCVAC-2])
A jelszó a kapu déli oldalán található márványtábla második mássalhangzója.
A következő ponthoz ajánlott a börtön épülete mellett lekanyarodni a Duna-parthoz.
3. Zenepavilon
( N 47° 46,481' E 19° 7,661' 98 m [GCVAC-3])
A jelszó a márványtábla ötödik sorának utolsó betűje.
4. Forrás
( N 47° 45,848' E 19° 8,331' 107 m [GCVAC-4])
A jelszó a forrás köré épített kis kápolna márványtábláján található, a kivitelező vezetéknevének ötödik karaktere.
5. Kőhíd
( N 47° 46,152' E 19° 8,374' 107 m [GCVAC-5])
A jelszó az egyik szobor talapzatán található, keresd az emléktáblán alulról a harmadik sorban hátulról a harmadik és második karaktert.
6. Székesegyház
( N 47° 46,535' E 19° 7,840' 109 m [GCVAC-6])
A jelszó a székesegyház homlokzatán található feliratban, a harmadik sor utolsó előtti betűje.
7. Városháza
( N 47° 46,713' E 19° 7,604' 108 m [GCVAC-7])
A jelszó az épület márványtábláján található, alulról a harmadik sor utolsó két számjegye.

Mi az alábbi útvonalat javasoljuk, ezzel a pontok begyűjtésén túl további látnivalókat is ajánlunk:
A Szent István téren található szobor nem tartozik Vác legszebb történelmi nevezettességei közé, mégis sétánk első pontjának választottuk, többek között azért, mert mind a buszpályaudvarhoz, mind a vasútállomáshoz közel esik (gondolva a tömegközlekedéssel érkezőkre).
Következő állomásunk a Kőkapu vagy Diadalív, mely 1764-ben, Mária Terézia tiszteletére épült. A város északi részét záró műemlék szépségét csorbítja a közvetlenül mellette található Állami Büntetés Végrehajtási Intézet magas betonfala.
Sétánkat a Duna partjára lekanyarodva a város szinte teljes hosszában kiépített, parkosított Dunakorzón át folytathatjuk. Itt található a Hegyes torony, a kompkikötő, a zenepavilon és a várfal, mely a török időket idézi.
A Dunakorzó kerékpárúttal folytatódik Budapest felé. A Duna-parti ligetet a kerékpárútról letérve egy fahídon keresztül érhetjük el. A liget közepén természetes horgásztó található, melynek vizét sok kis forrás táplálja. A környezet egészen egyedülálló ártéri terület, melynek jelentőségére a 90-es években épített ún. Ártéri tanösvényt hívja fel a figyelmet. (GCvata)
A következő állomás a tó átellenes végében található forrás.
Szintén tágas zöld környezetben, a Hétkápolna kis temploma és hét képoszlopa mellett haladva érhetünk el az ötödik pontig, a Gombás patak szentek szobraival díszített barokk stílusú kőhídjához.
A város centruma felé a Budapesti főúton haladva esik útba a könyvtár és levéltár, majd a Géza király tér következik. A tér képe kettős. A régi vár maradványai a múltat idézik, de az ide épített szakközépiskola épülete megtöri a korhű hatást. A téren található még a Ferencesek temploma.
A Konstantin tér a város egyházi központja. Itt található a Székesegyház, a Piarista templom és a Piarista gimnázium. A Székesegyházzal szemben áll a Püspöki palota, melynek óriási kertje egészen a Duna partjáig ér. Az épület ma öregek otthona.
Az egyházi központtól, vagyis a Konstantin tértől tovább haladva ejtjük útba a Szentháromság teret, ahol a Szentháromság szobor található. A tér Duna felőli oldalán a városi strand található, mely összeköttetésben van a Duna partjáról megközelíthető uszodával.
A Március 15. tér a város főtere, centruma, mely a század első felében még piactér volt, tulajdonképpen a polgárváros központja. A korábbi főútvonal itt öblösödött fokozatosan tölcsér formájú térré. Sokan az ország egyik legszebb barokk terének tartották egészen 1-2 évvel ezelőttig, amíg a felújítási munkálatok meg nem kezdődtek. 2006. szeptemberében átadták a szinte teljesen átalakult főteret.
A tér egyik szegletében a Fehérek temploma található. Itt minden épülete műemléki jellegű. Alattuk több helyen épen maradt középkori pincék találhatók, melyekből kettőt, múzeummá alakítottak át. A téren található a Városháza, Nagypréposti palota, Országos Siketnéma Intézet, Máltai szeretetszolgálat kórháza.
Vác honlapján további információk mellett, az utolsó pontként ajánlott Városháza tetején elhelyezett webkamera által közvetített kép is látható.

Szemelvények Vác történetéből:
Vác hazánk egyik legrégebbi városa. Kedvező földrajzi adottságai miatt a térség könnyen vált településsé. Az első ismert Vácott letelepedett nép a kelta néptörzs egyik ága, az eraviszkusz volt. A keltákat jászok váltották fel a történelmi idők kezdetén. A honfoglaló Árpád és vezérei is jártak a térségben, Botondot a szomszédos Verőcén temették el. A régi jász birodalom területe nagyjából egybe esik a váci egyházmegye területével, melynek határait Szent István király állapította meg. Ő tette püspökség székhelyévé Vácot, amivel alapot adott, illetve kijelölte a fejlődés irányát.
A város urai a püspökök voltak, akik saját környezetük szépítését elsődleges céljuknak tekintették, így díszes templomokat és műemlékeket építtettek. Mindez szükségszerűen maga után vonta az iparosok letelepedését is. Az ipari tevékenység mellett, a Dunának köszönhetően a város kereskedelmi tevékenysége is jelentőssé vált, mint Németországba irányuló dunai-út.
A honfoglalás idején, Vác vidékén szláv törzsek laktak. A folyamatos virágzásnak egy 1241-es fekete vasárnap vetett véget, mikor Vácot és a környező falvakat tatár seregek dúlták fel. A város lassan újból benépesült és magyarosodni kezdett. Virágzásának tetőpontját a XV. században, Báthori Miklós idejében érte el. A művészet- és tudománykedvelő főpap olyannyira felemelte Vácot, hogy Buda után (Esztergom és Nagyvárad mellett) a legjelentősebb magyar város volt.
Itt tartott Mátyás király fontos tanácskozásokat, valamint Vácra hívták össze 1485-ben az országgyűlést.
A fénykornak a török megszállás vetett véget. 1544-ben foglalták el, Vác török várossá vált.
Az 1684. júniusában visszafoglalt Vác várkapitánya Vak Bottyán lett, a püspökök visszatértek és a város lassú fejlődése megindult.
A Habsburg-házi uralkodók idegen származású püspököket neveztek ki, de hatalmi tervük ellenére a város ezzel csak további fejlődésnek indult. Az Althannok és Migazzi ugyanis saját jövedelmüket a város egyházi és kulturális céljaira fordították. Népjóléti, közművelődési és egyházi intézményeket létesítettek, díszes barokk épületeket, kápolnákat, templomokat, hidakat és szobrokat építtettek. Gróf Migazzi Kristóf püspököt Mária Terézia is kedvelte, meglátogatta. Migazzi e látogatás tiszteletére teljesen átalakította a várost. Kikövezte és befásította az utcákat, kibővítette a tereket, befejeztette a püspöki palota és városháza építését. 1764 augusztusára külön Mária Terézia tiszteletére megépült a Diadalív. A később befejezett Székesegyházzal és a Hétkápolnával Migazzinak köszönhető a város mai képe. Halála után, II. József uralkodása idején Vác falu színvonalára süllyedt.
1846 július 15-én indult meg a vasút Vác és Budapest között, ami azonban elszívta és a főváros felé terelte a piac közönségét.
A szabadságharc több nevezetes eseménye is Váchoz fűződik. Görgey itt összpontosított csapatot, valamint a Gombás-patak hídján keresztül üldözték az ellenséget.
Az 1800-as évek végén, az 1900-as évek elején megindult az iparosodás. A mezőgazdaság háttérbe szorult, egyletek (kaszinó, dalegylet, múzeumi egylet, tűzoltóegylet, sportegylet, stb.), intézmények (polgári és leányiskola, siketnéma intézet, stb.) jöttek létre.
A város további szépítése mellett javították a köz- és egészségügyi helyzetet csatornázással, kikötők, strand létesítésével. A II. világháború viszonylag kevés anyagi kárt okozott, azonban a zsidó lakosságot szinte teljesen kiirtották.
Az utolsó néhány évtizedben került sor a piactér áthelyezésére, a főteret az ország egyik legszebb barokk műemléki együttesévé alakították, parkosították. 2006-ra ismét új arculatot kapott.

Kellemes időtöltést és jó barangolást kívánunk!

Külön köszönet ZsB-nek a koordináták ellenőrzéséért!
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (726 db): környezet: 4.61 rejtés: 4.24 web: 4.63 átlag: 4.49

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 - a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

danita 2020.01.11 18:55 - Megtaláltam
Végig jártuk, köszönjük! [Geoládák v3.0.0]

erdosimi 2019.12.12 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Aquilone 2019.12.08 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a sétát.

Berill és Zsolt

erdosjudit 2019.11.27 07:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

jadam968 2019.10.27 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Aerokura 2019.10.27 09:25 - Megtaláltam
Bal'a dash, malanore!

sergeant 2019.10.07 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zogeboka 2019.09.27 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm.

oryszcsak 2019.09.22 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

SandorCsaba 2019.09.14 09:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Pales 2019.08.18 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Ati001 2019.08.04 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

nkrisz8 2019.07.28 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.60
Megtaláltam.

zsityi 2019.07.19 18:19 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk :)

ballasz 2019.07.18 16:45 - Megtaláltam
Bringával jartuk végig. [Geoládák v2.2.5]

jegesmedve137 2019.07.18 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hajo 2019.07.10 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

IMG_20190710_131450IMG_20190710_135901
IMG_20190710_143837IMG_20190710_161110
IMG_20190710_171229IMG_20190710_172544
zoldbeka 2019.07.05 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

nfmate 2019.06.16 19:19 - Megtaláltam
Egész hétvégés vendéglátás utáni levezetés. Köszi a sétáért [Geoládák v2.2.5]

Attca 2019.06.10 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Mgota 2019.06.10 10:29 - Megtaláltam
Köszi! :) [g:hu 1.6.2y]

kobrakiraly 2019.05.29 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük, hogy elhívtál ide. A mai kissé esőre álló napon sétáltuk végig kedvenc városunk nevezetességeit.

Huncutka01 2019.05.29 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük, hogy elhívtál ide. Nagyon szép volt a forrástó a kőhídig séta. Köszönjük.

bambii 2019.05.19 20:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) [g:hu 1.6.2y]

R-Gyu 2019.05.18 19:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Múltidéző váci sörtúra V1.0 keretében találtuk meg. Köszönet az ötletért és szervezésért Kokónak.

BLUEway💙2016! 2019.05.18 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
Koncert előtti ládázás utolsó előtti találata. (Nagy motoros felvonulás volt éppen...) THX.

pczinder 2019.05.04 11:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

pgyp 2019.05.01 13:31 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.6.0]

Balaci 2019.04.23 23:59 - Megtaláltam
Szép volt, jó volt, megvolt. Kösz a rejtést, közös találat Borsóval.

Stimm 2019.04.19 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Kerékpáros ládázás Dunakeszi és Vác között. Korrekt multi, tetszett.

Gabsa5 2019.04.14 14:48 - Megtaláltam
Jo kis tura! TFTC [Geoládák v2.2.5]

klarizsolti 2019.04.07 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Frankcsalád 2019.04.07 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

graffz 2019.03.24 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz. [g:hu 1.6.2y]

Szab 2019.03.24 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.79
Családi kirándulás Vácott. Autóval, kismotorral, babakocsival, sétálva keresgéltük a két váci hosszú multi pontjait.

Veveke 2019.03.24 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Makkap 2019.03.24 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Family-H 2019.02.17 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Köszönjük a körsétát !

Jesper Olsen 2019.02.09 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Köszönjük a rejtést és a sétát. Jó volt barangolni a városban és közelében. Zsófi, Marci és Csaba, GPS-nélküli ládavadászok.

Csengellők 2019.02.04 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) szeles napon,Esterházy cukrászdában melegedve, kellemes sétával. [Geoládák v2.2.5]

aknitram 2019.01.27 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.6.1x]

kingajani 2019.01.27 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

astratomi 2019.01.21 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kupec 2018.12.29 12:56 - Megtaláltam
Tetszett a belváros.

Nikicsu 2018.12.22 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.0]

Chubby 2018.12.22 15:06 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :) [g:hu 1.6.0]

erdei.laszlo 2018.12.08 12:00 - Megtaláltam
Qwerz

mozgo 2018.11.17 20:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.99
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Pattika97 2018.11.17 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Csonura 2018.11.10 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Caldera 2018.11.04 21:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Szilvil 2018.11.02 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dev86xr 2018.11.02 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

bubac 2018.11.01 20:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

BRobi 2018.11.01 20:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért. [g:hu 1.6.0]

vidoree 2018.11.01 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

walky 2018.11.01 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Evila 2018.11.01 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Közös találat Danival. Köszönjük a rejtést!

Miamicryt 2018.10.27 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Szuper rejtés! :)) [g:hu 1.6.0]

Janisoft 2018.10.23 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Dóra2011 2018.10.22 11:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.68
Nagyon nagy séta volt. Minden nagyon tetszett, de legjobban az tetszett, hogy apukám vitt, mert nagyon elfáradtam a pontok összeszedése közben.

Eszti és Robi 2018.10.22 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Két nap alatt gyűjtöttük össze a pontokat. Szép város Vác, még nem jártunk itt.

IMG_20181022_111040IMG_20181022_103305
thtimi 2018.10.06 18:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. Jó kis séta volt.
Timi, Peti és Bumbi

Majaluca 2018.09.29 17:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
két részletben szép öszi időben

ErdőCsöndje 2018.08.12 13:16 - Megtaláltam
Szép ez a város. Köszönöm!

nmaria 2018.07.29 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0c]

Tim72 2018.07.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Köszönöm szépen, nagyon kellemes kikapcsolódás volt. 

vitibi 2018.07.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Jó kis séta volt!

HRita 2018.07.07 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szaszkievics 2018.07.07 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
HRita, KesserHercegnővel eltöltött csodás nap Vácon. Séta, jövés-menés, evés - ivás, jó hangulatban. :) Köszönjük!
Érdekes, izgalmas, szép multipontok!

gores 2018.06.24 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megtaláltuk, köszönjük.

zsuuu 2018.05.20 19:39 - Megtaláltam
Rolival Vácott ;)
köszi a rejtést

RoliHun 2018.05.20 19:32 - Megtaláltam
Váci hétvégén Zsuval ;)
TFTC [Geoládák v2.2.4]

csg69 2018.05.01 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.34
Megvan :)

GYEZegzug 2018.04.30 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.28
Köszi szépen a lehetőséget.

Skali&Margó 2018.04.29 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.07
OK!

mayagabor 2018.04.18 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Megtaláltuk, köszönjük!

StellaDeFrász 2018.04.15 20:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Frászosítva!!!🤡

Mary&Advent 2018.04.14 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtvényt.

rpisti 2018.04.02 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk - köszi a rejtést.

Mary Lou 2018.03.31 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megtaláltuk.
Kosdi Húsvéti kirándulás alatt.
Köszönjük!

Szabó família 2018.03.30 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4h]

tabletta 2018.03.30 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4h]

Micicila 2018.03.11 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.46
Nagyon tetszettek a multi pontjai, köszönjük.

Mörren Morcogi Micó 2018.03.11 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.02
Nagyon tetszettek a pontok, és Vác is. Szép részeket jártunk be, kimondottan hangulatos helyeken sétálva. Biztosan eljövünk még. Köszönjük, hogy megmutattad. Micicilával közösen...

Access Denied 2018.02.25 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

VINAX 2018.01.21 19:07 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtő munkáját!
A GCVV és a GCVKT multikkal együtt kerestük. Egy laza 3,5 órás délutáni séta volt, egy jó nagy adag gyros után. 😀
★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.2]

UfoPapa 2018.01.01 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zolas21 2017.12.31 15:15 - Megtaláltam
Jó kis óévbúcsúztató ládázást csaptunk :)
BÚÉK :)

Fixis 2017.12.31 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Szilveszteri laza városnézős, ládázós nap. Király volt!

Göde 2017.12.28 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
A templomokkal együtt jó kis séta a városban, de szép élményt nyújt, és valószínűleg egy-két pont kivételével soha nem láttam volna. Köszönöm.

dvorcsakl 2017.11.23 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Szép kis túra volt.

KP1965 2017.11.15 18:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Két szerda esti zseblámpás séta során gyüjtöttem össze a váci multik összes pontját. A Váci körsétából a múlt héten sorrendben az 5-4-3-7-1 pontok, a mai nap pedig a 2-6 pontok lettek meg.

somga 2017.10.22 15:00 - Megtaláltam
Gyalogosan tettük meg a sétát. Nem volt rövid, de szépen bemutatta a város látnivalóit.
Köszönjük.

esztelneki 2017.10.18 19:41 - Megtaláltam
Bringával. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szradnay 2017.10.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
családi körséta volt. Az erdős részen majdnem jól fejentalált minket egy fáról leeső vmi termés. De összességében nagyon jó kis élmény volt szombat délutánra

Évi&Zoli 2017.09.30 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.83
A mai nap a GCgoze jegyében telt, de a két megamultit is szerettük volna befejezni. Másodszori neki futásra sikerült. Első alkalommal gyalogosan jártuk a várost, sajnos a telefon lemerült, nem tudtuk befejezni. Ma kerékpárral még összeszedtük a hiányzó részeket. Remek keresési élményt nyújt, közben felfedezhetjük ezt a gyönyörű várost. A virtuális rejtések gyakran megtévesztőek, nem szeretjük őket. Ezért kapott csak négyes osztályzatot a rejtés. Köszönjük a remek élményt!

20170604_16322320170930_122307
20170604_17354520170930_113746
20170604_17233420170930_121411
Dani19 2017.09.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Vác gyönyörű hely, érdemes volt körbe járni a pontokat. :)

Davestator 2017.09.02 18:54 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.28
Köszi a szép sétát :)

GeoMack 2017.08.23 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

voyagers 2017.08.22 22:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.99
Kellemes séta Vácon.

robinbird 2017.08.20 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

10yei 2017.08.19 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Köszi a rejtést!

mbenji20 2017.08.14 17:45 - Megtaláltam
Köszi a sétát!

meszarospetra 2017.08.14 02:30 - Megtaláltam
Köszke.

Stautoma 2017.08.08 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
ok

sarokferenc 2017.07.29 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Megtaláltam!

Kimberli1 + Imi30 2017.07.18 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Köszönjük a rejtést!

Vargapapamama 2017.07.10 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Még soha nem jártunk Vácon, ezért útban Nagybörzsönybe beiktattuk ez a városnéző túrát. Nagyot csalódtunk. Azt hittük, hogy Vác egy kis ékszerdoboz, de nem. A központon és a sétányon kívül elhanyagolt, gazos szemetes igénytelen utcák.
Csalódtunk! A rejtő nem tehet róla, jó munkát végzett. Azért köszönjük!

Gabbence 2017.07.07 21:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

azimee 2017.06.29 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2017.06.07 15:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Váci kirándulás 6/7.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Jó sokáig tartott, de végül összehoztam. Össze-vissza sikerült a pontokat bejárni, sok érdekes helyet láttam. :) Főleg hogy a másik nagy multival lett összekötve, ráadásul a többi láda is útba esett,
így egy idő után lassan nem is tudtam mi mihez tartozik. :D [g:hu 1.5.3z] [wapon beküldött szöveg]
641.

IMG_20170607_115239IMG_20170607_140053
IMG_20170607_140140IMG_20170607_140738
IMG_20170607_141037IMG_20170607_142835
IMG_20170607_154430IMG_20170607_154544
IMG_20170607_154833 
WallHattok 2017.05.27 20:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Köszönjük!:-) Megtaláltuk!:-) Nagyon tetszett Vác, szép napot töltöttünk el!:-)

SilverG 2017.05.21 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megtaláltuk!

FCsili 2017.05.21 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megtaláltuk!

Pogánypeti 2017.05.16 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Megtalálva 3 napos váci és környékbeli geoládázás keretében!
Tetszenek az ilyen sétáltatós, városnézős ládák, általuk nagyon jól feltudom "térképezni" a számomra addig ismeretlen városokat. A GCVKT, ill. az összes többi váci ládával együtt kerestem e láda pontjait, nagyon tetszett! :)
Köszönöm!!!

Molli 2017.05.01 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Köszönöm a rejtést!

Galmák 2017.05.01 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Nagyon szép részeit láthattuk a városnak! Köszönjük a társaságot Noéminek és Máténak!

TBende 2017.04.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Norvég kórus koncertjével egybekötött váci ládakeresés során ezt is sikerült megtalálni. Köszönjük a rejtést! :)

ha2 2017.04.21 15:55 - Megtaláltam
Váci városnézés két keréken. Munka utáni kikapcsolódás képpen remek időben.
Korábban egy tájfutóverseny alkalmával már jártam a városban. Akkor ládázásra nem volt sok időm.

021023
A megunhatatlan Duna.026
028029
032 
vacsipetya 2017.04.15 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszünjük a rejtést !

Hepur 2017.04.15 16:45 - Megtaláltam
Vác belvárosi ládázás során kerestük fel a pontokat, a templomos multival összekötve. 15 km lett a séta vége.

Zsu1971 2017.04.01 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Gyönyörű szép időben jártunk szép helyeken...

Mortanius 2017.03.10 14:03 - Megtaláltam
Szép kis város a Dunakanyarban, csak kár hogy ma egész nap zuhogott az eső. :(
Köszönöm a lehetőséget!

 
FreEve 2017.02.18 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam! Kellemes sétával vezetett végig Vác nevezetességein a téli napsütésben! Köszönöm! ☺

Emerich63 2017.02.12 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vajasfok 2017.01.11 08:22 - Megtaláltam
Szép nagy séta volt, köszi!

pegasus_mv 2016.12.31 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.74
Óév búcsúztató váci séta körében. Köszönöm a rejtést.

Vincenzo65 2016.12.11 12:00 - Megtaláltam
Többi városi ládával karöltve. Ezüst jelvényes túravezető társammal valamikori tájfutóként ennyi év után megtanultuk hogy hol van a dél. Tetszett.

Pogacsa1 2016.11.26 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Köszi a rejtést!

R.Betti 2016.10.30 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Megtaláltuk. Köszönjük!:-)

breimanne 2016.10.30 17:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!Vác nagyon szép és érdekes helyeit mutattad be!

piroska 2016.10.08 23:59 - Megtaláltam
Szép időben. Még a tanösvényt is bejártuk.

atomm87 2016.09.18 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

EdKa 2016.08.20 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Nagyon szép és tartalmas multi. Végigjárva a pontokat megismerhettük Vác nevezetességeit. Köszönjük.

zöldfülű 2016.08.14 20:16 - Egyéb
Újra itt, még mindig tetszik :-)

048044
Rézangyal77 2016.08.14 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Egész napos bringatúra keretében levadásztuk a váci ládákat. Nagyon szép kis város, gyönyörűen rendben tartott belváros, parkok, Duna-part és bringautak. Kellemes túra, gyönyörű időben, remek társaságban. Köszönjük a rejtést!

Ifialex 2016.08.09 17:00 - Megtaláltam
Kerékpáros kiruccanás alkalmával kerestem fel a pontokat. Tetszett. Köszönöm a lehetőséget.

TLaci60 2016.07.30 17:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
A nagyszerű városnézés-t is köszönjük az egész család nevében!

csillagvadasz&kiralylany 2016.07.08 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Köszi a rejtést!

denho 2016.07.03 14:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szimari 2016.06.29 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.04
ok

dino86 2016.06.11 14:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

catNcat 2016.05.28 18:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Köszönjük.

dadaizsof 2016.05.22 20:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

elina 2016.05.22 18:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Nagyon jó kis kellemes séta volt a nagyon jó időben!

ahhoj 2016.05.22 18:52 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

Kellemes kis városfelfedező séta volt ebben a jó időben, fagyival meg ami kell :)

lakkanto 2016.05.13 17:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Jó hosszú váci expedició volt a másik multival együtt.
Köszi a rejtést.

PAdri 2016.03.26 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönjük! Jó kis séta volt a városban! :)

nbokan 2016.03.25 16:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
A tavaszi szünetben ide is eljutottunk. A többi váci ládával együtt, 15km gyalog a többi autóval. Jó kis nap volt, kösz a rejtést.

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9 
ZoliQua 2016.03.20 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Sáhó Family 2016.03.13 09:26 - Nem találtam meg
Boldog Husvetot

[Elutasította: geocaching.hu, 2016.04.24 11:47]

Zsuzsi és Palcsi 11010713 2016.03.11 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
:-)
Köszönjük!

AtiGabi 2016.03.05 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Köszönjük!

remiorsi 2016.02.07 00:00 - Megtaláltam
Ez remek volt, köszönjük! :)

Katona55 2016.02.05 13:00 - Megtaláltam
megvan köszi

stmester 2016.02.05 13:00 - Megtaláltam
megvan köszi, nagyon szép a város

Gabó és Zoli 2016.01.31 16:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.41
Meglehetősen nagy körséta, amit én nem túlzottan kedvelek, ha számos érdektelen helyet érint. A táblaleolvasós, betűösszerakós jelszóképzést sem igazán élvezem, így a templomos multinak már neki sem vágtunk. Nem sorrendben teljesítettük és az utoljára maradt pontunkat már ki lehetett következtetni.

StiviG 2016.01.10 16:10 - Megtaláltam
:-)

pötyimiki 2016.01.06 11:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Szép hely Vác, mindenkinek ajánlom ezt a kis sétát!

Wilka74 2015.12.29 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, megnéztük.

EdeZ 2015.11.23 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Réka&Nimi 2015.11.21 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Zseton 2015.11.01 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

barchetta13 2015.11.01 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

dendeocse 2015.10.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megvan.

Piroskaa1 2015.10.04 14:50 - Megtaláltam
Köszi...

Csg12 2015.09.17 19:00 - Megtaláltam
Kellemes sétával. Tetszett a multi. Köszi a rejtést!

stikli08 2015.09.17 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Bringáztam egy jót. Köszönöm a Rejtő fáradozását. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szlaura 2015.09.13 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
ok

Csirimojo 2015.09.13 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Gorkii 2015.09.13 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

nmárti 2015.08.21 17:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Elvarázsolt ez a város:) Új kedvencem van. Visszatérek a többi ládáért is:)
Köszönet a rejtőnek:)Visszatértem, a fenti dátumon :)

 
Csureszh 2015.07.30 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Táborozókkal közösen megtaláltuk.

n.peti 2015.07.17 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.

Annosz 2015.07.15 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tatosa 2015.07.06 12:40 - Megtaláltam
Jöttem. Láttam. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bobal876 2015.06.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Bringával Naszály túra után

Csizmások 2015.05.24 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] 6,7 km-es séta közben. Nagyon tetszett!

eltájoló 2015.05.23 00:00 - Megtaláltam
Köszi. Teljesen korrekt pontok, helyszínek. Ez a láda teljesen rendben van, ellentétben a másik váci multival.

griffs 2015.05.20 14:30 - Megtaláltam
Bringatúrán, befivel.

bencz és kicsipook 2015.05.17 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltuk egy Újpest-Vác-Újpest kerékpártúra során! Köszönjük!

EmesESE 2015.05.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Két részletben meglett
Köszönjük a rejtést

Pörölyke 2015.04.20 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Első geoládánk! Köszönjük!

Bernáth 2015.04.18 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Nagyon nagyot sétáltunk ma Vácon. Nem az ajánlott sorrendet követtük, mert a GCVKT pontjait is közéfűztük. Vácon inkább csak átutazik, aki Pesten él, most a láda miatt legalább alaposan körülnéztünk itt. Köszönjük.

Tóni&Beus 2015.04.04 15:36 - Megtaláltam
Jó kis séta volt, köszi a rejtést.

Aranyalma 
Jesse128 2015.04.01 15:20 - Megtaláltam
Megvan. Nem sorrendben, de így is jó séta volt, köszönöm!:)

sagabi 2015.03.21 16:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.81
Duna-menti túrán

anyóca 57 2015.03.12 14:20 - Megtaláltam
Még az előző hónapban egy szép napon kezdtük, és ma fejeztük be a körsétát. Nagyon kellemes meglepetés nekem Vác. Nem tudtam, nem hallottam, hogy ilyen kellemes, szép város Vác. Köszönöm, hogy elvezettetek ide.

Atushmon 2015.03.08 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Jó kis séta volt. Köszönjük.

epresfank76 2015.03.08 00:00 - Megtaláltam
Jó kis kirándulás volt.Köszönjük:)

ellfelek 2015.03.01 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Egy jó kis séta a városban... A Székesegyházat meg is néztük belülről is... A belvárosi rész szép volt... Egy picit meglepődtem, mikor egy busz megjelent a térkövezett sétálóúton az óvárosban...
Köszi a rejtést!

aandi 2015.03.01 15:34 - Megtaláltam
Remek vasárnapi program volt :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bzsvsz+Manó 2015.01.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megvan. köszi

placi75 2014.11.29 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dömemama 2014.11.23 16:00 - Megtaláltam
Köszi.

2váci2pesti 2014.10.26 00:00 - Megtaláltam
Váci körséta 1. megtalálás

kétbakancsos 2014.10.14 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Tetszett a városi séta, Köszönjük a rejtést!

Czirákyk 2014.10.13 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük szépen, igazán szép séta a városban.Szerencsére az időnk is nagyon szép vénasszonyos volt.

Lili&Peti 2014.10.04 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Köszönjük szépen a rejtést - sétát.

Egy kicsit ugyan csöpörgős volt az idő, de nagyon élveztük a váci túrát.
Kellemes séta volt míg minden pontot felkerestünk, élvezettel jártuk be a belváros, és a parkot.

CzPeet 2014.09.28 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Szuper séta, remek idő, köszönjük

kectam 2014.09.16 13:00 - Megtaláltam
Váci csavargás közben szedtem össze a pontokat a másik váci ládával egyetemben. Szép helyszínek, bár sokszor jártam már Vácott, de mindig tud újat mutatni.
Köszönöm a rejtést

Pajzsika 2014.09.13 20:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.72
Végigsétáltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2014.09.13 20:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.72
Végigsétáltuk. Köszönjük!

OvatosHod 2014.08.30 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.87
Nagyon jót setáltunk! Köszi a rejtést!

LuiG 2014.08.30 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.87
Végigjártuk, klassz volt, köszi!

Horizont 2014.08.28 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Tizenhét évig éltem Vácott, ezért komoly nosztalgiával jártam végig, ahol szinte minden fát ismerek, csak azóta nagyobbak lettek. Eddig is tudtam, de most látom csak igazán, milyen szép ez a város. Köszönöm a lehetőséget, és Darázs segítségét.

padler 2014.08.24 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Először a városban tettünk gyalog egy nagyobb kört, majd a 4-5. pontot is megkerestük.

padler + efemm

Artemix 2014.08.22 00:00 - Megtaláltam
Szép város Vác !

Ellara 2014.08.17 11:10 - Megtaláltam
Köszi

Horvath.T 2014.08.14 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
köszi.

foximaxi 2014.07.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Hangulatos városközpont.

SzMartzy 2014.06.19 10:50 - Megtaláltam
Szépen apránként összeszedegettem, köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tathalas 2014.06.15 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Jegi 2014.06.01 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Bringázás közben teljesítettük Móncsimanó80-al, a végén kicsit megáztunk, de élveztük a keresgélést.

Kapucni 2014.05.13 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bahilbalazs 2014.04.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszi

Bikeklub 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam
Jól összeállított multi, sok érdekes helyre elvitt, ahová egyébként nem mentünk volna. Nem fogadtunk szót az ajánlásnak, nem a megadott sorrendben mentünk, úgyhogy jó kis bicajtúrát hoztunk össze a végére. :)
Köszönjük a lehetőséget, alaposan megismerhettük Vácot!

Marcello87 2014.03.29 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nicol86 2014.03.29 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.85
Köszi szépen!

csörike és maci 2014.03.29 14:00 - Megtaláltam
Ok

Csapdoki 2014.03.22 18:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.86
Nagyszerű érdemes volt rá vállalkozni mostmár szinte mindent tudunk Vácról.Köszi.

evandu 2014.03.04 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.50 súly: 2.65
Klassz hely ez a Vác !
Köszönjük

Csadri 2014.03.02 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Jó kis séta volt! :) Köszönjük!

akutas 2014.02.16 12:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Csatlakozom ez előttem szólókhoz. Mi egy egész délutánt töltöttünk a bejárással. A virtuális ládák környékén rengeteg a látnivaló, a fotósoknak meg paradicsom a környék. Köszönjük ezt a tartalmas családi programot.

 
Péter60 2014.02.01 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.09
Még sosem jártam Vácott, de még ilyen barátságtalan téli időben is megfogott a belváros varázsa. Szóval ide nyáron, bringázva vissza kell jönni!
Egy igazi ládának biztos lehetne helyet találni, szerencsére "értelmes" jelszó jön ki a végén.

Strombus 2014.02.01 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.08
Vácott eddig még csak rokonlátogatóban jártam és egy-két képeslapról ismertem, így most megdöbbentett szépsége. Nagyon kellemes, hangulatos, élhető város benyomását keltette még ezen az estébe hajló minusz 1 C fokos délutánon is.
A bemutatott látnivalók mind szépek. A jelszóképzés viszont többnyire fantáziátlan (az 1. pontnál tetszett! - bár szerintem ez a leggyengébb pont látvány szempontjából). Fájlalom, hogy minden pont virtuális. Nem hiszem hogy legalább egy ládának nem akadna biztonságos hely a sok pont valamelyikénél!
A leírás átfogó, de nem terjedelmesebb a kelleténél, végig érdekes. (Hogy a diadalív Mária Terézia tiszteletére épült, azt elég egyszer is megemlíteni.)

Oriza 2014.01.26 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.75
Megvan. Fagyos, de viszonylag jó idő volt, kellett a levegőzés. Na de ennyi pont.... :-) Két szakaszban jártam le: a Hétkápolna-Kőhíd után egyből a börihez parkoltam... ja, és persze a Kőkapu rossz oldalát olvastam le, amire ott helyben nem is jöttem rá, de aztán kitaláltam.

marvika 2014.01.26 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Szülinapi tekergés KaTaNával. Köszönet neki a lehetőségért.

Fadam23 2014.01.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Már tegnap is voltam Vácott, de nem volt kedvem annyit menni egy nap így visszajöttem ma szétnézni a város többi részén is. Köszönet.

Crox 2014.01.12 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Vándorcinege 2014.01.06 21:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

igelkott 2013.12.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Az egyik legjobb várost bemutató multi, amivel eddig találkoztunk.
Megérte egy napot Vácott tölteni!

 
bubu&vahur 2013.12.17 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. :-)

karathl 2013.11.16 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
A VTSZ Közgyűlés szüneteit kihasználva ismerkedtem Váccal és fejtettem meg a jelszó részleteket.

marsoka 2013.11.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltam.

cseta 2013.11.10 00:00 - Megtaláltam
Txh!

sztikletti22 2013.10.29 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30

Érdekes kis esti séte volt a szerelmemmel vacsi után. Sok érdekes látni való volt :) 
Borzaska 2013.10.27 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Kellemes vaci korseta kereteben begyujtottuk a pontokat. Ez a 100. megtalalt ladank. :)

Borzaska & LRDR

tannhauser 2013.10.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Eddig is szerettünk Vácott kóborolni ,de most még egy-két új aspektussal gazdagodtunk. Köszönjük!

WADMAC 2013.10.23 16:45 - Megtaláltam
.

Jadrana 2013.10.23 16:45 - Megtaláltam
Biciklis találat, Szobon hagytuk az autót, onnan tekertünk el egy váci ládázásra. Nem a megadott sorrendben kerestük fel a pontokat, hanem ahogy a kerékpárúton való városba érkezésünk után legcélszerűbbnek tűnt. :-)
Tetszett a multi minden pontja, nagyon szép város Vác!
Köszönjük az élményt!

deathless 2013.10.19 17:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Antissimo 2013.09.26 13:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Jó kis multi, sok érdekeset mutat meg a városból!

BrodyPetty 2013.09.22 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a sétát.
Nagyon szép város.

jbako 2013.09.21 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Megvan! mai harmadik ládánk, egy szép kis séta eredménye. Vasárnap volt, a sétálóutcában rendezvényekkel, a dombon rallyval. Tetszett, kösz.

 
Niki és Boti 2013.09.07 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.90
Érdekes volt, az első multi ládám :) Szép a város, jó volt körbejárni :) Üdv Miskolcról :)
Niki

GGABI 2013.08.31 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Köszönöm a rejtést.

Gabro 2013.08.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
:-)

Nyúl 2013.08.16 14:19 - Megtaláltam
Sajnos nem találtam meg ezt sem. :-) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Picibabo 2013.08.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Nagyon tetszett.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2013.08.14 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Melóban #4. Kösz, szép séta volt. Régóta érett...

/Quatermain/

 
Pikku Peikko 2013.08.04 19:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! 456371 sorrendben. 2esre nem maradt idő, mert indult a vonatom, de úgy is láttam már. :) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Origi 2013.08.03 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

sogor36 2013.07.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.82
Köszi a rejtést

benger 2013.07.22 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Jó kis láda volt, nagyon szép ez a város, de azért lehetett volna egy nem virtuális pont is. Köszönjük!

RV 2013.07.11 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Szép helyeket ismertünk meg!

CocimiT 2013.07.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.18
Köszönjük a rejtést!

pozoli1 2013.07.07 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

Lézer&Baby 2013.06.30 14:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Crowngu@rd 2013.06.30 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Köszönöm!

effell71 2013.06.30 00:00 - Megtaláltam
Kellemes kis séta, köszönjük a lehetőséget!

Ziharfúó 2013.06.04 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

zsolty23 2013.05.26 16:00 - Megtaláltam
Anettx-szel közösen.

Köszönjük!

anettx 2013.05.26 16:00 - Megtaláltam
köszönjük!

Templar 2013.05.20 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Bubbantó 2013.05.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Váci lakos lévén számomra csak a jelszó betűinek összegyűjtése volt a feladat, hiszen az adott látnivalókat mind ismertem. Emiatt nem is a megadott sorrendben jártam végig az útvonalat. Most kezdtem a játékot, ez volt a második keresésem. Mivel nyugdíjas vagyok, remélem, aktívan sikerül részt vennem ebben a jól-kitalált játékban. Köszönöm a lehetőséget és városom bemutatását!
Ha valamit nem jól töltöttem ki, kérek értesítést, hogy máskor jobban csináljam!
Kérem a megtalálás igazolását!
Üdvözlettel: Nagy Béla

flendera 2013.05.11 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Nagyon kellemes város, jót sétáltunk.

Plavi 2013.05.11 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.50
Igazán jót sétáltunk. A város nagyon élhetőnek, barátságosnak tűnt. A sok park és zöldterület nagyon példás. Ez kimondottan tetszett Vácban. Fagyizóban sincs hiány a településen. ;)

gabesz99 2013.05.07 00:00 - Megtaláltam
Köszön a rejtést! :) XD

Pimpi69 2013.05.04 06:30 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

butita 2013.05.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.85
Köszi a rejtést! Nagyon nagy élmény volt Vác! Gyönyörű hely!!!

fubenalvo 2013.05.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Sosem gondoltuk volna, hogy Vác ennyire szép. Egy egész napos sétálásra sikeredett, fagyizással és sok egyébbel. Köszönjük szépen a lehetőséget! :)

 
kópé1993 2013.04.27 09:36 - Megtaláltam
Dunakeszi-Zebegény kerékpárút(GCgoze) teljesítése közben ezt is útba ejtettük! Köszi a rejtést!

 
erikavedo 2013.04.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Kellemes váci séta, végre jó időben!! Köszi az útvonalat, így tényleg megismertük Vácot!! Nagyon szép a Duna-part.

vittorio 2013.04.19 19:46 - Megtaláltam
Volt ám élet a belvárosban és a parton is! Jó hely ez a Vác.

 
sanca 2013.04.14 18:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Vasárnapi, kerékpáros ládázás egyik pontja volt. Köszönjük!

Heni&Gábor 2013.04.14 15:00 - Megtaláltam
Boldizsár délelőtti 30 perces alvása után indultunk Vácra, ahol -a jó időt kihasználandó- ládázással egybekötött sétálást terveztünk. Az útvonalunkat GCVAC alapján jelöltük ki, illetve a közeli ládákat vettük még célba. A végére 6,5 km-t mentünk, hol napsütéses, hol felhős, de néha nagyon szeles időben. Boldinak vittünk babakocsit, gondoltuk, majd a levegőn elalszik... hát, tévedtünk, hazafelé a kocsiban aludt 30 percet...
A láda tetszett, egyértelmű leírás, szép pontok, talán egy javasolt parkoló koordináta hiányzott. Köszönjük, hogy ládátok révén megismerkedhettünk Váccal!
Ezúton is szeretnénk megköszönni az uszodában dolgozó hölgy segítőkészségét!

Decsi csalad 2013.04.06 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.69
Kellemes kis séta volt. Köszönjük a lehetőséget!

zlaci88 2013.03.10 12:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Érdekes helyekre vittek el eme ládának pontjai. Sajnos a szobrok le voltak takarva. A jelszó egyik betűjét elírtuk ismerősömmel :),de aztán sikerült rájönni,hogy mégis mi a helyes szó ami adja magát.
Amin viszont a legjobban meglepődtünk az főtéren(sétálóutcán) átcikázó busz. Ez is érdekesség volt számunkra. Ilyet sem lát mindennap az ember fia :D

 
Maci és Honey 2013.03.09 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltuk.

csbagi 2013.03.03 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Váci ládázós városnézés Istvánnal, hidegben, de végre napsütésben, 6 találattal.
Pár éve átbicikliztünk Vácon, akkor csak kis részét láttuk, most a ládák segítségével sokkal többet. Nagyon tetszett a város!

 
Cseber 2013.03.03 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltam Ágival, szép napsütésben.

emmerwald 2013.02.24 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Köszönjük!

GCVata mellett 
totedu 2013.02.23 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Január másodikán körbesétáltuk a várost, másik három ládával együtt ezeket a pontokat is megtekintettük, csak (szokásom szerint) az utolsó jelszórészletet nem írtam fel. Ma a szakadó esőben pótoltam a mulasztást.

humanual 2013.02.16 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönjük,jó kis séta volt!

kiralyek 2013.02.07 15:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.72
Jót sétáltunk Vácott. Mindkettőnknek nagyon tetszett ez a kisváros, a multi pontjai a legszebb részeit mutatják be. A székesegyház előtti információs táblát olvasgattuk, amikor kocsi fékezett és állt meg mellettünk, benne Ági barátnőnk, akivel évek óta nem láttuk egymást. Kiderült, hogy pár hete itt tanít zongorát egy középiskolában. 20 perce volt az órái kezdetéig, ezalatt gyorsan elmeséltünk egymásnak minden fontosat és jó alaposan megölelgettük egymást. Ez volt a mai nap fénypontja.
Köszönjük a lehetőséget!

Hooch-Csi&Vi 2013.02.03 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Csi&Vi [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

bgpeter 2013.02.01 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
ok

Milán&Enikő 2013.01.27 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Kellemes körsétát tettünk a városban, köszöjük a rejtést.

tau 0470 2013.01.22 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.66
Szép sétát tettem, gyönyörű télen a horgásztó - is. Köszönettel.

Romok.
Zenepavilon.
MDCCCXLIXTemplom.
 
gagarin 2013.01.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.99
Köszönöm a váci barangolást, amennyi látnivaló van Vácott, lehetne 20 ládás is...

CsKaroly 2013.01.05 14:35 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

freefor 2012.12.01 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :D

viragtapso 2012.12.01 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Famágus 2012.11.18 11:10 - Megtaláltam
Nagyon alaposan megtekintettünk mindent, és mivel szomorkás, szürke idő volt, alig jártak emberek az utcákon, szinte miénk volt a város. Remekül éreztük magunkat Oldfoxxal, nagyon tetszett Vác, a multi, szerettük. Köszönjük szépen!!!!

oldfox 2012.11.18 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

EperJ 2012.11.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Csodás őszi kirándulásunk volt ma. Örülünk, hogy Vácot választottuk úti célul. A multiládának köszönhetően bejártuk majdnem egészen a várost. Itt-ott eltértünk a sorrendtől. Legjobban a Duna menti séta és a székesegyház tetszett :) Köszönjük!

 
zeleiagoston 2012.11.10 00:00 - Megtaláltam
könnyű körséta.

Tarasca 2012.11.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
köszönjük a rejtést! jó kis túra volt! :)

nppaul 2012.10.23 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Égenjáró 2012.10.22 17:55 - Megtaláltam
Váci geosétánk alatt begyűjtve! Köszönjük!

moricz66 2012.10.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Köszönet, igazán csak ajánlani tudom mindenkinek.

std74769 2012.10.20 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.59
Köszönjük.

mikszi 2012.10.20 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Elég hosszú séta.

vakond87 2012.10.16 15:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.82
Munka után levonatoztam Vác-Alsóváros mh.-re, ahonnan gyalog fűztem fel a pontokat 4-5-3-6-7-2-1 sorrendben. Jó kis eláztatós eső volt, ráadásul a közbenső hagyományos ládákkal GCVV-vel és GCHOTH-tal is akadt problémám. Amire a vasútállomásra értem csurom vizes voltam. Köszönöm a rejtést!

-Vik- 2012.10.07 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
A nagy sétánk végére még az eső is elkapott minket... A hazaút elég veszélyes volt,a zivatarban semmit sem láttunk... A város nagyon tettszett nekünk, el is gondolkoztunk azon,hogy ide költözünk!!!
Nagyon köszönjük!

-Vik- , Tib és Petike

veronisz&petyosz 2012.10.07 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Cerberus 2012.10.06 13:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.13
Megtaláltuk! A helyszínek és a látnivalók nagyon tetszettek (az első pont kivételével). A város megtekintésre érdemes részein kalauzol végig a multi. Egy-két helyen elég könnyen netkesselhető lehet a jelszórészlet. Összességében tetszett a séta, köszönjük a rejtést.

 
alexi 2012.09.30 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Jól megválasztott pontok egy kellemes sétához a városban. Köszönjük a rejtést!

galk78 2012.09.30 11:00 - Megtaláltam
Váci hétvége ládája. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Edit Peti 2012.09.23 12:00 - Egyéb
Elnézést kérünk a rejtőtől, de most ezt a multit nem keresgéltük. Egyszerűen elolvastuk a leírást és körbejártuk a várost választva egy éttermet. Minden remek volt ezen a napon, köszönjük a pontos adatokat!

 
Glac 2012.09.22 08:24 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

artfull 2012.09.15 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.00
Köszönjük a túrát!:)

Borsos család 2012.09.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Kellemes séta volt! Köszönjük!

OposRilla 2012.09.02 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk! Kellemes vasárnap délutáni séta volt, köszönjük a rejtést!

red6t6 2012.08.22 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Köszi a rejtést! Amíg a kocsi a szerelőnél volt, végigsétáltam.

 
Liberty 2012.08.16 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
3/2. Váci ládatúra.

A multi végig vitt a város nevezetességein, nagyon tetszett minden látnivaló.
Kiadós, több órás sétát vett igénybe és összekötöttem a GCVV és a GCVATA felkeresésével is. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Grizli 2012.08.15 17:00 - Megtaláltam
Jó hosszú séta volt, de megérte. köszi a rejtés Grizli és Boszi

Biobori 2012.08.06 17:40 - Megtaláltam
Biciklivel kerestük fel a pontokat. Köszi a rejtést!

Markó Család 2012.07.27 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.36
Megtaláltuk!
Köszönjük
Markó család

segoy 2012.07.23 15:20 - Megtaláltam
!

Mivol 2012.07.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.92
Jó kis séta volt, vagy inkább nagy. :) Akár egy láda is elfért volna vmelyik virtuális pont helyén, de két láda is útba esett közben... Köszönjük!

mykiboy 2012.07.13 15:50 - Megtaláltam
Köszönjük a gyönyörű tájat, a gyönyörű épületeket és a felejthetetlen élményeket.

eckerg 2012.07.10 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Cleinor 2012.06.24 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Köszönöm a sétát, szép környékét sikerült kiemelni szeretett városomnak :)
Egyedül annyi hozzáfűzni valóm van hogy a Kőkapunak az nem a déli oldala, hanem a keleti.

neel 2012.06.23 00:00 - Megtaláltam
Gyakran járunk Vácon, ezúttal útba ejtettük ezt a sétát.

A leírásban nem teljesen értem, hogy miért csak 1-2 évvel ezelőttig tartották a legszebb barokk térnek a főteret. Szerintem még mindig az.
Illetve a kőkapuval kapcsolatban szerintem még érdekes megemlíteni, hogy Mária Terézia végül nem ment át alatta, hanem utasította a kocsist, hogy kerülje ki, mert úgy gondolta, hogy annyira gyorsan építették meg a kőkaput, hogy rá fog omlani.

Clavo 2012.05.27 20:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
Meglett köszi.

VaVi 2012.05.27 20:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
ok

gusty 2012.05.12 17:00 - Megtaláltam
Egy 140-es bringatúra során.

rétihéja 2012.05.12 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Budapestről biciklitúrával összekapcsoltuk. Mindent láttunk Vácott, amit érdemes... Köszi

deleted_user 2012.05.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Egy egész napos séta lett ebből a multiból. Bemutatta a város látnivalóit és a városházával szemben lévő pizzériában ebédeltünk is egy jót. Köszönjük!

[Jóváhagyta: DARAZS, 2012.05.14 22:37]

Norbi85 2012.05.10 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönöm a rejtést! Norbi

nagyfliszi 2012.05.07 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Jól megjáratott minket a rejtő, de megérte. Köszönjük!

zakos153 2012.05.06 14:06 - Megtaláltam
Meglett, köszi!

Florina Léna 2012.05.01 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
A séta közben fagyi, pizza és szökőkútban pancsizás is belefért a programba.
Köszönjük a rejtést!

Fagyiiiiiii!!!!!!!!!!
vighv 2012.05.01 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Nem sorrendben, de összeszedtük. Szerintem a forrás környéke elbírna egy ládát, de így is élmény volt végigjárni a pontokat.
Köszönjük!

Pavilon
 
nemettom 2012.05.01 14:00 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

stentor 2012.04.30 14:30 - Megtaláltam
megvan :-)

Csillus86 2012.04.30 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.:-)

mnoresz 2012.04.29 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Jó kis váci városnézés a ládának köszönhetően.

bgyuro 2012.04.24 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Köszönet a rejtőnek.

lamúrtuzsúr 2012.04.08 20:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Csodálatos séta volt, nagyszerűen éreztük magunkat. Egy kis ékszerdoboz ez a Vác, még visszamegyünk :)

plecs 2012.04.08 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.49
Sok érdekes dolog van Vácott... :-)

BubaGC 2012.04.08 15:00 - Megtaláltam
-

NI 2012.04.07 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.18
Megtaláltuk!

efery 2012.04.05 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Két év alatt lett meg :-) Köszönöm!!!

markovicsa 2012.04.02 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Néhány olyan helyre vezetett a rejtő, amelyet még nem láttam. Igaz még csak egyszer voltam néhány évvel ezelőtt Vácon. Vác szép és tiszta város. Ma mindenütt rendezték a parkokat.

viad 2012.03.18 08:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Fürkészek 2012.03.17 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.47
A mai nap egyik fő célja, kifürkészve! Mi a 4-5-6-3-7-2-1. pont bejárási variációt csináltuk. A forrás a tónál remek volt, bár a táblát nehezen találtuk. A szobrot kihagytuk volna ebből, de a székesegyháznál jólesett a pihenő. A lányom közben elaludt. Amíg pihent anyuci ölében mi a fiúkkal le a rakpartra a pontért. Lányomm feléledt irány a Fő tér, de megint elaludt. A kis fürkész is álmos lett. Így az emléktábla és a kapu kettőnkre várt. Visszafelé telefon és a vasút felé együtt az első pontot is megfürkésztük. Ez tetszett a legjobban. Remek zárása a napi fürkészetnek. Köszönjük a rejtést!

PiLaRiBá 2012.03.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.08
Köszönjük!

GeoRoni 2012.03.15 15:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Meglelve

fulepl 2012.03.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Jó kis séta volt!

szeles 2012.03.13 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Bejártam Vácot. :)

TücsiTeam 2012.03.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Vácon mindig csak keresztül mentünk. Most egy kicsit jobban megismerkedhettünk vele. Nem csalódtunk. A 2-es út átvezető szakaszát leszámítva kellemes város. Köszönjük a bemutatást.

Detty & Zoli 2012.03.11 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Váci kirándulás közben vadásztuk le ezt a ládát, a következő sorrendben : 1-2-7-6-3-5-4

Köszönjük a rejtést.

Detty & Zoli + Viki

Bogyó és Babóca 2012.02.24 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Közel fél év kihagyás után...
Nem konkrétan ládázni mentünk most sem Vácra, hanem egyet sétálni, ebédelni. Közben, ha már arra jártunk, kényelmes tempóban begyűjtöttük a pontokat. A pontokat 1-7-6-3-2-5-4 sorrendben kerestük fel.
A Szent István tér környékén parkoltunk, az 1. pontot megnézve indultunk a belváros felé. A városháza környékén ebédeltünk, így ebéd után ehhez a 7. ponthoz mentünk. Utunk következő állomásaként útba ejtettük a székesegyházat (6. pont), majd innen a Dunához sétáltunk, így jutottunk el a Zenepavilonhoz (3. pont). Innen visszasétáltunk a Március 15. térre, de közben megkerestük Vác névadójának szobrát, azaz a Szent Háza nevű geoládát is. Visszaérve a térre megnéztük a Memento Mori kiállítást, majd a Barlang Étteremben forró csokiztunk és forralt boroztuk, hogy egy kicsit átmelegedjünk. Az autóhoz visszafelé sétálva kerestük fel a Kőkaput (2. pont). Mire az autóhoz visszaértünk, már be is sötétedett, így az utolsó két pont jelszórészleteit csak gyorsan megnéztük, mielőtt indultunk haza. A kőhíd (5. pont) szobraiból nem sokat láttunk, mert most a hidegtől védve be vannak takarva. A forrásnál (4. pont) pedig csak sarat dagasztottunk a sötétben, mert délután esett az eső. Szárazabb időben és világossal biztosan kellemesebb lett volna, de most így sikerült.
Nagyon tetszett ez a körséta, köszönjük az invitálását! Máskor is jövünk, mert van még mit megkeresnünk! :)

 
becko 2012.02.15 13:00 - Megtaláltam
megvan

Laminsio 2012.01.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.28
Mivel váci vagyok,ezért a helyszínek már mind ismertek voltak.Így csak kocsival,a belvárosi részeket gyalog jártam körbe.
Azt gondolom ,hogy aki nem ismeri Vácot az evvel a multival tényleg láthatja a lényeget és érdemes akár messziről is ide utazni.Bár én 8.és 9.pont ként még betettem volna egy két deákvári helyszínt is.Pl.templom,kresz park stb.
De ettől függetlenül minden rendben a multival.
Köszönöm!

@david 2012.01.19 00:00 - Egyéb
4, 5 pont

Macusa 2012.01.14 14:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Kellemes séta, szép helyekkel.

 
JohnnyJoker 2012.01.07 11:46 - Megtaláltam
Becserkészve. Köszönöm a lehetőséget. Egy kellemes séta, a hűs északi szélben. :-) [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

petili 2011.12.30 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Jó lehetőség Vác megismerésére, pláne egy kis forralt bor kostolás mellett. Köszönjük a lehetőséget !

Pala.G 2011.12.26 16:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.28
Vác számunkra nem ismeretlen, egyébként nagyon hangulatos város. Legfőképpen a Duna-parti része fogott meg a legjobban minket.

Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

bliss 2011.12.17 11:24 - Megtaláltam
Csodaszép Vác! :-)

Perigard 2011.12.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Köszönöm a rejtést! Szép hosszú volt, és kalandos...
Perigard és fia

emiGrant 2011.12.12 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Elvezetes seta Vacon ahol pedig mar jartam sokszor, de ezuttal olyan zugokba is eljutottam amirol fogalmam sem volt eddig. Koszi, nagyon elveztuk!!

edge 2011.12.04 10:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

Kaputyin 2011.12.02 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszi a rejtést!

CacheFinder 2011.11.20 09:46 - Megtaláltam
Vác környéki felhozó ládázás.
Párszor jártam már Vácon, de valahogy mindig csak kutyafuttában.
Most végigládáztuk a várost. Igazán megérte.
Köszönjük a lehetőséget!

geogaby 2011.11.19 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Meglett!Reggeli séta a kutával!

19tomori97 2011.11.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Jó helyeken van!
Jólesett a séta.

Aleph & Rita 2011.11.09 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.68
Mai 20 km-es váci körsétánk 6. hu-s találata. Jó alaposan bejártuk Vácot szép időben, szép helyeken, jól éreztük magunkat. Köszönjük!

pelletdavid98 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam
Szép kis út biciklivel!

PelletK 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam
Köszi! Szép kis túra.

Hegyo 2011.11.05 19:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Teveladyvel a Börzsönybe voltunk 4 napot kirándulni. Hazafelé útközben ezt is levadásztuk. Köszönjük a rejtést. Jó kis séta volt.

dzoli1 2011.11.01 17:20 - Megtaláltam
Hazafelé.

pliptai 2011.10.22 16:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Nagyon szép kis város! Köszönet a rejtésért!

feri65 2011.10.15 14:31 - Megtaláltam
okay! [wapon beküldött szöveg]
hetvegi ladazas adrival/2

 
gyalogkakukk300 2011.10.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.46
Nagyon köszönöm a rejtéseket.:) Sokszor jártam már Vácon,de így megszemlélni még sohasem szemléltem.:)Az idő nem volt annyira kegyes ,hol esett .hol sütött a nap.De akkor is meglett. :) Még egyszer köszönjük!:)

Hinter 2011.10.02 14:37 - Megtaláltam
Kerékpárral jártam körbe a pontokat. Tetszett a város. Köszi

JAck:66: 2011.09.27 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.65
Virtuális pont.

nemesa 2011.09.10 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Bicóval körbejártam a pontokat. Szép hely Vác!

K-Isti 2011.09.07 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
OK. Mai harmadik láda - jó sok helyet mutatott meg, Vác tényleg szép hangulatos város.

navigaator 2011.09.06 00:00 - Megtaláltam
-

GalocaesPereszke 2011.09.03 14:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Megtaláltuk. Sok régi emléket idéztem föl. Köszi.

hitamas 2011.09.03 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
A tájfutó ROB (rövidtávú országos bajnokság) Vácon zajlott, a verseny előtt, közben (ebédszünetben) és után a városi multi is terítékre került (több más váci ládával egyetemben) :)

b_pisti_62 2011.09.01 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Végigjártam :-)

 
büfés 2011.08.30 19:45 - Megtaláltam
Végigjártuk, jegyzeteltünk. Köszi

picuresnagyur 2011.08.20 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Igényes multi. Köszi. Nagyon meleg volt.

Csuek 2011.08.19 13:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
Vác egy mediterán város. Jól esett volna több fa (árnyék) ebben a hőségben.

nanocsip 2011.08.16 15:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.77
Jó kis biciklizés volt!Köszönet!

Gyugyus 2011.08.11 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
.

lajtmann 2011.08.10 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.07
Megtaláltuk!

tofu 2011.08.06 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.19
Jó hosszú sétának bizonyult az összes pont felkeresése.

K-55 2011.07.31 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.00
Nagyon szép "körút" elvileg, gyakorlatilag rondán esett az eső, és fújt a szél. A 4. állomást hagytuk utóljára, de bevallom, az ott található betűt-átfázott mivoltunkra való tekintettel -már csak kikövetkeztettük.Mivel azonban hagytunk még váci ládát, annak összeszedésekor bepótoljuk a szépnek ígérkező Forrás megtekintését. AA

Esik, esik...
 
keta 2011.07.26 00:00 - Megtaláltam
.

eleem 2011.07.26 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk.

Veröcei nyaralásunk apropójából Vácra is ellátogattunk. A város telis tele szebbnél szebb látnivalóval, csak az idöjáréssal van gond.

köszönjük.

Anikó77 2011.07.24 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltuk! Kellemeset sétáltunk.
Köszi a rejtést!

Anikó77, Béci

Gyalogos kupa: 22,8 km

navigans 2011.07.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Ötletes rejtés, nagyon szép helyekre vitt el. Jó séta volt, köszönjük.

katnorbi 2011.07.22 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam

kicsiogre 2011.07.10 20:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Városnézős fagyizós séta során ezt is megkerestük.

MFJ 2011.07.08 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Régen Vácon laktam pár évig, de pár helyszínt most láttam először.
Köszönöm.

Fidi 2011.07.05 10:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Bicikliztem egyet a városba :)

csipet_csapat 2011.07.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Vácot szívünkbe zártuk:)
Köszönjük.

barathg 2011.06.26 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Többiekre várva...
A várost már korábbról elég jól ismertem, úgyhogy legalább fele már nem volt új :)

Goothe 2011.06.25 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Túránk során ez is megvan! :) Köszönjük!

Irány GCVBOK

Tibor60 2011.06.23 11:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Meglett.

M Zsófia 2011.06.19 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Nagyon szép város köszi a rejtést.

kaker 2011.06.18 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kicsit elfogult vagyok a rejtéssel kapcsolatban, mert a környéken lakok. Igazából GPS nélkül is megtaláltam a kérdéses helyeket. A körsétát kibővítettem még néhány szép épülettel és emlékművel. Képek hamarosan. Köszi a rejtést!

Zenepavilon
DOM
Atmosz&Zozmosz 2011.06.05 16:00 - Megtaláltam
Megvan :-)

berkaba 2011.06.04 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Gyalogos kupa: 12,7km

Cappys 
Dester 2011.06.04 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Erre a napra ezt a multit szemeltük ki. Útközben még benéztünk a tanösvényre is, sétánk végeztével pedig elsétáltunk a Kálváriához is. Jó meleg volt :) Mindkettőnknek nagyon tetszett ez a körültekintően összeállított multi.
Köszönjük!

Tavacska
cKthebest 2011.06.02 22:00 - Megtaláltam
Gyönyörű város! El tudnék itt éldegélni.:)

Bellu&Yankele 2011.05.29 21:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszönjük. Jót tett a kis "levezető" :)

usakal 2011.05.28 08:10 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 64 km
Nanuk lefárasztás céljából egy Erdőkertesi "bulira" gyalog mentünk Verőcéről.

tudo 2011.05.14 11:01 - Egyéb
90 km kerékpár edzés 800 m emelkedéssel a Budapest - Dunakeszi - Göd - Vác - Verőce útvonalon 1 új és 13 régi ládával. Végig kiváló GC idő volt, sajnos a nap élvezeti értékét 3 kerékpár műszaki probléma rontotta.

GCVV után ismét a Zöld kerékpár jelzésen folytattam az utat, kezdőponthoz álltam. A korábbi találatból emlékeztem a belső pontokra, de a város belső része teljesen rendben van. Annak idején az építkezések körül botladoztunk, most láthatóan sok embernek megnyugvást ad a szép belváros. Tetszett a forrás ismét. GC412 következett.

Kerékpáros kupa: 93.57 km

Hapci
PihiNyugalom
Csendes ima
QandB 2011.05.07 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.76
köszönjük a rejtést. a sorrend egy kicsit keszekusza volt..

gym 2011.05.07 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Régen jártam Vácott, sokkal szebb lett. Köszönet a sétáért.

hercule&jane 2011.05.07 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Nagyon kellemes városnéző séta volt, bár a kőhidashoz igénybe vettük a kocsit. Az óváros gyönyörű, nagyon szépen helyre pofozták. Nem először jártunk itt, de újra beleszerettünk a városba.

 
szpiridion 2011.05.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
ok

befi 2011.05.05 15:10 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 52,9 km

V_Gabor 2011.04.30 13:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.76
Megtaláltam. (Androidon g:hu segítségével) [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

 
Rádió16 2011.04.29 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megvan. Bicajos-fodrászos találat.Váci lakos révén nem volt nehéz.De azért jó volt egy kis "ismerd meg városunkat" túra.Köszi.

Kini 2011.04.25 13:45 - Megtaláltam
Hagyománnyá vált húsvéthétfői össz-családi kirándulásunk alkalmával. köszönjük a bemutatót!

hodoaat 2011.04.25 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Húsvéthétfői menekülés locsolkodás és locsolók elől. Szokásunkhoz híven eláztunk. :) Köszönjük a sétát!

*Vica* 2011.04.23 18:55 - Megtaláltam
A Dunakeszi-Zebegény kerékpárút láda teljesítése után inkább visszavonatoztunk, hogy beszedjük a váci ládákat.

jana.hu 2011.04.23 18:51 - Megtaláltam
[Köszi!] [wapon beküldött szöveg]

Dunakeszi - Zebegény kerékpárút (GCgoze) teljesítése után.
Kerékpáros találat.

Pomisa 2011.04.23 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Váci nyaralás 28/19.
Jó kis séta volt.
Köszönjük a rejtést.

zsebeszter 2011.04.10 13:59 - Megtaláltam
Teljesítménytúrán fogtam 400. ládámként! köszi a sétát!
(Én megtaláltam a márványtáblát!)

Pibo 2011.04.03 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Köszi,jó kis séta volt..Bár a a négyes pontnál hiányzik a márványtábla..:(

 
MukiJames 2011.04.02 13:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.77
Mar egy ideje szemeztunk egy vaci setaval, amire ma kerult sor.

Alsovarosban szalltunk le a vonatrol, innen aztan D-E iranyban szedtuk ossze a multi pontjait, nehany egyeb ladat is utba ejtve. Az arteri tanosveny, a vartemplom es az ex-pmr ladahoz is kitertunk, mire a multi masodik pontjanal vegeztunk.

A multi vegeztevel betertunk egy pizzeriaba, majd a gyors ebed utan ujult erovel indultunk el a hirado laktanya fele.

Erika, Muki

 
Dudika 2011.03.26 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltam Köszönöm

pszoradi 2011.03.19 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
Vácot többnyire csak átutazóban vagy elkerülőben láttuk. Most ezzel a sétával egy kicsit jobban megismertük, sajnos rossz időben. Köszönet érte.

Sziki* 2011.03.15 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Remek (és kiadós :) ) sétát tettünk Vácon, mire elértük az utolsó pontot is. Érdemes kerékpárral megcsinálni, úgy könnyebb :) Köszönjük a rejtést, így remekül megismerhettük Vác több pontját is, amiket eddig átutazóként soha nem láttunk.

szadi&agi 2011.03.06 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Kösz a rejtést!

LionDaddy 2011.02.24 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Mai ládázós-munkás napunknak szép keretet adott ez a multi. Már reggel meg lett 2 pontja. Meló után egészen Verőcéig elkocsikáztunk, természetesen közben néhány más ládát is megkerestünk. Majd visszafelé levadásztuk a maradék öt pontot is.
Nem is gondolná az ember, hogy milyen szép kis város Vác, ha csak a 2-es útról néz jobbra-balra.

A multi több pontja is alkalmas lenne mikro vagy akár rendes láda rejtésre is. Sokkal értékesebb lenne, ha legalább egy-két pont kereshető ládaként valósulna meg a multiban.

Köszi a rejtést !

 
atipapa 2011.02.24 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Köszi

zalajaro 2011.02.21 07:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Reggeli séta Vácon,miután az alsópetényi buszt lekéstem.
Bemelegítés kéktúrázás előtt.

Gábor és Edit 2011.02.06 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.38
Kellemes séta volt tavaszias időben.

Puzzle Apartman Gyula 2011.02.05 13:16 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

csabi1955 2011.02.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.87
Megvan

Mirabelle 2011.01.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.32
köszi

Marion 2011.01.09 00:00 - Megtaláltam
Remek körút, már többször végigjártuk, de így sokkal izgalmasabb volt!
Köszönet érte!

AlanTheWild 2010.12.23 07:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Több részletben, hétvégi családi séták keretében.
Igazán akkor kedvelném ezt a multit, ha lenne benne egy "igazi", mondjuk záróláda.

L.C 2010.11.25 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.96
5 év Boronkay után nem hozott újdonságot a láda. Amúgy a város összes nevezetességét megmutatja - jöttek is az emlékek! :-)

ruudvan 2010.11.25 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.00
Nagyon szép ez a város, de igazán elférne benne egy igazi Geoláda!!!!!!

gyusz_58 2010.11.21 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.02
Klassz ismerd meg vác egy részét túra volt. A gyereknem a börtön tetszett. Vajon miért?:)
Köszönjük a sétát (amit autóval tettünk meg)

befi 2010.11.16 13:40 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 53,1 km

TomiFilth 2010.11.14 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Köszönjük a túrát, kellemes séta volt a 19 fokban. Nyáron biztosan szebb, amikor minden zöldben virít. :)

Matheo 2010.11.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.20
megvan.

Allisc 2010.11.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.34
megtaláltam :)

Sa monyo 2010.11.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.34
megtaláltam :)

Okulár 2010.11.08 14:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Még jó időben jártuk végig Boával e kellemes, szép vidéki város nevezetes helyeit. A Március 15-e téren beültünk egy forró csokira (én csilisen fogyasztottam). Később, 3 órakor már esni kezdett (pontosan a GCVV rejtekhelyén). A séta nagy területet fog át és sok látnivalót kínál. Jó idő(járás) kell hozzá.
Készítettem egy képet az első pontról is, mert a rejtők azt nem mutatták be... ;-)

 
yoc 2010.11.07 17:18 - Megtaláltam
meglepoen szep Vac belvarosi resze :) jovunk meg ide [wapon beküldött szöveg]

zsbenko 2010.11.06 16:15 - Megtaláltam
Romantikus kellemes séta Vácott

Nicky&Ati 2010.11.06 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Vácon tett kirándulásunk alatt lecsekkolva. :)
Nicky&Ágica

Josko75 2010.11.06 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Lenyűgözően szép kisváros, bár nyomot hagyott rajta a szocializmus. Mindenesetre a Duna-parti sétánya az egyik legmegkapóbb hely, ahol valaha is jártam, a főterén pedig legszívesebben órákig ültem volna.
Valószínűleg a Duna teszi, de itt a forgalomzajnak is valami elnyomott ,tompa hangja van, ami nagyon megnyugtatóan hat az emberre.

 
Zoltanus 2010.11.03 18:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Köszönöm a rejtést!

dzsinszka 2010.11.03 18:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Nagyon szép Vác! Köszönöm a rejtést, jól éreztem magam:)

EvaM 2010.10.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Sietnünk kellett a vonathoz, ezért végigrohantunk a pontokon, ami nem baj, mert korábban már szinte az összes helyszínt láttuk.Nagyon kellemes volt ezen a napos hideg reggelen itt sétálni. Köszi!

t.Laco 2010.10.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
jó kis séta volt.

Hajnals 2010.10.24 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Jó kis hosszú láda szép helyekkel.

Tikis 2010.10.22 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
koszi. Tobb reszletben lett meg, szep varos.

Dóri és a macska 2010.10.17 12:00 - Megtaláltam
Körbesétáltam én is, ettem egy süteményt közben.

Evetke 2010.10.17 11:57 - Megtaláltam
6 GG és 7 GC játék learatása - átfedésekkel. :)
Összevissza sorrendben vadászódott le. Két pont után volt egy tippem a jelszóra. További három után kellően megerősítve éreztem a tippemet, így megreszkíroztam a bejelentést telefonról, sikerrel. A hátralévő két pont amúgy is útba esett, felkerestem hát, de a jelszó összerakásához már nem kellettek.
Vác szép város, köszönet a kalauzolásért.

 
Ancs 2010.09.25 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.74
Gyönyörű multi, apával jártuk be. Köszi

 
snikey 2010.09.12 14:50 - Megtaláltam
Kellemes kis séta volt, így szeptember elején. Köszönjük!

vViktor 2010.09.06 00:00 - Megtaláltam
Bringával.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

hp&kzs 2010.08.27 16:21 - Megtaláltam
.

Mekk Master 2010.08.25 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.92
Munka után, kicsit estébe nyúlva.

Ich.. 2010.08.24 14:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.59
Egy kiadós séta során GCVV és GCVATA pontjaival kombinálva ezt is teljesítettük. Nagyon tettszett a város, kellemeset sétáltunk a hőség ellenére is. Útközben meg is tudtunk ebédelni az egyik belvárosi étteremben.

alucifer 2010.08.24 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


zene-bona pavilon
diadal ivecske
Csöpke 2010.08.17 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
Végigbicikliztük Ciconnal.. Szépen felújították a főteret, de a város többi részében is érdemes kószálni.

 
Cicon 2010.08.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Megtaláltuk Csöpkével!

otisz21 2010.08.04 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.02
Végigsétáltunk, nagyon tetszett. Szép város.

Orantes 2010.08.01 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Megtaláltuk, nagyon szép kisváros, élvezetes a séta és a rengeteg hangulatos épület.

NPLranger 2010.07.28 13:55 - Megtaláltam
Megvan!
:)))
Köszi.

RealRaul 2010.07.25 12:50 - Megtaláltam
OK

boszorkányok 2010.07.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.83
Ez is szép!

Skalp 2010.07.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Szép multi! Köszi!

Jani70 2010.07.11 10:45 - Megtaláltam
Váci sétálgatás.

alfabootis 2010.07.11 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Azért ez egy igen hosszú barangolás ám! Azért levadásztuk a pontokat!:-)

ipa 2010.07.10 18:30 - Megtaláltam
Váci kincskeresés során levadászva. A hőség ellen nagyon jól jött, hogy feltankoltunk ásványvízzel. Nagyon tetszett a felújított főtér, legutóbb, mikor erre jártam, még nem így nézett ki... A Dunapart pedig továbbra is nagyon hangulatos...

sirgalahad 2010.07.07 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.23
Sétálj egy jót Vácott
Sok szép helyet látsz ott
Érdekelné Örzsét a
Városbéli körséta

templom
pavilon
Szent Hedvig 
Ágica63 2010.06.18 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Csepergő esőben jártam végig. Szerencsére rendelkeztem némi helyismerettel, mert itt voltam kollégista. Ágica

Attil@ & Réka 2010.06.12 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Gokartozás után gondoltam begyűjtöm!
Köszi a rejtést! Ötletes a jelszó:)
Attil@

Robin13 2010.06.06 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Köszönet a rejtőnek. Gyönyörű séta volt (bringával). Sokszor átutaztam, vagy bringáztam már Vácon, de most legalább megismertem a nevezetességeit.

zazu 2010.06.06 13:00 - Megtaláltam
A 2-es és a part egy része is le volt zárva, de a város szép, a nap meg (végre) tűzött ránk... tetszett!
(A forrás és a kőhíd kimaradt... de majd pótoljuk.)

wheelmary 2010.05.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
A sorrendet nem tartottuk be, de így sem sokat kerültünk. A jelszót már a 6. betű után kitaláltuk, de azután csak leellenőriztük. Vác igen gazdag látnivalókban. Köszönjük a rejtést.

KT & RT 2010.05.23 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.89
Családi program keretében megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést.

tomreti 2010.05.23 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.34
Verőfényes napsütésben jártuk végig a pontokat délután. Hangulatos kis város, kellemes főtérrel és korzóval.
A megoldás kicsit túlbonyolított és ha már ilyen kellemes a város a helyszínek önálló ládákat is megérdemelnének.
Köszönjük.

menace 2010.05.23 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Jó kis séta volt, az első pontoknál erős zuhéval:)

diego 2010.05.22 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Nagyon kellemes kis város. Megtetszett. Ide kéne költözni. Hétvégén békés, nyugis, de hétköznap megvan a pesties pörgés. tetszik. Jó volt.

sinus90 2010.05.21 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
A kálvária után jöttünk vissza a városba. A pontokat úgy raktuk össze, hogy a Hétkápolnánál tudjunk majd buszra szállni. Közbe iktattuk a Vártemplomot és a tanösvényt. Kellemes időben jót csatangoltunk a városban. Szép ez a város. Még maradt kép, amit szívesen feltettem volna...
Gyalogos kupa: 12,7 km

jobbra...balra...
 
Bluedog 2010.05.15 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

OsiOsi 2010.05.15 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Gyalogosan túl hosszú volt egy ilyen "kis" városhoz képest.

gabssy&laslandes 2010.05.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.67
Vác valóban gyönyörű. Még azt sem sikerült eldöntenünk, hogy a Duna-part vagy a belváros tetszik-e jobban. :) A pontok megkeresési sorrendjén kicsit változtattunk, miután rájöttünk, hogy oda-vissza kellene sétálni a városban, de talán így sem maradt ki semmi. A főtéri csokizóban nagyon finom a jeges csoki (gyanítom, hogy minden más is), próbáljátok ki a nagy túra után jutalomképpen. :)

 
nagygeri97 2010.05.02 13:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Váci ládázásunk során kerestük fel a pontokat 4.-5.-3.-6.-7.-1.-2. sorrendben.
Mindegyik pont könnyen meglett, jól bejártuk Vácot. Rengeteg műemlék található ebben a városban.
Sétálás közben egy fagylaltot is elnyaltunk.
Köszönjük a rejtőnek, hogy bemutatta nekünk ezt a nagyszerű várost.

gst76 2010.05.02 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.58
Hali!

Naszály hegyi bringatúra egyik állomása volt. Körbe tekertem a várost, míg a többiek vonatát vártam.
Szép a város, köszi, hogy bemutattad.

üdv, gst76

norbimoncsi 2010.05.01 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.41
Mai Zebegény-Vác biciklitúránk ötödik állomása. A pontokat más váci ládákkal kombinálva szedtük össze. Még nem jártunk Vácon, így a ládázás városnézés is lett egyben. A zenepavilonnál majálisba futottunk. :-) Nagyon tetszett a főtér, szépen ki volt virágozva. Köszi a rejtést!

kobcikrajci 2010.05.01 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
1/5. Májusi váci ládázás első állomása, biciklivel, kényelmesen:)

levender 2010.04.29 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.37
Én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon szép ez a Vác! A belváros egészen fantasztikus, az azon kívüli pontok viszont nem voltak katartikusak, főleg az 1. Külön köszönet a rejtőnek az értelmes jelszóért, mert az egyik pontnál elnéztem a dolgot, de a többiből azért ki lehetett következtetni a helyes megoldást.

Woodoo 2010.04.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Mindel elismerésem Vác városáé. Nagyon-nagyon kellemes csalódás volt nekem. Nagyon szép, köszönet a rejtőnek.

papay416 2010.04.21 00:00 - Megtaláltam
Gyönyörű város Vác. Köszönjük a rejtőnek ezt a csodálatos sétát.
Margitka és Csaba

Delfin1990 2010.04.18 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
IgazábólGPS nélkül is megtaláltam volna a helyszíneket. Szép és nevezetes helyekre kalauzoltál el engem. Köszönet: Delfin

znasz 2010.04.18 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Szép körút a gyönyörű váci belvárosban.
Köszönjük a rejtést: Ilka, Reni, Zoli.

GJoe 2010.04.17 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Régi terv vált valóra, Vác meglepett, gyönyörű, élő kisváros, a Duna ölelésében. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A Fő téren álló Csokizót érdemes kipróbálni, főleg a chilis csokijukat. Kellemes séta a tavaszi napsütésben. Szombat lévén, egész délután esküvőkbe szaladtunk bele, amit a lányok nagyon élveztek. :)

izsolt 2010.04.11 18:50 - Megtaláltam
Váci ládakeresős délután, comos hu-s vegyesen.
Bevallom, nem szeretem az ilyen monumentális multikat, mert ha elnéz az ember egy jelszórészletet akkor bukó. A városházánál most is gyanús volt, de azért a többi ismeretében szerencsére ki tudtam találni a jelszót :-)

Jól összerakott multi, esetleg a 4-es pont kaphatna egy ládát.

*Dorci* 2010.04.09 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.15
Ragyogó tavaszi napsütéses séta. :)

dianthus 2010.04.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
-

Kecske 2010.04.05 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.90
Az állomásokat nem sorrendben teljesítettük, de ez semmit nem vont le a láda értékéből. Vác nagyon szép város, még esőben is nagy élmény volt ez a séta. Köszönjük!

Christinel 2010.04.03 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Jó kis városismertető multi! Ajánljuk mindenkinek!
Christinel & JohnnyP

Vértes 2010.03.28 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.88
3. váci ládánk, naplementében, a vége sötétben, nagyrészt gyalog.

 
cav004 2010.03.28 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.89
Nem előre tervezett keresés volt, de Vácon minden bokorban van egy multi részlet, így GCVV és GCVata ládával együtt ezt is végigjártuk. Valószínűleg még így is maradt látnivaló itt.

Meira 2010.03.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Ragyogó napsütéses vasárnap délutáni séta volt barátokkal,kutyával ebben a szépséges kis városban.Miután a kora esti békés hangulatot kicsit felpezsdítettük a székesegyházhoz riasztott helyi tűzoltóság galambmentő akciójával,az utolsó állomáson remek fagyival jutalmaztuk magunkat a jól öszehangolt csapatmunkáért.

A nap csúcspontja nekünk a galamb megmenekülése volt, amely így történt:
Mari és Józsi megtekintette a székesegyházat belülről is, míg Tücsi Ondriskával a bejáratnál várakozott. Fejük fölött a dombormű elé feszített háló mögött egy galamb vergődött kb 8-10 m magasságban, amitől Ondris kutya kissé megrettent. A három elhivatott állatbarát nem tudta folytatni útját, míg nem próbáltak segíteni. A lehetséges segítségeket számbavéve Mari javaslatára a tűzoltók mellett döntöttek, minek utána a nagy izgalomban közülük a legbátrabb, Tücsi felhívta először a mentőket, majd sűrű bocsánat kérések közepette újabb számmal próbálkozott. A rendőrségtől is elnézést kérve, kizárásos alapon megegyeztek a helyes számban és sikerült kapcsolatba lépniük a tűzoltókkal.
Józsi lévén mégiscsak egyenruhás (vezérkari tiszt ),érdemben tárgyalt a "bázissal".
A fiúk a legkomolyabban véve feladatukat , félbehagyták focimeccsüket és két autóval, négyen kivonultak a mentésre. Az első autó létrája rövidnek bizonyult, de felkészültek voltak, gyorsak és ügyesek. Lelkiismeretes akciójukat tapssal jutalmazta a tér időközben megszaporodott közönsége.A madár szabadulása után szélsebesen elhúzott egy távolabbi háztetőre.
Miután a sikeres mentést lejelentették a bázisnak, csendben, gyorsan távoztak a helyszínről a tűzpiros autók.
Kérdésünkre - Mivel tartozunk kivonulásukért?- a" főnök"csak ennyit mondott: " Semmivel. Mi nem az a cég vagyunk."

Hát ilyenek ezek a váci tűzoltók. KÖSZÖNET NEKIK.

UI: Józsi csak később árulta el,hogy nála volt a váci püspök névkártyája,amit egy hete kapott egy reprezentációs látogatás alkalmával azzal,hogy ha bármiben segítségére lehet..... .
Ezt megúszta:)))))

Tornyok
Megvan! 
Katka 2010.03.27 15:15 - Megtaláltam
Biciklivel jártuk végig a pontokat, összekötöttük az újonnan megjelent gcvv ládával. Dunakesziről érkeztünk. Teljesen beleszerettem ebbe a városba. Gratulálok a rejtésről.

 
Kata&Dani 2010.03.27 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Biciklivel jártuk végig a multi pontjait. Nagyon szép, hangulatos város Vác, este, amikor haza kellett indulni, igen nehezünkre esett az indulás, no nem a fáradság miatt...
A multi egyébként remekül bemutatja a város szép helyeit.
Köszi a rejtést!

SZACSATOUR 2010.03.15 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Két éjszakát töltöttünk itt. Sajnos csak a nemzeti ünnepünkön sütött ki a nap.
A rossz idő ellenére is, jól éreztük magunkat.

alecar 2010.03.14 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Jó hosszú séta volt az 5 éves kislányommal. Szép ez a Vác! Köszi!

solyomeye 2010.03.07 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Nagyon szép Vác. Kellemes séta volt.

LarryCooper 2010.03.05 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Megtaláltuk, jó kis séta volt, köszönjük.

ettore 2010.02.28 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.42
Szép séta volt, kösz a rejtést.

Fenipeti 2010.02.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.70
.

kerimami 2010.02.27 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Régi kedves ismerőseimet jöttem ma meglátogatni Verőcére.Kihasználva a délutáni szép időt,meghívtam barátnőmet egy váci sétára,közben bevezettem a ládázás rejtelmeibe.Bár igazi ládát itt nem találni,nagyon jól esett mindkettőnknek a gyalogtúra.

Köszönjük a rejtést!

Beus az elsőládázós és kerimami

VasG 2010.02.27 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.56
A mai napot a Váccal való ismerkedésre szántuk, kapóra jött ez a városi multi. Köszönjük!

 
baliagy 2010.02.27 10:50 - Megtaláltam
mert kell a pont [wapon beküldött szöveg]

&Anti 2010.02.20 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Kellemes séta volt. Köszönjük!

túráZoo 2010.02.14 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Pici jeges szellővel cizellált napsütéses imbolygás Vác nevezetességei körül.
Posta parki lazulásunkat egy ragadozó megjelenése tette izgalmassá.
(A padon sütkérezve vettük észre a közelünkbe landoló ölyvet, karmai között nagytestű áldozatával. Fotós mocorgásunkat nem sokáig tűrte, mert egy magasabb fára röppent és ott folytatta ebédjét.)
Élményeinket com-os fiolák összecsipegetésével fokoztuk.
Parkolásra a vasárnap ingyenes Szentháromság teret választottuk.
Köszönjük a korrekt leírást, Vác bemutatását, pompásan éreztük magunkat.

szaboist 2010.01.24 11:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Csendes téli vasárnapon, a kellemes hidegben. Remek pontok lettek kiválasztva. A város ma nagyon szép arcát mutatta (eddig csak a Duna partot és az autóbusz állomást ismertem)! Köszönjük a rejtést.

rudolfis 2010.01.23 04:00 - Megtaláltam
Magas-Börzsöny tt elött a vonat csatlakozást várva kerestem fel a pontokat.

columbo 2010.01.02 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Köszi! :-)

levientesz 2010.01.02 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 1.85
ez muris.nagyon szép

trudi 2010.01.02 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Mandrakej 2010.01.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 2.08
Kis Újévi séta közben megtaláltuuuuuuk:)
Trudi&Mandrakej

Bugár-orienteering 2009.12.31 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
geofenyö meglátogatásával egybekötött Vác megismerö túra keretében.

Blankamanka 2009.12.28 18:00 - Megtaláltam
jó volt!

Paul 2009.12.28 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.85
Nagyon szép város Vác.Köszönöm a rejtést.

Tomi_Bp 2009.12.06 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
8/4
Sajnos rossz volt a jelszóalkotásom és csak 6.ra sikerült ... :D

Picit hosszú volt, de tetszett...
Sajnos a WAPon nem úgy jöttek a dolgok és amiatt próbáltam más jelszót ...

Tomi_Bp 2009.12.06 15:50 - Egyéb
8/4
Sajnos rossz volt a jelszóalkotásom, de 6.ra tudom mi az...
Igazi log egy hét mulva... :D

golyozsi 2009.12.06 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.67
Szép időben, szép helyen, jó társasággal. Köszike. :-))))

Istyu 2009.12.06 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.89
Gábor előttem már mindent leírt. Jó kis séta volt, ezúttal baráti körben. Józsi helyismerete jelentős segítséget adott, így szinte gps nélkül is ment az egész. Nyáron szebb ez a város.

Köszönöm.

Gábor75 2009.12.06 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.25
ok:-) [wapon beküldött szöveg]
Egy váci GG-s játékkal együtt e multi pontjait is felkerestük Istyuval és Golyózsival.Közben remekül szórakoztunk,jólesett már végre dumcsizni egyet a haverokkal a jó levegőn,s közben pedig játszani.Szép város Vác,bringával már sokszor áthajtottunk rajta,most a GC-nek köszönhetően kicsit alaposabban vehettük szemügyre.Egy jótanács:a Városházánál vigyázzatok a beton tuskókkal,mert én az egyikkel összetűzésbe keveredtem,aminek egy hatalmas dudor lett a vége a sípcsontomon. :-))
Köszönöm a remek társaságot,a meglepit és a meghívást!
Köszönöm a rejtést!

 
akosgy 2009.11.29 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Bp - Vác - Galgamácsa 100 km-es bicajos háromszög. A .com-os és GG játékokat is felfűztem a körre, így kissé ötletszerű volt a bejárás. :) Jól átfagytam, mert amíg tekertem, jó volt, de amikor 150m-enként megálltam pontot olvasni, fényképezni, koordinátát mérni, akkor már vacogtató volt a klíma. :) Szép a belváros, tetszettek a pontok és a jelszóképzés is ötletes! Köszi! :)

Saughassy 2009.11.28 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

LótiFuti 2009.11.22 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Nagyon jó kis multiláda!!!
(beleértve az ötletes jelszót)
Szép nagy séta volt ezen a ködös, őszi, csatakos vasárnapon.
Most valahogyan a szobrok akadtak lencsevégre.

 
elani 2009.11.15 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.95
OK

RiFi 2009.11.15 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Ok [wapon beküldött szöveg]
* * * * *
Tetszett a multi, Vác mindig is az egyik kedvenc városom volt. Talán az az egy dolog hiányzott, hogy a 7 pontos multi mindegyik pontja virtuális, talán egy mikro belefért volna a szórásba. Com-os dobozokat viszont bőven lehet találni a környéken, más kérdés, hogy ránk sötétedett és több-, de inkább kevesebb sikerrel próbálkoztunk ezügyben.
Köszi a rejtést, kiadós séta volt.
Rifi

CsiCsa 2009.11.14 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Köszönjük a rejtést! A lányoknak leginkább a főtér és a játszótér tetszett, nekem a kálváriás út

limc 2009.11.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 2.83 súly: 1.00
Vác az egyik kedvenc városom! :)

sublett 2009.11.07 14:00 - Megtaláltam
megvan, nagyon szép a város és a multi szépen bemutatta az egészet! :)

curio 2009.11.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 1.00
JÓ VOLT:)

halaszkiraly 2009.11.05 12:20 - Megtaláltam
Koszonom [wapon beküldött szöveg]

Jávorszkiak 2009.10.24 18:30 - Megtaláltam
Köszi az élményt!
Jávorszkiak

Apa63 2009.10.24 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Megtaláltam,köszi a rejtést.

Á&K 2009.10.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megvolt a körséta, köszönjük.

tomosny 2009.10.23 17:25 - Megtaláltam
Nagyon jó kis multi, könnyű találatokkal Félúton sárgaépületes sőrkertben ebédeltünk, almás palacsintára mindenképpen visszatérünk.

Szilvus 2009.10.23 17:25 - Megtaláltam
A Sörkert nevezetű kajáldában világbajnok az almás-fahéjas palacsinta! :) Ki ne hagyjátok!

gycaa 2009.10.23 17:25 - Megtaláltam
Szép kis séta volt, jól bebarangoltuk Vácot.

sereva 2009.10.23 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltuk.

veszett disznó 2009.10.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.28
Mai 9. ládám fa-petivel. Köszönöm.

Szeleburdi család 2009.10.18 14:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.95
Köszönjük!

guppik 2009.10.12 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Kellemes séta lehetett volna, ha nem zuhog az eső...
Így kissé sietősen jártuk végig, köszönjük!

divemaster 2009.10.12 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.16
Szakadó esőben kerestük a pontokat, eléggé szétfagytunk, de amúgy tetszett. Közi a rejtést.

PEx2 2009.10.10 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Megvan!

gabortel 2009.10.10 12:05 - Megtaláltam
Dunaparti tekerés. Ugyan már sokszor jártam itt, a várost ennyire még sosem barangoltam be. Köszi

csemege 2009.10.08 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.53
Dunakeszi-Zebegény biciklitúra közben.

mcfreeze 2009.09.27 14:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Mai bike-caching 2. találata [2/7] Nagyon jó virtuális multi. Számtalanszor voltam már Vácott, de a mostani biciklis túra sok mindenre ráirányította a figyelmemet, olyanokra is, amikre eddig oda se "bagóztam" ;-) Köszönöm ezt a szép városnézést! ;-)

ZizAti 2009.09.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.56
Vac nagyon szep. Erdemes elmennie mindenkinek egyszer.

tótheszter 2009.09.18 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Váci bringás városnézés a multi pontjaira építve. Ritkán járok erre, eddig Vácról teljesen más kép élt bennem. Nagyon tetszett a multi, örülök, hogy a kellemes szeptemberi délelőttön ide is eljutottam.
Közben megnéztem az Ártéri Tanösvényt is, hazafelé a gödi TB Hotelnél időztem egy kicsit.

Komp
Szent Hedvig
 
Marvin 2009.09.12 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Megtaláltam, más váci ládák keresése közben. Köszi!

Blue Mali 2009.09.07 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Köszi a rejtést.
Kerékpárral kerestem fel ezt a multit, egy másik multi bejárása közben.
Nem volt rossz azt kell írjam, bár nem szeretem a sokpontos multikat, de ezt azért még élveztem is, bár igaz bekeveredtem egy-két macskaköves utcába ahol a 10 bar alattam nem volt épp teló.:)
Szép helyeket láttam, és közben újdonságokat látogathattam meg.

Köszönet az invitálásért.

kószák 2009.09.05 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Alapvetően itt élünk. Érdekes fűszere volt kószálkodásunknak, hogy "vadászati" célzattal kerestünk. Köszönjük a játékot :)

Báthory Ödönke 2009.09.03 13:00 - Megtaláltam
Jó kis séta volt, meló után hazafelé.

KJ & GM 2009.08.28 10:30 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a város, köszönjük a sétát!

 
bgecco 2009.08.17 00:00 - Megtaláltam
Jó kis séta, közben comos ládikók összegyűjtésével egybekötve. Köszönöm.

szalaij 2009.08.16 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk

kacsati 2009.08.16 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
ok.

diotoro 2009.08.16 00:00 - Megtaláltam
Szép volt! Köszi!

kbk 2009.08.12 12:05 - Megtaláltam
Nagyon tetszett.

@ndrew 2009.08.12 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Szép séta volt.

Kertész család 2009.08.10 16:40 - Megtaláltam
Hangulatos város Vác. Az első pont lehetett volna szebb látványosságnál is, ugyanis aki tömegközlekedési eszközzel érkezik,annak is végig kell járnia az összes helyet,hiába van ez közel a pályaudvarokhoz. A szobor össze van teljesen firkálva,nem egy szemetgyönyörködtető látvány.A Duna part,a templomok szépek.Érdekes a keresztény múzeum és a Memento Mori Múzeum a Március 15. téren. Köszi a rejtést.

Városi Chilly csapat 2009.08.09 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltuk!
Vasárnap délutáni séta közben kerestük meg a pontokat.


4Hut 2009.08.09 10:57 - Megtaláltam
OK

L-200 2009.08.04 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Megtaláltam.

szmoni 2009.07.30 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Amikor geocaching-re adtam a fejem, elhatároztam, hogy kizárólag természet közeli ládákat fogok gyűjteni. Ennek a váci multinak azonban nem tudtam ellenállni. Ez az egyik kedvenc városom, és igazán természetközeli is... Köszönöm.

Dr.Lada 2009.07.18 15:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Kerékpáros találat Farfalla-val! A 3. pont levadászása után leültünk a dunapartra, és néztük ahogy a vihar tombol a pilisben és közeledik felénk. Mikor már a pilis hegyei közül egyet sem láttunk akkor nekiindultunk a hátra lévő pontok begyüjtésének. A főtéren még 20-30 percet eltöltöttünk fényképezéssel, hogy hazafelé biztos elkapjon a vihar,:-)) így göd felé már kalandtúra lett a bringázásból mindenütt letört faágakat kellett kerülgetni, és nem kevés homokot nyeltünk, Dunakeszin nem tervezetten megfürödtünk a szakadó essőben, de azért sikeresen hazaértünk.

Farfalla 2009.07.18 15:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.30
Kerékpáros találat. A vihar torkában voltunk, de megcsináltuk :)

Nervas 2009.07.04 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
A városban rendezett 59. VOTT rendezvény alkalmával volt szerencsém megismernem ez a csodás kisvárost. Köszönöm

Fil 2009.07.03 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.40
leFILelve. [wapon beküldött szöveg]
250.találatunk.
Nagyon szépen összeszedett, hosszú multi, sok látnivalóval. Akár több láda "anyaga" is lehetne. 2 pontja kifejezetten egy másik ládát kívánna, mivel azok távol esnek a belvárostól és a jellegük is merőben más.
Szép városka ezt leszögezhetjük. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük.

A gyermekeim
videotip 2009.07.03 14:05 - Megtaláltam
TFTC [wapon beküldött szöveg]

ittott 2009.06.27 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
A parkolás már Vácon sem egyszerű dolog, mint megtapasztaltuk. Ezen kívűl egy kellemes séta volt, sok látni valóval. Volt még lángos a piacon és fagyi a révnél. A Duna áradása, meg az eső egy kicsit átrendezte a sorrendet, de megoldottuk.

Discover 2009.06.22 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Köszönöm a rejtést.

 
szelt 2009.06.10 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.78
ok

Petra 2009.06.07 12:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Kedves Váciak és Rejtők!
Igazán csodás helyet mutattatok nekem. Kicsit kutyás szemmel is teszteltem a város. Mi sorban teljesítettük gyalog a pontokat. Az első pont tényleg csak bemelegítésnek jó. Annyira nem tetszett a szobor. Főleg az nem, hogy össze van firkálva. A második pont annál jobban tetszett. Párizsban látotthoz képest ugyan kisebb, de szerintem szebb és hát a miénk :) Követtem a rejtő utasításait, a börtön mellett lementem a Duna-partra. Itt elég sokat időztünk, bámultuk a hajókat és kerestünk egy homokos partot ahol Peggy kedvére pancsolt. Könnyen meglett a Zenepavilon is. Mellette épp a FUT A VÁC résztvevői haladtak el. Továbbra is Dunakorzón haladva a négyes pont előtt megnéztük a GCVATA láda színhelyét (Erről bővebben a GCVATA oldalán). A székesegyház és a székesegyház előtti téren látszik, hogy rendszeresen gondozzák. A városháza előtti tér Egerre emlékeztetett. Itt is sokat időztünk, aztán eleredt az eső és elindultunk haza.
Még itt is divat köszönni és mosolyogni. Köszönöm nektek ezt a szép napot!

pancsi
aDoc 2009.06.06 17:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Esős, majd verővényes időjárás.

A kilakoltatott múmiák példája lebegjen az új "lakosok" előtt!

Székesegyházban éppen esküvőre készültek, kinyitották a széles fő kaput is!
Később, talán az itt esküdött ifjú párt helikopter és sárkány körbe-körbe repülése köszöntötte. Ezt olyan hosszan tették, hogy komoly zavaró tényezővé váltak.

Sikerült egy kompkikötésre is ráfutni.

Ata72 2009.06.01 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
A rossz idő miatt a Prédikálószék helyett népes baráti társasággal, akik mind muglik...
Ezerszer haladtam már át Vácon, sőt esküvőn is voltam a városban, de erre nem gondoltam volna! Juhéj!!! De jó játék ez a geocaching! :-D
A belváros egyszerűen gyönyörű! A virtuális pontok miatt nem igazán érezték át a többiek a játékot, ahhoz szükség volt a nagymarosi sétához is!
Remek nap volt, köszönjük!

comp@ss 2009.05.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Szeretem Vácot. Mindig megújul, megszépül valamelyik része. Most is tudott újat mutatni magából (4 pont). A jelszó egyszerűen kitalálható már néhány pont megtalálása után, de én becsülettel végigjártam. Köszönöm jól éreztem magam most is!!!

kisember 2009.05.30 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Eddig mindig csak átrobogtam Vácon, most végre meg is tekintettem. Felülmúlta minden várakozásomat, köszönöm!

urbanj 2009.05.23 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Kellemes délelőtti séta. :)

bm 2009.05.18 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.97
Megvan.

ghiago 2009.05.16 13:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Nagyon jó láda. Köszönjük.

parrish 2009.05.14 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.25
Megtaláltam.

gigibetta 2009.05.10 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Jó kis séta, finom fagyival.

lasipeti 2009.05.10 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Végig sétáltunk, közben fagyi, de a zöldborsó ízűt nem mertem volna kipróbálni. Tényleg volt ilyen:)

böbe 2009.05.10 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Megfejtettük.

Mackadam 2009.05.10 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Szép időben szép helyen kellemes séta volt.
Köszönjük

AnTiBen 2009.05.09 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.70
Ok.

csgb 2009.05.03 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Gyönyörű a főtér, még nem láttam, mióta újjávarázsolták!

fk618 2009.05.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Nagyon érdekes volt így körbesétálni a várost! Köszönjük!

groy 2009.04.26 15:22 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

yada 2009.04.26 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.18
Szép volt, jó idő volt.Megtaláltuk.

Murus 2009.04.18 13:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
[wapon beküldött szöveg]
A GCVATA-nál kezdtünk, de mivel a híd még mindig víz alatt van, megkerestük ennek a ládának a 4. pontját és onnan folytattuk. Végig szép helyeket mutat meg a rejtés, érdemes mindegyiknél elidőzni (esetleg a közeli .com.os ládákat is megkeresni...) Murus és Cica

kb ibic 2009.04.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
ok

cila 2009.04.11 20:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
GCSZEI bicajtúra folytatásaként, hazafelé menet.
Szerencsések ezek a váciak, hogy ilyen gyönyörű városban élhetnek! Annyi minden szép van ebben a városban. Dunaparti sétány (bicikliúttal), igazán szép hangulatos főtér, impozáns székesegyház, diadalív, réges-régi házak, csodálatos ártéri tanösvény (és ártéri bicikliút, per pillanat víz alatt), rengeteg cukrászda (abszolút pozitív).

Szeszuska 2009.04.11 20:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
GCSZEI bicajos multi után, még a környékről hiányzó GCKVIZ-t is belefűzve e multiba.
Nagyon szép lett a belváros (is), 3-adszor tekergünk itt bringával DKesziről.
Ne induljon senki pest felé a bringaúton, mert szépen víz alatt van, és nincs vissza/kiút, csak vizes cipővel :).

oldhambogyo 2009.04.11 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.36
Nagyon szép környezetben sétálhattuk végig Vác érdekes helyeit. Ha ez nem lett volna, talán sose tudjuk meg, hogy milyen szép kis tó van ott. Nagyon szimpatikus volt, hogy a pontok szépen sorban egymás után következtek. A végéhez egészen közel levő Halászkert éttermet pedig mindenkinek ajánljuk, főleg azoknak, akik a harcsa halászlevet szeretik :)

L@zy 2009.04.11 11:30 - Megtaláltam
Váci kerékpáros teljesítménytúra után épp útba esett. [wapon beküldött szöveg]

Kriszti és Endru 2009.04.08 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.41
Megvan! Köszönjük! Képek késöbb...

zaz 2009.04.08 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.98
ok

Erdélyi család 2009.04.05 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Ragyogó tavaszi időben, kellemes családi séta. A jelszót emlékezetből raktuk össze, este otthon. Szép város lett Vác. Mihályi cukrászdája is remek volt.

gyildarefo 2009.04.05 16:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Biztos a napfényes időjárás, az igazán első nyáriasan tavaszi nap, a remek társaság, hazánk egyik legjobb cukrászdája, a váci főtér, a kerékpározás imádata és még sorolhatnánk, de ez a multi nagyon el van találva. 48 km kerekezés során a GCgoze túra első felét is teljesítettük. Mindenkinek elmondhatjuk, hogy Vác Magyarország egyik legszebb városa, ezért nagyon köszönjük a rejtést. A képen látható süteményekből nagyon ajánljuk a Tonka-t (cukrászda neve a kép címében rejtőzik).

Desszert Szalon
 
toshee 2009.04.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.30
nagyon szép kisváros, remek séta

"J&J" 2009.03.29 15:30 - Megtaláltam
Ezen a kissé esös vasárnap dálután ideális célpont volt ez a váci láda. A belvárosban még sohasem jártunk, meglepetés volt ez a sok szép, általában rendbentartott épület,

 
gethe 2009.03.24 19:00 - Megtaláltam
Szeles-esős esti kutyasétáltatás keretében, chilis forró csoki a Váci Csokizóban. Köszi a sétát!

picipanni 2009.03.24 19:00 - Megtaláltam
Jó kis séta volt.. plusz egy com-os szuper ládika is!

Mr Bean 2009.03.20 06:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megvan!

Ed kesser 2009.03.15 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Bringával, igazi ünnepi kes.

Écsi család 2009.03.15 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.30
Bringával áztunk el. Másik ládánk ezen a napon a GCKVIZ volt.

GorTen 2009.03.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönjük szépen a rejtést! Tényleg nagyon szép város Vác! :)

Marcsi & GorTen

Nixau 2009.03.06 18:36 - Megtaláltam
Szép volt Vác.

PTTT_team 2009.03.06 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Megvan

geolaci 2009.03.06 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltuk!

Snipermaster 2009.03.06 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
megvan!

rg7 2009.03.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
kellemes seta.

alexp 2009.02.22 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Szép séta volt, nem láttam még ennyi cukrászdát egy helyen, a főtér környékén. Ez egyikben el is időztünk egy darabig.

88pebo88 2009.02.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Még nagyon sok hó, de napsütés, és már negyed hatig világos volt. Vác valóban nagyon szép hely, a Március 15. téren éppen télbúcsúztató volt, ahol pont szalmabábut égettek.

Bíbicke 2009.02.08 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Vác, vasárnap délután, enyhén csepegős idő, de a kedv annál nagyobb volt :):):).

Ginacica 2009.02.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Idei első láda! :) Olyan szépen sütött a nap. Nagyon szép a környezet. Ezt nyáron is meg kell nézni.

Stella&Carlo 2009.01.31 21:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Jó kis esti sétálgatást csináltunk, a nagyobb távoknál csaltunk autóval.

trauma 2009.01.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.62
Megtaláltuk. Szép ez a Vác. Örvendetes, hogy a sok pusztítás ellenére is szép házak, terek, templomok valamit visszaadnak régmúlt korok dicsőségeiből.
MIND trauma

Mathau 2009.01.16 19:55 - Megtaláltam
Ping-pong előtti kis váci ládázás. Kellemes séta volt, köszönöm!

b 2009.01.06 00:00 - Megtaláltam
megvan

pistikata 2009.01.03 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Mai harmadik lada.
Jo kis maszkalas, keves autozas a vegen. Jo sok egyiranyu utca... :-)
Azert Vacra visszajovunk meg valamikor nappal, maradt meg jopar lada a varosban, igaz, a tobbsege .com-os.
Koszi!

VHA 2008.12.30 16:50 - Megtaláltam
Megvan!

Áron 2008.12.30 16:50 - Megtaláltam
megvan

Kukucsi 2008.12.30 16:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

petiba 2008.12.30 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.66
Ügyesek voltak a fiúk, gyorsan megtalálták, s kitalálták. :)
Köszönjük a rejtést.
Peti bá' és Zsozsóka, valamint
Andris, Áron, Tomi és Májki

JohnnyWeiss 2008.12.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Én kerékpárral mentem körbe, így is jó kör volt így estére. Én Sződligetről mentem ezért össze vissza érintettem a "ládákat". Sajnos sötétben a zászlóban lévő betűket már nem könnyű kiolvasni, de azért sikerült.

placc 2008.12.14 17:30 - Megtaláltam
Hosszú és eredményes ládázos délután Vácott. A végén egy fantasztikus forró csokoládéval. TFTH.

Szabó Család 2008.12.14 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Nagyom szép séta, gyönyörű karácsonyi fények. Köszönjük.

Hangár 2008.11.28 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
A Városházán kicsit sok volt a tábla, de azért ki lehetett találni...

gezuci 2008.11.19 13:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.20
Hosszú séta a szemerkélő esőben. Sok mindent megtudtam Vácról amit nem is ismertem. Köszi a rejtést.

Buc 2008.11.17 15:03 - Megtaláltam
:-) 2. részlet begyűjtve. Először valamikor tavaly télen keztük el berkikamival , de nem maradt erő, idő befejezni :-)

szakacse 2008.11.04 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.67
Nagyon szép körséta. Sokszor voltam Vácon, de így még soha nem láttam. Köszönjük.

Toti 2008.11.02 15:44 - Megtaláltam
Szép város. [wapon beküldött szöveg]

Legolány 2008.10.25 17:19 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Misu 2008.10.25 17:19 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

paro.ka 2008.10.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.15
Bánhidi László : ÚJ VÁCI Kalauz javaslata alapján jártuk ,csodáltuk végig Vác városát. Tetszett a" BÉKE " emlékmű is!
Tragor Ignác Vác történrt írója is örülne a megújjulásnak !
Tanösvény ,új szobrok és terek ,Dunaparton a Börtön előtt járhatóság nak örültünk.
Első bekezdés cseréje esetén :" nem tartozik Vác legszebb történelmi nevezetességei közé" csillagos ötös is lehetne !
( megatív és szubjektív vélemény)
Darázs csapatnak Köszszönjük a szép napot.
Gabi, Flóra ,Jóska

Drink Team 2008.10.23 18:00 - Megtaláltam
Szép kis Váci körséga volt köszönjük.

zöldfülű 2008.10.15 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.85
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]
Egy kis romantikus séta a váci utcá(k)ban - igazán kellemes kis hely! Gyerekkoromból is "beúsztak" a belvároshoz kötődő emlékképek, így különösen jól esett újra bebarangulni a környéket. No és a Főtéri Cukrászda sem utolsó...
Köszönöm a rejtést

Kis esti nyugalom 
téblábol 2008.10.10 17:30 - Megtaláltam
megtaláltuk

norbergh 2008.10.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
Helyi lakosként könnyen ment. Bringával 10 km-es kör helyben. A fotók régiek, már átépítették a főteret és felújították a Diadalívet. Mindenkinek ajánlom a váci sétát (vagy egy tekerést...).

cash 2008.10.01 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.04
..

asfroolez 2008.10.01 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
nice...

DonRazzino 2008.10.01 13:30 - Megtaláltam
0.

Vándor Csillag 2008.09.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.83
Nem is gondoltam, hogy Vác ilyen szép

HA7AT 2008.09.21 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.63
kellemes séta volt

Kryx 2008.09.13 11:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Szép a város...

muba 2008.09.06 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Kellemes városmutogatós körséta az egyik kedvenc városomban. Köszönet a rejtésért!

 
m.zsömi 2008.08.31 17:30 - Megtaláltam
ok

eszel 2008.08.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Az ilyen multiktól mindig tartok egy kicsit, ezért mindig lefotózom az adott táblákat és otthon újra összeállítom a jelszót.
Nagyon szép a főtér!

 
Bacu 2008.08.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.77
Ma elhatároztam bicajozok egyet, így jó ötletnek tűnt, hogy kimegyek Vácra és körbekerekezem ezt a ládát.
Bevallom csak ámultam és bámultam! Anno nagyon régen voltam Vácon, de hogy milyen szép lett az egész! Nagyon tetszett!
A pontok felkeresése elég kellemes volt, főleg így bicóval :)
Egy végláda még tetszett volna, de így is szuper volt :)

Csécsó 2008.08.20 15:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.68
Jó hosszú séta volt. Talán kerékpárral jobban élveztem volna. Ennek ellenére kellemeset csalódtam Vácban! Szép város nagyon :)

szapi 2008.08.18 13:20 - Megtaláltam
Szép időben, szép helyeken, bringával :-)

 
Acageo 2008.08.16 18:52 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.11
Cantate-tábori lófrálásaim során dirib-darabokban tákoltam össze a jelszót, ami meglett!

beamspot 2008.08.13 14:00 - Megtaláltam
kerékpáros

wadi 2008.08.10 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Bár a várost ismertük, mégis sok új dolgot találtunk a nagyszerű vasárnapi körséta alatt.

Vandi&Wadi + Ádi

 
Puszkany 2008.08.08 19:12 - Megtaláltam
Off

Pepe 2008.08.07 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.59
Nagyon tetszett, köszönöm a túrát! Főleg a városháza előtti tér hangulata, na meg persze a székesegyház nyűgözött le. Kár, hogy a kőhídnak egy jellegtelen lakótelep ad hátteret, ez még az "átkos" bűne. A jelszó viszont nagyon gyenge, nekem már két pont után meg lett, azért a többit is végigjártam, hiszen ez volt a cél. Javaslom a jelszó kibővítését egy -legalább kétjegyű- számmal, amit pl. a Barátok templománál lehetne/kellene bevadászni. És ha már itt tartok: az 1. pont nívótlan, kissé riasztó szobra sehogy sem illik az amúgy szépen kidolgozott koncepcióba.

páros 2008.08.06 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Pétörékkel lejártuk.

 
Pétör 2008.08.06 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Végigmentünk párossal.

fcsaba 2008.08.03 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.37
A naszályi kirándulást követően kerestük fel a multi pontjait. Vácot idáig nem ismertem, nagyon hangulatos. Kár, hogy rohanásban voltunk. Érdekes helyekre visz el ez a multi.

A rejtésre azért adtam csak négyest, mert nincs közöttük olyan, amit a rejtő hozott volna létre (pl. egy láda - a forrás környékén egy mikrót valahol el lehetett volna rejteni), a webes megjelenésre pedig azért, mert így hirtelen túl sok az ömlesztett szöveg, és nem is volt kedvem elolvasni. Meg a borús időben készített fotókat szerintem érdemesebb lenne szebbekre lecserélni.

Köszönjük a rejtést.

 
gyattis 2008.08.01 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.97
Gyönyörű város megismerése egy jó társaságban egy kellemes sétával!

jeti-matterhorn 2008.08.01 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Ez egy nagy nap:)) A Család és gyattis.

A legszebb város!!!

Yogi 2008.07.29 17:00 - Megtaláltam
+

J-Imi 2008.07.29 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.11
Szép kis kirándulás volt, jól leizzadtunk, mire a végére értünk, de megérte! Köszi a rejtést!!! :)

Dream Theater 2008.07.28 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
GPS nélkül, egy kis baráti segítséggel! [wapon beküldött szöveg]
* * *
A technika ördöge rögtön az elején megtréfált: lemerült az elem a GPS-ben, tartalék meg nem volt. Mivel ismerem Vácot, 4-5 pontot könnyen megtaláltam (ha a leírást a képekkel együtt nyomtattam volna ki, akkor mindegyiket meg tudtam volna találni GPS nélkül is). Ezért felhívtam RiFi kessertársam, aki megnézte a ládaleírásban a hiányzó pontok koordinátáit a térképen és elmondta, hogy merre keressem. Így különösen érdekes volt a multi megtalálása. Nagyon szeretem az ilyen jellegű, városi multikat, gratulálok, csillagos ötös!!!

rongylab2 2008.07.27 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.71
Világi Vigalommal és FeketeBodza ládákkal fűszerezett bolyongás Vácon (Vácott?)

Azért felmerül az emberben a kérdés, hogy miért nem lehetet az egyik ponton valódi láda is - akkor lenne az igazi!

GB 2008.07.27 15:00 - Megtaláltam
ok

N.Zs. 2008.07.27 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Tegnap a barátainknál voltunk kerti partin, így laza fejkiszellőztető sétát terveztünk mára. Vác nagyon tetszett jó sokat időztünk, főleg, mert VÁCI VILÁGI VIGADALOM volt éppen ezen a hétvégén rengeteg programmal és kirakodóvásárral.

RAdames 2008.07.26 14:06 - Megtaláltam
.

R.Guszty 2008.07.26 14:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Régebben az embernek Vácról egy lepukkant iparváros képe ugrott be. Hihetetlen nagy változás történt az utóbbi időben. A főtér és környéke teljesen kicserélődött. Rendbe hozott épületek, díszburkolat a töredezett aszfalt helyén. Kellemes séta, köszi a rejtést.

hrics 2008.07.17 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 1.85
Szép körséta vácott...

gymatula 2008.07.17 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Vác és Nagymaros között mindent megtaláltunk kerékpárral, amit csak lehetett. Gyönyörű utakon jártunk, sok szépet láttunk. Érdemes volt letekerni a 45 km-t.

Angus_Podgornij 2008.07.13 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.57
Vácon eddig mindig oly szerencsétlen módon sikerült átbicajozni/autózni/vonatozni, hogy az emberben hamarosan az a bizonyosság alakult ki, hogy a városlakók alapvetően börtönökben laknak, és ettől úgy el vannak szontyolodva, hogy környezetüket módszeresen portlandcementté konvertálják át. Aztán ha ezt is elunták, felkerekednek, keresnek maguknak egy jól megtermett fotoemulzió-gyárat és teleaggatják (cementből öntött) lakatokkal :)
Így hát nagyon érdemes volt megtenni ezt a sétát, szép ez a város, a főtér meg egyszerűen gyönyörű !

lopci 2008.07.03 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Már 1-2 hónapja gyűjtögettem be szép lassan a multi pontjait, ma végre meglett mindegyik

Marakess 2008.06.29 15:45 - Megtaláltam
*

bigmick 2008.06.29 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.75
Rekkenő hőségben sétálgattuk be a multi pontjait. Számunkra kellemes meglepetés volt Vác.

 
sztyopa13 a páratlan páros 2008.06.14 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
megvan!Vácon már többször keresztülhajtottunk,De a város multjából csak a kőhíd szobrai voltak ismerősök.Nagyon kellemes sétát tettünk a városban a multi bejárását összekötöttük a com on lévő ládák felkutatásával.Igy alapos ismereteket gyüjtöttünk a város történelmi eseményeiről,világi és egyházi nevezetességeiről.Ennek az útnak köszönhetően ezentúl Vác hallatán nem a börtön ugrik be,hanem a barokk harmónikus szépsége.Köszönjük a rejtést.

berkikami 2008.06.02 21:31 - Megtaláltam
Hü!Ez egy érdekes megtalálás volt!Két részletben!

ghostspike 2008.06.01 15:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Osztálykirándulás alkalmával jártam Vácon. A város kellemes hangulatú és barátságos. Mivel kevés volt az időm végig rohantam az egészet. A forrás most kimaradt, de majd a családommal a közeli GCVATA felkutatásakor megnézem.

Vivien

SirLes 2008.05.31 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.74
Nem igazán lelkesedem a városi multikért, de ez élvezhető volt. A révnél elég jó fagyit lehet kapni.

BiharyG 2008.05.18 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
A multi felét kb. 1 hónapja végigsétáltam, most csak a hiányzó pontokat gyűjtöttük be.

BiharyG + Zsuzsi + Erzsi + Zsófi

 
petera 2008.05.11 18:00 - Egyéb
Megtaláltam! Kellemes délutáni séta a városban. Köszi!

barsi 2008.05.10 20:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
szerintem ilyen egy jó városi multi. van benne minden: a város nevezetességei is és olyan is ami nincs benne az utikönyvekben.

6-3-7-2-1-5-4 sorrendben.
nálam kivágta a biztosítékot az este kivilágitott kálvária!

madarasz.peter 2008.05.02 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
A stadionnál parkolva, az ártéri tanösvénnyel kezdtük. Ennek végeztével kezdtük a multit a forrásnál. Innen a köhídhoz sétáltunk majd a kerékpárúton be a zenepavilonhoz. A környéken majális zajlott. Nem igazán értem, hogy miért szeretnek az ilyen rendezvények, konkrétan a bicikliút úttestjére települni, de tegnap Szentendrén is ugyanezt tapasztaltuk. A főtér pompás, a régi kedvenc cukrászdánk helyén új, igen látványos süteményeket árusító üzlet nyílt. Voltunk bent a bazilikában is, Nóra jót mászkált a padokon és közöttük. Végül a dunaparti fa játszótéren múlattuk az időt hazaindulásig.

Családi váci (2)
Csapat: Nóra, Erika, Máté és én

GeoBandi 2008.05.01 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Megtaláltuk!

3D 2008.05.01 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Igazi majálisi nyüzsgés volt ma, az egyik pontnál rock színpad, sörsátor stb., mindenhol sok ember, biciklis, a város meg egyre szebb.

Hz 2008.05.01 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.88
Geomajális a Geotrióval, Tz-vel és a lányokkal 12 keréken. 2/1.

zolitr 2008.05.01 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Geomajális2008. 12 keréken Ozeki, Gyros, HZ, Benix és Berni társaságában. Kellemes időben, nagyon jó társaságban telt a nap. Ezt a multit a GCGOZE közben teljesítettük.
Köszönöm a rejtést és a szép napot.
Zoli

Bernix 2008.05.01 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
GCGOZE kozben :)

ozeki 2008.05.01 16:05 - Megtaláltam
Szuper geomajális 1 Geotrióval, 2 Bernivel, Zolitr-el és 12 kerékkel!

Kerticsorbi 2008.04.28 21:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Sződligetre szállítottam unokatestvéremnek bölcsőt, utána erős késztetést éreztem az esti ládázásra. Nagyon szép este Vác, köszönöm a rejtést.

olahtamas 2008.04.27 19:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.45
Kellemes tavaszi séta.

Nebel 2008.04.27 18:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Nagyon szeretem az ilyen "városbemutatós" multikat, főleg az ilyen igényesen kivitelezetteket, mint ez is. Az összes pont igazán látványos és érdekes, sokszor jártam már itt, mégis minden ponton találtunk új élményt!
Nagy köszönet, hogy megmutattad ezt a szép várost!
:))

Lencsi 2008.04.27 13:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.59
Kellemes séta Jenővel. Még gyerekként sokat jártam Vácott, akkoriban állandóan itt haladtunk át a Dunakanyari nagyszülőkhoz látogatóba menet. Aztán megépült a 2/a, s Vác kiesett az útirányból. Jól esett most újra végigsétálni, felfedezni az ismerős helyeket. A Dunaparti sétány nagyon kellemes, rengetegen voltak biciklivel, babakocsival. Egy igazi láda azért nagyon hiányzik belőle.

 
csabs 2008.04.25 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Nagy élmény volt ez a kör Vácon, még 33 évi itt élés után is. A rohanó napokban nem igen jár ezeken a helyeken az ember.
Köszi.

napvirág 2008.04.23 10:44 - Megtaláltam
Vác egyszer már rabul ejtett, most a kálváriájával és tanösvényével együttesen, újra átélhettem ezt az érzést. Nosztalgiával jártam végig a már ismert pontokat és örültem, hogy elvitt a multi a kis tó környékére is, amely anno kimaradt a városnéző sétámból.

Köszönöm a lehetőséget és az új ismereteket.

Szollo 2008.04.18 18:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Szép város. [wapon beküldött szöveg]
Ma volt az első nagy BKV sztrájk, gondoltam elkerülöm Pestet, míg lehet.

Vándorvakond 2008.04.13 19:15 - Megtaláltam
Bár már jártunk Vácon, nem tudtuk, hogy ennyire szép ez a város! A multi nagyon jól megmutatta a legszebb helyeket. Közben az egyik POI-t felhasználva és a sétát jó időre megszakítva, megebédeltünk a Barlang Étveremben, és megállapítottuk, hogy itt finomabb, fűszeresebb a pizzaszósz, mint az egyik kedvenc pesti pizzériánkban... :) Aztán folytattuk a váci sétát, az idő gyönyörű volt, nagyon megérte ide eljönni! Köszönjük a szép napot mindhárom váci láda kivitelezőjének!

Csipetkék 2008.04.12 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Családi kirándulás keretében kerestük fel a multi pontjait és ismerkedtünk Vác nevezetességeivel. Köszönjük a rejtést, a főtér nagyon tetszett.

Láp Lidérce 2008.04.06 13:46 - Egyéb
képek még

Láp Lidérce 2008.04.06 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Mióta tesóm itt tanult, s azóta tanít, egyik kedvenc helyem Vác; ma is jót sétáltunk. Azért az a zászlós szobor majdnem kifogott rajtam, már kezdtem morgolódni, mikor észrevettem a feliratot rajta.

Szeretem ezt a tavat
 
haranyi 2008.04.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Szép körséta, melynek végére csak este értünk késői indulásunk okán.

 
vicaroka 2008.04.03 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Ez volt az első megtalálásom :) Nagyon tetszett... Köszi :)

lricsi 2008.03.30 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Kihasználtuk a napsütéses hétvégét, körülnéztünk a környéken kicsit.
Sosem jártunk még a városban, tetszett!

Tyúkanyó 2008.03.28 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
A mai váci kiruccanáson nagyon jól éreztem magam. Nem is gondoltam volna, hogy Vác ilyen szép kis város, és hogy olyan hangulatos helyei vannak, mint ahova a 4-es pont vitt, és ahol a GCvata ládája van elrejtve.
Szuper volt.
Köszönöm a rejtést.

Steve07 2008.03.27 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Számomra megdöbbentő volt, hogy mennyire megszépült Vác.
18 éve jártam itt utoljára, akkor 18 hónapot töltöttem itt az Esze Tamás laktanyában, akkor nem tetszett ennyire a város mint most.

 
carmin 2008.03.24 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Tetszett a séta. Nagyon szép lett a főtér, már régen jártam itt.

DjRoly 2008.03.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.51
Könnyű kis séta. Elinduláskor elég borús idő igérkezett, de aztán mire a tóhoz értünk hétágra sütött a nap. Közben láttunk két kutyát szó szerint ütközni :) miközben futásuk során keresztezték egymás útját! De jó fejek voltak nem viselte meg őket a dolog :) Mi sokkal jobban megijedtünk. Szép a parti sétány!

Encsi 2008.03.09 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Bevallom, bicajjal jártam körbe a várost, de olyan jól esett előkapni a bringát így tél után, napsütésben.

gykaity 2008.03.01 14:00 - Megtaláltam
jeges eső, szélvihar

Ildióbuda 2008.02.23 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
II. Rákóczi Ferenc Ált. Iskola tanulóival és Csaba bácsival igazán jól sikerült váci séta volt. Az eseményt megkoronáztuk egy forró csokival a végén. :))

 
kivancsifancsi 2008.02.22 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 3.77
Mai ládakeresés: 6/2
A pontokat 4,5,6,3,7 kerestük fel. Itt már sejtettük a megoldást és wap-on sikerült is bejelenteni a megtalálást. A maradék két pontot a szemerkélő eső miatt csak autóból néztük meg.

DunaZsu
Kis torony
Zsu
Sün 2008.02.22 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.87
Feleségemet Vácra hoztam ma diplomaosztóra. Kislányommal az unalmas műsor végigülése helyett ládázni mentünk. Nem néztem meg előre a hosszát a sétának csak letöltöttem a pontokat a készülékbe. Katababa a babakocsiban bealudt a 4. pont környékén, de én tovább toltam. Előbb végzett a feleségem, mint mi. Várt egy icsit.
Köszönöm ezt a látványos városi multit!
Érdekes kontraszt a dunai panorámás cellaablak.
Sün

Dzsozy 2008.02.18 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.27
Köszi a rejtést. Hivatalos ügyben jártunk a városban, gondoltuk, hogy összekötjük egy kis ládázással. Igaz ez mind éjszakázás után, fáradtan és így még csípősebb volt az idő, még havazott is. Szép a város, többször jártunk már itt, így nem voltak ismeretlenek a helyek.

pviktor 2008.02.17 14:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
[wapon beküldött szöveg]

Jó kis délutáni séta. Köszi a rejtést.

ciluvagyok 2008.02.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Nagyon klassz kess-nappal lettünk gazdagabbak. Végigsétáltunk a fegyház mellett, riogattuk a vadkacsákat, megebédeltünk a főtéri ÉtVeremben (csülök párolt lilakáposztával és hagymás tört krumplival, mézes-vaníliás túrógombóc, fokhagymaleves pirított cipóban, nyám-nyám). Nagyon tökre jó volt, hasonlított egy kicsit a Szentendre - Templomok városa kessre. Az első pont létjogosultságával nem feltétlenül értek egyet, mert a szobor és a környezete eléggé csúfocska, de a többi állomás kárpótol.
Köszi, jó volt!

non 2008.02.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.66
Szép városi séta hideg, szeles időben, kess közen a főtéri barlang-étteremben megebédelve. Üdv.: Cilu, US Captain, Kugamacsa, Non

Dunapartongyerekek:)
a csapat
aroney 2008.02.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.92
Nagyon hideg volt, de a Gekkó őrs összetartása ezt az akadályt is legyőzte!!! Köszönjük a rejtést!
Kristóf, Béci, Laci, Levi, Bálint, Áron

Patika 2008.02.10 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.23
Kellemes vasárnapi séta. (Koe az ilyen ládát szereti, ahol megismerhetünk egy várost, és nevezetességeit.)
Megnéztük a főtéren a sárgára, zöld-fehérre festett ház-szerű építményeket is :-)

szabti 2008.02.10 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Ahhoz képest, hogy "csak egy városi", s nem is láda... Ügyes! És keresztülvisz a városon, még autóval is élményszámba megy, hála az egyirányú utcáknak... Ehhez már csak mai, tavaszias időjárás kellett és kész élmény volt.
Köszönjük!

fa-peti 2008.02.02 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Nagyon tetszett a rejtés, és maga a város is. Kár, hogy az idő nem volt ilyen jó.

Nivabibi 2008.01.29 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Mindent megmutat és nem vezet egy városkörnyéki szeméttelepre!!

raci 2008.01.26 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Nagyon szép városi multi, kár, hogy nem ládával végződik Ez persze városban nem egyszerű. De a települést jól bemutatja, ráadásul nem is akármilyent, mert nekünk nagyon megtetszett. Jó lehet itt élni és szép, élhető, emberléptékű környezetben. Egy kicsit álmodoztunk.

katica 2008.01.19 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.27
Szombat délutáni bringázásom egyik célpontja - láttam egy-két új dolgot is a városban, ami nagyon tetszett. Ennek ellenére nem volt túl sok időm nézelődni, nem akartam az egész hazafelé tartó utat sötétben megtenni. Hazafelé így is mérgelődtem, mert újabb kétszer kavartam el a gödi szakaszon - nagyon boldoggá tenne a tudat, ha egyszer végre összeszednék magukat és felújítanák a jelzéseket. Végül a fejem búbjáig sárosan és 47km-rel zártam a délutánt (ami így téli üzemmódban épp elég is volt :) ).
Köszi a ládáért!

Attilacska 2008.01.10 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük!

sheriff 2007.12.30 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Nagyon hideg volt.

Soko 2007.12.28 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Csípős hidegben kellemes séta könnyű találat.

turulteam 2007.12.17 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Most voltunk először Vácon a fiaimmal. A csapat kiegészült Sá babával és ez az első keser élményünk:-) - a gyros is nagyon finom a Szent István téren - /tenx to fefe/

 
EndreiTeam 2007.12.09 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Már régóta terveztük ennek a multinak a végigjárását. Ma végre sor kerülhetett rá.
Az első pont közelében hagytuk az autót, majd az ajánlott sorrendben kerestük fel a pontokat. Igazán kellemes séta volt a Duna partján és visszafelé a város is tetszett. Sokat fényképeztünk, ebből hamarosan teszünk fel néhányat ide is...
Köszönjük!

Pilis50 2007.12.07 15:00 - Megtaláltam
A sitt utáni séta.

Bender 2007.12.07 09:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kissé szétfagytam... Reggel 6-kor ültem bicajra és mentem egy jó nagy kört.
Sztem a legszebb városban élek :)
Nagyobb képek itt

Viktor&Detti 2007.11.23 19:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
megvan
többször jártunk már Vácott, de a forrást nem ismertük
köszönet érte

Detti,Zsuzsa,Ádámka,Viktor

gonit 2007.11.03 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Nagyon jót sétáltunk a városban, így ősszel a Duna part különösen hangulatos volt. Az első pont kivételével az összes pont tetszett. A forráshoz idő hiányában viszont nem jutottunk el.

Szent Hedvig
Duna parton
Duna parton 2Duna parton 3
Ruttkay 2007.11.03 10:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.80
Váci körautózás lett belőle az idő rövidsége miatt! A negyedik pontnál találtuk ki a jelszót! A ládát hiányoltuk! Nekünk a 64. lett volna. Ezzel bekerültünk a TOP 1000-be. Emmá' valami!

Diadal 
Vagdalthús 2007.11.02 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Mint Vácon élő, amolyan "úgyis bármikor megcsinálhatom" elven, mindig halogattam. Eddig.
Mint lakója és rajongója, nem tudnék elfogultság nélkül írni a városról, így tegye meg a többi megtaláló.
A képek egy része nem pontosan a felkeresendő pontokon készült, hanem azok közelében.

Csaba & családja 2007.11.01 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.69
ok

Hrvatska 2007.11.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.28
Szép város Vác!
Az előző két napos Börzsöny-túrák után, elég nagy váltás volt egy ekkora városi multit végigjárni, és elsőre feszélyezett is a civilizáció, de aztán, a város szépségei mégis feledtették ezt. Itt érdemes volt ennyi pontot végigvezetni a cachert, mert tényleg ennélkül csak max 1-2 főbb nevezetességet néztünk volna meg, de itt tényleg az összes érdemes volt. Amit sajnálok az az, hogy nem tartozik "igazi" láda a multihoz. :(

SzantoA 2007.10.27 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.93
Remek program volt végigsétálni a multi pontjait. Köszönet.

 
mape72 2007.10.24 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Egy kis helybeli séta a gyerekekkel ovi után

szomi 2007.10.06 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.15
Nagyon szép város Vác. Köszi, hogy megmutattad nekünk. A jelszót már a második állomáson kitaláltam :)

melinya 2007.09.29 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Szépségek bemutatása koordináták segítségével :-)

 
Theia 2007.09.29 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
Megtaláltuk! :-) Nagyon szép, őszi időben...

Duna-part
Robogo 2007.09.15 19:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Megvan

PapaMaci 2007.08.29 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Az esős idő idő ellenére elindultam Vácra. Mire odaértem kitisztult az ég. Nagyon tetszett a főtér, és a dunakorzó. Innen irány a GCVATA, remélem nem ázom el.

alulu 2007.08.23 13:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam! Vác gyönyörű.

SpiderKnight 2007.08.19 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Kötelező jelleggel ezt is megkerestük ha már itt lakom. A főteret kicsit átalakíttták, de nekem tetszik.

LCSOKA 2007.08.18 17:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Kellemes séta a szép városkában. Köszönjük.

bedina 2007.08.11 14:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.23
Nagyon szép város.

kleno 2007.08.04 19:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.56
Vácon jártam középiskolába és a mai napig sokszor sétálok itt városban és a Duna parton. A "láda" megkeresése most egy gyors biciklis kör keretében történt.

peterpan 2007.08.03 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Szép pontok, szép város, szép vízivilág, szépen eláztam.

Rudi Team 2007.07.28 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Végigjártuk, tetszett, köszönjük.
Éva, Rudi

 
geke 2007.07.15 20:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.09
Újabb séta Vácon!
Kellemes volt, szép volt. Walton és Georgio barátaink jöttek velünk és egyikünk sem érti miért nem lehet a vége egy igazi láda. A négyes pontnál pont el lehetne helyezni. Ennek ellenére szép helyekre kalauzoltál.
Köszönjük a "rejtést":Máté, Zsú, Gergőke (geke)

Georgio 2007.07.15 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.85
Soha nem voltam még Vácon, így nem is tudtam, hogy ilyan gyönyörű város. Köszönöm a sétát a rejtőnek, valamint Gergőke és Walton barátaimnak.
Üdvözlöm azt a "felvilágosult" illetőt, aki kitalálta, hogy menjen a szép, gyaloglásra kialakított, sétálóktól hemzsegő főtéren át a volán busz.
Persze ez ne rontott az élményen, de az eberi "sziplaság" elszomorító. :-(
Az 4. láda lehetne hagyományos, hamár egy erdőben van. Szinte kínálja magát a sok rejtekhely.
De mégegyszer: sem multi, sem pedig virtuálisbarát nem vagyok, de összességében nagyon jól éreztem magam :-)

Walton 2007.07.15 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Ahogy Gergőke már írta: tényleg megérdemelt volna egy igazi ládát. A végén a forrásnál. Bár sajnos mostanában sok ellopott ládával találkoztunk.:(
Ide fele Georgió barátunkat kísértük be a GCUJEP-hez de sajna meglepődve tapasztaltuk h a ládát ellopták. Múlt héten a Planetárium látogatás után szintén ez fogadot minket a népligetben. Előtte Gcgoze Végig biciklizésén közvetlen utánnunk lopták el az egyes ládát. Ez sajnos nagyon szomorú és elkesrít. No de félre bú!
A láda kellemes sétát sejetetett de mi jól elfáradtunk:) talán a nagy melegtöl. Jó hogy néhány sörözőt is útba ejtettünk:))
Kösz a rejtést!
Üdv: Walton és Babi

 
Gyros 2007.07.15 11:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
A multkori "gyilkos" tura utan inkabb varosi setara vittem a kolegakat, foleg hogy az egyik (Gyu) itt lakik Vacott, igy adott volt hova jovunk :) Kellemes kis seta a varosban, es a Duna partjan.. az 50 fokban :) Kellemesen csalodtam Vacban!

Kokapunal
A foterVaroshaza
Romok a terenSzent Hedvig
DunapartrolSzekesegyhaz
A csapat :)Vaci tuzolto kolegak vonulnak :)
Ramsau83 2007.07.11 00:19 - Megtaláltam
Első keresésem volt! Csalódott voltam hogy nem találtam ládát!
Hogy Vác gyönyörű azt már régóta tudom, több mint 44 éve élek itt! Jóleső délutáni séta volt eső után, kellemes időben.

vacikifli 2007.07.10 20:43 - Megtaláltam
Ez volt az első geoláda vadászatnunk és nagy csalódás ért hogy nincs geoláda. De azért jó séta volt a város körül :)

benderék 2007.07.09 22:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kellemes séta volt. A forrás vize nem ivóvíz!

$züc$i 2007.07.09 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Az igaz, hogy körbevezet a városon, bár számomra semmi logika nem látszott a pontok számozásában. A város gyönyörű, olyan helyekre jutottam, amiről eddig nem is tudtam. A forrás volt az utolsó pontom, és nagyon jól esett a 35 fokban a hideg, kb 10 fokos víz.

 
Zicsa 2007.07.08 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.22
Jó hely Vác! Ezt a láda mutatta meg igazán. Az 1 gombóc fagyi meg tényleg akkora volt, mint Pesten kettő.

astacus 2007.07.08 12:27 - Megtaláltam
Kerékpárral abszolváltuk Sorex és Zicsa csapattagokkal. Vélhetőleg ez a multi teljesítésének tökéletes módja, de a város és az egyes pontok minden közlekedési móddal megközelítve gyönyörűek. Köszönjük a kalauzolást!

A multi abszolválása majdnem annyi időbe tellett, mint a város egyik híres cukrászdájából származó óriás három gombócos fagylaltok elfogyasztása a pákosztos bozótgengsztereknek.

fujusz 2007.07.08 12:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Megtaláltuk!
Gyönyörű a váci főtér
Nagyon jól éreztük magunkat.
Üdv, Fujusz

sz.v.endre 2007.07.07 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltam

taska1981 2007.07.07 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Nagyon szépek a megadott helyek, mondjuk én már mind láttam (Váon érettségiztem, és 7 évig itt is laktam...) Kösz a rejtést, irány a GC12NQK, ami .com láda, utána meg a GC412

soka9001 2007.07.07 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.93
OK. Nagyon tetszett a város. Ide még többször el fogunk jönni.
A piacon a káposztás lángos az valami fantasztikus. Köszi a rejtést.

Bubba 2007.07.06 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Megvagy

duranyikd 2007.07.05 20:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.34
Végigjártuk! :-)

Ziu9 2007.07.04 20:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.70
A negyedik pontot kerestem meg utoljára, az oda vezető út mellett található jellegzetes építmények miatt persze eszembe jutott, én is megszenvedtem ezért a találatért... Vácra 200 km vonatozás után érkeztem. Szakadó eső fogadott. A Szent István térnél egy kissé bizarr szobrot találtam meg először, gőzmozdonnyal, faros Ikarussal, fáklyás férfialakkal...de aztán az élményen túltettem magam, és szépen haladni kezdtem a pontok begyűjtésével, GPS-m nem lévén, térképpel, és leírás alapján. Nem tudtam beazonosítani elsőre, melyik a székesegyház, így több templomot is megnézegettem...

nogacsalad 2007.07.04 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Két részletben keretem.
Vácot már régen és jól ismerem, beleértve a pontokat is.
Élmény volt a szépen átalakított főtér, na ezt még nem láttam új állapotában.
Nekem is picit hiányzik egy valódi láda, mert lehetőség bőven lenne rá...

Nagyon jól összerkott multi, dícséret és köszönet érte.

Talpunk alatt
Piriloro 2007.06.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Szép és tiszta, kellemes város.

lepke 2007.06.22 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.51
Tekintve, hogy az első és a hetedik pontot kerestem fel először, ebből ki is találtam a jelszót, de persze azért körbejártam a várost.
Legjobban a Fő tér és a Duna-parti sétány tetszett. Utóbbin lengedezett egy kis hűsítő szellő is.
Kár, hogy nincs igazi láda valahol a parkban.

'56-os szoborzenepavilon
szoborHedvig
fkmaster 2007.06.16 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Tetszett a váci kirándulás, bár a legtöbb helyen már voltunk, jó volt újra sétálni a Hétkápolna körül. Köszönjük.

dyan 2007.06.09 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Nagymarosra indultam kerékpárral, ideje volt már kipróbálnom a Dunakeszitől induló kerékpárutat, sok jó hallottam róla, kíváncsi voltam rá. Vácon eddig csak átutazóban jártam, így igazán élmény volt a ládakeresés közben egy kicsit tekeregni a városban, tetszett. A megjelölt pontok hamar meglettek, a jelszóösszeállítás módja pedig igazán dícséretre méltó :) a diadalív után tovarobogtam Nagymaros felé.

Sanchan 2007.06.03 19:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Nagyon élveztük barátaimmal a keresgélést bár kissé elszonytyolódtunk mikor a nap pont akkor bújt elő az eső felhők mögül mikor hazafele indultunk. A városházánál beültünk a egyik kis presszóba ahol a környék viszont nagyon szép. Érdemes a főteret meglátogatni nagyon hangulatos meg a forrásnál is nagyon tetszet a kis erkély szerű rom maradvány ahol Rómeó és Júliásat játtszottunk:) Csak ajállani tudom mindenkinek.

Tekergő 2007.06.03 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Kóspallagról hazafelé beugrottunk Vácra. Az esős idő miatt a túra nagy részét autóval tettük meg. A március 15. tér nagyon megszépült, mióta utoljára erre jártam. Hosszabban elidőztünk volna ott, ha nem éppen akkor szakadt volna le az ég. :(

 
benist 2007.05.30 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Sokszor jártam már Vácott, de a megújult Március 15. teret most csodáltam meg először. Nagyon szépen alakul a belváros. A forrást sem láttam korábban, a táblát alig találtam meg. Jó a jelszó.

varbati 2007.05.28 13:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Biciklivel kerekeztük körbe a helyeket, geocachingesekkel is találkoztunk, akik a forrásnál segítségünkre voltak. Köszönjük nekik ezúton is!!
Klassz a "láda", gyalogosan is nagyon szuper útvonalon vezet.
Köszönjük a feladványt!

rotty 2007.05.28 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.56
Hirtelen jött elhatározásból pattantunk le a vonatról, és sétáltunk egyet a városban. Kellemesen csalódtunk, nagyon hangulatos városka, nem hiába jött ide az első vasút... Minden felkeresett pontot élveztünk, nagyszerű az útvonal. A börtön zord keleti falát megtörő '56-os emlékmű szimbolikája nagyon megfogott, felidézte bennem az itt történtekről olvasottakat.
Varbatiékkal a forrásnál találkoztunk, üdvözletünket küldjük nekik!

Anita&Gabi 2007.05.27 14:00 - Megtaláltam